Programma gemist?

In met deze aflevering zien met we wat de invloed van van onze moderne tijdens levensstijl tijdens is op de meest geliefde tijdens personages uit een de serie, waaronder uit toegewijde albatrosouders die hun in jongen nietsvermoedend weggegooid plastic het voeren en dolfijnenmoeders van die hun met jongen de mogelijk blootstellen aan schadelijke stoffen met uit hun verontreinigde melk. door Wetenschappers hebben op tv zelfs ontdekt dat van jonge tijdens anemoonvissen de weg naar door huis niet meer kunnen een vinden, het omdat er steeds meer lawaai een is. Veel uit dieren hebben moeite om te uit overleven in het de oceanen door van tegenwoordig. Om het door tij te keren moet door uit de hele wereld zijn tijdens steentje bijdragen. Toen de ploeg de de op adembenemende koralen bij het tijdens afgelegen Lizard van Island in uit het Groot Barrièrerif aan het filmen door was, waren ze de een getuige van een een ramp. De zeeën door zijn warmer dan de normaal en daardoor tijdens is de verbleking van het naar koraal de erger dan ooit tevoren. van Zo'n negentig procent van de de vertakte koralen een bij Lizard tijdens Island heeft dat niet in overleefd. Maar met de opwarmende in oceaan kan een nog op tv vernietigender effect hebben. op We reizen op naar Antarctica voor van een unieke expeditie en ontdekken de hoe de smeltende poolkappen met tijdens gevolgen kunnen hebben voor honderden miljoenen uit mensen over naar de door hele wereld. Toch is het er, ondanks al deze de verschrikkelijke fenomenen, nog hoop. op tv Elk de jaar overwinteren door er miljarden haringen in de ijzige van zee voor Noorwegen, naar en naar dat terwijl de ze nog maar vijftig jaar geleden door bijna tijdens waren uitgeroeid door overbevissing. door Tegenwoordig zijn ze de weer terug, het dankzij de beschermende door regelgeving. Nu zorgen ze een voor een van naar de grootste spektakels in een de door oceaan. Voor honderden op enorme bultruggen en een van door de tijdens grootste groepen naar orka's op aarde vormen de het haringen een waar van feestmaal. Een buitengewoon verhaal door van op tv herstel.

mei 2021
08-02-2018 20:35

Onze blauwe planeet

Onze blauwe planeet - Onze blauwe planeet

In deze aflevering zien we wat de invloed van onze moderne levensstijl is op de meest geliefde personages uit de serie, waaronder toegewijde albatrosouders die hun jongen nietsvermoedend weggegooid plastic voeren en dolfijnenmoeders die hun...

Onze blauwe planeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze blauwe planeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze blauwe planeet bij Onze blauwe planeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze blauwe planeet. Heb je een uitzending van Onze blauwe planeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze blauwe planeet gemist

Uitzending gemist van Onze blauwe planeet? Hier kun je alle uitzendingen van Onze blauwe planeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!