Programma gemist?

In van deze aflevering de zien we wat de invloed met van onze tijdens moderne levensstijl is op met de meest geliefde met personages uit de serie, van waaronder toegewijde op albatrosouders die hun jongen met naar nietsvermoedend weggegooid plastic voeren van en dolfijnenmoeders die het hun jongen naar mogelijk blootstellen aan schadelijke stoffen tijdens met hun op verontreinigde melk. Wetenschappers hebben de zelfs ontdekt dat jonge van anemoonvissen de weg naar naar de huis niet tijdens meer kunnen vinden, omdat er steeds naar in meer lawaai is. Veel dieren hebben met moeite door om te overleven de in de oceanen van door tegenwoordig. Om het naar tij te keren naar moet tijdens de hele wereld zijn uit steentje bijdragen. Toen door de ploeg de adembenemende koralen een de bij het afgelegen Lizard op Island in met het Groot Barrièrerif aan het van filmen van was, waren ze getuige van een op tijdens ramp. De zeeën zijn warmer dan uit normaal en de daardoor is door de verbleking van het door koraal erger dan ooit op een tevoren. Zo'n negentig tijdens procent van de vertakte koralen uit bij Lizard Island een heeft dat niet naar overleefd. Maar tijdens de opwarmende de oceaan kan een nog met vernietigender effect hebben. uit We reizen naar op tv Antarctica voor in een unieke expeditie in en ontdekken hoe de smeltende uit poolkappen gevolgen naar kunnen hebben voor met honderden miljoenen mensen over in de met hele wereld. Toch is er, in ondanks van al deze verschrikkelijke de fenomenen, nog hoop. Elk naar jaar overwinteren er miljarden haringen naar in op de ijzige het zee voor Noorwegen, en dat uit terwijl ze nog met maar vijftig met jaar geleden bijna waren van uitgeroeid door overbevissing. door Tegenwoordig zijn ze met weer terug, met dankzij de beschermende naar regelgeving. Nu zorgen met ze voor een in van de grootste spektakels in op de oceaan. Voor de een honderden enorme bultruggen op tv en een van de grootste een groepen orka's naar op aarde vormen de de haringen een waar uit feestmaal. het Een buitengewoon verhaal de van herstel.

januari 2020
08-02-2018 20:35

Onze blauwe planeet

Onze blauwe planeet - Onze blauwe planeet

In deze aflevering zien we wat de invloed van onze moderne levensstijl is op de meest geliefde personages uit de serie, waaronder toegewijde albatrosouders die hun jongen nietsvermoedend weggegooid plastic voeren en dolfijnenmoeders die hun...

Onze blauwe planeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze blauwe planeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze blauwe planeet bij Onze blauwe planeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze blauwe planeet. Heb je een uitzending van Onze blauwe planeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze blauwe planeet gemist

Uitzending gemist van Onze blauwe planeet? Hier kun je alle uitzendingen van Onze blauwe planeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!