Programma gemist?

In de deze aflevering zien de we wat de invloed uit van tijdens onze moderne levensstijl een is op de meest geliefde personages in een uit de serie, waaronder toegewijde albatrosouders op tv op tv die hun jongen nietsvermoedend in weggegooid plastic de voeren en dolfijnenmoeders die naar hun jongen mogelijk blootstellen uit aan schadelijke stoffen door met op hun verontreinigde melk. Wetenschappers hebben door zelfs ontdekt dat jonge op tv uit anemoonvissen de weg naar huis op tv niet meer kunnen naar vinden, omdat er steeds naar door meer lawaai is. Veel dieren hebben de moeite naar om te met overleven in de oceanen van op tegenwoordig. Om het door tij door te keren moet de hele wereld een zijn steentje op tv bijdragen. op tv Toen de ploeg de adembenemende koralen van bij tijdens het afgelegen Lizard Island in een het uit Groot Barrièrerif aan het op filmen was, op waren ze getuige van naar een ramp. De de zeeën op tv zijn warmer dan normaal op en daardoor is de een verbleking op tv van het koraal erger dan ooit het tevoren. het Zo'n negentig de procent van de vertakte koralen bij naar Lizard een Island heeft dat niet overleefd. de Maar een de opwarmende oceaan kan een de nog vernietigender effect in op hebben. We reizen een naar Antarctica voor een unieke expeditie tijdens en ontdekken hoe uit de smeltende met poolkappen door gevolgen kunnen hebben door voor honderden miljoenen mensen in over de door hele wereld. Toch is er, ondanks tijdens van al deze verschrikkelijke fenomenen, nog hoop. met Elk jaar een overwinteren met er miljarden haringen in naar de ijzige zee een voor Noorwegen, en de dat terwijl ze nog maar het vijftig jaar geleden in de bijna waren uitgeroeid door overbevissing. Tegenwoordig op tv zijn ze weer het terug, tijdens dankzij de beschermende tijdens regelgeving. Nu de zorgen ze voor een van de van grootste met spektakels in de oceaan. door Voor een honderden enorme bultruggen en een met van de tijdens grootste groepen orka's op aarde door vormen de in haringen een op waar feestmaal. Een buitengewoon verhaal op van in herstel.

januari 2021
08-02-2018 20:35

Onze blauwe planeet

Onze blauwe planeet - Onze blauwe planeet

In deze aflevering zien we wat de invloed van onze moderne levensstijl is op de meest geliefde personages uit de serie, waaronder toegewijde albatrosouders die hun jongen nietsvermoedend weggegooid plastic voeren en dolfijnenmoeders die hun...

Onze blauwe planeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze blauwe planeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze blauwe planeet bij Onze blauwe planeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze blauwe planeet. Heb je een uitzending van Onze blauwe planeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze blauwe planeet gemist

Uitzending gemist van Onze blauwe planeet? Hier kun je alle uitzendingen van Onze blauwe planeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!