Programma gemist?

In deze aflevering op het zien we wat de invloed op tv van onze moderne levensstijl in is op naar de meest geliefde op personages tijdens uit de serie, uit waaronder toegewijde albatrosouders die hun jongen uit nietsvermoedend weggegooid plastic met voeren de en dolfijnenmoeders die hun de jongen mogelijk blootstellen de aan op schadelijke stoffen met naar hun verontreinigde melk. Wetenschappers hebben zelfs van ontdekt dat door jonge anemoonvissen door de weg de naar huis niet meer met kunnen vinden, de omdat er steeds meer lawaai is. naar Veel met dieren hebben de moeite om te een overleven in de oceanen van tegenwoordig. het in Om het tij te keren moet uit uit de hele wereld zijn steentje in bijdragen. Toen de de ploeg uit de adembenemende koralen bij het door afgelegen Lizard Island in in het Groot uit Barrièrerif tijdens aan het filmen was, waren ze uit getuige van een in ramp. door De zeeën zijn door warmer dan normaal in en daardoor van is de verbleking van het koraal naar erger dan ooit een tevoren. een Zo'n negentig procent van een de vertakte koralen door bij Lizard op tv Island heeft dat niet overleefd. een Maar de een opwarmende oceaan van kan een nog vernietigender op tv effect hebben. We reizen in naar Antarctica voor op tv een unieke de expeditie en de ontdekken hoe de smeltende poolkappen uit met gevolgen kunnen hebben de voor honderden miljoenen mensen over met de hele tijdens wereld. Toch is tijdens er, ondanks uit al deze verschrikkelijke fenomenen, met nog hoop. Elk jaar overwinteren door in er miljarden haringen in de ijzige door zee voor Noorwegen, op tv en uit dat terwijl ze nog tijdens maar vijftig in jaar geleden bijna naar waren uitgeroeid door op tv overbevissing. Tegenwoordig naar zijn ze weer terug, dankzij het de beschermende regelgeving. een Nu zorgen een ze voor een van de uit naar grootste spektakels in de oceaan. met Voor tijdens honderden enorme bultruggen en een op tv van de grootste groepen het orka's op het aarde vormen van de haringen de een waar feestmaal. Een buitengewoon tijdens verhaal van in herstel.

juni 2020
08-02-2018 20:35

Onze blauwe planeet

Onze blauwe planeet - Onze blauwe planeet

In deze aflevering zien we wat de invloed van onze moderne levensstijl is op de meest geliefde personages uit de serie, waaronder toegewijde albatrosouders die hun jongen nietsvermoedend weggegooid plastic voeren en dolfijnenmoeders die hun...

Onze blauwe planeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze blauwe planeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze blauwe planeet bij Onze blauwe planeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze blauwe planeet. Heb je een uitzending van Onze blauwe planeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze blauwe planeet gemist

Uitzending gemist van Onze blauwe planeet? Hier kun je alle uitzendingen van Onze blauwe planeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!