Programma gemist?

In met deze aflevering zien we met wat de invloed in van onze moderne levensstijl met op is op de meest het geliefde personages uit door de serie, door waaronder toegewijde albatrosouders die met hun jongen tijdens nietsvermoedend weggegooid plastic voeren en de dolfijnenmoeders op die hun jongen van mogelijk blootstellen aan schadelijke tijdens stoffen met hun verontreinigde melk. op tv Wetenschappers in hebben zelfs ontdekt dat van jonge anemoonvissen de uit weg naar huis een niet meer kunnen het vinden, omdat er uit steeds meer tijdens lawaai is. een Veel dieren hebben moeite uit om te overleven in het de oceanen door van tegenwoordig. het Om het tij het te keren moet de hele in wereld zijn op tv steentje bijdragen. Toen de op ploeg naar de adembenemende koralen de bij het afgelegen Lizard Island in door het Groot een Barrièrerif aan van het filmen was, waren ze de getuige van een een ramp. De van zeeën zijn warmer op tv dan normaal en daardoor in is op de verbleking van in het koraal erger op dan ooit tevoren. op Zo'n negentig uit procent van de vertakte koralen bij een het Lizard Island heeft dat niet overleefd. uit Maar de op opwarmende oceaan kan een op tv nog vernietigender effect de hebben. van We reizen naar naar Antarctica voor naar een unieke expeditie door en ontdekken hoe de smeltende poolkappen uit het gevolgen kunnen hebben van voor honderden miljoenen door mensen over de hele tijdens wereld. Toch naar is er, ondanks al deze verschrikkelijke uit fenomenen, nog hoop. door Elk jaar overwinteren door er miljarden haringen uit naar in de ijzige zee voor Noorwegen, de tijdens en dat terwijl met ze nog maar vijftig jaar de geleden bijna waren uitgeroeid op door overbevissing. Tegenwoordig de zijn ze op tv weer terug, door dankzij de beschermende regelgeving. Nu een zorgen ze voor naar een van de het grootste met spektakels in de oceaan. tijdens Voor honderden in enorme bultruggen en een het van de grootste door groepen orka's op op aarde vormen door de haringen een een waar feestmaal. Een buitengewoon verhaal op tv van in herstel.

september 2020
08-02-2018 20:35

Onze blauwe planeet

Onze blauwe planeet - Onze blauwe planeet

In deze aflevering zien we wat de invloed van onze moderne levensstijl is op de meest geliefde personages uit de serie, waaronder toegewijde albatrosouders die hun jongen nietsvermoedend weggegooid plastic voeren en dolfijnenmoeders die hun...

Onze blauwe planeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze blauwe planeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze blauwe planeet bij Onze blauwe planeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze blauwe planeet. Heb je een uitzending van Onze blauwe planeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze blauwe planeet gemist

Uitzending gemist van Onze blauwe planeet? Hier kun je alle uitzendingen van Onze blauwe planeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!