Programma gemist?

In deze aflevering van zien het we wat de naar invloed van onze uit moderne levensstijl is op de door meest geliefde personages de uit de serie, het in waaronder toegewijde albatrosouders door die hun jongen nietsvermoedend weggegooid op plastic voeren en dolfijnenmoeders op de die hun jongen mogelijk blootstellen aan met naar schadelijke stoffen met hun met verontreinigde melk. Wetenschappers hebben op tv zelfs uit ontdekt dat jonge anemoonvissen door de weg naar huis niet met meer kunnen in vinden, omdat het er steeds meer lawaai met is. Veel van dieren hebben moeite tijdens om te overleven in de een oceanen van een tegenwoordig. een Om het tij te keren moet op tv de hele naar wereld zijn steentje bijdragen. het met Toen de ploeg de adembenemende naar koralen bij het tijdens afgelegen Lizard tijdens Island in een het Groot Barrièrerif aan van het filmen was, waren ze door getuige van in een ramp. De zeeën een op tv zijn warmer dan normaal en op daardoor is de tijdens verbleking van het koraal met uit erger dan ooit tevoren. door Zo'n negentig procent van de een vertakte op koralen bij Lizard Island heeft tijdens in dat niet overleefd. Maar door de opwarmende op oceaan kan een naar nog vernietigender effect hebben. We in reizen naar Antarctica voor tijdens het een unieke expeditie en door ontdekken hoe de smeltende poolkappen van gevolgen de kunnen hebben voor honderden miljoenen uit mensen over tijdens de hele een wereld. Toch met is er, ondanks de al deze verschrikkelijke fenomenen, nog de hoop. Elk jaar overwinteren op tv op tv er miljarden haringen in de ijzige met zee de voor Noorwegen, en dat terwijl uit de ze nog maar vijftig door jaar geleden tijdens bijna waren uitgeroeid van door overbevissing. Tegenwoordig op zijn ze weer terug, dankzij tijdens de beschermende regelgeving. een Nu zorgen ze voor met een van de met een grootste spektakels in de oceaan. op tv Voor honderden door enorme bultruggen en een op tv van de grootste groepen uit orka's tijdens op aarde vormen de haringen de een waar feestmaal. de Een buitengewoon van verhaal naar van herstel.

juli 2021
08-02-2018 20:35

Onze blauwe planeet

Onze blauwe planeet - Onze blauwe planeet

In deze aflevering zien we wat de invloed van onze moderne levensstijl is op de meest geliefde personages uit de serie, waaronder toegewijde albatrosouders die hun jongen nietsvermoedend weggegooid plastic voeren en dolfijnenmoeders die hun...

Onze blauwe planeet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze blauwe planeet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze blauwe planeet bij Onze blauwe planeet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze blauwe planeet. Heb je een uitzending van Onze blauwe planeet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze blauwe planeet gemist

Uitzending gemist van Onze blauwe planeet? Hier kun je alle uitzendingen van Onze blauwe planeet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-02-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!