Programma gemist?

Rechtstreeks in verslag van de openingsceremonie van in de Olympische Winterspelen in door in Pyeongchang. Jan Smeekens een zal de Nederlandse vlag het stadion op tv binnendragen. naar Vanwege het ontbreken van een van van dak en de van zeer lage temperaturen, naar zal het ijskoud zijn tijdens uit de openingsceremonie. "De in gevoelstemperatuur is van -17 graden Celsius", een zegt Jeroen Bijl, chef naar de mission van door de Nederlandse ploeg. op "Het organisatiecomité probeert er een echt alles van aan te doen om op zoveel mogelijk door sporters binnen te krijgen." Dat doen het ze met voorzieningen de als van warme zakken en eventueel een stoelverwarming. door "Maar ook met de mogelijkheid met voor de door sporters om weg te op kunnen door als ze binnengelopen zijn. door Ik denk in dat er bij ons nog met wel een behoorlijke ploeg op tv gaat naar lopen", aldus Bijl. Koning Willem-Alexander, door koningin op tv Máxima en premier Rutte zijn het aanwezig de bij de openingsceremonie van het de Olympische Spelen op in Pyeongchang. op Lees alles over de Olympische op tv Winterspelen in de een uitgebreide Olympische uit Spelen-special op met Gids.tv: https://www.gids.tv/os2018.

mei 2020
09-02-2018 11:50

Live: Openingsceremonie Winterspelen

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie - Live: Openingsceremonie Winterspelen

Rechtstreeks verslag van de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Jan Smeekens zal de Nederlandse vlag het stadion binnendragen. Vanwege het ontbreken van een dak en de zeer lage temperaturen, zal het ijskoud zij...

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie bij NOS Olympische Spelen Openingsceremonie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie. Heb je een uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist

Uitzending gemist van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!