Programma gemist?

Rechtstreeks verslag naar van de openingsceremonie van in de Olympische Winterspelen met op in Pyeongchang. Jan Smeekens zal een de Nederlandse vlag het stadion op tv het binnendragen. Vanwege het ontbreken van een in dak en de van het zeer lage temperaturen, op zal het ijskoud zijn op tijdens de een openingsceremonie. "De gevoelstemperatuur is -17 graden het Celsius", zegt Jeroen Bijl, op uit chef de mission de van de Nederlandse ploeg. "Het op organisatiecomité probeert er echt met alles aan te een door doen om zoveel van mogelijk sporters binnen te door krijgen." Dat doen ze door met voorzieningen als warme door zakken op en eventueel stoelverwarming. tijdens "Maar ook met op de mogelijkheid voor de tijdens sporters om weg uit te kunnen in als ze binnengelopen naar zijn. Ik denk dat in er bij ons nog door wel een met behoorlijke ploeg gaat met lopen", aldus Bijl. Koning Willem-Alexander, koningin een Máxima en premier een in Rutte zijn aanwezig op tv bij de openingsceremonie van uit de Olympische door Spelen in Pyeongchang. Lees alles op tv over de Olympische naar Winterspelen een in de uitgebreide Olympische Spelen-special een op Gids.tv: door https://www.gids.tv/os2018.

september 2020
09-02-2018 11:50

Live: Openingsceremonie Winterspelen

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie - Live: Openingsceremonie Winterspelen

Rechtstreeks verslag van de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Jan Smeekens zal de Nederlandse vlag het stadion binnendragen. Vanwege het ontbreken van een dak en de zeer lage temperaturen, zal het ijskoud zij...

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie bij NOS Olympische Spelen Openingsceremonie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie. Heb je een uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist

Uitzending gemist van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!