Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van van in de openingsceremonie van van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Jan Smeekens tijdens zal van de Nederlandse vlag op tv het stadion naar binnendragen. Vanwege het uit ontbreken van een dak het en de een zeer lage temperaturen, zal op het ijskoud door zijn tijdens de tijdens openingsceremonie. "De gevoelstemperatuur is -17 op tv graden Celsius", zegt Jeroen Bijl, van chef naar de mission van tijdens de Nederlandse ploeg. "Het een organisatiecomité tijdens probeert er echt een alles aan te met doen om zoveel op tv mogelijk sporters binnen te in krijgen." Dat doen ze met met voorzieningen als warme tijdens zakken van en eventueel stoelverwarming. "Maar ook op tv met de mogelijkheid van voor de sporters de om weg te kunnen een als ze het binnengelopen van zijn. Ik denk dat er bij tijdens ons tijdens nog wel een met behoorlijke ploeg gaat lopen", op tv aldus naar Bijl. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en premier uit Rutte zijn van aanwezig bij de openingsceremonie op tv van de op tv Olympische Spelen in Pyeongchang. naar Lees alles een over de Olympische Winterspelen op in op tv de uitgebreide Olympische Spelen-special op het Gids.tv: de https://www.gids.tv/os2018.

januari 2021
09-02-2018 11:50

Live: Openingsceremonie Winterspelen

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie - Live: Openingsceremonie Winterspelen

Rechtstreeks verslag van de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Jan Smeekens zal de Nederlandse vlag het stadion binnendragen. Vanwege het ontbreken van een dak en de zeer lage temperaturen, zal het ijskoud zij...

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie bij NOS Olympische Spelen Openingsceremonie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie. Heb je een uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist

Uitzending gemist van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!