Programma gemist?

Rechtstreeks verslag een van de van openingsceremonie van de op tv Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Jan Smeekens op op zal de Nederlandse vlag met het stadion binnendragen. tijdens Vanwege het ontbreken met van een dak en de tijdens zeer naar lage temperaturen, zal de het ijskoud zijn tijdens de door openingsceremonie. "De gevoelstemperatuur het is -17 graden Celsius", op tv zegt tijdens Jeroen Bijl, naar chef de mission van in de Nederlandse ploeg. "Het de organisatiecomité probeert naar er echt alles tijdens aan te doen om een zoveel mogelijk sporters binnen in te de krijgen." Dat doen een ze met voorzieningen in als warme zakken in en eventueel stoelverwarming. "Maar ook de met de mogelijkheid de voor de op sporters om weg op tv te kunnen als met ze binnengelopen zijn. Ik op tv denk dat er een bij van ons nog wel een behoorlijke ploeg een gaat het lopen", aldus Bijl. Koning van Willem-Alexander, koningin Máxima en premier door Rutte zijn aanwezig uit bij de openingsceremonie in van de de Olympische Spelen de in Pyeongchang. Lees alles de over met de Olympische Winterspelen in de uitgebreide van Olympische met Spelen-special op Gids.tv: op tv https://www.gids.tv/os2018.

mei 2021
09-02-2018 11:50

Live: Openingsceremonie Winterspelen

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie - Live: Openingsceremonie Winterspelen

Rechtstreeks verslag van de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Jan Smeekens zal de Nederlandse vlag het stadion binnendragen. Vanwege het ontbreken van een dak en de zeer lage temperaturen, zal het ijskoud zij...

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie bij NOS Olympische Spelen Openingsceremonie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie. Heb je een uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist

Uitzending gemist van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!