Programma gemist?

Rechtstreeks op tv verslag van de het openingsceremonie van de op tv Olympische Winterspelen naar in Pyeongchang. Jan Smeekens zal de van Nederlandse vlag uit het stadion binnendragen. Vanwege op het ontbreken van een op tv uit dak en de zeer lage uit temperaturen, zal tijdens het ijskoud zijn tijdens de in openingsceremonie. "De tijdens gevoelstemperatuur is -17 graden naar Celsius", zegt Jeroen Bijl, de chef de door mission op van de Nederlandse ploeg. de "Het organisatiecomité probeert er tijdens echt uit alles aan te doen om zoveel door mogelijk sporters met binnen te door krijgen." Dat doen in ze met voorzieningen als met warme zakken en in eventueel stoelverwarming. met "Maar ook met de uit mogelijkheid voor de op sporters om weg te de kunnen het als ze binnengelopen een zijn. Ik denk in dat er bij de ons nog wel een behoorlijke op tv ploeg gaat op lopen", aldus Bijl. Koning Willem-Alexander, de koningin door Máxima en premier Rutte op tv zijn aanwezig bij met de openingsceremonie van de Olympische naar Spelen in Pyeongchang. naar Lees alles over in de Olympische tijdens Winterspelen in de tijdens uitgebreide Olympische Spelen-special op het Gids.tv: uit https://www.gids.tv/os2018.

juli 2021
09-02-2018 11:50

Live: Openingsceremonie Winterspelen

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie - Live: Openingsceremonie Winterspelen

Rechtstreeks verslag van de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Jan Smeekens zal de Nederlandse vlag het stadion binnendragen. Vanwege het ontbreken van een dak en de zeer lage temperaturen, zal het ijskoud zij...

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie bij NOS Olympische Spelen Openingsceremonie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie. Heb je een uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist

Uitzending gemist van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!