Programma gemist?

Rechtstreeks door verslag van de de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen met in Pyeongchang. Jan Smeekens op zal de een Nederlandse naar vlag het stadion binnendragen. Vanwege het op de ontbreken van een dak op en de zeer lage op temperaturen, zal de het ijskoud zijn in tijdens de openingsceremonie. "De gevoelstemperatuur naar is -17 door graden Celsius", uit zegt Jeroen Bijl, chef de mission het het van de Nederlandse van ploeg. "Het organisatiecomité probeert er een echt alles aan tijdens te doen om zoveel op mogelijk sporters op binnen te uit krijgen." Dat doen ze met voorzieningen op als warme zakken uit en eventueel stoelverwarming. op tv "Maar ook met op de mogelijkheid tijdens voor de sporters een om weg te door kunnen met als ze binnengelopen zijn. Ik met denk in dat er bij ons nog wel op een behoorlijke van ploeg gaat lopen", op tv aldus Bijl. Koning Willem-Alexander, uit koningin Máxima en premier de Rutte uit zijn aanwezig bij de naar openingsceremonie de van de Olympische Spelen in uit Pyeongchang. Lees naar alles over de de Olympische Winterspelen in de door uitgebreide Olympische naar Spelen-special op Gids.tv: in https://www.gids.tv/os2018.

juli 2020
09-02-2018 11:50

Live: Openingsceremonie Winterspelen

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie - Live: Openingsceremonie Winterspelen

Rechtstreeks verslag van de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Jan Smeekens zal de Nederlandse vlag het stadion binnendragen. Vanwege het ontbreken van een dak en de zeer lage temperaturen, zal het ijskoud zij...

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie bij NOS Olympische Spelen Openingsceremonie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie. Heb je een uitzending van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist

Uitzending gemist van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!