Programma gemist?

Aflevering 21 - met De met politieafdeling Major naar Crimes werkt samen met Justitie op om verdachten in van misdaden achter de tralies in te krijgen. van De rechercheurs op moeten echter nog een wennen aan het tijdens feit dat hun geliefde Brenda uit Leigh Johnson is met vertrokken en dat naar Captain Sharon Raydor van nu de van afdeling een leidt.

Hindsight - Part naar in 2 - De politieafdeling Major met Crimes werkt samen met met Justitie om de verdachten op van misdaden achter met de tralies te krijgen. De rechercheurs op moeten echter een nog wennen aan van het feit een dat hun geliefde Brenda met Leigh Johnson een is vertrokken en dat Captain het Sharon Raydor nu op tv de het afdeling leidt.

Aflevering 19 door - De tijdens politieafdeling Major met Crimes werkt samen met Justitie tijdens om verdachten van het misdaden achter de tralies tijdens naar te krijgen. De rechercheurs moeten het echter nog wennen een aan het feit dat naar van hun geliefde Brenda op tv Leigh Johnson is vertrokken en de dat Captain Sharon Raydor uit uit nu de afdeling door leidt.

Penalty naar Phase - De politieafdeling Major met uit Crimes werkt samen met Justitie om naar verdachten van de misdaden achter op de tralies te van krijgen. De uit rechercheurs moeten echter nog in wennen aan het met feit dat hun geliefde Brenda op tijdens Leigh Johnson is de vertrokken en dat Captain Sharon een Raydor uit nu de afdeling een leidt.

Thick as Thieves uit - de De politieafdeling Major Crimes werkt naar uit samen met Justitie om verdachten naar van misdaden van achter de tralies te in krijgen. De rechercheurs moeten naar echter nog wennen op tv aan het feit de dat hun geliefde de Brenda Leigh Johnson uit is uit vertrokken en dat van Captain Sharon Raydor door nu de afdeling uit leidt.

The Jumping uit Off Point een - De politieafdeling Major Crimes naar werkt samen uit met in Justitie om verdachten van misdaden in achter de tralies te naar met krijgen. De rechercheurs moeten echter nog naar met wennen aan het op tv feit dat hun geliefde Brenda door Leigh tijdens Johnson is vertrokken en door dat Captain Sharon Raydor uit nu op tv de afdeling leidt.

mei 2020
24-03-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Aflevering 21 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en d...

17-03-2018 21:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Hindsight - Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

10-03-2018 21:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Aflevering 19 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en d...

03-03-2018 21:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Penalty Phase - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en d...

17-02-2018 21:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Thick as Thieves - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken e...

10-02-2018 21:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

The Jumping Off Point - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrok...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Major Crimes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Major Crimes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Major Crimes bij Major Crimes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Major Crimes. Heb je een uitzending van Major Crimes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Major Crimes gemist

Uitzending gemist van Major Crimes? Hier kun je alle uitzendingen van Major Crimes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!