Programma gemist?

Aflevering 21 uit - De politieafdeling de Major Crimes werkt samen met met Justitie om in verdachten van misdaden met achter de door tralies in te krijgen. De rechercheurs naar moeten echter nog wennen aan de het feit uit dat hun door geliefde Brenda met Leigh Johnson is vertrokken de en dat Captain Sharon Raydor in nu de afdeling door tijdens leidt.

Hindsight tijdens - Part 2 - uit De politieafdeling Major op tv Crimes werkt samen een met Justitie om verdachten tijdens met van misdaden achter de uit tralies te de krijgen. De rechercheurs met moeten echter nog wennen aan de het tijdens feit dat hun geliefde Brenda Leigh door Johnson is vertrokken van op tv en dat Captain Sharon Raydor nu het de op afdeling leidt.

Aflevering 19 in - De politieafdeling Major in Crimes tijdens werkt samen tijdens met Justitie om verdachten van misdaden naar achter de tralies op te met krijgen. De rechercheurs moeten echter met nog wennen de aan het feit dat naar hun geliefde Brenda in Leigh op tv Johnson is vertrokken en tijdens dat Captain met Sharon Raydor nu de de afdeling het leidt.

Penalty de Phase - De politieafdeling Major in Crimes werkt samen het tijdens met Justitie om verdachten van misdaden uit achter de tralies van te krijgen. uit De uit rechercheurs moeten echter nog wennen aan uit in het feit dat op hun geliefde Brenda in Leigh Johnson is vertrokken en op tv dat Captain uit Sharon Raydor tijdens nu de afdeling uit leidt.

Thick as Thieves op door - De politieafdeling tijdens Major Crimes werkt de samen met Justitie om verdachten van op tv misdaden achter op tv de tralies te door krijgen. De rechercheurs tijdens moeten echter een nog wennen naar aan het feit dat hun van geliefde Brenda tijdens Leigh Johnson is vertrokken en een dat Captain Sharon het het Raydor nu de afdeling uit leidt.

The Jumping uit Off Point - een De politieafdeling met Major Crimes werkt samen op met Justitie om verdachten in van op tv misdaden achter op tv de tralies te met krijgen. De rechercheurs moeten echter de nog wennen aan het met feit dat een hun geliefde het Brenda Leigh het Johnson is vertrokken en naar dat Captain Sharon Raydor nu het de afdeling naar leidt.

januari 2021
24-03-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Aflevering 21 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en d...

17-03-2018 21:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Hindsight - Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

10-03-2018 21:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Aflevering 19 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en d...

03-03-2018 21:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Penalty Phase - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en d...

17-02-2018 21:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Thick as Thieves - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken e...

10-02-2018 21:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

The Jumping Off Point - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrok...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Major Crimes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Major Crimes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Major Crimes bij Major Crimes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Major Crimes. Heb je een uitzending van Major Crimes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Major Crimes gemist

Uitzending gemist van Major Crimes? Hier kun je alle uitzendingen van Major Crimes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!