Programma gemist?

By Any Means: tijdens Part 3 door - De politieafdeling Major de naar Crimes werkt samen met een Justitie om verdachten van misdaden door achter de in tralies te krijgen. de In deze aflevering: in Phillip Stroh en zijn op jonge Britse uit handlanger de komen steeds dichterbij hun eindspel. Rusty een op graaft een belangrijke aanwijzing de op.

Conspiracy Theory: van Part een 2 - De politieafdeling Major tijdens Crimes werkt samen naar met door Justitie om verdachten met van misdaden achter de tijdens tralies te krijgen. De ploeg uit in doet onderzoek naar op tv de mysterieuze dood van een naar tweede vrouw in uit de zaak Tackles en naar Sharon worstelt een met haar van gezondheid.

Conspiracy op Theory: Part 1 een - De op tv politieafdeling Major Crimes werkt samen van met Justitie om verdachten door van misdaden achter uit de in tralies te op tv krijgen.

Sanctuary City: Part door 5 - met De politieafdeling Major van Crimes tijdens werkt samen met Justitie om verdachten tijdens van misdaden op achter naar de tralies te krijgen. De van zaak uit van de St. naar Joseph's Three leidt tot naar een onverwachte conclusie en Sharon op probeert de zaak op tv in evenwicht de te naar brengen.

Sanctuary City: door Part 4 - door De politieafdeling Major Crimes met werkt naar samen met Justitie om naar verdachten van op misdaden achter de tralies te uit krijgen. op Terwijl hij te een maken heeft met een moeilijke op tv persoonlijke uit kwestie, blijft Raydor door de verdwijning door van de St. Jozef Three tijdens onderzoeken en hun relatie in met een op tv overdreven beschermende tijdens priester.

Sanctuary City: Part tijdens 3 - De op door politieafdeling Major Crimes werkt naar samen met Justitie om uit verdachten van misdaden achter in de tralies te naar krijgen. door Terwijl Major het Crimes blijft zoeken naar naar de overgebleven van St. Joseph's Three, het vindt Sharon haar persoonlijk leven met bedreigend voor haar naar carrière.

Sanctuary van City: Part 2 - op De een politieafdeling Major Crimes van werkt samen met Justitie tijdens om verdachten van een misdaden achter de tralies te in krijgen. Terwijl naar de zoektocht naar de vermiste naar van jongens doorgaat, wordt met het team geconfronteerd met een onbetrouwbare op priester, door een boze ex-man en bedreigingen de in van de F.B.I.

Sanctuary City: op Part 1 - De een politieafdeling Major Crimes van werkt samen met een Justitie om verdachten het op van misdaden achter de tralies in te door krijgen.

Shockwave op - Part 2 - De op tv politieafdeling door Major Crimes werkt van samen met naar Justitie om verdachten van misdaden in achter de tralies te uit krijgen. De rechercheurs van moeten de echter nog wennen aan op tv het feit dat hun het geliefde tijdens Brenda Leigh Johnson is het vertrokken tijdens en dat Captain met Sharon Raydor nu de op tv afdeling leidt. een Na het ontdekken van de op tv identiteit van op tv de bommenwerper op waar haar divisie naar op een zoek was, worstelen een Sharon Raydor en tijdens het Major met Crimes team tijdens met het bepalen op van het volgende met doelwit.

Shockwave in - Part 1 - tijdens De met politieafdeling Major Crimes werkt met samen met Justitie om door verdachten van misdaden op tv achter tijdens de tralies te krijgen. het De rechercheurs moeten het echter nog de wennen aan het de feit dat hun geliefde tijdens Brenda Leigh Johnson is vertrokken van en dat uit Captain Sharon Raydor nu een de afdeling uit leidt. Een in moordonderzoek wordt explosief, terwijl het kapitein Sharon Raydor samen naar een met haar team naar probeert vast te stellen door of ze te maken een hebben met een terrorist. op Ondertussen de krijgt Rusty een paar naar alarmerende berichten van het Gus.

Intersection het - De politieafdeling Major Crimes door van werkt samen met Justitie tijdens om verdachten van uit misdaden achter het de tralies te krijgen. met De rechercheurs moeten echter nog door wennen uit aan het feit dat hun op tv in geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken de en een dat Captain Sharon van Raydor nu door de afdeling leidt.

Bad Blood tijdens - De naar politieafdeling Major Crimes werkt het samen met tijdens Justitie om verdachten van op misdaden achter de op tralies te op krijgen. De rechercheurs het moeten echter in nog wennen aan uit het feit dat hun geliefde met Brenda Leigh het Johnson is in vertrokken en dat Captain Sharon Raydor uit naar nu de afdeling uit leidt. Sharon's zoon, Ricky, komt het thuis voor tijdens een verrassingsbezoek met terwijl Major Crimes onderzoek op doet naar de moord op tijdens een uit gepensioneerde detective van de een Los Angeles Police de Department.

Dead Drop door - De politieafdeling het Major Crimes werkt naar op samen met Justitie om verdachten van op tv van misdaden achter de door tralies te krijgen. De de rechercheurs moeten echter nog van wennen aan het feit de dat hun de geliefde Brenda door Leigh Johnson uit is vertrokken en naar dat Captain Sharon Raydor nu met de de afdeling leidt.

Quid Pro Quo de naar - De politieafdeling tijdens Major Crimes werkt samen met de Justitie uit om verdachten van misdaden het achter de met tralies te krijgen. De rechercheurs naar moeten de echter nog wennen de aan het feit dat hun naar geliefde Brenda Leigh Johnson door is vertrokken en het dat Captain het Sharon met Raydor nu de afdeling leidt. Een de moordzaak gaat zijwaarts door tijdens de rechtszaak een naar wanneer advocaat Roth uit in staat is Det de te vernietigen.

Cleared een History - naar De politieafdeling Major Crimes werkt tijdens samen met Justitie om het verdachten van uit misdaden achter de op tralies te krijgen. De de rechercheurs de moeten echter met nog wennen aan het feit dat met hun geliefde Brenda van Leigh Johnson de is vertrokken en dat op tv Captain Sharon Raydor een nu de afdeling naar leidt. een Wanneer Major Crimes uit een jonge man op ontdekt in het midden van tijdens zijn tijdens woonkamer met zijn keel de doorgesneden, wijzen alle verdenkingen naar naar zijn in kamergenoot.

oktober 2019
02-02-2019 23:10

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

By Any Means: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. In deze aflevering: Phillip Stroh en zijn jonge Britse handlanger komen steeds dichterbij hun eindspel....

29-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De ploeg doet onderzoek naar de mysterieuze dood van een tweede vrouw in de zaak Tackles en Sharon...

22-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

15-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 5 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De zaak van de St. Joseph's Three leidt tot een onverwachte conclusie en Sharon probeert de zaak in e...

08-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 4 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl hij te maken heeft met een moeilijke persoonlijke kwestie, blijft Raydor de verdwijning van d...

01-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl Major Crimes blijft zoeken naar de overgebleven St. Joseph's Three, vindt Sharon haar persoon...

24-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl de zoektocht naar de vermiste jongens doorgaat, wordt het team geconfronteerd met een onbetro...

17-11-2018 22:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

10-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

03-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

27-10-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Intersection - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

20-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Bad Blood - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat C...

13-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Dead Drop - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat ...

06-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Quid Pro Quo - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

29-09-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Cleared History - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Major Crimes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Major Crimes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Major Crimes bij Major Crimes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Major Crimes. Heb je een uitzending van Major Crimes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Major Crimes gemist

Uitzending gemist van Major Crimes? Hier kun je alle uitzendingen van Major Crimes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!