Programma gemist?

By van Any Means: Part 3 - door De politieafdeling Major het Crimes werkt door samen met Justitie om een verdachten op tv van misdaden achter de tralies door tijdens te krijgen. In deze tijdens aflevering: Phillip Stroh met en zijn jonge uit Britse handlanger komen steeds op dichterbij hun eindspel. Rusty door een graaft een belangrijke aanwijzing de op.

Conspiracy het Theory: Part 2 - De met politieafdeling Major van Crimes werkt samen het met Justitie om verdachten het van misdaden door achter van de tralies te krijgen. De met ploeg doet onderzoek tijdens naar de met mysterieuze dood van van een tweede vrouw de in de zaak Tackles en de Sharon worstelt een met tijdens haar gezondheid.

Conspiracy Theory: Part met 1 - De uit politieafdeling in Major Crimes werkt de samen met Justitie om verdachten tijdens van tijdens misdaden achter de tralies te op uit krijgen.

Sanctuary City: Part de 5 - De door met politieafdeling Major Crimes in werkt samen met Justitie om op tv verdachten van misdaden achter uit de tralies te tijdens krijgen. De op tv zaak van de naar St. Joseph's Three leidt door tot een een onverwachte conclusie en Sharon in probeert de zaak op tv in tijdens evenwicht te de brengen.

Sanctuary de City: Part 4 uit - De politieafdeling Major Crimes het in werkt samen met Justitie om op tv verdachten door van misdaden achter de naar tralies te krijgen. Terwijl door hij te maken heeft uit met een moeilijke met persoonlijke kwestie, blijft van Raydor de verdwijning tijdens van met de St. Jozef Three van onderzoeken en op hun relatie met de een overdreven beschermende het priester.

Sanctuary City: op Part in 3 - De politieafdeling naar Major Crimes werkt samen op tv met de Justitie om verdachten van misdaden achter met de tijdens tralies te op krijgen. Terwijl Major door Crimes blijft zoeken naar de overgebleven een op tv St. Joseph's Three, vindt Sharon een haar persoonlijk leven uit bedreigend voor haar op carrière.

Sanctuary City: met Part 2 - naar De met politieafdeling Major Crimes door werkt samen met Justitie om tijdens verdachten van misdaden achter door de tralies te door op krijgen. Terwijl de zoektocht naar de vermiste van jongens naar doorgaat, wordt door het team geconfronteerd met een van onbetrouwbare in priester, een boze uit ex-man en bedreigingen op tv van de F.B.I.

Sanctuary in City: Part 1 - op De naar politieafdeling Major Crimes naar werkt samen met Justitie het om verdachten een van misdaden achter een de tralies te de krijgen.

Shockwave - uit Part 2 - De naar door politieafdeling Major Crimes werkt samen met een Justitie om naar verdachten van misdaden naar achter op tv de tralies te krijgen. De tijdens rechercheurs moeten echter in nog wennen aan in het feit naar dat hun geliefde Brenda naar Leigh Johnson is met vertrokken en met dat Captain uit Sharon Raydor nu de afdeling een leidt. van Na het ontdekken een van de identiteit van op de bommenwerper waar haar van divisie naar een op zoek was, worstelen op Sharon met Raydor en het Major in Crimes team door met het bepalen van het met volgende door doelwit.

Shockwave uit - Part 1 op tv - De politieafdeling Major tijdens Crimes het werkt samen met tijdens Justitie om verdachten van op tv misdaden achter op de tralies te krijgen. op tv De rechercheurs moeten echter nog uit wennen aan met het naar feit dat hun geliefde Brenda Leigh een Johnson is de vertrokken en dat op Captain van Sharon Raydor nu de afdeling leidt. de Een een moordonderzoek wordt explosief, terwijl kapitein de het Sharon Raydor samen met haar team van probeert vast naar te stellen of ze tijdens te het maken hebben met een terrorist. naar Ondertussen krijgt Rusty in een paar door alarmerende in berichten van Gus.

Intersection - tijdens De politieafdeling met Major Crimes werkt uit samen met Justitie een om verdachten van misdaden op tv achter de in tralies te krijgen. De uit rechercheurs moeten de echter nog van wennen aan het naar feit dat hun geliefde uit Brenda Leigh Johnson is vertrokken met en dat van Captain op tv Sharon Raydor nu de afdeling op leidt.

Bad een Blood - De politieafdeling uit Major Crimes werkt samen een de met Justitie om verdachten het van misdaden een achter de tralies te krijgen. De op tv rechercheurs moeten echter tijdens naar nog wennen aan uit het feit dat hun geliefde Brenda uit van Leigh Johnson is op vertrokken en dat Captain Sharon Raydor de nu in de afdeling leidt. Sharon's zoon, tijdens Ricky, komt met thuis voor een verrassingsbezoek een terwijl Major in Crimes onderzoek doet door naar de moord op tv op naar een gepensioneerde detective van het de Los Angeles Police uit Department.

Dead door Drop - op tv De politieafdeling Major Crimes werkt door samen een met Justitie naar om verdachten van misdaden een achter de tralies het te krijgen. De rechercheurs moeten uit echter op tv nog wennen aan het met feit dat hun geliefde het op Brenda Leigh Johnson is vertrokken de en de dat Captain Sharon Raydor op nu de afdeling naar leidt.

Quid Pro Quo uit - De uit politieafdeling Major Crimes naar werkt samen door met Justitie om verdachten van de het misdaden achter de tralies door te krijgen. De rechercheurs moeten met uit echter nog wennen aan het feit het dat naar hun geliefde Brenda Leigh Johnson door is vertrokken door en op tv dat Captain Sharon Raydor nu de een in afdeling leidt. Een het moordzaak gaat zijwaarts tijdens het de rechtszaak wanneer advocaat van Roth in staat de is Det met te vernietigen.

Cleared het History - De het politieafdeling Major Crimes werkt samen in een met Justitie om tijdens verdachten van misdaden achter de tralies door te krijgen. De op in rechercheurs moeten echter nog op tv wennen aan van het feit dat een hun geliefde Brenda Leigh een Johnson is vertrokken en de dat Captain Sharon het Raydor nu de in afdeling leidt. de Wanneer Major op Crimes een jonge man ontdekt in tijdens het midden op tv van tijdens zijn woonkamer met zijn keel van doorgesneden, wijzen in alle verdenkingen naar een zijn kamergenoot.

november 2020
02-02-2019 23:10

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

By Any Means: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. In deze aflevering: Phillip Stroh en zijn jonge Britse handlanger komen steeds dichterbij hun eindspel....

29-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De ploeg doet onderzoek naar de mysterieuze dood van een tweede vrouw in de zaak Tackles en Sharon...

22-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

15-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 5 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De zaak van de St. Joseph's Three leidt tot een onverwachte conclusie en Sharon probeert de zaak in e...

08-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 4 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl hij te maken heeft met een moeilijke persoonlijke kwestie, blijft Raydor de verdwijning van d...

01-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl Major Crimes blijft zoeken naar de overgebleven St. Joseph's Three, vindt Sharon haar persoon...

24-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl de zoektocht naar de vermiste jongens doorgaat, wordt het team geconfronteerd met een onbetro...

17-11-2018 22:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

10-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

03-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

27-10-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Intersection - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

20-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Bad Blood - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat C...

13-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Dead Drop - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat ...

06-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Quid Pro Quo - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

29-09-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Cleared History - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Major Crimes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Major Crimes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Major Crimes bij Major Crimes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Major Crimes. Heb je een uitzending van Major Crimes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Major Crimes gemist

Uitzending gemist van Major Crimes? Hier kun je alle uitzendingen van Major Crimes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!