Programma gemist?

Conspiracy Theory: op Part 2 van - De met politieafdeling Major Crimes werkt samen van met Justitie om verdachten een van in misdaden achter naar de tralies te in krijgen. De ploeg door doet onderzoek naar de mysterieuze het dood van een tweede op vrouw in door de zaak Tackles en op tv Sharon door worstelt met tijdens haar gezondheid.

Conspiracy Theory: een Part 1 van - De politieafdeling Major in Crimes werkt samen tijdens met Justitie met om verdachten tijdens van misdaden achter tijdens de tralies te van krijgen.

Sanctuary City: Part door 5 - op De politieafdeling Major Crimes met werkt samen met uit op Justitie om verdachten van in misdaden achter een de tralies te krijgen. De zaak op in van de St. Joseph's Three leidt in tot tijdens een onverwachte conclusie op en Sharon probeert de door zaak in evenwicht in te in brengen.

Sanctuary City: in Part 4 - van De politieafdeling Major naar Crimes werkt samen een met Justitie om verdachten met van op tv misdaden achter de tralies te het krijgen. Terwijl uit hij te maken heeft met met een in moeilijke persoonlijke een kwestie, blijft van Raydor de verdwijning van de van St. door Jozef Three onderzoeken en hun relatie naar met het een overdreven beschermende uit priester.

Sanctuary de City: Part 3 - De op politieafdeling Major naar Crimes werkt samen met met in Justitie om verdachten van een misdaden achter de een tralies te krijgen. Terwijl Major van Crimes blijft tijdens zoeken naar de op overgebleven de St. Joseph's Three, vindt Sharon door haar tijdens persoonlijk leven bedreigend voor haar naar carrière.

Sanctuary op tv City: Part 2 - uit De op politieafdeling Major Crimes werkt samen uit met Justitie om verdachten het tijdens van misdaden achter een de tralies te krijgen. Terwijl de zoektocht met met naar de vermiste in jongens doorgaat, wordt het team van geconfronteerd met het een onbetrouwbare priester, een boze de op ex-man en bedreigingen door van de F.B.I.

Sanctuary het City: Part 1 - het De op politieafdeling Major Crimes werkt samen met in Justitie om verdachten op van misdaden achter in de in tralies te tijdens krijgen.

Shockwave - Part van tijdens 2 - De politieafdeling naar Major Crimes in werkt samen met Justitie om tijdens verdachten uit van misdaden achter de tralies te uit krijgen. De rechercheurs door van moeten echter nog uit wennen aan het door feit dat hun geliefde Brenda naar Leigh tijdens Johnson is vertrokken in en dat Captain Sharon Raydor van nu de afdeling leidt. op tv Na het ontdekken in van uit de identiteit van in de bommenwerper tijdens waar haar divisie naar op naar zoek was, worstelen Sharon uit Raydor en het het Major Crimes team de met een het bepalen van tijdens het volgende de doelwit.

Shockwave - een Part tijdens 1 - De politieafdeling een Major Crimes werkt samen op met van Justitie om verdachten van op tv misdaden achter de tralies op te krijgen. De rechercheurs uit van moeten echter nog wennen aan een het tijdens feit dat hun in geliefde Brenda Leigh Johnson is het vertrokken en dat door Captain Sharon het Raydor nu de afdeling leidt. uit in Een moordonderzoek wordt op tv explosief, terwijl kapitein van Sharon Raydor samen met haar op tv team probeert vast van te stellen of ze in te maken hebben op met een terrorist. uit Ondertussen krijgt Rusty uit op tv een paar alarmerende door berichten van Gus.

Intersection tijdens - De politieafdeling Major Crimes de werkt samen tijdens met op Justitie om verdachten van uit misdaden achter de tralies te de krijgen. uit De rechercheurs op moeten echter nog wennen aan het tijdens een feit dat hun geliefde van Brenda Leigh Johnson is vertrokken tijdens en van dat Captain naar Sharon Raydor nu de uit afdeling leidt.

Bad Blood met - De politieafdeling Major de Crimes naar werkt samen met Justitie om door door verdachten van misdaden achter de van tralies te krijgen. De een door rechercheurs moeten echter nog wennen uit aan door het feit dat hun geliefde Brenda naar Leigh Johnson een is vertrokken van en dat naar Captain Sharon Raydor op tv nu de afdeling een leidt. Sharon's zoon, Ricky, tijdens komt thuis naar voor een verrassingsbezoek terwijl Major een Crimes onderzoek op doet naar de moord op op tv een gepensioneerde in detective van de uit Los Angeles het Police Department.

Dead het Drop - De politieafdeling een Major tijdens Crimes werkt samen met met Justitie op tv om verdachten van op misdaden achter de tralies te krijgen. op tv De het rechercheurs moeten echter een nog wennen in aan het feit dat een hun geliefde Brenda Leigh van Johnson een is vertrokken en dat door Captain Sharon Raydor nu het de afdeling het leidt.

Quid op Pro Quo - De uit politieafdeling van Major Crimes werkt samen met Justitie naar door om verdachten van misdaden achter van de tralies in te krijgen. een De rechercheurs moeten echter nog wennen op tijdens aan het feit dat hun een geliefde Brenda Leigh Johnson met is vertrokken en op tv dat Captain Sharon uit door Raydor nu de afdeling leidt. Een tijdens moordzaak gaat van zijwaarts tijdens de uit rechtszaak wanneer advocaat op Roth naar in staat is naar Det te vernietigen.

Cleared History van - De politieafdeling het Major op tv Crimes werkt samen met Justitie met om op tv verdachten van misdaden achter uit de tralies op te krijgen. De rechercheurs moeten op echter nog wennen een aan het feit met dat van hun geliefde Brenda Leigh Johnson is door vertrokken tijdens en dat Captain Sharon Raydor het door nu de afdeling leidt. Wanneer Major met Crimes een jonge door man ontdekt naar in het midden het van zijn het woonkamer met zijn tijdens keel doorgesneden, wijzen door alle verdenkingen in naar zijn kamergenoot.

Heart het Failure - De politieafdeling in Major Crimes werkt samen de met Justitie om op verdachten naar van misdaden achter de van tralies te tijdens krijgen. De rechercheurs van moeten echter nog wennen aan een het feit dat in hun geliefde Brenda uit Leigh Johnson op is vertrokken en dat tijdens tijdens Captain Sharon Raydor nu op tv de afdeling een leidt. De politieafdeling de van Major Crimes op tv onderzoeken samen met Sharon op tv Raydor de moord op een tijdens jonge vrouw uit in een door rivier.

januari 2019
29-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De ploeg doet onderzoek naar de mysterieuze dood van een tweede vrouw in de zaak Tackles en Sharon...

22-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

15-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 5 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De zaak van de St. Joseph's Three leidt tot een onverwachte conclusie en Sharon probeert de zaak in e...

08-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 4 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl hij te maken heeft met een moeilijke persoonlijke kwestie, blijft Raydor de verdwijning van d...

01-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl Major Crimes blijft zoeken naar de overgebleven St. Joseph's Three, vindt Sharon haar persoon...

24-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl de zoektocht naar de vermiste jongens doorgaat, wordt het team geconfronteerd met een onbetro...

17-11-2018 22:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

10-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

03-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

27-10-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Intersection - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

20-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Bad Blood - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat C...

13-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Dead Drop - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat ...

06-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Quid Pro Quo - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

29-09-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Cleared History - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en...

22-09-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Heart Failure - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Major Crimes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Major Crimes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Major Crimes bij Major Crimes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Major Crimes. Heb je een uitzending van Major Crimes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Major Crimes gemist

Uitzending gemist van Major Crimes? Hier kun je alle uitzendingen van Major Crimes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord