Programma gemist?

By op Any Means: Part 3 - op De door politieafdeling Major Crimes een werkt samen met Justitie naar om tijdens verdachten van misdaden achter de uit tralies te uit krijgen. In deze van aflevering: Phillip Stroh en zijn op tv jonge Britse met handlanger komen steeds de dichterbij hun in eindspel. Rusty graaft een een belangrijke aanwijzing het op.

Conspiracy de Theory: Part 2 - De door politieafdeling Major op tv Crimes tijdens werkt samen met Justitie om verdachten met van misdaden achter de het de tralies te krijgen. De ploeg een doet onderzoek tijdens naar de op mysterieuze dood van een tweede op tv vrouw in de tijdens van zaak Tackles en Sharon worstelt met met haar een gezondheid.

Conspiracy Theory: Part door 1 - De uit politieafdeling Major het Crimes uit werkt samen met Justitie om verdachten in van misdaden achter uit met de tralies te een krijgen.

Sanctuary in City: Part 5 met - De politieafdeling Major Crimes naar tijdens werkt samen met Justitie uit om verdachten van misdaden in achter de op tv tralies te met krijgen. De zaak een van de St. Joseph's op tv Three leidt tot een onverwachte met conclusie en Sharon het uit probeert de zaak tijdens in evenwicht te naar brengen.

Sanctuary door City: Part 4 - De uit politieafdeling Major Crimes een werkt samen op tv met Justitie van om verdachten van misdaden met achter de tralies te in krijgen. Terwijl op tv hij te maken heeft door uit met een moeilijke persoonlijke naar kwestie, blijft Raydor de verdwijning tijdens van uit de St. met Jozef Three onderzoeken door en hun relatie met met een overdreven met beschermende priester.

Sanctuary City: Part door 3 - De naar politieafdeling op tv Major Crimes werkt samen naar met Justitie om een verdachten van misdaden achter een de door tralies te krijgen. tijdens Terwijl Major naar Crimes blijft zoeken naar de overgebleven uit St. Joseph's in Three, vindt de Sharon haar persoonlijk leven bedreigend het voor naar haar carrière.

Sanctuary City: van Part 2 naar - De politieafdeling uit Major Crimes werkt op samen met Justitie om verdachten met van misdaden tijdens achter de op tralies te naar krijgen. Terwijl de zoektocht naar in de vermiste jongens het doorgaat, wordt de het team geconfronteerd met een op tv onbetrouwbare priester, een naar boze op ex-man en bedreigingen van de tijdens F.B.I.

Sanctuary tijdens City: Part met 1 - De politieafdeling Major Crimes naar werkt samen het met in Justitie om verdachten van op tv misdaden achter de tralies te op tv tijdens krijgen.

Shockwave op tv - Part 2 van - De politieafdeling op tv Major Crimes tijdens werkt samen met Justitie om met verdachten door van misdaden achter de tralies van te krijgen. De een rechercheurs moeten echter nog het uit wennen aan het uit feit dat hun geliefde Brenda Leigh tijdens uit Johnson is vertrokken en naar dat Captain uit Sharon Raydor nu de afdeling naar leidt. Na het met ontdekken van de identiteit het op tv van de bommenwerper waar haar divisie naar met naar op zoek was, worstelen in Sharon Raydor en op het Major het Crimes team met het door bepalen van met het volgende uit doelwit.

Shockwave - in Part 1 - De met politieafdeling Major Crimes uit werkt in samen met Justitie om uit verdachten van misdaden met achter de tralies uit te krijgen. De van rechercheurs moeten echter nog in wennen aan op het feit dat hun naar door geliefde Brenda Leigh door Johnson is vertrokken en dat met Captain Sharon Raydor nu tijdens de afdeling leidt. de Een moordonderzoek wordt van explosief, terwijl kapitein van naar Sharon Raydor samen met haar het team probeert vast uit te stellen of ze in te op tv maken hebben met het een terrorist. Ondertussen uit krijgt Rusty een de paar alarmerende berichten een van Gus.

Intersection op tv - De politieafdeling tijdens Major Crimes werkt een samen met Justitie om verdachten op van misdaden achter door de tijdens tralies te een krijgen. De rechercheurs moeten echter uit nog wennen uit aan het feit tijdens dat hun geliefde Brenda Leigh tijdens Johnson is de vertrokken en dat Captain een Sharon Raydor nu een de afdeling de leidt.

Bad op tv Blood - het De politieafdeling Major Crimes de werkt samen met op tv Justitie om verdachten naar van misdaden achter op de tralies te met krijgen. De rechercheurs moeten op tv echter nog wennen aan op het feit in dat hun de geliefde Brenda Leigh Johnson is op vertrokken en in dat Captain Sharon door Raydor nu de de afdeling leidt. Sharon's met zoon, Ricky, komt thuis de met voor een verrassingsbezoek terwijl Major een Crimes onderzoek een doet naar de moord op op tv door een gepensioneerde detective van de de Los Angeles Police de Department.

Dead Drop in op - De politieafdeling Major tijdens Crimes werkt met samen met Justitie door om verdachten van misdaden achter op de van tralies te krijgen. De rechercheurs een moeten echter op tv nog wennen aan het de feit dat hun geliefde met op Brenda Leigh Johnson van is vertrokken en dat Captain tijdens Sharon uit Raydor nu de afdeling uit leidt.

Quid Pro Quo van - op De politieafdeling Major Crimes op tv werkt samen met door Justitie om verdachten van door misdaden achter de tijdens tralies in te krijgen. op tv De rechercheurs moeten de echter nog wennen een aan het feit dat hun een geliefde Brenda Leigh op Johnson is uit vertrokken en dat tijdens Captain Sharon de Raydor nu de afdeling leidt. met Een moordzaak gaat met zijwaarts tijdens op de rechtszaak wanneer advocaat Roth een in staat is door Det te het vernietigen.

Cleared van History - De van politieafdeling Major Crimes werkt tijdens samen met Justitie om op tv op tv verdachten van misdaden achter de tralies van te krijgen. De door rechercheurs moeten echter van nog wennen naar aan het feit in dat hun geliefde door Brenda het Leigh Johnson is vertrokken en dat tijdens Captain Sharon door Raydor nu de afdeling het de leidt. Wanneer Major in Crimes een jonge op man ontdekt in door het midden van met zijn woonkamer met zijn van keel doorgesneden, wijzen een alle verdenkingen een naar zijn kamergenoot.

mei 2019
02-02-2019 23:10

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

By Any Means: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. In deze aflevering: Phillip Stroh en zijn jonge Britse handlanger komen steeds dichterbij hun eindspel....

29-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De ploeg doet onderzoek naar de mysterieuze dood van een tweede vrouw in de zaak Tackles en Sharon...

22-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

15-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 5 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De zaak van de St. Joseph's Three leidt tot een onverwachte conclusie en Sharon probeert de zaak in e...

08-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 4 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl hij te maken heeft met een moeilijke persoonlijke kwestie, blijft Raydor de verdwijning van d...

01-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl Major Crimes blijft zoeken naar de overgebleven St. Joseph's Three, vindt Sharon haar persoon...

24-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl de zoektocht naar de vermiste jongens doorgaat, wordt het team geconfronteerd met een onbetro...

17-11-2018 22:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

10-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

03-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

27-10-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Intersection - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

20-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Bad Blood - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat C...

13-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Dead Drop - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat ...

06-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Quid Pro Quo - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

29-09-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Cleared History - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Major Crimes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Major Crimes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Major Crimes bij Major Crimes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Major Crimes. Heb je een uitzending van Major Crimes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Major Crimes gemist

Uitzending gemist van Major Crimes? Hier kun je alle uitzendingen van Major Crimes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord