Programma gemist?

Conspiracy Theory: het Part 2 - De het politieafdeling op tv Major Crimes werkt samen met tijdens Justitie om verdachten door van tijdens misdaden achter de de tralies te krijgen. De op tv ploeg doet onderzoek uit naar de mysterieuze dood het uit van een tweede vrouw uit in de zaak Tackles en op tv door Sharon worstelt met haar met gezondheid.

Conspiracy Theory: Part naar 1 - De het politieafdeling Major Crimes uit met werkt samen met uit Justitie om verdachten op tv van misdaden achter de tralies tijdens te op tv krijgen.

Sanctuary een City: Part 5 op - De politieafdeling Major naar Crimes werkt samen met het Justitie tijdens om verdachten van misdaden achter het de tralies te van krijgen. op tv De zaak van de St. het naar Joseph's Three leidt tot een de onverwachte in conclusie en Sharon probeert de in zaak in het evenwicht te naar brengen.

Sanctuary op City: Part 4 een - De politieafdeling tijdens Major Crimes werkt samen de met Justitie in om verdachten van misdaden tijdens achter de tralies op te krijgen. het Terwijl hij te maken heeft door met een moeilijke een persoonlijke kwestie, met blijft Raydor de verdwijning een op van de St. Jozef Three onderzoeken in en op tv hun relatie met een overdreven op beschermende het priester.

Sanctuary City: een Part 3 - tijdens De de politieafdeling Major Crimes uit werkt samen met door Justitie om verdachten van uit misdaden achter de tijdens tralies te krijgen. Terwijl Major op tv uit Crimes blijft zoeken naar de in overgebleven van St. Joseph's Three, vindt uit Sharon haar persoonlijk uit leven bedreigend voor haar een carrière.

Sanctuary door City: Part 2 - De uit door politieafdeling Major Crimes werkt samen met op tv Justitie om in verdachten van het misdaden achter de tralies te op tv uit krijgen. Terwijl de zoektocht naar in de vermiste jongens uit doorgaat, wordt het team geconfronteerd op met een onbetrouwbare tijdens naar priester, een boze ex-man en van bedreigingen van uit de F.B.I.

Sanctuary City: Part door het 1 - De door politieafdeling Major Crimes door werkt samen met Justitie om in verdachten van door misdaden achter de tralies te door uit krijgen.

Shockwave een - Part 2 naar - De politieafdeling uit Major Crimes werkt tijdens samen met de Justitie om verdachten van naar misdaden achter de tralies te het krijgen. naar De rechercheurs moeten echter een nog wennen aan in het feit dat hun de in geliefde Brenda Leigh Johnson naar is vertrokken op en dat Captain Sharon Raydor op nu de afdeling leidt. de Na het ontdekken in van de op tv identiteit een van de bommenwerper waar op haar divisie naar op tijdens zoek van was, worstelen Sharon Raydor de en het Major Crimes het team uit met het bepalen van het het volgende de doelwit.

Shockwave - op Part 1 - De uit politieafdeling Major in Crimes werkt op samen met Justitie om verdachten door van misdaden het achter de op tralies te de krijgen. De rechercheurs moeten echter nog van wennen aan tijdens het met feit dat hun geliefde Brenda Leigh door door Johnson is vertrokken en tijdens dat Captain Sharon Raydor met nu de afdeling de leidt. de Een moordonderzoek wordt explosief, terwijl kapitein een met Sharon Raydor samen met haar team op tv probeert vast te van stellen of het ze te maken hebben de een met een terrorist. Ondertussen krijgt Rusty op een van paar alarmerende berichten van door Gus.

Intersection - De op politieafdeling uit Major Crimes werkt samen met op tv Justitie om verdachten van van misdaden achter met een de tralies te krijgen. De van rechercheurs uit moeten echter nog wennen van aan het de feit dat hun geliefde Brenda op Leigh Johnson is een vertrokken en dat Captain uit Sharon Raydor van nu de de afdeling leidt.

Bad Blood - in De politieafdeling op tv Major Crimes werkt op samen met Justitie om een verdachten van op misdaden op achter de tralies te krijgen. het De rechercheurs moeten het echter op tv nog wennen aan het op feit dat hun geliefde op tv Brenda Leigh in Johnson is een vertrokken en dat Captain Sharon met Raydor nu de afdeling van leidt. Sharon's met zoon, uit Ricky, komt thuis voor een verrassingsbezoek naar terwijl de Major Crimes onderzoek een doet naar de de moord op een van gepensioneerde detective van de van Los Angeles in Police Department.

Dead Drop van uit - De politieafdeling Major een Crimes werkt samen het met Justitie om verdachten van uit misdaden achter van de tralies te in krijgen. De rechercheurs op tv moeten echter nog wennen met uit aan het feit dat hun geliefde de een Brenda Leigh Johnson is vertrokken en naar door dat Captain Sharon Raydor met nu de afdeling door leidt.

Quid Pro op Quo - op tv De politieafdeling Major Crimes in werkt samen met Justitie in om verdachten op tv van misdaden achter een de op tv tralies te krijgen. De rechercheurs uit moeten echter nog tijdens wennen aan het het feit dat in hun geliefde Brenda Leigh met Johnson is op tv vertrokken en dat op tv Captain Sharon het Raydor nu de naar afdeling leidt. Een in moordzaak gaat zijwaarts op tv tijdens de rechtszaak wanneer advocaat Roth naar in staat tijdens is Det van te vernietigen.

Cleared History de - in De politieafdeling Major Crimes van werkt samen met Justitie op tv om in verdachten van misdaden achter naar de tralies op tv te krijgen. De tijdens rechercheurs moeten echter nog op tv wennen aan in het feit dat hun geliefde Brenda in Leigh Johnson met is vertrokken de en dat het Captain Sharon Raydor nu de afdeling op leidt. op Wanneer Major Crimes een jonge tijdens man van ontdekt in het op midden van zijn in woonkamer met zijn keel tijdens doorgesneden, wijzen alle verdenkingen met naar tijdens zijn kamergenoot.

Heart Failure in - De in politieafdeling Major Crimes door werkt samen in met Justitie om verdachten van misdaden de achter tijdens de tralies te krijgen. door De rechercheurs moeten echter met nog wennen aan het het feit het dat hun geliefde met Brenda in Leigh Johnson is vertrokken en dat de Captain op tv Sharon Raydor op nu de afdeling op leidt. De politieafdeling van Major op tv Crimes onderzoeken samen het met Sharon Raydor op tv de moord met op een jonge vrouw in met een naar rivier.

januari 2019
29-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De ploeg doet onderzoek naar de mysterieuze dood van een tweede vrouw in de zaak Tackles en Sharon...

22-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

15-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 5 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De zaak van de St. Joseph's Three leidt tot een onverwachte conclusie en Sharon probeert de zaak in e...

08-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 4 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl hij te maken heeft met een moeilijke persoonlijke kwestie, blijft Raydor de verdwijning van d...

01-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl Major Crimes blijft zoeken naar de overgebleven St. Joseph's Three, vindt Sharon haar persoon...

24-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl de zoektocht naar de vermiste jongens doorgaat, wordt het team geconfronteerd met een onbetro...

17-11-2018 22:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

10-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

03-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

27-10-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Intersection - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

20-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Bad Blood - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat C...

13-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Dead Drop - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat ...

06-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Quid Pro Quo - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

29-09-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Cleared History - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en...

22-09-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Heart Failure - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Major Crimes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Major Crimes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Major Crimes bij Major Crimes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Major Crimes. Heb je een uitzending van Major Crimes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Major Crimes gemist

Uitzending gemist van Major Crimes? Hier kun je alle uitzendingen van Major Crimes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord