Programma gemist?

By met Any Means: Part 3 - naar De op tv politieafdeling Major Crimes werkt in samen naar met Justitie om verdachten van misdaden in door achter de tralies te met krijgen. In deze aflevering: tijdens Phillip Stroh met en zijn tijdens jonge Britse handlanger komen steeds door dichterbij hun eindspel. Rusty naar graaft een het belangrijke aanwijzing in op.

Conspiracy op Theory: Part 2 - uit De politieafdeling het Major Crimes werkt samen met op tv met Justitie om verdachten op van misdaden achter de naar tralies te uit krijgen. De ploeg doet onderzoek het naar de naar mysterieuze dood van een tweede door tijdens vrouw in de zaak Tackles en met Sharon van worstelt met haar naar gezondheid.

Conspiracy uit Theory: Part 1 - een De een politieafdeling Major Crimes werkt samen met een Justitie op om verdachten van misdaden achter uit op tv de tralies te van krijgen.

Sanctuary de City: Part 5 - De op politieafdeling in Major Crimes werkt samen door met het Justitie om verdachten van uit misdaden achter de tralies te door krijgen. door De zaak van de St. met door Joseph's Three leidt tot de een onverwachte conclusie en Sharon in probeert tijdens de zaak een in evenwicht te tijdens brengen.

Sanctuary City: naar Part 4 - De naar politieafdeling Major Crimes van het werkt samen met Justitie om verdachten uit van op misdaden achter een de tralies te krijgen. uit Terwijl hij te door maken heeft met een moeilijke door persoonlijke tijdens kwestie, blijft op tv Raydor de verdwijning van de een St. een Jozef Three onderzoeken en uit hun relatie met in een overdreven beschermende de priester.

Sanctuary door City: Part uit 3 - De politieafdeling Major naar Crimes het werkt samen met Justitie om verdachten op van misdaden achter met de tralies te met krijgen. op tv Terwijl Major Crimes blijft zoeken naar naar de de overgebleven naar St. Joseph's Three, op vindt Sharon haar persoonlijk leven door bedreigend voor haar in carrière.

Sanctuary City: Part de op 2 - De uit politieafdeling Major Crimes werkt samen naar met Justitie om een verdachten met van misdaden achter in de tralies te krijgen. Terwijl op de zoektocht naar de van vermiste jongens van doorgaat, wordt het team naar geconfronteerd naar met een onbetrouwbare priester, een boze naar ex-man naar en bedreigingen het van de F.B.I.

Sanctuary City: het Part 1 - De op politieafdeling Major met Crimes werkt samen met met Justitie naar om verdachten van misdaden achter van de met tralies te een krijgen.

Shockwave - tijdens Part het 2 - De politieafdeling op Major Crimes werkt op tv samen met Justitie om verdachten door uit van misdaden achter de tralies te van krijgen. met De rechercheurs moeten de echter nog wennen aan naar het feit dat een hun geliefde Brenda Leigh in op tv Johnson is vertrokken en dat tijdens Captain Sharon Raydor op tv nu uit de afdeling leidt. Na het in ontdekken van de het identiteit van de bommenwerper uit waar haar door divisie naar op uit zoek was, uit worstelen Sharon de Raydor en het Major Crimes in team met het bepalen van van het met volgende met doelwit.

Shockwave in - Part in 1 - De op tv politieafdeling Major Crimes werkt het samen met Justitie om verdachten een van tijdens misdaden achter de tralies op te krijgen. De naar rechercheurs van moeten echter nog wennen aan het het feit dat naar hun geliefde Brenda het Leigh Johnson is de vertrokken en dat Captain naar naar Sharon Raydor nu de op tv afdeling leidt. Een moordonderzoek op wordt uit explosief, terwijl kapitein Sharon Raydor in samen de met haar team probeert vast het te stellen met of ze te maken uit hebben met een terrorist. door de Ondertussen krijgt Rusty een een paar alarmerende op berichten van Gus.

Intersection - een De politieafdeling Major Crimes in uit werkt samen met Justitie om verdachten op van misdaden van achter de het tralies te krijgen. De in rechercheurs moeten echter nog op tv tijdens wennen aan het feit dat hun uit op geliefde Brenda Leigh Johnson op tv is vertrokken naar en dat Captain Sharon Raydor nu het de afdeling uit leidt.

Bad de Blood - De politieafdeling Major tijdens Crimes werkt samen door met naar Justitie om verdachten van misdaden op met achter de tralies te krijgen. De door rechercheurs moeten echter tijdens nog wennen met aan het tijdens feit dat hun geliefde met Brenda Leigh Johnson op tv is vertrokken en met dat Captain Sharon Raydor uit nu een de afdeling leidt. uit Sharon's zoon, Ricky, komt een thuis voor een verrassingsbezoek op op tv terwijl Major Crimes onderzoek een doet naar de moord tijdens op tijdens een gepensioneerde detective met van de Los Angeles van Police Department.

Dead van Drop - De het politieafdeling Major naar Crimes werkt samen tijdens met Justitie om het verdachten van misdaden achter de door uit tralies te krijgen. door De rechercheurs moeten echter nog in wennen aan het feit op tv het dat hun geliefde Brenda met Leigh Johnson is vertrokken en een dat Captain Sharon een Raydor nu de op tv afdeling tijdens leidt.

Quid tijdens Pro Quo van - De politieafdeling Major Crimes werkt tijdens samen met Justitie op op om verdachten van op tv misdaden achter de tralies te naar krijgen. De rechercheurs in moeten tijdens echter nog wennen aan het op feit dat hun geliefde van Brenda Leigh Johnson van uit is vertrokken en dat Captain het Sharon met Raydor nu de afdeling leidt. Een naar moordzaak op gaat zijwaarts tijdens tijdens de rechtszaak wanneer advocaat naar Roth in staat is een Det te door vernietigen.

Cleared History - het De politieafdeling met Major op Crimes werkt samen met Justitie door om op verdachten van misdaden achter op de tralies te krijgen. De het rechercheurs tijdens moeten echter nog wennen een aan het feit tijdens dat hun geliefde Brenda uit Leigh door Johnson is in vertrokken en dat Captain Sharon Raydor op tv naar nu de afdeling op leidt. Wanneer Major Crimes een jonge tijdens man ontdekt in een met het midden van zijn woonkamer van met zijn naar keel doorgesneden, wijzen uit alle verdenkingen naar zijn met kamergenoot.

december 2020
02-02-2019 23:10

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

By Any Means: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. In deze aflevering: Phillip Stroh en zijn jonge Britse handlanger komen steeds dichterbij hun eindspel....

29-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De ploeg doet onderzoek naar de mysterieuze dood van een tweede vrouw in de zaak Tackles en Sharon...

22-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

15-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 5 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De zaak van de St. Joseph's Three leidt tot een onverwachte conclusie en Sharon probeert de zaak in e...

08-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 4 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl hij te maken heeft met een moeilijke persoonlijke kwestie, blijft Raydor de verdwijning van d...

01-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl Major Crimes blijft zoeken naar de overgebleven St. Joseph's Three, vindt Sharon haar persoon...

24-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl de zoektocht naar de vermiste jongens doorgaat, wordt het team geconfronteerd met een onbetro...

17-11-2018 22:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

10-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

03-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

27-10-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Intersection - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

20-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Bad Blood - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat C...

13-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Dead Drop - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat ...

06-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Quid Pro Quo - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

29-09-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Cleared History - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Major Crimes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Major Crimes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Major Crimes bij Major Crimes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Major Crimes. Heb je een uitzending van Major Crimes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Major Crimes gemist

Uitzending gemist van Major Crimes? Hier kun je alle uitzendingen van Major Crimes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!