Programma gemist?

By Any met Means: Part 3 - op tijdens De politieafdeling Major Crimes werkt samen een met door Justitie om verdachten in van misdaden tijdens achter de tralies te krijgen. naar In deze aflevering: de Phillip tijdens Stroh en zijn door jonge Britse handlanger komen naar steeds dichterbij hun eindspel. Rusty tijdens graaft tijdens een belangrijke aanwijzing in op.

Conspiracy Theory: Part in 2 de - De politieafdeling Major Crimes door werkt samen met tijdens Justitie om van verdachten van misdaden op achter de tralies te door van krijgen. De ploeg van doet onderzoek naar de mysterieuze het dood van een het tweede vrouw het in de op zaak Tackles en Sharon worstelt met door haar van gezondheid.

Conspiracy een Theory: Part 1 - De van politieafdeling Major op tv Crimes werkt samen met in Justitie om van verdachten naar van misdaden achter de tralies te het naar krijgen.

Sanctuary een City: Part 5 - De door politieafdeling Major op Crimes werkt samen met met Justitie om verdachten op van een misdaden achter met de tralies te krijgen. De een zaak van de op tv St. Joseph's van Three leidt tot een onverwachte op in conclusie en Sharon probeert op de zaak in tijdens evenwicht te uit brengen.

Sanctuary City: in Part 4 - een De politieafdeling Major Crimes van tijdens werkt samen met van Justitie om verdachten van misdaden tijdens achter de tralies te tijdens tijdens krijgen. Terwijl hij te maken heeft een op tv met een moeilijke persoonlijke kwestie, blijft in Raydor de op verdwijning van het de St. Jozef Three onderzoeken op tv en hun relatie in met een met overdreven uit beschermende priester.

Sanctuary City: Part op 3 het - De in politieafdeling Major Crimes werkt samen van met Justitie om verdachten van van misdaden achter door de tralies te het krijgen. met Terwijl Major Crimes blijft zoeken tijdens naar de met overgebleven St. een Joseph's Three, vindt met Sharon haar met persoonlijk leven bedreigend voor haar het carrière.

Sanctuary City: van Part 2 - naar De op politieafdeling Major Crimes werkt samen met het tijdens Justitie om verdachten van misdaden achter uit de tralies te op uit krijgen. Terwijl de zoektocht op tv naar de vermiste jongens doorgaat, wordt in het team geconfronteerd naar in met een onbetrouwbare priester, een tijdens boze ex-man en naar bedreigingen in van de F.B.I.

Sanctuary het City: Part 1 - De tijdens politieafdeling het Major Crimes werkt samen met van Justitie om verdachten uit van een misdaden achter naar de tralies te door krijgen.

Shockwave op - Part 2 - De uit politieafdeling Major het Crimes in werkt samen met Justitie om verdachten tijdens van misdaden achter van tijdens de tralies te krijgen. De de rechercheurs door moeten echter nog wennen een aan het het feit dat hun geliefde Brenda van Leigh Johnson is met vertrokken een en dat Captain uit Sharon Raydor nu de afdeling leidt. met Na het door ontdekken van de op tv identiteit van het de bommenwerper waar haar divisie op naar op zoek uit was, op tv worstelen Sharon naar Raydor en het Major Crimes team naar met het bepalen uit van het volgende uit op tv doelwit.

Shockwave met - Part 1 - De tijdens in politieafdeling Major Crimes werkt in samen met Justitie het om verdachten van misdaden achter de de van tralies te krijgen. De uit rechercheurs moeten uit echter nog wennen aan naar het feit op tv dat hun geliefde het Brenda Leigh met Johnson is vertrokken en dat tijdens Captain Sharon met Raydor nu de afdeling leidt. tijdens Een moordonderzoek wordt naar door explosief, terwijl kapitein het Sharon Raydor samen op tv met haar team probeert vast te van het stellen of ze te de maken hebben uit met een terrorist. Ondertussen in krijgt Rusty een paar het alarmerende naar berichten van Gus.

Intersection op tv - De politieafdeling op tv Major Crimes werkt samen met een Justitie om het verdachten van misdaden op tv achter tijdens de tralies te in krijgen. De rechercheurs door moeten echter nog wennen aan het het feit dat op tv hun geliefde op Brenda Leigh Johnson is het vertrokken en met dat Captain Sharon Raydor nu naar de van afdeling leidt.

Bad Blood - uit De door politieafdeling Major Crimes werkt samen een op tv met Justitie om met verdachten van misdaden achter de tralies uit te krijgen. De door op rechercheurs moeten echter uit nog wennen aan het het feit dat hun een geliefde Brenda Leigh Johnson is op tv vertrokken en dat door Captain Sharon Raydor door nu de afdeling in leidt. tijdens Sharon's zoon, Ricky, komt de thuis voor op tv een verrassingsbezoek in terwijl Major Crimes onderzoek doet naar met het de moord op het een gepensioneerde detective van uit de Los Angeles Police op tv Department.

Dead Drop van het - De politieafdeling Major Crimes werkt op samen met Justitie op om verdachten op tv van naar misdaden achter de op tralies te krijgen. De rechercheurs een moeten echter nog uit wennen aan het met feit dat hun in geliefde Brenda Leigh door Johnson is vertrokken en van van dat Captain Sharon de Raydor nu de afdeling op leidt.

Quid Pro Quo tijdens - De politieafdeling van uit Major Crimes werkt samen met Justitie uit door om verdachten van door misdaden achter de tralies te krijgen. door op De rechercheurs moeten echter nog de wennen de aan het feit dat op tv hun geliefde op tv Brenda Leigh Johnson is de vertrokken en dat Captain Sharon op op tv Raydor nu de afdeling een leidt. Een moordzaak gaat zijwaarts tijdens tijdens de van rechtszaak wanneer advocaat Roth in in staat is met Det in te vernietigen.

Cleared tijdens History - De politieafdeling op tv Major Crimes werkt een samen met Justitie om de verdachten van misdaden tijdens achter de de tralies tijdens te krijgen. De rechercheurs uit moeten echter nog het wennen aan door het feit dat hun geliefde uit Brenda Leigh Johnson is uit vertrokken van en dat Captain Sharon Raydor van van nu de afdeling leidt. op tv Wanneer Major Crimes met een jonge tijdens man ontdekt in naar het midden van zijn woonkamer door met een zijn keel doorgesneden, uit wijzen alle verdenkingen naar het zijn kamergenoot.

april 2021
02-02-2019 23:10

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

By Any Means: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. In deze aflevering: Phillip Stroh en zijn jonge Britse handlanger komen steeds dichterbij hun eindspel....

29-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De ploeg doet onderzoek naar de mysterieuze dood van een tweede vrouw in de zaak Tackles en Sharon...

22-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Conspiracy Theory: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

15-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 5 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De zaak van de St. Joseph's Three leidt tot een onverwachte conclusie en Sharon probeert de zaak in e...

08-12-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 4 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl hij te maken heeft met een moeilijke persoonlijke kwestie, blijft Raydor de verdwijning van d...

01-12-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 3 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl Major Crimes blijft zoeken naar de overgebleven St. Joseph's Three, vindt Sharon haar persoon...

24-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. Terwijl de zoektocht naar de vermiste jongens doorgaat, wordt het team geconfronteerd met een onbetro...

17-11-2018 22:55

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Sanctuary City: Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

10-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 2 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

03-11-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Shockwave - Part 1 - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken...

27-10-2018 22:45

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Intersection - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

20-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Bad Blood - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat C...

13-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Dead Drop - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en dat ...

06-10-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Quid Pro Quo - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en da...

29-09-2018 22:50

Major Crimes

Major Crimes - Major Crimes

Cleared History - De politieafdeling Major Crimes werkt samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen. De rechercheurs moeten echter nog wennen aan het feit dat hun geliefde Brenda Leigh Johnson is vertrokken en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Major Crimes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Major Crimes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Major Crimes bij Major Crimes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Major Crimes. Heb je een uitzending van Major Crimes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Major Crimes gemist

Uitzending gemist van Major Crimes? Hier kun je alle uitzendingen van Major Crimes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 02-02-2019 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!