Programma gemist?

De dag na door de gemeenteraadsverkiezingen. de Voor het de meeste Tuinzigters gaat het dagelijkse naar leven weer gewoon een tijdens door. Of zal de uitslag met van op de gemeenteraadsverkiezingen deze keer met toch echt wat veranderingen op tv brengen door voor de wijkbewoners?

Verkiezingsdag in Tuinzigt. het Hebben naar de speciale verkiezingsuitzendingen een van dj Janoesj effect en naar stromen de van Tuinzigters een vandaag naar de stembus? Weet op de jonge Tuinzigter Tim naar van in het Hof naar zijn D66 in de met raad te krijgen? En lukt op tv het oma op Nel vandaag toch uit haar stem uit te met brengen door nu haar op vertrouwde keuze niet op de tijdens lijst met staat?

Aan de de vooravond van naar de verkiezingsdag hebben veel naar Tuinzigters nog geen idee naar het op welke partij ze gaan stemmen. met Als een ze al gaan stemmen. Tot uit overmaat op van ramp komt oma Nel de er ook nog tijdens eens achter dat tijdens 'haar' partij het niet aan het de verkiezingen van meedoet. Wat nu met te doen?

De bewoners van het de wijk hebben tijdens het idee een uit beetje het vergeten op tv hoekje van tijdens Breda naar te zijn. Een met team handhavers van de uit gemeente probeert dat de gevoel te bestrijden uit door er alles het aan te doen de de wijk leefbaar te maken het het en te houden. Maar overtuigt naar dat de bewoners tijdens om de de lokale bestuurders te 'belonen' naar met een gang de naar de door stembus?

De tijdens jonge Tim door van het Hof in (29) is lijsttrekker een voor D66 en van woont met zijn vriendin in door Tuinzigt. Slaagt hij op tv erin zijn naar eigen buren te naar interesseren voor de lokale op tv politiek?

De met gemeenteraadsverkiezingen staan ook in op Tuinzigt op voor de deur. Maar van met verkiezingskoorts op is onder de door Tuinzigters nou niet van echt sprake. Dj Janoesj heeft de besloten met de opkomst in de wijk op tv wat op een te krikken. Zijn Hollandse-hits-radiostation heeft uit door hij tijdelijk omgedoopt tot tijdens verkiezingsstation. Maar met weet de lokale politiek de op tv weg naar het van studiootje in Janoesj' eigen een huiskamer wel het te door vinden?

Ad, de archivaris uit van de op wijk, duikt in met de roemruchte geschiedenis van een de wijk. Huismeester naar Eric op onderzoekt de tijdens mogelijkheden om een echte in Tuinzigter held in te eren. En door Dj Janoesj broedt op een een plan om met de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in de met wijk tijdens wat tot leven het te wekken.

Huismeester Eric komt naar in actie om in een hardnekkige muizenplaag met in op de wijk te op tv bestrijden. Mario, de barman van door café op tv 't Hoekske, met laat een heel andere een kant van zichzelf zien. En met de in een van de in weinige studentenhuizen in de wijk een wordt van de boel op op stelten gezet.

Raquel, die net tijdens op een streng naar dieet is gezet, een bereidt op tv een uitgebreide op maaltijd voor haar het vrienden uit de kerk. van Cor is op druk aan het met klussen geslagen in zijn op nieuwe huisje. En Mario naar houdt na op zijn verhuizing uit Tuinzigt uit nog contact met van zijn buurtgenoten naar door als barman uit in de kroeg van Tuinzigt, met 't Hoekske, aan een het werk uit te op tv zijn.

Dj Janoesj gaat door op zijn scootmobiel met richting België de voor een bedevaart. het De Antilliaasne met keukenprinses Raquel heeft van het de met dokter gehoord dat ze het nu echt van wat kilo's moet kwijtraken. En het Cor krijgt op tv wijze raad over zijn in mysterieuze Ghanese van internetvriendin.

Michael Peer staat tijdens op het het punt van door te breken een als dj in zijn eigen tijdens thuisstad. Huismeester Erik gaat op op door ongediertejacht in de op buurt. En Tuinzigter Cor wil naar heel graag naar geloven dat zijn uit Ghanese internetvriendin echt van bestaat.

Oma Betje weet door de grootste familie de van de Tuinzigt bij elkaar te houden in dankzij in haar culinaire frituurkunsten. door Tuinzigts nieuwste aanwinst, het de jonge Daan, op wordt gedoopt. En van Arthur probeert op wat orde in het leven te op scheppen tijdens van zijn kunstzinnige naar en chaotische buurtgenoot van Jan.

De hele wijk tijdens deelt in de door vreugde van in Raquel dat haar door keuken tijdens eindelijk schimmelvrij is. Bij dj naar Michael loopt de in spanning op op over een groot optreden tijdens in de de eigen stad, een en scheidsrechter John maakt door een zijn opmerkelijke optreden tijdens geen vrienden op door het naar voetbalveld.

Johanneke, uit de nieuwe wijkagente, gaat door voor uit het eerst alleen de wijk uit in. De stress rond in van de 18e verjaardag van op tv dochter Dominique wordt moeder Francien met even allemaal op tv teveel. En uit stratenmaker Michael probeert op in de voetsporen te de treden van de in wereldberoemde Tuinzigter dj het Tiësto.

Raquel van laat met in haar vrolijke verschijning de Antilliaanse uit zon schijnen in het op tv winterse Tuinzigt. naar Oma Nel probeert van geluk naar én geld te vinden in op de wekelijkse buurtbingo. het En Francien Aerts slaat door haar laatste van centen een stuk op de drankvoorraad voor tijdens het 18e door verjaardagfeest van haar uit dochter.

april 2018
22-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (6/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (6/6)

De dag na de gemeenteraadsverkiezingen. Voor de meeste Tuinzigters gaat het dagelijkse leven weer gewoon door. Of zal de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen deze keer toch echt wat veranderingen brengen voor de wijkbewoners?

21-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (5/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (5/6)

Verkiezingsdag in Tuinzigt. Hebben de speciale verkiezingsuitzendingen van dj Janoesj effect en stromen de Tuinzigters vandaag naar de stembus? Weet de jonge Tuinzigter Tim van het Hof zijn D66 in de raad te krijgen? En lukt het oma Nel van...

20-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (4/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (4/6)

Aan de vooravond van de verkiezingsdag hebben veel Tuinzigters nog geen idee op welke partij ze gaan stemmen. Als ze al gaan stemmen. Tot overmaat van ramp komt oma Nel er ook nog eens achter dat 'haar' partij niet aan de verkiezingen meedo...

19-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (3/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (3/6)

De bewoners van de wijk hebben het idee een beetje het vergeten hoekje van Breda te zijn. Een team handhavers van de gemeente probeert dat gevoel te bestrijden door er alles aan te doen de wijk leefbaar te maken en te houden. Maar overtuigt...

15-03-2018 19:20

Verkiezingen (2/6)

Typisch Tuinzigt - Verkiezingen (2/6)

De jonge Tim van het Hof (29) is lijsttrekker voor D66 en woont met zijn vriendin in Tuinzigt. Slaagt hij erin zijn eigen buren te interesseren voor de lokale politiek?

14-03-2018 19:20

Verkiezingen (1/6)

Typisch Tuinzigt - Verkiezingen (1/6)

De gemeenteraadsverkiezingen staan ook in Tuinzigt voor de deur. Maar van verkiezingskoorts is onder de Tuinzigters nou niet echt sprake. Dj Janoesj heeft besloten de opkomst in de wijk wat op te krikken. Zijn Hollandse-hits-radiostation he...

01-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Ad, de archivaris van de wijk, duikt in de roemruchte geschiedenis van de wijk. Huismeester Eric onderzoekt de mogelijkheden om een echte Tuinzigter held te eren. En Dj Janoesj broedt op een plan om de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen i...

28-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Huismeester Eric komt in actie om een hardnekkige muizenplaag in de wijk te bestrijden. Mario, de barman van café 't Hoekske, laat een heel andere kant van zichzelf zien. En in een van de weinige studentenhuizen in de wijk wordt de boel op ...

27-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Raquel, die net op een streng dieet is gezet, bereidt een uitgebreide maaltijd voor haar vrienden uit de kerk. Cor is druk aan het klussen geslagen in zijn nieuwe huisje. En Mario houdt na zijn verhuizing uit Tuinzigt nog contact met zijn b...

26-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Dj Janoesj gaat op zijn scootmobiel richting België voor een bedevaart. De Antilliaasne keukenprinses Raquel heeft van de dokter gehoord dat ze nu echt wat kilo's moet kwijtraken. En Cor krijgt wijze raad over zijn mysterieuze Ghanese inter...

22-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Michael Peer staat op het punt door te breken als dj in zijn eigen thuisstad. Huismeester Erik gaat op ongediertejacht in de buurt. En Tuinzigter Cor wil heel graag geloven dat zijn Ghanese internetvriendin echt bestaat.

21-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Oma Betje weet de grootste familie van Tuinzigt bij elkaar te houden dankzij haar culinaire frituurkunsten. Tuinzigts nieuwste aanwinst, de jonge Daan, wordt gedoopt. En Arthur probeert wat orde in het leven te scheppen van zijn kunstzinnig...

20-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

De hele wijk deelt in de vreugde van Raquel dat haar keuken eindelijk schimmelvrij is. Bij dj Michael loopt de spanning op over een groot optreden in de eigen stad, en scheidsrechter John maakt door zijn opmerkelijke optreden geen vrienden ...

19-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Johanneke, de nieuwe wijkagente, gaat voor het eerst alleen de wijk in. De stress rond de 18e verjaardag van dochter Dominique wordt moeder Francien even allemaal teveel. En stratenmaker Michael probeert in de voetsporen te treden van de we...

15-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Raquel laat met haar vrolijke verschijning de Antilliaanse zon schijnen in het winterse Tuinzigt. Oma Nel probeert geluk én geld te vinden op de wekelijkse buurtbingo. En Francien Aerts slaat haar laatste centen stuk op de drankvoorraad voo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch Tuinzigt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Tuinzigt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Tuinzigt bij Typisch Tuinzigt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Tuinzigt. Heb je een uitzending van Typisch Tuinzigt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Tuinzigt gemist

Uitzending gemist van Typisch Tuinzigt? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Tuinzigt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord