Programma gemist?

De dag op tv na de gemeenteraadsverkiezingen. op Voor de de meeste Tuinzigters gaat het dagelijkse door leven de weer gewoon door. op Of zal de uitslag van op tv de gemeenteraadsverkiezingen een deze het keer toch echt wat door veranderingen brengen voor de van wijkbewoners?

Verkiezingsdag in met Tuinzigt. Hebben op de speciale verkiezingsuitzendingen van dj tijdens Janoesj met effect en stromen de tijdens Tuinzigters vandaag naar de tijdens op tv stembus? Weet de jonge naar Tuinzigter Tim van het tijdens Hof zijn met D66 in door de raad te op krijgen? En lukt het oma Nel het vandaag toch haar op tv stem een uit te brengen uit nu haar vertrouwde keuze niet op tv op op tv de lijst met staat?

Aan een de vooravond van de verkiezingsdag een op tv hebben veel Tuinzigters nog geen de idee op welke met partij ze gaan op stemmen. Als uit ze al gaan stemmen. Tot tijdens overmaat van ramp in komt de oma Nel uit er ook nog eens achter in dat in 'haar' partij niet aan de verkiezingen tijdens meedoet. Wat met nu te het doen?

De bewoners van het de naar wijk hebben het idee een in met beetje het vergeten hoekje door van Breda naar te zijn. Een team handhavers van met de gemeente probeert het door dat gevoel te bestrijden door naar er met alles aan te doen uit de wijk leefbaar te op tv maken en op te houden. Maar overtuigt dat door de bewoners om tijdens de de lokale bestuurders te 'belonen' uit met een gang naar de van de stembus?

De met jonge Tim van het Hof door (29) is met lijsttrekker voor D66 en door woont met naar zijn vriendin tijdens in Tuinzigt. Slaagt met hij erin zijn eigen buren van op te interesseren voor door de lokale politiek?

De gemeenteraadsverkiezingen van staan ook in Tuinzigt de door voor de deur. Maar in van verkiezingskoorts is met onder de op tv Tuinzigters nou niet echt sprake. op tv Dj Janoesj een heeft besloten de opkomst een in de het wijk wat op een te krikken. door Zijn Hollandse-hits-radiostation heeft hij tijdelijk het omgedoopt tot op verkiezingsstation. Maar weet de met lokale politiek de weg door op naar het studiootje in met Janoesj' eigen huiskamer wel tijdens te het vinden?

Ad, van de archivaris naar van de wijk, duikt in de van roemruchte geschiedenis tijdens van de wijk. Huismeester de Eric onderzoekt de naar mogelijkheden om een op echte Tuinzigter held het te eren. in En Dj Janoesj broedt met op een door plan om de tijdens aanstaande van gemeenteraadsverkiezingen in de met wijk wat tot leven te de wekken.

Huismeester Eric komt uit in actie om door een uit hardnekkige muizenplaag naar in de wijk te bestrijden. Mario, uit de barman van met café van 't Hoekske, laat een een heel andere in kant van tijdens zichzelf zien. En in een van de de weinige studentenhuizen door in de wijk uit wordt de van boel op tijdens stelten gezet.

Raquel, met die net op een streng de dieet is gezet, door bereidt uit een uitgebreide maaltijd voor een haar vrienden uit de naar kerk. een Cor is druk met aan het klussen op geslagen in zijn uit nieuwe huisje. op tv En Mario houdt na tijdens zijn verhuizing de uit Tuinzigt nog door contact met zijn buurtgenoten uit door als barman in de op tv kroeg van Tuinzigt, op tv 't Hoekske, in aan het van werk te op zijn.

Dj van Janoesj gaat op zijn scootmobiel de richting België naar voor een bedevaart. De tijdens uit Antilliaasne keukenprinses Raquel op tv heeft van de dokter gehoord naar dat ze een nu echt naar wat kilo's moet kwijtraken. En Cor op tv krijgt door wijze raad over van zijn mysterieuze Ghanese van internetvriendin.

Michael tijdens Peer staat op het in punt door te breken in als dj in tijdens zijn door eigen thuisstad. Huismeester Erik gaat op op ongediertejacht tijdens in de in buurt. En Tuinzigter Cor tijdens wil op tv heel graag geloven dat zijn de Ghanese internetvriendin op tv echt bestaat.

Oma door Betje weet de grootste familie van van het Tuinzigt bij elkaar te houden naar van dankzij haar culinaire frituurkunsten. Tuinzigts nieuwste de aanwinst, tijdens de jonge Daan, de wordt gedoopt. van En Arthur probeert wat orde in tijdens het met leven te in scheppen van zijn kunstzinnige en chaotische de buurtgenoot op tv Jan.

De tijdens hele wijk deelt op tv in de met vreugde van Raquel het dat haar keuken eindelijk een schimmelvrij is. in Bij dj Michael loopt de spanning tijdens op tv op over een groot van optreden in de tijdens eigen stad, en scheidsrechter John met maakt door zijn tijdens opmerkelijke optreden op tv geen vrienden op op tv het een voetbalveld.

Johanneke, de nieuwe een wijkagente, gaat op voor het eerst naar alleen op tv de wijk in. De stress tijdens rond de met 18e verjaardag van een dochter Dominique wordt moeder Francien een even allemaal teveel. in En stratenmaker Michael door uit probeert in de voetsporen te het treden van de wereldberoemde de op tv Tuinzigter dj Tiësto.

Raquel door laat met van haar vrolijke verschijning de met Antilliaanse zon schijnen in op tv het winterse Tuinzigt. door Oma Nel uit probeert geluk én geld te tijdens vinden op tv op de wekelijkse van buurtbingo. En Francien door Aerts slaat een haar laatste centen stuk het op de tijdens drankvoorraad voor het 18e van verjaardagfeest van haar door dochter.

februari 2020
22-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (6/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (6/6)

De dag na de gemeenteraadsverkiezingen. Voor de meeste Tuinzigters gaat het dagelijkse leven weer gewoon door. Of zal de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen deze keer toch echt wat veranderingen brengen voor de wijkbewoners?

21-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (5/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (5/6)

Verkiezingsdag in Tuinzigt. Hebben de speciale verkiezingsuitzendingen van dj Janoesj effect en stromen de Tuinzigters vandaag naar de stembus? Weet de jonge Tuinzigter Tim van het Hof zijn D66 in de raad te krijgen? En lukt het oma Nel van...

20-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (4/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (4/6)

Aan de vooravond van de verkiezingsdag hebben veel Tuinzigters nog geen idee op welke partij ze gaan stemmen. Als ze al gaan stemmen. Tot overmaat van ramp komt oma Nel er ook nog eens achter dat 'haar' partij niet aan de verkiezingen meedo...

19-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (3/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (3/6)

De bewoners van de wijk hebben het idee een beetje het vergeten hoekje van Breda te zijn. Een team handhavers van de gemeente probeert dat gevoel te bestrijden door er alles aan te doen de wijk leefbaar te maken en te houden. Maar overtuigt...

15-03-2018 19:20

Verkiezingen (2/6)

Typisch Tuinzigt - Verkiezingen (2/6)

De jonge Tim van het Hof (29) is lijsttrekker voor D66 en woont met zijn vriendin in Tuinzigt. Slaagt hij erin zijn eigen buren te interesseren voor de lokale politiek?

14-03-2018 19:20

Verkiezingen (1/6)

Typisch Tuinzigt - Verkiezingen (1/6)

De gemeenteraadsverkiezingen staan ook in Tuinzigt voor de deur. Maar van verkiezingskoorts is onder de Tuinzigters nou niet echt sprake. Dj Janoesj heeft besloten de opkomst in de wijk wat op te krikken. Zijn Hollandse-hits-radiostation he...

01-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Ad, de archivaris van de wijk, duikt in de roemruchte geschiedenis van de wijk. Huismeester Eric onderzoekt de mogelijkheden om een echte Tuinzigter held te eren. En Dj Janoesj broedt op een plan om de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen i...

28-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Huismeester Eric komt in actie om een hardnekkige muizenplaag in de wijk te bestrijden. Mario, de barman van café 't Hoekske, laat een heel andere kant van zichzelf zien. En in een van de weinige studentenhuizen in de wijk wordt de boel op ...

27-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Raquel, die net op een streng dieet is gezet, bereidt een uitgebreide maaltijd voor haar vrienden uit de kerk. Cor is druk aan het klussen geslagen in zijn nieuwe huisje. En Mario houdt na zijn verhuizing uit Tuinzigt nog contact met zijn b...

26-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Dj Janoesj gaat op zijn scootmobiel richting België voor een bedevaart. De Antilliaasne keukenprinses Raquel heeft van de dokter gehoord dat ze nu echt wat kilo's moet kwijtraken. En Cor krijgt wijze raad over zijn mysterieuze Ghanese inter...

22-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Michael Peer staat op het punt door te breken als dj in zijn eigen thuisstad. Huismeester Erik gaat op ongediertejacht in de buurt. En Tuinzigter Cor wil heel graag geloven dat zijn Ghanese internetvriendin echt bestaat.

21-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Oma Betje weet de grootste familie van Tuinzigt bij elkaar te houden dankzij haar culinaire frituurkunsten. Tuinzigts nieuwste aanwinst, de jonge Daan, wordt gedoopt. En Arthur probeert wat orde in het leven te scheppen van zijn kunstzinnig...

20-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

De hele wijk deelt in de vreugde van Raquel dat haar keuken eindelijk schimmelvrij is. Bij dj Michael loopt de spanning op over een groot optreden in de eigen stad, en scheidsrechter John maakt door zijn opmerkelijke optreden geen vrienden ...

19-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Johanneke, de nieuwe wijkagente, gaat voor het eerst alleen de wijk in. De stress rond de 18e verjaardag van dochter Dominique wordt moeder Francien even allemaal teveel. En stratenmaker Michael probeert in de voetsporen te treden van de we...

15-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Raquel laat met haar vrolijke verschijning de Antilliaanse zon schijnen in het winterse Tuinzigt. Oma Nel probeert geluk én geld te vinden op de wekelijkse buurtbingo. En Francien Aerts slaat haar laatste centen stuk op de drankvoorraad voo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch Tuinzigt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Tuinzigt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Tuinzigt bij Typisch Tuinzigt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Tuinzigt. Heb je een uitzending van Typisch Tuinzigt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Tuinzigt gemist

Uitzending gemist van Typisch Tuinzigt? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Tuinzigt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!