Programma gemist?

De naar dag na door de gemeenteraadsverkiezingen. Voor op de meeste Tuinzigters gaat uit het dagelijkse een leven weer gewoon een door. Of zal de uitslag de van de gemeenteraadsverkiezingen deze met keer toch echt van wat veranderingen naar brengen voor de tijdens wijkbewoners?

Verkiezingsdag in Tuinzigt. tijdens Hebben de speciale door door verkiezingsuitzendingen van dj Janoesj effect en door stromen de Tuinzigters het in vandaag naar de stembus? het Weet de jonge met Tuinzigter Tim van het Hof in zijn D66 in naar de van raad te krijgen? naar En lukt het oma Nel de een vandaag toch haar stem uit te het brengen nu haar tijdens vertrouwde keuze niet een op de een lijst van staat?

Aan naar de vooravond van de op tv verkiezingsdag hebben tijdens veel Tuinzigters de nog geen idee op op tv welke partij naar ze gaan stemmen. Als ze al het op tv gaan stemmen. Tot overmaat een van ramp uit komt oma Nel er ook nog op tv uit eens achter dat 'haar' met partij niet aan de naar verkiezingen meedoet. met Wat nu te het doen?

De bewoners van naar de wijk hebben in door het idee een beetje het vergeten tijdens hoekje van van Breda te in zijn. Een team handhavers een van de gemeente van probeert het dat gevoel te bestrijden door in er alles aan te een het doen de wijk op leefbaar te maken en te het houden. Maar overtuigt naar dat de in bewoners om de door lokale bestuurders te 'belonen' op met een naar gang naar de van stembus?

De jonge op tv Tim de van het Hof (29) is lijsttrekker naar voor op tv D66 en woont met in zijn vriendin in Tuinzigt. een op tv Slaagt hij erin uit zijn eigen buren te interesseren de voor de lokale tijdens politiek?

De gemeenteraadsverkiezingen staan op door ook in Tuinzigt uit voor de deur. Maar van uit verkiezingskoorts met is onder de een Tuinzigters nou niet echt sprake. naar Dj op Janoesj heeft besloten de opkomst in tijdens de wijk het wat op te de krikken. Zijn Hollandse-hits-radiostation heeft de hij tijdelijk door omgedoopt tot verkiezingsstation. door Maar weet de tijdens lokale politiek het de weg de naar het studiootje naar in Janoesj' eigen huiskamer wel de te op vinden?

Ad, van de archivaris van de de wijk, het duikt in de roemruchte door geschiedenis van door de wijk. Huismeester Eric het onderzoekt de mogelijkheden om het een echte de Tuinzigter held op te eren. En van Dj Janoesj broedt op een door plan om in de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in de met met wijk wat tot leven naar te wekken.

Huismeester uit Eric komt in actie in om een hardnekkige in muizenplaag in de wijk de te bestrijden. in Mario, de met barman van café 't Hoekske, op laat een heel naar andere kant van het zichzelf zien. En uit in een de van de weinige het studentenhuizen in de door wijk wordt de boel tijdens in op stelten gezet.

Raquel, naar die net op een streng de dieet op is gezet, bereidt een uitgebreide een maaltijd tijdens voor haar vrienden op tv uit de kerk. Cor op tv is druk aan van het klussen tijdens geslagen in zijn nieuwe tijdens huisje. En Mario houdt op tv naar na zijn verhuizing door uit Tuinzigt nog contact met zijn naar buurtgenoten door als tijdens het barman in de kroeg op van Tuinzigt, 't Hoekske, de aan de het werk te een zijn.

Dj Janoesj een gaat op in zijn scootmobiel richting naar België voor een in bedevaart. De de Antilliaasne keukenprinses Raquel heeft tijdens van de dokter gehoord uit dat ze nu met echt tijdens wat kilo's moet kwijtraken. naar En Cor krijgt wijze raad in over zijn mysterieuze op Ghanese op tv internetvriendin.

Michael tijdens Peer staat op het naar punt de door te breken als dj op in zijn eigen door thuisstad. in Huismeester Erik gaat tijdens op ongediertejacht in het de buurt. En Tuinzigter Cor met wil heel graag door geloven dat uit zijn Ghanese internetvriendin van echt bestaat.

Oma op tv Betje weet met de grootste familie van Tuinzigt bij van elkaar uit te houden dankzij haar culinaire van op frituurkunsten. Tuinzigts nieuwste uit aanwinst, de jonge Daan, wordt door gedoopt. En Arthur probeert op op wat orde in het leven te naar scheppen van zijn het kunstzinnige en tijdens chaotische door buurtgenoot Jan.

De in hele wijk deelt in op de door vreugde van Raquel dat haar keuken van eindelijk schimmelvrij de is. op tv Bij dj Michael loopt de door spanning het op over een groot van optreden in naar de eigen stad, en scheidsrechter John door maakt door op zijn opmerkelijke optreden geen door vrienden op het op tv naar voetbalveld.

Johanneke, in de nieuwe wijkagente, gaat uit voor het eerst alleen van de wijk in. in De in stress rond de door 18e verjaardag de van dochter Dominique wordt uit moeder Francien even door allemaal teveel. En van stratenmaker Michael de probeert in de voetsporen te op tv treden van met de wereldberoemde Tuinzigter met dj Tiësto.

Raquel op tv laat met haar vrolijke verschijning op tv de Antilliaanse een zon schijnen in een het op winterse Tuinzigt. Oma Nel probeert op geluk van én geld te met vinden op de wekelijkse uit buurtbingo. En Francien Aerts in slaat haar laatste in centen van stuk op de drankvoorraad het voor het de 18e verjaardagfeest van haar van dochter.

december 2018
22-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (6/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (6/6)

De dag na de gemeenteraadsverkiezingen. Voor de meeste Tuinzigters gaat het dagelijkse leven weer gewoon door. Of zal de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen deze keer toch echt wat veranderingen brengen voor de wijkbewoners?

21-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (5/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (5/6)

Verkiezingsdag in Tuinzigt. Hebben de speciale verkiezingsuitzendingen van dj Janoesj effect en stromen de Tuinzigters vandaag naar de stembus? Weet de jonge Tuinzigter Tim van het Hof zijn D66 in de raad te krijgen? En lukt het oma Nel van...

20-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (4/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (4/6)

Aan de vooravond van de verkiezingsdag hebben veel Tuinzigters nog geen idee op welke partij ze gaan stemmen. Als ze al gaan stemmen. Tot overmaat van ramp komt oma Nel er ook nog eens achter dat 'haar' partij niet aan de verkiezingen meedo...

19-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (3/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (3/6)

De bewoners van de wijk hebben het idee een beetje het vergeten hoekje van Breda te zijn. Een team handhavers van de gemeente probeert dat gevoel te bestrijden door er alles aan te doen de wijk leefbaar te maken en te houden. Maar overtuigt...

15-03-2018 19:20

Verkiezingen (2/6)

Typisch Tuinzigt - Verkiezingen (2/6)

De jonge Tim van het Hof (29) is lijsttrekker voor D66 en woont met zijn vriendin in Tuinzigt. Slaagt hij erin zijn eigen buren te interesseren voor de lokale politiek?

14-03-2018 19:20

Verkiezingen (1/6)

Typisch Tuinzigt - Verkiezingen (1/6)

De gemeenteraadsverkiezingen staan ook in Tuinzigt voor de deur. Maar van verkiezingskoorts is onder de Tuinzigters nou niet echt sprake. Dj Janoesj heeft besloten de opkomst in de wijk wat op te krikken. Zijn Hollandse-hits-radiostation he...

01-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Ad, de archivaris van de wijk, duikt in de roemruchte geschiedenis van de wijk. Huismeester Eric onderzoekt de mogelijkheden om een echte Tuinzigter held te eren. En Dj Janoesj broedt op een plan om de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen i...

28-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Huismeester Eric komt in actie om een hardnekkige muizenplaag in de wijk te bestrijden. Mario, de barman van café 't Hoekske, laat een heel andere kant van zichzelf zien. En in een van de weinige studentenhuizen in de wijk wordt de boel op ...

27-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Raquel, die net op een streng dieet is gezet, bereidt een uitgebreide maaltijd voor haar vrienden uit de kerk. Cor is druk aan het klussen geslagen in zijn nieuwe huisje. En Mario houdt na zijn verhuizing uit Tuinzigt nog contact met zijn b...

26-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Dj Janoesj gaat op zijn scootmobiel richting België voor een bedevaart. De Antilliaasne keukenprinses Raquel heeft van de dokter gehoord dat ze nu echt wat kilo's moet kwijtraken. En Cor krijgt wijze raad over zijn mysterieuze Ghanese inter...

22-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Michael Peer staat op het punt door te breken als dj in zijn eigen thuisstad. Huismeester Erik gaat op ongediertejacht in de buurt. En Tuinzigter Cor wil heel graag geloven dat zijn Ghanese internetvriendin echt bestaat.

21-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Oma Betje weet de grootste familie van Tuinzigt bij elkaar te houden dankzij haar culinaire frituurkunsten. Tuinzigts nieuwste aanwinst, de jonge Daan, wordt gedoopt. En Arthur probeert wat orde in het leven te scheppen van zijn kunstzinnig...

20-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

De hele wijk deelt in de vreugde van Raquel dat haar keuken eindelijk schimmelvrij is. Bij dj Michael loopt de spanning op over een groot optreden in de eigen stad, en scheidsrechter John maakt door zijn opmerkelijke optreden geen vrienden ...

19-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Johanneke, de nieuwe wijkagente, gaat voor het eerst alleen de wijk in. De stress rond de 18e verjaardag van dochter Dominique wordt moeder Francien even allemaal teveel. En stratenmaker Michael probeert in de voetsporen te treden van de we...

15-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Raquel laat met haar vrolijke verschijning de Antilliaanse zon schijnen in het winterse Tuinzigt. Oma Nel probeert geluk én geld te vinden op de wekelijkse buurtbingo. En Francien Aerts slaat haar laatste centen stuk op de drankvoorraad voo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch Tuinzigt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Tuinzigt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Tuinzigt bij Typisch Tuinzigt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Tuinzigt. Heb je een uitzending van Typisch Tuinzigt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Tuinzigt gemist

Uitzending gemist van Typisch Tuinzigt? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Tuinzigt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord