Programma gemist?

De een dag na de gemeenteraadsverkiezingen. naar Voor de naar meeste Tuinzigters het gaat het dagelijkse leven van weer gewoon door. Of door zal de uitslag op tv van de gemeenteraadsverkiezingen deze in keer toch met echt wat de veranderingen brengen voor de in wijkbewoners?

Verkiezingsdag op tv in Tuinzigt. Hebben de van speciale verkiezingsuitzendingen van de dj Janoesj effect en uit stromen een de Tuinzigters vandaag naar in de stembus? op tv Weet de jonge Tuinzigter Tim het van het het Hof zijn de D66 in de raad het te door krijgen? En lukt het oma tijdens Nel vandaag toch haar de stem op tv uit te brengen nu op tv haar vertrouwde het keuze niet met op de lijst het staat?

Aan in de vooravond van de verkiezingsdag van hebben veel de Tuinzigters nog geen een idee op welke partij uit ze van gaan stemmen. Als uit ze al gaan stemmen. op Tot het overmaat van ramp komt uit oma Nel er ook nog een eens achter een dat 'haar' partij in niet aan de verkiezingen in meedoet. Wat tijdens nu naar te doen?

De naar bewoners van de wijk hebben op tv het idee naar een van beetje het vergeten hoekje van het Breda te met zijn. Een team handhavers uit van de gemeente door probeert dat op gevoel te door bestrijden door er alles van aan te een doen de wijk leefbaar te naar maken en te het houden. Maar overtuigt dat een de bewoners de om de lokale op tv bestuurders te naar 'belonen' met een gang naar de de door stembus?

De jonge Tim tijdens van het Hof naar (29) is lijsttrekker tijdens voor D66 een en woont met op tv zijn vriendin van in Tuinzigt. in Slaagt hij erin zijn eigen naar buren te tijdens interesseren voor van de lokale politiek?

De uit gemeenteraadsverkiezingen staan ook in tijdens Tuinzigt voor de deur. door op tv Maar van verkiezingskoorts tijdens is onder de het Tuinzigters nou niet echt in sprake. Dj Janoesj door heeft besloten de opkomst in het de wijk wat in op te door krikken. Zijn Hollandse-hits-radiostation op tv heeft een hij tijdelijk omgedoopt tot verkiezingsstation. Maar tijdens naar weet de lokale politiek de weg op op naar het studiootje in Janoesj' eigen op tv het huiskamer wel te in vinden?

Ad, een de archivaris van de een wijk, duikt in de de een roemruchte geschiedenis van van de wijk. Huismeester Eric met onderzoekt de mogelijkheden om op een op echte Tuinzigter held te eren. een En Dj Janoesj van broedt op een plan het om de een aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in in de wijk in wat tot leven te op wekken.

Huismeester Eric tijdens komt in in actie om een tijdens hardnekkige muizenplaag in tijdens de wijk te in bestrijden. Mario, naar de barman van met café 't Hoekske, laat een heel op tv andere een kant van van zichzelf zien. En in een uit van de weinige op tv studentenhuizen in de wijk uit op wordt de boel op stelten op gezet.

Raquel, die tijdens net een op een streng dieet is gezet, op bereidt een uitgebreide op maaltijd voor haar een vrienden uit de de kerk. Cor is in druk aan het naar klussen de geslagen in zijn nieuwe op tv huisje. En Mario houdt uit na zijn het verhuizing uit Tuinzigt uit nog contact met zijn door buurtgenoten naar door als van barman in de kroeg van Tuinzigt, op tv 't Hoekske, op aan het in werk te het zijn.

Dj op tv Janoesj gaat op zijn op tv scootmobiel richting de België voor een een bedevaart. De Antilliaasne keukenprinses Raquel op tv heeft van de uit dokter door gehoord dat ze nu van echt wat kilo's moet tijdens kwijtraken. En tijdens Cor krijgt wijze door raad over met zijn mysterieuze door Ghanese internetvriendin.

Michael Peer op tv staat op op het punt tijdens door te breken uit als dj in de zijn eigen thuisstad. Huismeester tijdens Erik gaat op ongediertejacht op tv in met de buurt. En Tuinzigter Cor wil tijdens heel graag een geloven op dat zijn Ghanese internetvriendin een echt bestaat.

Oma Betje door weet de van grootste familie van op tv Tuinzigt bij elkaar te houden op dankzij haar culinaire op tv frituurkunsten. tijdens Tuinzigts nieuwste aanwinst, de jonge in Daan, wordt met gedoopt. En Arthur probeert een wat op tv orde in het leven op te scheppen met van zijn kunstzinnige en door chaotische buurtgenoot op tv Jan.

De hele wijk naar deelt in de tijdens vreugde van op tv Raquel dat tijdens haar keuken eindelijk naar schimmelvrij is. met Bij dj Michael loopt een de spanning op in over een groot optreden naar in de door eigen stad, en scheidsrechter uit John maakt tijdens door zijn opmerkelijke optreden met geen naar vrienden op het door voetbalveld.

Johanneke, de uit nieuwe op tv wijkagente, gaat voor het eerst alleen op tv de wijk van in. in De stress rond de uit 18e verjaardag van dochter Dominique op tv wordt moeder Francien met naar even allemaal teveel. En op tv stratenmaker Michael probeert in naar de voetsporen te treden op van de op tv wereldberoemde Tuinzigter dj in Tiësto.

Raquel de laat met haar vrolijke verschijning door uit de Antilliaanse zon schijnen een in het de winterse Tuinzigt. Oma van Nel probeert geluk het én geld te vinden op de naar wekelijkse buurtbingo. op tv En Francien op Aerts slaat haar laatste een centen stuk met op de op tv drankvoorraad voor het tijdens 18e verjaardagfeest van haar op tv dochter.

juli 2018
22-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (6/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (6/6)

De dag na de gemeenteraadsverkiezingen. Voor de meeste Tuinzigters gaat het dagelijkse leven weer gewoon door. Of zal de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen deze keer toch echt wat veranderingen brengen voor de wijkbewoners?

21-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (5/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (5/6)

Verkiezingsdag in Tuinzigt. Hebben de speciale verkiezingsuitzendingen van dj Janoesj effect en stromen de Tuinzigters vandaag naar de stembus? Weet de jonge Tuinzigter Tim van het Hof zijn D66 in de raad te krijgen? En lukt het oma Nel van...

20-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (4/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (4/6)

Aan de vooravond van de verkiezingsdag hebben veel Tuinzigters nog geen idee op welke partij ze gaan stemmen. Als ze al gaan stemmen. Tot overmaat van ramp komt oma Nel er ook nog eens achter dat 'haar' partij niet aan de verkiezingen meedo...

19-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (3/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (3/6)

De bewoners van de wijk hebben het idee een beetje het vergeten hoekje van Breda te zijn. Een team handhavers van de gemeente probeert dat gevoel te bestrijden door er alles aan te doen de wijk leefbaar te maken en te houden. Maar overtuigt...

15-03-2018 19:20

Verkiezingen (2/6)

Typisch Tuinzigt - Verkiezingen (2/6)

De jonge Tim van het Hof (29) is lijsttrekker voor D66 en woont met zijn vriendin in Tuinzigt. Slaagt hij erin zijn eigen buren te interesseren voor de lokale politiek?

14-03-2018 19:20

Verkiezingen (1/6)

Typisch Tuinzigt - Verkiezingen (1/6)

De gemeenteraadsverkiezingen staan ook in Tuinzigt voor de deur. Maar van verkiezingskoorts is onder de Tuinzigters nou niet echt sprake. Dj Janoesj heeft besloten de opkomst in de wijk wat op te krikken. Zijn Hollandse-hits-radiostation he...

01-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Ad, de archivaris van de wijk, duikt in de roemruchte geschiedenis van de wijk. Huismeester Eric onderzoekt de mogelijkheden om een echte Tuinzigter held te eren. En Dj Janoesj broedt op een plan om de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen i...

28-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Huismeester Eric komt in actie om een hardnekkige muizenplaag in de wijk te bestrijden. Mario, de barman van café 't Hoekske, laat een heel andere kant van zichzelf zien. En in een van de weinige studentenhuizen in de wijk wordt de boel op ...

27-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Raquel, die net op een streng dieet is gezet, bereidt een uitgebreide maaltijd voor haar vrienden uit de kerk. Cor is druk aan het klussen geslagen in zijn nieuwe huisje. En Mario houdt na zijn verhuizing uit Tuinzigt nog contact met zijn b...

26-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Dj Janoesj gaat op zijn scootmobiel richting België voor een bedevaart. De Antilliaasne keukenprinses Raquel heeft van de dokter gehoord dat ze nu echt wat kilo's moet kwijtraken. En Cor krijgt wijze raad over zijn mysterieuze Ghanese inter...

22-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Michael Peer staat op het punt door te breken als dj in zijn eigen thuisstad. Huismeester Erik gaat op ongediertejacht in de buurt. En Tuinzigter Cor wil heel graag geloven dat zijn Ghanese internetvriendin echt bestaat.

21-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Oma Betje weet de grootste familie van Tuinzigt bij elkaar te houden dankzij haar culinaire frituurkunsten. Tuinzigts nieuwste aanwinst, de jonge Daan, wordt gedoopt. En Arthur probeert wat orde in het leven te scheppen van zijn kunstzinnig...

20-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

De hele wijk deelt in de vreugde van Raquel dat haar keuken eindelijk schimmelvrij is. Bij dj Michael loopt de spanning op over een groot optreden in de eigen stad, en scheidsrechter John maakt door zijn opmerkelijke optreden geen vrienden ...

19-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Johanneke, de nieuwe wijkagente, gaat voor het eerst alleen de wijk in. De stress rond de 18e verjaardag van dochter Dominique wordt moeder Francien even allemaal teveel. En stratenmaker Michael probeert in de voetsporen te treden van de we...

15-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Raquel laat met haar vrolijke verschijning de Antilliaanse zon schijnen in het winterse Tuinzigt. Oma Nel probeert geluk én geld te vinden op de wekelijkse buurtbingo. En Francien Aerts slaat haar laatste centen stuk op de drankvoorraad voo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch Tuinzigt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Tuinzigt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Tuinzigt bij Typisch Tuinzigt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Tuinzigt. Heb je een uitzending van Typisch Tuinzigt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Tuinzigt gemist

Uitzending gemist van Typisch Tuinzigt? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Tuinzigt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord