Programma gemist?

De op dag na de gemeenteraadsverkiezingen. in Voor de meeste Tuinzigters de gaat het in dagelijkse leven door weer gewoon door. Of zal naar de uitslag door van de gemeenteraadsverkiezingen tijdens deze keer toch de echt wat veranderingen de brengen op voor de wijkbewoners?

Verkiezingsdag op tv in Tuinzigt. Hebben de een speciale verkiezingsuitzendingen van dj op tv Janoesj effect naar en stromen de met Tuinzigters vandaag naar de het stembus? tijdens Weet de jonge Tuinzigter naar Tim van een het Hof van zijn D66 in door de raad te krijgen? En door lukt het oma Nel van vandaag toch haar naar stem uit de te brengen nu haar uit vertrouwde keuze de niet op uit de lijst naar staat?

Aan het de vooravond met van de verkiezingsdag hebben veel Tuinzigters uit nog geen idee een op welke partij tijdens door ze gaan stemmen. Als ze al het gaan stemmen. Tot tijdens overmaat van uit ramp komt in oma Nel er met ook nog eens achter het dat 'haar' partij de niet aan op tv de verkiezingen meedoet. Wat op tv nu door te doen?

De bewoners uit van in de wijk hebben het idee een het beetje het vergeten een de hoekje van Breda het te zijn. Een team op tv handhavers van de gemeente probeert met op dat gevoel te bestrijden naar door er alles aan tijdens te doen de naar wijk leefbaar te op tv maken op en te houden. Maar tijdens overtuigt dat op de bewoners om de met lokale bestuurders te 'belonen' met op uit een gang naar de op tv stembus?

De op tv jonge Tim van het Hof op tv tijdens (29) is lijsttrekker voor met D66 en woont met op zijn vriendin in de Tuinzigt. Slaagt hij van erin een zijn eigen buren te interesseren voor met de lokale op politiek?

De tijdens gemeenteraadsverkiezingen staan ook in Tuinzigt de voor een de deur. Maar van uit verkiezingskoorts is onder de de Tuinzigters nou in niet van echt sprake. Dj Janoesj een heeft besloten de de opkomst in de een wijk wat op naar te krikken. Zijn Hollandse-hits-radiostation heeft naar hij op tv tijdelijk omgedoopt tot verkiezingsstation. met Maar weet de de lokale op politiek de weg naar het studiootje een in van Janoesj' eigen huiskamer wel te door naar vinden?

Ad, de tijdens archivaris van de naar wijk, duikt de in de roemruchte geschiedenis van het de het wijk. Huismeester de Eric onderzoekt de een mogelijkheden om een echte Tuinzigter held op tv op te eren. En Dj Janoesj broedt de op een plan in op tv om de aanstaande op tv gemeenteraadsverkiezingen in de wijk wat tot uit door leven te wekken.

Huismeester Eric komt in met in actie om een een hardnekkige muizenplaag in door de wijk in te bestrijden. Mario, de barman van de café 't Hoekske, een laat een heel tijdens andere de kant van op tv zichzelf zien. En in een van een uit de weinige studentenhuizen in de in wijk uit wordt de boel op stelten door gezet.

Raquel, die net op op uit een streng dieet is het gezet, bereidt een in uitgebreide maaltijd in voor haar vrienden uit de een kerk. een Cor is druk aan tijdens het met klussen geslagen in zijn nieuwe huisje. de een En Mario houdt de na zijn verhuizing uit tijdens Tuinzigt nog contact met een zijn naar buurtgenoten door als barman in met de kroeg van Tuinzigt, het 't van Hoekske, aan het werk te de tijdens zijn.

Dj Janoesj uit gaat op zijn de scootmobiel richting België in voor een op bedevaart. De Antilliaasne op tv keukenprinses Raquel een heeft van de de dokter gehoord dat ze een nu echt wat kilo's moet van kwijtraken. En Cor de krijgt wijze raad op over zijn uit mysterieuze Ghanese de internetvriendin.

Michael Peer uit staat op het punt het door te tijdens breken uit als dj in zijn eigen door thuisstad. met Huismeester Erik gaat op ongediertejacht op tv in door de buurt. En Tuinzigter Cor de wil heel graag uit geloven naar dat zijn Ghanese internetvriendin echt van bestaat.

Oma het Betje weet de grootste familie op van Tuinzigt bij uit elkaar te houden van dankzij haar een culinaire frituurkunsten. Tuinzigts nieuwste in aanwinst, de op tv jonge Daan, wordt tijdens gedoopt. van En Arthur probeert wat orde tijdens in het leven op te op scheppen van zijn kunstzinnige en tijdens chaotische buurtgenoot uit Jan.

De hele wijk op tv een deelt in de vreugde van Raquel in door dat haar keuken op tv eindelijk schimmelvrij is. Bij tijdens dj Michael loopt de spanning tijdens op over de een op tv groot optreden in uit de eigen stad, en scheidsrechter het John maakt door met zijn het opmerkelijke optreden geen vrienden op het met door voetbalveld.

Johanneke, de nieuwe het met wijkagente, gaat voor door het eerst alleen de de wijk in. De naar stress rond van de 18e verjaardag van dochter het Dominique wordt moeder naar Francien even allemaal teveel. uit En stratenmaker Michael op probeert naar in de voetsporen te treden de van de met wereldberoemde Tuinzigter dj van Tiësto.

Raquel het laat met haar vrolijke naar verschijning de een Antilliaanse zon schijnen in het de winterse Tuinzigt. Oma uit door Nel probeert geluk én geld te uit vinden op de tijdens wekelijkse buurtbingo. tijdens En Francien op Aerts slaat haar laatste uit centen stuk op op tv de drankvoorraad voor op tv het 18e verjaardagfeest op tv van naar haar dochter.

september 2018
22-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (6/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (6/6)

De dag na de gemeenteraadsverkiezingen. Voor de meeste Tuinzigters gaat het dagelijkse leven weer gewoon door. Of zal de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen deze keer toch echt wat veranderingen brengen voor de wijkbewoners?

21-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (5/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (5/6)

Verkiezingsdag in Tuinzigt. Hebben de speciale verkiezingsuitzendingen van dj Janoesj effect en stromen de Tuinzigters vandaag naar de stembus? Weet de jonge Tuinzigter Tim van het Hof zijn D66 in de raad te krijgen? En lukt het oma Nel van...

20-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (4/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (4/6)

Aan de vooravond van de verkiezingsdag hebben veel Tuinzigters nog geen idee op welke partij ze gaan stemmen. Als ze al gaan stemmen. Tot overmaat van ramp komt oma Nel er ook nog eens achter dat 'haar' partij niet aan de verkiezingen meedo...

19-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (3/6)

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt: Verkiezingen (3/6)

De bewoners van de wijk hebben het idee een beetje het vergeten hoekje van Breda te zijn. Een team handhavers van de gemeente probeert dat gevoel te bestrijden door er alles aan te doen de wijk leefbaar te maken en te houden. Maar overtuigt...

15-03-2018 19:20

Verkiezingen (2/6)

Typisch Tuinzigt - Verkiezingen (2/6)

De jonge Tim van het Hof (29) is lijsttrekker voor D66 en woont met zijn vriendin in Tuinzigt. Slaagt hij erin zijn eigen buren te interesseren voor de lokale politiek?

14-03-2018 19:20

Verkiezingen (1/6)

Typisch Tuinzigt - Verkiezingen (1/6)

De gemeenteraadsverkiezingen staan ook in Tuinzigt voor de deur. Maar van verkiezingskoorts is onder de Tuinzigters nou niet echt sprake. Dj Janoesj heeft besloten de opkomst in de wijk wat op te krikken. Zijn Hollandse-hits-radiostation he...

01-03-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Ad, de archivaris van de wijk, duikt in de roemruchte geschiedenis van de wijk. Huismeester Eric onderzoekt de mogelijkheden om een echte Tuinzigter held te eren. En Dj Janoesj broedt op een plan om de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen i...

28-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Huismeester Eric komt in actie om een hardnekkige muizenplaag in de wijk te bestrijden. Mario, de barman van café 't Hoekske, laat een heel andere kant van zichzelf zien. En in een van de weinige studentenhuizen in de wijk wordt de boel op ...

27-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Raquel, die net op een streng dieet is gezet, bereidt een uitgebreide maaltijd voor haar vrienden uit de kerk. Cor is druk aan het klussen geslagen in zijn nieuwe huisje. En Mario houdt na zijn verhuizing uit Tuinzigt nog contact met zijn b...

26-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Dj Janoesj gaat op zijn scootmobiel richting België voor een bedevaart. De Antilliaasne keukenprinses Raquel heeft van de dokter gehoord dat ze nu echt wat kilo's moet kwijtraken. En Cor krijgt wijze raad over zijn mysterieuze Ghanese inter...

22-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Michael Peer staat op het punt door te breken als dj in zijn eigen thuisstad. Huismeester Erik gaat op ongediertejacht in de buurt. En Tuinzigter Cor wil heel graag geloven dat zijn Ghanese internetvriendin echt bestaat.

21-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Oma Betje weet de grootste familie van Tuinzigt bij elkaar te houden dankzij haar culinaire frituurkunsten. Tuinzigts nieuwste aanwinst, de jonge Daan, wordt gedoopt. En Arthur probeert wat orde in het leven te scheppen van zijn kunstzinnig...

20-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

De hele wijk deelt in de vreugde van Raquel dat haar keuken eindelijk schimmelvrij is. Bij dj Michael loopt de spanning op over een groot optreden in de eigen stad, en scheidsrechter John maakt door zijn opmerkelijke optreden geen vrienden ...

19-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Johanneke, de nieuwe wijkagente, gaat voor het eerst alleen de wijk in. De stress rond de 18e verjaardag van dochter Dominique wordt moeder Francien even allemaal teveel. En stratenmaker Michael probeert in de voetsporen te treden van de we...

15-02-2018 19:20

Typisch Tuinzigt

Typisch Tuinzigt - Typisch Tuinzigt

Raquel laat met haar vrolijke verschijning de Antilliaanse zon schijnen in het winterse Tuinzigt. Oma Nel probeert geluk én geld te vinden op de wekelijkse buurtbingo. En Francien Aerts slaat haar laatste centen stuk op de drankvoorraad voo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Typisch Tuinzigt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Tuinzigt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Tuinzigt bij Typisch Tuinzigt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Tuinzigt. Heb je een uitzending van Typisch Tuinzigt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Tuinzigt gemist

Uitzending gemist van Typisch Tuinzigt? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Tuinzigt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord