Programma gemist?

Aflevering 4 - van In dit op programma wordt van teruggeblikt op zaken die afgelopen in seizoenen het behandeld zijn. Hoe is het het naar nu met de betrokkenen en hebben met ze van de raad van Mr. Frank de Visser opgevolgd? de Vandaag gaat Viktor terug het naar recreatiepark door Merwede op tv in Meerkerk. Daar het hadden Martin en uit Ria de hulp ingeroepen van Mr. in door Visser, omdat buurman de Andre een stukje land achterover had het gedrukt met en dit weigerde terug de te geven. Kortom, in een klassiek in gevalletje landjepik. Heeft de op tv uitspraak van Mr Visser het voor op tv de nodige rust gezorgd op tv op door het park?

Aflevering 3 - naar uit In dit programma wordt in teruggeblikt op zaken op tv die afgelopen seizoenen tijdens behandeld zijn. Hoe is het op een nu met de betrokkenen en de hebben ze de raad met van Mr. op Frank Visser tijdens opgevolgd? Viktor gaat langs door bij Gerrit en tijdens Bep door uit Kampen. Zij werden gek van van op Kukel, de haan met van hun buurman, dat ze de maar één oplossing uit zagen; naar weg met die haan. Meester op tv Visser was dat met in ze eens. Is de Kukel de met haan inmiddels ook opgekukeld, van een of beheerst hij tijdens nog altijd het leven van met Gerrit op tv en Bep? Ook reist Viktor af op naar Zuilichem, tijdens waar Kees en zijn in buurman op tv Gerrit een de fikse ruzie hadden over een rij tijdens coniferen en de de erfgrens. Van op Meester Visser tijdens moesten de coniferen gerooid worden. met Heeft dat het rust de gebracht tussen de het heren?

Aflevering 2 het - In dit op programma wordt teruggeblikt op tv op van zaken die afgelopen de seizoenen behandeld zijn. Hoe is naar het nu een met de betrokkenen uit en hebben ze de een raad van Mr. Frank tijdens Visser opgevolgd? Deze een een week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. door Pieter tijdens vond het geklaag over van kattenstank van tijdens zijn buren niet reëel; het hij tijdens maakte immers meerdere keren van per week de kattenbakken netjes van uit schoon. Hij mocht gelukkig al de zijn 13 op tv katten én 2 uit honden houden door van Meester Visser, maar dringend advies tijdens het was om de van katten wel te laten uit castreren. Viktor gaat kijken of de dat is met gebeurd. Ook op is de Spaanse Pepita te in het zien die enorm veel naar last had naar van de geluiden tijdens van haar bovenbuurman. Meester Visser oordeelde tijdens dat de door bovenbuurman een een nieuwe ondervloer een moest plaatsen in zijn de huis.

In de 'Mr. Frank Visser doet van uitspraak' lost mr. naar Frank Visser samen de met van Viktor Brand hoogoplopende kwesties en door conflicten op de voor de gewone man en door vrouw met in Nederland. In het in programma van 'Mr. Frank Visser: hoe is in het nu naar met?' wordt teruggeblikt op zaken op die een in het eerdere programma met zijn behandeld. Deze week naar opnieuw aandacht voor mevrouw een Vos door wier tuin vol tijdens lag met vogelstront en veroorzaakt de zou worden in door tijdens haar buurvrouw, die dag in naar dag uit op de vogeltjes voerde? Kan ze van inmiddels genieten een van haar tijdens tuin? Viktor tijdens Brand gaat bij haar met langs.

september 2020
05-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor terug naar recreatiepark Merwede i...

26-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat langs bij Gerrit en Bep uit Kampen. Zij we...

19-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Deze week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. Piete...

12-02-2018 21:30

Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

In 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In het programma 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' wordt teruggeblikt o...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!