Programma gemist?

Aflevering op tv 6 - In dit door programma wordt teruggeblikt op naar zaken die afgelopen naar seizoenen op tv behandeld zijn. tijdens Hoe is het nu van met de betrokkenen en hebben in ze de raad van van Mr. Frank van door Visser opgevolgd? In deze aflevering van gaat uit Viktor terug naar uit Leiden waar de met 81-jarige Karel ruzie had met zijn naar buurvrouw, een omdat zij het een schutting had van geplaatst pal voor het raam van uit zijn in pakhuis annex uit klusschuur. Zijn buurvrouw Anneke het peinsde er het niet over om de schutting weg tijdens te halen. Sterker op met nog, ze had hem juist expres naar in voor het schuurraam neergezet om een te voorkomen dat door de buurman de met hele dag in haar de tuin zat te van gluren. Haar door privacy naar was in het naar geding, zo stelde Anneke. De tweede door zaak van speelde zich af in de tijdens van langste Dorpsstraat van Nederland, in op tv het op tv Noord-Hollandse Assendelft. Daar wonen op Maggie en Joop de al ruim 45 jaar in in een een heerlijk huis met met uitzicht op de op weilanden. Maar hun rust werd een ruw verstoord tijdens toen hun buren met plotseling een nieuwe schutting op neerzetten. van Zonder eerst ook maar iets uit te naar vragen en dan met ook nog van eens op hún van grond.

Aflevering 5 - op In dit op tv programma wordt op teruggeblikt op het zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. van van Hoe is het nu met de het betrokkenen en hebben uit ze van de raad van Mr. Frank het Visser opgevolgd? door In deze aflevering tijdens speelt op tv de eerste zaak zich af de in Almere, tijdens waar Arne van en Bernadette al jarenlang in een met verlammende in angst leefden. een Want sinds zij in 2010 nieuwe de buren tijdens hebben gekregen worden zij op met meerdere met vlakken de buurt de uitgepest. Bernadette een komt uit Afrika en er van zouden naar een haar zelfs zeer ernstige uit discriminerende opmerkingen zijn uit gemaakt. Maar de volgens hun buren, Patrick met en Rachel, lag een de van situatie totaal anders en een leefden juist zij al een jarenlang het in een totale met hel. Er ging de geen dag voorbij een dat Patrick en Rachel niet begluurd een zouden worden. Niet op zij maar juist uit Arne in en Bernadette naar zouden de pestkoppen zijn. Verder naar ook een het zaak waarbij Jopie uit door Almelo slaande ruzie uit had gekregen met zijn het buurman Rigoberto, omdat van het volgens in hem nu op tv eindelijk wel in eens tijd werd dat hij zijn op grond van in hem een terugkreeg.

Aflevering 4 - op tv In dit programma in wordt teruggeblikt op in tijdens zaken die afgelopen seizoenen behandeld op zijn. Hoe is het met nu met van de betrokkenen en tijdens hebben ze de de raad van Mr. door Frank Visser opgevolgd? In naar deze aflevering brengt het Viktor tijdens weer een bezoek aan een Aalsmeer waar een tijdens burenruzie een was ontstaan over de door erfgrens. Buurman in Peter zou zonder van enig overleg een poot van een met reclamebord op het op tv terrein van van Edwin en Jorrit hebben uit gezet. En van toen bleek dat hij uit het ook nog ongevraagd hun heg snoeide, uit een mekkerend schaap met in de tuin uit naar had staan en op tv zijn toiletgebouwtje stonk, uit toen was voor hen de een maat van vol en de grens bereikt. Zij het vreesden dat de uit het bom zou gaan barsten en daarom naar schakelde op tv zij de hulp in van in meester de Visser. En de andere zaak op speelde zich af door door in Middenmeer, waar Mr. Frank Visser naar van uitspraak deed in een al 30 het jaar het lang een diep gewortelde tijdens burenruzie. Want tijdens Tineke klaagde in over de enorme kastanjeboom door van de naar buren, die niet alleen haar achtertuin op tv overschaduwde, maar de ook haar uit woongeluk.

Aflevering uit 3 - een In dit programma wordt teruggeblikt op met de zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. van Hoe op is het met nu met de op tv betrokkenen en hebben de ze de raad van Mr. de Frank op Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat de Viktor terug naar uit Haarlem, waar van Sonja en haar zoon de Bryan zich groen uit tijdens en geel ergerden aan door de boom in de achtertuin door van uit hun buren. Want zij hebben uit een heerlijk uit zwembad op in de tuin, tijdens maar van een flinke uit schoolslag was het helaas van nog nooit gekomen naar omdat de boom van het hun buurtjes op tv Henk en Tippie op tv roet in het eten met gooide. De op tv bladeren van de boosdoener van zouden het water in de compleet vervuilen, waardoor alle buurtkinderen door geen duik het meer in het tijdens zwemparadijs konden nemen. De uit andere zaak speelde uit zich af in de het op tv Friese Gorredijk, waar de krasse oude de meneer de Nijland met hand en tand de zijn eigen pad uit verdedigde voor uit de het naastgelegen buren Hans en Annemarie. naar Volgens de 81-jarige man een zouden zijn buurtjes tijdens zijn pad het kapot maken en als uit racebaan op gebruiken, maar zij uit waren zich op tv van geen kwaad het bewust.

Aflevering 2 het - In van dit programma wordt op tv teruggeblikt op zaken die door afgelopen het seizoenen behandeld zijn. Hoe is het het nu van met de betrokkenen en naar hebben ze de raad door van Mr. Frank het van Visser opgevolgd? In deze in uitzending gaat Viktor terug tijdens bij de seniorenflat in een Zeist op waar de ramen een met tijdje het geleden uit de sponningen sprongen een van al het gekibbel op tv tussen Riet van en het bestuur van naar de op VvE. Riet had namelijk eigenhandig het nieuwe van kozijnen geplaatst, zonder dat naar te overleggen met het op tijdens bestuur. Het was naar wel duidelijk dat de sfeer in in een het appartementencomplex tot het absolute nulpunt door was met gedaald. De enige een die de senioren tot stilte het naar kon manen was Mr. Frank Visser uit en die tijdens kwam het met een glasheldere beslissing. De tweede in het zaak speelde zich op af in Oosterhout, tijdens waar een fikse burenruzie op alle perken te buiten ging. uit Wil beweerde namelijk in dat zijn bovenbuurvrouw door Regina elke een dag op tv handenvol bloemblaadjes op zijn op balkon gooide, met als naar gevolg dat zijn door hele woongenot naar het de knoppen van ging.

Aflevering een 1 - In in dit programma uit wordt teruggeblikt op zaken die door afgelopen seizoenen behandeld zijn. met Hoe is door het nu naar met de betrokkenen en het hebben ze de tijdens raad de van Mr. Frank Visser opgevolgd? met In door deze uitzending gaat Viktor terug de naar Arnhem waar Mr. naar Frank Visser op een tijd geleden zijn naar tanden het moest zetten in een heftige door burenruzie van over hondengeblaf. Aydina een had namelijk zo'n last van van in de keffertjes van haar buurvrouw Ilona, in dat ze naar er langzamerhand hondsdol van in werd. Beide door partijen konden elkaar met niet meer luchten op tv of het zien. En dat werd ook duidelijk naar tijdens de hoorzitting op waar ze op elkaar door bijna in de haren tijdens vlogen. De tweede op tv zaak speelde zich af naar in Zaandam. Daar werd uit het door woongenot van door Tineke compleet verziekt door haar bovenbuurman een Erik. Die zou naar er namelijk een naar sport van naar maken met om elke nacht, expres, tegen haar tijdens slaapkamerraam de te tikken. Hoe en waarom een door hij dat deed, dat op tv wist ze niet, in maar ze tijdens werd er in ieder geval de stapelgek in van.

Aflevering door 7 - In het dit programma wordt teruggeblikt tijdens op zaken de die afgelopen seizoenen de behandeld zijn. Hoe is in het nu uit met de door betrokkenen en hebben ze de raad het van tijdens Mr. Frank Visser opgevolgd? In het deze aflevering gaat met tijdens Viktor terug naar Berkel en Rodenrijs, met waar Mr de Visser een tijdje van geleden een einde met moest tijdens maken aan een in fikse polderruzie. Jan naar Piet en Anke waren ten einde uit raad, op omdat op naar het landje naast hun huis een met supersonisch nieuwbouwhuis met was tijdens verrezen, gebouwd door hun buurman een Wim. de Daardoor was niet alleen hun uitzicht, naar in maar ook het in woongenot compleet weg. een Ook blikt Viktor terug op de een op tv zaak die zich met afspeelde in het tijdens Limburgse Stein. Daar moest de Mr Visser destijds in actie naar van komen in de strijd van Rinus een van en Christianne tegen het van wassende water. Volgens hen zorgde van de met brandgang achter hun huis het voor veel wateroverlast een met gedode vogels tot uit de gevolg.

Aflevering de 6 - het In dit programma de wordt teruggeblikt op zaken die met afgelopen seizoenen behandeld van zijn. Hoe de is het naar nu met de betrokkenen de en hebben ze de raad in van naar Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor op gaat met terug naar Christa door en Dick in Rotterdam. Twee in jaar het geleden riepen het zij de hulp op van Mr. Visser in omdat ze door helemaal gek een werden van van de stankoverlast veroorzaakt uit door de tijdens shoarmatent van de onderburen. Maar de op tv eigenaars het van die shoarmatent waren tijdens op hun beurt de helemaal klaar met het de uit eeuwige geklaag van het hun bovenburen. En door de tweede zaak speelde naar zich af in uit het Brabantse dorpje Rijen. van Daar door hadden drie buren de in hulp ingeroepen van het Mr Visser om een uit ware een muizenplaag te bestrijden. op tv Die zou volgens het hen veroorzaakt worden door met de Griekse buurman een Theo die het zijn achtertuin, vol met op kippenhokken had op tv staan.

Aflevering uit 5 - op In dit programma wordt teruggeblikt op van in zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. de Hoe is het door nu met de het van betrokkenen en hebben ze door de raad van Mr. Frank tijdens op tv Visser opgevolgd? In deze de aflevering gaat van Viktor terug naar Gasselte, waar het Mr door Visser een tijdje geleden de een onderste de steen boven moest halen. tijdens Er was namelijk de een koude met oorlog gaande tussen Bert door en Sien van het seniorencomplex van tijdens en achterbuurman Martin. De muur uit tussen de beiden stond op instorten en dat op tv van kwam volgens de op twee senioren door de grote een bomen van de achterbuurman. met De 2e op tv zaak speelde de zich af op op recreatiepark Het door Volkerak in Ooltgensplaat. naar Daar moest Mr Visser destijds spijkers op met een koppen slaan tijdens in een hoogoplopende een ruzie tussen Cor in en Wenye en hun directe buren. de Want met sinds Cor en door Wenye het plan hadden op opgevat de om hun huisje uit met te bouwen, naar veranderde dit ooit zo met vredige recreatie park in een op tv op waar slagveld.

Aflevering 4 - tijdens naar In dit programma wordt teruggeblikt uit op zaken die afgelopen van seizoenen op tv behandeld zijn. op Hoe is het nu met met de betrokkenen naar en hebben ze de raad op tv van Mr. Frank naar op Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor van terug door naar recreatiepark Merwede in op tv Meerkerk. Daar hadden Martin en op tv Ria met de hulp ingeroepen van uit Mr. van Visser, omdat buurman Andre een stukje van land achterover tijdens had in gedrukt en dit weigerde terug de te geven. Kortom, een op klassiek gevalletje landjepik. van Heeft de naar uitspraak een van Mr Visser voor de nodige door rust gezorgd tijdens op het de park?

Aflevering 3 tijdens - In het dit programma wordt teruggeblikt van op op tv zaken die afgelopen op tv seizoenen behandeld zijn. Hoe met is het nu met het de betrokkenen en hebben een de ze de raad van Mr. Frank door Visser opgevolgd? Viktor tijdens gaat naar langs bij Gerrit en Bep door uit Kampen. het Zij werden gek van tijdens door Kukel, de haan van tijdens hun buurman, met dat ze maar uit één oplossing zagen; op weg met die haan. Meester door Visser was dat met naar ze eens. een Is Kukel door de haan inmiddels ook de opgekukeld, tijdens of beheerst hij nog altijd het uit leven van Gerrit door en het Bep? Ook reist een Viktor af naar Zuilichem, een waar Kees en tijdens zijn buurman op Gerrit een fikse ruzie op hadden op tv over een rij door coniferen en de van erfgrens. Van Meester Visser van moesten de coniferen gerooid worden. uit Heeft dat rust van gebracht tussen met de met heren?

Aflevering 2 - van In dit programma van in wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen op tv seizoenen op behandeld zijn. op tv Hoe is het nu op met de betrokkenen met en hebben ze tijdens de raad van op Mr. Frank Visser op opgevolgd? Deze week op tv is Viktor bij naar kattenliefhebber Pieter. Pieter vond het de geklaag over door kattenstank met van zijn buren niet reëel; hij de maakte immers meerdere op tv keren per op tv week op de kattenbakken netjes schoon. Hij mocht uit gelukkig met al zijn 13 katten én op 2 met honden houden van Meester een Visser, van maar dringend advies was om de met uit katten wel te op tv laten castreren. Viktor gaat kijken in of dat is door gebeurd. op Ook is de Spaanse Pepita te tijdens zien die in enorm veel van last had van de geluiden met van haar met bovenbuurman. Meester in Visser oordeelde dat in de bovenbuurman een een nieuwe ondervloer moest plaatsen het in zijn op huis.

In tijdens 'Mr. Frank Visser op doet uitspraak' lost mr. op Frank op Visser samen met Viktor op Brand hoogoplopende kwesties en conflicten de op in voor de gewone door man en vrouw naar in Nederland. In op het programma 'Mr. Frank Visser: uit hoe is een het nu met?' door wordt teruggeblikt op zaken van die in het het eerdere uit programma zijn behandeld. Deze week opnieuw het aandacht voor mevrouw in met Vos wier tuin vol lag met de vogelstront en veroorzaakt naar zou een worden door naar haar buurvrouw, die dag door in dag uit uit de vogeltjes door voerde? Kan ze inmiddels genieten van met haar een tuin? Viktor Brand de gaat bij tijdens haar langs.

april 2019
23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

05-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor terug naar recreatiepark Merwede i...

26-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat langs bij Gerrit en Bep uit Kampen. Zij we...

19-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Deze week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. Piete...

12-02-2018 21:30

Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

In 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In het programma 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' wordt teruggeblikt o...

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord