Programma gemist?

Aflevering op 6 - In dit naar programma wordt van teruggeblikt op zaken die op afgelopen tijdens seizoenen behandeld zijn. Hoe is tijdens het nu naar met de betrokkenen en op tv hebben ze de in raad van van Mr. Frank van Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat op Viktor terug op naar Leiden op waar de 81-jarige Karel ruzie met had met zijn de buurvrouw, omdat zij op tv een een schutting had geplaatst in pal voor het door raam van zijn uit pakhuis annex klusschuur. het Zijn buurvrouw Anneke peinsde er op niet het over om de naar schutting weg te halen. het Sterker nog, ze door had hem juist in expres voor een het schuurraam op neergezet om te voorkomen dat de met buurman de van hele dag in op tv haar tuin zat te het op gluren. Haar privacy was op in het uit geding, zo stelde Anneke. De tweede een de zaak speelde zich af met in de langste Dorpsstraat tijdens van in Nederland, in het het Noord-Hollandse Assendelft. Daar van wonen Maggie en Joop op tv al ruim 45 jaar op tv in een van heerlijk huis met uitzicht het op de weilanden. van Maar hun op rust werd het ruw verstoord toen hun buren met plotseling een nieuwe van schutting neerzetten. Zonder de eerst ook maar iets van het te vragen en uit dan ook nog eens naar op hún in grond.

Aflevering op 5 - In in dit programma wordt teruggeblikt tijdens op zaken die met afgelopen met seizoenen behandeld zijn. Hoe is op tv het naar nu met de betrokkenen en een hebben ze de raad naar van met Mr. Frank door Visser opgevolgd? In door deze aflevering speelt de op tv eerste zaak zich af het in Almere, de waar Arne en Bernadette de al jarenlang op tv in een verlammende angst leefden. uit tijdens Want sinds zij in 2010 nieuwe door buren hebben tijdens gekregen worden het zij op op meerdere vlakken de op buurt uitgepest. Bernadette komt van uit Afrika en er zouden door uit naar haar zelfs zeer ernstige naar discriminerende de opmerkingen zijn gemaakt. Maar volgens naar hun buren, Patrick en met Rachel, lag de op tv situatie totaal anders tijdens en naar leefden juist zij al van jarenlang in tijdens een totale hel. Er op tv ging geen het dag voorbij dat Patrick en een Rachel niet van begluurd naar zouden worden. Niet zij maar in juist Arne en door Bernadette zouden de pestkoppen een zijn. Verder ook uit een zaak waarbij uit naar Jopie uit Almelo slaande ruzie had tijdens een gekregen met zijn buurman Rigoberto, met omdat de het volgens hem uit nu eindelijk wel eens tijd werd het dat hij naar zijn grond uit van hem de terugkreeg.

Aflevering een 4 - In dit programma een wordt teruggeblikt op in van zaken die afgelopen een seizoenen behandeld zijn. Hoe is de het nu door met de betrokkenen en op hebben de ze de raad van een Mr. Frank Visser opgevolgd? In in deze naar aflevering brengt Viktor weer de een bezoek aan op tv Aalsmeer waar een van burenruzie was met ontstaan over het de erfgrens. Buurman Peter van zou zonder enig van overleg een poot van een naar reclamebord op van het terrein van Edwin tijdens en Jorrit hebben door op tv gezet. En toen bleek tijdens dat hij ook met nog ongevraagd hun heg snoeide, met van een mekkerend schaap in de tuin in had staan en door zijn toiletgebouwtje tijdens stonk, toen was door voor hen de maat op tv vol in en de grens de bereikt. Zij vreesden dat naar de bom zou gaan tijdens door barsten en daarom schakelde zij het de hulp in in van meester de Visser. En de andere uit zaak speelde zich af op in Middenmeer, uit waar Mr. Frank de Visser uitspraak deed tijdens in een al 30 de jaar van lang een naar diep gewortelde burenruzie. Want Tineke van klaagde over de naar enorme kastanjeboom van op de buren, de die niet alleen haar achtertuin met overschaduwde, maar ook een met haar woongeluk.

Aflevering 3 het - In dit het programma wordt teruggeblikt met op zaken door die afgelopen seizoenen behandeld zijn. met Hoe is het naar nu met op tv de betrokkenen en hebben in met ze de raad van Mr. in Frank door Visser opgevolgd? In een deze uitzending gaat Viktor op tv terug naar Haarlem, waar Sonja door op en haar zoon Bryan een zich groen en geel tijdens ergerden aan de boom de in de naar achtertuin van het hun buren. uit Want zij hebben een heerlijk op tv zwembad naar in de tuin, maar van een een flinke schoolslag door was het helaas nog met nooit gekomen omdat op de door boom van hun van buurtjes Henk en Tippie van roet van in het eten het gooide. De bladeren van de door boosdoener zouden het water door compleet vervuilen, waardoor op tv alle door buurtkinderen geen duik meer uit in door het zwemparadijs konden nemen. van De andere zaak speelde de zich af in van het Friese van Gorredijk, waar de op krasse oude meneer met Nijland met hand van en tand het zijn eigen pad verdedigde voor de in naastgelegen buren Hans de en Annemarie. met Volgens de 81-jarige man uit zouden zijn tijdens buurtjes zijn pad tijdens kapot op maken en als door racebaan gebruiken, maar zij waren op zich van door geen kwaad door bewust.

Aflevering 2 - uit In dit programma door wordt door teruggeblikt op zaken van die afgelopen seizoenen op tv behandeld zijn. van Hoe is het de nu met de betrokkenen en het hebben ze op tv de raad tijdens van Mr. Frank Visser in opgevolgd? In deze uitzending gaat op tv Viktor terug bij tijdens op tv de seniorenflat in Zeist op waar de ramen een tijdje met op tv geleden uit de op sponningen sprongen van door al het gekibbel door tussen Riet en het bestuur van naar de op VvE. Riet had namelijk eigenhandig een nieuwe kozijnen geplaatst, met zonder dat uit te overleggen door met het bestuur. Het op tv was wel duidelijk op dat de sfeer in de het appartementencomplex tot tijdens het absolute met nulpunt was op tv gedaald. De enige uit die de senioren tot stilte met van kon manen was van Mr. Frank Visser en die de kwam van met een glasheldere tijdens beslissing. De tweede zaak tijdens speelde zich af in de Oosterhout, een waar een fikse burenruzie alle perken door te buiten door ging. Wil beweerde in namelijk dat zijn uit bovenbuurvrouw Regina elke het dag handenvol de bloemblaadjes op naar zijn balkon gooide, met als het gevolg dat zijn hele de woongenot op tv naar de knoppen uit ging.

Aflevering een 1 - In dit programma op wordt de teruggeblikt op zaken die de afgelopen door seizoenen behandeld zijn. Hoe uit is het nu tijdens met de betrokkenen en hebben uit door ze de raad van Mr. het Frank het Visser opgevolgd? In deze tijdens uitzending gaat Viktor terug naar met Arnhem waar in Mr. Frank Visser een een tijd geleden de zijn op tv tanden moest zetten in een heftige de burenruzie over de hondengeblaf. uit Aydina had namelijk zo'n last van van de op tv keffertjes van tijdens haar buurvrouw Ilona, dat ze naar er langzamerhand uit hondsdol van door werd. Beide partijen een konden elkaar niet meer luchten of op zien. En dat naar werd ook duidelijk op tijdens de hoorzitting op waar ze op elkaar bijna tijdens in de uit haren vlogen. De de tweede zaak speelde zich op af in Zaandam. Daar het werd het woongenot van van Tineke van compleet verziekt door haar van bovenbuurman Erik. Die zou van er tijdens namelijk een sport van op tv maken om elke nacht, het uit expres, tegen haar op slaapkamerraam te tikken. Hoe tijdens en waarom op tv hij dat deed, dat met wist ze niet, maar de ze werd er in door ieder geval stapelgek tijdens in van.

Aflevering tijdens 7 - In op dit programma wordt teruggeblikt op een zaken die afgelopen het tijdens seizoenen behandeld zijn. Hoe naar is het het nu met de betrokkenen en hebben uit in ze de raad van Mr. Frank naar Visser opgevolgd? het In deze tijdens aflevering gaat Viktor terug op tv naar Berkel en de Rodenrijs, waar Mr tijdens Visser een tijdje op tv geleden een einde de moest maken aan een op tv de fikse polderruzie. Jan Piet en Anke op tv uit waren ten einde raad, omdat op van de het landje naast hun met huis een supersonisch naar nieuwbouwhuis was verrezen, het gebouwd door hun buurman naar Wim. Daardoor van was niet alleen hun uitzicht, uit maar ook een het woongenot op compleet weg. Ook het blikt Viktor terug uit op een zaak die op zich afspeelde het in het Limburgse Stein. het Daar op moest Mr Visser destijds in in actie komen in de uit strijd van Rinus tijdens in en Christianne tegen uit het wassende water. Volgens van hen zorgde de brandgang achter van hun uit huis voor veel wateroverlast met de gedode vogels op tv tot het gevolg.

Aflevering op 6 - In dit programma van uit wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen tijdens seizoenen de behandeld zijn. Hoe in is het door nu met de betrokkenen en op hebben ze de op tv raad van uit Mr. Frank Visser opgevolgd? uit Viktor gaat terug naar tijdens Christa de en Dick in Rotterdam. Twee op tv door jaar geleden riepen zij tijdens de hulp op van Mr. Visser in omdat ze uit een helemaal gek werden van de een stankoverlast veroorzaakt een door de shoarmatent van uit de onderburen. Maar de met eigenaars op tv van die shoarmatent op tv waren op hun beurt met helemaal klaar een met het eeuwige geklaag van door hun bovenburen. En naar het de tweede zaak speelde zich het af in het het Brabantse een dorpje Rijen. Daar hadden drie met buren de het hulp ingeroepen van Mr van Visser om tijdens een ware muizenplaag te bestrijden. het op Die zou volgens de hen veroorzaakt worden door naar de Griekse buurman Theo die op zijn achtertuin, vol in naar met kippenhokken had door staan.

Aflevering een 5 - In dit met programma wordt een teruggeblikt op zaken die afgelopen met seizoenen behandeld zijn. de Hoe is op tv het de nu met de betrokkenen en een hebben een ze de raad op tv van Mr. Frank Visser opgevolgd? op In op deze aflevering gaat Viktor terug het naar Gasselte, waar een Mr een Visser een tijdje geleden de op tv onderste steen van boven moest tijdens halen. Er was namelijk een op koude tijdens oorlog gaande tussen Bert naar en Sien van het seniorencomplex op met en achterbuurman Martin. De muur tussen op tv beiden stond op de een instorten en dat kwam volgens de uit het twee senioren door het de grote bomen van de de achterbuurman. De uit 2e zaak speelde op tv zich af naar op recreatiepark Het in Volkerak in Ooltgensplaat. Daar de moest Mr Visser destijds op spijkers de met koppen slaan in een hoogoplopende van ruzie een tussen Cor en door Wenye en hun directe van buren. Want sinds Cor tijdens en met Wenye het plan hadden opgevat door om hun huisje op tv uit te bouwen, van veranderde van dit ooit zo vredige recreatie een tijdens park in een waar door slagveld.

Aflevering 4 - door In op dit programma wordt teruggeblikt op een zaken op tv die afgelopen seizoenen behandeld van zijn. van Hoe is het nu met de naar op betrokkenen en hebben van ze de raad van Mr. met Frank Visser opgevolgd? de Vandaag gaat Viktor met terug naar recreatiepark Merwede in in het Meerkerk. Daar hadden Martin en uit Ria de met hulp ingeroepen naar van Mr. van Visser, omdat buurman Andre een op tv stukje land achterover had op tijdens gedrukt en dit weigerde terug de te geven. Kortom, een het klassiek gevalletje landjepik. naar de Heeft de uitspraak van het Mr Visser uit voor de nodige rust in gezorgd op het het park?

Aflevering 3 in - In dit tijdens programma in wordt teruggeblikt op zaken op tv die afgelopen seizoenen behandeld zijn. tijdens Hoe is tijdens het nu met tijdens de betrokkenen en hebben in ze de raad van van Mr. de Frank Visser opgevolgd? naar Viktor gaat uit langs bij Gerrit en Bep tijdens door uit Kampen. Zij werden gek een van van Kukel, de haan van hun uit buurman, dat een ze maar één op oplossing zagen; weg met die uit haan. tijdens Meester Visser was dat tijdens met het ze eens. Is Kukel uit de haan inmiddels door ook opgekukeld, of uit beheerst hij nog altijd tijdens het leven van Gerrit op tv en Bep? Ook door reist op tv Viktor af naar op tv Zuilichem, waar Kees en zijn op tv van buurman Gerrit een fikse ruzie uit hadden door over een rij coniferen en de op tv erfgrens. Van Meester met tijdens Visser moesten de coniferen gerooid worden. door Heeft op tv dat rust het gebracht tussen de een heren?

Aflevering 2 - in in In dit programma wordt het teruggeblikt op zaken die afgelopen op tv seizoenen behandeld met zijn. Hoe door is het nu door met de naar betrokkenen en hebben ze de het raad van Mr. Frank met Visser naar opgevolgd? Deze week is tijdens Viktor bij kattenliefhebber Pieter. door Pieter vond het op geklaag tijdens over kattenstank van zijn op buren niet reëel; hij door maakte immers tijdens meerdere keren per op tv week de met kattenbakken netjes schoon. Hij op tv mocht gelukkig op al zijn in 13 katten én 2 door honden houden van Meester de Visser, maar dringend de advies was om de uit op katten wel te laten uit castreren. Viktor gaat op kijken of dat is gebeurd. tijdens Ook is de een Spaanse Pepita van te naar zien die enorm veel op last had uit van de geluiden van haar bovenbuurman. in Meester Visser oordeelde een een dat de bovenbuurman een van nieuwe ondervloer door moest plaatsen in tijdens zijn huis.

In 'Mr. op tv Frank Visser in doet uitspraak' lost op tv mr. Frank Visser samen door met Viktor Brand hoogoplopende uit kwesties en conflicten van in op voor de gewone man op en vrouw in naar Nederland. In het met programma 'Mr. Frank naar Visser: hoe is het een van nu met?' wordt teruggeblikt een op zaken die in met het eerdere programma zijn op tv een behandeld. Deze week opnieuw naar aandacht voor mevrouw op Vos wier tuin vol uit lag met vogelstront en veroorzaakt in zou worden door van haar buurvrouw, naar die dag in op dag uit de de vogeltjes voerde? naar Kan ze op inmiddels genieten van op haar tuin? Viktor Brand gaat in bij haar op tv langs.

januari 2019
23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

05-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor terug naar recreatiepark Merwede i...

26-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat langs bij Gerrit en Bep uit Kampen. Zij we...

19-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Deze week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. Piete...

12-02-2018 21:30

Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

In 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In het programma 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' wordt teruggeblikt o...

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord