Programma gemist?

Vanavond is een de uit laatste aflevering van dit op tv seizoen van Mr. Frank Visser: van hoe is de het nu met?, naar waarin Viktor Brand het teruggaat van naar de meest spraakmakende zaken uit uit Meester Frank door Visser in Doet Uitspraak. Sloot De families Van Rie en op Onderdonck hadden al van jarenlang ruzie over met een sloot. op tv Het liep zelfs zo in uit de in hand dat gezinshoofden Johan op tv en Walter met van van elkaar op de de vuist waren gegaan. Eede Meester Visser besloot dat een de scheidingssloot moest uit de worden rechtgetrokken. Viktor maakt naar de lange reis de naar het Zeeuwse tijdens Eede en hoort hoe met het nu gesteld het is met de met families. Nieuw seizoen Vanaf volgende week op het donderdag is een nieuw uit seizoen van de Meester Frank Visser Doet Uitspraak elke tijdens donderdag om 21:30 in uur te zien de op het SBS6.

Aflevering naar 5 - in In Meester Frank door Visser: Hoe is het het nu met? gaat Viktor Brand met op terug naar de meest van spraakmakende zaken uit met Meester Frank Visser Doet Uitspraak. op Heeft de uitspraak naar voor rust gezorgd op tv door of maken de op tv partijen elkaar nog altijd van het leven zuur? uit Fritz durfde zijn huis een niet meer uit omdat met hij bang was van dat in zijn buurman Appie dan allerlei tijdens klusjes aan zijn door huis zou uit verrichten. De strijd in liep zo uit de met hand dat uit de mannen uit zelfs al op met de vuist waren gegaan. in Mr. een Visser kwam met een een duidelijke uitspraak in om de rust weder te met laten keren. in Dan heeft op Viktor een afspraak met de partijen naar van een een van de heftigste met zaken uit de door afgelopen jaren. De van tweelingzussen Martine van en Michèle in waren ervan overtuigd dat hun op tv zusje Solange objecten op uit de erfenis van door hun in moeder had gestolen. Mr. Visser uit oordeelde dat uit er onvoldoende bewijs was, naar maar dat Solange met als executeur testamentair met een verantwoordelijkheid op had. Ze moest haar in zussen daarom met een vergoeding op tv betalen. Viktor hoort het hoe het nu gaat in met de naar zussen.

Aflevering 4 - uit In Meester Frank in op tv Visser: Hoe is het op nu met? gaat een Viktor Brand terug naar tijdens de meest van spraakmakende zaken uit Meester in Frank met Visser Doet Uitspraak. met Heeft de uitspraak naar voor rust gezorgd of maken de met partijen elkaar nog het altijd de het leven zuur? Vorig de jaar tijdens was er een gevalletje gluren bij op de tijdens buren volgens eisers Pieter het en tijdens Rolina. Hun leven werd totaal verwoest op tv door hun uit glurende buurman Henk een terwijl hij juist precies in van het tegenovergestelde beweerde. Mr. een Visser verbood beide buren de elkaar nog op te begluren. Viktor hoort de tijdens zijn een bezoek schokkende nieuwe beschuldigingen de én goed nieuws. Dan tijdens reist Viktor naar in een Anita en Wynand de naar hulp inriepen van op Mr. Visser omdat op tv supermarkteigenaar Erik onder hun woning in een het winkelwagenstalling wilde plaatsen dat vreselijke op tv geluidsoverlast zou veroorzaken. met van Mr. Visser is natuurlijk van alle van supermarkten thuis een en besloot dat de naar stalling tijdens er gewoon door mocht komen. Viktor gaat de uit stand met van zaken bekijken door en hoort of de band tussen uit de partijen inmiddels op uit al wat is op tv verbeterd.

Het naar derde seizoen in van Mr. Frank Visser: door hoe is het nu met? met de gaat vanaf vandaag weer verder. op tv Na twee afleveringen twee de maanden geleden, de is met de komende donderdagen uit om 21:30 uur in de rest van van het seizoen te zien op de SBS6. Spraakmakend In tijdens dit programma gaat Viktor Brand terug van naar door de meest spraakmakende zaken het uit Meester Frank op Visser Doet Uitspraak. Souvenirwinkel Aad van en Angelina riepen uit vorig tijdens jaar de hulp in uit van Mr. Visser omdat hun de buurman en in stranduitbater Edwin zonder op tv enig door overleg een grote opstapplaats in tegen de muur op van hun souvenirwinkel op tv had geplaatst. Meester Visser door was in duidelijk: de opstapplaats moest met weg. Schutting Daarna gaat Viktor terug uit naar Lieren. Daar woonden het naar Jan en Gerrie al vijftig jaar tijdens heerlijk van totdat ze nieuwe buren kregen. op tv een De nieuwe schutting zou van niet op de erfgrens staan, met waardoor de de tomaten uit én de kippen niet naar genoeg licht het kregen. Ook zou de de erker illegaal gebouwd zijn het én de berging over een de erfgrens de staan. Geen gelijk Meester Visser van gaf Jan een en Gerrie uiteindelijk naar op geen enkel punt gelijk. met Viktor gaat kijken door met hoe dat bij ze door gevallen is op en hoe de buren, Simon en de Jannie, er door een paar een maanden later bij van zitten.

Aflevering tijdens 2 - In Meester tijdens Frank Visser: Hoe met is het nu met? een gaat Viktor met Brand met terug naar de meest spraakmakende van zaken uit het Meester Frank Visser Doet Uitspraak. de Heeft op de uitspraak voor rust door gezorgd of met maken de partijen elkaar nog met altijd door het leven zuur? In dezelfde naar straat als de tijdens stalkende door buurvrouwen wonen ook het Annie en van Fred die elkaar het licht in in de op tv ogen niet gunnen. naar Annie was niet bepaald de blij met de in schutting van uit haar buurman. En Fred en met zijn door vrouw Lies in beschuldigen de buurvrouw ervan hun door geliefde vlinderstruik te hebben in door vernield. De bedreigingen over en weer het waren een niet mals. Geen wonder dat van op tv Mr. Visser hier een op halt toe riep en tijdens de buren elkaar verplicht tijdens liet negeren. Viktor uit bezoekt beide partijen, op tv in maar niet in dezelfde straat. Peter van met en Tonetta beschuldigden hun buren van Cor en Corrie van van landje-pik. op tv Peter en Tonetta een kregen gelijk en Cor door en op tv Corrie moesten een tijdens stukje land teruggeven. op Viktor neemt een op kijkje bij beide partijen en hoort uit het of de rust inmiddels op tv is teruggekeerd.

Vanavond met start een nieuw seizoen op tv van 'Mr. het Frank Visser: hoe is het tijdens nu met?', waarin op tv wordt in teruggeblikt op de zaken die afgelopen door seizoenen van 'Mr. Frank Visser de doet uitspraak' behandeld zijn. in op tv Hoe is het van nu met de de betrokkenen en hebben ze een de raad van de Mr. Frank Visser opgevolgd? Dat naar is de komende tijdens woensdagen van om 21:30 uur op door SBS6 te van zien. Presentator Viktor Brand gaat in in de eerste aflevering de langs bij de Branka die een de nieuwe door schutting van haar claustrofobische buurvrouw het Jeanette te laag het vond. Mr. van Visser besloot op dat Branka gerust op eigen uit kosten de schutting mag op tv vervangen voor een de hoger exemplaar. met Viktor gaat langs door om te tijdens kijken hoe uit die nieuwe hoge uit schutting erbij staat. Conny wilde strenge op maatregelen voor in haar buurvrouw Tilly het wie ze met beschuldigde van gluren, luidkeels meezingen van en tijdens het vernielen uit van haar beeldjes. Maar in Tilly beschuldigde juist haar de buurvrouw van hiervan.

Aflevering 6 - tijdens In van dit programma wordt teruggeblikt op uit in zaken die afgelopen seizoenen het behandeld zijn. Hoe van is het nu van met de de betrokkenen en hebben ze het de raad op tv van Mr. Frank in Visser opgevolgd? In de deze aflevering gaat van Viktor terug naar Leiden waar op de 81-jarige Karel een ruzie had met zijn van buurvrouw, omdat zij in een schutting met had van geplaatst pal voor het raam naar van zijn pakhuis met annex klusschuur. Zijn buurvrouw naar Anneke uit peinsde er niet naar over om de schutting op weg te halen. Sterker met uit nog, ze had hem het juist expres uit voor het schuurraam neergezet om te door voorkomen dat op de buurman de de hele dag in in haar tuin het zat te van gluren. Haar privacy de was in het uit geding, zo stelde Anneke. De tweede tijdens zaak speelde op zich af in de op tv langste Dorpsstraat met van de Nederland, in het Noord-Hollandse de Assendelft. Daar wonen Maggie en het Joop al ruim uit 45 het jaar in een een heerlijk huis op tv met uitzicht op de de weilanden. Maar hun de rust werd tijdens ruw verstoord toen hun buren plotseling door de een nieuwe schutting neerzetten. Zonder het eerst ook maar op iets te vragen in en op tv dan ook nog eens op hún in van grond.

Aflevering van 5 - op tv In dit programma wordt teruggeblikt op op zaken die afgelopen een in seizoenen behandeld zijn. op tv Hoe is het een nu met de betrokkenen een en hebben ze de raad door de van Mr. Frank een Visser opgevolgd? In deze met aflevering speelt de eerste op zaak zich met af in door Almere, waar Arne en op tv Bernadette al uit jarenlang in een verlammende op angst leefden. Want een sinds zij op tv in 2010 nieuwe buren naar hebben gekregen worden zij op tv op meerdere vlakken het de tijdens buurt uitgepest. Bernadette komt uit tijdens Afrika en er zouden met naar haar een zelfs zeer ernstige discriminerende van opmerkingen zijn het gemaakt. Maar volgens in hun buren, Patrick en uit Rachel, in lag de situatie in totaal anders en leefden juist een zij al jarenlang uit in van een totale hel. het Er ging geen dag voorbij met dat naar Patrick en het Rachel niet begluurd zouden de worden. Niet naar zij maar juist Arne op en Bernadette zouden de met pestkoppen in zijn. Verder ook een zaak tijdens waarbij Jopie uit Almelo naar slaande een ruzie had gekregen met zijn in buurman Rigoberto, omdat het het volgens hem uit nu eindelijk met wel eens een tijd werd dat hij met zijn grond op van hem op terugkreeg.

Aflevering 4 met - In dit de programma wordt teruggeblikt het op zaken die afgelopen op tv seizoenen op behandeld zijn. de Hoe is het nu tijdens met de met betrokkenen en hebben in ze de raad van van Mr. Frank Visser tijdens opgevolgd? In deze tijdens aflevering brengt Viktor weer in een tijdens bezoek aan Aalsmeer waar een van burenruzie was het ontstaan over de erfgrens. Buurman naar Peter zou met zonder enig het overleg een poot van een met reclamebord op een het terrein van een Edwin en Jorrit de hebben gezet. En tijdens toen bleek dat hij op tv ook nog in ongevraagd hun heg snoeide, naar een uit mekkerend schaap in de tuin een van had staan en zijn een toiletgebouwtje stonk, toen was door voor door hen de maat vol en de met grens bereikt. Zij van vreesden dat uit de bom zou naar gaan barsten en daarom naar schakelde zij de de hulp in van een in meester Visser. En de andere zaak uit speelde op tv zich af in Middenmeer, waar met tijdens Mr. Frank Visser uitspraak deed in met een al in 30 jaar lang een op op tv diep gewortelde burenruzie. Want Tineke een klaagde over tijdens de enorme kastanjeboom een van de buren, die niet met alleen haar achtertuin uit overschaduwde, maar ook in haar op woongeluk.

Aflevering met 3 - In door dit programma wordt met teruggeblikt op zaken die tijdens afgelopen met seizoenen behandeld zijn. het Hoe is het op nu met de betrokkenen en hebben in het ze de raad in van Mr. Frank Visser opgevolgd? In uit deze uitzending op gaat Viktor terug het naar op tv Haarlem, waar Sonja en haar uit zoon Bryan zich groen een en het geel ergerden aan uit de boom in op tv de achtertuin van hun buren. van Want zij in hebben een heerlijk met zwembad in de naar tuin, op tv maar van een flinke het schoolslag was het met helaas nog nooit het gekomen omdat de door boom van hun met buurtjes Henk en Tippie roet uit in het eten tijdens gooide. De bladeren van van de uit boosdoener zouden het water het compleet vervuilen, uit waardoor alle uit buurtkinderen geen duik meer met in het op zwemparadijs konden een nemen. De andere zaak speelde met zich af in het op tv Friese tijdens Gorredijk, waar in de krasse oude meneer Nijland met uit hand en op tand zijn op eigen pad verdedigde voor de de in naastgelegen buren Hans en Annemarie. op tv Volgens de 81-jarige in man zouden zijn buurtjes naar zijn in pad kapot maken van en als racebaan gebruiken, naar maar zij naar waren zich met van geen kwaad de bewust.

Aflevering van 2 - In dit door programma wordt teruggeblikt op van zaken die van afgelopen seizoenen behandeld in zijn. Hoe is naar het nu met met de betrokkenen en hebben met ze de tijdens raad van op tv Mr. Frank Visser opgevolgd? In naar deze door uitzending gaat Viktor terug bij op de seniorenflat in de Zeist waar op de de ramen een tijdje geleden in uit de sponningen sprongen van de al het een gekibbel tussen Riet en door het bestuur tijdens van de naar VvE. Riet had namelijk door eigenhandig nieuwe kozijnen een geplaatst, zonder op tv dat te door overleggen met het bestuur. een Het was wel duidelijk dat tijdens de sfeer van in het een appartementencomplex tot het absolute op tv nulpunt naar was gedaald. De een enige die de senioren tot stilte door kon manen was op tv Mr. uit Frank Visser tijdens en die kwam met een glasheldere van uit beslissing. De tweede zaak speelde een zich af door in Oosterhout, op tv waar een fikse burenruzie met alle perken te naar buiten ging. van Wil beweerde namelijk dat zijn op bovenbuurvrouw Regina door elke dag tijdens handenvol bloemblaadjes op zijn van balkon gooide, op met als gevolg dat zijn door hele woongenot van naar de op tv knoppen ging.

Aflevering op 1 - In dit programma tijdens wordt tijdens teruggeblikt op zaken een die afgelopen seizoenen tijdens behandeld zijn. Hoe op tv is het nu met op tv de betrokkenen en met hebben ze de naar raad van Mr. Frank met Visser opgevolgd? de In met deze uitzending gaat Viktor terug naar naar Arnhem waar tijdens Mr. Frank Visser een op tv tijd geleden zijn met tanden een moest zetten in een heftige op burenruzie over hondengeblaf. op Aydina had namelijk tijdens zo'n last op tv van de keffertjes de van haar buurvrouw Ilona, de dat ze er tijdens langzamerhand hondsdol het van werd. Beide partijen naar konden elkaar met niet meer een luchten of zien. En het dat werd ook een duidelijk het tijdens de hoorzitting waar ze elkaar op tv bijna in de het haren vlogen. De op in tweede zaak speelde zich af in door op Zaandam. Daar werd het woongenot van op tv Tineke naar compleet verziekt door op haar bovenbuurman Erik. Die naar zou er namelijk in een sport naar van maken om naar elke nacht, expres, tegen haar in slaapkamerraam te tikken. van Hoe en van waarom hij dat deed, uit dat met wist ze niet, maar ze naar werd in er in ieder geval stapelgek op tv op tv van.

Aflevering 7 - een de In dit programma wordt naar teruggeblikt op zaken die afgelopen met van seizoenen behandeld zijn. Hoe van is het van nu met de betrokkenen en uit hebben ze de naar raad op van Mr. Frank naar Visser opgevolgd? In deze aflevering met gaat Viktor uit terug naar de Berkel en Rodenrijs, waar Mr in Visser een tijdje geleden door een einde het moest door maken aan een fikse polderruzie. de Jan met Piet en Anke naar waren ten einde uit raad, omdat op uit het landje naast hun huis de een supersonisch tijdens nieuwbouwhuis was verrezen, gebouwd op door een hun buurman Wim. Daardoor was niet de alleen uit hun uitzicht, maar tijdens ook het woongenot compleet weg. naar Ook blikt in Viktor terug uit op een een zaak die zich afspeelde in op tv het Limburgse tijdens Stein. Daar moest Mr Visser op destijds in actie op tv komen in de op strijd de van Rinus de en Christianne tegen het wassende water. een Volgens hen het zorgde de in brandgang achter hun huis op tv voor veel van wateroverlast met gedode in vogels tot de gevolg.

Aflevering een 6 - In in dit programma wordt teruggeblikt van op zaken die afgelopen het op tv seizoenen behandeld zijn. Hoe is het het nu door met de op tv betrokkenen en hebben ze de het raad van naar Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor tijdens een gaat terug naar een Christa en Dick in Rotterdam. Twee het uit jaar geleden riepen met zij de hulp van Mr. naar Visser in in omdat ze helemaal gek het werden van de stankoverlast naar veroorzaakt in door de shoarmatent door van de van onderburen. Maar de eigenaars van in die door shoarmatent waren op de hun beurt helemaal klaar op tv met het eeuwige in geklaag van met hun bovenburen. En de tweede zaak een speelde zich met af in het Brabantse uit met dorpje Rijen. Daar hadden drie tijdens buren de hulp ingeroepen een het van Mr Visser om een op ware muizenplaag het te bestrijden. Die zou een volgens op hen veroorzaakt worden door de Griekse de buurman Theo die op zijn uit achtertuin, vol met kippenhokken had op met staan.

Aflevering een 5 - In dit tijdens programma wordt uit teruggeblikt op zaken die door afgelopen seizoenen behandeld zijn. uit Hoe door is het nu met de in betrokkenen en door hebben ze naar de raad van het Mr. Frank Visser opgevolgd? In van deze op aflevering gaat uit Viktor terug naar het Gasselte, waar Mr Visser een een tijdje geleden de onderste naar steen boven met moest halen. uit Er was namelijk een tijdens koude oorlog van gaande tussen Bert in en Sien van het seniorencomplex op en achterbuurman in Martin. De de muur tussen beiden stond op op tv instorten en dat de in kwam volgens de twee senioren door van de grote met bomen van naar de achterbuurman. De 2e het zaak speelde zich af van tijdens op recreatiepark Het door Volkerak in Ooltgensplaat. door Daar moest Mr Visser met destijds spijkers met koppen het slaan in een naar hoogoplopende ruzie tussen Cor naar en in Wenye en hun op tv directe buren. Want sinds Cor van en Wenye het op tv met plan hadden opgevat om hun huisje uit het uit te bouwen, veranderde naar dit ooit zo vredige van recreatie park in tijdens een waar tijdens slagveld.

november 2019
22-08-2019 21:30

Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families Van Rie en Onderdonck...

15-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

08-08-2019 21:25

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

01-08-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te zien op SBS6. Spraakmakend In dit pr...

05-06-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

29-05-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Vanavond start een nieuw seizoen van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?', waarin wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de...

23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!