Programma gemist?

Vanavond is de naar laatste aflevering van met dit uit seizoen van Mr. het Frank Visser: van hoe is het van nu met?, waarin Viktor Brand een teruggaat naar de meest het de spraakmakende zaken uit tijdens Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families op Van Rie tijdens en Onderdonck hadden al de tijdens jarenlang ruzie over van een sloot. Het liep zelfs door zo uit de hand op tv dat gezinshoofden Johan een en Walter op met op tv elkaar op de vuist waren gegaan. Eede Meester door Visser uit besloot dat de scheidingssloot naar moest worden rechtgetrokken. Viktor naar maakt de lange op reis naar een het Zeeuwse Eede en op tv hoort een hoe het nu gesteld een is met de naar families. Nieuw seizoen Vanaf volgende naar week donderdag is van een nieuw met seizoen van Meester Frank naar Visser Doet Uitspraak het elke op donderdag om 21:30 uur te tijdens zien uit op SBS6.

Aflevering 5 - op tv In Meester Frank op Visser: in Hoe is het nu met? de gaat Viktor Brand de terug naar de door meest het spraakmakende zaken uit Meester de Frank Visser Doet Uitspraak. met met Heeft de uitspraak voor rust gezorgd een of maken de op tv door partijen elkaar nog altijd het leven van zuur? Fritz durfde tijdens zijn huis niet naar meer uit omdat naar hij bang was naar dat uit zijn buurman met Appie dan allerlei klusjes aan door zijn huis zou verrichten. de De strijd liep van zo uit de een hand dat de de mannen op zelfs al op de vuist tijdens waren gegaan. in Mr. Visser kwam met met een duidelijke uitspraak in om de rust naar in weder te laten naar keren. Dan heeft Viktor een afspraak op in met de partijen van een van uit de heftigste op tv zaken uit de door afgelopen jaren. De tweelingzussen van Martine uit en Michèle waren ervan overtuigd op tv dat in hun zusje Solange objecten uit op tv de erfenis van in hun moeder had naar gestolen. Mr. een Visser de oordeelde dat er onvoldoende bewijs was, tijdens maar dat Solange door in als executeur testamentair naar een verantwoordelijkheid had. Ze uit moest haar de zussen daarom een vergoeding door betalen. Viktor tijdens hoort hoe het een nu gaat met het de zussen.

Aflevering 4 van - In tijdens Meester Frank Visser: naar Hoe is het nu een met? met gaat Viktor Brand uit terug naar de meest spraakmakende zaken uit tijdens uit Meester Frank met Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak de door voor rust gezorgd of maken de van partijen elkaar nog het altijd het leven een zuur? uit Vorig jaar was er een tijdens gevalletje gluren bij tijdens de van buren volgens eisers Pieter in en op tv Rolina. Hun leven werd totaal op verwoest uit door hun glurende buurman Henk terwijl uit hij tijdens juist precies het het tegenovergestelde beweerde. Mr. Visser van verbood beide buren op elkaar nog te op tv begluren. Viktor hoort tijdens tijdens zijn tijdens bezoek schokkende nieuwe naar beschuldigingen én met goed nieuws. Dan reist tijdens Viktor naar Anita van en Wynand de hulp in inriepen van Mr. tijdens Visser omdat supermarkteigenaar op Erik het onder hun woning een tijdens winkelwagenstalling wilde de plaatsen dat vreselijke geluidsoverlast door zou veroorzaken. Mr. Visser is van natuurlijk tijdens van alle supermarkten thuis in en besloot dat naar de stalling er tijdens gewoon de mocht komen. Viktor op tv gaat de stand uit van zaken bekijken en uit hoort of tijdens de band tussen op tv de partijen inmiddels een al wat is uit verbeterd.

Het derde uit seizoen van Mr. op Frank door Visser: hoe is het nu een met? gaat vanaf vandaag in weer de verder. Na twee afleveringen de twee in maanden geleden, is het de komende donderdagen de om 21:30 uur de uit rest van het naar seizoen te op zien op SBS6. Spraakmakend In met dit programma gaat naar Viktor Brand terug op naar de meest spraakmakende naar zaken uit Meester Frank Visser een Doet Uitspraak. Souvenirwinkel Aad met en Angelina in riepen vorig jaar de het hulp in van Mr. uit Visser omdat in hun buurman en op stranduitbater Edwin zonder enig tijdens overleg het een grote opstapplaats tegen de de muur van naar hun souvenirwinkel een had geplaatst. Meester in Visser was door duidelijk: de opstapplaats moest weg. Schutting Daarna gaat tijdens Viktor door terug naar Lieren. het Daar woonden Jan en Gerrie uit al vijftig jaar van heerlijk totdat ze uit in nieuwe buren kregen. door De nieuwe schutting zou niet op met de erfgrens het staan, waardoor de met tomaten tijdens én de kippen naar niet genoeg licht kregen. Ook zou van de erker illegaal naar gebouwd op tv zijn én de de berging over de erfgrens uit staan. Geen gelijk Meester uit Visser gaf Jan en Gerrie een van uiteindelijk op geen enkel op punt gelijk. Viktor gaat van kijken een hoe dat bij ze van gevallen is en hoe uit de het buren, Simon en Jannie, een er een een paar maanden later bij in zitten.

Aflevering 2 - uit In Meester Frank op tv door Visser: Hoe is het in nu met? gaat het Viktor Brand tijdens terug naar de meest van spraakmakende zaken uit Meester op Frank Visser Doet Uitspraak. op Heeft de in uitspraak voor in rust gezorgd of maken de een op tv partijen elkaar nog het altijd het leven zuur? In door dezelfde straat op als de stalkende in buurvrouwen wonen ook Annie en de Fred die elkaar met het licht in uit de ogen niet een gunnen. door Annie was niet tijdens bepaald blij met de schutting naar van haar op tv buurman. met En Fred en zijn vrouw Lies tijdens beschuldigen de buurvrouw de in ervan hun geliefde vlinderstruik de te hebben van vernield. De bedreigingen op over en weer waren met niet mals. in Geen wonder dat in Mr. Visser hier op een halt toe riep en de naar buren elkaar verplicht de liet een negeren. Viktor bezoekt beide partijen, op tv maar niet op in dezelfde een straat. Peter de en Tonetta beschuldigden in hun buren Cor en Corrie van de tijdens landje-pik. Peter en Tonetta kregen in gelijk en met Cor en Corrie een moesten een stukje land in teruggeven. Viktor neemt een naar tijdens kijkje bij beide naar partijen en hoort of de een rust inmiddels is op tv teruggekeerd.

Vanavond tijdens start een nieuw seizoen op tv van 'Mr. Frank met Visser: van hoe is het nu op tv met?', waarin wordt teruggeblikt op op tv tijdens zaken die afgelopen seizoenen uit van 'Mr. tijdens Frank Visser doet uitspraak' behandeld een zijn. het Hoe is het nu door met de betrokkenen tijdens en hebben een ze de raad van Mr. uit Frank met Visser opgevolgd? Dat is het de komende woensdagen om 21:30 een uur op SBS6 uit te op zien. Presentator Viktor op Brand gaat in de de eerste aflevering langs bij door Branka die met de nieuwe op schutting van haar van claustrofobische buurvrouw Jeanette te laag met vond. Mr. Visser tijdens besloot op dat Branka gerust op eigen met kosten de schutting mag op tv vervangen naar voor een hoger exemplaar. Viktor tijdens gaat de langs om de te kijken hoe van die nieuwe hoge schutting erbij staat. tijdens Conny wilde uit strenge maatregelen voor haar naar uit buurvrouw Tilly wie ze in beschuldigde van gluren, luidkeels meezingen op en de het vernielen van haar van beeldjes. het Maar Tilly beschuldigde juist haar buurvrouw met tijdens hiervan.

Aflevering 6 - het op In dit programma wordt teruggeblikt tijdens op de zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. een Hoe is het het nu met op tv de betrokkenen op tv en hebben ze de raad in een van Mr. Frank op tv Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat tijdens Viktor terug met naar uit Leiden waar de door 81-jarige Karel ruzie het had met zijn het buurvrouw, omdat zij een schutting had in geplaatst in pal voor het raam van door zijn pakhuis de annex klusschuur. uit Zijn buurvrouw een Anneke peinsde er uit niet over om de schutting weg op tv te naar halen. Sterker nog, ze had naar in hem juist expres door voor het schuurraam neergezet het om te door voorkomen dat de met buurman de hele dag een in haar een tuin zat te gluren. door Haar privacy was met in het geding, naar zo stelde Anneke. uit De tweede zaak speelde van zich af in de in een langste Dorpsstraat van met Nederland, in het het Noord-Hollandse Assendelft. Daar wonen Maggie op en Joop al tijdens ruim 45 naar jaar in op tv een heerlijk huis met uitzicht op in het de weilanden. Maar hun rust werd een ruw tijdens verstoord toen hun buren het plotseling een nieuwe schutting in neerzetten. Zonder op tv eerst ook maar iets tijdens te vragen en op dan ook nog het met eens op hún naar grond.

Aflevering 5 - een In met dit programma wordt teruggeblikt op uit zaken een die afgelopen seizoenen behandeld zijn. naar Hoe is uit het van nu met de betrokkenen en naar hebben ze de raad met van Mr. op tv Frank Visser naar opgevolgd? In deze aflevering speelt op de eerste tijdens zaak zich af van in Almere, waar Arne uit en Bernadette al door op jarenlang in een een verlammende angst leefden. door Want sinds zij in naar 2010 nieuwe buren hebben gekregen het worden zij op naar meerdere tijdens vlakken de buurt uit uitgepest. Bernadette komt uit in Afrika en er zouden een naar haar zelfs het zeer ernstige in discriminerende opmerkingen op tv zijn gemaakt. het Maar volgens hun buren, Patrick en in Rachel, de lag de tijdens situatie totaal anders en op tv leefden juist zij al uit jarenlang in een totale met hel. Er ging met geen dag op voorbij dat met Patrick en Rachel niet in begluurd zouden worden. een Niet zij maar uit juist op Arne en Bernadette zouden uit de pestkoppen zijn. Verder met ook met een zaak waarbij Jopie uit Almelo tijdens een slaande ruzie had gekregen door met zijn buurman Rigoberto, een omdat het een volgens hem nu tijdens eindelijk wel eens de tijd werd dat naar hij zijn grond met van hem op tv terugkreeg.

Aflevering 4 - met In dit programma een op wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen een seizoenen op behandeld zijn. Hoe in is het op tv nu met de uit betrokkenen en hebben ze op de raad van Mr. een Frank Visser opgevolgd? een In deze aflevering van brengt Viktor weer een uit op tv bezoek aan Aalsmeer waar door een burenruzie was ontstaan naar over de erfgrens. Buurman uit Peter uit zou zonder enig tijdens overleg een poot van een tijdens reclamebord de op het terrein van Edwin het en Jorrit hebben de gezet. En toen de bleek naar dat hij naar ook nog ongevraagd een hun heg snoeide, een mekkerend met schaap in de tuin de had het staan en zijn naar toiletgebouwtje stonk, toen was voor met hen het de maat vol en de op tv grens de bereikt. Zij vreesden naar dat de van bom zou gaan barsten en uit daarom schakelde in zij de hulp tijdens in van meester Visser. op tv En de het andere zaak speelde zich tijdens af van in Middenmeer, waar van Mr. Frank Visser uitspraak deed met in een al 30 in jaar op tv lang een diep van gewortelde burenruzie. de Want Tineke klaagde over de het enorme kastanjeboom van de op buren, die door niet alleen het haar achtertuin overschaduwde, maar ook een haar tijdens woongeluk.

Aflevering 3 met - In dit in programma wordt teruggeblikt op van zaken die afgelopen naar seizoenen behandeld zijn. tijdens Hoe de is het nu op tv met de tijdens betrokkenen en hebben ze de van raad van Mr. Frank op tijdens Visser opgevolgd? In naar deze uitzending gaat Viktor op terug naar op Haarlem, waar Sonja uit en haar zoon Bryan zich groen naar en door geel ergerden uit aan de boom in de een achtertuin van hun buren. door Want op tv zij hebben een heerlijk zwembad met in uit de tuin, op maar van een flinke naar schoolslag was het helaas een nog naar nooit gekomen omdat de boom naar van hun buurtjes op tv Henk en Tippie naar roet in de het eten gooide. De uit bladeren van op de boosdoener zouden het water een compleet vervuilen, het waardoor alle buurtkinderen geen uit duik van meer in het het zwemparadijs konden met nemen. De andere zaak speelde zich van af in op het het Friese Gorredijk, waar de krasse oude op meneer Nijland met uit hand naar en tand een zijn eigen pad verdedigde door voor de de naastgelegen buren Hans en Annemarie. de Volgens de 81-jarige van man zouden zijn buurtjes de zijn pad kapot van het maken en als racebaan gebruiken, maar met zij waren zich van van geen door kwaad op tv bewust.

Aflevering 2 een - In door dit programma wordt het teruggeblikt op zaken die van afgelopen seizoenen behandeld met zijn. in Hoe is het nu op met de betrokkenen uit en hebben ze de de raad van tijdens Mr. Frank Visser opgevolgd? In naar naar deze uitzending gaat Viktor een terug bij de seniorenflat het in Zeist waar de het door ramen een tijdje geleden uit de het sponningen op tv sprongen van al met het gekibbel op tv tussen Riet en het bestuur in van de VvE. Riet op tv had namelijk eigenhandig een nieuwe kozijnen geplaatst, een zonder dat te uit overleggen van met het bestuur. op Het was wel duidelijk dat op tv de een sfeer in uit het appartementencomplex tot het absolute door nulpunt op was gedaald. De enige naar die de senioren tot stilte tijdens in kon manen was op Mr. Frank Visser en op tv die kwam uit met een glasheldere beslissing. De tweede op tv zaak het speelde zich af in naar Oosterhout, waar een fikse door burenruzie naar alle perken op tv te buiten ging. Wil beweerde het namelijk dat zijn een bovenbuurvrouw van Regina elke dag handenvol het bloemblaadjes op zijn balkon van gooide, met als gevolg met dat met zijn hele woongenot in naar de knoppen door ging.

Aflevering 1 een - In dit programma van wordt naar teruggeblikt op zaken die afgelopen naar tijdens seizoenen behandeld zijn. Hoe is op tv het nu met de de betrokkenen op tv en hebben ze in de raad van door Mr. Frank Visser opgevolgd? een In deze tijdens uitzending gaat het Viktor terug naar Arnhem waar Mr. uit in Frank Visser een uit tijd geleden zijn tanden moest tijdens zetten in een uit heftige burenruzie over in hondengeblaf. op tv Aydina had namelijk zo'n de last van de keffertjes van op tv haar uit buurvrouw Ilona, dat het ze er langzamerhand hondsdol van met werd. Beide de partijen konden elkaar in niet meer luchten of het zien. op tv En dat werd met ook duidelijk tijdens het de hoorzitting waar ze elkaar door bijna in door de haren vlogen. in De tweede op tv zaak speelde zich af in op op Zaandam. Daar werd het woongenot met van de Tineke compleet verziekt met door haar bovenbuurman Erik. Die zou op tv een er namelijk een sport van maken uit om elke nacht, tijdens expres, tegen haar op op slaapkamerraam te tikken. Hoe en de waarom een hij dat deed, dat wist ze door niet, maar ze in werd er van in ieder op geval stapelgek met van.

Aflevering 7 - op tv In dit door programma wordt teruggeblikt op van zaken van die afgelopen seizoenen behandeld zijn. in met Hoe is het nu met van de de betrokkenen en hebben ze een de raad van Mr. uit Frank op tv Visser opgevolgd? In deze aflevering met gaat Viktor naar terug naar Berkel en naar Rodenrijs, in waar Mr Visser een tijdje geleden het een einde moest een maken aan een de fikse polderruzie. Jan tijdens Piet en een Anke waren ten in einde raad, omdat uit op het in landje naast hun huis een naar supersonisch naar nieuwbouwhuis was verrezen, gebouwd door de hun het buurman Wim. Daardoor was uit niet alleen hun met uitzicht, tijdens maar ook het de woongenot compleet weg. Ook blikt op Viktor terug op een door zaak op die zich afspeelde in het een Limburgse tijdens Stein. Daar moest Mr op tv Visser destijds in een actie komen in het de tijdens strijd van Rinus en Christianne tegen door het wassende water. door Volgens hen met zorgde de van brandgang achter hun huis voor op veel wateroverlast met tijdens van gedode vogels tot naar gevolg.

Aflevering op tv 6 - In dit programma met wordt teruggeblikt op uit van zaken die afgelopen seizoenen behandeld van zijn. Hoe is het het nu met de naar een betrokkenen en hebben ze tijdens de raad van met Mr. Frank Visser opgevolgd? in Viktor gaat het terug naar van Christa en Dick in op Rotterdam. Twee jaar geleden riepen op tv zij de hulp met van met Mr. Visser in omdat ze uit helemaal gek werden uit van van de stankoverlast veroorzaakt in door de het shoarmatent van de onderburen. Maar van de eigenaars uit van die shoarmatent waren op de in hun beurt helemaal klaar van met het van eeuwige geklaag van van hun bovenburen. En de tweede van zaak speelde uit zich af door in het Brabantse van dorpje Rijen. Daar hadden drie met buren de op tv hulp ingeroepen van op tv Mr Visser met om een ware muizenplaag naar te bestrijden. Die met zou volgens hen veroorzaakt worden van door de Griekse een buurman Theo van die zijn een achtertuin, vol met kippenhokken had de op staan.

Aflevering een 5 - tijdens In dit programma van wordt teruggeblikt op zaken die een afgelopen seizoenen van behandeld zijn. Hoe tijdens is het nu met door de betrokkenen en hebben in ze de een raad van Mr. de Frank door Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat in Viktor terug naar van van Gasselte, waar Mr Visser een het tijdje uit geleden de onderste het steen boven moest op halen. Er was namelijk een door koude oorlog op tv gaande tussen Bert en Sien de een van het seniorencomplex en achterbuurman naar Martin. De muur het tussen beiden stond op het instorten uit en dat kwam volgens de de twee senioren door op tv de het grote bomen van de van achterbuurman. De 2e op zaak speelde zich af uit op tijdens recreatiepark Het met Volkerak in Ooltgensplaat. Daar het moest Mr Visser destijds spijkers tijdens met met koppen slaan in een hoogoplopende van in ruzie tussen Cor uit en Wenye en hun directe het buren. Want sinds de Cor en door Wenye het plan hadden opgevat op om de hun huisje in uit te bouwen, veranderde met dit ooit zo vredige recreatie de naar park in een waar uit slagveld.

september 2021
22-08-2019 21:30

Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families Van Rie en Onderdonck...

15-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

08-08-2019 21:25

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

01-08-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te zien op SBS6. Spraakmakend In dit pr...

05-06-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

29-05-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Vanavond start een nieuw seizoen van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?', waarin wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de...

23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!