Programma gemist?

Vanavond met is de op laatste aflevering van dit op seizoen van Mr. op Frank Visser: hoe op tv is het naar nu met?, waarin uit Viktor Brand teruggaat naar met de meest spraakmakende zaken tijdens uit Meester Frank Visser het Doet Uitspraak. Sloot De in families Van Rie in en Onderdonck met hadden al tijdens jarenlang ruzie over een het sloot. Het liep zelfs zo naar uit de hand op tv dat gezinshoofden Johan een en Walter het met het elkaar op de vuist waren op tv gegaan. Eede Meester op Visser besloot dat de scheidingssloot het moest worden rechtgetrokken. Viktor op maakt de lange uit reis een naar het Zeeuwse van Eede en hoort hoe het in nu gesteld de is met een de families. Nieuw seizoen Vanaf volgende met week donderdag is een een met nieuw seizoen van Meester met Frank Visser op tv Doet Uitspraak elke donderdag van om 21:30 uur te zien naar op met SBS6.

Aflevering een 5 - In Meester Frank naar Visser: Hoe is het het het nu met? gaat Viktor een Brand terug naar naar de meest spraakmakende zaken van met uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. van op Heeft de uitspraak voor op tv rust gezorgd of uit maken de een partijen elkaar nog altijd het in leven zuur? naar Fritz durfde zijn op tv huis niet meer uit omdat het uit hij bang was dat zijn een buurman een Appie dan allerlei klusjes aan zijn door huis zou verrichten. van De strijd uit liep zo van uit de hand dat door de mannen zelfs naar al op de vuist op tv met waren gegaan. Mr. Visser naar kwam met tijdens een duidelijke uitspraak om door de rust weder uit te laten de keren. Dan heeft Viktor een op afspraak met de met partijen van een met van de heftigste de zaken in uit de afgelopen op jaren. De tweelingzussen Martine en door Michèle op tv waren ervan overtuigd dat hun op tv zusje Solange tijdens objecten uit de naar erfenis van hun moeder had naar gestolen. Mr. naar Visser oordeelde dat er naar onvoldoende bewijs in was, maar het dat Solange op als executeur testamentair een verantwoordelijkheid had. een Ze moest op haar zussen daarom een op tv vergoeding betalen. van Viktor hoort hoe op het nu het gaat met de een zussen.

Aflevering 4 op - een In Meester Frank Visser: in Hoe is een het nu met? op gaat Viktor Brand terug naar de op meest tijdens spraakmakende zaken uit van Meester Frank Visser Doet naar Uitspraak. Heeft de uitspraak het voor rust gezorgd in of naar maken de partijen elkaar in nog door altijd het leven zuur? van Vorig jaar was naar er een gevalletje gluren bij de in de buren volgens eisers Pieter en de Rolina. Hun leven op tv werd totaal het verwoest door hun uit glurende buurman van Henk terwijl hij juist precies het het op tv tegenovergestelde beweerde. Mr. Visser verbood door beide met buren elkaar nog te een begluren. Viktor met hoort tijdens het zijn bezoek schokkende door nieuwe beschuldigingen én goed nieuws. op Dan met reist Viktor naar Anita op tv en Wynand de tijdens hulp inriepen van Mr. de Visser omdat supermarkteigenaar in Erik onder op tv hun woning een winkelwagenstalling op wilde de plaatsen dat vreselijke geluidsoverlast zou veroorzaken. het Mr. Visser is op tv natuurlijk naar van alle supermarkten thuis en door besloot dat de het stalling er gewoon met mocht komen. tijdens Viktor gaat de stand naar van in zaken bekijken en hoort het of de band de tussen de op tv partijen inmiddels al wat is de de verbeterd.

Het derde seizoen door op tv van Mr. Frank Visser: naar hoe is het nu naar met? de gaat vanaf vandaag weer verder. Na door het twee afleveringen twee maanden geleden, door is de komende donderdagen op tv om 21:30 in uur de de rest van het het seizoen te op zien op SBS6. Spraakmakend In door dit programma gaat in Viktor Brand terug naar de meest door spraakmakende zaken uit de van Meester Frank Visser Doet van Uitspraak. Souvenirwinkel Aad en op tv Angelina riepen vorig jaar tijdens de hulp in door van Mr. op tv Visser omdat hun buurman en stranduitbater een Edwin in zonder enig overleg een grote tijdens in opstapplaats tegen de muur van van hun souvenirwinkel had in geplaatst. Meester Visser was in duidelijk: door de opstapplaats moest weg. Schutting Daarna een gaat Viktor terug het naar Lieren. Daar woonden uit Jan in en Gerrie al vijftig met jaar heerlijk op tv totdat ze in nieuwe buren kregen. De nieuwe schutting het zou op tv niet op de erfgrens staan, met waardoor de de tomaten én de kippen uit niet genoeg het licht op tv kregen. Ook zou de erker illegaal tijdens gebouwd zijn én tijdens de tijdens berging over naar de erfgrens staan. Geen gelijk Meester door Visser gaf Jan en Gerrie de uiteindelijk van op geen enkel op tv punt gelijk. Viktor gaat kijken de hoe op tv dat bij uit ze gevallen is en hoe door de buren, Simon door en Jannie, er op tv een paar maanden later naar naar bij zitten.

Aflevering met 2 - uit In Meester Frank een Visser: Hoe is het nu met? uit naar gaat Viktor Brand door terug naar de meest spraakmakende zaken met uit Meester naar Frank Visser Doet Uitspraak. met Heeft tijdens de uitspraak voor op tv rust gezorgd van of maken de partijen elkaar in nog altijd het leven door zuur? In dezelfde met door straat als de stalkende een buurvrouwen wonen ook Annie tijdens en met Fred die elkaar een het licht in de ogen naar niet gunnen. Annie naar was een niet bepaald blij met de tijdens schutting in van haar buurman. En Fred naar en zijn vrouw een Lies beschuldigen van de buurvrouw ervan hun op geliefde vlinderstruik te hebben van vernield. De bedreigingen in over op tv en weer waren niet naar mals. Geen wonder op tv dat Mr. Visser hier in een halt toe uit riep en de van tijdens buren elkaar verplicht liet in negeren. Viktor bezoekt tijdens beide partijen, maar niet in het dezelfde straat. tijdens Peter en Tonetta beschuldigden in hun buren Cor het en Corrie uit van landje-pik. Peter en naar Tonetta kregen gelijk een en Cor en op tv Corrie de moesten een stukje op tv land teruggeven. Viktor neemt door een kijkje bij beide uit tijdens partijen en hoort van of de rust inmiddels is op teruggekeerd.

Vanavond start een van nieuw seizoen van de in 'Mr. Frank Visser: hoe door is het nu met?', op waarin naar wordt teruggeblikt op in zaken die afgelopen seizoenen van 'Mr. op op Frank Visser doet uitspraak' behandeld het zijn. Hoe is het door nu in met de betrokkenen op en hebben de ze de raad van Mr. de Frank Visser opgevolgd? tijdens Dat is van de komende woensdagen een om 21:30 uur op door SBS6 te zien. Presentator Viktor tijdens Brand gaat in op de eerste in aflevering langs bij naar Branka die de in nieuwe schutting van op tv haar naar claustrofobische buurvrouw Jeanette te uit laag vond. het Mr. Visser besloot het dat Branka gerust op eigen de kosten de schutting een mag vervangen voor een de uit hoger exemplaar. Viktor gaat de langs om te kijken hoe het op die nieuwe hoge door schutting erbij staat. Conny op wilde strenge het maatregelen voor haar met buurvrouw Tilly wie ze op beschuldigde van gluren, luidkeels met meezingen en het vernielen het van haar uit beeldjes. naar Maar Tilly beschuldigde juist het haar buurvrouw in hiervan.

Aflevering in 6 - In dit programma van wordt op tv teruggeblikt op zaken die afgelopen met met seizoenen behandeld zijn. Hoe is door het nu met de door betrokkenen van en hebben ze de in raad door van Mr. Frank op Visser opgevolgd? In deze aflevering tijdens gaat met Viktor terug naar het Leiden waar de 81-jarige tijdens Karel ruzie van had met zijn buurvrouw, omdat een zij op tv een schutting had in geplaatst pal voor het raam van de zijn van pakhuis annex klusschuur. Zijn een buurvrouw Anneke uit peinsde er niet over om door de schutting weg een te met halen. Sterker een nog, ze had van hem juist expres voor de het schuurraam neergezet om te een voorkomen dat van de buurman de uit hele dag uit in haar tuin op tv zat te gluren. op Haar privacy was in het in geding, zo door stelde Anneke. De tijdens tweede een zaak speelde zich af op in de langste op tv Dorpsstraat van Nederland, tijdens in het Noord-Hollandse Assendelft. Daar uit wonen Maggie en met uit Joop al ruim 45 jaar in met een heerlijk uit huis met uitzicht op tijdens met de weilanden. Maar hun rust werd een ruw verstoord met toen hun op buren plotseling een nieuwe schutting op neerzetten. Zonder eerst door ook van maar iets te vragen de en dan ook met nog naar eens op hún tijdens grond.

Aflevering op tv 5 - In dit met programma wordt tijdens teruggeblikt op zaken die van afgelopen tijdens seizoenen behandeld zijn. Hoe uit is het nu met een de betrokkenen met en hebben de ze de raad van Mr. Frank uit Visser opgevolgd? In tijdens op tv deze aflevering speelt de eerste zaak van zich van af in Almere, waar een Arne tijdens en Bernadette al jarenlang in op tv een verlammende angst leefden. uit uit Want sinds zij in 2010 nieuwe van buren hebben op tv gekregen worden zij op de meerdere vlakken het de buurt uitgepest. Bernadette met de komt uit Afrika en een er zouden naar op haar zelfs zeer ernstige discriminerende op opmerkingen zijn door gemaakt. Maar volgens in hun tijdens buren, Patrick en Rachel, lag de door situatie totaal de anders en leefden een juist zij naar al jarenlang in uit een totale hel. Er met ging geen tijdens dag voorbij dat Patrick de en Rachel niet op begluurd zouden in worden. Niet zij uit maar juist op Arne en Bernadette zouden de naar pestkoppen zijn. Verder de ook een zaak waarbij tijdens Jopie uit Almelo op slaande van ruzie had gekregen uit met zijn buurman naar Rigoberto, omdat het volgens hem in naar nu eindelijk wel uit eens tijd werd dat hij naar zijn grond van door hem in terugkreeg.

Aflevering door 4 - van In dit programma wordt teruggeblikt op de zaken die afgelopen van seizoenen behandeld de zijn. Hoe is door het nu in met de betrokkenen de en hebben ze een de raad van Mr. Frank met op Visser opgevolgd? In uit deze aflevering brengt Viktor weer het een bezoek het aan Aalsmeer waar met een burenruzie was ontstaan over de de erfgrens. Buurman met Peter uit zou zonder enig van overleg een poot van het een op tv reclamebord op het terrein op tv van Edwin en de Jorrit hebben gezet. naar En toen op tv bleek dat hij ook nog ongevraagd door hun heg op tv snoeide, een door mekkerend schaap in de tuin met had staan in en op tv zijn toiletgebouwtje stonk, toen een was voor hen uit de maat een vol en de grens bereikt. tijdens Zij vreesden dat de de het bom zou gaan barsten en met daarom schakelde zij van de op hulp in van meester Visser. En door de met andere zaak speelde zich af uit in Middenmeer, op tv waar Mr. Frank uit Visser op uitspraak deed in een met al 30 jaar naar lang een diep gewortelde op burenruzie. Want op Tineke klaagde over een de enorme kastanjeboom van de een in buren, die niet door alleen haar achtertuin overschaduwde, naar maar ook haar van woongeluk.

Aflevering van 3 - In dit het programma in wordt teruggeblikt op naar zaken die afgelopen seizoenen in behandeld zijn. Hoe is het uit nu op tv met de het betrokkenen en hebben ze tijdens de raad van uit Mr. Frank Visser opgevolgd? In met deze uitzending door gaat Viktor terug tijdens naar op Haarlem, waar Sonja en haar zoon het Bryan zich een groen en in geel ergerden aan door de boom in in de achtertuin door van hun buren. Want zij een hebben een heerlijk naar zwembad door in de tuin, maar naar van een flinke schoolslag was op tv het met helaas nog nooit een gekomen omdat de het boom van in hun buurtjes Henk en Tippie op tv roet in met het eten gooide. uit De bladeren van op de boosdoener zouden een het water compleet uit vervuilen, waardoor alle buurtkinderen geen uit duik het meer in het zwemparadijs op tv konden op nemen. De andere een zaak speelde zich af door in het Friese uit Gorredijk, waar de krasse op oude uit meneer Nijland met op tv hand en tand zijn eigen pad uit verdedigde voor het de naastgelegen buren Hans tijdens het en Annemarie. Volgens de met 81-jarige man de zouden zijn buurtjes zijn naar pad kapot maken en in als racebaan gebruiken, maar het zij waren de zich van door geen kwaad op tv bewust.

Aflevering van 2 - in In dit programma op tv wordt teruggeblikt op de zaken die afgelopen seizoenen behandeld naar zijn. Hoe is de het naar nu met de betrokkenen en naar hebben op ze de raad van door Mr. Frank Visser opgevolgd? het In de deze uitzending gaat Viktor terug bij in de seniorenflat naar in Zeist op tv waar de tijdens ramen een tijdje geleden uit de op sponningen sprongen van van al het in gekibbel tussen op tv Riet en het het bestuur van de VvE. een Riet had een namelijk eigenhandig nieuwe uit kozijnen geplaatst, zonder door dat te overleggen met het de bestuur. Het was door wel naar duidelijk dat de van sfeer in met het appartementencomplex tot het absolute nulpunt naar was gedaald. De op tv enige een die de senioren tot in stilte kon manen op tv was Mr. een Frank Visser op tv en die kwam met tijdens een glasheldere beslissing. het De tweede zaak tijdens speelde zich tijdens af in Oosterhout, waar een tijdens fikse burenruzie door alle perken te buiten op ging. op tv Wil beweerde namelijk dat naar zijn bovenbuurvrouw Regina elke het dag handenvol bloemblaadjes op de zijn balkon gooide, van met als uit gevolg dat zijn op hele woongenot op naar de tijdens knoppen ging.

Aflevering 1 door - In dit programma tijdens wordt teruggeblikt de op zaken in die afgelopen seizoenen behandeld door zijn. Hoe is in het nu op tv met de betrokkenen en hebben met ze op tv de raad van naar Mr. Frank Visser tijdens opgevolgd? In deze uitzending gaat op tv met Viktor terug naar Arnhem waar Mr. een Frank Visser een op tv tijd geleden de zijn met tanden moest zetten in met een heftige in burenruzie over hondengeblaf. Aydina een had namelijk zo'n last tijdens van de keffertjes het van haar buurvrouw Ilona, de dat ze de er door langzamerhand hondsdol van werd. Beide partijen op tv konden op elkaar niet meer luchten naar of met zien. En dat werd ook duidelijk uit tijdens de hoorzitting op uit waar ze elkaar bijna naar in de haren vlogen. de De tweede op tv zaak speelde in zich af in Zaandam. Daar werd uit het woongenot door van Tineke op tv compleet verziekt door in haar bovenbuurman Erik. op Die zou er namelijk in een sport in van maken om elke nacht, naar expres, tegen het haar slaapkamerraam te een tikken. Hoe en waarom een hij dat naar deed, dat wist op tv ze niet, maar ze uit werd er in het ieder geval stapelgek de naar van.

Aflevering een 7 - In dit het programma op tv wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen het naar seizoenen behandeld zijn. met Hoe is het nu met van de van betrokkenen en hebben in ze de raad van het Mr. Frank Visser opgevolgd? In op tv deze aflevering naar gaat de Viktor terug naar Berkel en het Rodenrijs, naar waar Mr Visser tijdens een tijdje geleden een einde met moest maken aan een uit fikse uit polderruzie. Jan Piet door en Anke waren ten op einde door raad, omdat op het het landje naast hun huis een door supersonisch nieuwbouwhuis een was verrezen, gebouwd op door de hun buurman Wim. de Daardoor was niet alleen door hun uitzicht, maar ook het in woongenot compleet de weg. Ook blikt Viktor tijdens terug op naar een de zaak die zich een afspeelde in het Limburgse Stein. tijdens Daar een moest Mr Visser destijds in in actie komen op tv in de op strijd van Rinus een en Christianne tegen het wassende water. op Volgens op hen zorgde de brandgang de achter hun huis in voor veel wateroverlast de met op gedode vogels tot uit gevolg.

Aflevering 6 een - In op dit programma wordt een teruggeblikt op zaken die uit afgelopen seizoenen tijdens behandeld zijn. Hoe is op tv het nu een met de betrokkenen en op tv hebben ze het de raad op tv van Mr. Frank naar Visser opgevolgd? Viktor gaat terug in naar Christa en van Dick in Rotterdam. Twee uit van jaar geleden riepen zij de op tv hulp op tv van Mr. Visser in het omdat ze helemaal door gek werden van de op stankoverlast veroorzaakt door met de op tv shoarmatent van de onderburen. Maar de een op tv eigenaars van die shoarmatent waren op het door hun beurt helemaal een klaar met het eeuwige geklaag van uit hun bovenburen. uit En de het tweede zaak op speelde zich af van in het Brabantse op dorpje Rijen. Daar hadden drie op tv buren de een hulp ingeroepen van Mr van Visser om een het ware door muizenplaag te bestrijden. Die zou in volgens door hen veroorzaakt worden een door de Griekse met buurman Theo die zijn achtertuin, door vol de met kippenhokken had een staan.

Aflevering op 5 - In dit uit programma wordt teruggeblikt naar op van zaken die afgelopen van seizoenen behandeld zijn. Hoe is uit het nu door met de op tv betrokkenen en hebben ze tijdens de raad van Mr. een Frank op Visser opgevolgd? In deze het aflevering gaat Viktor terug naar op het Gasselte, waar Mr de Visser een tijdje geleden de door onderste steen boven op tv moest de halen. Er was namelijk een koude van oorlog van gaande tussen Bert en Sien op het van het seniorencomplex en achterbuurman Martin. uit De muur tussen uit een beiden stond op op instorten en dat kwam volgens de op uit twee senioren door de grote bomen op tv van de de achterbuurman. De 2e een zaak speelde op tv zich af op recreatiepark Het met Volkerak de in Ooltgensplaat. Daar moest Mr van Visser destijds spijkers het met koppen slaan de in een uit hoogoplopende ruzie een tussen Cor op en Wenye en hun directe de buren. Want het sinds Cor en Wenye een het plan naar hadden opgevat om hun in huisje uit te naar bouwen, op veranderde dit ooit uit zo vredige recreatie park op tv in een waar de slagveld.

juni 2020
22-08-2019 21:30

Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families Van Rie en Onderdonck...

15-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

08-08-2019 21:25

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

01-08-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te zien op SBS6. Spraakmakend In dit pr...

05-06-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

29-05-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Vanavond start een nieuw seizoen van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?', waarin wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de...

23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!