Programma gemist?

Vanavond is de van laatste de aflevering van dit uit seizoen van Mr. Frank van Visser: hoe tijdens is het nu met?, uit waarin op Viktor Brand teruggaat naar de meest uit spraakmakende de zaken uit de Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families met Van Rie en naar tijdens Onderdonck hadden al jarenlang het ruzie over een van sloot. Het liep zelfs zo door uit de van hand dat in gezinshoofden Johan en Walter met uit het elkaar op de vuist waren met gegaan. Eede Meester Visser besloot de dat de de scheidingssloot moest in worden rechtgetrokken. Viktor maakt de lange de reis van naar het een Zeeuwse Eede en op hoort hoe het tijdens nu gesteld is met een de families. Nieuw seizoen Vanaf volgende week op tv de donderdag is een op nieuw seizoen van Meester Frank op tv Visser Doet Uitspraak tijdens elke donderdag om 21:30 van op uur te zien op van SBS6.

Aflevering op 5 - In op tv Meester Frank Visser: op Hoe is het door nu met? gaat Viktor Brand in tijdens terug naar de meest uit spraakmakende zaken uit de Meester Frank Visser in Doet Uitspraak. Heeft naar de uitspraak van voor rust gezorgd of maken met de partijen elkaar met nog altijd op het leven naar zuur? Fritz durfde zijn huis door niet meer naar uit omdat hij bang de was dat zijn buurman van naar Appie dan allerlei klusjes op aan zijn huis uit zou verrichten. De strijd van liep zo uit een de hand op dat de mannen zelfs door al tijdens op de vuist waren naar gegaan. Mr. in Visser kwam met een tijdens duidelijke uitspraak om de rust het weder in te laten keren. Dan in heeft Viktor een afspraak op met de partijen het van een een van uit de heftigste zaken uit de afgelopen in jaren. De tweelingzussen op tv Martine op tv en Michèle waren ervan uit overtuigd dat hun de zusje Solange objecten uit de de erfenis van in hun naar moeder had gestolen. Mr. Visser van oordeelde dat de er onvoldoende bewijs was, door maar op dat Solange als executeur testamentair het tijdens een verantwoordelijkheid had. Ze moest een haar zussen daarom een door vergoeding betalen. tijdens Viktor hoort hoe uit het nu van gaat met de met zussen.

Aflevering 4 - door tijdens In Meester Frank Visser: Hoe een is het een nu met? gaat Viktor Brand het terug naar de tijdens meest de spraakmakende zaken uit Meester op tv Frank Visser met Doet Uitspraak. Heeft de door uitspraak voor rust gezorgd naar op of maken de partijen elkaar op tv nog altijd het leven een zuur? Vorig met jaar was een er een gevalletje gluren het bij van de buren volgens eisers Pieter met en Rolina. Hun leven door werd totaal tijdens verwoest door hun glurende met buurman Henk terwijl op hij de juist precies uit het tegenovergestelde beweerde. Mr. Visser op verbood beide buren op tv elkaar de nog te begluren. Viktor naar hoort tijdens zijn bezoek schokkende van nieuwe beschuldigingen én uit goed de nieuws. Dan reist Viktor naar de Anita en Wynand op tv de hulp inriepen een van van Mr. Visser omdat supermarkteigenaar tijdens Erik onder hun woning met een winkelwagenstalling de wilde tijdens plaatsen dat vreselijke geluidsoverlast naar zou veroorzaken. uit Mr. Visser is door natuurlijk van alle supermarkten thuis en van besloot op tv dat de stalling er de gewoon op tv mocht komen. Viktor gaat de stand van van tijdens zaken bekijken en uit hoort of de van band tussen de partijen inmiddels de al wat in is op tv verbeterd.

Het een derde seizoen van Mr. Frank op tv Visser: hoe is in het nu naar met? met gaat vanaf vandaag weer verder. Na naar twee tijdens afleveringen twee maanden geleden, is met de komende donderdagen tijdens naar om 21:30 uur de rest met van het seizoen met te zien op op tv SBS6. Spraakmakend In dit op tv programma gaat Viktor in Brand terug uit naar de meest een spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser met Doet Uitspraak. Souvenirwinkel Aad de en Angelina uit riepen vorig jaar de hulp van in van Mr. uit Visser het omdat hun buurman en van stranduitbater Edwin op zonder enig overleg een grote het op tv opstapplaats tegen de muur van in hun souvenirwinkel had geplaatst. de door Meester Visser was op tv duidelijk: de opstapplaats van moest weg. Schutting Daarna gaat Viktor een terug naar Lieren. Daar woonden door Jan en Gerrie tijdens al vijftig in jaar heerlijk in totdat ze nieuwe het buren kregen. op tv De nieuwe schutting zou niet op tv op de in erfgrens staan, waardoor de van tomaten én op tv de kippen niet genoeg licht een kregen. in Ook zou de erker illegaal de naar gebouwd zijn én de van berging over de erfgrens staan. Geen naar naar gelijk Meester Visser gaf op Jan en Gerrie uiteindelijk op tijdens geen de enkel punt gelijk. van Viktor gaat kijken van hoe dat bij ze gevallen is een en hoe de de in buren, Simon en op Jannie, er een paar maanden op tv later uit bij zitten.

Aflevering door 2 - In Meester in Frank een Visser: Hoe is een het nu met? een gaat Viktor Brand terug naar de het meest met spraakmakende zaken uit op Meester Frank Visser op Doet Uitspraak. Heeft door de uitspraak een voor rust gezorgd of in maken de partijen in elkaar nog altijd met het leven zuur? In dezelfde op straat op tv als de stalkende met buurvrouwen wonen ook het Annie en Fred op die elkaar het licht in van de ogen door niet gunnen. door Annie was op tv niet bepaald blij met de naar schutting van op tv haar buurman. En naar Fred en zijn van vrouw Lies beschuldigen de uit buurvrouw ervan op tv hun geliefde vlinderstruik tijdens te hebben vernield. De bedreigingen uit over en op weer in waren niet mals. Geen wonder door dat Mr. Visser een hier een halt toe uit op riep en de buren door elkaar verplicht liet een negeren. Viktor bezoekt beide partijen, met het maar niet in een dezelfde straat. Peter met en Tonetta beschuldigden hun buren met Cor en Corrie van een landje-pik. Peter op tv en Tonetta kregen op tv gelijk en Cor en uit Corrie uit moesten een stukje land teruggeven. het de Viktor neemt een kijkje bij van beide partijen en hoort op of de rust een het inmiddels is teruggekeerd.

Vanavond start een met nieuw in seizoen van 'Mr. door Frank Visser: hoe met is het nu op tv met?', waarin wordt teruggeblikt op van zaken die afgelopen met seizoenen van het 'Mr. Frank Visser doet naar op tv uitspraak' behandeld zijn. Hoe is het op tv nu uit met de met betrokkenen en hebben ze de raad tijdens van uit Mr. Frank in Visser opgevolgd? Dat de is de komende woensdagen om het 21:30 uur op uit SBS6 te zien. Presentator in Viktor op Brand gaat in de naar eerste aflevering langs bij Branka het die de de nieuwe schutting van van haar claustrofobische buurvrouw het Jeanette te laag met vond. Mr. Visser besloot van dat Branka een gerust op de eigen kosten de tijdens schutting mag vervangen voor naar een hoger exemplaar. Viktor een gaat langs van om te kijken naar hoe die nieuwe hoge door schutting erbij staat. met Conny wilde op strenge in maatregelen voor haar buurvrouw op Tilly wie ze beschuldigde van op tv gluren, tijdens luidkeels meezingen een en het vernielen van naar haar beeldjes. Maar het Tilly beschuldigde juist haar uit buurvrouw met hiervan.

Aflevering een 6 - In dit programma in uit wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen door seizoenen behandeld zijn. op tv Hoe is van het nu naar met de betrokkenen en hebben een uit ze de raad van op tv Mr. Frank Visser op tv opgevolgd? In tijdens deze aflevering gaat het Viktor terug naar Leiden de waar de 81-jarige Karel op ruzie had met het zijn door buurvrouw, omdat zij een schutting had naar op geplaatst pal voor het een raam van zijn naar pakhuis annex in klusschuur. Zijn buurvrouw Anneke peinsde er op tv niet over om de de schutting weg op te halen. met Sterker nog, ze de had hem uit juist expres het voor het schuurraam neergezet van om te voorkomen dat met de buurman de hele een dag het in haar tuin zat het te gluren. Haar op privacy was in naar het geding, zo stelde van naar Anneke. De tweede het zaak speelde zich af in de van langste Dorpsstraat van tijdens op Nederland, in het Noord-Hollandse een Assendelft. Daar op wonen Maggie en naar Joop al ruim 45 jaar in een een van heerlijk huis met uitzicht op een de weilanden. uit Maar hun naar rust werd ruw verstoord uit toen hun een buren plotseling een met nieuwe schutting neerzetten. het Zonder eerst de ook maar iets te vragen tijdens en dan ook nog met eens op hún op op tv grond.

Aflevering het 5 - het In dit programma wordt teruggeblikt op door zaken van die afgelopen seizoenen op behandeld zijn. Hoe is de het nu door met de betrokkenen en hebben tijdens ze op de raad van Mr. een Frank Visser opgevolgd? een In deze in aflevering speelt de een eerste zaak zich af door in naar Almere, waar Arne en Bernadette het al tijdens jarenlang in een op tv verlammende angst leefden. door Want sinds zij in 2010 nieuwe van buren hebben het gekregen worden in zij op de meerdere vlakken de buurt uitgepest. Bernadette met van komt uit Afrika en tijdens er zouden naar haar door zelfs zeer ernstige met discriminerende in opmerkingen zijn gemaakt. Maar door volgens hun buren, Patrick en op Rachel, lag in de de situatie totaal anders en van leefden juist zij een al jarenlang in een tijdens totale hel. Er met ging geen tijdens dag voorbij dat tijdens Patrick en Rachel niet door begluurd zouden worden. naar Niet op zij maar juist Arne van en Bernadette zouden de pestkoppen tijdens in zijn. Verder ook een zaak waarbij op Jopie uit een Almelo van slaande ruzie had gekregen met zijn de buurman Rigoberto, de omdat het het volgens hem uit nu eindelijk wel eens tijd werd een dat hij zijn in in grond van hem de terugkreeg.

Aflevering tijdens 4 - In uit dit programma het wordt teruggeblikt op zaken die naar afgelopen met seizoenen behandeld zijn. Hoe is op het nu door met de van betrokkenen en hebben ze de de raad van Mr. Frank een een Visser opgevolgd? In deze met aflevering brengt door Viktor weer een bezoek aan Aalsmeer de op tv waar een burenruzie was ontstaan uit over uit de erfgrens. Buurman Peter zou met zonder enig uit overleg een poot van een tijdens reclamebord op het van terrein op tv van Edwin met en Jorrit hebben gezet. En toen van bleek op dat hij ook nog in ongevraagd hun heg door snoeide, in een mekkerend schaap naar in de tuin had staan het en zijn tijdens toiletgebouwtje stonk, toen was voor door hen de maat van vol en de op grens bereikt. op Zij vreesden dat van de bom tijdens zou gaan barsten en met daarom een schakelde zij de hulp in in van meester Visser. uit En de tijdens andere zaak een speelde zich af in naar Middenmeer, waar Mr. door Frank Visser het uitspraak deed in door een al 30 jaar het lang een diep gewortelde burenruzie. met Want Tineke de klaagde over op tv de enorme kastanjeboom van de op van buren, die niet alleen door haar achtertuin uit overschaduwde, maar ook op haar woongeluk.

Aflevering op tv 3 - op tv In dit programma wordt teruggeblikt op tijdens zaken van die afgelopen tijdens seizoenen behandeld zijn. Hoe is het op nu van met de van betrokkenen en hebben ze de door raad met van Mr. Frank naar Visser opgevolgd? In deze uitzending in gaat Viktor terug naar op Haarlem, waar Sonja tijdens en haar op zoon Bryan zich op tv groen en geel ergerden uit aan een de boom in van de achtertuin van van hun buren. Want uit zij hebben een heerlijk zwembad in in naar de tuin, op maar van een flinke schoolslag door was op tv het helaas nog nooit gekomen omdat het de het boom van hun tijdens buurtjes Henk in en Tippie roet in het eten uit gooide. De het bladeren van de de boosdoener met zouden het water compleet vervuilen, waardoor uit op alle buurtkinderen geen duik meer met in het het zwemparadijs konden nemen. uit De andere door zaak speelde zich af tijdens in het het Friese Gorredijk, waar de van krasse oude meneer Nijland van met een hand en tand op zijn eigen pad verdedigde voor de in naastgelegen buren Hans in en Annemarie. Volgens door de 81-jarige naar man zouden zijn door buurtjes zijn op pad kapot maken en met als racebaan gebruiken, uit maar met zij waren zich van geen kwaad uit van bewust.

Aflevering tijdens 2 - In dit van programma wordt teruggeblikt de op zaken van die afgelopen seizoenen van behandeld zijn. uit Hoe is het in nu met de betrokkenen en uit hebben op tv ze de raad van Mr. Frank op tv Visser opgevolgd? een In deze uitzending in gaat Viktor terug door bij de seniorenflat door in uit Zeist waar de naar ramen een tijdje uit geleden uit de met sponningen sprongen van al het gekibbel op uit tussen Riet en het bestuur naar van de VvE. Riet door in had namelijk eigenhandig nieuwe in kozijnen geplaatst, in zonder dat te overleggen de met het door bestuur. Het was wel duidelijk dat van de sfeer uit in het appartementencomplex tot een het het absolute nulpunt was gedaald. tijdens De enige op tv die de senioren tot met stilte kon manen naar was Mr. Frank door Visser en die kwam de uit met een glasheldere beslissing. De tweede uit de zaak speelde zich af in Oosterhout, door waar tijdens een fikse burenruzie alle perken door op tv te buiten ging. op tv Wil beweerde namelijk de dat zijn bovenbuurvrouw Regina elke dag naar uit handenvol bloemblaadjes op zijn balkon gooide, door met uit als gevolg een dat zijn hele in woongenot naar de knoppen van ging.

Aflevering met 1 - uit In dit programma wordt teruggeblikt op op zaken die afgelopen een seizoenen op behandeld zijn. Hoe is het een nu met de naar met betrokkenen en hebben ze uit de raad van Mr. Frank uit het Visser opgevolgd? In deze uitzending de gaat Viktor door terug naar een Arnhem waar Mr. Frank de Visser een tijd naar geleden zijn tanden moest zetten door in een een heftige burenruzie over hondengeblaf. uit Aydina had door namelijk zo'n last uit van de keffertjes van van haar buurvrouw Ilona, uit de dat ze er door langzamerhand hondsdol van werd. Beide tijdens partijen de konden elkaar niet meer luchten of in in zien. En dat werd ook het duidelijk tijdens de tijdens hoorzitting waar tijdens ze elkaar bijna uit in de haren tijdens vlogen. De tweede zaak met speelde zich van af in Zaandam. Daar met werd het woongenot met van Tineke compleet op verziekt door tijdens haar bovenbuurman een Erik. Die zou tijdens er namelijk een van sport van maken om elke nacht, op expres, tegen haar een slaapkamerraam te tikken. van in Hoe en waarom een hij dat deed, dat wist ze door niet, het maar ze werd er in de ieder geval stapelgek op tv het van.

Aflevering een 7 - in In dit programma wordt teruggeblikt naar op zaken tijdens die afgelopen op tv seizoenen behandeld zijn. een Hoe is het de nu met de betrokkenen met en hebben ze tijdens de raad van Mr. Frank naar naar Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat naar Viktor op tv terug naar Berkel en tijdens Rodenrijs, de waar Mr Visser een tijdje geleden naar een door einde moest maken aan een op tv fikse polderruzie. op Jan Piet de en Anke waren het ten einde raad, de omdat op in het landje naast hun huis een het supersonisch nieuwbouwhuis was van verrezen, de gebouwd door hun buurman op Wim. uit Daardoor was niet naar alleen hun uitzicht, maar ook tijdens het woongenot compleet weg. van Ook blikt Viktor door terug op een de zaak met die zich afspeelde de in het naar Limburgse Stein. Daar moest Mr op tv Visser destijds in de actie komen het in de strijd van op Rinus en uit Christianne tegen het wassende water. op Volgens de hen zorgde op tv de brandgang achter hun huis voor in veel door wateroverlast met gedode tijdens vogels tot een gevolg.

Aflevering 6 door - het In dit programma op wordt teruggeblikt op zaken die op afgelopen seizoenen van behandeld zijn. Hoe is in het nu met de in een betrokkenen en hebben ze de in raad van Mr. Frank een Visser opgevolgd? uit Viktor tijdens gaat terug naar Christa en Dick op tv in op Rotterdam. Twee jaar geleden naar riepen zij de uit hulp van Mr. op Visser in omdat ze de helemaal gek in werden van met de stankoverlast veroorzaakt door het de shoarmatent van het de naar onderburen. Maar de eigenaars van de die shoarmatent het waren op hun beurt door helemaal klaar met het het eeuwige geklaag van door hun naar bovenburen. En de door tweede zaak speelde uit zich af in het Brabantse in in dorpje Rijen. Daar het hadden drie buren de op tv hulp ingeroepen van Mr Visser uit om een door ware op muizenplaag te bestrijden. Die zou door volgens hen veroorzaakt worden naar door de Griekse uit buurman Theo tijdens die een zijn achtertuin, vol door met kippenhokken had uit staan.

Aflevering 5 een - een In dit programma wordt het teruggeblikt op zaken die het afgelopen op tv seizoenen behandeld zijn. Hoe op tv is het tijdens nu met de betrokkenen en hebben van ze de op tv raad van Mr. Frank uit op tv Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat de uit Viktor terug naar tijdens Gasselte, waar Mr Visser een tijdje de geleden de onderste op op steen boven moest halen. Er tijdens was namelijk van een koude oorlog naar gaande tussen de Bert en Sien van het seniorencomplex het en met achterbuurman Martin. De met muur tussen beiden stond een op met instorten en dat kwam volgens door de twee senioren door naar de de grote bomen van tijdens de achterbuurman. tijdens De 2e zaak een speelde zich af op met recreatiepark Het Volkerak in tijdens Ooltgensplaat. Daar moest van Mr Visser destijds de spijkers naar met koppen slaan in een de hoogoplopende op ruzie tussen Cor en het Wenye en op tv hun directe buren. Want sinds Cor op tv op en Wenye het plan van hadden opgevat om hun door huisje naar uit te bouwen, naar veranderde dit ooit zo vredige recreatie met tijdens park in een waar op slagveld.

september 2020
22-08-2019 21:30

Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families Van Rie en Onderdonck...

15-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

08-08-2019 21:25

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

01-08-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te zien op SBS6. Spraakmakend In dit pr...

05-06-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

29-05-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Vanavond start een nieuw seizoen van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?', waarin wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de...

23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!