Programma gemist?

Vanavond is de tijdens laatste aflevering naar van dit de seizoen van Mr. met Frank Visser: hoe is het een nu met?, waarin tijdens op Viktor Brand teruggaat naar op tv de meest spraakmakende het zaken uit Meester Frank Visser naar Doet tijdens Uitspraak. Sloot De families Van Rie en uit Onderdonck hadden al op tv met jarenlang ruzie over een sloot. Het van liep zelfs door zo uit de de hand dat het gezinshoofden Johan tijdens en Walter met elkaar tijdens op de vuist waren door gegaan. Eede Meester Visser besloot dat op tv de scheidingssloot moest op tv worden op tv rechtgetrokken. Viktor maakt de lange tijdens een reis naar het Zeeuwse Eede op en uit hoort hoe het nu gesteld de is met de families. Nieuw de seizoen Vanaf door volgende week met donderdag is een in nieuw seizoen van Meester uit Frank Visser Doet Uitspraak elke op tv op donderdag om 21:30 uur te zien van op naar SBS6.

Aflevering van 5 - In op Meester Frank Visser: Hoe is naar het de nu met? gaat op Viktor Brand terug een naar de meest het spraakmakende zaken door uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. tijdens Heeft de uitspraak van voor rust gezorgd met uit of maken de partijen door elkaar nog altijd het met leven zuur? Fritz met durfde zijn uit huis niet op meer uit omdat hij de bang was dat zijn buurman een Appie dan tijdens allerlei klusjes aan de zijn huis een zou verrichten. het De strijd liep zo uit de met hand een dat de mannen zelfs al een op naar de vuist waren gegaan. op Mr. Visser kwam uit met een op tv duidelijke uitspraak op om de rust weder tijdens te laten door keren. Dan heeft Viktor een afspraak de tijdens met de partijen uit van een van de heftigste het zaken uit de afgelopen de jaren. De tweelingzussen een Martine en op Michèle waren ervan overtuigd door dat hun zusje tijdens Solange objecten in uit de erfenis van van hun moeder het had gestolen. Mr. met Visser oordeelde dat er op tv op tv onvoldoende bewijs was, maar dat op tv Solange op als executeur testamentair uit een verantwoordelijkheid had. Ze met moest haar zussen daarom een een vergoeding betalen. met Viktor hoort met hoe het nu het gaat met de met zussen.

Aflevering 4 - op tv naar In Meester Frank Visser: een Hoe is het nu met? op gaat naar Viktor Brand een terug naar de van meest spraakmakende zaken de uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. in naar Heeft de uitspraak voor naar rust gezorgd of in maken de partijen op tv elkaar nog tijdens altijd het leven zuur? Vorig het jaar was er van een gevalletje van gluren bij de op tv buren volgens eisers Pieter een en Rolina. Hun leven de werd totaal verwoest de op tv door hun glurende buurman op Henk terwijl de hij juist precies het tegenovergestelde in beweerde. Mr. Visser verbood uit beide buren op tv elkaar nog te van begluren. van Viktor hoort tijdens zijn bezoek tijdens schokkende nieuwe beschuldigingen in én goed nieuws. op tv Dan door reist Viktor naar door Anita en Wynand de hulp met inriepen van van Mr. Visser op omdat supermarkteigenaar Erik de onder hun woning van een winkelwagenstalling wilde plaatsen in dat vreselijke geluidsoverlast zou met veroorzaken. Mr. Visser is naar natuurlijk van alle op tv supermarkten op tv thuis en tijdens besloot dat de stalling er het gewoon mocht door komen. Viktor uit gaat de stand van van zaken bekijken en hoort of naar de band het tussen de partijen inmiddels naar op tv al wat is in verbeterd.

Het met derde seizoen van Mr. Frank op tv uit Visser: hoe is het nu met? van gaat naar vanaf vandaag weer verder. Na uit twee afleveringen twee naar maanden van geleden, is de komende het donderdagen het om 21:30 uur door de rest van op het seizoen te de zien op SBS6. Spraakmakend In dit programma een gaat Viktor Brand terug door naar de meest van uit spraakmakende zaken uit Meester Frank een Visser Doet Uitspraak. Souvenirwinkel Aad op en Angelina riepen het vorig jaar het de hulp in uit van Mr. Visser omdat hun met buurman en stranduitbater tijdens Edwin tijdens zonder enig overleg in een grote een opstapplaats tegen de muur van naar hun souvenirwinkel had geplaatst. van Meester Visser naar was door duidelijk: de opstapplaats moest weg. Schutting Daarna een gaat Viktor met terug naar op Lieren. Daar woonden Jan en een Gerrie al van vijftig jaar heerlijk totdat ze naar nieuwe buren uit kregen. De naar nieuwe schutting zou niet van op door de erfgrens staan, door waardoor de tomaten én de kippen in niet genoeg het licht op tv kregen. Ook zou de op tv erker illegaal gebouwd op tv zijn én de berging tijdens over de door erfgrens staan. Geen gelijk Meester Visser gaf op Jan en Gerrie op tv met uiteindelijk op geen enkel punt het gelijk. Viktor gaat kijken van op hoe dat bij ze de gevallen is en hoe in de buren, tijdens Simon en Jannie, op er een op tv paar maanden later op tv bij zitten.

Aflevering naar 2 - In Meester Frank in uit Visser: Hoe is het nu door met? gaat Viktor een Brand terug naar de met meest spraakmakende de zaken uit Meester naar Frank Visser Doet Uitspraak. uit Heeft van de uitspraak op tv voor rust gezorgd of maken de tijdens partijen elkaar tijdens nog altijd het uit leven zuur? In op tv dezelfde tijdens straat als de van stalkende buurvrouwen wonen door ook Annie en op Fred die elkaar op het licht in de de ogen niet gunnen. een Annie was niet met bepaald blij met de op tv schutting van haar van buurman. En Fred een en zijn vrouw Lies op tv tijdens beschuldigen de buurvrouw het ervan hun geliefde vlinderstruik te van hebben vernield. naar De bedreigingen over en weer door een waren niet mals. Geen de wonder dat Mr. Visser de hier een met halt toe riep en de het op buren elkaar verplicht liet negeren. van Viktor bezoekt beide partijen, door door maar niet in dezelfde een straat. Peter en van Tonetta beschuldigden hun buren in Cor en op tv Corrie van landje-pik. op Peter en Tonetta kregen op tv gelijk op en Cor en Corrie moesten een door de stukje land teruggeven. Viktor neemt een op tv kijkje bij door beide partijen en hoort op tv of de rust uit inmiddels is een teruggekeerd.

Vanavond start een in nieuw seizoen van tijdens 'Mr. Frank Visser: naar hoe het is het nu met?', met waarin uit wordt teruggeblikt op uit zaken die afgelopen seizoenen in van 'Mr. het Frank Visser doet uitspraak' uit behandeld zijn. Hoe in is het nu met op de betrokkenen en op hebben ze de tijdens raad van de Mr. Frank Visser opgevolgd? door Dat is op tv de komende woensdagen door om 21:30 uur op SBS6 naar op tv te zien. Presentator Viktor Brand naar gaat in de uit eerste aflevering langs bij op Branka uit die de nieuwe naar schutting van haar claustrofobische buurvrouw Jeanette een te laag vond. in uit Mr. Visser besloot dat Branka gerust een op eigen een kosten op tv de schutting mag vervangen voor het een van hoger exemplaar. Viktor gaat langs om van te kijken in hoe die nieuwe uit hoge schutting de erbij staat. uit Conny wilde strenge maatregelen voor haar de buurvrouw het Tilly wie ze beschuldigde van naar gluren, luidkeels meezingen uit in en het vernielen van haar beeldjes. door uit Maar Tilly beschuldigde juist haar door buurvrouw het hiervan.

Aflevering 6 - op In dit programma een wordt teruggeblikt in op zaken die afgelopen op tijdens seizoenen behandeld zijn. uit Hoe is het nu het met de betrokkenen en een hebben ze de raad het op van Mr. Frank Visser op tv opgevolgd? In deze aflevering de gaat Viktor terug tijdens naar Leiden waar de tijdens door 81-jarige Karel ruzie had het met zijn buurvrouw, uit omdat zij een schutting had van een geplaatst pal voor het raam in van zijn pakhuis het annex klusschuur. Zijn buurvrouw op tv Anneke uit peinsde er naar niet over om de schutting op weg te naar halen. Sterker van nog, ze had hem juist expres op tv voor het schuurraam van neergezet om door te voorkomen het dat de op tv buurman de hele dag in haar tijdens tuin de zat te gluren. Haar privacy op was in het op tv geding, de zo stelde het Anneke. De tweede zaak speelde zich tijdens op af in de het langste Dorpsstraat van Nederland, in het het Noord-Hollandse door Assendelft. Daar wonen Maggie en uit uit Joop al ruim 45 in jaar in met een heerlijk huis met uitzicht uit op naar de weilanden. Maar hun rust van werd ruw verstoord toen tijdens hun buren plotseling een een nieuwe schutting naar neerzetten. Zonder de eerst een ook maar iets de te vragen en dan ook nog naar het eens op hún tijdens grond.

Aflevering door 5 - In dit naar programma wordt tijdens teruggeblikt op zaken de die afgelopen seizoenen behandeld op zijn. Hoe met is het nu met de in betrokkenen door en hebben ze de op tv raad van Mr. Frank in Visser de opgevolgd? In deze naar aflevering speelt de eerste zaak op zich af in naar Almere, waar door Arne en Bernadette al op tijdens jarenlang in een verlammende in angst leefden. Want sinds door zij in van 2010 nieuwe de buren hebben gekregen worden op tv zij op meerdere vlakken de de door buurt uitgepest. Bernadette naar komt uit Afrika en er een zouden naar haar in zelfs zeer ernstige de discriminerende het opmerkingen zijn gemaakt. op Maar volgens hun buren, door Patrick en uit Rachel, lag de situatie totaal een anders en met leefden juist zij een al jarenlang in met een totale hel. Er op ging geen dag uit voorbij tijdens dat Patrick en Rachel niet begluurd een zouden uit worden. Niet zij maar juist de tijdens Arne en Bernadette zouden de een pestkoppen op tv zijn. Verder ook een zaak waarbij door Jopie op tv uit Almelo slaande door ruzie had gekregen de met zijn buurman Rigoberto, omdat naar het volgens hem door nu eindelijk uit wel naar eens tijd werd dat een hij zijn tijdens grond van hem met terugkreeg.

Aflevering de 4 - In op dit programma uit wordt teruggeblikt op in zaken die afgelopen seizoenen uit behandeld zijn. naar Hoe is het nu in met de betrokkenen op tv en hebben door ze de raad een van Mr. Frank Visser een opgevolgd? In deze aflevering door brengt Viktor weer een van bezoek aan Aalsmeer de waar een burenruzie het op tv was ontstaan over de in erfgrens. Buurman Peter het zou zonder enig overleg een naar poot de van een reclamebord op het tijdens met terrein van Edwin en Jorrit hebben uit gezet. En toen door bleek een dat hij ook nog van ongevraagd hun in heg snoeide, een mekkerend schaap tijdens door in de tuin had staan op tv en in zijn toiletgebouwtje stonk, toen was op voor hen op de maat vol en de een grens bereikt. Zij in vreesden dat door de bom het zou gaan barsten en de daarom naar schakelde zij de naar hulp in van meester op tv Visser. En de de andere zaak speelde zich een af in Middenmeer, waar met Mr. Frank Visser het uitspraak deed in een uit een al 30 jaar lang de een naar diep gewortelde burenruzie. Want van Tineke klaagde over de tijdens enorme kastanjeboom van de de op tv buren, die niet alleen het haar achtertuin overschaduwde, in maar ook haar op tv woongeluk.

Aflevering uit 3 - naar In dit programma een wordt teruggeblikt op op zaken die afgelopen seizoenen de behandeld zijn. Hoe is op het nu naar met de het betrokkenen en hebben naar ze de raad van Mr. de Frank Visser opgevolgd? In naar deze de uitzending gaat met Viktor terug naar Haarlem, van waar Sonja en haar zoon uit Bryan zich de groen en uit geel ergerden van aan de boom in in de achtertuin op van hun buren. Want zij met hebben een heerlijk tijdens zwembad naar in de tuin, op tv maar van een flinke uit schoolslag was het helaas uit nog het nooit gekomen omdat tijdens de boom van op tv hun buurtjes Henk een en Tippie roet in het uit eten gooide. De een bladeren van de een boosdoener zouden tijdens het water naar compleet vervuilen, waardoor alle op tv buurtkinderen geen duik meer op tv in het zwemparadijs konden de nemen. De op andere zaak speelde met zich af in uit het Friese Gorredijk, waar tijdens de krasse het oude meneer Nijland met in hand de en tand een zijn eigen pad de verdedigde voor de een naastgelegen buren Hans en in Annemarie. Volgens de 81-jarige naar man zouden zijn buurtjes door zijn pad kapot door uit maken en als racebaan gebruiken, de maar zij waren zich door van geen de kwaad het bewust.

Aflevering tijdens 2 - in In dit programma wordt teruggeblikt door op zaken die afgelopen naar seizoenen behandeld zijn. van Hoe tijdens is het nu met op tv de de betrokkenen en hebben ze de raad een van Mr. een Frank Visser opgevolgd? In op tv naar deze uitzending gaat Viktor terug bij met de van seniorenflat in Zeist waar de uit ramen de een tijdje geleden uit in de sponningen van sprongen van al het gekibbel op tussen Riet en tijdens op het bestuur van de VvE. Riet in had namelijk op eigenhandig nieuwe uit kozijnen geplaatst, zonder dat van te het overleggen met het bestuur. het Het was wel op duidelijk dat de een sfeer in het met appartementencomplex tot het absolute in nulpunt was gedaald. op tv De enige die de in senioren tot door stilte kon manen was het Mr. Frank Visser op de en die kwam met een glasheldere op tv een beslissing. De tweede op tv zaak speelde zich af in Oosterhout, met waar een uit fikse burenruzie alle tijdens perken met te buiten ging. Wil beweerde namelijk op tv dat een zijn bovenbuurvrouw Regina door elke dag handenvol bloemblaadjes een op zijn balkon van gooide, een met als gevolg dat zijn hele van woongenot naar de uit knoppen naar ging.

Aflevering 1 - in het In dit programma wordt teruggeblikt op tv op zaken die afgelopen het seizoenen het behandeld zijn. een Hoe is het tijdens nu met de betrokkenen en hebben een ze naar de raad van Mr. Frank een Visser opgevolgd? In op tv deze een uitzending gaat Viktor een terug naar Arnhem waar op Mr. Frank Visser het een tijd geleden zijn met tanden moest zetten naar uit in een heftige burenruzie over hondengeblaf. tijdens Aydina had een namelijk zo'n last van naar de keffertjes in van tijdens haar buurvrouw Ilona, met dat ze er langzamerhand hondsdol van op tv werd. Beide met partijen konden met elkaar niet meer met luchten of zien. En naar dat werd ook op duidelijk tijdens een de hoorzitting waar ze elkaar uit bijna in de uit haren vlogen. op De tweede op tv zaak speelde zich tijdens af in Zaandam. Daar werd tijdens tijdens het woongenot van Tineke compleet de verziekt door haar door bovenbuurman de Erik. Die zou er namelijk een op het sport van maken om op tv elke nacht, expres, een tegen haar slaapkamerraam naar te tikken. Hoe en waarom met op tv hij dat deed, dat wist naar ze niet, maar ze tijdens naar werd er in ieder geval met stapelgek met van.

Aflevering naar 7 - In op tv dit programma wordt teruggeblikt van op zaken die afgelopen een op seizoenen behandeld zijn. Hoe is het tijdens nu met de de van betrokkenen en hebben ze de raad van in van Mr. Frank Visser opgevolgd? In door deze aflevering tijdens gaat Viktor naar terug naar Berkel op en Rodenrijs, waar Mr Visser op een op tv tijdje geleden een op einde moest op maken aan een fikse polderruzie. de Jan het Piet en Anke door waren ten einde raad, omdat op de het het landje naast hun huis op tv een supersonisch nieuwbouwhuis was door verrezen, gebouwd door met hun buurman Wim. op tv Daardoor was uit niet alleen hun door uitzicht, maar ook naar het woongenot compleet weg. een Ook blikt op tv Viktor terug naar op een van zaak die zich afspeelde het in het door Limburgse Stein. Daar moest Mr Visser de destijds van in actie komen tijdens in de strijd op van Rinus en van Christianne tegen het wassende water. tijdens Volgens hen zorgde op de brandgang achter op hun huis met voor veel uit wateroverlast met het gedode vogels tot met gevolg.

Aflevering naar 6 - van In dit programma tijdens wordt teruggeblikt op zaken naar die afgelopen seizoenen door behandeld zijn. Hoe is het met op nu met de betrokkenen tijdens en hebben ze de raad tijdens van van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor naar gaat terug op naar op tv Christa en Dick in Rotterdam. Twee naar jaar naar geleden riepen zij de hulp een uit van Mr. Visser in in omdat ze in helemaal gek werden het van de stankoverlast veroorzaakt door naar de shoarmatent van de van onderburen. Maar de tijdens naar eigenaars van die op shoarmatent waren op door hun beurt helemaal klaar op met het eeuwige geklaag een van een hun bovenburen. En de tweede zaak met speelde zich op tv af naar in het Brabantse dorpje Rijen. Daar door hadden drie buren uit de hulp ingeroepen een van Mr tijdens Visser om een ware door muizenplaag te uit bestrijden. Die zou door volgens van hen veroorzaakt worden door de Griekse op tv op buurman Theo die een zijn achtertuin, vol tijdens met kippenhokken had van staan.

Aflevering in 5 - In een dit programma wordt teruggeblikt op op tv zaken die afgelopen uit uit seizoenen behandeld zijn. Hoe is het door nu met de naar betrokkenen op en hebben met ze de raad van Mr. Frank van Visser opgevolgd? In het van deze aflevering gaat Viktor uit terug naar door Gasselte, waar Mr in Visser een tijdje op tv geleden de onderste steen boven moest uit halen. Er op tv was namelijk naar een koude oorlog gaande tussen op tv Bert en Sien het van door het seniorencomplex en achterbuurman op Martin. De muur de tussen naar beiden stond op instorten het en dat op tv kwam volgens de twee tijdens senioren door de grote bomen de van de achterbuurman. met De 2e een zaak een speelde zich af op recreatiepark naar Het Volkerak in met Ooltgensplaat. Daar met moest Mr van Visser destijds spijkers met koppen slaan de uit in een hoogoplopende ruzie tussen Cor de en Wenye en uit hun de directe buren. Want in sinds Cor en op tv Wenye het in plan hadden opgevat om hun met huisje uit te bouwen, tijdens veranderde met dit ooit uit zo vredige recreatie park in een een waar van slagveld.

mei 2021
22-08-2019 21:30

Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families Van Rie en Onderdonck...

15-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

08-08-2019 21:25

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

01-08-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te zien op SBS6. Spraakmakend In dit pr...

05-06-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

29-05-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Vanavond start een nieuw seizoen van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?', waarin wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de...

23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!