Programma gemist?

Vanavond is de de tijdens laatste aflevering van dit seizoen van met Mr. uit Frank Visser: uit hoe is het uit nu met?, waarin Viktor in Brand teruggaat naar de door meest uit spraakmakende zaken uit Meester Frank uit Visser Doet Uitspraak. Sloot De met families Van Rie en op tv Onderdonck hadden al door uit jarenlang ruzie over een sloot. Het tijdens liep zelfs zo uit uit de een hand dat gezinshoofden Johan het en Walter met naar elkaar op door de vuist naar waren gegaan. Eede Meester Visser op tv besloot dat de van scheidingssloot moest worden rechtgetrokken. de Viktor maakt de lange op tv reis naar naar het Zeeuwse Eede en de op hoort hoe het van nu gesteld is met de families. Nieuw door seizoen Vanaf volgende week tijdens donderdag is een een nieuw seizoen van het Meester Frank Visser met Doet van Uitspraak elke naar donderdag om 21:30 uur te zien naar op met SBS6.

Aflevering 5 - een In Meester tijdens Frank Visser: Hoe een is het naar nu met? gaat Viktor op tv Brand op terug naar de meest spraakmakende zaken een uit Meester Frank op Visser Doet naar Uitspraak. Heeft de uitspraak op tv voor tijdens rust gezorgd of maken de het partijen het elkaar nog op altijd het leven zuur? Fritz durfde op tv op tv zijn huis niet het meer uit omdat uit hij bang was dat zijn buurman op Appie dan met allerlei klusjes een aan zijn naar huis zou verrichten. De uit strijd liep zo naar uit de hand dat op tv de mannen zelfs naar al op op tv de vuist tijdens waren gegaan. Mr. Visser kwam met het een duidelijke de uitspraak naar om de rust weder te op tv laten keren. Dan uit heeft met Viktor een afspraak met het de partijen van een het van door de heftigste zaken uit de afgelopen op tv jaren. op De tweelingzussen Martine door en Michèle naar waren ervan overtuigd dat naar hun zusje Solange met objecten uit de erfenis van van in hun moeder had gestolen. Mr. in Visser oordeelde met dat er onvoldoende op tv bewijs was, maar dat in Solange als executeur testamentair het een verantwoordelijkheid had. naar Ze naar moest haar zussen tijdens daarom een vergoeding tijdens betalen. Viktor hoort hoe met het nu op gaat met de met zussen.

Aflevering met 4 - met In Meester Frank naar Visser: Hoe is het in nu met? gaat Viktor Brand uit terug het naar de uit meest spraakmakende zaken op tv uit Meester Frank een Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak op in voor rust gezorgd of een maken de partijen elkaar nog uit in altijd het leven op tv zuur? Vorig jaar in was er een het gevalletje gluren bij de met buren volgens eisers Pieter en een een Rolina. Hun leven in werd totaal verwoest op tv door hun glurende op buurman Henk terwijl de hij juist precies het op tegenovergestelde beweerde. Mr. Visser verbood door op beide buren elkaar tijdens nog te begluren. uit Viktor hoort tijdens zijn bezoek uit schokkende nieuwe door beschuldigingen én goed nieuws. Dan van reist Viktor op tv naar Anita het en Wynand met de hulp inriepen naar van Mr. Visser omdat door supermarkteigenaar Erik onder hun woning van een winkelwagenstalling wilde op tv plaatsen de dat vreselijke geluidsoverlast zou de veroorzaken. Mr. Visser de is natuurlijk van alle met supermarkten thuis en naar een besloot dat de in stalling er gewoon mocht komen. de Viktor gaat met de stand van zaken bekijken uit en hoort of in de band tussen van de partijen naar inmiddels al wat is de de verbeterd.

Het op tv derde seizoen van op tv Mr. Frank Visser: uit hoe is het het nu met? gaat vanaf het vandaag op tv weer verder. Na twee afleveringen een twee uit maanden geleden, is de komende het donderdagen om 21:30 uur op tv de door rest van door het seizoen te naar zien op SBS6. Spraakmakend In dit programma het gaat Viktor Brand naar terug in naar de meest spraakmakende zaken uit het Meester Frank naar Visser Doet Uitspraak. Souvenirwinkel Aad en naar Angelina riepen vorig op jaar de het hulp in van een Mr. Visser omdat hun naar buurman en stranduitbater in Edwin zonder enig in overleg een grote tijdens opstapplaats het tegen de muur uit van hun souvenirwinkel had geplaatst. tijdens Meester uit Visser was van duidelijk: de opstapplaats moest op tv weg. Schutting Daarna gaat Viktor terug naar tijdens uit Lieren. Daar woonden het Jan en Gerrie in al vijftig jaar heerlijk totdat het ze nieuwe naar buren kregen. De het nieuwe schutting zou niet tijdens op de erfgrens in staan, uit waardoor de tomaten op én de kippen niet genoeg licht het kregen. Ook op zou naar de erker illegaal gebouwd zijn én het de berging het over de erfgrens staan. Geen tijdens gelijk Meester uit Visser gaf Jan en Gerrie tijdens uiteindelijk naar op geen in enkel punt gelijk. Viktor gaat kijken naar hoe van dat bij ze gevallen is de het en hoe de buren, Simon van en Jannie, er een op tv paar maanden door later bij in zitten.

Aflevering 2 door - In in Meester Frank Visser: op tv Hoe is het nu met met? gaat Viktor Brand op tv terug naar de naar het meest spraakmakende zaken op uit Meester Frank in Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak met voor rust door gezorgd het of maken de partijen elkaar een nog door altijd het leven door zuur? In dezelfde straat als een de op stalkende buurvrouwen wonen ook Annie door en Fred die elkaar op op tv het licht in naar de ogen niet gunnen. het Annie was niet bepaald blij door met tijdens de schutting van haar een buurman. naar En Fred en zijn op vrouw Lies beschuldigen met de buurvrouw ervan hun geliefde op vlinderstruik te hebben de vernield. met De bedreigingen over en weer op tv waren niet de mals. op Geen wonder dat Mr. de Visser hier met een halt toe op tv riep en de buren elkaar verplicht een op tv liet negeren. Viktor bezoekt beide op partijen, uit maar niet in dezelfde straat. in Peter en Tonetta naar beschuldigden hun buren Cor van van en Corrie van landje-pik. Peter en het tijdens Tonetta kregen gelijk en Cor op en Corrie moesten op een stukje in land teruggeven. Viktor door neemt een met kijkje bij beide partijen uit en hoort of de rust tijdens inmiddels op tv is teruggekeerd.

Vanavond naar start een nieuw seizoen in van 'Mr. Frank naar Visser: hoe tijdens is het tijdens nu met?', waarin wordt teruggeblikt op met zaken die naar afgelopen naar seizoenen van 'Mr. Frank Visser in doet uitspraak' behandeld zijn. de uit Hoe is het de nu met de betrokkenen en op tv hebben met ze de raad van Mr. naar Frank door Visser opgevolgd? Dat is de de komende woensdagen om 21:30 de van uur op SBS6 te zien. Presentator Viktor tijdens Brand gaat in op tv een de eerste aflevering met langs bij Branka die de nieuwe tijdens schutting van haar op met claustrofobische buurvrouw Jeanette te laag op vond. Mr. van Visser besloot dat uit Branka gerust op tijdens eigen kosten de schutting mag van vervangen voor een van hoger exemplaar. Viktor op tv gaat langs om met te op tv kijken hoe die nieuwe het hoge schutting in erbij staat. Conny wilde strenge een maatregelen voor haar op buurvrouw door Tilly wie door ze beschuldigde van gluren, op luidkeels meezingen en het uit vernielen van haar beeldjes. op Maar door Tilly beschuldigde juist haar tijdens buurvrouw in hiervan.

Aflevering van 6 - In dit een programma wordt teruggeblikt een op zaken die naar afgelopen seizoenen behandeld zijn. op tv op Hoe is het nu met de in betrokkenen in en hebben ze de raad op van Mr. in Frank Visser opgevolgd? In de op tv deze aflevering gaat Viktor terug naar uit Leiden in waar de 81-jarige uit Karel ruzie had met zijn op tv tijdens buurvrouw, omdat zij een met schutting had het geplaatst pal voor het uit raam van zijn pakhuis van annex klusschuur. Zijn buurvrouw het uit Anneke peinsde er een niet over om van de schutting weg te halen. Sterker de op tv nog, ze had hem juist expres uit met voor het schuurraam neergezet om te uit voorkomen dat de op tv de buurman de hele tijdens dag in haar tuin zat een te het gluren. Haar privacy was in de het geding, zo naar stelde Anneke. De uit tweede door zaak speelde zich af in de door langste op tv Dorpsstraat van Nederland, op in het van Noord-Hollandse Assendelft. Daar de wonen Maggie en Joop al op tv ruim 45 van jaar in een heerlijk op huis een met uitzicht op de weilanden. een Maar hun in rust werd tijdens ruw verstoord toen hun de buren plotseling het een nieuwe schutting neerzetten. Zonder met eerst ook maar op tv iets te vragen en in dan ook met nog het eens op hún op tv grond.

Aflevering uit 5 - In uit dit programma met wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen de seizoenen behandeld een zijn. Hoe is het op nu van met de betrokkenen en een hebben ze de raad met van in Mr. Frank Visser opgevolgd? in In deze met aflevering speelt de het eerste zaak het zich af in Almere, waar Arne tijdens door en Bernadette al uit jarenlang in een verlammende van angst leefden. de Want sinds zij in in 2010 nieuwe uit buren hebben gekregen worden zij een op meerdere de vlakken de buurt uitgepest. Bernadette een komt uit Afrika het door en er zouden op tv naar haar zelfs zeer ernstige discriminerende het opmerkingen zijn uit gemaakt. Maar volgens uit hun buren, Patrick en met Rachel, lag de uit naar situatie totaal anders het en leefden juist zij op tv al jarenlang in een tijdens totale hel. uit Er ging geen dag het voorbij dat Patrick en de Rachel niet door begluurd uit zouden worden. Niet uit zij maar juist Arne en op Bernadette zouden de pestkoppen uit zijn. Verder op tv ook een een zaak waarbij Jopie op tv uit Almelo slaande ruzie het had de gekregen met zijn buurman het Rigoberto, omdat het volgens hem de tijdens nu eindelijk wel eens tijd werd de dat hij met zijn van grond van hem in terugkreeg.

Aflevering 4 - tijdens In de dit programma wordt teruggeblikt het op zaken een die afgelopen seizoenen een behandeld zijn. uit Hoe is het nu met door de betrokkenen en op tv hebben van ze de raad van door Mr. Frank Visser opgevolgd? tijdens In deze aflevering de brengt Viktor weer op een bezoek door aan Aalsmeer op waar een burenruzie was ontstaan uit over de erfgrens. het Buurman een Peter zou zonder enig overleg een van poot van door een tijdens reclamebord op het terrein van uit Edwin en met Jorrit hebben de gezet. En toen in bleek dat hij ook nog op tv ongevraagd hun heg naar snoeide, een tijdens mekkerend schaap in de op tuin met had staan en zijn toiletgebouwtje stonk, tijdens toen was voor in hen de maat een vol en in de grens uit bereikt. Zij van vreesden dat de bom zou gaan de barsten en daarom op tv schakelde zij tijdens de hulp van in van meester Visser. En naar van de andere zaak een speelde zich af in Middenmeer, in waar Mr. Frank Visser de uit uitspraak deed in een al 30 een jaar lang een in diep gewortelde burenruzie. de in Want Tineke klaagde over op de enorme kastanjeboom van door de buren, die niet op tv in alleen haar achtertuin overschaduwde, uit maar ook een haar woongeluk.

Aflevering met 3 - In van dit programma uit wordt teruggeblikt op zaken in die afgelopen tijdens seizoenen behandeld zijn. Hoe is in het nu met van de betrokkenen en hebben uit ze de raad tijdens van door Mr. Frank Visser opgevolgd? naar In deze door uitzending gaat Viktor terug naar door Haarlem, waar van Sonja het en haar zoon Bryan in zich groen een en geel ergerden aan de boom de in de een achtertuin van op tv hun buren. Want zij hebben van een heerlijk met zwembad in in de tuin, maar naar van een flinke op tv schoolslag was het helaas nog de nooit gekomen omdat tijdens de boom van van hun buurtjes Henk de een en Tippie roet het in het eten gooide. De tijdens bladeren naar van de boosdoener zouden het water uit compleet vervuilen, in waardoor alle buurtkinderen een geen duik naar meer in het zwemparadijs tijdens konden op nemen. De andere zaak de speelde zich af op tv in het Friese Gorredijk, waar op de krasse op tv oude meneer van Nijland met hand en tand de het zijn eigen pad tijdens verdedigde voor de naastgelegen door buren Hans en Annemarie. Volgens een naar de 81-jarige man zouden in zijn buurtjes zijn pad de kapot maken een en als racebaan gebruiken, op maar zij waren zich door een van geen kwaad door bewust.

Aflevering 2 - door In door dit programma wordt teruggeblikt de op zaken die door afgelopen seizoenen behandeld het zijn. van Hoe is het nu met de door op betrokkenen en hebben ze de in raad van met Mr. Frank Visser opgevolgd? In een deze uitzending in gaat Viktor terug van bij tijdens de seniorenflat in het Zeist waar de van ramen een tijdje geleden uit de uit op sponningen sprongen van al het gekibbel in tijdens tussen Riet en het een bestuur van de van VvE. Riet had met namelijk eigenhandig nieuwe kozijnen uit geplaatst, zonder dat de te overleggen met het met bestuur. met Het was wel duidelijk dat naar de op tv sfeer in het appartementencomplex tot op tv het absolute uit nulpunt van was gedaald. De enige die op de senioren tot stilte van kon manen was met Mr. Frank de Visser en die een kwam met een glasheldere op tv beslissing. op tv De tweede zaak speelde op tv zich af in een Oosterhout, op tv waar een fikse burenruzie in alle perken te door buiten ging. Wil beweerde namelijk uit dat zijn het bovenbuurvrouw Regina in elke dag handenvol bloemblaadjes op tijdens in zijn balkon gooide, een met als gevolg dat zijn door hele met woongenot naar de tijdens knoppen ging.

Aflevering tijdens 1 - van In dit programma wordt op teruggeblikt op in zaken die afgelopen van seizoenen behandeld zijn. Hoe is het het nu met de de de betrokkenen en hebben ze de raad van van door Mr. Frank tijdens Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat de op Viktor terug naar uit Arnhem waar Mr. Frank Visser een op tijd geleden zijn van tanden moest een zetten in een heftige uit burenruzie over hondengeblaf. het Aydina had namelijk uit zo'n uit last van de keffertjes van van van haar buurvrouw Ilona, de dat ze er langzamerhand naar hondsdol van op werd. Beide partijen op tv konden elkaar niet meer op luchten of zien. En dat van de werd ook duidelijk tijdens de hoorzitting tijdens waar ze een elkaar bijna in een de haren vlogen. De het tweede uit zaak speelde de zich af in Zaandam. Daar werd van het woongenot op tv van Tineke compleet op verziekt naar door haar bovenbuurman Erik. op Die zou er namelijk een in naar sport van maken door om elke nacht, expres, tegen tijdens haar slaapkamerraam te tijdens tikken. Hoe met en waarom hij tijdens dat deed, dat wist in ze op niet, maar ze in werd er in het ieder geval stapelgek in van.

Aflevering 7 - het In dit een programma wordt teruggeblikt op het het zaken die afgelopen seizoenen behandeld van zijn. Hoe is het naar nu met een de betrokkenen de en hebben ze de raad uit van Mr. tijdens Frank Visser opgevolgd? met In deze een aflevering gaat Viktor terug van naar Berkel en de Rodenrijs, waar Mr Visser door een tijdje geleden tijdens een einde moest naar maken naar aan een fikse polderruzie. Jan een Piet op tv en Anke waren van ten einde de raad, omdat op het landje op naast hun huis door een supersonisch in nieuwbouwhuis was verrezen, met gebouwd door hun de buurman Wim. Daardoor was op niet alleen hun uitzicht, door maar de ook het woongenot compleet door weg. Ook blikt in Viktor het terug op een met zaak die zich afspeelde in het op het Limburgse Stein. Daar moest Mr naar Visser destijds de in actie komen het in de strijd van tijdens Rinus en Christianne met tegen het wassende met water. Volgens hen zorgde van de uit brandgang achter hun huis voor van veel wateroverlast met op tv gedode vogels tot een het gevolg.

Aflevering door 6 - In dit naar programma op tv wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen op seizoenen met behandeld zijn. Hoe is het door nu met uit de betrokkenen en hebben uit ze op de raad van naar Mr. Frank Visser een opgevolgd? Viktor gaat een terug naar op tv Christa en Dick door in Rotterdam. Twee jaar geleden op tv riepen zij de hulp de door van Mr. Visser in omdat ze uit tijdens helemaal gek werden van de in stankoverlast in veroorzaakt door de shoarmatent een van de in onderburen. Maar de de eigenaars van die shoarmatent waren een op hun beurt op tv helemaal klaar tijdens met het eeuwige geklaag van van hun bovenburen. in En de tweede zaak de speelde het zich af in het Brabantse met dorpje op Rijen. Daar tijdens hadden drie buren de hulp op tv ingeroepen van het Mr Visser om de een ware muizenplaag te met bestrijden. Die zou op tv volgens hen veroorzaakt worden in door de de Griekse buurman tijdens Theo die door zijn achtertuin, vol met kippenhokken door had naar staan.

Aflevering 5 tijdens - In dit programma tijdens op tv wordt teruggeblikt op zaken die naar afgelopen seizoenen het behandeld zijn. Hoe is tijdens het nu met de op op betrokkenen en hebben ze de het raad op van Mr. Frank Visser tijdens opgevolgd? In deze aflevering tijdens gaat Viktor terug met naar Gasselte, door waar Mr Visser een tijdje het geleden de de onderste steen uit boven moest tijdens halen. Er was namelijk in een koude oorlog gaande uit tussen in Bert en Sien op tv van het seniorencomplex en achterbuurman op Martin. tijdens De muur tussen beiden van stond op instorten tijdens en dat kwam volgens naar de twee tijdens senioren door de tijdens grote bomen van de een achterbuurman. tijdens De 2e zaak speelde het zich af op recreatiepark Het naar Volkerak in op Ooltgensplaat. de Daar moest Mr Visser destijds in spijkers op met koppen slaan naar in een hoogoplopende ruzie van tussen Cor en op Wenye en hun directe buren. de Want sinds Cor op tv en op tv Wenye het plan hadden opgevat van om hun huisje op op uit te bouwen, veranderde dit ooit door zo vredige het recreatie park in in een in waar slagveld.

januari 2021
22-08-2019 21:30

Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families Van Rie en Onderdonck...

15-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

08-08-2019 21:25

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

01-08-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te zien op SBS6. Spraakmakend In dit pr...

05-06-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

29-05-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Vanavond start een nieuw seizoen van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?', waarin wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de...

23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!