Programma gemist?

Aflevering naar 6 - door In dit programma wordt teruggeblikt op met zaken op die afgelopen seizoenen behandeld door zijn. Hoe uit is het nu met de de betrokkenen en op hebben naar ze de raad van Mr. Frank op tv Visser van opgevolgd? In deze aflevering met gaat Viktor met terug naar Leiden waar de het 81-jarige naar Karel ruzie een had met zijn buurvrouw, in omdat zij een in schutting had geplaatst pal voor door het raam uit van zijn naar pakhuis annex klusschuur. Zijn buurvrouw het Anneke van peinsde er niet over in om de schutting de weg naar te halen. Sterker nog, ze uit had hem op tv juist expres voor tijdens het schuurraam neergezet om te de voorkomen op tv dat de buurman de hele op dag in in haar in tuin zat te gluren. een Haar privacy was in in het geding, zo door stelde Anneke. De tweede van zaak speelde zich op af in de op langste Dorpsstraat tijdens van Nederland, in het tijdens Noord-Hollandse Assendelft. Daar op tv wonen Maggie op en Joop op al ruim 45 jaar uit in een op heerlijk huis uit met uitzicht op de weilanden. de Maar hun de rust werd ruw verstoord toen de hun op tv buren plotseling van een nieuwe schutting in neerzetten. Zonder eerst ook maar in iets te het vragen en door dan ook nog eens op hún een met grond.

Aflevering 5 - de In van dit programma wordt een teruggeblikt op zaken die de afgelopen seizoenen behandeld met zijn. Hoe is het op nu op met de betrokkenen en op hebben ze de raad op tv van door Mr. Frank tijdens Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt naar de eerste het zaak zich in af in met Almere, waar Arne en Bernadette een al met jarenlang in een verlammende angst leefden. in Want sinds in zij in 2010 nieuwe met buren hebben op gekregen worden zij op op tv meerdere door vlakken de buurt de uitgepest. Bernadette uit komt uit Afrika en er door zouden naar haar een zelfs zeer ernstige van discriminerende op tv opmerkingen zijn gemaakt. Maar volgens hun naar buren, Patrick tijdens en Rachel, naar lag de situatie totaal anders van en leefden met juist zij uit al jarenlang met in een totale hel. de Er ging geen dag een voorbij dat de Patrick en Rachel niet tijdens begluurd zouden op worden. Niet zij door maar juist Arne op tv en Bernadette zouden de op tv pestkoppen zijn. Verder ook van een zaak waarbij door Jopie van uit Almelo slaande ruzie had uit gekregen met zijn de buurman in Rigoberto, omdat het volgens door hem nu een eindelijk wel eens de tijd werd dat hij op tv zijn grond van hem van op tv terugkreeg.

Aflevering 4 door - In dit naar programma op wordt teruggeblikt op zaken die naar afgelopen seizoenen met behandeld zijn. Hoe een is het nu met de op tv betrokkenen in en hebben ze een de raad het van Mr. Frank Visser de opgevolgd? In deze aflevering brengt tijdens Viktor weer een op op bezoek aan Aalsmeer waar uit een burenruzie was ontstaan over tijdens de erfgrens. van Buurman Peter naar zou zonder enig op overleg een poot door van een reclamebord in op het terrein van Edwin een en Jorrit hebben op gezet. En de toen uit bleek dat hij ook de nog ongevraagd hun de heg snoeide, een mekkerend schaap naar in de tuin in had staan het en zijn toiletgebouwtje op tv stonk, het toen was voor hen de naar maat vol en de uit van grens bereikt. Zij vreesden dat de met bom op tv zou gaan barsten en daarom met schakelde zij de op hulp het in van de meester Visser. En de andere zaak tijdens speelde van zich af in uit Middenmeer, waar Mr. tijdens Frank Visser uitspraak deed in door op een al 30 jaar lang de een diep gewortelde het burenruzie. Want Tineke de klaagde over de uit enorme kastanjeboom op tv van de buren, naar die niet alleen in haar achtertuin overschaduwde, maar in ook in haar woongeluk.

Aflevering 3 - van op tv In dit programma wordt in teruggeblikt op zaken die afgelopen tijdens seizoenen door behandeld zijn. Hoe is tijdens het nu met met de betrokkenen en hebben tijdens uit ze de raad van Mr. een Frank het Visser opgevolgd? In deze op uitzending gaat Viktor terug door naar Haarlem, waar een Sonja en van haar zoon Bryan zich groen in en van geel ergerden aan de naar boom in de de achtertuin van hun buren. tijdens door Want zij hebben een heerlijk door zwembad in de met tuin, maar van een op tv van flinke schoolslag was het helaas nog op nooit op tv gekomen omdat in de boom van hun buurtjes de Henk en Tippie van roet in het eten op tv gooide. naar De bladeren van de een boosdoener zouden in het water compleet vervuilen, op tv waardoor alle buurtkinderen uit geen duik meer door in het zwemparadijs tijdens konden nemen. De andere uit zaak op speelde zich af in het een in Friese Gorredijk, waar de krasse oude een meneer Nijland in met naar hand en tand het zijn eigen pad verdedigde voor een de naastgelegen buren Hans tijdens en Annemarie. Volgens tijdens de 81-jarige man een zouden zijn in buurtjes uit zijn pad kapot de maken en als racebaan gebruiken, naar maar zij naar waren zich van geen door kwaad op bewust.

Aflevering in 2 - op tv In dit programma wordt op tv teruggeblikt op een zaken die afgelopen seizoenen behandeld de zijn. Hoe met is het nu tijdens met de betrokkenen en hebben op tv ze tijdens de raad van Mr. Frank een Visser opgevolgd? naar In deze uitzending in gaat Viktor terug bij met met de seniorenflat in Zeist een waar de op tv ramen een tijdje geleden de uit de sponningen sprongen van met al het door gekibbel tussen Riet met en het in bestuur van de VvE. Riet tijdens had uit namelijk eigenhandig nieuwe kozijnen geplaatst, tijdens zonder dat te van overleggen de met het het bestuur. Het was wel duidelijk naar dat de de sfeer in het appartementencomplex tot op tv met het absolute nulpunt uit was gedaald. De enige die met de senioren tot stilte een kon van manen was Mr. Frank op tv Visser en die in kwam uit met een glasheldere beslissing. De tweede in zaak door speelde zich af in de Oosterhout, naar waar een fikse burenruzie alle perken naar te buiten ging. een Wil beweerde op namelijk op tv dat zijn bovenbuurvrouw op Regina elke dag handenvol uit bloemblaadjes op zijn balkon gooide, de met als gevolg uit dat zijn hele uit woongenot naar met de naar knoppen ging.

Aflevering 1 door - In dit programma van op wordt teruggeblikt op zaken die op tv afgelopen seizoenen in behandeld zijn. Hoe is het het nu met de de in betrokkenen en hebben tijdens ze de raad van op tv Mr. Frank Visser opgevolgd? op In deze uitzending door gaat in Viktor terug naar Arnhem waar op Mr. op tv Frank Visser een tijd geleden zijn door tanden moest op tv zetten in een op heftige burenruzie het over hondengeblaf. een Aydina had namelijk zo'n last van in de keffertjes het van haar tijdens buurvrouw Ilona, dat ze er van langzamerhand hondsdol van met met werd. Beide partijen konden elkaar niet de meer de luchten of zien. En dat uit werd ook duidelijk het van tijdens de hoorzitting waar in ze elkaar bijna in een de met haren vlogen. De tweede zaak een speelde zich af in tijdens het Zaandam. Daar werd het een woongenot van Tineke met compleet verziekt door een haar bovenbuurman Erik. Die zou uit er de namelijk een van sport van maken om elke nacht, op tv expres, door tegen haar met slaapkamerraam te tikken. Hoe met en waarom hij naar dat deed, dat naar wist ze niet, maar ze naar werd er op in ieder geval op tv stapelgek in van.

Aflevering 7 op - uit In dit programma wordt teruggeblikt tijdens op een zaken die afgelopen van seizoenen behandeld zijn. Hoe is uit het nu met uit de betrokkenen en op tv hebben op ze de raad van op tv Mr. Frank Visser opgevolgd? op In deze aflevering gaat tijdens Viktor tijdens terug naar uit Berkel en Rodenrijs, naar waar Mr Visser door een tijdje geleden uit een einde moest maken van aan een fikse polderruzie. met Jan Piet en uit Anke waren ten in einde raad, op omdat op het landje tijdens naast door hun huis een supersonisch nieuwbouwhuis op tv was tijdens verrezen, gebouwd door hun het buurman Wim. Daardoor op tv was niet van alleen hun uitzicht, maar ook tijdens het woongenot compleet van weg. Ook blikt in Viktor terug op een de zaak de die zich op tv afspeelde in het van Limburgse Stein. Daar moest Mr door Visser destijds in actie in komen op in de van strijd van Rinus en door Christianne tegen het wassende water. het Volgens hen zorgde een de tijdens brandgang achter hun huis voor uit veel wateroverlast van met gedode vogels van tot van gevolg.

Aflevering 6 - het In dit programma op wordt teruggeblikt op het zaken die in afgelopen door seizoenen behandeld zijn. in Hoe is het nu met de de betrokkenen en hebben in ze door de raad van Mr. Frank in Visser opgevolgd? Viktor met gaat terug op tv naar Christa en naar Dick in op Rotterdam. Twee jaar geleden riepen het zij de op tv hulp van Mr. Visser van in naar omdat ze helemaal gek werden op tv door van de stankoverlast veroorzaakt door door de shoarmatent van tijdens de onderburen. Maar de een eigenaars door van die shoarmatent waren de op hun beurt een helemaal klaar met met het eeuwige van geklaag van hun bovenburen. En een de in tweede zaak op tv speelde zich af op tv in het Brabantse in dorpje Rijen. Daar hadden door drie buren de hulp ingeroepen tijdens van Mr op Visser om een ware tijdens muizenplaag te bestrijden. met Die zou volgens op tv hen tijdens veroorzaakt worden door de Griekse in buurman Theo die op tv zijn achtertuin, op vol op met kippenhokken had in staan.

Aflevering 5 van - In dit de programma een wordt teruggeblikt op zaken die in afgelopen seizoenen uit behandeld zijn. op tv Hoe is het nu uit met de betrokkenen met en hebben ze de raad de van tijdens Mr. Frank Visser opgevolgd? In in deze op tv aflevering gaat Viktor terug van naar Gasselte, waar Mr tijdens Visser het een tijdje geleden de onderste een steen op boven moest halen. met Er was in namelijk een koude oorlog gaande tussen van uit Bert en Sien van het seniorencomplex in en in achterbuurman Martin. De muur tussen tijdens beiden uit stond op instorten in en dat kwam volgens het de twee senioren door met de grote door bomen van de achterbuurman. op tv op tv De 2e zaak speelde van zich af op op recreatiepark Het Volkerak in Ooltgensplaat. van Daar in moest Mr Visser destijds spijkers met het met koppen slaan tijdens in een hoogoplopende ruzie tussen Cor van en van Wenye en de hun directe buren. Want sinds Cor van en Wenye uit het plan hadden het opgevat om hun met huisje naar uit te bouwen, veranderde het dit ooit zo vredige recreatie naar park uit in een waar een slagveld.

Aflevering uit 4 - In uit dit programma wordt teruggeblikt uit op zaken op tv die afgelopen seizoenen behandeld in zijn. Hoe een is het in nu met de betrokkenen uit en hebben ze de raad de van Mr. uit Frank op Visser opgevolgd? Vandaag gaat de Viktor terug naar recreatiepark het Merwede in Meerkerk. Daar door hadden uit Martin en Ria de de hulp ingeroepen van Mr. naar Visser, omdat buurman een Andre een tijdens stukje een land achterover had gedrukt naar en dit weigerde in terug te geven. de Kortom, een klassiek door gevalletje landjepik. Heeft de op tv uitspraak op van Mr Visser voor de nodige in rust gezorgd op door het in park?

Aflevering 3 - door In dit een programma wordt teruggeblikt op de de zaken die afgelopen seizoenen behandeld het zijn. Hoe is het uit nu met in de betrokkenen en op tv hebben ze naar de raad tijdens van Mr. Frank Visser opgevolgd? tijdens Viktor door gaat langs bij Gerrit een en Bep uit Kampen. Zij uit het werden gek van met Kukel, de haan van hun buurman, het dat ze een maar één het oplossing zagen; weg het met die op haan. Meester Visser was dat met met ze eens. Is naar Kukel naar de haan inmiddels ook opgekukeld, een of beheerst een hij van nog altijd het leven van uit Gerrit met en Bep? Ook reist door Viktor af naar Zuilichem, waar uit door Kees en zijn buurman Gerrit een een op fikse ruzie hadden over naar een rij coniferen en de met erfgrens. Van Meester tijdens op Visser moesten de coniferen gerooid een worden. Heeft uit dat rust gebracht tussen door de van heren?

Aflevering 2 uit - door In dit programma in wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen de seizoenen in behandeld zijn. Hoe is door het een nu met de betrokkenen op en hebben door ze de raad van Mr. Frank van Visser opgevolgd? uit Deze week het is Viktor in bij kattenliefhebber Pieter. Pieter vond het naar geklaag over kattenstank een van zijn op buren van niet reëel; hij maakte het immers meerdere keren naar per week de kattenbakken naar netjes op schoon. Hij mocht van gelukkig al zijn 13 katten een én 2 honden houden het van Meester uit Visser, maar uit dringend advies op was om de katten het wel te laten tijdens castreren. Viktor gaat kijken van of dat is gebeurd. op het Ook is de Spaanse Pepita te de zien tijdens die enorm veel van last had van in de geluiden van haar door bovenbuurman. Meester uit Visser oordeelde van dat de bovenbuurman een nieuwe ondervloer met moest plaatsen in op tv uit zijn huis.

In 'Mr. Frank de Visser doet van uitspraak' in lost mr. Frank uit Visser samen met Viktor door Brand hoogoplopende kwesties naar en conflicten op voor het de gewone man en met vrouw in Nederland. van In naar het programma 'Mr. Frank door Visser: hoe is het naar een nu met?' wordt teruggeblikt op zaken uit een die in het eerdere programma zijn naar behandeld. Deze week opnieuw in aandacht voor op mevrouw Vos naar wier tuin vol lag met door vogelstront en veroorzaakt op tv zou worden door een haar buurvrouw, de die in dag in dag uit met de vogeltjes voerde? Kan ze van inmiddels genieten van het haar tuin? op Viktor Brand naar gaat bij haar het langs.

november 2018
23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

05-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor terug naar recreatiepark Merwede i...

26-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat langs bij Gerrit en Bep uit Kampen. Zij we...

19-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Deze week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. Piete...

12-02-2018 21:30

Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

In 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In het programma 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' wordt teruggeblikt o...

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord