Programma gemist?

Vanavond met is de door laatste aflevering van dit in seizoen van Mr. de Frank Visser: tijdens hoe is het nu met?, met waarin naar Viktor Brand teruggaat naar in de meest spraakmakende van zaken uit Meester tijdens Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families op tv Van de Rie en Onderdonck hadden de al op jarenlang ruzie over naar een sloot. Het liep zelfs tijdens zo uit de op tv hand dat gezinshoofden de Johan door en Walter met elkaar op de in vuist waren de gegaan. Eede Meester Visser besloot dat van de scheidingssloot moest in worden op rechtgetrokken. Viktor het maakt de lange reis naar het op tv uit Zeeuwse Eede en hoort hoe het op tv nu gesteld op tv is van met de families. Nieuw seizoen Vanaf volgende op tv week donderdag is een tijdens nieuw seizoen door van Meester Frank Visser tijdens Doet op Uitspraak elke donderdag van om 21:30 door uur te zien door op SBS6.

Aflevering 5 - met In Meester Frank door naar Visser: Hoe is het op tv nu met? gaat Viktor Brand op op tv terug naar de meest spraakmakende zaken het tijdens uit Meester Frank Visser tijdens Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak door voor het rust gezorgd of maken door de partijen de elkaar nog altijd het het leven zuur? de Fritz durfde zijn huis de niet meer uit uit omdat hij door bang was met dat zijn buurman Appie uit dan allerlei klusjes in aan zijn het huis zou verrichten. De met strijd liep zo uit de door hand dat in de met mannen zelfs al op de in vuist naar waren gegaan. Mr. Visser van kwam met een duidelijke een uitspraak om de in rust weder met te laten uit keren. Dan heeft Viktor een afspraak uit een met de partijen van een op tv van op tv de heftigste zaken uit uit de afgelopen jaren. De tweelingzussen met Martine tijdens en Michèle waren het ervan overtuigd dat hun zusje van van Solange objecten uit de van erfenis van hun moeder naar had gestolen. Mr. naar Visser oordeelde uit dat er op onvoldoende bewijs was, in maar dat Solange als executeur naar testamentair een een verantwoordelijkheid had. Ze door moest haar zussen daarom een een vergoeding betalen. Viktor de door hoort hoe het nu gaat met van de tijdens zussen.

Aflevering het 4 - In Meester in Frank Visser: van Hoe is het van nu met? met gaat Viktor Brand terug naar de de meest spraakmakende de zaken uit Meester Frank uit Visser naar Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak tijdens voor rust gezorgd van of maken de een partijen uit elkaar nog in altijd het leven tijdens zuur? Vorig jaar was er naar een gevalletje gluren bij tijdens de buren volgens tijdens eisers met Pieter en uit Rolina. Hun leven werd totaal verwoest door door hun met glurende buurman Henk het terwijl hij juist precies door het tegenovergestelde van beweerde. Mr. Visser verbood een op tv beide buren elkaar nog te op begluren. Viktor op tv hoort tijdens zijn tijdens bezoek schokkende nieuwe beschuldigingen een én goed nieuws. Dan in met reist Viktor naar Anita en Wynand door de hulp inriepen de van met Mr. Visser omdat supermarkteigenaar Erik de naar onder hun woning op tv een winkelwagenstalling wilde plaatsen naar dat vreselijke geluidsoverlast zou een veroorzaken. Mr. Visser is door natuurlijk tijdens van alle supermarkten thuis door en besloot dat de door op tv stalling er gewoon mocht komen. Viktor op gaat de met stand van zaken het bekijken en op tv hoort of de band van tussen de naar partijen inmiddels al een wat is het verbeterd.

Het derde op seizoen van Mr. Frank de Visser: hoe is met in het nu met? gaat vanaf naar vandaag weer het verder. Na een twee afleveringen twee maanden geleden, door is de met komende donderdagen om 21:30 door uur de rest een van het seizoen te door zien op met SBS6. Spraakmakend In dit programma op gaat uit Viktor Brand terug naar de meest tijdens spraakmakende op zaken uit Meester Frank Visser op tv in Doet Uitspraak. Souvenirwinkel Aad en Angelina uit riepen vorig jaar van de hulp in in van Mr. Visser tijdens omdat hun buurman uit en stranduitbater Edwin zonder enig van in overleg een grote opstapplaats tegen een de muur van hun op souvenirwinkel had geplaatst. de Meester Visser was het duidelijk: in de opstapplaats moest weg. Schutting Daarna gaat door Viktor op tv terug naar Lieren. op tv Daar woonden Jan tijdens en Gerrie al vijftig uit jaar heerlijk in totdat ze nieuwe buren kregen. een De de nieuwe schutting zou naar niet op de erfgrens op staan, waardoor de op tv tomaten én de met kippen niet uit genoeg licht in kregen. Ook zou van de erker illegaal gebouwd zijn én tijdens de berging uit over de tijdens erfgrens staan. Geen gelijk Meester op tv Visser gaf Jan en in Gerrie een uiteindelijk op geen enkel punt met gelijk. Viktor de gaat kijken hoe dat met bij een ze gevallen is met en hoe de buren, Simon en naar Jannie, er een een een paar maanden later naar bij zitten.

Aflevering 2 - het In door Meester Frank Visser: Hoe door is het nu met? met gaat Viktor Brand in terug naar op tv de meest van spraakmakende zaken uit Meester door Frank Visser het Doet Uitspraak. een Heeft de uitspraak voor een rust gezorgd of maken uit de partijen elkaar op nog altijd het in leven zuur? In dezelfde door op tv straat als de stalkende buurvrouwen wonen tijdens ook Annie tijdens en Fred die elkaar naar het het licht in de een ogen niet tijdens gunnen. Annie was niet het bepaald blij met de schutting door van haar door buurman. En van Fred en zijn tijdens vrouw Lies beschuldigen door de buurvrouw ervan hun van geliefde vlinderstruik de te hebben vernield. De bedreigingen met over en weer van waren niet een mals. Geen wonder het dat Mr. op tv Visser hier een op halt toe in riep en de buren elkaar naar verplicht liet negeren. Viktor op de bezoekt beide partijen, maar niet in een dezelfde straat. Peter door op tv en Tonetta beschuldigden op hun buren Cor en uit Corrie van landje-pik. Peter een en in Tonetta kregen gelijk en op tv Cor en Corrie moesten tijdens een stukje de land teruggeven. Viktor neemt tijdens een kijkje bij op tv beide partijen en naar hoort of de rust met inmiddels is op teruggekeerd.

Vanavond start naar een de nieuw seizoen van 'Mr. Frank van Visser: hoe is het in nu met?', waarin in uit wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen de seizoenen van 'Mr. naar Frank door Visser doet tijdens uitspraak' behandeld zijn. Hoe is het tijdens op tv nu met de betrokkenen met en hebben tijdens ze de raad van Mr. de Frank een Visser opgevolgd? Dat het is de komende een woensdagen om 21:30 uur op met SBS6 te met zien. Presentator Viktor Brand gaat van in de eerste het aflevering langs bij uit Branka die de de nieuwe schutting van uit haar claustrofobische buurvrouw Jeanette een te laag tijdens vond. door Mr. Visser besloot dat uit Branka gerust de op eigen kosten de schutting mag met een vervangen voor een hoger de exemplaar. Viktor met gaat langs om in te kijken hoe die met nieuwe hoge met schutting erbij staat. Conny wilde het strenge maatregelen voor haar door buurvrouw Tilly in wie ze op beschuldigde van gluren, het luidkeels meezingen met en het vernielen van een haar beeldjes. van Maar Tilly beschuldigde de juist haar buurvrouw een hiervan.

Aflevering uit 6 - In met dit programma wordt teruggeblikt op uit zaken op die afgelopen seizoenen behandeld zijn. op tv Hoe een is het nu met met de betrokkenen door en hebben tijdens ze de raad van Mr. tijdens Frank Visser in opgevolgd? In deze het aflevering gaat Viktor terug naar op Leiden een waar de 81-jarige op Karel ruzie in had met zijn van buurvrouw, omdat zij een op tv schutting had van geplaatst pal voor het raam een van uit zijn pakhuis annex op klusschuur. Zijn buurvrouw Anneke peinsde er in niet over een om de de schutting weg te van halen. Sterker nog, ze had naar hem naar juist expres voor het de schuurraam een neergezet om te een voorkomen dat de buurman met de hele dag in haar een tuin met zat te door gluren. Haar privacy was de in het geding, zo stelde van Anneke. uit De tweede zaak speelde zich in af in op tv de langste Dorpsstraat het van Nederland, in het naar in Noord-Hollandse Assendelft. Daar wonen de Maggie en Joop al ruim in naar 45 jaar in een met heerlijk huis met uitzicht op tijdens de van weilanden. Maar hun rust met werd ruw verstoord toen een hun buren plotseling de een nieuwe op tv schutting neerzetten. op Zonder eerst ook maar op iets op te vragen en dan tijdens ook nog eens op op hún in grond.

Aflevering 5 in - door In dit programma wordt teruggeblikt op van zaken die op tv afgelopen seizoenen behandeld zijn. uit Hoe in is het nu naar met de betrokkenen de en hebben ze de raad tijdens van Mr. tijdens Frank Visser door opgevolgd? In deze aflevering uit speelt de eerste zaak tijdens zich af door in Almere, tijdens waar Arne en Bernadette de al jarenlang op in een verlammende angst leefden. van met Want sinds zij op tv in 2010 nieuwe buren van hebben gekregen van worden zij op meerdere vlakken naar de buurt met uitgepest. Bernadette komt uit Afrika in en er door zouden naar haar zelfs het zeer ernstige discriminerende op tv opmerkingen zijn gemaakt. naar Maar volgens op hun buren, Patrick door en Rachel, uit lag de de situatie totaal anders en leefden juist van zij al naar jarenlang in een een totale hel. de Er ging geen uit dag voorbij uit dat Patrick en Rachel niet door begluurd het zouden worden. Niet zij maar op juist Arne en Bernadette op zouden de de pestkoppen op zijn. Verder ook een zaak waarbij naar Jopie uit Almelo een slaande ruzie tijdens had tijdens gekregen met zijn buurman Rigoberto, omdat naar het het volgens hem nu in eindelijk wel eens tijd tijdens werd dat op tv hij zijn grond van de hem door terugkreeg.

Aflevering 4 het - In door dit programma wordt teruggeblikt met op op tv zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. op tv Hoe is door het met nu met de betrokkenen en hebben de ze de tijdens raad van Mr. Frank een uit Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt de Viktor weer een van bezoek aan uit Aalsmeer waar een tijdens burenruzie was ontstaan over de de erfgrens. het Buurman Peter zou zonder tijdens tijdens enig overleg een poot van een een reclamebord door op het met terrein van Edwin en Jorrit naar hebben het gezet. En toen bleek dat hij op tv ook op nog ongevraagd hun heg door snoeide, uit een mekkerend schaap op tv in de tuin had op staan en zijn toiletgebouwtje een stonk, van toen was voor hen de maat met vol tijdens en de grens naar bereikt. Zij van vreesden dat de bom door zou gaan barsten naar en daarom schakelde zij de van door hulp in van meester Visser. tijdens En door de andere zaak speelde door zich af in Middenmeer, het waar Mr. Frank Visser van het uitspraak deed in naar een al 30 jaar lang door een van diep gewortelde burenruzie. Want Tineke klaagde in over door de enorme kastanjeboom op van de naar buren, die niet alleen haar naar achtertuin overschaduwde, maar ook de naar haar woongeluk.

Aflevering 3 de - met In dit programma het wordt teruggeblikt op zaken die het afgelopen door seizoenen behandeld zijn. de Hoe is het nu met met de betrokkenen op tv en hebben ze met de raad van in Mr. Frank Visser opgevolgd? In naar naar deze uitzending gaat Viktor terug naar met Haarlem, waar naar Sonja in en haar zoon Bryan zich groen door en in geel ergerden aan de op boom van in de achtertuin van op tv hun buren. Want zij uit hebben een heerlijk in zwembad van in de tuin, maar van door een flinke naar schoolslag was het helaas uit nog nooit tijdens gekomen omdat tijdens de boom van hun buurtjes Henk met en Tippie uit roet uit in het eten gooide. De met bladeren van op de boosdoener zouden het water van compleet vervuilen, waardoor op tv alle het buurtkinderen geen duik meer naar in het zwemparadijs konden door het nemen. De andere zaak met speelde zich af in het door Friese door Gorredijk, waar op tv de krasse oude meneer Nijland door met hand en tand op tv zijn het eigen pad verdedigde met voor de naastgelegen buren Hans op tv en Annemarie. Volgens uit de het 81-jarige man zouden zijn buurtjes een zijn pad een kapot maken door en als racebaan gebruiken, maar door zij uit waren zich de van geen kwaad het bewust.

Aflevering in 2 - In op tv dit programma een wordt teruggeblikt op zaken het die afgelopen seizoenen behandeld zijn. een in Hoe is het nu met met de door betrokkenen en hebben ze de raad op het van Mr. Frank op Visser opgevolgd? In deze uitzending op gaat uit Viktor terug bij de een seniorenflat in Zeist waar een de ramen de een tijdje een geleden uit de naar sponningen sprongen van op al het gekibbel tussen in Riet en in het bestuur van de VvE. de Riet had op tv namelijk eigenhandig nieuwe kozijnen geplaatst, een zonder naar dat te overleggen met op het bestuur. Het op was het wel duidelijk dat de van sfeer in met het appartementencomplex tot naar het absolute nulpunt was gedaald. De door enige die van de senioren tot door stilte kon door manen was Mr. de Frank Visser en de die kwam met op een glasheldere beslissing. naar De tweede door zaak speelde zich af het in Oosterhout, waar een een fikse burenruzie een alle perken op tv te buiten ging. Wil beweerde van namelijk dat zijn bovenbuurvrouw het Regina elke dag uit tijdens handenvol bloemblaadjes op zijn de balkon gooide, op met als gevolg dat zijn hele een woongenot naar de de knoppen in ging.

Aflevering de 1 - In dit programma tijdens wordt teruggeblikt op een zaken in die afgelopen seizoenen behandeld de zijn. Hoe is van het nu tijdens met de betrokkenen uit en hebben met ze de raad van Mr. de Frank naar Visser opgevolgd? In deze uitzending het gaat Viktor terug naar uit Arnhem waar Mr. het Frank Visser een een tijd van geleden zijn tanden moest zetten op in een een heftige tijdens burenruzie over hondengeblaf. Aydina had met namelijk zo'n last van een de een keffertjes van haar buurvrouw Ilona, naar dat van ze er langzamerhand hondsdol in van werd. Beide partijen de konden het elkaar niet meer met luchten of zien. naar En dat werd ook duidelijk naar tijdens de met hoorzitting waar ze de elkaar bijna van in de haren vlogen. De tijdens tweede zaak in speelde zich af in een Zaandam. van Daar werd het in woongenot van Tineke compleet verziekt op tv door haar bovenbuurman in Erik. Die een zou de er namelijk een sport van maken tijdens het om elke nacht, expres, tegen haar door slaapkamerraam te een tikken. Hoe en het waarom hij dat naar deed, dat wist ze tijdens het niet, maar ze werd tijdens er in ieder tijdens geval stapelgek uit van.

Aflevering 7 - uit in In dit programma tijdens wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen een seizoenen behandeld zijn. op tv Hoe is van het nu met de op betrokkenen en hebben het van ze de raad van Mr. van Frank Visser opgevolgd? van In deze aflevering een gaat Viktor naar terug naar op Berkel en Rodenrijs, waar van Mr Visser een tijdje geleden tijdens door een einde moest maken de aan een fikse in polderruzie. Jan Piet en Anke door waren ten einde door raad, omdat door op het het landje naast hun op huis een supersonisch het nieuwbouwhuis was naar verrezen, gebouwd door hun buurman uit Wim. Daardoor was tijdens niet de alleen hun uitzicht, maar ook met het woongenot naar compleet weg. Ook blikt Viktor met terug met op een zaak die zich naar uit afspeelde in het Limburgse Stein. Daar de moest Mr in Visser destijds op in actie komen door in de strijd uit van Rinus en Christianne een tegen het wassende naar water. Volgens hen zorgde met de brandgang met achter hun huis voor van veel het wateroverlast met gedode op tv vogels tot het gevolg.

Aflevering 6 - een In dit naar programma wordt teruggeblikt op op zaken die afgelopen met seizoenen behandeld naar zijn. met Hoe is het nu met het de betrokkenen en tijdens hebben het ze de raad van Mr. Frank de een Visser opgevolgd? Viktor gaat terug het naar Christa tijdens en Dick in Rotterdam. Twee met naar jaar geleden riepen de zij de hulp van Mr. Visser uit in omdat uit ze de helemaal gek werden van de een stankoverlast veroorzaakt op door de shoarmatent van van de onderburen. de Maar de eigenaars het van die shoarmatent waren op op tv een hun beurt helemaal klaar met naar het eeuwige met geklaag van hun bovenburen. En tijdens de tweede in zaak speelde naar zich af in het Brabantse naar in dorpje Rijen. Daar de hadden drie buren de hulp op ingeroepen van Mr Visser een om van een ware muizenplaag in te bestrijden. Die tijdens zou volgens hen veroorzaakt uit worden door de op Griekse buurman Theo het die zijn achtertuin, de vol met kippenhokken op had op tv staan.

Aflevering op tv 5 - In de dit programma wordt teruggeblikt op naar zaken die afgelopen uit seizoenen behandeld zijn. met Hoe is het naar nu uit met de betrokkenen en met hebben ze de van raad van Mr. van Frank Visser opgevolgd? In door een deze aflevering gaat Viktor terug op naar Gasselte, waar met Mr Visser op een tijdje geleden de het onderste de steen boven moest het halen. Er was namelijk een koude uit naar oorlog gaande tussen Bert uit en Sien van in het seniorencomplex op tv en achterbuurman Martin. De muur tussen op beiden stond het op instorten en dat op het kwam volgens de twee senioren door met de grote bomen een van de het achterbuurman. De 2e zaak in uit speelde zich af op recreatiepark van Het Volkerak van in Ooltgensplaat. Daar moest Mr van Visser destijds in spijkers met koppen slaan de in een hoogoplopende van op tv ruzie tussen Cor en Wenye met en hun het directe buren. Want met sinds Cor en Wenye het op tv plan hadden opgevat op tv om hun huisje naar het uit te bouwen, veranderde dit van ooit in zo vredige recreatie park in een tijdens waar uit slagveld.

december 2019
22-08-2019 21:30

Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families Van Rie en Onderdonck...

15-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

08-08-2019 21:25

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

01-08-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te zien op SBS6. Spraakmakend In dit pr...

05-06-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

29-05-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Vanavond start een nieuw seizoen van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?', waarin wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de...

23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!