Programma gemist?

Aflevering door 6 - in In dit programma wordt in teruggeblikt op zaken van die afgelopen seizoenen behandeld op tv zijn. Hoe is uit het nu met op de betrokkenen tijdens en hebben door ze de raad van Mr. Frank van Visser van opgevolgd? In deze een aflevering gaat met Viktor terug naar naar Leiden waar de 81-jarige Karel ruzie op op tv had met zijn buurvrouw, omdat met zij een schutting had van geplaatst een pal voor het raam de van een zijn pakhuis annex door klusschuur. Zijn buurvrouw Anneke op peinsde er niet in over om de in schutting weg te halen. Sterker door nog, ze in had uit hem juist expres voor in het schuurraam neergezet een om te voorkomen op dat de buurman uit de hele dag in naar haar in tuin zat te gluren. Haar op tv privacy was in het op tv van geding, zo stelde tijdens Anneke. De tweede zaak op speelde zich af op tv in de naar langste Dorpsstraat van Nederland, in op het Noord-Hollandse in Assendelft. Daar wonen Maggie een en in Joop al ruim 45 op tv jaar in een heerlijk in huis tijdens met uitzicht op de weilanden. Maar het hun rust naar werd ruw een verstoord toen een hun buren plotseling een nieuwe in schutting neerzetten. Zonder uit eerst ook maar uit iets in te vragen en dan ook op nog eens op op hún het grond.

Aflevering op 5 - In dit een programma wordt teruggeblikt op naar zaken het die afgelopen seizoenen behandeld uit zijn. Hoe is het in van nu met de betrokkenen en op hebben naar ze de raad van Mr. Frank naar Visser opgevolgd? van In deze in aflevering speelt de eerste de zaak zich op af in tijdens Almere, waar Arne in en Bernadette al jarenlang in een naar verlammende met angst leefden. Want met sinds zij in 2010 de nieuwe buren hebben gekregen de worden zij een op meerdere vlakken de van van buurt uitgepest. Bernadette komt in uit Afrika en er uit zouden naar haar een zelfs zeer ernstige discriminerende van opmerkingen van zijn gemaakt. Maar volgens hun met buren, Patrick met en Rachel, in lag de situatie naar totaal anders en leefden juist op tv tijdens zij al jarenlang in een op totale hel. met Er ging geen dag door voorbij dat Patrick en door Rachel met niet begluurd zouden op tv worden. Niet zij in maar juist Arne en met Bernadette door zouden de pestkoppen zijn. uit Verder ook een in zaak waarbij Jopie uit Almelo uit slaande ruzie tijdens had gekregen uit met zijn in buurman Rigoberto, omdat het volgens naar hem nu uit eindelijk wel op tv eens tijd werd dat hij zijn op grond van het hem het terugkreeg.

Aflevering 4 - op In dit programma door wordt teruggeblikt met op zaken op tv die afgelopen seizoenen van behandeld zijn. Hoe in is het nu met in de betrokkenen de en hebben ze van de raad van Mr. Frank van naar Visser opgevolgd? In naar deze aflevering brengt Viktor weer op tv een bezoek aan op Aalsmeer waar een door burenruzie was ontstaan uit over tijdens de erfgrens. Buurman Peter zou zonder door op enig overleg een poot van een naar reclamebord op het door terrein van Edwin van en Jorrit op hebben gezet. En het toen door bleek dat hij ook nog ongevraagd in hun heg de snoeide, een mekkerend tijdens schaap in uit de tuin met had staan en zijn het toiletgebouwtje stonk, toen was voor met hen een de maat uit vol en de grens bereikt. Zij het vreesden dat met de bom uit zou gaan de barsten en daarom schakelde zij de in het hulp in van meester een Visser. En de in andere zaak de speelde zich af naar in Middenmeer, waar Mr. Frank Visser op tv uitspraak op deed in een door al 30 jaar door lang een diep gewortelde burenruzie. op tv Want Tineke met klaagde op over de enorme uit kastanjeboom van de buren, die niet tijdens alleen uit haar achtertuin overschaduwde, maar tijdens ook het haar woongeluk.

Aflevering 3 - tijdens In dit van programma een wordt teruggeblikt op tijdens zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. de Hoe is het een nu met de een betrokkenen en naar hebben ze de van raad van tijdens Mr. Frank Visser opgevolgd? een In deze uitzending gaat naar Viktor door terug naar Haarlem, waar Sonja door op en haar zoon Bryan zich groen tijdens en geel op ergerden aan de naar boom in de achtertuin van een van hun buren. Want zij door hebben een een heerlijk zwembad het in de tuin, met maar van een een flinke schoolslag was de het helaas nog nooit gekomen in omdat op tv de boom van in hun buurtjes Henk en Tippie naar roet in op tv het eten gooide. in De bladeren van de naar boosdoener de zouden het water compleet vervuilen, uit waardoor alle buurtkinderen met geen duik meer uit in het op tv zwemparadijs konden nemen. De van andere op zaak speelde zich het af in het Friese Gorredijk, waar op de krasse oude het met meneer Nijland met op tv hand en tand zijn eigen op tv pad de verdedigde voor de naastgelegen buren tijdens Hans en door Annemarie. Volgens de 81-jarige man op tv van zouden zijn buurtjes zijn pad uit kapot maken en het als racebaan op tv gebruiken, maar zij waren door zich van geen kwaad uit een bewust.

Aflevering 2 door - op In dit programma naar wordt teruggeblikt op met zaken die afgelopen van seizoenen behandeld zijn. door Hoe is het tijdens nu met de in betrokkenen en hebben ze uit de raad van Mr. naar Frank Visser opgevolgd? door In uit deze uitzending gaat Viktor door terug bij de door seniorenflat in Zeist in waar de ramen een op tv tijdje geleden uit de door sponningen sprongen van op al het gekibbel met tussen Riet van en naar het bestuur van de VvE. door Riet had van namelijk eigenhandig nieuwe kozijnen op tv geplaatst, zonder dat te door overleggen met het de bestuur. Het was van wel tijdens duidelijk dat het de sfeer in het uit appartementencomplex tot het het absolute nulpunt was in gedaald. De enige die de uit senioren op tv tot stilte kon manen was met op tv Mr. Frank Visser en de die kwam van met een glasheldere beslissing. De tweede in zaak speelde in zich af door in Oosterhout, waar een door fikse op burenruzie alle perken een te buiten ging. Wil beweerde van namelijk dat zijn uit bovenbuurvrouw Regina elke dag met handenvol bloemblaadjes op van door zijn balkon gooide, met als naar gevolg door dat zijn hele een woongenot naar de door knoppen ging.

Aflevering 1 uit - In dit in programma wordt tijdens teruggeblikt op zaken naar die afgelopen seizoenen behandeld op tv zijn. Hoe is het van nu op met de betrokkenen en op tv hebben ze uit de raad van op tv Mr. Frank Visser tijdens opgevolgd? In deze uitzending met gaat Viktor terug van naar Arnhem tijdens waar Mr. Frank op tv Visser een tijd geleden tijdens zijn tanden moest het zetten in op een heftige burenruzie over hondengeblaf. op tv Aydina had op namelijk zo'n last van tijdens de op tv keffertjes van haar de buurvrouw Ilona, met dat ze er langzamerhand in hondsdol van werd. Beide de partijen konden elkaar door niet meer luchten het of de zien. En dat werd ook het duidelijk tijdens uit de hoorzitting op waar ze elkaar naar bijna in de haren vlogen. De van tweede zaak speelde de op tv zich af in Zaandam. Daar werd op tv het naar woongenot van Tineke een compleet verziekt door haar op tv bovenbuurman het Erik. Die zou de er namelijk een sport van op maken met om elke nacht, expres, tegen haar het slaapkamerraam te tikken. het Hoe in en waarom op hij dat deed, dat de wist ze op niet, maar ze werd er in in de ieder geval stapelgek een van.

Aflevering 7 uit - In dit tijdens programma wordt teruggeblikt op de zaken in die afgelopen van seizoenen behandeld zijn. Hoe is het op nu met de het uit betrokkenen en hebben van ze de raad van Mr. de Frank Visser opgevolgd? In de deze aflevering gaat op tv naar Viktor terug naar uit Berkel en Rodenrijs, van waar Mr Visser op een tijdje geleden een door einde moest de maken aan een fikse een polderruzie. Jan Piet op tv en Anke waren ten met einde raad, omdat op het het landje met naast hun het huis een supersonisch nieuwbouwhuis was het verrezen, de gebouwd door hun buurman in Wim. Daardoor door was niet alleen hun met uitzicht, maar met ook het tijdens woongenot compleet weg. Ook blikt Viktor tijdens terug een op een zaak een die zich afspeelde in in het Limburgse met Stein. Daar uit moest Mr Visser destijds het in actie komen een in de strijd van uit Rinus naar en Christianne tegen het wassende water. van Volgens hen op zorgde de brandgang achter naar hun huis door voor veel wateroverlast het met gedode vogels de tot het gevolg.

Aflevering 6 uit - In uit dit programma wordt op teruggeblikt op tijdens zaken die afgelopen seizoenen in behandeld zijn. in Hoe is het met nu met de betrokkenen en hebben het ze de raad naar van Mr. Frank de het Visser opgevolgd? Viktor gaat door terug naar Christa en Dick in met in Rotterdam. Twee naar jaar geleden riepen zij tijdens de hulp van in Mr. Visser door in omdat ze helemaal gek de werden van uit de stankoverlast veroorzaakt door de in shoarmatent door van de onderburen. een Maar de eigenaars van van die met shoarmatent waren op hun in beurt helemaal klaar met op het eeuwige naar geklaag van hun bovenburen. op tv En de tweede zaak door speelde zich af uit in het Brabantse een dorpje Rijen. Daar op tv hadden drie het buren de hulp naar ingeroepen van op Mr Visser op tv om een ware muizenplaag door te bestrijden. Die zou uit volgens het hen veroorzaakt worden door de van Griekse buurman Theo die op zijn in achtertuin, vol met kippenhokken een had op staan.

Aflevering 5 op tv - In dit programma uit wordt teruggeblikt door op naar zaken die afgelopen seizoenen behandeld van zijn. op Hoe is het met nu met de het betrokkenen en hebben ze de het raad van Mr. tijdens Frank Visser opgevolgd? op tv In deze tijdens aflevering gaat Viktor terug naar naar Gasselte, met waar Mr Visser een de tijdje geleden de onderste op tv steen boven van moest halen. van Er was namelijk een tijdens koude een oorlog gaande tussen Bert en Sien met van het seniorencomplex op tv en achterbuurman op Martin. op De muur tussen door beiden stond op instorten en uit dat kwam naar volgens de uit twee senioren door een de grote bomen van een de achterbuurman. De 2e zaak het in speelde zich af naar op recreatiepark Het met Volkerak in Ooltgensplaat. Daar moest Mr uit Visser destijds spijkers op tv met koppen tijdens slaan in van een hoogoplopende in ruzie tussen Cor en Wenye en van hun directe van buren. Want sinds naar Cor en Wenye het het plan hadden opgevat met om hun huisje naar uit te tijdens bouwen, het veranderde dit ooit zo vredige recreatie van uit park in een waar in slagveld.

Aflevering 4 naar - In dit programma naar wordt teruggeblikt in op zaken die tijdens afgelopen seizoenen behandeld door zijn. Hoe is het van nu met de door betrokkenen en in hebben ze de met raad van Mr. een Frank de Visser opgevolgd? Vandaag gaat naar Viktor terug naar recreatiepark Merwede met in Meerkerk. door Daar uit hadden Martin en Ria uit de hulp ingeroepen van van Mr. in Visser, omdat buurman Andre een stukje met land een achterover had gedrukt en op tv dit weigerde op tv terug te geven. Kortom, een naar klassiek tijdens gevalletje landjepik. naar Heeft de uitspraak van van Mr Visser voor de nodige van rust met gezorgd op het naar park?

Aflevering met 3 - In dit programma van wordt een teruggeblikt op zaken op die afgelopen seizoenen behandeld naar zijn. Hoe op tv is het een nu met de betrokkenen met en hebben in ze de raad van het Mr. Frank Visser naar opgevolgd? Viktor gaat langs naar bij Gerrit tijdens en Bep uit Kampen. naar Zij een werden gek van Kukel, op de haan naar van hun buurman, dat ze een maar één oplossing zagen; tijdens tijdens weg met die op tv haan. Meester Visser was dat met naar ze eens. op Is tijdens Kukel de haan inmiddels ook tijdens opgekukeld, of tijdens beheerst hij nog van altijd het leven met van Gerrit en naar Bep? Ook op reist Viktor af naar Zuilichem, waar tijdens Kees en zijn op tv buurman Gerrit een uit fikse ruzie door hadden over een rij met een coniferen en de erfgrens. op tv Van Meester Visser moesten de in coniferen gerooid worden. op tv Heeft dat rust het de gebracht tussen de de heren?

Aflevering 2 naar - uit In dit programma wordt naar teruggeblikt op zaken die door afgelopen het seizoenen behandeld zijn. met Hoe is het nu met op tv de een betrokkenen en hebben in ze de raad van Mr. Frank naar Visser opgevolgd? uit Deze week is het Viktor de bij kattenliefhebber Pieter. naar Pieter vond het geklaag over uit kattenstank van zijn buren het niet reëel; hij in maakte het immers meerdere het keren per week de kattenbakken netjes naar schoon. Hij mocht van gelukkig al op tv zijn 13 katten én in 2 honden houden in van Meester Visser, van maar dringend op advies was om tijdens de op tv katten wel te laten castreren. naar Viktor gaat kijken of op tv dat naar is gebeurd. op Ook is de met Spaanse Pepita te zien die van enorm van veel last had van de het geluiden van van haar bovenbuurman. Meester Visser in oordeelde het dat de bovenbuurman een nieuwe door ondervloer moest op tv plaatsen in van zijn huis.

In 'Mr. Frank in door Visser doet uitspraak' lost van mr. Frank Visser een samen met Viktor in Brand hoogoplopende uit kwesties en conflicten op voor in de gewone man en op tv vrouw van in Nederland. In het programma van 'Mr. Frank Visser: in hoe is de het nu met?' door wordt van teruggeblikt op zaken die in het van op eerdere programma zijn behandeld. Deze week opnieuw naar aandacht voor mevrouw tijdens Vos wier een tuin vol lag een met vogelstront en veroorzaakt in zou worden in door haar buurvrouw, die de dag in door dag uit op de vogeltjes voerde? de Kan ze inmiddels genieten van in haar tuin? Viktor een Brand gaat bij tijdens haar uit langs.

februari 2019
23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

05-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor terug naar recreatiepark Merwede i...

26-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat langs bij Gerrit en Bep uit Kampen. Zij we...

19-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Deze week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. Piete...

12-02-2018 21:30

Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

In 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In het programma 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' wordt teruggeblikt o...

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord