Programma gemist?

Aflevering het 4 - In dit een programma wordt teruggeblikt op in zaken die afgelopen op seizoenen het behandeld zijn. van Hoe is het nu met de op tv betrokkenen door en hebben op tv ze de raad van uit Mr. Frank Visser opgevolgd? In de deze aflevering brengt op Viktor weer een de bezoek aan door Aalsmeer in waar een burenruzie was ontstaan over van de erfgrens. een Buurman Peter zou zonder de uit enig overleg een poot van door een reclamebord het op het terrein op van Edwin en Jorrit hebben met op gezet. En toen de bleek dat hij ook nog een ongevraagd naar hun heg snoeide, een mekkerend het schaap in de het tuin had staan op en zijn met toiletgebouwtje stonk, toen was uit voor hen met de maat met vol en de grens in bereikt. Zij vreesden dat op tv de bom in zou gaan barsten en daarom naar schakelde in zij de hulp tijdens in van van meester Visser. En de door andere zaak speelde zich op tv af in Middenmeer, tijdens waar Mr. uit Frank Visser uitspraak deed in uit een al van 30 jaar lang de een het diep gewortelde burenruzie. tijdens Want Tineke klaagde over de met enorme kastanjeboom op van de buren, die niet op tv alleen naar haar achtertuin overschaduwde, op maar ook haar naar woongeluk.

Aflevering 3 de - In dit een programma wordt op tv teruggeblikt op uit zaken die afgelopen seizoenen behandeld de zijn. Hoe naar is het uit nu met de betrokkenen op en hebben ze door de raad van uit Mr. Frank Visser naar opgevolgd? In een deze uitzending gaat Viktor een terug naar Haarlem, waar door Sonja het en haar zoon Bryan zich groen tijdens en tijdens geel ergerden aan de naar boom in de naar achtertuin uit van hun buren. Want zij op hebben een heerlijk zwembad het tijdens in de tuin, maar van een door het flinke schoolslag was door het helaas nog nooit gekomen omdat een de boom van de hun buurtjes Henk door uit en Tippie roet op in het eten gooide. van De bladeren van een de boosdoener zouden het water een compleet vervuilen, in waardoor met alle buurtkinderen geen de duik meer in het zwemparadijs op konden met nemen. De andere zaak speelde zich met op tv af in het Friese Gorredijk, naar waar de tijdens krasse oude meneer op tv Nijland met hand van en tand zijn eigen pad tijdens verdedigde op tv voor de naastgelegen buren Hans op tv van en Annemarie. Volgens op tv de 81-jarige man zouden uit zijn buurtjes zijn tijdens pad kapot maken naar en als racebaan gebruiken, op maar zij waren zich uit van op tv geen kwaad met bewust.

Aflevering op tv 2 - In het dit programma de wordt teruggeblikt op zaken die tijdens afgelopen seizoenen naar behandeld zijn. Hoe met is het nu met met de betrokkenen en hebben tijdens de ze de raad van op Mr. Frank naar Visser opgevolgd? In deze het uitzending gaat Viktor terug met bij de de seniorenflat in een Zeist waar de een ramen een tijdje geleden uit het de een sponningen sprongen van al het uit gekibbel tussen Riet in en van het bestuur van tijdens de VvE. Riet had namelijk eigenhandig een nieuwe van kozijnen geplaatst, zonder dat te het overleggen met tijdens het naar bestuur. Het was wel op tv duidelijk dat de sfeer op tv in het appartementencomplex op tv tot in het absolute nulpunt was tijdens gedaald. De enige die tijdens de met senioren tot stilte kon tijdens manen was tijdens Mr. Frank Visser en die de kwam met een een glasheldere beslissing. De het tweede zaak speelde van zich af in door Oosterhout, waar door een fikse burenruzie het alle perken te buiten uit ging. Wil beweerde met namelijk het dat zijn bovenbuurvrouw in Regina elke dag handenvol bloemblaadjes op op zijn balkon gooide, van met als gevolg door dat zijn uit hele woongenot naar de het met knoppen ging.

Aflevering door 1 - door In dit programma naar wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen de seizoenen behandeld het zijn. Hoe door is het nu met de op tijdens betrokkenen en hebben van ze de raad van Mr. op tv Frank Visser opgevolgd? het In deze van uitzending gaat op Viktor terug naar op tv Arnhem waar Mr. van Frank Visser een tijd geleden op zijn tanden met moest zetten door in een heftige burenruzie over hondengeblaf. van Aydina een had namelijk zo'n last in van een de keffertjes van tijdens haar buurvrouw Ilona, dat ze er met langzamerhand hondsdol van tijdens werd. Beide partijen door konden elkaar niet van meer luchten of de zien. En dat uit werd ook duidelijk met in tijdens de hoorzitting waar naar ze elkaar van bijna in de haren in vlogen. De tweede zaak speelde het uit zich af in Zaandam. het Daar werd het in woongenot van Tineke compleet verziekt het door uit haar bovenbuurman Erik. met Die zou er namelijk op tv een sport van van maken om in elke nacht, van expres, tegen haar slaapkamerraam in te tikken. Hoe met en waarom hij dat door deed, dat in wist ze niet, naar maar ze werd van er in ieder geval in stapelgek het van.

Aflevering uit 7 - In dit door programma naar wordt teruggeblikt op zaken met die afgelopen seizoenen behandeld de zijn. Hoe is op het nu met het de betrokkenen en de hebben tijdens ze de raad van Mr. Frank uit met Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat uit Viktor terug op tv naar Berkel en het Rodenrijs, waar Mr Visser in een tijdens tijdje geleden een einde op moest maken aan uit een naar fikse polderruzie. Jan Piet en op tv Anke waren ten einde met in raad, omdat op het landje van naast hun huis de een supersonisch een nieuwbouwhuis was van verrezen, gebouwd door hun buurman Wim. naar op tv Daardoor was niet van alleen hun uitzicht, maar ook het de woongenot compleet de weg. Ook tijdens blikt Viktor terug op naar een zaak die op tv zich op afspeelde in het Limburgse Stein. Daar op in moest Mr Visser destijds in in actie op tv komen in de strijd van Rinus van en Christianne een tegen het wassende de water. Volgens op hen zorgde de brandgang uit achter hun op huis voor op veel wateroverlast met naar gedode vogels tot uit gevolg.

Aflevering het 6 - In de dit programma door wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen naar op tv seizoenen behandeld zijn. Hoe op is het de nu met de met betrokkenen en hebben ze de in raad van Mr. op Frank Visser de opgevolgd? Viktor gaat door terug naar Christa en de Dick in met Rotterdam. Twee jaar geleden een riepen zij de het hulp van Mr. naar Visser in in omdat ze helemaal gek werden op van de het stankoverlast uit veroorzaakt door de een shoarmatent van de onderburen. op Maar de eigenaars van door die met shoarmatent waren op in hun beurt helemaal klaar met het de eeuwige van geklaag van hun op tv bovenburen. En de tweede zaak uit speelde zich met af in in het Brabantse naar dorpje Rijen. Daar hadden drie buren op een de hulp ingeroepen van Mr door Visser het om een ware een muizenplaag te bestrijden. Die zou op tv volgens hen veroorzaakt tijdens worden op tv door de Griekse het buurman Theo die een zijn achtertuin, vol met kippenhokken met had van staan.

Aflevering op 5 - In de dit programma wordt teruggeblikt op een zaken tijdens die afgelopen seizoenen behandeld zijn. uit door Hoe is het de nu met de betrokkenen en in hebben ze de tijdens raad van Mr. Frank op Visser in opgevolgd? In door deze aflevering gaat Viktor terug naar op tv Gasselte, door waar Mr Visser een tijdje naar de geleden de onderste steen door boven moest halen. Er van was namelijk een koude in oorlog gaande een tussen Bert op en Sien een van het seniorencomplex en achterbuurman op Martin. De muur naar tussen beiden op stond op instorten door en dat kwam volgens tijdens de twee senioren van door de tijdens grote bomen van een de achterbuurman. De 2e zaak in speelde uit zich af op recreatiepark in Het op Volkerak in Ooltgensplaat. Daar moest met Mr in Visser destijds spijkers met koppen door slaan in de een hoogoplopende ruzie tussen uit Cor en Wenye naar en op hun directe buren. Want het sinds Cor naar en Wenye het de plan hadden opgevat om uit hun huisje uit te bouwen, het veranderde dit tijdens ooit naar zo vredige recreatie op park in een in waar slagveld.

Aflevering op tv 4 - In de dit programma wordt uit teruggeblikt op zaken die in afgelopen seizoenen het behandeld zijn. een Hoe is het nu met de uit betrokkenen en hebben tijdens ze de van raad een van Mr. Frank in Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor het terug naar recreatiepark op Merwede in de Meerkerk. Daar hadden een Martin en op tv Ria de hulp de ingeroepen van Mr. Visser, een omdat buurman in Andre een stukje land achterover een had gedrukt op en dit weigerde uit terug te op tv geven. Kortom, een klassiek de gevalletje landjepik. Heeft in de uitspraak tijdens van Mr Visser voor de van nodige rust gezorgd met op het op park?

Aflevering naar 3 - In met dit programma wordt teruggeblikt op op van zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. uit door Hoe is het nu op met de tijdens betrokkenen en hebben ze een de raad van door Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor in gaat langs bij in Gerrit en Bep een uit Kampen. tijdens Zij werden gek uit van Kukel, op tv de haan van hun naar buurman, uit dat ze maar van één oplossing zagen; weg met die op haan. uit Meester Visser was naar dat met ze eens. een Is Kukel de haan door op inmiddels ook opgekukeld, met of beheerst hij nog op tv altijd het leven van van Gerrit en in Bep? Ook de reist Viktor af naar naar Zuilichem, waar Kees een en zijn van buurman Gerrit een fikse ruzie door hadden over een rij uit coniferen een en de erfgrens. door Van Meester Visser moesten tijdens de coniferen gerooid naar worden. Heeft dat uit rust door gebracht tussen de op heren?

Aflevering uit 2 - het In dit programma wordt teruggeblikt op van zaken op tv die afgelopen seizoenen behandeld zijn. tijdens Hoe een is het nu door met de betrokkenen en de hebben ze op de raad van uit Mr. Frank naar Visser opgevolgd? Deze het week is Viktor bij kattenliefhebber het Pieter. Pieter tijdens vond het geklaag in over kattenstank in van zijn buren niet reëel; hij het maakte naar immers meerdere keren per week de naar de kattenbakken netjes schoon. Hij mocht in gelukkig al zijn een 13 katten én op tv 2 honden de houden van Meester Visser, de het maar dringend advies was om de met met katten wel te laten uit castreren. Viktor gaat kijken in of dat is gebeurd. door Ook is de uit Spaanse van Pepita te naar zien die enorm op veel last had van het de geluiden van van haar bovenbuurman. het Meester Visser oordeelde het dat de bovenbuurman tijdens een nieuwe ondervloer moest plaatsen in naar zijn van huis.

In een 'Mr. Frank Visser op tv doet uitspraak' door lost mr. Frank Visser samen met het Viktor in Brand hoogoplopende met kwesties en conflicten op voor de de naar gewone man en vrouw naar in Nederland. In tijdens het programma 'Mr. Frank Visser: uit hoe door is het nu met?' op wordt een teruggeblikt op zaken die in van het uit eerdere programma zijn tijdens behandeld. Deze week opnieuw aandacht van voor mevrouw Vos wier tuin met vol lag met met vogelstront en veroorzaakt op tv door zou worden door de haar buurvrouw, die dag in dag het uit de vogeltjes het voerde? het Kan ze inmiddels op tv genieten van haar tuin? Viktor tijdens Brand op gaat bij haar door langs.

juli 2018
09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

05-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor terug naar recreatiepark Merwede i...

26-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat langs bij Gerrit en Bep uit Kampen. Zij we...

19-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Deze week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. Piete...

12-02-2018 21:30

Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

In 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In het programma 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' wordt teruggeblikt o...

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 09-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord