Programma gemist?

Aflevering in 6 - In op dit programma wordt teruggeblikt van op naar zaken die afgelopen seizoenen de behandeld zijn. Hoe van is het nu een met de op betrokkenen en hebben ze de raad door van van Mr. Frank Visser opgevolgd? In met deze in aflevering gaat Viktor een terug naar Leiden het waar de op tv 81-jarige Karel ruzie door had met zijn buurvrouw, omdat het zij een schutting had met geplaatst pal in voor het het raam van van zijn pakhuis annex naar klusschuur. Zijn buurvrouw Anneke in peinsde er de niet over om de schutting op weg te halen. Sterker tijdens nog, in ze had door hem juist expres voor het het schuurraam neergezet om te het voorkomen dat het de in buurman de hele een dag in haar tuin op zat te gluren. uit Haar privacy in was in het de geding, zo stelde Anneke. De een tweede zaak speelde zich met op tv af in de langste uit Dorpsstraat van Nederland, met in het Noord-Hollandse uit Assendelft. Daar wonen in Maggie en Joop uit al ruim 45 jaar in een van een heerlijk huis met uit uitzicht op de weilanden. uit Maar hun rust werd tijdens ruw tijdens verstoord toen in hun buren plotseling een op tv nieuwe schutting neerzetten. Zonder tijdens eerst ook maar iets naar te vragen tijdens en dan ook uit nog eens op uit hún het grond.

Aflevering met 5 - In dit met programma wordt teruggeblikt op door zaken die in afgelopen seizoenen behandeld met zijn. Hoe het is het nu tijdens met de betrokkenen en het hebben ze de raad met van van Mr. Frank Visser opgevolgd? een In deze aflevering speelt in de een eerste zaak zich af de in Almere, waar Arne door en Bernadette naar al op tv jarenlang in een uit verlammende angst leefden. Want tijdens sinds zij in 2010 nieuwe uit buren hebben gekregen het worden zij op tijdens met meerdere vlakken de buurt uitgepest. op tv Bernadette komt uit Afrika met en er de zouden naar haar zelfs door zeer ernstige naar discriminerende opmerkingen door zijn gemaakt. met Maar volgens hun door buren, Patrick en Rachel, van lag de de situatie totaal anders het en leefden juist zij op tv al jarenlang de in een totale een hel. Er ging geen dag een voorbij dat het Patrick en Rachel niet uit begluurd zouden het worden. Niet zij maar van juist tijdens Arne en Bernadette op tv zouden de pestkoppen zijn. Verder de ook een zaak de waarbij Jopie uit naar Almelo slaande ruzie had op met gekregen met zijn buurman Rigoberto, omdat tijdens een het volgens hem nu eindelijk wel in eens tijd een werd het dat hij zijn grond de van hem in terugkreeg.

Aflevering de 4 - In dit programma het in wordt teruggeblikt op zaken die in afgelopen seizoenen van behandeld zijn. Hoe is het op tv uit nu met de betrokkenen en een hebben ze met de raad door van Mr. Frank op Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt naar Viktor weer uit een bezoek een aan Aalsmeer waar een tijdens burenruzie naar was ontstaan over naar de erfgrens. Buurman Peter op zou zonder in enig overleg een de poot van een reclamebord op het tijdens terrein van in Edwin de en Jorrit hebben gezet. En toen in bleek dat naar hij ook nog ongevraagd het een hun heg snoeide, met een mekkerend schaap in de tuin de had uit staan en zijn toiletgebouwtje uit stonk, toen was in voor hen de een maat uit vol en de het grens bereikt. Zij vreesden dat de het bom een zou gaan barsten in en daarom schakelde naar zij de hulp in van van meester in Visser. En in de andere zaak speelde tijdens zich af in Middenmeer, waar met op Mr. Frank Visser het uitspraak deed in een al 30 op jaar op tv lang een diep gewortelde burenruzie. uit Want Tineke klaagde uit uit over de enorme kastanjeboom van in de buren, die in niet tijdens alleen haar achtertuin de overschaduwde, maar ook haar met woongeluk.

Aflevering het 3 - In tijdens dit programma wordt op tv teruggeblikt op zaken uit die afgelopen door seizoenen behandeld zijn. Hoe is tijdens het nu van met de betrokkenen en van hebben ze het de raad naar van Mr. Frank Visser opgevolgd? In de deze op tv uitzending gaat Viktor terug op naar Haarlem, tijdens waar Sonja en een haar zoon Bryan zich op groen en geel met ergerden aan de de boom in tijdens de achtertuin van hun buren. op tv Want zij met hebben een heerlijk een zwembad in de het tuin, maar naar van een in flinke schoolslag was het helaas op tv nog nooit gekomen de omdat uit de boom van hun buurtjes op Henk en Tippie roet op tv het in het eten gooide. De bladeren van op tv van de boosdoener zouden het water tijdens het compleet vervuilen, waardoor tijdens alle buurtkinderen geen duik meer op in het het zwemparadijs konden nemen. op tv De andere zaak door speelde zich af in het tijdens Friese met Gorredijk, waar de krasse op oude door meneer Nijland met hand en een tand zijn eigen in pad verdedigde voor de uit naastgelegen buren naar Hans en Annemarie. Volgens in de 81-jarige naar man zouden van zijn buurtjes zijn pad kapot naar maken van en als racebaan gebruiken, van maar zij naar waren zich van geen de kwaad op tv bewust.

Aflevering 2 naar - In dit programma tijdens wordt uit teruggeblikt op een zaken die afgelopen op tv seizoenen behandeld zijn. Hoe is het de nu met het de betrokkenen en uit hebben van ze de raad van Mr. de Frank de Visser opgevolgd? In deze uitzending met gaat Viktor terug een bij op tv de seniorenflat in de Zeist waar de ramen een uit tijdje geleden uit de van tijdens sponningen sprongen van al het gekibbel op tussen Riet in en het bestuur van door de naar VvE. Riet het had namelijk eigenhandig het nieuwe kozijnen geplaatst, van zonder dat te overleggen met met het op tv bestuur. Het was wel duidelijk dat het de de sfeer in tijdens het appartementencomplex tot het absolute nulpunt op was gedaald. het De enige die de de senioren tot stilte het kon manen met was op tv Mr. Frank Visser tijdens en die kwam met een glasheldere de beslissing. de De tweede door zaak speelde zich af in Oosterhout, uit waar een op tv fikse het burenruzie alle perken te buiten ging. naar in Wil beweerde namelijk dat in zijn bovenbuurvrouw Regina door elke dag handenvol door bloemblaadjes op zijn door balkon gooide, de met als gevolg dat met zijn hele woongenot uit naar de knoppen tijdens ging.

Aflevering 1 - de In dit tijdens programma wordt een teruggeblikt op zaken die afgelopen uit seizoenen behandeld tijdens zijn. Hoe is het op het nu met de op tv betrokkenen en hebben door ze de raad van Mr. Frank tijdens Visser opgevolgd? een In deze uitzending gaat met Viktor terug naar op tv het Arnhem waar Mr. Frank Visser een in tijd geleden op tv zijn tanden moest met zetten in een heftige de het burenruzie over hondengeblaf. Aydina had naar namelijk zo'n last in van uit de keffertjes van haar buurvrouw Ilona, op tv dat ze er het langzamerhand het hondsdol van van werd. Beide partijen konden elkaar niet uit meer met luchten of zien. En op dat werd ook met duidelijk tijdens door de hoorzitting waar ze de elkaar bijna in de de haren vlogen. De het tweede zaak de speelde zich af een in op Zaandam. Daar werd het woongenot van op de Tineke compleet verziekt op tv door haar bovenbuurman op Erik. Die zou er op namelijk een sport van van maken om elke een nacht, expres, tegen op tv haar slaapkamerraam te uit tikken. van Hoe en waarom op hij dat deed, dat wist naar ze niet, maar ze door werd er van in ieder geval de stapelgek op van.

Aflevering van 7 - In van dit programma in wordt teruggeblikt op zaken van die afgelopen een seizoenen behandeld zijn. in Hoe is het nu met de in betrokkenen en tijdens hebben ze door de raad van naar Mr. Frank naar Visser opgevolgd? In deze aflevering met gaat Viktor uit terug naar het Berkel en Rodenrijs, de waar Mr Visser een het tijdje geleden van een einde moest maken aan een naar fikse polderruzie. Jan met Piet en Anke op waren van ten einde raad, omdat tijdens op een het landje naast hun naar huis een supersonisch nieuwbouwhuis was een verrezen, gebouwd door door hun buurman Wim. het Daardoor was uit niet alleen hun uitzicht, naar maar tijdens ook het woongenot compleet weg. op Ook blikt Viktor op tv terug op de een tijdens zaak die zich afspeelde op in het Limburgse uit Stein. Daar moest Mr op tv Visser destijds op in actie komen in de een een strijd van Rinus en Christianne het tegen het wassende tijdens water. Volgens hen op zorgde de brandgang achter naar hun huis door voor veel wateroverlast met tijdens gedode vogels tot tijdens in gevolg.

Aflevering 6 met - in In dit programma wordt teruggeblikt door op het zaken die afgelopen op tv seizoenen behandeld zijn. Hoe is het met nu met de een betrokkenen en van hebben op tv ze de raad uit van Mr. Frank Visser opgevolgd? door Viktor gaat tijdens terug naar Christa en de Dick in met Rotterdam. Twee jaar geleden de riepen zij de de hulp van Mr. Visser een in omdat in ze helemaal het gek werden van de van stankoverlast veroorzaakt door op tv de shoarmatent van de op tv onderburen. in Maar de uit eigenaars van die shoarmatent waren op een hun beurt helemaal tijdens een klaar met het op tv eeuwige geklaag van hun bovenburen. En tijdens de tweede een zaak speelde uit zich af naar in het Brabantse uit dorpje Rijen. Daar hadden drie met buren de op tv hulp ingeroepen van Mr de Visser om het een ware muizenplaag te bestrijden. op op Die zou volgens hen op tv veroorzaakt worden door het de Griekse buurman Theo de die uit zijn achtertuin, vol met uit kippenhokken had op tv staan.

Aflevering 5 - op tv In dit programma op tv wordt tijdens teruggeblikt op zaken die de afgelopen seizoenen behandeld zijn. een Hoe is het de nu met de het betrokkenen en tijdens hebben ze de raad de van Mr. Frank van Visser opgevolgd? uit In deze uit aflevering gaat Viktor terug naar naar Gasselte, waar Mr op Visser een tijdje tijdens geleden de onderste van steen boven in moest halen. Er was op tv namelijk een koude door oorlog op gaande tussen op tv Bert en Sien van het op tv seniorencomplex en naar achterbuurman Martin. het De muur tussen op tv beiden stond op instorten en dat de tijdens kwam volgens de twee naar senioren door de grote van bomen van de met achterbuurman. van De 2e zaak de speelde zich af op recreatiepark Het door Volkerak in tijdens Ooltgensplaat. Daar moest naar Mr Visser het destijds spijkers met koppen van slaan in een hoogoplopende een ruzie tussen Cor op tv en Wenye uit en hun directe door buren. Want op sinds Cor op tv en Wenye het tijdens plan hadden opgevat om van hun huisje uit te op bouwen, een veranderde dit ooit tijdens zo vredige recreatie op park in een waar van slagveld.

Aflevering het 4 - In door dit programma wordt op tv teruggeblikt op de zaken die afgelopen het seizoenen behandeld zijn. Hoe naar is het uit nu met de betrokkenen en hebben de ze uit de raad van door Mr. Frank Visser opgevolgd? tijdens Vandaag gaat Viktor terug op naar recreatiepark een Merwede in Meerkerk. Daar de hadden de Martin en Ria het de hulp ingeroepen van Mr. van Visser, omdat van buurman Andre een door stukje land achterover met had gedrukt en uit dit in weigerde terug te geven. Kortom, een een klassiek gevalletje landjepik. het Heeft de de uitspraak naar van Mr Visser voor de de nodige rust gezorgd op uit het van park?

Aflevering 3 - uit In dit programma van wordt teruggeblikt op de zaken die afgelopen in seizoenen behandeld het zijn. Hoe is het uit nu met de de betrokkenen en het hebben ze de raad door van een Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor naar gaat uit langs bij Gerrit het en Bep uit met Kampen. Zij met werden gek van Kukel, uit de haan van het hun buurman, dat door ze maar één de oplossing zagen; weg met in die haan. Meester uit Visser was dat op tv met ze eens. Is de met Kukel de haan inmiddels een ook opgekukeld, of beheerst hij de nog altijd in het leven van Gerrit de en Bep? op Ook reist Viktor af uit door naar Zuilichem, waar Kees naar en zijn buurman Gerrit een naar fikse ruzie het hadden over een rij naar coniferen en de met erfgrens. Van Meester met Visser moesten het de de coniferen gerooid worden. Heeft dat op tv rust met gebracht tussen de tijdens heren?

Aflevering 2 - door In dit een programma wordt teruggeblikt op op zaken die de afgelopen het seizoenen behandeld zijn. Hoe tijdens is het nu met de tijdens betrokkenen en uit hebben ze door de raad van een Mr. Frank Visser met opgevolgd? Deze een week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. in op tv Pieter vond het geklaag over van kattenstank van zijn buren tijdens niet reëel; hij een een maakte immers meerdere keren per met week in de kattenbakken netjes een schoon. Hij mocht gelukkig al zijn naar 13 katten van én 2 honden houden uit van Meester Visser, op maar dringend advies uit op was om de naar katten wel te laten een castreren. Viktor gaat kijken of de dat is gebeurd. tijdens Ook is de door Spaanse Pepita door te van zien die enorm veel van last had van de geluiden op tv van haar naar bovenbuurman. door Meester Visser oordeelde naar dat de bovenbuurman tijdens een nieuwe ondervloer moest de plaatsen in door zijn huis.

In 'Mr. Frank door Visser op tv doet uitspraak' lost met mr. Frank Visser tijdens samen met Viktor Brand het hoogoplopende met kwesties en conflicten op voor de uit tijdens gewone man en vrouw van in Nederland. In het het programma 'Mr. Frank Visser: de hoe een is het nu met?' in wordt teruggeblikt op zaken een het die in het eerdere op programma zijn behandeld. Deze week tijdens opnieuw aandacht in voor mevrouw Vos wier tijdens tuin vol lag met van vogelstront en veroorzaakt van zou worden door door een haar buurvrouw, die dag van in dag uit de vogeltjes uit voerde? van Kan ze inmiddels genieten door van tijdens haar tuin? Viktor Brand het gaat bij haar een langs.

november 2018
23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

05-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor terug naar recreatiepark Merwede i...

26-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat langs bij Gerrit en Bep uit Kampen. Zij we...

19-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Deze week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. Piete...

12-02-2018 21:30

Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

In 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In het programma 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' wordt teruggeblikt o...

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord