Programma gemist?

Aflevering de 6 - van In dit programma op tv wordt teruggeblikt op zaken op tv die afgelopen seizoenen door behandeld zijn. op Hoe is het uit nu met de de betrokkenen en hebben ze de in raad van Mr. uit Frank Visser van opgevolgd? In deze aflevering het gaat Viktor uit terug naar het Leiden waar de 81-jarige Karel ruzie op had met naar zijn buurvrouw, omdat zij van een door schutting had geplaatst pal naar voor op het raam van uit zijn pakhuis annex klusschuur. Zijn buurvrouw naar Anneke peinsde met er met niet over om de op tv schutting weg te halen. van Sterker nog, ze in had tijdens hem juist expres voor het de schuurraam neergezet naar om te voorkomen dat op tv de buurman de hele uit dag een in haar tuin zat te naar gluren. Haar op privacy was uit in het geding, zo stelde de Anneke. De tweede op zaak speelde zich op af de in de langste Dorpsstraat van uit Nederland, door in het uit Noord-Hollandse Assendelft. Daar het wonen Maggie en Joop naar al ruim 45 een jaar in een heerlijk de huis met uitzicht een op de van weilanden. Maar hun rust met werd ruw een verstoord toen hun van buren plotseling een nieuwe de schutting neerzetten. Zonder op tv eerst ook maar iets tijdens tijdens te vragen en dan naar ook nog in eens op hún het grond.

Aflevering tijdens 5 - In dit programma naar wordt teruggeblikt van op zaken door die afgelopen door seizoenen behandeld zijn. Hoe is op het op nu met de van betrokkenen en hebben met ze de raad van uit Mr. Frank Visser een opgevolgd? In deze aflevering speelt door de eerste zaak op tv zich in af in het Almere, waar Arne en Bernadette van al jarenlang in een een verlammende angst leefden. van Want sinds zij de in 2010 de nieuwe buren hebben het gekregen tijdens worden zij op meerdere vlakken op tv de buurt uitgepest. Bernadette met tijdens komt uit Afrika en een er zouden op naar haar zelfs zeer ernstige op discriminerende van opmerkingen zijn gemaakt. Maar volgens tijdens hun buren, Patrick en op tv Rachel, van lag de situatie totaal anders door en leefden met juist zij uit al jarenlang in het een totale hel. door Er ging geen naar dag voorbij dat uit Patrick en Rachel niet van begluurd zouden tijdens worden. Niet tijdens zij maar juist tijdens Arne en Bernadette zouden de in pestkoppen zijn. Verder ook van een zaak naar waarbij Jopie uit het Almelo slaande de ruzie had in gekregen met zijn buurman Rigoberto, omdat uit het volgens op hem nu eindelijk wel een eens tijd werd in naar dat hij zijn grond van hem uit de terugkreeg.

Aflevering het 4 - In dit naar programma met wordt teruggeblikt op uit zaken die afgelopen naar seizoenen behandeld zijn. Hoe is in het nu de met de betrokkenen en hebben naar ze de op raad van op tv Mr. Frank Visser opgevolgd? in In de deze aflevering brengt Viktor weer een een op bezoek aan Aalsmeer door waar een burenruzie was ontstaan in over de erfgrens. Buurman door Peter zou zonder het enig overleg een de poot van een met reclamebord op uit het terrein van Edwin van een en Jorrit hebben gezet. En toen tijdens bleek met dat hij ook nog het ongevraagd uit hun heg snoeide, een mekkerend uit schaap in de tuin van met had staan en zijn toiletgebouwtje uit stonk, toen was voor door hen uit de maat vol en de op grens op bereikt. Zij vreesden dat de op tv bom zou gaan door barsten en daarom van schakelde zij de tijdens op hulp in van meester Visser. van En uit de andere zaak speelde zich af de in Middenmeer, waar tijdens Mr. op Frank Visser uitspraak deed in met het een al 30 met jaar lang een diep gewortelde op tv burenruzie. Want de Tineke klaagde over het de enorme kastanjeboom van een de van buren, die niet alleen haar tijdens achtertuin overschaduwde, het maar ook haar tijdens woongeluk.

Aflevering 3 het - In dit programma op tv wordt teruggeblikt in op de zaken die afgelopen het seizoenen behandeld zijn. Hoe is de het nu met de naar een betrokkenen en hebben ze de de raad van door Mr. Frank Visser opgevolgd? met In in deze uitzending gaat Viktor met terug naar op tv Haarlem, waar Sonja en haar uit zoon het Bryan zich groen het en geel ergerden aan een de boom in van de achtertuin van hun met buren. het Want zij hebben een door heerlijk zwembad in de tuin, tijdens maar met van een flinke schoolslag met was het het helaas nog nooit gekomen naar omdat de door boom van hun buurtjes Henk op en Tippie van roet een in het eten gooide. De in bladeren van de boosdoener uit door zouden het water compleet het vervuilen, waardoor alle buurtkinderen het geen duik meer tijdens in het zwemparadijs een konden nemen. op tv De andere op tv zaak speelde zich in af in het Friese Gorredijk, een waar de door krasse oude meneer Nijland met naar hand naar en tand zijn eigen met pad verdedigde het voor de naastgelegen op tv buren Hans en Annemarie. Volgens uit de de 81-jarige man zouden zijn een buurtjes zijn pad kapot in door maken en als met racebaan gebruiken, maar zij waren zich naar van geen naar kwaad uit bewust.

Aflevering 2 - naar het In dit programma wordt teruggeblikt op met tijdens zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. de Hoe is het naar de nu met de betrokkenen en in hebben ze van de raad door van Mr. Frank op Visser opgevolgd? In deze uitzending tijdens gaat het Viktor terug bij de seniorenflat in de Zeist in waar de ramen een in tijdje geleden op uit de het sponningen sprongen van een al het gekibbel tussen Riet het en het naar bestuur van de een VvE. Riet had namelijk van eigenhandig nieuwe kozijnen door geplaatst, zonder dat naar te overleggen met het van bestuur. in Het was wel een duidelijk dat de sfeer in tijdens het appartementencomplex tot op tv het tijdens absolute nulpunt was gedaald. tijdens De enige door die de senioren een tot stilte kon het manen was het Mr. Frank Visser uit en die kwam met een door glasheldere beslissing. op De tweede de zaak speelde zich af in tijdens Oosterhout, waar het een fikse op tv burenruzie alle perken uit te buiten ging. met Wil beweerde namelijk dat zijn bovenbuurvrouw uit de Regina elke dag handenvol bloemblaadjes door op van zijn balkon gooide, met op als gevolg dat op zijn hele woongenot uit naar de een knoppen ging.

Aflevering een 1 - In dit door programma wordt teruggeblikt op uit uit zaken die afgelopen seizoenen behandeld in zijn. Hoe is het van nu het met de betrokkenen en hebben een ze de raad in op van Mr. Frank naar Visser opgevolgd? In deze naar uitzending gaat Viktor de terug naar Arnhem waar Mr. uit in Frank Visser een tijd geleden in zijn tanden uit moest zetten in op tv een heftige burenruzie over uit hondengeblaf. tijdens Aydina had namelijk zo'n last naar van de keffertjes naar van haar buurvrouw met Ilona, dat ze er van langzamerhand op tv hondsdol van werd. Beide partijen in konden elkaar naar niet meer luchten of van zien. uit En dat werd ook duidelijk uit tijdens de hoorzitting door in waar ze elkaar bijna in van de door haren vlogen. De in tweede zaak speelde de zich af in Zaandam. Daar een werd het de woongenot van Tineke compleet door verziekt door haar bovenbuurman naar Erik. Die zou van er namelijk op tv een sport van maken tijdens om elke nacht, tijdens expres, tegen haar op slaapkamerraam de te tikken. Hoe en waarom de hij dat deed, de dat tijdens wist ze niet, maar het ze werd op er in ieder geval stapelgek het tijdens van.

Aflevering 7 door - In dit naar programma door wordt teruggeblikt op zaken in die afgelopen seizoenen behandeld uit zijn. Hoe is het het nu met de van betrokkenen een en hebben door ze de raad uit van Mr. Frank Visser met opgevolgd? In deze aflevering gaat in een Viktor terug naar van Berkel en Rodenrijs, naar waar Mr Visser op tv een tijdje geleden een einde tijdens moest in maken aan een fikse polderruzie. Jan tijdens Piet op en Anke van waren ten einde in raad, omdat op het landje naast in hun huis op een supersonisch met nieuwbouwhuis was verrezen, gebouwd door naar hun buurman Wim. met Daardoor was niet op tv alleen in hun uitzicht, maar ook door het met woongenot compleet weg. Ook blikt Viktor uit terug op tijdens een zaak op tv die zich afspeelde in het naar Limburgse op tv Stein. Daar van moest Mr Visser destijds in de actie komen in de naar strijd van Rinus tijdens en Christianne een tegen het wassende in water. Volgens hen zorgde tijdens de op brandgang achter hun huis op voor veel wateroverlast op met gedode vogels tot het in gevolg.

Aflevering op tv 6 - op In dit programma wordt de teruggeblikt op zaken de die afgelopen seizoenen behandeld zijn. naar Hoe is van het nu met op de betrokkenen en hebben met door ze de raad de van Mr. Frank op Visser opgevolgd? Viktor op gaat terug naar Christa en het Dick op in Rotterdam. Twee jaar geleden riepen een zij de hulp uit van Mr. Visser tijdens in op tv omdat ze door helemaal gek werden uit van de stankoverlast in veroorzaakt door de shoarmatent van in de onderburen. Maar op de eigenaars met van die shoarmatent in waren op hun in beurt helemaal op tv klaar met het in eeuwige geklaag van hun bovenburen. En van de door tweede zaak speelde van zich af in het Brabantse van dorpje naar Rijen. Daar hadden drie buren op naar de hulp ingeroepen van Mr Visser een om met een ware muizenplaag te op bestrijden. Die zou volgens op tv hen veroorzaakt het worden door de Griekse op tv buurman Theo die met zijn achtertuin, vol door met kippenhokken had het op staan.

Aflevering 5 met - In dit programma uit wordt teruggeblikt op uit zaken die met afgelopen seizoenen behandeld zijn. op tv Hoe is het een tijdens nu met de tijdens betrokkenen en hebben ze de raad de de van Mr. Frank op Visser opgevolgd? In met deze aflevering gaat Viktor terug naar uit Gasselte, door waar Mr Visser een tijdje op tv geleden tijdens de onderste steen de boven moest halen. van Er was namelijk een koude door oorlog gaande een tussen met Bert en Sien van het seniorencomplex een en achterbuurman Martin. op tv tijdens De muur tussen beiden stond op uit instorten en dat op kwam volgens naar de twee het senioren door de grote bomen met van de achterbuurman. op tv De 2e door zaak speelde op tv zich af op recreatiepark door Het Volkerak in in Ooltgensplaat. Daar moest door Mr Visser destijds spijkers naar op tv met koppen slaan in een het hoogoplopende ruzie de tussen Cor en Wenye en de hun directe in buren. Want sinds Cor tijdens en Wenye het op tv plan tijdens hadden opgevat van om hun huisje tijdens uit te bouwen, veranderde dit ooit in zo vredige recreatie een de park in een waar door slagveld.

Aflevering 4 het - het In dit programma in wordt teruggeblikt op zaken die het afgelopen op tv seizoenen behandeld zijn. naar Hoe is het op nu met de op tv betrokkenen en hebben ze de raad de van naar Mr. Frank Visser naar opgevolgd? Vandaag gaat Viktor terug het naar recreatiepark het Merwede de in Meerkerk. Daar uit hadden Martin en Ria in de hulp ingeroepen van Mr. een Visser, het omdat buurman Andre een stukje op land achterover door had gedrukt en op tv dit weigerde naar terug te geven. op tv Kortom, een klassiek gevalletje tijdens landjepik. uit Heeft de uitspraak een van Mr Visser voor de in nodige rust gezorgd op tijdens in het park?

Aflevering 3 naar - In in dit programma wordt naar teruggeblikt op zaken die afgelopen de seizoenen behandeld tijdens zijn. Hoe is het uit nu op tv met de betrokkenen een en hebben een ze de raad van van Mr. Frank Visser opgevolgd? een Viktor gaat langs op bij Gerrit en tijdens Bep uit Kampen. tijdens Zij werden gek van met Kukel, de haan in van hun buurman, op tv dat ze van maar één oplossing zagen; het weg een met die haan. Meester Visser naar door was dat met ze een eens. Is Kukel de haan tijdens inmiddels ook de opgekukeld, of beheerst een hij op nog altijd het op tv leven van Gerrit en Bep? Ook door naar reist Viktor af naar Zuilichem, waar uit Kees een en zijn buurman Gerrit door een uit fikse ruzie hadden over een rij in coniferen en de een erfgrens. Van Meester het Visser moesten op de coniferen gerooid worden. een een Heeft dat rust op tv gebracht tussen de met heren?

Aflevering 2 op tv - In dit van programma wordt teruggeblikt tijdens op zaken het die afgelopen seizoenen behandeld uit zijn. Hoe is het op tv in nu met de betrokkenen en tijdens hebben ze de raad met van door Mr. Frank Visser een opgevolgd? Deze week is de Viktor bij kattenliefhebber Pieter. het Pieter een vond het geklaag een over kattenstank van een zijn buren het niet reëel; hij maakte immers de meerdere keren uit per week de kattenbakken de netjes schoon. Hij mocht uit gelukkig al tijdens zijn de 13 katten én 2 honden het houden van van Meester Visser, door maar dringend advies was op tv om de katten wel te met laten in castreren. Viktor gaat kijken of door dat in is gebeurd. Ook in is de door Spaanse Pepita te zien een die enorm veel last had de van de geluiden door van haar de bovenbuurman. Meester Visser oordeelde op tv uit dat de bovenbuurman een nieuwe op ondervloer naar moest plaatsen in zijn de huis.

In 'Mr. Frank de van Visser doet uitspraak' lost op mr. Frank Visser samen met op tv Viktor Brand het hoogoplopende kwesties op tv en conflicten op voor de de gewone man de en vrouw in Nederland. door uit In het programma 'Mr. Frank Visser: op hoe is het een nu met met?' wordt teruggeblikt op uit zaken die in in het het eerdere programma zijn behandeld. Deze met week opnieuw aandacht voor met mevrouw Vos wier tuin van vol een lag met met vogelstront en veroorzaakt zou naar worden door haar buurvrouw, die de dag in dag in uit de van vogeltjes voerde? Kan ze met op inmiddels genieten van haar in tuin? Viktor Brand gaat tijdens bij haar op tv langs.

september 2018
23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

05-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor terug naar recreatiepark Merwede i...

26-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat langs bij Gerrit en Bep uit Kampen. Zij we...

19-02-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Deze week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. Piete...

12-02-2018 21:30

Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Start: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

In 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' lost mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. In het programma 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' wordt teruggeblikt o...

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 23-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord