Programma gemist?

Vanavond is de op tv laatste aflevering de van dit seizoen een van Mr. Frank van Visser: hoe is tijdens het nu met?, waarin de Viktor Brand het teruggaat naar de in meest tijdens spraakmakende zaken uit met Meester Frank Visser Doet in Uitspraak. Sloot De families op Van Rie en Onderdonck van hadden al jarenlang ruzie in over een sloot. uit Het liep zelfs door zo uit de uit hand dat een gezinshoofden Johan en Walter met op tv elkaar op de een in vuist waren gegaan. Eede Meester Visser besloot door dat de van scheidingssloot moest worden rechtgetrokken. Viktor de maakt de lange naar met reis naar het Zeeuwse Eede de en hoort hoe met het nu naar gesteld is met de met families. Nieuw seizoen Vanaf volgende op tv week donderdag is een een nieuw seizoen een van Meester op tv Frank Visser van Doet Uitspraak elke donderdag met om 21:30 uur te zien uit naar op SBS6.

Aflevering 5 - door In een Meester Frank Visser: van Hoe is het op nu met? gaat Viktor een Brand terug van naar de meest spraakmakende van zaken uit uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. het de Heeft de uitspraak uit voor rust gezorgd of maken de van tijdens partijen elkaar nog door altijd het leven uit zuur? Fritz durfde zijn huis naar niet meer uit van omdat hij bang was met dat met zijn buurman Appie dan in allerlei met klusjes aan zijn huis de zou verrichten. De op strijd liep zo uit uit de hand dat in de mannen zelfs al op in op de vuist waren gegaan. tijdens Mr. door Visser kwam met een duidelijke van uitspraak naar om de rust de weder te laten keren. op Dan heeft door Viktor een afspraak met de het partijen van een een van naar de heftigste zaken uit met de afgelopen jaren. van De tweelingzussen Martine en Michèle met met waren ervan overtuigd door dat hun zusje een Solange objecten uit de op erfenis van hun op tv moeder had in gestolen. Mr. Visser door oordeelde dat er onvoldoende bewijs was, de maar door dat Solange als executeur naar testamentair een verantwoordelijkheid in had. een Ze moest haar een zussen daarom een vergoeding het betalen. Viktor hoort hoe de het nu gaat met een de uit zussen.

Aflevering 4 - een tijdens In Meester Frank Visser: door Hoe is het nu met? tijdens gaat Viktor tijdens Brand terug van naar de meest spraakmakende zaken op tv de uit Meester Frank in Visser Doet Uitspraak. naar Heeft de uitspraak in voor rust gezorgd in of maken de uit partijen elkaar nog altijd tijdens het leven zuur? uit Vorig jaar in was er een tijdens gevalletje gluren bij de buren volgens uit eisers Pieter op en een Rolina. Hun leven de werd totaal verwoest door hun naar glurende buurman Henk op tv terwijl hij juist naar precies het tegenovergestelde tijdens beweerde. de Mr. Visser verbood op beide buren elkaar nog te begluren. de Viktor hoort tijdens op tv zijn bezoek schokkende met uit nieuwe beschuldigingen én goed op nieuws. Dan door reist Viktor naar op Anita en Wynand een de hulp inriepen van Mr. Visser naar door omdat supermarkteigenaar Erik naar onder hun woning in een winkelwagenstalling wilde plaatsen dat uit vreselijke op tv geluidsoverlast zou veroorzaken. tijdens Mr. Visser is de natuurlijk van alle supermarkten in thuis en besloot van dat de stalling er in gewoon mocht komen. Viktor in gaat uit de stand van zaken naar bekijken en hoort van of tijdens de band tussen op de partijen inmiddels al wat is in van verbeterd.

Het derde op tv seizoen van Mr. Frank tijdens Visser: hoe door is door het nu met? gaat vanaf vandaag de weer verder. met Na twee een afleveringen twee maanden geleden, uit is de tijdens komende donderdagen om de 21:30 uur de uit rest van het van seizoen te zien op SBS6. Spraakmakend In uit dit programma gaat naar Viktor op tv Brand terug naar de meest naar spraakmakende zaken door uit het Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Souvenirwinkel Aad en op Angelina de riepen vorig jaar de naar hulp in van met Mr. Visser de omdat hun buurman en stranduitbater tijdens Edwin zonder met enig overleg de een grote opstapplaats tegen de van het muur van hun souvenirwinkel had geplaatst. een Meester Visser was het duidelijk: op tv de opstapplaats moest met weg. Schutting Daarna gaat Viktor het terug naar met Lieren. Daar woonden Jan en Gerrie naar al vijftig jaar door heerlijk op totdat ze nieuwe de buren kregen. De nieuwe tijdens schutting zou niet in op met de erfgrens staan, waardoor de op tomaten én de het kippen niet op genoeg licht kregen. Ook het zou het de erker illegaal gebouwd zijn de én de door berging over de erfgrens het staan. Geen gelijk Meester Visser gaf het Jan en met Gerrie uiteindelijk op geen op enkel punt gelijk. een Viktor gaat kijken op hoe dat een bij ze gevallen is de en tijdens hoe de buren, op tv Simon en Jannie, er naar een paar maanden met later tijdens bij zitten.

Aflevering het 2 - In van Meester Frank Visser: Hoe met is het nu door met? gaat op Viktor Brand met terug naar de van meest spraakmakende zaken uit Meester tijdens Frank Visser de Doet Uitspraak. Heeft een de uitspraak voor rust gezorgd op tv een of maken de op tv partijen elkaar nog altijd het een leven zuur? tijdens In dezelfde straat als uit de stalkende op tv buurvrouwen wonen ook uit Annie en Fred die een elkaar het door licht in met de ogen niet door gunnen. Annie was niet bepaald blij door met de van schutting van haar een buurman. En een Fred en zijn vrouw Lies met beschuldigen de buurvrouw met ervan hun naar geliefde het vlinderstruik te hebben vernield. De bedreigingen het over en weer op tv waren niet mals. op Geen op wonder dat Mr. in Visser hier een halt de toe riep en de uit tijdens buren elkaar verplicht liet uit negeren. Viktor bezoekt op beide partijen, maar de niet in naar dezelfde straat. Peter en de Tonetta beschuldigden hun naar buren Cor en Corrie van naar landje-pik. Peter en tijdens Tonetta kregen de gelijk en door Cor en het Corrie moesten een stukje uit land teruggeven. de Viktor neemt een kijkje bij met beide partijen en hoort op tv of de de rust inmiddels is in teruggekeerd.

Vanavond start naar een nieuw seizoen van van uit 'Mr. Frank Visser: hoe in is het nu van met?', waarin op wordt teruggeblikt op van zaken die afgelopen seizoenen van 'Mr. het het Frank Visser doet uitspraak' behandeld in zijn. op Hoe is het naar nu met de betrokkenen het en hebben op tv ze de raad van uit Mr. Frank in Visser opgevolgd? Dat is de in komende woensdagen tijdens om 21:30 naar uur op SBS6 te zien. Presentator het Viktor Brand op tv gaat in de eerste van aflevering langs bij Branka de die uit de nieuwe schutting door van haar claustrofobische buurvrouw Jeanette van te laag met vond. Mr. Visser het besloot dat Branka gerust naar op door eigen kosten de op tv schutting mag vervangen voor tijdens een hoger exemplaar. Viktor op in gaat langs om te op tv kijken hoe die op tv nieuwe hoge de schutting erbij staat. Conny door wilde strenge maatregelen voor haar op tv buurvrouw Tilly een wie ze op beschuldigde van gluren, luidkeels meezingen op en het op tv vernielen van haar met beeldjes. in Maar Tilly beschuldigde juist haar naar buurvrouw van hiervan.

Aflevering 6 - met door In dit programma wordt teruggeblikt uit op het zaken die afgelopen de seizoenen behandeld zijn. Hoe is door het van nu met de betrokkenen en een hebben ze op de raad van uit Mr. Frank Visser opgevolgd? In met deze op tv aflevering gaat Viktor terug op naar de Leiden waar de van 81-jarige Karel ruzie had met op tv zijn buurvrouw, omdat met zij een schutting in had geplaatst een pal voor het raam van uit zijn pakhuis annex door door klusschuur. Zijn buurvrouw uit Anneke peinsde er niet over het om op tv de schutting weg te halen. Sterker tijdens door nog, ze had hem juist expres in voor tijdens het schuurraam neergezet tijdens om te voorkomen de dat de de buurman de hele dag van in haar in tuin zat te gluren. Haar met privacy van was in het geding, zo stelde naar naar Anneke. De tweede zaak speelde naar zich af tijdens in de langste Dorpsstraat uit van van Nederland, in het Noord-Hollandse Assendelft. tijdens Daar wonen Maggie en door Joop in al ruim 45 jaar het in naar een heerlijk huis met uitzicht in op de weilanden. Maar op tv hun rust werd tijdens op ruw verstoord toen in hun buren plotseling een nieuwe schutting met neerzetten. Zonder op tv eerst ook maar met iets te vragen en door dan in ook nog door eens op hún door grond.

Aflevering met 5 - In dit tijdens programma uit wordt teruggeblikt op zaken die uit afgelopen seizoenen behandeld zijn. naar Hoe is op tv het nu met de in betrokkenen en van hebben ze de raad in een van Mr. Frank Visser opgevolgd? In in deze naar aflevering speelt de eerste het zaak zich door af in een Almere, waar Arne en Bernadette al uit jarenlang in in een de verlammende angst leefden. op tv Want sinds zij in een 2010 nieuwe buren met hebben gekregen worden zij met op meerdere in vlakken de buurt uitgepest. Bernadette het komt met uit Afrika en er het zouden naar haar zelfs de zeer ernstige discriminerende naar van opmerkingen zijn gemaakt. door Maar volgens hun buren, Patrick op en de Rachel, lag de situatie totaal anders het in en leefden juist zij al jarenlang op op in een totale hel. Er de ging een geen dag voorbij dat Patrick en de Rachel naar niet begluurd uit zouden worden. Niet zij maar in juist Arne en op Bernadette zouden de van pestkoppen de zijn. Verder ook een zaak de waarbij Jopie uit uit Almelo met slaande ruzie had gekregen met van zijn buurman Rigoberto, tijdens omdat het volgens door hem nu eindelijk wel een het eens tijd werd dat het hij zijn grond van hem van op terugkreeg.

Aflevering op tv 4 - In op dit programma wordt teruggeblikt op tv op uit zaken die afgelopen seizoenen behandeld uit zijn. Hoe met is het nu met uit de betrokkenen op tv en hebben ze de raad uit van Mr. uit Frank Visser de opgevolgd? In deze door aflevering brengt Viktor een weer een op bezoek aan Aalsmeer een waar een burenruzie was op tv ontstaan over de erfgrens. door Buurman in Peter zou zonder enig een overleg een poot van een naar reclamebord op het op op tv terrein van Edwin en de Jorrit hebben van gezet. En toen in bleek dat hij ook uit nog ongevraagd hun op heg snoeide, een mekkerend van schaap in naar de tuin in had staan en zijn op toiletgebouwtje stonk, toen was voor in hen in de maat vol en tijdens de grens de bereikt. Zij vreesden naar dat de bom zou gaan met door barsten en daarom schakelde zij de van hulp in naar van meester Visser. En van de andere op tv zaak uit speelde zich af in in Middenmeer, waar Mr. Frank een Visser uitspraak op tv deed in een al 30 in jaar lang uit een diep het gewortelde burenruzie. Want de Tineke klaagde over het de enorme naar kastanjeboom van de tijdens buren, die niet alleen haar achtertuin met overschaduwde, maar op ook haar uit woongeluk.

Aflevering tijdens 3 - In dit een programma wordt teruggeblikt op door uit zaken die afgelopen seizoenen behandeld in zijn. Hoe is een het nu met de in betrokkenen en hebben op ze de in raad met van Mr. Frank Visser in opgevolgd? In deze uitzending gaat de Viktor terug met naar Haarlem, de waar Sonja en haar van zoon Bryan van zich groen en een geel ergerden aan tijdens de boom in door de achtertuin van tijdens hun buren. Want zij op tv hebben een heerlijk zwembad tijdens in de tuin, door maar van een naar de flinke schoolslag was op tv het helaas nog uit nooit gekomen omdat de boom van het de hun buurtjes Henk en Tippie roet de in het het eten op gooide. De bladeren van uit de boosdoener zouden het op tv water compleet vervuilen, waardoor uit alle op buurtkinderen geen duik naar meer in het zwemparadijs uit konden nemen. op tv De andere zaak speelde zich van af in het in Friese Gorredijk, de waar de krasse oude uit meneer de Nijland met hand en in tand tijdens zijn eigen pad op tv verdedigde voor de van naastgelegen buren Hans en het Annemarie. Volgens de 81-jarige tijdens man zouden zijn buurtjes een zijn pad het kapot maken en het als een racebaan gebruiken, maar een zij waren zich de van geen kwaad door bewust.

Aflevering 2 met - In dit uit programma wordt teruggeblikt door op zaken die afgelopen het seizoenen het behandeld zijn. Hoe is het naar nu met naar de tijdens betrokkenen en hebben ze door de raad van Mr. op tv Frank Visser opgevolgd? met In deze uitzending gaat een Viktor terug met bij de het seniorenflat in Zeist waar de van ramen de een tijdje geleden in uit de op tv sponningen sprongen van al een het gekibbel tussen Riet op tv en naar het bestuur van de door VvE. Riet had namelijk eigenhandig het nieuwe kozijnen het geplaatst, zonder dat door te overleggen met het met bestuur. Het van was wel duidelijk het dat de door sfeer in het appartementencomplex tot tijdens het absolute nulpunt het naar was gedaald. De enige een die de door senioren tot stilte door kon manen was Mr. op tv Frank Visser tijdens en die kwam uit met een glasheldere beslissing. De een tweede naar zaak speelde zich af in door Oosterhout, waar een met fikse burenruzie van alle perken te tijdens buiten ging. van Wil beweerde namelijk dat zijn bovenbuurvrouw op Regina elke met dag handenvol bloemblaadjes op op zijn balkon door gooide, met als tijdens gevolg dat zijn met hele in woongenot naar de op tv knoppen ging.

Aflevering 1 tijdens - In dit in programma wordt naar teruggeblikt op zaken die een afgelopen seizoenen behandeld zijn. op tv tijdens Hoe is het nu met de door een betrokkenen en hebben door ze de raad van Mr. Frank in Visser opgevolgd? een In deze de uitzending gaat Viktor uit terug naar op Arnhem waar Mr. Frank Visser een door de tijd geleden zijn op tv tanden moest zetten van in een heftige burenruzie over op tv hondengeblaf. een Aydina had namelijk door zo'n last van de keffertjes van naar uit haar buurvrouw Ilona, dat ze op er langzamerhand hondsdol uit van tijdens werd. Beide partijen konden elkaar niet op meer van luchten of zien. En de dat uit werd ook duidelijk uit tijdens de hoorzitting waar ze op elkaar bijna in naar de haren met vlogen. De door tweede zaak speelde zich een af in Zaandam. Daar met werd het op tv woongenot van in Tineke compleet verziekt door haar bovenbuurman tijdens de Erik. Die zou er namelijk tijdens een sport van maken van om elke met nacht, in expres, tegen haar slaapkamerraam te tijdens tikken. Hoe en waarom in hij op tv dat deed, dat wist ze van niet, maar ze op naar werd er in op tv ieder geval stapelgek door van.

Aflevering 7 - op tv op tv In dit programma wordt teruggeblikt op tijdens zaken die afgelopen een seizoenen de behandeld zijn. Hoe op tv is het nu met van de de betrokkenen en hebben in ze de raad op tv van Mr. Frank Visser het opgevolgd? In met deze aflevering gaat Viktor terug op naar Berkel tijdens en Rodenrijs, waar Mr door Visser een tijdje een geleden een einde in moest maken aan een met fikse polderruzie. met Jan Piet en Anke de in waren ten einde raad, omdat tijdens op uit het landje naast op hun huis een supersonisch nieuwbouwhuis was in het verrezen, gebouwd door hun buurman een Wim. Daardoor in was niet alleen hun uitzicht, een maar een ook het door woongenot compleet weg. Ook blikt Viktor een terug op een tijdens zaak die naar zich afspeelde in tijdens het Limburgse Stein. van Daar moest Mr Visser op destijds in actie naar tijdens komen in de strijd van Rinus naar en Christianne tegen op op tv het wassende water. het Volgens hen zorgde de op tv brandgang achter hun het huis voor veel wateroverlast op tv met de gedode vogels tot naar gevolg.

Aflevering op tv 6 - In dit door programma wordt teruggeblikt een op zaken die tijdens afgelopen seizoenen behandeld door zijn. door Hoe is het de nu met de betrokkenen en naar hebben ze naar de raad van Mr. de Frank naar Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar van tijdens Christa en Dick in Rotterdam. Twee door jaar geleden riepen door zij de hulp naar van Mr. Visser de op in omdat ze helemaal gek door werden van de stankoverlast op tv veroorzaakt door de een shoarmatent van de op onderburen. een Maar de eigenaars door van die in shoarmatent waren op hun in beurt helemaal een klaar met het door eeuwige geklaag van hun bovenburen. een En van de tweede zaak het speelde zich af in het Brabantse de dorpje Rijen. Daar uit hadden naar drie buren de hulp op tv ingeroepen van in Mr Visser om een van ware een muizenplaag te bestrijden. in Die zou volgens hen veroorzaakt worden een door de de Griekse buurman het Theo die op tv zijn achtertuin, vol met kippenhokken op had met staan.

Aflevering op 5 - In met dit programma met wordt teruggeblikt op de zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. door door Hoe is het nu met de tijdens betrokkenen op en hebben ze naar de raad van Mr. uit Frank tijdens Visser opgevolgd? In deze aflevering uit gaat Viktor terug naar het Gasselte, waar naar Mr Visser uit een tijdje tijdens geleden de onderste steen door boven moest halen. op Er was namelijk een een koude op oorlog gaande tussen op Bert en Sien van het uit seniorencomplex een en achterbuurman Martin. tijdens De muur tussen uit beiden stond op instorten en met dat kwam volgens de de twee naar senioren door de het grote bomen van de het achterbuurman. De uit 2e zaak met speelde zich af op recreatiepark Het op Volkerak het in Ooltgensplaat. Daar moest van Mr een Visser destijds spijkers tijdens met koppen slaan in in een hoogoplopende ruzie door tussen Cor en tijdens Wenye en hun directe buren. het Want sinds de Cor en uit Wenye het plan door hadden opgevat om hun op huisje uit het te bouwen, veranderde dit ooit uit zo vredige recreatie het park in de een waar de slagveld.

augustus 2019
22-08-2019 21:25

Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families Van Rie en Onderdonck...

15-08-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

08-08-2019 21:25

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

01-08-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Het derde seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat vanaf vandaag weer verder. Na twee afleveringen twee maanden geleden, is de komende donderdagen om 21:30 uur de rest van het seizoen te zien op SBS6. Spraakmakend In dit pr...

05-06-2019 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het le...

29-05-2019 21:30

Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Terug: Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Vanavond start een nieuw seizoen van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?', waarin wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de...

23-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Leiden waar ...

16-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering speelt de eerste zaak zich af in Al...

09-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 4 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering brengt Viktor weer een bezoek aan A...

02-07-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 3 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waa...

25-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 2 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenfl...

18-06-2018 20:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 1 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar ...

26-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 7 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Ro...

19-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 6 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. T...

12-03-2018 21:30

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? - Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Aflevering 5 - In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, wa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? bij Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?. Heb je een uitzending van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord