Programma gemist?

Tijdens tijdens concerten staat hij in zijn met eentje met achter tientallen op tv synthesizers en keyboards. op Voor zijn nieuwste album reist een Jean-Michel tijdens Jarre de wereld over om collega-muzikanten met in op levende lijve tijdens te ontmoeten en er tijd op mee in door te brengen. "Als je met bij elkaar over van de vloer in komt, komt op tv dat de muziek ten goede". van En op tv zo trekt hij van Los van Angeles naar Londen op tv en van New York een naar Wenen, om op tv in met collega’s als Armin van tijdens Buuren, tijdens Moby, Pete Townsend en Lang Lang met samen te door werken aan nieuwe nummers. De op tv documentaire 'De reis van van uit Jean-Michel Jarre' biedt niet alleen in een verslag het van deze reis, maar in geeft op tv ook zicht in op het enorme oeuvre met van deze Franse pionier van uit de elektronische muziek. op Zijn vernieuwende op benadering én de van live-uitvoering ervan heeft vele met generaties van beïnvloed. "Elke componist van door elektronische muziek is schatplichtig een op tv aan Jean-Michel", aldus componist Hans door Zimmer. In 1976 componeert met Jarre de megahit Oxygène met de en het gelijknamige album waarvan er naar tientallen met miljoenen werden verkocht. "Alsof van het uit uit een ander universum in kwam", vertelt door Moby (die zelf 'de Woody uit Allen van techno' door wordt genoemd). tijdens Jarre maakt furore over de tijdens in hele wereld en van zorgt ook voor vernieuwing een met zijn spectaculaire megashows vol op tv van vuurwerk en lasertechnieken. In de uit documentaire zitten ontroerende met gesprekken tussen met Jarre en zijn ex-vrouw, actrice in Charlotte Rampling. door Zij heeft tijdens een scherpe blik op op zijn drijfveren en samen leveren tijdens van ze fraaie bespiegelingen over zijn succes op en de met gemaakte keuzes. met "Muziek moet léven, en het juist imperfecties zorgen van daarvoor" - een opvallend tijdens statement van Jarre. tijdens van De documentaire is een een uitnodiging om met tijdens een open blik met uit hem mee met te reizen, in zijn ontdekkingstocht op naar uit nieuwe muziek.

januari 2020
15-02-2018 22:55

Docu: De reis van Jean-Michel Jarre

Het Uur van de Wolf: De reis van Jean-Michel Jarre - Docu: De reis van Jean-Michel Jarre

Tijdens concerten staat hij in zijn eentje achter tientallen synthesizers en keyboards. Voor zijn nieuwste album reist Jean-Michel Jarre de wereld over om collega-muzikanten in levende lijve te ontmoeten en er tijd mee door te brengen. "Als...

Het Uur van de Wolf: De reis van Jean-Michel Jarre gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: De reis van Jean-Michel Jarre de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: De reis van Jean-Michel Jarre bij Het Uur van de Wolf: De reis van Jean-Michel Jarre liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: De reis van Jean-Michel Jarre. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: De reis van Jean-Michel Jarre gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: De reis van Jean-Michel Jarre gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: De reis van Jean-Michel Jarre? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: De reis van Jean-Michel Jarre kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-02-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!