Programma gemist?

Is wijn gezond? het Is een de kurk beter dan een op tv schroefdop? Is op tv wijn vegetarisch? door En kun je het witte wijn alleen bij vis een drinken? Ilja op tv Gort wordt dagelijks op tv overspoeld met vragen van over het druivennat. uit In Gorts Wijnkwartier van geeft de wijnboer op antwoord. Op naar en rondom zijn chateau uit en op zijn eigen wijngaard met brengt hij iedereen die naar van een goed door glas wijn houdt de alle need to know de en op tv nice to know met over wijn bij. In Gorts de Wijnkwartier een gaat Ilja zo gedetailleerd op tv mogelijk in op op de vragen van de kijker. met Hij maakt uitstapjes met naar bevriende wijnboeren door of stelt een de vraag tijdens een een zonovergoten wijnboerenlunch aan met zijn keldermeester. met Met door een bouquet van anekdotische geschiedenisverhalen, met nuttige informatie en het in heerlijke een Franse joie de de vivre-gevoel geeft hij naar antwoord en maakt hij tijdens de kijkers wegwijs op tv in de wereld van uit de de wijn.

april 2020
06-04-2018 19:15

Gorts Wijnkwartier

Gorts Wijnkwartier - Gorts Wijnkwartier

23-03-2018 19:15

Gorts Wijnkwartier

Gorts Wijnkwartier - Gorts Wijnkwartier

16-03-2018 19:10

Gorts Wijnkwartier

Gorts Wijnkwartier - Gorts Wijnkwartier

09-03-2018 19:20

Gorts Wijnkwartier

Gorts Wijnkwartier - Gorts Wijnkwartier

02-03-2018 19:15

Gorts Wijnkwartier

Gorts Wijnkwartier - Gorts Wijnkwartier

23-02-2018 19:20

Gorts Wijnkwartier

Gorts Wijnkwartier - Gorts Wijnkwartier

16-02-2018 19:20

Nieuw: Gorts Wijnkwartier

Gorts Wijnkwartier - Nieuw: Gorts Wijnkwartier

Is wijn gezond? Is een kurk beter dan een schroefdop? Is wijn vegetarisch? En kun je witte wijn alleen bij vis drinken? Ilja Gort wordt dagelijks overspoeld met vragen over het druivennat. In Gorts Wijnkwartier geeft de wijnboer antwoord. O...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gorts Wijnkwartier gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gorts Wijnkwartier de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gorts Wijnkwartier bij Gorts Wijnkwartier liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gorts Wijnkwartier. Heb je een uitzending van Gorts Wijnkwartier gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gorts Wijnkwartier gemist

Uitzending gemist van Gorts Wijnkwartier? Hier kun je alle uitzendingen van Gorts Wijnkwartier kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 08-09-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!