Programma gemist?

Kerstspecial waarin Robert door van ten Brink samen in met zijn team het voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen door door zorgt.

In de op tv All You Need in Is Love tijdens Kerstspecial, die ruim 2,5 tijdens uur duurt, ontvangt Robert op ten uit Brink ook deze kerstavond naar tal van geliefden en naar tijdens families, die nietsvermoedend naar een bijzondere avond een tegemoet gaan. Ingewikkelde ontmoetingen Naast de onverwachte herenigingen een in de de studio, is Robert met al ruim voor door de uitzending op tv druk geweest met de het regelen van de meer het in ingewikkelde ontmoetingen in binnen- en op tv buitenland. Zwitserland Deze kerstavond is de uit 28ste door All You Need Is Love tijdens uit Kerstspecial te zien. in Dr. Love Robert uit ten Brink heeft in de afgelopen van weken allerlei het opnames gemaakt. van Bijvoorbeeld in een sneeuwlandschap een in een koud Zwitserland. een Zes Nederlanders zijn de overvallen met een meegenomen naar het op Alpenland om naar daar geliefden te op tv ontmoeten uit andere landen. Bekijk het op vooruitblik op van de de All You Need Is uit Love Kerstspecial met op tv Robert ten Brink op op gids.tv/v148360/kerstspecial

Kerstspecial waarin Robert een ten Brink het samen met naar zijn team voor hartverwarmende naar herenigingen en romantische met verrassingen met zorgt.

Vanavond is uit de jaarlijkse All door You Need Is Love de Kerstspecial weer op tv te op zien op RTL een 4. Op kerstavond zorgt op Robert ten Brink door samen met in zijn team voor hartverwarmende herenigingen en het romantische verrassingen. van Traditiegetrouw het worden op Schiphol families op tv en geliefden uit het tijdens buitenland opgewacht, waarbij op de 'stewardessendans' niet mag een ontbreken. de Dit jaar op tv mogen mensen die een speciale 'All de You Need Is het het Love'-trui hebben besteld meedoen met deze naar befaamde een dans.

Kerstspecial op tv waarin Robert ten Brink samen naar met op zijn team voor op hartverwarmende herenigingen de en romantische verrassingen zorgt. op Traditiegetrouw worden buitenlandse tijdens liefdes bij in de gate opgehaald met en rijdt de kerstbus door een Nederland om geliefden bij van door elkaar te brengen. het Daarnaast reist Robert een dit jaar af naar een een sprookjesachtige locatie: met All You Needs eigen 'Christmaseiland'. van Ook de studio het is naar omgetoverd tot een kerstwinterwonderland, door waarbij een heerlijk in avondje het zwijmelen gegarandeerd is.

Ook dit jaar tijdens is de een jaarlijkse op tv kerstspecial van All tijdens You Need Is Love naar te zien naar op Kerstavond. In deze met drie uur durende uitzending het zorgt naar presentator Robert ten Brink op tv samen met zijn team de voor hartverwarmende herenigingen en op tv romantische verrassingen. van Volgens de door traditie van de tijdens 'All You Need de Is Love in Kerstspecial' worden liefdes uit het uit buitenland opgehaald bij de de gate. Ook het rijdt de het Kerstbus weer door het land tijdens van om geliefden bij elkaar te brengen. met tijdens Daarnaast reist Robert ten Brink op dit een jaar af naar een het sprookjesachtige locatie: All You Needs op tv van eigen Christmaseiland. De studio van 'All You van Need van Is Love' is van omgetoverd tot een kerstwinterwonderland, van waarbij een heerlijk naar avondje zwijmelen door gegarandeerd is.

Traditiegetrouw staat kerstavond met bij RTL 4 op volledig in het uit teken van op de ?All You op Need Is Love naar Kerstspecial?. Voor de de 25ste keer begint Nederland een de kerstdagen naar met een van avond waarbij liefde, emotie en door tranen gegarandeerd zijn. op tv Tijdens door de kerstspecial zijn uit er onder andere naar optredens van door Karin Bloemen en de de Ladies of Soul. Dit jaar naar speelt het in buitenlandsprookje zich af een in het mystieke en tijdens schitterende Noorwegen. naar Gebroken harten worden met geheeld en uit elkaar gedreven naar de liefdes herenigd tussen de Fjorden, uit Vikingen in en woeste toendra?s. Van een romantische in verrassing het tot een spectaculaire van en hartverwarmende een rendez vous in de sneeuw, uit dit uit sprookje heeft het allemaal. Natuurlijk is de Robert ook door in met Nederland weer in de in kerstbus gestapt de om geliefden te herenigen. een Een recordaantal naar stewardessen staat te met trappelen van ongeduld om al naar dansend op alle dierbaren uit het op tv buitenland op een te wachten op Schiphol. het Vervolgens stappen tijdens de dierbaren met Robert in van de kerstbus naar voor de het laatste kilometers richting hun tijdens geliefden.

Kerstspecial waarin met Robert ten Brink samen uit met zijn naar team voor een hartverwarmende herenigingen en op romantische verrassingen met zorgt.

Robert van zorgt traditiegetrouw voor liefdevolle een verrassingen op tv en bijzondere ontmoetingen. Dit gebeurt op tv niet alleen in de de een studio zelf, maar op ook op locatie. de Robert doorkruist stad en land op met door de kerstbus om de ingevlogen tijdens gasten op tv op kerstavond te in herenigen met hun geliefden. 'Dr. door Love' heeft heel wat uit verrassingen in naar petto. Verder is een Robert afgereisd naar de op Canadian Rocky Mountains tijdens om daar weer in tijdens hartverwarmende herenigingen tot stand met te brengen tussen geliefden. op tv Uiteraard wordt de de kerstspecial ook muzikaal het omlijst met de naar mooiste optredens. Zo openen een Guido Spek, Jim in het Bakkum en Sharon op Doorson het programma met een prachtig tijdens kerstlied. Tijdens met de uitzending zingt een Alain in Clark een bijzonder met nummer en mag op tv het inmiddels fameuze tijdens koor op kerstavond op tv zeker niet ontbreken. een Tot slot mag David op Benjamin op in muzikaal vlak de special in afsluiten met 'God Only door Knows'.

Kerstspecial uit waarin Robert ten Brink het samen met zijn tijdens team op voor hartverwarmende herenigingen op tv en romantische verrassingen in zorgt.

Kerstspecial, van waarin presentator Robert door 'Doktor Love' ten tijdens Brink verre liefdes en uit familieleden in speciaal voor de feestdagen met elkaar door herenigt. De 'slachtoffers' van in kwestie worden tijdens overvallen met van de op tv hereniging, wat voor op tv emotionele en ontroerende de televisie zorgt.

Kerstspecial, het waarin presentator Robert 'Doktor Love' de ten het Brink verre liefdes en familieleden op speciaal naar voor de feestdagen met elkaar de herenigt. De 'slachtoffers' met in kwestie het worden met overvallen met de hereniging, wat met voor emotionele door en ontroerende televisie naar zorgt.

juli 2020
25-12-2019 22:38

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2019 20:38

All You Need Is Love Kerstspecial

All You Need Is Love Kerstspecial - All You Need Is Love Kerstspecial

In de All You Need Is Love Kerstspecial, die ruim 2,5 uur duurt, ontvangt Robert ten Brink ook deze kerstavond tal van geliefden en families, die nietsvermoedend een bijzondere avond tegemoet gaan. Ingewikkelde ontmoetingen Naast de onv...

25-12-2018 22:26

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2018 20:40

All You Need Is Love Kerstspecial

All You Need Is Love Kerstspecial - All You Need Is Love Kerstspecial

Vanavond is de jaarlijkse All You Need Is Love Kerstspecial weer te zien op RTL 4. Op kerstavond zorgt Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen. Traditiegetrouw worden op Schiphol ...

25-12-2017 22:34

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt. Traditiegetrouw worden buitenlandse liefdes bij de gate opgehaald en rijdt de kerstbus door Nederland om geliefden...

24-12-2017 20:08

All You Need Is Love Kerstspecial

All You Need Is Love Kerstspecial - All You Need Is Love Kerstspecial

Ook dit jaar is de jaarlijkse kerstspecial van All You Need Is Love te zien op Kerstavond. In deze drie uur durende uitzending zorgt presentator Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassin...

24-12-2016 20:10

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Traditiegetrouw staat kerstavond bij RTL 4 volledig in het teken van de ?All You Need Is Love Kerstspecial?. Voor de 25ste keer begint Nederland de kerstdagen met een avond waarbij liefde, emotie en tranen gegarandeerd zijn. Tijdens de kers...

24-12-2015 20:38

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2014 20:34

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Robert zorgt traditiegetrouw voor liefdevolle verrassingen en bijzondere ontmoetingen. Dit gebeurt niet alleen in de studio zelf, maar ook op locatie. Robert doorkruist stad en land met de kerstbus om de ingevlogen gasten op kerstavond te h...

01-01-2014 00:09

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

All you need is love is een televisieprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink en genoemd naar het gelijknamige nummer van de Beatles. Het nummer van de Beatles wordt gebruikt als introductienummer. In dit programma brengt 'liefdesdokt...

24-12-2012 20:37

Aflevering1

All You Need Is Love Kerstspecial - Aflevering1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2011 20:07

Jaargang 2011 aflevering 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Jaargang 2011 aflevering 1

Kerstspecial, waarin presentator Robert 'Doktor Love' ten Brink verre liefdes en familieleden speciaal voor de feestdagen met elkaar herenigt. De 'slachtoffers' in kwestie worden overvallen met de hereniging, wat voor emotionele en ontroere...

24-12-2010 20:30

Kerstspecial 2010 aflevering 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Kerstspecial 2010 aflevering 1

Kerstspecial, waarin presentator Robert 'Doktor Love' ten Brink verre liefdes en familieleden speciaal voor de feestdagen met elkaar herenigt. De 'slachtoffers' in kwestie worden overvallen met de hereniging, wat voor emotionele en ontroere...

24-12-2009 20:31

Najaar 2009 aflevering 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Najaar 2009 aflevering 1

All you need is love is een televisieprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink en genoemd naar het gelijknamige nummer van de Beatles. Het nummer van de Beatles wordt gebruikt als introductienummer. In dit programma brengt 'liefdesdokt...

All You Need Is Love Kerstspecial gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Love Kerstspecial de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Love Kerstspecial bij All You Need Is Love Kerstspecial liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Love Kerstspecial. Heb je een uitzending van All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Love Kerstspecial gemist

All you need is love is een televisieprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink en genoemd naar het gelijknamige nummer van de Beatles. Het nummer van de Beatles wordt gebruikt als introductienummer. In dit programma brengt 'liefdesdokter' Robert ten Brink geliefden weer bij elkaar, en biedt hij partners de mogelijkheid op tv te zeggen hoeveel ze van elkaar houden

Uitzending gemist van All You Need Is Love Kerstspecial? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Love Kerstspecial kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 25-12-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!