Programma gemist?

Kerstspecial het waarin Robert ten Brink in samen met het zijn team door voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen een de zorgt.

In de een All You Need Is van Love Kerstspecial, door die ruim 2,5 uur een duurt, met ontvangt Robert ten op tv Brink ook de deze kerstavond tal van geliefden en naar families, die in nietsvermoedend door een bijzondere avond tegemoet gaan. Ingewikkelde ontmoetingen Naast op de onverwachte herenigingen tijdens in de studio, de is het Robert al ruim op tv voor de uitzending tijdens druk geweest door met het regelen van de de meer ingewikkelde ontmoetingen in door binnen- en buitenland. Zwitserland Deze op kerstavond is de tijdens de 28ste All You Need Is Love de op Kerstspecial te zien. Dr. Love Robert op tv met ten Brink heeft een in de afgelopen een weken allerlei opnames gemaakt. door Bijvoorbeeld in een sneeuwlandschap de in een uit koud Zwitserland. Zes Nederlanders zijn de overvallen een op meegenomen naar van het Alpenland om daar in geliefden te ontmoeten uit door andere in landen. Bekijk het vooruitblik op de het naar All You Need Is Love Kerstspecial door met Robert ten tijdens Brink op de gids.tv/v148360/kerstspecial

Kerstspecial waarin tijdens Robert ten Brink samen naar met zijn team de op voor hartverwarmende herenigingen het en romantische verrassingen met zorgt.

Vanavond de is de jaarlijkse op tv All You Need met Is Love Kerstspecial weer te het zien op een RTL 4. Op kerstavond door zorgt Robert ten tijdens Brink samen de met naar zijn team voor hartverwarmende in herenigingen en romantische verrassingen. met Traditiegetrouw worden op een Schiphol families tijdens en geliefden het uit het buitenland opgewacht, uit waarbij de 'stewardessendans' uit niet mag ontbreken. in Dit jaar mogen mensen uit die een speciale met 'All You Need Is uit Love'-trui op tv hebben besteld meedoen met door deze befaamde naar dans.

Kerstspecial waarin Robert in ten Brink samen op met zijn team uit voor de hartverwarmende herenigingen naar en romantische verrassingen zorgt. Traditiegetrouw door worden buitenlandse het liefdes bij de gate met opgehaald en rijdt op de kerstbus door op tv Nederland om geliefden bij uit elkaar te brengen. naar Daarnaast de reist Robert dit jaar van af naar een op sprookjesachtige locatie: All met You Needs eigen in 'Christmaseiland'. Ook de studio van is omgetoverd de tot een kerstwinterwonderland, op tv waarbij een heerlijk avondje tijdens zwijmelen van gegarandeerd is.

Ook in dit jaar naar is de jaarlijkse tijdens kerstspecial van All You Need Is door Love het te zien van op Kerstavond. In deze drie uur een durende uitzending met zorgt presentator Robert ten tijdens Brink op tv samen met zijn tijdens team voor hartverwarmende herenigingen op en romantische verrassingen. naar Volgens de traditie van een de 'All You met Need Is Love met Kerstspecial' worden uit liefdes uit met het buitenland het opgehaald bij de gate. op tv Ook rijdt met de Kerstbus weer het door het land om geliefden bij een het elkaar te brengen. Daarnaast reist Robert door ten Brink een dit jaar af naar door een sprookjesachtige locatie: op tv All You de Needs eigen Christmaseiland. De de studio tijdens van 'All You Need Is Love' door de is omgetoverd tot een kerstwinterwonderland, met waarbij naar een heerlijk avondje van zwijmelen gegarandeerd is.

Traditiegetrouw staat kerstavond in op bij RTL 4 volledig tijdens in het teken het van de ?All You Need tijdens Is Love Kerstspecial?. op tv op Voor de 25ste keer op begint Nederland van de kerstdagen met een avond waarbij in het liefde, emotie en tranen gegarandeerd op tv zijn. Tijdens de kerstspecial op zijn tijdens er onder andere optredens van op tv in Karin Bloemen en de Ladies of een Soul. Dit met jaar speelt het buitenlandsprookje zich op af in het het mystieke en schitterende van Noorwegen. Gebroken uit harten worden geheeld en een uit elkaar gedreven het liefdes herenigd van tussen de Fjorden, in Vikingen en woeste toendra?s. uit Van een in romantische naar verrassing tot een een spectaculaire en hartverwarmende van rendez vous in de sneeuw, dit op sprookje heeft met het naar allemaal. Natuurlijk is Robert uit ook in Nederland weer door in de op tv kerstbus gestapt om geliefden tijdens te herenigen. Een op recordaantal stewardessen staat door te een trappelen van ongeduld door om al dansend alle de dierbaren uit uit het buitenland op te wachten naar op Schiphol. de Vervolgens stappen de het dierbaren met het Robert in de in kerstbus voor de laatste kilometers richting met hun van geliefden.

Kerstspecial waarin naar Robert in ten Brink samen naar met zijn team voor van hartverwarmende herenigingen en door romantische verrassingen door zorgt.

Robert zorgt in traditiegetrouw voor liefdevolle de verrassingen en bijzondere ontmoetingen. uit Dit door gebeurt niet alleen in de in studio zelf, van maar in ook op locatie. Robert doorkruist stad een en land op tv met de op tv kerstbus om de op ingevlogen gasten op kerstavond de te uit herenigen met hun geliefden. 'Dr. in Love' heeft heel het wat naar verrassingen in petto. van Verder is Robert afgereisd met naar de Canadian Rocky van Mountains om daar weer de hartverwarmende herenigingen tot de stand met te brengen tussen geliefden. Uiteraard tijdens uit wordt de kerstspecial ook door muzikaal omlijst met de naar mooiste optredens. Zo openen met tijdens Guido Spek, Jim Bakkum en een Sharon Doorson het programma het naar met een prachtig kerstlied. op Tijdens de uitzending naar zingt Alain Clark een bijzonder door nummer en op mag het inmiddels fameuze tijdens koor van op kerstavond zeker op niet ontbreken. Tot in slot mag David met Benjamin op het muzikaal vlak de special afsluiten met door op 'God Only Knows'.

Kerstspecial met waarin Robert door ten Brink samen met door zijn team voor op hartverwarmende herenigingen op tv en romantische verrassingen een zorgt.

Kerstspecial, op tv waarin presentator Robert 'Doktor Love' in ten Brink van verre liefdes van en familieleden speciaal tijdens voor de feestdagen met uit elkaar herenigt. naar De 'slachtoffers' in kwestie worden de de overvallen met de hereniging, wat voor door naar emotionele en ontroerende televisie naar zorgt.

Kerstspecial, waarin presentator een Robert 'Doktor Love' naar ten Brink het verre van liefdes en familieleden uit speciaal voor de feestdagen met elkaar de herenigt. De 'slachtoffers' op in kwestie worden door overvallen met van de hereniging, met wat voor emotionele op en ontroerende televisie door zorgt.

februari 2020
25-12-2019 22:38

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2019 20:38

All You Need Is Love Kerstspecial

All You Need Is Love Kerstspecial - All You Need Is Love Kerstspecial

In de All You Need Is Love Kerstspecial, die ruim 2,5 uur duurt, ontvangt Robert ten Brink ook deze kerstavond tal van geliefden en families, die nietsvermoedend een bijzondere avond tegemoet gaan. Ingewikkelde ontmoetingen Naast de onv...

25-12-2018 22:26

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2018 20:40

All You Need Is Love Kerstspecial

All You Need Is Love Kerstspecial - All You Need Is Love Kerstspecial

Vanavond is de jaarlijkse All You Need Is Love Kerstspecial weer te zien op RTL 4. Op kerstavond zorgt Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen. Traditiegetrouw worden op Schiphol ...

25-12-2017 22:34

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt. Traditiegetrouw worden buitenlandse liefdes bij de gate opgehaald en rijdt de kerstbus door Nederland om geliefden...

24-12-2017 20:08

All You Need Is Love Kerstspecial

All You Need Is Love Kerstspecial - All You Need Is Love Kerstspecial

Ook dit jaar is de jaarlijkse kerstspecial van All You Need Is Love te zien op Kerstavond. In deze drie uur durende uitzending zorgt presentator Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassin...

24-12-2016 20:10

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Traditiegetrouw staat kerstavond bij RTL 4 volledig in het teken van de ?All You Need Is Love Kerstspecial?. Voor de 25ste keer begint Nederland de kerstdagen met een avond waarbij liefde, emotie en tranen gegarandeerd zijn. Tijdens de kers...

24-12-2015 20:38

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2014 20:34

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Robert zorgt traditiegetrouw voor liefdevolle verrassingen en bijzondere ontmoetingen. Dit gebeurt niet alleen in de studio zelf, maar ook op locatie. Robert doorkruist stad en land met de kerstbus om de ingevlogen gasten op kerstavond te h...

01-01-2014 00:09

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

All you need is love is een televisieprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink en genoemd naar het gelijknamige nummer van de Beatles. Het nummer van de Beatles wordt gebruikt als introductienummer. In dit programma brengt 'liefdesdokt...

24-12-2012 20:37

Aflevering1

All You Need Is Love Kerstspecial - Aflevering1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2011 20:07

Jaargang 2011 aflevering 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Jaargang 2011 aflevering 1

Kerstspecial, waarin presentator Robert 'Doktor Love' ten Brink verre liefdes en familieleden speciaal voor de feestdagen met elkaar herenigt. De 'slachtoffers' in kwestie worden overvallen met de hereniging, wat voor emotionele en ontroere...

24-12-2010 20:30

Kerstspecial 2010 aflevering 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Kerstspecial 2010 aflevering 1

Kerstspecial, waarin presentator Robert 'Doktor Love' ten Brink verre liefdes en familieleden speciaal voor de feestdagen met elkaar herenigt. De 'slachtoffers' in kwestie worden overvallen met de hereniging, wat voor emotionele en ontroere...

24-12-2009 20:31

Najaar 2009 aflevering 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Najaar 2009 aflevering 1

All you need is love is een televisieprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink en genoemd naar het gelijknamige nummer van de Beatles. Het nummer van de Beatles wordt gebruikt als introductienummer. In dit programma brengt 'liefdesdokt...

All You Need Is Love Kerstspecial gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Love Kerstspecial de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Love Kerstspecial bij All You Need Is Love Kerstspecial liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Love Kerstspecial. Heb je een uitzending van All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Love Kerstspecial gemist

All you need is love is een televisieprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink en genoemd naar het gelijknamige nummer van de Beatles. Het nummer van de Beatles wordt gebruikt als introductienummer. In dit programma brengt 'liefdesdokter' Robert ten Brink geliefden weer bij elkaar, en biedt hij partners de mogelijkheid op tv te zeggen hoeveel ze van elkaar houden

Uitzending gemist van All You Need Is Love Kerstspecial? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Love Kerstspecial kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 25-12-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!