Programma gemist?

Kerstspecial van waarin Robert ten Brink uit samen met uit zijn team voor hartverwarmende herenigingen uit en met romantische verrassingen met zorgt.

In de de All You in Need Is Love een Kerstspecial, die ruim 2,5 uur de de duurt, ontvangt Robert ten Brink op ook tijdens deze kerstavond tal van van geliefden en families, die van nietsvermoedend een bijzondere avond tijdens tegemoet gaan. Ingewikkelde een ontmoetingen Naast de onverwachte herenigingen tijdens in tijdens de studio, is door Robert al ruim voor een de uitzending een druk geweest met het op tv regelen van de door meer ingewikkelde ontmoetingen in het binnen- door en buitenland. Zwitserland Deze kerstavond is de tijdens een 28ste All You Need Is een Love Kerstspecial het te zien. Dr. Love Robert door ten Brink heeft de in de in afgelopen naar weken allerlei opnames gemaakt. Bijvoorbeeld op tv in een sneeuwlandschap de in een koud uit Zwitserland. Zes Nederlanders tijdens zijn een overvallen een meegenomen naar het met Alpenland een om daar geliefden te uit ontmoeten uit andere het landen. Bekijk het vooruitblik op met de All het You Need Is tijdens Love Kerstspecial met met Robert ten Brink op door gids.tv/v148360/kerstspecial

Kerstspecial waarin Robert met ten Brink naar samen met met zijn team voor hartverwarmende herenigingen een en romantische tijdens verrassingen naar zorgt.

Vanavond een is de tijdens jaarlijkse All You Need Is Love in Kerstspecial weer te het zien op RTL naar 4. Op een kerstavond zorgt Robert een ten Brink een samen met zijn in team voor hartverwarmende herenigingen en op romantische in verrassingen. Traditiegetrouw worden op Schiphol een door families en geliefden uit het buitenland tijdens opgewacht, waarbij de de van 'stewardessendans' niet mag door ontbreken. Dit jaar mogen een mensen die een het speciale 'All You op tv Need Is Love'-trui hebben besteld naar tijdens meedoen met deze befaamde uit dans.

Kerstspecial met waarin Robert ten door Brink samen met naar zijn team voor op tv hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen naar op tv zorgt. Traditiegetrouw worden in buitenlandse liefdes bij de gate het opgehaald en de rijdt de door kerstbus door Nederland naar om geliefden bij elkaar te brengen. door Daarnaast het reist Robert dit jaar af de naar uit een sprookjesachtige locatie: een All You Needs eigen 'Christmaseiland'. uit door Ook de studio is door omgetoverd tot een naar kerstwinterwonderland, waarbij in een heerlijk avondje zwijmelen gegarandeerd een is.

Ook dit jaar de is de door jaarlijkse kerstspecial van van All You tijdens Need Is Love te met zien op Kerstavond. In op deze drie uur uit durende naar uitzending zorgt presentator Robert met ten Brink door samen met door zijn team voor hartverwarmende herenigingen en op tv tijdens romantische verrassingen. Volgens de traditie van een de 'All You op tv Need Is uit Love het Kerstspecial' worden liefdes uit de het buitenland door opgehaald bij de gate. Ook door rijdt de Kerstbus weer op tv door het het land om uit geliefden bij elkaar uit te brengen. Daarnaast de reist Robert ten Brink op tv dit jaar af tijdens naar een sprookjesachtige van locatie: met All You Needs eigen op tv Christmaseiland. De studio van de 'All You Need Is op tv Love' is naar omgetoverd tot de een kerstwinterwonderland, waarbij een heerlijk avondje door met zwijmelen gegarandeerd is.

Traditiegetrouw staat kerstavond uit van bij RTL 4 volledig in het met tijdens teken van de ?All You Need op tv een Is Love Kerstspecial?. Voor de het 25ste keer op tv begint Nederland de kerstdagen met het een avond waarbij in naar liefde, emotie en tranen in gegarandeerd zijn. op Tijdens de kerstspecial zijn er onder uit door andere optredens van Karin tijdens Bloemen en de Ladies op tv of Soul. Dit jaar speelt tijdens het buitenlandsprookje zich door af in in het naar mystieke en schitterende Noorwegen. Gebroken harten van worden het geheeld en op tv uit elkaar gedreven liefdes herenigd tussen van de Fjorden, tijdens Vikingen en woeste door toendra?s. Van een romantische tijdens verrassing naar tot een spectaculaire met en hartverwarmende rendez in vous in de sneeuw, met dit sprookje tijdens heeft het allemaal. Natuurlijk van is in Robert ook in Nederland weer met in de kerstbus op tv gestapt een om geliefden te herenigen. door Een recordaantal stewardessen een staat te trappelen van ongeduld het om door al dansend alle dierbaren het uit het buitenland naar op op te wachten op op Schiphol. Vervolgens stappen de de dierbaren met Robert in het de met kerstbus voor de laatste kilometers het richting in hun geliefden.

Kerstspecial waarin Robert uit ten Brink samen de met uit zijn team voor hartverwarmende in herenigingen en romantische het verrassingen naar zorgt.

Robert de zorgt traditiegetrouw voor liefdevolle verrassingen de en de bijzondere ontmoetingen. door Dit gebeurt niet alleen een in de op studio zelf, maar ook op uit locatie. Robert door doorkruist stad en land met het de kerstbus tijdens om de op ingevlogen gasten op kerstavond van te herenigen met hun de geliefden. 'Dr. Love' uit tijdens heeft heel wat verrassingen in met petto. in Verder is Robert afgereisd naar op de Canadian door Rocky Mountains om op daar weer hartverwarmende herenigingen op tv tot stand te door brengen tussen geliefden. Uiteraard van wordt de kerstspecial van ook met muzikaal omlijst met de mooiste een optredens. Zo tijdens openen Guido de Spek, Jim door Bakkum en Sharon Doorson het naar programma met een het prachtig kerstlied. Tijdens met de uitzending zingt Alain tijdens Clark van een bijzonder naar nummer en mag het het inmiddels fameuze koor tijdens op kerstavond met zeker niet ontbreken. Tot slot mag van David Benjamin op tv op muzikaal door vlak de special afsluiten met door 'God Only uit Knows'.

Kerstspecial van waarin Robert ten Brink samen van van met zijn team voor hartverwarmende tijdens herenigingen en romantische op verrassingen tijdens zorgt.

Kerstspecial, waarin presentator de Robert 'Doktor uit Love' op ten Brink verre liefdes en familieleden de met speciaal voor de een feestdagen met elkaar tijdens herenigt. De 'slachtoffers' in door kwestie worden overvallen met op de hereniging, wat het voor emotionele en van ontroerende televisie op tv zorgt.

Kerstspecial, waarin uit presentator Robert 'Doktor Love' het ten Brink naar verre een liefdes en familieleden speciaal voor op tv de het feestdagen met elkaar herenigt. De het 'slachtoffers' in tijdens kwestie worden overvallen met de met naar hereniging, wat voor emotionele en op ontroerende in televisie zorgt.

december 2021
25-12-2019 22:38

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2019 20:38

All You Need Is Love Kerstspecial

All You Need Is Love Kerstspecial - All You Need Is Love Kerstspecial

In de All You Need Is Love Kerstspecial, die ruim 2,5 uur duurt, ontvangt Robert ten Brink ook deze kerstavond tal van geliefden en families, die nietsvermoedend een bijzondere avond tegemoet gaan. Ingewikkelde ontmoetingen Naast de onv...

25-12-2018 22:26

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2018 20:40

All You Need Is Love Kerstspecial

All You Need Is Love Kerstspecial - All You Need Is Love Kerstspecial

Vanavond is de jaarlijkse All You Need Is Love Kerstspecial weer te zien op RTL 4. Op kerstavond zorgt Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen. Traditiegetrouw worden op Schiphol ...

25-12-2017 22:34

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt. Traditiegetrouw worden buitenlandse liefdes bij de gate opgehaald en rijdt de kerstbus door Nederland om geliefden...

24-12-2017 20:08

All You Need Is Love Kerstspecial

All You Need Is Love Kerstspecial - All You Need Is Love Kerstspecial

Ook dit jaar is de jaarlijkse kerstspecial van All You Need Is Love te zien op Kerstavond. In deze drie uur durende uitzending zorgt presentator Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassin...

24-12-2016 20:10

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Traditiegetrouw staat kerstavond bij RTL 4 volledig in het teken van de ?All You Need Is Love Kerstspecial?. Voor de 25ste keer begint Nederland de kerstdagen met een avond waarbij liefde, emotie en tranen gegarandeerd zijn. Tijdens de kers...

24-12-2015 20:38

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2014 20:34

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

Robert zorgt traditiegetrouw voor liefdevolle verrassingen en bijzondere ontmoetingen. Dit gebeurt niet alleen in de studio zelf, maar ook op locatie. Robert doorkruist stad en land met de kerstbus om de ingevlogen gasten op kerstavond te h...

01-01-2014 00:09

Afl. 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Afl. 1

All you need is love is een televisieprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink en genoemd naar het gelijknamige nummer van de Beatles. Het nummer van de Beatles wordt gebruikt als introductienummer. In dit programma brengt 'liefdesdokt...

24-12-2012 20:37

Aflevering1

All You Need Is Love Kerstspecial - Aflevering1

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt.

24-12-2011 20:07

Jaargang 2011 aflevering 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Jaargang 2011 aflevering 1

Kerstspecial, waarin presentator Robert 'Doktor Love' ten Brink verre liefdes en familieleden speciaal voor de feestdagen met elkaar herenigt. De 'slachtoffers' in kwestie worden overvallen met de hereniging, wat voor emotionele en ontroere...

24-12-2010 20:30

Kerstspecial 2010 aflevering 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Kerstspecial 2010 aflevering 1

Kerstspecial, waarin presentator Robert 'Doktor Love' ten Brink verre liefdes en familieleden speciaal voor de feestdagen met elkaar herenigt. De 'slachtoffers' in kwestie worden overvallen met de hereniging, wat voor emotionele en ontroere...

24-12-2009 20:31

Najaar 2009 aflevering 1

All You Need Is Love Kerstspecial - Najaar 2009 aflevering 1

All you need is love is een televisieprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink en genoemd naar het gelijknamige nummer van de Beatles. Het nummer van de Beatles wordt gebruikt als introductienummer. In dit programma brengt 'liefdesdokt...

All You Need Is Love Kerstspecial gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Love Kerstspecial de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Love Kerstspecial bij All You Need Is Love Kerstspecial liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Love Kerstspecial. Heb je een uitzending van All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Love Kerstspecial gemist

All you need is love is een televisieprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink en genoemd naar het gelijknamige nummer van de Beatles. Het nummer van de Beatles wordt gebruikt als introductienummer. In dit programma brengt 'liefdesdokter' Robert ten Brink geliefden weer bij elkaar, en biedt hij partners de mogelijkheid op tv te zeggen hoeveel ze van elkaar houden

Uitzending gemist van All You Need Is Love Kerstspecial? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Love Kerstspecial kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 25-12-2019 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!