Programma gemist?

In op de documentaire Talking het to Anorexia van Louis Theroux van een stapt Louis twee naar van de grootste behandelingsfaciliteiten voor een eetstoornissen in op tv Londen binnen. Zowel binnen uit als buiten uit de ziekenhuizen ontmoet op tv hij vrouwen het van verschillende leeftijden, in tijdens verschillende stadia van hun ziekte. Louis op tv brengt een bezoek met aan het St uit van Ann's Hospital en Vincent Square door Clinic in Londen. Hij in ervaart er met de dagelijkse routine uit van de patiënten: het het een afgesproken eten, het wegen de en de met groepstherapiesessies. Louis merkt in dat de vrouwen tijdens verschillend tegen hun ziekte aankijken. De naar één vecht het tegen een nieuwe tijdens opname van in het ziekenhuis, de ander wil uit niet tijdens inzien dat in ze ziek is. Tijdens de met gesprekken wordt ook duidelijk dat tijdens met er veel misvattingen bestaan over anorexia. naar Het zijn in niet alleen jonge vrouwen op tv op die deze ziekte lijden. op Theroux ontmoet de van 63-jarige Janet die al sinds een haar uit achttiende worstelt met haar eetstoornis. van Ze legt met hem uit dat de door relatie tussen op tv de op tv stoornis en de persoon die er de aan lijdt uit zeer complex met is: haar tijdens gedachten wisselen telkens tussen van haar gezonde de en haar anorectische door zelf.

Louis het Theroux praat naar met vrouwen die aan anorexia lijden. op Hij ontmoet vrouwen in van op verschillende leeftijden en in door verschillende tijdens stadia van hun ziekte onder een andere met in St. Ann's Hospital naar en Vincent op tv Square Clinic, twee van de grootste tijdens behandelingsfaciliteiten voor eetstoornissen van in Londen. een Hij de volgt hen bij de van gedwongen dagelijkse routine van eten, van het tijdens wegen en de groepstherapie-sessies. Zo met ervaart hij uit hoe moeilijk anorexia tijdens te bevechten een is en naar dat herstel niet altijd haalbaar het is, omdat de op tv relatie tussen de door stoornis en de op tv persoon die er van aan lijdt zeer complex met een is.

augustus 2020
08-02-2019 21:20

Docu: Louis Theroux - Talking to Anorexia

Louis Theroux: Talking to Anorexia - Docu: Louis Theroux - Talking to Anorexia

In de documentaire Talking to Anorexia van Louis Theroux stapt Louis twee van de grootste behandelingsfaciliteiten voor eetstoornissen in Londen binnen. Zowel binnen als buiten de ziekenhuizen ontmoet hij vrouwen van verschillende leeftijde...

23-02-2018 20:25

Louis Theroux: Talking to Anorexia

Louis Theroux: Talking to Anorexia - Louis Theroux: Talking to Anorexia

Louis Theroux praat met vrouwen die aan anorexia lijden. Hij ontmoet vrouwen van verschillende leeftijden en in verschillende stadia van hun ziekte onder andere in St. Ann's Hospital en Vincent Square Clinic, twee van de grootste behandelin...

Louis Theroux: Talking to Anorexia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Louis Theroux: Talking to Anorexia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Louis Theroux: Talking to Anorexia bij Louis Theroux: Talking to Anorexia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Louis Theroux: Talking to Anorexia. Heb je een uitzending van Louis Theroux: Talking to Anorexia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Louis Theroux: Talking to Anorexia gemist

Uitzending gemist van Louis Theroux: Talking to Anorexia? Hier kun je alle uitzendingen van Louis Theroux: Talking to Anorexia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!