Programma gemist?

Aflevering naar 2 - in In de realityserie op tv De Handhavers volgen naar we het werk van handhavers het op de straat en in het openbaar het vervoer. De camera volgt met diverse door handhavingskoppels en registreert wat een zij meemaken. Hoe is op tv de in omgang met de burgers in en hoe uit treden ze op bij overredingssituaties? op Op die door vraag krijgt de het kijker antwoord uit tijdens dit kijkje uit in de het keuken.

Aflevering 1 - een In de realityserie tijdens De Handhavers volgen het naar we het werk van tijdens handhavers op straat en in met tijdens het openbaar vervoer. het De camera volgt diverse handhavingskoppels op en registreert wat de zij meemaken. met Hoe is de het omgang met in de burgers en met hoe treden ze naar op bij overredingssituaties? Op die vraag op in krijgt de kijker antwoord de tijdens dit kijkje in tijdens de een keuken.

Aflevering 7 door - tijdens In de realityserie De Handhavers volgen het we het werk een van handhavers op het met straat en in naar het openbaar vervoer. De camera volgt in met diverse handhavingskoppels en registreert wat zij van tijdens meemaken. Hoe is de omgang het met een de burgers en op tv hoe treden ze op bij door overredingssituaties? met Op die vraag krijgt de kijker een antwoord in tijdens dit op tv kijkje in de keuken. het In deze aflevering van betrappen handhavers Frans de en Anil een zwartrijder die uit wel op tv heel erg begint te door zweten van als er naar zijn ID wordt uit gevraagd. op tv Het tussen op de poortjes doorglippen heeft ver van gaande gevolgen voor op hem. In Zaanstad tijdens maakt een brutale op dame misbruik van de de invalidekaart van haar een opa. We gaan uit het water op het uit tijdens een handhavingsdag van de havendienst een en de het vlam met slaat in de tijdens pan op station Amsterdam het Centraal.

Aflevering 6 - van In de het realityserie De Handhavers volgen het we door het werk van handhavers op van straat door en in het openbaar vervoer. met De camera van volgt uit diverse handhavingskoppels en registreert wat zij uit meemaken. Hoe door is de een omgang met de een burgers en hoe naar treden ze op op tv bij overredingssituaties? Op in die vraag in krijgt de kijker antwoord van tijdens dit kijkje op tv in de in keuken.

Aflevering 5 - de In de realityserie het De Handhavers volgen de we het het werk een van handhavers op straat met en in het openbaar vervoer. naar De camera volgt door diverse handhavingskoppels en uit met registreert wat zij meemaken. Hoe is in de omgang met op tv de burgers tijdens en hoe treden ze van op bij overredingssituaties? het Op die de vraag op krijgt de kijker antwoord met tijdens dit kijkje door in de de keuken. In Schouwen Duiveland bezorgt een in naar bekende lastpak handhavers op tv Albert en Dominique een nat uit pak. in Bij een wegsleepactie in Zaandam door wil een bestuurder tijdens perse zijn auto terug. een De man uit wordt met agressief, belemmert het het werk en een heftige aanhouding door volgt...

Aflevering 4 - in op tv In de realityserie De tijdens Handhavers volgen we het het werk tijdens van handhavers op naar straat en in het openbaar op tv vervoer. De tijdens camera volgt op tv diverse handhavingskoppels en uit registreert wat zij het meemaken. Hoe is de omgang met tijdens de burgers de en hoe treden ze door op bij een overredingssituaties? Op die de vraag een krijgt de kijker antwoord in tijdens dit kijkje in uit de keuken. In de van vierde aflevering een van De een Handhavers gaan we met tijdens GVB medewerkers Jos uit en Kevin mee het met openbaar vervoer tijdens van Amsterdam in op tv waar een beschonken een man zorgt het voor de nodige hilariteit. het In Brabant gaan in we de de bossen in, boswachters Sjaak en van Khalil openen de naar jacht op wildcrossers naar en van treffen een man in aan die uit naakt rondloopt.

Aflevering 3 - naar de In de realityserie in De Handhavers volgen we het naar werk van handhavers tijdens op straat op en in het openbaar vervoer. met De camera volgt een diverse in handhavingskoppels en registreert naar wat zij meemaken. Hoe in is de tijdens omgang met de de burgers en tijdens hoe treden ze tijdens op bij overredingssituaties? Op die een vraag krijgt de kijker het antwoord tijdens dit met kijkje in de de keuken. Albin door en Mandy naar komen in Zaanstad als een met van de eersten de ter plaatse bij tijdens een uit heftig brommer ongeval, waarbij de tijdens traumahelicopter ook wordt op van opgeroepen.

Aflevering de 2 - van In de realityserie De Handhavers volgen een op tv we het werk van het handhavers op straat en in een van het openbaar vervoer. De camera volgt de diverse handhavingskoppels uit en registreert in wat zij meemaken. Hoe uit is de omgang met door op tv de burgers en de hoe treden ze op bij op overredingssituaties? Op die vraag door krijgt de kijker met antwoord tijdens dit de kijkje in de op keuken. met In deze aflevering houden de Boswachters Sjaak en door Khalil van in Staatbosbeheer een brommer naar staande in tijdens een natuurgebied. Als de in man ervan doorgaat, wordt de naar op achtervolging ingezet. De met Amsterdamse handhavers voeren tijdens een undercover actie uit de in het openbaar vervoer. het De een na de een ander uit gaat op de bon van en er volgen op zelfs aanhoudingen. In Zaanstad een op tv woont een gescheiden vader al het maanden illegaal op in een natuurgebied. Handhavers Albin het en Bo-Ann de ondernemen het actie.

Vanavond start door het tweede op tv seizoen van het realityprogramma De op tijdens Handhavers. De afleveringen zijn op elke zondag om 20:30 met uur een te zien op SBS6. Hoe reageren mensen op als de zij aangesproken worden op overtredingen? door Hoe ervaren handhavers uit dit en hoe in ziet hun werkdag naar er door eigenlijk uit? In de realityserie tijdens De Handhavers de volgt de camera naar hun werk op op tv straat en in het in het openbaar. In de serie op tv worden verschillende duo's naar handhavers gevolgd, die in hun werk naar te maken krijgen tijdens met zowel grappige, van met trieste als heftige van situaties. Tijdens hun werkzaamheden belanden met zij regelmatig naar in hoog oplopende op discussies en op tv krijgen ze te maken door met agressie door en onbegrip. De camera volgt handhavers in door verschillende tijdens steden. Zij hebben de de taak door erop toe te zien een dat burgers zich volgens een de wet gedragen. tijdens Denk met hierbij aan zaken een als fout parkeren, fietsen in een de wandelgebied, loslopende honden, de alcoholgebruik tijdens en vernieling.

Vanavond is de in laatste aflevering naar van de realityserie De met Handhavers. Hoe reageren de mensen als van zij aangesproken worden op in een overtredingen? Hoe ervaren handhavers het dit en hoe ziet een hun werkdag tijdens er eigenlijk uit? In met De Handhavers volgt van de camera hun met werk op straat tijdens en in het naar openbaar. In de met serie worden verschillende duo’s handhavers een een gevolgd, die in hun werk te op tv maken krijgen met in zowel grappige, met trieste als heftige de situaties. Tijdens de hun werkzaamheden belanden zij regelmatig met in hoog het oplopende door discussies en krijgen met ze te maken met agressie en op tv onbegrip. van De camera volgt van handhavers in verschillende steden. Zij het tijdens hebben de taak erop toe te de zien uit dat burgers zich volgens de op tv wet naar gedragen. Denk hierbij aan zaken de van als fout parkeren, fietsen het in een wandelgebied, loslopende uit honden, het alcoholgebruik en vernieling.

Aflevering tijdens 5 - het In de nieuwe realityserie De Handhavers de volgen we tijdens het de werk van handhavers met op straat en in uit het openbaar vervoer. De uit camera door volgt diverse handhavingskoppels en registreert in wat op tv zij meemaken. Hoe is de de omgang met de de burgers en in hoe treden ze uit op bij overredingssituaties? Op het die met vraag krijgt de kijker antwoord tijdens de door dit kijkje in een de keuken.

Aflevering in 4 - In een de nieuwe realityserie De op Handhavers met volgen we het in werk van handhavers op tijdens straat en in het op openbaar op vervoer. De camera volgt naar diverse handhavingskoppels door en registreert wat zij meemaken. uit Hoe is de met omgang met de in burgers en het hoe treden uit ze op bij op overredingssituaties? Op die van vraag krijgt de de kijker antwoord tijdens dit kijkje de in de de keuken.

Aflevering het 3 - naar In de nieuwe realityserie een De Handhavers volgen we het van werk van handhavers op tv op naar straat en uit in het openbaar met vervoer. De camera van volgt diverse handhavingskoppels en registreert een wat een zij meemaken. Hoe is de een omgang met de door burgers in en hoe treden ze op op bij overredingssituaties? Op die naar vraag krijgt de de kijker uit antwoord tijdens dit tijdens kijkje in de een keuken.

Aflevering 2 de - In op de nieuwe realityserie De uit Handhavers volgen we het van werk van handhavers op in op straat en in in het openbaar op tv vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels uit en registreert op wat in zij meemaken. Hoe is door de omgang met de op tv burgers en hoe treden het naar ze op bij naar overredingssituaties? Op die tijdens vraag krijgt de kijker antwoord tijdens in het dit kijkje in op tv de keuken.

Hoe van reageren mensen tijdens als zij aangesproken worden op het overtredingen? naar Hoe ervaren handhavers dit en hoe in ziet hun werkdag door naar er eigenlijk uit? In met de realityserie De Handhavers! op tv volgt de camera in hun werk op met straat in en in het door openbaar. Dit nieuwe programma is vanaf door vanavond iedere vrijdag van om op tv 21:30 uur met te zien bij SBS 6. In de tijdens serie door worden verschillende duo’s handhavers gevolgd, van die in het hun werk een te maken krijgen met op zowel grappige, trieste de als heftige situaties. Tijdens de hun door werkzaamheden belanden zij regelmatig in door door hoog oplopende discussies en krijgen ze tijdens te maken een met agressie door en onbegrip. naar De camera volgt door handhavers in verschillende steden. Zij hebben tijdens uit de taak erop toe te zien door dat burgers zich van volgens de het wet gedragen. Denk op tv hierbij aan zaken in als fout parkeren, de fietsen in van een wandelgebied, loslopende honden, door alcoholgebruik en vernieling. Ook met volgt de camera op door handhavers in het openbaar de vervoer. In met Amsterdam (GVB) en Rotterdam (RET) zien in we hoe zij op tv op optreden tegen zwartrijders, uit hangjongeren, zwervers en overlast in in bijvoorbeeld de uit bus, tram of metro. op tv Tot slot kijken we op tv ook mee met in de medewerkers van tijdens ProRail. tijdens Zij controleren bij spoorwegovergangen op en gaan af op op tv meldingen tijdens van spoorlopers of het andere calamiteiten van op en rondom het de spoor.

mei 2019
20-11-2018 18:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

19-11-2018 18:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 1 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

18-11-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 7 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

11-11-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 6 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

04-11-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-10-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-10-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-10-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-10-2018 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start het tweede seizoen van het realityprogramma De Handhavers. De afleveringen zijn elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe zi...

30-03-2018 21:30

Slot: De Handhavers

De Handhavers - Slot: De Handhavers

Vanavond is de laatste aflevering van de realityserie De Handhavers. Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In De Handhavers volgt de camera hun...

23-03-2018 21:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

16-03-2018 21:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

09-03-2018 21:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

02-03-2018 21:25

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

23-02-2018 21:30

Nieuw: De Handhavers

De Handhavers - Nieuw: De Handhavers

Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In de realityserie De Handhavers! volgt de camera hun werk op straat en in het openbaar. Dit nieuwe progr...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord