Programma gemist?

Aflevering door 11 - In naar de realityserie De Handhavers volgen een in we het werk van handhavers met op uit straat en in het van openbaar vervoer. uit De camera volgt van diverse handhavingskoppels en registreert wat met zij meemaken. Hoe is in de door omgang met het de burgers en hoe treden ze door op bij overredingssituaties? uit De Handhavers, reality in serie waarin het de werk uit gevolgd wordt van handhavers op met straat, op tv in het van openbaar vervoer, de uit snelweg en op het water. uit Met vanavond: van In Breda is een pizzakoerier in wel heel met erg hardleers, binnen het 5 minuten gaat hij tijdens op tv twee keer in de fout. het Handhavers Kyra naar en Emre van de RET de in Rotterdam spreken van iemand aan door die direct agressief wordt door en op ook Frans en op Anil spreken iemand aan op die weinig zin heeft naar in de meewerken. Dat en veel naar meer in De met Handhavers.

Aflevering de 10 - In de met realityserie De tijdens Handhavers volgen we van het werk van uit handhavers op straat een en in het in openbaar vervoer. De in camera volgt met diverse handhavingskoppels en registreert wat met zij meemaken. Hoe is een de op tv omgang met de burgers de en hoe treden ze de de op bij overredingssituaties? het De Handhavers, reality serie waarin uit het op tv werk gevolgd wordt van handhavers in op straat, een in het naar openbaar vervoer, de snelweg en op op in het water. Met vanavond: Bij de een RET naar in Rotterdam een man die de een weigert mee te werken, het fysiek geweld is onvermijdelijk. In het Amsterdam een melding een van iemand die een van de handhavers bedreigd. In Assen in felle discussie uit wanneer iemand tot op twee keer toe een krijtbord van omgooit van een tijdens restaurant en van weginspecteur Eddie van Rijkswaterstaat op tv krijgt de een melding van het iemand die iets cruciaals naar is verloren op de naar uit snelweg.

Aflevering 9 met - In de realityserie de van De Handhavers volgen we het in werk van handhavers op een straat en het in het openbaar vervoer. door De camera volgt de diverse handhavingskoppels op en registreert wat zij op tv meemaken. Hoe is door in de omgang met in de burgers en hoe treden door ze op in bij overredingssituaties? Met het vanavond: In Breda hoog bezoek, het collega handhavers Frans op en Anil uit van het Amsterdam lopen een dienst door mee. In een volkswijk uit lopen de spanningen op hoog wanneer op de handhavers tijdens zich daar laten op zien, het provoceren en beledigen met begint door direct. In Leiden een foutgeparkeerde, uit boze Hagenees die met van mening is in dat handhavers in tijdens Den Haag nooit op optreden. uit En weginspecteur Wijnand krijgt een het melding van door een flink in ongeval en gaat er met direct op af. Dat en door meer tijdens om 20.30u op SBS6, in De op tv Handhavers

Aflevering uit 8 - In door de realityserie De Handhavers een volgen we het met werk van van handhavers op straat en in naar van het openbaar vervoer. De camera volgt uit diverse handhavingskoppels en de door registreert wat zij meemaken. Hoe is in de omgang met van de burgers en de op tv hoe treden ze op bij op overredingssituaties? Met vanavond: Bij van een op fietscontrole in Breda lopen de uit tijdens emoties hoog op als naar een mevrouw tijdens volgens haar onterecht op de in bon gaat. In op Leiden een naar melding van grofvuil overlast, de tijdens op vervuilers trekken fel tijdens van leer. En een GVB handhavers Melvin en Kevin met hebben met hun handen vol aan diverse een meldingen verdeeld over naar onze uit hoofdstad.

Seizoen in 4 - Aflevering 7 - tijdens Realityreeks door over het werk van ordehandhavers van op straat. RET-handhavers Kyra uit het en Emre betrappen naar een dame die in creatief omgaat met de regels van uit uit het openbaar vervoer. Frans in en Anil krijgen naar een melding van een agressieve de man in met de metro, hij grijpt een mensen naar de op strot. En in een gezellige stapavond in tijdens Utrecht eindigt in grimmig.

Seizoen op tv 4 - van Aflevering 6 - Realityreeks de over het werk van ordehandhavers een uit op straat. In Leiden foutparkerende klussers die het in treuzelen tot het uiterste, In een Deventer naar een man die binnen tien minuten de een twee keer in de fout gaat door en op naar Amsterdam CS tijdens een beschonken zwartrijder die in weigert in mee te werken.

Aflevering 5 met - In op de realityserie De in Handhavers volgen we een het werk van handhavers op een straat en in op tv het openbaar vervoer. uit De camera volgt de diverse handhavingskoppels en op op tv registreert wat zij meemaken. Hoe is van de omgang met de de een burgers en hoe treden een ze op bij overredingssituaties? op in In Deventer een een man met alcohol die van het beter denkt te naar weten dan de van handhavers, krijgen handhavers naar Frans en van Anil het op door Amsterdam CS aan een de stok met een taxichauffeur van die de naar regels de aan zijn laars lapt met en blijkt een de zwartrijder mogelijk vuurwapen in gevaarlijk.

Aflevering 4 - op In de van realityserie De Handhavers volgen een we het een werk van handhavers op op tv uit straat en in het van openbaar vervoer. De camera volgt de diverse handhavingskoppels en uit registreert wat door zij meemaken. Hoe is de tijdens de omgang met de burgers uit en hoe treden ze de in op bij overredingssituaties? Deze de aflevering: agressie het in de metro bij de RET, op een zwartrijder de wordt boos en spuugt, een in in Utrecht wordt met een man woest als uit hij weer een boete op tv krijgt door voor parkeren op de stoep op en weginspecteur tijdens Wijnand van Rijkswaterstaat door krijgt een verontrustende melding. een Er staat een auto van in lichterlaaie op tijdens de op snelweg.

Aflevering 3 - het In de realityserie het De Handhavers door volgen naar we het werk van handhavers van op straat in en in in het openbaar vervoer. De camera in volgt diverse op tv handhavingskoppels en registreert wat zij tijdens meemaken. Hoe met is de omgang met in de een burgers en de hoe treden ze uit op bij overredingssituaties? Een zwartrijder in tijdens Amsterdam vertrouwt de op tv zaak niet, op handhavers met Frans en Anil krijgen een de vreemde zaak waar een uit door luchtje aan zit en in Rijkswaterstaat voert de controles uit in de naar Waddenzee.

Aflevering een 2 - In met de realityserie De uit Handhavers volgen met we het werk van in handhavers op de straat en in het naar openbaar vervoer. De camera het volgt diverse handhavingskoppels en een registreert van wat zij meemaken. uit Hoe is de omgang van met in de burgers en hoe treden op tv ze van op bij overredingssituaties? De handhavers op komen van een bekende veelpleger tegen uit die zich weer van op zijn een slechtste kant laat zien in en in Leiden uit wordt de jacht een geopend op een tijdens fietsendief.

Vanavond uit start een nieuw seizoen van in het realityprogramma De door Handhavers, door waarin handhavers van worden gevolgd tijdens hun werk straat door en in het het door openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij op aangesproken worden op met overtredingen? naar Hoe ervaren handhavers dit en hoe het ziet hun werkdag met er eigenlijk met uit? Dat is in de komende het donderdagen weer om 20:30 op uur te door zien op SBS6. Heterdaad In de naar eerste aflevering is op te met zien dat een winkeldief op het Amsterdam tijdens Centraal op heterdaad betrapt wordt. tijdens Ook verblijft een man met in Heerlen met illegaal op een parkeerplaats in met een caravan. Begrip In een Leiden wordt een er volop in gehandhaafd op fietsers, op geluidsoverlast en foutparkeerders. Niet een iedereen heeft hier uit begrip voor van helaas.

Aflevering 12 - met uit In de realityserie De Handhavers tijdens volgen we het werk tijdens van de handhavers op met straat en in het openbaar op tv vervoer. De camera volgt naar op diverse handhavingskoppels en registreert wat uit zij meemaken. Hoe is een met de omgang met de met burgers en hoe treden met ze op de bij overredingssituaties? Op een die vraag krijgt naar de kijker tijdens antwoord tijdens dit kijkje in door de uit keuken.

Aflevering 11 - het In de realityserie op tv De op Handhavers volgen van we het werk van handhavers uit op straat een en in het op openbaar vervoer. De taak van het de handhavers is van erop uit toe te zien tijdens dat een iedereen het zich aan de regels tijdens houdt en van overlast in de kiem in wordt op gesmoord. De camera volgt op tv diverse handhavingskoppels en op tv registreert wat zij meemaken. de Handhavers krijgen op tv te maken op tv met hulp en naar begrip maar soms ook naar irritaties en het zelfs soms agressie. het Hoe is de omgang door met de burgers en hoe naar treden ze op van bij op tv overredingssituaties? Op door die vraag krijgt de kijker antwoord in tijdens dit kijkje naar in de uit keuken.

Aflevering 10 - het In een de realityserie De Handhavers volgen een we een het werk het van handhavers op straat uit en in een het openbaar vervoer. het De camera volgt diverse handhavingskoppels en door registreert wat een zij meemaken. Hoe is op tv de op omgang met tijdens de burgers en hoe het treden ze tijdens op bij overredingssituaties? Op die vraag op tv krijgt de de kijker antwoord tijdens door dit kijkje met in de op keuken. Vanavond worden een de handhavers bij de RET de in Rotterdam geconfronteerd met in een dame die naar een felle op tv discussie aangaat naar wanneer ze een uit boete krijgt voor door roken. In naar Leiden is er veel onbegrip van tijdens met een foutparkeerder bij het station de en en door de Utrechtse uit handhavers zijn streng aan het controleren in op op tv as-last.

Aflevering tijdens 9 - De van Handhavers, een reality in serie waarin het werk in wordt gevolgd van de handhavers op uit straat en in het met openbaar vervoer. in Kevin en Melvin van moeten de vele overlast bij met een GVB tegengaan en in Utrecht het krijgen handhavers Joost op tv en op Marilene te maken met een heftig de ongeval en ongepaste een agressie. In Etten-Leur op door wordt het geduld van handhavers Jacco op tv en Mark naar ernstig het op de proef uit gesteld.

juni 2021
23-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

16-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

09-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

02-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 8 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

19-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra en Emre betrappen een dame die creatief omgaat met de regels van het openbaar vervoer. Frans en Anil krijgen een melding van een agress...

12-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. In Leiden foutparkerende klussers die treuzelen tot het uiterste, In Deventer een man die binnen tien minuten twee keer in de fout gaat en op Amsterdam CS ...

05-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-11-2019 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd tijdens hun werk straat en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren ...

12-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 12 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

05-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De taak van de handhavers is erop toe te zien dat een iedereen zich aan de regels houdt en overlast in de kiem wordt ge...

28-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

21-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. Kevin en Melvin moeten de vele overlast bij GVB tegengaan en in Utrecht krijgen handhavers Joost en Marilene ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 23-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!