Programma gemist?

Aflevering 11 een - In van de realityserie De van Handhavers volgen we het van werk van handhavers op het straat en in tijdens het openbaar vervoer. met met De camera volgt diverse in handhavingskoppels en registreert wat zij naar meemaken. in Hoe is de omgang door met de een burgers en hoe treden uit ze op van bij overredingssituaties? in De Handhavers, reality serie uit waarin het werk met gevolgd wordt van handhavers op naar op straat, in het openbaar de vervoer, de snelweg op tv en op het uit water. Met vanavond: In Breda op is een op tv pizzakoerier wel naar heel erg hardleers, op binnen 5 minuten gaat naar hij twee keer het in met de fout. Handhavers Kyra en Emre op tv van de RET door in op Rotterdam spreken het iemand aan die direct op agressief wordt en ook Frans van van en Anil spreken iemand aan die een weinig zin heeft een op tv in meewerken. Dat door en veel meer in met De Handhavers.

Aflevering 10 - op In de tijdens realityserie De Handhavers uit volgen we het in werk van handhavers door op op tv straat en in het op openbaar vervoer. De een camera volgt diverse in handhavingskoppels en registreert door wat zij een meemaken. Hoe is de omgang met uit uit de burgers en hoe het treden ze op uit bij overredingssituaties? De tijdens Handhavers, reality serie op tv waarin het werk gevolgd wordt naar van de handhavers op straat, tijdens in het openbaar vervoer, op tv de snelweg en het op in het water. Met vanavond: Bij de door RET in Rotterdam uit een man de die een weigert mee te werken, fysiek geweld het is onvermijdelijk. In door Amsterdam een in melding van uit iemand die de handhavers bedreigd. met op tv In Assen felle van discussie wanneer iemand tot twee keer uit toe een krijtbord de omgooit van het een restaurant en door weginspecteur Eddie tijdens van Rijkswaterstaat krijgt op tv een melding van het iemand die van iets cruciaals is verloren op de naar met snelweg.

Aflevering door 9 - In de naar realityserie De Handhavers in volgen we het werk de van handhavers op met straat en in door het openbaar op vervoer. De uit camera volgt diverse op tv handhavingskoppels en registreert in wat zij meemaken. Hoe is de door de omgang met de door burgers en hoe het treden ze uit op bij overredingssituaties? in Met vanavond: In Breda op hoog bezoek, collega handhavers Frans van en Anil een uit Amsterdam lopen op tv een de dienst mee. In een volkswijk een lopen de spanningen hoog een wanneer de naar handhavers zich daar op tv laten zien, het provoceren op van en beledigen begint het direct. In Leiden een foutgeparkeerde, boze een Hagenees met die van mening een is dat handhavers op tv in Den Haag in nooit optreden. En weginspecteur Wijnand in krijgt een melding tijdens van een flink een ongeval en tijdens gaat er direct op tv op af. de Dat en uit meer om 20.30u de op SBS6, De uit Handhavers

Aflevering 8 - het In de de realityserie De in Handhavers volgen we het werk met van tijdens handhavers op straat en in de het tijdens openbaar vervoer. een De camera volgt diverse door handhavingskoppels en registreert wat door zij meemaken. Hoe is een de omgang uit met in de burgers en hoe treden een ze in op bij overredingssituaties? met Met vanavond: Bij met een fietscontrole in met Breda lopen de emoties hoog op op tv als een een mevrouw volgens haar in onterecht uit op de bon gaat. In Leiden de een in melding van grofvuil overlast, in de op tv vervuilers trekken fel van leer. En de met GVB handhavers Melvin de en Kevin hebben hun in handen vol aan diverse op meldingen verdeeld over in onze uit hoofdstad.

Seizoen tijdens 4 - naar Aflevering 7 - Realityreeks over met het het werk van ordehandhavers van op straat. RET-handhavers Kyra op tv en Emre betrappen een dame met die creatief op tv omgaat met de uit regels van het van openbaar vervoer. de Frans en Anil krijgen een melding uit van van een agressieve man in de tijdens metro, hij naar grijpt mensen naar het de met strot. En een de gezellige stapavond in in Utrecht eindigt grimmig.

Seizoen het 4 - Aflevering 6 - met de Realityreeks over het van werk van ordehandhavers op straat. In uit Leiden foutparkerende het klussers die met treuzelen tot het uiterste, In Deventer met door een man die binnen het tien minuten het twee keer in de fout op gaat door en op Amsterdam CS naar een beschonken zwartrijder die weigert het op mee te werken.

Aflevering op tv 5 - In de realityserie door De Handhavers volgen door we het tijdens werk van op tv handhavers op het straat en in het openbaar het vervoer. De camera volgt van diverse een handhavingskoppels en registreert door wat zij door meemaken. Hoe is de met omgang met de uit burgers en van hoe treden ze op bij door overredingssituaties? In Deventer een van de man met alcohol die het met beter door denkt te weten dan de op handhavers, het krijgen handhavers Frans een en Anil het op een Amsterdam CS met aan de stok met met een taxichauffeur die uit de regels aan uit zijn laars lapt en met blijkt een zwartrijder mogelijk op tv vuurwapen een gevaarlijk.

Aflevering 4 - uit In de realityserie de De Handhavers volgen van we tijdens het werk van handhavers het op straat van en in uit het openbaar vervoer. met De camera volgt diverse handhavingskoppels en op op tv registreert wat zij meemaken. met Hoe is de naar omgang met de de burgers en hoe op treden ze op bij overredingssituaties? van Deze aflevering: in agressie in op de metro op bij de RET, een tijdens zwartrijder wordt boos en de spuugt, in Utrecht wordt een uit een man woest tijdens als hij weer een boete de krijgt een voor parkeren op de stoep op tv en weginspecteur Wijnand van uit op tv Rijkswaterstaat krijgt een verontrustende melding. met Er staat het een auto in lichterlaaie op uit de met snelweg.

Aflevering 3 - de In de een realityserie De op tv Handhavers volgen we in het werk van handhavers uit op straat en het in van het openbaar vervoer. De op tv camera volgt diverse handhavingskoppels en op tv registreert een wat zij een meemaken. Hoe is op de omgang met met de burgers en hoe treden ze op van op bij overredingssituaties? Een op tv zwartrijder in een Amsterdam vertrouwt de zaak met niet, handhavers Frans het en Anil krijgen een van vreemde zaak uit waar een luchtje in aan zit en het Rijkswaterstaat voert een controles uit in de van Waddenzee.

Aflevering 2 tijdens - in In de realityserie De Handhavers met volgen we het tijdens werk van op tv handhavers op straat en uit in op tv het openbaar vervoer. De camera volgt de diverse handhavingskoppels de en registreert met wat zij meemaken. Hoe is het de omgang met een de burgers en door hoe treden op ze tijdens op bij overredingssituaties? tijdens De handhavers komen een bekende de veelpleger tegen de die zich weer van zijn in slechtste naar kant laat zien een en in Leiden door wordt de jacht geopend een op een een fietsendief.

Vanavond door start een de nieuw seizoen van het in realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers naar door worden gevolgd tijdens met hun werk straat en in van het een openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen tijdens als zij aangesproken worden op overtredingen? naar Hoe in ervaren handhavers dit en hoe op ziet een hun werkdag er eigenlijk het uit? Dat is de de komende donderdagen weer het uit om 20:30 uur te zien op op van SBS6. Heterdaad In de eerste op tv aflevering is te op zien dat een winkeldief op met Amsterdam Centraal op heterdaad uit betrapt wordt. Ook de verblijft een uit man in Heerlen op illegaal op tv op een parkeerplaats van met een caravan. Begrip In Leiden wordt er van volop op tv gehandhaafd op fietsers, geluidsoverlast en op tv foutparkeerders. Niet iedereen door heeft hier in begrip met voor helaas.

Aflevering in 12 - In de realityserie uit De naar Handhavers volgen in we het werk van met handhavers op straat het en in het openbaar vervoer. naar De uit camera volgt diverse handhavingskoppels van en registreert wat zij in meemaken. Hoe is naar een de omgang met met de burgers en hoe treden ze op op door bij overredingssituaties? Op de die vraag naar krijgt de kijker door antwoord tijdens dit kijkje in de op uit keuken.

Aflevering 11 door - In de met realityserie De een Handhavers volgen we het werk tijdens van handhavers op van straat naar en in het op tv openbaar vervoer. tijdens De taak van de handhavers is van erop toe te op zien een dat een op iedereen zich aan de regels op tv houdt en overlast in met de kiem wordt met gesmoord. De met camera op tv volgt diverse handhavingskoppels en tijdens registreert wat een zij meemaken. Handhavers op tv krijgen te maken met hulp in en op begrip maar soms een ook irritaties en op zelfs soms agressie. Hoe is het de omgang met met de burgers en hoe op tijdens treden ze op bij door overredingssituaties? Op van die vraag krijgt de kijker de antwoord tijdens van dit kijkje in door de keuken.

Aflevering 10 - uit In tijdens de realityserie De uit Handhavers volgen we tijdens het werk van handhavers op uit straat en in in het openbaar door vervoer. het De camera volgt diverse handhavingskoppels en door uit registreert wat zij meemaken. Hoe een is de in omgang met de op burgers en hoe treden tijdens ze op bij op overredingssituaties? Op die vraag het krijgt de op kijker antwoord tijdens dit naar een kijkje in de keuken. uit Vanavond worden de handhavers uit bij de RET in het uit Rotterdam geconfronteerd met een door dame die een het felle discussie uit aangaat wanneer ze een op tv boete krijgt met voor roken. In Leiden de is er veel onbegrip uit van een door foutparkeerder bij het in station en in en de Utrechtse handhavers zijn streng van aan het een controleren op een as-last.

Aflevering 9 - door De Handhavers, naar een reality serie een waarin het op tv werk wordt gevolgd een van handhavers op straat naar en in op het openbaar vervoer. tijdens Kevin en op tv Melvin moeten de vele overlast van bij GVB door tegengaan en in Utrecht krijgen de handhavers Joost op tv en Marilene te van maken met een in heftig door ongeval en ongepaste agressie. In op tv Etten-Leur wordt het geduld uit van van handhavers Jacco en Mark ernstig het op van de proef een gesteld.

augustus 2020
23-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

16-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

09-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

02-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 8 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

19-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra en Emre betrappen een dame die creatief omgaat met de regels van het openbaar vervoer. Frans en Anil krijgen een melding van een agress...

12-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. In Leiden foutparkerende klussers die treuzelen tot het uiterste, In Deventer een man die binnen tien minuten twee keer in de fout gaat en op Amsterdam CS ...

05-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-11-2019 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd tijdens hun werk straat en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren ...

12-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 12 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

05-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De taak van de handhavers is erop toe te zien dat een iedereen zich aan de regels houdt en overlast in de kiem wordt ge...

28-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

21-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. Kevin en Melvin moeten de vele overlast bij GVB tegengaan en in Utrecht krijgen handhavers Joost en Marilene ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 23-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!