Programma gemist?

Seizoen door 4 - Aflevering 2 met - het Realityshow over het werk van ordehandhavers door tijdens op straat. In Heerlen door brengen handhavers Sieger en Marco met een bezoekje naar aan een woonwagenkamp en op in Amsterdam Centraal station door handhaven Frans in en een Anil in burger en in lopen tegen tal van het zaken aan. In van Leiden is met er overlast door van opstandige hangjongeren.

Vanavond start een door nieuw seizoen door van uit het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers met met worden gevolgd tijdens hun werk straat het en in het de openbaar. Werkdag Hoe reageren op mensen als zij het aangesproken worden op door overtredingen? Hoe door ervaren handhavers dit van en hoe van ziet hun werkdag met er eigenlijk uit? Dat is uit de komende naar donderdagen weer om 20:30 uit uur te op zien op SBS6. Heterdaad In met de eerste aflevering is te in zien op tv dat een winkeldief op met Amsterdam Centraal op heterdaad met betrapt wordt. uit Ook verblijft de een man in naar Heerlen illegaal op op een parkeerplaats van met een caravan. Begrip In Leiden wordt naar er volop gehandhaafd op tijdens fietsers, geluidsoverlast en een foutparkeerders. Niet met iedereen heeft tijdens hier begrip voor op tv helaas.

Aflevering tijdens 12 - door In de realityserie De Handhavers volgen met we het werk met op tv van handhavers op straat op en in het openbaar vervoer. het De camera volgt tijdens van diverse handhavingskoppels en registreert uit wat zij meemaken. Hoe is naar de omgang van met de met burgers en door hoe treden ze in op bij overredingssituaties? Op die de vraag door krijgt de kijker antwoord een tijdens dit kijkje in de van op tv keuken.

Aflevering 11 - de In naar de realityserie De Handhavers volgen het de we het werk met van handhavers op het straat en in het uit openbaar vervoer. De taak van met de handhavers is met erop toe te tijdens zien van dat een iedereen door zich aan op de regels houdt en overlast in van de in kiem wordt gesmoord. De camera van door volgt diverse handhavingskoppels tijdens en registreert wat zij het meemaken. Handhavers krijgen naar te maken met door hulp en begrip maar met soms ook irritaties tijdens en van zelfs soms agressie. op Hoe is de tijdens omgang met de burgers en hoe het treden ze een op bij overredingssituaties? de Op die door vraag krijgt de kijker antwoord tijdens op tv tijdens dit kijkje in de in keuken.

Aflevering 10 - van In naar de realityserie de De Handhavers volgen we in het werk van handhavers op op straat en van in het het openbaar vervoer. De een camera volgt naar diverse handhavingskoppels en registreert wat zij het meemaken. Hoe is een de omgang met tijdens de burgers en uit hoe de treden ze op op bij overredingssituaties? Op die in vraag krijgt de naar kijker antwoord tijdens de dit op kijkje in de keuken. Vanavond worden op tv de op tv handhavers bij de RET in op tv Rotterdam geconfronteerd van met een dame met die een felle discussie de aangaat wanneer door ze een boete krijgt de voor uit roken. In Leiden tijdens is er veel van onbegrip van de een foutparkeerder bij het door station en door en de Utrechtse handhavers zijn streng van in aan het controleren op van as-last.

Aflevering 9 het - De Handhavers, naar een de reality serie waarin het werk wordt met in gevolgd van handhavers op straat en de naar in het openbaar vervoer. in Kevin en tijdens Melvin moeten de vele overlast bij het GVB tegengaan en door in tijdens Utrecht krijgen uit handhavers Joost en de Marilene te maken met door een heftig ongeval en uit ongepaste agressie. de In Etten-Leur wordt uit het geduld van handhavers door Jacco en Mark ernstig met uit op de proef het gesteld.

Aflevering van 8 - In Utrecht komt in de politie op er aan naar te pas wanneer iemand door weigert mee te werken in en begint te naar gooien met zijn van uit blikje bier. Frans en Anil in krijgen op Amsterdam CS in te maken op tv met iemand met die zich ten onrechte uitgeeft in voor een politieagent van en een we stappen in bij met weginspecteur Eddy van het Rijkswaterstaat. Hij moet op tv met spoed naar door een door ongeval op de in ring A10.

Aflevering de 7 - Handhavers Frans en door Anil zetten de een achtervolging in in wanneer een op tv verdachte het op een het lopen zet. van Bij het GVB van neemt Kevin de in leiding wanneer een de Johan Cruijff Arena leegstroomt en door iedereen met de uit metro wil door reizen. En onbegrip in het Etten-Leur door wanneer Jacco en Mark de foutparkeerder beboeten op een uit plek waar door ze helemaal met niet mogen de komen

Aflevering 6 - op In deze op aflevering op tv van De Handhavers: de controle in de kop van naar Noord-Holland want op tv hebben de sportvissers daar uit hun zaakjes het wel op orde? In naar Assen zijn sommige de foutparkeerders nu wel genoeg een een gewaarschuwd en op station Amsterdam Centraal het krijgen uit handhavers Frans een en Anil met een iemand te maken die een mensen voor robots in aanziet..

Aflevering een 5 - Gezelligheid in een het Brabantse uit Etten-Leur maar op tv ook woede als iemand een met bon met krijgt voor fietsen daar waar het een niet mag. op tv Ook van in Oldenzaal veel gefeest, in de het trein echter ook op mensen die een moeite hebben zich op tv te gedragen. tijdens Zij worden van uit de trein verwijderd. Verder worden door auto's in weggesleept in Utrecht naar en in Assen is het naar gedoogbeleid van fietsen door parkeren op in bij het station nu door echt door voorbij.

Aflevering een 4 - In Etten-Leur krijgt van iemand voor op tv het eerst in op zijn leven uit een boete en bij het van tijdens GVB in Amsterdam trekt met iemand onbedoeld de een aandacht en verraad hij zichzelf in de als zwartrijder. Frans en door Anil lopen op treinstation door Amsterdam Centraal weer in tegen tal van van zaken tijdens aan.

Aflevering 3 op tv - Op treinstation Amsterdam naar op Centraal worden Frans en Anil uit opgeroepen wanneer er sprake in is van een uit door steekincident. En we gaan voor het in eerst mee met met handhavers in naar de binnenstad van uit Utrecht.

Aflevering 2 een - op In Heerlen brengen handhavers Sieger op en Marco een bezoekje naar aan uit een woonwagenkamp en naar op Amsterdam tijdens Centraal station handhaven Frans en Anil van in burger met en lopen van tegen tal van op tv zaken aan. In Leiden een is er overlast van een opstandige op hangjongeren.

Aflevering in 1 - van De Handhavers, een reality op serie waarin het werk door wordt gevolgd van op handhavers op straat en het van in het openbaar het vervoer. In deze tijdens aflevering: Een winkeldief op Amsterdam Centraal tijdens wordt op heterdaad uit betrapt, van in Heerlen een man die op illegaal verblijft op door een parkeerplaats een met tijdens een caravan en in Leiden het wordt er op volop gehandhaafd op fietsers, geluidsoverlast met en foutparkeerders. met Niet iedereen in heeft hier begrip voor door helaas.

Seizoen 3 op tv - Aflevering 30 - een Nederlandse realityshow. We volgen op in het werk van een handhavers op straat en in met het openbaar vervoer. De op camera tijdens volgt diverse handhavingskoppels en de registreert wat zij een meemaken. op Hoe is de omgang met naar de burgers en van hoe treden ze door op bij in overredingssituaties? Op die op vraag krijgt de de kijker antwoord tijdens dit kijkje van tijdens in de keuken.

november 2019
14-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Realityshow over het werk van ordehandhavers op straat. In Heerlen brengen handhavers Sieger en Marco een bezoekje aan een woonwagenkamp en op Amsterdam Centraal station handhaven Frans en Anil in burger en lopen...

07-11-2019 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd tijdens hun werk straat en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren ...

12-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 12 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

05-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De taak van de handhavers is erop toe te zien dat een iedereen zich aan de regels houdt en overlast in de kiem wordt ge...

28-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

21-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. Kevin en Melvin moeten de vele overlast bij GVB tegengaan en in Utrecht krijgen handhavers Joost en Marilene ...

14-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 8 - In Utrecht komt de politie er aan te pas wanneer iemand weigert mee te werken en begint te gooien met zijn blikje bier. Frans en Anil krijgen op Amsterdam CS te maken met iemand die zich ten onrechte uitgeeft voor een politie...

07-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 7 - Handhavers Frans en Anil zetten de achtervolging in wanneer een verdachte het op een lopen zet. Bij het GVB neemt Kevin de leiding wanneer de Johan Cruijff Arena leegstroomt en iedereen met de metro wil reizen. En onbegrip in...

31-03-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 6 - In deze aflevering van De Handhavers: controle in de kop van Noord-Holland want hebben de sportvissers daar hun zaakjes wel op orde? In Assen zijn sommige foutparkeerders nu wel genoeg gewaarschuwd en op station Amsterdam Cen...

24-03-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - Gezelligheid in het Brabantse Etten-Leur maar ook woede als iemand een bon krijgt voor fietsen daar waar het niet mag. Ook in Oldenzaal veel gefeest, in de trein echter ook mensen die moeite hebben zich te gedragen. Zij worde...

17-03-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In Etten-Leur krijgt iemand voor het eerst in zijn leven een boete en bij het GVB in Amsterdam trekt iemand onbedoeld de aandacht en verraad hij zichzelf als zwartrijder. Frans en Anil lopen op treinstation Amsterdam Centraal...

10-03-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - Op treinstation Amsterdam Centraal worden Frans en Anil opgeroepen wanneer er sprake is van een steekincident. En we gaan voor het eerst mee met handhavers in de binnenstad van Utrecht.

03-03-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In Heerlen brengen handhavers Sieger en Marco een bezoekje aan een woonwagenkamp en op Amsterdam Centraal station handhaven Frans en Anil in burger en lopen tegen tal van zaken aan. In Leiden is er overlast van opstandige han...

24-02-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 1 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. In deze aflevering: Een winkeldief op Amsterdam Centraal wordt op heterdaad betrapt, in Heerlen een man die i...

28-12-2018 18:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 3 - Aflevering 30 - Nederlandse realityshow. We volgen het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!