Programma gemist?

Aflevering 6 - uit In naar de realityserie van De Handhavers volgen we het werk van van een handhavers op straat en in het op het openbaar vervoer. De een camera volgt diverse handhavingskoppels en in registreert wat zij naar met meemaken. Hoe is de uit omgang met de in burgers en van hoe treden ze de op bij overredingssituaties? Op die met vraag krijgt de kijker op tv antwoord tijdens door dit kijkje in de het op tv keuken.

Aflevering tijdens 5 - In uit de realityserie De Handhavers het volgen we met het werk van tijdens handhavers op straat en in in met het openbaar vervoer. met De camera volgt diverse van handhavingskoppels en registreert wat zij de meemaken. Hoe door is de omgang met op tv de burgers op tv en uit hoe treden ze op tv op bij overredingssituaties? Op die uit vraag krijgt de kijker met tijdens antwoord tijdens dit kijkje in de met keuken. met In Schouwen van Duiveland bezorgt een met bekende lastpak handhavers Albert en Dominique met het een nat pak. Bij een wegsleepactie de de in Zaandam wil een bestuurder uit perse zijn auto tijdens terug. De naar man wordt een agressief, belemmert het de werk en een heftige op aanhouding volgt...

Aflevering een 4 - In de realityserie een De tijdens Handhavers volgen we het door werk tijdens van handhavers op straat en van in het openbaar naar vervoer. De de camera volgt van diverse handhavingskoppels en registreert wat een zij in meemaken. Hoe is de omgang op tv met de door burgers en hoe uit treden ze op op bij overredingssituaties? het Op die vraag krijgt de naar kijker antwoord de tijdens dit kijkje in het de keuken. In door de vierde tijdens aflevering van uit De Handhavers gaan we met op tv GVB medewerkers Jos en op tv Kevin mee naar het tijdens openbaar vervoer van Amsterdam in waar van een naar beschonken man zorgt voor een de nodige op hilariteit. In Brabant een gaan we door de bossen in, op tv boswachters Sjaak en Khalil openen de naar met jacht op wildcrossers en treffen een van man aan een die naakt een rondloopt.

Aflevering tijdens 3 - In de de realityserie De Handhavers naar volgen we het in werk op van handhavers op in straat en in uit het openbaar vervoer. De camera door volgt tijdens diverse handhavingskoppels en registreert wat in zij meemaken. Hoe naar is naar de omgang met de burgers en een hoe treden ze uit op bij overredingssituaties? op tv een Op die vraag krijgt de een kijker antwoord door tijdens dit kijkje in op tv de keuken. Albin naar en Mandy komen in tijdens Zaanstad als in een van de eersten tijdens ter plaatse bij de een heftig brommer van ongeval, het waarbij de in traumahelicopter ook wordt de opgeroepen.

Aflevering op tv 2 - tijdens In de realityserie De Handhavers op tv volgen we het werk naar van het handhavers op straat en in een het openbaar het vervoer. De camera volgt van diverse handhavingskoppels en uit registreert in wat zij meemaken. op tv Hoe is de een omgang met op de burgers en op hoe treden ze op tv op bij overredingssituaties? met Op die vraag krijgt de de kijker antwoord tijdens dit een kijkje in de een keuken. In deze in aflevering houden het Boswachters Sjaak en Khalil een van tijdens Staatbosbeheer een brommer staande naar in een natuurgebied. Als tijdens de de man ervan uit doorgaat, wordt de de achtervolging ingezet. De Amsterdamse handhavers voeren in een undercover actie op tv uit in van het openbaar vervoer. een De een na de tijdens ander met gaat op de bon tijdens en de er volgen zelfs aanhoudingen. In Zaanstad met woont een van gescheiden de vader al maanden illegaal in in een natuurgebied. van Handhavers Albin en door Bo-Ann ondernemen de actie.

Vanavond start het met in tweede seizoen van het tijdens realityprogramma De Handhavers. De afleveringen van zijn elke tijdens zondag om door 20:30 uur te zien op in SBS6. Hoe reageren van mensen als het zij aangesproken naar worden op overtredingen? Hoe door ervaren handhavers dit en het hoe ziet hun de werkdag er eigenlijk uit? van In de realityserie met naar De Handhavers volgt door de camera hun werk de op straat en in in het openbaar. In de uit serie worden op verschillende duo's handhavers gevolgd, die door in het hun werk te maken krijgen naar met zowel grappige, een de trieste als heftige situaties. Tijdens hun door het werkzaamheden belanden zij regelmatig in de hoog de oplopende discussies en krijgen ze te de een maken met agressie en onbegrip. De camera van volgt van handhavers in door verschillende steden. Zij hebben de taak een erop toe op te zien de dat burgers op zich volgens de een wet gedragen. Denk hierbij van aan zaken als fout parkeren, in fietsen de in een wandelgebied, loslopende van honden, naar alcoholgebruik en vernieling.

Vanavond is in de laatste op aflevering van de realityserie De een Handhavers. Hoe reageren het een mensen als zij aangesproken naar worden op overtredingen? Hoe ervaren in handhavers van dit en hoe ziet een hun door werkdag er eigenlijk uit? op In De Handhavers volgt een de camera hun werk uit het op straat en in het van openbaar. In de serie worden op tv verschillende duo’s handhavers door uit gevolgd, die in op hun werk te maken krijgen op met de zowel grappige, trieste als heftige situaties. uit Tijdens hun door werkzaamheden belanden zij regelmatig het een in hoog oplopende discussies en krijgen de ze in te maken met met agressie en op onbegrip. De camera volgt handhavers met in verschillende steden. Zij naar hebben de met taak erop toe te een zien dat burgers het zich naar volgens de wet gedragen. Denk het op hierbij aan zaken als fout van parkeren, door fietsen in een op wandelgebied, loslopende honden, in alcoholgebruik en vernieling.

Aflevering tijdens 5 - In uit de nieuwe realityserie De Handhavers een volgen we uit het werk van handhavers het op straat van en in het openbaar de vervoer. De camera de het volgt diverse handhavingskoppels op tv en registreert wat zij meemaken. Hoe van tijdens is de omgang in met de burgers en hoe door treden van ze op bij overredingssituaties? Op die een de vraag krijgt de kijker in antwoord tijdens dit kijkje in in de uit keuken.

Aflevering 4 - van In op tv de nieuwe realityserie een De Handhavers volgen we het het door werk van handhavers op straat en naar een in het openbaar vervoer. De camera op volgt diverse tijdens handhavingskoppels en in registreert wat zij een meemaken. Hoe is op tv de omgang op tv met de burgers in en hoe treden ze in op bij overredingssituaties? Op die op vraag krijgt op de van kijker antwoord tijdens dit in kijkje in de tijdens keuken.

Aflevering 3 een - In de nieuwe op tv van realityserie De Handhavers volgen we het het naar werk van handhavers op straat op en op tv in het openbaar vervoer. de De camera volgt uit diverse handhavingskoppels naar en registreert wat zij op tv meemaken. Hoe is de een omgang op tv met de burgers en hoe treden een ze op bij de overredingssituaties? naar Op die vraag krijgt tijdens de kijker antwoord tijdens door dit een kijkje in de naar keuken.

Aflevering 2 op tv - een In de nieuwe realityserie tijdens De Handhavers volgen naar we het werk op tv van handhavers op straat en naar in het op tv openbaar naar vervoer. De camera volgt van diverse handhavingskoppels en een registreert wat zij de meemaken. Hoe is de de omgang met de burgers door en de hoe treden ze op in bij overredingssituaties? met Op die vraag door krijgt de kijker antwoord op tv tijdens dit op kijkje in op tv de keuken.

Hoe het reageren mensen als zij aangesproken het van worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers met dit en op tv hoe ziet op tv hun werkdag tijdens er eigenlijk uit? In de realityserie de De Handhavers! volgt op tv de camera op hun werk op straat van en tijdens in het door openbaar. Dit nieuwe programma is vanaf de vanavond op tv iedere vrijdag uit om 21:30 uur te op tv zien bij SBS 6. In met de serie op worden verschillende duo’s tijdens handhavers gevolgd, die tijdens in hun werk het te maken krijgen met zowel de grappige, trieste de als heftige situaties. Tijdens de hun het werkzaamheden belanden zij regelmatig in in hoog oplopende uit discussies en krijgen ze op te maken met een agressie en op onbegrip. De camera tijdens volgt handhavers van in verschillende steden. met Zij hebben de taak tijdens erop toe te naar zien dat burgers zich naar volgens de in wet gedragen. van Denk hierbij aan zaken naar als fout een parkeren, fietsen in een wandelgebied, op tv loslopende in honden, alcoholgebruik en vernieling. Ook het een volgt de camera handhavers in het door openbaar vervoer. tijdens In naar Amsterdam (GVB) en Rotterdam (RET) tijdens zien met we hoe zij optreden tegen de zwartrijders, hangjongeren, op zwervers en overlast in bijvoorbeeld uit met de bus, tram of het metro. Tot slot kijken de we ook mee in met in de medewerkers van een ProRail. Zij controleren bij spoorwegovergangen tijdens en gaan af in op meldingen tijdens van spoorlopers of andere calamiteiten uit tijdens op en rondom van het spoor.

november 2018
11-11-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 6 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

04-11-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-10-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-10-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-10-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-10-2018 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start het tweede seizoen van het realityprogramma De Handhavers. De afleveringen zijn elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe zi...

30-03-2018 21:30

Slot: De Handhavers

De Handhavers - Slot: De Handhavers

Vanavond is de laatste aflevering van de realityserie De Handhavers. Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In De Handhavers volgt de camera hun...

23-03-2018 21:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

16-03-2018 21:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

09-03-2018 21:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

02-03-2018 21:25

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

23-02-2018 21:30

Nieuw: De Handhavers

De Handhavers - Nieuw: De Handhavers

Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In de realityserie De Handhavers! volgt de camera hun werk op straat en in het openbaar. Dit nieuwe progr...

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord