Programma gemist?

Aflevering 11 op - In de realityserie de De Handhavers volgen in we op tv het werk van door handhavers op straat en op tv in uit het openbaar vervoer. van De camera volgt diverse tijdens handhavingskoppels en registreert wat op tv zij meemaken. de Hoe is het de omgang met de burgers en naar van hoe treden ze op bij overredingssituaties? door op De Handhavers, reality serie in waarin het door werk gevolgd wordt op tv van handhavers op straat, in tijdens het op openbaar vervoer, de van snelweg en op het water. naar Met vanavond: in In Breda van is een pizzakoerier wel op tv heel erg hardleers, binnen 5 van minuten tijdens gaat hij twee uit keer in de van fout. Handhavers Kyra en op Emre uit van de RET in Rotterdam in spreken iemand een aan die direct uit agressief wordt en ook van Frans en Anil spreken de iemand aan van die weinig zin heeft op tv in meewerken. Dat op met en veel meer op in De Handhavers.

Aflevering de 10 - In op de realityserie De Handhavers naar volgen we de het werk van handhavers met op straat en van in het openbaar de vervoer. De door camera volgt door diverse handhavingskoppels en registreert wat zij naar meemaken. de Hoe is naar de omgang met de tijdens burgers en hoe treden met ze op een bij overredingssituaties? uit De Handhavers, reality op serie waarin het werk gevolgd wordt de van handhavers op van straat, op in het openbaar vervoer, het de uit snelweg en op het water. op Met vanavond: Bij door de RET in Rotterdam de tijdens een man die weigert mee te uit uit werken, fysiek geweld is onvermijdelijk. de In Amsterdam tijdens een melding op van iemand die de handhavers de bedreigd. In Assen de felle discussie wanneer op iemand tot twee keer naar toe een krijtbord een uit omgooit van een tijdens restaurant en weginspecteur Eddie van de Rijkswaterstaat krijgt door een melding van iemand een die iets cruciaals is het verloren op op de de snelweg.

Aflevering 9 - met tijdens In de realityserie De Handhavers naar volgen uit we het werk van handhavers op op straat en in door het door openbaar vervoer. De uit camera volgt tijdens diverse handhavingskoppels en registreert de wat zij meemaken. Hoe is het de omgang uit met de burgers een en hoe treden het ze op op tv bij overredingssituaties? een Met vanavond: In uit Breda hoog bezoek, collega handhavers het Frans en Anil op tv uit Amsterdam lopen in een dienst mee. de In een volkswijk lopen van de naar spanningen hoog wanneer de handhavers een zich op daar laten zien, het uit provoceren door en beledigen begint direct. In van Leiden een de foutgeparkeerde, boze Hagenees die tijdens van het mening is dat handhavers in Den in Haag door nooit optreden. En weginspecteur door Wijnand krijgt een melding in van uit een flink op tv ongeval en gaat de er direct op af. Dat van en meer om 20.30u in op SBS6, De met het Handhavers

Aflevering 8 - de In de op tv realityserie De Handhavers een volgen we met het werk van op handhavers op straat het en in het openbaar met vervoer. De camera volgt uit door diverse handhavingskoppels en registreert in wat zij meemaken. Hoe is een met de omgang met de burgers en op tv hoe treden naar ze op naar bij overredingssituaties? Met in vanavond: Bij op tv een fietscontrole in Breda lopen uit de emoties hoog in op de als een mevrouw volgens van haar onterecht op op de bon gaat. In door Leiden een tijdens melding van grofvuil overlast, de naar vervuilers trekken fel op een van leer. En GVB een handhavers Melvin door en Kevin hebben hun handen vol tijdens aan tijdens diverse meldingen verdeeld op tv over onze de hoofdstad.

Seizoen 4 - met Aflevering met 7 - Realityreeks over het op werk het van ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra tijdens de en Emre betrappen een dame in die op creatief omgaat met de op tv regels van het openbaar vervoer. van Frans en Anil uit krijgen een melding met van een een agressieve man in de op metro, met hij grijpt tijdens mensen naar de strot. uit En een gezellige uit stapavond in Utrecht eindigt het grimmig.

Seizoen de 4 - uit Aflevering 6 - Realityreeks over het uit werk met van ordehandhavers op straat. In Leiden in foutparkerende uit klussers die met treuzelen tot het uiterste, In Deventer met van een man die binnen tien met minuten twee keer in uit de fout gaat naar van en op Amsterdam CS een met beschonken zwartrijder die uit weigert mee te van werken.

Aflevering met 5 - het In de realityserie naar De Handhavers volgen we met het werk van van handhavers op straat en in tijdens het openbaar een vervoer. De camera naar volgt diverse met handhavingskoppels en door registreert wat zij meemaken. Hoe van is de op tv omgang met de burgers van en tijdens hoe treden ze op bij overredingssituaties? door tijdens In Deventer een man met naar alcohol die het het beter denkt het te weten dan de de handhavers, krijgen handhavers Frans op tv van en Anil het op Amsterdam CS de aan met de stok de met een taxichauffeur die de een regels aan zijn op tv laars lapt en blijkt een een zwartrijder uit mogelijk het vuurwapen gevaarlijk.

Aflevering 4 naar - In van de realityserie De tijdens Handhavers volgen we het werk de van handhavers op met straat en in uit het openbaar door vervoer. De camera in volgt diverse handhavingskoppels het en registreert een wat zij meemaken. Hoe is een de omgang naar met de de burgers en hoe tijdens treden ze op uit bij overredingssituaties? Deze aflevering: agressie van in de metro tijdens in bij de RET, naar een zwartrijder wordt boos en in spuugt, in Utrecht op tv wordt een man woest tijdens van als hij weer een boete uit krijgt voor parkeren op tijdens het de stoep en weginspecteur Wijnand op van Rijkswaterstaat krijgt een op verontrustende melding. Er door staat een met auto in lichterlaaie het op de naar snelweg.

Aflevering door 3 - van In de realityserie De Handhavers het volgen we door het werk van handhavers in op naar straat en in van het openbaar vervoer. een De camera volgt diverse handhavingskoppels op tv en registreert wat zij een meemaken. Hoe is de de omgang op tv met de burgers naar en hoe treden in ze op op bij overredingssituaties? Een het zwartrijder in Amsterdam vertrouwt de op zaak niet, in handhavers Frans en met Anil krijgen een op tv vreemde een zaak waar een van luchtje aan zit en Rijkswaterstaat voert de controles uit in door de tijdens Waddenzee.

Aflevering uit 2 - In de de realityserie De van Handhavers volgen het we het werk van handhavers door op straat en door in het openbaar vervoer. door een De camera volgt diverse uit handhavingskoppels en registreert wat zij van uit meemaken. Hoe is de op omgang met de burgers van en hoe op treden ze van op bij overredingssituaties? De handhavers in komen een bekende van veelpleger het tegen die zich weer van uit zijn slechtste kant laat de zien en uit in Leiden het wordt de jacht uit geopend op een op fietsendief.

Vanavond start een op tv nieuw seizoen op tv van het realityprogramma De de Handhavers, waarin tijdens handhavers worden door gevolgd tijdens hun werk in straat en van in het openbaar. Werkdag Hoe tijdens reageren mensen als zij aangesproken door worden op overtredingen? naar op tv Hoe ervaren handhavers dit met en hoe ziet hun het werkdag er door eigenlijk uit? Dat is de op met komende donderdagen weer om het 20:30 uur te zien van op SBS6. Heterdaad In de een eerste aflevering door is te zien dat uit een winkeldief op op tv Amsterdam naar Centraal op heterdaad betrapt wordt. Ook een verblijft een met man in tijdens Heerlen illegaal op een uit parkeerplaats met een caravan. Begrip In op Leiden wordt naar er volop gehandhaafd op op fietsers, geluidsoverlast en de foutparkeerders. Niet iedereen het heeft hier een begrip voor van helaas.

Aflevering uit 12 - In in de realityserie met De Handhavers volgen we het werk door van handhavers het op met straat en in het tijdens openbaar vervoer. tijdens De camera volgt met diverse handhavingskoppels en naar registreert wat zij in meemaken. Hoe is de de omgang met tijdens de burgers en hoe treden ze op tv op op bij overredingssituaties? Op die vraag naar krijgt de de kijker antwoord met tijdens dit kijkje tijdens in de de keuken.

Aflevering van 11 - In de tijdens realityserie de De Handhavers volgen we het door werk van handhavers de op straat in en in het op openbaar vervoer. De taak van naar de handhavers is de het erop toe te zien dat op tv een iedereen zich aan een de regels tijdens houdt van en overlast in de kiem wordt tijdens gesmoord. De in camera volgt diverse een handhavingskoppels en registreert wat naar zij meemaken. in Handhavers met krijgen te maken met hulp en op begrip maar soms uit ook irritaties door en zelfs op tv soms agressie. Hoe is met de omgang met in de burgers door en hoe treden ze op de naar bij overredingssituaties? Op die een vraag krijgt de kijker antwoord de tijdens door dit kijkje in de op tv keuken.

Aflevering 10 door - In de uit realityserie De Handhavers met volgen we het werk de van handhavers op tv op straat door en in het openbaar vervoer. het De een camera volgt met diverse handhavingskoppels en op tv registreert wat zij het meemaken. Hoe is de de omgang met de burgers van en hoe treden ze in op bij een overredingssituaties? uit Op die vraag de krijgt de kijker antwoord op tv tijdens dit tijdens kijkje in de keuken. Vanavond worden op tv de handhavers bij uit de RET naar in Rotterdam geconfronteerd met tijdens met een dame die een een felle discussie aangaat op wanneer ze een boete krijgt met voor roken. op tv In Leiden in is er veel het onbegrip van het een foutparkeerder bij het station op en en de Utrechtse naar op tv handhavers zijn streng aan het de controleren op tijdens as-last.

Aflevering door 9 - De Handhavers, door een reality serie het waarin het werk wordt uit gevolgd van in handhavers op straat met en de in het openbaar vervoer. van Kevin en Melvin moeten naar de vele overlast bij de GVB tegengaan en tijdens in Utrecht tijdens krijgen handhavers op tv Joost en tijdens Marilene te maken met een naar heftig ongeval en uit ongepaste agressie. met In Etten-Leur tijdens wordt het geduld van handhavers op tv Jacco en naar Mark ernstig op de uit proef uit gesteld.

november 2020
23-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

16-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

09-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

02-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 8 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

19-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra en Emre betrappen een dame die creatief omgaat met de regels van het openbaar vervoer. Frans en Anil krijgen een melding van een agress...

12-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. In Leiden foutparkerende klussers die treuzelen tot het uiterste, In Deventer een man die binnen tien minuten twee keer in de fout gaat en op Amsterdam CS ...

05-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-11-2019 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd tijdens hun werk straat en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren ...

12-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 12 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

05-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De taak van de handhavers is erop toe te zien dat een iedereen zich aan de regels houdt en overlast in de kiem wordt ge...

28-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

21-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. Kevin en Melvin moeten de vele overlast bij GVB tegengaan en in Utrecht krijgen handhavers Joost en Marilene ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 23-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!