Programma gemist?

Aflevering met 11 - In in de realityserie De op Handhavers volgen we het werk met door van handhavers op straat en in een het openbaar vervoer. met De camera een volgt diverse handhavingskoppels en op tv registreert van wat zij meemaken. Hoe is in de van omgang met de het burgers en hoe treden ze op op bij overredingssituaties? met De Handhavers, reality naar serie uit waarin het werk gevolgd op tv wordt van het handhavers op straat, de in het openbaar vervoer, een de snelweg en op van het water. Met het vanavond: In op Breda tijdens is een pizzakoerier wel heel erg naar hardleers, binnen op tv 5 tijdens minuten gaat hij twee keer uit in de van fout. Handhavers van Kyra en Emre van in de RET in Rotterdam tijdens spreken iemand aan die een direct agressief wordt tijdens en ook Frans in op en Anil spreken tijdens iemand aan die weinig zin heeft naar in een meewerken. Dat en veel meer naar in De door Handhavers.

Aflevering tijdens 10 - In op tv de realityserie De Handhavers volgen tijdens we het werk van van uit handhavers op straat het en in het tijdens openbaar vervoer. De camera volgt door van diverse handhavingskoppels en registreert wat de zij meemaken. uit Hoe is de de omgang met de van burgers en hoe treden ze de op bij overredingssituaties? op De Handhavers, met reality met serie waarin het werk gevolgd wordt in van handhavers op het straat, in een het openbaar vervoer, de naar snelweg van en op het water. Met op vanavond: Bij uit de RET in Rotterdam tijdens een man die het weigert met mee te werken, van fysiek geweld is onvermijdelijk. In uit een Amsterdam een melding door van iemand die de handhavers bedreigd. op In Assen felle het discussie wanneer iemand een tot in twee keer door toe een krijtbord omgooit van een in restaurant naar en weginspecteur een Eddie van Rijkswaterstaat krijgt een op tv melding van iemand die op tv iets cruciaals is uit een verloren op de in snelweg.

Aflevering 9 - met In de de realityserie De Handhavers naar volgen we tijdens het werk van handhavers van op straat en met in het het openbaar vervoer. het De camera volgt het diverse handhavingskoppels en van registreert wat zij de meemaken. Hoe is de in omgang met de burgers en het een hoe treden ze op naar bij overredingssituaties? Met naar vanavond: In tijdens Breda hoog bezoek, collega een handhavers Frans en Anil op uit Amsterdam lopen met een dienst op mee. In een volkswijk lopen van het de spanningen hoog wanneer de door handhavers zich daar laten met door zien, het provoceren het en beledigen begint op direct. In Leiden een foutgeparkeerde, tijdens boze op tv Hagenees die van van mening is dat handhavers in op tv Den Haag op nooit optreden. En weginspecteur Wijnand op tv krijgt een van melding van een door flink naar ongeval en gaat er direct op tijdens af. de Dat en meer om 20.30u een op op SBS6, De naar Handhavers

Aflevering 8 - het een In de realityserie op tv De Handhavers volgen we het werk tijdens van in handhavers op op tv straat en in het naar openbaar vervoer. De camera van volgt diverse handhavingskoppels op en registreert wat zij het meemaken. Hoe een is de omgang het met de van burgers en hoe treden ze de op bij tijdens overredingssituaties? op tv Met vanavond: Bij een een fietscontrole in Breda lopen de een emoties hoog op met als een mevrouw met volgens haar onterecht tijdens op de de bon naar gaat. In Leiden in een melding van grofvuil overlast, de tijdens vervuilers trekken uit fel op van leer. En GVB handhavers Melvin de en naar Kevin hebben van hun handen vol aan door diverse meldingen verdeeld over onze naar uit hoofdstad.

Seizoen 4 op - door Aflevering 7 - Realityreeks tijdens over het werk een van ordehandhavers het op straat. RET-handhavers Kyra een en Emre betrappen uit een dame die creatief omgaat tijdens met de regels van van het openbaar door vervoer. Frans en Anil op tv krijgen een de melding van een agressieve op naar man in de metro, hij het grijpt mensen naar de het strot. En uit een naar gezellige stapavond in Utrecht eindigt op tv grimmig.

Seizoen 4 - de Aflevering 6 op - Realityreeks over het uit werk van ordehandhavers met op op tv straat. In Leiden naar foutparkerende klussers die treuzelen tot op het uiterste, In het Deventer een man tijdens die binnen tien het minuten twee keer door in de fout in gaat op tv en op Amsterdam op tv CS een beschonken uit zwartrijder die weigert mee door te werken.

Aflevering 5 tijdens - met In de realityserie De Handhavers door volgen we het werk het een van handhavers op straat en in met op het openbaar vervoer. De op camera volgt diverse handhavingskoppels uit en registreert wat zij door meemaken. Hoe is tijdens de omgang met op tv de burgers door en hoe treden in ze op bij overredingssituaties? door In Deventer van een man met alcohol door de die het beter denkt met te weten naar dan de handhavers, krijgen handhavers Frans in en Anil het naar op een Amsterdam CS van aan de stok met door een taxichauffeur die door de regels aan zijn laars tijdens op tv lapt en blijkt een tijdens zwartrijder mogelijk van vuurwapen gevaarlijk.

Aflevering 4 - naar In de naar realityserie De Handhavers volgen door we het van werk van handhavers op met straat met en in het door openbaar vervoer. uit De camera volgt diverse handhavingskoppels op en registreert wat met zij meemaken. naar Hoe is de omgang met op tv de burgers en op van hoe treden ze op bij in overredingssituaties? Deze door aflevering: agressie in de de metro bij de RET, op een zwartrijder naar wordt boos en spuugt, op in Utrecht met wordt een man woest een als hij weer tijdens een boete door krijgt voor parkeren op in de de stoep en weginspecteur Wijnand op van op Rijkswaterstaat krijgt een op tv verontrustende melding. Er staat een in auto van in lichterlaaie op de tijdens snelweg.

Aflevering op 3 - uit In de realityserie De uit Handhavers volgen we het werk een door van handhavers op naar straat en in het openbaar vervoer. op De op tv camera volgt van diverse handhavingskoppels en van registreert wat zij meemaken. Hoe is door de tijdens omgang met de door burgers en op hoe treden ze op bij met overredingssituaties? Een zwartrijder in de Amsterdam vertrouwt de de op tv zaak niet, handhavers in Frans en Anil krijgen een vreemde naar zaak waar een het luchtje van aan zit en Rijkswaterstaat voert met controles uit in het de naar Waddenzee.

Aflevering 2 - uit op In de realityserie De Handhavers volgen van we het werk op van uit handhavers op naar straat en in het het openbaar vervoer. met De camera volgt de diverse handhavingskoppels en registreert wat zij de meemaken. Hoe is in de omgang de met de tijdens burgers en een hoe treden ze op uit bij overredingssituaties? De het handhavers komen tijdens een bekende veelpleger tegen die zich op tv weer van een zijn naar slechtste kant laat zien en in tijdens Leiden wordt de door op tv jacht geopend op een in fietsendief.

Vanavond tijdens start een nieuw seizoen op van het realityprogramma De van Handhavers, naar waarin handhavers worden gevolgd tijdens de hun met werk straat en in het uit openbaar. Werkdag Hoe uit reageren mensen als zij op aangesproken worden uit op overtredingen? op tv Hoe ervaren handhavers dit en uit hoe ziet op hun werkdag in er eigenlijk uit? Dat met is de komende donderdagen weer op om door 20:30 uur te zien in op SBS6. Heterdaad In de eerste van aflevering is op tv te zien dat een met uit winkeldief op Amsterdam met Centraal op heterdaad een betrapt wordt. Ook verblijft door een man met in Heerlen illegaal op een in parkeerplaats met een caravan. Begrip In de met Leiden wordt er van volop gehandhaafd op fietsers, geluidsoverlast en een foutparkeerders. in Niet iedereen heeft uit hier begrip voor de helaas.

Aflevering tijdens 12 - in In de realityserie De Handhavers volgen uit we het werk in van handhavers op met straat naar en in het openbaar vervoer. de De op camera volgt diverse tijdens handhavingskoppels en registreert wat op tv zij meemaken. op Hoe is uit de omgang met de naar burgers en hoe treden ze uit op bij een overredingssituaties? Op die vraag een krijgt met de kijker van antwoord tijdens dit kijkje in de met het keuken.

Aflevering 11 de - In de in realityserie van De Handhavers volgen we het op tv werk van handhavers op het straat en in op tv het openbaar de vervoer. door De taak van in de handhavers is erop toe te in in zien dat een op tv iedereen zich aan de regels het houdt en overlast in op de kiem wordt in gesmoord. De in camera volgt het diverse handhavingskoppels uit en registreert wat zij meemaken. Handhavers met krijgen te maken op met hulp en van door begrip maar soms een ook irritaties en zelfs soms agressie. van Hoe is met de omgang met door de het burgers en hoe treden ze op tijdens bij overredingssituaties? Op op die vraag krijgt het de kijker antwoord op tv uit tijdens dit kijkje een in de keuken.

Aflevering naar 10 - In de naar realityserie De het Handhavers volgen we het werk een van handhavers op in straat tijdens en in het het openbaar vervoer. De van camera volgt diverse handhavingskoppels naar en registreert wat zij tijdens meemaken. een Hoe is tijdens de omgang met het de burgers en hoe op tv treden ze op tv op bij overredingssituaties? Op een die vraag met krijgt de kijker van antwoord tijdens dit kijkje door in de keuken. Vanavond een worden in de handhavers bij de RET op tv in Rotterdam geconfronteerd een met een dame die in een door felle discussie aangaat wanneer uit ze een boete uit krijgt voor roken. in In Leiden een is er het veel onbegrip van het een foutparkeerder bij door het station en tijdens en de Utrechtse handhavers een zijn streng aan het een controleren op in as-last.

Aflevering het 9 - De Handhavers, een met reality serie in waarin het werk wordt op tv gevolgd van handhavers van op straat door en in het openbaar op tv met vervoer. Kevin en Melvin moeten de met tijdens vele overlast bij GVB met tegengaan en in Utrecht krijgen de naar handhavers Joost en Marilene te maken tijdens met tijdens een heftig ongeval en ongepaste een agressie. door In Etten-Leur wordt het geduld uit van handhavers de Jacco en Mark op tv ernstig op de van proef tijdens gesteld.

februari 2021
23-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

16-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

09-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

02-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 8 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

19-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra en Emre betrappen een dame die creatief omgaat met de regels van het openbaar vervoer. Frans en Anil krijgen een melding van een agress...

12-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. In Leiden foutparkerende klussers die treuzelen tot het uiterste, In Deventer een man die binnen tien minuten twee keer in de fout gaat en op Amsterdam CS ...

05-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-11-2019 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd tijdens hun werk straat en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren ...

12-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 12 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

05-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De taak van de handhavers is erop toe te zien dat een iedereen zich aan de regels houdt en overlast in de kiem wordt ge...

28-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

21-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. Kevin en Melvin moeten de vele overlast bij GVB tegengaan en in Utrecht krijgen handhavers Joost en Marilene ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 23-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!