Programma gemist?

Aflevering 11 tijdens - In de naar realityserie De Handhavers volgen op tv we het werk op tv het van handhavers op straat en op tv in het openbaar vervoer. tijdens De van camera volgt door diverse handhavingskoppels en registreert met wat zij door meemaken. Hoe is op tv de omgang met op tv de burgers en hoe treden ze door op op tv bij overredingssituaties? De Handhavers, reality het door serie waarin het werk van gevolgd wordt van handhavers uit op de straat, in het in openbaar vervoer, de snelweg en op de het met water. Met vanavond: In een Breda is van een pizzakoerier wel van heel erg hardleers, uit binnen 5 uit minuten gaat hij door twee keer in tijdens de fout. Handhavers Kyra en in Emre het van de RET in Rotterdam spreken in iemand aan een die direct agressief wordt de de en ook Frans en op Anil spreken iemand met aan die weinig zin heeft op in meewerken. door Dat en op tv veel meer in De door Handhavers.

Aflevering op 10 - een In de realityserie tijdens De Handhavers volgen we het werk door van naar handhavers op op straat en in het openbaar de vervoer. De naar camera volgt diverse uit handhavingskoppels en registreert wat zij met op tv meemaken. Hoe is op tv de omgang met de in burgers en hoe de treden ze op bij de overredingssituaties? De met Handhavers, reality serie waarin het een werk gevolgd wordt op tv het van handhavers op straat, in het naar uit openbaar vervoer, de snelweg en op een op tv het water. Met vanavond: Bij op tv de RET in Rotterdam tijdens door een man die tijdens weigert mee te door werken, fysiek geweld is onvermijdelijk. van In Amsterdam een melding een van iemand die van de handhavers bedreigd. in In Assen met felle discussie met wanneer iemand van tot twee keer toe een krijtbord de omgooit naar van een restaurant en weginspecteur naar het Eddie van Rijkswaterstaat uit krijgt een melding van iemand tijdens die uit iets cruciaals is verloren op de de van snelweg.

Aflevering 9 - van In de tijdens realityserie De Handhavers in volgen we op het werk van handhavers op tijdens straat en de in het openbaar vervoer. naar naar De camera volgt diverse handhavingskoppels en uit tijdens registreert wat zij meemaken. een Hoe is de omgang het met het de burgers en van hoe treden ze uit op bij overredingssituaties? Met uit vanavond: In Breda hoog met bezoek, collega handhavers op tv Frans en Anil uit een door Amsterdam lopen een dienst mee. op In een van volkswijk lopen de door spanningen hoog wanneer de een handhavers zich tijdens daar laten zien, het het provoceren en beledigen begint door in direct. In Leiden tijdens een foutgeparkeerde, boze Hagenees met die van mening is op dat handhavers in uit Den met Haag nooit optreden. En weginspecteur op tv Wijnand krijgt een melding het door van een flink ongeval de en gaat door er direct op op af. Dat en meer om 20.30u op op uit SBS6, De in Handhavers

Aflevering van 8 - van In de realityserie De Handhavers op tv volgen we het werk het het van handhavers op op tv straat en in het op tv openbaar vervoer. De een camera volgt diverse door handhavingskoppels en registreert wat zij in meemaken. van Hoe is de omgang met van de naar burgers en tijdens hoe treden ze in op bij overredingssituaties? Met met vanavond: Bij een fietscontrole in het Breda lopen in de emoties hoog op naar als een mevrouw een volgens op haar onterecht het op de bon gaat. tijdens In Leiden op een melding van grofvuil overlast, in de vervuilers met trekken fel van leer. En de GVB handhavers door Melvin en van Kevin hebben hun handen vol met aan diverse meldingen het verdeeld over een onze de hoofdstad.

Seizoen 4 op - Aflevering 7 met - Realityreeks door over het werk van tijdens ordehandhavers op op straat. RET-handhavers Kyra met en Emre betrappen met een dame die creatief omgaat met het de regels het van het openbaar vervoer. op Frans op en Anil krijgen het een melding van een van agressieve man met in de metro, hij grijpt naar mensen naar de van van strot. En een op tv gezellige stapavond in Utrecht op eindigt grimmig.

Seizoen door 4 - Aflevering 6 - op tv Realityreeks over het uit werk het van ordehandhavers op straat. In de Leiden foutparkerende klussers een die treuzelen tot van het uiterste, In op Deventer een man een die uit binnen tien minuten op twee keer in het de fout gaat en op tijdens Amsterdam van CS een beschonken zwartrijder die op tv weigert mee te in werken.

Aflevering 5 - met In de een realityserie De Handhavers volgen de we het van werk van handhavers een op op straat en in het het openbaar vervoer. van De camera volgt met diverse handhavingskoppels en een registreert wat zij meemaken. Hoe is een de omgang met een de burgers het en hoe met treden ze op bij overredingssituaties? de In een Deventer een man met alcohol door die met het beter het denkt te weten dan de handhavers, tijdens krijgen handhavers de Frans en Anil het de op Amsterdam CS tijdens het aan de stok met met een taxichauffeur die de regels door aan zijn laars uit lapt tijdens en blijkt een zwartrijder mogelijk uit vuurwapen op tv gevaarlijk.

Aflevering het 4 - In de uit realityserie De uit Handhavers volgen in we het werk van met handhavers op straat en in in het openbaar vervoer. tijdens met De camera volgt tijdens diverse handhavingskoppels en registreert wat zij van met meemaken. Hoe is op de omgang met een de burgers en een hoe treden ze naar op bij overredingssituaties? Deze aflevering: een agressie in op tv de metro het bij de RET, een zwartrijder wordt op boos en een spuugt, in de Utrecht wordt een man uit woest als hij op weer een met boete krijgt voor van parkeren op in de stoep en met weginspecteur Wijnand van tijdens Rijkswaterstaat krijgt een verontrustende in melding. Er de staat een auto tijdens in lichterlaaie op de in snelweg.

Aflevering van 3 - de In de realityserie De Handhavers een volgen we het het werk van handhavers op naar straat op tv en in het op tv openbaar vervoer. De camera met volgt diverse handhavingskoppels en van registreert wat zij naar in meemaken. Hoe is de omgang met een een de burgers en hoe uit treden ze tijdens op bij overredingssituaties? Een zwartrijder in uit Amsterdam vertrouwt de het zaak niet, handhavers in uit Frans en Anil naar krijgen een vreemde zaak waar de een luchtje aan zit op tv en Rijkswaterstaat voert in controles uit in een de een Waddenzee.

Aflevering 2 een - de In de realityserie De door Handhavers volgen we het werk een van handhavers op het tijdens straat en in het openbaar vervoer. op tv De camera volgt het diverse handhavingskoppels en met registreert het wat zij meemaken. naar Hoe is de omgang tijdens met de burgers met en hoe treden op ze op bij overredingssituaties? een met De handhavers komen een op bekende veelpleger uit tegen die zich van weer van zijn slechtste kant laat met zien van en in Leiden wordt de in jacht uit geopend op een een fietsendief.

Vanavond start een naar nieuw seizoen uit van het realityprogramma De een het Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd van tijdens hun op werk straat de en in het op tv openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen een als zij aangesproken worden op overtredingen? met Hoe ervaren handhavers een dit en tijdens hoe ziet hun werkdag op naar er eigenlijk uit? van Dat is de komende op tv donderdagen weer om 20:30 uur door te zien op uit SBS6. Heterdaad In met de eerste aflevering is te naar op tv zien dat een de winkeldief op Amsterdam Centraal op met heterdaad betrapt wordt. Ook uit verblijft een op tv man in in Heerlen illegaal het op een parkeerplaats met een caravan. Begrip In door op tv Leiden wordt er volop op gehandhaafd op fietsers, naar geluidsoverlast en op foutparkeerders. Niet iedereen heeft hier begrip het voor uit helaas.

Aflevering een 12 - In naar de realityserie De in Handhavers volgen we het werk in van handhavers op in in straat en in het openbaar tijdens vervoer. De camera volgt naar diverse handhavingskoppels en het tijdens registreert wat zij meemaken. Hoe op tv is de in omgang met de burgers tijdens en hoe treden ze het naar op bij overredingssituaties? Op die vraag op tv krijgt op tv de kijker antwoord tijdens op dit kijkje met in de een keuken.

Aflevering 11 - tijdens In tijdens de realityserie De Handhavers volgen door we het met werk van handhavers uit op straat naar en in in het openbaar vervoer. De taak uit van de handhavers in is erop van toe te zien dat een door een iedereen zich aan tijdens de regels houdt naar en overlast in de kiem wordt uit gesmoord. De de camera volgt diverse handhavingskoppels het en registreert van wat zij meemaken. door Handhavers krijgen op te maken tijdens met hulp en begrip maar soms op tv ook naar irritaties en zelfs soms het agressie. Hoe uit is de omgang met de van burgers en hoe met treden ze tijdens op op bij overredingssituaties? Op door die vraag krijgt de door kijker antwoord tijdens het dit kijkje in de de keuken.

Aflevering het 10 - In de de realityserie De Handhavers tijdens volgen we het uit werk met van handhavers op straat in en in uit het openbaar vervoer. tijdens De camera volgt tijdens diverse handhavingskoppels en registreert op tv wat zij meemaken. de Hoe is de omgang met het de burgers en door hoe treden ze van op bij het overredingssituaties? Op die de vraag krijgt uit de kijker antwoord tijdens in dit tijdens kijkje in de keuken. Vanavond worden de de uit handhavers bij de de RET in Rotterdam op geconfronteerd met op tv een dame die een felle tijdens discussie een aangaat wanneer ze het een boete krijgt een voor roken. In Leiden is door er veel door onbegrip van een foutparkeerder uit bij het station met en door en de Utrechtse handhavers zijn van streng aan het controleren met op uit as-last.

Aflevering naar 9 - De een Handhavers, een reality een serie waarin het uit werk wordt gevolgd van handhavers door op op straat en door in het openbaar vervoer. door Kevin en van Melvin moeten de vele overlast bij het de GVB tegengaan en in Utrecht een krijgen handhavers Joost door en Marilene te maken naar door met een heftig op tv ongeval en ongepaste agressie. een In Etten-Leur op wordt het geduld van handhavers Jacco op en Mark de ernstig op de proef tijdens tijdens gesteld.

december 2021
23-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

16-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

09-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

02-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 8 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

19-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra en Emre betrappen een dame die creatief omgaat met de regels van het openbaar vervoer. Frans en Anil krijgen een melding van een agress...

12-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. In Leiden foutparkerende klussers die treuzelen tot het uiterste, In Deventer een man die binnen tien minuten twee keer in de fout gaat en op Amsterdam CS ...

05-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-11-2019 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd tijdens hun werk straat en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren ...

12-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 12 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

05-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De taak van de handhavers is erop toe te zien dat een iedereen zich aan de regels houdt en overlast in de kiem wordt ge...

28-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

21-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. Kevin en Melvin moeten de vele overlast bij GVB tegengaan en in Utrecht krijgen handhavers Joost en Marilene ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 23-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!