Programma gemist?

Aflevering op 11 - In de in realityserie De Handhavers de volgen we het werk op in van handhavers op op straat en in het op openbaar vervoer. De camera op tv volgt diverse door handhavingskoppels en registreert met wat zij meemaken. Hoe is op tv de omgang uit met de in burgers en hoe treden ze in op door bij overredingssituaties? De uit Handhavers, reality serie waarin het tijdens werk gevolgd het wordt van handhavers op uit in straat, in het openbaar vervoer, de een snelweg het en op het op tv water. Met vanavond: In Breda in is een pizzakoerier door wel heel de erg met hardleers, binnen 5 minuten gaat met hij een twee keer in de fout. Handhavers op tv met Kyra en Emre van de een RET in Rotterdam door spreken iemand aan het die direct een agressief wordt en ook Frans het en Anil in spreken de iemand aan die weinig zin op heeft in meewerken. Dat een de en veel meer in De in Handhavers.

Aflevering tijdens 10 - In de een realityserie door De Handhavers volgen we de het werk van tijdens handhavers op van straat en in het openbaar vervoer. op tv De camera volgt door diverse handhavingskoppels tijdens en het registreert wat zij meemaken. van Hoe is de omgang met met de met burgers en hoe tijdens treden ze op naar bij overredingssituaties? het De Handhavers, reality serie waarin tijdens het werk gevolgd wordt naar van handhavers naar op straat, in door het openbaar vervoer, de met snelweg en in op het in water. Met vanavond: het Bij de RET in Rotterdam van een een man die weigert mee te het werken, fysiek geweld door is door onvermijdelijk. In Amsterdam met een melding van iemand in die de van handhavers bedreigd. In met Assen felle discussie op tv wanneer iemand tot met twee keer toe een door krijtbord omgooit van een op tv restaurant en door weginspecteur Eddie van Rijkswaterstaat door krijgt een van melding van iemand op die iets cruciaals de is verloren op tijdens de naar snelweg.

Aflevering 9 - in In de realityserie het De Handhavers volgen naar naar we het werk van handhavers op naar naar straat en in het openbaar vervoer. de De de camera volgt diverse handhavingskoppels de en registreert in wat zij tijdens meemaken. Hoe is de door omgang met de burgers tijdens en hoe treden in ze op op bij overredingssituaties? van Met vanavond: In Breda hoog in bezoek, collega handhavers van Frans en op Anil uit Amsterdam op lopen een dienst mee. In van op een volkswijk lopen de spanningen een hoog wanneer de het handhavers zich daar laten uit het zien, het provoceren en beledigen begint naar direct. In Leiden tijdens uit een foutgeparkeerde, boze Hagenees een die van mening is een dat van handhavers in Den met Haag nooit optreden. En weginspecteur Wijnand met krijgt een van melding naar van een flink het ongeval en gaat in er direct op met af. Dat en meer om 20.30u op tv op uit SBS6, De door Handhavers

Aflevering met 8 - In de op tv realityserie De Handhavers volgen naar we het werk van naar van handhavers op het straat en in het van openbaar vervoer. De tijdens camera volgt diverse door handhavingskoppels en registreert wat zij uit meemaken. Hoe is met op tv de omgang met een de burgers en hoe treden op tv ze op uit bij overredingssituaties? Met op tv vanavond: Bij een fietscontrole uit in Breda het lopen de emoties hoog op uit als een de mevrouw volgens haar onterecht tijdens op op de bon met gaat. In Leiden een melding door van grofvuil in overlast, de vervuilers trekken fel op tv op van leer. En van GVB handhavers Melvin en in Kevin hebben hun handen op vol aan diverse met meldingen verdeeld over onze in tijdens hoofdstad.

Seizoen naar 4 - de Aflevering 7 - Realityreeks over op het werk van met ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra de en Emre betrappen het op tv een dame die creatief omgaat met tijdens de regels van de het openbaar vervoer. van Frans en Anil naar krijgen een melding in van een op tv agressieve op tv man in de metro, hij het grijpt de mensen naar de strot. met En een gezellige stapavond in door naar Utrecht eindigt grimmig.

Seizoen 4 - het Aflevering 6 tijdens - Realityreeks over het in werk van in ordehandhavers op een straat. In Leiden foutparkerende klussers naar die de treuzelen tot het uiterste, met In Deventer een man die in binnen tien het minuten twee keer in van de fout in gaat en op van Amsterdam CS een met beschonken zwartrijder die weigert tijdens mee te van werken.

Aflevering de 5 - In de realityserie van De Handhavers volgen een we van het werk door van handhavers op de straat en in het met openbaar vervoer. De camera door volgt diverse de handhavingskoppels en uit registreert wat zij meemaken. Hoe is het de omgang met naar de de burgers en met hoe treden ze op tv op bij overredingssituaties? In Deventer naar een man met alcohol tijdens die het beter naar het denkt te weten dan op de handhavers, in krijgen handhavers Frans en Anil tijdens het op naar Amsterdam CS aan de in stok met met een taxichauffeur die op tv de regels aan zijn door laars lapt tijdens en blijkt een zwartrijder mogelijk van een vuurwapen gevaarlijk.

Aflevering uit 4 - In de realityserie uit De Handhavers volgen uit op tv we het werk van handhavers uit op straat het en in het het openbaar vervoer. van De camera volgt diverse handhavingskoppels naar en door registreert wat zij meemaken. Hoe van is de omgang met op tv de burgers naar en hoe treden tijdens ze de op bij overredingssituaties? op tv Deze aflevering: agressie in in de metro bij de RET, uit een zwartrijder wordt op tv boos in en spuugt, in Utrecht van wordt in een man woest als hij op weer een boete krijgt van voor parkeren op de de stoep en op tv weginspecteur naar Wijnand van Rijkswaterstaat krijgt uit een verontrustende een melding. Er staat naar een auto in uit lichterlaaie op de op tv snelweg.

Aflevering in 3 - In de op realityserie De van Handhavers volgen we op het werk van handhavers op op tv van straat en in het openbaar de vervoer. De tijdens camera volgt diverse handhavingskoppels en op tv registreert wat door zij uit meemaken. Hoe is het de omgang met de burgers op tv en hoe het treden ze op bij overredingssituaties? tijdens Een zwartrijder in van Amsterdam vertrouwt de door zaak niet, handhavers uit door Frans en Anil krijgen een vreemde door zaak naar waar een luchtje aan zit in van en Rijkswaterstaat voert controles een uit in de met Waddenzee.

Aflevering 2 - op In de realityserie door een De Handhavers volgen op we het werk van handhavers op de de straat en in het openbaar vervoer. tijdens in De camera volgt diverse handhavingskoppels en het registreert wat zij door meemaken. Hoe in is de omgang de met de van burgers en hoe op treden ze met op bij overredingssituaties? uit De handhavers komen de een bekende veelpleger tegen in die zich weer in van zijn de slechtste kant laat zien en tijdens in Leiden op wordt de het jacht geopend op een een fietsendief.

Vanavond start door een nieuw op seizoen van het realityprogramma de De in Handhavers, waarin handhavers worden naar gevolgd tijdens hun werk straat in en in met het openbaar. Werkdag Hoe reageren tijdens mensen als zij aangesproken tijdens worden op de overtredingen? Hoe ervaren handhavers op tv dit uit en hoe ziet hun door werkdag door er eigenlijk uit? Dat is de naar een komende donderdagen weer om 20:30 uur van te zien op uit SBS6. Heterdaad In met de eerste aflevering is de te zien dat de een het winkeldief op Amsterdam Centraal op heterdaad op betrapt met wordt. Ook verblijft een man naar in op tv Heerlen illegaal op een parkeerplaats tijdens met in een caravan. Begrip In Leiden in wordt er volop het gehandhaafd op fietsers, geluidsoverlast en de foutparkeerders. Niet op tv iedereen heeft hier het begrip voor op helaas.

Aflevering 12 op tv - In de het realityserie een De Handhavers volgen we het naar werk van handhavers naar op straat naar en in het van openbaar vervoer. De camera tijdens volgt diverse handhavingskoppels met en tijdens registreert wat zij meemaken. in Hoe is de omgang tijdens met de burgers in en hoe treden uit ze op bij overredingssituaties? naar Op naar die vraag krijgt de de kijker antwoord tijdens dit naar uit kijkje in de in keuken.

Aflevering 11 - uit door In de realityserie De Handhavers met volgen in we het werk in van handhavers op straat en in met het openbaar vervoer. tijdens naar De taak van de handhavers het is erop toe te tijdens zien dat door een met iedereen zich aan de in regels houdt en op overlast in van de kiem wordt gesmoord. De camera in volgt diverse door handhavingskoppels met en registreert wat zij met meemaken. Handhavers krijgen te uit maken met een hulp en begrip maar op soms van ook irritaties en zelfs soms agressie. een naar Hoe is de omgang met de met burgers in en hoe treden in ze op in bij overredingssituaties? Op die vraag uit krijgt de met kijker antwoord met tijdens dit kijkje in de een keuken.

Aflevering naar 10 - In de realityserie tijdens De Handhavers volgen een het we het werk de van handhavers op straat het en in het openbaar vervoer. van De uit camera volgt diverse tijdens handhavingskoppels en registreert wat het zij naar meemaken. Hoe is op de omgang met op tv de burgers en hoe treden naar ze op bij overredingssituaties? door naar Op die vraag krijgt de een kijker antwoord een tijdens dit kijkje in met de naar keuken. Vanavond worden de naar handhavers bij de de RET in de Rotterdam geconfronteerd met op tv een dame die een felle uit discussie aangaat in wanneer ze een in boete krijgt voor roken. het In Leiden is er tijdens uit veel onbegrip van in een foutparkeerder bij in het station en op en de Utrechtse handhavers uit zijn streng aan het controleren de op tijdens as-last.

Aflevering uit 9 - De het Handhavers, een reality serie waarin uit het op werk wordt gevolgd van handhavers in op straat en naar in van het openbaar vervoer. door Kevin en Melvin moeten het de vele tijdens overlast bij GVB tegengaan en het in van Utrecht krijgen met handhavers Joost en Marilene het te maken op tv met een heftig een ongeval en ongepaste agressie. In op tv Etten-Leur wordt het geduld van van handhavers een Jacco en met Mark ernstig op de proef tijdens de gesteld.

maart 2020
23-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

16-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

09-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

02-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 8 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

19-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra en Emre betrappen een dame die creatief omgaat met de regels van het openbaar vervoer. Frans en Anil krijgen een melding van een agress...

12-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. In Leiden foutparkerende klussers die treuzelen tot het uiterste, In Deventer een man die binnen tien minuten twee keer in de fout gaat en op Amsterdam CS ...

05-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-11-2019 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd tijdens hun werk straat en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren ...

12-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 12 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

05-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De taak van de handhavers is erop toe te zien dat een iedereen zich aan de regels houdt en overlast in de kiem wordt ge...

28-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

21-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. Kevin en Melvin moeten de vele overlast bij GVB tegengaan en in Utrecht krijgen handhavers Joost en Marilene ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 23-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!