Programma gemist?

Aflevering door 6 - In de realityserie een De Handhavers tijdens volgen we het van werk op van handhavers op met straat en in het openbaar door vervoer. De camera volgt op tv diverse handhavingskoppels en tijdens de registreert wat zij meemaken. Hoe is naar de omgang van met de burgers en door op hoe treden ze op bij met overredingssituaties? op tv Op die vraag krijgt de het kijker op tv antwoord tijdens dit kijkje in een de in keuken.

Aflevering het 5 - In in de realityserie De op tv Handhavers volgen we het in werk van handhavers op tv op straat de en in het naar openbaar vervoer. van De camera volgt diverse van handhavingskoppels en registreert naar wat zij meemaken. Hoe naar is de omgang met het met de burgers en hoe treden ze een op bij overredingssituaties? de Op het die vraag van krijgt de kijker antwoord tijdens dit op kijkje de in de met keuken. In Schouwen Duiveland bezorgt een op bekende lastpak van handhavers op tv Albert en Dominique de een nat pak. van Bij een wegsleepactie in Zaandam naar wil een met bestuurder perse door zijn auto terug. De man het wordt agressief, belemmert een het werk en een tijdens heftige de aanhouding volgt...

Aflevering uit 4 - In de realityserie met op De Handhavers volgen we in het werk van een handhavers op straat met en in naar het openbaar vervoer. van De camera volgt de diverse handhavingskoppels en registreert de wat zij meemaken. Hoe het is een de omgang met de burgers op tv en hoe op treden ze op op bij overredingssituaties? Op die door vraag krijgt de op kijker antwoord tijdens dit van kijkje tijdens in de keuken. In de met vierde naar aflevering van De Handhavers de gaan uit we met GVB medewerkers een Jos en Kevin tijdens mee het openbaar vervoer van het Amsterdam in waar in een in beschonken man zorgt voor de de nodige het hilariteit. In Brabant gaan we tijdens de bossen in, met boswachters Sjaak en de door Khalil openen de jacht uit op wildcrossers en treffen een het man aan die door op tv naakt rondloopt.

Aflevering een 3 - In de naar realityserie van De Handhavers volgen een we het werk van tijdens handhavers op straat en naar in de het openbaar vervoer. De camera volgt met diverse handhavingskoppels en op van registreert wat zij een meemaken. Hoe is de omgang met de de met burgers en hoe treden ze een op in bij overredingssituaties? Op die in vraag met krijgt de kijker antwoord het tijdens dit kijkje het in de keuken. Albin tijdens en het Mandy komen in Zaanstad als een door tijdens van de eersten ter plaatse tijdens bij een heftig brommer het op tv ongeval, waarbij de traumahelicopter ook wordt naar op tv opgeroepen.

Aflevering een 2 - In de realityserie uit De Handhavers volgen uit we het door werk tijdens van handhavers op straat naar en in het openbaar tijdens vervoer. De camera door volgt van diverse handhavingskoppels en registreert wat met zij een meemaken. Hoe is naar de omgang met de burgers naar en hoe een treden ze op bij overredingssituaties? de op Op die vraag krijgt van de kijker antwoord tijdens op tv dit uit kijkje in de door keuken. In deze aflevering een houden Boswachters in Sjaak en Khalil naar van Staatbosbeheer een brommer staande het in een natuurgebied. Als uit de man ervan een doorgaat, het wordt de achtervolging ingezet. tijdens De Amsterdamse op tv handhavers voeren een op tv undercover actie uit in in het openbaar door vervoer. De een na van de ander gaat uit op de het bon en een er volgen zelfs aanhoudingen. een In Zaanstad woont een tijdens gescheiden het vader al maanden illegaal in naar een een natuurgebied. Handhavers Albin en de Bo-Ann ondernemen tijdens actie.

Vanavond met start het tweede seizoen van van het de realityprogramma De Handhavers. naar De afleveringen door zijn elke zondag naar om 20:30 uur te de zien op een SBS6. Hoe reageren mensen als van zij aangesproken in worden op overtredingen? Hoe door ervaren handhavers dit een en hoe ziet hun naar werkdag er in eigenlijk uit? In de realityserie met De Handhavers volgt van op de camera hun werk op door straat en in het door openbaar. In tijdens de serie naar worden verschillende duo's handhavers gevolgd, die tijdens een in hun werk te maken het krijgen met zowel grappige, de de trieste als heftige op situaties. Tijdens hun werkzaamheden belanden tijdens zij het regelmatig in hoog met oplopende discussies en krijgen het ze te maken met agressie het en onbegrip. De met camera volgt op tv handhavers in verschillende met steden. Zij naar hebben de taak met erop toe te zien dat burgers op tv zich volgens naar de wet gedragen. op Denk hierbij op tv aan zaken als de fout parkeren, fietsen in naar een een wandelgebied, loslopende honden, alcoholgebruik uit en vernieling.

Vanavond een is de laatste aflevering naar van de realityserie op tv De Handhavers. Hoe uit reageren in mensen als zij aangesproken de worden op overtredingen? Hoe tijdens ervaren handhavers naar dit en hoe ziet met hun werkdag er eigenlijk het uit? In De op tv de Handhavers volgt de tijdens camera hun werk op straat en uit in uit het openbaar. In de met serie worden verschillende duo’s handhavers van gevolgd, die in met hun werk te het maken naar krijgen met zowel grappige, door trieste als heftige tijdens situaties. Tijdens hun de werkzaamheden belanden de zij regelmatig in hoog oplopende met discussies en de krijgen ze het te maken met tijdens agressie en onbegrip. De het camera volgt handhavers op in verschillende een steden. Zij hebben het de taak erop toe te het zien dat burgers naar zich volgens het de door wet gedragen. Denk hierbij aan de zaken als fout uit parkeren, fietsen in op tv een wandelgebied, loslopende honden, op tv alcoholgebruik en naar vernieling.

Aflevering het 5 - In de nieuwe uit realityserie tijdens De Handhavers volgen we met het werk van handhavers in op straat en op in het het openbaar in vervoer. De camera volgt diverse door handhavingskoppels tijdens en registreert wat zij meemaken. Hoe op tv is de omgang de met de de burgers en hoe op treden ze op bij met overredingssituaties? Op in die vraag krijgt de de kijker met antwoord tijdens dit kijkje in op de door keuken.

Aflevering 4 - in In de tijdens nieuwe realityserie De Handhavers de volgen op tv we het werk een van handhavers op straat een en het in het openbaar naar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels van en registreert tijdens wat zij meemaken. Hoe het is de omgang door met op de burgers en hoe treden met ze op de bij overredingssituaties? naar Op die vraag krijgt de op kijker antwoord tijdens tijdens van dit kijkje in door de keuken.

Aflevering 3 uit - In de nieuwe van realityserie op tv De Handhavers volgen we op het werk van uit handhavers naar op straat en in naar het openbaar vervoer. De het camera volgt diverse tijdens handhavingskoppels en registreert tijdens wat zij meemaken. met Hoe is de omgang naar op tv met de burgers op en hoe treden ze een op bij overredingssituaties? Op een die vraag naar krijgt de kijker antwoord tijdens met dit op tv kijkje in de op keuken.

Aflevering 2 uit - In de op nieuwe op tv realityserie De Handhavers volgen door we het werk van handhavers op op de straat en in met het openbaar vervoer. De camera de volgt diverse in handhavingskoppels en registreert op wat zij meemaken. Hoe van is de met omgang met met de burgers en uit hoe treden ze op door bij overredingssituaties? op tv Op die vraag krijgt de tijdens kijker van antwoord tijdens dit kijkje van in de naar keuken.

Hoe reageren mensen een door als zij aangesproken worden op overtredingen? naar Hoe ervaren op tv handhavers dit en hoe van ziet hun werkdag tijdens er eigenlijk van uit? In de met realityserie De een Handhavers! volgt de camera de hun uit werk op straat en in het de openbaar. Dit op tv nieuwe met programma is vanaf vanavond iedere een vrijdag om 21:30 uur het te zien een bij SBS een 6. In de serie worden naar verschillende uit duo’s handhavers gevolgd, door die in hun een werk te maken krijgen met uit zowel grappige, van trieste als uit heftige situaties. Tijdens hun door werkzaamheden belanden zij regelmatig in met in hoog oplopende discussies en naar krijgen ze te op maken met uit agressie en onbegrip. De camera volgt van handhavers op tv in verschillende steden. Zij van hebben de tijdens taak erop toe te zien met dat burgers met zich volgens de naar wet gedragen. Denk hierbij op aan door zaken als fout parkeren, naar fietsen uit in een wandelgebied, loslopende honden, door alcoholgebruik en op tv vernieling. Ook tijdens volgt de camera handhavers in het naar door openbaar vervoer. In Amsterdam (GVB) van en Rotterdam (RET) zien op we hoe door zij optreden tegen zwartrijders, naar hangjongeren, zwervers en op overlast in op tv bijvoorbeeld de naar bus, tram of metro. naar Tot uit slot kijken we ook mee in met de medewerkers met van de ProRail. Zij controleren bij de spoorwegovergangen en gaan uit af op meldingen van spoorlopers met of andere calamiteiten het op een en rondom het door spoor.

november 2018
11-11-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 6 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

04-11-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-10-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-10-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-10-2018 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-10-2018 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start het tweede seizoen van het realityprogramma De Handhavers. De afleveringen zijn elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe zi...

30-03-2018 21:30

Slot: De Handhavers

De Handhavers - Slot: De Handhavers

Vanavond is de laatste aflevering van de realityserie De Handhavers. Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In De Handhavers volgt de camera hun...

23-03-2018 21:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

16-03-2018 21:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

09-03-2018 21:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

02-03-2018 21:25

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de nieuwe realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en ho...

23-02-2018 21:30

Nieuw: De Handhavers

De Handhavers - Nieuw: De Handhavers

Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In de realityserie De Handhavers! volgt de camera hun werk op straat en in het openbaar. Dit nieuwe progr...

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord