Programma gemist?

Aflevering het 2 - een In de realityserie De Handhavers volgen naar we een het werk op van handhavers op naar straat en in van het openbaar vervoer. De uit camera volgt diverse handhavingskoppels en een registreert wat van zij uit meemaken. Hoe is de omgang met op de een burgers en hoe treden ze op tv op naar bij overredingssituaties? De handhavers komen op een op tv bekende veelpleger tegen uit die zich weer van het zijn slechtste kant laat met zien tijdens en in Leiden wordt door de jacht naar geopend op een naar fietsendief.

Vanavond start uit een naar nieuw seizoen van het met realityprogramma De Handhavers, waarin op handhavers worden gevolgd op tv tijdens hun werk het straat en in het het openbaar. Werkdag Hoe naar reageren mensen als zij aangesproken het worden op uit overtredingen? Hoe ervaren met handhavers dit en naar hoe naar ziet hun werkdag er eigenlijk uit? in Dat uit is de door komende donderdagen weer om 20:30 uit uur met te zien op SBS6. Heterdaad In de naar eerste aflevering uit is te naar zien dat een winkeldief op Amsterdam een Centraal op heterdaad het betrapt wordt. Ook het verblijft een naar man in Heerlen met illegaal op een parkeerplaats op met een caravan. Begrip In tijdens Leiden wordt er de volop gehandhaafd van op door fietsers, geluidsoverlast en foutparkeerders. Niet iedereen het heeft hier begrip naar voor de helaas.

Aflevering 12 - uit In de realityserie van op De Handhavers volgen we het het werk van handhavers een op straat en naar in het tijdens openbaar vervoer. De tijdens camera volgt diverse handhavingskoppels naar en registreert wat in zij meemaken. van Hoe is de naar omgang met de burgers het en hoe treden ze het op op tv bij overredingssituaties? naar Op die vraag van krijgt de kijker de antwoord tijdens dit kijkje in op de op keuken.

Aflevering 11 - op met In de realityserie De tijdens Handhavers volgen we het de werk van in handhavers op op straat en in het de openbaar vervoer. De de taak van de handhavers is een erop toe te tijdens naar zien dat een iedereen zich aan in met de regels houdt en uit overlast in de kiem uit wordt gesmoord. tijdens De camera volgt diverse in handhavingskoppels van en registreert wat zij meemaken. Handhavers een het krijgen te maken met het hulp en begrip maar op tv soms van ook irritaties en in zelfs soms agressie. Hoe door is de in omgang met de burgers en hoe door treden het ze op bij overredingssituaties? Op uit met die vraag krijgt uit de kijker antwoord in tijdens dit kijkje in de op keuken.

Aflevering in 10 - In de realityserie de van De Handhavers volgen we het de werk van van handhavers op straat en naar in van het openbaar vervoer. tijdens De camera volgt diverse door handhavingskoppels en registreert wat zij door meemaken. Hoe tijdens is de een omgang met de burgers een en het hoe treden ze uit op bij overredingssituaties? Op tijdens die vraag krijgt de op tv kijker antwoord een tijdens dit op kijkje in de keuken. Vanavond worden naar de handhavers bij het uit de RET in Rotterdam geconfronteerd met in een naar dame die een een felle discussie van aangaat wanneer ze een boete krijgt naar voor een roken. In op Leiden is er veel in onbegrip van een foutparkeerder een bij naar het station en op en de Utrechtse handhavers zijn uit streng aan een het controleren op naar as-last.

Aflevering 9 - uit De Handhavers, een in reality serie op waarin het naar werk wordt gevolgd van het handhavers op straat en een in het naar openbaar vervoer. Kevin en een Melvin van moeten de vele de overlast bij GVB tegengaan op tv en in Utrecht krijgen op handhavers Joost en in van Marilene te maken met een het heftig ongeval en een ongepaste het agressie. In Etten-Leur op tv wordt het geduld in van handhavers Jacco en op tv Mark ernstig op van de proef op tv gesteld.

Aflevering met 8 - In op Utrecht komt de politie op tv er aan te pas een wanneer het iemand weigert mee te van werken en begint op te gooien in met zijn uit blikje bier. Frans en Anil op krijgen in op Amsterdam CS te maken door met iemand die zich het ten de onrechte uitgeeft voor een politieagent het en we tijdens stappen in bij tijdens weginspecteur Eddy tijdens van Rijkswaterstaat. Hij moet met op spoed naar een met ongeval naar op de ring in A10.

Aflevering door 7 - Handhavers Frans en in in Anil zetten de achtervolging in wanneer de een verdachte een het op tv op een lopen zet. Bij het het GVB naar neemt Kevin de in leiding wanneer de een Johan Cruijff Arena leegstroomt uit en iedereen met een de metro wil reizen. een door En onbegrip in door Etten-Leur wanneer Jacco naar en Mark foutparkeerder op tv beboeten op een plek op tv waar ze helemaal tijdens niet mogen door komen

Aflevering 6 - met In deze met aflevering van De tijdens Handhavers: controle in de het kop van de Noord-Holland met want hebben de sportvissers daar uit hun zaakjes op wel op orde? met In Assen zijn sommige in foutparkeerders op nu wel genoeg gewaarschuwd en op tijdens station Amsterdam Centraal het krijgen handhavers Frans het en Anil met het de iemand te maken die uit mensen voor in robots aanziet..

Aflevering 5 - door van Gezelligheid in het Brabantse Etten-Leur naar maar ook woede als op iemand een bon een krijgt voor fietsen van het daar waar het niet naar mag. Ook in in Oldenzaal veel naar gefeest, in de door trein echter ook mensen op die moeite hebben zich tijdens te gedragen. Zij worden uit uit de trein van verwijderd. in Verder worden auto's weggesleept tijdens in een Utrecht en in op tv Assen is het gedoogbeleid van uit fietsen parkeren op bij met het station nu van echt uit voorbij.

Aflevering door 4 - In Etten-Leur krijgt op iemand voor het het eerst tijdens in zijn leven een boete tijdens en bij het op tv GVB in Amsterdam op trekt iemand onbedoeld tijdens de aandacht tijdens en verraad hij zichzelf een als zwartrijder. van Frans en Anil een lopen op treinstation het Amsterdam Centraal weer tegen op tv van tal van zaken een aan.

Aflevering 3 op tv - Op treinstation Amsterdam het Centraal worden Frans van en Anil een opgeroepen uit wanneer er sprake is van een de steekincident. En uit we gaan voor het op tv in eerst mee met de handhavers in de binnenstad van met Utrecht.

Aflevering een 2 - In op tv Heerlen brengen handhavers Sieger en op tv Marco door een bezoekje aan tijdens een woonwagenkamp en op Amsterdam het Centraal station het handhaven Frans en Anil de in door burger en op lopen tegen tal van uit zaken aan. In Leiden is op tv door er overlast van opstandige in hangjongeren.

Aflevering 1 - op tv De door Handhavers, een met reality serie waarin het op werk wordt gevolgd van tijdens handhavers van op straat en in het met openbaar vervoer. een In deze aflevering: tijdens Een winkeldief op naar Amsterdam Centraal de wordt op heterdaad betrapt, door in Heerlen een man met die een illegaal verblijft op een door parkeerplaats met naar een caravan en in in Leiden wordt er volop in gehandhaafd tijdens op fietsers, geluidsoverlast en foutparkeerders. Niet van iedereen heeft de hier op tv begrip voor helaas.

Seizoen het 3 - Aflevering 30 - het Nederlandse op realityshow. We volgen het werk de van naar handhavers op straat een en in het openbaar vervoer. tijdens De camera uit volgt diverse handhavingskoppels uit en registreert wat uit zij meemaken. Hoe is een de omgang het met de burgers en een hoe treden ze van op bij overredingssituaties? op tv Op die uit vraag krijgt de de kijker antwoord tijdens uit dit kijkje in door de keuken.

november 2019
14-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-11-2019 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd tijdens hun werk straat en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren ...

12-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 12 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

05-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De taak van de handhavers is erop toe te zien dat een iedereen zich aan de regels houdt en overlast in de kiem wordt ge...

28-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

21-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. Kevin en Melvin moeten de vele overlast bij GVB tegengaan en in Utrecht krijgen handhavers Joost en Marilene ...

14-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 8 - In Utrecht komt de politie er aan te pas wanneer iemand weigert mee te werken en begint te gooien met zijn blikje bier. Frans en Anil krijgen op Amsterdam CS te maken met iemand die zich ten onrechte uitgeeft voor een politie...

07-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 7 - Handhavers Frans en Anil zetten de achtervolging in wanneer een verdachte het op een lopen zet. Bij het GVB neemt Kevin de leiding wanneer de Johan Cruijff Arena leegstroomt en iedereen met de metro wil reizen. En onbegrip in...

31-03-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 6 - In deze aflevering van De Handhavers: controle in de kop van Noord-Holland want hebben de sportvissers daar hun zaakjes wel op orde? In Assen zijn sommige foutparkeerders nu wel genoeg gewaarschuwd en op station Amsterdam Cen...

24-03-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - Gezelligheid in het Brabantse Etten-Leur maar ook woede als iemand een bon krijgt voor fietsen daar waar het niet mag. Ook in Oldenzaal veel gefeest, in de trein echter ook mensen die moeite hebben zich te gedragen. Zij worde...

17-03-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In Etten-Leur krijgt iemand voor het eerst in zijn leven een boete en bij het GVB in Amsterdam trekt iemand onbedoeld de aandacht en verraad hij zichzelf als zwartrijder. Frans en Anil lopen op treinstation Amsterdam Centraal...

10-03-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - Op treinstation Amsterdam Centraal worden Frans en Anil opgeroepen wanneer er sprake is van een steekincident. En we gaan voor het eerst mee met handhavers in de binnenstad van Utrecht.

03-03-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In Heerlen brengen handhavers Sieger en Marco een bezoekje aan een woonwagenkamp en op Amsterdam Centraal station handhaven Frans en Anil in burger en lopen tegen tal van zaken aan. In Leiden is er overlast van opstandige han...

24-02-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 1 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. In deze aflevering: Een winkeldief op Amsterdam Centraal wordt op heterdaad betrapt, in Heerlen een man die i...

28-12-2018 18:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 3 - Aflevering 30 - Nederlandse realityshow. We volgen het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 14-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!