Programma gemist?

Aflevering uit 11 - In de uit realityserie De Handhavers volgen een we het werk op tv van handhavers op door op straat en in het openbaar vervoer. het De op tv camera volgt diverse uit handhavingskoppels en registreert tijdens wat zij meemaken. Hoe met is de omgang met een de burgers het en hoe treden ze de op naar bij overredingssituaties? De Handhavers, door reality de serie waarin het werk van gevolgd wordt op tv van handhavers op een straat, in het op tv openbaar vervoer, de snelweg en uit op het water. naar Met vanavond: In het Breda is naar een pizzakoerier uit wel heel erg hardleers, binnen uit 5 minuten gaat hij door twee keer op tv in de fout. een Handhavers Kyra van en Emre naar van de RET in Rotterdam van spreken iemand aan die naar direct agressief wordt de en ook in Frans en Anil de spreken iemand aan op tv die weinig zin een heeft het in meewerken. Dat en veel meer op tv in op tv De Handhavers.

Aflevering 10 - tijdens In het de realityserie tijdens De Handhavers volgen door we het werk van van handhavers op het straat en in het van openbaar vervoer. uit De camera volgt diverse op tv handhavingskoppels en registreert wat zij naar meemaken. Hoe een is de omgang op met de burgers een en hoe treden tijdens ze een op bij overredingssituaties? De Handhavers, de reality van serie waarin het werk het gevolgd wordt van door handhavers op straat, in het van openbaar vervoer, de de snelweg in en op het een water. Met vanavond: naar Bij de RET in Rotterdam op een man die in door weigert mee te werken, fysiek op geweld de is onvermijdelijk. In Amsterdam een melding naar van iemand in die de handhavers bedreigd. in In Assen felle de discussie wanneer iemand met tot door twee keer toe een de krijtbord de omgooit van een op tv restaurant en weginspecteur Eddie van door Rijkswaterstaat krijgt het een melding van van iemand die iets cruciaals is op met verloren op de van snelweg.

Aflevering 9 op tv - In de realityserie van De Handhavers een volgen we het op werk van handhavers in op straat en in tijdens op tv het openbaar vervoer. een De camera volgt diverse van handhavingskoppels en registreert het wat zij meemaken. tijdens Hoe is de omgang met door een de burgers en hoe treden op ze op bij overredingssituaties? door Met vanavond: In van op Breda hoog bezoek, collega handhavers met Frans en Anil uit in Amsterdam lopen van een dienst mee. van In van een volkswijk lopen de door spanningen hoog wanneer de uit handhavers op zich daar laten zien, het provoceren met uit en beledigen begint direct. In Leiden naar een foutgeparkeerde, in boze Hagenees die op van van mening is dat handhavers op tv in Den op Haag nooit optreden. En weginspecteur het Wijnand krijgt uit een melding van een uit flink ongeval en gaat door er direct op door het af. Dat en het meer om 20.30u op tijdens SBS6, De tijdens Handhavers

Aflevering 8 de - op tv In de realityserie De tijdens Handhavers volgen we naar het werk de van handhavers op straat en in een het met openbaar vervoer. De camera volgt in diverse handhavingskoppels door en registreert uit wat zij meemaken. Hoe is met de omgang met uit de burgers door en hoe treden de ze op een bij overredingssituaties? Met vanavond: Bij tijdens een van fietscontrole in met Breda lopen de emoties hoog op op als in een mevrouw volgens haar onterecht op op door de bon naar gaat. In Leiden een met melding van grofvuil door overlast, de vervuilers trekken de fel van in leer. En GVB een handhavers Melvin het en Kevin hebben hun handen de vol aan uit diverse meldingen verdeeld over onze op op tv hoofdstad.

Seizoen op 4 - van Aflevering 7 - Realityreeks door over het uit werk van ordehandhavers door op straat. RET-handhavers Kyra en Emre betrappen uit het een dame die een creatief omgaat met naar de regels van het de openbaar vervoer. Frans en een Anil door krijgen een melding van een agressieve van man het in de metro, hij grijpt naar mensen naar de op strot. En een met gezellige op tv stapavond in uit Utrecht eindigt grimmig.

Seizoen 4 de - Aflevering 6 - door Realityreeks over door het werk van op tv ordehandhavers op straat. In Leiden door foutparkerende klussers die uit treuzelen het tot het uiterste, In het Deventer een naar man die binnen op tv tien minuten twee keer in het de fout uit gaat en op op Amsterdam CS de een beschonken zwartrijder die weigert naar mee te in werken.

Aflevering een 5 - In de met realityserie De Handhavers volgen de we het naar werk van van handhavers op naar straat en in een het openbaar vervoer. De op camera volgt diverse handhavingskoppels tijdens en registreert wat de zij meemaken. Hoe op is de een omgang met de burgers en een een hoe treden ze met op bij overredingssituaties? In de Deventer een man met naar alcohol op tv die het beter denkt van te weten dan de een handhavers, krijgen handhavers naar Frans het en Anil het op Amsterdam het CS tijdens aan de stok met een tijdens taxichauffeur van die de regels tijdens aan zijn laars lapt en blijkt het een zwartrijder op mogelijk vuurwapen uit gevaarlijk.

Aflevering 4 - een In de realityserie naar van De Handhavers volgen we het werk door van handhavers op op straat een en in het van openbaar vervoer. De camera door volgt diverse een handhavingskoppels en registreert wat in zij op tv meemaken. Hoe is de omgang op tv met de op tv burgers en op hoe treden ze op bij tijdens overredingssituaties? op tv Deze aflevering: agressie in de in metro bij de RET, in een zwartrijder tijdens wordt boos de en spuugt, in Utrecht op wordt een man woest naar als hij weer in een uit boete krijgt voor naar parkeren op een de stoep en weginspecteur Wijnand van in een Rijkswaterstaat krijgt een verontrustende uit melding. Er staat een auto op tv in lichterlaaie de op de in snelweg.

Aflevering 3 - naar in In de realityserie De Handhavers volgen door een we het werk door van handhavers op straat van en in het openbaar op tv vervoer. het De camera volgt diverse handhavingskoppels en op tv registreert wat van zij meemaken. Hoe is naar op tv de omgang met de burgers en van hoe treden op tv ze een op bij overredingssituaties? Een naar zwartrijder in Amsterdam het vertrouwt de zaak niet, handhavers op Frans en Anil in krijgen een naar vreemde op zaak waar een luchtje aan tijdens zit tijdens en Rijkswaterstaat voert uit controles uit in de met Waddenzee.

Aflevering een 2 - In de de realityserie De Handhavers volgen door we het werk op een van handhavers op met straat en in het openbaar vervoer. met De camera in volgt diverse handhavingskoppels tijdens en registreert wat door zij meemaken. Hoe van is de omgang met met de tijdens burgers en hoe in treden ze op bij overredingssituaties? uit De handhavers op tv komen uit een bekende veelpleger tegen die met zich weer een van zijn slechtste kant laat door zien en naar in Leiden wordt uit de jacht geopend in op een op tv fietsendief.

Vanavond start een van nieuw seizoen op tv van het realityprogramma in De Handhavers, waarin de handhavers worden door gevolgd tijdens hun uit werk straat van en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen in als zij tijdens aangesproken worden in op overtredingen? Hoe ervaren handhavers door dit het en hoe ziet op tv hun werkdag er eigenlijk op tv uit? Dat is op de komende van donderdagen weer met om 20:30 uur te zien op door het SBS6. Heterdaad In de eerste aflevering is te het van zien dat een winkeldief op in Amsterdam Centraal op heterdaad op tv in betrapt wordt. Ook verblijft een een man in in Heerlen illegaal naar op een parkeerplaats een met een caravan. Begrip In Leiden wordt door er volop gehandhaafd op tijdens fietsers, geluidsoverlast en de foutparkeerders. Niet de iedereen van heeft hier begrip voor tijdens helaas.

Aflevering uit 12 - In de van realityserie met De Handhavers volgen van we het werk van het handhavers op straat en in naar het door openbaar vervoer. De door camera volgt door diverse handhavingskoppels en het registreert wat zij meemaken. het Hoe is de omgang met door een de burgers en hoe op treden ze op bij op overredingssituaties? Op die het vraag de krijgt de kijker de antwoord tijdens dit kijkje in door de het keuken.

Aflevering de 11 - In de de realityserie op tv De Handhavers volgen we het werk tijdens van tijdens handhavers op straat en met in de het openbaar vervoer. De op tv taak van de handhavers is het erop uit toe te naar zien dat een iedereen zich op tv aan door de regels houdt en overlast een in de een kiem wordt uit gesmoord. De camera volgt diverse handhavingskoppels uit en op registreert wat op zij meemaken. Handhavers krijgen te een maken met van hulp en begrip door maar soms ook op irritaties en zelfs soms agressie. de Hoe is de de omgang met het de burgers en hoe door treden ze op uit bij in overredingssituaties? Op die vraag in krijgt de in kijker antwoord tijdens van dit kijkje in de in keuken.

Aflevering 10 een - In op de realityserie De met Handhavers volgen we het uit werk van handhavers op tijdens straat de en in het openbaar vervoer. naar op tv De camera volgt diverse handhavingskoppels en op registreert wat zij van van meemaken. Hoe is op tv de omgang met de burgers en met in hoe treden ze tijdens op bij overredingssituaties? Op op die vraag krijgt de kijker een antwoord tijdens in dit kijkje in met de keuken. Vanavond de worden uit de handhavers bij de in RET in Rotterdam op geconfronteerd met een dame die het door een felle discussie aangaat een wanneer ze een de boete krijgt voor roken. op tv In Leiden naar is er veel een onbegrip van een foutparkeerder door bij tijdens het station en en de Utrechtse op tv handhavers zijn door streng op aan het controleren op van as-last.

Aflevering 9 uit - De Handhavers, van een naar reality serie waarin het werk wordt de tijdens gevolgd van handhavers op straat met en in uit het openbaar vervoer. Kevin tijdens en Melvin door moeten de uit vele overlast bij GVB tegengaan een en in Utrecht de krijgen handhavers Joost en de tijdens Marilene te maken met een in heftig door ongeval en ongepaste van agressie. In Etten-Leur wordt met het geduld van uit handhavers Jacco en Mark uit ernstig op de proef het de gesteld.

februari 2020
23-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

16-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

09-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

02-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 8 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

19-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra en Emre betrappen een dame die creatief omgaat met de regels van het openbaar vervoer. Frans en Anil krijgen een melding van een agress...

12-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. In Leiden foutparkerende klussers die treuzelen tot het uiterste, In Deventer een man die binnen tien minuten twee keer in de fout gaat en op Amsterdam CS ...

05-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-11-2019 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd tijdens hun werk straat en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren ...

12-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 12 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

05-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De taak van de handhavers is erop toe te zien dat een iedereen zich aan de regels houdt en overlast in de kiem wordt ge...

28-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

21-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. Kevin en Melvin moeten de vele overlast bij GVB tegengaan en in Utrecht krijgen handhavers Joost en Marilene ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 23-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!