Programma gemist?

Aflevering 11 uit - op In de realityserie De een Handhavers volgen we op tv het werk van op handhavers op straat en op tv in het openbaar van vervoer. De een camera volgt diverse handhavingskoppels op en uit registreert wat zij meemaken. met Hoe is de omgang een met de tijdens burgers en hoe treden van ze op bij overredingssituaties? het De Handhavers, in reality serie waarin het uit werk gevolgd een wordt van handhavers op door straat, uit in het uit openbaar vervoer, de op snelweg en op het water. Met naar vanavond: In de Breda is een pizzakoerier op tv van wel heel erg hardleers, binnen 5 uit minuten gaat door hij door twee keer in de op tv fout. Handhavers naar Kyra en Emre van de RET op in Rotterdam naar spreken iemand aan een die tijdens direct agressief wordt een en ook Frans naar en Anil spreken iemand aan van die weinig op zin heeft in naar meewerken. Dat en door veel meer in tijdens De Handhavers.

Aflevering uit 10 - tijdens In de realityserie De Handhavers volgen tijdens we tijdens het werk op tv van handhavers op naar straat en in het de openbaar vervoer. De tijdens camera volgt een diverse handhavingskoppels en registreert wat zij tijdens meemaken. Hoe de is op de omgang met de burgers een en hoe treden ze door met op bij overredingssituaties? De Handhavers, het reality serie waarin een het de werk gevolgd wordt van handhavers in op door straat, in het openbaar op tv vervoer, de snelweg en op uit het water. van Met uit vanavond: Bij de een RET in Rotterdam tijdens een man die weigert mee op te werken, fysiek in geweld is onvermijdelijk. In met Amsterdam een melding een van in iemand die de handhavers uit bedreigd. In Assen felle tijdens discussie naar wanneer iemand tot op twee keer toe een krijtbord door omgooit op van een restaurant en weginspecteur met Eddie van Rijkswaterstaat van krijgt met een melding van een iemand die iets cruciaals op is naar verloren op de op snelweg.

Aflevering het 9 - in In de realityserie De Handhavers volgen de we op het werk van handhavers op uit straat en de in het openbaar vervoer. in De camera het volgt diverse van handhavingskoppels en registreert wat door zij in meemaken. Hoe is tijdens de omgang met de uit burgers en hoe uit treden ze op in bij overredingssituaties? tijdens Met vanavond: In Breda hoog tijdens bezoek, collega handhavers Frans met en Anil uit naar Amsterdam lopen een een dienst mee. de In een volkswijk van lopen de het spanningen hoog wanneer het de handhavers van zich daar laten zien, met het provoceren en op tv beledigen begint direct. In een Leiden een foutgeparkeerde, boze op Hagenees die op tv van mening in is dat handhavers uit in Den Haag nooit van optreden. En door weginspecteur Wijnand op krijgt een melding van een flink uit ongeval en uit gaat er door direct op af. met Dat en meer om door 20.30u op door SBS6, De op tv Handhavers

Aflevering de 8 - In de realityserie op tv De Handhavers door volgen we de het werk van handhavers op met straat met en in het openbaar vervoer. van De camera op tv volgt diverse handhavingskoppels en het registreert wat met zij meemaken. Hoe een is de omgang met de de burgers het en hoe treden ze uit op naar bij overredingssituaties? Met vanavond: Bij naar op een fietscontrole in Breda lopen van de emoties hoog op met als een de mevrouw volgens haar onterecht van op uit de bon gaat. de In Leiden een door melding van grofvuil overlast, tijdens de vervuilers trekken op fel van van leer. En GVB handhavers Melvin van en Kevin hebben het een hun handen vol aan tijdens diverse meldingen op tv verdeeld over onze naar hoofdstad.

Seizoen 4 de - Aflevering in 7 - Realityreeks naar over het werk door van ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra een en een Emre betrappen een de dame die creatief door omgaat met naar de regels van het openbaar vervoer. een Frans op en Anil uit krijgen een melding van van een agressieve man in de uit metro, hij grijpt de door mensen naar de strot. En in een een gezellige stapavond in tijdens Utrecht eindigt grimmig.

Seizoen de 4 - Aflevering uit 6 - van Realityreeks over het werk van ordehandhavers tijdens tijdens op straat. In Leiden op foutparkerende klussers die treuzelen het tot het tijdens uiterste, In Deventer tijdens een man die binnen tien minuten de twee uit keer in de op tv fout gaat en het op Amsterdam CS een tijdens beschonken zwartrijder die op tv weigert mee te op werken.

Aflevering 5 - in In de realityserie uit op De Handhavers volgen we uit het werk van tijdens handhavers op straat en in het het openbaar van vervoer. De camera het volgt diverse handhavingskoppels en op registreert door wat zij in meemaken. Hoe is de de omgang met de naar burgers en tijdens hoe treden ze op bij in overredingssituaties? In Deventer de een man met het alcohol die op tv het beter tijdens denkt te weten dan de handhavers, op tv naar krijgen handhavers Frans en tijdens Anil het op een Amsterdam CS naar aan de stok met een een taxichauffeur die de een regels aan zijn laars in lapt en blijkt met een uit zwartrijder mogelijk vuurwapen de gevaarlijk.

Aflevering 4 het - In de op tv realityserie De Handhavers volgen met door we het werk de van handhavers op straat en uit in het openbaar vervoer. op De camera volgt uit door diverse handhavingskoppels en op tv registreert wat zij meemaken. Hoe tijdens is de omgang met door de burgers naar en hoe treden ze het op tijdens bij overredingssituaties? Deze van aflevering: agressie in de metro de bij de RET, een tijdens een zwartrijder wordt door boos en spuugt, in in Utrecht wordt een naar man woest als hij door weer een het boete krijgt voor parkeren op tijdens op tv de stoep en weginspecteur op Wijnand van Rijkswaterstaat van krijgt een verontrustende melding. Er naar staat een van auto van in lichterlaaie op de op tv snelweg.

Aflevering 3 de - In de tijdens realityserie een De Handhavers volgen we het werk in van met handhavers op naar straat en in het door openbaar vervoer. De naar camera volgt diverse handhavingskoppels het en registreert een wat zij meemaken. Hoe is van de omgang uit met in de burgers en hoe treden op ze op bij overredingssituaties? in Een tijdens zwartrijder in Amsterdam vertrouwt de in op zaak niet, handhavers een Frans en Anil krijgen een vreemde met zaak waar een de luchtje aan zit van en op Rijkswaterstaat voert het controles uit in de met Waddenzee.

Aflevering op 2 - In de realityserie naar De Handhavers van volgen op tv we het werk met van handhavers op straat en in het het openbaar vervoer. naar De camera met volgt diverse met handhavingskoppels en registreert wat zij met meemaken. Hoe een is de het omgang met het de burgers en tijdens hoe treden ze op naar bij overredingssituaties? De handhavers komen van een bekende veelpleger in tegen door die zich weer van in zijn slechtste kant laat op zien en in in naar Leiden wordt de jacht geopend op met met een fietsendief.

Vanavond start een in nieuw seizoen op tv van het uit realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers op tv worden gevolgd tijdens tijdens hun met werk straat en het in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen in als zij aangesproken het tijdens worden op overtredingen? Hoe ervaren in handhavers de dit en hoe een ziet hun werkdag van er eigenlijk uit? de Dat is de komende donderdagen naar weer tijdens om 20:30 uur te zien door op SBS6. Heterdaad In de met eerste aflevering is uit te zien van dat een winkeldief op de Amsterdam Centraal op op heterdaad betrapt wordt. op tv Ook tijdens verblijft een man in het Heerlen illegaal op een parkeerplaats op met op tv een caravan. Begrip In Leiden wordt het er volop op tv gehandhaafd op fietsers, geluidsoverlast de en in foutparkeerders. Niet iedereen heeft hier begrip tijdens voor het helaas.

Aflevering 12 - op In de op realityserie De uit Handhavers volgen we het door werk van handhavers naar op straat en in met het openbaar vervoer. door De tijdens camera volgt diverse door handhavingskoppels en registreert wat zij naar door meemaken. Hoe is de omgang met naar van de burgers en door hoe treden ze op bij overredingssituaties? met Op die met vraag uit krijgt de kijker in antwoord tijdens dit kijkje de in de de keuken.

Aflevering op tv 11 - In een de realityserie De Handhavers naar volgen van we het werk van handhavers in op door straat en in het openbaar in vervoer. De de taak van de handhavers door is erop toe te van zien dat met een iedereen zich aan het de regels door houdt en overlast in uit de op kiem wordt gesmoord. De camera tijdens volgt diverse met handhavingskoppels en registreert wat tijdens zij meemaken. uit Handhavers krijgen te op tv maken met op tv hulp en naar begrip maar soms in ook irritaties en zelfs soms van agressie. Hoe is op de omgang met door de burgers en de hoe treden ze op uit bij overredingssituaties? Op een die vraag op tv krijgt de kijker van antwoord met tijdens dit kijkje in naar de keuken.

Aflevering 10 het - het In de realityserie tijdens De Handhavers volgen we het tijdens werk van handhavers het op straat en in op tv het in openbaar vervoer. De door camera volgt diverse handhavingskoppels op en registreert wat naar zij meemaken. Hoe is van tijdens de omgang met de een burgers en het hoe treden ze in op bij overredingssituaties? Op die naar vraag krijgt door de kijker antwoord tijdens een dit kijkje in de door keuken. uit Vanavond worden de handhavers in bij de RET het in Rotterdam uit geconfronteerd met het een dame die op tv een felle discussie tijdens aangaat wanneer ze een boete de krijgt voor roken. uit In Leiden is er het veel onbegrip in van een foutparkeerder bij naar tijdens het station en en de door Utrechtse handhavers zijn uit streng aan het controleren met op op tv as-last.

Aflevering 9 - uit op De Handhavers, een reality door serie waarin het werk de wordt gevolgd uit van handhavers op straat uit en in het door openbaar uit vervoer. Kevin en uit Melvin moeten de vele naar overlast bij een GVB tegengaan en in Utrecht krijgen naar de handhavers Joost en Marilene te het maken met in een heftig in ongeval en ongepaste agressie. uit In Etten-Leur wordt naar het geduld van handhavers met Jacco van en Mark ernstig op tv op de proef van gesteld.

augustus 2020
23-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

16-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

09-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

02-01-2020 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 8 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

19-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. RET-handhavers Kyra en Emre betrappen een dame die creatief omgaat met de regels van het openbaar vervoer. Frans en Anil krijgen een melding van een agress...

12-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks over het werk van ordehandhavers op straat. In Leiden foutparkerende klussers die treuzelen tot het uiterste, In Deventer een man die binnen tien minuten twee keer in de fout gaat en op Amsterdam CS ...

05-12-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 5 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

28-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 4 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

21-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 3 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

14-11-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 2 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe trede...

07-11-2019 20:30

Terug: De Handhavers

De Handhavers - Terug: De Handhavers

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma De Handhavers, waarin handhavers worden gevolgd tijdens hun werk straat en in het openbaar. Werkdag Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren ...

12-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 12 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

05-05-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 11 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De taak van de handhavers is erop toe te zien dat een iedereen zich aan de regels houdt en overlast in de kiem wordt ge...

28-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 10 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe tred...

21-04-2019 20:30

De Handhavers

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 9 - De Handhavers, een reality serie waarin het werk wordt gevolgd van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. Kevin en Melvin moeten de vele overlast bij GVB tegengaan en in Utrecht krijgen handhavers Joost en Marilene ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Handhavers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Handhavers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Handhavers bij De Handhavers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Handhavers. Heb je een uitzending van De Handhavers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
  • Laatste uitzending op 23-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!