Programma gemist?

De 14-jarige Michael naar het Hamer wordt vaak op gepest op school. Op een op tv dag lokt een hij de populaire 11-jarige Joe uit Geeling naar door zijn huis door en slaat hem meerdere malen de in met een pan de en steekt hem vervolgens dood. Naast op tv van de hulptroepen die naar Joe met hebben gezocht, praat op Jo ook een met een in klasgenoot die op de met dag van met de moord nog de met hem richting de huis liep.

De van 18-jarige kapster het Katie Rackliff wordt met in 1992 vermoord door de op het dat met moment 12-jarige Sharon Carr. In door eerste op instantie wordt op tv Sharon niet gezien als verdachte. Enkele op jaren later steekt tijdens ze met een schoolgenoot neer op een het toilet. Als van ze vanwege deze daad met in tijdens een speciaal door opvoedkundig instituut wordt in geplaatst, doet ze een boekje een open over haar eerdere op door moordactie.

James op tv Fairweather steekt op zijn vijftiende een een 33-jarige man de met 102 messteken in dood. Tien weken door later wordt een van 31-jarige student zijn door naar slachtoffer.

Jo tijdens verdiept zich in de op moordzaak van Daniel een Bartlam. op tv In april 2011 het vermoordt de 14-jarige Daniel het zijn moeder. Hij slaat de haar dood met een door met hamer en steekt vervolgens het uit huis in brand. van Om niet verdacht naar te lijken, besluit hij tijdens op tv als een ware naar held het brandende huis uit van te lopen met zijn naar een jongere broertje in tijdens zijn armen. Stiefvader Simon door Matters neemt Jo mee naar van die afschuwelijke het dag waarop hij tijdens nietsvermoedend op zijn werk tijdens het werd gebeld over dit in drama.

november 2020
16-03-2018 21:34

Afl. 4

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 4

De 14-jarige Michael Hamer wordt vaak gepest op school. Op een dag lokt hij de populaire 11-jarige Joe Geeling naar zijn huis en slaat hem meerdere malen met een pan en steekt hem vervolgens dood. Naast de hulptroepen die naar Joe hebben ge...

09-03-2018 21:33

Afl. 3

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 3

De 18-jarige kapster Katie Rackliff wordt in 1992 vermoord door de op dat moment 12-jarige Sharon Carr. In eerste instantie wordt Sharon niet gezien als verdachte. Enkele jaren later steekt ze een schoolgenoot neer op het toilet. Als ze van...

02-03-2018 21:33

Afl. 2

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 2

James Fairweather steekt op zijn vijftiende een 33-jarige man met 102 messteken dood. Tien weken later wordt een 31-jarige student zijn slachtoffer.

23-02-2018 21:33

Afl. 1

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 1

Jo verdiept zich in de moordzaak van Daniel Bartlam. In april 2011 vermoordt de 14-jarige Daniel zijn moeder. Hij slaat haar dood met een hamer en steekt vervolgens het huis in brand. Om niet verdacht te lijken, besluit hij als een ware hel...

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost On Britain's Killer Kids bij Jo Frost On Britain's Killer Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost On Britain's Killer Kids. Heb je een uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist

Britse documentaireserie waarin de wereldberoemde opvoedexpert Jo Frost onderzoekt wat kinderen ertoe beweegt om een moord plegen. Jo probeert antwoorden te vinden op de belangrijkste vragen. Hoe kan een kind zo boos worden dat het overgaat tot het doden van iemand? Is dat genetisch bepaald of ontstaat dat door invloed van mensen uit hun directe omgeving?

Uitzending gemist van Jo Frost On Britain's Killer Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost On Britain's Killer Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-03-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!