Programma gemist?

De 14-jarige Michael het Hamer op wordt vaak gepest op school. door Op een naar dag naar lokt hij de populaire 11-jarige van Joe Geeling naar zijn het huis met en slaat op tv hem meerdere malen met uit een pan door en steekt hem uit vervolgens dood. Naast de een hulptroepen die naar Joe hebben tijdens gezocht, praat door Jo ook met een door klasgenoot van die op de dag op tv van met de moord nog met van hem richting huis van liep.

De 18-jarige kapster door Katie Rackliff wordt van uit in 1992 vermoord door naar de op uit dat moment 12-jarige Sharon door Carr. In eerste instantie tijdens wordt Sharon de niet gezien als verdachte. met Enkele jaren het later steekt ze uit een schoolgenoot neer het op het toilet. Als ze een vanwege deze daad in in de een speciaal opvoedkundig het instituut wordt geplaatst, tijdens doet ze naar een boekje open over tijdens haar eerdere naar moordactie.

James met Fairweather steekt op zijn vijftiende van een 33-jarige het man met 102 messteken op tv naar dood. Tien weken later naar wordt een 31-jarige student zijn met door slachtoffer.

Jo de verdiept zich in de moordzaak een van Daniel van Bartlam. in In april 2011 vermoordt de 14-jarige in Daniel zijn moeder. naar op tv Hij slaat haar dood met tijdens een hamer een en steekt de vervolgens het huis in de brand. Om niet verdacht tijdens te lijken, besluit van hij als een op ware held tijdens het brandende huis uit het te lopen met met zijn jongere broertje in van op tv zijn armen. Stiefvader Simon Matters neemt door op Jo mee naar die afschuwelijke het dag waarop op tv hij nietsvermoedend op zijn de werk van werd gebeld over op dit drama.

april 2021
16-03-2018 21:34

Afl. 4

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 4

De 14-jarige Michael Hamer wordt vaak gepest op school. Op een dag lokt hij de populaire 11-jarige Joe Geeling naar zijn huis en slaat hem meerdere malen met een pan en steekt hem vervolgens dood. Naast de hulptroepen die naar Joe hebben ge...

09-03-2018 21:33

Afl. 3

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 3

De 18-jarige kapster Katie Rackliff wordt in 1992 vermoord door de op dat moment 12-jarige Sharon Carr. In eerste instantie wordt Sharon niet gezien als verdachte. Enkele jaren later steekt ze een schoolgenoot neer op het toilet. Als ze van...

02-03-2018 21:33

Afl. 2

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 2

James Fairweather steekt op zijn vijftiende een 33-jarige man met 102 messteken dood. Tien weken later wordt een 31-jarige student zijn slachtoffer.

23-02-2018 21:33

Afl. 1

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 1

Jo verdiept zich in de moordzaak van Daniel Bartlam. In april 2011 vermoordt de 14-jarige Daniel zijn moeder. Hij slaat haar dood met een hamer en steekt vervolgens het huis in brand. Om niet verdacht te lijken, besluit hij als een ware hel...

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost On Britain's Killer Kids bij Jo Frost On Britain's Killer Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost On Britain's Killer Kids. Heb je een uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist

Britse documentaireserie waarin de wereldberoemde opvoedexpert Jo Frost onderzoekt wat kinderen ertoe beweegt om een moord plegen. Jo probeert antwoorden te vinden op de belangrijkste vragen. Hoe kan een kind zo boos worden dat het overgaat tot het doden van iemand? Is dat genetisch bepaald of ontstaat dat door invloed van mensen uit hun directe omgeving?

Uitzending gemist van Jo Frost On Britain's Killer Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost On Britain's Killer Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-03-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!