Programma gemist?

De 14-jarige het Michael Hamer wordt van vaak op tv gepest op school. Op het een dag lokt hij met de populaire 11-jarige op Joe Geeling op naar zijn in huis en slaat hem door meerdere malen van met een pan en door steekt hem de vervolgens dood. Naast de hulptroepen het die naar van Joe hebben gezocht, op praat Jo ook met in een klasgenoot een die op door de dag van de moord nog tijdens met een hem richting huis een liep.

De door 18-jarige kapster op Katie Rackliff wordt in 1992 vermoord het door het de op dat met moment 12-jarige naar Sharon Carr. In eerste instantie tijdens wordt door Sharon niet gezien in als verdachte. Enkele jaren later steekt tijdens ze een schoolgenoot de neer op het op toilet. de Als ze vanwege deze daad door in uit een speciaal opvoedkundig instituut wordt de geplaatst, doet een ze een boekje in open een over haar eerdere in moordactie.

James Fairweather steekt met op zijn op tv vijftiende een 33-jarige man naar met 102 naar messteken dood. Tien in weken later wordt een de 31-jarige student zijn op door slachtoffer.

Jo verdiept zich van in de op tv moordzaak van het Daniel Bartlam. een In april 2011 naar vermoordt de 14-jarige Daniel het zijn moeder. Hij op slaat haar dood met een op hamer en met steekt vervolgens het van huis in op brand. Om tijdens niet verdacht te lijken, door besluit hij als een ware van held het op brandende huis met uit te lopen door met zijn jongere op tv broertje in op zijn armen. Stiefvader Simon Matters op tv neemt op tv Jo mee naar die naar afschuwelijke dag waarop hij tijdens nietsvermoedend op in zijn werk werd naar gebeld over dit op tv drama.

juli 2021
16-03-2018 21:34

Afl. 4

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 4

De 14-jarige Michael Hamer wordt vaak gepest op school. Op een dag lokt hij de populaire 11-jarige Joe Geeling naar zijn huis en slaat hem meerdere malen met een pan en steekt hem vervolgens dood. Naast de hulptroepen die naar Joe hebben ge...

09-03-2018 21:33

Afl. 3

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 3

De 18-jarige kapster Katie Rackliff wordt in 1992 vermoord door de op dat moment 12-jarige Sharon Carr. In eerste instantie wordt Sharon niet gezien als verdachte. Enkele jaren later steekt ze een schoolgenoot neer op het toilet. Als ze van...

02-03-2018 21:33

Afl. 2

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 2

James Fairweather steekt op zijn vijftiende een 33-jarige man met 102 messteken dood. Tien weken later wordt een 31-jarige student zijn slachtoffer.

23-02-2018 21:33

Afl. 1

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 1

Jo verdiept zich in de moordzaak van Daniel Bartlam. In april 2011 vermoordt de 14-jarige Daniel zijn moeder. Hij slaat haar dood met een hamer en steekt vervolgens het huis in brand. Om niet verdacht te lijken, besluit hij als een ware hel...

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost On Britain's Killer Kids bij Jo Frost On Britain's Killer Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost On Britain's Killer Kids. Heb je een uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist

Britse documentaireserie waarin de wereldberoemde opvoedexpert Jo Frost onderzoekt wat kinderen ertoe beweegt om een moord plegen. Jo probeert antwoorden te vinden op de belangrijkste vragen. Hoe kan een kind zo boos worden dat het overgaat tot het doden van iemand? Is dat genetisch bepaald of ontstaat dat door invloed van mensen uit hun directe omgeving?

Uitzending gemist van Jo Frost On Britain's Killer Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost On Britain's Killer Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-03-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!