Programma gemist?

De op 14-jarige Michael Hamer naar wordt vaak gepest het op school. Op een het dag de lokt hij de populaire de 11-jarige Joe Geeling naar tijdens zijn huis en slaat het tijdens hem meerdere malen met tijdens een pan en steekt een hem vervolgens dood. Naast naar de hulptroepen die op door naar Joe hebben gezocht, tijdens praat Jo ook met een het klasgenoot op tv die op de dag van een de de moord nog in met hem richting een huis liep.

De de 18-jarige kapster Katie Rackliff op wordt in in 1992 vermoord door de de op dat van moment 12-jarige Sharon door Carr. In eerste instantie wordt tijdens Sharon niet gezien de als verdachte. op Enkele jaren later door steekt ze op een schoolgenoot neer op het met toilet. Als met ze vanwege deze daad een in naar een speciaal uit opvoedkundig instituut wordt op tv geplaatst, doet ze een boekje open in door over haar eerdere een moordactie.

James Fairweather in steekt op zijn van vijftiende van een 33-jarige man met 102 messteken uit met dood. Tien weken later wordt een een 31-jarige student door zijn naar slachtoffer.

Jo door verdiept zich in de op tv moordzaak uit van Daniel Bartlam. een In april 2011 vermoordt tijdens de 14-jarige op tv Daniel zijn moeder. de Hij slaat haar dood met een een hamer de en steekt met vervolgens het huis in brand. van Om niet verdacht te het lijken, naar besluit hij in als een ware held het brandende het huis uit naar te lopen een met zijn op jongere broertje in zijn armen. de Stiefvader Simon Matters van neemt Jo mee naar met die afschuwelijke dag in waarop hij uit nietsvermoedend op in zijn werk in werd gebeld over dit de drama.

augustus 2020
16-03-2018 21:34

Afl. 4

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 4

De 14-jarige Michael Hamer wordt vaak gepest op school. Op een dag lokt hij de populaire 11-jarige Joe Geeling naar zijn huis en slaat hem meerdere malen met een pan en steekt hem vervolgens dood. Naast de hulptroepen die naar Joe hebben ge...

09-03-2018 21:33

Afl. 3

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 3

De 18-jarige kapster Katie Rackliff wordt in 1992 vermoord door de op dat moment 12-jarige Sharon Carr. In eerste instantie wordt Sharon niet gezien als verdachte. Enkele jaren later steekt ze een schoolgenoot neer op het toilet. Als ze van...

02-03-2018 21:33

Afl. 2

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 2

James Fairweather steekt op zijn vijftiende een 33-jarige man met 102 messteken dood. Tien weken later wordt een 31-jarige student zijn slachtoffer.

23-02-2018 21:33

Afl. 1

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 1

Jo verdiept zich in de moordzaak van Daniel Bartlam. In april 2011 vermoordt de 14-jarige Daniel zijn moeder. Hij slaat haar dood met een hamer en steekt vervolgens het huis in brand. Om niet verdacht te lijken, besluit hij als een ware hel...

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost On Britain's Killer Kids bij Jo Frost On Britain's Killer Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost On Britain's Killer Kids. Heb je een uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist

Britse documentaireserie waarin de wereldberoemde opvoedexpert Jo Frost onderzoekt wat kinderen ertoe beweegt om een moord plegen. Jo probeert antwoorden te vinden op de belangrijkste vragen. Hoe kan een kind zo boos worden dat het overgaat tot het doden van iemand? Is dat genetisch bepaald of ontstaat dat door invloed van mensen uit hun directe omgeving?

Uitzending gemist van Jo Frost On Britain's Killer Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost On Britain's Killer Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-03-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!