Programma gemist?

De tijdens 14-jarige Michael Hamer de wordt vaak gepest op school. door op Op een dag lokt hij de uit populaire 11-jarige met Joe het Geeling naar zijn huis en op tv slaat de hem meerdere malen met een pan van en steekt de hem vervolgens dood. naar Naast de hulptroepen van die uit naar Joe hebben gezocht, praat Jo op tv ook met met een klasgenoot die op tijdens de door dag van de moord naar nog met hem richting op huis op liep.

De door 18-jarige kapster Katie Rackliff door wordt in van 1992 vermoord door door de op dat moment 12-jarige naar van Sharon Carr. In door eerste instantie wordt een Sharon niet gezien als verdachte. Enkele van tijdens jaren later steekt op tv ze een schoolgenoot neer op op het toilet. Als ze met vanwege de deze daad in een speciaal naar opvoedkundig instituut wordt het een geplaatst, doet ze met een boekje open op tv over haar eerdere naar moordactie.

James tijdens Fairweather steekt op zijn het vijftiende uit een 33-jarige man in met 102 messteken dood. in Tien weken later wordt door een 31-jarige student tijdens zijn in slachtoffer.

Jo verdiept van zich in op de moordzaak van Daniel op tv Bartlam. op tv In april 2011 met vermoordt de 14-jarige Daniel zijn op moeder. Hij slaat haar in naar dood met een hamer en steekt uit vervolgens het huis op in brand. Om een niet verdacht op tv te lijken, besluit hij het als een ware door held het brandende een huis uit te het op lopen met zijn jongere naar broertje in zijn armen. Stiefvader in Simon van Matters neemt Jo mee door naar die afschuwelijke van dag waarop hij nietsvermoedend op tv op zijn tijdens werk werd gebeld naar over tijdens dit drama.

oktober 2019
16-03-2018 21:34

Afl. 4

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 4

De 14-jarige Michael Hamer wordt vaak gepest op school. Op een dag lokt hij de populaire 11-jarige Joe Geeling naar zijn huis en slaat hem meerdere malen met een pan en steekt hem vervolgens dood. Naast de hulptroepen die naar Joe hebben ge...

09-03-2018 21:33

Afl. 3

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 3

De 18-jarige kapster Katie Rackliff wordt in 1992 vermoord door de op dat moment 12-jarige Sharon Carr. In eerste instantie wordt Sharon niet gezien als verdachte. Enkele jaren later steekt ze een schoolgenoot neer op het toilet. Als ze van...

02-03-2018 21:33

Afl. 2

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 2

James Fairweather steekt op zijn vijftiende een 33-jarige man met 102 messteken dood. Tien weken later wordt een 31-jarige student zijn slachtoffer.

23-02-2018 21:33

Afl. 1

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 1

Jo verdiept zich in de moordzaak van Daniel Bartlam. In april 2011 vermoordt de 14-jarige Daniel zijn moeder. Hij slaat haar dood met een hamer en steekt vervolgens het huis in brand. Om niet verdacht te lijken, besluit hij als een ware hel...

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost On Britain's Killer Kids bij Jo Frost On Britain's Killer Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost On Britain's Killer Kids. Heb je een uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist

Britse documentaireserie waarin de wereldberoemde opvoedexpert Jo Frost onderzoekt wat kinderen ertoe beweegt om een moord plegen. Jo probeert antwoorden te vinden op de belangrijkste vragen. Hoe kan een kind zo boos worden dat het overgaat tot het doden van iemand? Is dat genetisch bepaald of ontstaat dat door invloed van mensen uit hun directe omgeving?

Uitzending gemist van Jo Frost On Britain's Killer Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost On Britain's Killer Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-03-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!