Programma gemist?

De 14-jarige naar Michael Hamer wordt vaak tijdens gepest op van school. een Op een dag lokt hij de op populaire 11-jarige Joe naar Geeling de naar zijn huis en slaat met hem meerdere op tv malen tijdens met een pan en steekt hem met vervolgens dood. met Naast naar de hulptroepen die naar naar Joe hebben gezocht, praat Jo uit een ook met een op tv klasgenoot die op de dag naar van op de moord nog met hem richting door huis door liep.

De 18-jarige kapster uit Katie Rackliff op tv wordt door in 1992 vermoord door de op naar dat naar moment 12-jarige Sharon Carr. de In eerste op instantie wordt Sharon niet gezien de als verdachte. op tv Enkele jaren in later steekt ze door een schoolgenoot op neer op het toilet. Als ze tijdens vanwege deze op tv daad in een de speciaal opvoedkundig instituut wordt naar geplaatst, op doet ze een boekje open naar over haar eerdere in op tv moordactie.

James tijdens Fairweather steekt op zijn op vijftiende tijdens een 33-jarige man met 102 op tv messteken dood. op tv Tien weken later wordt een door 31-jarige student zijn een uit slachtoffer.

Jo verdiept zich het van in de moordzaak van Daniel Bartlam. een het In april 2011 de vermoordt de 14-jarige Daniel zijn van moeder. Hij slaat haar met dood met het een hamer en op tv steekt het vervolgens het huis in van brand. Om niet verdacht met te lijken, besluit hij op tv als een in ware held het brandende naar huis uit de te lopen met het zijn jongere broertje in van van zijn armen. Stiefvader Simon Matters neemt tijdens Jo mee naar op tv die op afschuwelijke dag waarop hij in nietsvermoedend met op zijn werk een werd gebeld over dit met drama.

maart 2020
16-03-2018 21:34

Afl. 4

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 4

De 14-jarige Michael Hamer wordt vaak gepest op school. Op een dag lokt hij de populaire 11-jarige Joe Geeling naar zijn huis en slaat hem meerdere malen met een pan en steekt hem vervolgens dood. Naast de hulptroepen die naar Joe hebben ge...

09-03-2018 21:33

Afl. 3

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 3

De 18-jarige kapster Katie Rackliff wordt in 1992 vermoord door de op dat moment 12-jarige Sharon Carr. In eerste instantie wordt Sharon niet gezien als verdachte. Enkele jaren later steekt ze een schoolgenoot neer op het toilet. Als ze van...

02-03-2018 21:33

Afl. 2

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 2

James Fairweather steekt op zijn vijftiende een 33-jarige man met 102 messteken dood. Tien weken later wordt een 31-jarige student zijn slachtoffer.

23-02-2018 21:33

Afl. 1

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 1

Jo verdiept zich in de moordzaak van Daniel Bartlam. In april 2011 vermoordt de 14-jarige Daniel zijn moeder. Hij slaat haar dood met een hamer en steekt vervolgens het huis in brand. Om niet verdacht te lijken, besluit hij als een ware hel...

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost On Britain's Killer Kids bij Jo Frost On Britain's Killer Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost On Britain's Killer Kids. Heb je een uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist

Britse documentaireserie waarin de wereldberoemde opvoedexpert Jo Frost onderzoekt wat kinderen ertoe beweegt om een moord plegen. Jo probeert antwoorden te vinden op de belangrijkste vragen. Hoe kan een kind zo boos worden dat het overgaat tot het doden van iemand? Is dat genetisch bepaald of ontstaat dat door invloed van mensen uit hun directe omgeving?

Uitzending gemist van Jo Frost On Britain's Killer Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost On Britain's Killer Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-03-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!