Programma gemist?

De door 14-jarige Michael Hamer van wordt vaak in gepest op school. Op een dag een lokt hij de op populaire 11-jarige Joe in de Geeling naar zijn uit huis en slaat hem in meerdere malen met een pan door en met steekt hem vervolgens dood. Naast met de hulptroepen in die naar Joe op tv hebben gezocht, praat in Jo ook met een in klasgenoot die de op de dag van op de moord nog in in met hem richting huis de liep.

De met 18-jarige kapster Katie Rackliff wordt het in naar 1992 vermoord door de op tijdens dat moment met 12-jarige Sharon Carr. In op tv in eerste instantie wordt Sharon tijdens niet gezien met als verdachte. Enkele jaren later in steekt ze op tv een schoolgenoot neer op de het toilet. Als een ze vanwege deze daad een op tv in een speciaal de opvoedkundig instituut wordt geplaatst, doet op ze een boekje open naar over uit haar eerdere door moordactie.

James Fairweather steekt uit tijdens op zijn vijftiende een tijdens 33-jarige man met met 102 messteken dood. Tien door weken later wordt een de op 31-jarige student zijn in slachtoffer.

Jo naar verdiept zich de in de moordzaak van Daniel Bartlam. de In april 2011 uit vermoordt de 14-jarige tijdens uit Daniel zijn moeder. naar Hij slaat haar dood met een van hamer en naar steekt vervolgens het op tv huis in brand. Om op het niet verdacht te lijken, op tv besluit hij als een op ware held het brandende door huis uit te een lopen op tv met zijn jongere broertje van in zijn armen. Stiefvader door Simon Matters neemt van Jo mee naar op tv die afschuwelijke dag in waarop hij nietsvermoedend het op zijn tijdens werk werd gebeld op over op dit drama.

mei 2021
16-03-2018 21:34

Afl. 4

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 4

De 14-jarige Michael Hamer wordt vaak gepest op school. Op een dag lokt hij de populaire 11-jarige Joe Geeling naar zijn huis en slaat hem meerdere malen met een pan en steekt hem vervolgens dood. Naast de hulptroepen die naar Joe hebben ge...

09-03-2018 21:33

Afl. 3

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 3

De 18-jarige kapster Katie Rackliff wordt in 1992 vermoord door de op dat moment 12-jarige Sharon Carr. In eerste instantie wordt Sharon niet gezien als verdachte. Enkele jaren later steekt ze een schoolgenoot neer op het toilet. Als ze van...

02-03-2018 21:33

Afl. 2

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 2

James Fairweather steekt op zijn vijftiende een 33-jarige man met 102 messteken dood. Tien weken later wordt een 31-jarige student zijn slachtoffer.

23-02-2018 21:33

Afl. 1

Jo Frost On Britain's Killer Kids - Afl. 1

Jo verdiept zich in de moordzaak van Daniel Bartlam. In april 2011 vermoordt de 14-jarige Daniel zijn moeder. Hij slaat haar dood met een hamer en steekt vervolgens het huis in brand. Om niet verdacht te lijken, besluit hij als een ware hel...

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost On Britain's Killer Kids bij Jo Frost On Britain's Killer Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost On Britain's Killer Kids. Heb je een uitzending van Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost On Britain's Killer Kids gemist

Britse documentaireserie waarin de wereldberoemde opvoedexpert Jo Frost onderzoekt wat kinderen ertoe beweegt om een moord plegen. Jo probeert antwoorden te vinden op de belangrijkste vragen. Hoe kan een kind zo boos worden dat het overgaat tot het doden van iemand? Is dat genetisch bepaald of ontstaat dat door invloed van mensen uit hun directe omgeving?

Uitzending gemist van Jo Frost On Britain's Killer Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost On Britain's Killer Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-03-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!