Programma gemist?

Aflevering 8 - op Hoe goed door doe je door het eigenlijk als ouders? En door werkt het beter het om juist in veel of weinig met regels voor in een kind op het te stellen? In Jullie Huis, tijdens op Onze regels ruilen twee ouderparen door die een heel op tv andere naar manier van opvoeden hebben uit een paar dagen tijdens van huis en met kinderen en dat levert het uiteraard geregeld grote meningsverschillen uit en uit frustraties op. Alleenstaande moeder Geerte op Bijvoet naar uit Haarlem naar laat haar puberkinderen volledig de vrij. Lies en tijdens Sam doen niet mee in het het huishouden naar en hebben nog nooit met straf gekregen. een Moeder Geerte ruilt van met door de plattelandsfamilie Eertink uit Enter. Op door de boerderij een worden naar de dochters geacht door hun handen uit de uit mouwen te het steken. Als Moeder Geerte ze naar dwingt van om niets te doen, weten de in meiden niet waar op ze het zoeken een de moeten. Wat kunnen de ouders van het de elkaar leren?

Aflevering 7 een - tijdens Hoe goed doe je het eigenlijk op op tv als ouders? En werkt het op beter om juist veel het of een weinig regels tijdens voor een kind uit op te stellen? in In Jullie Huis, Onze het regels ruilen het twee ouderparen die een tijdens heel andere manier naar van opvoeden hebben een van paar naar dagen van huis en de kinderen en dat levert het uiteraard geregeld naar grote meningsverschillen en het frustraties op. De familie van Bouma van uit Paasloo is een echte slagersfamilie. de door Het is nu het al bekend dat hun 15-jarige naar zoon Davin de tijdens slagerij van zijn naar vader Martijn van zal overnemen. De kinderen de moeten van dan ook vlees eten. Moeder Agnes uit en de vader Martijn Bouma uit gaan ruilen met de de familie Baghoe uit Enschede. tijdens Bij het deze familie de is vlees juist taboe. Moeder Tamara een eet uit een overtuiging in veganistisch. Zodra zij op tv tijdens de wisselperiode voet met in de in slagerij zet, wordt ze niet goed. uit met Ze vertrekt huilend door naar buiten om bij te een komen. Hebben het ze aan het einde met van ruilperiode met iets van elkaars opvoeding op geleerd?

Aflevering de 6 - Hoe goed doe in van je het eigenlijk als met ouders? En met werkt het beter om juist met veel of op tv weinig regels voor een kind door op te stellen? met In Jullie naar Huis, in Onze regels ruilen twee ouderparen die de een uit heel andere manier van opvoeden op tv hebben een paar een dagen met van huis door en kinderen en door dat levert uiteraard de geregeld grote meningsverschillen en frustraties op tv op. Bij in de familie op de Redelijkheid staat naar vooral gezond eten hoog in het met vaandel. Bovendien op zweert door de van oorsprong Surinaamse moeder Stacey uit bij een een harde en strenge in opvoeding. Als de met 15-jarige uit zoon Justin zich door niet aan de regels houdt, uit volgt er met straf en wordt de wifi door afgesloten. Het gezin tijdens door ruilt met de Zeeuwse door familie Brinkman die een het snackbar runnen van en ook nog eens boven uit de zaak tijdens wonen. Zij voeden hun het drie dochters naar op zonder uit regels. Op het op moment dat ruilmoeder op tv Stacey frietjes een en bereklauwen moet gaan op tv maken, barst ze een in tranen een uit.

Aflevering uit 5 - Hoe goed doe tijdens uit je het eigenlijk als ouders? tijdens En werkt het beter met om juist veel op tv of weinig regels het voor een kind door in op te stellen? In Jullie naar Huis, Onze regels ruilen in van twee ouderparen die een heel andere van manier een van opvoeden tijdens hebben een paar met dagen van huis en met kinderen en op dat levert uiteraard geregeld grote meningsverschillen een en van frustraties op. Bij de door familie De tijdens Gunst zijn geen een regels als een het gaat om avond naar eten. Hier wordt van gegeten waar door en wanneer iedereen wil. Het van is ieder voor zich. door Achter de de computer, voor uit de tv of met de tijdens op telefoon in de hand. Alles tijdens mag. Familie naar De Gunst ruilt met door de bijzondere familie de Beunen. Bij met de familie Beunen zijn met ze gek in op tatoeages, piercings en motoren. door Ze met houden slangen en spinnen het als uit huisdieren. En er is één belangrijke op tv regel: het avondeten van moet een en zal plaatsvinden aan tafel in en met het op op hele gezin. Bij de ruil geeft dat van natuurlijk de van nodige problemen. Maar: wat op met hebben ze uiteindelijk van elkaar de geleerd?

Aflevering 4 het - Hoe met goed doe je het eigenlijk op als ouders? het En werkt het in beter met om juist veel of weinig regels de voor van een kind tijdens op te stellen? In Jullie door Huis, Onze regels op ruilen twee ouderparen door die een heel andere een manier van met opvoeden hebben de een paar dagen van in huis en kinderen en van dat levert uiteraard uit naar geregeld grote meningsverschillen en uit frustraties op. De op familie Dreuning bestaat uit vader van Ruud, het moeder Irene en twee van puberzoons. Zij geloven op heilig in een strenge de opvoeding. Ze zijn op tv consequent en de hanteren strikte regels. Houden op de kinderen uit zich niet aan van die op tv regels dan volgt er straf. uit De een familie Dreuning ruilt in met de familie Zandman. Vader het Victor en een moeder Ilse zijn voorstanders het in van een vrije opvoeding. In naar dit gezin uit bestaan geen met regels en creativiteit naar en zelfontplooiing is het het belangrijkst.

Aflevering 3 - het Hoe goed doe een met je het eigenlijk als ouders? op tv En werkt tijdens het beter uit om juist veel een of weinig regels voor een in kind op te op tv stellen? In Jullie Huis, met Onze regels in ruilen twee naar ouderparen die uit een heel andere manier van opvoeden het hebben een paar van dagen van naar huis en van kinderen en van dat levert uiteraard geregeld van grote meningsverschillen en frustraties tijdens op. Jacqueline en Bertus op tv uit wonen samen met de hun 18-jarige zoon in Apeldoorn. de Jacqueline en met Bertus hanteren uit strenge regels om hun zoon in van het gareel de te houden. op Ze ruilen met de familie met van Abshoven. in In dit gezin is van niemand tijdens de baas. Moeder Ina op tv en vader van Dirk geloven op tv in een gelijkwaardige tijdens positie tussen ouder en kind. Alles van wordt overlegd met met hun van 14-jarige zoon de Dinne.

Aflevering 2 uit - Hoe goed doe een je het een eigenlijk op tv als ouders? En werkt het beter een om juist veel met of weinig door regels voor op tv een kind op uit te stellen? In Jullie een Huis, Onze regels ruilen van twee ouderparen die een een heel op andere manier tijdens van opvoeden hebben een paar op tijdens dagen van huis met en kinderen en met dat levert uiteraard geregeld grote meningsverschillen een en door frustraties op. In deze van aflevering ruilt op tv de Utrechtse het moeder Linda met uit Moeder Klaaske en vader de Andries, die een de zorgboerderij in Friesland runnen. Linda uit loopt op tv altijd op hoge hakken, maar een moet deze de inruilen van voor rubberlaarzen om de stallen uit in te mesten. Klaaske een in en Andries gaan stappen in een de binnenstad van van Utrecht. Ze zijn met stomverbaasd als door wisseldochter Celina hen een waterpijp het aanbiedt. het De grote vraag is: wat op tv met hebben de ouders na van het wisselavontuur de van elkaar geleerd?

In het het nieuwe programma met Jullie Huis, Onze Regels van ruilen tijdens twee ouderparen, die een door extreem andere een manier van opvoeden hebben, van huis, op kinderen tijdens en huisregels. Alle met ouders zijn ervan door overtuigd dat met hun opvoedmethode de beste is. met Maar een is dat wel zo? Regels die de in met het ene gezin goed een werken, zijn zeker niet in ook op meteen ideaal het voor de kinderen van andere in ouders. Wat kunnen met de ouders het leren van van dit spannende, confronterende experiment? En wat uit treffen de ouders met aan in in het een andere huis? Jullie op tv Huis, Onze Regels is vanaf met vanavond iedere zondag de om 20:30 met uur te uit zien op SBS 6. Zo in ruilt de familie Ploeg, door waarbij op tv het geloof allesbepalend is, met van de familie van Tervoort, waar juist de met kinderen de in dienst de uitmaken. Bij de streng het gereformeerde familie op tv wordt vooral huiswerk gemaakt op en muziek naar gestudeerd. Er is geen de tv in huis. Bij de door uit familie Tervoort slapen tijdens de ouders in de huiskamer op tv omdat de kinderen de in slaapkamer hebben op tv ingepikt in en deze als ballenbak het gebruiken. In Jullie Huis, Onze een Regels ziet in de kijker hoe de kinderen uit reageren op nieuwe een van regels en hoe de in ouders omgaan met een totaal tijdens andere manier met van opvoeden. Wordt het de voor de kinderen in de een mini-vakantie met hun door tijdelijke nieuwe ouders het of tellen ze op juist de in dagen af tot papa door en mama in weer thuiskomen?

maart 2020
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!