Programma gemist?

Aflevering van 8 - de Hoe goed doe je het eigenlijk een als ouders? En van werkt het beter een om met juist veel of weinig regels door voor een op tv kind op te stellen? op tv In Jullie Huis, met Onze regels ruilen naar twee de ouderparen die een tijdens heel andere manier van opvoeden in een hebben een paar dagen van van huis en kinderen en in naar dat levert uiteraard geregeld grote door meningsverschillen en de frustraties op. Alleenstaande moeder uit Geerte Bijvoet uit uit Haarlem laat haar puberkinderen met volledig vrij. Lies tijdens met en Sam doen niet mee op in op tv het huishouden en hebben tijdens nog nooit straf uit gekregen. Moeder Geerte door ruilt met de de plattelandsfamilie Eertink uit op Enter. Op de naar boerderij worden de in dochters geacht hun handen op tv uit de op tv mouwen te steken. Als naar Moeder Geerte ze naar dwingt om niets in te doen, weten een de het meiden niet waar ze het van zoeken moeten. Wat kunnen tijdens de uit ouders van op elkaar leren?

Aflevering 7 naar - Hoe op goed doe op je het eigenlijk als ouders? in En door werkt het beter om juist veel met of een weinig regels voor een tijdens kind op te stellen? van op tv In Jullie Huis, Onze regels ruilen door twee ouderparen die door een op tv heel andere manier van opvoeden uit op tv hebben een paar dagen van huis van en in kinderen en met dat levert uiteraard geregeld het grote meningsverschillen en frustraties uit op. op tv De familie Bouma uit op tv Paasloo is een tijdens echte slagersfamilie. Het uit is nu al een bekend dat hun 15-jarige op tv zoon uit Davin de slagerij van zijn vader een Martijn tijdens zal overnemen. De kinderen het moeten dan de ook vlees met eten. Moeder Agnes en vader uit Martijn naar Bouma gaan ruilen met de familie een met Baghoe uit Enschede. Bij deze door familie is vlees juist de taboe. de Moeder Tamara eet uit overtuiging een veganistisch. Zodra zij een tijdens de de wisselperiode voet in van de met slagerij zet, wordt ze niet goed. in Ze vertrekt huilend de naar de buiten om bij te op komen. door Hebben ze aan het einde van op tv ruilperiode iets met van naar elkaars opvoeding geleerd?

Aflevering 6 van - Hoe goed doe op je naar het eigenlijk op tv als ouders? En werkt het beter van om uit juist veel of weinig met regels voor een kind op tv op te de stellen? In tijdens Jullie Huis, Onze regels ruilen op twee ouderparen die een een in heel andere manier op tv van opvoeden hebben de een paar dagen naar van huis en kinderen en van dat van levert uiteraard geregeld een grote meningsverschillen de en frustraties op. uit Bij de familie de Redelijkheid staat uit vooral gezond eten in hoog het in het op tv vaandel. Bovendien zweert de van van oorsprong Surinaamse op tv moeder Stacey een bij een harde en strenge op tv opvoeding. Als de 15-jarige de zoon naar Justin zich in niet aan de regels op houdt, volgt er door straf en wordt de wifi op tv afgesloten. Het op tv gezin tijdens ruilt met de Zeeuwse familie Brinkman het tijdens die een snackbar runnen en tijdens ook nog eens op tv boven de zaak het wonen. Zij voeden hun het uit drie dochters op zonder naar regels. Op het het moment dat ruilmoeder Stacey frietjes op en bereklauwen moet een gaan maken, het barst ze in het tranen door uit.

Aflevering 5 naar - Hoe goed uit doe je een het eigenlijk als ouders? En in werkt het naar beter om juist op tv veel of op weinig regels voor met een kind op te stellen? met In Jullie Huis, op tv Onze regels ruilen tijdens twee ouderparen die uit een heel andere tijdens op tv manier van opvoeden hebben de een paar dagen van huis van met en kinderen en dat naar levert uiteraard tijdens geregeld grote meningsverschillen en frustraties op tv op. Bij de familie een De Gunst uit zijn geen regels als de het gaat uit om avond eten. Hier door het wordt gegeten waar en wanneer op tv iedereen wil. op Het is ieder voor zich. uit Achter op de computer, voor het de tv of naar met de een telefoon in de hand. Alles mag. tijdens Familie De Gunst de ruilt met de de op tv bijzondere familie Beunen. Bij met de familie de Beunen zijn ze gek op met tatoeages, piercings van en motoren. tijdens Ze houden slangen en spinnen als tijdens door huisdieren. En er is één belangrijke van regel: het de avondeten moet op tv en zal plaatsvinden aan uit tafel en met op tv het hele gezin. Bij tijdens de ruil geeft dat door natuurlijk door de nodige problemen. tijdens Maar: wat hebben uit ze uiteindelijk van elkaar in geleerd?

Aflevering met 4 - Hoe goed doe op tv de je het eigenlijk als ouders? tijdens En werkt het beter op tv om juist tijdens veel of weinig regels uit voor van een kind uit op te stellen? In Jullie naar Huis, in Onze regels ruilen twee op tv ouderparen die een heel andere naar manier van opvoeden door in hebben een paar dagen van huis het en kinderen en in dat levert met uiteraard geregeld met grote meningsverschillen en frustraties op. in De naar familie Dreuning bestaat uit een vader het Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. tijdens Zij op tv geloven heilig in een op strenge opvoeding. Ze zijn op tv consequent van en hanteren strikte regels. Houden naar de de kinderen zich niet aan die het regels dan tijdens volgt er straf. de De familie een Dreuning ruilt met op tv de familie Zandman. naar Vader Victor en moeder door tijdens Ilse zijn voorstanders van een uit vrije in opvoeding. In dit het gezin bestaan geen regels het en creativiteit en zelfontplooiing op is het door belangrijkst.

Aflevering op tv 3 - het Hoe goed doe je met het eigenlijk als ouders? En een werkt tijdens het beter om juist uit veel of weinig het regels een voor een kind op te stellen? tijdens In Jullie Huis, op tv op Onze regels ruilen naar twee ouderparen die op tv een heel andere in manier van opvoeden hebben van een paar dagen met van huis en kinderen met en dat levert uiteraard met het geregeld grote meningsverschillen en frustraties op. tijdens Jacqueline op tv en Bertus de wonen samen met hun het 18-jarige zoon de in Apeldoorn. Jacqueline en Bertus tijdens hanteren strenge regels in om het hun zoon in het gareel uit te de houden. Ze ruilen met in de familie van Abshoven. in In dit gezin op tv is niemand de baas. van naar Moeder Ina en een vader Dirk geloven in een gelijkwaardige door met positie tussen ouder en de kind. Alles wordt overlegd met uit hun door 14-jarige zoon een Dinne.

Aflevering 2 - de in Hoe goed doe met je het eigenlijk als ouders? het En werkt het tijdens beter om juist door veel of met weinig regels voor een kind het op tv op te stellen? naar In Jullie Huis, uit Onze regels ruilen twee op ouderparen die een door heel andere manier van door opvoeden hebben uit een paar naar dagen van huis het en kinderen en dat tijdens levert uiteraard naar geregeld grote meningsverschillen en frustraties op. van In deze tijdens aflevering ruilt de Utrechtse in moeder tijdens Linda met de Moeder Klaaske en vader Andries, op tv die een op zorgboerderij in uit Friesland runnen. Linda loopt altijd op door hoge van hakken, maar moet in deze inruilen voor rubberlaarzen op tv om de op stallen uit het te mesten. Klaaske en Andries gaan door stappen in de van binnenstad van Utrecht. uit het Ze zijn stomverbaasd als de wisseldochter Celina in hen een waterpijp op tv aanbiedt. De grote vraag is: wat de hebben de ouders naar van na het wisselavontuur van tijdens elkaar geleerd?

In met het nieuwe programma Jullie Huis, van Onze Regels ruilen de twee ouderparen, door die een extreem uit andere de manier van opvoeden hebben, van op huis, met kinderen en huisregels. Alle een ouders zijn ervan met overtuigd dat hun opvoedmethode de tijdens beste met is. Maar met is dat wel zo? Regels die door in het van ene gezin goed de werken, tijdens zijn zeker niet een ook meteen ideaal voor op de kinderen van andere ouders. door met Wat kunnen de ouders leren van naar dit in spannende, confronterende experiment? op tv En wat treffen de ouders met aan in het op tv andere huis? op Jullie Huis, op Onze Regels is naar vanaf vanavond iedere door zondag om 20:30 met uur te op tv zien op SBS 6. Zo in ruilt de familie van Ploeg, waarbij op tv het geloof allesbepalend is, met het de familie van Tervoort, waar een juist de kinderen op tv de dienst uitmaken. door Bij de streng gereformeerde van familie naar wordt vooral huiswerk gemaakt en muziek op gestudeerd. Er is de geen tv het in huis. Bij op tv de familie Tervoort slapen de het de ouders in de huiskamer uit omdat de kinderen de met slaapkamer hebben ingepikt de en deze het als ballenbak gebruiken. In Jullie op op tv Huis, Onze Regels ziet de in kijker hoe een de kinderen reageren op nieuwe de regels en hoe met de door ouders omgaan met een een totaal andere een manier van in opvoeden. Wordt het voor in de kinderen een mini-vakantie met tijdens hun tijdelijke nieuwe door ouders de of tellen ze juist door de dagen in af tot papa een en mama weer een thuiskomen?

augustus 2019
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord