Programma gemist?

Aflevering in 8 - Hoe goed in doe het je het eigenlijk als ouders? En de werkt het van beter om met juist veel of weinig een regels met voor een kind op te een stellen? met In Jullie Huis, Onze naar regels ruilen twee ouderparen die uit een heel van andere manier naar van opvoeden hebben een paar het dagen door van huis en met kinderen en dat levert met uiteraard geregeld grote het meningsverschillen en frustraties van op. Alleenstaande moeder Geerte in Bijvoet de uit Haarlem laat haar puberkinderen uit door volledig vrij. Lies en de Sam doen niet mee op in het met huishouden en hebben nog nooit uit straf gekregen. door Moeder Geerte ruilt tijdens met de met plattelandsfamilie Eertink uit naar Enter. Op een de boerderij worden de uit dochters geacht hun uit handen uit de de mouwen te uit steken. Als Moeder Geerte ze dwingt op tv om op tv niets te naar doen, weten de meiden niet met waar ze het zoeken door moeten. het Wat kunnen de ouders van met elkaar door leren?

Aflevering een 7 - Hoe goed op tv doe je het op eigenlijk als ouders? een En werkt naar het beter om juist het veel of weinig van regels voor een kind een op te de stellen? In Jullie Huis, op tv Onze regels het ruilen twee door ouderparen die een heel door andere een manier van opvoeden het hebben een paar dagen van huis in en kinderen en naar dat levert uit uiteraard geregeld grote in meningsverschillen van en frustraties op. De familie de Bouma uit Paasloo is een het een echte slagersfamilie. met Het is nu al bekend de dat hun tijdens 15-jarige zoon van Davin de slagerij van zijn naar vader Martijn zal overnemen. het het De kinderen moeten dan ook met vlees in eten. Moeder Agnes en op vader Martijn Bouma gaan ruilen op tv met de de familie Baghoe uit van Enschede. Bij deze familie met is vlees in juist taboe. naar Moeder Tamara in eet uit overtuiging veganistisch. Zodra zij het het tijdens de wisselperiode van voet in de door slagerij zet, wordt tijdens ze niet goed. Ze vertrekt naar huilend naar een buiten om naar bij te komen. het Hebben ze aan het het einde van ruilperiode naar iets van elkaars van opvoeding geleerd?

Aflevering op tv 6 - Hoe een goed doe je het eigenlijk de als ouders? En uit werkt uit het beter om juist veel de of weinig met regels op tv voor een kind tijdens op te stellen? op In Jullie Huis, Onze regels tijdens ruilen uit twee ouderparen die een op tv heel andere manier van opvoeden een hebben een van paar dagen van een huis op tv en kinderen en dat levert op tv uiteraard geregeld grote meningsverschillen door met en frustraties op. Bij de het familie de Redelijkheid staat op tv vooral gezond eten door hoog in tijdens het vaandel. Bovendien zweert uit uit de van oorsprong Surinaamse moeder Stacey op tv bij een harde naar van en strenge opvoeding. Als naar de 15-jarige door zoon Justin zich niet aan van de regels uit houdt, volgt er door straf en wordt op tv de wifi afgesloten. in Het gezin ruilt met de uit Zeeuwse van familie Brinkman die door een snackbar runnen en op ook nog naar eens boven de zaak wonen. in Zij een voeden hun met drie dochters op zonder het regels. Op het moment op dat ruilmoeder Stacey een frietjes en bereklauwen tijdens moet gaan maken, in barst ze in van tranen door uit.

Aflevering 5 een - door Hoe goed doe je op tv het eigenlijk als ouders? En met werkt uit het beter om juist veel het of weinig naar regels voor een kind van op te stellen? naar In Jullie naar Huis, door Onze regels ruilen twee ouderparen die op tv uit een heel andere manier van door opvoeden hebben tijdens een paar een dagen van huis en kinderen en door dat door levert uiteraard geregeld grote naar meningsverschillen en van frustraties op. naar Bij de familie De Gunst zijn op tv een geen regels als de het gaat om avond eten. op Hier wordt van gegeten waar en het wanneer iedereen wil. Het is een met ieder voor zich. Achter de met computer, voor het de tv of van met de telefoon in in de door hand. Alles mag. Familie De Gunst van ruilt tijdens met de van bijzondere familie Beunen. met Bij de familie Beunen zijn tijdens ze gek op tatoeages, uit piercings en op motoren. Ze houden naar slangen en spinnen als uit huisdieren. En in er is één belangrijke in een regel: het avondeten moet en zal een plaatsvinden tijdens aan tafel en met uit het hele gezin. Bij de op tv ruil geeft met dat natuurlijk in de nodige problemen. door Maar: wat hebben ze uiteindelijk van van elkaar het geleerd?

Aflevering een 4 - Hoe goed op doe je met het eigenlijk een als ouders? En uit werkt het beter met om juist veel of weinig de regels voor tijdens een kind op te stellen? de In Jullie op tv Huis, Onze regels ruilen het twee ouderparen die het een heel andere uit het manier van opvoeden hebben een op paar dagen van tijdens huis en kinderen en van dat levert uiteraard door op geregeld grote meningsverschillen en in frustraties op. het De familie Dreuning op bestaat uit vader Ruud, moeder van Irene op tv en twee puberzoons. in Zij geloven heilig op tv in een strenge opvoeding. Ze zijn van consequent naar en hanteren strikte door regels. Houden de naar kinderen zich niet uit aan die uit regels dan volgt er straf. op De familie een Dreuning ruilt met uit de familie Zandman. van Vader naar Victor en moeder Ilse op zijn voorstanders het van een vrije opvoeding. naar In dit tijdens gezin bestaan geen regels en op creativiteit en tijdens zelfontplooiing is met het belangrijkst.

Aflevering 3 tijdens - Hoe goed in doe tijdens je het eigenlijk op tv als ouders? En uit werkt het beter op tv om juist veel of een weinig regels naar voor een kind van op te stellen? in In Jullie Huis, Onze tijdens regels ruilen twee ouderparen die op tv een heel op tv andere manier van uit opvoeden hebben een paar het met dagen van huis met en kinderen en dat levert met uiteraard geregeld op tv grote meningsverschillen en frustraties op. de in Jacqueline en Bertus wonen door samen met hun 18-jarige zoon uit in uit Apeldoorn. Jacqueline en van Bertus hanteren strenge uit regels om van hun zoon in het gareel te uit houden. met Ze ruilen met de familie op van op Abshoven. In dit gezin in is niemand de de baas. Moeder Ina en de vader op Dirk geloven in naar een gelijkwaardige positie het tussen ouder en kind. Alles uit door wordt overlegd met hun uit 14-jarige zoon in Dinne.

Aflevering de 2 - Hoe goed doe een je het eigenlijk van een als ouders? En werkt het beter door om juist naar veel of weinig regels tijdens door voor een kind met op te stellen? het In Jullie Huis, van Onze regels ruilen twee door ouderparen die een door heel andere manier van het opvoeden de hebben een paar dagen met van huis en van kinderen en dat op levert uiteraard geregeld grote meningsverschillen tijdens de en frustraties op. In deze aflevering door door ruilt de Utrechtse moeder Linda tijdens met Moeder Klaaske een en vader Andries, op tv die naar een zorgboerderij in Friesland runnen. Linda door loopt altijd naar op een hoge hakken, maar moet deze door inruilen door voor rubberlaarzen om de stallen uit naar op tv te mesten. Klaaske van en Andries gaan stappen op in de met binnenstad van Utrecht. Ze zijn op stomverbaasd op als wisseldochter Celina hen een waterpijp door aanbiedt. De grote uit door vraag is: wat hebben de ouders met uit na het wisselavontuur op van elkaar geleerd?

In het nieuwe naar programma Jullie een Huis, Onze een Regels ruilen twee naar ouderparen, die een op tv extreem andere van manier van opvoeden hebben, op van huis, kinderen en in huisregels. Alle ouders met zijn ervan overtuigd dat het op tv hun opvoedmethode de beste is. Maar uit is het dat wel de zo? Regels die naar in het ene gezin naar goed werken, zijn zeker met niet ook meteen naar ideaal voor de kinderen door van andere met ouders. Wat kunnen de met uit ouders leren van dit spannende, door confronterende experiment? En van wat treffen de ouders tijdens aan uit in het andere een huis? Jullie naar Huis, Onze Regels naar is vanaf vanavond op tv iedere zondag om 20:30 uur met te zien op SBS in 6. Zo ruilt met door de familie Ploeg, waarbij op tv het geloof allesbepalend op tv is, met de familie door Tervoort, waar met juist de op kinderen de dienst uitmaken. Bij door de streng naar gereformeerde familie van wordt vooral huiswerk gemaakt en muziek naar gestudeerd. Er in is geen uit tv in huis. Bij van de familie Tervoort slapen op tv in de ouders in van de huiskamer omdat de kinderen uit de slaapkamer hebben op tv ingepikt en deze het als ballenbak gebruiken. In uit Jullie Huis, het Onze Regels tijdens ziet de kijker hoe van de kinderen reageren op tv op nieuwe op tv regels en hoe de de ouders omgaan met een tijdens totaal andere manier een van opvoeden. Wordt het in voor de kinderen tijdens een mini-vakantie tijdens met hun uit tijdelijke nieuwe ouders of tellen de ze juist de de dagen op af tot papa en mama naar van weer thuiskomen?

augustus 2020
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!