Programma gemist?

Aflevering het 8 - Hoe van goed doe van je het eigenlijk als ouders? En de op tv werkt het beter een om juist veel of weinig regels het voor op tv een kind op te uit stellen? naar In Jullie Huis, Onze tijdens regels ruilen naar twee ouderparen die een heel andere op manier met van opvoeden hebben een paar het dagen van huis op en kinderen en door dat levert uiteraard van in geregeld grote meningsverschillen de en frustraties op. Alleenstaande het moeder Geerte Bijvoet uit de Haarlem laat een haar puberkinderen volledig op tv vrij. Lies op tv en Sam doen niet mee de in het huishouden en uit tijdens hebben nog nooit van straf gekregen. Moeder Geerte ruilt met tijdens een de plattelandsfamilie Eertink uit Enter. Op op tv de in boerderij worden op tv de dochters geacht hun door handen uit met de mouwen te naar steken. Als Moeder Geerte ze van dwingt om niets uit te doen, weten de met meiden niet waar op tv ze het zoeken in moeten. een Wat kunnen een de ouders van elkaar het leren?

Aflevering uit 7 - Hoe goed naar doe je met het eigenlijk als ouders? En tijdens werkt het beter door naar om juist veel of weinig regels op voor een kind het op te stellen? een een In Jullie Huis, Onze regels ruilen met op twee ouderparen die door een heel andere manier door van opvoeden hebben een paar door dagen van huis met en kinderen en door naar dat levert uiteraard geregeld op tv grote meningsverschillen en naar frustraties op. met De familie Bouma uit Paasloo uit is een echte slagersfamilie. een Het in is nu al bekend het dat hun 15-jarige op zoon in Davin de slagerij op tv van zijn vader Martijn zal overnemen. tijdens De kinderen het moeten dan op tv ook vlees eten. uit Moeder Agnes en vader Martijn van Bouma gaan ruilen de met de op tv familie Baghoe een uit Enschede. Bij deze naar familie is vlees naar juist taboe. Moeder Tamara in eet uit overtuiging in een veganistisch. Zodra zij tijdens met de wisselperiode voet in de in een slagerij zet, wordt ze niet uit goed. door Ze vertrekt huilend naar met buiten om bij te komen. de Hebben ze aan met het einde van op ruilperiode met iets van elkaars op opvoeding geleerd?

Aflevering in 6 - Hoe goed doe naar op je het eigenlijk als ouders? tijdens En werkt het met beter om de juist veel of weinig van regels voor een kind op op door te stellen? In Jullie de Huis, Onze regels ruilen naar twee ouderparen tijdens die een op heel andere manier van opvoeden door hebben een op tv paar op dagen van huis en kinderen en het dat uit levert uiteraard tijdens geregeld grote meningsverschillen op en frustraties op. met Bij de familie door de Redelijkheid staat vooral gezond eten naar naar hoog in het de vaandel. Bovendien zweert de van op tv oorsprong Surinaamse moeder uit Stacey bij een het harde en strenge opvoeding. de Als de naar 15-jarige naar zoon Justin zich tijdens niet aan de regels tijdens houdt, volgt er op tv straf en wordt de op tv wifi naar afgesloten. Het gezin door ruilt met de Zeeuwse familie Brinkman de die door een snackbar met runnen en ook nog een eens boven de zaak de wonen. Zij op voeden hun drie dochters door op zonder regels. van Op het moment uit dat ruilmoeder Stacey frietjes op en bereklauwen moet in gaan maken, barst in met ze in tranen tijdens uit.

Aflevering 5 uit - door Hoe goed doe je het door eigenlijk een als ouders? En werkt het beter een tijdens om juist veel het of weinig regels op voor een kind de op te stellen? In de Jullie Huis, Onze in regels ruilen uit twee ouderparen die een op tv heel andere op tv manier van opvoeden hebben een paar op dagen van huis in en kinderen en tijdens op dat levert uiteraard geregeld in grote meningsverschillen en frustraties op tv op. op Bij de familie De Gunst zijn uit geen regels als met het gaat om door avond eten. de Hier op tv wordt gegeten waar en wanneer tijdens iedereen wil. Het in is ieder voor zich. de Achter naar de computer, voor met de tv of in met de telefoon in de het hand. Alles tijdens mag. Familie De naar Gunst op tv ruilt met de bijzondere familie tijdens Beunen. Bij de de familie Beunen zijn uit ze op gek op tatoeages, met piercings en motoren. Ze van houden slangen naar en spinnen als huisdieren. op tv En er is op één belangrijke de regel: het avondeten van moet en zal plaatsvinden een aan tafel en met met het hele gezin. Bij de de ruil geeft door dat natuurlijk de nodige met problemen. Maar: tijdens wat hebben ze in uiteindelijk van elkaar met geleerd?

Aflevering in 4 - Hoe goed doe naar het je het eigenlijk als ouders? En uit werkt in het beter om door juist veel of weinig het regels voor uit een kind op met te stellen? In op tv Jullie Huis, naar Onze regels ruilen in twee ouderparen die een heel andere op manier van van opvoeden de hebben een paar naar dagen van huis en door kinderen en dat levert uiteraard in geregeld door grote meningsverschillen en met frustraties op. De met familie Dreuning bestaat uit op vader Ruud, door moeder Irene en in twee puberzoons. Zij in geloven heilig in een strenge op op tv opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren op strikte met regels. Houden de kinderen het zich niet aan die naar in regels dan volgt er straf. een De familie Dreuning in ruilt de met de familie uit Zandman. Vader Victor en met moeder Ilse zijn voorstanders uit van een de vrije uit opvoeding. In dit gezin op tv bestaan geen regels en op tv creativiteit en zelfontplooiing de is het op tv belangrijkst.

Aflevering op 3 - Hoe goed uit doe de je het eigenlijk als ouders? op En van werkt het beter om juist veel op tv of weinig regels van voor uit een kind op te stellen? het In Jullie Huis, het van Onze regels ruilen twee ouderparen naar die een een heel andere manier van naar opvoeden hebben een paar van het dagen van huis en het kinderen en dat levert uiteraard met op geregeld grote meningsverschillen op en frustraties op. Jacqueline de en Bertus op tv wonen samen met hun 18-jarige op tv zoon in de Apeldoorn. Jacqueline en de Bertus hanteren strenge op tv regels om hun zoon in tijdens het gareel te met houden. op Ze ruilen tijdens met de familie een van Abshoven. In naar dit gezin is niemand de baas. op Moeder Ina en door vader tijdens Dirk geloven in tijdens een gelijkwaardige positie een tussen ouder en kind. uit Alles wordt met overlegd met hun van 14-jarige zoon de Dinne.

Aflevering van 2 - Hoe goed uit doe op tv je het eigenlijk als ouders? uit En werkt de het beter om op tv juist veel of weinig de regels voor een kind van met op te stellen? In met Jullie Huis, Onze regels op ruilen de twee ouderparen die een heel een andere manier van opvoeden uit met hebben een paar dagen van op tv huis en de kinderen en dat met levert uiteraard geregeld op grote meningsverschillen en frustraties op. op tv In deze aflevering van tijdens ruilt de Utrechtse tijdens moeder Linda met Moeder Klaaske een en vader Andries, van die een zorgboerderij in het tijdens Friesland runnen. Linda naar loopt altijd op op hoge hakken, maar moet het deze inruilen voor rubberlaarzen het om de uit stallen uit tijdens te mesten. Klaaske naar en Andries gaan stappen in tijdens de binnenstad van de Utrecht. tijdens Ze zijn stomverbaasd als wisseldochter het Celina hen een naar waterpijp aanbiedt. De grote in vraag door is: wat hebben de ouders op tv uit na het wisselavontuur van elkaar naar geleerd?

In het door nieuwe programma Jullie Huis, tijdens Onze met Regels ruilen twee ouderparen, die op een extreem andere het een manier van opvoeden hebben, het van huis, van kinderen en huisregels. Alle met ouders zijn ervan overtuigd dat op hun opvoedmethode de door beste is. in Maar naar is dat wel zo? Regels het die in het ene de gezin het goed werken, in zijn zeker niet van ook meteen ideaal voor op tv de kinderen van andere tijdens ouders. Wat kunnen de op op ouders leren van dit spannende, met confronterende de experiment? En wat treffen de in ouders het aan in het andere de huis? Jullie op tv Huis, Onze Regels is vanaf vanavond met iedere zondag op tv om 20:30 van uur te zien van op SBS tijdens 6. Zo ruilt de familie tijdens Ploeg, waarbij het geloof op allesbepalend met is, met de familie Tervoort, naar waar juist het de kinderen de in dienst uitmaken. in Bij de streng gereformeerde familie de een wordt vooral huiswerk gemaakt en muziek in gestudeerd. Er van is geen in tv in huis. op tv Bij de familie Tervoort op slapen de op tv ouders in in de huiskamer omdat de kinderen de het slaapkamer hebben ingepikt uit en deze als op tv ballenbak van gebruiken. In Jullie een Huis, Onze Regels ziet de kijker met hoe de kinderen in het reageren op nieuwe tijdens regels en hoe de de ouders omgaan met een een totaal andere manier van van opvoeden. Wordt het in voor door de kinderen een door mini-vakantie met hun tijdelijke nieuwe in ouders of tellen op tv ze juist de met dagen af het tot papa in en mama weer de thuiskomen?

april 2019
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord