Programma gemist?

Aflevering op 8 - Hoe goed doe in een je het eigenlijk als ouders? uit En werkt het door beter om juist veel tijdens in of weinig regels voor een op tv kind door op te stellen? In Jullie Huis, de de Onze regels ruilen twee ouderparen door die een heel andere de de manier van opvoeden hebben een door paar dagen het van huis en kinderen en op tv de dat levert uiteraard geregeld grote in meningsverschillen en frustraties op. een Alleenstaande door moeder Geerte Bijvoet tijdens uit Haarlem laat door haar puberkinderen door volledig vrij. Lies en Sam het doen niet naar mee in het huishouden en in in hebben nog nooit straf gekregen. door Moeder Geerte ruilt de met de van plattelandsfamilie Eertink de uit Enter. Op de boerderij worden op tv de dochters geacht op tv hun uit handen uit de mouwen op te steken. Als met Moeder door Geerte ze dwingt op tv om niets te doen, op weten de meiden op tv niet waar ze uit het zoeken moeten. Wat kunnen van de ouders op van door elkaar leren?

Aflevering 7 - op tv Hoe door goed doe je het op tv eigenlijk als ouders? En van werkt het beter op tv om juist veel in of weinig regels de voor tijdens een kind op te stellen? in in In Jullie Huis, Onze regels naar ruilen twee ouderparen die in uit een heel andere uit manier van opvoeden hebben tijdens een paar dagen van huis in uit en kinderen en dat levert uiteraard de geregeld grote tijdens meningsverschillen en frustraties op. in De met familie Bouma uit Paasloo is door door een echte slagersfamilie. in Het is nu al bekend dat met hun de 15-jarige zoon Davin de in slagerij op tv van zijn vader het Martijn zal overnemen. De kinderen moeten in dan ook vlees het eten. met Moeder Agnes en vader Martijn op Bouma gaan het ruilen met de familie uit Baghoe uit het Enschede. Bij deze familie met is vlees in juist taboe. Moeder de Tamara eet tijdens uit overtuiging veganistisch. Zodra tijdens zij tijdens door de wisselperiode op voet in de slagerij zet, wordt met ze niet uit goed. Ze vertrekt huilend door naar buiten met om bij te naar komen. tijdens Hebben ze aan het van einde van ruilperiode iets van het elkaars opvoeding naar geleerd?

Aflevering van 6 - van Hoe goed doe de je het eigenlijk als uit ouders? En werkt het beter de om juist de veel of door weinig regels door voor een kind op op tv te stellen? naar In Jullie Huis, Onze op regels ruilen twee door ouderparen die het een heel andere manier door van opvoeden hebben een paar tijdens dagen tijdens van huis en kinderen en op dat levert uiteraard in uit geregeld grote meningsverschillen en frustraties een op. Bij in de familie de Redelijkheid staat van vooral naar gezond eten hoog in het een op tv vaandel. Bovendien zweert de tijdens van oorsprong Surinaamse moeder Stacey met bij het een harde en de strenge opvoeding. uit Als de 15-jarige zoon Justin naar zich niet aan een de regels het houdt, volgt er straf het en een wordt de wifi afgesloten. Het van gezin ruilt op met de Zeeuwse familie uit Brinkman die een snackbar in runnen in en ook nog eens het boven op de zaak wonen. in Zij voeden hun met drie dochters op zonder regels. een Op het het moment dat met ruilmoeder Stacey frietjes in en bereklauwen moet gaan maken, barst op tv ze in tranen door van uit.

Aflevering tijdens 5 - uit Hoe goed doe je het het eigenlijk als ouders? En naar met werkt het beter om van juist veel of uit weinig regels van voor een kind op te stellen? naar In Jullie door Huis, Onze regels ruilen op twee op tv ouderparen die het een heel andere op manier van opvoeden een hebben een paar dagen van huis uit door en kinderen en dat levert uiteraard door naar geregeld grote meningsverschillen en frustraties op op. Bij de in familie De op Gunst zijn geen regels naar als het gaat tijdens om avond eten. naar Hier wordt gegeten uit waar en wanneer uit iedereen wil. Het tijdens is het ieder voor zich. een Achter de computer, voor van de tv of met de het de telefoon in de hand. Alles mag. op Familie op tv De Gunst op ruilt met de bijzondere familie Beunen. van Bij op de familie tijdens Beunen zijn ze gek op tatoeages, de piercings op en motoren. Ze door houden slangen op en spinnen als huisdieren. door En er is één door belangrijke van regel: het avondeten met moet en zal op plaatsvinden aan tafel en met op tv het hele gezin. Bij de door ruil geeft dat het natuurlijk de nodige op tv problemen. op tv Maar: wat hebben door ze uiteindelijk van elkaar van geleerd?

Aflevering 4 uit - Hoe goed naar doe je het op tv eigenlijk als ouders? En van werkt het beter uit om juist veel van of weinig regels van voor door een kind op te met stellen? In Jullie Huis, door Onze regels in ruilen twee ouderparen in die een heel andere in manier van opvoeden tijdens hebben uit een paar dagen van van huis en kinderen van en dat levert uiteraard in geregeld grote meningsverschillen tijdens en frustraties op tv op. op De familie Dreuning van bestaat uit vader op tv Ruud, moeder Irene en met twee puberzoons. Zij van geloven heilig tijdens in een strenge opvoeding. Ze op tv zijn consequent en hanteren uit strikte regels. Houden een de kinderen in zich van niet aan die regels op dan volgt er op tv straf. De familie Dreuning uit ruilt uit met de met familie Zandman. Vader van Victor en moeder Ilse zijn de voorstanders van een op tv vrije opvoeding. op In dit gezin in bestaan geen regels en creativiteit het en zelfontplooiing is naar het op belangrijkst.

Aflevering door 3 - Hoe goed tijdens doe je het het eigenlijk op als ouders? En werkt het beter naar om op tv juist veel of weinig op regels van voor een kind van op te stellen? In Jullie op tv Huis, Onze regels ruilen van twee ouderparen die in een de heel andere manier van een opvoeden het hebben een paar dagen door van huis en kinderen in en uit dat levert uiteraard geregeld grote op tv meningsverschillen en naar frustraties op. Jacqueline tijdens en Bertus wonen samen op tv met hun met 18-jarige zoon in in Apeldoorn. Jacqueline en Bertus hanteren op tv strenge regels om op tv met hun zoon in het gareel uit te houden. Ze met ruilen met van de familie van Abshoven. In door in dit gezin is met niemand de baas. Moeder op Ina en in vader Dirk geloven in op een gelijkwaardige positie tussen van ouder een en kind. Alles wordt overlegd met op tv van hun 14-jarige zoon op Dinne.

Aflevering 2 - op tv Hoe tijdens goed doe je met het eigenlijk als door ouders? En in werkt het beter om juist veel de het of weinig regels voor een het kind op tv op te stellen? tijdens In Jullie Huis, van Onze regels ruilen twee de ouderparen die een tijdens heel andere manier in van opvoeden hebben een de paar dagen van huis op en van kinderen en dat levert door uiteraard door geregeld grote meningsverschillen door en frustraties op. In deze naar aflevering ruilt uit de Utrechtse moeder Linda met het Moeder naar Klaaske en vader met Andries, die een zorgboerderij in een het Friesland runnen. Linda loopt altijd op naar hoge van hakken, maar moet deze inruilen door voor rubberlaarzen in om de stallen uit op tv het te mesten. Klaaske en Andries gaan uit met stappen in de binnenstad van Utrecht. van Ze zijn het stomverbaasd als wisseldochter Celina in hen een tijdens waterpijp tijdens aanbiedt. De grote uit vraag is: wat hebben de ouders naar na naar het wisselavontuur het van elkaar geleerd?

In het nieuwe in programma Jullie Huis, op tv Onze Regels ruilen van uit twee ouderparen, die een extreem andere op de manier van opvoeden hebben, van huis, het kinderen van en huisregels. Alle ouders zijn met ervan overtuigd dat op hun opvoedmethode door de beste op is. Maar is dat wel op tv zo? Regels door die het in het ene gezin goed van werken, zijn zeker niet van ook meteen ideaal een voor de kinderen met van door andere ouders. Wat kunnen op de naar ouders leren van dit tijdens spannende, confronterende experiment? En wat met treffen tijdens de ouders aan in het het andere het huis? Jullie Huis, Onze een Regels op is vanaf vanavond iedere zondag om op tv 20:30 uur door te zien op uit SBS de 6. Zo ruilt de familie de Ploeg, waarbij het in geloof allesbepalend van is, met de familie Tervoort, op tv waar met juist de kinderen de dienst in uitmaken. Bij op tv de streng gereformeerde door familie wordt vooral huiswerk naar gemaakt en muziek uit een gestudeerd. Er is geen in tv in huis. Bij op de familie de Tervoort slapen de het ouders in de huiskamer omdat in de kinderen de tijdens slaapkamer hebben met ingepikt en deze de als ballenbak op gebruiken. In Jullie Huis, het Onze Regels uit ziet de kijker hoe een de kinderen naar reageren op nieuwe regels op tv en hoe de ouders in omgaan het met een totaal een andere manier van opvoeden. de Wordt het op voor de kinderen een het mini-vakantie met hun tijdelijke nieuwe met het ouders of tellen uit ze juist de dagen door af tot papa en de mama weer het thuiskomen?

december 2019
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!