Programma gemist?

Aflevering 8 - naar de Hoe goed doe de je het eigenlijk door als ouders? En in werkt het beter om juist veel met of uit weinig regels voor een naar kind op te het stellen? In Jullie Huis, van Onze regels tijdens ruilen twee tijdens ouderparen die een heel het andere op manier van opvoeden hebben een paar tijdens dagen van tijdens huis en kinderen naar en dat door levert uiteraard geregeld door grote meningsverschillen en tijdens frustraties op. Alleenstaande moeder het Geerte Bijvoet uit Haarlem in van laat haar puberkinderen volledig vrij. de Lies tijdens en Sam doen van niet mee in het het huishouden en hebben nog nooit naar uit straf gekregen. Moeder Geerte ruilt naar met de plattelandsfamilie naar Eertink naar uit Enter. Op de boerderij door worden de uit dochters geacht hun van handen uit de het mouwen te steken. Als Moeder uit Geerte ze een dwingt om niets te naar doen, het weten de meiden niet waar in ze het zoeken met moeten. uit Wat kunnen de ouders tijdens van elkaar in leren?

Aflevering 7 op tv - Hoe op tv goed doe met je het eigenlijk als uit ouders? En werkt uit het beter om het juist veel of het weinig regels voor een kind in op te stellen? in tijdens In Jullie Huis, tijdens Onze regels ruilen twee ouderparen in die een heel andere naar manier van opvoeden van op tv hebben een paar dagen van huis door en kinderen naar en naar dat levert uiteraard geregeld grote meningsverschillen van en frustraties in op. een De familie Bouma uit Paasloo op is met een echte slagersfamilie. Het is op nu al op tv bekend dat op hun 15-jarige zoon Davin in de slagerij van uit zijn vader tijdens Martijn zal overnemen. De het kinderen moeten dan van ook vlees eten. door Moeder Agnes van en vader Martijn tijdens Bouma gaan ruilen met met de familie Baghoe uit Enschede. in uit Bij deze familie door is vlees juist taboe. Moeder Tamara een eet uit tijdens overtuiging veganistisch. Zodra op zij tijdens tijdens de wisselperiode tijdens voet in de tijdens slagerij zet, wordt het ze niet goed. Ze tijdens vertrekt huilend naar buiten door om bij te op komen. op Hebben ze aan het door einde van ruilperiode naar iets van elkaars door opvoeding geleerd?

Aflevering tijdens 6 - Hoe tijdens goed doe je het eigenlijk een als op ouders? En werkt het beter tijdens naar om juist veel of het weinig regels met voor een kind op te naar stellen? In tijdens Jullie Huis, Onze naar regels ruilen twee ouderparen met die een in heel andere op tv manier van opvoeden naar hebben een paar een dagen van huis en kinderen van en van dat levert uiteraard geregeld met grote meningsverschillen en frustraties tijdens op. Bij de familie op tv de uit Redelijkheid staat vooral met gezond eten hoog op tv in het door vaandel. Bovendien zweert met de van oorsprong Surinaamse moeder Stacey naar met bij een harde en strenge in opvoeding. het Als de 15-jarige zoon Justin zich naar niet op aan de op tv regels houdt, volgt van er straf en wordt met de wifi het afgesloten. Het gezin met ruilt met de Zeeuwse familie tijdens Brinkman die uit een snackbar runnen en in ook nog eens boven met de zaak van wonen. het Zij voeden hun drie naar dochters op naar zonder regels. Op van het moment dat een ruilmoeder Stacey frietjes en bereklauwen moet een gaan het maken, barst uit ze in tranen uit uit.

Aflevering van 5 - Hoe goed doe met een je het eigenlijk als tijdens ouders? En werkt een het beter een om juist veel of weinig regels het van voor een kind op tv op te stellen? In Jullie de Huis, Onze regels met ruilen het twee ouderparen die een heel het andere manier van op opvoeden hebben een paar uit dagen van huis een en naar kinderen en dat levert naar uiteraard geregeld grote meningsverschillen de en naar frustraties op. tijdens Bij de familie De Gunst naar zijn geen regels op als het tijdens gaat om avond een eten. Hier wordt gegeten door waar en uit wanneer iedereen wil. Het is op ieder voor op zich. Achter de computer, op voor de tv van tijdens of met de telefoon in de de op hand. Alles mag. Familie De van Gunst ruilt een met de bijzondere familie Beunen. met Bij de familie op uit Beunen zijn ze gek de op tatoeages, piercings en motoren. op uit Ze houden slangen en spinnen tijdens als huisdieren. En er tijdens is in één belangrijke door regel: het avondeten moet en zal uit naar plaatsvinden aan tafel in en met het hele gezin. Bij de met ruil geeft dat van op natuurlijk de nodige het problemen. Maar: wat hebben met ze uiteindelijk van elkaar een geleerd?

Aflevering met 4 - Hoe goed doe naar je het eigenlijk het als ouders? van En werkt uit het beter om tijdens juist veel of tijdens weinig regels voor een naar kind op te stellen? op tv In op tv Jullie Huis, Onze regels op tv ruilen tijdens twee ouderparen die uit een heel andere manier van tijdens opvoeden op hebben een paar dagen van huis op en kinderen en met naar dat levert uiteraard geregeld grote naar meningsverschillen door en frustraties op. De familie van Dreuning de bestaat uit vader Ruud, moeder Irene op tv en twee op puberzoons. Zij naar geloven heilig met in een strenge opvoeding. Ze zijn tijdens van consequent en hanteren strikte regels. Houden tijdens de op kinderen zich niet aan die uit regels dan volgt de er op tv straf. De familie Dreuning van ruilt met door de de familie Zandman. Vader Victor en moeder van Ilse zijn door voorstanders van door een vrije tijdens opvoeding. In dit gezin bestaan geen het regels naar en creativiteit tijdens en zelfontplooiing is naar het belangrijkst.

Aflevering door 3 - Hoe op tv goed doe je met het eigenlijk als op tv ouders? En naar werkt het beter om juist met veel of weinig naar regels voor een kind in op in te stellen? In Jullie het Huis, met Onze regels ruilen twee in ouderparen die door een heel andere manier van de opvoeden het hebben een paar dagen van tijdens huis uit en kinderen en dat levert uiteraard met een geregeld grote meningsverschillen uit en frustraties op. Jacqueline en uit Bertus door wonen samen met hun op tv 18-jarige zoon in uit Apeldoorn. Jacqueline de en Bertus hanteren op strenge regels om hun zoon een in het gareel naar te de houden. Ze ruilen met met de familie op van Abshoven. In dit gezin is op niemand de baas. naar Moeder door Ina en vader Dirk door geloven de in een gelijkwaardige in positie tussen ouder en kind. tijdens Alles wordt overlegd het met hun 14-jarige uit zoon tijdens Dinne.

Aflevering 2 de - Hoe goed naar doe je het eigenlijk naar als ouders? op tv En werkt het beter naar om juist veel van of weinig in regels voor het een kind op met te stellen? In Jullie Huis, een Onze van regels ruilen door twee ouderparen die een een heel andere manier van opvoeden het hebben een tijdens paar dagen tijdens van huis en kinderen uit en dat uit levert uiteraard geregeld naar grote meningsverschillen en frustraties op. uit In deze aflevering de ruilt de Utrechtse op tv moeder Linda van met Moeder Klaaske door en vader Andries, die een een van zorgboerderij in door Friesland runnen. Linda loopt altijd op op op hoge hakken, maar moet deze inruilen naar voor het rubberlaarzen om van de stallen uit te op tv mesten. Klaaske en Andries gaan op met stappen in de tijdens binnenstad van Utrecht. Ze op tv zijn stomverbaasd als wisseldochter op tv Celina hen een naar waterpijp aanbiedt. het De grote naar vraag is: wat hebben naar de ouders na uit het wisselavontuur van door elkaar geleerd?

In in het nieuwe programma Jullie het Huis, door Onze Regels ruilen twee ouderparen, in die een extreem andere in manier van opvoeden op tv hebben, van huis, op kinderen en naar huisregels. Alle ouders met zijn ervan overtuigd dat door een hun opvoedmethode de beste is. van Maar is dat het wel zo? Regels het die op in het ene gezin uit goed werken, zijn zeker niet naar ook meteen ideaal uit met voor de kinderen van uit andere ouders. Wat kunnen het de de ouders leren van dit spannende, van confronterende experiment? in En wat treffen de van ouders aan in op tv het andere huis? van Jullie Huis, Onze de Regels op tv is vanaf vanavond iedere zondag om de 20:30 de uur te een zien op SBS in 6. Zo ruilt door de familie Ploeg, waarbij het geloof op allesbepalend naar is, met de door familie Tervoort, waar juist op tv de kinderen de dienst uit uitmaken. door Bij de streng gereformeerde familie door wordt in vooral huiswerk in gemaakt en muziek gestudeerd. Er is de op tv geen tv in het huis. Bij de familie van Tervoort slapen de van ouders in de huiskamer de omdat de de kinderen de slaapkamer in hebben ingepikt op en deze als ballenbak uit gebruiken. In Jullie uit Huis, Onze Regels ziet de de kijker hoe de van kinderen reageren op nieuwe een tijdens regels en hoe de door ouders omgaan met een op tv totaal andere manier met van opvoeden. Wordt van het naar voor de kinderen een in mini-vakantie met hun een tijdelijke nieuwe ouders met of tellen ze juist de naar dagen een af tot papa en de mama weer op thuiskomen?

april 2021
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!