Programma gemist?

Aflevering 8 - door Hoe op goed doe je het eigenlijk op als ouders? En in tijdens werkt het beter om tijdens juist veel of weinig regels uit tijdens voor een kind uit op te stellen? op tv In Jullie Huis, Onze regels ruilen door twee ouderparen die een op tv een heel andere uit manier van opvoeden hebben een paar in op dagen van huis en kinderen en de dat tijdens levert uiteraard op tv geregeld grote meningsverschillen en op tv frustraties op. Alleenstaande moeder Geerte tijdens met Bijvoet uit Haarlem laat haar puberkinderen uit een volledig vrij. Lies en Sam doen door niet mee met in het huishouden en het hebben nog naar nooit straf door gekregen. Moeder Geerte ruilt met met de plattelandsfamilie de Eertink uit Enter. door Op de boerderij op tv worden de dochters het geacht hun uit handen uit de mouwen te met steken. Als Moeder met het Geerte ze dwingt om in niets te doen, weten de op tv meiden niet op tv waar ze het zoeken naar moeten. Wat het kunnen de naar ouders van door elkaar leren?

Aflevering op 7 - Hoe goed op doe je het de eigenlijk als van ouders? En werkt op tv het beter om juist veel het of weinig met regels voor een met kind in op te stellen? In Jullie uit Huis, naar Onze regels ruilen twee ouderparen die met op een heel andere manier op tv van opvoeden hebben een van paar van dagen van huis op tv en kinderen en dat levert uiteraard op geregeld grote meningsverschillen door en frustraties op. tijdens De familie van Bouma uit Paasloo is op een echte slagersfamilie. de Het is nu een al bekend door dat hun 15-jarige met zoon Davin de slagerij op van zijn tijdens vader in Martijn zal overnemen. De kinderen het moeten dan ook vlees van eten. Moeder Agnes door en vader Martijn op tv Bouma een gaan ruilen met in de familie Baghoe uit Enschede. op Bij deze tijdens familie is uit vlees juist taboe. Moeder Tamara op eet uit tijdens overtuiging veganistisch. Zodra zij van van tijdens de wisselperiode uit voet in de slagerij door zet, wordt ze niet goed. uit het Ze vertrekt huilend naar buiten om door bij te van komen. Hebben ze het aan het einde van door ruilperiode iets door van elkaars opvoeding met geleerd?

Aflevering met 6 - in Hoe goed doe je het tijdens eigenlijk als ouders? van En tijdens werkt het beter de om juist veel met of weinig regels voor een het kind op in te stellen? In Jullie op Huis, Onze regels naar ruilen twee ouderparen die van een heel uit andere van manier van opvoeden op hebben een paar dagen in van huis en kinderen het en dat levert uiteraard een naar geregeld grote meningsverschillen en uit frustraties op. Bij de een familie de Redelijkheid een staat vooral tijdens gezond eten hoog met in het vaandel. Bovendien tijdens zweert de van oorsprong een Surinaamse moeder op Stacey bij een op tv harde en strenge naar opvoeding. Als de 15-jarige in zoon Justin uit zich niet het aan de regels de houdt, volgt uit er straf en wordt de wifi het afgesloten. Het gezin op tijdens ruilt met de van Zeeuwse familie Brinkman van die een snackbar uit runnen en ook nog eens op tv boven van de zaak wonen. Zij voeden hun met drie dochters op een zonder op regels. Op het naar moment dat ruilmoeder Stacey in frietjes uit en bereklauwen moet tijdens gaan maken, barst ze de in tranen uit uit.

Aflevering de 5 - het Hoe goed doe je het van eigenlijk als ouders? uit En de werkt het beter om juist in veel of weinig op tv regels voor een uit kind op te stellen? uit In Jullie Huis, op tv Onze met regels ruilen twee door ouderparen die een heel andere van van manier van opvoeden hebben naar een paar dagen uit van huis en op kinderen en op tv dat levert uiteraard geregeld grote meningsverschillen door van en frustraties op. Bij de de familie De de Gunst zijn geen regels een als het gaat om tijdens met avond eten. Hier wordt gegeten waar van en wanneer met iedereen wil. het Het is ieder met voor zich. met Achter de computer, het voor de tv naar of met de naar telefoon in de naar hand. Alles mag. Familie met De Gunst ruilt door met de bijzondere familie Beunen. een Bij de familie uit Beunen zijn met ze gek een op tatoeages, piercings en een motoren. Ze de houden slangen en uit spinnen als naar huisdieren. En er is één met belangrijke regel: het het avondeten moet op tv en zal naar plaatsvinden aan tafel en door met het hele gezin. Bij een de ruil geeft dat op tv natuurlijk de de nodige problemen. naar Maar: wat door hebben ze uiteindelijk van naar elkaar geleerd?

Aflevering 4 - tijdens Hoe door goed doe je het eigenlijk een als ouders? En met tijdens werkt het beter om juist een veel of weinig door regels voor door een kind door op te stellen? op tv In Jullie Huis, Onze regels ruilen de twee ouderparen de die het een heel andere manier door van opvoeden op tv hebben een paar dagen van huis op op tv en kinderen en de dat levert uiteraard op tv geregeld grote meningsverschillen en frustraties in op. het De familie Dreuning bestaat uit vader door Ruud, moeder de Irene en twee een puberzoons. Zij geloven heilig met in een strenge op opvoeding. door Ze zijn consequent een en hanteren in strikte regels. Houden de kinderen in zich niet door aan die regels het dan volgt er straf. met De op tv familie Dreuning naar ruilt met de een familie Zandman. Vader Victor het en moeder Ilse zijn door voorstanders van het een vrije op tv opvoeding. In dit gezin bestaan een geen regels en naar creativiteit en door zelfontplooiing is naar het belangrijkst.

Aflevering door 3 - Hoe goed uit doe de je het eigenlijk als op ouders? En werkt het het beter de om juist veel of weinig regels tijdens voor een kind een op op tv te stellen? In van Jullie Huis, Onze regels ruilen de twee ouderparen die met een heel een andere manier van opvoeden van hebben een paar met dagen van de huis en uit kinderen en een dat levert uiteraard de geregeld grote meningsverschillen en frustraties op. met Jacqueline en door Bertus een wonen samen met hun van 18-jarige zoon naar in Apeldoorn. Jacqueline en Bertus uit hanteren strenge regels het om hun zoon uit in het gareel op te houden. Ze uit ruilen met de de familie tijdens van Abshoven. In dit gezin is het niemand de door baas. Moeder Ina op tv en vader op Dirk geloven van in een gelijkwaardige positie tussen ouder van en kind. Alles met van wordt overlegd met hun 14-jarige in zoon de Dinne.

Aflevering van 2 - het Hoe goed doe je het eigenlijk in als ouders? de En werkt het beter uit om naar juist veel of van weinig regels door voor een kind op te met stellen? een In Jullie Huis, door Onze regels ruilen twee ouderparen die door een heel op andere manier van de opvoeden hebben een paar met van dagen van huis en het kinderen en uit dat levert uiteraard geregeld grote tijdens meningsverschillen en frustraties op op. In deze aflevering met op tv ruilt de Utrechtse moeder op tv Linda met Moeder naar Klaaske en vader Andries, die met een zorgboerderij in naar Friesland naar runnen. Linda loopt altijd door op hoge in hakken, maar moet tijdens deze inruilen tijdens voor rubberlaarzen om de stallen met uit te door mesten. Klaaske een en Andries gaan stappen in uit de het binnenstad van Utrecht. Ze zijn op stomverbaasd als met wisseldochter Celina hen een waterpijp in op tv aanbiedt. De grote vraag naar is: wat hebben de door ouders na door het wisselavontuur van tijdens elkaar geleerd?

In het de nieuwe programma Jullie tijdens Huis, Onze Regels tijdens ruilen twee ouderparen, een die een door extreem andere manier naar van opvoeden hebben, van het huis, kinderen en uit huisregels. Alle ouders een zijn ervan overtuigd dat uit hun uit opvoedmethode de beste is. Maar de is dat wel op tv zo? Regels die naar in het ene op gezin goed een werken, zijn zeker niet op tv ook meteen het ideaal een voor de kinderen van andere van ouders. Wat kunnen de van ouders leren een van dit spannende, door confronterende experiment? En op wat treffen de de ouders tijdens aan in het andere de huis? Jullie Huis, op Onze Regels op is vanaf vanavond iedere zondag om uit 20:30 uur door te van zien op SBS het 6. Zo ruilt de familie Ploeg, van waarbij tijdens het geloof allesbepalend op is, met de familie de Tervoort, waar juist tijdens de kinderen de dienst de uitmaken. naar Bij de streng met gereformeerde familie wordt vooral huiswerk door gemaakt en op muziek gestudeerd. in Er is geen de tv in huis. Bij van de familie door Tervoort slapen de ouders door in een de huiskamer omdat de kinderen op de slaapkamer hebben uit ingepikt en deze door als ballenbak door gebruiken. In Jullie door Huis, Onze Regels ziet met de kijker hoe de kinderen het reageren op een nieuwe regels op tv en hoe de ouders naar omgaan met een tijdens totaal andere manier naar van opvoeden. met Wordt het voor de kinderen de een mini-vakantie de met hun tijdelijke nieuwe een ouders of tijdens tellen ze juist tijdens de de dagen af tot papa en een mama weer tijdens thuiskomen?

juli 2021
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!