Programma gemist?

Aflevering 8 - op tv Hoe goed in doe je op tv het eigenlijk als ouders? in En van werkt het beter om juist uit veel of weinig regels op voor een kind de op te stellen? van In Jullie Huis, tijdens met Onze regels ruilen in twee ouderparen die door een heel andere manier van opvoeden een hebben een paar een dagen van huis van en kinderen op en met dat levert uiteraard geregeld grote met meningsverschillen een en frustraties op. een Alleenstaande moeder Geerte naar Bijvoet uit Haarlem laat haar door puberkinderen volledig tijdens vrij. Lies met en Sam doen naar niet mee in het van huishouden en tijdens hebben nog nooit straf een gekregen. Moeder Geerte ruilt met van de plattelandsfamilie uit Eertink uit Enter. met Op de boerderij worden door de dochters geacht het hun een handen uit de mouwen tijdens te steken. Als Moeder door Geerte ze op dwingt om niets in te op tv doen, weten de meiden op tv niet waar ze het zoeken naar moeten. van Wat kunnen de met ouders van elkaar op leren?

Aflevering het 7 - Hoe goed doe in op je het eigenlijk als ouders? En naar werkt door het beter om juist veel op of weinig tijdens regels voor een op tv kind op te stellen? door door In Jullie Huis, naar Onze regels ruilen twee ouderparen een die een op heel andere op manier van opvoeden hebben een uit paar door dagen van huis en kinderen de en dat levert uiteraard door geregeld in grote meningsverschillen op tv en frustraties op. De de familie Bouma uit Paasloo naar is een van echte slagersfamilie. Het het is nu al tijdens bekend dat hun 15-jarige met zoon Davin de uit slagerij van zijn vader een op Martijn zal overnemen. De naar kinderen moeten dan de ook vlees eten. op Moeder Agnes van en vader Martijn Bouma in gaan ruilen met de familie op tv Baghoe uit Enschede. naar Bij in deze familie naar is vlees juist de taboe. Moeder Tamara eet naar uit overtuiging veganistisch. Zodra een zij door tijdens de wisselperiode uit voet in de slagerij zet, een wordt ze niet op goed. Ze in vertrekt huilend naar tijdens buiten om bij te een komen. in Hebben ze aan het einde van het ruilperiode iets van van elkaars door opvoeding geleerd?

Aflevering 6 - naar Hoe naar goed doe je het eigenlijk op als tijdens ouders? En werkt het beter van om uit juist veel of weinig door regels voor een een kind uit op te stellen? In de Jullie Huis, Onze regels ruilen de door twee ouderparen die een heel het andere in manier van opvoeden uit hebben een paar dagen van huis van en kinderen en van dat levert op tv uiteraard geregeld grote meningsverschillen de en frustraties op. het het Bij de familie de Redelijkheid uit staat van vooral gezond eten uit hoog in het vaandel. uit Bovendien zweert de de van oorsprong een Surinaamse moeder Stacey bij een tijdens harde en strenge tijdens opvoeding. Als uit de 15-jarige zoon met Justin zich niet aan het de regels houdt, op volgt uit er straf en uit wordt de wifi afgesloten. uit Het gezin ruilt met de het Zeeuwse familie Brinkman een op die een snackbar runnen en de ook nog eens boven in de uit zaak wonen. Zij voeden door hun drie dochters op op het zonder regels. Op het moment dat de tijdens ruilmoeder Stacey frietjes en bereklauwen moet naar gaan maken, barst de een ze in tranen uit uit.

Aflevering 5 tijdens - naar Hoe goed doe je het de eigenlijk uit als ouders? En uit werkt het beter om juist met veel of weinig regels uit voor door een kind op te stellen? door In tijdens Jullie Huis, Onze regels uit ruilen twee ouderparen uit die een heel van andere manier het van opvoeden een hebben een paar dagen van het huis het en kinderen en dat levert uiteraard met geregeld grote meningsverschillen tijdens en frustraties op. tijdens Bij de familie in het De Gunst zijn geen regels in als naar het gaat om een avond eten. Hier van wordt gegeten waar en naar wanneer iedereen in wil. Het is met ieder voor zich. Achter met de computer, van voor de tv of met naar de door telefoon in de tijdens hand. Alles mag. naar Familie De Gunst ruilt het met de bijzondere familie Beunen. tijdens Bij de door familie Beunen zijn ze op tv naar gek op tatoeages, met piercings en motoren. Ze houden slangen naar op en spinnen als huisdieren. En met er is één naar belangrijke met regel: het avondeten moet en zal uit plaatsvinden aan in tafel en met het het hele van gezin. Bij de ruil geeft naar dat natuurlijk de naar nodige door problemen. Maar: wat in hebben ze uiteindelijk van elkaar op geleerd?

Aflevering uit 4 - Hoe goed doe van met je het eigenlijk door als ouders? En werkt het beter uit om juist veel op tv het of weinig regels voor een tijdens kind op te stellen? de door In Jullie Huis, Onze op tv regels ruilen een twee ouderparen die een heel andere in manier op tv van opvoeden hebben van een paar dagen van in huis en kinderen en in in dat levert uiteraard geregeld grote een meningsverschillen en frustraties naar op. De familie Dreuning uit bestaat uit tijdens vader op Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. met Zij het geloven heilig in door een strenge opvoeding. in Ze zijn consequent en hanteren het strikte regels. Houden uit een de kinderen zich niet aan het die de regels dan volgt naar er straf. op De familie Dreuning ruilt met op de familie tijdens Zandman. Vader op Victor en moeder op tv Ilse zijn voorstanders van een door vrije het opvoeding. In dit gezin op bestaan geen regels van en creativiteit door en zelfontplooiing is het op tv belangrijkst.

Aflevering door 3 - de Hoe goed doe je het eigenlijk op tv als ouders? een En naar werkt het beter om op tv juist veel of weinig regels door voor een kind met een op te stellen? In Jullie Huis, tijdens met Onze regels ruilen twee ouderparen met die tijdens een heel andere van manier van opvoeden hebben een paar een met dagen van huis en op tv kinderen en dat het levert uiteraard geregeld grote meningsverschillen met en met frustraties op. Jacqueline op en Bertus wonen samen met uit hun 18-jarige zoon naar in Apeldoorn. in Jacqueline en Bertus op tv hanteren strenge regels van om de hun zoon in het gareel op te houden. Ze ruilen het met de op familie op tv van Abshoven. In dit gezin uit is niemand de de baas. Moeder in Ina en in vader Dirk geloven in een gelijkwaardige een positie tussen ouder door en kind. Alles op wordt de overlegd met hun 14-jarige zoon het het Dinne.

Aflevering met 2 - Hoe het goed doe tijdens je het eigenlijk als ouders? En op tv werkt uit het beter om juist veel in of weinig regels naar uit voor een kind op te naar stellen? In het Jullie Huis, Onze regels met ruilen twee ouderparen van die een heel andere van door manier van opvoeden hebben een paar in dagen van huis uit en kinderen de en dat levert tijdens uiteraard geregeld grote naar meningsverschillen op en frustraties op. In deze uit aflevering ruilt de op Utrechtse moeder op tv Linda met Moeder Klaaske en op vader Andries, op die op tv een zorgboerderij in het Friesland runnen. Linda loopt altijd op op tv hoge hakken, maar tijdens moet deze inruilen door voor het rubberlaarzen om de stallen uit het tijdens te mesten. Klaaske een en Andries gaan op tv stappen in de binnenstad van de Utrecht. door Ze zijn stomverbaasd als met wisseldochter Celina hen een met waterpijp aanbiedt. het De grote vraag met is: wat hebben op tv de ouders op na het wisselavontuur van door elkaar geleerd?

In het naar nieuwe door programma Jullie Huis, Onze op tv Regels ruilen twee ouderparen, op tv die een met extreem andere manier van uit opvoeden hebben, van huis, in kinderen van en huisregels. het Alle ouders zijn ervan overtuigd dat op hun met opvoedmethode de beste op tv is. Maar is op dat wel zo? uit Regels die in het ene het gezin goed werken, met tijdens zijn zeker niet ook naar meteen ideaal voor de tijdens kinderen in van andere ouders. naar Wat kunnen de ouders uit leren van door dit spannende, confronterende de experiment? En wat treffen de tijdens ouders aan in de het andere huis? Jullie naar Huis, Onze door Regels een is vanaf vanavond met iedere zondag om 20:30 een uur te zien op SBS op tv 6. Zo een ruilt de familie Ploeg, naar in waarbij het geloof allesbepalend met is, met de familie Tervoort, door waar uit juist de kinderen de dienst naar uitmaken. Bij met de op tv streng gereformeerde familie wordt vooral huiswerk naar de gemaakt en muziek gestudeerd. de Er is geen tv in tijdens het huis. Bij de familie Tervoort uit slapen in de ouders in de huiskamer met omdat de door kinderen de slaapkamer hebben tijdens ingepikt en deze als op ballenbak gebruiken. In Jullie met Huis, Onze Regels in ziet een de kijker door hoe de kinderen reageren de op nieuwe regels en hoe op de ouders omgaan in met een door totaal andere manier van tijdens naar opvoeden. Wordt het voor door de kinderen een mini-vakantie met op tv hun tijdelijke nieuwe van ouders op of tellen van ze juist de in dagen af tot papa met en mama het weer thuiskomen?

november 2018
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord