Programma gemist?

Aflevering van 8 - de Hoe goed doe je het naar eigenlijk als ouders? En uit werkt het beter van om van juist veel het of weinig regels voor met een kind op te op stellen? In op Jullie Huis, op Onze regels ruilen twee ouderparen op die door een heel andere manier van van opvoeden hebben een paar met dagen door van huis en kinderen het en dat levert op uiteraard in geregeld grote meningsverschillen en van frustraties op. Alleenstaande uit moeder Geerte Bijvoet uit op tv Haarlem laat de haar puberkinderen volledig vrij. Lies van het en Sam doen niet de mee in het huishouden van en hebben nog op nooit straf gekregen. Moeder de Geerte ruilt met het een de plattelandsfamilie Eertink door uit Enter. Op het de boerderij worden de dochters geacht uit hun handen op tv uit van de mouwen te steken. op Als Moeder Geerte ze met dwingt om niets te tijdens door doen, weten de meiden niet waar op tijdens ze het zoeken moeten. met Wat kunnen de ouders van de elkaar in leren?

Aflevering 7 - met uit Hoe goed doe je het door eigenlijk als naar ouders? En werkt het uit beter om juist veel op of weinig uit regels de voor een kind op te uit stellen? In Jullie een Huis, Onze regels in ruilen twee ouderparen uit die een heel andere in het manier van opvoeden hebben op een paar met dagen van huis en met kinderen en dat levert van uiteraard geregeld grote het meningsverschillen en frustraties met op. uit De familie Bouma uit uit Paasloo is een echte slagersfamilie. op met Het is nu al in bekend dat de hun 15-jarige zoon Davin de slagerij uit door van zijn vader Martijn zal in overnemen. De naar kinderen moeten dan ook vlees in eten. Moeder Agnes op en vader Martijn de Bouma gaan uit ruilen het met de familie Baghoe uit uit Enschede. Bij deze familie een is vlees juist op taboe. Moeder op tv Tamara eet uit overtuiging de veganistisch. Zodra met zij tijdens de de wisselperiode voet in de het slagerij zet, tijdens wordt ze door niet goed. Ze vertrekt uit huilend naar buiten door om bij te komen. met Hebben ze aan op tv het einde tijdens van ruilperiode met iets van elkaars opvoeding tijdens geleerd?

Aflevering 6 tijdens - Hoe goed doe een op je het eigenlijk als ouders? En in werkt het tijdens beter om juist het veel of weinig regels op tv voor een in kind op te op tv stellen? in In Jullie Huis, Onze een regels ruilen de twee ouderparen die een op heel andere uit manier van opvoeden hebben het een paar dagen van huis de op en kinderen en dat met levert uiteraard tijdens geregeld grote meningsverschillen op tv en frustraties op. Bij de familie op door de Redelijkheid staat vooral gezond eten met hoog in uit het met vaandel. Bovendien zweert de van met oorsprong in Surinaamse moeder Stacey bij een harde met en in strenge opvoeding. Als de 15-jarige naar zoon Justin uit zich tijdens niet aan de regels de houdt, volgt er straf en het wordt in de wifi afgesloten. Het gezin in op tv ruilt met de Zeeuwse familie uit Brinkman die op tv een snackbar runnen en naar ook nog eens uit boven de zaak wonen. tijdens Zij door voeden hun drie een dochters op zonder de regels. Op het moment door dat ruilmoeder Stacey tijdens frietjes van en bereklauwen moet gaan uit maken, barst ze de in tranen naar uit.

Aflevering door 5 - Hoe goed doe een je naar het eigenlijk van als ouders? En met werkt het beter om juist veel tijdens uit of weinig regels voor het een kind op het te stellen? In Jullie de Huis, Onze regels in ruilen twee ouderparen die in een heel andere tijdens manier op van opvoeden naar hebben een paar dagen een van huis en in kinderen en dat levert uiteraard op op tv geregeld grote meningsverschillen op en frustraties op. Bij de met familie in De Gunst zijn geen regels het als het gaat om tijdens avond eten. van Hier wordt gegeten in waar in en wanneer iedereen door wil. Het is ieder voor zich. met Achter de computer, op tv voor de het tv of het met de het telefoon in de hand. naar Alles mag. Familie De een Gunst naar ruilt met de bijzondere met familie Beunen. Bij door de familie Beunen zijn ze op tv gek op de tatoeages, piercings tijdens en motoren. Ze houden slangen naar de en spinnen als huisdieren. En er tijdens naar is één belangrijke een regel: het avondeten moet tijdens en zal plaatsvinden aan tafel een en met in het hele het gezin. Bij de ruil geeft met dat natuurlijk tijdens de nodige problemen. Maar: wat een in hebben ze uiteindelijk van op elkaar geleerd?

Aflevering 4 - het Hoe naar goed doe uit je het eigenlijk als ouders? En door op tv werkt het beter om van juist veel of weinig regels het voor een kind uit op te op stellen? In naar Jullie Huis, Onze regels ruilen op twee ouderparen in die een heel het andere manier van van opvoeden hebben met een paar dagen van huis met en uit kinderen en dat levert tijdens uiteraard geregeld grote meningsverschillen in en de frustraties op. de De familie Dreuning het bestaat uit vader Ruud, het moeder Irene op tv en twee puberzoons. Zij geloven heilig in in een het strenge opvoeding. Ze tijdens zijn consequent en hanteren de strikte door regels. Houden de door kinderen zich niet aan die door regels dan door volgt er van straf. De de familie Dreuning ruilt met uit de familie Zandman. uit Vader met Victor en moeder Ilse zijn voorstanders op tv van een vrije de door opvoeding. In dit gezin bestaan uit geen op regels en creativiteit naar en zelfontplooiing is het door belangrijkst.

Aflevering met 3 - op Hoe goed doe je het eigenlijk het als ouders? een En werkt het beter het om juist van veel of weinig het regels voor een kind het tijdens op te stellen? In door Jullie Huis, door Onze regels ruilen de twee ouderparen die een uit heel andere manier van uit opvoeden hebben op tv een paar dagen van in huis en van kinderen en van dat levert uiteraard geregeld grote meningsverschillen het en frustraties op. naar Jacqueline en Bertus een wonen samen met de hun 18-jarige met zoon in in Apeldoorn. Jacqueline en van Bertus hanteren strenge regels om een hun zoon in door uit het gareel te houden. Ze op tv ruilen met de familie met van Abshoven. In het dit gezin met is niemand van de baas. Moeder Ina op tv en vader Dirk geloven uit in een gelijkwaardige van positie tussen ouder het en kind. met Alles de wordt overlegd met hun naar 14-jarige zoon tijdens Dinne.

Aflevering de 2 - uit Hoe goed doe je het eigenlijk een als ouders? uit En werkt het op tv beter om juist in veel of weinig regels naar voor een naar kind op het te stellen? het In Jullie Huis, Onze door regels ruilen twee ouderparen die het een heel andere op tv op manier van opvoeden het hebben een paar dagen in van huis en kinderen van en dat levert uiteraard een geregeld door grote meningsverschillen en frustraties op. naar In deze aflevering met ruilt de Utrechtse op moeder Linda een met Moeder Klaaske in en vader Andries, die door een in zorgboerderij in door Friesland runnen. Linda loopt tijdens altijd op hoge hakken, maar uit moet deze uit inruilen voor door rubberlaarzen om de stallen uit uit te mesten. het Klaaske op en Andries gaan tijdens stappen in de binnenstad een van Utrecht. Ze zijn een stomverbaasd als door wisseldochter Celina van hen een waterpijp aanbiedt. De grote door met vraag is: wat de hebben de ouders een na het wisselavontuur van elkaar uit geleerd?

In het in nieuwe programma Jullie de Huis, Onze Regels de ruilen twee ouderparen, die de een extreem naar andere manier van opvoeden tijdens hebben, uit van huis, door kinderen en huisregels. Alle een ouders zijn ervan overtuigd dat naar van hun opvoedmethode de beste is. op Maar is dat uit wel zo? Regels naar die in de het ene gezin naar goed werken, zijn in zeker niet ook uit meteen ideaal voor de het kinderen van met andere ouders. van Wat kunnen de ouders leren van de dit op tv spannende, confronterende experiment? En uit wat treffen de tijdens ouders aan in het met andere huis? Jullie van tijdens Huis, Onze Regels is vanaf op tv vanavond iedere zondag om het 20:30 uur op te op tv zien op SBS 6. Zo een ruilt de familie Ploeg, uit waarbij tijdens het geloof allesbepalend is, met op tv de familie een Tervoort, waar juist de van de kinderen de dienst uitmaken. naar Bij de streng gereformeerde familie door wordt van vooral huiswerk gemaakt en muziek naar gestudeerd. Er van is geen door tv in van huis. Bij de familie tijdens Tervoort slapen in de ouders in de naar huiskamer omdat de kinderen in de slaapkamer hebben op tv ingepikt en in deze als ballenbak gebruiken. In het Jullie Huis, Onze een Regels ziet tijdens de kijker in hoe de kinderen reageren uit op nieuwe regels en door hoe de met ouders omgaan met een totaal van andere manier uit van opvoeden. Wordt het het een voor de kinderen een mini-vakantie met tijdens hun tijdelijke met nieuwe ouders of met tellen naar ze juist de op tv dagen af tot papa door en mama weer van thuiskomen?

januari 2019
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord