Programma gemist?

Aflevering op 8 - Hoe goed de doe je het door eigenlijk het als ouders? En werkt op tv het beter om juist veel het of in weinig regels voor een kind op tv op op te stellen? In Jullie Huis, met Onze regels tijdens ruilen twee ouderparen door die een heel met andere manier op tv van opvoeden hebben een in paar dagen op van huis en kinderen tijdens en dat op tv levert uiteraard geregeld van grote meningsverschillen en frustraties op. de Alleenstaande van moeder Geerte Bijvoet op tv uit Haarlem door laat haar puberkinderen volledig vrij. Lies tijdens en Sam doen een niet mee in door het door huishouden en hebben uit nog nooit uit straf gekregen. Moeder Geerte ruilt met uit de plattelandsfamilie Eertink op uit met Enter. Op de boerderij worden in de naar dochters geacht een hun handen uit met de mouwen te steken. Als Moeder een in Geerte ze dwingt met om niets te doen, weten de de meiden niet tijdens waar ze door het zoeken moeten. Wat kunnen in de ouders van uit elkaar in leren?

Aflevering de 7 - Hoe goed doe op je het eigenlijk het als ouders? op tv En werkt het beter het om juist door veel of met weinig regels voor naar een kind op te stellen? van tijdens In Jullie Huis, uit Onze regels ruilen twee ouderparen die een van een heel andere manier tijdens van opvoeden hebben een paar van dagen van huis tijdens en kinderen de en dat van levert uiteraard geregeld grote op meningsverschillen met en frustraties op. tijdens De familie Bouma de uit Paasloo is een echte naar slagersfamilie. Het is nu naar het al bekend dat hun naar 15-jarige zoon Davin de op tv slagerij van zijn uit vader Martijn het zal overnemen. De kinderen een moeten op tv dan ook vlees eten. Moeder naar Agnes uit en vader Martijn Bouma gaan de ruilen met met de familie Baghoe naar uit Enschede. Bij deze met familie is vlees naar juist naar taboe. Moeder Tamara eet uit overtuiging van veganistisch. Zodra naar zij tijdens een de wisselperiode het voet in de slagerij op tv zet, wordt ze de niet goed. Ze door vertrekt huilend van naar buiten om uit bij te komen. Hebben in ze aan het einde van tijdens ruilperiode met iets van elkaars opvoeding een geleerd?

Aflevering 6 een - een Hoe goed doe je van het eigenlijk op als ouders? En werkt het beter de tijdens om juist veel of weinig door regels van voor een kind op te het stellen? In Jullie Huis, op tv Onze regels ruilen met twee ouderparen die op tv een heel andere met het manier van opvoeden met hebben een paar de dagen van huis de en kinderen en dat levert in uiteraard geregeld grote op meningsverschillen en frustraties op. uit Bij de naar familie de Redelijkheid staat van vooral gezond eten van hoog naar in het vaandel. Bovendien tijdens zweert de van op oorsprong uit Surinaamse moeder Stacey het bij een harde en strenge opvoeding. uit een Als de 15-jarige zoon Justin zich het met niet aan de regels in houdt, volgt van er straf en met wordt de wifi afgesloten. door Het gezin ruilt met tijdens de Zeeuwse uit familie Brinkman die een snackbar op tv in runnen en ook nog eens met boven de zaak van wonen. van Zij voeden hun tijdens drie dochters op zonder regels. Op uit het moment dat een van ruilmoeder Stacey frietjes en bereklauwen in moet gaan maken, een barst tijdens ze in tranen in uit.

Aflevering 5 - het van Hoe goed doe je met het eigenlijk als op ouders? En werkt het naar beter om juist een veel of weinig regels op voor in een kind op te stellen? naar van In Jullie Huis, met Onze regels ruilen twee ouderparen die met een heel een andere door manier van opvoeden hebben tijdens een paar dagen naar van huis naar en kinderen en tijdens dat levert uiteraard geregeld grote met meningsverschillen en frustraties de op. Bij de familie met De Gunst zijn een de geen regels als het gaat een om avond het eten. Hier tijdens wordt gegeten waar een en wanneer iedereen wil. naar Het is ieder het voor zich. Achter de tijdens computer, voor de tv met of met met de op telefoon in de het hand. Alles mag. Familie naar De Gunst ruilt met de het bijzondere familie Beunen. uit Bij de uit familie door Beunen zijn ze gek op tijdens tatoeages, piercings en op tv motoren. Ze houden het slangen en spinnen in als huisdieren. En er het op is één belangrijke regel: het naar avondeten moet een en zal plaatsvinden op tv aan tafel en van met het het hele gezin. Bij de ruil geeft dat met natuurlijk de door nodige uit problemen. Maar: wat hebben ze de uiteindelijk van elkaar de geleerd?

Aflevering 4 naar - Hoe goed doe door je het eigenlijk uit op tv als ouders? En van werkt het beter om juist uit veel of weinig regels van voor een kind de op tv op te stellen? In Jullie Huis, in naar Onze regels ruilen naar twee ouderparen die een op heel andere manier in van opvoeden hebben een het paar op tv dagen van huis en in kinderen en dat levert naar uiteraard geregeld grote meningsverschillen tijdens en met frustraties op. De op familie Dreuning bestaat een uit vader Ruud, moeder Irene op en twee puberzoons. van Zij tijdens geloven heilig in een met strenge opvoeding. door Ze zijn consequent en hanteren naar met strikte regels. Houden de kinderen op zich niet door aan die regels op tv dan volgt er straf. met het De familie Dreuning ruilt tijdens met de familie op Zandman. Vader Victor en met moeder Ilse het zijn voorstanders van een vrije van op tv opvoeding. In dit gezin een bestaan geen regels en op tv creativiteit tijdens en zelfontplooiing is het naar belangrijkst.

Aflevering 3 - het Hoe goed van doe in je het eigenlijk als een ouders? En werkt met het beter om door juist veel of weinig regels in voor een het kind op te op tv stellen? In de Jullie Huis, Onze regels in ruilen twee een ouderparen die een heel naar andere manier van opvoeden van hebben met een paar dagen de van huis en kinderen op en in dat levert uiteraard in geregeld grote meningsverschillen met en frustraties op. Jacqueline met en Bertus wonen samen tijdens met hun 18-jarige op tv zoon in Apeldoorn. met Jacqueline en Bertus op hanteren een strenge regels om hun de zoon in een het gareel te houden. met Ze ruilen met de het familie van Abshoven. tijdens In dit tijdens gezin is de niemand de baas. Moeder door Ina en vader Dirk geloven door in een door gelijkwaardige positie op tussen ouder en kind. tijdens Alles wordt overlegd met de hun 14-jarige het zoon naar Dinne.

Aflevering op tv 2 - Hoe goed het doe het je het eigenlijk als met ouders? En tijdens werkt het beter om juist veel het of weinig een regels voor een kind met op te stellen? in In Jullie Huis, een Onze het regels ruilen op twee ouderparen die een heel met andere manier van opvoeden de hebben een op tv paar dagen op tv van huis en uit kinderen en dat levert uiteraard tijdens geregeld het grote meningsverschillen en frustraties op. de In het deze aflevering ruilt op de Utrechtse een moeder Linda met Moeder Klaaske en uit vader Andries, die van een zorgboerderij in op Friesland runnen. op Linda loopt altijd op met hoge hakken, op maar moet deze inruilen naar op tv voor rubberlaarzen om naar de stallen uit op tv te mesten. Klaaske de en Andries gaan stappen in een de op binnenstad van Utrecht. Ze zijn naar stomverbaasd tijdens als wisseldochter Celina hen tijdens een waterpijp aanbiedt. De grote tijdens vraag is: wat op door hebben de ouders na het een wisselavontuur van elkaar op tv geleerd?

In uit het nieuwe programma Jullie in Huis, Onze Regels op ruilen twee ouderparen, een die de een extreem andere manier van opvoeden tijdens hebben, van tijdens huis, kinderen en huisregels. op tv naar Alle ouders zijn ervan overtuigd een dat hun van opvoedmethode de beste van is. Maar is het dat wel tijdens zo? Regels die door in het ene tijdens gezin goed werken, zijn zeker de niet ook het meteen ideaal voor de tijdens kinderen van andere ouders. tijdens Wat met kunnen de ouders op tv leren van dit spannende, van confronterende experiment? op En wat treffen de tijdens ouders aan in het naar andere huis? uit Jullie Huis, Onze naar Regels is vanaf vanavond in iedere zondag met om 20:30 uur te naar zien naar op SBS 6. naar Zo ruilt tijdens de familie Ploeg, waarbij in het geloof allesbepalend is, op tv met de een familie Tervoort, waar juist de tijdens kinderen de uit dienst uitmaken. naar Bij de streng uit gereformeerde familie wordt vooral huiswerk van door gemaakt en muziek tijdens gestudeerd. Er is geen tv op tv in naar huis. Bij de familie Tervoort van slapen op de ouders in de huiskamer omdat van de kinderen de met slaapkamer hebben naar ingepikt en een deze als ballenbak op tv gebruiken. In Jullie de Huis, Onze Regels ziet de met kijker hoe de kinderen de reageren op nieuwe van regels en op hoe de van ouders omgaan met met een totaal met andere manier van opvoeden. Wordt het door voor de met kinderen een de mini-vakantie met hun tijdelijke door nieuwe ouders of tellen de ze juist een de op tv dagen af tot papa en mama op weer naar thuiskomen?

november 2020
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!