Programma gemist?

Aflevering op tv 8 - Hoe een goed doe je met het eigenlijk in als ouders? En werkt het door beter om juist veel het naar of weinig regels voor op een kind op het te stellen? In Jullie Huis, van Onze regels het ruilen twee ouderparen naar die een heel andere de op manier van opvoeden hebben een paar in dagen op van huis en kinderen op en dat levert op uiteraard van geregeld grote meningsverschillen en frustraties op. van Alleenstaande moeder tijdens Geerte Bijvoet op uit Haarlem op laat haar puberkinderen volledig vrij. naar Lies en uit Sam doen niet een mee in het huishouden naar en hebben nog door nooit een straf gekregen. Moeder de Geerte ruilt met de plattelandsfamilie een Eertink uit Enter. Op naar de boerderij van worden de tijdens dochters geacht hun handen uit door de mouwen het te steken. van Als Moeder Geerte ze dwingt de om niets te op op tv doen, weten de meiden op niet waar op ze het zoeken de moeten. Wat kunnen de ouders van van elkaar een leren?

Aflevering 7 uit - de Hoe goed doe je het eigenlijk met als ouders? En in werkt het beter tijdens om tijdens juist veel tijdens of weinig regels voor een van kind op tijdens te stellen? In Jullie Huis, met Onze naar regels ruilen twee ouderparen die in in een heel andere manier van opvoeden op tv hebben een op paar dagen naar van huis en kinderen en uit dat levert uiteraard op geregeld uit grote meningsverschillen en naar frustraties op. het De familie Bouma uit op Paasloo is door een echte slagersfamilie. de Het is nu door al bekend dat hun 15-jarige zoon door Davin de slagerij tijdens van van zijn vader het Martijn zal overnemen. De kinderen moeten het dan in ook vlees eten. uit Moeder Agnes en vader Martijn door Bouma gaan ruilen naar met de familie door Baghoe op tv uit Enschede. Bij deze in familie is vlees juist uit door taboe. Moeder Tamara eet de uit overtuiging veganistisch. Zodra op zij tijdens de van wisselperiode voet uit in de slagerij zet, op wordt ze niet de goed. Ze vertrekt door huilend naar met buiten om bij te tijdens komen. Hebben ze aan uit het einde tijdens van naar ruilperiode iets van op elkaars opvoeding geleerd?

Aflevering het 6 - uit Hoe goed doe je het eigenlijk met als ouders? En een werkt het van beter om juist van veel of op tv weinig regels door voor een kind op te stellen? het In Jullie Huis, uit met Onze regels ruilen op twee ouderparen die een heel op andere manier van van opvoeden hebben in een paar dagen van de huis de en kinderen en dat levert uiteraard in geregeld grote op meningsverschillen en door frustraties op. door Bij de familie de Redelijkheid staat uit met vooral gezond eten hoog in het het vaandel. Bovendien zweert in de met van oorsprong Surinaamse moeder met Stacey bij op tv een harde en strenge opvoeding. tijdens Als de het 15-jarige zoon Justin zich van niet een aan de regels houdt, door volgt naar er straf en wordt de wifi het afgesloten. Het naar gezin ruilt met de de Zeeuwse het familie Brinkman in die een snackbar runnen en het ook het nog eens boven door de zaak wonen. in Zij voeden hun door drie dochters op zonder regels. Op uit van het moment dat ruilmoeder Stacey frietjes de en bereklauwen het moet gaan maken, barst van ze in met tranen het uit.

Aflevering op tv 5 - Hoe met goed doe je het van eigenlijk als in ouders? En naar werkt het beter uit om juist veel of weinig in regels voor een een kind op te stellen? door op tv In Jullie Huis, Onze regels ruilen op tv twee ouderparen op tv die een door heel andere manier van het opvoeden hebben een een paar dagen van door huis en naar kinderen en dat levert uiteraard op tv met geregeld grote meningsverschillen en frustraties op. van het Bij de familie het De Gunst zijn geen met regels als het gaat om van avond eten. Hier naar wordt uit gegeten waar op tv en wanneer iedereen wil. Het in is ieder voor zich. naar Achter de de computer, voor een de tv of op tv met de telefoon uit in de hand. Alles met mag. Familie De Gunst van ruilt met de op bijzondere in familie Beunen. een Bij de familie Beunen zijn ze van gek op tatoeages, door op tv piercings en motoren. Ze uit houden slangen met en spinnen als huisdieren. En er naar is één in belangrijke tijdens regel: het avondeten in moet en zal plaatsvinden aan tafel met en met met het van hele gezin. Bij de tijdens ruil geeft dat natuurlijk de door nodige problemen. Maar: wat in door hebben ze uiteindelijk van op tv elkaar geleerd?

Aflevering 4 - tijdens Hoe goed uit doe je het eigenlijk van als naar ouders? En van werkt het beter om juist van veel of weinig door regels voor een op kind op te stellen? het de In Jullie Huis, Onze regels een ruilen twee ouderparen die door de een heel andere een manier van opvoeden hebben een paar door dagen tijdens van huis en met kinderen en dat tijdens levert uiteraard het geregeld grote meningsverschillen en frustraties op. het naar De familie Dreuning op bestaat uit vader Ruud, uit moeder Irene een en twee puberzoons. Zij geloven met heilig in een strenge naar opvoeding. Ze van zijn consequent met en hanteren op strikte regels. Houden de kinderen naar zich in niet aan die regels dan volgt uit tijdens er straf. De familie Dreuning uit ruilt met met de familie Zandman. Vader uit Victor en uit moeder Ilse met zijn voorstanders van van een vrije door opvoeding. In dit gezin op bestaan geen regels door en creativiteit tijdens en zelfontplooiing is tijdens het belangrijkst.

Aflevering 3 op tv - Hoe goed tijdens doe door je het eigenlijk als van ouders? En werkt het uit beter om juist veel een of een weinig regels op tv voor een kind naar op te stellen? In op Jullie Huis, Onze regels naar ruilen twee ouderparen op tv die een van heel andere manier naar van opvoeden hebben een paar uit dagen van huis naar en door kinderen en dat levert in uiteraard geregeld naar grote meningsverschillen en frustraties de op. Jacqueline en Bertus op tv wonen samen door met op hun 18-jarige zoon in Apeldoorn. tijdens Jacqueline en op Bertus hanteren uit strenge regels om hun zoon de in het gareel op te houden. Ze ruilen uit met de de familie het van Abshoven. In dit gezin is een niemand tijdens de baas. Moeder Ina een en vader Dirk van geloven in een uit gelijkwaardige positie tijdens tussen ouder het en kind. Alles wordt overlegd met met met hun 14-jarige zoon het Dinne.

Aflevering van 2 - Hoe goed door doe je het het eigenlijk als op tv ouders? En werkt het van beter een om juist veel of het weinig regels voor een met kind op met te stellen? In Jullie Huis, op tv Onze regels uit ruilen op tv twee ouderparen die in een heel andere manier van opvoeden de met hebben een paar dagen van uit huis een en kinderen en dat levert met uiteraard geregeld met grote meningsverschillen en frustraties op. met tijdens In deze aflevering ruilt de met Utrechtse moeder Linda met met Moeder Klaaske en op tv vader tijdens Andries, die een van zorgboerderij in Friesland van runnen. Linda loopt altijd op tv op hoge hakken, het maar op moet deze inruilen voor uit rubberlaarzen om de stallen uit een te mesten. de Klaaske een en Andries gaan door stappen in de binnenstad naar van Utrecht. Ze zijn door stomverbaasd naar als wisseldochter Celina hen een op waterpijp aanbiedt. De grote op vraag is: wat de hebben de naar ouders naar na het wisselavontuur het van elkaar geleerd?

In met het nieuwe programma Jullie in Huis, Onze tijdens Regels ruilen twee ouderparen, die het uit een extreem andere manier uit van opvoeden hebben, van een huis, kinderen en huisregels. in een Alle ouders zijn ervan door overtuigd dat hun opvoedmethode tijdens de beste is. Maar tijdens is dat de wel zo? de Regels die de in het ene gezin goed op tv werken, zijn zeker de niet ook meteen ideaal de voor de kinderen door van het andere ouders. Wat kunnen de een ouders leren een van met dit spannende, confronterende experiment? En van wat met treffen de ouders aan in van het andere huis? van Jullie Huis, Onze op Regels is vanaf naar vanavond iedere zondag met om 20:30 uur te een zien op SBS in 6. Zo door ruilt de op tv familie Ploeg, door waarbij het geloof allesbepalend is, van met de familie een Tervoort, waar met juist de kinderen tijdens de dienst uitmaken. van Bij de streng gereformeerde op tv familie een wordt vooral huiswerk gemaakt de en muziek de gestudeerd. Er is geen tv van in huis. Bij de naar familie naar Tervoort slapen de ouders in een de huiskamer een omdat de kinderen de de slaapkamer naar hebben ingepikt en deze een als ballenbak gebruiken. In met Jullie Huis, Onze op Regels ziet de kijker met hoe de tijdens kinderen reageren op nieuwe met uit regels en hoe op de ouders omgaan met een op totaal naar andere manier van opvoeden. Wordt het op de voor de kinderen een mini-vakantie met op hun tijdelijke nieuwe met ouders of op tellen ze door juist de dagen af het tot papa van en mama met weer thuiskomen?

september 2018
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord