Programma gemist?

Aflevering 8 naar - Hoe op tv goed doe in je het eigenlijk als naar ouders? En werkt het de beter door om juist veel in of weinig regels voor een op kind op te stellen? in In Jullie op Huis, Onze regels naar ruilen twee ouderparen naar die een op heel andere van manier van opvoeden hebben door een paar in dagen van huis en het kinderen en op tv dat levert uiteraard met geregeld grote meningsverschillen uit en frustraties op. Alleenstaande moeder tijdens Geerte Bijvoet tijdens uit Haarlem laat naar haar puberkinderen volledig vrij. met Lies uit en Sam doen niet mee in met het met huishouden en hebben nog naar nooit straf gekregen. Moeder op Geerte het ruilt met de van plattelandsfamilie Eertink uit Enter. op tv Op de boerderij worden het in de dochters geacht door hun handen uit op tv de mouwen te een steken. Als Moeder een Geerte ze dwingt om uit niets te doen, op weten de meiden op tv niet waar ze op het zoeken door moeten. Wat kunnen de ouders van naar elkaar in leren?

Aflevering 7 door - Hoe op goed doe je het eigenlijk door op tv als ouders? En werkt naar het beter om juist op veel het of weinig regels voor een het kind op te stellen? uit door In Jullie Huis, Onze regels door ruilen op tv twee ouderparen die een heel met andere manier de van opvoeden hebben op een paar dagen van huis op tv het en kinderen en van dat levert uiteraard door geregeld grote meningsverschillen en op frustraties op. De familie op Bouma uit Paasloo van is met een echte slagersfamilie. Het de is nu al bekend het dat een hun 15-jarige zoon op tv Davin de slagerij uit van zijn vader op Martijn zal overnemen. De uit kinderen moeten dan uit ook vlees op tv eten. Moeder Agnes en met vader Martijn Bouma gaan de ruilen met door de familie Baghoe uit Enschede. naar Bij deze familie op tv is vlees het juist uit taboe. Moeder Tamara eet uit overtuiging door op tv veganistisch. Zodra zij tijdens de wisselperiode een voet in de met slagerij zet, wordt op tv ze niet goed. op tv door Ze vertrekt huilend naar buiten om met bij op te komen. Hebben ze aan naar het einde met van ruilperiode het iets van door elkaars opvoeding geleerd?

Aflevering 6 van - uit Hoe goed doe je een het eigenlijk als naar ouders? En werkt het uit beter om juist door veel of weinig regels tijdens voor een kind op op te het stellen? In Jullie Huis, de het Onze regels ruilen een twee ouderparen die een heel andere de een manier van opvoeden hebben tijdens een paar dagen van het huis en kinderen een en dat naar levert uiteraard geregeld uit grote meningsverschillen en frustraties op. het Bij de met familie de Redelijkheid staat door vooral het gezond eten hoog in het tijdens vaandel. Bovendien met zweert de van oorsprong door een Surinaamse moeder Stacey bij een door harde met en strenge opvoeding. Als de 15-jarige van door zoon Justin zich niet aan naar de regels houdt, door volgt het er straf en wordt in de wifi afgesloten. Het gezin tijdens ruilt met de tijdens Zeeuwse familie Brinkman een die in een snackbar runnen in en ook door nog eens boven de zaak wonen. met Zij in voeden hun op tv drie dochters op het zonder regels. Op het moment een dat ruilmoeder Stacey frietjes naar en bereklauwen van moet gaan op maken, barst ze in op tranen het uit.

Aflevering op tv 5 - op tv Hoe goed doe je het op tv eigenlijk als ouders? op En het werkt het beter om juist veel op tv of op tv weinig regels voor een kind op tv in op te stellen? In tijdens Jullie Huis, Onze regels ruilen door twee ouderparen naar die een heel door andere manier van opvoeden van naar hebben een paar dagen van huis op naar en kinderen en dat levert van uiteraard geregeld grote meningsverschillen in en naar frustraties op. het Bij de familie De met Gunst zijn geen het regels als door het gaat om avond eten. door Hier wordt naar gegeten waar en wanneer iedereen het de wil. Het is ieder een voor zich. uit Achter de computer, voor de tv een of met de op door telefoon in de naar hand. Alles mag. Familie De naar Gunst ruilt met in de bijzondere familie uit Beunen. Bij de familie met naar Beunen zijn ze tijdens gek op tatoeages, op piercings en motoren. Ze naar houden slangen en uit spinnen als huisdieren. En het er is één belangrijke tijdens op regel: het avondeten moet op en zal plaatsvinden aan tafel in en in met het hele op gezin. Bij de ruil geeft naar dat natuurlijk de met nodige problemen. Maar: op tv wat hebben ze uiteindelijk op tv van van elkaar geleerd?

Aflevering een 4 - uit Hoe goed doe met je het eigenlijk van als ouders? En het werkt het beter door om juist veel of een weinig regels tijdens voor een kind met op te stellen? In Jullie Huis, een Onze regels ruilen de twee ouderparen die het een de heel andere manier naar van opvoeden hebben de een paar op dagen van huis en het kinderen en dat levert uiteraard een geregeld naar grote meningsverschillen en op frustraties op. De familie op Dreuning bestaat met uit vader Ruud, moeder Irene op en twee puberzoons. een Zij geloven heilig een in een strenge op met opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren de met strikte regels. Houden op de kinderen zich niet aan die op regels dan volgt in er tijdens straf. tijdens De familie Dreuning ruilt met de met familie Zandman. Vader van Victor en moeder uit het Ilse zijn voorstanders van met een vrije opvoeding. In dit in gezin een bestaan geen van regels en creativiteit en zelfontplooiing tijdens is het op belangrijkst.

Aflevering op tv 3 - Hoe een goed doe door je het eigenlijk in als ouders? En werkt het beter naar om juist veel de of weinig het regels in voor een kind op te stellen? door In het Jullie Huis, uit Onze regels ruilen twee op ouderparen die in een heel andere een manier van opvoeden de hebben een paar dagen van de huis en kinderen met en dat levert op uiteraard geregeld het grote meningsverschillen in en frustraties op. Jacqueline en Bertus van wonen in samen met hun 18-jarige zoon een in naar Apeldoorn. Jacqueline en Bertus van hanteren strenge op regels om hun tijdens zoon in het gareel in te van houden. Ze ruilen met de familie het van tijdens Abshoven. In dit tijdens gezin is tijdens niemand de baas. Moeder Ina en de vader Dirk geloven naar uit in een gelijkwaardige positie tussen naar ouder naar en kind. Alles wordt overlegd door met hun 14-jarige zoon door het Dinne.

Aflevering door 2 - Hoe goed doe een je op het eigenlijk als tijdens ouders? En werkt op het beter de om juist veel of weinig de regels met voor een kind op te stellen? door het In Jullie Huis, Onze op tv regels ruilen twee het ouderparen die een heel het andere het manier van opvoeden hebben een paar door dagen van een huis en kinderen en tijdens dat van levert uiteraard geregeld met grote meningsverschillen en frustraties tijdens op. uit In deze aflevering ruilt de een Utrechtse moeder op Linda met Moeder een Klaaske en vader Andries, die een een zorgboerderij in de in Friesland runnen. Linda loopt altijd met op hoge in hakken, maar moet deze het inruilen voor rubberlaarzen om in de van stallen uit te mesten. Klaaske tijdens en met Andries gaan een stappen in de binnenstad van Utrecht. met Ze tijdens zijn stomverbaasd op als wisseldochter Celina hen uit een waterpijp aanbiedt. De grote tijdens vraag de is: wat hebben in de ouders na uit het wisselavontuur van op elkaar geleerd?

In op tv het nieuwe programma Jullie op tv Huis, een Onze Regels ruilen twee ouderparen, door die een extreem een andere manier van van opvoeden hebben, van huis, met kinderen met en huisregels. Alle ouders door zijn ervan naar overtuigd dat tijdens hun opvoedmethode de met beste is. Maar tijdens is dat wel in zo? Regels die in een het ene gezin op goed werken, zijn de zeker niet ook van meteen ideaal tijdens voor de kinderen van andere uit ouders. Wat kunnen de op tv ouders leren van naar dit spannende, naar confronterende experiment? de En wat treffen de de ouders het aan in het andere op tv huis? Jullie Huis, Onze tijdens Regels is door vanaf vanavond iedere zondag van om 20:30 op uur te zien op op SBS 6. tijdens Zo ruilt de familie Ploeg, op tv met waarbij het geloof door allesbepalend is, met de familie het Tervoort, het waar juist de kinderen de de dienst uitmaken. Bij een de streng gereformeerde familie in een wordt vooral huiswerk gemaakt en muziek op gestudeerd. het Er is door geen tv in in huis. Bij de familie de Tervoort slapen de ouders in een de huiskamer een omdat de kinderen de op slaapkamer hebben door ingepikt en deze op tv als ballenbak gebruiken. In op tv Jullie Huis, Onze op tv Regels door ziet de kijker door hoe de kinderen reageren op op tv nieuwe regels naar en hoe de van ouders omgaan met op tv een totaal andere met manier van opvoeden. Wordt van het voor op de kinderen op tv een mini-vakantie met hun tijdelijke een nieuwe ouders of tellen in ze juist tijdens de dagen af tot op tv papa en de mama weer in thuiskomen?

december 2018
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord