Programma gemist?

Aflevering op tv 8 - Hoe goed doe het van je het eigenlijk als het ouders? En werkt het beter tijdens om juist met veel of naar weinig regels voor een uit kind op te stellen? met In uit Jullie Huis, Onze het regels ruilen twee door ouderparen die met een heel andere de manier van opvoeden hebben een een paar dagen van van huis en kinderen een en van dat levert uiteraard de geregeld grote meningsverschillen en op tv frustraties op. Alleenstaande moeder Geerte een het Bijvoet uit Haarlem laat uit haar puberkinderen op tv volledig vrij. Lies en Sam doen een naar niet mee in het huishouden en door uit hebben nog nooit straf gekregen. de Moeder Geerte ruilt op met de van plattelandsfamilie Eertink uit Enter. op Op de boerderij worden uit de dochters geacht in hun door handen uit de mouwen door te steken. Als de Moeder Geerte in ze dwingt om in niets te doen, weten door de meiden niet naar waar ze het op tv zoeken moeten. Wat op kunnen tijdens de ouders van elkaar tijdens leren?

Aflevering 7 - met tijdens Hoe goed doe je het eigenlijk tijdens als ouders? En naar uit werkt het beter om juist door veel of weinig regels in voor een kind door in op te stellen? In Jullie een Huis, Onze van regels ruilen twee ouderparen die het een heel tijdens andere het manier van opvoeden hebben een paar uit dagen van van huis en van kinderen en dat levert het uiteraard van geregeld grote meningsverschillen en op tv frustraties op. De op familie Bouma tijdens uit Paasloo is een echte met slagersfamilie. met Het is nu al bekend op dat hun 15-jarige door zoon Davin op tv de slagerij van zijn vader van van Martijn zal overnemen. De kinderen moeten met dan ook uit vlees in eten. Moeder Agnes het en vader Martijn Bouma uit gaan ruilen met naar de familie met Baghoe uit Enschede. Bij van deze familie is tijdens vlees juist taboe. met Moeder Tamara eet uit tijdens overtuiging veganistisch. Zodra van zij het tijdens de wisselperiode voet in de op slagerij zet, wordt door ze niet het goed. Ze vertrekt huilend naar naar een buiten om bij te op komen. Hebben ze aan het het einde van van ruilperiode in iets van op tv elkaars opvoeding geleerd?

Aflevering op tv 6 - Hoe goed een doe je tijdens het eigenlijk door als ouders? En werkt het naar beter om juist veel naar of weinig het regels voor een op kind op te door stellen? In uit Jullie Huis, Onze regels ruilen door naar twee ouderparen die een het heel andere manier uit van opvoeden hebben naar een paar dagen van het huis en kinderen op en een dat levert uiteraard de geregeld grote meningsverschillen en frustraties door op. Bij de door familie de Redelijkheid naar staat vooral gezond door eten hoog in het in met vaandel. Bovendien zweert de van van oorsprong Surinaamse moeder in Stacey bij een uit harde en op tv strenge opvoeding. Als op tv de 15-jarige tijdens zoon Justin zich niet aan de op tv regels houdt, volgt in tijdens er straf en naar wordt de wifi afgesloten. met Het gezin met ruilt met de Zeeuwse naar familie Brinkman die een een snackbar runnen en ook door in nog eens boven de zaak wonen. van Zij voeden het hun drie dochters tijdens op zonder regels. de Op het moment dat het ruilmoeder Stacey frietjes op en het bereklauwen moet gaan maken, van barst tijdens ze in tranen in uit.

Aflevering een 5 - Hoe goed het doe je tijdens het eigenlijk als ouders? En op werkt het naar beter op om juist veel of weinig regels de voor een op kind in op te stellen? In tijdens Jullie Huis, Onze regels ruilen door een twee ouderparen die een heel van andere manier het van opvoeden hebben een in paar dagen van door huis en kinderen tijdens en door dat levert uiteraard geregeld uit grote meningsverschillen en frustraties het op. Bij de familie in tijdens De Gunst zijn op geen regels als het gaat tijdens om avond eten. Hier op tv wordt in gegeten waar uit en wanneer iedereen uit wil. Het is ieder voor de zich. Achter uit de computer, voor de op tv tv of met de op de telefoon in de hand. Alles mag. op Familie De het Gunst een ruilt met de met bijzondere familie Beunen. Bij tijdens de familie Beunen zijn ze tijdens gek een op tatoeages, piercings en motoren. met Ze op tv houden slangen het en spinnen als huisdieren. En er door is één belangrijke tijdens regel: het avondeten op tv in moet en zal op tv plaatsvinden aan tafel en met een het hele van gezin. Bij de ruil met geeft dat natuurlijk de op nodige problemen. Maar: wat door hebben van ze uiteindelijk van elkaar met geleerd?

Aflevering op tv 4 - Hoe goed doe een de je het eigenlijk als de ouders? En op tv werkt het beter het om juist veel of weinig door regels voor een een kind op naar te stellen? In Jullie Huis, in de Onze regels ruilen twee ouderparen een die uit een heel andere manier naar van opvoeden hebben van een paar dagen van huis tijdens en kinderen en naar uit dat levert uiteraard geregeld grote de meningsverschillen tijdens en frustraties op. De familie Dreuning een bestaat van uit vader Ruud, naar moeder Irene en twee een puberzoons. het Zij geloven heilig op tv in een strenge opvoeding. Ze met zijn consequent het en hanteren strikte regels. Houden de de door kinderen zich niet aan die door regels dan met volgt er straf. met De familie met Dreuning ruilt met tijdens de met familie Zandman. Vader op Victor en moeder tijdens Ilse zijn voorstanders van op tv een vrije opvoeding. In dit tijdens uit gezin bestaan geen regels en creativiteit door op en zelfontplooiing is het op tv belangrijkst.

Aflevering tijdens 3 - Hoe goed naar doe je het eigenlijk op tv naar als ouders? En werkt het van beter het om juist veel het of weinig regels voor een een kind op tijdens te stellen? In naar Jullie Huis, Onze regels ruilen in twee ouderparen die door het een heel andere manier van van opvoeden hebben een paar van dagen van huis met en op kinderen en door dat levert uiteraard geregeld een grote meningsverschillen naar en frustraties op. Jacqueline en tijdens Bertus wonen de samen met hun het 18-jarige zoon in tijdens Apeldoorn. Jacqueline en Bertus hanteren naar strenge de regels om hun zoon in in het gareel het te houden. Ze door ruilen door met de familie van Abshoven. op tv In dit gezin is naar met niemand de baas. Moeder Ina met en vader Dirk uit geloven in een gelijkwaardige het positie tijdens tussen ouder en kind. naar Alles wordt overlegd met het het hun 14-jarige zoon een Dinne.

Aflevering een 2 - op Hoe goed doe je het eigenlijk in als op tv ouders? En werkt het beter in uit om juist veel of weinig regels de voor een kind in van op te stellen? In op tv Jullie Huis, Onze regels naar ruilen twee ouderparen door die een heel een andere manier door van opvoeden hebben het een paar dagen van in huis op en kinderen en dat levert het uiteraard met geregeld grote meningsverschillen en frustraties op. op In deze aflevering naar het ruilt de Utrechtse moeder Linda met tijdens het Moeder Klaaske en vader de Andries, die op een zorgboerderij in Friesland runnen. op Linda loopt tijdens altijd op hoge door hakken, maar op moet deze inruilen voor rubberlaarzen om op de stallen het uit te mesten. een Klaaske en Andries gaan uit stappen de in de binnenstad met van Utrecht. Ze zijn stomverbaasd met als wisseldochter Celina tijdens hen uit een waterpijp op aanbiedt. De grote vraag is: van wat van hebben de ouders na het wisselavontuur in van elkaar tijdens geleerd?

In door het nieuwe een programma Jullie Huis, op tv Onze Regels ruilen uit twee ouderparen, die een extreem andere de manier uit van opvoeden naar hebben, van huis, kinderen en tijdens huisregels. Alle ouders uit zijn ervan overtuigd dat een hun opvoedmethode tijdens de beste is. op Maar is dat het wel zo? Regels op die in het op ene van gezin goed werken, op zijn zeker niet de ook meteen ideaal voor het de kinderen van op andere ouders. Wat een kunnen de ouders leren van uit uit dit spannende, confronterende experiment? En wat op tv treffen de naar ouders op tv aan in het andere huis? Jullie met het Huis, Onze Regels is vanaf op tv vanavond een iedere zondag om 20:30 op uur te tijdens zien op SBS 6. uit Zo ruilt de tijdens familie Ploeg, waarbij uit het geloof allesbepalend met is, met de een familie Tervoort, waar met juist de op tv kinderen de dienst uitmaken. Bij het de streng gereformeerde familie op tv wordt vooral op huiswerk een gemaakt en muziek op tv gestudeerd. Er is geen tv in op tv het huis. Bij de familie Tervoort slapen een de in ouders in op de huiskamer omdat de kinderen de de slaapkamer hebben ingepikt de en deze de als ballenbak gebruiken. In naar Jullie Huis, Onze met Regels ziet de kijker tijdens hoe de op tv kinderen reageren op nieuwe in regels in en hoe de tijdens ouders omgaan met een naar totaal andere de manier van opvoeden. een Wordt het een voor de kinderen een mini-vakantie met door hun uit tijdelijke nieuwe ouders de of tellen ze juist in de op tv dagen af tot papa en mama het weer naar thuiskomen?

juli 2018
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord