Programma gemist?

Aflevering 8 de - Hoe goed doe van je het uit eigenlijk als de ouders? En werkt door het beter met om juist veel of op tv weinig regels naar voor een kind op te stellen? het In Jullie Huis, in Onze het regels ruilen in twee ouderparen die een heel de andere manier van opvoeden naar hebben een tijdens paar dagen van met huis door en kinderen en dat levert van uiteraard geregeld grote meningsverschillen door en frustraties op. een Alleenstaande moeder de Geerte Bijvoet met uit Haarlem laat haar op tv puberkinderen volledig vrij. Lies de uit en Sam doen niet mee met in het tijdens huishouden en naar hebben nog nooit straf op gekregen. Moeder Geerte naar ruilt met de plattelandsfamilie op Eertink uit Enter. op Op de een boerderij worden de dochters geacht van hun handen een uit de mouwen te op tv steken. naar Als Moeder Geerte ze de dwingt om op tv niets te doen, het weten de meiden niet van waar naar ze het zoeken moeten. Wat van kunnen de ouders van naar elkaar tijdens leren?

Aflevering 7 - op tv Hoe op tv goed doe je het eigenlijk een als ouders? naar En werkt het naar beter om juist het veel uit of weinig regels voor een uit kind op te op tv stellen? in In Jullie Huis, Onze met regels ruilen het twee ouderparen die een heel uit andere manier van van opvoeden hebben een paar in dagen van huis de en kinderen een en naar dat levert uiteraard geregeld grote meningsverschillen op tv en frustraties op. in De familie Bouma uit uit Paasloo tijdens is een echte met slagersfamilie. Het is naar nu al van bekend dat hun 15-jarige door zoon Davin de slagerij met van in zijn vader tijdens Martijn zal overnemen. De kinderen op moeten dan uit ook vlees van eten. Moeder Agnes en vader de Martijn Bouma gaan ruilen van met de familie tijdens Baghoe tijdens uit Enschede. de Bij deze familie is met vlees juist taboe. Moeder op Tamara eet naar uit overtuiging in veganistisch. Zodra zij tijdens de wisselperiode een voet een in de slagerij zet, wordt naar ze niet goed. op Ze vertrekt huilend in naar een buiten om bij te komen. het Hebben de ze aan het einde door van ruilperiode uit iets van elkaars een opvoeding geleerd?

Aflevering 6 de - met Hoe goed doe je een het eigenlijk als ouders? een En werkt het in beter om van juist veel of weinig in regels voor een kind het op op tv te stellen? In Jullie het Huis, Onze regels een ruilen twee ouderparen die tijdens een heel een andere manier van opvoeden tijdens hebben het een paar dagen van tijdens huis en in kinderen en het dat levert uiteraard geregeld grote uit meningsverschillen en frustraties op. met Bij de familie uit de op Redelijkheid staat vooral gezond eten naar hoog in het tijdens met vaandel. Bovendien zweert de van oorsprong uit Surinaamse moeder Stacey van bij een een harde de en strenge opvoeding. Als de het 15-jarige door zoon Justin zich niet aan de de van regels houdt, volgt er straf uit en wordt de op tv wifi met afgesloten. Het gezin ruilt door met de Zeeuwse op tv familie Brinkman die een snackbar uit naar runnen en ook nog met eens boven de zaak op wonen. Zij voeden hun het drie dochters op in zonder regels. Op met het moment het dat ruilmoeder Stacey in frietjes en bereklauwen moet uit gaan maken, barst op tv uit ze in tranen het uit.

Aflevering 5 uit - Hoe goed doe op tv je het eigenlijk op als ouders? En op werkt het beter het om juist veel tijdens het of weinig regels voor het een kind op te stellen? met In Jullie Huis, met Onze regels door ruilen twee ouderparen door die naar een heel andere manier uit van opvoeden hebben een paar in dagen van tijdens huis en kinderen op en dat uit levert uiteraard geregeld grote met meningsverschillen en op frustraties op. Bij de familie het De naar Gunst zijn geen uit regels als het op gaat om avond tijdens eten. Hier het wordt gegeten waar met en wanneer iedereen wil. Het is in ieder voor zich. uit Achter de computer, in voor de tv op of met naar de naar telefoon in de op hand. Alles mag. Familie van De Gunst ruilt met de naar naar bijzondere familie Beunen. Bij naar de familie Beunen zijn op ze een gek op tatoeages, piercings van en motoren. Ze in houden slangen en spinnen als tijdens huisdieren. En er tijdens is één belangrijke een regel: het avondeten een moet en in zal plaatsvinden aan tafel tijdens de en met het hele een gezin. Bij de de ruil geeft dat natuurlijk de op tv nodige problemen. Maar: wat op tv hebben op tv ze uiteindelijk een van elkaar geleerd?

Aflevering op 4 - Hoe in goed doe je op het eigenlijk als ouders? met En werkt met het beter om tijdens juist veel of weinig regels door voor met een kind op te stellen? een In Jullie Huis, het Onze naar regels ruilen twee ouderparen tijdens die een heel andere in manier met van opvoeden hebben een een paar dagen van met huis en kinderen en door dat levert op tv uiteraard geregeld grote meningsverschillen een en in frustraties op. De tijdens familie Dreuning bestaat op tv uit vader Ruud, het moeder Irene en twee met puberzoons. met Zij geloven heilig een in een strenge opvoeding. Ze naar zijn consequent naar en hanteren strikte op regels. Houden de het kinderen zich niet van aan die regels dan met volgt er straf. op tv De de familie Dreuning naar ruilt met de de familie Zandman. Vader op tv Victor en moeder Ilse zijn voorstanders op van een vrije door opvoeding. de In dit het gezin bestaan geen regels en creativiteit tijdens en zelfontplooiing op tv is het naar belangrijkst.

Aflevering de 3 - Hoe tijdens goed doe je het op eigenlijk als uit ouders? En werkt het beter van om juist veel het op tv of weinig regels een voor een kind op in te stellen? In Jullie op Huis, Onze naar regels ruilen twee ouderparen van die in een heel andere de manier van opvoeden op tv hebben een paar door dagen van huis op en kinderen en dat levert uiteraard naar een geregeld grote meningsverschillen op tv en frustraties op. met Jacqueline en Bertus wonen in samen met hun 18-jarige door zoon in met Apeldoorn. Jacqueline en op Bertus hanteren strenge regels om uit hun zoon tijdens in op het gareel te houden. Ze met ruilen met de op familie van Abshoven. In in dit gezin is in niemand de baas. in Moeder in Ina en vader Dirk naar geloven op tv in een gelijkwaardige positie op tv tussen ouder en kind. Alles een uit wordt overlegd met hun 14-jarige op zoon op tv Dinne.

Aflevering het 2 - Hoe goed doe tijdens met je het eigenlijk als ouders? En op werkt het beter met van om juist veel of de weinig regels voor een kind de op te stellen? uit In Jullie Huis, de Onze regels naar ruilen twee door ouderparen die een heel andere met manier van opvoeden op het hebben een paar in dagen van huis en kinderen en een op dat levert uiteraard geregeld met grote meningsverschillen en frustraties naar op. In op deze aflevering ruilt de uit Utrechtse moeder door Linda met op Moeder Klaaske en vader van Andries, die een zorgboerderij in in Friesland met runnen. Linda loopt door altijd op hoge hakken, maar op moet deze inruilen op voor op rubberlaarzen om de stallen uit van te mesten. Klaaske de en Andries in gaan stappen met in de binnenstad van tijdens Utrecht. Ze in zijn stomverbaasd met als wisseldochter Celina een hen een waterpijp aanbiedt. De in grote vraag is: wat het hebben de ouders een in na het wisselavontuur van elkaar op geleerd?

In het het nieuwe programma Jullie Huis, uit Onze Regels ruilen door twee ouderparen, een die een extreem van andere manier van de opvoeden hebben, van huis, naar kinderen door en huisregels. Alle op ouders zijn ervan overtuigd dat tijdens hun opvoedmethode door de een beste is. Maar in is dat wel zo? Regels die de de in het ene gezin goed werken, het zijn zeker op tv niet het ook meteen ideaal voor de in kinderen van andere met ouders. Wat kunnen naar de ouders tijdens leren van dit met spannende, confronterende experiment? En een wat treffen naar de ouders naar aan in het door andere huis? Jullie Huis, Onze Regels met is met vanaf vanavond iedere zondag met om 20:30 uur tijdens te zien op SBS van op 6. Zo ruilt de op tv familie Ploeg, waarbij het de geloof allesbepalend met is, met de familie naar Tervoort, waar een juist de het kinderen de dienst uitmaken. door Bij de streng gereformeerde uit familie wordt een vooral huiswerk van gemaakt en muziek gestudeerd. Er van is geen tv tijdens in huis. een Bij de familie Tervoort met slapen in de ouders in de huiskamer het omdat van de kinderen de slaapkamer op hebben ingepikt de en deze als ballenbak het gebruiken. In Jullie met Huis, Onze Regels tijdens ziet de kijker hoe de uit kinderen reageren met op nieuwe regels en met hoe door de ouders omgaan met een totaal met andere naar manier van opvoeden. Wordt een het in voor de kinderen naar een mini-vakantie met op tv hun tijdelijke nieuwe het ouders of tellen ze van juist de dagen af tot van een papa en mama weer op thuiskomen?

april 2018
15-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 8 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

08-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 7 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

01-04-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 6 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 5 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

18-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 4 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

11-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 3 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

04-03-2018 20:30

Jullie huis, Onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Jullie huis, Onze regels

Aflevering 2 - Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een pa...

25-02-2018 20:30

Nieuw: Jullie huis, onze regels

Jullie Huis, Onze Regels - Nieuw: Jullie huis, onze regels

In het nieuwe programma Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat we...

Jullie Huis, Onze Regels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jullie Huis, Onze Regels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jullie Huis, Onze Regels bij Jullie Huis, Onze Regels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jullie Huis, Onze Regels. Heb je een uitzending van Jullie Huis, Onze Regels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jullie Huis, Onze Regels gemist

Uitzending gemist van Jullie Huis, Onze Regels? Hier kun je alle uitzendingen van Jullie Huis, Onze Regels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord