Programma gemist?

Vanavond in doet de NOS vanuit het uit Olympisch van Stadion in Amsterdam naar live verslag van de op huldiging een van de Nederlandse door olympische ploeg. Na op tv hun terugkeer uit naar Pyeongchang worden de Nederlandse op sporters van Schiphol direct naar naar door het stadion gebracht waar al in in 1928 het de olympisch vuur met brandde. De presentatie is door in handen van door Gert van 't tijdens Hof. Met uitzondering van de de sprinters, tijdens die doorreizen de naar het WK in in China, komen alle leden van met de Team NL naar de huldiging. Die met door krijgt in elk geval een het winters sfeertje door omdat het stadion op omgetoverd is in een het schaatsbaan, waar volgende maand tijdens het WK Allround op wordt de gehouden. De sporters worden van rond naar 18:00 uur verwacht in uit het Olympisch uit Stadion.

januari 2021
26-02-2018 18:15

Live: NOS Huldiging Olympiërs

NOS Huldiging Olympiërs - Live: NOS Huldiging Olympiërs

Vanavond doet de NOS vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam live verslag van de huldiging van de Nederlandse olympische ploeg. Na hun terugkeer uit Pyeongchang worden de Nederlandse sporters van Schiphol direct naar het stadion gebracht ...

NOS Huldiging Olympiërs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Huldiging Olympiërs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Huldiging Olympiërs bij NOS Huldiging Olympiërs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Huldiging Olympiërs. Heb je een uitzending van NOS Huldiging Olympiërs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Huldiging Olympiërs gemist

Uitzending gemist van NOS Huldiging Olympiërs? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Huldiging Olympiërs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!