Programma gemist?

Vanavond door doet de NOS vanuit het het op Olympisch Stadion in Amsterdam uit live verslag van de door huldiging van de tijdens Nederlandse op olympische ploeg. Na tijdens hun terugkeer uit Pyeongchang worden de naar Nederlandse sporters op tv van Schiphol direct uit naar op tv het stadion gebracht op waar al in 1928 het in olympisch vuur de brandde. De een presentatie is in van handen van Gert tijdens van 't Hof. Met uitzondering van de een sprinters, op tv die doorreizen naar uit het WK in China, komen door alle leden van van Team NL van naar door de huldiging. Die krijgt van in elk geval een winters een sfeertje omdat het in tijdens stadion omgetoverd is in een schaatsbaan, op tv met waar volgende maand het uit WK Allround wordt gehouden. De op sporters worden rond uit 18:00 uur door verwacht in het Olympisch een met Stadion.

juli 2021
26-02-2018 18:15

Live: NOS Huldiging Olympiërs

NOS Huldiging Olympiërs - Live: NOS Huldiging Olympiërs

Vanavond doet de NOS vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam live verslag van de huldiging van de Nederlandse olympische ploeg. Na hun terugkeer uit Pyeongchang worden de Nederlandse sporters van Schiphol direct naar het stadion gebracht ...

NOS Huldiging Olympiërs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Huldiging Olympiërs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Huldiging Olympiërs bij NOS Huldiging Olympiërs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Huldiging Olympiërs. Heb je een uitzending van NOS Huldiging Olympiërs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Huldiging Olympiërs gemist

Uitzending gemist van NOS Huldiging Olympiërs? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Huldiging Olympiërs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!