Programma gemist?

Vanavond een doet de naar NOS vanuit het een Olympisch Stadion in Amsterdam live verslag een van de huldiging op van van de Nederlandse in olympische ploeg. Na hun terugkeer uit tijdens tijdens Pyeongchang worden de Nederlandse sporters van uit Schiphol een direct naar het in stadion gebracht waar al in met op 1928 het olympisch tijdens vuur brandde. De presentatie is in in handen van op Gert van 't Hof. Met van naar uitzondering van de sprinters, die doorreizen van naar de het WK in China, komen naar alle leden van naar Team NL een naar in de huldiging. Die krijgt in het elk geval een winters in sfeertje tijdens omdat het stadion omgetoverd de is in een schaatsbaan, tijdens de waar volgende maand het WK met Allround wordt gehouden. De naar sporters in worden rond uit 18:00 uur verwacht uit in het Olympisch in Stadion.

september 2020
26-02-2018 18:15

Live: NOS Huldiging Olympiërs

NOS Huldiging Olympiërs - Live: NOS Huldiging Olympiërs

Vanavond doet de NOS vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam live verslag van de huldiging van de Nederlandse olympische ploeg. Na hun terugkeer uit Pyeongchang worden de Nederlandse sporters van Schiphol direct naar het stadion gebracht ...

NOS Huldiging Olympiërs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Huldiging Olympiërs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Huldiging Olympiërs bij NOS Huldiging Olympiërs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Huldiging Olympiërs. Heb je een uitzending van NOS Huldiging Olympiërs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Huldiging Olympiërs gemist

Uitzending gemist van NOS Huldiging Olympiërs? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Huldiging Olympiërs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!