Programma gemist?

Vanavond doet de naar NOS vanuit het van naar Olympisch Stadion in uit Amsterdam live verslag van de de huldiging van uit de Nederlandse olympische ploeg. Na in hun terugkeer uit in Pyeongchang worden de door Nederlandse op sporters van Schiphol direct naar van het met stadion gebracht waar van al in tijdens 1928 het olympisch vuur door brandde. De presentatie is in met handen van Gert op tv naar van 't Hof. Met uitzondering van van de sprinters, die doorreizen op tv naar de het WK in China, met komen alle met leden van Team NL naar naar de huldiging. Die de krijgt in elk door geval een winters naar het sfeertje omdat het stadion op tv omgetoverd is door in een schaatsbaan, waar met volgende maand het WK op tv Allround naar wordt gehouden. De uit sporters worden rond 18:00 uur tijdens verwacht in met het Olympisch op tv Stadion.

mei 2020
26-02-2018 18:15

Live: NOS Huldiging Olympiërs

NOS Huldiging Olympiërs - Live: NOS Huldiging Olympiërs

Vanavond doet de NOS vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam live verslag van de huldiging van de Nederlandse olympische ploeg. Na hun terugkeer uit Pyeongchang worden de Nederlandse sporters van Schiphol direct naar het stadion gebracht ...

NOS Huldiging Olympiërs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Huldiging Olympiërs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Huldiging Olympiërs bij NOS Huldiging Olympiërs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Huldiging Olympiërs. Heb je een uitzending van NOS Huldiging Olympiërs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Huldiging Olympiërs gemist

Uitzending gemist van NOS Huldiging Olympiërs? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Huldiging Olympiërs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!