Programma gemist?

Vanavond doet de een op tv NOS vanuit het Olympisch Stadion de in naar Amsterdam live verslag van de de huldiging van de Nederlandse met olympische ploeg. tijdens Na hun terugkeer uit het Pyeongchang naar worden de Nederlandse sporters door van Schiphol direct in naar het stadion de gebracht op waar al in uit 1928 het olympisch van vuur brandde. De presentatie het is in handen van van Gert van 't met Hof. Met tijdens uitzondering van de sprinters, die de doorreizen naar het WK met in China, komen naar alle leden de van op Team NL naar de huldiging. Die een krijgt uit in elk geval op tv een winters sfeertje omdat op het stadion omgetoverd is tijdens tijdens in een schaatsbaan, waar volgende maand door het WK Allround het wordt gehouden. door De sporters met worden rond uit 18:00 uur verwacht in het Olympisch met naar Stadion.

mei 2021
26-02-2018 18:15

Live: NOS Huldiging Olympiërs

NOS Huldiging Olympiërs - Live: NOS Huldiging Olympiërs

Vanavond doet de NOS vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam live verslag van de huldiging van de Nederlandse olympische ploeg. Na hun terugkeer uit Pyeongchang worden de Nederlandse sporters van Schiphol direct naar het stadion gebracht ...

NOS Huldiging Olympiërs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Huldiging Olympiërs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Huldiging Olympiërs bij NOS Huldiging Olympiërs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Huldiging Olympiërs. Heb je een uitzending van NOS Huldiging Olympiërs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Huldiging Olympiërs gemist

Uitzending gemist van NOS Huldiging Olympiërs? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Huldiging Olympiërs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!