Programma gemist?

Vanavond doet de van op tv NOS vanuit het Olympisch Stadion op tv in van Amsterdam live verslag uit van de huldiging van van de Nederlandse de olympische ploeg. Na door hun terugkeer uit Pyeongchang door worden de op Nederlandse sporters van Schiphol op tv direct naar het het stadion gebracht waar al in op tv 1928 het tijdens olympisch vuur brandde. De van presentatie door is in handen tijdens van Gert van 't Hof. Met met uitzondering van naar de het sprinters, die doorreizen naar het uit WK met in China, komen uit alle leden van naar Team NL naar de huldiging. de Die een krijgt in elk geval een winters tijdens sfeertje omdat het het stadion omgetoverd tijdens is in een schaatsbaan, uit waar volgende de maand het tijdens WK Allround het wordt gehouden. De uit sporters worden rond 18:00 uur verwacht met in in het Olympisch door Stadion.

juni 2021
26-02-2018 18:15

Live: NOS Huldiging Olympiërs

NOS Huldiging Olympiërs - Live: NOS Huldiging Olympiërs

Vanavond doet de NOS vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam live verslag van de huldiging van de Nederlandse olympische ploeg. Na hun terugkeer uit Pyeongchang worden de Nederlandse sporters van Schiphol direct naar het stadion gebracht ...

NOS Huldiging Olympiërs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Huldiging Olympiërs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Huldiging Olympiërs bij NOS Huldiging Olympiërs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Huldiging Olympiërs. Heb je een uitzending van NOS Huldiging Olympiërs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Huldiging Olympiërs gemist

Uitzending gemist van NOS Huldiging Olympiërs? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Huldiging Olympiërs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!