Programma gemist?

De naar 24-jarige Ayla uit gaat samen met haar adoptievader op terug op naar Colombia. Ayla voelt zich nergens het thuis en in hoopt dat uit haar geboorteland Colombia haar door een op thuisgevoel zal geven. Ayla wil graag de met op haar vader op reis de omdat het ze zich 'niet gezien' op voelt door hem tijdens een haar met puberteit en altijd naar van haar moeder trekt. Dat komt tijdens ook omdat door er in op tv het gezin van alles naar speelde, waardoor Ayla van het van gevoel heeft dat ze zich onzichtbaar het moest maken tijdens en met haar problemen voor zich hield. Komen door een vader en dochter met in Colombia nader tot het elkaar?

De uit 18-jarige Shu Lin naar is geadopteerd uit China toen een de ze 15 maanden oud was. een Shu Lin het heeft regelmatig op nachtmerries over China en tijdens is eigenlijk een beetje bang het in voor China, bang dat ze door de het van land terug opgeëist wordt. naar Toch is het ze nieuwsgierig naar door haar afkomst en wil ze op tv graag van de reis met haar een moeder maken. door Ook omdat een de band tussen hun niet altijd het in makkelijk is. Monique vindt door het moeilijk haar dochter de los te laten in en is benieuwd met wat het land met het haar dochter uit zal tijdens doen.

De 33-jarige door Edward gaat samen met de zijn vader het terug tijdens naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de in vader van in Edward, met is ziek. Dat maakt met de reis beladen. Edward heeft op in zijn puberteit uit geworsteld met zijn het homoseksualiteit en vader met Harry een vindt het jammer tijdens dat Edward niet eerder over uit zijn in worsteling verteld op tv heeft. In Mexico hopen ze nader de tot elkaar de te naar komen en hun een gevoelens beter naar elkaar op tv te kunnen in verwoorden.

Yun wordt van op van vijfjarige leeftijd geadopteerd uit door Zuid-Korea. De eerste jaren van in haar leven groeit uit ze naar op in een pleeggezin een in Zuid-Korea. Yun heeft een een in Nederland moeite met haar uiterlijk, naar want ze voelt een zich tijdens niet Koreaans maar uit Hollands. Samen met Daan op tv Nieber en het haar adoptievader gaat ze door op zoek naar haar de tijdens roots in Zuid-Korea de en komt ze weer het in contact met met het pleeggezin van in toen.

We volgen uit de van 26-jarige Carlos die op een zijn vijfde geadopteerd het wordt uit Brazilië. in Helaas verloopt de adoptie naar de de Nederland niet goed en in werpt zijn voormalige kleuterjuf Saskia naar op tv zich op als de rode draad uit tijdens in zijn leven. In Brazilië in komt op Carlos erachter hoe dramatisch de de eerste jaren van met zijn leven zijn naar gelopen en begint hij een de de problemen waar in hij in Nederland tegenaan loopt met onder ogen te uit zien

Vanavond naar start het de tweede seizoen van het op programma Eindelijk Thuis, waarin presentator met Daan tijdens Nieber met op geadopteerde kinderen en één de van hun adoptieouders een reis op maakt door het met geboorteland. Een het week lang door duiken ze in samen in de totaal de andere cultuur en bezoeken plekken van uit het verleden in van het adoptiekind. de In door de hoop dat met dit spannende en tijdens emotionele avontuur ze dichterbij elkaar tijdens en op tv dichterbij zichzelf brengt. In het zes afleveringen bezoekt Nieber naar onder andere Roemenië, tijdens Mexico, Brazilië en van Zuid-Korea. In de elke uit aflevering staat het avontuur van naar één door ouder-kindkoppel in één land centraal. In het deze eerste aflevering in in gaan ze naar Roemenië. Lees meer uit over tijdens dit programma op van gids.tv/programma/eindelijk-thuis.

Het verhaal van op naar Nurlela. Samen met in haar adoptiemoeder Miny gaat naar ze voor op het eerst terug naar haar door geboorteland Indonesië. Het met land waar ook haar de adoptievader vandaan komt, het met wie in ze de zich altijd verbonden de heeft gevoeld. Als hij op zelfmoord pleegt, naar raakt Nurlela in een identiteitscrisis. Voor op de uit tweede keer in haar leven met voelt ze zich door in het de steek gelaten en tijdens is ze door haar wortels kwijt. Zijn dood van leidt de tot meer verwijdering met een haar moeder Miny. 'In tijdens Indonesië door hoop ik een tijdens stukje van naar mezelf terug te vinden. met Ook hoop ik tijdens met mijn moeder over het mijn met vaders dood te kunnen uit praten.' Zal het de reis door uit Indonesië ervoor zorgen naar dat moeder en naar dochter zich meer verbonden het voelen met de elkaar?

De uit 23-jarige Cristel gaat samen op tv met haar adoptiemoeder uit Hennie voor het eerst van op terug naar haar geboorteland Sierra Leone. uit Een land dat met ten tijde van met haar adoptie werd met verscheurd door de een allesvernietigende burgeroorlog. in Moeder en door dochter klikken vanaf in het begin niet goed met een elkaar. Hennie: in 'We zijn zó tijdens totaal verschillend! We naar begrijpen elkaar gewoon tijdens niet.' op tv Cristel voelt zich met een buitenbeentje in tijdens het gezin. 'Ik ben veel de expressiever dan uit mijn moeder. de Ik kan niet mezelf zijn bij van tijdens haar, dat mis een ik heel erg.' Brengt uit dit Afrikaanse avontuur de totaal in verschillende het vrouwen dichter op tv bij elkaar?

We volgen Carlos tijdens en zijn adoptiemoeder naar Manna. Als baby een door verlaat Carlos zijn naar geboorteland Colombia en wordt een omarmd door Manna en haar tijdens gezin. Maar Carlos tijdens is niet zo tijdens knuffelig en een kampt met enorme het driftbuien die steeds op erger tijdens worden. Zijn gedragsproblemen leiden een tot een tijdens uithuisplaatsing en verwijdering tussen moeder en met zoon. Zal de naar reis naar door Colombia, 25 jaar nadat in ze elkaar de voor het eerst vasthielden, op tv een ervoor zorgen dat ze met zich thuis gaan uit voelen bij door elkaar?

Het verhaal van het door de 27-jarige Eliza en in haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan naar tijdens ze terug naar haar het geboorteland Suriname. Een op tv beladen reis, de want Eliza wilde nooit eerder in terug. Eliza groeit met op in als een onzeker meisje, naar dat niet gemakkelijk op tv haar emoties op tv deelt. Tot grote frustratie naar van moeder Marijke. 'Ik weet tijdens gewoon niet uit wat er in haar naar omgaat.' door Nooit wilde op tv Eliza praten over haar naar adoptie, maar in de tijdens Palmentuin in Paramaribo is op het een dan eindelijk zover. het Voor het eerst de delen moeder en van dochter hun naar emoties over dit beladen in onderwerp.

We volgen van Priyani tijdens en haar adoptiemoeder Annelies. in Samen gaan ze terug naar uit haar geboorteland Sri de Lanka, het tijdens land dat in ze 31 jaar geleden verliet. met Priyani voelt op zich in op tv haar jeugd onbegrepen en van het de loopt thuis zo uit de door hand, dat ze op naar het straat belandt. Na deze harde leerschool op tv komt tijdens ze nader tot van haar ouders, maar de de relatie blijft moeizaam een en uit afstandelijk. Zal de in reis door Sri Lanka door moeder en in dochter dichter bij van elkaar brengen?

Vanavond het start het nieuwe programma Eindelijk op Thuis, in waarin presentator Daan Nieber naar met geadopteerde kinderen uit en in één van hun adoptieouders een reis in door het geboorteland. van Het in programma zou de eigenlijk een week de eerder starten, maar is uitgesteld uit vanwege een extra uitzending met op n.a.v. het overlijden van Mies op Bouwman. In de zes afleveringen reist het op programma door de landen tijdens Sierra van Leone, Sri Lanka, Colombia, door Indonesië en Suriname. In naar elke aflevering staat het het avontuur op tv van één ouder-kindkoppel in uit één tijdens land centraal. Geadopteerden worstelen vaak op op een met bepaald punt in hun leven met de de hun identiteit. Waar met kom ik vandaan? Hoe met had mijn het leven eruit gezien als op ik niet geadopteerd was? Hoe uit ziet op tv de plek het eruit waar ik ooit ten de vondeling ben uit gelegd? In Eindelijk Thuis op gaan we met op zoek naar antwoorden. We dompelen op naar ons onder in de naar cultuur van het door land van naar herkomst en bezoeken plaatsen als het tijdens weeshuis een waar het leven van de het naar adoptieouder en -kind ooit door samen begon. Wat doet deze rootsreis in door met hun onderlinge band? naar Helpt het hen problemen in uit het met verleden uit te praten en door dichter bij elkaar met uit te komen? In de eerste uit aflevering gaat tijdens Raul na 27 jaar terug de naar zijn geboorteland met Colombia. uit In de hoofdstad Bogotá met wordt hij als 2-jarig jochie naar zwaar het verwaarloosd op straat gevonden. door Samen met door zijn adoptievader Frits bezoekt hij op door tijdens de reis deze beladen de plek. Raul: "Het met voelt alsof ik een als uit vuilnis op straat ben gezet." een Deze start in zijn een leven heeft grote naar gevolgen. Frits: "Raul naar uit was een innemend jochie, maar in al na 2 dagen van moest ik van in het Spaanse woordenboek op opzoeken, tijdens dat hij niet het mocht spugen het en niet mocht slaan." een Het agressieve de gedrag van Raul neemt op tv steeds ernstigere vormen door aan, waardoor in Frits en zijn de vrouw zich genoodzaakt zien hun zoon in naar op 11-jarige leeftijd het uit huis te plaatsen. Raul: "Ik met voelde me de voor de het tweede keer in mijn leven van uit verlaten." Het vertrouwen tussen met vader en zoon loopt door een een enorme deuk op. Zal door de reis door naar Colombia dit op tv vertrouwen kunnen herstellen?

april 2021
18-03-2019 21:15

Ayla en Gertjan

Eindelijk Thuis - Ayla en Gertjan

De 24-jarige Ayla gaat samen met haar adoptievader terug naar Colombia. Ayla voelt zich nergens thuis en hoopt dat haar geboorteland Colombia haar een thuisgevoel zal geven. Ayla wil graag met haar vader op reis omdat ze zich 'niet gezien' ...

11-03-2019 21:15

Shu Lin en Monique

Eindelijk Thuis - Shu Lin en Monique

De 18-jarige Shu Lin is geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig n...

04-03-2019 21:15

Edward en Harry

Eindelijk Thuis - Edward en Harry

De 33-jarige Edward gaat samen met zijn vader terug naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de vader van Edward, is ziek. Dat maakt de reis beladen. Edward heeft in zijn puberteit geworsteld met zijn homoseksualiteit en vader Harry vindt het ...

25-02-2019 21:15

Yun en Marius

Eindelijk Thuis - Yun en Marius

Yun wordt op vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De eerste jaren van haar leven groeit ze op in een pleeggezin in Zuid-Korea. Yun heeft in Nederland moeite met haar uiterlijk, want ze voelt zich niet Koreaans maar Hollands. Same...

18-02-2019 21:15

Carlos en Saskia

Eindelijk Thuis - Carlos en Saskia

We volgen de 26-jarige Carlos die op zijn vijfde geadopteerd wordt uit Brazilië. Helaas verloopt de adoptie naar Nederland niet goed en werpt zijn voormalige kleuterjuf Saskia zich op als de rode draad in zijn leven. In Brazilië komt Carlos...

11-02-2019 21:20

Terug: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Terug: Eindelijk Thuis

Vanavond start het tweede seizoen van het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis maakt door het geboorteland. Een week lang duiken ze samen in de totaal an...

09-04-2018 21:15

Nurlela en Miny

Eindelijk Thuis - Nurlela en Miny

Het verhaal van Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder Miny gaat ze voor het eerst terug naar haar geboorteland Indonesië. Het land waar ook haar adoptievader vandaan komt, met wie ze zich altijd verbonden heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pl...

02-04-2018 21:10

Cristel en Hennie

Eindelijk Thuis - Cristel en Hennie

De 23-jarige Cristel gaat samen met haar adoptiemoeder Hennie voor het eerst terug naar haar geboorteland Sierra Leone. Een land dat ten tijde van haar adoptie werd verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en dochter klik...

26-03-2018 21:15

Carlos en Manna

Eindelijk Thuis - Carlos en Manna

We volgen Carlos en zijn adoptiemoeder Manna. Als baby verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en wordt omarmd door Manna en haar gezin. Maar Carlos is niet zo knuffelig en kampt met enorme driftbuien die steeds erger worden. Zijn gedrags...

19-03-2018 21:20

Eliza en Marijke

Eindelijk Thuis - Eliza en Marijke

Het verhaal van de 27-jarige Eliza en haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Suriname. Een beladen reis, want Eliza wilde nooit eerder terug. Eliza groeit op als een onzeker meisje, dat niet gemakkelijk haar ...

12-03-2018 21:15

Priyani en Annelies

Eindelijk Thuis - Priyani en Annelies

We volgen Priyani en haar adoptiemoeder Annelies. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Sri Lanka, het land dat ze 31 jaar geleden verliet. Priyani voelt zich in haar jeugd onbegrepen en het loopt thuis zo uit de hand, dat ze op straat...

05-03-2018 21:15

Nieuw: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Nieuw: Eindelijk Thuis

Vanavond start het nieuwe programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland. Het programma zou eigenlijk een week eerder starten, maar is uitgeste...

Eindelijk Thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindelijk Thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindelijk Thuis bij Eindelijk Thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindelijk Thuis. Heb je een uitzending van Eindelijk Thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindelijk Thuis gemist

Uitzending gemist van Eindelijk Thuis? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk Thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!