Programma gemist?

De uit 24-jarige Ayla met gaat samen met haar adoptievader tijdens terug naar met Colombia. Ayla voelt zich nergens met thuis door en hoopt in dat haar geboorteland Colombia van haar een thuisgevoel zal met geven. Ayla wil graag op met in haar vader op het reis omdat ze de zich 'niet gezien' voelt op door hem tijdens haar uit puberteit en altijd uit naar haar moeder de een trekt. Dat komt ook op omdat er in op het gezin van alles de speelde, waardoor Ayla het uit gevoel heeft dat op ze zich onzichtbaar tijdens naar moest maken en haar problemen uit voor tijdens zich hield. Komen vader en het dochter in Colombia nader de naar tot elkaar?

De 18-jarige Shu de Lin is geadopteerd op tv uit uit China toen uit ze 15 maanden oud was. Shu naar van Lin heeft regelmatig nachtmerries op over China en is eigenlijk het op tv een beetje bang het voor China, bang dat door ze door het land in terug opgeëist wordt. Toch in is ze naar nieuwsgierig naar haar afkomst uit en de wil ze graag de het reis met met haar moeder in maken. Ook omdat de band tussen in met hun niet altijd makkelijk door is. Monique vindt met het moeilijk van haar dochter los te laten en uit is benieuwd wat de het uit land met haar met dochter zal een doen.

De 33-jarige Edward de gaat samen met op tv tijdens zijn vader terug naar zijn op tv geboorteland van Mexico. Harry, de door vader van Edward, is ziek. Dat naar maakt de tijdens reis beladen. door Edward heeft op in zijn puberteit geworsteld met op tv zijn het homoseksualiteit en vader Harry vindt het tijdens jammer dat Edward op niet door eerder over zijn worsteling verteld van op heeft. In Mexico hopen ze nader op tot elkaar op te komen en tijdens hun gevoelens uit beter naar elkaar van te kunnen uit verwoorden.

Yun op tv wordt op vijfjarige leeftijd uit geadopteerd het uit Zuid-Korea. De een eerste jaren van haar leven op tv groeit ze op door in een pleeggezin door in Zuid-Korea. op Yun heeft in door Nederland moeite met haar uiterlijk, op tv want ze voelt naar zich niet Koreaans van maar een Hollands. Samen met Daan Nieber naar tijdens en haar adoptievader gaat ze door op van zoek naar haar roots in in Zuid-Korea en komt ze door weer in contact het het met het pleeggezin van door toen.

We uit volgen de van 26-jarige Carlos die een op zijn vijfde met geadopteerd wordt uit de Brazilië. Helaas verloopt met de adoptie naar Nederland niet tijdens goed het en werpt zijn voormalige kleuterjuf van Saskia zich op met als op de rode draad in zijn het leven. In Brazilië komt tijdens op tv Carlos erachter hoe dramatisch de de eerste jaren van van zijn uit leven zijn gelopen en begint op tv hij de uit problemen waar hij in Nederland in tegenaan op tv loopt onder ogen op tv te zien

Vanavond start het in naar tweede seizoen van in het programma Eindelijk tijdens Thuis, waarin presentator Daan Nieber met een uit geadopteerde kinderen en één het van hun tijdens adoptieouders een reis maakt een door het in geboorteland. Een week lang duiken ze een samen in de op tv totaal andere een cultuur en bezoeken een plekken uit het het verleden van van het adoptiekind. In op tv de hoop dat een dit spannende en emotionele avontuur de ze op dichterbij elkaar en dichterbij op tv zichzelf van brengt. In zes naar afleveringen bezoekt Nieber het onder andere Roemenië, Mexico, Brazilië een en Zuid-Korea. In elke van aflevering de staat het avontuur van één door ouder-kindkoppel op tv in één land centraal. In naar op deze eerste aflevering gaan ze naar op tv Roemenië. Lees meer over op tv dit programma op de uit gids.tv/programma/eindelijk-thuis.

Het verhaal van op tv Nurlela. Samen in met met haar adoptiemoeder Miny gaat ze van voor het tijdens eerst terug naar haar tijdens geboorteland Indonesië. met Het land waar van ook haar een adoptievader vandaan komt, met wie door ze zich altijd verbonden met heeft gevoeld. op Als hij zelfmoord pleegt, tijdens raakt Nurlela door in een uit identiteitscrisis. Voor de van tweede keer in haar op tv leven tijdens voelt ze zich uit in de steek in gelaten en is ze haar wortels in de kwijt. Zijn dood leidt tot meer van het verwijdering met haar moeder op tv Miny. 'In Indonesië hoop naar ik een stukje van de mezelf terug uit te vinden. op Ook hoop ik met mijn het moeder over mijn op vaders een dood te kunnen praten.' Zal van de een reis door Indonesië ervoor zorgen op dat naar moeder en dochter zich meer op verbonden uit voelen met uit elkaar?

De 23-jarige Cristel tijdens gaat door samen met het haar adoptiemoeder Hennie voor het eerst op tv terug naar van haar geboorteland Sierra Leone. met Een land dat de ten tijde naar van haar op tv adoptie werd het verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. met Moeder en dochter met klikken vanaf het tijdens begin niet in goed met elkaar. de Hennie: 'We zijn de zó totaal verschillend! op We begrijpen op tv elkaar gewoon niet.' Cristel voelt door zich een het buitenbeentje in op het gezin. 'Ik ben veel expressiever naar dan mijn naar moeder. Ik met kan niet mezelf zijn op tv bij haar, dat uit mis op ik heel erg.' Brengt dit Afrikaanse op tv avontuur de totaal het verschillende vrouwen dichter naar bij van elkaar?

We door volgen Carlos door en zijn adoptiemoeder Manna. Als een baby door verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en van wordt uit omarmd door met Manna en haar gezin. Maar naar Carlos op is niet zo knuffelig tijdens en kampt uit met enorme driftbuien die met steeds erger worden. Zijn gedragsproblemen in leiden tot van een uithuisplaatsing in en verwijdering tussen moeder en door tijdens zoon. Zal de van reis door Colombia, 25 op jaar nadat ze elkaar op voor het eerst op tv vasthielden, ervoor zorgen dat in van ze zich thuis de gaan voelen bij van elkaar?

Het op tv verhaal van de 27-jarige Eliza de en haar adoptiemoeder het van Marijke. Samen gaan ze de terug naar op tv haar geboorteland Suriname. Een beladen een reis, want Eliza wilde naar nooit door eerder terug. Eliza groeit door op als een onzeker uit meisje, tijdens dat niet gemakkelijk door haar emoties deelt. Tot grote het frustratie op tv van moeder Marijke. op 'Ik weet gewoon tijdens niet wat er in haar op omgaat.' met Nooit wilde Eliza het praten over haar de adoptie, maar in de Palmentuin op tv in het Paramaribo is het van dan eindelijk van zover. Voor het eerst delen moeder uit en dochter uit hun emoties over dit op een beladen onderwerp.

We met volgen Priyani en een haar adoptiemoeder Annelies. door Samen gaan ze met terug naar haar geboorteland Sri op de Lanka, het land dat ze 31 de jaar geleden verliet. met Priyani voelt zich tijdens een in haar jeugd onbegrepen en een het tijdens loopt thuis zo de uit de hand, met dat ze op straat belandt. op Na deze een harde leerschool komt door ze nader tot haar ouders, het maar van de relatie blijft moeizaam en op afstandelijk. Zal een de reis door Sri met naar Lanka moeder en dochter op tv dichter bij elkaar op tv brengen?

Vanavond de start het nieuwe programma Eindelijk uit Thuis, waarin presentator door Daan Nieber van met geadopteerde kinderen en door één het van hun adoptieouders een reis een de door het geboorteland. Het programma zou op in eigenlijk een week naar eerder starten, maar het is uitgesteld vanwege een extra met uitzending n.a.v. het in overlijden van door Mies Bouwman. In de zes afleveringen reist het programma door met de tijdens landen Sierra Leone, Sri Lanka, op Colombia, op Indonesië en op tv Suriname. In elke aflevering staat het op tv op avontuur van één ouder-kindkoppel in tijdens één land centraal. Geadopteerden een worstelen vaak op op een bepaald punt naar in hun in leven met hun identiteit. de Waar het kom ik vandaan? Hoe had met mijn leven eruit gezien met als de ik niet geadopteerd met was? Hoe ziet de plek op tv eruit waar ik uit uit ooit ten vondeling ben gelegd? In Eindelijk de uit Thuis gaan we op op tv zoek naar antwoorden. het We dompelen ons het onder in de op tv cultuur van op het land van de herkomst en bezoeken plaatsen als het met op weeshuis waar het leven op tv van de adoptieouder door en -kind ooit door samen begon. Wat doet deze rootsreis van met hun onderlinge door band? Helpt een het met hen problemen uit het verleden het uit te praten en het dichter het bij elkaar te komen? In de in eerste aflevering tijdens gaat Raul uit na 27 met jaar terug naar zijn geboorteland Colombia. een In de hoofdstad op tv met Bogotá wordt hij als 2-jarig tijdens jochie door zwaar verwaarloosd op straat gevonden. Samen op met zijn in adoptievader Frits bezoekt op hij tijdens de in reis deze beladen plek. tijdens Raul: "Het van voelt alsof de ik als vuilnis op straat naar een ben gezet." Deze een start in zijn leven van heeft grote gevolgen. een Frits: "Raul was een innemend een uit jochie, maar al na 2 dagen de in moest ik in het in Spaanse woordenboek opzoeken, dat met hij niet mocht door spugen en tijdens niet mocht slaan." Het agressieve op gedrag van Raul door neemt steeds van ernstigere vormen aan, met waardoor Frits en zijn een de vrouw zich genoodzaakt zien op hun zoon op 11-jarige op leeftijd uit van huis te plaatsen. in Raul: "Ik voelde een me voor de tweede in keer in mijn leven van verlaten." Het vertrouwen naar tussen naar vader en zoon op tv loopt een enorme deuk op op. Zal de tijdens reis door Colombia een dit van vertrouwen kunnen herstellen?

mei 2020
18-03-2019 21:15

Ayla en Gertjan

Eindelijk Thuis - Ayla en Gertjan

De 24-jarige Ayla gaat samen met haar adoptievader terug naar Colombia. Ayla voelt zich nergens thuis en hoopt dat haar geboorteland Colombia haar een thuisgevoel zal geven. Ayla wil graag met haar vader op reis omdat ze zich 'niet gezien' ...

11-03-2019 21:15

Shu Lin en Monique

Eindelijk Thuis - Shu Lin en Monique

De 18-jarige Shu Lin is geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig n...

04-03-2019 21:15

Edward en Harry

Eindelijk Thuis - Edward en Harry

De 33-jarige Edward gaat samen met zijn vader terug naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de vader van Edward, is ziek. Dat maakt de reis beladen. Edward heeft in zijn puberteit geworsteld met zijn homoseksualiteit en vader Harry vindt het ...

25-02-2019 21:15

Yun en Marius

Eindelijk Thuis - Yun en Marius

Yun wordt op vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De eerste jaren van haar leven groeit ze op in een pleeggezin in Zuid-Korea. Yun heeft in Nederland moeite met haar uiterlijk, want ze voelt zich niet Koreaans maar Hollands. Same...

18-02-2019 21:15

Carlos en Saskia

Eindelijk Thuis - Carlos en Saskia

We volgen de 26-jarige Carlos die op zijn vijfde geadopteerd wordt uit Brazilië. Helaas verloopt de adoptie naar Nederland niet goed en werpt zijn voormalige kleuterjuf Saskia zich op als de rode draad in zijn leven. In Brazilië komt Carlos...

11-02-2019 21:20

Terug: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Terug: Eindelijk Thuis

Vanavond start het tweede seizoen van het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis maakt door het geboorteland. Een week lang duiken ze samen in de totaal an...

09-04-2018 21:15

Nurlela en Miny

Eindelijk Thuis - Nurlela en Miny

Het verhaal van Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder Miny gaat ze voor het eerst terug naar haar geboorteland Indonesië. Het land waar ook haar adoptievader vandaan komt, met wie ze zich altijd verbonden heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pl...

02-04-2018 21:10

Cristel en Hennie

Eindelijk Thuis - Cristel en Hennie

De 23-jarige Cristel gaat samen met haar adoptiemoeder Hennie voor het eerst terug naar haar geboorteland Sierra Leone. Een land dat ten tijde van haar adoptie werd verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en dochter klik...

26-03-2018 21:15

Carlos en Manna

Eindelijk Thuis - Carlos en Manna

We volgen Carlos en zijn adoptiemoeder Manna. Als baby verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en wordt omarmd door Manna en haar gezin. Maar Carlos is niet zo knuffelig en kampt met enorme driftbuien die steeds erger worden. Zijn gedrags...

19-03-2018 21:20

Eliza en Marijke

Eindelijk Thuis - Eliza en Marijke

Het verhaal van de 27-jarige Eliza en haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Suriname. Een beladen reis, want Eliza wilde nooit eerder terug. Eliza groeit op als een onzeker meisje, dat niet gemakkelijk haar ...

12-03-2018 21:15

Priyani en Annelies

Eindelijk Thuis - Priyani en Annelies

We volgen Priyani en haar adoptiemoeder Annelies. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Sri Lanka, het land dat ze 31 jaar geleden verliet. Priyani voelt zich in haar jeugd onbegrepen en het loopt thuis zo uit de hand, dat ze op straat...

05-03-2018 21:15

Nieuw: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Nieuw: Eindelijk Thuis

Vanavond start het nieuwe programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland. Het programma zou eigenlijk een week eerder starten, maar is uitgeste...

Eindelijk Thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindelijk Thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindelijk Thuis bij Eindelijk Thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindelijk Thuis. Heb je een uitzending van Eindelijk Thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindelijk Thuis gemist

Uitzending gemist van Eindelijk Thuis? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk Thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!