Programma gemist?

Seizoen 2 op tv - Aflevering met 6 - Realityreeks (2019) tijdens met Daan Nieber. Ayla en door Gertjan. De 24-jarige tijdens Ayla een gaat samen met op tv haar adoptievader terug naar uit Colombia. Ayla voelt het zich nergens thuis met en hoopt dat haar een geboorteland uit Colombia haar een het thuisgevoel zal geven. Ayla uit wil graag met door haar vader op reis van omdat ze zich van 'niet gezien' voelde van door hem op tijdens haar puberteit en altijd op tv naar haar een moeder uit trok. Dat kwam ook een omdat er in het door gezin van de alles speelde, waardoor naar Ayla het gevoel had dat naar ze naar zich onzichtbaar moest maken en in tijdens haar problemen voor in zich hield. Komen op tv vader en dochter in Colombia dichter een bij het elkaar?

De in 18-jarige Shu Lin is geadopteerd tijdens uit China op toen van ze 15 maanden door oud was. Shu Lin de heeft regelmatig nachtmerries door over China en is eigenlijk door een beetje bang een voor op China, bang dat ze van door het land terug uit opgeëist tijdens wordt. Toch is ze nieuwsgierig tijdens naar in haar afkomst naar en wil ze graag van de reis met haar de moeder maken. Ook omdat op tv de band op tussen hun niet altijd met tijdens makkelijk is. Monique op vindt het moeilijk de haar dochter los te laten tijdens en is benieuwd wat in het het land met haar de dochter zal van doen.

De de 33-jarige Edward op gaat samen met zijn naar vader terug naar zijn geboorteland tijdens Mexico. Harry, de van vader de van Edward, het is ziek. Dat maakt door de reis beladen. uit Edward heeft de in zijn puberteit geworsteld met door zijn homoseksualiteit een en vader Harry vindt op het jammer dat de Edward niet een eerder over zijn worsteling de verteld heeft. door In Mexico hopen een ze nader tot elkaar op te komen en hun van gevoelens tijdens beter naar elkaar te tijdens kunnen uit verwoorden.

Yun wordt naar op vijfjarige leeftijd geadopteerd met uit een Zuid-Korea. De eerste van jaren van haar leven met groeit op tv ze op in een pleeggezin het in Zuid-Korea. de Yun heeft in Nederland uit moeite met uit haar uiterlijk, want ze met voelt zich niet de Koreaans maar Hollands. door Samen met Daan Nieber in en haar adoptievader in gaat ze op van zoek de naar haar roots in Zuid-Korea naar en komt de ze tijdens weer in contact met het pleeggezin de van met toen.

We volgen een de 26-jarige naar Carlos die op zijn vijfde op geadopteerd wordt uit de Brazilië. Helaas van verloopt uit de adoptie naar Nederland met niet goed van en werpt zijn voormalige van kleuterjuf Saskia zich op tv op als de de rode draad op in zijn leven. In Brazilië komt in Carlos erachter met hoe dramatisch tijdens de eerste jaren van door zijn leven zijn gelopen met en het begint hij de problemen waar naar hij in Nederland een tegenaan loopt een onder ogen op te zien

Vanavond start tijdens het tweede de seizoen van een het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator naar Daan Nieber op met geadopteerde van kinderen en één van van hun tijdens adoptieouders een reis maakt door het op tv geboorteland. Een met week door lang duiken ze samen door in de totaal andere een cultuur en bezoeken plekken het tijdens uit het verleden met van het adoptiekind. In de hoop een op tv dat dit spannende en emotionele op avontuur ze dichterbij elkaar het en dichterbij van zichzelf brengt. In op tv zes afleveringen door bezoekt Nieber onder andere een Roemenië, Mexico, Brazilië en in Zuid-Korea. op In elke aflevering staat het in avontuur van één de ouder-kindkoppel een in één land centraal. met In deze eerste in aflevering gaan ze op naar Roemenië. Lees in meer over dit programma op van door gids.tv/programma/eindelijk-thuis.

Het door verhaal van Nurlela. Samen met tijdens haar het adoptiemoeder Miny gaat de ze voor naar het eerst terug in naar haar geboorteland Indonesië. naar Het land waar met ook haar adoptievader vandaan komt, een een met wie ze op tv zich altijd verbonden de heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pleegt, op raakt Nurlela in in op een identiteitscrisis. Voor de naar tweede keer in haar leven tijdens voelt ze met zich in een de steek gelaten op tv en is ze haar wortels naar kwijt. uit Zijn dood leidt tot meer tijdens verwijdering met in haar moeder Miny. 'In het Indonesië hoop ik op tv in een stukje van mezelf op terug te vinden. Ook hoop op ik met mijn een moeder over mijn uit vaders dood op te kunnen van praten.' Zal de reis door een met Indonesië ervoor zorgen dat een moeder en uit dochter zich meer verbonden in voelen met tijdens elkaar?

De uit 23-jarige Cristel gaat samen in met haar adoptiemoeder uit Hennie voor het van eerst terug op tv naar haar geboorteland Sierra tijdens Leone. Een land dat de ten tijde van door haar door adoptie werd verscheurd in door een allesvernietigende burgeroorlog. uit Moeder en op tv dochter klikken vanaf door het begin niet goed door met elkaar. Hennie: de 'We zijn door zó totaal verschillend! van We begrijpen elkaar gewoon niet.' op Cristel voelt zich een een een buitenbeentje in het tijdens gezin. 'Ik ben op tv veel expressiever tijdens dan mijn moeder. Ik uit kan niet mezelf zijn bij naar haar, het dat mis van ik heel erg.' Brengt met dit Afrikaanse avontuur de totaal naar het verschillende vrouwen dichter bij tijdens elkaar?

We door volgen Carlos in en zijn adoptiemoeder op tv Manna. Als baby op verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en tijdens van wordt omarmd door Manna op tv en haar gezin. Maar Carlos door is tijdens niet zo knuffelig en kampt naar in met enorme driftbuien in die steeds erger worden. in Zijn gedragsproblemen leiden tot uit een naar uithuisplaatsing en verwijdering tussen moeder een en zoon. een Zal de reis door de Colombia, 25 jaar naar nadat ze elkaar voor het het eerst door vasthielden, ervoor zorgen dat op ze de zich thuis gaan voelen bij tijdens van elkaar?

Het verhaal in van de 27-jarige in Eliza en haar het adoptiemoeder Marijke. in Samen gaan ze de terug naar haar geboorteland door Suriname. Een beladen reis, op want Eliza wilde het nooit eerder uit terug. Eliza groeit met op als een onzeker in meisje, het dat niet gemakkelijk haar naar emoties deelt. Tot op grote naar frustratie van moeder door Marijke. 'Ik weet van gewoon niet wat er in door haar omgaat.' Nooit wilde van Eliza praten in over haar adoptie, met maar in het de Palmentuin in in Paramaribo is het dan van eindelijk zover. van Voor het een eerst delen moeder en dochter hun uit emoties over in dit beladen in onderwerp.

We volgen op tv Priyani en haar adoptiemoeder de tijdens Annelies. Samen gaan ze terug de naar haar in geboorteland Sri Lanka, de het land op dat ze 31 jaar geleden op tv verliet. tijdens Priyani voelt zich in haar op jeugd onbegrepen en op tv het op loopt thuis zo uit een de hand, dat ze op in straat belandt. op tv Na deze met harde leerschool naar komt ze nader tot haar op tv ouders, met maar de relatie blijft in moeizaam en afstandelijk. een Zal de reis door Sri van Lanka moeder uit en dochter in dichter bij elkaar uit brengen?

Vanavond start het de de nieuwe programma Eindelijk Thuis, het waarin presentator Daan Nieber in met geadopteerde kinderen in en één van hun het adoptieouders een reis met op tv door het geboorteland. Het programma op tv zou in eigenlijk een week op eerder starten, maar naar is uitgesteld vanwege een extra uitzending de in n.a.v. het overlijden van Mies in Bouwman. In zes naar afleveringen reist het programma op tv door de de landen Sierra Leone, Sri de Lanka, door Colombia, Indonesië en Suriname. In elke op van aflevering staat het avontuur van uit één ouder-kindkoppel in één een land op centraal. Geadopteerden worstelen het vaak op een bepaald punt in tijdens hun tijdens leven met hun identiteit. Waar de kom ik het vandaan? Hoe tijdens had mijn leven op tv eruit gezien als ik niet op geadopteerd was? Hoe tijdens de ziet de plek eruit met waar ik ooit uit ten vondeling van ben gelegd? In Eindelijk Thuis gaan tijdens we op tv op zoek naar antwoorden. een We dompelen ons onder een in de cultuur van op tv het naar land van door herkomst en bezoeken een plaatsen als het weeshuis het waar het tijdens leven van de adoptieouder tijdens en -kind van ooit samen begon. Wat op doet deze rootsreis met het hun onderlinge op tv band? Helpt het op hen problemen uit het verleden door uit de te praten en met dichter bij elkaar op tv te komen? In de eerste aflevering gaat tijdens Raul na van 27 op jaar terug naar zijn geboorteland Colombia. met In de naar hoofdstad Bogotá de wordt hij als door 2-jarig jochie zwaar verwaarloosd van op straat gevonden. het Samen met zijn op tv adoptievader Frits met bezoekt hij tijdens in de reis deze beladen naar plek. Raul: "Het voelt op alsof tijdens ik als vuilnis op van straat ben door gezet." Deze start in zijn tijdens op leven heeft grote gevolgen. Frits: "Raul op tv was een innemend in in jochie, maar al in na 2 dagen met moest ik in in het Spaanse woordenboek op tv opzoeken, dat hij niet mocht spugen van en niet mocht tijdens op tv slaan." Het agressieve gedrag van Raul op tv op neemt steeds ernstigere vormen aan, in waardoor Frits en naar zijn vrouw zich de genoodzaakt zien uit hun zoon op door 11-jarige leeftijd uit huis te uit plaatsen. Raul: "Ik het op tv voelde me voor de het tweede keer in het mijn leven verlaten." Het vertrouwen het tijdens tussen vader en zoon loopt een een tijdens enorme deuk op. Zal de reis van door Colombia dit tijdens van vertrouwen kunnen herstellen?

maart 2019
18-03-2019 21:20

Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Eindelijk Thuis

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) met Daan Nieber. Ayla en Gertjan. De 24-jarige Ayla gaat samen met haar adoptievader terug naar Colombia. Ayla voelt zich nergens thuis en hoopt dat haar geboorteland Colombia haar een thuisg...

11-03-2019 21:15

Shu Lin en Monique

Eindelijk Thuis - Shu Lin en Monique

De 18-jarige Shu Lin is geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig n...

04-03-2019 21:15

Edward en Harry

Eindelijk Thuis - Edward en Harry

De 33-jarige Edward gaat samen met zijn vader terug naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de vader van Edward, is ziek. Dat maakt de reis beladen. Edward heeft in zijn puberteit geworsteld met zijn homoseksualiteit en vader Harry vindt het ...

25-02-2019 21:15

Yun en Marius

Eindelijk Thuis - Yun en Marius

Yun wordt op vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De eerste jaren van haar leven groeit ze op in een pleeggezin in Zuid-Korea. Yun heeft in Nederland moeite met haar uiterlijk, want ze voelt zich niet Koreaans maar Hollands. Same...

18-02-2019 21:15

Carlos en Saskia

Eindelijk Thuis - Carlos en Saskia

We volgen de 26-jarige Carlos die op zijn vijfde geadopteerd wordt uit Brazilië. Helaas verloopt de adoptie naar Nederland niet goed en werpt zijn voormalige kleuterjuf Saskia zich op als de rode draad in zijn leven. In Brazilië komt Carlos...

11-02-2019 21:20

Terug: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Terug: Eindelijk Thuis

Vanavond start het tweede seizoen van het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis maakt door het geboorteland. Een week lang duiken ze samen in de totaal an...

09-04-2018 21:15

Nurlela en Miny

Eindelijk Thuis - Nurlela en Miny

Het verhaal van Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder Miny gaat ze voor het eerst terug naar haar geboorteland Indonesië. Het land waar ook haar adoptievader vandaan komt, met wie ze zich altijd verbonden heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pl...

02-04-2018 21:10

Cristel en Hennie

Eindelijk Thuis - Cristel en Hennie

De 23-jarige Cristel gaat samen met haar adoptiemoeder Hennie voor het eerst terug naar haar geboorteland Sierra Leone. Een land dat ten tijde van haar adoptie werd verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en dochter klik...

26-03-2018 21:15

Carlos en Manna

Eindelijk Thuis - Carlos en Manna

We volgen Carlos en zijn adoptiemoeder Manna. Als baby verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en wordt omarmd door Manna en haar gezin. Maar Carlos is niet zo knuffelig en kampt met enorme driftbuien die steeds erger worden. Zijn gedrags...

19-03-2018 21:20

Eliza en Marijke

Eindelijk Thuis - Eliza en Marijke

Het verhaal van de 27-jarige Eliza en haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Suriname. Een beladen reis, want Eliza wilde nooit eerder terug. Eliza groeit op als een onzeker meisje, dat niet gemakkelijk haar ...

12-03-2018 21:15

Priyani en Annelies

Eindelijk Thuis - Priyani en Annelies

We volgen Priyani en haar adoptiemoeder Annelies. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Sri Lanka, het land dat ze 31 jaar geleden verliet. Priyani voelt zich in haar jeugd onbegrepen en het loopt thuis zo uit de hand, dat ze op straat...

05-03-2018 21:15

Nieuw: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Nieuw: Eindelijk Thuis

Vanavond start het nieuwe programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland. Het programma zou eigenlijk een week eerder starten, maar is uitgeste...

Eindelijk Thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindelijk Thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindelijk Thuis bij Eindelijk Thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindelijk Thuis. Heb je een uitzending van Eindelijk Thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindelijk Thuis gemist

Uitzending gemist van Eindelijk Thuis? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk Thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord