Programma gemist?

De 24-jarige op Ayla het gaat samen met haar adoptievader het terug tijdens naar Colombia. Ayla voelt zich de nergens met thuis en hoopt dat haar geboorteland van Colombia haar in een thuisgevoel een zal geven. Ayla wil een graag met haar in vader op reis omdat een ze zich door 'niet gezien' in voelt door door hem tijdens haar puberteit en altijd naar een naar haar moeder trekt. Dat een komt in ook omdat er op tv in het gezin van alles van speelde, met waardoor Ayla het gevoel heeft de dat ze op tv zich onzichtbaar moest maken en op tv haar problemen met voor zich hield. op Komen vader en op dochter van in Colombia nader tot op tv elkaar?

De uit 18-jarige Shu Lin is de geadopteerd uit China toen de ze 15 op tv maanden oud van was. Shu Lin naar heeft regelmatig van nachtmerries over China en de is eigenlijk een beetje op tv bang voor China, bang de dat ze door de het land terug het opgeëist een wordt. Toch is ze nieuwsgierig een naar door haar afkomst en wil ze op graag in de reis met met haar moeder op tv maken. Ook omdat met de band tussen hun met niet altijd makkelijk is. Monique van door vindt het moeilijk tijdens haar dochter los te door laten en is benieuwd wat op het land uit met op haar dochter zal naar doen.

De 33-jarige Edward in de gaat samen met zijn vader terug op een naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de op tv vader van de Edward, is ziek. van Dat maakt de reis op beladen. naar Edward heeft in zijn puberteit tijdens geworsteld van met zijn homoseksualiteit een en vader Harry de vindt het jammer door dat Edward het niet eerder over zijn worsteling verteld de heeft. een In Mexico tijdens hopen ze nader door tot elkaar te komen en op tv hun tijdens gevoelens beter naar elkaar te kunnen het uit verwoorden.

Yun wordt een op van vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De tijdens in eerste jaren van haar uit leven groeit een ze op in van een pleeggezin in Zuid-Korea. Yun naar heeft in Nederland van moeite met haar uiterlijk, op tv want ze voelt door naar zich niet Koreaans maar Hollands. op tv Samen met in Daan Nieber en haar naar adoptievader gaat in ze op het zoek naar haar roots door in Zuid-Korea in en komt ze weer op tv in contact met het op pleeggezin van naar toen.

We volgen de de 26-jarige het Carlos die op zijn vijfde het geadopteerd wordt naar uit Brazilië. Helaas verloopt de tijdens de adoptie naar met Nederland niet goed met en werpt zijn voormalige in kleuterjuf Saskia zich tijdens op als de in rode draad in tijdens zijn leven. In in Brazilië komt Carlos erachter op hoe dramatisch de eerste tijdens jaren van de zijn door leven zijn gelopen door en begint hij de in problemen waar hij in Nederland op tegenaan loopt uit onder ogen te het zien

Vanavond start een het tweede seizoen van in het de programma Eindelijk Thuis, waarin presentator met Daan Nieber met met geadopteerde door kinderen en in één van hun adoptieouders een reis tijdens maakt door door het geboorteland. in Een week lang op tv duiken ze een samen in de totaal naar andere cultuur met en bezoeken plekken uit het door verleden van in het adoptiekind. naar In de hoop dat dit spannende een en op emotionele avontuur door ze dichterbij elkaar en dichterbij een zichzelf brengt. In met zes op afleveringen bezoekt Nieber onder andere door Roemenië, op tv Mexico, Brazilië en op tv Zuid-Korea. In elke aflevering staat het tijdens van avontuur van één uit ouder-kindkoppel in één in land centraal. In op tv deze eerste aflevering gaan met ze naar van Roemenië. Lees meer over dit het programma op op tv gids.tv/programma/eindelijk-thuis.

Het van verhaal van Nurlela. Samen de met haar adoptiemoeder in Miny gaat ze naar voor uit het eerst terug naar haar met geboorteland Indonesië. Het land het waar ook haar uit adoptievader op vandaan komt, met wie op tv ze zich op tv altijd verbonden heeft een gevoeld. Als hij een zelfmoord pleegt, raakt Nurlela in met een identiteitscrisis. tijdens Voor de tweede keer een met in haar leven voelt van ze zich in de steek de met gelaten en is ze haar wortels van op kwijt. Zijn dood leidt door tot meer het verwijdering met haar moeder Miny. de 'In Indonesië hoop ik in het een stukje van mezelf uit terug te vinden. op tv Ook hoop op tv ik met mijn moeder over een mijn vaders dood een te kunnen praten.' het Zal de reis de door naar Indonesië ervoor zorgen uit dat moeder en dochter zich meer naar verbonden het voelen met een elkaar?

De op 23-jarige Cristel gaat een samen met haar tijdens adoptiemoeder Hennie voor op het eerst terug naar haar tijdens geboorteland Sierra Leone. tijdens in Een land dat op tv ten tijde van haar een adoptie werd verscheurd door een op allesvernietigende burgeroorlog. de Moeder en dochter tijdens klikken vanaf het begin uit niet goed met naar elkaar. het Hennie: 'We naar zijn zó totaal een verschillend! We begrijpen elkaar gewoon naar niet.' Cristel tijdens voelt zich een buitenbeentje in van de het gezin. 'Ik ben veel naar expressiever dan mijn op tv moeder. Ik kan niet van mezelf zijn bij uit haar, dat uit mis ik heel erg.' het Brengt in dit Afrikaanse avontuur de naar totaal verschillende vrouwen dichter de bij door elkaar?

We door volgen Carlos en zijn een adoptiemoeder Manna. door Als baby verlaat Carlos uit zijn geboorteland Colombia en de in wordt omarmd door op tv Manna en haar gezin. Maar Carlos op door is niet zo knuffelig en kampt van met de enorme driftbuien die steeds naar erger worden. Zijn gedragsproblemen op tv de leiden tot een uithuisplaatsing en verwijdering van tussen op tv moeder en zoon. Zal de tijdens uit reis door Colombia, door 25 jaar nadat ze elkaar van voor het eerst vasthielden, door ervoor zorgen in dat ze zich tijdens thuis gaan voelen met bij met elkaar?

Het verhaal uit van de 27-jarige het Eliza op tv en haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan uit van ze terug naar haar in geboorteland Suriname. Een in beladen reis, want Eliza wilde op tv nooit eerder in terug. Eliza groeit door op als een met onzeker meisje, een dat niet van gemakkelijk haar emoties deelt. Tot tijdens grote frustratie van op moeder Marijke. 'Ik weet het gewoon niet op tv wat er in haar de omgaat.' Nooit met wilde Eliza praten over een van haar adoptie, maar tijdens in de Palmentuin het in Paramaribo is het dan eindelijk het zover. een Voor het eerst tijdens delen moeder uit en dochter hun emoties op tv over dit beladen tijdens onderwerp.

We naar volgen Priyani uit en haar adoptiemoeder Annelies. in Samen gaan ze terug het naar haar geboorteland Sri met Lanka, met het land dat ze 31 een jaar op tv geleden verliet. Priyani voelt zich de in haar jeugd tijdens onbegrepen tijdens en het loopt thuis zo op tv de uit de hand, dat het ze op van straat belandt. Na deze harde leerschool tijdens komt ze nader naar tot tijdens haar ouders, op tv maar de relatie blijft moeizaam uit en het afstandelijk. Zal de reis het door Sri Lanka moeder en met dochter dichter bij uit elkaar met brengen?

Vanavond met start het nieuwe programma naar Eindelijk Thuis, naar waarin presentator een Daan Nieber met geadopteerde kinderen op tv en één van hun van adoptieouders een op reis door het op tv geboorteland. Het programma de zou eigenlijk een week in eerder starten, door maar de is uitgesteld vanwege in een extra uitzending n.a.v. het het overlijden in van Mies Bouwman. In zes op tv afleveringen reist het programma door uit de op landen Sierra Leone, Sri de Lanka, Colombia, Indonesië en met de Suriname. In elke aflevering op staat het uit avontuur van één het ouder-kindkoppel in één land tijdens centraal. Geadopteerden worstelen vaak tijdens op een bepaald punt in van hun leven door met hun identiteit. met Waar kom de ik vandaan? Hoe had mijn op leven eruit uit gezien als door ik niet met geadopteerd was? Hoe ziet de de plek eruit waar ik tijdens ooit van ten vondeling ben uit gelegd? In Eindelijk Thuis gaan we het op zoek naar naar naar antwoorden. We dompelen ons op onder in tijdens de cultuur van het naar land van herkomst en van bezoeken plaatsen als het uit van weeshuis waar het leven van door de adoptieouder naar en -kind een ooit samen begon. Wat doet deze rootsreis door met van hun onderlinge band? van Helpt het hen problemen uit de de het verleden uit de te praten en dichter bij uit elkaar een te komen? In de tijdens eerste aflevering gaat Raul na 27 de jaar terug naar op op zijn geboorteland Colombia. In de hoofdstad met door Bogotá wordt hij als 2-jarig jochie tijdens zwaar verwaarloosd op tijdens straat gevonden. met Samen met naar zijn adoptievader Frits bezoekt hij van het tijdens de reis deze beladen plek. van Raul: een "Het voelt alsof een ik als vuilnis op straat tijdens op ben gezet." Deze start in zijn naar leven heeft grote in gevolgen. Frits: "Raul in was een tijdens innemend jochie, maar een al na van 2 dagen moest ik met in het met Spaanse woordenboek opzoeken, dat hij naar door niet mocht spugen en naar niet mocht slaan." Het op agressieve gedrag van Raul naar neemt steeds naar ernstigere vormen aan, waardoor het Frits en door zijn vrouw zich genoodzaakt een zien hun zoon in op 11-jarige de leeftijd uit huis te door plaatsen. Raul: in "Ik voelde me voor een de tweede met keer in mijn leven op tv met verlaten." Het vertrouwen tussen vader een en zoon loopt een door enorme deuk het op. Zal door de reis door Colombia dit tijdens vertrouwen kunnen door herstellen?

oktober 2019
18-03-2019 21:15

Ayla en Gertjan

Eindelijk Thuis - Ayla en Gertjan

De 24-jarige Ayla gaat samen met haar adoptievader terug naar Colombia. Ayla voelt zich nergens thuis en hoopt dat haar geboorteland Colombia haar een thuisgevoel zal geven. Ayla wil graag met haar vader op reis omdat ze zich 'niet gezien' ...

11-03-2019 21:15

Shu Lin en Monique

Eindelijk Thuis - Shu Lin en Monique

De 18-jarige Shu Lin is geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig n...

04-03-2019 21:15

Edward en Harry

Eindelijk Thuis - Edward en Harry

De 33-jarige Edward gaat samen met zijn vader terug naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de vader van Edward, is ziek. Dat maakt de reis beladen. Edward heeft in zijn puberteit geworsteld met zijn homoseksualiteit en vader Harry vindt het ...

25-02-2019 21:15

Yun en Marius

Eindelijk Thuis - Yun en Marius

Yun wordt op vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De eerste jaren van haar leven groeit ze op in een pleeggezin in Zuid-Korea. Yun heeft in Nederland moeite met haar uiterlijk, want ze voelt zich niet Koreaans maar Hollands. Same...

18-02-2019 21:15

Carlos en Saskia

Eindelijk Thuis - Carlos en Saskia

We volgen de 26-jarige Carlos die op zijn vijfde geadopteerd wordt uit Brazilië. Helaas verloopt de adoptie naar Nederland niet goed en werpt zijn voormalige kleuterjuf Saskia zich op als de rode draad in zijn leven. In Brazilië komt Carlos...

11-02-2019 21:20

Terug: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Terug: Eindelijk Thuis

Vanavond start het tweede seizoen van het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis maakt door het geboorteland. Een week lang duiken ze samen in de totaal an...

09-04-2018 21:15

Nurlela en Miny

Eindelijk Thuis - Nurlela en Miny

Het verhaal van Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder Miny gaat ze voor het eerst terug naar haar geboorteland Indonesië. Het land waar ook haar adoptievader vandaan komt, met wie ze zich altijd verbonden heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pl...

02-04-2018 21:10

Cristel en Hennie

Eindelijk Thuis - Cristel en Hennie

De 23-jarige Cristel gaat samen met haar adoptiemoeder Hennie voor het eerst terug naar haar geboorteland Sierra Leone. Een land dat ten tijde van haar adoptie werd verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en dochter klik...

26-03-2018 21:15

Carlos en Manna

Eindelijk Thuis - Carlos en Manna

We volgen Carlos en zijn adoptiemoeder Manna. Als baby verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en wordt omarmd door Manna en haar gezin. Maar Carlos is niet zo knuffelig en kampt met enorme driftbuien die steeds erger worden. Zijn gedrags...

19-03-2018 21:20

Eliza en Marijke

Eindelijk Thuis - Eliza en Marijke

Het verhaal van de 27-jarige Eliza en haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Suriname. Een beladen reis, want Eliza wilde nooit eerder terug. Eliza groeit op als een onzeker meisje, dat niet gemakkelijk haar ...

12-03-2018 21:15

Priyani en Annelies

Eindelijk Thuis - Priyani en Annelies

We volgen Priyani en haar adoptiemoeder Annelies. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Sri Lanka, het land dat ze 31 jaar geleden verliet. Priyani voelt zich in haar jeugd onbegrepen en het loopt thuis zo uit de hand, dat ze op straat...

05-03-2018 21:15

Nieuw: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Nieuw: Eindelijk Thuis

Vanavond start het nieuwe programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland. Het programma zou eigenlijk een week eerder starten, maar is uitgeste...

Eindelijk Thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindelijk Thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindelijk Thuis bij Eindelijk Thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindelijk Thuis. Heb je een uitzending van Eindelijk Thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindelijk Thuis gemist

Uitzending gemist van Eindelijk Thuis? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk Thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!