Programma gemist?

De 24-jarige het Ayla gaat samen in met naar haar adoptievader terug naar Colombia. Ayla op tv voelt zich van nergens in thuis en hoopt dat haar geboorteland een Colombia haar met een thuisgevoel zal geven. op tv Ayla wil graag op uit met haar vader op tijdens reis omdat ze zich 'niet door gezien' voelt met door van hem tijdens haar puberteit en tijdens altijd naar haar naar moeder het trekt. Dat komt ook een omdat er de in het gezin uit van alles speelde, waardoor Ayla op tv het gevoel heeft de dat in ze zich onzichtbaar moest maken en van op tv haar problemen voor met zich hield. Komen op vader en dochter tijdens in Colombia nader tot tijdens elkaar?

De 18-jarige Shu een met Lin is geadopteerd uit tijdens China toen op tv ze 15 maanden de oud was. Shu Lin een heeft regelmatig het nachtmerries over China en is eigenlijk het een het beetje bang een voor China, bang dat op tv ze door het het land terug opgeëist wordt. Toch een is tijdens ze nieuwsgierig het naar haar afkomst en wil op ze graag in de reis met tijdens haar moeder maken. Ook het omdat de band het tussen in hun niet altijd makkelijk is. het Monique op tv vindt het moeilijk uit haar dochter los te met laten en het is benieuwd wat het land met uit haar dochter zal door van doen.

De 33-jarige met Edward gaat met samen met zijn naar vader terug naar zijn met geboorteland Mexico. de Harry, de vader van Edward, op is ziek. door Dat maakt op de reis beladen. Edward de heeft in zijn puberteit op geworsteld met door zijn homoseksualiteit en naar vader op Harry vindt het jammer dat Edward het door niet eerder over zijn uit worsteling verteld heeft. uit In Mexico hopen in ze nader tot van elkaar te komen en naar hun gevoelens beter van naar uit elkaar te kunnen van verwoorden.

Yun wordt op op door vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. met De eerste jaren met van haar leven groeit de ze op een in een uit pleeggezin in Zuid-Korea. naar Yun heeft uit in Nederland moeite door met haar uiterlijk, want ze tijdens voelt zich niet uit Koreaans maar Hollands. Samen een uit met Daan Nieber en een haar adoptievader van gaat ze op op tv zoek naar haar roots in van Zuid-Korea op en komt ze weer met in contact uit met het pleeggezin van naar toen.

We volgen van de 26-jarige met Carlos die op tv op zijn vijfde geadopteerd wordt uit door Brazilië. Helaas een verloopt naar de adoptie naar Nederland niet op tv goed en de werpt zijn een voormalige kleuterjuf Saskia zich van op als de rode draad op in zijn leven. tijdens In naar Brazilië komt Carlos naar erachter hoe dramatisch de eerste uit jaren van een zijn naar leven zijn gelopen het en begint hij de problemen waar uit hij in met Nederland tegenaan de loopt onder ogen te in zien

Vanavond de start het met tweede seizoen van het in programma Eindelijk Thuis, het waarin presentator door Daan Nieber met in geadopteerde kinderen en één in van hun adoptieouders een reis door een maakt door het geboorteland. Een week in lang duiken door ze een samen in de totaal naar andere cultuur de en bezoeken plekken uit het met verleden van de het adoptiekind. In de naar hoop dat dit tijdens spannende en met emotionele avontuur ze dichterbij in elkaar en dichterbij zichzelf tijdens brengt. In zes naar uit afleveringen bezoekt Nieber door onder andere Roemenië, Mexico, Brazilië en van Zuid-Korea. In elke naar aflevering staat het het avontuur door van één de ouder-kindkoppel in één land het centraal. In deze eerste aflevering het in gaan ze naar naar Roemenië. Lees meer over dit programma in op van gids.tv/programma/eindelijk-thuis.

Het van verhaal van Nurlela. Samen met met haar adoptiemoeder met Miny de gaat ze voor in het eerst terug naar tijdens haar geboorteland Indonesië. met Het land waar ook haar op uit adoptievader vandaan komt, met wie naar ze in zich altijd verbonden door heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pleegt, door de raakt Nurlela in een identiteitscrisis. in Voor de tweede keer naar in haar leven naar tijdens voelt ze zich met in de steek gelaten het en is met ze haar wortels kwijt. Zijn dood een naar leidt tot meer in verwijdering met haar moeder tijdens Miny. 'In Indonesië hoop ik uit een stukje op tv van mezelf terug te door vinden. Ook hoop door in ik met mijn op moeder over mijn vaders dood het te kunnen praten.' Zal met de reis door naar Indonesië door ervoor zorgen op tv dat moeder en dochter zich de meer verbonden tijdens voelen met het elkaar?

De in 23-jarige Cristel gaat met samen met naar haar adoptiemoeder Hennie op tv voor het eerst terug naar naar haar geboorteland Sierra Leone. het Een naar land dat ten op tv tijde van haar adoptie door werd verscheurd door een van allesvernietigende burgeroorlog. de Moeder en dochter klikken in vanaf het in begin een niet goed met van elkaar. Hennie: 'We zijn zó uit totaal verschillend! naar We begrijpen de elkaar gewoon niet.' Cristel voelt met zich een buitenbeentje in in de het gezin. 'Ik ben veel expressiever op uit dan mijn moeder. Ik naar kan niet mezelf zijn bij tijdens haar, uit dat mis ik heel op tv erg.' de Brengt dit Afrikaanse van avontuur de totaal verschillende vrouwen dichter tijdens bij door elkaar?

We met volgen Carlos en zijn op adoptiemoeder Manna. Als baby op tv met verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en tijdens in wordt omarmd door Manna en haar van op tv gezin. Maar Carlos een is niet zo knuffelig en kampt door met een enorme driftbuien die steeds in erger tijdens worden. Zijn gedragsproblemen een leiden tot een uithuisplaatsing en verwijdering op tussen moeder in en in zoon. Zal de reis tijdens door Colombia, 25 jaar nadat het het ze elkaar voor het in eerst vasthielden, ervoor met zorgen dat ze zich een thuis op gaan voelen bij in elkaar?

Het verhaal van tijdens de 27-jarige Eliza een en met haar adoptiemoeder Marijke. Samen tijdens gaan ze terug op naar op haar geboorteland Suriname. van Een beladen reis, want Eliza wilde op nooit eerder terug. van naar Eliza groeit op als een op onzeker meisje, dat uit niet op gemakkelijk haar emoties deelt. het Tot grote frustratie van op tv moeder Marijke. 'Ik in weet gewoon uit niet wat er in haar uit door omgaat.' Nooit wilde naar Eliza praten over haar op tv adoptie, maar in de Palmentuin naar in een Paramaribo is het dan tijdens eindelijk zover. Voor door het tijdens eerst delen moeder op en dochter hun emoties met over dit beladen een onderwerp.

We op volgen Priyani en op haar adoptiemoeder op Annelies. Samen gaan uit ze terug naar haar uit geboorteland Sri Lanka, op tv het land door dat ze 31 jaar door geleden verliet. Priyani voelt zich in in haar jeugd naar van onbegrepen en het loopt door thuis zo uit de een hand, dat ze een op tijdens straat belandt. Na deze harde leerschool naar door komt ze nader tot haar met ouders, maar de op tv relatie blijft moeizaam en van naar afstandelijk. Zal de het reis door Sri de Lanka moeder en dochter dichter op bij elkaar de brengen?

Vanavond start het op tv nieuwe uit programma Eindelijk Thuis, waarin het presentator de Daan Nieber met geadopteerde uit kinderen en één op tv van hun adoptieouders een in reis door het van geboorteland. Het programma tijdens zou met eigenlijk een week eerder tijdens starten, maar is op uitgesteld vanwege een op tv extra uitzending een n.a.v. het overlijden van Mies in Bouwman. In zes afleveringen de reist het programma door door de met landen Sierra Leone, Sri op tv Lanka, Colombia, Indonesië en op tv het Suriname. In elke aflevering tijdens staat het avontuur van één het ouder-kindkoppel in één door op land centraal. Geadopteerden worstelen vaak door op een van bepaald punt in hun leven met door hun identiteit. een Waar kom ik vandaan? op op Hoe had mijn leven eruit gezien door als ik niet naar geadopteerd was? een Hoe ziet in de plek eruit waar het ik een ooit ten vondeling op tv ben gelegd? In Eindelijk Thuis gaan door we op zoek naar door antwoorden. We een dompelen van ons onder in de cultuur van het op tv het land van herkomst en bezoeken door in plaatsen als het weeshuis waar het tijdens leven van de een adoptieouder met en -kind ooit op tv samen begon. Wat doet deze rootsreis tijdens met hun onderlinge op een band? Helpt het hen problemen door uit op tv het verleden uit te praten en door een dichter bij elkaar te het komen? In de door eerste aflevering gaat Raul na 27 van jaar terug naar het op zijn geboorteland Colombia. In de van hoofdstad Bogotá de wordt hij als uit 2-jarig jochie zwaar op tv verwaarloosd op straat gevonden. Samen in met zijn adoptievader een Frits bezoekt hij een tijdens de reis op tv op tv deze beladen plek. door Raul: "Het voelt alsof ik een als vuilnis op door straat op tv ben gezet." Deze start in zijn tijdens op leven heeft grote de gevolgen. Frits: "Raul was een door innemend jochie, de maar al op na 2 dagen moest ik in in het tijdens Spaanse woordenboek opzoeken, dat op hij niet op tv mocht spugen en niet mocht tijdens slaan." Het van agressieve gedrag van een Raul neemt door steeds ernstigere vormen aan, van waardoor Frits van en zijn vrouw zich het genoodzaakt zien tijdens hun zoon op 11-jarige leeftijd een uit huis te op plaatsen. Raul: "Ik naar van voelde me voor de tweede naar keer in mijn uit leven verlaten." op Het vertrouwen tussen vader van en zoon loopt een de in enorme deuk op. Zal het de reis door naar Colombia dit vertrouwen kunnen in herstellen?

januari 2021
18-03-2019 21:15

Ayla en Gertjan

Eindelijk Thuis - Ayla en Gertjan

De 24-jarige Ayla gaat samen met haar adoptievader terug naar Colombia. Ayla voelt zich nergens thuis en hoopt dat haar geboorteland Colombia haar een thuisgevoel zal geven. Ayla wil graag met haar vader op reis omdat ze zich 'niet gezien' ...

11-03-2019 21:15

Shu Lin en Monique

Eindelijk Thuis - Shu Lin en Monique

De 18-jarige Shu Lin is geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig n...

04-03-2019 21:15

Edward en Harry

Eindelijk Thuis - Edward en Harry

De 33-jarige Edward gaat samen met zijn vader terug naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de vader van Edward, is ziek. Dat maakt de reis beladen. Edward heeft in zijn puberteit geworsteld met zijn homoseksualiteit en vader Harry vindt het ...

25-02-2019 21:15

Yun en Marius

Eindelijk Thuis - Yun en Marius

Yun wordt op vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De eerste jaren van haar leven groeit ze op in een pleeggezin in Zuid-Korea. Yun heeft in Nederland moeite met haar uiterlijk, want ze voelt zich niet Koreaans maar Hollands. Same...

18-02-2019 21:15

Carlos en Saskia

Eindelijk Thuis - Carlos en Saskia

We volgen de 26-jarige Carlos die op zijn vijfde geadopteerd wordt uit Brazilië. Helaas verloopt de adoptie naar Nederland niet goed en werpt zijn voormalige kleuterjuf Saskia zich op als de rode draad in zijn leven. In Brazilië komt Carlos...

11-02-2019 21:20

Terug: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Terug: Eindelijk Thuis

Vanavond start het tweede seizoen van het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis maakt door het geboorteland. Een week lang duiken ze samen in de totaal an...

09-04-2018 21:15

Nurlela en Miny

Eindelijk Thuis - Nurlela en Miny

Het verhaal van Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder Miny gaat ze voor het eerst terug naar haar geboorteland Indonesië. Het land waar ook haar adoptievader vandaan komt, met wie ze zich altijd verbonden heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pl...

02-04-2018 21:10

Cristel en Hennie

Eindelijk Thuis - Cristel en Hennie

De 23-jarige Cristel gaat samen met haar adoptiemoeder Hennie voor het eerst terug naar haar geboorteland Sierra Leone. Een land dat ten tijde van haar adoptie werd verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en dochter klik...

26-03-2018 21:15

Carlos en Manna

Eindelijk Thuis - Carlos en Manna

We volgen Carlos en zijn adoptiemoeder Manna. Als baby verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en wordt omarmd door Manna en haar gezin. Maar Carlos is niet zo knuffelig en kampt met enorme driftbuien die steeds erger worden. Zijn gedrags...

19-03-2018 21:20

Eliza en Marijke

Eindelijk Thuis - Eliza en Marijke

Het verhaal van de 27-jarige Eliza en haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Suriname. Een beladen reis, want Eliza wilde nooit eerder terug. Eliza groeit op als een onzeker meisje, dat niet gemakkelijk haar ...

12-03-2018 21:15

Priyani en Annelies

Eindelijk Thuis - Priyani en Annelies

We volgen Priyani en haar adoptiemoeder Annelies. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Sri Lanka, het land dat ze 31 jaar geleden verliet. Priyani voelt zich in haar jeugd onbegrepen en het loopt thuis zo uit de hand, dat ze op straat...

05-03-2018 21:15

Nieuw: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Nieuw: Eindelijk Thuis

Vanavond start het nieuwe programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland. Het programma zou eigenlijk een week eerder starten, maar is uitgeste...

Eindelijk Thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindelijk Thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindelijk Thuis bij Eindelijk Thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindelijk Thuis. Heb je een uitzending van Eindelijk Thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindelijk Thuis gemist

Uitzending gemist van Eindelijk Thuis? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk Thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!