Programma gemist?

De 24-jarige Ayla tijdens gaat op tv samen met haar adoptievader terug een uit naar Colombia. Ayla voelt zich het nergens thuis en hoopt tijdens dat haar geboorteland op Colombia haar in een thuisgevoel zal geven. op tv Ayla wil door graag met haar vader naar op reis van omdat ze een zich 'niet uit gezien' voelt door tijdens hem tijdens haar puberteit de en altijd naar het haar moeder tijdens trekt. Dat komt ook omdat er in in het gezin in met van alles speelde, de waardoor Ayla het in gevoel heeft dat ze het zich onzichtbaar moest maken en van haar de problemen voor tijdens zich hield. Komen vader en op tv dochter in door Colombia nader tot door elkaar?

De 18-jarige de Shu de Lin is geadopteerd uit op China toen ze 15 op tv maanden oud was. Shu met Lin in heeft regelmatig door nachtmerries over China en in is eigenlijk een beetje het bang op tv voor China, bang naar dat ze door het land de terug uit opgeëist wordt. Toch is ze het nieuwsgierig naar op haar afkomst en een wil ze het graag de reis met haar moeder met van maken. Ook omdat de met band tussen met hun niet altijd makkelijk is. uit Monique van vindt het moeilijk haar uit dochter los te van laten en uit is benieuwd wat van het land met haar een dochter zal de doen.

De een 33-jarige Edward met gaat samen met zijn vader in terug tijdens naar zijn geboorteland Mexico. uit Harry, de vader van Edward, door is ziek. Dat met maakt tijdens de reis beladen. Edward heeft door in zijn door puberteit geworsteld met met zijn homoseksualiteit en het vader Harry de vindt het jammer door dat Edward niet eerder door over naar zijn worsteling verteld heeft. In op tv Mexico hopen ze op nader tot op elkaar te de komen en hun gevoelens beter een naar elkaar te uit kunnen tijdens verwoorden.

Yun van wordt op van vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De uit eerste jaren van van haar met leven groeit ze op van in een pleeggezin in door Zuid-Korea. Yun met heeft in Nederland van moeite met haar uiterlijk, uit want met ze voelt naar zich niet Koreaans maar tijdens Hollands. Samen met Daan op Nieber het en haar adoptievader gaat ze op met zoek naar haar de roots in Zuid-Korea het en een komt ze door weer in contact met tijdens het pleeggezin van uit toen.

We volgen de door de 26-jarige Carlos die uit op zijn vijfde geadopteerd met wordt uit Brazilië. Helaas verloopt het door de adoptie naar Nederland het niet goed en werpt zijn tijdens voormalige kleuterjuf Saskia een op zich op als de rode op tv draad tijdens in zijn leven. In Brazilië komt de Carlos erachter door hoe dramatisch met de eerste de jaren van zijn uit leven zijn gelopen met en begint hij van de problemen waar hij van in Nederland tegenaan loopt onder tijdens ogen te tijdens zien

Vanavond tijdens start het tweede seizoen de van naar het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator het Daan Nieber op met geadopteerde door kinderen en één van hun het adoptieouders een reis in maakt door het tijdens geboorteland. een Een week lang duiken het ze samen in uit de totaal door andere cultuur en bezoeken plekken een uit het het verleden met van het adoptiekind. een In de hoop dat op dit spannende in en emotionele avontuur ze dichterbij van elkaar met en dichterbij zichzelf brengt. In op tv zes op afleveringen bezoekt Nieber onder andere op tv Roemenië, Mexico, in Brazilië en van Zuid-Korea. In elke aflevering naar staat het avontuur van met één ouder-kindkoppel in één met land op tv centraal. In deze in eerste aflevering gaan ze naar op tv Roemenië. Lees meer het over dit programma met op uit gids.tv/programma/eindelijk-thuis.

Het van verhaal van Nurlela. Samen met met haar adoptiemoeder op tv Miny gaat ze voor van het eerst terug uit naar haar geboorteland uit Indonesië. Het land van waar van ook haar adoptievader vandaan komt, een door met wie ze zich altijd verbonden op tv heeft gevoeld. tijdens Als hij zelfmoord in pleegt, raakt uit Nurlela in een naar identiteitscrisis. Voor de tweede keer van in haar leven een voelt tijdens ze zich in de steek met gelaten en op tv is ze haar de wortels kwijt. naar Zijn dood leidt tot meer in verwijdering met met haar moeder op tv Miny. 'In Indonesië hoop ik met een stukje op van mezelf terug op te vinden. Ook op hoop tijdens ik met mijn door moeder over mijn vaders dood tijdens te kunnen praten.' Zal uit de naar reis door Indonesië van ervoor zorgen dat moeder en in dochter door zich meer verbonden de voelen met de elkaar?

De van 23-jarige Cristel gaat uit samen met haar adoptiemoeder een Hennie voor het in eerst terug in naar haar geboorteland van Sierra Leone. door Een land dat ten tijde van een haar het adoptie werd verscheurd op tv door een op tv allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en dochter klikken op vanaf naar het begin niet goed met op tv elkaar. Hennie: naar 'We zijn zó totaal het verschillend! We begrijpen op tv in elkaar gewoon niet.' Cristel voelt zich naar een op tv buitenbeentje in uit het gezin. 'Ik ben veel expressiever op tv dan mijn uit moeder. Ik kan niet in mezelf zijn bij op tv haar, dat door mis ik met heel erg.' met Brengt dit Afrikaanse avontuur de totaal in verschillende vrouwen dichter met bij van elkaar?

We volgen het Carlos en zijn door adoptiemoeder Manna. Als van baby verlaat het Carlos zijn geboorteland Colombia en de naar wordt omarmd door Manna van en haar gezin. Maar Carlos een is niet zo op knuffelig en uit kampt met van enorme driftbuien die het steeds erger worden. door Zijn gedragsproblemen een leiden tot een uithuisplaatsing en verwijdering een tussen op tv moeder en zoon. Zal de tijdens reis door door Colombia, 25 jaar op nadat naar ze elkaar voor het eerst tijdens vasthielden, ervoor zorgen naar dat ze zich op thuis gaan met voelen bij op elkaar?

Het verhaal van uit een de 27-jarige Eliza en haar met adoptiemoeder het Marijke. Samen gaan ze terug op tv naar met haar geboorteland Suriname. Een in beladen reis, want Eliza uit wilde nooit eerder terug. het Eliza groeit op tv op als een tijdens onzeker op meisje, dat niet op tv gemakkelijk haar emoties deelt. Tot een grote frustratie van moeder de Marijke. naar 'Ik weet gewoon niet een wat er in door haar omgaat.' Nooit het wilde Eliza praten op tv over haar van adoptie, maar op tv in de Palmentuin op in Paramaribo is het dan een eindelijk zover. Voor het naar eerst delen met moeder en dochter hun het tijdens emoties over dit beladen de onderwerp.

We de volgen Priyani tijdens en haar adoptiemoeder het Annelies. Samen gaan ze terug van naar haar geboorteland Sri een Lanka, naar het land op dat ze 31 jaar geleden in verliet. naar Priyani voelt zich in haar jeugd uit met onbegrepen en het loopt tijdens thuis zo tijdens uit de hand, dat ze op door straat belandt. Na met deze in harde leerschool komt uit ze nader tot met haar ouders, maar de van relatie blijft moeizaam en het afstandelijk. Zal in de reis door Sri naar Lanka moeder en op tv dochter dichter uit bij het elkaar brengen?

Vanavond de start het nieuwe programma in Eindelijk Thuis, waarin een presentator Daan Nieber met een geadopteerde kinderen en uit één van een hun een adoptieouders een reis het door het geboorteland. van Het programma zou eigenlijk een het week eerder starten, een maar van is uitgesteld vanwege een extra van uitzending op n.a.v. het overlijden van Mies naar Bouwman. In uit zes afleveringen reist het met programma door de landen Sierra het Leone, tijdens Sri Lanka, Colombia, Indonesië naar en Suriname. In naar elke aflevering staat het naar een avontuur van één naar ouder-kindkoppel in één land op centraal. Geadopteerden worstelen van vaak op een de bepaald punt in hun de leven met hun identiteit. van Waar kom ik vandaan? door Hoe had een mijn leven eruit gezien met door als ik niet een geadopteerd was? Hoe ziet uit de plek eruit waar ik door ooit ten van vondeling het ben gelegd? In Eindelijk Thuis gaan een we op zoek naar het antwoorden. We naar dompelen ons tijdens onder in de cultuur van het door het land van herkomst en naar bezoeken plaatsen op tv als het weeshuis waar het het leven van de door adoptieouder en -kind op op tv ooit samen begon. Wat een doet deze rootsreis met hun onderlinge met band? Helpt op het hen problemen de uit het verleden uit het te op tv praten en dichter een bij elkaar op tv te komen? In de eerste aflevering gaat door met Raul na 27 jaar terug naar naar zijn in geboorteland Colombia. in In de hoofdstad Bogotá wordt hij naar als 2-jarig jochie de zwaar een verwaarloosd op straat gevonden. het Samen met zijn adoptievader door Frits bezoekt hij met tijdens de een reis deze beladen met plek. Raul: "Het voelt de in alsof ik als vuilnis op straat de ben van gezet." Deze start in in zijn uit leven heeft grote gevolgen. Frits: "Raul door was met een innemend jochie, maar tijdens al na 2 uit dagen moest op ik in het Spaanse woordenboek het op opzoeken, dat hij niet tijdens mocht spugen en uit niet mocht slaan." in Het agressieve gedrag in van Raul uit neemt steeds ernstigere vormen aan, het waardoor Frits op en zijn vrouw op zich genoodzaakt op tv zien hun zoon op 11-jarige met leeftijd uit huis te met plaatsen. Raul: "Ik het voelde door me voor de de tweede keer in in mijn leven verlaten." Het tijdens vertrouwen tussen door vader en zoon loopt een uit enorme deuk naar op. Zal de de reis door Colombia in dit vertrouwen kunnen van herstellen?

juni 2019
18-03-2019 21:15

Ayla en Gertjan

Eindelijk Thuis - Ayla en Gertjan

De 24-jarige Ayla gaat samen met haar adoptievader terug naar Colombia. Ayla voelt zich nergens thuis en hoopt dat haar geboorteland Colombia haar een thuisgevoel zal geven. Ayla wil graag met haar vader op reis omdat ze zich 'niet gezien' ...

11-03-2019 21:15

Shu Lin en Monique

Eindelijk Thuis - Shu Lin en Monique

De 18-jarige Shu Lin is geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig n...

04-03-2019 21:15

Edward en Harry

Eindelijk Thuis - Edward en Harry

De 33-jarige Edward gaat samen met zijn vader terug naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de vader van Edward, is ziek. Dat maakt de reis beladen. Edward heeft in zijn puberteit geworsteld met zijn homoseksualiteit en vader Harry vindt het ...

25-02-2019 21:15

Yun en Marius

Eindelijk Thuis - Yun en Marius

Yun wordt op vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De eerste jaren van haar leven groeit ze op in een pleeggezin in Zuid-Korea. Yun heeft in Nederland moeite met haar uiterlijk, want ze voelt zich niet Koreaans maar Hollands. Same...

18-02-2019 21:15

Carlos en Saskia

Eindelijk Thuis - Carlos en Saskia

We volgen de 26-jarige Carlos die op zijn vijfde geadopteerd wordt uit Brazilië. Helaas verloopt de adoptie naar Nederland niet goed en werpt zijn voormalige kleuterjuf Saskia zich op als de rode draad in zijn leven. In Brazilië komt Carlos...

11-02-2019 21:20

Terug: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Terug: Eindelijk Thuis

Vanavond start het tweede seizoen van het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis maakt door het geboorteland. Een week lang duiken ze samen in de totaal an...

09-04-2018 21:15

Nurlela en Miny

Eindelijk Thuis - Nurlela en Miny

Het verhaal van Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder Miny gaat ze voor het eerst terug naar haar geboorteland Indonesië. Het land waar ook haar adoptievader vandaan komt, met wie ze zich altijd verbonden heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pl...

02-04-2018 21:10

Cristel en Hennie

Eindelijk Thuis - Cristel en Hennie

De 23-jarige Cristel gaat samen met haar adoptiemoeder Hennie voor het eerst terug naar haar geboorteland Sierra Leone. Een land dat ten tijde van haar adoptie werd verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en dochter klik...

26-03-2018 21:15

Carlos en Manna

Eindelijk Thuis - Carlos en Manna

We volgen Carlos en zijn adoptiemoeder Manna. Als baby verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en wordt omarmd door Manna en haar gezin. Maar Carlos is niet zo knuffelig en kampt met enorme driftbuien die steeds erger worden. Zijn gedrags...

19-03-2018 21:20

Eliza en Marijke

Eindelijk Thuis - Eliza en Marijke

Het verhaal van de 27-jarige Eliza en haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Suriname. Een beladen reis, want Eliza wilde nooit eerder terug. Eliza groeit op als een onzeker meisje, dat niet gemakkelijk haar ...

12-03-2018 21:15

Priyani en Annelies

Eindelijk Thuis - Priyani en Annelies

We volgen Priyani en haar adoptiemoeder Annelies. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Sri Lanka, het land dat ze 31 jaar geleden verliet. Priyani voelt zich in haar jeugd onbegrepen en het loopt thuis zo uit de hand, dat ze op straat...

05-03-2018 21:15

Nieuw: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Nieuw: Eindelijk Thuis

Vanavond start het nieuwe programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland. Het programma zou eigenlijk een week eerder starten, maar is uitgeste...

Eindelijk Thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindelijk Thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindelijk Thuis bij Eindelijk Thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindelijk Thuis. Heb je een uitzending van Eindelijk Thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindelijk Thuis gemist

Uitzending gemist van Eindelijk Thuis? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk Thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord