Programma gemist?

De 24-jarige Ayla naar gaat samen naar met de haar adoptievader terug naar Colombia. een Ayla op tv voelt zich nergens met thuis en hoopt dat haar geboorteland de Colombia haar een op tv thuisgevoel zal een geven. door Ayla wil graag met haar vader van het op reis omdat een ze zich 'niet gezien' voelt tijdens door hem door tijdens haar puberteit en altijd een naar haar moeder naar naar trekt. Dat komt ook omdat van er in het gezin tijdens van op tv alles speelde, waardoor Ayla het door gevoel naar heeft dat ze zich een onzichtbaar moest door maken en haar problemen in voor zich hield. uit Komen vader en de dochter in naar Colombia nader tot een elkaar?

De van 18-jarige Shu Lin is in geadopteerd uit China toen uit naar ze 15 maanden oud was. Shu tijdens van Lin heeft regelmatig het nachtmerries over China en is eigenlijk uit een op tv beetje bang voor China, bang naar door dat ze door het land op terug opgeëist uit wordt. Toch is met ze nieuwsgierig naar haar afkomst de en wil de ze op graag de reis met haar moeder een op maken. Ook omdat de band tijdens tussen hun niet uit altijd makkelijk van is. Monique vindt het het moeilijk haar dochter in los te laten en de is benieuwd wat in het land met uit haar dochter zal tijdens door doen.

De 33-jarige een Edward tijdens gaat samen met in zijn vader terug van naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de de vader van Edward, uit uit is ziek. Dat maakt de de reis beladen. de Edward heeft op tv in zijn puberteit op tv geworsteld met zijn de homoseksualiteit en vader Harry naar vindt het jammer dat Edward uit niet eerder over met zijn worsteling naar verteld heeft. In Mexico door hopen ze nader door tot elkaar te met komen en een hun van gevoelens beter naar een elkaar te kunnen van verwoorden.

Yun in wordt op vijfjarige leeftijd met geadopteerd uit Zuid-Korea. door De eerste jaren op van haar leven een groeit ze op op tv in een pleeggezin in in Zuid-Korea. op tv Yun heeft in Nederland tijdens moeite met haar op tv uiterlijk, want op ze voelt zich niet tijdens Koreaans met maar Hollands. Samen met naar Daan Nieber en een haar adoptievader gaat ze met op tijdens zoek naar haar roots in een Zuid-Korea en komt in ze weer in contact op tv met het tijdens pleeggezin van naar toen.

We op volgen de 26-jarige Carlos die op tv op op zijn vijfde geadopteerd het wordt uit Brazilië. Helaas verloopt uit de adoptie naar het Nederland niet de goed en werpt zijn door met voormalige kleuterjuf Saskia zich door op als de rode met draad in zijn op tv leven. In uit Brazilië komt Carlos erachter hoe het dramatisch de van eerste op jaren van zijn leven zijn gelopen met de en begint hij de met problemen waar in hij in Nederland tegenaan tijdens loopt onder ogen te in zien

Vanavond start door het tweede seizoen van uit het programma Eindelijk op tv Thuis, waarin presentator tijdens Daan Nieber naar met geadopteerde kinderen op tv en tijdens één van hun van adoptieouders een reis tijdens maakt door het geboorteland. van Een week lang duiken van ze samen in op tv de een totaal andere cultuur en het bezoeken plekken uit tijdens het verleden van het tijdens adoptiekind. In het de hoop dat met dit spannende en emotionele in avontuur uit ze dichterbij elkaar en dichterbij in zichzelf op tv brengt. In zes afleveringen bezoekt met Nieber onder andere Roemenië, de Mexico, Brazilië tijdens en Zuid-Korea. In uit elke aflevering staat het op avontuur van naar één ouder-kindkoppel in met één land het centraal. In deze eerste met aflevering gaan ze naar op tv Roemenië. Lees van meer over dit programma tijdens op op tv gids.tv/programma/eindelijk-thuis.

Het verhaal op tv van naar Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder tijdens Miny gaat ze door voor het eerst het terug naar op tv haar geboorteland Indonesië. op tv Het land op tv waar ook haar adoptievader vandaan in komt, met wie in ze zich altijd verbonden naar heeft gevoeld. het Als hij zelfmoord pleegt, tijdens op raakt Nurlela in het een identiteitscrisis. Voor de in tweede keer een in haar leven voelt ze zich in in de steek een gelaten naar en is door ze haar wortels kwijt. Zijn dood in naar leidt tot meer verwijdering met haar de op tv moeder Miny. 'In Indonesië hoop van ik een op tv stukje van mezelf terug het te vinden. Ook hoop naar ik met op tv mijn moeder over mijn naar vaders dood van te kunnen praten.' op Zal de reis op tv door met Indonesië ervoor zorgen dat moeder en de dochter zich op tv meer verbonden voelen uit met het elkaar?

De 23-jarige op Cristel gaat op tv samen met haar een adoptiemoeder Hennie voor het een eerst terug in naar haar in geboorteland Sierra Leone. Een land dat uit ten tijde met van haar adoptie werd van in verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. door Moeder en dochter klikken door uit vanaf het begin niet goed met met elkaar. Hennie: 'We het zijn zó in totaal verschillend! de We begrijpen elkaar het gewoon niet.' Cristel voelt in zich de een buitenbeentje in door het gezin. 'Ik ben een veel expressiever het dan mijn moeder. Ik kan een niet mezelf zijn door bij haar, op tv dat mis ik heel met erg.' Brengt op tv dit Afrikaanse avontuur de het totaal verschillende op vrouwen dichter op bij elkaar?

We volgen het Carlos en op zijn adoptiemoeder van Manna. Als baby verlaat Carlos zijn het geboorteland naar Colombia en wordt omarmd door tijdens Manna en een haar gezin. het Maar Carlos is in niet zo knuffelig en op kampt met van enorme driftbuien die steeds erger in worden. met Zijn gedragsproblemen leiden tot een een uithuisplaatsing en op verwijdering tussen moeder en een zoon. Zal de het op reis door Colombia, 25 naar jaar nadat ze op elkaar voor het uit eerst vasthielden, ervoor zorgen dat tijdens ze op tv zich thuis gaan met voelen bij op elkaar?

Het verhaal naar van de een 27-jarige Eliza en op haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan met ze van terug naar haar geboorteland Suriname. van Een de beladen reis, want een Eliza wilde nooit eerder door terug. Eliza op groeit op als een onzeker de meisje, van dat niet gemakkelijk haar op emoties op tv deelt. Tot grote frustratie van moeder op tv met Marijke. 'Ik weet met gewoon niet wat tijdens er in haar omgaat.' Nooit wilde het Eliza uit praten over haar adoptie, met maar in de Palmentuin in in Paramaribo het is het op tv dan eindelijk de zover. Voor het eerst delen naar moeder en dochter tijdens hun op tv emoties over dit op beladen onderwerp.

We volgen de Priyani uit en haar adoptiemoeder het Annelies. Samen gaan ze terug naar het haar geboorteland op Sri Lanka, het in land dat ze de 31 met jaar geleden verliet. Priyani voelt in zich in haar jeugd uit onbegrepen en met het loopt thuis tijdens zo uit de in hand, dat ze op de straat belandt. Na de van deze harde leerschool komt ze nader naar door tot haar ouders, maar de relatie tijdens de blijft moeizaam en afstandelijk. op Zal de reis door in Sri in Lanka moeder en dochter dichter bij het elkaar met brengen?

Vanavond naar start het nieuwe programma Eindelijk het Thuis, op tv waarin presentator op Daan Nieber met geadopteerde van kinderen en één van op hun met adoptieouders een reis tijdens door het geboorteland. Het programma zou in eigenlijk een week uit eerder starten, maar op tv is uitgesteld naar vanwege een op tv extra uitzending n.a.v. het van overlijden van een Mies Bouwman. In met zes afleveringen reist van het programma door de landen Sierra op tv Leone, Sri Lanka, van Colombia, het Indonesië en Suriname. In elke naar aflevering in staat het avontuur op tv van één ouder-kindkoppel in één op land centraal. Geadopteerden worstelen een in vaak op een bepaald punt met in hun leven uit met de hun identiteit. Waar kom in ik vandaan? Hoe had naar mijn leven eruit gezien in als ik naar niet een geadopteerd was? Hoe een ziet de plek eruit waar ik van een ooit ten vondeling tijdens ben gelegd? In Eindelijk Thuis tijdens gaan we op naar zoek naar antwoorden. van We dompelen ons onder op in de cultuur van van het land van tijdens herkomst en op tv bezoeken in plaatsen als het weeshuis waar een het leven op tv van de adoptieouder en de -kind ooit samen met begon. Wat met doet deze rootsreis door met hun onderlinge band? Helpt het de hen problemen uit uit het verleden uit op te praten het en dichter bij elkaar van te uit komen? In de op tv eerste aflevering gaat op Raul na 27 jaar terug naar op tv zijn op geboorteland Colombia. In in de hoofdstad uit Bogotá wordt hij als door 2-jarig jochie zwaar verwaarloosd van op straat gevonden. in Samen met zijn van adoptievader Frits tijdens bezoekt hij tijdens de tijdens reis deze beladen van plek. de Raul: "Het voelt met alsof ik als door vuilnis op straat ben gezet." Deze uit start de in zijn leven heeft grote het gevolgen. Frits: op tv "Raul was een innemend door in jochie, maar al na een 2 dagen moest naar ik in het Spaanse met woordenboek opzoeken, dat uit hij een niet mocht spugen en niet mocht de op slaan." Het agressieve gedrag van Raul een neemt steeds ernstigere tijdens vormen aan, het waardoor Frits en zijn tijdens in vrouw zich genoodzaakt zien hun zoon uit op 11-jarige uit leeftijd uit huis een te plaatsen. Raul: "Ik de voelde me voor door op de tweede keer in in mijn leven verlaten." Het vertrouwen van tussen vader en met zoon loopt een een de enorme deuk op. Zal de reis een door Colombia door dit vertrouwen op kunnen herstellen?

augustus 2019
18-03-2019 21:15

Ayla en Gertjan

Eindelijk Thuis - Ayla en Gertjan

De 24-jarige Ayla gaat samen met haar adoptievader terug naar Colombia. Ayla voelt zich nergens thuis en hoopt dat haar geboorteland Colombia haar een thuisgevoel zal geven. Ayla wil graag met haar vader op reis omdat ze zich 'niet gezien' ...

11-03-2019 21:15

Shu Lin en Monique

Eindelijk Thuis - Shu Lin en Monique

De 18-jarige Shu Lin is geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig n...

04-03-2019 21:15

Edward en Harry

Eindelijk Thuis - Edward en Harry

De 33-jarige Edward gaat samen met zijn vader terug naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de vader van Edward, is ziek. Dat maakt de reis beladen. Edward heeft in zijn puberteit geworsteld met zijn homoseksualiteit en vader Harry vindt het ...

25-02-2019 21:15

Yun en Marius

Eindelijk Thuis - Yun en Marius

Yun wordt op vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De eerste jaren van haar leven groeit ze op in een pleeggezin in Zuid-Korea. Yun heeft in Nederland moeite met haar uiterlijk, want ze voelt zich niet Koreaans maar Hollands. Same...

18-02-2019 21:15

Carlos en Saskia

Eindelijk Thuis - Carlos en Saskia

We volgen de 26-jarige Carlos die op zijn vijfde geadopteerd wordt uit Brazilië. Helaas verloopt de adoptie naar Nederland niet goed en werpt zijn voormalige kleuterjuf Saskia zich op als de rode draad in zijn leven. In Brazilië komt Carlos...

11-02-2019 21:20

Terug: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Terug: Eindelijk Thuis

Vanavond start het tweede seizoen van het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis maakt door het geboorteland. Een week lang duiken ze samen in de totaal an...

09-04-2018 21:15

Nurlela en Miny

Eindelijk Thuis - Nurlela en Miny

Het verhaal van Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder Miny gaat ze voor het eerst terug naar haar geboorteland Indonesië. Het land waar ook haar adoptievader vandaan komt, met wie ze zich altijd verbonden heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pl...

02-04-2018 21:10

Cristel en Hennie

Eindelijk Thuis - Cristel en Hennie

De 23-jarige Cristel gaat samen met haar adoptiemoeder Hennie voor het eerst terug naar haar geboorteland Sierra Leone. Een land dat ten tijde van haar adoptie werd verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en dochter klik...

26-03-2018 21:15

Carlos en Manna

Eindelijk Thuis - Carlos en Manna

We volgen Carlos en zijn adoptiemoeder Manna. Als baby verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en wordt omarmd door Manna en haar gezin. Maar Carlos is niet zo knuffelig en kampt met enorme driftbuien die steeds erger worden. Zijn gedrags...

19-03-2018 21:20

Eliza en Marijke

Eindelijk Thuis - Eliza en Marijke

Het verhaal van de 27-jarige Eliza en haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Suriname. Een beladen reis, want Eliza wilde nooit eerder terug. Eliza groeit op als een onzeker meisje, dat niet gemakkelijk haar ...

12-03-2018 21:15

Priyani en Annelies

Eindelijk Thuis - Priyani en Annelies

We volgen Priyani en haar adoptiemoeder Annelies. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Sri Lanka, het land dat ze 31 jaar geleden verliet. Priyani voelt zich in haar jeugd onbegrepen en het loopt thuis zo uit de hand, dat ze op straat...

05-03-2018 21:15

Nieuw: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Nieuw: Eindelijk Thuis

Vanavond start het nieuwe programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland. Het programma zou eigenlijk een week eerder starten, maar is uitgeste...

Eindelijk Thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindelijk Thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindelijk Thuis bij Eindelijk Thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindelijk Thuis. Heb je een uitzending van Eindelijk Thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindelijk Thuis gemist

Uitzending gemist van Eindelijk Thuis? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk Thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord