Programma gemist?

De 24-jarige door Ayla naar gaat samen met haar adoptievader terug op tv met naar Colombia. Ayla voelt zich nergens op thuis uit en hoopt dat naar haar geboorteland Colombia haar een een thuisgevoel tijdens zal geven. Ayla de wil graag met haar vader naar op reis op tv omdat ze door zich 'niet gezien' voelt door de hem met tijdens haar puberteit en altijd in naar het haar moeder trekt. Dat komt in ook met omdat er het in het gezin van het alles speelde, waardoor Ayla uit het gevoel heeft op tv dat ze een zich onzichtbaar moest uit maken en haar in problemen voor van zich hield. Komen vader en van dochter in Colombia in nader tot het elkaar?

De 18-jarige Shu uit naar Lin is geadopteerd door uit China toen ze 15 een maanden oud was. Shu door Lin heeft met regelmatig nachtmerries over China door en is de eigenlijk een beetje bang naar voor China, bang op tv in dat ze door naar het land terug opgeëist wordt. Toch door van is ze nieuwsgierig door naar haar afkomst en wil van ze graag naar de reis met het haar moeder maken. Ook omdat het de band tussen de hun de niet altijd makkelijk is. naar Monique vindt het van moeilijk van haar dochter los te laten op tv en van is benieuwd wat het land met tijdens het haar dochter zal op doen.

De het 33-jarige Edward met gaat samen met zijn vader terug door naar zijn tijdens geboorteland Mexico. het Harry, de vader van door Edward, is ziek. de Dat maakt de reis tijdens beladen. uit Edward heeft in naar zijn puberteit geworsteld met met zijn homoseksualiteit en tijdens vader door Harry vindt het op tv jammer dat Edward niet eerder een over op tv zijn worsteling verteld op heeft. In Mexico hopen op tv ze nader tot door elkaar te met komen en hun de gevoelens beter naar door elkaar te kunnen de verwoorden.

Yun wordt de op op vijfjarige leeftijd geadopteerd in uit Zuid-Korea. De het eerste jaren van haar leven groeit van ze naar op in een een pleeggezin in op Zuid-Korea. Yun heeft met in Nederland moeite met haar de uiterlijk, want met ze voelt zich niet het Koreaans maar Hollands. een Samen met Daan Nieber door en haar tijdens adoptievader uit gaat ze op zoek op naar haar roots in Zuid-Korea in en komt ze de weer in contact uit met het in pleeggezin van de toen.

We volgen de een 26-jarige Carlos die op tv met op zijn vijfde op tv geadopteerd wordt uit Brazilië. Helaas verloopt met de het adoptie naar Nederland niet met goed en werpt zijn op voormalige door kleuterjuf Saskia zich op het als een de rode draad in met zijn leven. In Brazilië komt met Carlos op tv erachter hoe dramatisch de eerste het jaren van het zijn leven zijn gelopen uit en begint van hij de problemen naar waar hij in Nederland een van tegenaan loopt onder ogen te tijdens zien

Vanavond start het in tweede seizoen uit van door het programma Eindelijk Thuis, met waarin presentator Daan Nieber met uit uit geadopteerde kinderen en één van op tv hun adoptieouders een reis een van maakt door het geboorteland. tijdens Een week lang de duiken ze samen in met de in totaal andere cultuur en bezoeken een plekken uit het verleden op in van het adoptiekind. In de hoop van dat dit spannende op en emotionele avontuur op tv ze een dichterbij elkaar en door dichterbij zichzelf brengt. In een zes afleveringen op tv bezoekt Nieber onder andere Roemenië, het met Mexico, Brazilië en Zuid-Korea. in In elke aflevering staat de het avontuur van één naar naar ouder-kindkoppel in één land centraal. op In deze eerste aflevering uit gaan ze een naar Roemenië. Lees van meer over dit programma tijdens op op tv gids.tv/programma/eindelijk-thuis.

Het met verhaal van naar Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder tijdens Miny gaat ze met voor de het eerst terug naar haar tijdens geboorteland de Indonesië. Het land waar ook tijdens haar de adoptievader vandaan komt, met wie uit ze het zich altijd verbonden naar heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pleegt, op raakt op Nurlela in een het identiteitscrisis. Voor de tweede van keer het in haar leven voelt een ze zich in de steek het gelaten en is op ze haar op wortels in kwijt. Zijn dood de leidt tot meer verwijdering op tv met haar de moeder Miny. 'In Indonesië hoop ik op een stukje van op mezelf terug op tv te vinden. Ook hoop het ik met door mijn naar moeder over mijn door vaders dood te kunnen praten.' uit Zal tijdens de reis door Indonesië met ervoor zorgen dat moeder met en in dochter zich meer verbonden voelen een met op tv elkaar?

De van 23-jarige Cristel gaat de samen met haar van adoptiemoeder Hennie voor van het eerst terug naar haar de geboorteland naar Sierra Leone. door Een land dat ten tijde het van haar adoptie werd op tv verscheurd door een door allesvernietigende burgeroorlog. de Moeder en dochter een klikken vanaf de het begin niet van goed met door elkaar. Hennie: 'We zijn naar zó totaal naar verschillend! We begrijpen elkaar tijdens gewoon niet.' Cristel naar voelt zich een buitenbeentje in de het van gezin. 'Ik op tv ben veel expressiever dan mijn uit moeder. het Ik kan niet mezelf het zijn bij uit haar, dat mis uit ik heel erg.' op tv Brengt dit Afrikaanse op tv avontuur de totaal verschillende op vrouwen dichter bij in elkaar?

We volgen naar Carlos van en zijn adoptiemoeder Manna. de Als baby verlaat van Carlos zijn geboorteland Colombia en tijdens wordt in omarmd door op tv Manna en haar gezin. Maar Carlos het is niet het zo knuffelig en op tv kampt een met enorme driftbuien van die steeds erger worden. Zijn gedragsproblemen in leiden tot met een uithuisplaatsing en uit verwijdering tussen moeder en op zoon. tijdens Zal de reis door Colombia, op 25 jaar een nadat ze elkaar de voor tijdens het eerst vasthielden, door ervoor zorgen dat ze zich thuis naar met gaan voelen bij tijdens elkaar?

Het verhaal met van de 27-jarige tijdens Eliza naar en haar adoptiemoeder Marijke. naar Samen gaan ze tijdens terug naar haar geboorteland Suriname. door Een de beladen reis, want met Eliza wilde nooit eerder terug. naar Eliza groeit op op op tv als een onzeker meisje, dat op niet gemakkelijk met haar emoties deelt. Tot grote op frustratie de van moeder Marijke. uit 'Ik weet gewoon niet wat tijdens van er in haar omgaat.' Nooit wilde naar op Eliza praten over haar adoptie, de maar in de de Palmentuin in Paramaribo met is het dan eindelijk van zover. het Voor het eerst een delen moeder en dochter het hun emoties uit over dit beladen van onderwerp.

We uit volgen Priyani en haar adoptiemoeder op Annelies. Samen tijdens gaan ze terug uit naar haar de geboorteland Sri Lanka, naar het land tijdens dat ze 31 jaar geleden op verliet. van Priyani voelt zich in de haar jeugd onbegrepen een en het loopt thuis zo het uit de hand, op dat ze met op straat belandt. Na de deze harde een leerschool komt ze tijdens nader de tot haar ouders, door maar de relatie met blijft moeizaam en afstandelijk. op tv Zal de het reis door Sri een Lanka moeder en dochter dichter door bij elkaar van brengen?

Vanavond start het met op nieuwe programma Eindelijk Thuis, waarin presentator naar Daan Nieber met naar een geadopteerde kinderen en één tijdens van hun adoptieouders een de reis met door het geboorteland. de Het programma zou eigenlijk tijdens een week door eerder starten, maar is uitgesteld vanwege met een extra uitzending tijdens n.a.v. het de overlijden van Mies Bouwman. In een zes afleveringen in reist het een programma door de in landen Sierra Leone, Sri het Lanka, Colombia, Indonesië en op tv Suriname. In door elke aflevering staat het naar avontuur op tv van één de ouder-kindkoppel in één land centraal. Geadopteerden op tv worstelen vaak op met een bepaald punt van in hun tijdens leven met van hun identiteit. Waar kom met ik vandaan? Hoe had door mijn leven eruit door gezien met als ik niet geadopteerd was? Hoe in ziet de het plek het eruit waar ik ooit ten vondeling op tv ben door gelegd? In Eindelijk het Thuis gaan we op zoek uit naar van antwoorden. We dompelen ons onder met in de cultuur van op het op tv land van herkomst en bezoeken met op plaatsen als het weeshuis waar het de met leven van de van adoptieouder en -kind ooit samen naar begon. Wat doet deze een rootsreis met van hun onderlinge band? Helpt het tijdens hen tijdens problemen uit het verleden uit in uit te praten en dichter bij elkaar op te naar komen? In de eerste tijdens aflevering gaat Raul naar na 27 jaar terug het naar zijn geboorteland Colombia. van In de een hoofdstad Bogotá op tv wordt hij als 2-jarig naar jochie zwaar verwaarloosd door op straat op tv gevonden. Samen met van zijn adoptievader Frits met bezoekt hij naar tijdens de reis deze het beladen plek. van Raul: "Het voelt alsof ik als de vuilnis door op straat ben de gezet." Deze op tv start in zijn leven heeft grote met gevolgen. Frits: "Raul naar was een innemend op jochie, op maar al na 2 dagen op op tv moest ik in het op tv Spaanse woordenboek opzoeken, met dat hij niet mocht tijdens spugen en de niet mocht slaan." in Het agressieve gedrag het van Raul neemt steeds tijdens ernstigere vormen op aan, waardoor Frits het en zijn vrouw zich genoodzaakt de zien hun de zoon op op 11-jarige leeftijd uit in huis te plaatsen. Raul: de "Ik voelde me voor het de tweede een keer in de mijn leven verlaten." Het van vertrouwen naar tussen vader en zoon loopt een een enorme deuk op. een Zal de reis op uit door Colombia dit door vertrouwen kunnen herstellen?

november 2019
18-03-2019 21:15

Ayla en Gertjan

Eindelijk Thuis - Ayla en Gertjan

De 24-jarige Ayla gaat samen met haar adoptievader terug naar Colombia. Ayla voelt zich nergens thuis en hoopt dat haar geboorteland Colombia haar een thuisgevoel zal geven. Ayla wil graag met haar vader op reis omdat ze zich 'niet gezien' ...

11-03-2019 21:15

Shu Lin en Monique

Eindelijk Thuis - Shu Lin en Monique

De 18-jarige Shu Lin is geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig n...

04-03-2019 21:15

Edward en Harry

Eindelijk Thuis - Edward en Harry

De 33-jarige Edward gaat samen met zijn vader terug naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de vader van Edward, is ziek. Dat maakt de reis beladen. Edward heeft in zijn puberteit geworsteld met zijn homoseksualiteit en vader Harry vindt het ...

25-02-2019 21:15

Yun en Marius

Eindelijk Thuis - Yun en Marius

Yun wordt op vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De eerste jaren van haar leven groeit ze op in een pleeggezin in Zuid-Korea. Yun heeft in Nederland moeite met haar uiterlijk, want ze voelt zich niet Koreaans maar Hollands. Same...

18-02-2019 21:15

Carlos en Saskia

Eindelijk Thuis - Carlos en Saskia

We volgen de 26-jarige Carlos die op zijn vijfde geadopteerd wordt uit Brazilië. Helaas verloopt de adoptie naar Nederland niet goed en werpt zijn voormalige kleuterjuf Saskia zich op als de rode draad in zijn leven. In Brazilië komt Carlos...

11-02-2019 21:20

Terug: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Terug: Eindelijk Thuis

Vanavond start het tweede seizoen van het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis maakt door het geboorteland. Een week lang duiken ze samen in de totaal an...

09-04-2018 21:15

Nurlela en Miny

Eindelijk Thuis - Nurlela en Miny

Het verhaal van Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder Miny gaat ze voor het eerst terug naar haar geboorteland Indonesië. Het land waar ook haar adoptievader vandaan komt, met wie ze zich altijd verbonden heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pl...

02-04-2018 21:10

Cristel en Hennie

Eindelijk Thuis - Cristel en Hennie

De 23-jarige Cristel gaat samen met haar adoptiemoeder Hennie voor het eerst terug naar haar geboorteland Sierra Leone. Een land dat ten tijde van haar adoptie werd verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en dochter klik...

26-03-2018 21:15

Carlos en Manna

Eindelijk Thuis - Carlos en Manna

We volgen Carlos en zijn adoptiemoeder Manna. Als baby verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en wordt omarmd door Manna en haar gezin. Maar Carlos is niet zo knuffelig en kampt met enorme driftbuien die steeds erger worden. Zijn gedrags...

19-03-2018 21:20

Eliza en Marijke

Eindelijk Thuis - Eliza en Marijke

Het verhaal van de 27-jarige Eliza en haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Suriname. Een beladen reis, want Eliza wilde nooit eerder terug. Eliza groeit op als een onzeker meisje, dat niet gemakkelijk haar ...

12-03-2018 21:15

Priyani en Annelies

Eindelijk Thuis - Priyani en Annelies

We volgen Priyani en haar adoptiemoeder Annelies. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Sri Lanka, het land dat ze 31 jaar geleden verliet. Priyani voelt zich in haar jeugd onbegrepen en het loopt thuis zo uit de hand, dat ze op straat...

05-03-2018 21:15

Nieuw: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Nieuw: Eindelijk Thuis

Vanavond start het nieuwe programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland. Het programma zou eigenlijk een week eerder starten, maar is uitgeste...

Eindelijk Thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindelijk Thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindelijk Thuis bij Eindelijk Thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindelijk Thuis. Heb je een uitzending van Eindelijk Thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindelijk Thuis gemist

Uitzending gemist van Eindelijk Thuis? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk Thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!