Programma gemist?

De 24-jarige Ayla van gaat samen op met haar adoptievader op tv terug naar Colombia. Ayla van voelt zich de nergens thuis en hoopt in dat tijdens haar geboorteland Colombia op haar een thuisgevoel zal geven. uit Ayla wil graag het met haar uit vader op reis omdat op tv ze een zich 'niet gezien' voelt door van hem tijdens de haar puberteit en altijd met naar haar het moeder het trekt. Dat komt ook omdat op tv er in van het gezin tijdens van alles speelde, waardoor Ayla het op tv gevoel heeft de dat ze tijdens zich onzichtbaar tijdens moest maken en haar het problemen voor op zich hield. Komen vader en uit dochter de in Colombia nader de tot elkaar?

De 18-jarige Shu een Lin een is geadopteerd uit uit China toen ze een 15 maanden oud het was. Shu Lin heeft regelmatig in nachtmerries naar over China en tijdens is eigenlijk een beetje bang tijdens voor China, een bang dat van ze door het op land terug op opgeëist wordt. Toch is ze een nieuwsgierig naar haar door afkomst en wil op tv ze graag de van reis met haar moeder tijdens maken. Ook het omdat de tijdens band tussen hun niet altijd het makkelijk op tv is. Monique vindt het een moeilijk in haar dochter los te laten en tijdens naar is benieuwd wat het op land met haar dochter op tv zal door doen.

De 33-jarige Edward van gaat samen met naar zijn uit vader terug van naar zijn geboorteland uit Mexico. Harry, de vader van van Edward, tijdens is ziek. Dat maakt de reis op tv de beladen. Edward heeft in een zijn puberteit geworsteld met naar zijn homoseksualiteit op tv en vader Harry op vindt het jammer dat een Edward niet eerder over tijdens tijdens zijn worsteling verteld een heeft. In Mexico hopen ze nader naar tot elkaar een te komen en het hun op tv gevoelens beter naar elkaar te in kunnen met verwoorden.

Yun tijdens wordt op tijdens vijfjarige leeftijd geadopteerd uit van Zuid-Korea. De eerste door jaren van haar leven groeit op tv ze op het in een pleeggezin in op Zuid-Korea. Yun in heeft door in Nederland moeite met haar op tv uiterlijk, want tijdens ze voelt zich niet Koreaans een maar Hollands. het Samen met naar Daan Nieber en haar adoptievader met gaat ze op tijdens zoek naar haar van roots in Zuid-Korea een op en komt ze weer in contact op tv met met het pleeggezin tijdens van toen.

We tijdens volgen de 26-jarige Carlos die op tv op zijn vijfde een geadopteerd wordt uit een Brazilië. in Helaas verloopt de adoptie een naar de Nederland niet goed de en werpt zijn door voormalige kleuterjuf Saskia het zich op als de rode draad het in zijn op leven. in In Brazilië komt Carlos erachter hoe op dramatisch de uit eerste jaren van zijn het leven zijn naar gelopen en de begint hij de problemen een waar van hij in Nederland tegenaan met loopt onder in ogen te zien

Vanavond start het het tweede seizoen naar van het op tv programma Eindelijk tijdens Thuis, waarin presentator een Daan Nieber met tijdens geadopteerde kinderen en één van hun op tv adoptieouders een reis door maakt door het een geboorteland. in Een week lang duiken ze uit samen in de het totaal andere cultuur op tv en van bezoeken plekken het uit het verleden van het adoptiekind. uit In de op tv hoop dat dit een spannende en op tv emotionele avontuur ze naar dichterbij elkaar en dichterbij van zichzelf een brengt. In zes afleveringen de bezoekt Nieber onder tijdens andere Roemenië, Mexico, Brazilië uit en Zuid-Korea. op In elke tijdens aflevering staat het avontuur van van één ouder-kindkoppel in één uit land centraal. tijdens In deze in eerste aflevering gaan ze naar uit Roemenië. Lees meer over de op dit programma op in gids.tv/programma/eindelijk-thuis.

Het op tv verhaal van Nurlela. van Samen met haar adoptiemoeder de Miny in gaat ze voor het eerst de terug naar door haar geboorteland Indonesië. Het de land met waar ook haar adoptievader de vandaan komt, met wie ze naar uit zich altijd verbonden uit heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pleegt, van een raakt Nurlela in een identiteitscrisis. de Voor de tweede keer in in haar leven tijdens uit voelt ze zich in de de steek gelaten en tijdens is uit ze haar wortels kwijt. Zijn dood door leidt tot uit meer verwijdering van met haar moeder Miny. 'In met Indonesië hoop ik met een op tv stukje van mezelf terug te in vinden. Ook met hoop ik in met mijn moeder van over mijn vaders dood te op tv kunnen praten.' Zal met de een reis door Indonesië de ervoor zorgen dat uit moeder en dochter door zich meer op verbonden voelen met in elkaar?

De op 23-jarige Cristel gaat door samen met haar tijdens adoptiemoeder Hennie voor op tv het eerst terug naar haar tijdens geboorteland Sierra Leone. naar uit Een land dat ten tijde van op op tv haar adoptie werd verscheurd door met een door allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en op dochter klikken vanaf het een begin niet goed met met met elkaar. Hennie: 'We naar zijn zó totaal het verschillend! We begrijpen elkaar in gewoon niet.' door Cristel voelt zich een de buitenbeentje in op tv het gezin. 'Ik door ben veel expressiever naar dan mijn moeder. Ik kan niet in mezelf zijn het bij naar haar, dat mis ik heel erg.' op tv Brengt in dit Afrikaanse avontuur een de totaal verschillende op tv vrouwen dichter met bij elkaar?

We volgen Carlos de en in zijn adoptiemoeder Manna. Als baby op verlaat Carlos naar zijn op tv geboorteland Colombia en wordt omarmd op door Manna door en haar gezin. in Maar Carlos is op tv niet zo knuffelig en kampt uit met tijdens enorme driftbuien die uit steeds erger worden. Zijn met gedragsproblemen leiden tot een het uithuisplaatsing met en verwijdering tussen moeder in en in zoon. Zal de reis van door Colombia, 25 jaar nadat van ze elkaar de voor het de eerst vasthielden, ervoor zorgen dat van ze zich het thuis door gaan voelen bij uit elkaar?

Het in verhaal van op tv de 27-jarige Eliza en haar adoptiemoeder naar Marijke. met Samen gaan ze door terug naar haar geboorteland Suriname. naar Een op beladen reis, want Eliza wilde uit uit nooit eerder terug. Eliza groeit op met als een de onzeker meisje, naar dat niet van gemakkelijk haar emoties deelt. Tot grote naar frustratie van moeder een met Marijke. 'Ik weet door gewoon niet wat er in haar op omgaat.' met Nooit wilde Eliza in praten over de haar adoptie, maar naar in de Palmentuin in Paramaribo is in het dan eindelijk uit op tv zover. Voor het eerst delen naar moeder en dochter van hun naar emoties over dit beladen een onderwerp.

We volgen Priyani op tv en tijdens haar adoptiemoeder Annelies. Samen gaan naar ze terug naar in haar geboorteland het Sri Lanka, het land met dat het ze 31 in jaar geleden verliet. Priyani op voelt zich in door haar jeugd onbegrepen en een het loopt thuis zo tijdens met uit de hand, dat het ze op straat met belandt. Na tijdens deze harde leerschool komt ze nader naar tot de haar ouders, maar naar de relatie blijft moeizaam op en afstandelijk. Zal naar de reis door naar Sri Lanka moeder in en dochter tijdens dichter bij elkaar het brengen?

Vanavond start de het de nieuwe programma Eindelijk van Thuis, waarin presentator het Daan Nieber met geadopteerde kinderen en met tijdens één van hun adoptieouders een op reis door het geboorteland. op op tv Het programma zou eigenlijk een week tijdens het eerder starten, maar is met uitgesteld vanwege op een extra uitzending de n.a.v. het overlijden van van Mies Bouwman. In zes afleveringen reist tijdens het programma door op de landen Sierra het naar Leone, Sri Lanka, naar Colombia, Indonesië en Suriname. In naar elke aflevering staat het het avontuur van met één ouder-kindkoppel in in één land centraal. Geadopteerden worstelen de vaak op een een bepaald punt in door hun op leven met hun identiteit. een Waar kom ik van vandaan? Hoe had mijn door leven de eruit gezien als het ik niet het geadopteerd was? Hoe de ziet de plek eruit van waar ik met ooit ten vondeling ben gelegd? In in Eindelijk Thuis uit gaan we met op zoek naar antwoorden. We dompelen in het ons onder in door de cultuur van het land in van tijdens herkomst en bezoeken plaatsen door als het weeshuis waar het een leven van de op adoptieouder en -kind het ooit van samen begon. Wat doet deze rootsreis naar met hun in onderlinge band? Helpt van het hen problemen uit het het verleden tijdens uit op te praten en dichter met bij elkaar op tv te komen? In de eerste aflevering door gaat Raul na uit 27 door jaar terug naar zijn geboorteland de Colombia. uit In de hoofdstad Bogotá uit wordt hij als 2-jarig jochie de zwaar verwaarloosd op op tv straat met gevonden. Samen met zijn adoptievader op tv Frits bezoekt hij naar tijdens tijdens de reis deze beladen uit plek. Raul: van "Het voelt de alsof ik als vuilnis op straat een ben gezet." Deze met start naar in zijn leven met heeft grote een gevolgen. Frits: "Raul was door een innemend jochie, maar al een na 2 naar dagen op moest ik in het op tv Spaanse woordenboek opzoeken, dat op tv hij niet mocht spugen uit door en niet mocht door slaan." Het agressieve gedrag van Raul met neemt steeds tijdens ernstigere vormen aan, uit waardoor Frits en het zijn vrouw zich van genoodzaakt zien hun zoon op tv op met 11-jarige leeftijd uit een huis te het plaatsen. Raul: "Ik voelde me voor op de tweede in keer in mijn leven naar verlaten." Het vertrouwen in tussen vader van en zoon loopt een op enorme een deuk op. van Zal de reis door Colombia dit tijdens het vertrouwen kunnen herstellen?

april 2020
18-03-2019 21:15

Ayla en Gertjan

Eindelijk Thuis - Ayla en Gertjan

De 24-jarige Ayla gaat samen met haar adoptievader terug naar Colombia. Ayla voelt zich nergens thuis en hoopt dat haar geboorteland Colombia haar een thuisgevoel zal geven. Ayla wil graag met haar vader op reis omdat ze zich 'niet gezien' ...

11-03-2019 21:15

Shu Lin en Monique

Eindelijk Thuis - Shu Lin en Monique

De 18-jarige Shu Lin is geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig n...

04-03-2019 21:15

Edward en Harry

Eindelijk Thuis - Edward en Harry

De 33-jarige Edward gaat samen met zijn vader terug naar zijn geboorteland Mexico. Harry, de vader van Edward, is ziek. Dat maakt de reis beladen. Edward heeft in zijn puberteit geworsteld met zijn homoseksualiteit en vader Harry vindt het ...

25-02-2019 21:15

Yun en Marius

Eindelijk Thuis - Yun en Marius

Yun wordt op vijfjarige leeftijd geadopteerd uit Zuid-Korea. De eerste jaren van haar leven groeit ze op in een pleeggezin in Zuid-Korea. Yun heeft in Nederland moeite met haar uiterlijk, want ze voelt zich niet Koreaans maar Hollands. Same...

18-02-2019 21:15

Carlos en Saskia

Eindelijk Thuis - Carlos en Saskia

We volgen de 26-jarige Carlos die op zijn vijfde geadopteerd wordt uit Brazilië. Helaas verloopt de adoptie naar Nederland niet goed en werpt zijn voormalige kleuterjuf Saskia zich op als de rode draad in zijn leven. In Brazilië komt Carlos...

11-02-2019 21:20

Terug: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Terug: Eindelijk Thuis

Vanavond start het tweede seizoen van het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis maakt door het geboorteland. Een week lang duiken ze samen in de totaal an...

09-04-2018 21:15

Nurlela en Miny

Eindelijk Thuis - Nurlela en Miny

Het verhaal van Nurlela. Samen met haar adoptiemoeder Miny gaat ze voor het eerst terug naar haar geboorteland Indonesië. Het land waar ook haar adoptievader vandaan komt, met wie ze zich altijd verbonden heeft gevoeld. Als hij zelfmoord pl...

02-04-2018 21:10

Cristel en Hennie

Eindelijk Thuis - Cristel en Hennie

De 23-jarige Cristel gaat samen met haar adoptiemoeder Hennie voor het eerst terug naar haar geboorteland Sierra Leone. Een land dat ten tijde van haar adoptie werd verscheurd door een allesvernietigende burgeroorlog. Moeder en dochter klik...

26-03-2018 21:15

Carlos en Manna

Eindelijk Thuis - Carlos en Manna

We volgen Carlos en zijn adoptiemoeder Manna. Als baby verlaat Carlos zijn geboorteland Colombia en wordt omarmd door Manna en haar gezin. Maar Carlos is niet zo knuffelig en kampt met enorme driftbuien die steeds erger worden. Zijn gedrags...

19-03-2018 21:20

Eliza en Marijke

Eindelijk Thuis - Eliza en Marijke

Het verhaal van de 27-jarige Eliza en haar adoptiemoeder Marijke. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Suriname. Een beladen reis, want Eliza wilde nooit eerder terug. Eliza groeit op als een onzeker meisje, dat niet gemakkelijk haar ...

12-03-2018 21:15

Priyani en Annelies

Eindelijk Thuis - Priyani en Annelies

We volgen Priyani en haar adoptiemoeder Annelies. Samen gaan ze terug naar haar geboorteland Sri Lanka, het land dat ze 31 jaar geleden verliet. Priyani voelt zich in haar jeugd onbegrepen en het loopt thuis zo uit de hand, dat ze op straat...

05-03-2018 21:15

Nieuw: Eindelijk Thuis

Eindelijk Thuis - Nieuw: Eindelijk Thuis

Vanavond start het nieuwe programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland. Het programma zou eigenlijk een week eerder starten, maar is uitgeste...

Eindelijk Thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eindelijk Thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eindelijk Thuis bij Eindelijk Thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eindelijk Thuis. Heb je een uitzending van Eindelijk Thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eindelijk Thuis gemist

Uitzending gemist van Eindelijk Thuis? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk Thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 18-03-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!