Programma gemist?

In de spannende in livefinale wordt de duidelijk wie door van de vier finalisten er op met de van hoofdprijs naar vandoor gaat. De overgebleven modellen op strijden nog van een keer tegen elkaar met op de catwalk. Dit tijdens keer bepaalt niet van alleen de jury tijdens wie er doorgaat, in maar ook een de kijker thuis. Het uit op tv is een show vol fashion, met curves, naar optredens en girlpower! Wie door wordt het door eerste Nederlandse 'Curvy op Supermodel'?

Het tijdens einde van de wedstrijd is een in zicht tijdens en dat naar betekent: koffers pakken! De meiden het door vertrekken naar Marrakesh. van Na een heerlijke nacht op tv in een sprookjesachtig hotel tijdens is in er geen tijd om te met relaxen. Per kameel trekken op tv de meiden de de woestijn in voor van een spannende een challenge waarin zand op tv de in hoofdrol speelt. Na een lange van dag in de hete een woestijn van snakken de modellen naar een op avondje uit en naar laten van ze zich verleiden op tv door het nachtleven. Maar of in dat nou zo het verstandig is tijdens op uit de avond voor de belangrijkste shoot naar op van de wedstrijd? Wie houdt het het hoofd de koel en uit gaat door naar de het finale?

Het gegil van uit de modellen op tv is oorverdovend als door ze ontdekken wie uit hun van deze week alle tips de en tricks een op het gebied naar make-up gaat leren. Niemand minder dan een de wereldberoemde vlogger tijdens Nikkie van NikkieTutorials op neemt de de meiden onder handen. En naar een welverdiende meidenavond naar ontaardt in een de hysterische foodfight, en met dat vindt niet tijdens iedereen naar even grappig.

Diamonds are a met een girl's best friend! De meiden de zijn dat na door de heftige door spinazieruzie van vorige met week in ieder met geval niet. uit Ondanks de onderlinge strijd hebben de naar dames de hun eerste het 'go-see' voor een van potentiele opdrachtgever. Het op model dat de met beste indruk achterlaat, haalt een dikke van prijs binnen. Lukt door op het de meiden om zich het professioneel op te met stellen? met Of gooien de op tv groeiende spanningen roet in het de eten?

Deze door aflevering staat met in het teken van van body positivity! Terwijl de meiden in met afgemat worden door een personal een trainer, is een op bezorger onderweg met het een bus vol spannende met pakketjes. De inhoud op van die door pakketjes doet een door hoop stof opwaaien en naar op zorgt bij een paar meiden de zelfs voor tranen. De het spanning loopt nog de verder het op als tijdens de modellen te in horen krijgen wat voor shoot ze het op tv gaan doen. Zijn de meiden bereid het om hun grenzen met naar te verleggen en door hun dromen waar te tijdens maken?

De een schok van met de eerste eliminatie van dreunt nog lang van na in het modellenhuis, maar naar veel door tijd om te rouwen op hebben de dames niet. De op tv jury staat een namelijk in met de startblokken met om ze de kneepjes een van het modellenvak te door leren. Als de meiden op tv 's avonds op tv een Anna Mail door krijgen met de de boodschap dat ze de uit volgende dag een met shoot met Nigel het hebben, het slaat hun fantasie op naar hol! De meiden hebben op op nog geen idee dat ze een met ijskoude verrassing het krijgen.

Het door lijkt alsof met de dames, na door het overleven van de castingdag, met het gevoel hebben tijdens dat de tijdens buit al binnen is. van Ze zijn moe, verveeld van en gedragen zich tijdens onprofessioneel. Er het wordt openlijk van gegaapt en geklaagd. De uit gevreesde maar onvermijdelijke metamorfose uit valt op tv bij veel meiden niet door in goede aarde van en door zelfs tijdens hun eerste fotoshoot van laten maar een paar naar met meiden zich van hun beste kant uit zien. Reden tijdens voor Nigel door Barker om in te grijpen op en de meiden in 's avonds te op tv met verrassen met een uit bezoek.

Tijdens hun eerste uit casting strijden de naar meiden om een een plek in het op modellenhuis en uit moeten ze meteen met het de met billen bloot. De casting bestaat op tv uit een op bikinishoot de onder toeziend oog van naar niemand minder dan Nigel Barker van en curvy topmodel een Danielle in van Grondelle. Uiteindelijk moeten in alle meiden zich met aan de voltallige jury op tv presenteren en tijdens hun loopje over de de catwalk met showen. Tien dames krijgen het van tijdens Anna Nooshin de sleutel van het in modellenhuis, voor de op tv overige van tien houdt het avontuur direct op naar op.

In de op spannende livefinale wordt tijdens duidelijk wie de van de vier met finalisten er met de hoofdprijs een vandoor gaat. op tv De overgebleven modellen tijdens strijden nog op een keer tegen elkaar op met de catwalk. met Dit keer bepaalt met niet alleen de in jury wie door er doorgaat, maar ook de de kijker thuis. het Het is een show tijdens vol fashion, in curves, van optredens en girlpower! Wie wordt op tv het eerste Nederlandse 'Curvy een op Supermodel'?

Het einde van op de wedstrijd is door in zicht tijdens en tijdens dat betekent: koffers in pakken! De meiden vertrekken in naar Marrakesh. Na een heerlijke uit nacht in in een sprookjesachtig hotel van is er de geen tijd om uit te relaxen. door Per kameel trekken de meiden van de woestijn in voor naar een spannende challenge in waarin zand de van in hoofdrol speelt. Na een lange dag tijdens in de hete tijdens woestijn van snakken de door modellen naar een op avondje uit en laten ze de zich verleiden met door het nachtleven. door Maar of dat nou zo in verstandig is op door de tijdens avond voor de belangrijkste shoot naar met van de wedstrijd? Wie houdt het in hoofd in koel en gaat door het naar de op tv finale?

Het gegil in van de in modellen is oorverdovend als ze tijdens ontdekken wie van hun deze week alle een tips en tricks uit op de het gebied make-up gaat naar leren. het Niemand minder dan de wereldberoemde tijdens vlogger uit Nikkie van NikkieTutorials neemt de het meiden onder handen. En door een welverdiende een meidenavond door ontaardt in een hysterische foodfight, het en dat vindt het niet een iedereen even grappig.

Diamonds are op tv a girl's best naar friend! De meiden zijn op tv dat na de met heftige het spinazieruzie van vorige week in in ieder geval op niet. Ondanks het de onderlinge strijd hebben in de de dames hun eerste 'go-see' voor met een op tv potentiele opdrachtgever. Het in model dat de het beste indruk achterlaat, haalt een dikke het prijs tijdens binnen. Lukt op het de meiden om zich professioneel de het op te stellen? Of met gooien de groeiende tijdens spanningen roet in het in eten?

Deze aflevering met staat op tv in het teken van body tijdens positivity! Terwijl de naar meiden in afgemat worden door van een personal trainer, is op een bezorger tijdens onderweg met een op bus vol spannende pakketjes. van De inhoud van uit de die pakketjes het doet een hoop stof uit opwaaien en zorgt bij een een paar in meiden met zelfs voor tranen. De spanning loopt het op nog verder op als de het modellen te horen in krijgen wat tijdens voor shoot ze gaan door doen. op Zijn de meiden bereid om door hun in grenzen te verleggen en van hun dromen waar het te maken?

De de schok van de de eerste eliminatie dreunt in nog lang na in op tv het modellenhuis, maar de veel tijd om op tv te uit rouwen hebben de dames niet. de De jury een staat namelijk in door de startblokken om ze de de tijdens kneepjes van het modellenvak het te leren. Als op de meiden 's avonds een de door Anna Mail krijgen met de op boodschap dat naar ze de op tv volgende dag een in shoot met Nigel naar hebben, slaat hun fantasie naar op hol! De meiden het hebben het nog geen idee dat ze een door ijskoude verrassing met krijgen.

Het van lijkt alsof de dames, het na naar het overleven van de door castingdag, het gevoel hebben dat een uit de buit al met binnen is. Ze een zijn moe, verveeld en gedragen zich van onprofessioneel. Er uit wordt door openlijk gegaapt en de geklaagd. De gevreesde tijdens maar onvermijdelijke metamorfose valt met bij veel meiden door niet in goede uit aarde en zelfs tijdens door hun tijdens eerste fotoshoot laten op maar een paar meiden zich van met hun beste kant in zien. door Reden voor Nigel Barker de om op in te grijpen en de meiden op tv in 's avonds te op verrassen met een uit bezoek.

april 2020
27-10-2019 23:37

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

20-10-2019 23:35

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

13-10-2019 23:34

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

06-10-2019 23:31

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

29-09-2019 23:41

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en zor...

22-09-2019 23:35

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

15-09-2019 23:29

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

08-09-2019 23:35

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 27-10-2019 om 23:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!