Programma gemist?

In tijdens de spannende livefinale wordt duidelijk van wie van tijdens de vier finalisten er in met de hoofdprijs naar vandoor gaat. De op een overgebleven modellen strijden nog tijdens een keer tegen een elkaar op de catwalk. uit Dit keer bepaalt niet de door alleen de jury wie er de doorgaat, in maar ook de kijker thuis. Het de is het een show vol fashion, een curves, optredens en girlpower! door Wie wordt het tijdens de eerste Nederlandse 'Curvy uit Supermodel'?

Het einde tijdens van met de wedstrijd is in uit zicht en dat met betekent: koffers pakken! een De meiden vertrekken in naar Marrakesh. Na van een heerlijke in nacht in een sprookjesachtig hotel is de het er geen tijd door om te relaxen. Per op kameel trekken de meiden door de woestijn in voor het een spannende challenge op tv waarin zand de van hoofdrol met speelt. Na een lange naar dag in de hete door woestijn uit snakken de modellen van naar een avondje uit van en laten ze zich tijdens verleiden tijdens door het de nachtleven. Maar of een dat nou zo het verstandig is op de avond door voor de belangrijkste tijdens shoot van op tv de wedstrijd? Wie houdt het uit hoofd de koel en gaat door met naar op de finale?

Het op tv gegil van de modellen is uit oorverdovend naar als ze ontdekken wie hun uit deze week een alle tips en de tricks op het het gebied in make-up gaat leren. Niemand in minder dan de wereldberoemde het vlogger naar Nikkie van NikkieTutorials het neemt de meiden onder handen. op En een welverdiende op meidenavond ontaardt in in een hysterische foodfight, en tijdens dat vindt niet het van iedereen even grappig.

Diamonds are met a van girl's best friend! De meiden zijn uit dat in na de heftige spinazieruzie van op tv vorige het week in ieder geval niet. naar Ondanks de het onderlinge strijd hebben met de dames hun eerste naar 'go-see' voor door een naar potentiele opdrachtgever. Het model met dat de beste indruk uit achterlaat, op haalt een dikke prijs op tv binnen. Lukt het de het meiden uit om zich professioneel op te stellen? tijdens Of gooien de de groeiende spanningen in roet in de het eten?

Deze aflevering op tv staat in het uit teken van uit body positivity! Terwijl de van meiden van afgemat worden door een personal trainer, van van is een bezorger onderweg met een door bus vol tijdens spannende pakketjes. De inhoud in van die met pakketjes doet een hoop van stof opwaaien een en met zorgt bij een paar meiden zelfs het voor uit tranen. De spanning de loopt nog verder op als de de modellen in te op horen krijgen wat voor shoot ze in gaan in doen. Zijn de meiden naar bereid om hun grenzen door te verleggen van en hun in dromen waar een te maken?

De schok van het de eerste in eliminatie dreunt nog lang de na in het tijdens modellenhuis, maar veel de tijd om op te rouwen hebben de het dames niet. de De jury staat namelijk in uit in de startblokken om van ze de het kneepjes van het modellenvak tijdens te leren. Als de meiden op tv door 's avonds een Anna Mail krijgen op met de boodschap van door dat ze de volgende dag een van shoot met met Nigel hebben, slaat hun tijdens fantasie op uit hol! De meiden de hebben nog de geen idee op dat ze een ijskoude verrassing op tv krijgen.

Het lijkt met alsof een de dames, na het in overleven van door de castingdag, het van gevoel hebben dat de buit al het binnen is. Ze naar zijn moe, verveeld een en gedragen van zich onprofessioneel. een Er wordt openlijk gegaapt in en geklaagd. tijdens De gevreesde maar onvermijdelijke tijdens metamorfose valt op bij veel naar meiden niet in goede aarde en met met zelfs tijdens hun op tv eerste fotoshoot laten maar met een paar op tv meiden zich van op hun beste kant zien. Reden het voor Nigel Barker om een in in te grijpen en de tijdens meiden 's avonds op te verrassen met een een op bezoek.

Tijdens hun door eerste casting uit strijden de in meiden om een het plek in het modellenhuis en moeten tijdens ze op tv meteen met van de billen bloot. een De casting bestaat het uit een bikinishoot onder door toeziend oog van niemand minder van de dan Nigel Barker en curvy uit topmodel Danielle van Grondelle. het in Uiteindelijk moeten alle meiden op tv zich aan de van voltallige jury uit presenteren en hun loopje over de uit op tv catwalk showen. Tien dames krijgen in van Anna het Nooshin de sleutel met van het modellenhuis, voor de het op tv overige tien houdt op het avontuur direct het op.

In tijdens de spannende livefinale uit wordt duidelijk wie het van de door vier finalisten er met de in hoofdprijs vandoor gaat. De uit een overgebleven modellen strijden de nog een keer tegen elkaar het op op de catwalk. Dit met keer bepaalt niet alleen op de jury wie naar er doorgaat, van maar ook de kijker naar thuis. Het is een show met van vol fashion, curves, optredens en met girlpower! op tv Wie wordt het eerste door Nederlandse 'Curvy op Supermodel'?

Het van einde van de wedstrijd is het in in zicht en uit dat betekent: koffers pakken! in De meiden vertrekken met naar Marrakesh. Na een heerlijke op nacht in in een sprookjesachtig hotel het is met er geen tijd om te in relaxen. naar Per kameel trekken uit de meiden de woestijn tijdens in voor een in spannende challenge waarin het zand de hoofdrol speelt. Na met een lange op dag in de met hete woestijn de snakken de modellen naar een uit avondje uit en op laten ze met zich verleiden door met het nachtleven. naar Maar of dat tijdens nou zo in verstandig is op de avond met voor de belangrijkste shoot het van van de wedstrijd? Wie houdt door het hoofd koel en de gaat op tv door naar de op finale?

Het uit gegil van de op tv modellen is oorverdovend op tv als ze ontdekken wie hun de deze naar week alle tips en tricks een op door het gebied make-up het gaat leren. Niemand een minder dan de wereldberoemde vlogger uit een Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden tijdens onder naar handen. En door een welverdiende meidenavond met ontaardt in een hysterische op tv foodfight, en dat vindt door niet iedereen even door grappig.

Diamonds are door a girl's tijdens best friend! De meiden zijn van dat na de op tv heftige spinazieruzie van op vorige uit week in ieder geval met niet. Ondanks het de onderlinge strijd hebben de van met dames hun eerste 'go-see' voor op een potentiele een opdrachtgever. Het model dat het de de beste indruk achterlaat, haalt een door dikke prijs binnen. van Lukt tijdens het de meiden om zich professioneel van op uit te stellen? Of gooien in de groeiende naar spanningen roet in het naar eten?

Deze aflevering op tv staat in het teken van met van body positivity! Terwijl de met meiden afgemat door worden door met een personal trainer, het is een bezorger onderweg op met een bus op vol spannende het pakketjes. De inhoud van de op tv die pakketjes doet de een hoop stof van opwaaien en zorgt bij op tv een paar in meiden zelfs voor tranen. door op tv De spanning loopt nog verder op op tv het als de modellen te horen krijgen van wat in voor shoot ze gaan uit doen. Zijn de op meiden bereid op tv om hun grenzen tijdens te verleggen en met hun dromen door waar te maken?

De schok van van de de eerste eliminatie dreunt met nog lang uit na in het modellenhuis, maar veel van tijd om naar te een rouwen hebben de dames in niet. De jury staat namelijk naar in de de startblokken om ze de op kneepjes van het op tv modellenvak te van leren. Als de meiden de 's avonds een tijdens Anna een Mail krijgen naar met de boodschap dat ze tijdens de volgende dag op een shoot door met Nigel hebben, naar slaat hun een fantasie op hol! De meiden hebben op tv nog geen op tv idee van dat ze een ijskoude verrassing op krijgen.

Het de lijkt alsof tijdens de dames, na van het overleven van de de castingdag, het gevoel met hebben dat het de buit al binnen het is. Ze tijdens zijn moe, verveeld en gedragen zich een onprofessioneel. Er wordt de openlijk gegaapt het en geklaagd. naar De gevreesde op tv maar onvermijdelijke metamorfose valt bij naar veel meiden niet in het goede aarde door en zelfs tijdens hun door door eerste fotoshoot laten maar een paar naar een meiden zich van hun tijdens beste kant tijdens zien. Reden voor tijdens Nigel Barker om door in te grijpen en de meiden door in 's avonds te verrassen het met een tijdens bezoek.

augustus 2021
27-10-2019 23:37

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

20-10-2019 23:35

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

13-10-2019 23:34

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

06-10-2019 23:31

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

29-09-2019 23:41

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en zor...

22-09-2019 23:35

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

15-09-2019 23:29

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

08-09-2019 23:35

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 27-10-2019 om 23:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!