Programma gemist?

In de spannende van livefinale wordt het duidelijk wie met van de vier in finalisten er met de hoofdprijs tijdens vandoor door gaat. De overgebleven modellen in strijden een nog een keer uit tegen elkaar op naar de catwalk. Dit keer bepaalt niet in uit alleen de jury wie tijdens er doorgaat, maar ook het de kijker het thuis. Het van is een show vol fashion, in curves, tijdens optredens en girlpower! een Wie wordt het eerste Nederlandse 'Curvy uit een Supermodel'?

Het door einde van de wedstrijd is door op in zicht en dat in betekent: koffers van pakken! De meiden vertrekken met naar Marrakesh. Na een heerlijke van nacht naar in een sprookjesachtig hotel tijdens is er geen door tijd om te naar relaxen. Per het kameel trekken de meiden in de woestijn in in voor een spannende door challenge waarin zand in de hoofdrol speelt. Na van de een lange dag de in de hete een woestijn snakken de modellen op tv naar een van avondje uit en de laten ze zich verleiden door het van tijdens nachtleven. Maar of dat van nou zo de verstandig is op de avond in voor de belangrijkste tijdens shoot van de wedstrijd? tijdens Wie houdt het de met hoofd koel en gaat door de naar de tijdens finale?

Het gegil op tv van de modellen naar is met oorverdovend als ze ontdekken wie van hun naar deze week alle tips op en tricks op het gebied tijdens op tv make-up gaat leren. Niemand minder het dan de de wereldberoemde vlogger Nikkie met van NikkieTutorials neemt de meiden door van onder handen. En van een welverdiende meidenavond ontaardt op in een van hysterische foodfight, en door dat vindt niet iedereen even door grappig.

Diamonds naar are a girl's best van friend! De een meiden zijn dat na de van heftige spinazieruzie door van een vorige week in ieder geval in niet. Ondanks door de onderlinge de strijd hebben de dames hun eerste in 'go-see' voor een een potentiele in opdrachtgever. Het model dat naar de beste tijdens indruk achterlaat, haalt op een dikke prijs binnen. met Lukt op het de meiden het om zich professioneel uit op te stellen? de Of gooien de groeiende spanningen uit roet in het tijdens eten?

Deze aflevering tijdens staat in van het teken van body positivity! naar Terwijl de meiden met met afgemat worden door een personal in trainer, is een bezorger met onderweg met een tijdens bus vol spannende door pakketjes. op tv De inhoud van die op pakketjes doet een de hoop stof opwaaien en op tv zorgt bij op een paar meiden zelfs op voor tranen. De op spanning loopt op nog verder op met als de van modellen te horen krijgen tijdens wat voor shoot ze in gaan doen. op tv Zijn de naar meiden bereid om hun grenzen in het te verleggen en op hun dromen waar het te maken?

De schok uit van de eerste tijdens eliminatie uit dreunt nog lang na een in het modellenhuis, maar door veel tijd om een te van rouwen hebben de dames niet. op De met jury staat namelijk in de startblokken naar om ze de uit tijdens kneepjes van het modellenvak te uit leren. Als de meiden door 's avonds een de Anna Mail op krijgen met de boodschap op tv dat door ze de tijdens volgende dag een shoot met naar Nigel hebben, slaat van hun fantasie de op hol! De meiden hebben het nog het geen idee dat ze een een ijskoude verrassing het krijgen.

Het op lijkt alsof de op dames, na het tijdens overleven van op de castingdag, het gevoel hebben dat in de de buit al binnen is. met Ze zijn moe, verveeld door en gedragen zich door van onprofessioneel. Er wordt openlijk uit gegaapt en geklaagd. De gevreesde op tv de maar onvermijdelijke metamorfose valt het bij veel meiden op tv niet in op goede aarde en zelfs tijdens hun het eerste fotoshoot laten van maar een in paar meiden zich op van hun beste op tv kant zien. met Reden voor van Nigel Barker om een in te grijpen en de meiden een 's avonds uit te verrassen met met een een bezoek.

Tijdens hun uit eerste casting strijden op tv de meiden door om een plek in het van het modellenhuis en moeten ze meteen met naar de billen in bloot. De casting bestaat naar van uit een bikinishoot onder toeziend oog een van niemand naar minder dan Nigel naar Barker en op tv curvy topmodel Danielle van op tv Grondelle. Uiteindelijk moeten met alle meiden zich aan een de voltallige jury met presenteren met en hun loopje over de tijdens catwalk tijdens showen. Tien dames het krijgen van Anna Nooshin een de op sleutel van het modellenhuis, voor de op tv overige tien op houdt het de avontuur direct de op.

In op de spannende livefinale wordt duidelijk tijdens wie van de van vier finalisten er in naar met de hoofdprijs op tv vandoor gaat. De overgebleven met modellen strijden het nog een keer de tegen elkaar op de uit catwalk. Dit keer bepaalt niet uit alleen de tijdens jury naar wie er doorgaat, de maar ook de kijker thuis. in Het is door een show vol tijdens fashion, curves, optredens naar en girlpower! Wie wordt een het door eerste Nederlandse 'Curvy het Supermodel'?

Het einde uit van op tv de wedstrijd is in zicht een en op tv dat betekent: koffers pakken! De meiden tijdens van vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke tijdens op nacht in een sprookjesachtig hotel op is er tijdens geen tijd om door te relaxen. Per met kameel trekken in de meiden de woestijn in voor op een spannende challenge op waarin zand de het met hoofdrol speelt. Na een lange dag tijdens in de hete de uit woestijn snakken de modellen naar van een van avondje uit en laten ze op zich verleiden met door het nachtleven. Maar of uit dat nou zo naar verstandig uit is op de door avond voor de belangrijkste de shoot uit van de wedstrijd? Wie houdt de het hoofd koel en het gaat door de naar een de finale?

Het op gegil van de naar modellen is oorverdovend tijdens als ze met ontdekken wie hun deze week tijdens alle tips uit en tricks op het gebied een make-up gaat leren. een door Niemand minder dan de uit wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials op neemt de het meiden onder handen. En in een welverdiende meidenavond een ontaardt in een van hysterische foodfight, op tv en naar dat vindt niet naar iedereen even grappig.

Diamonds in are a girl's op best friend! De op tv meiden zijn dat na een de heftige spinazieruzie van door het vorige week in ieder geval niet. naar de Ondanks de onderlinge strijd de hebben de met dames hun eerste door 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. een Het model dat de met beste op indruk achterlaat, een haalt een dikke prijs binnen. uit Lukt op tv het de meiden om het zich professioneel de op te stellen? Of gooien de met groeiende de spanningen roet in het een eten?

Deze het aflevering staat in het teken naar van body in positivity! Terwijl de van meiden uit afgemat worden door met een personal trainer, is een bezorger het onderweg met een op tv bus de vol spannende pakketjes. van De inhoud van de uit die pakketjes doet tijdens een hoop stof een opwaaien en zorgt uit bij een een paar meiden zelfs naar voor tranen. De spanning loopt het het nog verder op als de modellen van te op horen krijgen wat de voor shoot ze gaan op tv doen. op Zijn de meiden bereid om uit hun grenzen te een verleggen en hun in dromen waar te in maken?

De met schok van uit de eerste eliminatie dreunt nog op lang met na in het het modellenhuis, maar veel tijd om te in uit rouwen hebben de dames niet. De op tv jury staat een namelijk in van de startblokken de om ze de het kneepjes van het modellenvak te in leren. Als tijdens de meiden 's avonds een uit een Anna Mail krijgen met de het boodschap dat in ze de volgende de dag een shoot met Nigel tijdens hebben, op tv slaat hun fantasie op naar hol! De meiden hebben op nog door geen idee het dat ze een ijskoude tijdens verrassing krijgen.

Het lijkt alsof tijdens de van dames, na het overleven op van de castingdag, het door gevoel hebben uit dat de tijdens buit al binnen door is. Ze zijn moe, op tv verveeld op en gedragen zich onprofessioneel. in Er wordt openlijk gegaapt in en geklaagd. De gevreesde tijdens maar naar onvermijdelijke metamorfose valt bij met veel meiden op tv niet in naar goede aarde en zelfs tijdens het hun eerste op tv fotoshoot laten maar een op paar meiden zich tijdens van hun beste met kant zien. Reden voor op tv Nigel Barker om op in te grijpen in en de meiden het van 's avonds te verrassen in met een de bezoek.

april 2021
27-10-2019 23:37

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

20-10-2019 23:35

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

13-10-2019 23:34

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

06-10-2019 23:31

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

29-09-2019 23:41

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en zor...

22-09-2019 23:35

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

15-09-2019 23:29

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

08-09-2019 23:35

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 27-10-2019 om 23:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!