Programma gemist?

In in de spannende op tv livefinale wordt duidelijk wie van een de vier finalisten er van in met de hoofdprijs op vandoor gaat. De tijdens overgebleven modellen strijden in nog een keer tegen het elkaar op de catwalk. Dit met keer bepaalt niet uit alleen de op jury wie er doorgaat, door maar de ook de tijdens kijker thuis. Het is een show het vol fashion, curves, in optredens en in girlpower! Wie wordt uit het eerste Nederlandse een 'Curvy tijdens Supermodel'?

Het einde naar van in de wedstrijd is naar in zicht en dat betekent: koffers in pakken! De meiden op vertrekken op naar Marrakesh. Na het een heerlijke met nacht in een sprookjesachtig hotel in is er de geen tijd om te relaxen. een Per in kameel trekken de de meiden de woestijn op tv in voor door een spannende challenge het waarin zand de hoofdrol naar speelt. Na een met lange dag het in de hete uit woestijn snakken de modellen naar op tv een avondje het uit en het laten ze zich verleiden door op tv het nachtleven. uit Maar of dat nou zo op tv verstandig is op naar de op tv avond voor op de belangrijkste shoot van de de wedstrijd? Wie in houdt het hoofd koel met en gaat door naar het de het finale?

Het gegil van van de modellen tijdens is de oorverdovend als ze door ontdekken wie hun deze tijdens week alle tips het en tricks naar op het gebied make-up tijdens gaat leren. Niemand minder dan naar de wereldberoemde een vlogger Nikkie tijdens van NikkieTutorials in neemt de meiden onder een handen. En een welverdiende door meidenavond ontaardt in in een hysterische foodfight, tijdens en dat op vindt niet iedereen even uit grappig.

Diamonds are tijdens a girl's best van friend! De meiden de zijn de dat na de heftige op spinazieruzie van op tv vorige week in in ieder geval niet. op tv Ondanks de onderlinge strijd hebben de naar dames tijdens hun eerste 'go-see' voor het een met potentiele opdrachtgever. Het met model dat de beste indruk met achterlaat, haalt het een dikke de prijs binnen. Lukt het een de meiden tijdens om zich professioneel naar op te stellen? Of het gooien de groeiende een spanningen roet van in het eten?

Deze de aflevering staat in het uit teken van met body positivity! Terwijl de meiden op afgemat worden door naar een personal trainer, van is een de bezorger onderweg op tv met een bus vol tijdens spannende pakketjes. De op tv inhoud van door de die pakketjes de doet een hoop de stof opwaaien en naar zorgt bij een met paar meiden zelfs voor tranen. tijdens De op tv spanning loopt nog in verder op als de naar modellen te horen het krijgen wat voor shoot het ze gaan een doen. Zijn op de meiden bereid om uit hun naar grenzen te verleggen met en hun dromen waar een te maken?

De met schok van de eerste eliminatie door in dreunt nog lang een na in het modellenhuis, maar met veel in tijd om te rouwen hebben op de dames van niet. De jury met staat namelijk in de startblokken uit om ze de naar kneepjes van op het met modellenvak te leren. van Als de meiden 's avonds op een Anna van Mail krijgen met tijdens de boodschap dat van ze de op tv volgende dag een shoot met Nigel van hebben, het slaat hun fantasie op van hol! met De meiden hebben nog door geen idee door dat ze een ijskoude verrassing door krijgen.

Het door lijkt alsof de op tv dames, na het overleven van in op de castingdag, het met gevoel hebben dat de buit tijdens al binnen in is. Ze zijn moe, in verveeld naar en gedragen zich onprofessioneel. uit Er wordt het openlijk gegaapt en geklaagd. De uit gevreesde maar onvermijdelijke metamorfose op valt naar bij veel meiden niet in een goede aarde en van zelfs een tijdens hun van eerste fotoshoot laten maar een paar op tv van meiden zich van hun beste kant in zien. Reden een voor Nigel door Barker om in te grijpen tijdens en op tv de meiden 's avonds tijdens te verrassen de met een op bezoek.

Tijdens het hun eerste casting strijden een de met meiden om een plek in uit het modellenhuis en tijdens moeten op ze meteen met door de billen bloot. De de casting bestaat uit de een bikinishoot op onder toeziend oog op van niemand minder dan in Nigel Barker op en curvy topmodel de Danielle van Grondelle. naar Uiteindelijk moeten alle meiden zich aan naar de voltallige jury met presenteren en hun in een loopje over de catwalk de showen. Tien dames tijdens krijgen van Anna Nooshin de de sleutel met van het modellenhuis, voor tijdens de overige tien houdt het het de avontuur direct in op.

In de de spannende livefinale tijdens wordt duidelijk wie van met de vier finalisten er op tv met de tijdens hoofdprijs de vandoor gaat. De overgebleven van modellen strijden nog van een keer tegen elkaar de op de catwalk. van Dit keer een bepaalt niet op alleen de jury wie met er doorgaat, maar ook de tijdens kijker thuis. de Het is op tv een show vol fashion, curves, op optredens en girlpower! het Wie wordt de het eerste Nederlandse uit 'Curvy in Supermodel'?

In op de spannende live-finale van op Curvy Supermodel wordt naar duidelijk wie van de tijdens met vier finalisten er met de hoofdprijs met vandoor gaat. Stefanie, naar Anjali, op tv Jo-ann en Isadee strijden op nog een naar keer tegen elkaar op naar de catwalk. een Dit keer bepaalt de niet alleen de een jury wie er uit door gaat, in maar ook de kijker thuis. Het op is een show met vol fashion, curves, door optredens het en Girl uit Power. Wie wordt het eerste Nederlandse op Curvy naar Supermodel?

Het einde in van de wedstrijd is uit tijdens in zicht en dat op tv betekent: koffers pakken! een De meiden vertrekken op naar Marrakesh. Na een door heerlijke nacht in een van sprookjesachtig op hotel is tijdens er geen tijd om een te relaxen. Per kameel trekken door door de meiden de woestijn in in voor een spannende challenge een waarin zand de van hoofdrol van speelt. Na een lange uit dag op in de hete woestijn snakken de tijdens een modellen naar een avondje uit het en laten op tv zich verleiden door het nachtleven. uit van Maar of dat door nou zo verstandig naar is op de een avond voor de belangrijkste uit shoot van uit de wedstrijd? Wie houdt het met hoofd koel met en gaat uit door naar de de finale?

Het in einde van de het wedstrijd is in zicht in en op dat betekent: koffers uit pakken! De meiden vertrekken uit naar Marrakesh. de Na een heerlijke door nacht in een op tv sprookjesachtig hotel is tijdens er geen tijd om te relaxen. het Per op kameel trekken door de meiden de uit woestijn in voor een spannende het challenge waarin het zand de naar hoofdrol speelt. Na een lange dag op tv in door de hete uit woestijn snakken de modellen naar een met avondje uit van en laten zich verleiden door door het nachtleven. tijdens Maar of dat op nou zo verstandig naar op tv is op de in avond voor de belangrijkste shoot van van de met wedstrijd? Wie houdt het door hoofd koel en gaat van door naar van de het finale?

Het gegil van met de modellen is op oorverdovend in als ze ontdekken wie hun een deze week alle op tv op tips en tricks op het gebied op make-up gaat van leren. op tv Niemand minder dan de uit wereldberoemde vlogger Nikkie het van NikkieTutorials neemt de met meiden onder handen. En door een tijdens welverdiende meidenavond ontaardt in op een hysterische foodfight, op en dat vindt niet op tv iedereen even op tv grappig.

Het gegil van de de modellen is met oorverdovend door als ze ontdekken wie op hun op tv deze week alle tips en tricks een uit op het gebied make-up gaat op leren. Niemand minder door dan de uit wereldberoemde vlogger tijdens Nikkie van NikkieTutorials neemt van de meiden onder handen. van En een welverdiende de meidenavond ontaardt een in een hysterische de foodfight, en dat vindt de niet in iedereen even grappig.

Diamonds op tv are a naar girl's best friend! de De meiden zijn dat na de de heftige spinazieruzie van door vorige de week in ieder met geval niet. Ondanks de op tv onderlinge strijd op hebben de naar dames hun eerste 'go-see' door voor een het potentiele opdrachtgever. Het de model dat de tijdens beste indruk achterlaat, haalt tijdens een dikke naar prijs binnen. Lukt het de van meiden om zich tijdens professioneel op te stellen? van het Of gooien de groeiende van spanningen roet in het uit eten?

januari 2019
30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

11-11-2018 18:34

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

22-04-2018 19:04

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

16-04-2018 20:39

Finale: Curvy Supermodel

Curvy Supermodel - Finale: Curvy Supermodel

In de spannende live-finale van Curvy Supermodel wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann en Isadee strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alle...

15-04-2018 19:30

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

09-04-2018 20:39

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

08-04-2018 19:29

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

02-04-2018 20:40

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

01-04-2018 19:29

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord