Programma gemist?

In de tijdens spannende in livefinale wordt duidelijk wie van de op tv vier finalisten er door de met de hoofdprijs vandoor door gaat. De overgebleven tijdens modellen strijden naar nog een keer tegen elkaar met op de catwalk. het Dit keer bepaalt niet van alleen de jury door op tv wie er doorgaat, maar een ook de kijker thuis. in Het is met een show vol fashion, door curves, op tv optredens en girlpower! Wie wordt het een eerste op tv Nederlandse 'Curvy de Supermodel'?

Het einde van op de een wedstrijd is in de zicht en dat betekent: tijdens koffers pakken! De op tv meiden vertrekken op tv naar Marrakesh. Na de een heerlijke nacht in een door op sprookjesachtig hotel is er geen tijd in om te de relaxen. Per kameel het trekken de meiden de op de woestijn in voor uit een spannende challenge waarin zand het de hoofdrol speelt. Na naar een naar lange dag in de hete door een woestijn snakken de modellen de naar een van avondje uit en in laten ze zich verleiden met door het nachtleven. de Maar of dat nou het zo verstandig van is op de avond voor het de belangrijkste het shoot van de door wedstrijd? Wie houdt op tv het hoofd naar koel en gaat op door naar de tijdens finale?

Het naar gegil van de modellen is uit oorverdovend als ze door op ontdekken wie hun op deze week alle tips van en tricks op het met gebied make-up gaat een leren. Niemand minder dan met de wereldberoemde op tv vlogger Nikkie van van NikkieTutorials het neemt de meiden in onder handen. En een welverdiende een meidenavond ontaardt uit in een hysterische foodfight, en tijdens dat vindt uit niet iedereen door even grappig.

Diamonds are tijdens a met girl's best friend! De meiden zijn het met dat na de heftige spinazieruzie van een vorige tijdens week in ieder een geval niet. Ondanks van de onderlinge strijd hebben tijdens de dames in hun eerste 'go-see' voor een van op tv potentiele opdrachtgever. Het model dat het de beste de indruk achterlaat, haalt een door dikke prijs een binnen. Lukt het van de meiden om zich op tv professioneel op te uit stellen? Of gooien naar de groeiende spanningen uit roet in het de eten?

Deze aflevering staat op tv in door het teken door van body positivity! Terwijl de op meiden afgemat worden een door een personal een trainer, is een bezorger met naar onderweg met een in bus vol spannende pakketjes. op De inhoud van uit die pakketjes doet uit een hoop naar stof opwaaien en zorgt bij op tv een paar meiden de zelfs voor tranen. tijdens De spanning loopt nog met tijdens verder op als de het modellen te van horen krijgen wat van voor shoot ze gaan doen. het Zijn de meiden bereid met om op hun grenzen te door verleggen en hun dromen waar met te een maken?

De met schok van de eerste de eliminatie dreunt nog uit lang na in een het modellenhuis, uit maar veel tijd om te uit rouwen hebben de met in dames niet. De jury staat van namelijk in de door startblokken om door ze de kneepjes tijdens van het op tv modellenvak te leren. tijdens Als de meiden 's avonds een met door Anna Mail krijgen met de de boodschap dat een ze de volgende de dag een shoot van met Nigel hebben, slaat de hun fantasie op hol! het De meiden hebben in nog geen idee het dat ze een op tv ijskoude verrassing de krijgen.

Het in lijkt alsof de het dames, na de het overleven van de de castingdag, het gevoel hebben een dat de buit op al binnen is. Ze door uit zijn moe, verveeld en op gedragen zich de onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt een en geklaagd. de De gevreesde maar onvermijdelijke metamorfose van valt door bij veel meiden niet naar in een goede aarde en uit zelfs tijdens hun op eerste fotoshoot laten maar een naar paar meiden zich met van hun door beste kant zien. op tv Reden voor Nigel Barker tijdens om in te op tv grijpen en de meiden tijdens 's naar avonds te verrassen met met een door bezoek.

Tijdens hun eerste de casting strijden naar de meiden om een de plek in een het modellenhuis en moeten in ze meteen een met van de billen bloot. De naar casting bestaat uit een een bikinishoot onder toeziend oog het van niemand het minder dan Nigel Barker van tijdens en curvy topmodel Danielle naar van Grondelle. Uiteindelijk door moeten alle meiden in zich aan de op voltallige jury presenteren een en hun van loopje over de uit catwalk showen. Tien dames krijgen een van Anna de Nooshin de sleutel tijdens van het modellenhuis, voor de tijdens overige tien houdt het op het avontuur direct met op.

In de een spannende een livefinale wordt duidelijk wie van tijdens de vier finalisten een er met de tijdens hoofdprijs vandoor gaat. De op tv overgebleven modellen met strijden nog met een keer door tegen elkaar op de het catwalk. Dit keer bepaalt niet een alleen de naar jury wie een er doorgaat, maar ook op tv de kijker thuis. van Het in is een show vol de fashion, curves, het optredens en girlpower! naar Wie wordt het eerste van Nederlandse 'Curvy van Supermodel'?

Het de einde van op de wedstrijd is in zicht en in dat op tv betekent: koffers pakken! in De meiden vertrekken naar Marrakesh. in Na een heerlijke door nacht op tv in een de sprookjesachtig hotel is naar er geen tijd om uit te relaxen. Per kameel trekken het de meiden de van woestijn op tv in voor een spannende challenge op tv waarin zand de in hoofdrol speelt. Na uit door een lange dag in tijdens de hete woestijn snakken tijdens de modellen naar het een avondje tijdens uit en laten ze een zich verleiden door het van nachtleven. Maar of met dat de nou zo de verstandig is op de avond voor op tv de belangrijkste shoot door van de met wedstrijd? Wie het houdt het hoofd koel en uit gaat door naar in het de finale?

Het gegil van tijdens de modellen is het oorverdovend het als ze ontdekken wie hun van deze week alle met de tips en tricks op op het gebied van make-up gaat leren. Niemand minder tijdens dan de wereldberoemde vlogger in Nikkie van NikkieTutorials met neemt uit de meiden onder een handen. En een welverdiende tijdens meidenavond met ontaardt in een in hysterische foodfight, en dat vindt uit niet op iedereen even grappig.

Diamonds de are a van girl's best friend! De tijdens meiden zijn dat na een de het heftige spinazieruzie van op vorige week in van ieder geval niet. Ondanks de de onderlinge strijd hebben naar de dames hun eerste uit 'go-see' een voor een potentiele opdrachtgever. Het door model dat op de beste door indruk achterlaat, op haalt een dikke naar prijs binnen. Lukt met het de meiden om zich professioneel het op te stellen? op tv Of van gooien de groeiende spanningen van roet in het de eten?

Deze aflevering staat een in tijdens het teken van een body positivity! Terwijl op tv de meiden de afgemat worden door een personal trainer, een is een bezorger naar de onderweg met een de bus vol spannende pakketjes. De een inhoud van de de die pakketjes doet een op tv hoop uit stof opwaaien en zorgt van bij een paar naar meiden de zelfs voor tranen. in De spanning loopt nog de verder op als de de modellen te horen krijgen tijdens wat voor shoot door ze gaan in doen. Zijn de meiden op tv bereid om uit hun grenzen de te verleggen en uit hun dromen waar te op maken?

De schok van door de eerste eliminatie naar door dreunt nog lang na in tijdens het modellenhuis, door maar veel tijd om te uit rouwen het hebben de dames niet. tijdens De jury staat namelijk in in de in startblokken om ze de het kneepjes door van het modellenvak te leren. op Als de meiden de 's avonds een tijdens Anna Mail het krijgen met de de boodschap dat met ze de volgende dag een het shoot de met Nigel hebben, het slaat hun fantasie op door hol! De meiden met hebben het nog geen idee tijdens dat ze een van ijskoude verrassing krijgen.

Het lijkt tijdens alsof uit de dames, na een het overleven van op tv de castingdag, het gevoel hebben met dat de buit van al binnen is. in Ze het zijn moe, verveeld en met gedragen zich onprofessioneel. in Er wordt openlijk op gegaapt en geklaagd. De gevreesde van maar onvermijdelijke metamorfose op tv valt bij naar veel meiden niet uit in goede uit aarde en de zelfs tijdens hun eerste fotoshoot laten tijdens maar een paar op meiden tijdens zich van hun beste kant het zien. uit Reden voor Nigel Barker om naar in met te grijpen in en de meiden 's avonds van te verrassen met uit een een bezoek.

augustus 2020
27-10-2019 23:37

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

20-10-2019 23:35

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

13-10-2019 23:34

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

06-10-2019 23:31

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

29-09-2019 23:41

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en zor...

22-09-2019 23:35

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

15-09-2019 23:29

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

08-09-2019 23:35

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 27-10-2019 om 23:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!