Programma gemist?

In met de spannende livefinale wordt duidelijk naar wie het van de naar vier finalisten er de met de hoofdprijs vandoor gaat. De door overgebleven modellen strijden van nog een van keer tegen elkaar op tijdens de catwalk. naar Dit in keer bepaalt niet alleen de jury op wie op er doorgaat, maar ook met de kijker thuis. in Het met is een show vol in fashion, curves, optredens en girlpower! door Wie wordt met het eerste Nederlandse 'Curvy in met Supermodel'?

Het einde van op tv de door wedstrijd is een in zicht en dat betekent: een koffers pakken! De met meiden vertrekken in naar Marrakesh. Na een het heerlijke nacht uit in een sprookjesachtig hotel uit is er geen tijd in om een te relaxen. Per kameel een trekken de meiden naar de woestijn in uit voor een spannende challenge uit waarin zand een de hoofdrol op tv speelt. Na een van lange dag met in de hete woestijn snakken op tv de tijdens modellen naar een avondje door uit en laten ze uit zich verleiden door uit het nachtleven. met Maar of de dat nou zo in verstandig is op de het avond voor van de belangrijkste shoot van de wedstrijd? de Wie houdt naar het naar hoofd koel en op tv gaat door naar de uit finale?

Het uit gegil van de op tv modellen is oorverdovend als ze op tv tijdens ontdekken wie hun uit deze week alle tips uit en tricks op van het gebied make-up gaat in leren. Niemand naar minder dan de wereldberoemde tijdens vlogger Nikkie tijdens van NikkieTutorials neemt de meiden van met onder handen. En uit een welverdiende meidenavond ontaardt in een een de hysterische foodfight, en van dat vindt niet iedereen in even grappig.

Diamonds met are a girl's een best friend! door De meiden zijn dat na de met heftige spinazieruzie tijdens van de vorige week in ieder met geval niet. Ondanks de van onderlinge strijd hebben de het op tv dames hun eerste 'go-see' voor de een potentiele opdrachtgever. de Het model door dat de uit beste indruk achterlaat, haalt een van dikke in prijs binnen. Lukt de het de meiden om zich professioneel het op met te stellen? Of gooien tijdens de met groeiende spanningen roet uit in het eten?

Deze aflevering staat het in het teken door naar van body positivity! Terwijl de op meiden afgemat worden van door een tijdens personal trainer, het is een bezorger onderweg met op tv een bus op vol spannende pakketjes. De inhoud een van met die pakketjes het doet een hoop stof opwaaien van en het zorgt bij een paar de meiden zelfs voor naar tranen. De spanning loopt op nog verder op van als de de modellen te horen op tv krijgen wat voor shoot ze door gaan van doen. Zijn de in meiden bereid om in hun grenzen te verleggen en naar hun uit dromen waar door te maken?

De de schok van tijdens de eerste eliminatie dreunt tijdens nog lang na in op het modellenhuis, maar op tv veel tijd om naar te rouwen hebben een de op tv dames niet. De jury de staat namelijk een in de startblokken op om ze de kneepjes van op tv het modellenvak op tv te leren. Als het de meiden het 's avonds een Anna Mail in krijgen met tijdens de boodschap dat ze de door volgende dag een in shoot met in Nigel het hebben, slaat hun met fantasie op hol! De een meiden hebben nog geen idee een dat ze uit een de ijskoude verrassing krijgen.

Het met lijkt alsof naar de dames, na het overleven van naar de een castingdag, het gevoel hebben op tv dat de buit al uit binnen is. Ze uit zijn moe, verveeld tijdens en gedragen van zich onprofessioneel. het Er wordt openlijk gegaapt en het geklaagd. De met gevreesde op maar onvermijdelijke metamorfose in valt bij veel meiden niet uit in goede in aarde en zelfs tijdens hun met eerste fotoshoot met laten maar een paar door meiden zich van tijdens tijdens hun beste kant zien. Reden voor in Nigel Barker om het in te grijpen een en met de meiden een 's avonds te verrassen met van een met bezoek.

Tijdens hun eerste in casting strijden door de meiden met om een de plek in het het modellenhuis en moeten ze meteen met met van de billen bloot. tijdens De casting bestaat in uit een bikinishoot onder toeziend oog op tv tijdens van niemand minder dan Nigel de Barker met en curvy topmodel Danielle naar van Grondelle. op tv Uiteindelijk moeten alle meiden met zich aan tijdens de voltallige jury een presenteren en hun een loopje over de catwalk showen. Tien op dames de krijgen van in Anna Nooshin de op tv sleutel van het modellenhuis, voor de in in overige tien houdt het avontuur direct door uit op.

In de spannende op livefinale op tv wordt duidelijk door wie van de vier finalisten tijdens er met de het hoofdprijs vandoor uit gaat. De overgebleven het modellen strijden nog het een keer tegen met elkaar op de catwalk. Dit van keer bepaalt van niet alleen naar de jury het wie er doorgaat, maar ook tijdens de op kijker thuis. Het is uit een show op tv vol fashion, curves, optredens tijdens en girlpower! Wie wordt het met eerste Nederlandse 'Curvy een het Supermodel'?

Het naar einde van tijdens de wedstrijd is in zicht op tv en met dat betekent: koffers tijdens pakken! De meiden een vertrekken naar Marrakesh. van Na een heerlijke in nacht in een sprookjesachtig hotel van is op er geen tijd op om te relaxen. door Per kameel trekken de meiden de de het woestijn in voor een het spannende challenge waarin zand de naar hoofdrol speelt. Na op tv een een lange dag van in de hete woestijn snakken op tv de modellen de naar een van avondje uit en laten ze op tv zich de verleiden door het nachtleven. Maar of op dat nou naar zo verstandig is in op de avond voor naar de belangrijkste shoot door van van de wedstrijd? door Wie houdt het hoofd op tv koel en met gaat door naar de de finale?

Het naar gegil van de modellen is door uit oorverdovend als ze ontdekken wie hun in deze week met alle in tips en tricks op het gebied in tijdens make-up gaat leren. Niemand minder tijdens dan de wereldberoemde op vlogger Nikkie van met NikkieTutorials neemt in de meiden onder tijdens handen. En een in welverdiende meidenavond ontaardt in in een hysterische foodfight, en van dat vindt niet door iedereen op tv even grappig.

Diamonds are tijdens a girl's best friend! van tijdens De meiden zijn dat na van de heftige spinazieruzie uit van vorige naar week in van ieder geval niet. Ondanks het de onderlinge met strijd hebben de dames hun eerste op tv 'go-see' voor een tijdens potentiele opdrachtgever. Het de op tv model dat de naar beste indruk achterlaat, haalt op tv een dikke prijs binnen. Lukt naar in het de meiden om zich met professioneel op van te stellen? uit Of gooien de groeiende spanningen naar roet in een het eten?

Deze tijdens aflevering staat in uit het teken van op tv body positivity! Terwijl de meiden van afgemat worden door de een personal trainer, de uit is een bezorger onderweg met het een bus vol op tv spannende pakketjes. De inhoud een op van de die pakketjes doet een een hoop het stof opwaaien en uit zorgt bij een paar meiden op tv zelfs met voor tranen. De spanning door loopt nog verder de op naar als de modellen te horen naar krijgen wat voor shoot met ze van gaan doen. Zijn de meiden uit met bereid om hun tijdens grenzen te verleggen en hun naar dromen waar met te maken?

De op schok van de eerste eliminatie door de dreunt nog lang op na in het modellenhuis, het maar veel tijd om in te rouwen hebben een de dames niet. naar De jury door staat namelijk in op tv de startblokken om ze de van kneepjes van het op tv het modellenvak te leren. uit Als de meiden 's avonds een uit Anna Mail op tv krijgen met de naar boodschap dat naar ze de volgende dag naar een shoot met uit Nigel hebben, slaat hun naar fantasie met op hol! De het meiden hebben nog geen idee de dat op tv ze een ijskoude verrassing het krijgen.

Het lijkt naar alsof de dames, tijdens na met het overleven van de castingdag, het op tv gevoel naar hebben dat de buit al een binnen is. Ze uit zijn moe, een verveeld en in gedragen zich onprofessioneel. de Er wordt op tv openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde het maar onvermijdelijke met metamorfose in valt bij veel meiden niet in in goede naar aarde en op zelfs tijdens hun eerste met fotoshoot laten maar op een paar meiden zich in van hun uit beste kant zien. Reden op tv voor Nigel tijdens Barker om in op tv te grijpen en de meiden naar 's het avonds te in verrassen met een tijdens bezoek.

november 2020
27-10-2019 23:37

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

20-10-2019 23:35

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

13-10-2019 23:34

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

06-10-2019 23:31

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

29-09-2019 23:41

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en zor...

22-09-2019 23:35

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

15-09-2019 23:29

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

08-09-2019 23:35

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 27-10-2019 om 23:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!