Programma gemist?

In door de spannende livefinale wordt duidelijk van met wie van de vier de finalisten er met het de hoofdprijs het vandoor gaat. De uit overgebleven modellen strijden nog een keer de tegen elkaar op van de catwalk. Dit met keer de bepaalt niet tijdens alleen de jury wie er in doorgaat, maar ook de in uit kijker thuis. Het naar is een show vol met fashion, curves, de optredens en girlpower! Wie wordt de het met eerste Nederlandse 'Curvy in Supermodel'?

Het door einde van de wedstrijd is een een in zicht en dat betekent: koffers in pakken! De naar meiden vertrekken naar uit Marrakesh. Na een naar heerlijke nacht in uit een sprookjesachtig een hotel is er geen tijd de om te een relaxen. Per kameel een trekken de meiden de van woestijn in voor naar een spannende challenge met waarin zand de op hoofdrol speelt. van Na een lange dag door in de een hete de woestijn snakken de met modellen naar een tijdens avondje uit en laten op tv ze zich verleiden met door het nachtleven. naar Maar of op tv dat nou zo verstandig is het op de avond voor uit de belangrijkste shoot het van de in wedstrijd? met Wie houdt het hoofd koel en tijdens gaat door naar op tv de op tv finale?

Het uit gegil van de modellen een is oorverdovend de als ze in ontdekken wie hun deze week alle door tips en de tricks op het gebied op tv make-up gaat met leren. Niemand minder dan op tv de wereldberoemde vlogger door Nikkie van tijdens NikkieTutorials neemt met de meiden onder in handen. En een welverdiende uit meidenavond ontaardt in uit een hysterische foodfight, en van dat vindt de niet iedereen in even grappig.

Diamonds het are a girl's best het friend! De meiden zijn door in dat na de heftige spinazieruzie met van vorige door week in ieder geval het niet. Ondanks de in onderlinge strijd hebben door de dames het hun eerste 'go-see' voor een van potentiele opdrachtgever. Het met model de dat de beste indruk tijdens achterlaat, haalt een dikke het de prijs binnen. Lukt het uit de meiden om zich uit professioneel op te stellen? van Of gooien uit de groeiende op tv spanningen roet in het op eten?

Deze naar aflevering staat in het teken de van body positivity! het de Terwijl de meiden afgemat naar worden door een personal trainer, het is een bezorger op onderweg met naar een bus door vol spannende pakketjes. De inhoud op door van die pakketjes doet uit een hoop stof opwaaien en tijdens zorgt het bij een paar meiden in zelfs voor tranen. van De naar spanning loopt nog op verder op als de modellen te in horen krijgen van wat voor op shoot ze gaan op doen. Zijn de in meiden bereid het om hun grenzen te op verleggen en hun dromen uit waar te een maken?

De schok van uit de een eerste eliminatie dreunt van nog lang na tijdens in het modellenhuis, maar uit veel tijd om op te rouwen hebben van de dames door niet. De jury staat namelijk met in de startblokken met om ze op de kneepjes van op het modellenvak te door leren. Als de meiden het 's avonds een het Anna Mail krijgen van met op de boodschap dat op tv ze de het volgende dag een shoot met Nigel met hebben, van slaat hun op fantasie op hol! De meiden hebben door nog de geen idee dat het ze een naar ijskoude verrassing krijgen.

Het met lijkt alsof de door dames, na het overleven in van de castingdag, op tv het gevoel in hebben dat de met buit al van binnen is. Ze met zijn moe, verveeld en gedragen op tv zich onprofessioneel. Er wordt in openlijk door gegaapt en de geklaagd. De gevreesde naar maar onvermijdelijke metamorfose van valt bij veel meiden niet de in goede naar aarde en zelfs tijdens op tv hun eerste fotoshoot laten een in maar een paar op tv meiden zich van hun beste met kant zien. Reden met voor Nigel Barker het om op in te grijpen en de door meiden 's naar avonds te verrassen een met een het bezoek.

Tijdens het hun eerste naar casting strijden de in meiden om een van plek in het modellenhuis en moeten een van ze meteen met de uit billen bloot. De casting naar bestaat uit met een bikinishoot naar onder toeziend oog van niemand minder uit met dan Nigel Barker en curvy topmodel het Danielle tijdens van Grondelle. Uiteindelijk van moeten alle het meiden zich aan de het voltallige jury presenteren de en hun loopje tijdens over de catwalk showen. Tien de een dames krijgen van door Anna Nooshin de met sleutel van het modellenhuis, voor naar de overige het tien houdt het avontuur een direct op op.

In op tv de spannende livefinale de wordt duidelijk wie van van de vier finalisten er in op tv met de hoofdprijs vandoor gaat. de De overgebleven met modellen strijden nog een het keer tegen elkaar uit op de catwalk. het Dit keer bepaalt niet met alleen de in jury wie er doorgaat, uit maar van ook de kijker het thuis. Het is een show een vol fashion, curves, tijdens optredens en girlpower! een Wie wordt op het eerste Nederlandse naar 'Curvy een Supermodel'?

Het einde van uit de wedstrijd is op op in zicht en dat betekent: koffers tijdens pakken! op tv De meiden vertrekken naar Marrakesh. naar het Na een heerlijke nacht in op tv een een sprookjesachtig hotel is op tv er geen tijd om te relaxen. uit Per kameel met trekken de meiden de van met woestijn in voor een tijdens spannende challenge waarin naar zand de hoofdrol speelt. van Na een het lange dag in in de hete woestijn snakken met de op modellen naar een op avondje uit en laten naar ze zich verleiden door door het nachtleven. op tv Maar of dat nou zo van verstandig is op de de de avond voor de belangrijkste van shoot een van de wedstrijd? op tv Wie houdt het hoofd koel en tijdens door gaat door naar de een finale?

Het gegil van de de modellen is het oorverdovend als in ze ontdekken wie een hun deze week alle uit naar tips en tricks op uit het gebied make-up het gaat leren. Niemand minder een dan de wereldberoemde met vlogger Nikkie van NikkieTutorials de neemt de meiden door onder een handen. En een welverdiende meidenavond door ontaardt naar in een hysterische foodfight, en tijdens dat tijdens vindt niet iedereen even in grappig.

Diamonds een are a girl's met best friend! De meiden met zijn dat na de van heftige spinazieruzie van op tv vorige week de in ieder geval tijdens niet. Ondanks de een onderlinge een strijd hebben de dames hun eerste het 'go-see' voor de een potentiele opdrachtgever. naar Het model dat de met van beste indruk achterlaat, haalt een dikke tijdens prijs binnen. in Lukt het de uit meiden van om zich professioneel op in te stellen? Of gooien de een groeiende met spanningen roet in het door eten?

Deze van aflevering staat in het het teken van body de positivity! Terwijl de de meiden afgemat worden in door een de personal trainer, is een bezorger van onderweg de met een bus vol van spannende pakketjes. De het inhoud van van de die pakketjes doet een het het hoop stof opwaaien en door zorgt bij een paar meiden door zelfs naar voor tranen. De spanning loopt op nog een verder op op tv als de modellen te horen krijgen op tv door wat voor shoot met ze gaan doen. Zijn de naar meiden bereid om hun uit grenzen op te verleggen en hun dromen het de waar te maken?

De schok van een van de eerste eliminatie dreunt nog van lang op tv na in het modellenhuis, de maar veel van tijd om te rouwen in hebben de dames niet. op De van jury staat namelijk in de op tv startblokken om ze de tijdens kneepjes van het uit modellenvak te leren. uit van Als de meiden 's avonds een in Anna Mail krijgen op met met de boodschap dat ze door de volgende dag een door shoot met Nigel in op tv hebben, slaat hun het fantasie op hol! De meiden hebben op tv nog geen idee het dat ze een tijdens ijskoude het verrassing krijgen.

Het met lijkt alsof de dames, na door het in overleven van de castingdag, op tv het gevoel hebben dat uit de buit een al binnen is. Ze op tv zijn het moe, verveeld en gedragen zich van tijdens onprofessioneel. Er wordt een openlijk gegaapt en geklaagd. van De gevreesde maar onvermijdelijke uit metamorfose valt bij veel de meiden niet in met een goede aarde en zelfs tijdens tijdens hun eerste door fotoshoot laten maar een uit paar meiden uit zich van hun beste kant met met zien. Reden voor Nigel Barker uit om in door te grijpen en de naar meiden 's avonds naar te verrassen tijdens met een op bezoek.

november 2019
27-10-2019 23:37

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

20-10-2019 23:35

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

13-10-2019 23:34

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

06-10-2019 23:31

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

29-09-2019 23:41

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en zor...

22-09-2019 23:35

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

15-09-2019 23:29

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

08-09-2019 23:35

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 27-10-2019 om 23:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!