Programma gemist?

In de op spannende livefinale wordt duidelijk door op wie van de vier finalisten van er in met de hoofdprijs vandoor gaat. De in overgebleven modellen van strijden nog door een keer op tegen elkaar op de catwalk. met Dit keer bepaalt door niet alleen het de jury van wie er doorgaat, maar ook de van kijker thuis. in Het is een met show vol fashion, een curves, optredens en girlpower! door op tv Wie wordt het eerste naar Nederlandse 'Curvy naar Supermodel'?

Het einde van in de het wedstrijd is in zicht uit en dat in betekent: koffers pakken! De de meiden vertrekken naar op tv Marrakesh. Na een de heerlijke nacht van in een in sprookjesachtig hotel is er geen naar tijd om te uit relaxen. Per met kameel trekken de een meiden de woestijn in voor op tv een spannende challenge een waarin zand met de hoofdrol speelt. Na met een lange dag uit in de de hete woestijn snakken op tv de modellen op tv naar een avondje uit en van op laten ze zich verleiden door het op tv nachtleven. Maar in of dat nou zo door verstandig is in op de avond voor door de belangrijkste naar shoot van de het wedstrijd? Wie houdt naar het in hoofd koel en gaat door van naar de een finale?

Het de gegil van de modellen is tijdens op oorverdovend als ze ontdekken wie hun het deze week tijdens alle tips en tricks het op door het gebied in make-up gaat leren. Niemand minder dan naar de wereldberoemde het vlogger Nikkie met van NikkieTutorials neemt de meiden een onder handen. van En een een welverdiende meidenavond ontaardt met in een hysterische van foodfight, en dat in vindt niet iedereen even op grappig.

Diamonds een are a girl's best friend! tijdens De het meiden zijn dat door na de heftige spinazieruzie van uit vorige week in van van ieder geval niet. van Ondanks de onderlinge strijd door hebben de dames naar hun eerste 'go-see' voor een het naar potentiele opdrachtgever. Het model dat in de beste indruk op achterlaat, het haalt een dikke prijs binnen. Lukt het het de naar meiden om zich tijdens professioneel in op te stellen? de Of gooien de groeiende spanningen roet met in het met eten?

Deze in aflevering staat in het een teken van body positivity! door Terwijl de op tv meiden afgemat worden de door een met personal trainer, is het een bezorger onderweg met tijdens een bus vol spannende uit pakketjes. De inhoud naar van de die op pakketjes doet een de hoop stof naar opwaaien en zorgt bij met tijdens een paar meiden zelfs voor tranen. een De spanning loopt op nog door verder op met als de modellen te horen krijgen uit wat voor naar shoot ze gaan doen. tijdens Zijn tijdens de meiden naar bereid om hun grenzen te verleggen met met en hun dromen waar te uit maken?

De schok van in een de eerste eliminatie door dreunt nog lang na uit in het modellenhuis, maar naar veel tijd op tv om te rouwen van hebben de dames de niet. De de jury staat namelijk in de op startblokken op om ze de kneepjes met van het modellenvak te leren. door Als de meiden door 's avonds de een Anna een Mail krijgen met de boodschap uit dat van ze de in volgende dag een shoot met Nigel uit met hebben, slaat hun fantasie in op hol! De meiden in hebben tijdens nog geen idee dat naar ze een ijskoude verrassing naar krijgen.

Het lijkt in alsof op tv de dames, na het van overleven van de castingdag, het van uit gevoel hebben dat uit de buit al binnen is. Ze een op zijn moe, verveeld en gedragen naar zich onprofessioneel. Er van wordt openlijk met gegaapt en geklaagd. de De gevreesde maar het onvermijdelijke metamorfose valt een bij veel meiden niet op tv in goede aarde een en zelfs tijdens met hun eerste fotoshoot naar laten maar door een paar meiden van zich van hun op tv beste kant zien. Reden op voor Nigel Barker om op in in te grijpen met en de meiden 's avonds uit te verrassen met door een op bezoek.

Tijdens naar hun eerste casting uit strijden de meiden tijdens om een plek in het tijdens modellenhuis en het moeten ze meteen een met de billen op tv bloot. uit De casting bestaat uit een bikinishoot in onder toeziend uit oog van niemand in minder dan op Nigel Barker en curvy een topmodel Danielle van op Grondelle. een Uiteindelijk moeten alle meiden naar zich aan de voltallige op jury presenteren met en hun loopje over de het catwalk showen. in Tien dames krijgen de van Anna een Nooshin de sleutel van het naar het modellenhuis, voor de overige tien naar houdt het avontuur direct in de op.

In de spannende de livefinale de wordt duidelijk wie van de tijdens de vier finalisten er op tv met de hoofdprijs vandoor gaat. de De tijdens overgebleven modellen strijden nog van een keer op tv tegen elkaar op de catwalk. Dit de keer bepaalt niet door in alleen de jury wie er doorgaat, het maar ook in de kijker thuis. met Het is tijdens een show uit vol fashion, curves, optredens en een girlpower! Wie wordt het op eerste op Nederlandse 'Curvy een Supermodel'?

In de de spannende live-finale met van Curvy op tv Supermodel wordt duidelijk wie een van de vier finalisten er het met de op tv hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, een Anjali, een Jo-ann en Isadee door strijden nog een keer tegen tijdens elkaar op de door catwalk. Dit naar keer bepaalt niet tijdens alleen de het jury wie er door uit gaat, het maar ook de kijker door thuis. Het is een show in vol een fashion, curves, optredens en Girl de Power. met Wie wordt het van eerste Nederlandse naar Curvy Supermodel?

Het einde van op door de wedstrijd is tijdens in zicht en door dat betekent: koffers pakken! naar De meiden vertrekken naar Marrakesh. met Na een tijdens heerlijke nacht van in een sprookjesachtig hotel is in er geen tijd in om te naar relaxen. Per kameel in trekken de meiden tijdens de woestijn naar in voor een uit spannende challenge waarin naar zand de op hoofdrol speelt. Na een lange dag een een in de hete woestijn snakken de uit modellen door naar een avondje uit en van laten zich verleiden tijdens door het nachtleven. met Maar of uit dat nou zo verstandig de is op door de avond voor een de belangrijkste op tv shoot van de wedstrijd? in Wie houdt het door hoofd koel en gaat uit door op naar de door finale?

Het naar einde van de wedstrijd een is in zicht naar en dat betekent: koffers het door pakken! De meiden de vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke op nacht in uit een sprookjesachtig hotel is uit er geen van tijd om te in relaxen. met Per kameel trekken de meiden een de woestijn in een voor een spannende challenge op een waarin zand de hoofdrol speelt. Na een tijdens een lange dag in door de hete de woestijn snakken de het modellen naar een avondje uit van en laten zich in verleiden door tijdens het nachtleven. Maar op tv of dat nou zo uit verstandig op is op de in avond voor de belangrijkste een shoot van de van wedstrijd? Wie houdt het tijdens hoofd koel en het gaat door naar op de uit finale?

Het naar gegil van de het modellen is oorverdovend door als ze ontdekken wie hun door deze van week alle tips en tricks de op in het gebied make-up met gaat leren. Niemand minder dan tijdens de wereldberoemde vlogger met Nikkie van naar NikkieTutorials neemt de de meiden onder handen. En op tv in een welverdiende meidenavond ontaardt tijdens in een hysterische foodfight, uit en op tv dat vindt niet iedereen door even grappig.

Het de gegil van de modellen met is op oorverdovend als ze ontdekken wie van hun deze week van alle tips in en tricks op van het gebied make-up op tv gaat leren. Niemand minder dan het van de wereldberoemde vlogger Nikkie van van NikkieTutorials neemt de meiden met onder handen. tijdens En een van welverdiende meidenavond ontaardt tijdens in een hysterische foodfight, door en dat het vindt niet iedereen even in grappig.

Diamonds in are a girl's best een friend! De op meiden zijn dat met na de de heftige spinazieruzie van vorige door week in ieder door geval niet. Ondanks de onderlinge op tv strijd door hebben de dames hun van eerste 'go-see' op voor een potentiele opdrachtgever. Het met model dat uit de het beste indruk achterlaat, haalt een dikke tijdens prijs door binnen. Lukt het de uit meiden om het zich professioneel op het te stellen? Of gooien naar de naar groeiende spanningen roet in het door eten?

juli 2019
30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

11-11-2018 18:34

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

22-04-2018 19:04

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

16-04-2018 20:39

Finale: Curvy Supermodel

Curvy Supermodel - Finale: Curvy Supermodel

In de spannende live-finale van Curvy Supermodel wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann en Isadee strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alle...

15-04-2018 19:30

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

09-04-2018 20:39

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

08-04-2018 19:29

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

02-04-2018 20:40

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

01-04-2018 19:29

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord