Programma gemist?

In de spannende door livefinale tijdens wordt duidelijk wie van een de vier finalisten met er met door de hoofdprijs vandoor tijdens gaat. De overgebleven het modellen strijden het nog een keer tegen elkaar op op de catwalk. Dit naar keer van bepaalt niet het alleen de jury wie op er doorgaat, maar de ook de kijker thuis. Het tijdens is een show op tv vol een fashion, curves, optredens en girlpower! het met Wie wordt het eerste met Nederlandse 'Curvy door Supermodel'?

Het einde met van met de wedstrijd is op tv in zicht en dat betekent: met koffers pakken! De naar meiden vertrekken naar uit Marrakesh. Na een de heerlijke uit nacht in een sprookjesachtig van hotel is het er geen tijd uit om te relaxen. Per kameel trekken het de meiden de van woestijn in voor in een het spannende challenge in waarin zand de van hoofdrol speelt. Na een op tv lange dag in uit de hete woestijn snakken op tv de modellen naar een een avondje uit in en laten ze zich het verleiden in door het naar nachtleven. Maar of dat nou zo door verstandig een is op op de avond voor uit de belangrijkste shoot van in de wedstrijd? Wie in houdt het hoofd koel een en gaat door op naar de het finale?

Het uit gegil van de door modellen is met oorverdovend als ze ontdekken wie hun op naar deze week alle tips en tricks naar op het gebied met make-up gaat met leren. Niemand in minder dan de wereldberoemde op tv vlogger Nikkie van van NikkieTutorials neemt de het meiden onder het handen. En een welverdiende meidenavond op tv ontaardt in een uit hysterische naar foodfight, en dat vindt op niet iedereen in even grappig.

Diamonds op tv are a girl's best door friend! De meiden in zijn dat op tv na de heftige spinazieruzie van naar vorige week met in ieder geval niet. naar Ondanks de de onderlinge strijd hebben de tijdens dames hun op tv eerste met 'go-see' voor een potentiele tijdens opdrachtgever. Het model dat de naar in beste indruk achterlaat, haalt een op tv dikke prijs binnen. Lukt op het op de meiden een om zich professioneel op te op tv stellen? Of gooien met de groeiende tijdens spanningen roet in op het eten?

Deze van aflevering staat in door het teken van het body positivity! Terwijl de een meiden de afgemat worden door een personal trainer, op tv op is een bezorger onderweg met een door bus van vol spannende van pakketjes. De inhoud uit van de die pakketjes een doet een door hoop stof opwaaien en op zorgt bij een paar uit meiden naar zelfs voor tranen. De in spanning loopt nog verder op van op als de modellen in te horen krijgen wat voor met shoot ze gaan doen. van Zijn de meiden een bereid om uit hun een grenzen te verleggen en op tv hun dromen waar te van maken?

De schok van een de in eerste eliminatie dreunt nog op tv lang na in het de modellenhuis, maar veel het tijd om door te op tv rouwen hebben de dames niet. de De jury staat een namelijk tijdens in de startblokken van om ze de kneepjes van van het modellenvak te met leren. Als de in meiden 's een avonds een Anna Mail krijgen tijdens met met de boodschap dat ze door de volgende de dag een met shoot met Nigel hebben, met slaat hun op fantasie op hol! de De meiden hebben nog geen met idee dat door ze een ijskoude verrassing naar krijgen.

Het lijkt alsof van de de dames, na de het overleven van de naar castingdag, het gevoel uit hebben dat de buit al de binnen op is. Ze zijn moe, verveeld naar de en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt van een openlijk gegaapt en geklaagd. in De gevreesde maar onvermijdelijke op tv metamorfose valt bij het veel meiden niet in tijdens goede aarde door en zelfs op tv tijdens hun eerste op fotoshoot laten maar een tijdens paar meiden zich door van de hun beste kant zien. een Reden voor Nigel Barker om tijdens in te het grijpen en de meiden door 's naar avonds te verrassen met een op door bezoek.

Tijdens hun uit eerste casting strijden de de met meiden om een plek op in het modellenhuis en uit moeten met ze meteen met de op billen bloot. naar De casting bestaat uit een bikinishoot tijdens onder toeziend uit oog van van niemand minder dan Nigel tijdens Barker naar en curvy topmodel Danielle tijdens van Grondelle. Uiteindelijk moeten op alle meiden uit zich aan door de voltallige jury van presenteren en hun loopje een over de een catwalk showen. Tien dames krijgen van tijdens Anna Nooshin uit de op sleutel van het modellenhuis, voor op de overige tien van houdt het avontuur direct met door op.

In de met spannende tijdens livefinale wordt duidelijk wie van naar de vier finalisten er op tv met op tv de hoofdprijs vandoor gaat. De een overgebleven het modellen strijden nog een uit keer tegen elkaar tijdens op uit de catwalk. Dit keer bepaalt van niet alleen de het jury wie er doorgaat, uit met maar ook de kijker thuis. Het in op tv is een show vol een fashion, curves, optredens en de girlpower! Wie op tv wordt het eerste Nederlandse naar 'Curvy tijdens Supermodel'?

In de spannende de van live-finale van Curvy Supermodel wordt duidelijk naar met wie van de vier finalisten er de met van de hoofdprijs vandoor gaat. met Stefanie, Anjali, Jo-ann van en Isadee tijdens strijden nog het een keer tegen elkaar uit op de naar catwalk. Dit keer bepaalt op niet alleen de in jury wie er door gaat, door maar ook de met kijker op tv thuis. Het is een op tv show vol het fashion, curves, optredens en de Girl Power. Wie met wordt het eerste Nederlandse tijdens Curvy het Supermodel?

Het uit einde van de tijdens wedstrijd is in zicht op tv en dat tijdens betekent: koffers pakken! een De meiden vertrekken naar Marrakesh. het het Na een heerlijke nacht in een in sprookjesachtig tijdens hotel is door er geen tijd om tijdens te relaxen. Per kameel door trekken de meiden de door woestijn met in voor een spannende challenge op tv van waarin zand de de hoofdrol speelt. Na op tv een lange dag in de in hete woestijn snakken van de modellen een naar een avondje in uit en naar laten zich verleiden door naar het nachtleven. Maar de of dat nou op zo verstandig in is op de avond voor de tijdens belangrijkste shoot tijdens van de op tv wedstrijd? Wie houdt de het hoofd koel en gaat op door uit naar de op tv finale?

Het einde van in de wedstrijd de is in zicht en van dat betekent: een koffers pakken! De meiden van op vertrekken naar Marrakesh. in Na een heerlijke een nacht in een sprookjesachtig hotel is uit door er geen tijd om te relaxen. op tv van Per kameel trekken de meiden de tijdens woestijn met in voor het een spannende challenge waarin zand tijdens de hoofdrol uit speelt. Na een lange dag op de in de hete met woestijn snakken de modellen naar het een een avondje uit en laten een zich verleiden op door het nachtleven. Maar of een dat nou tijdens zo verstandig is op tv op de avond voor tijdens de belangrijkste shoot van het de wedstrijd? Wie door houdt naar het hoofd naar koel en gaat uit door naar de van finale?

Het gegil van door de tijdens modellen is naar oorverdovend als ze ontdekken door wie hun deze week alle uit tijdens tips en tricks door op het gebied make-up gaat een leren. in Niemand minder dan de wereldberoemde de vlogger Nikkie van een NikkieTutorials neemt met de meiden onder handen. het En op tv een welverdiende meidenavond ontaardt in een uit naar hysterische foodfight, en dat op vindt niet iedereen uit even grappig.

Het van gegil van de modellen is een oorverdovend met als ze in ontdekken wie hun op deze week alle tips en in tricks op het uit gebied make-up de gaat leren. tijdens Niemand minder dan door de wereldberoemde vlogger tijdens Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden tijdens onder handen. En in een welverdiende meidenavond door ontaardt in een naar hysterische een foodfight, en dat vindt niet de iedereen even een grappig.

Diamonds are in a girl's best door friend! De in meiden zijn dat na de van heftige de spinazieruzie van naar vorige week in ieder geval door niet. het Ondanks de onderlinge strijd tijdens hebben de dames hun eerste naar 'go-see' door voor een potentiele opdrachtgever. Het het model dat de tijdens beste indruk in achterlaat, haalt een dikke in prijs naar binnen. Lukt het de meiden van om zich professioneel op tv op op tv te stellen? van Of gooien de groeiende spanningen met roet de in het eten?

maart 2019
30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

11-11-2018 18:34

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

22-04-2018 19:04

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

16-04-2018 20:39

Finale: Curvy Supermodel

Curvy Supermodel - Finale: Curvy Supermodel

In de spannende live-finale van Curvy Supermodel wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann en Isadee strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alle...

15-04-2018 19:30

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

09-04-2018 20:39

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

08-04-2018 19:29

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

02-04-2018 20:40

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

01-04-2018 19:29

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord