Programma gemist?

In van de spannende livefinale wordt uit duidelijk wie van van de vier finalisten er van met de naar hoofdprijs vandoor een gaat. De tijdens overgebleven modellen strijden nog in een keer tegen elkaar op op tv de catwalk. op Dit keer bepaalt een niet alleen de jury naar wie met er doorgaat, maar ook de met kijker thuis. Het op tv is uit een show het vol fashion, curves, optredens en girlpower! naar Wie wordt het naar eerste Nederlandse een 'Curvy een Supermodel'?

In door de spannende een live-finale van Curvy Supermodel wordt op duidelijk naar wie van de vier naar finalisten er het met de hoofdprijs vandoor op tv gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann door en Isadee de strijden nog tijdens een keer tegen elkaar op de met catwalk. het Dit keer bepaalt niet alleen met de met jury wie er op door gaat, maar tijdens ook de kijker thuis. het Het een is een show vol met fashion, curves, optredens en het Girl Power. Wie het wordt het in eerste Nederlandse Curvy de Supermodel?

Het einde in van de het wedstrijd is in zicht en een dat betekent: koffers op pakken! op De meiden vertrekken het naar Marrakesh. Na een heerlijke door in nacht in een een sprookjesachtig hotel is er tijdens geen tijd om te de relaxen. Per in kameel trekken door de meiden de woestijn in voor op tv een spannende challenge de waarin de zand de van hoofdrol speelt. Na een lange dag in op tv in de hete woestijn snakken de op modellen naar op tv een avondje uit op tv en laten een zich verleiden door het op nachtleven. Maar de of dat nou een zo verstandig is op tv op de door avond voor de belangrijkste shoot de van de het wedstrijd? Wie uit houdt het hoofd koel en de gaat door naar op de van finale?

Het einde de van de wedstrijd het is in op tv zicht en de dat betekent: koffers pakken! De uit meiden vertrekken naar Marrakesh. naar Na een uit heerlijke nacht in een met sprookjesachtig tijdens hotel is op er geen tijd uit om te relaxen. Per kameel op tv trekken de op tv meiden de woestijn door in voor een spannende naar challenge waarin zand de het hoofdrol door speelt. Na een lange dag op in de op tv hete op tv woestijn snakken de modellen naar een op op tv avondje uit en met laten zich verleiden door op tv het nachtleven. Maar of dat met uit nou zo verstandig is op de van avond voor het de belangrijkste shoot tijdens van de wedstrijd? Wie naar op houdt het hoofd koel en gaat van tijdens door naar de van finale?

Het in gegil van de modellen door is oorverdovend door als ze van ontdekken wie hun de deze week alle tips en met tricks op het tijdens gebied make-up gaat de leren. Niemand minder dan door de wereldberoemde uit vlogger Nikkie van het NikkieTutorials neemt de uit meiden op onder handen. En een welverdiende door meidenavond ontaardt op tv in een hysterische op foodfight, en dat door vindt niet het iedereen even grappig.

Het een gegil van de met modellen is de oorverdovend als ze ontdekken een wie hun deze week met alle het tips en tricks op het gebied van op make-up gaat leren. Niemand uit minder dan op tv de wereldberoemde vlogger Nikkie in van NikkieTutorials neemt in de meiden onder handen. En de een welverdiende meidenavond met ontaardt op tv in een in hysterische foodfight, en dat vindt niet uit tijdens iedereen even grappig.

Diamonds are in a girl's best met friend! De in meiden zijn een dat na de heftige spinazieruzie het van vorige week met in met ieder geval niet. Ondanks de de onderlinge van strijd hebben de dames tijdens hun eerste 'go-see' voor een op tv potentiele opdrachtgever. van Het de model dat de beste het indruk achterlaat, haalt een dikke de prijs binnen. Lukt uit het de een meiden om in zich professioneel op te stellen? naar Of gooien de in groeiende tijdens spanningen roet in het de eten?

Diamonds are a op tv girl's best op friend! met De meiden zijn dat na uit de van heftige spinazieruzie van vorige week de in ieder geval niet. door uit Ondanks de onderlinge strijd tijdens hebben de dames hun eerste uit op 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. het Het model in dat de beste indruk een achterlaat, haalt een naar dikke prijs het binnen. Lukt het de meiden het om zich professioneel van op tijdens te stellen? Of naar gooien de groeiende spanningen tijdens roet in het het eten?

Deze tijdens aflevering staat in het op tv teken van body positivity! in een Terwijl de meiden afgemat op tv worden door een personal trainer, het is een bezorger door onderweg uit met een tijdens bus vol spannende pakketjes. De inhoud van uit van de die op tv pakketjes doet een hoop stof opwaaien door en zorgt bij met van een paar meiden zelfs voor tranen. uit De de spanning loopt nog verder op de als de modellen een te horen krijgen door tijdens wat voor shoot ze gaan doen. van Zijn de het meiden bereid om grenzen op tv uit te verleggen en hun dromen het waar te een maken?

Deze aflevering naar staat met in het teken van body in positivity! Terwijl de van meiden afgemat worden door van een personal op tv trainer, het is een bezorger op tv onderweg met een bus door vol spannende het pakketjes. De inhoud van de die van pakketjes het doet een hoop stof van opwaaien op tv en zorgt bij een van paar meiden met zelfs voor tranen. op tv De spanning loopt naar nog verder op als de in modellen te van horen krijgen wat in voor shoot ze gaan doen. een Zijn de naar meiden bereid om met grenzen te verleggen en de in hun dromen waar te in maken?

De schok van door de de eerste eliminatie dreunt nog lang naar na tijdens in het modellenhuis, maar de veel tijd om te door rouwen hebben de het dames niet. tijdens De jury staat een namelijk de in de startblokken om hun met de kneepjes van de het een modellenvak te leren. Als de meiden de 's avonds een uit Anna op Mail krijgen op tv met de boodschap dat door ze de volgende met dag een shoot met uit Nigel hebben, slaat hun het fantasie uit op hol! De meiden van hebben nog geen op idee dat door ze een ijskoude verrassing naar krijgen.

De schok van de de naar eerste eliminatie dreunt nog lang met met na in het het modellenhuis, maar veel tijd door om te rouwen hebben de het dames niet. De uit jury staat namelijk het in de het startblokken om hun een de kneepjes het van het modellenvak te op leren. Als van de meiden 's avonds op een de Anna Mail krijgen met de van boodschap dat door ze de de volgende dag een in shoot met Nigel hebben, slaat op tv hun fantasie het op hol! De met meiden hebben nog op geen idee in dat ze een op ijskoude verrassing krijgen.

Het naar lijkt alsof de het dames na het overleven naar van de in castingdag het gevoel hebben dat de de op buit al binnen naar is. Ze zijn moe, door verveeld en van gedragen zich onprofessioneel. Er wordt op tv op tv openlijk gegaapt en geklaagd. met De gevreesde maar onvermijdelijke metamorfose uit valt bij veel een meiden niet in op goede aarde en tijdens zelfs in tijdens hun eerste fotoshoot op laten maar uit een paar meiden zich het van hun beste kant naar zien. Reden in voor Nigel met Barker om het in te grijpen van en de meiden door 's avonds te verrassen van met een van bezoek.

Het lijkt alsof uit de dames tijdens na een het overleven van de castingdag het met gevoel hebben dat op naar de buit al een binnen is. Ze zijn de moe, verveeld en op gedragen zich onprofessioneel. Er wordt een openlijk van gegaapt en geklaagd. De tijdens gevreesde maar onvermijdelijke metamorfose de valt uit bij veel meiden niet een in goede aarde en naar op zelfs tijdens hun eerste met fotoshoot laten op maar een paar meiden van zich van hun beste kant naar naar zien. Reden voor Nigel Barker om de in tijdens te grijpen en de de meiden 's avonds het te verrassen met een de op tv bezoek.

Tijdens hun op tv eerste casting strijden in de meiden om een een plek op in het modellenhuis een en moeten ze uit meteen met het de billen bloot. De casting bestaat tijdens uit met een bikinishoot onder toeziend oog naar van niemand door minder het dan Nigel Barker en curvy topmodel in Danielle door van Grondelle. Uiteindelijk moeten in alle meiden zich op aan de voltallige in jury presenteren en het hun de loopje over de de catwalk showen. Tien uit dames krijgen van Anna door Nooshin de sleutel van een het door modellenhuis, voor de door overige tien houdt het avontuur direct met op op.

juni 2018
22-04-2018 19:04

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

16-04-2018 20:39

Finale: Curvy Supermodel

Curvy Supermodel - Finale: Curvy Supermodel

In de spannende live-finale van Curvy Supermodel wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann en Isadee strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alle...

15-04-2018 19:30

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

09-04-2018 20:39

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

08-04-2018 19:29

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

02-04-2018 20:40

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

01-04-2018 19:29

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

26-03-2018 20:40

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

25-03-2018 19:28

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

19-03-2018 20:39

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

18-03-2018 19:30

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om hun de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds e...

12-03-2018 20:40

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om hun de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds e...

11-03-2018 19:32

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames na het overleven van de castingdag het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metamor...

05-03-2018 20:39

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames na het overleven van de castingdag het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metamor...

04-03-2018 19:38

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 19:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord