Programma gemist?

In het de spannende livefinale wordt duidelijk tijdens een wie van de tijdens vier finalisten er met de hoofdprijs op vandoor gaat. op De met overgebleven modellen strijden nog een een keer tegen op elkaar op de op tv catwalk. Dit keer bepaalt het niet alleen de jury tijdens wie tijdens er doorgaat, maar naar ook de kijker thuis. door Het de is een show vol fashion, curves, de optredens en met girlpower! Wie de wordt het eerste Nederlandse een 'Curvy tijdens Supermodel'?

Het op einde van de wedstrijd naar is in zicht uit en dat betekent: uit koffers pakken! De meiden een het vertrekken naar Marrakesh. Na van een heerlijke nacht tijdens in een in sprookjesachtig hotel is er tijdens geen tijd op om te relaxen. Per kameel trekken tijdens uit de meiden de woestijn in voor door een op tv spannende challenge waarin zand de van hoofdrol speelt. met Na een lange dag de in de hete uit woestijn snakken naar de tijdens modellen naar een avondje uit en in tijdens laten ze zich verleiden door door het nachtleven. Maar of met dat een nou zo een verstandig is op de met avond voor de de belangrijkste shoot door van de wedstrijd? Wie de houdt het hoofd koel tijdens en op tv gaat door naar de het finale?

Het uit gegil van het de modellen is uit oorverdovend als ze op ontdekken wie hun deze week met alle tips van en tricks op uit het gebied make-up gaat op leren. in Niemand minder dan de wereldberoemde in vlogger Nikkie van op NikkieTutorials neemt de in meiden onder met handen. En een welverdiende met meidenavond ontaardt in een op hysterische foodfight, en het dat vindt niet tijdens iedereen uit even grappig.

Diamonds are uit a girl's best uit friend! De het meiden zijn dat uit na de uit heftige spinazieruzie van naar vorige week in de ieder geval niet. Ondanks de onderlinge van strijd hebben door de dames hun een eerste 'go-see' voor het een potentiele opdrachtgever. in Het model dat op de beste indruk achterlaat, de van haalt een dikke prijs binnen. Lukt door het de tijdens meiden om zich professioneel op op te stellen? in door Of gooien de groeiende spanningen roet door in het op tv eten?

Deze op aflevering staat op in het teken van body op positivity! Terwijl een de meiden op tv afgemat worden door een personal tijdens trainer, is een met bezorger onderweg de met een bus vol spannende uit pakketjes. De het inhoud van door de die pakketjes op doet een hoop van stof opwaaien door en zorgt bij het een paar meiden zelfs de voor tranen. De in spanning loopt tijdens nog verder op op tv als de modellen op te horen krijgen wat door voor shoot tijdens ze gaan doen. Zijn de naar meiden bereid tijdens om hun grenzen op te verleggen van en hun dromen de waar te maken?

De schok op van de de eerste eliminatie dreunt nog lang uit na in het het het modellenhuis, maar veel uit tijd om te een rouwen hebben de naar dames niet. De jury de staat namelijk in de op startblokken om in ze de kneepjes van van het modellenvak te leren. op Als in de meiden met 's avonds een Anna het Mail krijgen met de boodschap in met dat ze de in volgende dag een shoot met met Nigel hebben, slaat hun met door fantasie op hol! De meiden hebben in nog geen idee door dat ze uit een ijskoude met verrassing krijgen.

Het lijkt alsof een de dames, na in op tv het overleven van de castingdag, met het gevoel in hebben dat de buit al naar uit binnen is. Ze zijn op tv moe, verveeld en gedragen naar zich onprofessioneel. Er wordt door de openlijk gegaapt en geklaagd. De op gevreesde maar onvermijdelijke een metamorfose valt bij uit veel meiden niet in op goede aarde en door uit zelfs tijdens hun eerste fotoshoot tijdens laten maar een de paar meiden zich van van hun beste kant de zien. Reden voor met Nigel een Barker om in een te grijpen en de meiden tijdens 's avonds tijdens te verrassen met een van de bezoek.

Tijdens op hun eerste casting strijden de de meiden om door een plek in het de modellenhuis in en moeten ze door meteen met de billen naar bloot. in De casting bestaat uit een bikinishoot in onder uit toeziend oog van niemand op tv minder met dan Nigel Barker en curvy het topmodel het Danielle van Grondelle. een Uiteindelijk moeten alle meiden zich op aan de voltallige met jury presenteren een en hun met loopje over de catwalk met showen. Tien met dames krijgen van Anna Nooshin in de sleutel van het op tv modellenhuis, voor de op een overige tien houdt het avontuur uit direct uit op.

In de spannende door livefinale wordt door duidelijk wie van door de vier finalisten er tijdens met in de hoofdprijs vandoor gaat. De het overgebleven modellen een strijden nog in een keer tegen elkaar op de de catwalk. Dit een de keer bepaalt niet alleen de jury de van wie er doorgaat, maar van ook de kijker thuis. door Het is een uit show een vol fashion, curves, een optredens en girlpower! Wie wordt naar het in eerste Nederlandse 'Curvy uit Supermodel'?

In de tijdens spannende live-finale van Curvy een Supermodel wordt duidelijk door op wie van de vier finalisten de er naar met de hoofdprijs de vandoor gaat. Stefanie, Anjali, tijdens Jo-ann en Isadee strijden uit nog van een keer tegen elkaar een op de catwalk. Dit uit keer door bepaalt niet alleen de op tv jury wie een er door gaat, maar ook de het kijker thuis. op tv Het is een show door uit vol fashion, curves, optredens en van Girl Power. op Wie wordt het het eerste Nederlandse Curvy het Supermodel?

Het einde op van op de wedstrijd is in zicht de en van dat betekent: koffers pakken! tijdens De meiden vertrekken van naar Marrakesh. in Na een heerlijke nacht in een uit sprookjesachtig hotel door is er met geen tijd om te van relaxen. Per kameel trekken een het de meiden de woestijn van in voor een spannende op tv challenge waarin in zand de op hoofdrol speelt. Na met een lange dag in de uit hete woestijn op tv snakken de modellen naar een door avondje uit en tijdens laten zich een verleiden de door het nachtleven. Maar door of dat op tv nou zo verstandig is op op de de avond voor de belangrijkste shoot in van de wedstrijd? uit Wie houdt het de hoofd koel op tv en gaat door op tv naar de tijdens finale?

Het einde van een de wedstrijd het is in uit zicht en dat het betekent: koffers pakken! De meiden naar vertrekken naar Marrakesh. van tijdens Na een heerlijke nacht in een tijdens sprookjesachtig hotel van is op er geen tijd om te op relaxen. Per kameel het trekken de het meiden de woestijn in voor uit een spannende in challenge waarin zand een de hoofdrol speelt. uit Na uit een lange dag in de in hete woestijn door snakken de modellen naar een uit avondje uit en een laten zich verleiden in door het nachtleven. op tv Maar of van dat nou van zo verstandig is uit op de een avond voor de belangrijkste shoot van in de in wedstrijd? Wie houdt het hoofd met koel en uit gaat tijdens door naar de met finale?

Het uit gegil van de modellen is door oorverdovend als ze door het ontdekken wie hun deze week op alle een tips en tricks tijdens op het gebied make-up gaat van leren. Niemand minder dan op de wereldberoemde van vlogger Nikkie van NikkieTutorials van neemt de een meiden onder handen. En op tv een welverdiende in meidenavond door ontaardt in een tijdens hysterische foodfight, en dat vindt niet op tv iedereen op even grappig.

Het gegil van met de op modellen is oorverdovend als uit ze ontdekken wie hun de deze het week alle tips naar en tricks op een het gebied make-up het gaat leren. Niemand minder dan in de wereldberoemde vlogger op tv op Nikkie van NikkieTutorials naar neemt de meiden onder handen. door En een welverdiende de meidenavond met ontaardt in een hysterische foodfight, en tijdens dat vindt niet uit iedereen de even grappig.

Diamonds op are a naar girl's best friend! De tijdens meiden zijn dat in na de heftige spinazieruzie van een vorige op week in ieder geval met niet. Ondanks naar de onderlinge de strijd hebben de dames hun met eerste op 'go-see' voor een potentiele op opdrachtgever. Het model op dat de beste indruk tijdens achterlaat, haalt een met dikke prijs op binnen. Lukt het de meiden van uit om zich professioneel op te uit stellen? Of uit gooien de groeiende met spanningen roet met in het eten?

juli 2019
30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

11-11-2018 18:34

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

22-04-2018 19:04

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

16-04-2018 20:39

Finale: Curvy Supermodel

Curvy Supermodel - Finale: Curvy Supermodel

In de spannende live-finale van Curvy Supermodel wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann en Isadee strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alle...

15-04-2018 19:30

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

09-04-2018 20:39

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

08-04-2018 19:29

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

02-04-2018 20:40

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

01-04-2018 19:29

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord