Programma gemist?

In met de spannende livefinale op wordt duidelijk wie van een de het vier finalisten er met de op hoofdprijs uit vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden met nog een de keer tegen tijdens elkaar op de catwalk. een Dit keer bepaalt niet in alleen de uit jury in wie er doorgaat, maar ook de door met kijker thuis. Het is het een show vol fashion, door curves, met optredens en girlpower! Wie in wordt het de eerste Nederlandse 'Curvy op Supermodel'?

In in de spannende tijdens live-finale van Curvy het Supermodel wordt duidelijk met wie van de vier het finalisten er met uit de hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, uit Anjali, Jo-ann een en Isadee strijden nog met met een keer tegen elkaar op de een catwalk. de Dit keer bepaalt niet op alleen de jury wie op tv er tijdens door gaat, maar de ook de kijker thuis. de Het is een show naar vol het fashion, curves, optredens het en Girl op Power. Wie wordt het eerste Nederlandse op tv Curvy in Supermodel?

Het einde van van de wedstrijd is in in zicht het en dat uit betekent: koffers pakken! De meiden tijdens vertrekken van naar Marrakesh. Na de een heerlijke nacht uit in een in sprookjesachtig hotel is er geen op tijd op tv om te relaxen. Per kameel trekken het de het meiden de met woestijn in voor naar een spannende challenge waarin het zand de hoofdrol speelt. tijdens Na een naar lange dag in de hete naar woestijn snakken de tijdens modellen naar een het uit avondje uit en laten zich het verleiden door het nachtleven. op tv Maar of op dat nou zo tijdens verstandig uit is op de avond de voor de op tv belangrijkste shoot van van de wedstrijd? Wie een houdt het hoofd koel tijdens en gaat door naar in de op finale?

Het de einde van de wedstrijd is door in zicht en door dat betekent: uit koffers in pakken! De meiden vertrekken uit naar Marrakesh. Na een uit heerlijke op tv nacht in een sprookjesachtig hotel een is er geen op tv tijd met om te relaxen. Per op tv kameel trekken de meiden het de woestijn in voor in van een spannende challenge tijdens waarin zand de hoofdrol door speelt. Na een een lange dag in de hete op tv op tv woestijn snakken de modellen naar naar een door avondje uit en naar laten zich verleiden door het het nachtleven. Maar of dat met nou zo verstandig een is op de het naar avond voor de belangrijkste shoot van op tv de wedstrijd? in Wie houdt het de hoofd koel en in gaat door naar naar de het finale?

Het op tv gegil van op de modellen is oorverdovend als ze de van ontdekken wie hun deze week alle op tv tips en het tricks op het gebied door make-up gaat de leren. Niemand minder dan door de wereldberoemde vlogger op tv Nikkie op van NikkieTutorials op neemt de meiden onder een handen. En een welverdiende met meidenavond op ontaardt in een hysterische foodfight, door en dat op tv vindt niet iedereen even met grappig.

Het van gegil van de op tv modellen is met oorverdovend als ze op tv ontdekken wie hun een deze week alle tips en tijdens tricks op op het gebied make-up gaat leren. van Niemand minder dan op tv door de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials van neemt met de meiden uit onder handen. En naar een welverdiende meidenavond naar ontaardt in een hysterische foodfight, en tijdens dat vindt uit niet iedereen even uit grappig.

Diamonds are in a op tv girl's best friend! De meiden tijdens zijn dat na op de heftige het spinazieruzie van met vorige week in van ieder geval niet. Ondanks de de onderlinge op tv strijd hebben de op dames hun eerste op tv 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het een model het dat de beste indruk van achterlaat, haalt tijdens een dikke op tv prijs binnen. Lukt de het de meiden om zich professioneel van op te uit stellen? Of gooien op de groeiende het spanningen roet op tv in het eten?

Diamonds are a de girl's best friend! tijdens het De meiden zijn tijdens dat na de heftige spinazieruzie een van door vorige week in ieder van geval niet. Ondanks de door onderlinge strijd hebben het de dames hun tijdens eerste 'go-see' voor naar een potentiele opdrachtgever. uit Het model de dat de beste indruk achterlaat, met haalt een met dikke prijs binnen. met Lukt het in de meiden om zich professioneel een op op tv te stellen? Of gooien uit de tijdens groeiende spanningen roet in door het eten?

Deze het aflevering staat in het teken in van body in positivity! Terwijl op de meiden afgemat worden op tv door een personal in trainer, is tijdens een bezorger onderweg met een op op tv bus vol spannende pakketjes. De de inhoud uit van de die op tv pakketjes doet een hoop stof opwaaien het en het zorgt bij een tijdens paar meiden zelfs voor een tranen. De spanning een loopt van nog verder op door als de modellen te op horen krijgen wat voor naar shoot ze gaan met doen. Zijn in de meiden op bereid om grenzen te verleggen tijdens en in hun dromen waar in te maken?

Deze de aflevering staat van in het teken van body in positivity! Terwijl met de meiden door afgemat worden door een personal uit trainer, is een bezorger het naar onderweg met een op bus vol spannende met pakketjes. De inhoud van de die op pakketjes doet van een tijdens hoop stof opwaaien en op zorgt bij een paar meiden het zelfs voor tranen. van van De spanning loopt nog verder op van het als de modellen te horen krijgen de wat voor shoot naar ze naar gaan doen. Zijn de meiden uit bereid in om grenzen uit te verleggen en hun in dromen waar te in maken?

De schok van tijdens op tv de eerste eliminatie dreunt nog lang uit na in het door de modellenhuis, maar veel tijd om naar te rouwen hebben op de dames het niet. De in jury staat namelijk in op tv de startblokken tijdens om hun de kneepjes van een het in modellenvak te leren. Als tijdens de meiden het 's avonds een door Anna Mail krijgen van met de boodschap met dat ze de volgende dag een in shoot met met Nigel hebben, slaat hun de fantasie van op hol! door De meiden hebben nog geen met idee dat ze uit een ijskoude een verrassing krijgen.

De op schok van de eerste eliminatie van dreunt nog lang tijdens na in het door modellenhuis, maar een veel tijd naar om te rouwen de hebben de dames naar niet. De jury in staat namelijk door in de startblokken om hun de op kneepjes van naar het modellenvak te door leren. met Als de meiden 's avonds een van Anna een Mail krijgen met de boodschap met dat tijdens ze de volgende op dag een het shoot met Nigel hebben, in slaat hun fantasie op een hol! De door meiden hebben nog geen in idee dat ze een een ijskoude door verrassing krijgen.

Het lijkt uit alsof de de dames na de het overleven van de de castingdag het gevoel hebben dat door de buit al met een binnen is. Ze de zijn moe, verveeld op en gedragen zich onprofessioneel. Er van wordt openlijk gegaapt en op op geklaagd. De gevreesde maar van onvermijdelijke metamorfose valt bij met veel meiden niet het in goede aarde en het zelfs in tijdens hun eerste fotoshoot door laten maar de een paar naar meiden zich van naar hun beste kant zien. Reden voor op door Nigel Barker om in te grijpen op en op de meiden een 's avonds te in verrassen met een uit bezoek.

Het lijkt alsof een door de dames na het tijdens overleven van de castingdag uit het naar gevoel hebben dat de buit een al de binnen is. Ze naar zijn moe, verveeld en gedragen zich van onprofessioneel. Er wordt uit openlijk van gegaapt en geklaagd. De gevreesde uit maar in onvermijdelijke metamorfose valt een bij veel meiden tijdens niet in met goede aarde en zelfs tijdens hun in eerste fotoshoot uit laten maar door een paar meiden uit zich van hun beste de kant zien. Reden op voor Nigel tijdens Barker om in in te grijpen en op de meiden 's op tv avonds te verrassen met in een op bezoek.

Tijdens hun eerste een casting naar strijden de meiden om naar een plek in het uit een modellenhuis en moeten ze meteen met met de uit billen bloot. De casting tijdens bestaat het uit een bikinishoot de onder toeziend oog van niemand minder naar dan Nigel tijdens Barker naar en curvy topmodel Danielle van Grondelle. naar Uiteindelijk moeten alle uit meiden tijdens zich aan een de voltallige jury presenteren op en hun door loopje over de catwalk van showen. Tien dames krijgen het van Anna Nooshin in de sleutel van van het modellenhuis, met voor de overige tien naar houdt op tv het avontuur direct door op.

september 2018
22-04-2018 19:04

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

16-04-2018 20:39

Finale: Curvy Supermodel

Curvy Supermodel - Finale: Curvy Supermodel

In de spannende live-finale van Curvy Supermodel wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann en Isadee strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alle...

15-04-2018 19:30

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

09-04-2018 20:39

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

08-04-2018 19:29

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

02-04-2018 20:40

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

01-04-2018 19:29

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

26-03-2018 20:40

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

25-03-2018 19:28

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

19-03-2018 20:39

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

18-03-2018 19:30

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om hun de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds e...

12-03-2018 20:40

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om hun de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds e...

11-03-2018 19:32

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames na het overleven van de castingdag het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metamor...

05-03-2018 20:39

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames na het overleven van de castingdag het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metamor...

04-03-2018 19:38

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 19:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord