Programma gemist?

In op de spannende livefinale op tv wordt duidelijk wie de van de vier finalisten op er met op de hoofdprijs vandoor naar gaat. De in overgebleven modellen strijden nog een keer uit tegen naar elkaar op de catwalk. met Dit op keer bepaalt niet alleen op de jury wie er doorgaat, van een maar ook de kijker thuis. met Het is een show uit vol fashion, curves, een optredens en door girlpower! Wie op tv wordt het eerste Nederlandse 'Curvy door van Supermodel'?

Het met einde van de in wedstrijd is in zicht en uit tijdens dat betekent: koffers pakken! De meiden op tv vertrekken uit naar Marrakesh. van Na een heerlijke nacht tijdens in een in sprookjesachtig hotel is er door geen tijd uit om te relaxen. van Per kameel trekken de meiden de door woestijn in voor uit een in spannende challenge waarin zand de in hoofdrol speelt. uit Na een lange het dag in het de hete woestijn de snakken de modellen naar een door avondje uit een en laten door ze zich verleiden uit door het nachtleven. het Maar of dat nou zo in uit verstandig is op de avond uit voor de belangrijkste shoot het op van de wedstrijd? Wie houdt het op tv hoofd koel en uit gaat door naar tijdens de naar finale?

Het gegil van in de modellen met is uit oorverdovend als ze de ontdekken wie hun deze het week alle door tips en tricks op het gebied op make-up de gaat leren. op tv Niemand minder dan de naar wereldberoemde vlogger Nikkie van uit NikkieTutorials neemt de naar meiden onder handen. En met een welverdiende het meidenavond een ontaardt in een hysterische in foodfight, en dat op vindt niet iedereen even met grappig.

Diamonds op tv are a girl's best op tv friend! uit De meiden zijn dat door na de heftige spinazieruzie het van door vorige week in ieder geval op tv niet. Ondanks de tijdens onderlinge strijd in hebben de door dames hun eerste 'go-see' voor een met de potentiele opdrachtgever. Het model tijdens dat de beste indruk van achterlaat, de haalt een dikke prijs tijdens binnen. Lukt door het de meiden om zich professioneel van op te naar stellen? Of gooien de een groeiende spanningen uit roet in het de eten?

Deze aflevering staat van in het in teken van body tijdens positivity! het Terwijl de meiden afgemat de worden door een het personal trainer, is een bezorger in onderweg met een een bus vol in spannende pakketjes. De inhoud van van de de die pakketjes doet door een een hoop stof opwaaien en op tv zorgt bij een paar van meiden zelfs een voor tranen. De spanning op loopt nog een verder op in als de modellen te uit horen krijgen wat de voor shoot ze gaan van doen. Zijn de een meiden op tv bereid om hun grenzen tijdens te verleggen en hun dromen naar waar te door maken?

De in schok van de eerste naar eliminatie dreunt nog tijdens lang naar na in het modellenhuis, in maar veel tijd om te op rouwen hebben op de dames niet. van De jury staat namelijk het in de startblokken de om ze op de kneepjes van het het met modellenvak te leren. Als de op meiden 's avonds een op tv Anna in Mail krijgen met op tv de boodschap van dat ze de in volgende dag een shoot met naar Nigel hebben, slaat hun door door fantasie op hol! De meiden hebben door nog geen idee de op dat ze een ijskoude in verrassing krijgen.

Het naar lijkt alsof de van dames, na het overleven uit van de castingdag, tijdens het uit gevoel hebben dat door de buit al binnen met is. Ze zijn moe, verveeld met uit en gedragen zich van onprofessioneel. Er wordt in openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde met van maar onvermijdelijke metamorfose valt naar bij veel op tv meiden niet in goede aarde op en zelfs tijdens hun op op eerste fotoshoot laten naar maar een paar meiden zich in van hun beste de kant zien. door Reden voor Nigel Barker van om in het te grijpen en de meiden op 's avonds een te verrassen met tijdens een in bezoek.

Tijdens met hun eerste casting strijden de de op tv meiden om een plek de in het modellenhuis en moeten naar ze meteen met de de billen bloot. op uit De casting bestaat uit de een bikinishoot onder toeziend met oog van niemand minder op tv dan van Nigel Barker en een curvy topmodel op Danielle van Grondelle. naar Uiteindelijk moeten alle meiden in zich aan uit de voltallige jury presenteren op tv en hun loopje over de uit catwalk showen. op Tien dames krijgen van door Anna Nooshin de door sleutel van door het modellenhuis, voor tijdens de overige tien houdt naar het avontuur direct met tijdens op.

In de spannende de livefinale wordt duidelijk op naar wie van de vier in finalisten er met op tv de hoofdprijs van vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden op tv nog een de keer tegen elkaar met op de catwalk. op tv Dit keer bepaalt een niet alleen een de jury wie er van doorgaat, van maar ook de kijker thuis. uit Het is een naar show vol fashion, uit curves, tijdens optredens en girlpower! van Wie wordt het eerste Nederlandse een 'Curvy het Supermodel'?

In de spannende uit live-finale van op Curvy Supermodel wordt de duidelijk wie van met de vier finalisten een er met de op hoofdprijs vandoor tijdens gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann en het Isadee uit strijden nog een keer op tegen elkaar op de met catwalk. Dit op tv keer met bepaalt niet alleen de uit jury wie er door de gaat, naar maar ook de kijker thuis. op Het is een een show vol door fashion, curves, optredens en een Girl Power. Wie wordt op tv het eerste Nederlandse op Curvy het Supermodel?

Het op tv einde van de wedstrijd door is in op zicht en dat betekent: koffers de pakken! De door meiden vertrekken naar door Marrakesh. naar Na een heerlijke nacht in in een sprookjesachtig met hotel is er van geen tijd om te uit relaxen. Per kameel uit trekken de tijdens meiden de door woestijn in voor uit een spannende challenge in waarin zand de met hoofdrol speelt. Na een het lange dag in een de hete op tv woestijn snakken de modellen een naar een avondje uit uit en laten zich verleiden van door het met nachtleven. op tv Maar of dat nou het zo verstandig is op de tijdens avond op voor de belangrijkste shoot naar van de een wedstrijd? Wie houdt op het hoofd koel en het gaat door naar de de op tv finale?

Het einde van tijdens de naar wedstrijd is in zicht en het dat betekent: koffers het pakken! De van meiden vertrekken naar Marrakesh. een Na een heerlijke uit nacht in van een sprookjesachtig hotel is de er geen tijd op tv om te relaxen. op tv Per kameel in trekken de van meiden de de woestijn in voor uit een spannende challenge waarin zand in de hoofdrol speelt. Na de een lange dag uit in de hete uit woestijn snakken de met modellen naar met een avondje in uit en laten zich verleiden door door door het nachtleven. Maar of dat het nou zo op tv verstandig is op door de avond voor de uit belangrijkste shoot met van de wedstrijd? door Wie houdt het tijdens hoofd koel en gaat op tv door naar de op tv een finale?

Het gegil een van de modellen op tv is oorverdovend als in ze ontdekken in wie hun deze week met alle tips het en tricks tijdens op het gebied make-up gaat leren. in Niemand de minder dan de een wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials op tv in neemt de meiden onder handen. En het met een welverdiende meidenavond ontaardt in een van in hysterische foodfight, en dat het vindt niet tijdens iedereen even grappig.

Het gegil op van de modellen is naar oorverdovend als het ze ontdekken wie met hun deze week alle een tips van en tricks op door het gebied met make-up gaat leren. Niemand in minder dan de het wereldberoemde vlogger Nikkie de van NikkieTutorials neemt met de meiden door onder handen. En een welverdiende meidenavond door ontaardt in tijdens een hysterische foodfight, met en dat met vindt niet iedereen even het grappig.

Diamonds van are a girl's best friend! het De meiden uit zijn tijdens dat na de heftige spinazieruzie van de vorige de week in ieder geval het niet. in Ondanks de onderlinge uit strijd hebben de in dames hun eerste 'go-see' op voor een potentiele in opdrachtgever. Het door model dat de beste indruk van achterlaat, haalt een dikke op prijs binnen. Lukt door het de uit meiden om zich professioneel naar tijdens op te stellen? Of gooien door de groeiende spanningen roet door in het een eten?

maart 2019
30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

11-11-2018 18:34

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

22-04-2018 19:04

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

16-04-2018 20:39

Finale: Curvy Supermodel

Curvy Supermodel - Finale: Curvy Supermodel

In de spannende live-finale van Curvy Supermodel wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann en Isadee strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alle...

15-04-2018 19:30

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

09-04-2018 20:39

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

08-04-2018 19:29

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

02-04-2018 20:40

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

01-04-2018 19:29

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord