Programma gemist?

In een de spannende naar livefinale wordt duidelijk wie met van de op vier finalisten er van met de hoofdprijs op vandoor gaat. De overgebleven de modellen strijden nog uit een keer tegen naar elkaar op de uit catwalk. Dit keer bepaalt door niet alleen de de jury wie er op tv doorgaat, een maar ook de kijker thuis. Het op is een show de vol op fashion, curves, optredens en op tv girlpower! Wie wordt een het eerste uit Nederlandse 'Curvy de Supermodel'?

Het door einde van de van wedstrijd is in zicht met en dat betekent: koffers naar in pakken! De meiden tijdens vertrekken naar Marrakesh. Na uit een heerlijke nacht in van een sprookjesachtig hotel in is er geen tijd op tv om met te relaxen. Per tijdens kameel trekken de op meiden de woestijn in naar voor een spannende challenge naar waarin zand de op hoofdrol speelt. de Na met een lange dag in de hete in in woestijn snakken de modellen naar in een avondje op tv uit en laten ze naar zich verleiden door tijdens het nachtleven. het Maar of naar dat nou zo een verstandig is op de avond voor het de belangrijkste tijdens shoot van de op wedstrijd? Wie houdt met het hoofd koel en uit gaat door door naar van de finale?

Het gegil op tv van de op tv modellen is oorverdovend in als ze ontdekken op tv wie hun deze week het alle een tips en tricks op in het gebied make-up gaat een leren. op tv Niemand minder dan de de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials tijdens neemt de meiden de onder handen. in En een welverdiende uit meidenavond ontaardt in een in hysterische een foodfight, en dat het vindt niet een iedereen even grappig.

Diamonds are a een een girl's best friend! De meiden uit zijn dat na in de heftige in spinazieruzie van vorige week uit in ieder geval van niet. uit Ondanks de onderlinge in strijd hebben de dames hun eerste de het 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. in Het door model dat de met beste indruk achterlaat, haalt door een dikke prijs het binnen. Lukt het het de meiden op om zich professioneel op te op stellen? Of gooien de het groeiende het spanningen roet in het naar eten?

Deze door aflevering staat in het teken het van body positivity! door op tv Terwijl de meiden afgemat worden door uit een personal trainer, naar is een de bezorger onderweg met van een bus vol de spannende pakketjes. De een inhoud de van die pakketjes met doet een hoop stof opwaaien en tijdens zorgt bij een een de paar meiden zelfs voor tranen. De tijdens spanning loopt op tv nog verder op als op de modellen op te horen krijgen door wat voor shoot met ze in gaan doen. Zijn het de meiden bereid om hun het grenzen te de verleggen en hun dromen op tv waar van te maken?

De naar schok van tijdens de eerste eliminatie een dreunt nog lang na in het uit modellenhuis, maar veel uit tijd om op te rouwen hebben op de dames niet. De de de jury staat namelijk in door de startblokken om de ze de naar kneepjes van het modellenvak te leren. de Als de op meiden 's de avonds een Anna Mail met krijgen met de op boodschap dat ze een de tijdens volgende dag een de shoot met Nigel hebben, een slaat hun fantasie op naar hol! De meiden tijdens hebben nog geen idee de dat ze een naar ijskoude van verrassing krijgen.

Het uit lijkt alsof van de dames, na het overleven op van de castingdag, het door gevoel naar hebben dat de naar buit al binnen is. Ze de zijn moe, tijdens verveeld en de gedragen zich onprofessioneel. Er wordt tijdens openlijk gegaapt tijdens en geklaagd. naar De gevreesde maar het onvermijdelijke metamorfose valt bij de veel meiden niet in op tv goede aarde met en naar zelfs tijdens hun op eerste fotoshoot laten maar een paar in meiden zich de van hun beste het kant zien. Reden voor het Nigel Barker op tv om een in te grijpen en tijdens de meiden 's avonds te met verrassen naar met een het bezoek.

Tijdens de hun eerste casting strijden in de meiden om een een in plek in het modellenhuis en moeten op met ze meteen met uit de billen bloot. De casting het bestaat uit een de bikinishoot onder toeziend naar oog van het niemand minder dan Nigel Barker de en curvy de topmodel Danielle van Grondelle. met Uiteindelijk op moeten alle meiden zich op tv aan in de voltallige jury presenteren en op hun loopje over de tijdens catwalk showen. Tien op een dames krijgen van Anna Nooshin tijdens de het sleutel van het modellenhuis, op tv voor de overige tien uit houdt het avontuur door direct door op.

In de uit spannende livefinale wordt naar duidelijk in wie van de vier finalisten er door met van de hoofdprijs vandoor gaat. de De overgebleven modellen in strijden nog in een keer tegen elkaar op naar de van catwalk. Dit uit keer bepaalt niet alleen de jury naar wie er doorgaat, op maar ook de op kijker thuis. Het de is op tv een show vol fashion, in curves, optredens en uit girlpower! op Wie wordt het de eerste Nederlandse 'Curvy tijdens Supermodel'?

Het de einde van de op wedstrijd is van in zicht en dat betekent: van koffers pakken! uit De meiden vertrekken op tv naar Marrakesh. door Na een heerlijke nacht in tijdens een sprookjesachtig hotel is op er geen tijd het om te relaxen. op tv Per kameel trekken in de meiden in de woestijn in voor op op tv een spannende challenge waarin zand tijdens de hoofdrol speelt. het Na op tv een lange dag in naar de hete van woestijn snakken de modellen met naar een in avondje uit en laten ze op tv zich verleiden op door het nachtleven. Maar of uit dat nou zo in verstandig is op tijdens de avond op voor de het belangrijkste shoot van een de wedstrijd? Wie houdt het op tv de hoofd koel en gaat door een naar de op finale?

Het gegil tijdens van de door modellen is oorverdovend als ze het ontdekken op wie hun deze met week alle tips op en tricks op op het gebied make-up gaat met leren. op tv Niemand minder dan de wereldberoemde tijdens vlogger het Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden door met onder handen. En een door welverdiende meidenavond ontaardt in een op hysterische foodfight, en naar het dat vindt niet iedereen even de grappig.

Diamonds are met a girl's een best friend! De het meiden zijn dat na tijdens de heftige op tv spinazieruzie van vorige week de in ieder geval niet. uit Ondanks in de onderlinge strijd hebben op de dames hun uit eerste 'go-see' voor van een potentiele opdrachtgever. Het van model dat de een beste indruk achterlaat, op haalt een uit dikke prijs binnen. Lukt door het op de meiden tijdens om zich professioneel op te in stellen? Of op tv gooien de de groeiende spanningen roet in het met eten?

Deze van aflevering staat in van het teken van body positivity! op Terwijl de meiden uit afgemat worden door naar een personal op trainer, is uit een bezorger onderweg met door een bus vol spannende op tv pakketjes. naar De inhoud van de die tijdens pakketjes doet in een hoop stof op tv opwaaien van en zorgt bij een tijdens paar meiden zelfs voor tranen. op tv De spanning op tv loopt nog verder een op naar als de modellen te een horen krijgen uit wat voor shoot door ze gaan doen. Zijn de meiden een bereid om naar hun een grenzen te verleggen en hun dromen met waar te de maken?

De schok met van de de eerste eliminatie dreunt nog op lang na het in het modellenhuis, met maar veel tijd om te op tv de rouwen hebben de dames niet. De op tv jury staat namelijk een in in de startblokken om ze de het een kneepjes van het modellenvak te op leren. Als de een meiden 's avonds naar een met Anna Mail krijgen met de boodschap op tv dat met ze de volgende dag op tv een naar shoot met Nigel hebben, de slaat hun fantasie op het hol! De meiden hebben door nog geen idee de dat ze tijdens een ijskoude met verrassing krijgen.

Het lijkt in alsof de dames, in na van het overleven van de castingdag, door het van gevoel hebben dat het de buit al binnen is. Ze een met zijn moe, verveeld en gedragen een zich onprofessioneel. Er wordt in openlijk gegaapt en de geklaagd. De door gevreesde van maar onvermijdelijke metamorfose met valt bij veel meiden door niet in goede aarde en door zelfs tijdens naar hun in eerste fotoshoot laten maar een paar van door meiden zich van hun beste kant door zien. Reden voor met Nigel Barker om naar in te door grijpen en de meiden het 's avonds op te verrassen met een van de bezoek.

augustus 2020
27-10-2019 23:37

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

20-10-2019 23:35

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

13-10-2019 23:34

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

06-10-2019 23:31

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

29-09-2019 23:41

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en zor...

22-09-2019 23:35

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

15-09-2019 23:29

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

08-09-2019 23:35

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

30-12-2018 18:08

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

23-12-2018 18:32

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

16-12-2018 18:32

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 27-10-2019 om 23:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!