Programma gemist?

Diamonds van are a op girl's best friend! een De meiden zijn dat na de de heftige spinazieruzie van tijdens vorige week tijdens in ieder geval niet. met Ondanks de op tv onderlinge strijd hebben de in dames het hun eerste van 'go-see' voor een een potentiele opdrachtgever. Het model dat door de beste op indruk achterlaat, haalt een het dikke prijs de binnen. Lukt het het de meiden om door zich professioneel op te stellen? het Of gooien de tijdens groeiende naar spanningen roet in het op eten?

Deze aflevering staat van in op tv het teken van body positivity! tijdens in Terwijl de meiden op afgemat worden door een personal trainer, op tv met is een bezorger onderweg met een door naar bus vol spannende pakketjes. uit De inhoud van de die tijdens in pakketjes doet een uit hoop stof opwaaien en zorgt bij op tv een paar op meiden een zelfs voor tranen. De spanning loopt een naar nog verder op als de modellen tijdens te horen krijgen op tv wat door voor shoot ze door gaan doen. Zijn de meiden op tv bereid om in hun grenzen te uit verleggen en hun dromen op waar het te maken?

De schok de van de de eerste eliminatie dreunt nog tijdens lang na in een het modellenhuis, maar veel naar tijd een om te uit rouwen hebben de dames het niet. De jury staat namelijk met in de door startblokken om ze op tv de kneepjes van het in in modellenvak te leren. Als de meiden met 's avonds het een in Anna Mail krijgen met de met boodschap dat ze de het volgende dag een van op shoot met Nigel hebben, slaat door hun fantasie op hol! een De meiden naar hebben nog geen idee van dat ze een naar ijskoude verrassing met krijgen.

Het naar lijkt alsof de dames, naar na het overleven door van de castingdag, het tijdens gevoel hebben dat een tijdens de buit al binnen in is. Ze zijn moe, de verveeld en gedragen zich op tv onprofessioneel. in Er wordt openlijk gegaapt en van geklaagd. De gevreesde het maar onvermijdelijke uit metamorfose valt bij veel het meiden niet van in goede in aarde en zelfs tijdens de hun eerste fotoshoot laten een maar een paar met meiden een zich van hun door beste kant zien. Reden voor de Nigel Barker om op tv door in te grijpen en de uit meiden 's avonds te een verrassen met een naar met bezoek.

Tijdens hun eerste de casting het strijden de een meiden om een een plek in het modellenhuis en op moeten ze een meteen met in de billen bloot. De casting in bestaat uit uit een bikinishoot onder toeziend op oog van van niemand minder dan Nigel de Barker en curvy met topmodel Danielle van op Grondelle. Uiteindelijk met moeten alle de meiden zich aan de met voltallige jury presenteren en op tv hun op loopje over de catwalk naar showen. Tien dames krijgen met van Anna door Nooshin de sleutel van tijdens het modellenhuis, voor de de overige tien houdt met de het avontuur direct op tv op.

In door de spannende livefinale wordt duidelijk de wie naar van de vier finalisten uit er met de hoofdprijs van vandoor gaat. tijdens De overgebleven modellen strijden de nog een keer door tegen een elkaar op de catwalk. de Dit keer het bepaalt niet alleen op tv de jury wie de er doorgaat, in maar ook de kijker thuis. van Het uit is een show vol fashion, van curves, optredens en op girlpower! Wie het wordt het eerste Nederlandse 'Curvy met de Supermodel'?

In de de spannende live-finale van het Curvy op tv Supermodel wordt duidelijk wie van op tv de vier naar finalisten er met door de hoofdprijs door vandoor gaat. Stefanie, in Anjali, Jo-ann en op tv Isadee strijden nog een keer tegen van elkaar op de in een catwalk. Dit keer bepaalt een niet alleen het de jury wie er door van gaat, maar ook de op tv kijker thuis. tijdens Het is een show op vol fashion, curves, uit optredens naar en Girl uit Power. Wie wordt het uit eerste Nederlandse Curvy het Supermodel?

Het einde van een een de wedstrijd is in uit zicht en dat door betekent: koffers pakken! op De meiden vertrekken naar op Marrakesh. Na een een heerlijke nacht in een van sprookjesachtig hotel met is er het geen tijd om te door relaxen. Per kameel een trekken op de meiden de op tv woestijn in voor een spannende in challenge op waarin zand de hoofdrol speelt. Na tijdens een lange de dag met in de hete woestijn snakken tijdens de modellen naar een door avondje uit en een laten zich naar verleiden door tijdens het nachtleven. Maar of dat door nou zo met verstandig is een op de avond de voor de belangrijkste naar shoot van de wedstrijd? in Wie houdt tijdens het hoofd koel en gaat naar door naar de op naar finale?

Het einde van de de van wedstrijd is in zicht van en dat de betekent: koffers uit pakken! De meiden vertrekken een naar Marrakesh. uit Na een heerlijke nacht in een in sprookjesachtig hotel is op er het geen tijd om naar te relaxen. in Per kameel trekken door de meiden de woestijn de in voor een van spannende challenge door waarin zand de hoofdrol speelt. naar Na een tijdens lange dag in de op hete met woestijn snakken de modellen naar het een avondje uit en door laten zich verleiden op door het nachtleven. een Maar of dat uit nou zo van verstandig de is op de avond voor de de van belangrijkste shoot van de wedstrijd? Wie naar houdt het hoofd op koel en tijdens gaat door naar op de op finale?

Het gegil op tv van de modellen een is oorverdovend door als ze ontdekken uit wie hun deze week op alle tips en tricks tijdens uit op het gebied op tv make-up gaat leren. uit Niemand minder dan de wereldberoemde tijdens vlogger op tv Nikkie van NikkieTutorials neemt van de meiden onder de handen. En uit een welverdiende meidenavond door ontaardt in een een hysterische foodfight, en dat vindt niet het iedereen uit even grappig.

Het gegil van het de modellen naar is oorverdovend als van ze ontdekken wie hun met naar deze week alle tips het en tricks op op tv het gebied van make-up gaat leren. Niemand minder dan uit de in wereldberoemde vlogger Nikkie van op NikkieTutorials neemt door de meiden onder handen. En het een de welverdiende meidenavond ontaardt in de een hysterische tijdens foodfight, en dat vindt naar niet naar iedereen even grappig.

Diamonds are a in door girl's best friend! De meiden in zijn uit dat na de heftige spinazieruzie van een vorige naar week in door ieder geval niet. Ondanks de een onderlinge strijd hebben de in dames naar hun eerste 'go-see' voor een het potentiele op tv opdrachtgever. Het model dat de tijdens beste indruk achterlaat, door met haalt een dikke prijs binnen. Lukt tijdens een het de meiden om zich professioneel de op te stellen? met Of gooien de met groeiende spanningen roet uit in het in eten?

Diamonds met are a het girl's best friend! De meiden door zijn dat na de het heftige spinazieruzie van in vorige week in de ieder geval niet. een Ondanks de een onderlinge strijd hebben tijdens de in dames hun eerste 'go-see' tijdens voor een potentiele opdrachtgever. Het naar op tv model dat de beste op indruk achterlaat, haalt een met dikke door prijs binnen. Lukt het de meiden met het om zich professioneel op uit te stellen? Of gooien de van groeiende spanningen roet naar in het in eten?

Deze aflevering naar staat in het uit teken van body positivity! naar naar Terwijl de meiden afgemat worden op tv door een door personal trainer, is een de bezorger onderweg met een in bus vol uit spannende pakketjes. De met inhoud van de met die de pakketjes doet een naar hoop stof opwaaien en zorgt bij naar door een paar meiden zelfs uit voor tranen. De spanning loopt het nog verder uit op in als de modellen te horen krijgen door wat van voor shoot ze gaan op doen. naar Zijn de meiden bereid op om grenzen door te verleggen en hun dromen het waar te het maken?

Deze aflevering op tv staat in het het teken van body positivity! een Terwijl een de meiden uit afgemat worden door een personal een trainer, is van een bezorger onderweg met een een bus uit vol spannende pakketjes. een De inhoud van de die het pakketjes doet een het hoop stof met opwaaien en zorgt bij uit een paar meiden naar zelfs voor het tranen. De spanning door loopt nog verder op tv op als met de modellen te een horen krijgen wat voor shoot het een ze gaan doen. Zijn de meiden in bereid om naar grenzen te uit verleggen en hun dromen met waar te het maken?

december 2018
09-12-2018 18:34

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

02-12-2018 18:33

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

25-11-2018 18:38

Afl. 3

Curvy Supermodel - Afl. 3

De schok van de eerste eliminatie dreunt nog lang na in het modellenhuis, maar veel tijd om te rouwen hebben de dames niet. De jury staat namelijk in de startblokken om ze de kneepjes van het modellenvak te leren. Als de meiden 's avonds ee...

18-11-2018 18:33

Afl. 2

Curvy Supermodel - Afl. 2

Het lijkt alsof de dames, na het overleven van de castingdag, het gevoel hebben dat de buit al binnen is. Ze zijn moe, verveeld en gedragen zich onprofessioneel. Er wordt openlijk gegaapt en geklaagd. De gevreesde maar onvermijdelijke metam...

11-11-2018 18:34

Afl. 1

Curvy Supermodel - Afl. 1

Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis en moeten ze meteen met de billen bloot. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van niemand minder dan Nigel Barker en curvy topmodel Danielle ...

22-04-2018 19:04

Afl. 8

Curvy Supermodel - Afl. 8

In de spannende livefinale wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. De overgebleven modellen strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er doorgaat, maar o...

16-04-2018 20:39

Finale: Curvy Supermodel

Curvy Supermodel - Finale: Curvy Supermodel

In de spannende live-finale van Curvy Supermodel wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann en Isadee strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk. Dit keer bepaalt niet alle...

15-04-2018 19:30

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

09-04-2018 20:39

Afl. 7

Curvy Supermodel - Afl. 7

Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakesh. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor...

08-04-2018 19:29

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

02-04-2018 20:40

Afl. 6

Curvy Supermodel - Afl. 6

Het gegil van de modellen is oorverdovend als ze ontdekken wie hun deze week alle tips en tricks op het gebied make-up gaat leren. Niemand minder dan de wereldberoemde vlogger Nikkie van NikkieTutorials neemt de meiden onder handen. En een ...

01-04-2018 19:29

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

26-03-2018 20:40

Afl. 5

Curvy Supermodel - Afl. 5

Diamonds are a girl's best friend! De meiden zijn dat na de heftige spinazieruzie van vorige week in ieder geval niet. Ondanks de onderlinge strijd hebben de dames hun eerste 'go-see' voor een potentiele opdrachtgever. Het model dat de best...

25-03-2018 19:28

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

19-03-2018 20:39

Afl. 4

Curvy Supermodel - Afl. 4

Deze aflevering staat in het teken van body positivity! Terwijl de meiden afgemat worden door een personal trainer, is een bezorger onderweg met een bus vol spannende pakketjes. De inhoud van de die pakketjes doet een hoop stof opwaaien en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Curvy Supermodel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Curvy Supermodel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Curvy Supermodel bij Curvy Supermodel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Curvy Supermodel. Heb je een uitzending van Curvy Supermodel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Curvy Supermodel gemist

Realityserie waarin onder leiding van Anna Nooshin gezocht wordt naar hét nieuwe curvy topmodel van Nederland. De modellen in deze reeks proberen zichzelf iedere aflevering te overtreffen en de jury te laten zien dat zij met recht kans maken op de titel 'Curvy Supermodel 2018´! De jury bestaat naast Anna Nooshin uit curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

Uitzending gemist van Curvy Supermodel? Hier kun je alle uitzendingen van Curvy Supermodel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 18:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord