Programma gemist?

Een door stormachtige bui de gooit bijna roet in het eten naar bij Riens sportshoot. op tv De op modellen gaan in de wildernis in tijdens tijdens een safari waar Michelle op tv zich ontpopt als ware door wildlife-spotter. Voor Farrieda door wordt een op droom werkelijkheid: een de Afrikaanse shoot in in savannestijl met met een cheetah. En het is de van ook tijd om afscheid van elkaar uit te met nemen.

Een stormachtige een bui tijdens gooit bijna roet in het eten met bij op tv Riens sportshoot. De modellen uit gaan het de wildernis in met tijdens een safari waar Michelle zich de ontpopt als het ware wildlife-spotter. Voor Farrieda op wordt een een droom werkelijkheid: een tijdens Afrikaanse shoot in de savannestijl met met een cheetah. En het is op ook tijd met om afscheid van op elkaar te van nemen.

De modellen naar zijn allemaal druk aan tijdens het werk. Michelle tijdens krijgt naar een klus in uit Dubai, Veroni en het Rien werken aan hun op tv portfolio, de Cherie neemt surfles en van doet een sexy naar semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot het grote hoogte tijdens tijdens een prachtige paraglidevlucht uit met boven Kaapstad en uit Bob loopt zijn een eerste shows tijdens de Cape Town naar tijdens Fashionweek.

De modellen zijn tijdens allemaal druk aan op het op werk. Michelle van krijgt een klus uit in Dubai, Veroni en Rien werken in aan hun portfolio, uit Cherie neemt met surfles en doet een het sexy semi-nudeshoot. van De modellen stijgen uit tot grote hoogte naar tijdens een prachtige paraglidevlucht een boven Kaapstad tijdens en Bob door loopt zijn eerste shows tijdens op tv de Cape Town de een Fashionweek.

Veroni uit heeft een streetstyle-shoot voor met een Duits merk. tijdens Cherie en de Farrieda hebben naar samen een open casting en met halen door deze op het nippertje. Of toch uit niet? de De modellen een hebben een wijnproeverij op een een prachtige wijngaard. Bob vindt op dat hij naar te uit weinig klussen heeft de en Rien bedenkt van een spectaculaire manier om hem op tijdens te vrolijken. uit Tijdens een shoot het om op zijn portfolio te updaten, de gaat het mis met van Bobs het schouder.

Veroni heeft een naar streetstyle-shoot het voor een door Duits merk. Cherie tijdens en Farrieda hebben samen een open een casting van en halen deze op een het nippertje. Of toch door niet? De modellen van de hebben een wijnproeverij op een prachtige tijdens wijngaard. op tv Bob vindt met dat hij te weinig klussen in heeft en uit Rien bedenkt een spectaculaire manier naar een om hem op op tv te vrolijken. Tijdens een shoot om de op tv zijn portfolio te updaten, op tv gaat het van mis met Bobs van schouder.

Alle modellen zitten van in door een fijne workflow. Veroni heeft het haar eerste betaalde het shoot in Kaapstad het met in prachtig ochtendlicht op het strand. het Ook Rien heeft met een tijdens shoot op het strand, maar naar dan in pakken een met opvallende prints. een uit En niet alleen de op pakken zijn vrolijk. van De modellen leren op tv ook de andere kant van van Kaapstad een kennen. Bob en door Veroni delen een hun passie voor voetbal en het organiseren een op wedstrijd met het een kinderelftal in een in township. Voor tijdens het zover is, maken ze op tv kennis met het gewone een leven door in de de townships en dat maakt van diepe indruk op naar de modellen.

Alle de modellen zitten tijdens in een fijne op workflow. Veroni heeft uit haar eerste betaalde shoot in Kaapstad naar in prachtig van ochtendlicht op het het strand. met Ook Rien heeft een shoot op een het strand, de maar uit dan in pakken uit met opvallende prints. En niet alleen uit het de pakken zijn vrolijk. De op tv modellen leren op tv ook de andere de kant van naar Kaapstad kennen. Bob uit en Veroni delen van hun passie voor voetbal en organiseren op naar een wedstrijd met het een kinderelftal in een naar township. Voor op het zover is, maken ze een kennis met het uit gewone leven in de van het townships en dat maakt diepe door indruk op met de modellen.

De modellen op mogen hun een entree maken op in de Sun met Met, de beroemde tijdens paardenraces van Kaapstad. het Maar het is vooral op ook het in jaarlijkse event waar heel Cape met Town in op de rode loper verschijnt om met gezien te van worden. Gehuld naar in ontwerpen van een van bekende op tv Afrikaanse designer, gaan door de modellen naar op tv het event. En natuurlijk wagen op ze ook op tv een gokje bij de paardenraces. op Montell heeft met een shoot het in Johannesburg, maar het is een de op vraag of hij het wel meekan. in Verder wil hij alles uit de zijn verblijf het in Kaapstad halen wat erin uit zit, maar of van dat nou op verstandig met is...

De op tv modellen mogen hun entree het maken op de Sun door Met, het de beroemde paardenraces van tijdens Kaapstad. Maar het is uit op tv vooral ook het een jaarlijkse event waar heel Cape Town tijdens op de rode van loper verschijnt op om gezien te worden. van Gehuld met in ontwerpen van een bekende in Afrikaanse designer, het gaan de modellen een naar van het event. En natuurlijk wagen op ze door ook een gokje met bij de paardenraces. op Montell heeft een het shoot in Johannesburg, naar maar het is de vraag of een hij door wel meekan. door Verder wil hij alles uit zijn van verblijf het in Kaapstad halen naar wat erin een zit, maar of dat nou de verstandig naar is...

Montell met werkt in Kaapstad van aan zijn portfolio de en heeft al snel een zijn eerste in klus te pakken. door Het is een met complete verrassing als met hij plotseling in het naar modellenhuis staat. Bob en in Michelle tijdens hebben op het parelwitte zand naar van naar de Atlantis naar Dunes een shoot voor op tv een zonnebrillenmerk. Rien, Cherie en tijdens Farrieda de hebben een rondje castings. op tv De modellen vieren de het in succes van Montell en van de verjaardag van Farrieda de in op tv een chique strandclub.

Montell werkt in een Kaapstad door aan zijn portfolio naar en heeft met al snel zijn eerste klus van te pakken. met Het is een naar complete verrassing als de hij plotseling tijdens in het modellenhuis staat. tijdens Bob en Michelle hebben van op het parelwitte van zand van met de Atlantis met Dunes een shoot voor het een zonnebrillenmerk. Rien, Cherie en op tv Farrieda hebben een tijdens rondje met castings. De modellen op vieren het tijdens succes van Montell in en de verjaardag van Farrieda op tv in in een chique strandclub.

Een door oude bekende van arriveert in het modellenhuis: Michelle het uit in 'Models In Paris'. Samen met in Veroni, op die ze al goed kent, in gaat ze meteen op op op tv pad om zich in te op schrijven bij een bureau. op het Diep in de nacht arriveert ook het Bob naar in het modellenhuis. Zijn luidruchtige van van entree zorgt bij sommigen voor ergernissen, op tv omdat ze de op tv volgende naar ochtend vroeg op tv op moeten voor uit de opnames van de leadershoot. Cherie tijdens wordt op naar haar vingers getikt op door tijdens haar agent. Farrieda baalt ervan dat uit ze nauwelijks uit castings door of klussen heeft.

Een oude op tv bekende arriveert in het van de modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. met naar Samen met Veroni, naar die ze al van goed kent, gaat ze meteen een op tijdens pad om zich in te uit schrijven uit bij een bureau. Diep in met de naar nacht arriveert ook Bob de in het modellenhuis. uit Zijn luidruchtige de entree zorgt bij een sommigen voor ergernissen, omdat de ze de volgende ochtend het vroeg op moeten op voor de van opnames van de leadershoot. uit Cherie wordt op tv op haar in vingers getikt door haar agent. Farrieda van baalt ervan dat een ze naar nauwelijks castings of klussen op heeft.

Cherie, op Veroni, Farrieda en Rien komen van aan in in het modellenhuis. Ze zijn tijdens door allemaal compleet verschillend, naar maar hebben één doel een gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie op tv door wil na haar borstvergrotende het operatie graag bikinishoots doen. het De Zeeuwse Veroni op is een ervaren high-fashionmodel de en op wil alle in kansen aangrijpen in de commerciële naar markt van naar Kaapstad. Farrieda is nog van maar net gesetteld tijdens en naar heeft al gelijk een testshoot op op tv het naar strand. De relaxte in hunk Rien, een die in Kaapstad heeft gewoond, neemt de de dames tijdens tussen het harde uit werken door mee van naar de zijn favoriete hotspots in de naar stad.

maart 2019
22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

26-03-2018 21:35

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

25-03-2018 18:30

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar heel Cape Town op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Af...

19-03-2018 21:36

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar heel Cape Town op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Af...

18-03-2018 18:36

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

12-03-2018 21:37

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

11-03-2018 18:39

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

05-03-2018 21:37

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

04-03-2018 18:44

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 18:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord