Programma gemist?

Een stormachtige de bui gooit met bijna roet een in het eten bij Riens met sportshoot. De met modellen gaan de wildernis in in tijdens een naar safari tijdens waar Michelle zich ontpopt als naar ware wildlife-spotter. Voor op Farrieda naar wordt een droom op werkelijkheid: een Afrikaanse uit shoot in savannestijl met een cheetah. op tv En het is op tijdens ook tijd om afscheid een van elkaar te op tv nemen.

Een stormachtige tijdens bui gooit bijna roet op in het door eten bij Riens sportshoot. door De modellen door gaan de met wildernis in tijdens een safari door op tv waar Michelle zich het ontpopt als ware van wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt de een droom werkelijkheid: een op tv Afrikaanse shoot door in savannestijl met een cheetah. op En het is uit ook tijd het om afscheid van elkaar met te op nemen.

De met modellen zijn allemaal druk aan door het werk. op Michelle krijgt een klus met in Dubai, op Veroni en Rien met werken aan hun naar portfolio, Cherie neemt surfles van en naar doet een sexy op tv semi-nudeshoot. De naar modellen stijgen tot grote hoogte de tijdens een prachtige paraglidevlucht op tv boven Kaapstad en uit Bob op loopt zijn eerste shows in tijdens de Cape Town naar op Fashionweek.

De modellen uit zijn allemaal druk naar aan een het werk. Michelle krijgt een klus op tv in Dubai, Veroni tijdens en een Rien werken aan hun portfolio, uit Cherie van neemt surfles en uit doet een sexy tijdens semi-nudeshoot. De modellen uit stijgen tot een grote hoogte tijdens een prachtige paraglidevlucht een boven Kaapstad van en tijdens Bob loopt zijn eerste shows tijdens uit de Cape Town door een Fashionweek.

Veroni tijdens heeft een streetstyle-shoot voor tijdens een Duits de merk. Cherie de en Farrieda hebben samen een door open casting en op halen tijdens deze op het nippertje. een Of toch niet? De naar modellen hebben een wijnproeverij de op van een prachtige wijngaard. Bob vindt van dat hij te uit naar weinig klussen heeft en Rien bedenkt uit een spectaculaire manier de het om hem op te vrolijken. Tijdens op tv een shoot om het de zijn portfolio te op updaten, gaat het tijdens mis met Bobs een schouder.

Veroni op tv heeft een streetstyle-shoot uit voor een Duits merk. tijdens Cherie en Farrieda uit hebben op tv samen een open door casting en halen deze op het in nippertje. Of toch een niet? De modellen de hebben op tv een wijnproeverij door op een prachtige door wijngaard. Bob vindt dat hij met te weinig met klussen heeft en uit Rien bedenkt een spectaculaire manier uit om hem in op te met vrolijken. Tijdens een shoot tijdens om door zijn portfolio te updaten, gaat het uit mis met van Bobs naar schouder.

Alle modellen zitten tijdens in in een fijne op tv workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde met shoot in op Kaapstad in prachtig ochtendlicht het op tijdens het strand. Ook Rien de heeft een shoot met op van het strand, maar dan op tv in pakken met opvallende door prints. En niet tijdens alleen de pakken met zijn vrolijk. De van modellen op leren ook de andere door kant van Kaapstad kennen. Bob een en Veroni door delen hun passie voor door op tv voetbal en organiseren een wedstrijd in met een kinderelftal in tijdens een township. Voor met het zover is, op maken een ze kennis met naar het gewone leven in de de townships en dat op tv naar maakt diepe indruk de op de modellen.

Alle modellen op zitten in een fijne de workflow. Veroni op tv heeft haar eerste de betaalde shoot in Kaapstad de in prachtig ochtendlicht een op de het strand. Ook Rien heeft tijdens de een shoot op het strand, maar de dan in pakken door met door opvallende prints. naar En niet alleen de pakken zijn op vrolijk. met De modellen leren ook de door van andere kant van Kaapstad kennen. naar Bob en Veroni het delen door hun passie voor het voetbal en organiseren de een wedstrijd met een op tv kinderelftal in een township. tijdens Voor het zover op tv is, maken van ze kennis met met het gewone leven in de in townships en tijdens dat maakt diepe indruk met in op de modellen.

De naar modellen mogen hun entree maken in op op tv de Sun Met, de een beroemde paardenraces van Kaapstad. een Maar het is op tv met vooral ook het jaarlijkse naar event waar heel Cape de Town op de rode een loper verschijnt het om gezien te worden. met Gehuld in ontwerpen naar van een bekende de Afrikaanse een designer, gaan de modellen met naar het event. door En met natuurlijk wagen ze ook een door gokje bij de uit paardenraces. Montell heeft een met door shoot in Johannesburg, maar het naar is een de vraag of hij wel meekan. door Verder wil op hij alles uit zijn door verblijf van in Kaapstad halen wat de erin zit, maar of door dat nou door verstandig op tv is...

De modellen mogen naar hun entree maken de op in de Sun een Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. in op Maar het is vooral ook een het jaarlijkse event met waar heel Cape een Town de op de rode loper verschijnt van om gezien te van worden. Gehuld op in ontwerpen van een door bekende Afrikaanse het designer, gaan de in modellen naar het event. En een natuurlijk wagen ze uit in ook een gokje bij de paardenraces. een Montell in heeft een shoot in Johannesburg, het maar de het is in de vraag of hij van wel meekan. Verder wil hij de alles op tv uit zijn verblijf van in Kaapstad halen met wat erin zit, maar of naar dat nou verstandig in uit is...

Montell werkt de in Kaapstad op aan zijn portfolio en het heeft al snel de zijn een eerste klus te pakken. Het met is een complete van verrassing als hij uit plotseling in het tijdens modellenhuis staat. Bob uit en Michelle het hebben op het parelwitte zand van op van de Atlantis Dunes de een shoot voor een van zonnebrillenmerk. Rien, Cherie naar en Farrieda in hebben een rondje castings. De een modellen vieren het de succes van Montell van en de verjaardag het uit van Farrieda in een een chique strandclub.

Montell werkt uit in tijdens Kaapstad aan zijn portfolio en de heeft van al snel zijn eerste klus te van in pakken. Het is een complete verrassing tijdens het als hij plotseling in het het modellenhuis staat. van Bob en van Michelle hebben op uit het parelwitte zand van de Atlantis in Dunes een tijdens shoot voor een naar zonnebrillenmerk. Rien, naar Cherie en Farrieda hebben een op tv rondje castings. De het met modellen vieren het met succes van Montell en de verjaardag op van tijdens Farrieda in een chique op tv strandclub.

Een oude de bekende arriveert in uit het modellenhuis: uit Michelle uit van 'Models In Paris'. van Samen met Veroni, die ze een al goed met kent, gaat een ze meteen op pad om zich tijdens in te schrijven met bij van een bureau. Diep van in de nacht arriveert de ook Bob in een het modellenhuis. de Zijn luidruchtige entree van zorgt bij sommigen tijdens voor ergernissen, omdat op ze de in volgende ochtend vroeg op moeten in voor de opnames van uit de leadershoot. tijdens Cherie wordt van op haar vingers getikt door naar naar haar agent. Farrieda baalt ervan dat in ze nauwelijks het castings of op tv klussen heeft.

Een de oude bekende arriveert door in het modellenhuis: Michelle een uit 'Models in In Paris'. Samen met met Veroni, die naar ze al van goed kent, gaat door ze meteen op pad om uit zich het in te schrijven bij een tijdens bureau. Diep het in de op tv nacht arriveert ook Bob naar in het modellenhuis. met Zijn luidruchtige entree zorgt op bij sommigen voor ergernissen, tijdens op tv omdat ze de volgende ochtend op vroeg het op moeten voor door de opnames van de in leadershoot. Cherie wordt op haar door vingers getikt van door haar agent. Farrieda met baalt door ervan dat ze naar nauwelijks castings of klussen een heeft.

Cherie, in Veroni, Farrieda en Rien komen tijdens aan in het het modellenhuis. Ze met zijn allemaal in compleet verschillend, maar hebben één het doel gemeen: doorbreken naar in Zuid-Afrika. met Cherie wil naar na haar borstvergrotende een operatie graag in bikinishoots doen. De Zeeuwse uit Veroni is een op tv ervaren high-fashionmodel en wil alle op tv kansen naar aangrijpen in de commerciële het markt met van Kaapstad. Farrieda op is nog maar net gesetteld door en het heeft al gelijk een testshoot op op het strand. De een relaxte hunk het Rien, de die in Kaapstad heeft door gewoond, neemt de dames door tussen op het harde werken door mee naar naar het zijn favoriete hotspots naar in de stad.

januari 2019
22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

26-03-2018 21:35

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

25-03-2018 18:30

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar heel Cape Town op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Af...

19-03-2018 21:36

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar heel Cape Town op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Af...

18-03-2018 18:36

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

12-03-2018 21:37

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

11-03-2018 18:39

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

05-03-2018 21:37

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

04-03-2018 18:44

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 18:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord