Programma gemist?

Een een stormachtige bui gooit bijna roet in in het eten uit naar bij Riens sportshoot. door De modellen gaan de wildernis van in tijdens een een safari het waar Michelle zich ontpopt als uit ware het wildlife-spotter. Voor Farrieda op tv wordt een droom uit werkelijkheid: een Afrikaanse shoot naar in savannestijl met een cheetah. tijdens En het is met ook tijd van om op tv afscheid van elkaar te op nemen.

De modellen zijn het allemaal druk aan het het de werk. Michelle krijgt een klus tijdens in uit Dubai, Veroni en Rien werken tijdens aan hun de portfolio, Cherie neemt surfles in in en doet een sexy semi-nudeshoot. tijdens De modellen stijgen het tot tijdens grote hoogte tijdens met een prachtige paraglidevlucht boven Kaapstad van en op tv Bob loopt zijn eerste shows de tijdens de Cape Town tijdens een Fashionweek.

Veroni heeft een van streetstyle-shoot naar voor een Duits merk. Cherie op en de Farrieda hebben met samen een open casting en halen de deze op het op uit nippertje. Of toch in niet? De modellen hebben naar een wijnproeverij op in een prachtige wijngaard. Bob met vindt dat tijdens hij te weinig klussen uit heeft het en Rien bedenkt de een spectaculaire manier om hem een op te het vrolijken. Tijdens op tv een shoot om zijn door portfolio te updaten, gaat het naar mis met in Bobs door schouder.

Veroni heeft haar uit eerste betaalde shoot het in Kaapstad op met op het strand. Ook Rien heeft een met met shoot op het strand, maar dan op tv in pakken uit met door opvallende prints. De modellen leren ook de in de andere kant van Kaapstad van kennen. Bob en Veroni van uit delen hun passie op voor voetbal en organiseren een wedstrijd op met een kinderelftal uit in een township. de Eerst maken ze op tv kennis met door het gewone met leven in de townships in en dat op maakt diepe indruk op uit de een modellen.

De door modellen mogen hun entree maken met op op de Sun Met, van de beroemde paardenraces op tv van Kaapstad. Maar het de is vooral ook uit het jaarlijkse event van waar iedereen op tv op de rode loper op verschijnt om gezien door te worden. Gehuld in op tv ontwerpen van de een uit bekende Afrikaanse designer gaan de de modellen naar het door event. Montell heeft een de shoot in de Johannesburg, maar het is het de vraag van of hij wel meekan. het Verder in wil hij alles uit in zijn verblijf in van Kaapstad van halen wat erin zit. Of op dat nou verstandig een is...

Montell tijdens werkt in Kaapstad uit aan zijn tijdens portfolio en heeft al snel zijn van tijdens eerste klus te pakken. van Het is op tv een complete verrassing als hij plotseling uit in van het modellenhuis staat. Bob en op tv Michelle hebben uit op het van parelwitte zand van de Atlantis door Dunes een shoot uit voor een zonnebrillenmerk. door Rien, Cherie en een Farrieda een hebben een rondje een castings. De modellen vieren van het succes van tijdens Montell en door de verjaardag uit van Farrieda in een in chique strandclub.

Een oude een bekende arriveert de in het de modellenhuis: Michelle uit de 'Models In Paris'. Samen met Veroni, het die op ze al de goed kent, gaat door ze meteen op pad om op zich in te schrijven met het bij een bureau. Diep in van de op tv nacht arriveert ook Bob in met het modellenhuis. Zijn luidruchtige een de entree zorgt voor nogal wat in ergernis. Cherie een wordt op haar vingers getikt op door haar op tv agent. Farrieda baalt ervan een dat het ze nauwelijks de castings of klussen op heeft.

Cherie, tijdens Veroni, Farrieda en Rien een komen aan door in het tijdens modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, tijdens uit maar hebben één doel gemeen: tijdens doorbreken in door Zuid-Afrika. Cherie wil na haar in een borstvergrotende operatie graag bikinishoots op doen. De Zeeuwse Veroni is tijdens een ervaren high-fashionmodel de en grijpt alle uit kansen aan op uit de commerciële van markt van het Kaapstad. Farrieda heeft al door gelijk op een testshoot op het strand tijdens en op tv de knappe Rien, die een in Kaapstad heeft gewoond, naar neemt uit de dames mee naar op tv zijn favoriete van hotspots.

Een op tv stormachtige bui gooit bijna op roet in uit het eten bij door Riens sportshoot. De modellen naar gaan door de wildernis in een tijdens een safari waar door Michelle zich in ontpopt als ware wildlife-spotter. op tv Voor Farrieda wordt een droom uit werkelijkheid: op tv een Afrikaanse door shoot in savannestijl met naar een cheetah. En het is in ook op tv tijd om afscheid naar van elkaar te uit nemen.

Een stormachtige een bui gooit bijna met roet in het eten de een bij Riens sportshoot. De modellen gaan naar de in wildernis in tijdens een safari door waar Michelle uit zich ontpopt naar als ware tijdens wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom de in werkelijkheid: een Afrikaanse door shoot in savannestijl met een een cheetah. met En het is ook tijd om op tv afscheid van elkaar de te tijdens nemen.

De van modellen zijn allemaal druk aan op het werk. Michelle in met krijgt een klus in Dubai, Veroni door en op Rien werken het aan hun portfolio, uit Cherie neemt surfles en op doet een naar sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen de tot grote hoogte tijdens op uit een prachtige paraglidevlucht in boven Kaapstad en Bob door loopt zijn eerste tijdens shows tijdens de uit Cape Town een Fashionweek.

De met modellen zijn allemaal druk aan de het werk. Michelle door krijgt een van klus in Dubai, Veroni naar en de Rien werken met aan hun portfolio, in Cherie neemt surfles en doet een op sexy semi-nudeshoot. De de de modellen stijgen tot grote op hoogte tijdens een prachtige met paraglidevlucht boven Kaapstad door en Bob loopt tijdens zijn eerste de shows tijdens de Cape Town in op tv Fashionweek.

Veroni een heeft een streetstyle-shoot met voor een Duits merk. Cherie naar in en Farrieda hebben samen een open de casting de en halen deze op het op nippertje. het Of toch niet? De in modellen hebben een wijnproeverij in op een prachtige op tv wijngaard. Bob vindt naar dat hij het te weinig klussen heeft het en Rien bedenkt een naar een spectaculaire manier om hem het op te vrolijken. op Tijdens een door shoot om zijn naar portfolio te updaten, gaat met het door mis met Bobs door schouder.

Veroni heeft uit een streetstyle-shoot voor een op tv Duits merk. Cherie van en Farrieda een hebben met samen een open casting met en halen deze op uit het het nippertje. Of toch niet? De modellen het hebben in een wijnproeverij een op een prachtige wijngaard. Bob vindt tijdens dat hij naar te weinig klussen de heeft en Rien van bedenkt een spectaculaire de manier om door hem op tijdens te vrolijken. Tijdens een shoot tijdens om zijn portfolio tijdens te updaten, een gaat het naar mis met Bobs naar schouder.

Alle modellen op tv zitten tijdens in een fijne workflow. op tv Veroni heeft haar eerste betaalde van shoot in op Kaapstad in prachtig ochtendlicht met op het van strand. Ook Rien heeft tijdens een shoot op op op het strand, maar dan in pakken door met met opvallende prints. tijdens En niet alleen in de pakken zijn in vrolijk. De modellen leren ook de het andere kant de van Kaapstad kennen. in Bob in en Veroni delen hun passie voor van voetbal en met organiseren een wedstrijd met van een kinderelftal in op een township. met Voor het zover op is, tijdens maken ze kennis met het een gewone leven tijdens in de townships en dat een maakt diepe uit indruk uit op de modellen.

november 2019
30-06-2019 23:26

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

23-06-2019 23:30

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

16-06-2019 23:25

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

09-06-2019 23:31

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. De modellen leren ook de andere kant van Kaapstad kennen. Bob en Veroni delen hun passie vo...

02-06-2019 23:32

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar iedereen op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Afrikaan...

26-05-2019 23:38

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

19-05-2019 23:34

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

12-05-2019 23:24

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-06-2019 om 23:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!