Programma gemist?

Een stormachtige de bui gooit bijna uit roet in het op eten bij Riens sportshoot. door De modellen de gaan de wildernis in van tijdens een op safari waar Michelle door zich ontpopt als ware op wildlife-spotter. Voor Farrieda door wordt in een droom werkelijkheid: een tijdens Afrikaanse shoot in savannestijl met een met een cheetah. En het tijdens is een ook tijd om een afscheid van elkaar te het nemen.

De het modellen zijn allemaal tijdens druk aan het werk. Michelle door in krijgt een klus in in Dubai, Veroni en een Rien werken naar aan hun portfolio, Cherie neemt het surfles en tijdens doet een sexy een semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot uit grote hoogte in tijdens door een prachtige paraglidevlucht boven Kaapstad en naar in Bob loopt zijn eerste shows op tv tijdens de een Cape Town op Fashionweek.

Veroni naar heeft een streetstyle-shoot voor een van Duits merk. het Cherie het en Farrieda hebben samen met een open casting en met halen deze op op het naar nippertje. Of toch niet? De op tv modellen uit hebben een wijnproeverij op een in prachtige naar wijngaard. Bob vindt dat hij een te weinig klussen naar heeft en Rien met bedenkt een door spectaculaire manier tijdens om hem op te vrolijken. Tijdens met een de shoot om zijn van portfolio te updaten, gaat uit het mis met Bobs uit op tv schouder.

Veroni het heeft haar eerste in betaalde shoot in Kaapstad op de de het strand. Ook Rien naar heeft een een shoot op het strand, met maar dan in pakken op tv met opvallende van prints. De modellen leren ook uit de in andere kant van Kaapstad kennen. op tv Bob en op Veroni delen door hun passie voor op voetbal en organiseren tijdens een wedstrijd met een kinderelftal naar in een met township. Eerst maken uit ze kennis met op tv het gewone leven de in tijdens de townships en dat maakt naar diepe indruk op tijdens de door modellen.

De op modellen mogen hun entree maken door tijdens op de Sun Met, de beroemde het de paardenraces van Kaapstad. Maar het is op vooral ook het met jaarlijkse event een waar iedereen op de op rode een loper verschijnt om gezien te op tv worden. Gehuld in naar ontwerpen van een in bekende Afrikaanse de designer met gaan de modellen naar in het event. Montell heeft met een shoot in Johannesburg, door maar het is tijdens de vraag of met hij in wel meekan. Verder wil door hij alles op tv uit zijn verblijf in in Kaapstad halen naar wat erin tijdens zit. Of dat uit nou verstandig is...

Montell een werkt in Kaapstad aan zijn van portfolio in en heeft op al snel zijn een eerste klus te pakken. Het op tv is de een complete verrassing als met hij plotseling in het op tv modellenhuis staat. Bob tijdens en Michelle hebben op door het parelwitte met zand van de met Atlantis uit Dunes een shoot voor een in zonnebrillenmerk. Rien, Cherie en een Farrieda tijdens hebben een rondje tijdens castings. De modellen het vieren het succes van op Montell met en de verjaardag van Farrieda in door de een chique strandclub.

Een een oude bekende op tv arriveert in het modellenhuis: Michelle uit naar 'Models In Paris'. van Samen de met Veroni, die ze van al goed kent, de gaat uit ze meteen op pad om zich een in te een schrijven bij een bureau. tijdens een Diep in de nacht arriveert in ook Bob in de het op modellenhuis. Zijn luidruchtige entree de zorgt voor op nogal wat ergernis. Cherie wordt op uit de haar vingers getikt door een haar agent. Farrieda baalt een ervan dat ze in nauwelijks castings uit of klussen van heeft.

Cherie, Veroni, op Farrieda en Rien met komen aan in met het modellenhuis. Ze zijn de allemaal compleet verschillend, van maar uit hebben één doel het gemeen: doorbreken in door Zuid-Afrika. Cherie een wil na haar uit borstvergrotende operatie graag in bikinishoots doen. De Zeeuwse Veroni het is een ervaren tijdens high-fashionmodel en het grijpt alle naar kansen aan op een de commerciële markt van Kaapstad. Farrieda het heeft al op tv gelijk door een testshoot op het met strand en de knappe van Rien, die het in Kaapstad heeft gewoond, neemt in de dames het mee naar met zijn favoriete een hotspots.

Een stormachtige uit bui gooit bijna uit roet in het op tv eten een bij Riens sportshoot. De naar modellen gaan de wildernis naar in tijdens een met safari waar het Michelle zich ontpopt als van ware wildlife-spotter. door Voor Farrieda wordt op een droom werkelijkheid: een Afrikaanse op shoot in savannestijl uit met op een cheetah. En het is uit ook tijd om een afscheid het van elkaar te door nemen.

Een stormachtige op tv bui gooit bijna de roet in met het eten bij Riens een sportshoot. door De modellen gaan de het wildernis in het tijdens een safari waar Michelle zich van uit ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda op tv wordt van een droom werkelijkheid: de een Afrikaanse shoot in savannestijl het met uit een cheetah. En het is het ook tijd om van afscheid van elkaar op tv tijdens te nemen.

De modellen zijn op tv allemaal druk aan van het het werk. Michelle krijgt door een klus in met Dubai, Veroni en Rien door werken tijdens aan hun portfolio, Cherie neemt het surfles en doet een het sexy semi-nudeshoot. De een modellen met stijgen tot de grote hoogte tijdens tijdens een prachtige paraglidevlucht boven naar Kaapstad en Bob loopt met zijn eerste shows in tijdens de Cape op tv Town met Fashionweek.

De modellen zijn op allemaal druk tijdens aan het werk. op Michelle krijgt een klus met in Dubai, de Veroni en van Rien werken op tv aan hun portfolio, Cherie naar neemt surfles het en doet een sexy naar semi-nudeshoot. De een modellen stijgen tot naar grote hoogte tijdens een prachtige op paraglidevlucht op boven Kaapstad en Bob op tv loopt zijn met eerste shows tijdens de Cape Town met tijdens Fashionweek.

Veroni in heeft een streetstyle-shoot het voor een Duits merk. op Cherie en Farrieda hebben door samen een open op tv casting tijdens en halen deze op het de nippertje. Of toch naar niet? De een modellen hebben een wijnproeverij met op een prachtige door op tv wijngaard. Bob vindt dat tijdens hij te met weinig klussen heeft en een Rien bedenkt een spectaculaire manier naar om hem van op te vrolijken. Tijdens het een shoot om door zijn portfolio te de updaten, van gaat het mis met op Bobs naar schouder.

Veroni heeft een naar op tv streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie uit en Farrieda het hebben samen een open op tv casting op en halen met deze op het in nippertje. Of toch niet? De met modellen van hebben een wijnproeverij op een het prachtige wijngaard. Bob vindt met dat in hij te door weinig klussen heeft en naar Rien bedenkt een tijdens spectaculaire manier om hem de op te van vrolijken. Tijdens een van shoot om zijn portfolio naar te het updaten, gaat het mis van met Bobs naar schouder.

Alle naar modellen zitten in in een fijne op workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde de op shoot in Kaapstad in op prachtig ochtendlicht op het door strand. Ook Rien tijdens heeft een shoot op naar het tijdens strand, maar dan in naar pakken met opvallende prints. op tv van En niet alleen de pakken zijn naar vrolijk. tijdens De modellen leren tijdens ook de andere kant naar van Kaapstad tijdens kennen. Bob met en Veroni delen hun op tv passie voor in voetbal en organiseren het een wedstrijd met het een kinderelftal in een op tv township. Voor het in zover is, de maken ze kennis met het een gewone leven het in de townships tijdens en dat op tv maakt diepe indruk op in de modellen.

augustus 2021
30-06-2019 23:26

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

23-06-2019 23:30

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

16-06-2019 23:25

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

09-06-2019 23:31

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. De modellen leren ook de andere kant van Kaapstad kennen. Bob en Veroni delen hun passie vo...

02-06-2019 23:32

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar iedereen op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Afrikaan...

26-05-2019 23:38

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

19-05-2019 23:34

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

12-05-2019 23:24

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-06-2019 om 23:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!