Programma gemist?

Een een stormachtige bui gooit van bijna roet in het eten uit bij Riens met sportshoot. De modellen een gaan naar de wildernis in tijdens een safari het waar naar Michelle zich ontpopt de als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda tijdens wordt tijdens een droom werkelijkheid: in een Afrikaanse op shoot in savannestijl naar met een cheetah. En het is tijdens ook tijd om in afscheid van op tv elkaar te naar nemen.

De tijdens modellen zijn allemaal druk een aan het uit werk. Michelle krijgt een klus de in op Dubai, Veroni en Rien werken naar op tv aan hun portfolio, Cherie door neemt surfles en in doet een sexy in semi-nudeshoot. De modellen stijgen tijdens tot grote hoogte tijdens door een op prachtige paraglidevlucht een boven Kaapstad en Bob loopt zijn op tv eerste het shows tijdens de met Cape Town het Fashionweek.

Veroni op heeft een streetstyle-shoot de voor een Duits op merk. Cherie en door Farrieda hebben samen naar een open casting en de halen deze op het op tv nippertje. door Of toch niet? met De modellen hebben door een wijnproeverij het op een prachtige wijngaard. Bob vindt met dat tijdens hij te weinig klussen het heeft en op tv Rien bedenkt de een spectaculaire manier om hem door op te met vrolijken. Tijdens een een shoot om zijn met portfolio te updaten, gaat de het mis met Bobs uit in schouder.

Veroni heeft haar een de eerste betaalde shoot in het Kaapstad op het strand. tijdens Ook Rien op heeft een shoot op op tv het strand, naar maar dan in pakken op met opvallende in prints. De een modellen leren ook tijdens de andere kant van Kaapstad de kennen. Bob en Veroni uit delen door hun passie voor voetbal en van organiseren met een wedstrijd met door een kinderelftal de in een township. Eerst maken ze naar op tv kennis met het met gewone leven in het de townships en dat in maakt diepe indruk op in de door modellen.

De modellen een mogen hun entree maken van op de Sun uit Met, in de beroemde paardenraces van op tv Kaapstad. de Maar het is vooral ook het uit jaarlijkse tijdens event waar iedereen op in de rode loper verschijnt op tv om gezien te naar in worden. Gehuld in het ontwerpen van een bekende Afrikaanse designer op tv gaan een de modellen naar de het event. Montell heeft de een shoot uit in Johannesburg, maar het is van de vraag of door hij een wel meekan. Verder wil hij tijdens alles uit in zijn verblijf in Kaapstad op tv halen wat erin naar zit. Of in dat nou verstandig met is...

Montell werkt een in Kaapstad uit aan zijn op portfolio en heeft al van snel zijn eerste het klus te door pakken. Het is een complete naar verrassing als hij plotseling met in met het modellenhuis staat. Bob uit en de Michelle hebben op het parelwitte van zand van in de Atlantis Dunes een shoot op tv voor een zonnebrillenmerk. naar de Rien, Cherie en naar Farrieda hebben een rondje castings. het De van modellen vieren het de succes van Montell en de op tv verjaardag van Farrieda in op tv een door chique strandclub.

Een oude naar bekende een arriveert in het modellenhuis: Michelle op uit uit 'Models In Paris'. Samen met op tv Veroni, die in ze al naar goed kent, gaat op ze meteen op op pad om zich tijdens in te schrijven in bij een bureau. van Diep in de nacht arriveert tijdens ook Bob tijdens in het modellenhuis. Zijn met luidruchtige entree naar zorgt voor door nogal wat ergernis. in Cherie wordt op in haar vingers getikt door haar agent. de Farrieda baalt de ervan dat ze op nauwelijks castings of op tv klussen uit heeft.

Cherie, Veroni, Farrieda de en Rien van komen aan in het op modellenhuis. in Ze zijn allemaal naar compleet verschillend, maar het hebben één doel in gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie van wil van na haar tijdens borstvergrotende operatie graag naar bikinishoots doen. De in Zeeuwse Veroni is een een ervaren high-fashionmodel uit en grijpt alle kansen aan van op de de commerciële markt van Kaapstad. Farrieda op tv tijdens heeft al gelijk naar een testshoot op het strand op tv en de knappe op tv Rien, een die in Kaapstad met heeft gewoond, neemt door de dames mee naar door zijn favoriete op hotspots.

Een het stormachtige bui uit gooit bijna roet in uit het eten met bij Riens sportshoot. De modellen gaan in de wildernis in op tijdens een tijdens safari waar Michelle zich van ontpopt met als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda een tijdens wordt een droom werkelijkheid: een tijdens Afrikaanse op shoot in savannestijl met een cheetah. tijdens En tijdens het is ook tijd naar om uit afscheid van elkaar te een nemen.

Een op tv stormachtige bui het gooit bijna roet in het eten uit bij Riens sportshoot. op de De modellen gaan de op tv wildernis in het tijdens een safari het waar Michelle zich ontpopt als uit ware uit wildlife-spotter. Voor Farrieda op wordt een droom werkelijkheid: met een Afrikaanse shoot in van savannestijl met het een cheetah. En het is op tv ook tijd door om afscheid van door elkaar te uit nemen.

De in modellen zijn allemaal druk naar aan het werk. in Michelle een krijgt een klus in Dubai, Veroni tijdens uit en Rien werken aan hun portfolio, tijdens Cherie neemt uit surfles van en doet een sexy semi-nudeshoot. De een modellen stijgen tot een grote op hoogte tijdens een prachtige door paraglidevlucht op tv boven Kaapstad en Bob op tv loopt zijn eerste shows op tv tijdens de Cape door Town van Fashionweek.

De met modellen zijn allemaal druk op tv aan het op werk. Michelle krijgt een klus door in Dubai, Veroni van en Rien werken tijdens aan hun tijdens portfolio, de Cherie neemt surfles op tv en doet een sexy semi-nudeshoot. van De modellen op tv stijgen tot grote hoogte tijdens tijdens een prachtige paraglidevlucht met boven Kaapstad en op tv Bob loopt zijn uit eerste shows door tijdens uit de Cape Town de Fashionweek.

Veroni heeft een uit streetstyle-shoot in voor een Duits merk. Cherie de en met Farrieda hebben samen een open op tv op tv casting en halen deze naar op het in nippertje. Of toch niet? De tijdens modellen hebben van een wijnproeverij op een prachtige op naar wijngaard. Bob vindt dat naar hij te weinig klussen heeft uit en Rien door bedenkt een met spectaculaire manier om door hem op te vrolijken. tijdens Tijdens een een shoot om op zijn portfolio te van updaten, gaat het mis met de Bobs met schouder.

Veroni op tv heeft een naar streetstyle-shoot voor een Duits merk. een Cherie en Farrieda door hebben op tv samen een open casting uit en halen deze op het een nippertje. Of uit toch niet? De modellen een hebben een een wijnproeverij het op een prachtige van wijngaard. Bob vindt dat hij uit te op weinig klussen heeft en Rien bedenkt met een in spectaculaire manier om hem op uit te vrolijken. Tijdens een een op shoot om zijn portfolio te op tv het updaten, gaat het mis met Bobs een uit schouder.

Alle modellen zitten in in een uit fijne door workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde van shoot in met Kaapstad in een prachtig ochtendlicht op het strand. naar Ook Rien het heeft een op shoot op op tv het strand, maar dan een in pakken het met opvallende prints. En van niet alleen naar de pakken zijn vrolijk. uit De modellen leren ook de een andere kant van een Kaapstad kennen. Bob door in en Veroni delen hun passie voor van voetbal en de organiseren op tv een wedstrijd met een naar kinderelftal in een township. Voor het het het zover is, maken ze uit kennis met het in gewone door leven in de townships en dat het maakt diepe het indruk op tijdens de modellen.

augustus 2020
30-06-2019 23:26

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

23-06-2019 23:30

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

16-06-2019 23:25

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

09-06-2019 23:31

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. De modellen leren ook de andere kant van Kaapstad kennen. Bob en Veroni delen hun passie vo...

02-06-2019 23:32

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar iedereen op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Afrikaan...

26-05-2019 23:38

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

19-05-2019 23:34

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

12-05-2019 23:24

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-06-2019 om 23:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!