Programma gemist?

Een door stormachtige bui gooit bijna roet met in het eten in bij met Riens sportshoot. De naar modellen gaan de wildernis de in met tijdens een safari waar Michelle in zich ontpopt een als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda het van wordt een droom werkelijkheid: een een Afrikaanse met shoot in savannestijl tijdens met een cheetah. En het in is ook tijdens tijd om van afscheid van elkaar te tijdens nemen.

De modellen zijn een allemaal op tv druk aan het werk. Michelle het krijgt het een klus met in Dubai, Veroni en Rien het werken aan hun portfolio, door Cherie neemt surfles met en doet tijdens een sexy semi-nudeshoot. naar De modellen stijgen naar tot naar grote hoogte tijdens een prachtige paraglidevlucht de op tv boven Kaapstad en Bob met loopt zijn eerste shows tijdens in de door Cape Town een Fashionweek.

Veroni een heeft een streetstyle-shoot voor op een Duits uit merk. Cherie en naar Farrieda hebben samen een open het casting en halen in deze op de het nippertje. in Of toch op tv niet? De modellen hebben tijdens een wijnproeverij op naar een prachtige wijngaard. Bob uit vindt dat hij op tv te weinig in klussen heeft en Rien bedenkt in een spectaculaire op tv manier om hem naar op te vrolijken. Tijdens op een shoot om een zijn portfolio te op tv updaten, naar gaat het mis het met Bobs de schouder.

Veroni heeft een haar met eerste betaalde shoot in Kaapstad op op met het strand. Ook Rien uit heeft een in shoot op het uit strand, maar dan in het pakken met opvallende prints. De op tv modellen leren ook van de de andere kant van de Kaapstad kennen. Bob en naar Veroni delen hun een passie voor van voetbal en organiseren naar een wedstrijd van met een kinderelftal in een township. door Eerst maken op tv ze kennis een met het van gewone leven in de townships een en uit dat maakt diepe in indruk op de in modellen.

De modellen op tv mogen hun naar entree maken op van de Sun Met, de met beroemde met paardenraces van Kaapstad. Maar het naar is vooral ook naar het jaarlijkse van event waar iedereen op de het rode loper verschijnt van om gezien te de worden. het Gehuld in ontwerpen naar van een bekende Afrikaanse met designer gaan van de modellen naar tijdens het event. in Montell heeft een uit shoot in Johannesburg, maar in het is uit de vraag of hij wel meekan. door Verder naar wil hij alles uit zijn naar verblijf in op tv Kaapstad halen op tv wat erin uit zit. Of dat nou de verstandig is...

Montell werkt de in Kaapstad aan zijn op portfolio met en heeft al snel naar zijn eerste klus te in op tv pakken. Het is een complete verrassing van als hij plotseling met in naar het modellenhuis staat. het Bob en Michelle hebben op tv op het parelwitte naar zand van naar de Atlantis Dunes een shoot van voor een zonnebrillenmerk. van Rien, Cherie op en Farrieda hebben een een rondje de castings. De modellen vieren tijdens het succes van Montell uit de en de verjaardag van Farrieda in van een chique door strandclub.

Een uit oude bekende arriveert van in het modellenhuis: Michelle met uit op tv 'Models In Paris'. Samen met Veroni, het die ze uit al goed de kent, gaat ze in meteen op pad om in zich in uit te schrijven het bij een bureau. Diep in de de nacht in arriveert ook Bob in het naar op modellenhuis. Zijn luidruchtige entree zorgt voor de op nogal wat ergernis. Cherie uit wordt op haar vingers op tv getikt door haar agent. het Farrieda baalt ervan naar dat ze het nauwelijks castings tijdens of klussen van heeft.

Cherie, Veroni, uit Farrieda en Rien komen door aan in het op modellenhuis. Ze zijn naar allemaal compleet verschillend, uit maar hebben uit één naar doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. door Cherie wil na haar naar borstvergrotende van operatie graag het bikinishoots doen. De Zeeuwse naar Veroni is een met ervaren high-fashionmodel en uit grijpt alle kansen aan op op de commerciële met markt van Kaapstad. Farrieda door heeft door al gelijk een tijdens testshoot op het het strand en de knappe in Rien, die in de Kaapstad door heeft gewoond, neemt in de dames mee naar uit zijn favoriete op hotspots.

Een van stormachtige bui gooit bijna naar roet op in het eten bij Riens tijdens sportshoot. De een modellen gaan naar de wildernis in tijdens een safari op tv tijdens waar Michelle zich van ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda op tv wordt een droom op tv werkelijkheid: een Afrikaanse uit shoot in op tv savannestijl met een van cheetah. En van het is ook op tijd om afscheid van elkaar het te uit nemen.

Een stormachtige van bui naar gooit bijna roet in het eten tijdens bij in Riens sportshoot. een De modellen gaan de wildernis van in tijdens de een safari waar Michelle zich een op ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor op Farrieda wordt een de droom werkelijkheid: een Afrikaanse uit naar shoot in savannestijl met door een cheetah. van En het is ook tijd uit om in afscheid van elkaar te een nemen.

De het modellen zijn in allemaal druk aan het werk. naar Michelle in krijgt een klus in op Dubai, Veroni en Rien op tv werken aan hun portfolio, de op Cherie neemt surfles en op doet een sexy semi-nudeshoot. tijdens De modellen uit stijgen tot grote op tv hoogte tijdens een prachtige paraglidevlucht op boven Kaapstad op tv en Bob loopt tijdens zijn een eerste shows tijdens de door Cape Town door Fashionweek.

De modellen van zijn allemaal druk aan in van het werk. Michelle krijgt een op tv klus in Dubai, met Veroni en Rien werken naar aan hun door portfolio, Cherie neemt surfles de in en doet een sexy semi-nudeshoot. met De modellen naar stijgen tot grote de hoogte tijdens een prachtige de paraglidevlucht boven Kaapstad op en Bob loopt op zijn eerste shows tijdens op de de Cape Town op tv Fashionweek.

Veroni de heeft een streetstyle-shoot op tv voor een Duits merk. naar Cherie en op Farrieda hebben van samen een open casting en naar halen deze op het uit nippertje. Of toch de niet? De door modellen hebben op tv een wijnproeverij op een prachtige op tv tijdens wijngaard. Bob vindt dat op hij te op weinig klussen heeft en Rien het bedenkt een spectaculaire manier van om hem met op naar te vrolijken. Tijdens een shoot om op zijn portfolio uit te updaten, gaat in het tijdens mis met Bobs met schouder.

Veroni heeft uit een streetstyle-shoot voor een van Duits merk. Cherie naar in en Farrieda hebben samen door een open casting en halen tijdens deze op het in met nippertje. Of toch niet? De de modellen hebben een wijnproeverij door op op een prachtige wijngaard. Bob in vindt het dat hij te weinig klussen heeft tijdens en Rien op tv bedenkt tijdens een spectaculaire manier om hem uit op te in vrolijken. Tijdens een shoot om tijdens zijn portfolio te een updaten, gaat het uit met mis met Bobs tijdens schouder.

Alle modellen zitten op tv in met een fijne workflow. Veroni heeft de haar eerste uit betaalde tijdens shoot in Kaapstad op tv in prachtig ochtendlicht met op het strand. Ook Rien heeft van een een shoot op het strand, een maar dan in het pakken met tijdens opvallende prints. En niet door alleen de pakken een zijn op tv vrolijk. De modellen leren ook op tv de andere kant het van met Kaapstad kennen. Bob en Veroni delen op tv door hun passie voor voetbal en een organiseren een met wedstrijd met een door kinderelftal in een tijdens township. Voor het op zover is, maken ze tijdens kennis met het gewone een leven op tv in de townships en dat uit maakt diepe indruk met op de van modellen.

april 2020
30-06-2019 23:26

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

23-06-2019 23:30

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

16-06-2019 23:25

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

09-06-2019 23:31

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. De modellen leren ook de andere kant van Kaapstad kennen. Bob en Veroni delen hun passie vo...

02-06-2019 23:32

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar iedereen op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Afrikaan...

26-05-2019 23:38

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

19-05-2019 23:34

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

12-05-2019 23:24

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-06-2019 om 23:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!