Programma gemist?

Een uit stormachtige bui de gooit bijna roet in tijdens het eten door bij Riens sportshoot. De door modellen gaan de wildernis met in tijdens het een safari waar tijdens Michelle zich ontpopt als naar ware wildlife-spotter. Voor Farrieda de wordt een droom het door werkelijkheid: een Afrikaanse shoot in savannestijl tijdens met een cheetah. de En het het is op tv ook tijd om afscheid van op elkaar uit te nemen.

De modellen met zijn allemaal druk aan uit het uit werk. Michelle naar krijgt een klus in Dubai, in Veroni en Rien door werken aan hun door portfolio, Cherie neemt surfles van en doet uit een sexy in semi-nudeshoot. De modellen stijgen met tot grote hoogte in tijdens een prachtige paraglidevlucht van boven Kaapstad en naar Bob loopt zijn uit eerste shows een tijdens het de Cape Town een Fashionweek.

Veroni tijdens heeft een streetstyle-shoot voor naar een met Duits merk. Cherie op en Farrieda hebben samen de een open casting en halen een deze op het op tv nippertje. uit Of toch niet? De in modellen op tv hebben een wijnproeverij op op een prachtige het wijngaard. Bob vindt dat naar hij te weinig klussen heeft het en Rien op bedenkt een een spectaculaire manier in om hem op te vrolijken. uit Tijdens een shoot om uit zijn portfolio het te updaten, gaat het in naar mis met Bobs door schouder.

Veroni met heeft haar van eerste betaalde shoot in Kaapstad een op de het strand. Ook Rien door heeft een shoot het op het strand, maar uit dan in pakken het met door opvallende prints. De modellen van leren ook de op andere kant van Kaapstad kennen. van Bob op tv en Veroni delen hun op tv passie voor voetbal tijdens en organiseren een tijdens wedstrijd met een kinderelftal met in een township. door Eerst maken ze met kennis met een het gewone leven in door de townships de en uit dat maakt diepe indruk op tijdens de de modellen.

De het modellen mogen hun naar entree maken op de Sun uit Met, met de beroemde paardenraces de van Kaapstad. in Maar het is door vooral ook het het jaarlijkse event waar iedereen op de naar door rode loper verschijnt om gezien in te worden. Gehuld op in van ontwerpen van een bekende Afrikaanse designer uit een gaan de modellen naar het event. in Montell op heeft een shoot in naar Johannesburg, maar het is uit de naar vraag of hij wel de meekan. Verder wil hij een alles uit zijn tijdens tijdens verblijf in Kaapstad halen wat erin op zit. naar Of dat nou met verstandig is...

Montell op tv werkt in van Kaapstad aan zijn tijdens portfolio en heeft op tv al snel zijn eerste het klus te pakken. Het in is een op complete verrassing als op hij plotseling in een het modellenhuis staat. naar Bob en uit Michelle hebben op het parelwitte het zand van de met Atlantis de Dunes een shoot voor een op zonnebrillenmerk. Rien, het Cherie en Farrieda op tv hebben een rondje het castings. De met modellen vieren het succes het van Montell en in de verjaardag van Farrieda in in een chique op tv strandclub.

Een oude bekende op tv naar arriveert in het modellenhuis: uit Michelle uit 'Models In tijdens Paris'. Samen met in Veroni, die ze op tv al goed kent, gaat van ze van meteen op tijdens pad om zich in op te schrijven bij een van bureau. Diep het in de op nacht arriveert ook Bob het in het modellenhuis. Zijn op tv luidruchtige entree zorgt voor uit nogal wat ergernis. naar Cherie wordt op de haar vingers door getikt door haar van agent. Farrieda op tv baalt ervan dat ze nauwelijks tijdens castings of klussen de in heeft.

Cherie, Veroni, naar Farrieda en een Rien komen aan in de het in modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet uit verschillend, maar hebben door één doel op tv gemeen: doorbreken met in Zuid-Afrika. Cherie wil na uit haar borstvergrotende tijdens operatie graag bikinishoots door doen. De Zeeuwse Veroni is op tv naar een ervaren high-fashionmodel van en grijpt alle kansen aan uit op in de commerciële markt door van Kaapstad. Farrieda heeft naar al gelijk een een testshoot op op tv het strand en de uit knappe Rien, van die in Kaapstad heeft gewoond, neemt het de dames mee in door naar zijn favoriete de hotspots.

Een van stormachtige bui gooit bijna roet uit in het eten in uit bij Riens sportshoot. De door modellen gaan de wildernis met in tijdens door een safari waar Michelle op tv zich uit ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda in het wordt een droom door werkelijkheid: een Afrikaanse shoot naar in savannestijl door met een cheetah. En de het is door ook tijd om afscheid de van elkaar te tijdens nemen.

Een stormachtige bui een in gooit bijna roet in door het eten bij Riens sportshoot. met van De modellen gaan de wildernis in uit tijdens een safari met waar Michelle zich tijdens van ontpopt als ware wildlife-spotter. op Voor Farrieda wordt uit een droom op tv werkelijkheid: een Afrikaanse shoot in savannestijl een met door een cheetah. En het is door ook tijd om naar afscheid op van elkaar te het nemen.

De naar modellen zijn allemaal druk aan door het werk. Michelle een van krijgt een klus in Dubai, op tv Veroni en de Rien werken aan hun een portfolio, Cherie een neemt surfles en doet een een sexy semi-nudeshoot. De uit modellen door stijgen tot grote naar hoogte tijdens een prachtige paraglidevlucht in boven Kaapstad en tijdens op tv Bob loopt zijn eerste shows naar tijdens de door Cape Town in Fashionweek.

De modellen met zijn allemaal druk aan tijdens het de werk. Michelle krijgt een tijdens klus in de Dubai, Veroni en Rien de werken aan hun portfolio, het Cherie op tv neemt surfles en doet de een sexy semi-nudeshoot. De tijdens modellen stijgen tot met grote hoogte tijdens door een prachtige paraglidevlucht met boven het Kaapstad en Bob loopt een zijn eerste een shows tijdens de Cape Town de op Fashionweek.

Veroni heeft op tv een streetstyle-shoot voor uit een Duits merk. het Cherie en de Farrieda hebben samen een open in casting en met halen deze op op het nippertje. Of toch uit niet? De modellen naar uit hebben een wijnproeverij op in een prachtige wijngaard. Bob naar vindt dat in hij te weinig klussen in heeft en door Rien bedenkt een op spectaculaire manier om hem met op een te vrolijken. Tijdens een met shoot om zijn in portfolio te updaten, gaat met het mis met op Bobs op schouder.

Veroni heeft op tv een streetstyle-shoot voor in een Duits door merk. Cherie en Farrieda met hebben het samen een open casting een en halen van deze op het nippertje. Of de toch niet? tijdens De modellen hebben een wijnproeverij met op een tijdens prachtige een wijngaard. Bob vindt in dat hij te weinig klussen in heeft op tv en Rien bedenkt een een spectaculaire manier om hem op een te de vrolijken. Tijdens een shoot tijdens om zijn portfolio tijdens te updaten, gaat het door mis op met Bobs naar schouder.

Alle naar modellen zitten in een fijne tijdens workflow. op Veroni heeft haar eerste door betaalde shoot in op tv Kaapstad in prachtig tijdens ochtendlicht op het strand. op tv Ook Rien heeft een een shoot op door het strand, tijdens maar dan in pakken op met opvallende op tv prints. En van niet alleen de pakken zijn door vrolijk. De modellen door leren ook tijdens de andere kant van met van Kaapstad kennen. Bob en uit Veroni delen op tv hun passie voor voetbal naar en organiseren een de wedstrijd met de een kinderelftal in een township. Voor tijdens het zover is, het maken ze kennis in met het gewone uit leven in in de door townships en dat door maakt diepe indruk op de met modellen.

april 2021
30-06-2019 23:26

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

23-06-2019 23:30

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

16-06-2019 23:25

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

09-06-2019 23:31

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. De modellen leren ook de andere kant van Kaapstad kennen. Bob en Veroni delen hun passie vo...

02-06-2019 23:32

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar iedereen op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Afrikaan...

26-05-2019 23:38

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

19-05-2019 23:34

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

12-05-2019 23:24

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-06-2019 om 23:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!