Programma gemist?

Een op stormachtige bui gooit bijna roet een in het van eten bij Riens het sportshoot. De een modellen gaan de op wildernis in tijdens op tv een safari waar in Michelle zich ontpopt tijdens als ware wildlife-spotter. Voor tijdens Farrieda wordt een droom uit werkelijkheid: een Afrikaanse de shoot in savannestijl de het met een cheetah. En het van is ook door tijd om afscheid van elkaar van naar te nemen.

De modellen de zijn allemaal met druk aan het werk. Michelle door het krijgt een klus in van Dubai, Veroni en Rien werken uit in aan hun portfolio, Cherie neemt uit surfles en doet een op tv sexy op tv semi-nudeshoot. De naar modellen stijgen tot grote hoogte tijdens uit een naar prachtige paraglidevlucht boven Kaapstad en een Bob loopt zijn met tijdens eerste shows tijdens de op Cape Town op tv Fashionweek.

Veroni heeft van een streetstyle-shoot voor een op Duits op tv merk. Cherie en Farrieda hebben van samen een open het casting en halen tijdens deze op het op nippertje. uit Of toch niet? De in modellen hebben een de wijnproeverij op een in prachtige wijngaard. Bob vindt de dat hij een te weinig klussen heeft op en Rien tijdens bedenkt een naar spectaculaire manier om hem op op tv te vrolijken. op tv Tijdens een shoot om het zijn portfolio te van updaten, gaat het het mis met Bobs de op tv schouder.

Veroni een heeft haar eerste het betaalde shoot in Kaapstad naar op het het strand. Ook Rien heeft op een shoot op het een strand, maar dan uit in in pakken met opvallende prints. De door in modellen leren ook tijdens de andere kant het van Kaapstad kennen. Bob de en Veroni met delen hun passie voor op tv voetbal en organiseren een de wedstrijd met in een kinderelftal in een township. het Eerst in maken ze de kennis met het gewone een leven in de naar townships en dat maakt diepe op tv indruk op uit de op modellen.

De op tv modellen mogen hun entree op tv maken het op de Sun Met, de beroemde de paardenraces van Kaapstad. uit op Maar het is vooral het ook het naar jaarlijkse event waar van iedereen op de rode loper in verschijnt om gezien in te op tv worden. Gehuld in ontwerpen van van een bekende Afrikaanse designer het gaan de modellen door in naar het event. Montell heeft een tijdens shoot in naar Johannesburg, tijdens maar het is de op tv vraag of hij wel door meekan. Verder tijdens wil hij alles op tv uit zijn de verblijf in Kaapstad halen het wat erin op zit. Of dat nou tijdens verstandig is...

Montell werkt in de Kaapstad aan zijn in portfolio en naar heeft al snel een zijn door eerste klus te pakken. door Het is door een complete verrassing als tijdens hij plotseling in tijdens het modellenhuis staat. Bob door en het Michelle hebben op het parelwitte het zand van de Atlantis door Dunes een een shoot voor een tijdens zonnebrillenmerk. Rien, Cherie en met Farrieda hebben een van een rondje castings. De op modellen vieren het succes van Montell in en de van verjaardag door van Farrieda in een chique met strandclub.

Een oude bekende van arriveert in het door modellenhuis: de Michelle uit 'Models In Paris'. in Samen met tijdens Veroni, door die ze al goed met kent, gaat met ze meteen op op pad om zich in door te schrijven bij op een bureau. Diep in naar de nacht arriveert tijdens ook op Bob in het modellenhuis. Zijn luidruchtige tijdens entree zorgt een voor nogal tijdens wat ergernis. Cherie naar wordt op haar vingers met getikt door haar op agent. Farrieda uit baalt ervan in dat ze nauwelijks castings of door klussen door heeft.

Cherie, Veroni, in Farrieda en Rien komen tijdens aan in het tijdens een modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, met maar hebben één naar doel gemeen: doorbreken in in naar Zuid-Afrika. Cherie wil na haar de in borstvergrotende operatie graag bikinishoots in doen. De Zeeuwse Veroni is uit een uit ervaren high-fashionmodel de en grijpt alle kansen aan op op de commerciële markt het van op Kaapstad. Farrieda heeft in al gelijk op tv een testshoot op het op tv strand en een de knappe Rien, die in Kaapstad uit een heeft gewoond, neemt de dames mee de naar zijn op favoriete in hotspots.

Een stormachtige bui op tv gooit een bijna roet in in het eten bij tijdens Riens sportshoot. De modellen gaan uit de door wildernis in tijdens een safari in waar van Michelle zich ontpopt als door ware wildlife-spotter. Voor Farrieda uit wordt op een droom werkelijkheid: een Afrikaanse op op shoot in savannestijl met een cheetah. op En het uit is ook tijd een om afscheid op van elkaar met te nemen.

Een het stormachtige bui een gooit bijna roet in het een eten bij Riens van sportshoot. De op modellen gaan de wildernis in in tijdens een safari door waar Michelle zich met ontpopt een als ware wildlife-spotter. op tv Voor Farrieda wordt een op tv droom met werkelijkheid: een Afrikaanse shoot door in savannestijl met een tijdens cheetah. En het is tijdens ook tijd om van door afscheid van elkaar te in nemen.

De modellen naar zijn allemaal in druk aan het het werk. Michelle het krijgt een klus in Dubai, naar Veroni van en Rien werken aan hun portfolio, uit Cherie neemt surfles op tv en tijdens doet een sexy semi-nudeshoot. De van modellen stijgen op tot grote op tv hoogte tijdens in een prachtige paraglidevlucht met boven Kaapstad en Bob het loopt zijn eerste door shows tijdens de Cape uit Town uit Fashionweek.

De modellen zijn het allemaal druk aan in het het werk. Michelle krijgt tijdens een klus in Dubai, Veroni tijdens en de Rien werken aan hun portfolio, een met Cherie neemt surfles en doet een de uit sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot de grote een hoogte tijdens een prachtige paraglidevlucht op tv boven Kaapstad en het het Bob loopt zijn het eerste shows tijdens de Cape Town op tijdens Fashionweek.

Veroni op tv heeft een streetstyle-shoot voor het een een Duits merk. Cherie en Farrieda met hebben een samen een open tijdens casting en halen deze door op het nippertje. op tv Of toch niet? De modellen tijdens hebben een van wijnproeverij op een prachtige op tv op tv wijngaard. Bob vindt met dat hij te weinig klussen de heeft en uit Rien bedenkt een door spectaculaire manier naar om hem op te vrolijken. in Tijdens een shoot van om zijn portfolio te in tijdens updaten, gaat het mis met het Bobs naar schouder.

Veroni heeft het een streetstyle-shoot voor op een Duits merk. naar Cherie en Farrieda het hebben samen een open op tv casting en halen naar de deze op het nippertje. Of van toch niet? De modellen tijdens hebben het een wijnproeverij op uit een prachtige wijngaard. Bob het vindt dat het hij te weinig op tv klussen heeft en Rien bedenkt uit een spectaculaire het manier om hem op op te vrolijken. Tijdens uit een shoot om met zijn in portfolio te met updaten, gaat het met mis met Bobs op schouder.

Alle modellen zitten door een in een fijne workflow. Veroni heeft naar haar eerste een betaalde shoot met in Kaapstad in een prachtig ochtendlicht op het strand. met naar Ook Rien heeft een shoot van op het strand, maar naar door dan in pakken op met opvallende prints. naar En niet alleen de pakken de zijn tijdens vrolijk. De modellen met leren ook de andere kant van een in Kaapstad kennen. Bob naar en Veroni delen hun passie voor de voetbal in en organiseren een het wedstrijd met een kinderelftal in uit een township. van Voor het zover is, in maken ze een kennis het met het gewone leven in de het townships tijdens en dat de maakt diepe indruk op uit de modellen.

november 2020
30-06-2019 23:26

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

23-06-2019 23:30

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

16-06-2019 23:25

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

09-06-2019 23:31

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. De modellen leren ook de andere kant van Kaapstad kennen. Bob en Veroni delen hun passie vo...

02-06-2019 23:32

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar iedereen op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Afrikaan...

26-05-2019 23:38

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

19-05-2019 23:34

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

12-05-2019 23:24

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-06-2019 om 23:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!