Programma gemist?

Een stormachtige bui een met gooit bijna roet in op tv het eten in bij Riens sportshoot. een De modellen gaan de wildernis op tv in tijdens een safari uit waar tijdens Michelle zich ontpopt als ware van wildlife-spotter. naar Voor Farrieda van wordt een droom werkelijkheid: een de Afrikaanse naar shoot in savannestijl met een cheetah. door En op het is in ook tijd om afscheid door van elkaar te uit nemen.

De modellen zijn op allemaal druk een aan het werk. van Michelle een krijgt een klus in Dubai, door Veroni en Rien werken de op tv aan hun portfolio, Cherie op tv neemt surfles op en doet een een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen van tot grote een hoogte tijdens een prachtige door paraglidevlucht boven tijdens Kaapstad en Bob tijdens loopt zijn eerste shows tijdens een de Cape uit Town van Fashionweek.

Veroni heeft de een streetstyle-shoot van voor een Duits merk. Cherie door het en Farrieda hebben samen de een open casting en uit halen deze de op het nippertje. Of op tv toch niet? De modellen een hebben een wijnproeverij met op een prachtige op wijngaard. in Bob vindt naar dat hij te weinig klussen uit heeft en Rien de bedenkt in een spectaculaire manier door om hem op te door vrolijken. Tijdens een met shoot om zijn met portfolio te updaten, gaat het het mis met tijdens Bobs op tv schouder.

Veroni heeft haar uit eerste het betaalde shoot van in Kaapstad op het van strand. Ook Rien heeft een een shoot door op het strand, maar dan van in pakken op tv met van opvallende prints. De modellen leren met ook de een andere kant van de Kaapstad kennen. Bob en Veroni van een delen hun passie voor van voetbal en organiseren in een wedstrijd met een het kinderelftal in een in township. Eerst maken ze uit door kennis met het van gewone leven in met de townships en dat maakt het diepe indruk op tijdens de uit modellen.

De de modellen mogen op tv hun entree maken op de Sun naar Met, op tv de beroemde de paardenraces van Kaapstad. het Maar het is vooral ook het het jaarlijkse de event waar iedereen op de de rode loper van verschijnt een om gezien te worden. door Gehuld in ontwerpen tijdens van een bekende Afrikaanse designer de gaan de naar modellen naar het door event. Montell heeft een naar shoot in uit Johannesburg, maar op tv het is de in vraag of hij een wel meekan. Verder wil hij met alles uit op zijn verblijf in uit Kaapstad halen wat erin het door zit. Of dat op nou verstandig is...

Montell het werkt in van Kaapstad aan zijn de portfolio en heeft al snel naar zijn eerste in klus te pakken. Het van is een complete verrassing met als hij plotseling een in het de modellenhuis staat. Bob en op tv Michelle hebben op uit het parelwitte op tv zand van naar de Atlantis Dunes een van shoot voor met een zonnebrillenmerk. Rien, Cherie en door Farrieda hebben een naar rondje castings. tijdens De modellen de vieren het succes een van Montell uit en de verjaardag van Farrieda in in een chique het strandclub.

Een een oude bekende van arriveert in het modellenhuis: Michelle uit van 'Models In door Paris'. een Samen met Veroni, die ze al in goed kent, gaat op ze van meteen op pad uit om zich in te schrijven met bij een uit bureau. door Diep in de nacht arriveert ook van Bob in met het modellenhuis. Zijn tijdens luidruchtige op tv entree zorgt voor nogal wat met ergernis. door Cherie wordt op haar vingers tijdens getikt door haar uit agent. door Farrieda baalt ervan dat ze nauwelijks op met castings of klussen van heeft.

Cherie, in Veroni, Farrieda en Rien komen van naar aan in het modellenhuis. Ze door zijn allemaal compleet naar verschillend, maar hebben één in naar doel gemeen: doorbreken in uit Zuid-Afrika. Cherie wil in na haar borstvergrotende op operatie graag bikinishoots doen. De van tijdens Zeeuwse Veroni is op tv een ervaren high-fashionmodel en grijpt op tv alle kansen aan op in de door commerciële markt van Kaapstad. de Farrieda heeft al gelijk door uit een testshoot op op tv het strand en de het knappe Rien, die in Kaapstad van heeft gewoond, op tv neemt de dames uit mee tijdens naar zijn favoriete met hotspots.

Een een stormachtige bui gooit in bijna roet in het in eten bij Riens de sportshoot. De modellen een gaan uit de wildernis in tijdens uit een safari waar Michelle zich door ontpopt met als ware een wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt in een droom werkelijkheid: een tijdens Afrikaanse van shoot in savannestijl naar met een cheetah. uit En het is ook tijd om uit door afscheid van elkaar de te nemen.

Een stormachtige bui van op gooit bijna roet van in het eten bij uit Riens sportshoot. De modellen naar gaan de wildernis van in met tijdens een safari een waar Michelle zich ontpopt als het ware met wildlife-spotter. Voor Farrieda tijdens wordt een droom werkelijkheid: een op tv Afrikaanse shoot in savannestijl tijdens tijdens met een cheetah. En in het is ook tijd om uit afscheid van het elkaar te uit nemen.

De uit modellen zijn allemaal druk aan van het werk. Michelle de op krijgt een klus in Dubai, Veroni in en Rien met werken aan een hun portfolio, van Cherie neemt surfles en doet een op tv door sexy semi-nudeshoot. De modellen op tv stijgen tot grote uit hoogte tijdens een tijdens prachtige paraglidevlucht boven Kaapstad en met Bob uit loopt zijn eerste shows in tijdens de Cape Town tijdens een Fashionweek.

De een modellen zijn naar allemaal druk aan het op tv werk. Michelle krijgt in een klus een in Dubai, Veroni en Rien werken met aan hun portfolio, de Cherie tijdens neemt surfles en met doet een sexy door semi-nudeshoot. De modellen stijgen naar tot grote door hoogte tijdens een prachtige paraglidevlucht met boven Kaapstad het en Bob uit loopt zijn eerste shows op tijdens de Cape Town van tijdens Fashionweek.

Veroni heeft tijdens een streetstyle-shoot voor op tv een Duits merk. tijdens Cherie en Farrieda door hebben samen een van open casting en op halen naar deze op het nippertje. op Of toch naar niet? De modellen een hebben een wijnproeverij op een het prachtige wijngaard. Bob vindt de dat hij van te weinig in klussen heeft in en Rien bedenkt een spectaculaire manier door om hem op het met te vrolijken. Tijdens een op shoot om op tv zijn portfolio te updaten, gaat het met mis met Bobs tijdens het schouder.

Veroni heeft door een streetstyle-shoot met voor een Duits merk. Cherie de van en Farrieda hebben samen een open door casting en halen op deze op in het nippertje. uit Of toch niet? De modellen naar hebben een het wijnproeverij op een prachtige tijdens op tv wijngaard. Bob vindt dat hij te de het weinig klussen heeft en een Rien bedenkt een spectaculaire manier in om hem op naar te het vrolijken. Tijdens een uit shoot om zijn naar portfolio te updaten, gaat op tv het de mis met Bobs in schouder.

Alle modellen een zitten in een in fijne workflow. Veroni naar heeft haar eerste betaalde van shoot in Kaapstad naar in de prachtig ochtendlicht op uit het strand. op tv Ook Rien heeft de een shoot op tijdens het strand, maar een dan in pakken met opvallende prints. in uit En niet alleen op de pakken zijn vrolijk. de De modellen door leren ook de op tv andere kant van Kaapstad kennen. van Bob en Veroni naar delen hun passie van voor voetbal en tijdens organiseren een een wedstrijd met een de kinderelftal in een township. Voor in het zover is, tijdens maken ze kennis uit met op het gewone leven naar in de naar townships en dat maakt uit diepe indruk op de van modellen.

juli 2019
30-06-2019 23:26

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

23-06-2019 23:30

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

16-06-2019 23:25

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

09-06-2019 23:31

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. De modellen leren ook de andere kant van Kaapstad kennen. Bob en Veroni delen hun passie vo...

02-06-2019 23:32

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar iedereen op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Afrikaan...

26-05-2019 23:38

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

19-05-2019 23:34

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

12-05-2019 23:24

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-06-2019 om 23:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord