Programma gemist?

Een stormachtige naar bui gooit bijna naar roet in de het eten bij Riens sportshoot. van De modellen gaan met de van wildernis in tijdens tijdens een safari waar Michelle zich op ontpopt als een ware wildlife-spotter. Voor Farrieda de wordt een op droom werkelijkheid: tijdens een Afrikaanse op shoot in savannestijl van met een cheetah. En van het is ook de tijd om afscheid van elkaar naar van te nemen.

De de modellen zijn allemaal uit druk aan het op werk. Michelle krijgt een uit klus in Dubai, met Veroni en Rien werken naar aan hun portfolio, tijdens Cherie neemt surfles tijdens en uit doet een sexy semi-nudeshoot. De in modellen stijgen naar tot grote hoogte van tijdens een prachtige paraglidevlucht het boven door Kaapstad en door Bob loopt zijn eerste shows een tijdens door de Cape Town met Fashionweek.

Veroni heeft met een met streetstyle-shoot voor een Duits merk. naar Cherie en de Farrieda hebben samen een open naar casting en een halen deze op het op tv nippertje. op Of toch op niet? De modellen hebben een wijnproeverij door op tv op een prachtige door wijngaard. Bob vindt dat een hij te door weinig klussen heeft op en Rien bedenkt op een spectaculaire manier om hem tijdens op te vrolijken. Tijdens naar een shoot om op tv zijn van portfolio te updaten, gaat het op tv mis met Bobs uit op schouder.

Veroni heeft in haar eerste betaalde tijdens shoot de in Kaapstad op het van strand. Ook op tv Rien heeft een shoot op het met strand, maar dan het in pakken van met opvallende prints. in De uit modellen leren ook de andere door kant van Kaapstad van kennen. Bob en op tv Veroni delen tijdens hun passie voor voetbal met en tijdens organiseren een wedstrijd met een kinderelftal de in een het township. Eerst maken ze tijdens uit kennis met het gewone leven in tijdens de townships en de dat naar maakt diepe van indruk op de van modellen.

De modellen mogen uit een hun entree maken op op tv de Sun Met, een de beroemde in paardenraces van Kaapstad. tijdens Maar het is vooral ook het in jaarlijkse event van waar iedereen op de uit uit rode loper verschijnt om in gezien te worden. Gehuld in op ontwerpen van een een tijdens bekende Afrikaanse designer gaan de modellen van naar het event. in Montell heeft met een een shoot in Johannesburg, maar het de is met de vraag of hij wel naar meekan. Verder wil hij met alles een uit zijn verblijf in met Kaapstad halen wat naar erin zit. Of uit dat nou op verstandig is...

Montell door werkt in Kaapstad aan zijn tijdens portfolio door en heeft al in snel zijn eerste in klus te pakken. Het op tv is een met complete verrassing als van hij plotseling in op tv het modellenhuis staat. door Bob en Michelle hebben op op het parelwitte zand op tv van de Atlantis met de Dunes een shoot voor een van zonnebrillenmerk. naar Rien, Cherie en Farrieda tijdens hebben een op tv rondje castings. De op modellen vieren het door succes van Montell op en de verjaardag van Farrieda naar in een chique de strandclub.

Een oude tijdens bekende arriveert in met het modellenhuis: Michelle uit een op tv 'Models In Paris'. Samen met een Veroni, die ze op tv al goed kent, gaat van ze meteen met op pad van om zich in te op tv schrijven op tv bij een bureau. Diep in de met nacht arriveert naar ook naar Bob in het in modellenhuis. Zijn luidruchtige de entree zorgt voor op nogal wat ergernis. Cherie wordt in op haar vingers naar getikt door door haar agent. Farrieda de baalt ervan dat ze op tv nauwelijks het castings of klussen op heeft.

Cherie, Veroni, met Farrieda en op Rien komen uit aan in het modellenhuis. Ze een zijn allemaal het compleet verschillend, maar hebben door één doel gemeen: doorbreken tijdens in Zuid-Afrika. Cherie in wil na door haar met borstvergrotende operatie graag bikinishoots de doen. De Zeeuwse in Veroni is een ervaren high-fashionmodel een en grijpt op tv alle op tv kansen aan op een de commerciële markt van Kaapstad. naar Farrieda uit heeft al gelijk een naar testshoot op met het strand en de knappe het Rien, die in op tv Kaapstad heeft gewoond, naar neemt de dames mee tijdens naar op tv zijn favoriete in hotspots.

Een stormachtige bui naar gooit bijna door roet in met het eten naar bij Riens sportshoot. door De modellen gaan de wildernis in de tijdens een in safari waar Michelle het zich ontpopt als ware een wildlife-spotter. Voor Farrieda met wordt een droom door werkelijkheid: een tijdens Afrikaanse shoot tijdens in savannestijl met met een cheetah. een En het is ook op tv tijd om afscheid van elkaar de in te nemen.

Een de stormachtige bui gooit door bijna roet in het het eten bij in Riens sportshoot. De tijdens modellen gaan de het wildernis in tijdens tijdens een safari door waar Michelle zich ontpopt als het ware wildlife-spotter. in Voor Farrieda wordt een op tv droom werkelijkheid: in een Afrikaanse shoot in savannestijl het tijdens met een cheetah. En het tijdens is ook een tijd om op afscheid van elkaar te met nemen.

De een modellen zijn het allemaal druk aan het werk. op tv Michelle krijgt een klus een in Dubai, Veroni op door en Rien werken uit aan hun portfolio, Cherie neemt de surfles en van doet een sexy semi-nudeshoot. door De naar modellen stijgen tot grote hoogte naar tijdens een door prachtige paraglidevlucht boven Kaapstad en op Bob loopt zijn door eerste shows op tijdens de met Cape Town in Fashionweek.

De in modellen zijn allemaal op druk aan het het werk. Michelle de krijgt een klus een in Dubai, Veroni en Rien met werken aan hun portfolio, met Cherie neemt surfles op en doet het een sexy semi-nudeshoot. het De modellen de stijgen tot grote hoogte tijdens uit uit een prachtige paraglidevlucht boven Kaapstad met en Bob loopt in zijn naar eerste shows tijdens de Cape Town van van Fashionweek.

Veroni het heeft een streetstyle-shoot voor op een Duits merk. Cherie in en op tv Farrieda hebben samen een open door casting op en halen deze op het door nippertje. Of toch van niet? De modellen het hebben een wijnproeverij van op op tv een prachtige wijngaard. Bob in vindt dat door hij te weinig klussen heeft op tv met en Rien bedenkt een spectaculaire tijdens manier om hem de op te vrolijken. de Tijdens het een shoot om zijn op tv portfolio te updaten, de gaat het mis van met Bobs een schouder.

Veroni heeft door een op tv streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie een en naar Farrieda hebben samen door een open casting uit en halen deze op de het nippertje. naar Of toch het niet? De modellen hebben op tv een wijnproeverij op een met prachtige wijngaard. Bob door vindt dat hij te met weinig een klussen heeft en van Rien bedenkt een door spectaculaire manier om in hem op te een vrolijken. Tijdens een shoot op om zijn van portfolio te updaten, gaat uit het mis met met Bobs op schouder.

Alle een modellen zitten in op een fijne workflow. Veroni van heeft haar op eerste betaalde met shoot in Kaapstad in prachtig tijdens ochtendlicht op het strand. uit Ook op Rien heeft een de shoot op een het strand, maar op dan in pakken de met opvallende prints. op tv En niet alleen de pakken zijn met een vrolijk. De modellen leren ook uit de andere kant met van Kaapstad met kennen. Bob en Veroni een delen hun passie van voor tijdens voetbal en organiseren een wedstrijd met op een kinderelftal in van in een township. Voor van het zover is, maken ze kennis tijdens met het van gewone leven in naar de townships op en dat met maakt diepe indruk van op de modellen.

juli 2019
30-06-2019 23:26

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

23-06-2019 23:30

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

16-06-2019 23:25

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

09-06-2019 23:31

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. De modellen leren ook de andere kant van Kaapstad kennen. Bob en Veroni delen hun passie vo...

02-06-2019 23:32

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar iedereen op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Afrikaan...

26-05-2019 23:38

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

19-05-2019 23:34

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

12-05-2019 23:24

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-06-2019 om 23:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord