Programma gemist?

Een de stormachtige bui gooit bijna op roet in het eten het bij Riens uit sportshoot. tijdens De modellen gaan de wildernis een in tijdens een naar safari het waar Michelle zich ontpopt een als ware wildlife-spotter. op tv Voor Farrieda door wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse in shoot in savannestijl naar van met een cheetah. En het is met ook tijd naar om afscheid tijdens van elkaar te tijdens nemen.

Een het stormachtige bui gooit bijna de roet in het eten een bij Riens de sportshoot. De modellen gaan op tv de wildernis door in tijdens een met safari waar een Michelle zich ontpopt als ware het wildlife-spotter. Voor Farrieda in wordt een droom van werkelijkheid: op tv een Afrikaanse shoot in op tv savannestijl door met een cheetah. En het is de uit ook tijd om naar afscheid van elkaar te naar nemen.

De modellen uit zijn allemaal druk aan uit het werk. op Michelle krijgt een een klus op tv in Dubai, Veroni op en Rien werken aan hun tijdens portfolio, Cherie een neemt surfles en doet een naar sexy met semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot op tv grote hoogte met tijdens een op tv prachtige paraglidevlucht boven Kaapstad tijdens en Bob het loopt zijn met eerste shows tijdens de Cape Town in tijdens Fashionweek.

De modellen tijdens zijn allemaal druk met aan de het werk. Michelle krijgt een in klus in Dubai, Veroni in en Rien naar werken in aan hun portfolio, Cherie een neemt surfles en doet op tv een sexy een semi-nudeshoot. De modellen stijgen het tot een grote hoogte tijdens een prachtige paraglidevlucht met het boven Kaapstad en Bob op loopt zijn naar eerste shows tijdens de Cape Town met tijdens Fashionweek.

Veroni heeft een tijdens op streetstyle-shoot voor een het Duits merk. Cherie en Farrieda naar hebben samen door een open casting en halen op tv deze op tijdens het nippertje. van Of toch het niet? De modellen hebben een door wijnproeverij een op een prachtige wijngaard. Bob vindt naar dat hij door te weinig klussen heeft door en de Rien bedenkt een spectaculaire naar manier om hem op naar te vrolijken. Tijdens door in een shoot om zijn uit portfolio te updaten, gaat op het mis met Bobs met de schouder.

Veroni heeft een op uit streetstyle-shoot voor een Duits de merk. Cherie en Farrieda een hebben samen van een open casting en naar halen deze op het uit nippertje. Of in toch van niet? De modellen hebben een naar wijnproeverij op een prachtige naar wijngaard. Bob vindt een de dat hij te weinig klussen naar heeft naar en Rien bedenkt een spectaculaire manier op naar om hem op te vrolijken. door Tijdens een de shoot om de zijn portfolio te updaten, uit gaat het mis het met Bobs de schouder.

Alle modellen de zitten in door een fijne workflow. op Veroni heeft haar de eerste betaalde shoot in Kaapstad op in prachtig naar ochtendlicht op het strand. met Ook een Rien heeft naar een shoot op het strand, tijdens maar dan in de pakken met door opvallende prints. En niet alleen uit de tijdens pakken zijn van vrolijk. De modellen het leren ook de andere kant een van Kaapstad kennen. van Bob en Veroni de delen hun passie voor uit voetbal en in organiseren een wedstrijd met op tijdens een kinderelftal in een township. de Voor het zover een is, op maken ze kennis met het het gewone met leven in de townships en op dat maakt een diepe indruk het op de modellen.

Alle modellen naar zitten in een de fijne workflow. Veroni heeft het haar eerste betaalde een van shoot in Kaapstad in prachtig uit ochtendlicht op uit het strand. Ook van Rien heeft van een shoot op het strand, maar naar dan op tv in pakken met opvallende naar prints. En niet alleen het de pakken een zijn naar vrolijk. De modellen leren ook de een andere kant op tv van Kaapstad op kennen. Bob en Veroni delen naar op hun passie voor voetbal en met organiseren met een wedstrijd met een kinderelftal met in een township. tijdens Voor het zover in is, maken van ze kennis met het gewone de leven in van de townships tijdens en dat maakt een diepe indruk op tijdens de modellen.

De modellen in mogen hun een entree maken op de Sun van Met, de op beroemde paardenraces het van Kaapstad. Maar het uit is vooral in ook het jaarlijkse event op waar heel Cape van Town op in de rode loper verschijnt het om gezien met te worden. uit Gehuld in ontwerpen van een een bekende Afrikaanse designer, naar gaan de op tv modellen naar het naar event. En natuurlijk wagen ze met ook een gokje tijdens op tv bij de paardenraces. Montell heeft een in shoot in Johannesburg, uit op tv maar het is de door vraag of hij wel het meekan. een Verder wil hij alles door uit zijn verblijf in uit Kaapstad van halen wat erin zit, maar of met dat uit nou verstandig tijdens is...

De modellen mogen door hun op tv entree maken op van de Sun de Met, de beroemde paardenraces van uit Kaapstad. Maar door het is vooral ook het van jaarlijkse het event waar heel Cape naar Town op de in rode loper door verschijnt om gezien te worden. uit de Gehuld in ontwerpen van een bekende een Afrikaanse naar designer, gaan de modellen op tv naar het event. de En door natuurlijk wagen ze ook een gokje een bij de door paardenraces. Montell een heeft een shoot in door Johannesburg, maar het is in de vraag van of hij wel op tv meekan. Verder wil hij de alles uit uit zijn verblijf in Kaapstad tijdens halen wat erin uit zit, maar het of dat nou van verstandig naar is...

Montell werkt uit in op Kaapstad aan zijn portfolio uit en heeft al snel naar zijn eerste tijdens klus te pakken. met Het is uit een complete verrassing als op tv hij plotseling in het modellenhuis uit staat. Bob de en Michelle op tv hebben op het het parelwitte zand van de Atlantis het Dunes een shoot op tv voor tijdens een zonnebrillenmerk. Rien, Cherie uit en Farrieda hebben van een uit rondje castings. De door modellen vieren het succes van Montell tijdens en de verjaardag van naar van Farrieda in een een chique strandclub.

Montell het werkt in Kaapstad op aan zijn portfolio en in heeft in al snel zijn eerste in klus te de pakken. Het is een complete verrassing naar als uit hij plotseling met in het modellenhuis staat. Bob de en Michelle op hebben op het parelwitte zand de van de Atlantis de op tv Dunes een shoot op tv voor een zonnebrillenmerk. Rien, Cherie en door Farrieda hebben een de rondje de castings. De modellen vieren het met succes van in Montell en de naar verjaardag van van Farrieda in een chique in strandclub.

Een oude naar bekende arriveert in het van modellenhuis: Michelle van uit 'Models In Paris'. met Samen met Veroni, door die ze naar al goed kent, de gaat ze meteen op op pad naar om zich in te naar schrijven bij een bureau. op op Diep in de nacht arriveert ook door Bob in uit het uit modellenhuis. Zijn luidruchtige entree uit zorgt bij sommigen voor met ergernissen, omdat ze door de volgende ochtend van vroeg op van moeten voor de naar opnames van de leadershoot. een Cherie wordt op haar op vingers getikt een door haar agent. uit Farrieda baalt het ervan dat ze een nauwelijks castings of klussen van heeft.

Een oude bekende op tv arriveert in het de modellenhuis: Michelle van uit 'Models In door Paris'. op tv Samen met Veroni, die ze door al in goed kent, gaat door ze meteen op van pad om zich op tv in te schrijven bij een bureau. op Diep op tv in de nacht arriveert ook van Bob in op tv het de modellenhuis. Zijn luidruchtige entree op tv zorgt bij van sommigen voor ergernissen, de omdat ze de volgende ochtend een vroeg op moeten voor op tv de opnames van naar de door leadershoot. Cherie wordt van op haar met vingers getikt door het haar agent. Farrieda baalt ervan dat met ze het nauwelijks castings of de klussen heeft.

Cherie, Veroni, met Farrieda en Rien de komen aan in het uit naar modellenhuis. Ze zijn allemaal de compleet verschillend, maar hebben in één het doel gemeen: doorbreken op tv in Zuid-Afrika. Cherie op tv wil na haar in borstvergrotende operatie graag uit bikinishoots doen. De Zeeuwse Veroni op is een ervaren met high-fashionmodel het en wil alle kansen aangrijpen in op de naar commerciële markt van op Kaapstad. Farrieda in is nog maar net gesetteld op tv en de heeft al gelijk een testshoot op uit het strand. De met relaxte met hunk Rien, naar die in Kaapstad door heeft gewoond, neemt de naar dames tussen het het harde werken door door mee naar zijn favoriete hotspots met naar in de stad.

december 2018
22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

26-03-2018 21:35

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

25-03-2018 18:30

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar heel Cape Town op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Af...

19-03-2018 21:36

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar heel Cape Town op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Af...

18-03-2018 18:36

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

12-03-2018 21:37

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

11-03-2018 18:39

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

05-03-2018 21:37

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

04-03-2018 18:44

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 18:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord