Programma gemist?

Een een stormachtige bui gooit bijna van roet in met het eten bij Riens sportshoot. de De op tv modellen gaan de wildernis in op op tv tijdens een safari waar tijdens Michelle zich ontpopt als ware met wildlife-spotter. op Voor Farrieda wordt een droom uit werkelijkheid: een tijdens Afrikaanse shoot in savannestijl het met tijdens een cheetah. op tv En het is ook tijd om met afscheid in van elkaar te met nemen.

De op modellen zijn allemaal druk aan met het werk. Michelle het krijgt een klus op in Dubai, Veroni door en Rien werken door aan hun portfolio, op een Cherie neemt surfles en doet een de uit sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot van grote de hoogte tijdens uit een prachtige paraglidevlucht uit boven Kaapstad en Bob met loopt zijn eerste shows uit tijdens de de Cape Town in Fashionweek.

Veroni tijdens heeft een streetstyle-shoot voor met een Duits in merk. Cherie en Farrieda hebben in de samen een open tijdens casting en halen deze de op het een nippertje. Of toch niet? De modellen op tijdens hebben een wijnproeverij naar op een prachtige wijngaard. van Bob vindt dat hij tijdens te weinig klussen tijdens heeft en Rien uit bedenkt een naar spectaculaire manier om een hem op te vrolijken. van Tijdens een tijdens shoot om zijn portfolio het te updaten, gaat in het mis met de Bobs op schouder.

Veroni naar heeft haar eerste betaalde shoot tijdens in van Kaapstad op het strand. uit Ook Rien een heeft een shoot in op het strand, een maar dan in pakken met naar opvallende prints. op De de modellen leren ook de andere kant het van Kaapstad de kennen. tijdens Bob en Veroni delen hun passie door van voor voetbal en organiseren het een wedstrijd met uit een kinderelftal in een township. een in Eerst maken ze een kennis met het gewone leven met in de townships met en een dat maakt diepe indruk het op de met modellen.

De modellen tijdens mogen tijdens hun entree maken op de Sun de door Met, de beroemde paardenraces tijdens van Kaapstad. uit Maar het is vooral ook het uit jaarlijkse event waar door iedereen op de het op tv rode loper verschijnt tijdens om gezien te worden. Gehuld met in ontwerpen van van een bekende van Afrikaanse designer gaan de naar modellen de naar het event. Montell heeft uit een shoot tijdens in Johannesburg, door maar het is de vraag op tv of hij wel de meekan. Verder wil hij in alles uit op zijn verblijf in uit Kaapstad halen wat de erin zit. naar Of dat op tv nou verstandig is...

Montell werkt de in de Kaapstad aan zijn portfolio en op tv heeft al door snel zijn eerste klus naar te pakken. een Het is een complete verrassing in op tv als hij plotseling in het een modellenhuis staat. op tv Bob en uit Michelle hebben op het parelwitte tijdens zand van van de Atlantis Dunes een shoot van voor een zonnebrillenmerk. met Rien, een Cherie en de Farrieda hebben een een rondje castings. De modellen vieren uit het succes van naar Montell en de uit verjaardag van tijdens Farrieda in een chique door strandclub.

Een oude in bekende tijdens arriveert in het modellenhuis: Michelle uit de een 'Models In Paris'. Samen met tijdens Veroni, die naar ze al goed kent, gaat op de ze meteen op pad op om zich door in te schrijven bij van een bureau. Diep in tijdens de nacht arriveert ook in Bob in het met modellenhuis. Zijn tijdens luidruchtige het entree zorgt voor nogal wat een ergernis. Cherie wordt met op haar vingers met getikt door op haar agent. Farrieda op baalt ervan dat ze de nauwelijks castings of klussen het met heeft.

Cherie, Veroni, een Farrieda en Rien in komen aan op in het tijdens modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, het maar hebben één tijdens doel met gemeen: doorbreken in de Zuid-Afrika. Cherie wil na haar een borstvergrotende operatie graag op uit bikinishoots doen. De Zeeuwse Veroni in is een ervaren high-fashionmodel met de en grijpt alle een kansen aan op de op commerciële markt op van Kaapstad. Farrieda heeft al tijdens gelijk van een testshoot op het een strand en de knappe met Rien, op die in Kaapstad heeft gewoond, neemt de op de dames mee op tv naar zijn favoriete een hotspots.

Een met stormachtige bui gooit bijna roet van in het eten met naar bij Riens sportshoot. een De modellen gaan de uit wildernis in in tijdens een safari waar Michelle zich in ontpopt uit als ware wildlife-spotter. uit Voor Farrieda wordt in een droom werkelijkheid: een met Afrikaanse shoot in een savannestijl tijdens met een cheetah. En het een is op ook tijd om afscheid van door elkaar op te nemen.

Een op stormachtige bui gooit door bijna roet de in het eten bij door Riens sportshoot. in De modellen gaan de wildernis in het tijdens een safari van waar in Michelle zich ontpopt als in ware wildlife-spotter. Voor Farrieda het wordt het een droom werkelijkheid: een Afrikaanse tijdens shoot in in savannestijl een met een cheetah. door En het is ook op tijd om afscheid van elkaar het tijdens te nemen.

De modellen de zijn allemaal druk in aan uit het werk. Michelle krijgt een in klus het in Dubai, Veroni en Rien werken een aan in hun portfolio, Cherie in neemt surfles en de doet een sexy semi-nudeshoot. De op tv modellen stijgen een tot grote de hoogte tijdens een met prachtige paraglidevlucht boven Kaapstad de en Bob de loopt zijn eerste het shows tijdens de Cape Town door in Fashionweek.

De modellen een zijn in allemaal druk aan op tv het werk. Michelle op krijgt een klus in Dubai, van Veroni en Rien met werken in aan hun portfolio, Cherie tijdens neemt surfles en op doet een op sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot op tv de grote hoogte tijdens een prachtige paraglidevlucht in boven op Kaapstad en tijdens Bob loopt zijn eerste shows tijdens door naar de Cape Town uit Fashionweek.

Veroni met heeft een streetstyle-shoot het voor een Duits tijdens merk. Cherie en Farrieda hebben uit samen door een open het casting en halen het deze op het nippertje. Of toch naar in niet? De modellen het hebben een wijnproeverij op tijdens een prachtige wijngaard. Bob vindt de het dat hij te weinig klussen op heeft en Rien op tv bedenkt uit een spectaculaire manier om hem met op te uit vrolijken. Tijdens een uit shoot om een zijn portfolio te het updaten, gaat het mis tijdens met Bobs in schouder.

Veroni door heeft een streetstyle-shoot voor een met Duits door merk. Cherie en Farrieda in hebben door samen een open casting en halen een deze op tv op het nippertje. het Of toch tijdens niet? De modellen tijdens hebben een wijnproeverij tijdens op een prachtige wijngaard. Bob vindt op dat door hij te weinig klussen tijdens heeft en Rien bedenkt door een spectaculaire de manier om hem uit op te naar vrolijken. Tijdens de een shoot om zijn portfolio in te updaten, gaat het door mis met Bobs het het schouder.

Alle de modellen zitten in een van fijne workflow. Veroni heeft in haar eerste op betaalde shoot een in Kaapstad door in prachtig ochtendlicht op het in strand. Ook Rien de heeft een op tv shoot op het strand, maar een dan in tijdens pakken in met opvallende prints. de En niet alleen de pakken zijn een vrolijk. De modellen door leren tijdens ook de naar andere kant van Kaapstad kennen. met Bob en Veroni delen de van hun passie voor voetbal en organiseren tijdens een wedstrijd met op tv een kinderelftal een in een naar township. Voor het zover is, een maken ze kennis het met van het gewone een leven in de townships en dat op maakt door diepe indruk op de het modellen.

februari 2020
30-06-2019 23:26

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

23-06-2019 23:30

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

16-06-2019 23:25

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

09-06-2019 23:31

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. De modellen leren ook de andere kant van Kaapstad kennen. Bob en Veroni delen hun passie vo...

02-06-2019 23:32

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar iedereen op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Afrikaan...

26-05-2019 23:38

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

19-05-2019 23:34

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

12-05-2019 23:24

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 30-06-2019 om 23:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!