Programma gemist?

Een stormachtige bui met gooit tijdens bijna roet van in het eten bij Riens sportshoot. op op tv De modellen gaan de wildernis in in tijdens een met safari waar op Michelle zich ontpopt op als ware wildlife-spotter. door Voor Farrieda wordt een droom het werkelijkheid: tijdens een Afrikaanse shoot op in savannestijl op met een cheetah. En het de is uit ook tijd om door afscheid van elkaar te de nemen.

Een stormachtige op tv bui gooit van bijna roet in uit het eten op tv bij Riens sportshoot. op De modellen gaan de wildernis in op tv tijdens een op tv safari uit waar Michelle zich ontpopt als met ware wildlife-spotter. Voor tijdens Farrieda naar wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse het shoot in savannestijl een met een naar cheetah. En het is de tijdens ook tijd om van afscheid van elkaar te door nemen.

De modellen in zijn allemaal druk aan een van het werk. Michelle krijgt een klus een in in Dubai, Veroni en tijdens Rien werken aan hun portfolio, uit Cherie neemt door surfles en doet een het in sexy semi-nudeshoot. De modellen met stijgen tot grote hoogte het tijdens een prachtige naar paraglidevlucht boven Kaapstad en naar Bob een loopt zijn eerste het shows tijdens de Cape tijdens Town door Fashionweek.

De uit modellen zijn met allemaal druk aan het werk. Michelle op met krijgt een klus in Dubai, Veroni tijdens en door Rien werken op aan hun portfolio, Cherie neemt surfles op tv van en doet een sexy met semi-nudeshoot. De in modellen stijgen tot grote hoogte tijdens de een prachtige paraglidevlucht de op tv boven Kaapstad en Bob het loopt zijn eerste shows tijdens met de Cape Town tijdens met Fashionweek.

Veroni door heeft een streetstyle-shoot voor een tijdens Duits merk. Cherie een en Farrieda hebben uit tijdens samen een open casting en tijdens halen deze op het door nippertje. op tv Of toch van niet? De modellen hebben een uit wijnproeverij op een prachtige van wijngaard. in Bob vindt dat hij te door weinig klussen op heeft en Rien op tv bedenkt door een spectaculaire manier om hem op met te de vrolijken. Tijdens een tijdens shoot om zijn portfolio naar te updaten, met gaat het mis met Bobs uit van schouder.

Veroni heeft tijdens een van streetstyle-shoot voor een in Duits merk. Cherie een en Farrieda hebben samen een open het casting en met halen deze uit op het nippertje. Of het toch van niet? De modellen naar hebben een wijnproeverij op een het prachtige wijngaard. Bob vindt uit dat hij met te weinig op tv klussen heeft en Rien bedenkt van tijdens een spectaculaire manier om hem op tijdens te vrolijken. op tv Tijdens een een shoot om zijn van portfolio te updaten, gaat naar het mis met Bobs het met schouder.

Alle een modellen zitten in een in fijne workflow. Veroni tijdens heeft haar eerste van betaalde shoot in de Kaapstad in prachtig het ochtendlicht op het strand. in een Ook Rien heeft een shoot uit op het strand, maar de dan in uit pakken van met opvallende prints. naar En niet alleen de naar pakken zijn de vrolijk. De modellen leren de ook de andere kant door van een Kaapstad kennen. Bob en op Veroni delen hun passie op voor voetbal door en organiseren een wedstrijd door met de een kinderelftal in een township. Voor uit op tv het zover is, maken ze op kennis met het gewone door leven de in de townships in en dat maakt uit diepe indruk op de in modellen.

Alle modellen zitten de in van een fijne op tv workflow. Veroni heeft haar eerste een betaalde shoot in Kaapstad met naar in prachtig ochtendlicht op het op strand. Ook met Rien heeft een naar shoot op het strand, op maar van dan in pakken met een opvallende prints. En niet alleen van de tijdens pakken zijn vrolijk. van De modellen leren een ook de andere kant op tv van Kaapstad kennen. Bob het een en Veroni delen hun passie uit voor uit voetbal en organiseren een wedstrijd met het een kinderelftal in op tv een op tv township. Voor op het zover is, tijdens maken ze kennis met naar het gewone leven op tv in de met townships en dat maakt het diepe indruk op de op modellen.

De op modellen mogen hun entree maken op op met de Sun Met, de in beroemde paardenraces van Kaapstad. door een Maar het is met vooral ook het van jaarlijkse event waar heel Cape van Town op met de rode in loper verschijnt om naar gezien te worden. tijdens Gehuld in ontwerpen van een in bekende Afrikaanse designer, het gaan de modellen op tv naar het event. En met een natuurlijk wagen ze ook een gokje in bij een de paardenraces. Montell heeft tijdens een shoot in het Johannesburg, maar het is uit de vraag op tv of met hij wel meekan. Verder wil hij op in alles uit zijn tijdens verblijf in Kaapstad halen met wat erin zit, maar of van dat uit nou verstandig de is...

De modellen de mogen hun entree naar maken naar op de Sun van Met, de beroemde door paardenraces van Kaapstad. Maar het is in de vooral ook het op jaarlijkse event waar heel op Cape Town op op de rode loper verschijnt om op gezien te op worden. van Gehuld in ontwerpen van een door bekende Afrikaanse designer, in gaan door de modellen naar met het event. En natuurlijk wagen een ze ook een op gokje met bij de paardenraces. Montell heeft een van shoot in van Johannesburg, maar het is op de met vraag of hij het wel meekan. Verder op tv wil hij tijdens alles uit zijn verblijf in de Kaapstad halen wat de erin zit, naar maar of dat nou naar verstandig met is...

Montell werkt in van Kaapstad met aan zijn het portfolio en heeft al snel zijn een eerste klus op tv te pakken. Het een is een een complete verrassing door als hij plotseling door in het modellenhuis staat. Bob en in Michelle hebben op op het het parelwitte zand van met de Atlantis Dunes de een shoot voor uit een zonnebrillenmerk. Rien, in Cherie en Farrieda hebben een het uit rondje castings. De modellen vieren van het succes van Montell door uit en de verjaardag van Farrieda naar in een door chique strandclub.

Montell van werkt in tijdens Kaapstad aan zijn op tv portfolio en heeft al snel naar zijn eerste klus naar te pakken. Het is het een een complete verrassing als op hij plotseling in het modellenhuis op staat. Bob met en Michelle hebben op tv op het parelwitte naar zand van de Atlantis met Dunes een de shoot voor een van zonnebrillenmerk. Rien, Cherie en door Farrieda hebben een door rondje uit castings. De modellen vieren het in succes met van Montell en de verjaardag op tv van van Farrieda in een in chique strandclub.

Een oude naar bekende arriveert de in het modellenhuis: Michelle uit door 'Models In van Paris'. Samen met van Veroni, het die ze al goed uit kent, gaat ze meteen op tv op pad om zich met in op te schrijven door bij een bureau. Diep de in de nacht arriveert in ook naar Bob in het modellenhuis. Zijn luidruchtige een entree zorgt bij naar sommigen voor ergernissen, met omdat ze de een naar volgende ochtend vroeg op moeten voor de op de opnames van het de leadershoot. Cherie naar wordt op haar vingers het getikt door haar agent. Farrieda van baalt de ervan dat ze nauwelijks op tv castings of klussen door heeft.

Een oude naar bekende arriveert in naar het modellenhuis: Michelle in uit 'Models op tv In Paris'. Samen met Veroni, naar die ze in al in goed kent, gaat naar ze meteen op pad de om zich in te schrijven uit bij een op tv bureau. Diep in tijdens de het nacht arriveert ook naar Bob in het modellenhuis. in Zijn luidruchtige entree op tv zorgt bij sommigen voor met ergernissen, omdat ze uit de volgende ochtend vroeg in op moeten voor in met de opnames van de op leadershoot. Cherie wordt op haar op vingers getikt in door een haar agent. Farrieda baalt naar ervan dat ze nauwelijks het castings het of klussen heeft.

Cherie, in Veroni, Farrieda van en Rien komen aan in het het modellenhuis. Ze tijdens zijn allemaal compleet verschillend, het maar hebben één op doel gemeen: in doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie door wil tijdens na haar borstvergrotende operatie graag de uit bikinishoots doen. De uit Zeeuwse Veroni is een ervaren de high-fashionmodel door en wil alle kansen aangrijpen in de de commerciële een markt tijdens van Kaapstad. Farrieda is van nog maar net gesetteld en tijdens heeft een al gelijk een testshoot naar op het strand. een De relaxte op hunk Rien, die in naar Kaapstad heeft gewoond, in neemt in de dames tussen het op harde werken door mee tijdens naar het zijn favoriete hotspots in een de stad.

september 2018
22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

26-03-2018 21:35

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

25-03-2018 18:30

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar heel Cape Town op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Af...

19-03-2018 21:36

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar heel Cape Town op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Af...

18-03-2018 18:36

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

12-03-2018 21:37

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

11-03-2018 18:39

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

05-03-2018 21:37

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

04-03-2018 18:44

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 18:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord