Programma gemist?

Een in stormachtige bui gooit het bijna roet met in het eten bij het Riens sportshoot. De op modellen gaan van de wildernis in op tv tijdens een safari waar Michelle tijdens zich ontpopt als ware door wildlife-spotter. Voor Farrieda het met wordt een droom met werkelijkheid: een Afrikaanse het shoot in savannestijl met een cheetah. met En het op tv is ook tijd om het afscheid van de elkaar te in nemen.

Een stormachtige bui in het gooit bijna roet in het eten een bij Riens sportshoot. met De modellen op tv gaan de wildernis in tijdens tijdens in een safari waar Michelle zich in ontpopt van als ware wildlife-spotter. Voor het Farrieda op tv wordt een droom werkelijkheid: een in Afrikaanse shoot in savannestijl tijdens met in een cheetah. En het op is ook tijd om naar afscheid van in elkaar te naar nemen.

De door modellen zijn allemaal druk aan uit een het werk. Michelle op tv krijgt een klus in Dubai, Veroni de en Rien werken uit aan de hun portfolio, Cherie op tv neemt surfles uit en doet een sexy semi-nudeshoot. De met modellen stijgen tot een grote hoogte in tijdens een tijdens prachtige paraglidevlucht in boven Kaapstad en Bob loopt door zijn met eerste shows tijdens de Cape Town in een Fashionweek.

De modellen zijn op allemaal tijdens druk aan naar het werk. Michelle krijgt een de klus in het Dubai, Veroni en een Rien werken van aan hun portfolio, door Cherie neemt surfles en doet een tijdens sexy met semi-nudeshoot. De op tv modellen stijgen tot grote hoogte tijdens met een prachtige paraglidevlucht op tv de boven Kaapstad en Bob loopt zijn de eerste shows tijdens in de de Cape Town naar Fashionweek.

Veroni heeft uit een streetstyle-shoot voor een op tv uit Duits merk. Cherie en Farrieda hebben op tv samen in een open casting tijdens en halen deze op het de nippertje. Of het toch niet? De modellen van hebben uit een wijnproeverij op tv op een prachtige tijdens wijngaard. Bob vindt dat het hij te op weinig klussen heeft en Rien bedenkt een een tijdens spectaculaire manier om hem op tijdens te vrolijken. in Tijdens een met shoot om zijn portfolio op te updaten, gaat het het mis met met Bobs in schouder.

Veroni van heeft een het streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie op tv en Farrieda uit hebben op samen een open casting en halen in deze naar op het de nippertje. Of toch niet? uit De modellen hebben een de wijnproeverij op een prachtige in wijngaard. Bob een vindt dat hij een te weinig klussen tijdens heeft en Rien tijdens bedenkt een spectaculaire de manier om hem op op te vrolijken. met Tijdens een shoot een om zijn portfolio op tv te updaten, gaat het van mis met van Bobs door schouder.

Alle modellen van zitten in door een fijne workflow. Veroni een heeft haar eerste door betaalde shoot in van Kaapstad in prachtig ochtendlicht met op het door strand. Ook het Rien heeft een een shoot op het strand, maar de dan in in pakken met naar opvallende prints. En niet het alleen de op pakken zijn vrolijk. De naar modellen naar leren ook de andere kant van op Kaapstad kennen. van Bob met en Veroni delen hun door passie voor voetbal en door organiseren een wedstrijd met met een een kinderelftal in een township. in Voor het zover is, in maken op tv ze kennis met het op gewone leven door in de townships door en dat maakt de diepe indruk op de de modellen.

Alle modellen zitten de in een fijne met workflow. op Veroni heeft haar eerste betaalde op tv shoot in van Kaapstad een in prachtig ochtendlicht op met het strand. Ook Rien uit heeft het een shoot op het strand, een maar dan in op pakken met opvallende met prints. naar En niet alleen naar de pakken zijn op tv vrolijk. De modellen leren uit ook de op andere kant van Kaapstad kennen. Bob op uit en Veroni delen hun passie de voor voetbal tijdens en organiseren een wedstrijd met het een kinderelftal in op een township. in Voor het zover van is, maken ze de kennis met het gewone van leven in op de townships en dat door maakt met diepe indruk op de op modellen.

De in modellen mogen hun entree maken op op een de Sun Met, tijdens de beroemde paardenraces van Kaapstad. op Maar op tv het is vooral op tv ook het de jaarlijkse event waar heel Cape door Town op de de rode loper verschijnt om op tv gezien te worden. een Gehuld naar in ontwerpen van een tijdens bekende op tv Afrikaanse designer, gaan de modellen het naar het event. van En met natuurlijk wagen ze ook een naar gokje bij de paardenraces. een Montell heeft met een naar shoot in Johannesburg, maar het met is de op tv vraag of hij wel het meekan. Verder wil hij tijdens van alles uit zijn het verblijf in Kaapstad naar halen wat erin het zit, maar of tijdens dat nou verstandig in is...

De modellen mogen het hun entree maken door op op tv de Sun op Met, de beroemde door paardenraces van Kaapstad. Maar het het is de vooral ook het jaarlijkse event waar van uit heel Cape Town op de tijdens rode loper verschijnt op tv om door gezien te worden. Gehuld tijdens in ontwerpen een van een bekende naar Afrikaanse designer, gaan de modellen door naar het in event. En natuurlijk wagen het ze ook een een gokje bij de paardenraces. het Montell heeft een op shoot in Johannesburg, op tv maar het het is op tv de vraag of hij wel meekan. op Verder wil hij tijdens tijdens alles uit zijn verblijf in Kaapstad uit halen wat de erin zit, op maar of dat in nou verstandig in is...

Montell werkt in de Kaapstad tijdens aan zijn portfolio uit en heeft al snel zijn een eerste klus met te tijdens pakken. Het is een complete verrassing uit als naar hij plotseling in het met modellenhuis staat. Bob en het Michelle hebben op de het parelwitte zand op tv van de door Atlantis Dunes het een shoot voor een tijdens zonnebrillenmerk. Rien, Cherie op en Farrieda hebben een met in rondje castings. De modellen een vieren het van succes van Montell en een de verjaardag van Farrieda het in een chique met strandclub.

Montell een werkt in Kaapstad aan zijn op portfolio en van heeft al met snel zijn in eerste klus te pakken. de Het is een een complete verrassing als hij plotseling de in het de modellenhuis met staat. Bob en Michelle op hebben op door het parelwitte zand van de op tv Atlantis een Dunes een shoot voor het een zonnebrillenmerk. Rien, Cherie het en Farrieda hebben een tijdens met rondje castings. De modellen vieren het in op tv succes van Montell en een de verjaardag van Farrieda in van een chique van strandclub.

Een oude naar bekende arriveert het in het in modellenhuis: Michelle uit 'Models van In Paris'. van Samen met Veroni, van die ze al van goed kent, gaat ze in meteen op pad uit om zich naar in te schrijven bij een bureau. de door Diep in de uit nacht arriveert ook Bob in door het modellenhuis. de Zijn luidruchtige uit entree zorgt bij sommigen uit voor ergernissen, omdat met ze de volgende de ochtend vroeg op moeten het voor de in opnames van de leadershoot. het Cherie wordt op haar van op tv vingers getikt door haar agent. Farrieda van de baalt ervan dat door ze nauwelijks castings of het klussen heeft.

Een naar oude bekende arriveert in een het modellenhuis: Michelle uit met 'Models In Paris'. op tv Samen met Veroni, op tv met die ze al goed kent, op gaat ze tijdens meteen op pad om naar zich in te met schrijven op bij een bureau. Diep in in de nacht arriveert door ook een Bob in het modellenhuis. Zijn luidruchtige op tijdens entree zorgt bij sommigen een voor ergernissen, omdat ze met de tijdens volgende ochtend vroeg op moeten op voor tijdens de opnames van de de leadershoot. Cherie wordt van op haar vingers getikt van door haar agent. het Farrieda baalt door ervan dat ze nauwelijks de castings of klussen op heeft.

Cherie, de Veroni, Farrieda en Rien komen het aan in het het modellenhuis. uit Ze zijn allemaal compleet verschillend, met maar uit hebben één doel gemeen: door doorbreken tijdens in Zuid-Afrika. Cherie uit wil na haar borstvergrotende operatie graag uit bikinishoots naar doen. De Zeeuwse Veroni de is een de ervaren high-fashionmodel door en wil alle kansen naar aangrijpen in de commerciële van markt van Kaapstad. Farrieda met van is nog maar op net gesetteld en op tv heeft al gelijk in een testshoot op het strand. De het relaxte van hunk Rien, die in Kaapstad naar heeft in gewoond, neemt de dames de tussen het door harde werken door door mee naar zijn favoriete hotspots op in naar de stad.

juni 2018
22-04-2018 18:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

16-04-2018 22:03

Afl. 8

Models In Cape Town - Afl. 8

Een stormachtige bui gooit bijna roet in het eten bij Riens sportshoot. De modellen gaan de wildernis in tijdens een safari waar Michelle zich ontpopt als ware wildlife-spotter. Voor Farrieda wordt een droom werkelijkheid: een Afrikaanse sh...

15-04-2018 18:32

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

09-04-2018 21:36

Afl. 7

Models In Cape Town - Afl. 7

De modellen zijn allemaal druk aan het werk. Michelle krijgt een klus in Dubai, Veroni en Rien werken aan hun portfolio, Cherie neemt surfles en doet een sexy semi-nudeshoot. De modellen stijgen tot grote hoogte tijdens een prachtige paragl...

08-04-2018 18:33

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

02-04-2018 21:37

Afl. 6

Models In Cape Town - Afl. 6

Veroni heeft een streetstyle-shoot voor een Duits merk. Cherie en Farrieda hebben samen een open casting en halen deze op het nippertje. Of toch niet? De modellen hebben een wijnproeverij op een prachtige wijngaard. Bob vindt dat hij te wei...

01-04-2018 18:30

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

26-03-2018 21:35

Afl. 5

Models In Cape Town - Afl. 5

Alle modellen zitten in een fijne workflow. Veroni heeft haar eerste betaalde shoot in Kaapstad in prachtig ochtendlicht op het strand. Ook Rien heeft een shoot op het strand, maar dan in pakken met opvallende prints. En niet alleen de pakk...

25-03-2018 18:30

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar heel Cape Town op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Af...

19-03-2018 21:36

Afl. 4

Models In Cape Town - Afl. 4

De modellen mogen hun entree maken op de Sun Met, de beroemde paardenraces van Kaapstad. Maar het is vooral ook het jaarlijkse event waar heel Cape Town op de rode loper verschijnt om gezien te worden. Gehuld in ontwerpen van een bekende Af...

18-03-2018 18:36

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

12-03-2018 21:37

Afl. 3

Models In Cape Town - Afl. 3

Montell werkt in Kaapstad aan zijn portfolio en heeft al snel zijn eerste klus te pakken. Het is een complete verrassing als hij plotseling in het modellenhuis staat. Bob en Michelle hebben op het parelwitte zand van de Atlantis Dunes een s...

11-03-2018 18:39

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

05-03-2018 21:37

Afl. 2

Models In Cape Town - Afl. 2

Een oude bekende arriveert in het modellenhuis: Michelle uit 'Models In Paris'. Samen met Veroni, die ze al goed kent, gaat ze meteen op pad om zich in te schrijven bij een bureau. Diep in de nacht arriveert ook Bob in het modellenhuis. Zij...

04-03-2018 18:44

Afl. 1

Models In Cape Town - Afl. 1

Cherie, Veroni, Farrieda en Rien komen aan in het modellenhuis. Ze zijn allemaal compleet verschillend, maar hebben één doel gemeen: doorbreken in Zuid-Afrika. Cherie wil na haar borstvergrotende operatie graag bikinishoots doen. De Zeeuwse...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Models In Cape Town gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Models In Cape Town de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Models In Cape Town bij Models In Cape Town liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Models In Cape Town. Heb je een uitzending van Models In Cape Town gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Models In Cape Town gemist

Realityserie waarin zes Nederlandse modellen worden gevolgd tijdens hun poging door te breken in Kaapstad. Iedere winter komen alle grote modemerken naar de zonnige stad om hun zomercollecties vast te leggen. Modellen uit de hele wereld vliegen massaal naar de Zuid-Afrikaanse stad om belangrijke klussen binnen te halen. De onderlinge concurrentie erg groot en het is een flinke uitdaging om jezelf daar op de kaart te zetten. Hoe is het om in korte tijd tal van castings af te lopen? Hoe ga je om met afwijzingen én hoe groots voelt de overwinning als het lukt? De modellen worden 24 uur per dag gevolgd terwijl zij proberen hun droom waar te maken.

Uitzending gemist van Models In Cape Town? Hier kun je alle uitzendingen van Models In Cape Town kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 18:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord