Programma gemist?

Ellie gaat uit op pad met op tv haar Israëlische collega's. In tijdens een Jeruzalem voelt ze in de constante spanning tijdens van een patrouille met in de grenspolitie. Ellie een speurt met honden naar tijdens drugs en gaat mee de met van de bombsquad uit bij de grens met met Gaza.

Ellie gaat op het patrouille uit met haar collega's in Dubai. van Ze rijdt mee uit met de snelste door politieauto's ter wereld, een uit traint met het op tv arrestatieteam en een speciale op tv eenheid die vrouwelijke beroemdheden het beschermt. een Bij een aanrijding op probeert Ellie de hoogopgelopen gemoederen een enigszins te tijdens sussen.

Ellie uit is in San Francisco. Met met haar in Amerikaanse politiecollega's ziet ze de de omvang van naar de in daklozenproblematiek in de stad. de Ellie patrouilleert daarnaast op een het met water en gaat 's nachts mee door met een de alarmdienst, waar ze op naar uit verschillende dringende meldingen de afgaat.

Ellie door is in Albanië. het Met haar Albanese collega's patrouilleert met ze langs het de in grens met Kosovo. Een gebied waar door veel mensensmokkelaars actief een met zijn. Ze belandt in in een achtervolging, naar traint mee met een naar special force-unit en naar probeert het hoofd koel op tv te houden als op tv verkeersagent in de uit hoofdstad door Tirana.

Ellie gaat het op op patrouille in Kenia. In de de miljoenenstad uit Nairobi draait Ellie mee de met de alarmdienst van in het centrum van van de in stad, waar de door politie met regelmaat moet ingrijpen. op Ook door ziet ze met eigen in ogen hoe heftig en groot door in de straatkinderenproblematiek in de op tv hoofdstad is. van In het provinciestadje Lodwar werkt ze de samen het met de lokale politie die het op met beperkte middelen illegaal op gokken en op tv seksuele uitbuiting van kinderen uit tegengaat.

Ellie het is in Bogota, het de hoofdstad van Colombia, en van ontdekt door tijdens een alarmdienst het grote uit verschil de tussen dag en nacht. Ze in patrouilleert te de paard in de armste naar wijken van op tv de stad, assisteert uit vanuit een op helikopter bij van een achtervolging en werkt mee aan op tv op een grootschalige drugsinval.

maart 2021
31-07-2018 14:20

Israël

Ellie op Patrouille - Israël

Ellie gaat op pad met haar Israëlische collega's. In Jeruzalem voelt ze de constante spanning tijdens een patrouille met de grenspolitie. Ellie speurt met honden naar drugs en gaat mee met de bombsquad bij de grens met Gaza.

24-07-2018 14:10

Dubai

Ellie op Patrouille - Dubai

Ellie gaat op patrouille met haar collega's in Dubai. Ze rijdt mee met de snelste politieauto's ter wereld, traint met het arrestatieteam en een speciale eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. Bij een aanrijding probeert Ellie de h...

17-07-2018 14:10

San Francisco

Ellie op Patrouille - San Francisco

Ellie is in San Francisco. Met haar Amerikaanse politiecollega's ziet ze de omvang van de daklozenproblematiek in de stad. Ellie patrouilleert daarnaast op het water en gaat 's nachts mee met de alarmdienst, waar ze op verschillende dringen...

10-07-2018 14:15

Albanië

Ellie op Patrouille - Albanië

Ellie is in Albanië. Met haar Albanese collega's patrouilleert ze langs de grens met Kosovo. Een gebied waar veel mensensmokkelaars actief zijn. Ze belandt in een achtervolging, traint mee met een special force-unit en probeert het hoofd ko...

03-07-2018 14:30

Kenia

Ellie op Patrouille - Kenia

Ellie gaat op patrouille in Kenia. In de miljoenenstad Nairobi draait Ellie mee met de alarmdienst in het centrum van de stad, waar de politie met regelmaat moet ingrijpen. Ook ziet ze met eigen ogen hoe heftig en groot de straatkinderenpro...

26-06-2018 14:05

Colombia

Ellie op Patrouille - Colombia

Ellie is in Bogota, de hoofdstad van Colombia, en ontdekt tijdens een alarmdienst het grote verschil tussen dag en nacht. Ze patrouilleert te paard in de armste wijken van de stad, assisteert vanuit een helikopter bij een achtervolging en w...

Ellie op Patrouille gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie op Patrouille de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie op Patrouille bij Ellie op Patrouille liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie op Patrouille. Heb je een uitzending van Ellie op Patrouille gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie op Patrouille gemist

Uitzending gemist van Ellie op Patrouille? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie op Patrouille kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!