Programma gemist?

Ellie gaat op tv op pad met met haar Israëlische collega's. In met Jeruzalem voelt naar ze naar de constante spanning tijdens een patrouille van een met de grenspolitie. Ellie speurt op tv met honden naar drugs uit en een gaat mee met met de bombsquad bij de van grens met het Gaza.

Ellie gaat het op patrouille met in haar tijdens collega's in Dubai. Ze rijdt op tv mee met de snelste op tv politieauto's van ter wereld, van traint met het arrestatieteam door en een speciale de eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. op Bij een aanrijding tijdens probeert Ellie de door op hoogopgelopen gemoederen enigszins te op tv sussen.

Ellie tijdens is in San Francisco. een Met haar met Amerikaanse politiecollega's op tv ziet ze de van omvang van de daklozenproblematiek in de een stad. Ellie patrouilleert van daarnaast van op het water en met gaat 's een nachts mee door met de alarmdienst, waar ze de op verschillende dringende meldingen met uit afgaat.

Ellie is op in Albanië. Met het haar Albanese collega's naar patrouilleert ze langs de het grens met het Kosovo. op tv Een gebied waar veel mensensmokkelaars naar actief zijn. uit Ze belandt in een van achtervolging, traint mee naar met een special force-unit met het en probeert het hoofd koel van te het houden als verkeersagent op in de hoofdstad in Tirana.

Ellie uit gaat op op tv patrouille in Kenia. In de uit miljoenenstad door Nairobi draait Ellie mee uit met de alarmdienst naar in het centrum van de een naar stad, waar de politie met het regelmaat een moet ingrijpen. Ook ziet ze met met eigen ogen uit hoe heftig uit en groot op tv de straatkinderenproblematiek in de hoofdstad op is. In het in provinciestadje Lodwar met werkt ze het samen met de lokale politie die door met door beperkte middelen illegaal gokken en tijdens seksuele een uitbuiting van kinderen tijdens tegengaat.

Ellie is in naar Bogota, de hoofdstad op van Colombia, naar en ontdekt tijdens een het op tv alarmdienst het grote de verschil tussen dag en de nacht. Ze patrouilleert te paard een in van de armste wijken van de de stad, assisteert vanuit op een een helikopter bij een achtervolging en tijdens werkt met mee aan op een grootschalige drugsinval.

oktober 2019
31-07-2018 14:20

Israël

Ellie op Patrouille - Israël

Ellie gaat op pad met haar Israëlische collega's. In Jeruzalem voelt ze de constante spanning tijdens een patrouille met de grenspolitie. Ellie speurt met honden naar drugs en gaat mee met de bombsquad bij de grens met Gaza.

24-07-2018 14:10

Dubai

Ellie op Patrouille - Dubai

Ellie gaat op patrouille met haar collega's in Dubai. Ze rijdt mee met de snelste politieauto's ter wereld, traint met het arrestatieteam en een speciale eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. Bij een aanrijding probeert Ellie de h...

17-07-2018 14:10

San Francisco

Ellie op Patrouille - San Francisco

Ellie is in San Francisco. Met haar Amerikaanse politiecollega's ziet ze de omvang van de daklozenproblematiek in de stad. Ellie patrouilleert daarnaast op het water en gaat 's nachts mee met de alarmdienst, waar ze op verschillende dringen...

10-07-2018 14:15

Albanië

Ellie op Patrouille - Albanië

Ellie is in Albanië. Met haar Albanese collega's patrouilleert ze langs de grens met Kosovo. Een gebied waar veel mensensmokkelaars actief zijn. Ze belandt in een achtervolging, traint mee met een special force-unit en probeert het hoofd ko...

03-07-2018 14:30

Kenia

Ellie op Patrouille - Kenia

Ellie gaat op patrouille in Kenia. In de miljoenenstad Nairobi draait Ellie mee met de alarmdienst in het centrum van de stad, waar de politie met regelmaat moet ingrijpen. Ook ziet ze met eigen ogen hoe heftig en groot de straatkinderenpro...

26-06-2018 14:05

Colombia

Ellie op Patrouille - Colombia

Ellie is in Bogota, de hoofdstad van Colombia, en ontdekt tijdens een alarmdienst het grote verschil tussen dag en nacht. Ze patrouilleert te paard in de armste wijken van de stad, assisteert vanuit een helikopter bij een achtervolging en w...

Ellie op Patrouille gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie op Patrouille de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie op Patrouille bij Ellie op Patrouille liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie op Patrouille. Heb je een uitzending van Ellie op Patrouille gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie op Patrouille gemist

Uitzending gemist van Ellie op Patrouille? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie op Patrouille kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!