Programma gemist?

Ellie gaat met op door pad met haar Israëlische op collega's. In naar Jeruzalem voelt ze op tv de constante spanning tijdens naar een patrouille met met de grenspolitie. op Ellie speurt met een honden naar drugs en gaat de mee met de bombsquad op bij de grens in met door Gaza.

Ellie op gaat op patrouille met in haar collega's in Dubai. de Ze rijdt het mee een met de snelste politieauto's ter op tv wereld, traint met van het door arrestatieteam en een speciale op eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. het Bij een aanrijding op tv door probeert Ellie de hoogopgelopen het gemoederen enigszins te op sussen.

Ellie een is in San in Francisco. Met met haar Amerikaanse politiecollega's op tv ziet ze de omvang van de de daklozenproblematiek naar in de een stad. Ellie patrouilleert daarnaast tijdens op het water en op tv gaat 's nachts met mee met de alarmdienst, met waar ze op in verschillende tijdens dringende meldingen tijdens afgaat.

Ellie naar is in Albanië. Met naar haar Albanese op collega's patrouilleert ze langs in de grens met met Kosovo. de Een gebied waar veel mensensmokkelaars actief in zijn. met Ze belandt in op tv een achtervolging, traint mee met uit een op tv special force-unit en probeert uit het hoofd van koel te houden de als verkeersagent in de hoofdstad de op Tirana.

Ellie naar gaat op door patrouille in Kenia. In uit de miljoenenstad op Nairobi draait Ellie mee met de op alarmdienst in door het een centrum van de stad, waar op tv de politie met in regelmaat naar moet ingrijpen. Ook met ziet ze met eigen ogen door hoe heftig en groot van de uit straatkinderenproblematiek in de de hoofdstad is. In het met provinciestadje Lodwar de werkt ze samen het met de lokale politie een die met op beperkte middelen illegaal in gokken en seksuele uitbuiting in van van kinderen tegengaat.

Ellie is in tijdens Bogota, de in hoofdstad van tijdens Colombia, en ontdekt door tijdens een van alarmdienst het grote verschil tussen in dag op en nacht. Ze naar patrouilleert te paard in de armste van wijken van met de stad, assisteert vanuit uit een op tv helikopter bij door een achtervolging en werkt mee aan in van een grootschalige drugsinval.

mei 2020
31-07-2018 14:20

Israël

Ellie op Patrouille - Israël

Ellie gaat op pad met haar Israëlische collega's. In Jeruzalem voelt ze de constante spanning tijdens een patrouille met de grenspolitie. Ellie speurt met honden naar drugs en gaat mee met de bombsquad bij de grens met Gaza.

24-07-2018 14:10

Dubai

Ellie op Patrouille - Dubai

Ellie gaat op patrouille met haar collega's in Dubai. Ze rijdt mee met de snelste politieauto's ter wereld, traint met het arrestatieteam en een speciale eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. Bij een aanrijding probeert Ellie de h...

17-07-2018 14:10

San Francisco

Ellie op Patrouille - San Francisco

Ellie is in San Francisco. Met haar Amerikaanse politiecollega's ziet ze de omvang van de daklozenproblematiek in de stad. Ellie patrouilleert daarnaast op het water en gaat 's nachts mee met de alarmdienst, waar ze op verschillende dringen...

10-07-2018 14:15

Albanië

Ellie op Patrouille - Albanië

Ellie is in Albanië. Met haar Albanese collega's patrouilleert ze langs de grens met Kosovo. Een gebied waar veel mensensmokkelaars actief zijn. Ze belandt in een achtervolging, traint mee met een special force-unit en probeert het hoofd ko...

03-07-2018 14:30

Kenia

Ellie op Patrouille - Kenia

Ellie gaat op patrouille in Kenia. In de miljoenenstad Nairobi draait Ellie mee met de alarmdienst in het centrum van de stad, waar de politie met regelmaat moet ingrijpen. Ook ziet ze met eigen ogen hoe heftig en groot de straatkinderenpro...

26-06-2018 14:05

Colombia

Ellie op Patrouille - Colombia

Ellie is in Bogota, de hoofdstad van Colombia, en ontdekt tijdens een alarmdienst het grote verschil tussen dag en nacht. Ze patrouilleert te paard in de armste wijken van de stad, assisteert vanuit een helikopter bij een achtervolging en w...

Ellie op Patrouille gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie op Patrouille de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie op Patrouille bij Ellie op Patrouille liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie op Patrouille. Heb je een uitzending van Ellie op Patrouille gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie op Patrouille gemist

Uitzending gemist van Ellie op Patrouille? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie op Patrouille kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!