Programma gemist?

Ellie naar gaat op pad met haar naar Israëlische collega's. een In Jeruzalem tijdens voelt ze de constante spanning uit tijdens naar een patrouille met de een grenspolitie. Ellie speurt met een honden naar de drugs en gaat naar mee op tv met de bombsquad bij door de grens op tv met Gaza.

Ellie gaat op de tijdens patrouille met haar collega's uit in Dubai. in Ze rijdt mee met van de snelste politieauto's met ter wereld, traint met het het arrestatieteam en op een speciale eenheid met die vrouwelijke beroemdheden door beschermt. van Bij een aanrijding probeert van Ellie de hoogopgelopen door gemoederen enigszins te op tv sussen.

Ellie is in uit met San Francisco. Met haar Amerikaanse politiecollega's het ziet van ze de omvang van de naar daklozenproblematiek het in de stad. Ellie het patrouilleert daarnaast op het uit water en gaat op tv 's tijdens nachts mee met de met alarmdienst, waar ze met op verschillende in dringende meldingen met afgaat.

Ellie tijdens is in Albanië. Met haar het Albanese uit collega's patrouilleert ze langs de de grens met door Kosovo. Een op tv gebied waar door veel mensensmokkelaars actief zijn. in Ze belandt in een een achtervolging, traint de mee met een uit special force-unit met en probeert het van hoofd koel te houden als verkeersagent tijdens in de hoofdstad op tv in Tirana.

Ellie op tv gaat op op tv patrouille in Kenia. In de op tv miljoenenstad Nairobi draait Ellie met mee met met de alarmdienst in het tijdens centrum van de in stad, uit waar de op politie met regelmaat moet ingrijpen. door Ook ziet ze met naar het eigen ogen hoe in heftig en groot de straatkinderenproblematiek het in de hoofdstad van is. In op tv het provinciestadje Lodwar door werkt ze op samen met de naar lokale politie die met beperkte de middelen illegaal gokken en tijdens seksuele uitbuiting van door uit kinderen tegengaat.

Ellie een is in Bogota, de op hoofdstad van Colombia, en uit ontdekt tijdens door een alarmdienst naar het grote verschil tussen van dag en nacht. Ze een in patrouilleert te paard in de met armste wijken van van de op stad, assisteert vanuit naar een helikopter bij op tv een achtervolging en werkt mee uit aan een door grootschalige drugsinval.

oktober 2020
31-07-2018 14:20

Israël

Ellie op Patrouille - Israël

Ellie gaat op pad met haar Israëlische collega's. In Jeruzalem voelt ze de constante spanning tijdens een patrouille met de grenspolitie. Ellie speurt met honden naar drugs en gaat mee met de bombsquad bij de grens met Gaza.

24-07-2018 14:10

Dubai

Ellie op Patrouille - Dubai

Ellie gaat op patrouille met haar collega's in Dubai. Ze rijdt mee met de snelste politieauto's ter wereld, traint met het arrestatieteam en een speciale eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. Bij een aanrijding probeert Ellie de h...

17-07-2018 14:10

San Francisco

Ellie op Patrouille - San Francisco

Ellie is in San Francisco. Met haar Amerikaanse politiecollega's ziet ze de omvang van de daklozenproblematiek in de stad. Ellie patrouilleert daarnaast op het water en gaat 's nachts mee met de alarmdienst, waar ze op verschillende dringen...

10-07-2018 14:15

Albanië

Ellie op Patrouille - Albanië

Ellie is in Albanië. Met haar Albanese collega's patrouilleert ze langs de grens met Kosovo. Een gebied waar veel mensensmokkelaars actief zijn. Ze belandt in een achtervolging, traint mee met een special force-unit en probeert het hoofd ko...

03-07-2018 14:30

Kenia

Ellie op Patrouille - Kenia

Ellie gaat op patrouille in Kenia. In de miljoenenstad Nairobi draait Ellie mee met de alarmdienst in het centrum van de stad, waar de politie met regelmaat moet ingrijpen. Ook ziet ze met eigen ogen hoe heftig en groot de straatkinderenpro...

26-06-2018 14:05

Colombia

Ellie op Patrouille - Colombia

Ellie is in Bogota, de hoofdstad van Colombia, en ontdekt tijdens een alarmdienst het grote verschil tussen dag en nacht. Ze patrouilleert te paard in de armste wijken van de stad, assisteert vanuit een helikopter bij een achtervolging en w...

Ellie op Patrouille gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie op Patrouille de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie op Patrouille bij Ellie op Patrouille liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie op Patrouille. Heb je een uitzending van Ellie op Patrouille gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie op Patrouille gemist

Uitzending gemist van Ellie op Patrouille? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie op Patrouille kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!