Programma gemist?

Ellie op gaat op met pad met haar Israëlische collega's. van In Jeruzalem voelt ze de de constante spanning naar tijdens op een patrouille met de grenspolitie. door Ellie uit speurt met honden van naar drugs en gaat uit mee met de bombsquad op bij de van grens met met Gaza.

Ellie gaat op tv op uit patrouille met haar naar collega's in Dubai. Ze rijdt een mee tijdens met de snelste politieauto's door ter wereld, traint de met het arrestatieteam en een de door speciale eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. door Bij een aanrijding in probeert in Ellie de hoogopgelopen een gemoederen enigszins te de sussen.

Ellie is in met San Francisco. een Met haar Amerikaanse op politiecollega's ziet ze de in op tv omvang van de daklozenproblematiek in de uit stad. Ellie patrouilleert in daarnaast op tijdens het water van en gaat 's door nachts mee het met de alarmdienst, waar ze op het uit verschillende dringende meldingen met afgaat.

Ellie tijdens is in Albanië. Met het haar op Albanese collega's patrouilleert ze met langs de grens met Kosovo. op tv op Een gebied waar veel met mensensmokkelaars actief zijn. Ze belandt uit van in een achtervolging, traint mee met op tv een special naar force-unit en probeert op tv het hoofd koel in te uit houden als verkeersagent de in de hoofdstad op tv Tirana.

Ellie gaat op uit patrouille van in Kenia. In de op tv miljoenenstad Nairobi draait Ellie een tijdens mee met de alarmdienst tijdens in het centrum van op tv de stad, waar de tijdens politie op tv met regelmaat moet ingrijpen. Ook een ziet ze uit met eigen ogen hoe door heftig en in groot de straatkinderenproblematiek in met het de hoofdstad is. door In het provinciestadje Lodwar uit werkt ze samen met de op lokale politie het die met tijdens beperkte middelen illegaal op gokken en seksuele uitbuiting van het kinderen naar tegengaat.

Ellie van is in Bogota, de naar hoofdstad van een Colombia, en ontdekt tijdens de een alarmdienst het grote in verschil tussen tijdens dag van en nacht. Ze een patrouilleert te paard in een de armste wijken op van de stad, het assisteert vanuit een helikopter bij op een achtervolging en uit de werkt mee aan een grootschalige de drugsinval.

december 2021
31-07-2018 14:20

Israël

Ellie op Patrouille - Israël

Ellie gaat op pad met haar Israëlische collega's. In Jeruzalem voelt ze de constante spanning tijdens een patrouille met de grenspolitie. Ellie speurt met honden naar drugs en gaat mee met de bombsquad bij de grens met Gaza.

24-07-2018 14:10

Dubai

Ellie op Patrouille - Dubai

Ellie gaat op patrouille met haar collega's in Dubai. Ze rijdt mee met de snelste politieauto's ter wereld, traint met het arrestatieteam en een speciale eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. Bij een aanrijding probeert Ellie de h...

17-07-2018 14:10

San Francisco

Ellie op Patrouille - San Francisco

Ellie is in San Francisco. Met haar Amerikaanse politiecollega's ziet ze de omvang van de daklozenproblematiek in de stad. Ellie patrouilleert daarnaast op het water en gaat 's nachts mee met de alarmdienst, waar ze op verschillende dringen...

10-07-2018 14:15

Albanië

Ellie op Patrouille - Albanië

Ellie is in Albanië. Met haar Albanese collega's patrouilleert ze langs de grens met Kosovo. Een gebied waar veel mensensmokkelaars actief zijn. Ze belandt in een achtervolging, traint mee met een special force-unit en probeert het hoofd ko...

03-07-2018 14:30

Kenia

Ellie op Patrouille - Kenia

Ellie gaat op patrouille in Kenia. In de miljoenenstad Nairobi draait Ellie mee met de alarmdienst in het centrum van de stad, waar de politie met regelmaat moet ingrijpen. Ook ziet ze met eigen ogen hoe heftig en groot de straatkinderenpro...

26-06-2018 14:05

Colombia

Ellie op Patrouille - Colombia

Ellie is in Bogota, de hoofdstad van Colombia, en ontdekt tijdens een alarmdienst het grote verschil tussen dag en nacht. Ze patrouilleert te paard in de armste wijken van de stad, assisteert vanuit een helikopter bij een achtervolging en w...

Ellie op Patrouille gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie op Patrouille de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie op Patrouille bij Ellie op Patrouille liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie op Patrouille. Heb je een uitzending van Ellie op Patrouille gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie op Patrouille gemist

Uitzending gemist van Ellie op Patrouille? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie op Patrouille kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!