Programma gemist?

Ellie een gaat op de pad met haar Israëlische het collega's. In Jeruzalem voelt op ze het de constante spanning tijdens een het patrouille met de naar grenspolitie. Ellie speurt tijdens met honden naar de drugs en gaat de mee met de bombsquad uit bij de grens op met op tv Gaza.

Ellie het gaat op van patrouille met haar collega's tijdens in Dubai. op tv Ze rijdt mee met de met snelste politieauto's ter wereld, op tv in traint met het arrestatieteam en de een speciale eenheid die met vrouwelijke in beroemdheden beschermt. van Bij een aanrijding probeert uit Ellie de hoogopgelopen gemoederen enigszins op te een sussen.

Ellie de is in San met Francisco. Met in haar Amerikaanse politiecollega's de ziet ze de uit omvang van de daklozenproblematiek in naar de de stad. Ellie patrouilleert daarnaast op op het water en gaat op 's tijdens nachts mee door met de alarmdienst, waar ze op door verschillende dringende meldingen naar een afgaat.

Ellie de is in Albanië. Met haar door Albanese collega's patrouilleert van ze langs de naar grens met Kosovo. het Een gebied waar in veel mensensmokkelaars door actief een zijn. Ze belandt op tv in een achtervolging, traint mee in met de een special force-unit en van probeert het van hoofd koel te houden als de verkeersagent de in de hoofdstad tijdens Tirana.

Ellie uit gaat op patrouille in Kenia. van In de miljoenenstad met een Nairobi draait Ellie mee met de de alarmdienst in in het naar centrum van de een stad, waar de politie met de regelmaat moet op ingrijpen. Ook de ziet ze met eigen een ogen hoe heftig en groot de de straatkinderenproblematiek in naar de in hoofdstad is. In het het provinciestadje Lodwar op werkt ze samen met op tv de op tv lokale politie die met beperkte de middelen illegaal gokken van en seksuele uitbuiting het van kinderen uit tegengaat.

Ellie is het in Bogota, door de hoofdstad uit van Colombia, en ontdekt tijdens een met naar alarmdienst het grote verschil tussen de dag en nacht. van Ze patrouilleert naar te paard in de armste in wijken van de in stad, met assisteert vanuit door een helikopter bij met een achtervolging en werkt mee aan in een grootschalige met drugsinval.

juni 2021
31-07-2018 14:20

Israël

Ellie op Patrouille - Israël

Ellie gaat op pad met haar Israëlische collega's. In Jeruzalem voelt ze de constante spanning tijdens een patrouille met de grenspolitie. Ellie speurt met honden naar drugs en gaat mee met de bombsquad bij de grens met Gaza.

24-07-2018 14:10

Dubai

Ellie op Patrouille - Dubai

Ellie gaat op patrouille met haar collega's in Dubai. Ze rijdt mee met de snelste politieauto's ter wereld, traint met het arrestatieteam en een speciale eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. Bij een aanrijding probeert Ellie de h...

17-07-2018 14:10

San Francisco

Ellie op Patrouille - San Francisco

Ellie is in San Francisco. Met haar Amerikaanse politiecollega's ziet ze de omvang van de daklozenproblematiek in de stad. Ellie patrouilleert daarnaast op het water en gaat 's nachts mee met de alarmdienst, waar ze op verschillende dringen...

10-07-2018 14:15

Albanië

Ellie op Patrouille - Albanië

Ellie is in Albanië. Met haar Albanese collega's patrouilleert ze langs de grens met Kosovo. Een gebied waar veel mensensmokkelaars actief zijn. Ze belandt in een achtervolging, traint mee met een special force-unit en probeert het hoofd ko...

03-07-2018 14:30

Kenia

Ellie op Patrouille - Kenia

Ellie gaat op patrouille in Kenia. In de miljoenenstad Nairobi draait Ellie mee met de alarmdienst in het centrum van de stad, waar de politie met regelmaat moet ingrijpen. Ook ziet ze met eigen ogen hoe heftig en groot de straatkinderenpro...

26-06-2018 14:05

Colombia

Ellie op Patrouille - Colombia

Ellie is in Bogota, de hoofdstad van Colombia, en ontdekt tijdens een alarmdienst het grote verschil tussen dag en nacht. Ze patrouilleert te paard in de armste wijken van de stad, assisteert vanuit een helikopter bij een achtervolging en w...

Ellie op Patrouille gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie op Patrouille de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie op Patrouille bij Ellie op Patrouille liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie op Patrouille. Heb je een uitzending van Ellie op Patrouille gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie op Patrouille gemist

Uitzending gemist van Ellie op Patrouille? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie op Patrouille kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!