Programma gemist?

Ellie gaat van op pad met haar het Israëlische collega's. In uit Jeruzalem tijdens voelt ze de de constante spanning op tijdens een patrouille met de op tv grenspolitie. Ellie speurt tijdens met honden de naar drugs en de gaat mee met de in bombsquad bij de op grens met tijdens Gaza.

Ellie gaat op met patrouille met de haar uit collega's in Dubai. Ze uit rijdt mee op met de snelste uit politieauto's ter wereld, traint met het het arrestatieteam uit en een speciale met eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. op Bij een op aanrijding probeert met Ellie de hoogopgelopen gemoederen enigszins de te de sussen.

Ellie is in in San tijdens Francisco. Met haar Amerikaanse politiecollega's uit ziet ze naar de een omvang van de daklozenproblematiek in de op tv stad. Ellie patrouilleert uit daarnaast op het een water en gaat in 's nachts uit mee uit met de alarmdienst, waar ze op het verschillende uit dringende meldingen door afgaat.

Ellie is in een Albanië. tijdens Met haar Albanese de collega's patrouilleert ze in langs de grens met op tv Kosovo. Een de gebied waar veel mensensmokkelaars het actief zijn. het Ze belandt in een op achtervolging, traint mee met in een special force-unit in uit en probeert het hoofd van koel te houden de als verkeersagent in het de hoofdstad een Tirana.

Ellie tijdens gaat op de patrouille in Kenia. In de miljoenenstad op uit Nairobi draait Ellie mee in met de alarmdienst in het door centrum naar van de stad, op tv waar de op politie met regelmaat moet naar ingrijpen. Ook ziet ze door met eigen ogen hoe door heftig op en groot de straatkinderenproblematiek in op een de hoofdstad is. In het uit provinciestadje Lodwar werkt door ze samen de met de lokale politie die een met beperkte middelen uit van illegaal gokken en seksuele de uitbuiting van kinderen met tegengaat.

Ellie is in met Bogota, de hoofdstad op tv van Colombia, en het ontdekt tijdens een een uit alarmdienst het grote verschil tussen dag het en nacht. uit Ze patrouilleert te de paard door in de armste wijken van de door stad, assisteert op vanuit tijdens een helikopter bij een achtervolging en op tv de werkt mee aan het een grootschalige drugsinval.

oktober 2020
31-07-2018 14:20

Israël

Ellie op Patrouille - Israël

Ellie gaat op pad met haar Israëlische collega's. In Jeruzalem voelt ze de constante spanning tijdens een patrouille met de grenspolitie. Ellie speurt met honden naar drugs en gaat mee met de bombsquad bij de grens met Gaza.

24-07-2018 14:10

Dubai

Ellie op Patrouille - Dubai

Ellie gaat op patrouille met haar collega's in Dubai. Ze rijdt mee met de snelste politieauto's ter wereld, traint met het arrestatieteam en een speciale eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. Bij een aanrijding probeert Ellie de h...

17-07-2018 14:10

San Francisco

Ellie op Patrouille - San Francisco

Ellie is in San Francisco. Met haar Amerikaanse politiecollega's ziet ze de omvang van de daklozenproblematiek in de stad. Ellie patrouilleert daarnaast op het water en gaat 's nachts mee met de alarmdienst, waar ze op verschillende dringen...

10-07-2018 14:15

Albanië

Ellie op Patrouille - Albanië

Ellie is in Albanië. Met haar Albanese collega's patrouilleert ze langs de grens met Kosovo. Een gebied waar veel mensensmokkelaars actief zijn. Ze belandt in een achtervolging, traint mee met een special force-unit en probeert het hoofd ko...

03-07-2018 14:30

Kenia

Ellie op Patrouille - Kenia

Ellie gaat op patrouille in Kenia. In de miljoenenstad Nairobi draait Ellie mee met de alarmdienst in het centrum van de stad, waar de politie met regelmaat moet ingrijpen. Ook ziet ze met eigen ogen hoe heftig en groot de straatkinderenpro...

26-06-2018 14:05

Colombia

Ellie op Patrouille - Colombia

Ellie is in Bogota, de hoofdstad van Colombia, en ontdekt tijdens een alarmdienst het grote verschil tussen dag en nacht. Ze patrouilleert te paard in de armste wijken van de stad, assisteert vanuit een helikopter bij een achtervolging en w...

Ellie op Patrouille gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie op Patrouille de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie op Patrouille bij Ellie op Patrouille liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie op Patrouille. Heb je een uitzending van Ellie op Patrouille gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie op Patrouille gemist

Uitzending gemist van Ellie op Patrouille? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie op Patrouille kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!