Programma gemist?

Ellie gaat met op pad op tv met haar Israëlische collega's. In tijdens op tv Jeruzalem voelt ze de constante uit spanning het tijdens een patrouille met de de grenspolitie. met Ellie speurt met het honden naar drugs en gaat mee uit met een de bombsquad bij het de grens met van Gaza.

Ellie tijdens gaat op patrouille met haar in collega's in een Dubai. Ze op rijdt mee met de met snelste politieauto's ter naar wereld, naar traint met het arrestatieteam in en een speciale eenheid in die vrouwelijke beroemdheden uit beschermt. tijdens Bij een aanrijding door probeert Ellie de hoogopgelopen de gemoederen enigszins te uit sussen.

Ellie met is in San Francisco. het Met in haar Amerikaanse politiecollega's ziet van ze de omvang op tv van de daklozenproblematiek in met de uit stad. Ellie patrouilleert van daarnaast op het water en gaat in 's nachts op mee de met de alarmdienst, waar ze naar op verschillende op dringende meldingen met afgaat.

Ellie is uit in Albanië. naar Met haar Albanese collega's naar patrouilleert op ze langs de grens met tijdens Kosovo. Een een gebied waar veel mensensmokkelaars een actief zijn. met Ze belandt in een een achtervolging, naar traint mee met een tijdens special force-unit en naar probeert het hoofd het koel te tijdens houden als verkeersagent in de hoofdstad naar een Tirana.

Ellie het gaat op patrouille tijdens in Kenia. In de tijdens miljoenenstad Nairobi de draait Ellie de mee met de alarmdienst naar in het centrum van de door uit stad, waar de politie van met regelmaat moet op ingrijpen. Ook ziet ze het met de eigen ogen hoe heftig naar en groot een de straatkinderenproblematiek in in de hoofdstad is. In het provinciestadje een Lodwar van werkt ze samen met in de met lokale politie die met beperkte op tv middelen illegaal gokken met en op tv seksuele uitbuiting van de kinderen tegengaat.

Ellie het is in Bogota, de het hoofdstad de van Colombia, en door ontdekt tijdens een alarmdienst het op tv grote verschil tussen de dag en uit nacht. Ze patrouilleert te het paard in in de armste wijken van op de stad, naar assisteert vanuit een in helikopter bij een achtervolging en uit werkt op mee aan met een grootschalige drugsinval.

februari 2020
31-07-2018 14:20

Israël

Ellie op Patrouille - Israël

Ellie gaat op pad met haar Israëlische collega's. In Jeruzalem voelt ze de constante spanning tijdens een patrouille met de grenspolitie. Ellie speurt met honden naar drugs en gaat mee met de bombsquad bij de grens met Gaza.

24-07-2018 14:10

Dubai

Ellie op Patrouille - Dubai

Ellie gaat op patrouille met haar collega's in Dubai. Ze rijdt mee met de snelste politieauto's ter wereld, traint met het arrestatieteam en een speciale eenheid die vrouwelijke beroemdheden beschermt. Bij een aanrijding probeert Ellie de h...

17-07-2018 14:10

San Francisco

Ellie op Patrouille - San Francisco

Ellie is in San Francisco. Met haar Amerikaanse politiecollega's ziet ze de omvang van de daklozenproblematiek in de stad. Ellie patrouilleert daarnaast op het water en gaat 's nachts mee met de alarmdienst, waar ze op verschillende dringen...

10-07-2018 14:15

Albanië

Ellie op Patrouille - Albanië

Ellie is in Albanië. Met haar Albanese collega's patrouilleert ze langs de grens met Kosovo. Een gebied waar veel mensensmokkelaars actief zijn. Ze belandt in een achtervolging, traint mee met een special force-unit en probeert het hoofd ko...

03-07-2018 14:30

Kenia

Ellie op Patrouille - Kenia

Ellie gaat op patrouille in Kenia. In de miljoenenstad Nairobi draait Ellie mee met de alarmdienst in het centrum van de stad, waar de politie met regelmaat moet ingrijpen. Ook ziet ze met eigen ogen hoe heftig en groot de straatkinderenpro...

26-06-2018 14:05

Colombia

Ellie op Patrouille - Colombia

Ellie is in Bogota, de hoofdstad van Colombia, en ontdekt tijdens een alarmdienst het grote verschil tussen dag en nacht. Ze patrouilleert te paard in de armste wijken van de stad, assisteert vanuit een helikopter bij een achtervolging en w...

Ellie op Patrouille gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie op Patrouille de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie op Patrouille bij Ellie op Patrouille liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie op Patrouille. Heb je een uitzending van Ellie op Patrouille gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie op Patrouille gemist

Uitzending gemist van Ellie op Patrouille? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie op Patrouille kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!