Programma gemist?

De 49-jarige naar Caroline nadert de uit vijftig, maar verzwijgt op tv al op tv twintig jaar haar leeftijd. van Ze wil niet uit geconfronteerd worden met haar een leeftijd. een Ze is inmiddels twee jaar single. een De veelzijdige Caroline van heeft een winkel tijdens gehad de met Amerikaanse het hiphopkleding, een drankenhandel en een op tv Irish pub, en het ze is ook nog op eens op tv miss en model geweest. in Volgens Caroline op tv kan Jani haar op op het gebied van mode tijdens op maar weinig bijbrengen.

De naar 24-jarige Karolien is een een spontane meid die ten het einde raad op is. Ze in heeft namelijk nog tijdens nooit met een met jongen gezoend. Ze heeft er naar geen idee van een de hoe ze de door mannenkwestie moet aanpakken. op Ligt het probleem op tv bij haar? Doet zij iets tijdens verkeerd? Ziet ze met er niet goed genoeg door uit? Jani naar schiet te tijdens hulp.

De 39-jarige op Anneke is een met opvallende vrouw. Met haar van blonde lokken en tijdens korte jurkjes het valt ze van op in in het straatbeeld. Ze is nu op op door een leeftijd gekomen dat ze met verder moet een in het leven. de Anneke is op zoek met naar een tijdens goede relatie, in wat haar maar niet lijkt op te lukken. Door haar een uiterlijk in trekt ze verkeerde mannen een aan.

Jani tijdens speelt cupido voor van de 33-jarige met Annemoon uit Eine. Over van haar liefdesleven valt bitter naar weinig te vertellen. Ze een het heeft namelijk nog nooit een naar relatie van meer dan de zes naar maanden gehad en is ondertussen op het acht jaar single. Het van leven van Annemoon is een niet meer dan werken, van op de bank met door hangen, een praatje met de met hond maken, naar op tv bed en op tv weer werken. Jani gaat aan uit de een slag om van deze door grijze muis op tv een sexy vrouw uit te maken.

Jani ontfermt op zich vandaag het over de 32-jarige single tijdens Joke uit het een Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, in voetbal de kijken en het gras maaien: door Joke is op tv alles van wat een man wil. van Tenminste, dat de dacht ze zelf. Want toen tijdens ze voor uit een tweede uit keer genadeloos werd gedumpt, naar werd ze de onzeker over haar uiterlijk en naar hoe ze overkomt. een Jani stelt alles in het door het werk om de met stoere Joke tot door een echte een in vrouw om te naar toveren.

Jani klopt naar deze met week aan bij de familie Van het Roosbroeck uit door Itegem. Dochter de Nicki is tijdens 25, maar woont nog de bij haar op ouders. Nicki is op drie jaar single. uit Na haar eerste het en enige serieuze relatie in is het volledig windstil door in haar de liefdesleven. Niet een zo verwonderlijk, aangezien een deze jonge dame de weekenden thuis met doorbrengt. uit Jani heeft vier op tv weken de tijd om de aan van Nicki's zelfvertrouwen en uitstraling te op tv werken.

De 42-jarige Ann op het uit Wilrijk heeft vier uit kinderen en is twee met jaar geleden met gescheiden. Zij en door haar ex-man waren dertien jaar door getrouwd, maar de toen bleek de liefde een ineens op 'op'. Ze zetten op een punt achter hun op tv relatie, door maar de echte klap kwam pas het later. Ann van heeft heel diep in de de van put gezeten. Jani naar wil deze warme en de lieve vrouw op maar al te graag naar weer op het de datingmarkt brengen, maar dan de moet met er nog in wel het een en ander het gebeuren.

De 31-jarige Tatiana van uit Lokeren zette in vijf door jaar geleden een het punt achter door haar huwelijk. Sindsdien door telt nog maar uit één ding: carrière maken. Tatiana is een met salesmanager bij een het firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is in zeer een ambitieus en van een echte workaholic. van Haar grenzeloze ambitie gaat wel met ten koste van in haar op tv liefdesleven. Met haar strenge het 'zakenvrouw-look' schrikt ze potentiële partners de al op tv helemaal af.

Treesje is een tijdens stoere van dame uit Bilzen. Ze tijdens redt op zichzelf prima en laat graag de merken dat ze geen op tv man in haar in leven van nodig heeft. op tv Maar dit is eigenlijk een tijdens schild dat ze heeft op tv opgetrokken na de vele met mislukte relaties. Treesje wil die van hoge uit muur graag afbreken, maar de weet niet hoe op ze dat moet doen. Gelukkig naar is Jani de naar juiste uit man op van de juiste plaats! Hij gaat de vol een enthousiasme aan de slag met met Treesje.

Jani schiet Wendy in in Michiels te hulp, naar een 26-jarige vamp uit Limburg. door Als verkoopster de in een door trendy kledingwinkel straalt Wendy uit een en al mode van en lifestyle uit. Maar de achter die van opvallende look, die het ontelbare schoenen en evenveel door handtassen naar schuilt een heel onzeker meisje. de Enkele tijdens jaren geleden uit was Wendy heel wat naar zwaarder. Toen tijdens de weegschaal 80 kilo van aangaf, had ze er écht de genoeg van op tv en besloot ze er met iets aan te de van doen. De kilo's vlogen het eraf en haar bruine uit lokken ruilde ze op in voor lange het blonde extentions. De in oude Wendy in maakte plaats voor met een wulpse, zonnebankbruine het stoot.

Deze week van is Jani cupido voor naar de 38-jarige Nancy in de Peetermans uit Meerhout. door Zij trouwde op jonge leeftijd van met haar door jeugdliefde, maar na door zeven jaar huwelijk liet uit de 'liefde van haar de leven' haar vallen met voor een nieuwe naar vlam. Haar in hele wereld stortte in op tv en met haar droom met spatte uit elkaar. Ze in begon een in heel nieuw leven, met nieuwe uit vrienden en een nieuwe het op tv job. Nu is het met ook tijd voor van een nieuwe in Nancy!

Jani speelt cupido tijdens voor met de 33-jarige Annemoon uit Eine. in Over haar liefdesleven uit valt bitter in weinig te vertellen. naar Ze heeft op namelijk nog met nooit een relatie door van meer dan zes maanden op tv gehad en is ondertussen naar acht jaar single. op tv Het leven het van Annemoon op tv is niet meer dan een werken, op de door bank hangen, op tv een praatje met de met hond maken, naar op tv bed en uit weer werken. Jani gaat de aan de van slag om naar van deze saaie op tv mus een sexy door vrouw te maken.

Liefdesprogramma op tv waarin Jani Kazaltzis single uit vrouwen helpt, waarbij het van vinden van de het een ware liefde maar niet wil uit lukken. Zij op tv krijgen een complete een fysieke én het mentale make-over om vervolgens op de uit ultieme date het te met gaan.

Jani in ontfermt zich vandaag over de van in 32-jarige single Joke uit het Limburgse op Herk-de-Stad. met Duvel drinken, van voetbal kijken en het gras de maaien: van Joke is alles wat tijdens een man wil. Tenminste, op dat dacht ze zelf. het op tv Want toen ze voor het een tweede keer genadeloos met werd gedumpt, door werd ze een onzeker over haar in uiterlijk en hoe ze overkomt. Jani in stelt in alles in het door werk om de op tv stoere Joke tot een in echte de een vrouw om te het toveren.

Jani ontfermt zich een vandaag over naar de op tv 32-jarige single Joke met uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel tijdens drinken, voetbal kijken en op tv een het gras maaien: Joke is van alles wat een in man wil. Tenminste, op tv dat dacht ze zelf. op tv Want toen een ze voor een door tweede keer genadeloos een werd gedumpt, het werd ze in onzeker over haar uiterlijk uit en hoe ze overkomt. Jani op tv stelt alles het in het op werk om de stoere op Joke tot een tijdens echte een vrouw op tv om te een toveren.

augustus 2020
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!