Programma gemist?

De 49-jarige Caroline een nadert de vijftig, op tv maar verzwijgt tijdens al van twintig jaar haar leeftijd. door Ze wil niet geconfronteerd worden een met de haar leeftijd. Ze naar is inmiddels twee jaar single. met De veelzijdige het Caroline heeft het een winkel gehad met Amerikaanse naar hiphopkleding, een met drankenhandel en een naar Irish pub, door en ze is naar ook nog eens miss op tv en model geweest. Volgens uit Caroline kan de Jani haar op het een gebied van mode een maar door weinig bijbrengen.

De uit 24-jarige Karolien in is een spontane meid die uit ten einde raad door is. een Ze heeft namelijk nog nooit het met op een jongen gezoend. uit Ze heeft er geen idee van op tv hoe ze de uit mannenkwestie moet de aanpakken. het Ligt het probleem bij haar? Doet met zij uit iets verkeerd? Ziet een ze er in niet goed genoeg uit? Jani een schiet te op hulp.

De 39-jarige een Anneke is op een opvallende vrouw. naar Met haar blonde lokken en de korte tijdens jurkjes valt op tv ze op in het met straatbeeld. Ze is nu een op een leeftijd gekomen uit dat ze uit verder moet de in het leven. Anneke van is op zoek een naar een goede op relatie, wat haar maar van niet tijdens lijkt te lukken. Door een haar uiterlijk trekt het ze op tv verkeerde mannen aan.

Jani uit speelt cupido op voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. op Over haar op liefdesleven uit valt bitter weinig te door vertellen. Ze tijdens heeft namelijk nog nooit op tv een relatie van meer op dan zes maanden met gehad en is ondertussen een acht jaar single. in Het de leven van Annemoon is niet met uit meer dan werken, op de bank het hangen, een uit praatje met de hond naar maken, tijdens naar bed en weer op werken. Jani gaat aan op tv de slag om tijdens van deze grijze naar muis een uit sexy vrouw te met maken.

Jani op ontfermt zich vandaag door over de 32-jarige single Joke door uit het door Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, uit voetbal kijken en de het naar gras maaien: tijdens Joke is alles op wat een man wil. naar Tenminste, dat de dacht ze zelf. Want uit toen ze tijdens voor een tweede keer genadeloos werd tijdens gedumpt, werd ze de de onzeker over haar in uiterlijk en hoe ze overkomt. Jani uit stelt alles in op tv het werk op om de stoere van Joke tot een echte uit een vrouw om tijdens naar te toveren.

Jani klopt naar deze week aan door bij de familie Van met Roosbroeck naar uit Itegem. Dochter Nicki is het 25, tijdens maar woont nog bij in haar ouders. Nicki naar is drie jaar single. naar Na haar naar eerste en enige serieuze van relatie is in het volledig een windstil in haar liefdesleven. de Niet zo verwonderlijk, een aangezien deze jonge dame op tv een de weekenden thuis doorbrengt. Jani door heeft vier weken de het tijd om aan tijdens van Nicki's zelfvertrouwen en uitstraling te de werken.

De naar 42-jarige Ann uit uit Wilrijk heeft naar vier kinderen en op tv is twee jaar de geleden gescheiden. Zij en haar de ex-man waren dertien jaar tijdens getrouwd, naar maar toen bleek de tijdens liefde tijdens ineens 'op'. Ze zetten een punt met achter hun relatie, in maar door de echte klap kwam pas van later. door Ann heeft van heel diep in de put gezeten. op in Jani wil deze warme en in lieve vrouw maar naar al te graag in weer naar op de datingmarkt brengen, uit maar dan moet er de nog wel het een in en ander een gebeuren.

De 31-jarige Tatiana tijdens uit Lokeren op tv zette vijf jaar geleden een een punt op tv achter haar huwelijk. Sindsdien op telt nog het maar één ding: carrière in maken. Tatiana met is salesmanager de bij een een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze een is zeer ambitieus en van door een echte workaholic. Haar grenzeloze ambitie met gaat wel door ten koste van haar op tv liefdesleven. door Met haar door strenge 'zakenvrouw-look' schrikt met ze potentiële partners al helemaal de af.

Treesje is uit een stoere met dame uit Bilzen. Ze redt de zichzelf prima uit en naar laat graag merken dat ze geen door uit man in haar leven nodig heeft. van Maar dit het is een eigenlijk een schild dat ze heeft op tv door opgetrokken na vele mislukte relaties. in Treesje in wil die hoge muur graag afbreken, in maar op weet niet tijdens hoe ze dat moet tijdens doen. Gelukkig is Jani op de juiste man op op het de juiste plaats! Hij uit gaat vol enthousiasme aan van de slag met tijdens Treesje.

Jani de schiet Wendy Michiels te een hulp, een 26-jarige vamp op uit Limburg. op tv Als verkoopster in een de trendy van kledingwinkel straalt uit Wendy een en al mode en uit lifestyle uit. door Maar achter die opvallende naar look, die ontelbare met schoenen en door evenveel handtassen schuilt van een heel onzeker op tv meisje. Enkele jaren geleden het was Wendy heel de wat zwaarder. Toen de de weegschaal het 80 kilo de aangaf, had door ze er écht op tv genoeg van en door besloot ze er iets aan te op tijdens doen. De kilo's het vlogen eraf en haar op tv bruine lokken ruilde ze in uit voor lange blonde door op tv extentions. De oude Wendy een maakte plaats voor een tijdens wulpse, zonnebankbruine op stoot.

Deze week is het Jani cupido voor op de 38-jarige Nancy het het Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op op jonge leeftijd met uit in haar jeugdliefde, maar na het zeven jaar huwelijk liet naar de 'liefde van op tv haar leven' in haar vallen voor in een nieuwe vlam. Haar hele op wereld stortte het in en op tv haar droom spatte uit elkaar. door Ze begon op een heel nieuw leven, uit met nieuwe vrienden op tv van en een nieuwe het job. Nu is het ook tijd de voor op een nieuwe door Nancy!

Jani van speelt cupido voor naar de 33-jarige Annemoon uit Eine. de de Over haar liefdesleven het valt bitter weinig te vertellen. Ze de heeft namelijk nog in nooit met een relatie naar van meer dan zes maanden gehad door op tv en is ondertussen acht jaar single. met Het op tv leven van Annemoon is de niet meer dan van werken, op de bank tijdens hangen, een door praatje met een de hond maken, naar bed een en weer werken. op tv Jani gaat tijdens aan de slag om de van deze uit saaie mus een tijdens sexy vrouw te naar maken.

Liefdesprogramma de waarin Jani Kazaltzis met single vrouwen helpt, op tv waarbij het vinden van van de ware door liefde maar niet wil uit lukken. Zij van krijgen een complete fysieke uit én mentale make-over om de vervolgens op tv op de ultieme date van te van gaan.

Jani ontfermt een zich vandaag over van de 32-jarige door single Joke uit van het Limburgse in Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en de het gras van maaien: Joke is naar alles wat een in man wil. Tenminste, dat in dacht ze op zelf. Want een toen ze voor van een tweede keer genadeloos werd op tv gedumpt, werd tijdens ze onzeker tijdens over haar uiterlijk met en hoe naar ze overkomt. Jani stelt het alles in het werk om naar de stoere Joke van tot een echte een op een vrouw om te naar toveren.

Jani in ontfermt zich vandaag in over de tijdens 32-jarige single Joke uit het op tv Limburgse uit Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal op tv kijken en het op tv gras maaien: op Joke is alles wat het een man wil. Tenminste, op dat op dacht ze zelf. Want toen op ze van voor een tweede op keer genadeloos werd op tv gedumpt, werd ze onzeker een over haar uiterlijk en hoe op tv ze overkomt. Jani naar stelt alles in een het het werk om de stoere Joke op tv tot een met echte een van vrouw om te op toveren.

november 2019
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!