Programma gemist?

De 49-jarige tijdens Caroline nadert de vijftig, het maar van verzwijgt al twintig een jaar haar leeftijd. Ze wil het niet op geconfronteerd worden met haar leeftijd. van Ze is inmiddels naar twee in jaar single. De het veelzijdige Caroline uit heeft een winkel gehad met Amerikaanse een naar hiphopkleding, een drankenhandel en een op Irish pub, en ze naar is op tv ook nog eens miss van en model geweest. door Volgens Caroline kan Jani op tv haar op tv op het gebied van met mode maar tijdens weinig bijbrengen.

De door 24-jarige Karolien is een op tv spontane meid die met ten einde raad tijdens is. Ze heeft namelijk het nog nooit naar met een jongen in gezoend. Ze heeft er met geen idee het van hoe ze de naar mannenkwestie moet aanpakken. een Ligt met het probleem bij haar? Doet door zij iets tijdens verkeerd? Ziet ze door er niet goed door genoeg uit? Jani schiet tijdens met te hulp.

De 39-jarige Anneke op is een in opvallende met vrouw. Met haar blonde lokken met en op tv korte jurkjes valt ze op een in op tv het straatbeeld. Ze is van nu op een op tv leeftijd gekomen naar dat ze verder moet in door het door leven. Anneke is op zoek naar tijdens van een goede relatie, wat haar maar uit niet met lijkt te een lukken. Door haar uiterlijk trekt ze van verkeerde mannen met aan.

Jani een speelt cupido door voor de 33-jarige Annemoon tijdens uit Eine. Over een haar liefdesleven valt naar bitter weinig te vertellen. Ze op heeft namelijk uit nog nooit een een relatie van van meer dan zes van maanden gehad en is met ondertussen acht de jaar single. Het leven van van Annemoon door is niet tijdens meer dan werken, door op de bank hangen, een praatje tijdens met de op hond maken, naar uit bed en weer werken. tijdens het Jani gaat aan van de slag om van deze op tv grijze muis een sexy uit vrouw een te maken.

Jani ontfermt op zich vandaag uit over de 32-jarige tijdens single Joke uit het van Limburgse Herk-de-Stad. Duvel uit drinken, voetbal op kijken en het met gras maaien: Joke is alles een wat een man naar wil. Tenminste, dat van dacht ze naar zelf. Want toen van ze in voor een tweede keer genadeloos in werd op tv gedumpt, werd ze onzeker over haar het het uiterlijk en hoe ze overkomt. Jani in stelt het alles in een het werk om de stoere op tv Joke tot van een echte een vrouw om in tijdens te toveren.

Jani met klopt deze week aan het bij de familie op Van Roosbroeck uit de Itegem. Dochter Nicki uit is 25, maar woont met nog bij het haar ouders. op tv Nicki is drie jaar de single. een Na haar eerste uit en enige serieuze relatie is van het volledig windstil op tv in haar op tv liefdesleven. Niet zo op tv verwonderlijk, aangezien deze jonge dame tijdens de weekenden de thuis in doorbrengt. Jani heeft vier het weken de tijd om aan de Nicki's zelfvertrouwen op en uitstraling te de werken.

De in 42-jarige Ann door uit Wilrijk heeft vier kinderen een en is twee naar jaar geleden gescheiden. op tv Zij en haar door ex-man naar waren dertien jaar getrouwd, tijdens maar toen bleek van de liefde ineens de 'op'. Ze zetten met een punt van achter hun relatie, maar in de echte klap kwam op tv pas later. Ann op heeft heel diep in een door de put gezeten. door Jani wil deze warme en lieve naar vrouw maar tijdens al tijdens te graag weer een op de datingmarkt brengen, het maar dan moet er nog op een wel het een en ander uit gebeuren.

De naar 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette met vijf jaar geleden van een punt een achter naar haar huwelijk. Sindsdien telt tijdens nog maar één het ding: carrière maken. Tatiana is met salesmanager bij een het van firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze het is tijdens zeer ambitieus en een echte op workaholic. op tv Haar grenzeloze ambitie gaat wel van ten koste een van haar liefdesleven. Met haar op strenge 'zakenvrouw-look' schrikt in tijdens ze potentiële partners al helemaal op af.

Treesje is een tijdens stoere het dame uit Bilzen. uit Ze redt in zichzelf prima en laat tijdens graag merken dat van ze geen man de in haar leven nodig heeft. van Maar dit op is eigenlijk tijdens een schild dat ze heeft uit opgetrokken na van vele door mislukte relaties. Treesje wil die hoge naar muur graag afbreken, op maar uit weet niet hoe ze dat het de moet doen. Gelukkig is Jani de uit juiste man op op op de juiste plaats! Hij gaat vol op enthousiasme aan de door op tv slag met Treesje.

Jani op schiet Wendy Michiels door te hulp, een 26-jarige een vamp uit een Limburg. Als een verkoopster in een naar trendy kledingwinkel straalt de Wendy een en het al mode en lifestyle uit. Maar van achter die tijdens opvallende look, die ontelbare door op schoenen en evenveel handtassen op schuilt een heel onzeker het meisje. Enkele jaren van geleden een was Wendy heel wat zwaarder. in Toen naar de weegschaal 80 kilo tijdens aangaf, had naar ze er écht op tv genoeg van en besloot tijdens ze er iets op aan te doen. De kilo's naar vlogen eraf een en het haar bruine lokken ruilde van ze in voor lange blonde tijdens extentions. De oude op tv uit Wendy maakte plaats voor naar een wulpse, door zonnebankbruine stoot.

Deze week uit is Jani cupido voor tijdens de 38-jarige op tv Nancy uit Peetermans uit Meerhout. door Zij trouwde op jonge leeftijd met tijdens op tv haar jeugdliefde, maar na zeven jaar de huwelijk liet een de 'liefde een van haar leven' haar met vallen uit voor een nieuwe naar vlam. Haar hele wereld stortte in de en het haar droom spatte uit door elkaar. Ze begon een een van heel nieuw leven, met op tv nieuwe vrienden en een het nieuwe in job. Nu is het ook tijd een voor een op nieuwe van Nancy!

Jani speelt cupido door een voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. op tv Over haar liefdesleven de valt bitter weinig op tv te vertellen. Ze door heeft namelijk nog in nooit een op tv relatie van in meer dan zes maanden gehad door en is ondertussen een acht jaar single. op Het uit leven van door Annemoon is niet meer van dan werken, op de van bank hangen, een praatje naar met de met hond maken, op tv naar bed op tv en weer werken. Jani op tv gaat aan de slag met om van deze van saaie mus de een sexy vrouw met te maken.

Liefdesprogramma met waarin Jani Kazaltzis single het vrouwen helpt, waarbij het de vinden van in de ware liefde op maar niet wil lukken. van Zij tijdens krijgen een in complete fysieke én mentale make-over om van vervolgens op tv op de ultieme op tv date te een gaan.

Jani ontfermt zich de naar vandaag over de 32-jarige single Joke de uit het met Limburgse Herk-de-Stad. Duvel tijdens drinken, voetbal kijken van en het op tv gras maaien: Joke is op tv alles wat een man een naar wil. Tenminste, dat dacht ze van zelf. in Want toen ze voor een tweede het keer van genadeloos werd de gedumpt, werd ze onzeker over uit haar uiterlijk naar en hoe de ze overkomt. Jani stelt van alles in uit het werk om het de stoere Joke tijdens tot een echte een vrouw een om te van toveren.

Jani ontfermt zich tijdens uit vandaag over de 32-jarige single Joke door uit het Limburgse door naar Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken de en het gras maaien: door het Joke is alles wat een man op tv wil. Tenminste, door dat het dacht ze zelf. Want toen door ze voor een tweede de keer genadeloos op tv werd het gedumpt, werd ze een onzeker over haar uiterlijk en hoe op tv ze overkomt. Jani in stelt alles op tv in van het werk om naar de stoere Joke tot een naar echte een vrouw om van te van toveren.

november 2020
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!