Programma gemist?

De tijdens 49-jarige Caroline nadert de tijdens vijftig, maar op verzwijgt al twintig van jaar haar leeftijd. Ze het wil het niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. van Ze is het inmiddels van twee jaar single. op tv De veelzijdige Caroline het heeft een winkel de gehad met Amerikaanse hiphopkleding, een drankenhandel van en met een Irish pub, en in ze door is ook nog eens op tv miss en model van geweest. Volgens op Caroline kan Jani een haar op het gebied van mode op tv met maar weinig bijbrengen.

De de 24-jarige Karolien is in een spontane meid in die ten einde op tv raad is. Ze door heeft namelijk nog nooit naar met een de jongen gezoend. Ze heeft door er een geen idee van hoe de ze de mannenkwestie moet aanpakken. door Ligt het naar probleem bij haar? op tv Doet uit zij iets verkeerd? Ziet ze er met niet goed genoeg een uit? Jani in schiet in te hulp.

De van 39-jarige Anneke is een opvallende de vrouw. Met het haar blonde van lokken en korte jurkjes valt naar naar ze op in van het straatbeeld. Ze is nu op naar een leeftijd gekomen uit dat ze met verder moet op in het leven. het Anneke is op naar zoek naar een door goede relatie, een wat haar maar uit niet lijkt te lukken. de Door haar uiterlijk trekt ze met verkeerde mannen met aan.

Jani speelt cupido van het voor de 33-jarige Annemoon een uit Eine. Over haar liefdesleven een met valt bitter weinig te vertellen. Ze in heeft tijdens namelijk nog tijdens nooit een relatie van meer dan op zes maanden tijdens gehad door en is ondertussen acht jaar door single. een Het leven van Annemoon in is niet meer dan tijdens werken, op de bank op tv een hangen, een praatje met met de hond met maken, naar bed en weer werken. naar Jani gaat aan met de slag om een van deze grijze uit muis de een sexy vrouw te naar maken.

Jani een ontfermt zich vandaag de over de 32-jarige op single Joke een uit het Limburgse Herk-de-Stad. door Duvel drinken, voetbal kijken de en naar het gras maaien: Joke is op tv alles wat een man van wil. Tenminste, dat het dacht ze het zelf. Want toen van ze voor een met tweede keer genadeloos werd tijdens gedumpt, werd ze op met onzeker over haar uiterlijk en het hoe ze overkomt. naar Jani stelt alles in van het door werk om de stoere Joke het een tot een echte tijdens een vrouw om te naar toveren.

Jani klopt deze van week het aan bij de familie Van uit Roosbroeck uit op tv Itegem. Dochter Nicki op is 25, door maar woont met nog bij haar ouders. uit Nicki is drie jaar single. de van Na haar eerste en enige serieuze op tv relatie is op het volledig windstil uit in op haar liefdesleven. Niet in zo verwonderlijk, aangezien deze jonge dame op tv de weekenden het thuis doorbrengt. de Jani heeft naar vier weken de tijd van om aan op Nicki's zelfvertrouwen en uitstraling te naar werken.

De 42-jarige tijdens Ann uit Wilrijk heeft tijdens vier van kinderen en is uit twee jaar geleden gescheiden. naar Zij tijdens en haar ex-man naar waren dertien jaar getrouwd, maar toen het bleek door de liefde ineens 'op'. de Ze tijdens zetten een punt de achter hun relatie, het maar de echte klap kwam pas op later. Ann naar heeft heel diep op in de put naar gezeten. Jani wil deze met warme en lieve op naar vrouw maar al de te graag weer op tijdens de datingmarkt in brengen, maar dan op moet er nog op wel het een en ander de gebeuren.

De 31-jarige Tatiana van in uit Lokeren zette tijdens vijf jaar geleden een met punt achter het haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar een één ding: op tv carrière maken. Tatiana een is salesmanager bij een de firma voor op industriële schoonmaakproducten. Ze de is zeer ambitieus van en een echte uit workaholic. Haar grenzeloze uit ambitie de gaat wel ten koste de van haar liefdesleven. Met haar in strenge 'zakenvrouw-look' het schrikt ze potentiële in partners al van helemaal af.

Treesje het is een stoere dame uit op Bilzen. Ze met redt uit zichzelf prima en laat graag merken een dat ze geen op man in haar op leven nodig op tv heeft. Maar dit van is op eigenlijk een schild dat ze heeft met opgetrokken na een vele mislukte met relaties. Treesje op wil die hoge muur graag het afbreken, maar weet niet door hoe ze van dat in moet doen. Gelukkig is Jani in de juiste uit man op de juiste plaats! op tv Hij gaat vol op tv enthousiasme aan de op tv slag met door Treesje.

Jani schiet Wendy naar Michiels te op tv hulp, een op tv 26-jarige vamp uit door Limburg. Als verkoopster in in een trendy kledingwinkel straalt met Wendy een en door door al mode en lifestyle uit. tijdens Maar achter die naar opvallende look, naar die ontelbare schoenen en door evenveel handtassen met schuilt een heel onzeker met meisje. met Enkele jaren geleden het was Wendy heel wat zwaarder. Toen naar de op weegschaal 80 het kilo aangaf, had ze er tijdens écht genoeg van een en door besloot ze er iets aan te in doen. De kilo's op tv vlogen op tv eraf en haar bruine lokken naar ruilde van ze in voor op tv lange blonde met extentions. De oude Wendy maakte plaats met voor met een wulpse, zonnebankbruine tijdens stoot.

Deze week op is Jani cupido van voor naar de 38-jarige Nancy op Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde door op jonge op leeftijd met haar jeugdliefde, in maar na zeven jaar met uit huwelijk liet de 'liefde van haar naar leven' haar vallen een voor tijdens een nieuwe vlam. Haar een hele wereld stortte uit in en haar door droom met spatte uit elkaar. Ze begon een op heel nieuw van leven, door met nieuwe vrienden en in een nieuwe job. Nu in is met het ook tijd voor een nieuwe door het Nancy!

Jani speelt cupido tijdens het voor de 33-jarige Annemoon op uit Eine. naar Over haar liefdesleven tijdens valt bitter weinig te vertellen. in Ze heeft namelijk nog door tijdens nooit een relatie van een meer dan zes maanden een gehad en is tijdens ondertussen acht jaar door single. Het leven van de met Annemoon is niet op meer dan werken, het op de bank de hangen, een praatje met van de hond maken, naar op tv bed en een weer werken. Jani gaat op tv aan een de slag om van deze saaie in mus het een sexy vrouw te tijdens maken.

Liefdesprogramma waarin de Jani Kazaltzis single in vrouwen helpt, waarbij het een het vinden van de ware het liefde maar niet met wil lukken. Zij krijgen door een complete door fysieke én door mentale make-over om vervolgens op de de ultieme date te van van gaan.

Jani op ontfermt zich vandaag over de van 32-jarige met single Joke uit met het Limburgse Herk-de-Stad. op Duvel drinken, voetbal kijken de en het de gras maaien: Joke is alles uit naar wat een man wil. Tenminste, dat naar dacht het ze zelf. Want een toen ze voor een op tweede op tv keer genadeloos werd gedumpt, werd in ze onzeker over haar van uiterlijk in en hoe ze een overkomt. Jani stelt alles in van het op tv werk om de stoere Joke met door tot een echte een vrouw uit om te een toveren.

Jani van ontfermt zich naar vandaag over de de 32-jarige single Joke het uit het Limburgse Herk-de-Stad. in Duvel drinken, voetbal op tv kijken en het gras maaien: uit Joke is door alles wat met een man met wil. Tenminste, dat op tv dacht ze zelf. Want naar toen ze voor een van tweede uit keer genadeloos werd gedumpt, werd ze een onzeker door over haar uiterlijk en door hoe ze tijdens overkomt. Jani stelt door alles in het werk op om de stoere Joke door tot een naar echte op tv een vrouw om te door toveren.

januari 2019
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord