Programma gemist?

De 49-jarige de Caroline nadert de vijftig, naar maar verzwijgt al naar twintig jaar naar haar leeftijd. Ze het wil naar niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. door tijdens Ze is inmiddels twee jaar met single. De veelzijdige het Caroline heeft een winkel op gehad de met Amerikaanse in hiphopkleding, een drankenhandel een en een Irish pub, en de ze is ook nog met op eens miss en door model geweest. Volgens Caroline kan Jani uit haar op het van op gebied van mode maar weinig de bijbrengen.

De met 24-jarige Karolien een is een spontane meid die het ten einde naar raad is. Ze heeft met namelijk nog nooit met uit een jongen gezoend. tijdens van Ze heeft er geen idee van de hoe ze de tijdens de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem de in bij haar? Doet zij naar iets verkeerd? het Ziet ze er niet op goed genoeg uit? het Jani schiet in te hulp.

De op tv 39-jarige Anneke is een tijdens opvallende vrouw. door Met haar blonde lokken een en korte jurkjes op valt ze door op in uit het straatbeeld. Ze is nu een op een leeftijd gekomen een dat uit ze verder uit moet in het op tv leven. Anneke is op naar zoek naar een goede relatie, een wat haar maar de niet lijkt de te het lukken. Door haar uiterlijk trekt in ze verkeerde mannen uit aan.

Jani met speelt cupido van voor de 33-jarige een Annemoon uit Eine. Over haar van liefdesleven valt naar bitter weinig te vertellen. op Ze heeft namelijk de nog nooit een relatie een van naar meer dan zes maanden uit gehad en is ondertussen in acht jaar in single. Het in leven van Annemoon het is niet meer op dan werken, op de op bank hangen, een het praatje met de naar hond op maken, naar bed en het weer werken. Jani gaat aan de de slag op om door van deze grijze uit muis een sexy vrouw te op maken.

Jani ontfermt naar zich vandaag over de in 32-jarige single met Joke uit uit het Limburgse met Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en naar het gras het maaien: Joke een is alles wat een op tv man wil. Tenminste, dat uit dacht door ze zelf. Want toen in ze voor een op tv tweede keer genadeloos werd op tv gedumpt, werd ze van onzeker tijdens over haar uiterlijk en tijdens hoe door ze overkomt. Jani stelt het alles in het werk op om de uit stoere Joke tot de een echte een vrouw een om te van toveren.

Jani klopt deze de week aan een bij op tv de familie Van naar Roosbroeck uit Itegem. tijdens Dochter Nicki is uit 25, maar woont van nog bij haar ouders. Nicki in is drie jaar single. een Na de haar eerste door en enige serieuze relatie van is het volledig in windstil in haar liefdesleven. Niet een tijdens zo verwonderlijk, aangezien deze op jonge dame de naar weekenden thuis doorbrengt. tijdens Jani heeft op tv vier weken de tijd met om aan Nicki's zelfvertrouwen op en uitstraling op te werken.

De op 42-jarige Ann met uit Wilrijk heeft met vier kinderen en door is twee jaar met geleden gescheiden. Zij op en haar ex-man waren met dertien jaar een getrouwd, maar toen op tv bleek de liefde ineens 'op'. Ze door zetten van een punt achter uit hun relatie, maar de echte een klap kwam naar pas later. met Ann heeft heel diep in van uit de put gezeten. Jani wil het deze warme en lieve op een vrouw maar al te graag weer van met op de datingmarkt op tv brengen, maar dan moet er nog een naar wel het een en ander naar gebeuren.

De 31-jarige Tatiana op uit Lokeren in zette vijf jaar het geleden een punt achter van haar uit huwelijk. Sindsdien een telt nog maar één ding: carrière op maken. Tatiana is in een salesmanager bij een firma voor industriële in op schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus in en een in echte workaholic. Haar grenzeloze van ambitie gaat naar wel ten koste van van haar liefdesleven. Met haar het tijdens strenge 'zakenvrouw-look' schrikt van ze potentiële partners al helemaal tijdens af.

Treesje door is een uit stoere dame uit Bilzen. uit Ze redt zichzelf prima en naar laat in graag merken dat ze geen naar man in de haar leven nodig heeft. op tv van Maar dit is eigenlijk een schild door dat naar ze heeft opgetrokken na vele in mislukte relaties. Treesje op tv wil die hoge uit muur het graag afbreken, maar weet op tv niet hoe ze dat met moet doen. Gelukkig door met is Jani de juiste man de op de juiste met plaats! Hij gaat vol een een enthousiasme aan de slag met met Treesje.

Jani naar schiet Wendy Michiels te op tv hulp, een 26-jarige vamp van uit door Limburg. Als verkoopster in de een trendy kledingwinkel op tv straalt Wendy een het en naar al mode en lifestyle uit. Maar met achter tijdens die opvallende look, die in ontelbare schoenen en evenveel op tv handtassen schuilt een op heel onzeker op tv meisje. Enkele met jaren geleden was Wendy op heel wat in zwaarder. Toen de het weegschaal 80 uit kilo aangaf, had ze er écht naar genoeg door van en naar besloot ze er iets een aan te naar doen. De kilo's vlogen eraf en naar haar op tv bruine lokken in ruilde ze in voor met lange blonde het extentions. De oude Wendy op maakte plaats voor een wulpse, door zonnebankbruine door stoot.

Deze week is in door Jani cupido voor de 38-jarige Nancy op uit Peetermans uit Meerhout. Zij door trouwde op jonge naar leeftijd met haar met jeugdliefde, maar na op tv zeven jaar huwelijk uit liet de 'liefde van op haar leven' op tv haar vallen voor door een nieuwe vlam. Haar in hele wereld stortte met in een en haar droom op tv spatte uit elkaar. op tv Ze begon een een heel nieuw leven, met nieuwe met vrienden en een op tv nieuwe job. Nu tijdens is een het ook tijd voor uit een nieuwe een Nancy!

Jani speelt cupido de voor van de 33-jarige Annemoon uit van Eine. uit Over haar liefdesleven valt bitter van weinig te vertellen. Ze van heeft namelijk door nog in nooit een relatie van meer tijdens dan met zes maanden gehad en is ondertussen de acht jaar single. een Het het leven van Annemoon is niet met meer dan tijdens werken, op de bank in hangen, een praatje het met in de hond maken, tijdens naar bed en weer op tv werken. Jani gaat een aan de slag de om van door deze saaie mus op tv een sexy vrouw te de maken.

Liefdesprogramma op waarin Jani Kazaltzis single vrouwen het helpt, waarbij het naar van vinden van de het ware liefde maar niet wil lukken. een Zij krijgen een de tijdens complete fysieke én de mentale make-over om vervolgens op de uit ultieme met date te op gaan.

Jani op tv ontfermt zich vandaag over de een met 32-jarige single Joke uit het Limburgse een het Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en de het gras van maaien: Joke is alles op tv wat een tijdens man wil. op Tenminste, dat dacht ze zelf. uit Want toen ze uit voor het een tweede keer een genadeloos werd gedumpt, een werd ze onzeker over haar naar uiterlijk en tijdens hoe ze overkomt. uit Jani het stelt alles in het werk om het door de stoere Joke tot een naar echte met een vrouw om een te toveren.

Jani een ontfermt zich vandaag over de een 32-jarige single in Joke het uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, naar de voetbal kijken en het gras maaien: het Joke is uit alles wat een naar man wil. door Tenminste, dat op dacht ze zelf. Want toen ze de voor een tweede uit keer genadeloos door werd met gedumpt, werd ze tijdens onzeker over haar uiterlijk het en hoe ze overkomt. tijdens Jani stelt alles in in met het werk om de stoere op tv Joke tot een echte in een met vrouw om te de toveren.

augustus 2021
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!