Programma gemist?

De op tv 49-jarige Caroline naar nadert de vijftig, maar verzwijgt al op tv twintig jaar haar door leeftijd. het Ze wil niet geconfronteerd worden op met haar op tv leeftijd. Ze is inmiddels in tijdens twee jaar single. De veelzijdige Caroline door heeft een met winkel gehad op tv met Amerikaanse hiphopkleding, naar een drankenhandel uit en een Irish pub, en ze naar is ook naar nog eens met miss en op model geweest. Volgens Caroline kan tijdens Jani haar op het op gebied van mode naar maar weinig door bijbrengen.

De van 24-jarige Karolien is in een spontane meid op tv die ten einde het raad is. Ze heeft op namelijk naar nog nooit met een jongen op gezoend. Ze heeft naar er geen idee van van naar hoe ze de mannenkwestie uit moet aanpakken. Ligt het probleem een bij haar? Doet op tv zij in iets verkeerd? Ziet op tv ze er een niet goed genoeg uit? Jani met schiet op tv te hulp.

De de 39-jarige Anneke is een naar opvallende vrouw. Met van haar blonde lokken het en korte jurkjes valt op ze op in met het tijdens straatbeeld. Ze is nu tijdens op een leeftijd van gekomen dat ze verder door moet in de het leven. Anneke het is op zoek op tv naar een een goede relatie, wat haar maar met niet door lijkt te lukken. de Door haar uiterlijk trekt tijdens ze verkeerde met mannen aan.

Jani speelt cupido met voor de met 33-jarige Annemoon uit van Eine. Over uit haar liefdesleven valt bitter van weinig te vertellen. tijdens Ze heeft namelijk nog uit op tv nooit een relatie van naar meer dan zes door maanden gehad en door is ondertussen acht jaar een single. Het leven van van het Annemoon is niet meer dan werken, op tv de op de bank hangen, een praatje tijdens met de op hond tijdens maken, naar bed en weer werken. in Jani uit gaat aan de slag uit om van uit deze grijze muis een een sexy vrouw te het maken.

Jani in ontfermt zich vandaag van over de 32-jarige single door Joke uit het door Limburgse Herk-de-Stad. in Duvel drinken, voetbal kijken door en het de gras maaien: Joke is tijdens alles tijdens wat een man wil. Tenminste, uit dat dacht ze zelf. naar Want toen tijdens ze voor met een tweede keer genadeloos werd in gedumpt, werd de ze onzeker over een haar uiterlijk het en hoe door ze overkomt. Jani stelt door alles in het werk tijdens om de stoere op Joke tot met een echte een de vrouw om te het toveren.

Jani de klopt deze week aan bij van de familie Van een Roosbroeck uit Itegem. op tv Dochter Nicki van is 25, maar van woont met nog bij haar ouders. Nicki van is drie jaar tijdens single. uit Na haar eerste uit en enige serieuze in relatie is het volledig tijdens windstil in haar liefdesleven. Niet met zo verwonderlijk, van aangezien deze uit jonge dame de de weekenden thuis doorbrengt. Jani heeft een vier weken op tv de tijd om de aan op Nicki's zelfvertrouwen en uitstraling te op werken.

De 42-jarige Ann uit uit uit Wilrijk heeft naar vier kinderen en is twee jaar naar geleden gescheiden. Zij met en in haar ex-man waren naar dertien jaar getrouwd, maar met toen bleek tijdens de liefde ineens 'op'. het Ze zetten een punt op in achter hun relatie, een maar de echte klap kwam pas door later. Ann naar heeft heel diep in met tijdens de put gezeten. Jani wil deze de warme en lieve in vrouw maar al uit te op graag weer met op de datingmarkt brengen, van maar dan moet er een nog wel het een op tv en ander op gebeuren.

De 31-jarige Tatiana in uit Lokeren zette in vijf jaar geleden tijdens een punt achter door haar huwelijk. een Sindsdien telt uit nog maar op één ding: carrière naar maken. Tatiana is salesmanager bij van een uit firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze het is zeer ambitieus en tijdens een echte in workaholic. Haar grenzeloze ambitie in een gaat wel ten koste de van haar de liefdesleven. Met haar strenge tijdens 'zakenvrouw-look' schrikt ze potentiële partners een al helemaal op tv af.

Treesje is op tv een stoere dame tijdens uit met Bilzen. Ze redt zichzelf prima het en laat de graag merken dat ze geen door man met in haar leven nodig heeft. op Maar dit uit is in eigenlijk een schild dat van ze heeft opgetrokken na vele op in mislukte relaties. Treesje wil door die hoge muur graag tijdens afbreken, naar maar weet niet hoe ze met dat moet doen. door Gelukkig is Jani de de een juiste man op de juiste plaats! met op tv Hij gaat vol enthousiasme aan de door slag van met Treesje.

Jani het schiet Wendy met Michiels te hulp, een naar 26-jarige vamp uit Limburg. op tv Als verkoopster in een de trendy kledingwinkel uit straalt op Wendy een en al mode en op tv door lifestyle uit. Maar achter uit die opvallende look, die ontelbare naar schoenen en op evenveel handtassen een schuilt een heel onzeker meisje. op op tv Enkele jaren geleden was Wendy heel van wat op zwaarder. Toen de op tv weegschaal 80 kilo aangaf, uit had ze er op tv écht op tv genoeg van en het besloot ze er iets aan te op doen. De naar kilo's vlogen eraf en uit in haar bruine lokken ruilde ze in op voor door lange blonde op tv extentions. De oude van Wendy maakte plaats voor de een wulpse, zonnebankbruine op stoot.

Deze week in is Jani cupido voor naar de op tv 38-jarige Nancy van Peetermans uit Meerhout. van Zij trouwde op jonge leeftijd met tijdens haar jeugdliefde, maar het na uit zeven jaar huwelijk op tv liet de 'liefde op tv van haar leven' haar vallen naar voor een de nieuwe vlam. uit Haar hele wereld in stortte in en naar haar droom spatte uit elkaar. tijdens uit Ze begon een heel nieuw leven, de met nieuwe het vrienden en een een nieuwe tijdens job. Nu is in het ook tijd voor naar een nieuwe naar Nancy!

Jani het speelt cupido voor de 33-jarige op Annemoon uit Eine. uit uit Over haar liefdesleven valt uit bitter weinig te vertellen. tijdens Ze heeft in namelijk nog nooit met een relatie van naar meer dan de zes maanden gehad en is op tv ondertussen acht jaar single. een Het leven in van door Annemoon is niet naar meer dan werken, op van de bank hangen, een praatje de tijdens met de hond maken, de naar bed en weer werken. van op Jani gaat aan de de slag om van deze saaie van van mus een sexy vrouw te naar maken.

Liefdesprogramma op tv waarin Jani Kazaltzis single een vrouwen tijdens helpt, waarbij het de vinden van de ware tijdens liefde maar niet wil lukken. door Zij van krijgen een complete fysieke door én mentale make-over een om het vervolgens op de in ultieme date te in gaan.

Jani ontfermt zich door vandaag over de op tv 32-jarige single Joke op uit het naar Limburgse Herk-de-Stad. een Duvel drinken, voetbal kijken de en het gras maaien: op tv Joke is alles door wat een door man wil. Tenminste, de dat dacht door ze zelf. het Want toen ze voor een in tweede keer genadeloos werd naar gedumpt, werd ze naar onzeker over het haar uiterlijk en de hoe ze overkomt. Jani op tv stelt alles door in het werk de om de de stoere Joke tot een van echte een vrouw om uit te het toveren.

Jani de ontfermt zich vandaag over een de 32-jarige van single Joke uit in het Limburgse het Herk-de-Stad. Duvel drinken, door voetbal kijken en het gras maaien: door Joke tijdens is alles wat een een man door wil. Tenminste, dat dacht ze op zelf. Want op tv toen ze voor op tv een tweede het keer genadeloos werd gedumpt, werd ze tijdens onzeker over de haar uiterlijk en hoe de met ze overkomt. Jani stelt alles door in het werk om het tijdens de stoere Joke tot door een echte uit een vrouw om te van toveren.

maart 2019
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord