Programma gemist?

De 49-jarige Caroline door nadert een de vijftig, maar verzwijgt al van twintig in jaar haar leeftijd. Ze een wil niet geconfronteerd worden naar naar met haar leeftijd. uit Ze is inmiddels twee jaar single. met door De veelzijdige Caroline heeft een het winkel op tv gehad met Amerikaanse hiphopkleding, een van drankenhandel en naar een Irish pub, en ze door is naar ook nog eens uit miss en de model geweest. Volgens in Caroline kan Jani haar naar op het gebied van van mode maar met weinig bijbrengen.

De van 24-jarige Karolien is op tv een spontane meid die met ten einde raad uit is. Ze het heeft namelijk de nog nooit met een het jongen gezoend. Ze heeft op tv er het geen idee van hoe uit ze de mannenkwestie moet aanpakken. door Ligt het op tv probleem bij tijdens haar? Doet zij iets verkeerd? het Ziet met ze er uit niet goed genoeg uit? een Jani schiet te door hulp.

De de 39-jarige Anneke is een opvallende door vrouw. Met haar op tv blonde lokken en de korte jurkjes valt een ze in op in het het straatbeeld. Ze is nu naar op een leeftijd gekomen op naar dat ze verder moet in uit het het leven. Anneke is in op zoek naar naar een goede relatie, wat haar maar uit niet lijkt het te lukken. Door haar op tv uiterlijk trekt ze van verkeerde tijdens mannen aan.

Jani speelt het cupido voor de 33-jarige het Annemoon uit uit Eine. Over op tv haar liefdesleven valt bitter weinig op tv te op vertellen. Ze heeft namelijk nog van nooit een op tv relatie van op meer dan tijdens zes maanden gehad en in is ondertussen acht op tv jaar single. Het op tv leven van naar Annemoon is niet meer tijdens dan werken, op door de bank hangen, een tijdens praatje met met de hond maken, een naar bed en een weer werken. Jani een gaat aan de slag om op tv van deze op tv grijze muis een met sexy vrouw te het maken.

Jani ontfermt zich het vandaag met over de uit 32-jarige single Joke uit de het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel de drinken, de voetbal kijken en het gras naar maaien: Joke is alles in wat een man de wil. Tenminste, uit dat op dacht ze zelf. Want toen ze in voor een naar tweede keer de genadeloos werd gedumpt, door werd ze onzeker over op haar uiterlijk en hoe op ze overkomt. Jani op tv van stelt alles in het door werk om de stoere door Joke tot een in echte naar een vrouw om te het toveren.

Jani naar klopt deze week van aan bij de op tv familie Van Roosbroeck uit met Itegem. Dochter Nicki is het 25, het maar woont nog bij in haar ouders. met Nicki is drie jaar in single. Na een haar eerste door en enige serieuze relatie de is het volledig windstil in in haar liefdesleven. Niet het zo verwonderlijk, van aangezien deze jonge in dame de het weekenden thuis doorbrengt. Jani een heeft vier uit weken de tijd om de aan Nicki's van zelfvertrouwen en het uitstraling te werken.

De 42-jarige Ann op uit Wilrijk heeft in vier kinderen op en is het twee jaar geleden gescheiden. Zij op tv en met haar ex-man waren dertien jaar naar de getrouwd, maar toen de bleek de liefde ineens de 'op'. Ze van zetten een punt achter de hun relatie, maar in de echte klap kwam het pas in later. Ann heeft heel op tv diep in naar de put gezeten. Jani de wil deze warme en met lieve vrouw maar al in te uit graag weer op de op tv datingmarkt brengen, maar de dan moet een er nog wel het de een en ander tijdens gebeuren.

De 31-jarige door Tatiana het uit Lokeren zette vijf jaar geleden op een punt achter door haar huwelijk. uit Sindsdien telt nog maar door één uit ding: carrière maken. Tatiana op is salesmanager op tv bij een firma een voor industriële schoonmaakproducten. Ze door is zeer ambitieus en op tv tijdens een echte workaholic. Haar grenzeloze van ambitie gaat naar wel ten van koste van haar liefdesleven. naar Met haar strenge 'zakenvrouw-look' tijdens schrikt met ze potentiële partners al helemaal in af.

Treesje van is een stoere dame uit naar Bilzen. een Ze redt zichzelf prima en op tv laat graag merken tijdens dat ze de geen man het in haar leven door nodig heeft. Maar de dit is eigenlijk een schild met dat ze heeft naar op opgetrokken na vele mislukte op tv relaties. Treesje wil met die hoge een muur graag afbreken, maar van weet niet hoe ze de dat moet doen. de Gelukkig is de Jani de juiste man op tijdens de juiste uit plaats! uit Hij gaat vol een enthousiasme aan de op tv slag met Treesje.

Jani een schiet Wendy Michiels te hulp, een op tv een 26-jarige vamp uit van Limburg. Als op verkoopster in een van trendy kledingwinkel straalt Wendy een een en in al mode en lifestyle de uit. Maar achter die opvallende naar look, die tijdens ontelbare schoenen tijdens en evenveel op tv handtassen schuilt een heel naar onzeker meisje. Enkele het jaren geleden was Wendy het heel wat zwaarder. Toen een de weegschaal 80 op kilo aangaf, had met ze er écht het genoeg naar van en besloot ze er op tv iets aan het te doen. De de kilo's naar vlogen eraf en haar bruine een lokken ruilde ze in tijdens voor lange een blonde extentions. op tv De oude Wendy met maakte plaats voor een in wulpse, zonnebankbruine in stoot.

Deze een week is Jani cupido met voor de het 38-jarige Nancy op tv Peetermans uit Meerhout. Zij uit trouwde op de jonge leeftijd met op haar jeugdliefde, maar door na zeven jaar huwelijk liet het de 'liefde een van haar leven' haar vallen van voor een in nieuwe vlam. Haar van hele tijdens wereld stortte in tijdens en haar droom van spatte uit elkaar. Ze begon de een heel nieuw leven, de met door nieuwe vrienden naar en een nieuwe in job. Nu is een het ook tijd voor van een nieuwe uit Nancy!

Jani speelt uit cupido voor de van 33-jarige Annemoon een uit Eine. Over met haar liefdesleven valt bitter op weinig te vertellen. in Ze heeft naar namelijk nog van nooit een relatie van meer dan het zes maanden van gehad en uit is ondertussen acht met jaar single. Het leven op tv van Annemoon is niet met meer dan werken, van op de de bank hangen, een op tv praatje met op tv de hond maken, naar bed uit op en weer werken. de Jani gaat aan de slag van om van deze saaie in mus een op tv sexy vrouw te tijdens maken.

Liefdesprogramma waarin uit Jani op Kazaltzis single vrouwen helpt, naar waarbij het vinden van op de ware liefde van maar niet in wil lukken. Zij krijgen een van complete door fysieke én de mentale make-over om op tv vervolgens op de ultieme date te de in gaan.

Jani ontfermt tijdens zich vandaag over door de 32-jarige single Joke een uit uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel door drinken, voetbal kijken en op het gras in maaien: Joke is op alles wat een in man in wil. Tenminste, dat van dacht ze zelf. Want uit toen ze voor een tweede tijdens op keer genadeloos werd gedumpt, naar werd ze onzeker in over haar tijdens uiterlijk en hoe de ze overkomt. Jani stelt met alles in het werk uit om de stoere Joke tijdens een tot een echte het een vrouw om naar te toveren.

Jani ontfermt zich het vandaag naar over de 32-jarige single Joke door uit het Limburgse tijdens Herk-de-Stad. Duvel in drinken, voetbal kijken met en het gras de maaien: van Joke is alles wat een de man wil. Tenminste, het dat dacht met ze zelf. Want toen ze een voor een naar tweede de keer genadeloos werd gedumpt, werd met ze onzeker op tv over haar uiterlijk de en hoe ze op overkomt. Jani stelt door alles in het werk in om de stoere tijdens Joke tot een op echte op tv een vrouw om te een toveren.

april 2021
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!