Programma gemist?

De 49-jarige Caroline een nadert de naar vijftig, maar verzwijgt al de twintig het jaar haar leeftijd. Ze wil op tv niet geconfronteerd een worden met uit haar leeftijd. Ze een is inmiddels twee jaar single. naar De veelzijdige de Caroline tijdens heeft een winkel gehad met Amerikaanse de op hiphopkleding, een drankenhandel en een Irish uit pub, en ze naar is ook nog met eens op tv miss en model naar geweest. Volgens Caroline kan Jani naar door haar op het gebied op van mode maar van weinig bijbrengen.

De 24-jarige Karolien met in is een spontane naar meid die ten einde de raad is. een Ze heeft namelijk nog een nooit met een jongen gezoend. uit uit Ze heeft er geen op tv idee van naar hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. het Ligt het naar probleem bij haar? door Doet zij iets met verkeerd? met Ziet ze er op niet goed genoeg uit? Jani het schiet te naar hulp.

De op tv 39-jarige Anneke is een in opvallende vrouw. op Met haar blonde lokken en het korte jurkjes valt de ze naar op in het straatbeeld. Ze in is nu op door een leeftijd gekomen op dat het ze verder het moet in het leven. Anneke is in op zoek naar het een goede relatie, het tijdens wat haar maar niet lijkt te op lukken. Door haar een uiterlijk trekt ze uit de verkeerde mannen aan.

Jani van speelt cupido de voor de 33-jarige Annemoon door uit Eine. Over haar liefdesleven naar valt bitter op tv weinig te vertellen. naar Ze met heeft namelijk nog nooit de een relatie van uit meer dan zes op maanden gehad met en is ondertussen acht het jaar single. op tv Het leven van Annemoon op tv is niet meer de dan werken, op de bank van hangen, een de praatje met van de hond tijdens maken, naar bed naar en weer werken. Jani in gaat aan de slag om van een van deze grijze muis de een sexy vrouw het te maken.

Jani op tv ontfermt zich vandaag over met de de 32-jarige single Joke de uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel door drinken, voetbal op kijken en het gras maaien: naar Joke is alles naar wat een man tijdens wil. Tenminste, dat tijdens dacht de ze zelf. Want toen door ze voor met een tweede keer genadeloos werd op tv het gedumpt, werd ze een onzeker over haar uiterlijk van en hoe ze het overkomt. Jani stelt naar alles in het in werk om de stoere in Joke tot een de echte tijdens een vrouw om met te toveren.

Jani klopt uit deze naar week aan bij naar de familie Van in Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is van 25, in maar woont in nog bij haar ouders. Nicki op is van drie jaar single. Na haar eerste naar en enige een serieuze relatie is het uit volledig windstil een in haar liefdesleven. Niet met zo van verwonderlijk, aangezien deze jonge op tv dame de in weekenden thuis doorbrengt. Jani op tv heeft vier op weken de op tv tijd om aan Nicki's tijdens zelfvertrouwen en uitstraling naar te werken.

De door 42-jarige Ann tijdens uit Wilrijk heeft vier kinderen en de is tijdens twee jaar door geleden gescheiden. Zij het en haar ex-man waren het dertien jaar in getrouwd, maar toen bleek de liefde met ineens 'op'. naar Ze zetten van een punt achter hun tijdens relatie, maar de een echte klap van kwam pas later. Ann heeft de heel diep in het op de put gezeten. Jani wil op tv deze warme en lieve naar vrouw maar in al te graag weer op tv op de van datingmarkt het brengen, maar dan moet naar er nog een wel het een door en ander gebeuren.

De 31-jarige Tatiana tijdens op tv uit Lokeren zette vijf jaar van geleden een van punt achter haar van huwelijk. Sindsdien telt nog de maar tijdens één ding: carrière maken. Tatiana op is op tv salesmanager bij een op firma voor industriële schoonmaakproducten. naar Ze is op tv zeer ambitieus en tijdens een echte workaholic. Haar grenzeloze ambitie naar gaat wel ten de koste van haar naar liefdesleven. tijdens Met haar het strenge 'zakenvrouw-look' schrikt het ze potentiële partners al helemaal in af.

Treesje een is een stoere dame een uit Bilzen. Ze een redt zichzelf van prima en laat graag merken op tv dat ze geen uit man in haar van leven nodig tijdens heeft. Maar het dit is eigenlijk een met schild dat een ze heeft opgetrokken na vele door mislukte op relaties. Treesje wil die van hoge muur graag afbreken, het het maar weet niet hoe door ze dat moet doen. op tv Gelukkig is Jani tijdens de een juiste man op de met juiste plaats! Hij met gaat vol enthousiasme aan de door slag met een Treesje.

Jani schiet met Wendy van Michiels te hulp, een 26-jarige vamp naar in uit Limburg. Als verkoopster in een een trendy kledingwinkel straalt van Wendy een en in op tv al mode en lifestyle op tv uit. Maar achter op tv die opvallende look, die het ontelbare schoenen en evenveel van handtassen in schuilt een heel onzeker van meisje. Enkele van jaren geleden was Wendy heel een wat tijdens zwaarder. Toen de weegschaal 80 naar kilo aangaf, in had tijdens ze er écht genoeg met van en besloot ze er van iets aan te tijdens doen. De kilo's op tv vlogen eraf van en haar bruine lokken door ruilde ze uit in voor lange blonde de een extentions. De oude Wendy van maakte plaats voor een van wulpse, zonnebankbruine op tv stoot.

Deze het week is een Jani cupido voor de in 38-jarige Nancy het Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op tv op jonge leeftijd naar met haar jeugdliefde, uit maar na zeven de jaar huwelijk liet de uit 'liefde van uit haar leven' haar op vallen de voor een nieuwe vlam. op Haar hele wereld op stortte in en haar droom op tv naar spatte uit elkaar. uit Ze begon een heel een nieuw leven, met uit nieuwe vrienden en een nieuwe in op tv job. Nu is het in ook tijd een voor een nieuwe een Nancy!

Jani het speelt cupido voor de 33-jarige tijdens Annemoon uit Eine. uit Over haar liefdesleven op tv valt bitter door weinig te vertellen. Ze van heeft namelijk naar nog op nooit een relatie van naar meer dan zes maanden met gehad en tijdens is ondertussen acht jaar met single. Het met leven van Annemoon is niet van meer dan op tv werken, op de de bank hangen, van een praatje met in de hond maken, naar bed de en met weer werken. Jani gaat de aan de slag op om van deze saaie in mus een het sexy vrouw te een maken.

Liefdesprogramma met waarin Jani Kazaltzis single vrouwen tijdens helpt, waarbij tijdens het vinden van de van ware liefde maar op uit niet wil lukken. Zij krijgen een door in complete fysieke én mentale make-over om van vervolgens uit op de tijdens ultieme date te het gaan.

Jani ontfermt zich een vandaag naar over de naar 32-jarige single Joke een uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, uit voetbal kijken en tijdens tijdens het gras maaien: Joke is op tv alles wat een man uit met wil. Tenminste, dat uit dacht ze zelf. Want in toen ze voor een een tweede op keer genadeloos werd gedumpt, werd de ze uit onzeker over haar uiterlijk en hoe een ze overkomt. Jani in stelt alles tijdens in het werk om tijdens in de stoere Joke met tot een echte een in vrouw om te de toveren.

Jani tijdens ontfermt zich vandaag over op de met 32-jarige single Joke uit het uit Limburgse Herk-de-Stad. Duvel van drinken, voetbal kijken en door naar het gras maaien: Joke het is alles wat met een man wil. Tenminste, dat een een dacht ze zelf. Want op tv toen ze voor een op tweede keer genadeloos het werd gedumpt, werd ze door onzeker over een haar op tv uiterlijk en hoe ze overkomt. Jani het stelt uit alles in het de werk om de stoere Joke op tot een van echte op een vrouw om te van toveren.

juli 2019
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord