Programma gemist?

De 49-jarige Caroline de nadert de vijftig, op tv maar verzwijgt in al twintig jaar haar met leeftijd. tijdens Ze wil op niet geconfronteerd worden door met haar leeftijd. Ze van is inmiddels op tv twee jaar single. met De veelzijdige Caroline heeft een een winkel een gehad met Amerikaanse hiphopkleding, een op tv drankenhandel en een Irish op tv pub, en op ze is op tv ook nog eens door miss en het model geweest. Volgens Caroline kan Jani met in haar op het gebied van door mode maar op tv weinig bijbrengen.

De op 24-jarige Karolien is een tijdens spontane meid die ten door einde raad door is. een Ze heeft namelijk in nog nooit met het een jongen gezoend. Ze heeft uit er geen idee van in hoe ze de naar naar mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem in bij haar? Doet van zij iets tijdens verkeerd? Ziet ze naar er niet goed genoeg uit uit? Jani met schiet op tv te hulp.

De 39-jarige Anneke van is een met opvallende tijdens vrouw. Met haar blonde tijdens lokken en korte jurkjes uit valt ze van op in het op tv straatbeeld. Ze is nu op het uit een leeftijd gekomen dat het ze verder moet op tv in het leven. door Anneke is op zoek van naar een op tv goede relatie, van wat haar maar niet lijkt in te naar lukken. Door haar op uiterlijk trekt ze verkeerde mannen het aan.

Jani speelt op cupido voor de 33-jarige tijdens Annemoon uit van Eine. in Over haar liefdesleven valt uit bitter weinig tijdens te vertellen. Ze heeft op namelijk nog een nooit een relatie van door meer dan zes op tv maanden gehad de en is ondertussen acht jaar uit single. Het het leven van Annemoon is door niet meer dan werken, een op de de bank hangen, een door praatje met de naar hond een maken, naar bed en een weer werken. Jani gaat aan van uit de slag om van deze op grijze muis een sexy een vrouw een te maken.

Jani ontfermt zich het vandaag de over de 32-jarige single Joke een uit het Limburgse op Herk-de-Stad. Duvel drinken, tijdens door voetbal kijken en het op gras maaien: Joke is alles op tv wat een man uit wil. Tenminste, het dat dacht op ze zelf. de Want toen ze het voor een tweede naar keer genadeloos werd in gedumpt, werd ze onzeker over haar het uiterlijk door en hoe ze overkomt. naar Jani stelt alles in in in het werk om de stoere tijdens Joke in tot een echte een vrouw om tijdens te een toveren.

Jani klopt deze tijdens in week aan bij de tijdens familie Van tijdens Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is van op tv 25, maar woont nog in bij haar ouders. Nicki op is het drie jaar single. Na haar naar eerste door en enige serieuze de relatie is het in volledig windstil in op haar liefdesleven. Niet zo op tv verwonderlijk, aangezien deze jonge in dame op tv de weekenden thuis doorbrengt. Jani heeft tijdens naar vier weken de tijd op tv om aan Nicki's zelfvertrouwen op en uitstraling te een werken.

De 42-jarige Ann door uit tijdens Wilrijk heeft op vier kinderen en is door twee jaar door geleden gescheiden. Zij tijdens en haar ex-man waren een dertien jaar getrouwd, maar naar toen bleek de uit liefde ineens in 'op'. Ze zetten een naar punt achter hun relatie, met door maar de echte naar klap kwam pas later. Ann heeft uit heel het diep in de put tijdens gezeten. Jani naar wil deze warme en op lieve vrouw op maar al te graag in weer door op de datingmarkt brengen, maar dan met moet er nog uit in wel het een en op tv ander gebeuren.

De 31-jarige in Tatiana uit Lokeren het zette vijf tijdens jaar geleden op tv een punt achter haar huwelijk. Sindsdien in telt de nog maar het één ding: carrière maken. in Tatiana is salesmanager op bij een firma voor met industriële schoonmaakproducten. Ze een is van zeer ambitieus en een met echte workaholic. Haar tijdens grenzeloze ambitie gaat wel ten door koste van de haar door liefdesleven. Met haar strenge 'zakenvrouw-look' tijdens schrikt ze van potentiële partners het al helemaal af.

Treesje tijdens is een stoere dame uit het Bilzen. Ze redt naar zichzelf op prima en laat graag merken met dat ze naar geen man in naar haar tijdens leven nodig heeft. Maar dit tijdens is eigenlijk in een schild dat ze het heeft opgetrokken door na vele mislukte relaties. op Treesje wil die hoge een muur graag op afbreken, maar weet met niet in hoe ze dat de moet doen. Gelukkig is Jani uit de juiste man op op de juiste tijdens plaats! op Hij gaat vol enthousiasme naar aan de slag met op Treesje.

Jani door schiet Wendy Michiels te uit hulp, een 26-jarige vamp op uit een Limburg. Als verkoopster in een naar trendy kledingwinkel uit straalt Wendy een en naar de al mode en lifestyle uit. de Maar achter die opvallende in look, die op ontelbare schoenen en naar evenveel handtassen schuilt uit een heel uit onzeker meisje. Enkele jaren van geleden was op Wendy heel de wat zwaarder. Toen het de weegschaal 80 kilo aangaf, op tv had ze er écht het genoeg van een en besloot ze er het iets aan tijdens te van doen. De kilo's vlogen eraf op en van haar bruine lokken ruilde ze in met voor lange met blonde uit extentions. De oude Wendy maakte met plaats voor een de wulpse, zonnebankbruine op stoot.

Deze tijdens week is Jani een cupido voor de 38-jarige Nancy een Peetermans uit tijdens Meerhout. Zij het trouwde op jonge leeftijd met tijdens haar jeugdliefde, maar de na naar zeven jaar met huwelijk liet de door 'liefde van haar leven' haar vallen met voor een door nieuwe vlam. door Haar hele de wereld stortte in en op haar droom spatte de uit elkaar. Ze begon een met heel in nieuw leven, met nieuwe vrienden van en een nieuwe van job. Nu naar is op tv het ook tijd voor een door nieuwe met Nancy!

Jani speelt cupido door voor de 33-jarige op op Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven van valt op bitter weinig te vertellen. Ze een van heeft namelijk nog nooit een met relatie op van meer dan zes maanden gehad in en in is ondertussen acht jaar single. tijdens Het leven het van Annemoon de is niet meer dan werken, met op de bank met hangen, een een praatje met de hond in maken, naar bed uit in en weer werken. Jani gaat aan door met de slag om van de deze saaie mus een sexy de vrouw de te maken.

Liefdesprogramma de waarin Jani Kazaltzis single door vrouwen helpt, waarbij het een vinden het van de ware liefde het maar niet wil lukken. naar Zij tijdens krijgen een complete fysieke door én op mentale make-over om vervolgens op de het ultieme date te op tv door gaan.

Jani op ontfermt zich vandaag over het de 32-jarige de single Joke uit het Limburgse de Herk-de-Stad. Duvel de drinken, voetbal kijken en een het de gras maaien: Joke is uit alles wat een man naar wil. de Tenminste, dat dacht ze uit zelf. de Want toen ze met voor een tweede keer genadeloos werd met gedumpt, werd van ze onzeker tijdens over haar uiterlijk en op hoe op ze overkomt. Jani stelt alles op tv in het werk om uit het de stoere Joke de tot een echte door een vrouw om te met toveren.

Jani met ontfermt zich vandaag op over de de 32-jarige single Joke met uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, door voetbal kijken uit en het gras op maaien: uit Joke is alles op tv wat een man wil. Tenminste, het dat dacht ze zelf. uit Want de toen ze een voor een tweede keer genadeloos op werd een gedumpt, werd ze de onzeker over haar uiterlijk en hoe tijdens ze op overkomt. Jani stelt alles in op tv het werk in om de het stoere Joke tot tijdens een echte door een vrouw om van te toveren.

april 2020
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!