Programma gemist?

De 49-jarige op tv Caroline nadert de vijftig, het maar verzwijgt uit al van twintig jaar haar leeftijd. op tv Ze wil niet geconfronteerd op worden met haar in leeftijd. Ze is uit inmiddels twee jaar tijdens single. De veelzijdige Caroline van heeft een winkel naar gehad van met Amerikaanse met hiphopkleding, een drankenhandel en een tijdens Irish pub, de en ze is tijdens ook nog de eens miss en model geweest. van Volgens Caroline op tv kan Jani naar haar op het gebied uit van mode maar weinig door bijbrengen.

De in 24-jarige Karolien is een spontane het met meid die ten einde raad op tv is. Ze heeft namelijk in nog nooit met met uit een jongen gezoend. Ze heeft met er geen idee van uit hoe ze op de mannenkwestie moet naar aanpakken. Ligt het uit probleem bij haar? op tv Doet zij iets door verkeerd? door Ziet ze er niet met goed genoeg uit? Jani naar schiet te een hulp.

De naar 39-jarige Anneke in is een opvallende vrouw. in Met haar blonde op lokken en tijdens korte jurkjes valt een ze op in naar het straatbeeld. Ze is nu uit op een de leeftijd gekomen dat een ze verder moet tijdens in het leven. Anneke is een op met zoek naar een goede relatie, met wat haar uit maar niet lijkt op tv te lukken. op Door haar van uiterlijk trekt ze verkeerde van mannen aan.

Jani het speelt cupido voor de een 33-jarige Annemoon uit Eine. van Over haar op tv liefdesleven valt in bitter weinig te met vertellen. Ze heeft namelijk op tv nog nooit uit een relatie van meer dan met zes maanden gehad op tv en is in ondertussen acht jaar single. uit Het leven op van Annemoon tijdens is niet meer dan op werken, op de met bank hangen, een praatje van met de tijdens hond tijdens maken, naar bed en weer het werken. Jani in gaat aan de slag op tv om van deze grijze uit muis een sexy van naar vrouw te maken.

Jani naar ontfermt zich vandaag over de uit 32-jarige single Joke op uit het Limburgse het tijdens Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken door en door het gras maaien: uit Joke is alles wat door een man wil. naar Tenminste, dat dacht ze zelf. een Want toen ze de voor in een tweede op tv keer genadeloos werd met gedumpt, werd ze tijdens onzeker over haar een uiterlijk en hoe ze van overkomt. Jani stelt alles naar in het een werk om de een stoere Joke een tot een echte een vrouw om tijdens te op toveren.

Jani klopt deze door week aan in bij de familie Van een Roosbroeck het uit Itegem. op tv Dochter Nicki is 25, maar woont met het nog bij haar ouders. het Nicki is met drie jaar single. Na haar eerste het en van enige serieuze relatie naar is het volledig op windstil in haar in liefdesleven. Niet naar zo verwonderlijk, aangezien deze in jonge dame de weekenden thuis tijdens doorbrengt. op Jani heeft vier uit weken de tijd van om aan Nicki's zelfvertrouwen de en uitstraling met te werken.

De op tv 42-jarige Ann uit uit Wilrijk heeft vier in kinderen en is twee het jaar uit geleden gescheiden. Zij en haar uit ex-man waren dertien uit jaar getrouwd, de maar toen met bleek de liefde ineens 'op'. met Ze zetten een op punt van achter hun relatie, maar de echte met de klap kwam pas later. Ann een heeft heel diep in de de op put gezeten. Jani wil deze uit warme en naar lieve vrouw maar door al te graag uit weer op tijdens de datingmarkt brengen, van maar dan moet door er nog op tv wel het een naar en ander gebeuren.

De een 31-jarige Tatiana uit Lokeren de zette vijf jaar uit geleden een punt naar achter tijdens haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar op één ding: carrière de tijdens maken. Tatiana is salesmanager een bij een firma in voor industriële tijdens schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en op een in echte workaholic. Haar grenzeloze ambitie op tv gaat wel ten de naar koste van haar door liefdesleven. Met haar naar strenge 'zakenvrouw-look' schrikt een ze potentiële partners al uit helemaal af.

Treesje is een een op stoere dame uit Bilzen. Ze redt naar zichzelf prima en door van laat graag merken dat ze op geen een man in haar leven van nodig heeft. Maar op dit is eigenlijk een schild op dat ze op tv heeft naar opgetrokken na vele mislukte het relaties. Treesje wil die op tv hoge muur de graag afbreken, maar op weet niet met hoe ze dat moet naar doen. Gelukkig is Jani met de juiste tijdens man op de juiste door plaats! Hij naar gaat vol naar enthousiasme aan de met slag met Treesje.

Jani naar schiet Wendy Michiels te het hulp, een 26-jarige vamp uit met uit Limburg. Als verkoopster in uit een trendy kledingwinkel op straalt de Wendy een en al mode met en lifestyle uit. Maar het achter die de opvallende look, die een ontelbare schoenen tijdens en evenveel naar handtassen schuilt een heel onzeker tijdens meisje. Enkele jaren geleden het was Wendy uit heel wat op zwaarder. Toen de weegschaal in 80 kilo aangaf, had in van ze er écht genoeg op van en in besloot ze er iets aan te door doen. De kilo's op tv vlogen eraf en op haar op tv bruine lokken op ruilde ze in voor lange blonde een extentions. in De oude Wendy maakte plaats van voor een wulpse, een zonnebankbruine het stoot.

Deze week op tv is Jani cupido voor de de 38-jarige Nancy het Peetermans uit met Meerhout. Zij trouwde op op jonge leeftijd met met haar uit jeugdliefde, maar na zeven het jaar het huwelijk liet de 'liefde van uit haar leven' haar vallen van voor een nieuwe met de vlam. Haar hele het wereld stortte in en haar naar droom spatte uit een elkaar. de Ze begon een heel in nieuw leven, met nieuwe door vrienden en een nieuwe in job. Nu is van het het ook tijd voor door een nieuwe door Nancy!

Jani speelt cupido uit voor de 33-jarige op tv de Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven van valt uit bitter weinig te vertellen. Ze op tv heeft namelijk nog een op nooit een relatie van meer op dan zes in maanden gehad en is ondertussen met uit acht jaar single. Het leven in van Annemoon de is niet de meer dan werken, een op de bank hangen, een praatje een met de hond op maken, naar bed het en weer werken. van naar Jani gaat aan het de slag om een van deze saaie mus een sexy op vrouw met te maken.

Liefdesprogramma op waarin Jani Kazaltzis op single vrouwen helpt, waarbij tijdens het vinden van de op uit ware liefde maar de niet wil lukken. Zij krijgen van een in complete fysieke én met mentale make-over om vervolgens op de in ultieme date naar te op tv gaan.

Jani ontfermt zich uit vandaag in over de 32-jarige een single Joke uit het op tv Limburgse naar Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en tijdens het gras naar maaien: van Joke is alles op wat een man wil. Tenminste, op dat dacht met ze zelf. Want toen naar ze voor een een tweede keer genadeloos werd tijdens tijdens gedumpt, werd ze onzeker door over haar uiterlijk en hoe de ze overkomt. Jani tijdens stelt alles in een het werk van om de door stoere Joke tot een op tv echte een vrouw om uit te een toveren.

Jani ontfermt de zich vandaag naar over de 32-jarige de single Joke de uit het Limburgse Herk-de-Stad. het Duvel drinken, voetbal kijken met en het naar gras maaien: naar Joke is alles naar wat een man van wil. Tenminste, dat dacht door ze zelf. Want toen ze op tv voor een de tweede keer genadeloos in werd gedumpt, in werd ze het onzeker over haar uiterlijk het en hoe ze overkomt. Jani het stelt alles naar in het werk van om de de stoere Joke tot een echte in een vrouw om het te van toveren.

februari 2019
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord