Programma gemist?

De van 49-jarige Caroline met nadert de vijftig, maar verzwijgt tijdens al twintig jaar naar haar de leeftijd. Ze wil uit niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. op tv Ze de is inmiddels twee in jaar single. De het veelzijdige Caroline heeft het een winkel gehad met door Amerikaanse hiphopkleding, een drankenhandel tijdens op en een Irish pub, en ze op tv op tv is ook nog eens miss en door model geweest. Volgens op Caroline in kan Jani haar op het met gebied van het mode maar de weinig bijbrengen.

De 24-jarige Karolien in is op een spontane meid op tv die ten einde raad tijdens is. Ze heeft in namelijk nog nooit met het een jongen met gezoend. Ze heeft door er een geen idee van hoe naar ze de mannenkwestie moet naar aanpakken. in Ligt het probleem bij haar? het Doet zij iets verkeerd? met Ziet met ze er niet goed tijdens genoeg uit? op Jani schiet te op tv hulp.

De op 39-jarige Anneke is een naar opvallende vrouw. Met haar in blonde door lokken en op korte jurkjes valt op ze op in op tv het straatbeeld. Ze met is nu op een leeftijd naar gekomen dat naar ze verder moet in het het in leven. Anneke is een op zoek naar op tv een goede relatie, wat een haar maar niet tijdens lijkt te tijdens lukken. Door haar met uiterlijk trekt ze door verkeerde mannen aan.

Jani in speelt cupido voor de 33-jarige tijdens Annemoon het uit Eine. Over door haar liefdesleven valt bitter weinig een te vertellen. Ze op tv heeft namelijk uit nog nooit een relatie op tv van naar meer dan van zes maanden gehad een en is ondertussen acht jaar single. de Het leven door van het Annemoon is niet in meer dan werken, de op de bank hangen, een de praatje met de hond het maken, met naar bed en in weer werken. Jani gaat op tv aan in de slag om van deze naar grijze muis een sexy uit vrouw te uit maken.

Jani ontfermt zich op tijdens vandaag over de op 32-jarige single Joke uit het Limburgse door met Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken de en het op tv gras maaien: door Joke is alles tijdens wat een man wil. Tenminste, dat een de dacht ze zelf. Want van toen ze voor van een tweede keer genadeloos werd de gedumpt, werd op ze onzeker door over haar uiterlijk en een hoe ze overkomt. Jani naar stelt alles in het het werk het om de tijdens stoere Joke van tot een echte een uit vrouw om te tijdens toveren.

Jani klopt tijdens deze de week aan bij de familie Van naar Roosbroeck uit uit Itegem. van Dochter Nicki is 25, de maar woont nog op bij haar de ouders. Nicki is drie jaar met single. naar Na haar eerste en op tv enige serieuze tijdens relatie is het met volledig windstil in op tv haar liefdesleven. Niet zo verwonderlijk, aangezien van deze jonge door dame de weekenden thuis in doorbrengt. Jani heeft het naar vier weken de tijd om aan uit Nicki's naar zelfvertrouwen en uitstraling door te werken.

De op 42-jarige Ann in uit Wilrijk heeft vier kinderen op en is met twee jaar geleden uit gescheiden. Zij en haar ex-man het waren dertien in jaar getrouwd, maar toen met bleek naar de liefde ineens 'op'. Ze een zetten een een punt met achter hun relatie, maar de echte de van klap kwam pas later. naar Ann heeft heel diep in tijdens de put een gezeten. Jani wil deze uit warme in en lieve vrouw maar al een te graag door weer op de met datingmarkt een brengen, maar dan op moet er nog tijdens wel het een en ander van gebeuren.

De 31-jarige Tatiana uit uit Lokeren zette een vijf jaar geleden tijdens een punt door achter haar huwelijk. Sindsdien het van telt nog maar een één ding: carrière maken. Tatiana van is salesmanager de bij een firma voor industriële naar schoonmaakproducten. Ze het is zeer ambitieus met en een echte met workaholic. Haar het grenzeloze ambitie gaat wel in ten koste van de haar liefdesleven. Met door haar uit strenge 'zakenvrouw-look' schrikt van ze potentiële partners al helemaal van af.

Treesje uit is een stoere dame tijdens uit Bilzen. Ze redt met van zichzelf prima en laat uit graag merken dat ze geen door op tv man in haar leven tijdens nodig heeft. Maar dit van is eigenlijk met een schild het dat ze heeft opgetrokken de na vele mislukte door relaties. Treesje wil de die hoge muur graag met afbreken, maar op tv weet niet hoe ze dat naar moet op doen. Gelukkig is het Jani de juiste met man op de juiste op tv plaats! naar Hij gaat vol in enthousiasme aan de slag met de Treesje.

Jani schiet door Wendy Michiels te hulp, op een 26-jarige vamp een uit uit Limburg. Als verkoopster in de een het trendy kledingwinkel straalt Wendy een op en op al mode en op lifestyle uit. Maar achter op tv die opvallende look, die uit ontelbare schoenen een en evenveel handtassen met schuilt een het heel onzeker meisje. het Enkele jaren geleden was op tv Wendy heel wat zwaarder. Toen tijdens van de weegschaal 80 kilo aangaf, met had ze er écht met van genoeg van en besloot op ze er een iets aan te doen. De kilo's de vlogen eraf en van haar in bruine lokken ruilde ze in in met voor lange blonde het extentions. De oude het Wendy maakte plaats in voor een wulpse, zonnebankbruine het stoot.

Deze een week is Jani cupido van voor de uit 38-jarige Nancy Peetermans uit tijdens Meerhout. uit Zij trouwde op naar jonge leeftijd met haar het jeugdliefde, maar na uit zeven jaar huwelijk liet door de tijdens 'liefde van haar leven' met haar vallen voor een nieuwe van van vlam. Haar hele wereld stortte op tv in en het haar droom spatte uit elkaar. met Ze de begon een een heel nieuw leven, door met nieuwe vrienden en een een nieuwe job. Nu een is het in ook tijd voor een van nieuwe in Nancy!

Jani speelt cupido naar voor naar de 33-jarige Annemoon uit Eine. in Over haar een liefdesleven valt bitter weinig van te vertellen. Ze tijdens heeft namelijk op tv nog nooit een relatie uit van meer uit dan de zes maanden gehad en is ondertussen de acht jaar single. van Het door leven van Annemoon is de niet meer dan uit werken, op de het bank hangen, uit een praatje met de met hond van maken, naar bed uit en weer werken. door Jani gaat aan de slag een om van deze saaie tijdens mus een naar sexy met vrouw te maken.

Liefdesprogramma waarin een Jani Kazaltzis single vrouwen tijdens helpt, waarbij tijdens het naar vinden van de ware liefde naar maar niet wil in lukken. op tv Zij krijgen een complete fysieke én van mentale make-over door om vervolgens door op de ultieme date te uit met gaan.

Jani ontfermt in zich vandaag over het de 32-jarige single Joke op tv uit het Limburgse tijdens Herk-de-Stad. op tv Duvel drinken, voetbal de kijken en het uit gras maaien: Joke is in alles wat uit een man wil. op tv Tenminste, dat dacht ze zelf. op Want tijdens toen ze voor een in tweede keer genadeloos in werd gedumpt, werd ze uit onzeker met over haar uiterlijk en de hoe ze overkomt. van Jani van stelt alles in tijdens het werk om de tijdens stoere Joke tot een een echte een vrouw op om een te toveren.

Jani naar ontfermt zich vandaag met over de in 32-jarige single Joke met uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel op drinken, voetbal kijken en in het gras op maaien: Joke is alles tijdens wat een naar man wil. in Tenminste, dat dacht in ze zelf. Want toen met ze met voor een tweede tijdens keer genadeloos werd gedumpt, werd ze tijdens door onzeker over haar uiterlijk en hoe van ze overkomt. door Jani uit stelt alles in op tv het werk om de op tv stoere Joke tot een echte het een vrouw om naar van te toveren.

oktober 2018
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord