Programma gemist?

De 49-jarige Caroline door naar nadert de vijftig, maar verzwijgt al een naar twintig jaar haar de leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd met worden met uit haar leeftijd. Ze is uit inmiddels twee op tv jaar single. tijdens De veelzijdige Caroline heeft een in winkel gehad in met Amerikaanse hiphopkleding, door een drankenhandel en een het Irish pub, en ze het is in ook nog eens met miss en in model geweest. Volgens Caroline kan Jani het haar de op het gebied van mode een maar weinig door bijbrengen.

De 24-jarige op Karolien is een van spontane meid die op ten een einde raad is. Ze het heeft namelijk tijdens nog nooit met tijdens een jongen gezoend. Ze heeft er tijdens naar geen idee van hoe de ze de mannenkwestie moet aanpakken. op tv naar Ligt het probleem bij haar? Doet de op tv zij iets verkeerd? Ziet in ze er niet goed op genoeg uit? Jani de schiet te de hulp.

De op 39-jarige Anneke is een op tv opvallende met vrouw. Met haar blonde lokken uit en korte jurkjes valt in ze op van in met het straatbeeld. Ze is in nu op een leeftijd gekomen met dat tijdens ze verder moet in van het in leven. Anneke is op zoek naar het tijdens een goede relatie, wat de haar maar niet tijdens lijkt te lukken. Door het haar uiterlijk trekt tijdens ze verkeerde mannen in aan.

Jani speelt een cupido voor de 33-jarige op Annemoon in uit Eine. Over naar haar liefdesleven tijdens valt bitter weinig naar te vertellen. Ze heeft namelijk nog uit nooit het een relatie van met meer dan zes maanden een gehad en is ondertussen een door acht jaar single. Het naar leven van Annemoon is in niet meer dan werken, het op de bank de hangen, met een praatje met de hond met maken, naar bed naar en de weer werken. op tv Jani gaat aan de slag op om van deze grijze in muis op tv een sexy vrouw een te maken.

Jani op ontfermt zich vandaag op over de 32-jarige single Joke een uit het van Limburgse Herk-de-Stad. Duvel op tv drinken, voetbal kijken met en het door gras maaien: uit Joke is alles wat met een man wil. het Tenminste, dat dacht ze zelf. op Want in toen ze voor een het tweede de keer genadeloos werd gedumpt, het werd ze uit onzeker over haar uiterlijk op en hoe ze overkomt. Jani in stelt alles in met het werk uit om de stoere door Joke tot een echte op een vrouw tijdens om te het toveren.

Jani klopt deze met week aan tijdens bij een de familie Van met Roosbroeck uit Itegem. door Dochter Nicki is 25, het maar woont nog naar bij haar ouders. Nicki de is drie jaar single. op tv Na tijdens haar eerste en door enige serieuze relatie van is het volledig een windstil in haar liefdesleven. Niet een zo een verwonderlijk, aangezien deze jonge uit dame de weekenden op tv thuis doorbrengt. Jani heeft het met vier weken de een tijd om aan Nicki's tijdens zelfvertrouwen en uitstraling door te werken.

De tijdens 42-jarige Ann naar uit Wilrijk heeft vier kinderen het en op tv is twee jaar op geleden gescheiden. Zij op en haar ex-man waren dertien met jaar getrouwd, op maar toen bleek de in liefde tijdens ineens 'op'. Ze zetten door een punt achter van hun relatie, maar de echte op klap het kwam pas in later. Ann heeft heel diep in uit de put uit gezeten. Jani het wil deze warme en de lieve vrouw maar een al te graag weer op tv op naar de datingmarkt brengen, maar met dan door moet er nog wel het uit een in en ander gebeuren.

De de 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette met vijf jaar een geleden een een punt achter haar op huwelijk. Sindsdien telt nog maar de uit één ding: carrière maken. Tatiana is van op salesmanager bij een firma voor in industriële schoonmaakproducten. de Ze is zeer ambitieus en in een een echte workaholic. Haar grenzeloze ambitie de gaat wel een ten koste van haar uit liefdesleven. tijdens Met haar strenge 'zakenvrouw-look' op tv schrikt ze potentiële partners op tv al helemaal in af.

Treesje is door een de stoere dame uit Bilzen. de Ze redt zichzelf het prima en de laat graag merken een dat ze geen man in het haar leven uit nodig heeft. Maar tijdens dit is uit eigenlijk een schild naar dat ze heeft op tv opgetrokken na vele een mislukte relaties. Treesje wil die hoge van naar muur graag afbreken, de maar weet niet hoe ze van dat op moet doen. Gelukkig van is Jani de juiste met man op de op tv juiste plaats! Hij met gaat vol enthousiasme aan de het slag de met Treesje.

Jani het schiet Wendy Michiels in te hulp, een 26-jarige op vamp uit met Limburg. Als verkoopster in een de trendy kledingwinkel op straalt het Wendy een en al tijdens mode en lifestyle uit. Maar door achter die de opvallende look, die met ontelbare op tv schoenen en evenveel met handtassen schuilt een heel de onzeker meisje. Enkele het jaren geleden was Wendy op heel wat zwaarder. Toen op tv door de weegschaal 80 kilo aangaf, uit had ze er écht op tv naar genoeg van en besloot ze op er iets op aan te doen. met De kilo's vlogen het eraf en het haar bruine lokken ruilde ze door in voor lange de blonde extentions. tijdens De oude Wendy op tv maakte plaats de voor een wulpse, op tv zonnebankbruine stoot.

Deze week is tijdens Jani van cupido voor de 38-jarige door Nancy Peetermans uit Meerhout. door Zij trouwde door op jonge leeftijd met met tijdens haar jeugdliefde, maar na zeven jaar met huwelijk liet de op 'liefde in van haar leven' haar op tv vallen voor een nieuwe door door vlam. Haar hele wereld stortte in tijdens op tv en haar droom de spatte uit elkaar. in Ze begon een op tv heel nieuw leven, naar met nieuwe vrienden en met een nieuwe job. op tv Nu is het een ook tijd voor een in nieuwe van Nancy!

Jani uit speelt cupido voor de tijdens 33-jarige een Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven het valt het bitter weinig te de vertellen. Ze heeft namelijk nog in nooit een relatie op tv van in meer dan zes maanden een gehad het en is ondertussen acht jaar met single. Het leven van naar op Annemoon is niet van meer dan werken, op de bank tijdens hangen, op een praatje met de het hond maken, met naar bed en weer een werken. Jani gaat aan uit de slag om in van deze op saaie mus een in sexy vrouw te in maken.

Liefdesprogramma waarin Jani uit Kazaltzis single vrouwen uit helpt, waarbij het de vinden van de met ware liefde van maar niet in wil lukken. Zij krijgen door een complete fysieke de én mentale make-over op om vervolgens op de van ultieme uit date te in gaan.

Jani ontfermt uit zich vandaag over met de 32-jarige single Joke door op uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, op voetbal kijken tijdens en het door gras maaien: Joke uit is alles wat een in man op tv wil. Tenminste, dat tijdens dacht ze zelf. Want toen ze uit voor een tweede uit keer het genadeloos werd gedumpt, werd het ze onzeker over haar van uiterlijk het en hoe ze overkomt. met Jani met stelt alles in het werk om op tv de stoere in Joke op tv tot een echte de een vrouw om te een toveren.

Jani uit ontfermt zich vandaag over door de 32-jarige naar single Joke uit het Limburgse op Herk-de-Stad. de Duvel drinken, de voetbal kijken en het gras een maaien: Joke is de alles wat op tv een man wil. Tenminste, dat met dacht tijdens ze zelf. uit Want toen ze voor van een tweede in keer genadeloos werd gedumpt, werd ze de onzeker op tv over haar uiterlijk en door hoe ze overkomt. op tv Jani stelt alles in met het werk om op de op tv stoere Joke tot in een echte uit een vrouw om te in toveren.

augustus 2019
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord