Programma gemist?

Jani tijdens speelt cupido voor de 33-jarige een uit Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven uit valt door bitter weinig te vertellen. naar Ze heeft namelijk nog door nooit een naar relatie van meer naar dan zes maanden de gehad en is ondertussen op tv tijdens acht jaar single. van Het leven van de Annemoon is niet meer uit dan werken, op de bank op tijdens hangen, een praatje uit met de hond maken, uit naar bed uit en weer werken. Jani gaat naar aan de slag om op tv van deze een grijze muis een sexy in vrouw de te maken.

Jani tijdens ontfermt zich in vandaag over de 32-jarige op tv single Joke door uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, naar voetbal kijken en de het gras maaien: op Joke de is alles wat een een man wil. Tenminste, dat in dacht een ze zelf. Want toen ze het voor tijdens een tweede het keer genadeloos werd de gedumpt, werd ze onzeker over haar tijdens uiterlijk en van hoe van ze overkomt. Jani stelt alles naar in het werk om uit de een stoere Joke tot een naar echte op tv een vrouw om te tijdens toveren.

Jani klopt tijdens deze week aan bij op tv de familie Van uit door Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is uit 25, maar woont tijdens met nog bij haar ouders. Nicki is van drie jaar single. de Na haar op tv eerste en enige door serieuze relatie is het de volledig windstil in in haar van liefdesleven. Niet zo verwonderlijk, aangezien door op tv deze jonge dame de weekenden thuis op doorbrengt. Jani heeft uit vier uit weken de tijd om door aan Nicki's zelfvertrouwen en van uitstraling de te werken.

De 42-jarige Ann door uit de Wilrijk heeft vier kinderen en in is uit twee jaar geleden gescheiden. Zij in en haar ex-man op tv waren dertien jaar de getrouwd, maar op toen bleek de liefde met ineens 'op'. door Ze tijdens zetten een punt achter hun op relatie, maar het de echte klap kwam de pas later. Ann van heeft heel diep tijdens in de put gezeten. uit een Jani wil deze op tv warme en lieve vrouw maar het al te graag in weer op de met datingmarkt een brengen, maar dan moet er in nog wel het het een uit en ander gebeuren.

De 31-jarige Tatiana met uit Lokeren zette op vijf jaar naar geleden naar een punt achter haar huwelijk. Sindsdien op in telt nog maar één ding: carrière in met maken. Tatiana is salesmanager bij een uit op firma voor industriële op tv schoonmaakproducten. Ze is een zeer ambitieus en een echte workaholic. door Haar grenzeloze de ambitie gaat wel een ten koste van op haar liefdesleven. Met op haar de strenge 'zakenvrouw-look' schrikt naar ze potentiële partners al helemaal uit af.

Treesje is van een stoere dame uit uit Bilzen. Ze de redt met zichzelf prima en het laat graag merken dat ze geen in man van in haar leven nodig heeft. tijdens Maar in dit is eigenlijk een met schild het dat ze heeft opgetrokken na vele met mislukte relaties. naar Treesje wil die hoge naar muur graag afbreken, naar maar weet met niet hoe ze dat met naar moet doen. Gelukkig is op Jani de juiste man op door de de juiste plaats! Hij gaat in vol enthousiasme van aan de slag tijdens met Treesje.

Jani schiet met Wendy van Michiels te hulp, een 26-jarige vamp van een uit Limburg. Als verkoopster in in een trendy met kledingwinkel straalt Wendy een en met al mode uit en lifestyle uit. Maar van achter die naar opvallende look, die ontelbare uit schoenen en met evenveel de handtassen schuilt een heel onzeker van meisje. de Enkele jaren geleden was Wendy een heel wat zwaarder. tijdens Toen de de weegschaal 80 kilo aangaf, had naar ze er écht de genoeg van en door besloot ze er op tv iets aan te naar doen. De uit kilo's vlogen eraf en naar van haar bruine lokken ruilde ze op tv in voor lange blonde een extentions. De uit oude Wendy op tv maakte plaats voor een wulpse, naar zonnebankbruine uit stoot.

Deze week is de Jani cupido in voor de door 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. van naar Zij trouwde op het jonge leeftijd met haar jeugdliefde, door maar op na zeven jaar huwelijk liet op de 'liefde van met haar leven' haar vallen naar voor een op nieuwe vlam. Haar op tv hele wereld in stortte in van en haar droom spatte uit tijdens elkaar. Ze de begon een naar heel nieuw leven, op tv met nieuwe vrienden en een nieuwe naar job. Nu is met het ook tijd een een voor een nieuwe tijdens Nancy!

Jani speelt cupido tijdens voor de met 33-jarige Annemoon uit het Eine. Over haar naar liefdesleven tijdens valt bitter weinig te op tv vertellen. Ze in heeft namelijk nog naar nooit een relatie van de meer dan met zes maanden gehad en is ondertussen het een acht jaar single. Het leven van uit door Annemoon is niet meer dan werken, het op de de bank hangen, een praatje naar met de hond het maken, naar op tv bed de en weer werken. uit Jani gaat aan de van slag om van in deze saaie de mus een sexy vrouw te van maken.

Liefdesprogramma waarin Jani op tv Kazaltzis single met vrouwen helpt, waarbij tijdens het door vinden van de met ware liefde maar uit niet wil lukken. Zij door krijgen een het complete fysieke én door mentale make-over om vervolgens op door de ultieme date te door door gaan.

Jani uit ontfermt zich vandaag over de naar tijdens 32-jarige single Joke op uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel naar drinken, voetbal een kijken en het gras naar maaien: Joke is alles in wat een man in wil. Tenminste, dat van dacht door ze zelf. uit Want toen ze voor een tweede tijdens keer een genadeloos werd gedumpt, werd ze op onzeker over op tv haar uiterlijk en hoe het ze overkomt. op tv Jani de stelt alles in het werk om het de de stoere Joke van tot een echte een vrouw met om op tv te toveren.

Jani ontfermt zich de van vandaag over de 32-jarige single Joke de uit het Limburgse in Herk-de-Stad. door Duvel drinken, voetbal uit kijken en van het gras maaien: Joke is alles op wat tijdens een man door wil. Tenminste, dat dacht op ze zelf. Want toen de ze voor een tweede uit keer van genadeloos werd gedumpt, werd ze de uit onzeker over haar uiterlijk naar en hoe ze door overkomt. Jani stelt het alles in in het werk om de stoere Joke een tot naar een echte uit een vrouw om te in toveren.

Jani een klopt deze week aan in bij de in familie Van Roosbroeck uit Itegem. uit Dochter Nicki met is in 25, maar woont tijdens nog bij haar ouders. Nicki is van op drie jaar single. Na het haar eerste uit en enige serieuze relatie is uit het in volledig windstil in haar liefdesleven. op Niet zo verwonderlijk, aangezien een met deze jonge dame de weekenden naar thuis op doorbrengt. Jani heeft vier weken van de tijd uit om aan Nicki's zelfvertrouwen door en uitstraling op te werken.

Jani klopt deze tijdens week aan door bij de familie Van naar de Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is door 25, maar naar woont tijdens nog bij haar in ouders. Nicki is de drie jaar single. Na haar de eerste naar en enige serieuze relatie is een het volledig windstil tijdens in haar liefdesleven. op Niet zo verwonderlijk, aangezien het deze jonge de dame de op tv weekenden thuis doorbrengt. de Jani heeft vier weken in de tijd de om aan van Nicki's zelfvertrouwen en uit uitstraling te werken.

De 42-jarige de Ann uit van Wilrijk heeft vier van kinderen en is op twee jaar naar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man het de waren dertien jaar getrouwd, maar een toen bleek de liefde een ineens 'op'. Ze van zetten een op tv punt achter hun door relatie, van maar de echte in klap kwam pas naar later. Ann heeft heel diep de in de een put gezeten. door Jani wil deze warme de en lieve vrouw maar al op tv te graag op tv weer op op tv de datingmarkt tijdens brengen, maar dan moet er met nog wel naar het een het en ander gebeuren.

augustus 2018
17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

08-04-2018 17:38

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

02-04-2018 22:37

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

01-04-2018 17:32

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 17:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord