Programma gemist?

De 49-jarige Caroline op nadert de naar vijftig, in maar verzwijgt al twintig jaar haar met leeftijd. de Ze wil niet naar geconfronteerd worden met met haar leeftijd. een Ze is inmiddels twee het jaar single. De veelzijdige uit Caroline heeft door een winkel gehad met Amerikaanse op tv hiphopkleding, een een drankenhandel en een een Irish pub, en ze met is met ook nog eens van miss en model geweest. Volgens de een Caroline kan Jani haar op het een gebied van op mode maar weinig de bijbrengen.

De 24-jarige van Karolien is een spontane op meid door die ten einde het raad is. het Ze heeft namelijk nog nooit met van een jongen gezoend. een uit Ze heeft er geen idee van tijdens van hoe ze de mannenkwestie moet de aanpakken. door Ligt het probleem bij haar? Doet op tv zij tijdens iets verkeerd? Ziet ze er op tv op tv niet goed genoeg uit? uit Jani schiet te tijdens hulp.

De 39-jarige Anneke tijdens is in een opvallende vrouw. door Met haar met blonde lokken en korte jurkjes het valt ze uit op in het straatbeeld. Ze in naar is nu op een de leeftijd gekomen van dat ze verder moet de in het leven. Anneke is van op zoek naar met een goede relatie, tijdens wat haar naar maar niet het lijkt te naar lukken. Door haar uiterlijk trekt ze uit verkeerde met mannen aan.

Jani een speelt cupido voor naar de 33-jarige Annemoon door uit Eine. Over haar in liefdesleven valt op bitter weinig naar te vertellen. Ze heeft door namelijk nog nooit het een relatie van tijdens meer dan zes maanden gehad tijdens en op is ondertussen een acht jaar single. Het op leven van Annemoon op is niet meer op tv dan werken, op de bank met uit hangen, een praatje met de naar hond maken, naar door bed op en weer werken. met Jani gaat aan de het slag om van deze grijze op tv uit muis een sexy vrouw te het maken.

Jani uit ontfermt zich vandaag over de het 32-jarige single een Joke door uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel van drinken, voetbal kijken een en het gras maaien: in op Joke is alles in wat een man naar wil. Tenminste, dat dacht ze naar zelf. Want toen uit ze de voor een tweede keer genadeloos op tv werd gedumpt, werd tijdens ze onzeker op over haar uiterlijk tijdens en hoe tijdens ze overkomt. Jani stelt alles in van het werk door om de stoere Joke het tot een echte uit een op tv vrouw om te met toveren.

Jani het klopt deze het week aan bij de een familie Van Roosbroeck de uit Itegem. Dochter door Nicki is 25, tijdens maar woont met nog bij haar ouders. Nicki is op drie jaar het single. naar Na haar eerste en enige serieuze de relatie met is het volledig windstil met in naar haar liefdesleven. Niet zo verwonderlijk, een aangezien deze jonge dame een de weekenden thuis een van doorbrengt. Jani heeft tijdens vier weken de tijd met om aan op tv Nicki's zelfvertrouwen en uitstraling te van werken.

De 42-jarige door Ann uit Wilrijk heeft de vier kinderen en het is twee jaar uit geleden gescheiden. naar Zij en haar het ex-man een waren dertien jaar getrouwd, maar toen in bleek de liefde uit ineens 'op'. Ze met zetten een een punt achter hun relatie, een maar de met echte klap kwam pas op tv later. Ann heeft in heel diep op tv in de put gezeten. door Jani een wil deze warme op tv en lieve vrouw maar al tijdens te op tv graag weer op de datingmarkt het brengen, maar dan door het moet er nog wel het tijdens een en ander tijdens gebeuren.

De 31-jarige Tatiana van naar uit Lokeren zette vijf jaar geleden een een een punt achter haar tijdens huwelijk. Sindsdien telt nog op maar met één ding: carrière maken. uit Tatiana is salesmanager bij op een de firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is de uit zeer ambitieus en een echte workaholic. naar van Haar grenzeloze ambitie gaat het wel ten naar koste van haar liefdesleven. uit Met haar strenge 'zakenvrouw-look' schrikt met ze potentiële partners op tv al in helemaal af.

Treesje is een naar stoere dame uit op Bilzen. van Ze redt zichzelf van prima en laat op graag merken dat ze met geen met man in haar de leven nodig heeft. Maar een dit is eigenlijk uit een schild dat ze heeft tijdens opgetrokken na vele van het mislukte relaties. Treesje wil op die hoge het muur graag afbreken, maar op tv weet niet tijdens hoe ze dat moet doen. een Gelukkig op is Jani de de juiste man op de juiste in plaats! Hij gaat op vol enthousiasme aan met de slag met in Treesje.

Jani schiet de Wendy Michiels op te hulp, een 26-jarige het vamp door uit Limburg. Als verkoopster in een door trendy kledingwinkel straalt met een Wendy een en al mode een en lifestyle naar uit. Maar achter die opvallende van look, van die ontelbare schoenen en tijdens evenveel handtassen schuilt tijdens een met heel onzeker meisje. Enkele jaren geleden tijdens door was Wendy heel wat zwaarder. in Toen de weegschaal de 80 naar kilo aangaf, had ze er écht van naar genoeg van en besloot ze er een iets aan te uit doen. een De kilo's op tv vlogen eraf en haar een bruine lokken tijdens ruilde ze in voor naar lange blonde extentions. met De oude Wendy maakte van plaats in voor een wulpse, met zonnebankbruine stoot.

Deze op week is Jani cupido voor het de 38-jarige Nancy naar Peetermans uit Meerhout. op tv Zij trouwde op met jonge door leeftijd met het haar jeugdliefde, maar na zeven jaar uit tijdens huwelijk liet de 'liefde een van haar leven' haar het vallen voor een nieuwe door vlam. in Haar hele wereld stortte een in en op tv haar droom spatte uit elkaar. tijdens Ze begon een op tijdens heel nieuw leven, met door nieuwe vrienden en met een nieuwe job. door Nu is het naar ook tijd voor uit een nieuwe de Nancy!

Jani in speelt cupido van voor de 33-jarige Annemoon het uit Eine. Over haar liefdesleven van valt bitter weinig naar op te vertellen. Ze op tv heeft namelijk nog nooit een in relatie uit van meer dan zes maanden gehad door op en is ondertussen acht jaar door single. Het leven van op tv Annemoon is niet door tijdens meer dan werken, op de door bank een hangen, een praatje met de hond de maken, naar bed op tv en weer werken. een in Jani gaat aan de op tv slag om van deze door saaie mus op tv een sexy door vrouw te maken.

Liefdesprogramma tijdens waarin Jani uit Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij de het vinden het van de met ware liefde maar niet met wil lukken. op tv Zij krijgen een door complete fysieke én uit mentale make-over om vervolgens op de in ultieme date te in uit gaan.

Jani ontfermt zich op vandaag een over de op tv 32-jarige single Joke uit in het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, de voetbal kijken de en het gras maaien: het van Joke is alles wat een een man wil. Tenminste, een dat dacht ze zelf. de Want toen op tv ze het voor een tweede keer tijdens genadeloos werd gedumpt, werd uit ze onzeker over uit haar het uiterlijk en hoe ze overkomt. Jani uit stelt alles op in het van werk om een de stoere Joke tot een op tv echte de een vrouw om op tv te toveren.

Jani met ontfermt zich vandaag over de uit 32-jarige naar single Joke uit in het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel tijdens drinken, op voetbal kijken en het gras op tv maaien: Joke is in alles wat een man met uit wil. Tenminste, dat dacht ze door zelf. Want toen ze de voor op tv een tweede naar keer genadeloos werd gedumpt, werd ze door onzeker uit over haar uiterlijk en in hoe ze overkomt. op Jani stelt alles door in op het werk om de het stoere Joke tot op een echte een vrouw naar om te tijdens toveren.

december 2018
02-09-2018 17:24

Caroline Dumarey

All You Need Is Jani - Caroline Dumarey

De 49-jarige Caroline nadert de vijftig, maar verzwijgt al twintig jaar haar leeftijd. Ze wil niet geconfronteerd worden met haar leeftijd. Ze is inmiddels twee jaar single. De veelzijdige Caroline heeft een winkel gehad met Amerikaanse hip...

26-08-2018 17:27

Karolien Desmet

All You Need Is Jani - Karolien Desmet

De 24-jarige Karolien is een spontane meid die ten einde raad is. Ze heeft namelijk nog nooit met een jongen gezoend. Ze heeft er geen idee van hoe ze de mannenkwestie moet aanpakken. Ligt het probleem bij haar? Doet zij iets verkeerd? Ziet...

19-08-2018 17:26

Anneke Bossuyt

All You Need Is Jani - Anneke Bossuyt

De 39-jarige Anneke is een opvallende vrouw. Met haar blonde lokken en korte jurkjes valt ze op in het straatbeeld. Ze is nu op een leeftijd gekomen dat ze verder moet in het leven. Anneke is op zoek naar een goede relatie, wat haar maar ni...

17-06-2018 17:32

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 17:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord