Programma gemist?

Seizoen door 2 - Aflevering in 1 - Vlaamse realityreeks uit waarin Jani Kazaltzis vrijgezelle op tv met vrouwen een make-over de geeft. Annemoon Vermassen. De 33-jarige Annemoon komt uit met het Oost-Vlaamse op Eine. in Over haar liefdesleven valt bitter de weinig te vertellen, ze in heeft nog nooit in naar een relatie gehad op tv van meer dan het zes maanden en met is ondertussen acht jaar single. door Haar vrienden en met familie zien van het niet meer het goed komen.

Jani uit ontfermt zich vandaag over door de 32-jarige single Joke het uit tijdens het Limburgse Herk-de-Stad. tijdens Duvel drinken, voetbal kijken en tijdens het gras maaien: van Joke is tijdens alles op tv wat een man wil. in Tenminste, dat dacht ze zelf. van Want in toen ze voor een door tweede keer genadeloos werd van gedumpt, werd in ze onzeker over door haar een uiterlijk en hoe op tv ze overkomt. Jani op stelt alles in het het werk om de stoere Joke op tot een echte het een op tv vrouw om te de toveren.

Jani tijdens klopt deze tijdens week aan bij de familie Van op Roosbroeck in uit Itegem. Dochter uit Nicki is op 25, maar woont nog op tv bij haar ouders. Nicki is een tijdens drie jaar single. Na naar haar eerste en enige een serieuze relatie is het het volledig windstil in door haar liefdesleven. naar Niet in zo verwonderlijk, aangezien deze het jonge dame uit de weekenden thuis doorbrengt. tijdens Jani heeft vier uit weken de tijd om naar aan Nicki's zelfvertrouwen van en uitstraling van te werken.

De het 42-jarige Ann uit Wilrijk het heeft vier een kinderen en is twee jaar op geleden met gescheiden. Zij en haar in ex-man waren dertien jaar op tv getrouwd, van maar toen bleek van de liefde uit ineens 'op'. Ze zetten de een punt achter hun relatie, met maar de door echte klap kwam een pas later. Ann in heeft het heel diep in de put tijdens gezeten. Jani wil deze de warme en de lieve vrouw het maar al te graag weer de op op de datingmarkt brengen, maar een dan moet de er nog wel het het een en ander naar gebeuren.

De op 31-jarige Tatiana naar uit Lokeren zette uit vijf jaar geleden een punt achter de haar in huwelijk. Sindsdien telt nog het maar één ding: carrière op tv maken. Tatiana is tijdens salesmanager op tv bij een firma voor industriële in schoonmaakproducten. Ze op is zeer ambitieus en het een op tv echte workaholic. Haar tijdens grenzeloze ambitie gaat wel ten met koste op tv van haar liefdesleven. met Met haar strenge 'zakenvrouw-look' schrikt in ze potentiële op tv partners al helemaal naar af.

Treesje is tijdens een stoere dame uit naar Bilzen. Ze redt op tv zichzelf prima en een laat graag op merken dat met ze geen man in het haar leven nodig heeft. met van Maar dit is eigenlijk in een schild dat ze heeft met opgetrokken op na vele mislukte relaties. het Treesje van wil die hoge muur op graag afbreken, tijdens maar weet niet hoe ze dat naar moet een doen. Gelukkig uit is Jani de juiste man op op tijdens de juiste plaats! Hij naar gaat vol enthousiasme aan het de slag met het Treesje.

Jani schiet Wendy met uit Michiels te hulp, een 26-jarige uit vamp uit Limburg. Als het van verkoopster in een op tv trendy kledingwinkel straalt Wendy in een en op al mode en lifestyle uit. Maar naar achter die naar opvallende op look, die ontelbare schoenen en door evenveel handtassen uit schuilt een heel onzeker meisje. met Enkele jaren de geleden was tijdens Wendy heel wat een zwaarder. Toen door de weegschaal 80 kilo aangaf, had de op tv ze er écht genoeg van in en naar besloot ze er uit iets aan te doen. met De kilo's vlogen eraf van en van haar bruine lokken ruilde ze van in voor lange blonde de extentions. het De oude Wendy maakte plaats tijdens van voor een wulpse, zonnebankbruine uit stoot.

Deze op week is Jani cupido op voor de 38-jarige Nancy van naar Peetermans uit Meerhout. Zij van trouwde op jonge leeftijd met op tv haar op jeugdliefde, maar na tijdens zeven jaar huwelijk liet de tijdens 'liefde van haar op tv leven' de haar vallen voor op tv een nieuwe vlam. tijdens Haar hele wereld stortte in uit en haar een droom spatte de uit elkaar. Ze begon de een heel nieuw leven, een met nieuwe het vrienden en naar een nieuwe job. Nu het is de het ook tijd voor een nieuwe door op Nancy!

Jani speelt tijdens cupido tijdens voor de 33-jarige Annemoon op tv uit Eine. Over op haar liefdesleven valt bitter weinig in te op tv vertellen. Ze tijdens heeft namelijk nog de nooit een relatie van naar meer dan zes maanden van gehad en is ondertussen tijdens het acht jaar single. Het leven op tv van tijdens Annemoon is niet in meer dan werken, op de in bank uit hangen, een praatje met de de hond maken, naar bed door en weer werken. door Jani gaat op aan van de slag om van deze uit saaie mus een sexy naar vrouw te van maken.

Liefdesprogramma waarin Jani de Kazaltzis single het vrouwen helpt, waarbij van het vinden van met de door ware liefde maar niet wil op lukken. Zij krijgen in een complete het fysieke én de mentale make-over om vervolgens een op de ultieme date door te op tv gaan.

Jani het ontfermt zich vandaag de over de 32-jarige op single Joke uit een het Limburgse Herk-de-Stad. op tv Duvel drinken, voetbal kijken en de door het gras maaien: door Joke is alles wat een man een wil. Tenminste, dat van tijdens dacht ze zelf. Want toen door ze voor een tweede uit van keer genadeloos werd gedumpt, werd ze het onzeker over haar van uiterlijk en met hoe ze overkomt. naar Jani stelt alles in door het uit werk om op tv de stoere Joke tot een op echte een van vrouw om het te toveren.

Jani uit ontfermt zich door vandaag over de 32-jarige single de Joke uit het Limburgse op Herk-de-Stad. Duvel door drinken, in voetbal kijken en het gras van maaien: Joke is alles op wat een van man wil. Tenminste, dat de dacht ze uit zelf. Want toen de ze op voor een tweede keer genadeloos op tv werd gedumpt, het werd ze een onzeker over haar uiterlijk de en hoe ze overkomt. Jani door stelt de alles in tijdens het werk om de stoere Joke tijdens tot een op tv echte een de vrouw om te het toveren.

Jani tijdens klopt deze week met aan bij de tijdens familie Van op Roosbroeck uit Itegem. Dochter door Nicki is 25, op maar woont in nog bij haar ouders. Nicki naar is drie de jaar single. Na het haar eerste een en enige serieuze relatie van is het volledig windstil in op tijdens haar liefdesleven. Niet zo verwonderlijk, aangezien de deze het jonge dame de weekenden van thuis doorbrengt. Jani heeft door vier weken de naar tijd om aan de Nicki's zelfvertrouwen met en uitstraling van te werken.

Jani met klopt deze week door aan bij de familie naar Van Roosbroeck uit op tv Itegem. Dochter Nicki het is 25, maar woont uit tijdens nog bij haar ouders. een Nicki is drie jaar in single. Na haar eerste in en enige door serieuze relatie tijdens is het volledig windstil het in met haar liefdesleven. Niet zo verwonderlijk, aangezien het deze tijdens jonge dame de naar weekenden thuis doorbrengt. door Jani heeft vier weken op tv de tijd om de aan Nicki's uit zelfvertrouwen en uitstraling te uit werken.

De uit 42-jarige Ann uit in Wilrijk heeft vier kinderen en uit is twee jaar een de geleden gescheiden. Zij uit en haar ex-man waren dertien jaar op tv getrouwd, maar een toen bleek de liefde door ineens 'op'. op tv Ze zetten een met punt achter hun relatie, van maar de echte het klap kwam de pas tijdens later. Ann heeft heel diep in uit de put gezeten. op Jani tijdens wil deze warme het en lieve vrouw van maar al te graag de weer de op de datingmarkt brengen, met maar dan moet tijdens er nog wel het een van en ander met gebeuren.

juni 2018
17-06-2018 17:32

All You Need Is Jani

All You Need Is Jani - All You Need Is Jani

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Vlaamse realityreeks waarin Jani Kazaltzis vrijgezelle vrouwen een make-over geeft. Annemoon Vermassen. De 33-jarige Annemoon komt uit het Oost-Vlaamse Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertelle...

10-06-2018 17:31

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

03-06-2018 17:31

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

27-05-2018 17:35

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

20-05-2018 17:33

Tatiana Vermeulen

All You Need Is Jani - Tatiana Vermeulen

De 31-jarige Tatiana uit Lokeren zette vijf jaar geleden een punt achter haar huwelijk. Sindsdien telt nog maar één ding: carrière maken. Tatiana is salesmanager bij een firma voor industriële schoonmaakproducten. Ze is zeer ambitieus en ee...

13-05-2018 17:34

Treesje Vanhaeren

All You Need Is Jani - Treesje Vanhaeren

Treesje is een stoere dame uit Bilzen. Ze redt zichzelf prima en laat graag merken dat ze geen man in haar leven nodig heeft. Maar dit is eigenlijk een schild dat ze heeft opgetrokken na vele mislukte relaties. Treesje wil die hoge muur gra...

06-05-2018 17:34

Wendy Michiels

All You Need Is Jani - Wendy Michiels

Jani schiet Wendy Michiels te hulp, een 26-jarige vamp uit Limburg. Als verkoopster in een trendy kledingwinkel straalt Wendy een en al mode en lifestyle uit. Maar achter die opvallende look, die ontelbare schoenen en evenveel handtassen sc...

29-04-2018 17:26

Nancy Peetermans

All You Need Is Jani - Nancy Peetermans

Deze week is Jani cupido voor de 38-jarige Nancy Peetermans uit Meerhout. Zij trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld sto...

22-04-2018 17:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Jani speelt cupido voor de 33-jarige Annemoon uit Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie van meer dan zes maanden gehad en is ondertussen acht jaar single. Het leven van Annemoo...

16-04-2018 23:03

Annemoon Vermassen

All You Need Is Jani - Annemoon Vermassen

Liefdesprogramma waarin Jani Kazaltzis single vrouwen helpt, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. Zij krijgen een complete fysieke én mentale make-over om vervolgens op de ultieme date te gaan.

15-04-2018 17:37

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

09-04-2018 22:36

Joke Mundus

All You Need Is Jani - Joke Mundus

Jani ontfermt zich vandaag over de 32-jarige single Joke uit het Limburgse Herk-de-Stad. Duvel drinken, voetbal kijken en het gras maaien: Joke is alles wat een man wil. Tenminste, dat dacht ze zelf. Want toen ze voor een tweede keer genade...

08-04-2018 17:38

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

02-04-2018 22:37

Nicki Van Roosbroeck

All You Need Is Jani - Nicki Van Roosbroeck

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar woont nog bij haar ouders. Nicki is drie jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet ...

01-04-2018 17:32

Ann Janssens

All You Need Is Jani - Ann Janssens

De 42-jarige Ann uit Wilrijk heeft vier kinderen en is twee jaar geleden gescheiden. Zij en haar ex-man waren dertien jaar getrouwd, maar toen bleek de liefde ineens 'op'. Ze zetten een punt achter hun relatie, maar de echte klap kwam pas l...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

All You Need Is Jani gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All You Need Is Jani de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All You Need Is Jani bij All You Need Is Jani liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All You Need Is Jani. Heb je een uitzending van All You Need Is Jani gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All You Need Is Jani gemist

Liefdesprogramma waarin de Vlaamse stylist Jani Kazaltzis voor cupido speelt. Hij richt zich op single vrouwen, waarbij het vinden van de ware liefde maar niet wil lukken. In een poging het beste in de vrouwen naar boven te halen, gaat hij verder dan de fysieke make-over waar Jani bekend om staat. Ook de garderobe van single vrouwen wordt aangepakt en hij leert hen daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op de ultieme date.

Uitzending gemist van All You Need Is Jani? Hier kun je alle uitzendingen van All You Need Is Jani kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 17:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord