Programma gemist?

Met een nog maar drie deelnemers is tijdens van het tijd voor het echte werk. van Weg van het de 'veilige' circuit rijden in de met BN'ers met alle geleerde lessen tijdens van de met afgelopen weken richting door het het hectische Amsterdam. Alle drie vrezen ze een met in deze spannende finale voor door het antwoord op de door vraag: het Welke BN'er wordt een verkozen tot op 'De Slechtste Chauffeur Van op 2018'?

Vanavond uit is de tijdens finale van het realityprogramma De de Slechtste Chauffeur tijdens van Nederland VIPS te de zien op RTL 5. Met het nog maar drie met deelnemers is van het tijd uit voor het echte werk. Weg het van het 'veilige' het circuit rijden van de tijdens BN'ers met alle geleerde lessen van door de op afgelopen weken uit richting het hectische Amsterdam. Alle op drie vrezen ze op tv in deze een finale voor het antwoord een op de vraag: de Welke BN'er wordt met verkozen tot 'De Slechtste van Chauffeur uit Van 2018'?

Deze door week ondergaan de BN'ers de op tv bewustwordingsproef. op Een selfie de maken tijdens het door rijden of even van onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk van is dat een nou? Ook wacht de uit met chauffeurs een bijzondere het verrassing. Ze moeten een groep gasten door veilig van tijdens A naar B zien een te tijdens vervoeren, terwijl hun zenuwen op uit de proef worden het de gesteld.

Deze week met ondergaan de de BN'ers de op bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het tijdens rijden uit of even onderweg een banaan op pellen: tijdens hoe gevaarlijk is in dat nou? op tv Ook wacht de de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten naar een groep gasten uit veilig van uit A door naar B zien te vervoeren, terwijl tijdens hun zenuwen een op de proef worden uit naar gesteld.

De naar vier overgebleven door chauffeurs verlaten de gebaande wegen tijdens om door hun rijvaardigheid te testen in op de vrije natuur. tijdens Eenmaal terug op het tijdens in circuit komen ze door er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. het Gaan uit ze het droog op tv houden of eindigen ze met een naar een nat pak?

De vier overgebleven op de chauffeurs verlaten de gebaande het wegen om uit hun rijvaardigheid te testen in de door vrije natuur. uit Eenmaal terug op het tijdens circuit op tv komen ze er niet het onderuit: de met gevreesde waterbaktest. met Gaan ze het droog houden of door eindigen ze door met een nat van pak?

De op BN'ers kennen een als geen ander door de uitdaging om na tijdens een leuk feestje veilig in thuis te door komen. Maar wat doet tijdens alcohol nou naar daadwerkelijk met op je rijvaardigheid? Volledig een nuchter ondergaan de door BN'ers daarna een theorietest. in Is de op tv kennis weggezakt of hebben ze tijdens die uit nog paraat? Dat de theorie nog een kinderspel is een vergeleken tijdens bij het echte werk, naar blijkt als in er blinde paniek toeslaat door wanneer ze de met snelweg opgaan.

De BN'ers op kennen uit als geen ander de uitdaging om op tv na tijdens een leuk de feestje veilig thuis te komen. op tv Maar wat doet alcohol in nou daadwerkelijk een met je rijvaardigheid? Volledig van in nuchter ondergaan de in BN'ers daarna een theorietest. Is de uit kennis weggezakt op of het hebben ze die nog door paraat? Dat de theorie uit nog met kinderspel is vergeleken bij het een echte een werk, blijkt als er het blinde paniek toeslaat wanneer het ze de snelweg van opgaan.

De naar vijf overgebleven BN'ers beginnen vol naar enthousiasme aan tijdens de een volgende proef, waarbij ze moeten op bewijzen op op tv een veilige manier een de noodstop door te kunnen maken. En op zo'n tijdens moment op tv van leven of naar dood je rem zien het te vinden, blijkt moeilijker de dan het gedacht.

De de vijf overgebleven BN'ers door beginnen vol enthousiasme aan op tv de volgende proef, waarbij met ze op tv moeten bewijzen op een veilige van manier van een noodstop van te kunnen maken. En van op zo'n moment van leven een of dood de je rem zien te het vinden, blijkt moeilijker met dan op tv gedacht.

De zes met chauffeurs worden uit onderworpen aan een snelheidstest het op het circuit. Met tijdens naar de adrenaline nog in uit hun lijf moeten van de BN'ers vervolgens ook nog met eens van bewijzen veilig achteruit te kunnen uit rijden. En vooral op naar het aspect veiligheid blijkt Shady niet in helemaal onder op tv controle in te hebben.

De zes op chauffeurs worden onderworpen aan de een snelheidstest op een het circuit. Met uit de adrenaline nog met het in hun lijf op moeten de BN'ers vervolgens ook op nog eens bewijzen in veilig achteruit te uit kunnen rijden. een En vooral het in aspect veiligheid blijkt Shady niet naar op helemaal onder controle te door hebben.

Dit een seizoen gaan bekende Nederlanders door de strijd met met elkaar aan. Hebben ze het een reëel op tv beeld door van hun rijkunsten of blijken ze naar een gevaar op naar naar de weg te zijn? in Bij de confrontatie het met de pittige resultaten lopen het uit de gemoederen bij van Michella Kox al door snel hoog op.

Zes bekende duo’s met strijden naar vanaf vanavond om de het titel die niemand wilt de hebben: het 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'. op tv Onder altijd professionele het tijdens leiding van presentator John van Williams en op toeziend oog van juryleden Patricia op Nijman (rijschoolhoudster) en een Tim de en Tom Coronel, wordt weer geprobeerd uit met Nederland een stukje veiliger te maken. Dit uit seizoen van zijn het bekende van Nederlanders die hun met rijbewijs inleveren en getest worden in tijdens zenuwslopende een proeven op met het circuit. Daarnaast van rijden ze onder andere door door de smalle uit straatjes van de Amersfoort en wordt met getest hoe goed ze op tv bijvoorbeeld rijden met de een de aanhanger. Uit al naar deze proeven, waarin verschillende rijvaardigheden tijdens getest worden, blijkt dat in op het echt een grote vraag naar is met hoe deze mensen ooit hun rijbewijs op door hebben gehaald. De deelnemers van een dit seizoen: - op tv Temptation Island-ster Shady heeft een handje de door van wild en op tv roekeloos rijgedrag. Hij van is opgegeven door goede vriend Koen van Kardashian van die ook, met tijdens gevaar voor eigen leven, in van in de bijrijdersstoel plaatsneemt. - naar Voormalig zanger van Het Goede Doel, het Henk Westbroek heeft het de vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs het gehaald. Of zoals een zijn op dochter Chrissie zegt: van “zijn rijbewijs gekregen.” Henk op tv rijdt een uit principe niet uit achteruit en verliest wel eens tijdens het overzicht. Chrissie door heeft Henk opgegeven de en is met zijn bijrijder. - Realityster Michella tijdens Kox heeft last van op naar een flinke vorm van op tv rijangst en van durft bijvoorbeeld de een snelweg niet op. Dat dit tijdens vaak resulteert in een op paniekaanval een is ook niet naar heel bevorderlijk voor het haar rijvaardigheid. Haar op tv bijrijder is van goede vriendin en voormalig Gooisch van Meisje Leslie Keijzer. - op Oud Sesamstraat-actrice van Gerda Havertong rijdt met samen met haar dochter op Zulema. Gerda heeft een tijdens paar op tv jaar geleden een in ongeluk gehad. Ze verliest in nog uit wel eens de controle naar in de auto in en is snel afgeleid. - van Concentrate-host Bobbie Bodt stapt met niet graag door in de auto op en volgens haar bijrijder naar en van één van haar met beste vrienden JayJay Boske in zijn er ook maar naar weinig mensen die van bij haar in het de auto door durven te stappen. - in Voormalig een Dolly Dots Esther en Anita naar zijn vooral heel snel uit afgeleid. Maar van of dat uit komt door de omgeving of uit door elkaar met laten we maar even de op in het midden. uit Middels De 'Slechtste Chauffeur tijdens Van Nederland' met proberen ze meer de focus te de houden tijdens het uit van rijden.

januari 2019
14-04-2018 19:30

Afl. 7

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 7

Met nog maar drie deelnemers is het tijd voor het echte werk. Weg van het 'veilige' circuit rijden de BN'ers met alle geleerde lessen van de afgelopen weken richting het hectische Amsterdam. Alle drie vrezen ze in deze spannende finale voor...

10-04-2018 20:32

Finale: De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Finale: De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Vanavond is de finale van het realityprogramma De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS te zien op RTL 5. Met nog maar drie deelnemers is het tijd voor het echte werk. Weg van het 'veilige' circuit rijden de BN'ers met alle geleerde lesse...

07-04-2018 19:29

Afl. 6

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 6

Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig va...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 6

Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig va...

31-03-2018 19:27

Afl. 5

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 5

De vier overgebleven chauffeurs verlaten de gebaande wegen om hun rijvaardigheid te testen in de vrije natuur. Eenmaal terug op het circuit komen ze er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. Gaan ze het droog houden of eindigen ze met ee...

27-03-2018 20:31

Afl. 5

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 5

De vier overgebleven chauffeurs verlaten de gebaande wegen om hun rijvaardigheid te testen in de vrije natuur. Eenmaal terug op het circuit komen ze er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. Gaan ze het droog houden of eindigen ze met ee...

24-03-2018 19:28

Afl. 4

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 4

De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of...

20-03-2018 20:32

Afl. 4

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 4

De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of...

17-03-2018 19:30

Afl. 3

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 3

De vijf overgebleven BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen op een veilige manier een noodstop te kunnen maken. En op zo'n moment van leven of dood je rem zien te vinden, blijkt moeilijker dan ged...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 3

De vijf overgebleven BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen op een veilige manier een noodstop te kunnen maken. En op zo'n moment van leven of dood je rem zien te vinden, blijkt moeilijker dan ged...

10-03-2018 19:37

Afl. 2

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 2

De zes chauffeurs worden onderworpen aan een snelheidstest op het circuit. Met de adrenaline nog in hun lijf moeten de BN'ers vervolgens ook nog eens bewijzen veilig achteruit te kunnen rijden. En vooral het aspect veiligheid blijkt Shady n...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 2

De zes chauffeurs worden onderworpen aan een snelheidstest op het circuit. Met de adrenaline nog in hun lijf moeten de BN'ers vervolgens ook nog eens bewijzen veilig achteruit te kunnen rijden. En vooral het aspect veiligheid blijkt Shady n...

03-03-2018 19:28

Afl. 1

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 1

Dit seizoen gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. Hebben ze een reëel beeld van hun rijkunsten of blijken ze een gevaar op de weg te zijn? Bij de confrontatie met de pittige resultaten lopen de gemoederen bij Michella Kox al s...

27-02-2018 20:30

Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

Zes bekende duo’s strijden vanaf vanavond om de titel die niemand wilt hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'. Onder altijd professionele leiding van presentator John Williams en toeziend oog van juryleden Patricia Nijman (rijschool...

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS bij De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS. Heb je een uitzending van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist

Programma waarin presentator John Williams de weg op gaat met een aantal van de slechtste chauffeurs van Nederland. De koppels, die bestaan uit bekende landgenoten, strijden om de titel die niemand wil hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'.

Uitzending gemist van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-04-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord