Programma gemist?

Met nog maar in drie deelnemers een is het tijd voor van het echte door werk. Weg van het naar 'veilige' de circuit rijden de BN'ers met tijdens het alle geleerde lessen van van de afgelopen weken richting de het hectische Amsterdam. Alle de drie naar vrezen ze in deze spannende van tijdens finale voor het in antwoord op de de vraag: Welke BN'er wordt verkozen tot tijdens 'De Slechtste een Chauffeur Van op 2018'?

Vanavond een is de finale van op tv het een realityprogramma De Slechtste Chauffeur van Nederland door door VIPS te zien op op tv RTL 5. Met door nog maar drie deelnemers is het het tijd voor een het echte werk. Weg door van het naar 'veilige' circuit rijden de door BN'ers met een alle geleerde lessen naar van met de afgelopen weken richting het op tv hectische uit Amsterdam. Alle drie op vrezen ze in door deze finale voor het antwoord op van de vraag: Welke een met BN'er wordt verkozen van tot 'De Slechtste van Chauffeur Van 2018'?

Deze week door ondergaan de de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie op tv uit maken tijdens het naar rijden of even onderweg een banaan het pellen: hoe gevaarlijk in is dat nou? tijdens Ook de wacht de chauffeurs een de bijzondere verrassing. naar Ze moeten een met groep gasten met veilig van A naar B zien door te op tv vervoeren, terwijl het hun zenuwen op de van proef worden op tv gesteld.

Deze op week ondergaan een de BN'ers de bewustwordingsproef. Een op tv selfie maken tijdens van het rijden of op tv even onderweg een het banaan pellen: hoe gevaarlijk tijdens is dat nou? door Ook wacht uit de chauffeurs een op tv bijzondere verrassing. uit Ze moeten een groep gasten naar op veilig van A naar B tijdens zien te vervoeren, op tv terwijl hun een zenuwen op de proef de worden op tv gesteld.

De vier overgebleven de met chauffeurs verlaten de gebaande wegen met om van hun rijvaardigheid te testen de in de vrije natuur. Eenmaal op tv terug op tijdens het circuit op tv komen ze er niet op tv onderuit: de gevreesde op waterbaktest. het Gaan ze het droog de houden of eindigen ze met met een nat tijdens pak?

De vier van overgebleven chauffeurs verlaten een de gebaande wegen om door hun rijvaardigheid de te testen in de de vrije tijdens natuur. Eenmaal terug op het in op circuit komen ze er niet onderuit: uit de gevreesde waterbaktest. uit met Gaan ze het van droog houden of eindigen tijdens ze met tijdens een nat pak?

De uit BN'ers kennen op als geen ander de uit uitdaging om door na een leuk feestje veilig naar thuis te op tv komen. Maar wat doet van alcohol nou daadwerkelijk door met je rijvaardigheid? door Volledig van nuchter ondergaan de van BN'ers daarna een theorietest. Is de een kennis weggezakt of door door hebben ze die nog paraat? de Dat op de theorie nog kinderspel een is vergeleken bij het echte de werk, een blijkt als er blinde door paniek met toeslaat wanneer ze door de snelweg opgaan.

De BN'ers tijdens kennen als geen de ander van de uitdaging om na een met leuk feestje veilig van thuis te komen. een Maar wat op tv doet alcohol naar nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? naar Volledig nuchter tijdens ondergaan de de BN'ers daarna een theorietest. Is de van kennis weggezakt of de hebben ze die in met nog paraat? Dat tijdens de theorie nog het kinderspel is vergeleken bij het van echte werk, blijkt tijdens als er met blinde paniek toeslaat wanneer in ze de snelweg het opgaan.

De vijf de overgebleven BN'ers beginnen in vol enthousiasme aan tijdens de volgende de proef, waarbij ze moeten door bewijzen op naar een veilige manier een noodstop een te kunnen tijdens maken. een En op zo'n moment van leven de of dood je naar rem zien te in vinden, blijkt met moeilijker dan van gedacht.

De de vijf overgebleven BN'ers een beginnen vol enthousiasme aan uit de volgende een proef, waarbij op ze moeten bewijzen op een veilige op manier een het noodstop te kunnen een maken. een En op zo'n moment van leven een van of dood je rem tijdens zien te naar vinden, blijkt moeilijker dan met gedacht.

De met zes chauffeurs worden onderworpen op tv aan een snelheidstest op de het circuit. Met de de de adrenaline nog in hun naar lijf moeten de naar BN'ers in vervolgens ook nog eens het bewijzen veilig achteruit te kunnen in rijden. tijdens En vooral het de aspect veiligheid blijkt uit Shady niet helemaal met onder controle te door hebben.

De zes in chauffeurs worden onderworpen aan uit een snelheidstest op op tv het een circuit. Met de adrenaline op tv nog in hun lijf in in moeten de BN'ers vervolgens ook een nog eens van bewijzen veilig achteruit te op kunnen rijden. op tv En vooral het aspect veiligheid met blijkt uit Shady niet helemaal onder naar controle te van hebben.

Dit door seizoen gaan bekende op Nederlanders de strijd met elkaar de met aan. Hebben ze een reëel beeld tijdens van de hun rijkunsten of naar blijken ze een gevaar op op op de weg te zijn? Bij de van confrontatie met op tv de uit pittige resultaten lopen de met gemoederen bij Michella Kox van al snel hoog naar op.

Zes op tv bekende duo’s strijden vanaf naar vanavond om het de titel die niemand wilt het hebben: 'De Slechtste tijdens Chauffeur naar Van Nederland'. Onder van altijd professionele op tv leiding van presentator tijdens John Williams en van toeziend oog van juryleden Patricia Nijman naar (rijschoolhoudster) en Tim in en van Tom Coronel, een wordt weer geprobeerd door Nederland een stukje veiliger te van maken. Dit seizoen zijn het de bekende tijdens Nederlanders die het hun rijbewijs inleveren en getest worden in door tijdens zenuwslopende proeven op op het circuit. Daarnaast rijden tijdens ze onder uit andere door de smalle straatjes uit van het Amersfoort en wordt getest hoe het goed door ze bijvoorbeeld van rijden met een aanhanger. Uit de al deze proeven, met waarin verschillende rijvaardigheden een getest worden, blijkt dat in het echt een de grote vraag op tv is in hoe deze mensen ooit tijdens hun rijbewijs hebben in gehaald. De deelnemers in van dit seizoen: - Temptation Island-ster van Shady heeft naar een handje van wild in en roekeloos tijdens rijgedrag. Hij is opgegeven naar door goede naar vriend Koen Kardashian die tijdens ook, naar met gevaar voor met eigen leven, in de bijrijdersstoel een plaatsneemt. - uit Voormalig zanger van een Het Goede Doel, Henk op Westbroek heeft vijftien jaar geleden een pas zijn in rijbewijs gehaald. Of zoals op op tv zijn dochter Chrissie zegt: “zijn de rijbewijs gekregen.” op tv Henk rijdt uit principe met niet achteruit het en verliest wel eens het op tijdens overzicht. Chrissie heeft Henk de opgegeven en is in zijn bijrijder. - Realityster Michella op tv Kox heeft last van van een flinke uit vorm van rijangst door en uit durft bijvoorbeeld de snelweg tijdens niet op. in Dat dit vaak resulteert op tv in een paniekaanval is een ook niet heel de bevorderlijk een voor haar rijvaardigheid. Haar bijrijder in is goede vriendin met en voormalig de Gooisch Meisje Leslie Keijzer. - Oud van Sesamstraat-actrice met Gerda Havertong de rijdt samen met haar dochter tijdens Zulema. Gerda heeft op een paar uit jaar geleden een ongeluk gehad. met in Ze verliest nog door wel eens de controle in op tv de uit auto en is snel afgeleid. - tijdens Concentrate-host naar Bobbie Bodt stapt niet het graag in de auto van en volgens haar bijrijder de en de één van haar uit beste vrienden JayJay Boske door zijn er ook de maar weinig mensen een die bij door haar in de auto durven door te stappen. - Voormalig met Dolly met Dots Esther in en Anita zijn vooral heel naar snel afgeleid. Maar naar of het dat komt door de naar omgeving of door elkaar laten uit we maar uit even in het uit midden. Middels op tv De 'Slechtste Chauffeur door Van Nederland' proberen op tv ze meer de focus van te houden tijdens met het het rijden.

maart 2019
14-04-2018 19:30

Afl. 7

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 7

Met nog maar drie deelnemers is het tijd voor het echte werk. Weg van het 'veilige' circuit rijden de BN'ers met alle geleerde lessen van de afgelopen weken richting het hectische Amsterdam. Alle drie vrezen ze in deze spannende finale voor...

10-04-2018 20:32

Finale: De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Finale: De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Vanavond is de finale van het realityprogramma De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS te zien op RTL 5. Met nog maar drie deelnemers is het tijd voor het echte werk. Weg van het 'veilige' circuit rijden de BN'ers met alle geleerde lesse...

07-04-2018 19:29

Afl. 6

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 6

Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig va...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 6

Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig va...

31-03-2018 19:27

Afl. 5

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 5

De vier overgebleven chauffeurs verlaten de gebaande wegen om hun rijvaardigheid te testen in de vrije natuur. Eenmaal terug op het circuit komen ze er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. Gaan ze het droog houden of eindigen ze met ee...

27-03-2018 20:31

Afl. 5

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 5

De vier overgebleven chauffeurs verlaten de gebaande wegen om hun rijvaardigheid te testen in de vrije natuur. Eenmaal terug op het circuit komen ze er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. Gaan ze het droog houden of eindigen ze met ee...

24-03-2018 19:28

Afl. 4

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 4

De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of...

20-03-2018 20:32

Afl. 4

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 4

De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of...

17-03-2018 19:30

Afl. 3

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 3

De vijf overgebleven BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen op een veilige manier een noodstop te kunnen maken. En op zo'n moment van leven of dood je rem zien te vinden, blijkt moeilijker dan ged...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 3

De vijf overgebleven BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen op een veilige manier een noodstop te kunnen maken. En op zo'n moment van leven of dood je rem zien te vinden, blijkt moeilijker dan ged...

10-03-2018 19:37

Afl. 2

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 2

De zes chauffeurs worden onderworpen aan een snelheidstest op het circuit. Met de adrenaline nog in hun lijf moeten de BN'ers vervolgens ook nog eens bewijzen veilig achteruit te kunnen rijden. En vooral het aspect veiligheid blijkt Shady n...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 2

De zes chauffeurs worden onderworpen aan een snelheidstest op het circuit. Met de adrenaline nog in hun lijf moeten de BN'ers vervolgens ook nog eens bewijzen veilig achteruit te kunnen rijden. En vooral het aspect veiligheid blijkt Shady n...

03-03-2018 19:28

Afl. 1

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 1

Dit seizoen gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. Hebben ze een reëel beeld van hun rijkunsten of blijken ze een gevaar op de weg te zijn? Bij de confrontatie met de pittige resultaten lopen de gemoederen bij Michella Kox al s...

27-02-2018 20:30

Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

Zes bekende duo’s strijden vanaf vanavond om de titel die niemand wilt hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'. Onder altijd professionele leiding van presentator John Williams en toeziend oog van juryleden Patricia Nijman (rijschool...

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS bij De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS. Heb je een uitzending van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist

Programma waarin presentator John Williams de weg op gaat met een aantal van de slechtste chauffeurs van Nederland. De koppels, die bestaan uit bekende landgenoten, strijden om de titel die niemand wil hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'.

Uitzending gemist van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-04-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord