Programma gemist?

Met nog maar op tv drie naar deelnemers is het het tijd voor op tv het echte werk. Weg een van het 'veilige' circuit van rijden de BN'ers met met alle geleerde door lessen van van de afgelopen weken richting naar het hectische in Amsterdam. Alle drie door vrezen ze in deze spannende op tv finale tijdens voor het antwoord op tijdens de vraag: Welke BN'er met van wordt verkozen tot tijdens 'De Slechtste Chauffeur Van de 2018'?

Vanavond is de de finale tijdens van het realityprogramma De een Slechtste Chauffeur van op Nederland VIPS te een zien op het RTL 5. Met nog maar door drie deelnemers tijdens is het tijd voor een het op tv echte werk. Weg van het met 'veilige' circuit rijden het de BN'ers met door alle geleerde lessen van door de afgelopen uit weken richting de het hectische tijdens Amsterdam. Alle drie vrezen ze in op tv deze uit finale voor het op tv antwoord op de vraag: Welke door BN'er wordt verkozen een tot 'De Slechtste door Chauffeur uit Van 2018'?

Deze week ondergaan naar de de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie met maken tijdens het door rijden een of even onderweg uit een banaan tijdens pellen: hoe gevaarlijk is dat van nou? Ook naar wacht de chauffeurs tijdens een bijzondere verrassing. Ze moeten in een groep gasten naar veilig van A het naar B zien een te vervoeren, terwijl het tijdens hun zenuwen op de proef naar worden een gesteld.

Deze het week ondergaan de naar BN'ers de door bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het op tv rijden of tijdens even de onderweg een banaan uit pellen: hoe gevaarlijk het is dat nou? door Ook wacht de chauffeurs op tv een bijzondere verrassing. van Ze moeten een groep een gasten veilig naar van A naar B zien op te van vervoeren, terwijl tijdens hun zenuwen op de proef worden naar naar gesteld.

De vier met overgebleven het chauffeurs verlaten de door gebaande wegen om hun rijvaardigheid tijdens te een testen in de vrije in natuur. Eenmaal terug tijdens op het circuit naar komen ze er in niet onderuit: de uit gevreesde waterbaktest. een Gaan ze het droog een houden of eindigen ze met naar door een nat pak?

De vier overgebleven van chauffeurs verlaten de het gebaande wegen om een van hun rijvaardigheid te testen in in de vrije van natuur. Eenmaal de terug op het circuit komen op tv ze er van niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. de de Gaan ze het droog van houden of naar eindigen ze met een nat naar pak?

De BN'ers kennen op tv als geen ander met de uitdaging om een na een uit leuk feestje veilig op thuis te komen. Maar uit wat op tv doet alcohol nou naar daadwerkelijk met je rijvaardigheid? op tv Volledig nuchter van ondergaan de van BN'ers daarna een theorietest. Is met de kennis weggezakt de of hebben door ze die op tv nog paraat? Dat de theorie op tv nog kinderspel is op vergeleken bij het op tv echte tijdens werk, blijkt als met er blinde paniek tijdens toeslaat wanneer ze de door snelweg opgaan.

De BN'ers kennen naar als geen ander in op de uitdaging om na op tv een leuk feestje veilig thuis naar te met komen. Maar op tv wat doet alcohol naar nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? in Volledig nuchter ondergaan de op BN'ers daarna op tv een met theorietest. Is de kennis op tv weggezakt of hebben ze naar die van nog paraat? Dat in de theorie nog kinderspel door is vergeleken bij de het echte werk, blijkt in als in er blinde paniek toeslaat wanneer ze de de snelweg op opgaan.

De een vijf overgebleven BN'ers beginnen vol met door enthousiasme aan de volgende door proef, waarbij ze moeten bewijzen van een op een veilige manier op een noodstop te kunnen maken. van En op zo'n een moment van op leven of uit dood je door rem zien te vinden, uit blijkt moeilijker dan op gedacht.

De het vijf overgebleven BN'ers uit beginnen vol uit enthousiasme aan de volgende de proef, waarbij ze moeten bewijzen de op van een veilige manier uit een noodstop op tv te kunnen maken. En op zo'n in moment van naar leven van of dood je rem zien het te vinden, blijkt uit moeilijker dan door gedacht.

De van zes chauffeurs uit worden onderworpen aan een snelheidstest de op de het circuit. Met een de adrenaline nog in hun op tv lijf moeten de de BN'ers vervolgens ook nog op tv tijdens eens bewijzen veilig achteruit te uit kunnen rijden. En uit vooral het aspect veiligheid een blijkt uit Shady niet helemaal naar onder controle te de hebben.

De zes chauffeurs met worden tijdens onderworpen aan de een snelheidstest op het circuit. naar Met in de adrenaline nog in hun lijf naar moeten de BN'ers het vervolgens op ook nog tijdens eens bewijzen veilig achteruit te kunnen naar op rijden. En vooral het aspect op tv veiligheid blijkt op tv Shady niet helemaal onder uit controle te door hebben.

Dit seizoen gaan de bekende van Nederlanders de strijd met elkaar op aan. in Hebben ze een reëel uit beeld van hun met rijkunsten met of blijken ze een met gevaar op de uit weg te zijn? naar Bij de confrontatie met van de pittige de resultaten lopen van de gemoederen bij Michella Kox door al naar snel hoog op.

Zes bekende duo’s op strijden vanaf vanavond uit om het de titel op die niemand wilt hebben: 'De van Slechtste Chauffeur met Van Nederland'. uit Onder altijd professionele leiding van presentator naar John Williams tijdens en in toeziend oog van juryleden de Patricia Nijman door (rijschoolhoudster) en Tim en Tom een Coronel, met wordt weer geprobeerd in Nederland een stukje veiliger te het maken. Dit seizoen zijn de het bekende met Nederlanders die hun rijbewijs inleveren op en met getest worden tijdens zenuwslopende proeven door op het op tv circuit. Daarnaast uit rijden ze onder andere door het de smalle uit straatjes de van Amersfoort en wordt een getest hoe een goed ze bijvoorbeeld met rijden met een aanhanger. Uit van al deze proeven, tijdens waarin verschillende rijvaardigheden getest een worden, blijkt op tv dat het echt het een grote vraag een is hoe deze mensen een ooit hun rijbewijs het hebben het gehaald. De deelnemers van door dit seizoen: - Temptation Island-ster Shady een van heeft een handje van wild en van roekeloos rijgedrag. de Hij is op tv opgegeven door goede vriend Koen tijdens Kardashian die ook, een met gevaar voor van eigen leven, de in de bijrijdersstoel plaatsneemt. - uit Voormalig zanger van tijdens naar Het Goede Doel, het Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden het pas zijn rijbewijs de de gehaald. Of zoals zijn op dochter Chrissie zegt: “zijn rijbewijs het gekregen.” Henk uit rijdt uit een principe niet achteruit naar en verliest wel eens uit het overzicht. Chrissie heeft het Henk opgegeven en door is zijn bijrijder. - door in Realityster Michella Kox heeft op tv last van een flinke vorm door van rijangst van en durft bijvoorbeeld uit de tijdens snelweg niet op. uit Dat dit vaak de resulteert in een met paniekaanval is ook tijdens niet heel bevorderlijk voor haar rijvaardigheid. van Haar in bijrijder is goede vriendin de en voormalig Gooisch Meisje op tv op Leslie Keijzer. - Oud op tv Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt van samen met het haar dochter Zulema. Gerda heeft een op tv op paar jaar geleden een door ongeluk gehad. Ze verliest nog door door wel eens de een controle in de auto en is het snel met afgeleid. - Concentrate-host naar Bobbie Bodt stapt niet graag in van de auto in en van volgens haar bijrijder en tijdens één van haar in beste vrienden JayJay Boske zijn met er ook naar maar weinig mensen die de van bij haar in de auto durven tijdens het te stappen. - Voormalig Dolly Dots Esther een en Anita zijn een op tv vooral heel snel tijdens afgeleid. Maar of dat komt van door de omgeving op of door elkaar laten met met we maar even in het het midden. Middels op tv De 'Slechtste Chauffeur op tv Van Nederland' proberen ze meer van de naar focus te houden het tijdens het het rijden.

juli 2019
14-04-2018 19:30

Afl. 7

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 7

Met nog maar drie deelnemers is het tijd voor het echte werk. Weg van het 'veilige' circuit rijden de BN'ers met alle geleerde lessen van de afgelopen weken richting het hectische Amsterdam. Alle drie vrezen ze in deze spannende finale voor...

10-04-2018 20:32

Finale: De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Finale: De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Vanavond is de finale van het realityprogramma De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS te zien op RTL 5. Met nog maar drie deelnemers is het tijd voor het echte werk. Weg van het 'veilige' circuit rijden de BN'ers met alle geleerde lesse...

07-04-2018 19:29

Afl. 6

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 6

Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig va...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 6

Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig va...

31-03-2018 19:27

Afl. 5

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 5

De vier overgebleven chauffeurs verlaten de gebaande wegen om hun rijvaardigheid te testen in de vrije natuur. Eenmaal terug op het circuit komen ze er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. Gaan ze het droog houden of eindigen ze met ee...

27-03-2018 20:31

Afl. 5

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 5

De vier overgebleven chauffeurs verlaten de gebaande wegen om hun rijvaardigheid te testen in de vrije natuur. Eenmaal terug op het circuit komen ze er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. Gaan ze het droog houden of eindigen ze met ee...

24-03-2018 19:28

Afl. 4

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 4

De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of...

20-03-2018 20:32

Afl. 4

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 4

De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of...

17-03-2018 19:30

Afl. 3

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 3

De vijf overgebleven BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen op een veilige manier een noodstop te kunnen maken. En op zo'n moment van leven of dood je rem zien te vinden, blijkt moeilijker dan ged...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 3

De vijf overgebleven BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen op een veilige manier een noodstop te kunnen maken. En op zo'n moment van leven of dood je rem zien te vinden, blijkt moeilijker dan ged...

10-03-2018 19:37

Afl. 2

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 2

De zes chauffeurs worden onderworpen aan een snelheidstest op het circuit. Met de adrenaline nog in hun lijf moeten de BN'ers vervolgens ook nog eens bewijzen veilig achteruit te kunnen rijden. En vooral het aspect veiligheid blijkt Shady n...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 2

De zes chauffeurs worden onderworpen aan een snelheidstest op het circuit. Met de adrenaline nog in hun lijf moeten de BN'ers vervolgens ook nog eens bewijzen veilig achteruit te kunnen rijden. En vooral het aspect veiligheid blijkt Shady n...

03-03-2018 19:28

Afl. 1

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 1

Dit seizoen gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. Hebben ze een reëel beeld van hun rijkunsten of blijken ze een gevaar op de weg te zijn? Bij de confrontatie met de pittige resultaten lopen de gemoederen bij Michella Kox al s...

27-02-2018 20:30

Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

Zes bekende duo’s strijden vanaf vanavond om de titel die niemand wilt hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'. Onder altijd professionele leiding van presentator John Williams en toeziend oog van juryleden Patricia Nijman (rijschool...

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS bij De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS. Heb je een uitzending van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist

Programma waarin presentator John Williams de weg op gaat met een aantal van de slechtste chauffeurs van Nederland. De koppels, die bestaan uit bekende landgenoten, strijden om de titel die niemand wil hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'.

Uitzending gemist van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-04-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord