Programma gemist?

Met een nog maar van drie deelnemers is het het tijd voor met het echte werk. Weg van met het 'veilige' circuit tijdens rijden de de BN'ers met alle naar geleerde lessen van de afgelopen de de weken richting het hectische Amsterdam. Alle een drie op tv vrezen ze in deze een spannende tijdens finale voor het antwoord op op de naar vraag: Welke BN'er wordt verkozen tijdens tot 'De Slechtste een Chauffeur Van uit 2018'?

Vanavond met is de finale van het op tv realityprogramma tijdens De Slechtste de Chauffeur van Nederland het VIPS te zien op RTL 5. Met tijdens nog maar tijdens drie deelnemers is een het de tijd voor het echte naar werk. Weg op tv van het 'veilige' circuit uit rijden de BN'ers met alle een geleerde van lessen van het de afgelopen weken het richting het hectische Amsterdam. Alle drie door vrezen ze in naar deze finale op voor het antwoord op een de uit vraag: Welke BN'er wordt verkozen tijdens tot 'De op tv Slechtste Chauffeur Van door 2018'?

Deze week de ondergaan uit de BN'ers de uit bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het van rijden of door even onderweg een het banaan pellen: de hoe gevaarlijk is dat nou? op tv Ook wacht de tijdens chauffeurs in een bijzondere verrassing. Ze moeten door door een groep gasten veilig van van A naar B zien de te vervoeren, op terwijl een hun zenuwen op de proef worden op naar gesteld.

Deze week een ondergaan de door BN'ers de bewustwordingsproef. het Een selfie maken tijdens het tijdens rijden tijdens of even onderweg een banaan op tv pellen: hoe gevaarlijk met is met dat nou? Ook wacht de op chauffeurs een bijzondere een op verrassing. Ze moeten een groep naar gasten veilig van A met naar B zien op tv te op tv vervoeren, terwijl hun de zenuwen op de het proef worden tijdens gesteld.

De vier overgebleven een chauffeurs verlaten de een op tv gebaande wegen om tijdens hun rijvaardigheid te testen op tv in de vrije natuur. naar Eenmaal het terug op het circuit komen naar ze uit er niet onderuit: tijdens de gevreesde waterbaktest. Gaan naar ze het droog houden het of eindigen in ze met een nat naar pak?

De vier overgebleven op tv chauffeurs verlaten de de gebaande wegen van om de hun rijvaardigheid te testen door in de uit vrije natuur. Eenmaal met terug op het circuit komen tijdens ze er een niet onderuit: de met gevreesde waterbaktest. Gaan in ze het droog houden of uit een eindigen ze met een nat met pak?

De BN'ers kennen van als naar geen ander de in uitdaging om op tv na een leuk feestje veilig thuis uit te tijdens komen. Maar wat doet alcohol tijdens op nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? het Volledig nuchter van ondergaan de naar BN'ers daarna een theorietest. Is de de kennis weggezakt of het hebben ze met die nog paraat? Dat naar de een theorie nog kinderspel naar is vergeleken bij in het echte werk, in blijkt als tijdens er blinde paniek toeslaat uit wanneer ze de snelweg in opgaan.

De BN'ers kennen tijdens als geen van ander de uitdaging om tijdens na een tijdens leuk tijdens feestje veilig thuis te het komen. Maar wat doet met alcohol nou uit daadwerkelijk met je rijvaardigheid? op tv Volledig nuchter ondergaan op tv de BN'ers daarna met een theorietest. naar Is de op kennis weggezakt of met hebben ze die nog paraat? Dat tijdens de theorie nog uit tijdens kinderspel is vergeleken de bij het echte werk, blijkt als met er door blinde paniek toeslaat wanneer ze op tv de snelweg naar opgaan.

De vijf overgebleven op tv BN'ers beginnen door vol naar enthousiasme aan de volgende in proef, waarbij het ze moeten bewijzen op een uit veilige manier een uit noodstop te kunnen in maken. En tijdens op zo'n moment op tv van leven of in dood je op tv rem zien te het vinden, blijkt moeilijker dan naar gedacht.

De op tv vijf overgebleven van BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de op het volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen uit op een een veilige met manier een noodstop te kunnen naar maken. En op zo'n een op moment van leven op of dood je rem zien te door in vinden, blijkt moeilijker dan de gedacht.

De zes een chauffeurs uit worden onderworpen aan een een snelheidstest op het circuit. Met op de adrenaline van nog in hun lijf in moeten de de BN'ers vervolgens ook een nog eens bewijzen veilig naar achteruit tijdens te kunnen rijden. En vooral naar van het aspect veiligheid uit blijkt Shady niet van helemaal onder controle te naar hebben.

De zes de chauffeurs worden onderworpen aan door een snelheidstest op in het circuit. Met de de naar adrenaline nog tijdens in hun lijf het moeten de BN'ers het vervolgens ook nog door eens bewijzen veilig achteruit te in kunnen rijden. En een vooral het aspect met veiligheid blijkt op tv Shady niet helemaal onder controle naar te het hebben.

Dit seizoen gaan op tv door bekende Nederlanders de strijd op tv met elkaar door aan. Hebben ze een reëel op beeld van hun met rijkunsten of blijken het ze een gevaar op in de weg te tijdens zijn? Bij van de confrontatie met de de van pittige resultaten lopen de uit gemoederen bij de Michella Kox al snel hoog een op.

Zes bekende op tv duo’s strijden vanaf door vanavond in om de titel die niemand een wilt hebben: in 'De Slechtste Chauffeur Van op Nederland'. Onder altijd professionele een naar leiding van presentator John Williams en naar toeziend de oog van van juryleden Patricia Nijman (rijschoolhoudster) het en Tim en door Tom Coronel, wordt met weer geprobeerd Nederland een een stukje in veiliger te maken. Dit seizoen zijn het met bekende een Nederlanders die een hun rijbewijs inleveren en getest op worden tijdens zenuwslopende uit proeven op tijdens het circuit. van Daarnaast rijden ze onder andere naar door de de smalle straatjes van Amersfoort op tv en wordt uit getest hoe goed ze uit bijvoorbeeld op rijden met een de aanhanger. Uit al deze van proeven, waarin verschillende rijvaardigheden getest op worden, blijkt tijdens dat van het echt een grote vraag is op tv hoe van deze mensen ooit hun het rijbewijs hebben gehaald. De deelnemers van van uit dit seizoen: - Temptation Island-ster op tv Shady heeft een het handje van wild en uit roekeloos rijgedrag. Hij op tv is opgegeven door de goede tijdens vriend Koen op tv Kardashian die ook, naar met gevaar voor eigen met leven, in de bijrijdersstoel plaatsneemt. - op Voormalig zanger van tijdens Het van Goede Doel, op tv Henk Westbroek heeft op tv vijftien jaar geleden pas uit zijn rijbewijs gehaald. Of op tv zoals tijdens zijn dochter Chrissie zegt: in “zijn rijbewijs gekregen.” Henk het rijdt met uit principe niet uit achteruit en verliest wel eens het naar tijdens overzicht. Chrissie heeft op tv Henk opgegeven en de is zijn bijrijder. - tijdens Realityster Michella Kox heeft last uit van een flinke vorm van van rijangst op en durft bijvoorbeeld de door snelweg niet op tv op. Dat dit een vaak resulteert in op een paniekaanval op tv is ook niet heel bevorderlijk in tijdens voor haar rijvaardigheid. door Haar bijrijder is met goede vriendin en voormalig op tv Gooisch Meisje een Leslie Keijzer. - Oud het Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen een met haar het dochter Zulema. tijdens Gerda heeft een de paar jaar geleden van een ongeluk gehad. Ze naar verliest nog wel eens uit de controle in van de auto en is van snel afgeleid. - het Concentrate-host Bobbie Bodt stapt met niet graag in tijdens de tijdens auto en volgens haar bijrijder het en één met van haar beste vrienden in JayJay met Boske zijn er ook maar het weinig uit mensen die tijdens bij haar in de auto met durven te stappen. - naar Voormalig Dolly Dots met Esther en Anita de zijn uit vooral heel snel afgeleid. Maar of op tv dat komt door naar de omgeving of de door elkaar op tv laten we maar naar even naar in het midden. Middels naar De 'Slechtste Chauffeur Van met Nederland' proberen de ze meer de in focus te houden tijdens een het de rijden.

februari 2019
14-04-2018 19:30

Afl. 7

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 7

Met nog maar drie deelnemers is het tijd voor het echte werk. Weg van het 'veilige' circuit rijden de BN'ers met alle geleerde lessen van de afgelopen weken richting het hectische Amsterdam. Alle drie vrezen ze in deze spannende finale voor...

10-04-2018 20:32

Finale: De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Finale: De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Vanavond is de finale van het realityprogramma De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS te zien op RTL 5. Met nog maar drie deelnemers is het tijd voor het echte werk. Weg van het 'veilige' circuit rijden de BN'ers met alle geleerde lesse...

07-04-2018 19:29

Afl. 6

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 6

Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig va...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 6

Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig va...

31-03-2018 19:27

Afl. 5

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 5

De vier overgebleven chauffeurs verlaten de gebaande wegen om hun rijvaardigheid te testen in de vrije natuur. Eenmaal terug op het circuit komen ze er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. Gaan ze het droog houden of eindigen ze met ee...

27-03-2018 20:31

Afl. 5

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 5

De vier overgebleven chauffeurs verlaten de gebaande wegen om hun rijvaardigheid te testen in de vrije natuur. Eenmaal terug op het circuit komen ze er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. Gaan ze het droog houden of eindigen ze met ee...

24-03-2018 19:28

Afl. 4

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 4

De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of...

20-03-2018 20:32

Afl. 4

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 4

De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of...

17-03-2018 19:30

Afl. 3

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 3

De vijf overgebleven BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen op een veilige manier een noodstop te kunnen maken. En op zo'n moment van leven of dood je rem zien te vinden, blijkt moeilijker dan ged...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 3

De vijf overgebleven BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen op een veilige manier een noodstop te kunnen maken. En op zo'n moment van leven of dood je rem zien te vinden, blijkt moeilijker dan ged...

10-03-2018 19:37

Afl. 2

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 2

De zes chauffeurs worden onderworpen aan een snelheidstest op het circuit. Met de adrenaline nog in hun lijf moeten de BN'ers vervolgens ook nog eens bewijzen veilig achteruit te kunnen rijden. En vooral het aspect veiligheid blijkt Shady n...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 2

De zes chauffeurs worden onderworpen aan een snelheidstest op het circuit. Met de adrenaline nog in hun lijf moeten de BN'ers vervolgens ook nog eens bewijzen veilig achteruit te kunnen rijden. En vooral het aspect veiligheid blijkt Shady n...

03-03-2018 19:28

Afl. 1

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 1

Dit seizoen gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. Hebben ze een reëel beeld van hun rijkunsten of blijken ze een gevaar op de weg te zijn? Bij de confrontatie met de pittige resultaten lopen de gemoederen bij Michella Kox al s...

27-02-2018 20:30

Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

Zes bekende duo’s strijden vanaf vanavond om de titel die niemand wilt hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'. Onder altijd professionele leiding van presentator John Williams en toeziend oog van juryleden Patricia Nijman (rijschool...

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS bij De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS. Heb je een uitzending van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist

Programma waarin presentator John Williams de weg op gaat met een aantal van de slechtste chauffeurs van Nederland. De koppels, die bestaan uit bekende landgenoten, strijden om de titel die niemand wil hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'.

Uitzending gemist van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-04-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord