Programma gemist?

Met uit nog maar drie deelnemers tijdens is naar het tijd voor het echte werk. door Weg van van het het 'veilige' circuit rijden uit de BN'ers met naar alle geleerde lessen een van de afgelopen op tv weken richting het hectische Amsterdam. het Alle drie tijdens vrezen ze in deze spannende van finale voor het door antwoord de op de vraag: Welke op tv BN'er in wordt verkozen tot 'De Slechtste door Chauffeur Van een 2018'?

Vanavond met is de finale van het naar realityprogramma door De Slechtste Chauffeur door van Nederland VIPS te zien naar op RTL tijdens 5. Met nog van maar drie deelnemers is het op tijd op voor het echte werk. tijdens Weg een van het 'veilige' circuit een rijden de BN'ers met naar alle naar geleerde lessen van de afgelopen weken het een richting het hectische Amsterdam. de Alle drie vrezen ze het in deze finale van voor het antwoord in op een de vraag: Welke BN'er wordt in verkozen tot op tv 'De Slechtste Chauffeur Van met 2018'?

Deze week ondergaan het de BN'ers tijdens de door bewustwordingsproef. Een selfie maken de tijdens het rijden of even in onderweg een banaan door pellen: hoe op tv gevaarlijk door is dat nou? Ook wacht de uit op chauffeurs een bijzondere door verrassing. Ze moeten een groep gasten naar veilig van door A naar een B zien te uit vervoeren, terwijl hun zenuwen naar op de een proef worden op gesteld.

Deze het week ondergaan de BN'ers tijdens de met bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het naar rijden uit of even van onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk uit is een dat nou? Ook wacht van de chauffeurs een uit bijzondere naar verrassing. Ze moeten een groep de gasten veilig van A van naar B zien op te op vervoeren, terwijl met hun zenuwen op de proef op worden een gesteld.

De naar vier overgebleven chauffeurs naar verlaten de het gebaande wegen om hun rijvaardigheid van te testen in het de vrije naar natuur. Eenmaal terug op tijdens het van circuit komen ze er een niet onderuit: de het gevreesde waterbaktest. Gaan ze naar het droog houden uit of eindigen ze op met een nat op pak?

De vier overgebleven een chauffeurs verlaten de door gebaande wegen om van hun rijvaardigheid te een testen in de met vrije natuur. van Eenmaal terug een op het circuit komen ze op op er niet onderuit: de gevreesde van waterbaktest. Gaan ze het met droog door houden of eindigen op ze met op tv een nat pak?

De op tv BN'ers kennen als in geen ander de uitdaging om in na een leuk het op tv feestje veilig thuis te komen. in Maar wat doet alcohol op nou in daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig uit door nuchter ondergaan de uit BN'ers daarna een theorietest. Is de uit kennis van weggezakt of hebben de ze die nog paraat? met Dat de uit theorie nog kinderspel is vergeleken het bij tijdens het echte werk, van blijkt als er naar blinde paniek toeslaat van wanneer ze de snelweg door opgaan.

De BN'ers kennen in de als geen ander de uitdaging om de na een van leuk feestje veilig thuis met te met komen. Maar wat doet op tv alcohol tijdens nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? in Volledig in nuchter ondergaan de BN'ers daarna een van tijdens theorietest. Is de van kennis weggezakt of hebben ze die een nog uit paraat? Dat door de theorie nog een kinderspel is vergeleken bij op tv het echte werk, blijkt als van er in blinde paniek toeslaat van wanneer ze de snelweg op tv opgaan.

De vijf overgebleven van BN'ers beginnen vol een enthousiasme aan de uit volgende proef, de waarbij ze moeten bewijzen de op een veilige van manier een noodstop tijdens te kunnen maken. op tv En naar op zo'n moment een van leven een of dood je rem zien met te vinden, blijkt een moeilijker dan uit gedacht.

De het vijf overgebleven BN'ers beginnen op tv vol enthousiasme aan de tijdens een volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen in op een veilige op tv manier een noodstop op te kunnen uit maken. En op met zo'n moment van van leven of tijdens dood je rem naar zien te in vinden, blijkt moeilijker dan uit gedacht.

De met zes chauffeurs door worden onderworpen aan een naar snelheidstest op het in circuit. Met de met adrenaline nog in op tv hun lijf uit moeten de BN'ers vervolgens ook door nog met eens bewijzen veilig door achteruit te kunnen rijden. En de vooral het aspect de veiligheid blijkt Shady niet met helemaal door onder controle te door hebben.

De zes chauffeurs door door worden onderworpen aan een op snelheidstest op het een circuit. Met de adrenaline een nog in hun lijf van moeten de BN'ers in vervolgens tijdens ook nog uit eens bewijzen veilig met achteruit te kunnen uit rijden. En vooral het aspect veiligheid met blijkt Shady de niet een helemaal onder controle te een hebben.

Dit in seizoen gaan in bekende Nederlanders de strijd met de elkaar aan. naar Hebben ze een uit reëel beeld van hun van rijkunsten of blijken ze de een gevaar op tijdens de een weg te zijn? Bij de van confrontatie in met de pittige resultaten lopen op tv de gemoederen bij van Michella op Kox al snel hoog in op.

Zes bekende duo’s op strijden vanaf vanavond het om de titel in die niemand door wilt hebben: 'De in Slechtste Chauffeur van Van Nederland'. Onder in altijd professionele op tv leiding van presentator John Williams en op toeziend oog van uit juryleden Patricia Nijman op tv (rijschoolhoudster) en naar Tim en op Tom Coronel, wordt weer tijdens geprobeerd Nederland een op tv stukje veiliger op tv te maken. Dit seizoen op tv zijn het bekende op tv Nederlanders die hun rijbewijs op inleveren en getest worden een tijdens zenuwslopende proeven uit op het een circuit. Daarnaast de rijden ze door onder andere door door de smalle straatjes van Amersfoort en tijdens wordt getest op hoe goed ze op tv bijvoorbeeld op tv rijden met een van aanhanger. Uit al op tv deze proeven, waarin verschillende op tv rijvaardigheden getest worden, naar blijkt dat het echt uit een grote vraag is op in hoe deze mensen op ooit hun rijbewijs tijdens hebben gehaald. De deelnemers op van dit seizoen: - Temptation Island-ster het Shady heeft een handje op van wild en op roekeloos rijgedrag. Hij tijdens is opgegeven door door goede vriend Koen tijdens door Kardashian die ook, uit met gevaar voor eigen leven, in van de bijrijdersstoel plaatsneemt. - de Voormalig door zanger van Het Goede uit Doel, Henk het Westbroek heeft vijftien op tv jaar geleden pas met zijn rijbewijs gehaald. naar Of zoals op tv zijn dochter Chrissie van zegt: “zijn rijbewijs gekregen.” Henk rijdt het uit principe niet door achteruit met en verliest wel eens door het overzicht. Chrissie heeft uit Henk het opgegeven en is van zijn bijrijder. - van Realityster Michella Kox heeft last op van een flinke door vorm naar van rijangst en durft bijvoorbeeld op de door snelweg niet op. Dat dit van vaak resulteert op tv in een een paniekaanval is ook niet door heel bevorderlijk voor in haar rijvaardigheid. Haar bijrijder door is een goede vriendin en het voormalig Gooisch Meisje op Leslie Keijzer. - Oud een Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen op tv met haar uit dochter Zulema. het Gerda heeft een paar jaar geleden een een ongeluk naar gehad. Ze tijdens verliest nog wel eens de van op tv controle in de auto met en is naar snel afgeleid. - Concentrate-host Bobbie Bodt in stapt niet graag in uit de de auto en volgens haar op tv bijrijder en één van in haar naar beste vrienden een JayJay Boske zijn er ook maar een weinig mensen van die bij van haar in de auto door durven te door stappen. - Voormalig Dolly Dots in Esther en Anita met zijn vooral heel snel op tv afgeleid. Maar of naar dat komt door naar van de omgeving of uit door elkaar laten we op tv maar even in het in midden. door Middels De 'Slechtste een Chauffeur Van Nederland' in proberen ze meer door de focus te houden tijdens het met op rijden.

juni 2019
14-04-2018 19:30

Afl. 7

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 7

Met nog maar drie deelnemers is het tijd voor het echte werk. Weg van het 'veilige' circuit rijden de BN'ers met alle geleerde lessen van de afgelopen weken richting het hectische Amsterdam. Alle drie vrezen ze in deze spannende finale voor...

10-04-2018 20:32

Finale: De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Finale: De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Vanavond is de finale van het realityprogramma De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS te zien op RTL 5. Met nog maar drie deelnemers is het tijd voor het echte werk. Weg van het 'veilige' circuit rijden de BN'ers met alle geleerde lesse...

07-04-2018 19:29

Afl. 6

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 6

Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig va...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 6

Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen: hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig va...

31-03-2018 19:27

Afl. 5

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 5

De vier overgebleven chauffeurs verlaten de gebaande wegen om hun rijvaardigheid te testen in de vrije natuur. Eenmaal terug op het circuit komen ze er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. Gaan ze het droog houden of eindigen ze met ee...

27-03-2018 20:31

Afl. 5

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 5

De vier overgebleven chauffeurs verlaten de gebaande wegen om hun rijvaardigheid te testen in de vrije natuur. Eenmaal terug op het circuit komen ze er niet onderuit: de gevreesde waterbaktest. Gaan ze het droog houden of eindigen ze met ee...

24-03-2018 19:28

Afl. 4

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 4

De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of...

20-03-2018 20:32

Afl. 4

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 4

De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of...

17-03-2018 19:30

Afl. 3

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 3

De vijf overgebleven BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen op een veilige manier een noodstop te kunnen maken. En op zo'n moment van leven of dood je rem zien te vinden, blijkt moeilijker dan ged...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 3

De vijf overgebleven BN'ers beginnen vol enthousiasme aan de volgende proef, waarbij ze moeten bewijzen op een veilige manier een noodstop te kunnen maken. En op zo'n moment van leven of dood je rem zien te vinden, blijkt moeilijker dan ged...

10-03-2018 19:37

Afl. 2

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 2

De zes chauffeurs worden onderworpen aan een snelheidstest op het circuit. Met de adrenaline nog in hun lijf moeten de BN'ers vervolgens ook nog eens bewijzen veilig achteruit te kunnen rijden. En vooral het aspect veiligheid blijkt Shady n...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 2

De zes chauffeurs worden onderworpen aan een snelheidstest op het circuit. Met de adrenaline nog in hun lijf moeten de BN'ers vervolgens ook nog eens bewijzen veilig achteruit te kunnen rijden. En vooral het aspect veiligheid blijkt Shady n...

03-03-2018 19:28

Afl. 1

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Afl. 1

Dit seizoen gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. Hebben ze een reëel beeld van hun rijkunsten of blijken ze een gevaar op de weg te zijn? Bij de confrontatie met de pittige resultaten lopen de gemoederen bij Michella Kox al s...

27-02-2018 20:30

Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

Zes bekende duo’s strijden vanaf vanavond om de titel die niemand wilt hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'. Onder altijd professionele leiding van presentator John Williams en toeziend oog van juryleden Patricia Nijman (rijschool...

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS bij De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS. Heb je een uitzending van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist

Programma waarin presentator John Williams de weg op gaat met een aantal van de slechtste chauffeurs van Nederland. De koppels, die bestaan uit bekende landgenoten, strijden om de titel die niemand wil hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'.

Uitzending gemist van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-04-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord