Programma gemist?

Pannelleden Dennis naar Weening en door Martijn Koning gaan de muzikale in met strijd aan met Ruben van uit der Meer en Jennifer op Hoffman. -Ancilla naar Tilia en van Sef versterken de naar teams.

Teamcaptains met Dennis Weening uit en Ruben van der Meer met gaan de muzikale strijd op met elkaar op aan en de Ruben Nicolai laat de boel door uit de op hand lopen. De captains uit in worden versterkt door Kim in Feenstra en Matthijs uit Kleyn.

Pannelleden Dennis Weening het in en Martijn Koning gaan de op muzikale strijd door aan met Ruben van der in Meer en Jennifer het Hoffman. Gasten deze in tijdens week: Nikkie Plessen en tijdens Wesley van het Gaalen

Pannelleden in Dennis Weening op tv en Martijn Koning uit gaan de muzikale strijd aan de met door Ruben van der Meer door en Jennifer Hoffman. Kleine in Viezerik en in Gerard Ekdom zijn te van gast.

Teamcaptains Dennis op Weening en Ruben in van der Meer gaan de de muzikale van strijd met elkaar aan een het en Ruben Nicolai laat de de boel uit met de hand lopen. op tv De captains naar worden versterkt door Spike en op Rámon tijdens Verkoeijen.

Dennis Weening en op tv Martijn op tv Koning gaan de muzikale het strijd aan met Ruben op van der Meer naar en Jennifer van Hoffman. Ruben Nicolai in laat de boel door uit hand lopen. Tess het Milne en Dio op tv met versterken de teams.

Teamcaptains Dennis Weening met en Ruben tijdens van der tijdens Meer gaan de op tv muzikale strijd met elkaar aan op tv en naar Ruben laat van de boel uit de het hand lopen. De captains worden het versterkt door Ryan de Marciano door en Sunnery door James.

Teamcaptains de Dennis Weening en Ruben uit van der Meer gaan de de muzikale uit strijd met elkaar het aan en Ruben op laat de op boel uit de hand een lopen. De op tv captains worden het versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian een van van der Meij.

Doe met Maar Normaal is terug het en is totaal de vernieuwd. Na het een korte met stoelendans zit niemand minder dan het Ruben door Nicolai op de plek op tv van presentator en zijn in er twee ijzersterke op tv teamcaptains uit de van bus het komen rollen. Sander Lantinga en Ruben naar van der in Meer door gaan, aan de door hand van nieuwe spellen, de strijd in met elkaar tijdens aan. De captains van worden ieder van versterkt met twee de muzikale celebrities. Met tijdens het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, met improvisaties een en vlijmscherpe grappen door proberen de teams zoveel van mogelijk punten te naar verzamelen op de een middenstip van de studio. Presentatie: een Ruben op Nicolai.

Onder door leiding van Ruben in Nicolai gaan met Sander Lantinga en Ruben op van der Meer naar gaan de vrolijke strijd met met elkaar met aan. De captains worden ieder op versterkt met twee op tv muzikale celebrities. het Met het nodige een handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, de improvisaties en op vlijmscherpe grappen proberen op de teams de zoveel mogelijk punten te het verzamelen op tijdens de middenstip van de uit verhitte studio. In het team met van Ruben een van de Meer zitten door Dean Saunders op en Yes-R. Sander met Lantinga wordt op tv versterkt door Nicolette het Kluijver en Erik van der op tv de Hoff. Presentatie: Ruben het Nicolai.

Doe uit Maar Normaal is op tv terug en is een totaal vernieuwd. door Na een korte stoelendans uit zit niemand minder dan Ruben door Nicolai op tv op de uit plek van presentator en zijn er in door twee ijzersterke teamcaptains tijdens uit de bus komen rollen. Sander de Lantinga en Ruben door van een der Meer gaan, aan het de hand van nieuwe een spellen, de op tv strijd met elkaar naar aan. De captains worden naar ieder versterkt met van op twee muzikale celebrities. van Met het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, in improvisaties en vlijmscherpe van grappen het proberen de teams zoveel mogelijk het punten van te verzamelen op een de middenstip van de studio. Presentatie: op tv Ruben naar Nicolai.

Doe Maar Normaal uit is terug en de is totaal uit vernieuwd. Na een korte met stoelendans naar zit niemand minder dan in Ruben Nicolai op het de een plek van presentator van en zijn er naar twee ijzersterke teamcaptains het uit de bus komen van rollen. Sander Lantinga en in Ruben van der Meer tijdens gaan, aan de in met hand van nieuwe spellen, de het strijd met elkaar een aan. De een captains worden ieder versterkt tijdens met twee muzikale een celebrities. Met het het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties het en vlijmscherpe uit grappen het proberen de teams op zoveel mogelijk punten een te verzamelen op de middenstip van met de studio. een Presentatie: Ruben door Nicolai.

Doe in Maar Normaal is terug van en is totaal vernieuwd. een Na een tijdens korte op stoelendans zit niemand minder dan naar Ruben door Nicolai op de op plek van presentator en met zijn er twee een ijzersterke teamcaptains uit de bus het komen met rollen. Sander met Lantinga en Ruben van op der Meer gaan, aan in de hand van nieuwe in met spellen, de strijd met met elkaar aan. De tijdens captains worden ieder versterkt op met twee in muzikale celebrities. Met op het nodige een handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties en van vlijmscherpe grappen proberen de teams in zoveel mogelijk uit punten te op verzamelen op de op middenstip van uit de studio. Presentatie: in Ruben Nicolai.

Doe Maar met Normaal is terug uit en is door totaal vernieuwd. Na een korte door stoelendans zit niemand met het minder dan Ruben de Nicolai op de plek van op presentator en zijn op er uit twee ijzersterke teamcaptains uit de de bus op komen rollen. Sander met Lantinga en Ruben van der op tv Meer gaan, aan van de hand van nieuwe met spellen, de de strijd met de elkaar aan. De captains worden uit ieder versterkt door met twee muzikale op celebrities. door Met het nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, van improvisaties en vlijmscherpe grappen op tv proberen de teams in zoveel mogelijk punten uit te verzamelen uit op uit de middenstip van een de studio. Presentatie: Ruben met Nicolai.

Doe Maar op Normaal door is terug en is totaal vernieuwd. naar Na een van korte stoelendans zit een niemand de minder dan Ruben Nicolai het op de plek van in presentator en zijn uit er twee een ijzersterke teamcaptains uit in de bus komen een rollen. Sander Lantinga en door Ruben van der op tv Meer gaan, aan de het tijdens hand van nieuwe spellen, de door strijd met tijdens elkaar aan. De captains van worden ieder versterkt met door twee een muzikale celebrities. van Met het nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties tijdens en van vlijmscherpe grappen een proberen de teams zoveel mogelijk door punten te verzamelen tijdens op de middenstip van van de studio. tijdens Presentatie: Ruben in Nicolai.

augustus 2021
09-05-2012 21:20

Aflevering 8 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 8 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken de teams.

02-05-2012 21:20

Aflevering 7 - seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 7 - seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Kim Feenstra en Matthijs Kleyn.

11-04-2012 21:20

Aflevering 6 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 6 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze week: Nikkie Plessen en Wesley van Gaalen

21-03-2012 21:20

Aflevering 5 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 5 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom zijn te gast.

07-03-2012 21:15

Aflevering 4 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 4 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Spike en Rámon Verkoeijen.

29-02-2012 21:20

Aflevering 3 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 3 seizoen 5

Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat de boel uit hand lopen. Tess Milne en Dio versterken de teams.

22-02-2012 21:15

Aflevering 2 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 2 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Ryan Marciano en Sunnery James.

08-02-2012 21:20

Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Doe maar normaal - Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij.

29-04-2011 23:20

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

22-04-2011 23:15

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Onder leiding van Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer gaan de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder versterkt met twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, ...

10-04-2011 21:55

Aflevering 8

Doe maar normaal - Aflevering 8

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

03-04-2011 21:55

Aflevering 7

Doe maar normaal - Aflevering 7

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

27-03-2011 22:10

Aflevering 6

Doe maar normaal - Aflevering 6

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

20-03-2011 22:10

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

13-03-2011 22:05

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doe maar normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe maar normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe maar normaal bij Doe maar normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe maar normaal. Heb je een uitzending van Doe maar normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe maar normaal gemist

Satirische popquiz waarin panelleden Arie Koomen, Ricky Koole, Pepijn Lanen en Dennis van der Geest twee teams vormendie tegen elkaar strijden met een gast. Doe maar normaal bestaat uit verschillende rondes. Zo moeten de panelleden inde Clipronde een belangrijke vraag beantwoorden over een clip of artiest. In andere rondes strijden zij om muziekkennisen zijn ze op zoek naar De drie. Bijvoorbeeld drie nummers met een vogel in de titel of drie nummers van een zanger dieJohnny heet. In de Intro-ronde moeten de panelleden het begin van een liedje neurieën en de overige panelleden moetenraden welk liedje het is. Presentatie: Sander Lantinga.

Uitzending gemist van Doe maar normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Doe maar normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-05-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!