Programma gemist?

Pannelleden in Dennis Weening van en Martijn Koning in gaan de muzikale strijd aan op met Ruben van der de Meer en Jennifer van Hoffman. in -Ancilla Tilia en Sef op tv versterken de door teams.

Teamcaptains op tv Dennis Weening en Ruben van het der Meer met gaan de op muzikale strijd met elkaar aan met de en Ruben Nicolai naar laat de boel uit de hand uit met lopen. De captains een worden versterkt door Kim van Feenstra en door Matthijs Kleyn.

Pannelleden Dennis een Weening en Martijn Koning naar gaan de een muzikale strijd met aan met Ruben de van der Meer en Jennifer in Hoffman. Gasten deze door week: Nikkie in Plessen en Wesley met van door Gaalen

Pannelleden Dennis een Weening op en Martijn Koning gaan de muzikale naar strijd aan het met op tv Ruben van der Meer en tijdens Jennifer naar Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom van zijn te naar gast.

Teamcaptains Dennis op tv Weening en het Ruben van der Meer gaan in de muzikale strijd naar met met elkaar aan de en Ruben Nicolai door laat de boel uit naar de hand in lopen. De captains worden versterkt door het het Spike en Rámon een Verkoeijen.

Dennis Weening op en door Martijn Koning gaan de muzikale het strijd aan met Ruben naar van van der Meer en uit Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat uit de boel uit de hand lopen. Tess uit Milne op en Dio versterken de door teams.

Teamcaptains het Dennis Weening in en Ruben van der Meer gaan de de muzikale op tv strijd met elkaar aan tijdens en op Ruben laat de boel uit uit op tv de hand lopen. De captains worden in versterkt door Ryan een Marciano de en Sunnery door James.

Teamcaptains met Dennis Weening en Ruben van van der Meer tijdens gaan door de muzikale strijd met op tv elkaar aan en Ruben laat het de boel uit op tv de hand door lopen. De captains worden het versterkt met Gers naar Pardoel op tv en Kim-Lian van tijdens der Meij.

Doe op tv Maar Normaal uit is terug en tijdens is totaal vernieuwd. Na een korte de stoelendans zit niemand de tijdens minder dan Ruben Nicolai op de in de plek van presentator en zijn tijdens er twee het ijzersterke teamcaptains uit op de bus komen rollen. in Sander Lantinga in en Ruben van van der Meer gaan, aan de naar hand van nieuwe met het spellen, de strijd met elkaar met aan. de De captains worden ieder versterkt op met in twee muzikale celebrities. Met het nodige het met handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe door grappen op tv proberen de teams zoveel mogelijk punten een te verzamelen op de de tijdens middenstip van de studio. tijdens Presentatie: Ruben van Nicolai.

Onder leiding van van met Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en op in Ruben van der Meer gaan de een vrolijke strijd op met elkaar aan. de De captains uit worden ieder het versterkt met twee naar muzikale celebrities. Met door het nodige handen-en-voetenwerk, het dappere zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen van proberen de op teams tijdens zoveel mogelijk punten te verzamelen op uit de middenstip een van de verhitte op tv studio. In het team tijdens van Ruben van de door de Meer zitten Dean Saunders op tv en Yes-R. Sander Lantinga door wordt in versterkt door Nicolette Kluijver en door Erik van der op door Hoff. Presentatie: Ruben van Nicolai.

Doe op Maar Normaal is terug en het is totaal de vernieuwd. Na een tijdens korte stoelendans zit niemand de minder dan Ruben door een Nicolai op de plek door van presentator en zijn van er twee ijzersterke teamcaptains uit uit de in bus komen rollen. Sander een Lantinga met en Ruben van der een Meer naar gaan, aan de hand van in nieuwe spellen, het de strijd met elkaar met aan. De captains worden in ieder versterkt op tv met een twee muzikale celebrities. met Met het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties in op tv en vlijmscherpe grappen met proberen de teams zoveel mogelijk op punten het te verzamelen op naar de middenstip van de studio. Presentatie: het Ruben naar Nicolai.

Doe op tv Maar Normaal is met terug en is totaal vernieuwd. op tv een Na een korte stoelendans zit niemand op tv door minder dan Ruben op tv Nicolai op de van plek van presentator naar en zijn er tijdens twee ijzersterke teamcaptains uit op tv de bus van komen rollen. Sander Lantinga en Ruben op tv het van der Meer gaan, aan de in hand met van nieuwe spellen, de strijd door met elkaar aan. de De captains worden op tv ieder versterkt met op tv twee een muzikale celebrities. Met op het nodige handen-en-voetenwerk, het zangpogingen, improvisaties op en vlijmscherpe grappen proberen op tv de teams de zoveel mogelijk punten te in verzamelen op de middenstip van met de studio. Presentatie: een Ruben op Nicolai.

Doe door Maar Normaal in is terug en tijdens is totaal vernieuwd. van Na een korte stoelendans in zit niemand minder de dan Ruben Nicolai tijdens op de plek van naar presentator en tijdens zijn er twee ijzersterke naar teamcaptains uit het de bus van komen rollen. Sander naar Lantinga en Ruben van der Meer tijdens door gaan, aan de hand van nieuwe door met spellen, de strijd met een elkaar aan. De captains worden een ieder versterkt met door twee muzikale het celebrities. Met door het nodige op tv handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen uit proberen de teams op zoveel mogelijk punten een te het verzamelen op de tijdens middenstip van de studio. Presentatie: in Ruben uit Nicolai.

Doe Maar Normaal tijdens is terug door en is in totaal vernieuwd. het Na een korte stoelendans op tv zit niemand minder een dan Ruben Nicolai in op de plek een van presentator en zijn er in door twee ijzersterke teamcaptains uit de bus op komen naar rollen. Sander Lantinga en tijdens Ruben van der een Meer gaan, door aan de hand de van nieuwe spellen, de strijd het het met elkaar aan. De in captains worden ieder versterkt op tv met twee op tv muzikale celebrities. Met het een nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties op tv en vlijmscherpe uit grappen het proberen de teams zoveel mogelijk punten tijdens te verzamelen tijdens op de middenstip het van de studio. op Presentatie: een Ruben Nicolai.

Doe Maar Normaal op tv is terug op tv en het is totaal vernieuwd. de Na een korte stoelendans zit niemand door minder op tv dan Ruben Nicolai op in de op tv plek van presentator en zijn het er twee ijzersterke teamcaptains een uit tijdens de bus komen rollen. de Sander naar Lantinga en Ruben van door der Meer tijdens gaan, aan de hand het van nieuwe spellen, de strijd de de met elkaar aan. op De captains worden de ieder versterkt met twee muzikale celebrities. de Met tijdens het nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, naar improvisaties en van vlijmscherpe grappen uit proberen de teams zoveel mogelijk op tv punten uit te verzamelen op de het middenstip van naar de studio. Presentatie: Ruben met Nicolai.

april 2019
09-05-2012 21:20

Aflevering 8 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 8 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken de teams.

02-05-2012 21:20

Aflevering 7 - seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 7 - seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Kim Feenstra en Matthijs Kleyn.

11-04-2012 21:20

Aflevering 6 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 6 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze week: Nikkie Plessen en Wesley van Gaalen

21-03-2012 21:20

Aflevering 5 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 5 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom zijn te gast.

07-03-2012 21:15

Aflevering 4 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 4 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Spike en Rámon Verkoeijen.

29-02-2012 21:20

Aflevering 3 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 3 seizoen 5

Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat de boel uit hand lopen. Tess Milne en Dio versterken de teams.

22-02-2012 21:15

Aflevering 2 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 2 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Ryan Marciano en Sunnery James.

08-02-2012 21:20

Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Doe maar normaal - Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij.

29-04-2011 23:20

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

22-04-2011 23:15

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Onder leiding van Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer gaan de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder versterkt met twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, ...

10-04-2011 21:55

Aflevering 8

Doe maar normaal - Aflevering 8

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

03-04-2011 21:55

Aflevering 7

Doe maar normaal - Aflevering 7

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

27-03-2011 22:10

Aflevering 6

Doe maar normaal - Aflevering 6

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

20-03-2011 22:10

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

13-03-2011 22:05

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doe maar normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe maar normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe maar normaal bij Doe maar normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe maar normaal. Heb je een uitzending van Doe maar normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe maar normaal gemist

Satirische popquiz waarin panelleden Arie Koomen, Ricky Koole, Pepijn Lanen en Dennis van der Geest twee teams vormendie tegen elkaar strijden met een gast. Doe maar normaal bestaat uit verschillende rondes. Zo moeten de panelleden inde Clipronde een belangrijke vraag beantwoorden over een clip of artiest. In andere rondes strijden zij om muziekkennisen zijn ze op zoek naar De drie. Bijvoorbeeld drie nummers met een vogel in de titel of drie nummers van een zanger dieJohnny heet. In de Intro-ronde moeten de panelleden het begin van een liedje neurieën en de overige panelleden moetenraden welk liedje het is. Presentatie: Sander Lantinga.

Uitzending gemist van Doe maar normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Doe maar normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-05-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord