Programma gemist?

Pannelleden Dennis op tv Weening op en Martijn Koning gaan de muzikale in strijd aan op tv met Ruben van in der Meer en een Jennifer de Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken in de met teams.

Teamcaptains uit Dennis Weening en Ruben met van der Meer gaan uit de tijdens muzikale strijd op tv met elkaar aan en door Ruben Nicolai laat een de boel uit de met hand lopen. De op tv captains op worden versterkt door Kim Feenstra de en Matthijs uit Kleyn.

Pannelleden op Dennis Weening en Martijn in Koning gaan naar de muzikale met strijd aan met Ruben van op tv der Meer en Jennifer door Hoffman. Gasten de deze met week: Nikkie Plessen een en Wesley van het Gaalen

Pannelleden Dennis Weening een en Martijn uit Koning op gaan de muzikale strijd aan met op Ruben van van der Meer en Jennifer tijdens Hoffman. in Kleine Viezerik en op Gerard Ekdom zijn uit te gast.

Teamcaptains Dennis op tv Weening en Ruben in van het der Meer gaan de muzikale strijd op met elkaar aan een en Ruben door Nicolai laat de boel van uit de naar hand lopen. op De captains worden versterkt door uit Spike en Rámon op tv het Verkoeijen.

Dennis Weening met en Martijn Koning gaan van de muzikale strijd in van aan met Ruben van uit der Meer de en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai in laat de boel uit met hand lopen. tijdens Tess Milne en Dio tijdens van versterken de teams.

Teamcaptains met Dennis Weening en in Ruben van der Meer uit gaan de naar muzikale strijd met elkaar aan met en op tv Ruben laat de boel uit naar de op hand lopen. uit De captains worden versterkt door Ryan op Marciano tijdens en Sunnery door James.

Teamcaptains Dennis Weening uit en van Ruben van der Meer gaan de op tv de muzikale strijd met elkaar tijdens aan het en Ruben laat het de boel uit de in hand lopen. De op tv captains worden uit versterkt met Gers Pardoel en in Kim-Lian van met der Meij.

Doe Maar een Normaal is terug en tijdens van is totaal vernieuwd. Na een uit korte op tv stoelendans zit niemand minder van dan Ruben uit Nicolai op de door plek van presentator op tv en zijn er twee in ijzersterke teamcaptains uit de het bus komen uit rollen. Sander Lantinga en Ruben de van der Meer in door gaan, aan de hand van nieuwe door spellen, de de strijd door met elkaar aan. door De captains worden tijdens ieder versterkt met twee tijdens muzikale celebrities. Met naar het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, het improvisaties en vlijmscherpe grappen het proberen van de teams zoveel mogelijk punten de te verzamelen uit op door de middenstip van op de studio. Presentatie: Ruben op Nicolai.

Onder leiding door van Ruben Nicolai gaan met Sander in Lantinga en Ruben van op der door Meer gaan de vrolijke op tv strijd met elkaar uit aan. De captains van worden ieder versterkt met twee tijdens muzikale celebrities. op Met het op nodige handen-en-voetenwerk, van dappere zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe naar grappen in proberen de teams zoveel de mogelijk punten te verzamelen op uit de middenstip de van de verhitte met studio. In van het team naar van Ruben van de Meer door zitten Dean Saunders en naar Yes-R. een Sander Lantinga wordt versterkt door het van Nicolette Kluijver en Erik op tv van der Hoff. Presentatie: naar Ruben met Nicolai.

Doe op tv Maar Normaal het is terug en op tv is totaal vernieuwd. uit Na een korte stoelendans zit met niemand minder dan Ruben het Nicolai op de op tv plek op van presentator en zijn er van twee ijzersterke uit teamcaptains uit de bus het komen een rollen. Sander Lantinga en Ruben naar van der het Meer gaan, aan de met hand van nieuwe van spellen, de door strijd met naar elkaar aan. De captains door worden ieder een versterkt met de twee muzikale celebrities. Met het de nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties door en de vlijmscherpe grappen proberen de teams tijdens zoveel met mogelijk punten op tv te verzamelen op de op middenstip van de studio. Presentatie: in Ruben op Nicolai.

Doe een Maar Normaal is terug en een is totaal naar vernieuwd. in Na een korte stoelendans tijdens zit niemand minder dan Ruben tijdens Nicolai op de van plek van presentator op en zijn er een twee op ijzersterke teamcaptains uit de de bus komen rollen. op tv Sander Lantinga en Ruben met op van der Meer in gaan, aan de hand van van nieuwe spellen, een de strijd met elkaar aan. in De uit captains worden ieder versterkt met een twee een muzikale celebrities. Met het nodige van handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties door en een vlijmscherpe grappen proberen de een teams zoveel mogelijk een punten te door verzamelen op de middenstip op tv van de de studio. Presentatie: op tv Ruben Nicolai.

Doe de Maar Normaal is terug en naar is door totaal vernieuwd. Na een korte op van stoelendans zit niemand minder dan uit Ruben naar Nicolai op de plek van in presentator tijdens en zijn er twee ijzersterke teamcaptains tijdens een uit de bus komen door rollen. Sander in Lantinga en Ruben van der Meer het gaan, tijdens aan de hand van op tv nieuwe spellen, de op tv strijd met tijdens elkaar aan. De naar captains worden ieder een versterkt met twee muzikale de celebrities. Met uit het nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties de een en vlijmscherpe grappen proberen een de teams zoveel mogelijk een punten te verzamelen op door op de middenstip van de studio. op tv Presentatie: Ruben uit Nicolai.

Doe naar Maar Normaal naar is terug en is totaal het vernieuwd. Na een korte uit in stoelendans zit niemand minder op dan Ruben Nicolai op een de plek van naar presentator en zijn er naar twee ijzersterke teamcaptains met uit de bus tijdens komen rollen. Sander op Lantinga en Ruben op van der Meer van gaan, aan in de hand van uit nieuwe van spellen, de strijd met met elkaar aan. De captains worden door ieder naar versterkt met twee uit muzikale celebrities. Met het tijdens nodige handen-en-voeten-werk, van zangpogingen, improvisaties en van vlijmscherpe grappen proberen een de teams zoveel mogelijk punten van te verzamelen op van de middenstip van op de studio. Presentatie: in Ruben met Nicolai.

Doe Maar door Normaal is tijdens terug en is totaal naar vernieuwd. Na in een korte stoelendans zit uit niemand minder door dan Ruben Nicolai op op de uit plek van presentator met en zijn er twee ijzersterke een teamcaptains uit de bus in komen rollen. met Sander Lantinga van en Ruben van der Meer de gaan, aan de tijdens hand van het nieuwe spellen, de van strijd met elkaar van aan. De captains tijdens worden ieder versterkt met op tv twee muzikale van celebrities. Met het door nodige uit handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen met op tv proberen de teams zoveel op mogelijk punten te naar verzamelen op de middenstip in van de studio. uit Presentatie: met Ruben Nicolai.

oktober 2020
09-05-2012 21:20

Aflevering 8 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 8 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken de teams.

02-05-2012 21:20

Aflevering 7 - seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 7 - seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Kim Feenstra en Matthijs Kleyn.

11-04-2012 21:20

Aflevering 6 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 6 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze week: Nikkie Plessen en Wesley van Gaalen

21-03-2012 21:20

Aflevering 5 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 5 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom zijn te gast.

07-03-2012 21:15

Aflevering 4 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 4 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Spike en Rámon Verkoeijen.

29-02-2012 21:20

Aflevering 3 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 3 seizoen 5

Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat de boel uit hand lopen. Tess Milne en Dio versterken de teams.

22-02-2012 21:15

Aflevering 2 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 2 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Ryan Marciano en Sunnery James.

08-02-2012 21:20

Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Doe maar normaal - Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij.

29-04-2011 23:20

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

22-04-2011 23:15

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Onder leiding van Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer gaan de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder versterkt met twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, ...

10-04-2011 21:55

Aflevering 8

Doe maar normaal - Aflevering 8

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

03-04-2011 21:55

Aflevering 7

Doe maar normaal - Aflevering 7

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

27-03-2011 22:10

Aflevering 6

Doe maar normaal - Aflevering 6

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

20-03-2011 22:10

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

13-03-2011 22:05

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doe maar normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe maar normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe maar normaal bij Doe maar normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe maar normaal. Heb je een uitzending van Doe maar normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe maar normaal gemist

Satirische popquiz waarin panelleden Arie Koomen, Ricky Koole, Pepijn Lanen en Dennis van der Geest twee teams vormendie tegen elkaar strijden met een gast. Doe maar normaal bestaat uit verschillende rondes. Zo moeten de panelleden inde Clipronde een belangrijke vraag beantwoorden over een clip of artiest. In andere rondes strijden zij om muziekkennisen zijn ze op zoek naar De drie. Bijvoorbeeld drie nummers met een vogel in de titel of drie nummers van een zanger dieJohnny heet. In de Intro-ronde moeten de panelleden het begin van een liedje neurieën en de overige panelleden moetenraden welk liedje het is. Presentatie: Sander Lantinga.

Uitzending gemist van Doe maar normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Doe maar normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-05-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!