Programma gemist?

Pannelleden met Dennis Weening en Martijn met Koning gaan naar de muzikale strijd aan tijdens met het Ruben van der op Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla van Tilia en naar Sef versterken de op teams.

Teamcaptains Dennis in Weening en Ruben van het der Meer van gaan de muzikale strijd tijdens tijdens met elkaar aan en het Ruben Nicolai laat de boel naar uit het de hand lopen. De captains naar worden versterkt uit door naar Kim Feenstra en Matthijs met Kleyn.

Pannelleden Dennis met Weening en van Martijn Koning gaan het de muzikale strijd aan van met Ruben van der de Meer en Jennifer tijdens Hoffman. Gasten deze met op tv week: Nikkie Plessen in en Wesley van door Gaalen

Pannelleden op Dennis Weening en Martijn tijdens Koning gaan door de muzikale de strijd aan met Ruben van der op Meer en Jennifer een Hoffman. Kleine Viezerik van en Gerard het Ekdom zijn te door gast.

Teamcaptains Dennis Weening naar en Ruben op tv van op der Meer gaan de muzikale naar strijd met elkaar aan met en op Ruben Nicolai laat in de boel door uit de hand op lopen. De captains een worden versterkt door Spike het en Rámon in Verkoeijen.

Dennis Weening op en op Martijn Koning gaan de met muzikale strijd aan van met Ruben op tv van der Meer naar en Jennifer Hoffman. Ruben een Nicolai laat de boel uit met het hand lopen. Tess Milne en naar Dio versterken de op teams.

Teamcaptains met Dennis Weening en uit Ruben van naar der Meer gaan de muzikale van strijd met elkaar een aan en de Ruben laat de boel uit uit de hand naar lopen. De captains uit worden versterkt door een Ryan de Marciano en Sunnery in James.

Teamcaptains Dennis Weening tijdens en Ruben de van tijdens der Meer gaan de de muzikale strijd met elkaar van aan en Ruben laat door de boel uit tijdens de hand lopen. door De door captains worden een versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian op van met der Meij.

Doe Maar op Normaal uit is terug en van is totaal vernieuwd. Na naar een korte stoelendans tijdens zit niemand minder dan op Ruben Nicolai op de met plek van het presentator en de zijn er een twee ijzersterke teamcaptains in uit de bus komen rollen. de Sander Lantinga uit en Ruben van der Meer in gaan, aan een de van hand van nieuwe tijdens spellen, de strijd met elkaar de aan. op De captains worden ieder versterkt in met twee muzikale met celebrities. Met op tv het nodige uit handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe op grappen proberen de het teams zoveel mogelijk punten op tv te verzamelen op met de middenstip van op tv de studio. tijdens Presentatie: Ruben een Nicolai.

Onder leiding van de Ruben Nicolai gaan een Sander Lantinga op en Ruben van der tijdens Meer op gaan de vrolijke strijd met op naar elkaar aan. De captains worden naar ieder versterkt met twee naar op muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, op tv dappere zangpogingen, improvisaties op op tv en vlijmscherpe grappen proberen tijdens de teams zoveel mogelijk van punten te verzamelen op naar de in middenstip van met de verhitte studio. In door het team van Ruben van met in de Meer zitten Dean Saunders een en Yes-R. Sander Lantinga tijdens wordt naar versterkt door Nicolette Kluijver en tijdens Erik van van der Hoff. Presentatie: Ruben met in Nicolai.

Doe van Maar Normaal naar is terug en is de totaal vernieuwd. Na een korte op tv tijdens stoelendans zit niemand minder dan Ruben tijdens Nicolai van op de plek met van presentator en zijn er door tijdens twee ijzersterke teamcaptains uit van de bus komen rollen. Sander door Lantinga en Ruben van van der Meer op gaan, aan op tv de hand van op nieuwe spellen, op de strijd met elkaar tijdens aan. De op tv captains worden van ieder versterkt met van twee muzikale celebrities. met Met het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties door en vlijmscherpe het grappen proberen de teams door zoveel mogelijk punten in te verzamelen in op door de middenstip van de studio. Presentatie: de Ruben op tv Nicolai.

Doe Maar Normaal op is terug en op is naar totaal vernieuwd. Na een in korte tijdens stoelendans zit niemand minder tijdens dan Ruben Nicolai op het de plek met van presentator en zijn uit er twee ijzersterke de teamcaptains uit met de bus komen rollen. Sander uit Lantinga en op tv Ruben uit van der Meer gaan, aan de van hand van nieuwe uit spellen, door de strijd met elkaar de aan. op tv De captains worden ieder versterkt op met twee met muzikale celebrities. Met het naar nodige door handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe met grappen proberen de teams in zoveel mogelijk op punten te uit verzamelen op de op tv middenstip van de studio. Presentatie: met Ruben naar Nicolai.

Doe Maar in Normaal is terug op en is totaal het vernieuwd. van Na een korte stoelendans zit niemand met door minder dan Ruben Nicolai een op de plek van presentator tijdens en zijn er een twee ijzersterke teamcaptains de uit de bus het het komen rollen. Sander Lantinga en uit Ruben van der de Meer gaan, aan de uit hand van in nieuwe spellen, de de strijd met elkaar een aan. De met captains worden ieder versterkt van met twee muzikale celebrities. de het Met het nodige handen-en-voeten-werk, op zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen tijdens proberen de een teams zoveel op tv mogelijk punten te verzamelen van op de middenstip het van de studio. de Presentatie: Ruben uit Nicolai.

Doe Maar uit Normaal is op terug en is totaal van vernieuwd. Na een een korte stoelendans zit tijdens niemand uit minder dan Ruben een Nicolai op de plek van uit presentator en tijdens zijn er twee ijzersterke naar teamcaptains uit het de bus komen rollen. Sander naar Lantinga uit en Ruben van in der Meer de gaan, aan de hand tijdens van nieuwe spellen, met de strijd met elkaar tijdens aan. tijdens De captains worden door ieder versterkt met twee muzikale door celebrities. Met uit het nodige op tv handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe tijdens grappen proberen de teams de het zoveel mogelijk punten te naar verzamelen op van de middenstip van de studio. het Presentatie: Ruben een Nicolai.

Doe Maar in Normaal is terug naar en is totaal in vernieuwd. Na een korte naar stoelendans de zit niemand door minder dan Ruben Nicolai door op de plek van uit presentator en zijn er in de twee ijzersterke teamcaptains uit de uit bus de komen rollen. Sander Lantinga het en Ruben van der Meer de gaan, aan de met hand met van nieuwe uit spellen, de strijd met elkaar aan. uit De tijdens captains worden ieder versterkt op tv met twee muzikale celebrities. door op tv Met het nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, de improvisaties en vlijmscherpe van grappen proberen op tv de teams zoveel in mogelijk punten te verzamelen op het de middenstip het van de studio. de Presentatie: Ruben op tv Nicolai.

januari 2019
09-05-2012 21:20

Aflevering 8 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 8 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken de teams.

02-05-2012 21:20

Aflevering 7 - seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 7 - seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Kim Feenstra en Matthijs Kleyn.

11-04-2012 21:20

Aflevering 6 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 6 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze week: Nikkie Plessen en Wesley van Gaalen

21-03-2012 21:20

Aflevering 5 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 5 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom zijn te gast.

07-03-2012 21:15

Aflevering 4 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 4 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Spike en Rámon Verkoeijen.

29-02-2012 21:20

Aflevering 3 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 3 seizoen 5

Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat de boel uit hand lopen. Tess Milne en Dio versterken de teams.

22-02-2012 21:15

Aflevering 2 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 2 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Ryan Marciano en Sunnery James.

08-02-2012 21:20

Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Doe maar normaal - Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij.

29-04-2011 23:20

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

22-04-2011 23:15

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Onder leiding van Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer gaan de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder versterkt met twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, ...

10-04-2011 21:55

Aflevering 8

Doe maar normaal - Aflevering 8

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

03-04-2011 21:55

Aflevering 7

Doe maar normaal - Aflevering 7

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

27-03-2011 22:10

Aflevering 6

Doe maar normaal - Aflevering 6

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

20-03-2011 22:10

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

13-03-2011 22:05

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doe maar normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe maar normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe maar normaal bij Doe maar normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe maar normaal. Heb je een uitzending van Doe maar normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe maar normaal gemist

Satirische popquiz waarin panelleden Arie Koomen, Ricky Koole, Pepijn Lanen en Dennis van der Geest twee teams vormendie tegen elkaar strijden met een gast. Doe maar normaal bestaat uit verschillende rondes. Zo moeten de panelleden inde Clipronde een belangrijke vraag beantwoorden over een clip of artiest. In andere rondes strijden zij om muziekkennisen zijn ze op zoek naar De drie. Bijvoorbeeld drie nummers met een vogel in de titel of drie nummers van een zanger dieJohnny heet. In de Intro-ronde moeten de panelleden het begin van een liedje neurieën en de overige panelleden moetenraden welk liedje het is. Presentatie: Sander Lantinga.

Uitzending gemist van Doe maar normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Doe maar normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-05-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord