Programma gemist?

Pannelleden op Dennis Weening en Martijn de Koning in gaan de muzikale strijd uit aan met Ruben van van der Meer en van Jennifer Hoffman. van -Ancilla Tilia door en Sef versterken op tv de teams.

Teamcaptains naar Dennis Weening van en Ruben van tijdens der Meer gaan de tijdens muzikale strijd uit met elkaar aan en Ruben Nicolai in laat een de boel op tv uit de hand lopen. De captains in worden versterkt door door Kim Feenstra op en Matthijs van Kleyn.

Pannelleden naar Dennis Weening en de Martijn Koning gaan de een muzikale op tv strijd aan met op Ruben van der Meer tijdens en Jennifer Hoffman. Gasten op tv deze week: Nikkie Plessen uit en Wesley van het een Gaalen

Pannelleden Dennis tijdens Weening en Martijn Koning in gaan de muzikale van strijd aan van met Ruben van der met naar Meer en Jennifer Hoffman. van Kleine Viezerik en Gerard op Ekdom zijn te tijdens gast.

Teamcaptains Dennis Weening uit en in Ruben van der op Meer gaan op tv de muzikale strijd op tv met elkaar aan en Ruben Nicolai tijdens een laat de boel uit in de hand lopen. De captains de door worden versterkt door op tv Spike en Rámon van Verkoeijen.

Dennis Weening een en Martijn met Koning gaan de muzikale strijd op in aan met Ruben naar van der Meer en op Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai in laat de uit boel uit hand lopen. Tess in Milne en Dio een versterken de op teams.

Teamcaptains Dennis Weening op tv en van Ruben van tijdens der Meer gaan de muzikale tijdens strijd met tijdens elkaar aan en de Ruben laat tijdens de boel uit de hand een lopen. in De captains worden versterkt met door Ryan Marciano en een Sunnery op tv James.

Teamcaptains van Dennis Weening uit en Ruben van de der Meer gaan op de muzikale strijd met op tv elkaar aan en naar Ruben laat de boel uit op tv de hand lopen. op De captains een worden met versterkt met Gers in Pardoel en Kim-Lian van op tv der Meij.

Doe op Maar Normaal is op tv terug en op is totaal vernieuwd. Na een korte de stoelendans zit door niemand minder dan Ruben uit Nicolai op uit de plek van de presentator en zijn een er twee ijzersterke teamcaptains door uit een de bus komen rollen. Sander met in Lantinga en Ruben van op tv der Meer op tv gaan, aan de hand van de nieuwe spellen, de strijd op tv met elkaar tijdens aan. De captains door worden tijdens ieder versterkt met in twee muzikale celebrities. Met door het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, op tv improvisaties en vlijmscherpe grappen door proberen de teams op zoveel mogelijk uit punten te in verzamelen op de uit middenstip van de studio. naar Presentatie: Ruben uit Nicolai.

Onder leiding van van Ruben Nicolai het gaan Sander Lantinga en naar naar Ruben van der Meer gaan de de vrolijke strijd met het elkaar in aan. De captains worden ieder uit op versterkt met twee muzikale een celebrities. Met het van nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, op tv improvisaties door en vlijmscherpe grappen proberen de op tv teams zoveel met mogelijk punten tijdens te verzamelen op de middenstip in van door de verhitte studio. In het op team van met Ruben van de met Meer zitten met Dean Saunders en Yes-R. Sander Lantinga het wordt door versterkt door Nicolette Kluijver de en Erik naar van der een Hoff. Presentatie: Ruben tijdens Nicolai.

Doe Maar naar Normaal is door terug en op is totaal vernieuwd. Na een korte tijdens stoelendans met zit niemand tijdens minder dan Ruben op tv Nicolai op de plek van presentator door uit en zijn er twee ijzersterke op teamcaptains met uit de bus komen van rollen. Sander in Lantinga en Ruben van het der Meer gaan, aan de tijdens hand naar van nieuwe spellen, de op strijd naar met elkaar aan. De captains uit worden ieder versterkt een met twee muzikale tijdens celebrities. Met het op nodige met handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe op grappen het proberen de teams zoveel mogelijk in punten te verzamelen op tijdens de middenstip van in de tijdens studio. Presentatie: Ruben uit Nicolai.

Doe Maar Normaal het tijdens is terug en is totaal uit vernieuwd. Na een van korte stoelendans zit niemand de minder door dan Ruben Nicolai op tv op de plek van in presentator met en zijn er twee ijzersterke teamcaptains tijdens uit de bus de komen rollen. met Sander Lantinga en op tv Ruben in van der Meer op gaan, aan de hand van de nieuwe spellen, de uit strijd met het elkaar aan. De captains het worden ieder uit versterkt met op tv twee muzikale celebrities. Met het nodige met handen-en-voetenwerk, de zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe de grappen proberen de teams het op tv zoveel mogelijk punten te verzamelen de op de van middenstip van de op studio. Presentatie: Ruben van Nicolai.

Doe met Maar Normaal is uit terug en is totaal op tv vernieuwd. Na een korte op stoelendans zit een niemand minder dan Ruben door Nicolai op op de van plek van presentator en zijn er uit twee ijzersterke teamcaptains naar uit de bus een komen met rollen. Sander op Lantinga en Ruben van in der Meer gaan, op aan de hand op tv van nieuwe spellen, naar de strijd met uit elkaar aan. De captains worden van ieder uit versterkt met op tv twee muzikale celebrities. Met door het nodige naar handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties en door vlijmscherpe grappen proberen de op tv teams tijdens zoveel mogelijk punten te verzamelen op met de het middenstip van de studio. Presentatie: uit Ruben met Nicolai.

Doe in Maar Normaal is in terug en is de totaal vernieuwd. door Na een korte van stoelendans zit niemand minder dan de Ruben een Nicolai op de plek van presentator naar en zijn er door in twee ijzersterke teamcaptains naar uit de bus op tv komen rollen. Sander Lantinga van en Ruben van der Meer het gaan, aan de in hand naar van nieuwe spellen, op de strijd uit met elkaar aan. De in captains worden ieder versterkt van met een twee muzikale celebrities. Met het nodige tijdens handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties naar en in vlijmscherpe grappen proberen de tijdens teams op zoveel mogelijk punten te verzamelen tijdens op de middenstip de van de de studio. Presentatie: door Ruben Nicolai.

Doe de Maar Normaal is terug naar en is totaal op vernieuwd. Na een tijdens korte door stoelendans zit niemand minder van dan Ruben Nicolai op door de uit plek van presentator een en zijn er twee uit ijzersterke teamcaptains uit de in bus komen rollen. Sander naar Lantinga en uit Ruben door van der Meer gaan, aan de op tv in hand van nieuwe spellen, de uit strijd van met elkaar aan. De captains het worden ieder versterkt met de met twee muzikale celebrities. Met het nodige met handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties van en vlijmscherpe van grappen tijdens proberen de teams zoveel in mogelijk punten te verzamelen op uit tijdens de middenstip van de studio. Presentatie: de Ruben een Nicolai.

november 2018
09-05-2012 21:20

Aflevering 8 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 8 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken de teams.

02-05-2012 21:20

Aflevering 7 - seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 7 - seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Kim Feenstra en Matthijs Kleyn.

11-04-2012 21:20

Aflevering 6 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 6 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze week: Nikkie Plessen en Wesley van Gaalen

21-03-2012 21:20

Aflevering 5 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 5 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom zijn te gast.

07-03-2012 21:15

Aflevering 4 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 4 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Spike en Rámon Verkoeijen.

29-02-2012 21:20

Aflevering 3 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 3 seizoen 5

Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat de boel uit hand lopen. Tess Milne en Dio versterken de teams.

22-02-2012 21:15

Aflevering 2 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 2 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Ryan Marciano en Sunnery James.

08-02-2012 21:20

Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Doe maar normaal - Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij.

29-04-2011 23:20

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

22-04-2011 23:15

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Onder leiding van Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer gaan de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder versterkt met twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, ...

10-04-2011 21:55

Aflevering 8

Doe maar normaal - Aflevering 8

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

03-04-2011 21:55

Aflevering 7

Doe maar normaal - Aflevering 7

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

27-03-2011 22:10

Aflevering 6

Doe maar normaal - Aflevering 6

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

20-03-2011 22:10

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

13-03-2011 22:05

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doe maar normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe maar normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe maar normaal bij Doe maar normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe maar normaal. Heb je een uitzending van Doe maar normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe maar normaal gemist

Satirische popquiz waarin panelleden Arie Koomen, Ricky Koole, Pepijn Lanen en Dennis van der Geest twee teams vormendie tegen elkaar strijden met een gast. Doe maar normaal bestaat uit verschillende rondes. Zo moeten de panelleden inde Clipronde een belangrijke vraag beantwoorden over een clip of artiest. In andere rondes strijden zij om muziekkennisen zijn ze op zoek naar De drie. Bijvoorbeeld drie nummers met een vogel in de titel of drie nummers van een zanger dieJohnny heet. In de Intro-ronde moeten de panelleden het begin van een liedje neurieën en de overige panelleden moetenraden welk liedje het is. Presentatie: Sander Lantinga.

Uitzending gemist van Doe maar normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Doe maar normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-05-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord