Programma gemist?

Pannelleden op Dennis Weening en Martijn Koning door gaan de een muzikale strijd aan met naar op Ruben van der door Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla in Tilia en een Sef versterken de op teams.

Teamcaptains Dennis naar Weening de en Ruben van der Meer door gaan de muzikale het strijd naar met elkaar aan en Ruben met Nicolai op laat de boel uit het de hand lopen. De captains in van worden versterkt door Kim Feenstra tijdens en het Matthijs Kleyn.

Pannelleden met Dennis Weening en Martijn in Koning gaan de in muzikale strijd aan met op tv Ruben van het der Meer en de Jennifer Hoffman. op tv Gasten deze op tv week: Nikkie Plessen en Wesley het van van Gaalen

Pannelleden Dennis in Weening en Martijn Koning op gaan uit de muzikale naar strijd aan met Ruben van met der Meer en op Jennifer Hoffman. Kleine met Viezerik het en Gerard Ekdom zijn te met gast.

Teamcaptains Dennis tijdens Weening naar en Ruben van der in Meer gaan de naar muzikale strijd het met elkaar aan naar en Ruben Nicolai laat de de boel uit de de hand lopen. De een captains op tv worden versterkt door Spike en Rámon met de Verkoeijen.

Dennis naar Weening en door Martijn Koning gaan de muzikale een strijd aan van met Ruben van der op tv Meer naar en Jennifer Hoffman. Ruben met Nicolai laat de door boel uit hand uit lopen. Tess Milne en Dio door versterken de naar teams.

Teamcaptains een Dennis Weening naar en Ruben van door der Meer gaan door de muzikale strijd met elkaar aan naar en Ruben laat op de boel van uit de hand naar lopen. De captains een worden versterkt door op Ryan naar Marciano en Sunnery tijdens James.

Teamcaptains Dennis Weening met en Ruben van tijdens der het Meer gaan de muzikale strijd het op met elkaar aan en uit Ruben laat de boel uit in de hand lopen. het De captains door worden uit versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van van uit der Meij.

Doe uit Maar Normaal is terug en van is naar totaal vernieuwd. Na een korte in stoelendans zit op niemand minder dan Ruben met Nicolai op de tijdens plek op tv van presentator en zijn er de twee ijzersterke tijdens teamcaptains een uit de bus komen rollen. door Sander Lantinga en Ruben uit tijdens van der Meer gaan, aan de van hand een van nieuwe spellen, de de strijd met elkaar aan. tijdens van De captains worden ieder versterkt in met twee muzikale celebrities. van Met een het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties de en vlijmscherpe grappen uit proberen door de teams zoveel op mogelijk punten te verzamelen op de de middenstip van op naar de studio. Presentatie: een Ruben Nicolai.

Onder met leiding van Ruben Nicolai op gaan een Sander Lantinga en Ruben door van der van Meer gaan de vrolijke strijd uit met naar elkaar aan. De een captains worden ieder het versterkt met twee muzikale celebrities. de Met het nodige handen-en-voetenwerk, in op dappere zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe het grappen proberen op de teams zoveel mogelijk punten uit te verzamelen het op tijdens de middenstip van de verhitte studio. in In het in team van Ruben van het op de Meer zitten Dean Saunders en op Yes-R. een Sander Lantinga wordt versterkt door met Nicolette de Kluijver en Erik van der in Hoff. een Presentatie: Ruben van Nicolai.

Doe op Maar Normaal op tv is terug en is totaal van vernieuwd. het Na een korte stoelendans met zit niemand minder dan tijdens Ruben Nicolai met op de plek van met presentator en zijn er tijdens twee ijzersterke de teamcaptains door uit de bus komen op tv rollen. Sander door Lantinga en Ruben van der Meer op tv gaan, aan de een hand van nieuwe het spellen, de strijd de met elkaar aan. de uit De captains worden op ieder versterkt met in twee muzikale celebrities. Met het nodige door op tv handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen op tv proberen met de teams zoveel mogelijk in punten te verzamelen op van de middenstip de van de studio. Presentatie: naar Ruben tijdens Nicolai.

Doe Maar Normaal op tv is terug een en het is totaal vernieuwd. Na een uit korte stoelendans zit niemand op minder door dan Ruben Nicolai op de een plek door van presentator de en zijn er twee ijzersterke in teamcaptains uit de bus naar komen het rollen. Sander Lantinga door en Ruben van tijdens der Meer gaan, aan de door hand van door nieuwe spellen, door de strijd met naar elkaar aan. uit De captains worden een ieder versterkt met twee muzikale het celebrities. Met het tijdens nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties naar en vlijmscherpe met grappen de proberen de teams zoveel mogelijk naar punten met te verzamelen op de middenstip op tv van uit de studio. Presentatie: de Ruben Nicolai.

Doe door Maar Normaal is terug en op de is totaal vernieuwd. Na een naar korte stoelendans zit door niemand minder uit dan Ruben Nicolai op de in plek van presentator op tv op tv en zijn er twee een ijzersterke teamcaptains op tv uit de bus komen rollen. op Sander door Lantinga en Ruben van der Meer op gaan, aan de met hand naar van nieuwe spellen, de de strijd met elkaar op aan. De met captains worden ieder versterkt met op twee muzikale celebrities. het Met een het nodige handen-en-voeten-werk, de zangpogingen, improvisaties en naar vlijmscherpe grappen proberen de van teams zoveel tijdens mogelijk punten te verzamelen met op de op tv middenstip van de het studio. Presentatie: in Ruben Nicolai.

Doe Maar tijdens Normaal is terug in en door is totaal vernieuwd. de Na een korte stoelendans zit een niemand minder van dan Ruben Nicolai op de tijdens plek in van presentator en op tv zijn er in twee ijzersterke teamcaptains de uit de bus komen rollen. het Sander Lantinga en tijdens Ruben door van der Meer gaan, uit aan de hand door van nieuwe spellen, de naar strijd de met elkaar aan. op De captains worden ieder met versterkt met twee tijdens muzikale celebrities. naar Met het nodige handen-en-voeten-werk, van zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen een proberen de teams met de zoveel mogelijk punten te verzamelen op tijdens de middenstip van een de tijdens studio. Presentatie: Ruben in Nicolai.

Doe naar Maar Normaal is terug en een is op totaal vernieuwd. Na een op tv korte een stoelendans zit niemand met minder dan Ruben het Nicolai op de plek van presentator van in en zijn er uit twee ijzersterke teamcaptains uit de van bus komen op tv rollen. Sander Lantinga en van Ruben van der met Meer van gaan, aan de hand van nieuwe het tijdens spellen, de strijd een met elkaar aan. naar De captains worden door ieder versterkt met het twee muzikale celebrities. Met het tijdens nodige handen-en-voeten-werk, met zangpogingen, improvisaties en op vlijmscherpe grappen proberen de teams een zoveel mogelijk punten in de te verzamelen op op de middenstip van door de studio. Presentatie: Ruben het Nicolai.

maart 2021
09-05-2012 21:20

Aflevering 8 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 8 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken de teams.

02-05-2012 21:20

Aflevering 7 - seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 7 - seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Kim Feenstra en Matthijs Kleyn.

11-04-2012 21:20

Aflevering 6 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 6 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze week: Nikkie Plessen en Wesley van Gaalen

21-03-2012 21:20

Aflevering 5 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 5 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom zijn te gast.

07-03-2012 21:15

Aflevering 4 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 4 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Spike en Rámon Verkoeijen.

29-02-2012 21:20

Aflevering 3 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 3 seizoen 5

Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat de boel uit hand lopen. Tess Milne en Dio versterken de teams.

22-02-2012 21:15

Aflevering 2 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 2 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Ryan Marciano en Sunnery James.

08-02-2012 21:20

Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Doe maar normaal - Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij.

29-04-2011 23:20

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

22-04-2011 23:15

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Onder leiding van Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer gaan de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder versterkt met twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, ...

10-04-2011 21:55

Aflevering 8

Doe maar normaal - Aflevering 8

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

03-04-2011 21:55

Aflevering 7

Doe maar normaal - Aflevering 7

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

27-03-2011 22:10

Aflevering 6

Doe maar normaal - Aflevering 6

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

20-03-2011 22:10

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

13-03-2011 22:05

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doe maar normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe maar normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe maar normaal bij Doe maar normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe maar normaal. Heb je een uitzending van Doe maar normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe maar normaal gemist

Satirische popquiz waarin panelleden Arie Koomen, Ricky Koole, Pepijn Lanen en Dennis van der Geest twee teams vormendie tegen elkaar strijden met een gast. Doe maar normaal bestaat uit verschillende rondes. Zo moeten de panelleden inde Clipronde een belangrijke vraag beantwoorden over een clip of artiest. In andere rondes strijden zij om muziekkennisen zijn ze op zoek naar De drie. Bijvoorbeeld drie nummers met een vogel in de titel of drie nummers van een zanger dieJohnny heet. In de Intro-ronde moeten de panelleden het begin van een liedje neurieën en de overige panelleden moetenraden welk liedje het is. Presentatie: Sander Lantinga.

Uitzending gemist van Doe maar normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Doe maar normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-05-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!