Programma gemist?

Pannelleden tijdens Dennis Weening op tv en Martijn Koning gaan de muzikale uit strijd op tv aan met Ruben in van der Meer door en Jennifer Hoffman. -Ancilla tijdens Tilia en Sef met versterken de op tv teams.

Teamcaptains Dennis op tv Weening en Ruben tijdens van der Meer gaan op de muzikale uit strijd met elkaar aan uit en Ruben een Nicolai laat de boel een met uit de hand lopen. De captains met tijdens worden versterkt door Kim door Feenstra en Matthijs de Kleyn.

Pannelleden door Dennis Weening met en Martijn Koning met gaan de muzikale met strijd aan met Ruben van der van Meer op en Jennifer Hoffman. Gasten deze naar week: Nikkie van Plessen en Wesley tijdens van op tv Gaalen

Pannelleden een Dennis Weening tijdens en Martijn Koning naar gaan de muzikale strijd aan met door Ruben van der in Meer met en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik van en uit Gerard Ekdom zijn te op gast.

Teamcaptains tijdens Dennis Weening van en Ruben van der Meer gaan door de in muzikale strijd met elkaar aan van en naar Ruben Nicolai laat de op tv boel op tv uit de hand lopen. De captains door van worden versterkt door Spike op en Rámon op tv Verkoeijen.

Dennis Weening en op tv door Martijn Koning gaan de tijdens muzikale strijd aan het met Ruben van tijdens der Meer en uit Jennifer Hoffman. Ruben tijdens Nicolai laat met de boel uit hand lopen. de Tess van Milne en Dio versterken de een teams.

Teamcaptains tijdens Dennis Weening en Ruben uit van een der Meer gaan een de muzikale strijd met elkaar door aan en Ruben in laat de boel het uit door de hand lopen. De uit captains worden versterkt door Ryan op Marciano en Sunnery uit een James.

Teamcaptains Dennis Weening tijdens en uit Ruben van met der Meer gaan de muzikale strijd in met op elkaar aan en Ruben het laat met de boel uit tijdens de hand lopen. het De captains worden door versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian de van der uit Meij.

Doe uit Maar Normaal de is terug en is totaal vernieuwd. naar Na een van korte stoelendans zit naar niemand minder dan Ruben een de Nicolai op de plek uit van presentator en zijn van er twee tijdens ijzersterke teamcaptains uit de met bus een komen rollen. Sander Lantinga van en Ruben van der het Meer gaan, van aan de hand van door nieuwe spellen, de strijd op tv met elkaar aan. naar De captains op worden van ieder versterkt met op twee muzikale celebrities. Met het het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties uit en vlijmscherpe een grappen proberen met de teams zoveel tijdens mogelijk punten te verzamelen op het de middenstip van het met de studio. Presentatie: in Ruben Nicolai.

Onder leiding uit van Ruben Nicolai gaan door Sander Lantinga de en Ruben door van der Meer op gaan de op tv vrolijke strijd met elkaar op aan. De captains worden het ieder versterkt met twee van in muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, tijdens dappere zangpogingen, de improvisaties en vlijmscherpe grappen uit proberen de teams in zoveel mogelijk punten met te verzamelen op op tv de middenstip van op de het verhitte studio. In het team op tv met van Ruben van de Meer op tv zitten Dean Saunders en in Yes-R. Sander Lantinga in uit wordt versterkt door Nicolette het Kluijver en op Erik van der Hoff. Presentatie: Ruben uit naar Nicolai.

Doe op Maar Normaal de is terug en is totaal een vernieuwd. de Na een korte uit stoelendans zit niemand de minder dan Ruben Nicolai op door de plek van in presentator en de zijn er twee tijdens ijzersterke teamcaptains uit de bus door komen uit rollen. Sander het Lantinga en Ruben van der op tv Meer gaan, aan op de hand de van nieuwe in spellen, de strijd met elkaar aan. de in De captains worden ieder versterkt tijdens met twee muzikale uit celebrities. uit Met het nodige handen-en-voetenwerk, een zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen van proberen de teams uit zoveel het mogelijk punten te verzamelen uit op de middenstip van tijdens de in studio. Presentatie: Ruben door Nicolai.

Doe naar Maar Normaal is een terug en is totaal vernieuwd. uit Na een een korte stoelendans zit niemand in een minder dan Ruben Nicolai op tijdens de plek van presentator met en een zijn er twee ijzersterke teamcaptains tijdens uit de op bus komen tijdens rollen. Sander Lantinga en Ruben een van der met Meer gaan, aan de de hand van nieuwe uit spellen, de tijdens strijd met elkaar tijdens aan. uit De captains worden ieder op tv versterkt met twee van muzikale celebrities. Met een het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties het en vlijmscherpe grappen de van proberen de teams uit zoveel mogelijk punten uit te verzamelen op de het middenstip van de studio. Presentatie: de Ruben het Nicolai.

Doe Maar Normaal op tv is terug op en is een totaal vernieuwd. tijdens Na een korte stoelendans zit niemand een van minder dan Ruben Nicolai met op de plek van presentator uit en het zijn er twee in ijzersterke teamcaptains uit de met bus komen rollen. een Sander Lantinga tijdens en Ruben de van der Meer tijdens gaan, aan de hand van naar nieuwe tijdens spellen, de strijd met elkaar in aan. De captains worden door ieder door versterkt met twee een muzikale celebrities. Met het nodige van handen-en-voeten-werk, het zangpogingen, improvisaties en tijdens vlijmscherpe grappen het proberen de teams zoveel mogelijk punten uit naar te verzamelen op uit de middenstip van de tijdens studio. Presentatie: op tv Ruben Nicolai.

Doe de Maar Normaal op is terug en is totaal naar vernieuwd. Na een het korte stoelendans zit niemand een op tv minder dan Ruben Nicolai naar op de met plek van presentator en zijn er met met twee ijzersterke teamcaptains uit de bus van naar komen rollen. Sander Lantinga en op Ruben van het der Meer gaan, aan de van hand van nieuwe door spellen, naar de strijd met elkaar aan. op op De captains worden ieder versterkt een met een twee muzikale celebrities. Met een het nodige naar handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties de en vlijmscherpe grappen proberen de op teams het zoveel mogelijk punten een te verzamelen op de middenstip uit van de studio. Presentatie: naar Ruben op tv Nicolai.

Doe het Maar Normaal is terug tijdens en is totaal een vernieuwd. Na een korte op stoelendans zit niemand tijdens minder dan de Ruben Nicolai op de in plek van de presentator tijdens en zijn er twee ijzersterke teamcaptains tijdens de uit de bus komen tijdens rollen. Sander Lantinga op tv en Ruben van in der Meer gaan, aan de de hand van nieuwe een van spellen, de strijd in met elkaar aan. De door captains worden van ieder versterkt met van twee muzikale celebrities. Met het het nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties een en een vlijmscherpe grappen proberen de een teams zoveel mogelijk punten naar te verzamelen op op tv de middenstip van door de studio. door Presentatie: Ruben met Nicolai.

juli 2020
09-05-2012 21:20

Aflevering 8 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 8 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken de teams.

02-05-2012 21:20

Aflevering 7 - seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 7 - seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Kim Feenstra en Matthijs Kleyn.

11-04-2012 21:20

Aflevering 6 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 6 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze week: Nikkie Plessen en Wesley van Gaalen

21-03-2012 21:20

Aflevering 5 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 5 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom zijn te gast.

07-03-2012 21:15

Aflevering 4 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 4 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Spike en Rámon Verkoeijen.

29-02-2012 21:20

Aflevering 3 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 3 seizoen 5

Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat de boel uit hand lopen. Tess Milne en Dio versterken de teams.

22-02-2012 21:15

Aflevering 2 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 2 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Ryan Marciano en Sunnery James.

08-02-2012 21:20

Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Doe maar normaal - Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij.

29-04-2011 23:20

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

22-04-2011 23:15

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Onder leiding van Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer gaan de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder versterkt met twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, ...

10-04-2011 21:55

Aflevering 8

Doe maar normaal - Aflevering 8

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

03-04-2011 21:55

Aflevering 7

Doe maar normaal - Aflevering 7

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

27-03-2011 22:10

Aflevering 6

Doe maar normaal - Aflevering 6

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

20-03-2011 22:10

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

13-03-2011 22:05

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doe maar normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe maar normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe maar normaal bij Doe maar normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe maar normaal. Heb je een uitzending van Doe maar normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe maar normaal gemist

Satirische popquiz waarin panelleden Arie Koomen, Ricky Koole, Pepijn Lanen en Dennis van der Geest twee teams vormendie tegen elkaar strijden met een gast. Doe maar normaal bestaat uit verschillende rondes. Zo moeten de panelleden inde Clipronde een belangrijke vraag beantwoorden over een clip of artiest. In andere rondes strijden zij om muziekkennisen zijn ze op zoek naar De drie. Bijvoorbeeld drie nummers met een vogel in de titel of drie nummers van een zanger dieJohnny heet. In de Intro-ronde moeten de panelleden het begin van een liedje neurieën en de overige panelleden moetenraden welk liedje het is. Presentatie: Sander Lantinga.

Uitzending gemist van Doe maar normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Doe maar normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-05-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!