Programma gemist?

Pannelleden uit Dennis Weening met en Martijn Koning gaan de muzikale door strijd aan met een op Ruben van der Meer en Jennifer door Hoffman. -Ancilla Tilia het naar en Sef versterken het de teams.

Teamcaptains Dennis op Weening en met Ruben van der uit Meer gaan de muzikale het strijd met elkaar uit aan en Ruben van Nicolai laat een de boel uit de hand met lopen. De op tv captains de worden versterkt door in Kim Feenstra en Matthijs naar Kleyn.

Pannelleden op tv Dennis Weening en Martijn van Koning gaan de tijdens muzikale strijd op tv aan met door Ruben van der op Meer en Jennifer uit Hoffman. Gasten deze week: op tv Nikkie Plessen de en Wesley van een Gaalen

Pannelleden Dennis Weening van door en Martijn Koning naar gaan de muzikale strijd in aan met Ruben het van der Meer en Jennifer van Hoffman. een Kleine Viezerik en Gerard Ekdom een zijn te op tv gast.

Teamcaptains Dennis het Weening en in Ruben van der Meer gaan het op de muzikale strijd met uit elkaar aan en op Ruben Nicolai laat tijdens de boel uit met de hand lopen. De het captains worden versterkt met door de Spike en Rámon tijdens Verkoeijen.

Dennis door Weening en Martijn Koning gaan op de door muzikale strijd aan met Ruben een van op der Meer en Jennifer uit Hoffman. Ruben op Nicolai laat de met boel uit hand lopen. Tess van Milne en Dio uit versterken de de teams.

Teamcaptains een Dennis Weening naar en Ruben van der op tv Meer gaan naar de muzikale strijd met het elkaar aan en Ruben tijdens laat de door boel uit de hand naar lopen. De captains tijdens worden versterkt door Ryan door Marciano en Sunnery uit een James.

Teamcaptains van Dennis Weening tijdens en Ruben van der een Meer gaan op de muzikale strijd een met elkaar aan door en Ruben laat de boel uit een de hand lopen. op tv De met captains worden van versterkt met Gers Pardoel en het Kim-Lian uit van der Meij.

Doe Maar Normaal naar is terug en uit uit is totaal vernieuwd. Na de een korte stoelendans zit niemand door minder uit dan Ruben Nicolai op uit de in plek van presentator en op tv zijn er twee een ijzersterke teamcaptains uit de bus uit komen rollen. van Sander Lantinga en Ruben een van der op tv Meer gaan, van aan de het hand van nieuwe op tv spellen, de strijd met elkaar aan. met De captains worden de in ieder versterkt met twee door muzikale celebrities. tijdens Met het nodige handen-en-voetenwerk, een zangpogingen, improvisaties op en vlijmscherpe grappen proberen naar de teams zoveel naar mogelijk punten te verzamelen uit op de op middenstip van de studio. Presentatie: door Ruben het Nicolai.

Onder leiding van uit Ruben tijdens Nicolai gaan Sander Lantinga een en met Ruben van der Meer door gaan de vrolijke strijd uit met elkaar aan. een De captains worden ieder op versterkt met twee een muzikale celebrities. Met naar het nodige in handen-en-voetenwerk, uit dappere zangpogingen, improvisaties in en vlijmscherpe grappen proberen de door teams zoveel mogelijk punten tijdens te een verzamelen op de middenstip naar van de verhitte studio. tijdens In op het team van Ruben van tijdens door de Meer zitten Dean Saunders en uit Yes-R. de Sander Lantinga wordt tijdens versterkt door uit Nicolette Kluijver en door Erik van der Hoff. Presentatie: Ruben met op Nicolai.

Doe naar Maar Normaal is terug en met naar is totaal vernieuwd. Na een naar korte stoelendans een zit niemand het minder dan Ruben Nicolai met op de plek van presentator naar en zijn uit er twee ijzersterke tijdens teamcaptains uit het de bus komen de rollen. Sander Lantinga en op tv Ruben van der op Meer gaan, aan een de op tv hand van nieuwe op spellen, de strijd met een elkaar aan. De de captains worden ieder versterkt met van twee muzikale tijdens celebrities. Met van het nodige handen-en-voetenwerk, in zangpogingen, improvisaties door en vlijmscherpe grappen proberen de teams op zoveel mogelijk in punten te op verzamelen op de middenstip op van de studio. van Presentatie: Ruben in Nicolai.

Doe Maar uit Normaal is op terug en is totaal vernieuwd. met Na een de korte stoelendans zit van niemand minder dan Ruben uit Nicolai naar op de plek in van presentator en zijn er in twee ijzersterke teamcaptains op uit de de bus komen het rollen. Sander Lantinga en Ruben naar van der Meer op tv gaan, aan de de hand van nieuwe met van spellen, de strijd door met elkaar aan. De captains worden in ieder versterkt de met twee op muzikale celebrities. Met het een nodige in handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen de proberen tijdens de teams zoveel mogelijk het punten een te verzamelen op de van middenstip van de naar studio. Presentatie: Ruben op Nicolai.

Doe Maar Normaal door is terug op en is met totaal vernieuwd. tijdens Na een korte stoelendans zit de niemand de minder dan Ruben Nicolai een op de plek van naar presentator en zijn er door in twee ijzersterke teamcaptains uit uit de bus tijdens komen rollen. Sander Lantinga en het Ruben van der het Meer in gaan, aan de door hand van nieuwe met spellen, de strijd met naar elkaar aan. De een captains worden ieder versterkt met door een twee muzikale celebrities. naar Met het nodige het handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties met en vlijmscherpe grappen proberen de op tv teams van zoveel mogelijk punten te op tv verzamelen op de middenstip van met de een studio. Presentatie: Ruben in Nicolai.

Doe Maar Normaal met met is terug en uit is totaal vernieuwd. Na een korte met stoelendans zit van niemand minder dan Ruben tijdens in Nicolai op de plek van presentator de en zijn de er twee ijzersterke uit teamcaptains uit de een bus naar komen rollen. Sander Lantinga en met Ruben van tijdens der Meer gaan, aan de uit hand de van nieuwe spellen, de strijd naar met elkaar aan. het met De captains worden het ieder versterkt met twee tijdens muzikale celebrities. Met het nodige de handen-en-voeten-werk, door zangpogingen, improvisaties op tv en vlijmscherpe grappen op tv proberen de teams zoveel uit mogelijk punten op tv te verzamelen op de middenstip van naar in de studio. Presentatie: Ruben door Nicolai.

Doe Maar tijdens Normaal is terug en met is totaal de vernieuwd. Na op tv een korte stoelendans door zit niemand uit minder dan Ruben tijdens Nicolai op de plek op tv van presentator tijdens en zijn er twee uit ijzersterke teamcaptains uit het de bus komen rollen. door Sander Lantinga en het Ruben van het der Meer gaan, de aan de hand van naar nieuwe spellen, met de strijd met met elkaar aan. met De captains worden ieder versterkt met het twee muzikale celebrities. in tijdens Met het nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties op en tijdens vlijmscherpe grappen proberen in de teams het zoveel mogelijk punten te door verzamelen op de middenstip in van de studio. Presentatie: van Ruben van Nicolai.

augustus 2019
09-05-2012 21:20

Aflevering 8 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 8 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken de teams.

02-05-2012 21:20

Aflevering 7 - seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 7 - seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Kim Feenstra en Matthijs Kleyn.

11-04-2012 21:20

Aflevering 6 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 6 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze week: Nikkie Plessen en Wesley van Gaalen

21-03-2012 21:20

Aflevering 5 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 5 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom zijn te gast.

07-03-2012 21:15

Aflevering 4 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 4 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Spike en Rámon Verkoeijen.

29-02-2012 21:20

Aflevering 3 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 3 seizoen 5

Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat de boel uit hand lopen. Tess Milne en Dio versterken de teams.

22-02-2012 21:15

Aflevering 2 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 2 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Ryan Marciano en Sunnery James.

08-02-2012 21:20

Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Doe maar normaal - Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij.

29-04-2011 23:20

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

22-04-2011 23:15

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Onder leiding van Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer gaan de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder versterkt met twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, ...

10-04-2011 21:55

Aflevering 8

Doe maar normaal - Aflevering 8

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

03-04-2011 21:55

Aflevering 7

Doe maar normaal - Aflevering 7

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

27-03-2011 22:10

Aflevering 6

Doe maar normaal - Aflevering 6

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

20-03-2011 22:10

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

13-03-2011 22:05

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doe maar normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe maar normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe maar normaal bij Doe maar normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe maar normaal. Heb je een uitzending van Doe maar normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe maar normaal gemist

Satirische popquiz waarin panelleden Arie Koomen, Ricky Koole, Pepijn Lanen en Dennis van der Geest twee teams vormendie tegen elkaar strijden met een gast. Doe maar normaal bestaat uit verschillende rondes. Zo moeten de panelleden inde Clipronde een belangrijke vraag beantwoorden over een clip of artiest. In andere rondes strijden zij om muziekkennisen zijn ze op zoek naar De drie. Bijvoorbeeld drie nummers met een vogel in de titel of drie nummers van een zanger dieJohnny heet. In de Intro-ronde moeten de panelleden het begin van een liedje neurieën en de overige panelleden moetenraden welk liedje het is. Presentatie: Sander Lantinga.

Uitzending gemist van Doe maar normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Doe maar normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-05-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord