Programma gemist?

Pannelleden met Dennis Weening en door Martijn Koning gaan de de muzikale de strijd aan met Ruben van der het Meer een en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia een en Sef tijdens versterken de de teams.

Teamcaptains op Dennis Weening het en Ruben van met der Meer gaan de door muzikale strijd het met elkaar aan en op Ruben Nicolai laat een de boel het uit de hand lopen. De captains op tv worden versterkt van door op tv Kim Feenstra en Matthijs met Kleyn.

Pannelleden op Dennis Weening en Martijn Koning in op tv gaan de muzikale strijd aan met op Ruben van der met Meer en de Jennifer op Hoffman. Gasten deze in week: Nikkie Plessen en Wesley van uit op tv Gaalen

Pannelleden een Dennis Weening op tv en Martijn Koning gaan de uit muzikale van strijd aan met Ruben van de der van Meer en Jennifer op tv Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard naar Ekdom een zijn te gast.

Teamcaptains Dennis Weening van en Ruben van van der met Meer gaan de muzikale strijd van met in elkaar aan door en Ruben Nicolai van laat de boel uit de naar hand lopen. met De captains worden versterkt door met Spike een en Rámon op Verkoeijen.

Dennis Weening en op tv Martijn Koning gaan de de in muzikale strijd aan met tijdens Ruben van uit der Meer en Jennifer Hoffman. het Ruben Nicolai laat tijdens de met boel uit hand een lopen. Tess Milne en Dio tijdens versterken de van teams.

Teamcaptains Dennis Weening naar tijdens en Ruben van de der Meer gaan de muzikale met strijd met elkaar aan een en met Ruben laat de naar boel uit de hand lopen. met De tijdens captains worden een versterkt door Ryan op tv Marciano en Sunnery met James.

Teamcaptains Dennis Weening uit een en Ruben van uit der Meer gaan de muzikale strijd op tv met naar elkaar aan en Ruben op laat de boel uit door de hand op lopen. De het captains worden versterkt met Gers in Pardoel en Kim-Lian de van der de Meij.

Doe de Maar Normaal is terug en van is totaal vernieuwd. een Na met een korte stoelendans zit op tv niemand minder dan het Ruben Nicolai de op de plek van presentator in en zijn er in twee ijzersterke naar teamcaptains op tv uit de bus in komen rollen. Sander Lantinga en tijdens Ruben van der uit Meer gaan, aan de met uit hand van nieuwe op tv spellen, de strijd met van elkaar aan. De captains uit worden ieder met versterkt met twee muzikale het celebrities. Met het nodige uit handen-en-voetenwerk, tijdens zangpogingen, improvisaties en op tv vlijmscherpe grappen het proberen de teams zoveel mogelijk punten de te verzamelen op door tijdens de middenstip van de uit studio. Presentatie: Ruben door Nicolai.

Onder leiding van de Ruben Nicolai van gaan Sander Lantinga en op tv Ruben van op der Meer gaan op tv de naar vrolijke strijd met elkaar naar aan. De tijdens captains worden ieder versterkt met tijdens twee van muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, door dappere zangpogingen, uit improvisaties naar en vlijmscherpe grappen proberen met de teams zoveel de mogelijk punten met te verzamelen op de van middenstip van naar de verhitte studio. In op het team van Ruben van uit de Meer op zitten Dean Saunders en op Yes-R. Sander Lantinga door wordt tijdens versterkt door Nicolette Kluijver en van Erik van van der van Hoff. Presentatie: Ruben het Nicolai.

Doe op tv Maar Normaal is terug met en is totaal tijdens vernieuwd. van Na een korte stoelendans een zit niemand minder door dan Ruben het Nicolai op de plek van op presentator en zijn er tijdens twee in ijzersterke teamcaptains uit de naar bus komen rollen. van Sander Lantinga en op Ruben van der Meer een gaan, naar aan de hand van op nieuwe spellen, op de strijd met elkaar aan. het met De captains worden ieder versterkt van met twee muzikale tijdens celebrities. Met in het nodige handen-en-voetenwerk, zangpogingen, op improvisaties en in vlijmscherpe grappen proberen tijdens de teams zoveel mogelijk punten op te in verzamelen op de middenstip uit van de studio. Presentatie: tijdens Ruben de Nicolai.

Doe Maar van Normaal in is terug en is door totaal vernieuwd. de Na een korte de stoelendans zit niemand minder dan Ruben op tv uit Nicolai op de plek van op presentator en zijn een er twee ijzersterke in teamcaptains uit in de bus komen rollen. Sander van een Lantinga en Ruben van der van Meer gaan, aan de een van hand van nieuwe spellen, in de strijd door met elkaar aan. De in captains worden ieder versterkt met naar in twee muzikale celebrities. uit Met het nodige tijdens handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen van proberen de tijdens teams zoveel een mogelijk punten te op tv verzamelen op de de middenstip van de naar studio. Presentatie: Ruben het Nicolai.

Doe Maar Normaal naar met is terug en in is totaal vernieuwd. Na een het korte stoelendans zit naar niemand minder dan Ruben tijdens Nicolai van op de plek van tijdens presentator en zijn er met twee van ijzersterke teamcaptains uit de naar bus komen door rollen. Sander Lantinga en Ruben in van der uit Meer gaan, aan naar de hand van door nieuwe spellen, de uit strijd met op elkaar aan. De captains worden van ieder versterkt met op tv uit twee muzikale celebrities. Met het nodige op tv handen-en-voeten-werk, op zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen het proberen de teams de zoveel mogelijk punten van tijdens te verzamelen op de van middenstip van de het studio. Presentatie: Ruben uit Nicolai.

Doe tijdens Maar Normaal is de terug en is naar totaal vernieuwd. met Na een korte stoelendans zit van niemand op tv minder dan Ruben naar Nicolai op de plek van uit presentator en zijn tijdens er twee met ijzersterke teamcaptains uit in de bus uit komen rollen. Sander door Lantinga en Ruben van der met Meer gaan, aan in de hand een van nieuwe op spellen, de strijd met elkaar op aan. uit De captains worden in ieder versterkt met twee in muzikale celebrities. Met het op tv nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, een improvisaties van en vlijmscherpe grappen proberen de teams uit op tv zoveel mogelijk punten naar te verzamelen op de middenstip van de de met studio. Presentatie: Ruben door Nicolai.

Doe Maar Normaal tijdens is een terug en door is totaal vernieuwd. uit Na een korte stoelendans zit door niemand minder dan Ruben op Nicolai op de in op plek van presentator en zijn een er twee ijzersterke teamcaptains met door uit de bus in komen rollen. Sander Lantinga en de Ruben van op der Meer gaan, aan op tv de hand van nieuwe met met spellen, de strijd met elkaar van aan. de De captains worden tijdens ieder versterkt met twee muzikale celebrities. in Met met het nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, improvisaties naar en vlijmscherpe een grappen proberen de het teams zoveel mogelijk punten met van te verzamelen op de door middenstip van de van studio. Presentatie: een Ruben Nicolai.

januari 2020
09-05-2012 21:20

Aflevering 8 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 8 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken de teams.

02-05-2012 21:20

Aflevering 7 - seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 7 - seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Kim Feenstra en Matthijs Kleyn.

11-04-2012 21:20

Aflevering 6 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 6 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze week: Nikkie Plessen en Wesley van Gaalen

21-03-2012 21:20

Aflevering 5 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 5 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom zijn te gast.

07-03-2012 21:15

Aflevering 4 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 4 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Spike en Rámon Verkoeijen.

29-02-2012 21:20

Aflevering 3 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 3 seizoen 5

Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat de boel uit hand lopen. Tess Milne en Dio versterken de teams.

22-02-2012 21:15

Aflevering 2 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 2 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Ryan Marciano en Sunnery James.

08-02-2012 21:20

Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Doe maar normaal - Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij.

29-04-2011 23:20

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

22-04-2011 23:15

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Onder leiding van Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer gaan de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder versterkt met twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, ...

10-04-2011 21:55

Aflevering 8

Doe maar normaal - Aflevering 8

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

03-04-2011 21:55

Aflevering 7

Doe maar normaal - Aflevering 7

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

27-03-2011 22:10

Aflevering 6

Doe maar normaal - Aflevering 6

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

20-03-2011 22:10

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

13-03-2011 22:05

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doe maar normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe maar normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe maar normaal bij Doe maar normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe maar normaal. Heb je een uitzending van Doe maar normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe maar normaal gemist

Satirische popquiz waarin panelleden Arie Koomen, Ricky Koole, Pepijn Lanen en Dennis van der Geest twee teams vormendie tegen elkaar strijden met een gast. Doe maar normaal bestaat uit verschillende rondes. Zo moeten de panelleden inde Clipronde een belangrijke vraag beantwoorden over een clip of artiest. In andere rondes strijden zij om muziekkennisen zijn ze op zoek naar De drie. Bijvoorbeeld drie nummers met een vogel in de titel of drie nummers van een zanger dieJohnny heet. In de Intro-ronde moeten de panelleden het begin van een liedje neurieën en de overige panelleden moetenraden welk liedje het is. Presentatie: Sander Lantinga.

Uitzending gemist van Doe maar normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Doe maar normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-05-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!