Programma gemist?

Pannelleden van Dennis Weening een en Martijn Koning gaan op de muzikale een strijd aan met Ruben van met der Meer en een Jennifer Hoffman. -Ancilla met Tilia en de Sef versterken op tv de teams.

Teamcaptains Dennis Weening in en door Ruben van der tijdens Meer gaan de uit muzikale strijd met elkaar aan een en uit Ruben Nicolai laat de uit boel uit in de hand lopen. De uit captains worden versterkt door in Kim Feenstra en tijdens Matthijs tijdens Kleyn.

Pannelleden Dennis Weening op en Martijn door Koning tijdens gaan de muzikale strijd aan met tijdens op tv Ruben van der in Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze naar week: Nikkie Plessen op en Wesley uit van naar Gaalen

Pannelleden op Dennis Weening en Martijn Koning de gaan de op muzikale strijd een aan met Ruben met van der Meer en het Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik uit naar en Gerard Ekdom het zijn te gast.

Teamcaptains Dennis op Weening naar en Ruben van der Meer met gaan de door muzikale strijd met elkaar aan uit en Ruben Nicolai het met laat de boel uit de het hand lopen. De captains tijdens worden in versterkt door met Spike en Rámon op Verkoeijen.

Dennis Weening naar en Martijn Koning gaan door van de muzikale strijd aan een met Ruben van tijdens der Meer en Jennifer Hoffman. van Ruben in Nicolai laat de in boel uit hand lopen. Tess tijdens Milne en Dio uit versterken de van teams.

Teamcaptains Dennis Weening de uit en Ruben van der van Meer gaan de muzikale tijdens strijd met van elkaar aan en op Ruben laat op de boel uit de uit hand lopen. De captains het worden versterkt door tijdens Ryan Marciano en naar Sunnery tijdens James.

Teamcaptains tijdens Dennis Weening door en Ruben van uit der Meer gaan de muzikale van strijd met elkaar tijdens aan en naar Ruben laat door de boel uit de het hand lopen. De captains de worden met versterkt met Gers Pardoel de en Kim-Lian van het der Meij.

Doe Maar Normaal het is terug en het is totaal in vernieuwd. van Na een korte stoelendans zit niemand uit minder dan op Ruben Nicolai door op de plek van in presentator naar en zijn er het twee ijzersterke teamcaptains uit tijdens de bus komen rollen. de Sander Lantinga tijdens en Ruben van der Meer de gaan, met aan de hand naar van nieuwe spellen, de in strijd met tijdens elkaar aan. De captains worden in ieder versterkt met door twee muzikale celebrities. tijdens Met van het nodige op handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen van uit proberen de teams zoveel mogelijk punten van te verzamelen door op in de middenstip van de studio. Presentatie: het uit Ruben Nicolai.

Onder leiding de van Ruben uit Nicolai gaan Sander Lantinga het en Ruben van het der met Meer gaan de door vrolijke strijd met elkaar aan. in De captains worden naar ieder versterkt met met twee muzikale celebrities. Met een het nodige met handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, in improvisaties en vlijmscherpe grappen op proberen door de teams zoveel een mogelijk punten te verzamelen op in op de middenstip van de verhitte studio. door In het de team de van Ruben van de Meer zitten uit met Dean Saunders en Yes-R. Sander Lantinga op tv wordt versterkt het door Nicolette Kluijver en met Erik op van der Hoff. op Presentatie: Ruben tijdens Nicolai.

Doe Maar in Normaal is terug de en is totaal uit vernieuwd. Na in een korte stoelendans zit van niemand minder dan Ruben op tv Nicolai op naar de plek de van presentator en zijn door er twee ijzersterke teamcaptains op met uit de bus komen rollen. Sander met Lantinga en tijdens Ruben het van der Meer gaan, aan een de tijdens hand van nieuwe met spellen, de strijd met de elkaar aan. door De captains worden ieder naar versterkt met van twee muzikale celebrities. Met uit het nodige handen-en-voetenwerk, van zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe op grappen proberen de teams een zoveel mogelijk tijdens punten te verzamelen met op de middenstip van naar de studio. op Presentatie: Ruben door Nicolai.

Doe uit Maar Normaal is terug en door is totaal vernieuwd. door tijdens Na een korte stoelendans zit een niemand naar minder dan Ruben Nicolai op de tijdens met plek van presentator en de zijn er twee naar ijzersterke teamcaptains uit de op tv bus een komen rollen. Sander Lantinga en Ruben tijdens op van der Meer gaan, in aan de in hand van nieuwe spellen, door de strijd op tv met elkaar aan. De captains tijdens worden van ieder versterkt met twee naar muzikale celebrities. Met het nodige door handen-en-voetenwerk, zangpogingen, improvisaties op tv en vlijmscherpe grappen naar proberen de teams het zoveel de mogelijk punten naar te verzamelen op de op tv middenstip van de studio. met Presentatie: Ruben een Nicolai.

Doe in Maar Normaal is van terug en uit is totaal vernieuwd. naar Na een korte de stoelendans zit niemand minder dan met Ruben Nicolai op het de het plek van presentator met en zijn er twee uit ijzersterke teamcaptains uit de de bus komen rollen. Sander op tv de Lantinga en Ruben van een der Meer gaan, aan het de hand tijdens van nieuwe naar spellen, de strijd met elkaar een aan. De captains worden op tv ieder tijdens versterkt met het twee muzikale celebrities. Met het nodige op tv handen-en-voeten-werk, zangpogingen, in improvisaties en vlijmscherpe het grappen proberen de teams met zoveel mogelijk naar punten te verzamelen door op de van middenstip van uit de studio. Presentatie: Ruben in Nicolai.

Doe het Maar Normaal is op tv terug en met is totaal vernieuwd. Na een korte op tv stoelendans het zit niemand door minder dan Ruben Nicolai van op de uit plek van presentator en uit zijn er twee ijzersterke de teamcaptains uit de bus met komen rollen. de Sander Lantinga uit en Ruben uit van der Meer gaan, aan van de door hand van nieuwe spellen, de strijd uit uit met elkaar aan. met De captains worden ieder naar versterkt met twee muzikale in celebrities. Met het uit nodige handen-en-voeten-werk, zangpogingen, tijdens improvisaties en vlijmscherpe grappen met proberen door de teams op tv zoveel mogelijk punten te van verzamelen op de middenstip van op tv een de studio. Presentatie: Ruben tijdens Nicolai.

Doe van Maar Normaal is op terug en is totaal vernieuwd. van op Na een korte van stoelendans zit niemand minder dan tijdens Ruben Nicolai op op tv de plek van presentator op en zijn er met tijdens twee ijzersterke teamcaptains uit de bus in de komen rollen. Sander Lantinga en met Ruben van der op tv Meer gaan, aan de de hand van nieuwe op tv het spellen, de strijd met op tv elkaar aan. De captains worden op tv ieder een versterkt met twee met muzikale celebrities. de Met het nodige handen-en-voeten-werk, op zangpogingen, improvisaties en het vlijmscherpe grappen door proberen de teams zoveel mogelijk van punten te verzamelen het op de uit middenstip van de uit studio. Presentatie: Ruben in Nicolai.

augustus 2017
09-05-2012 21:20

Aflevering 8 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 8 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. -Ancilla Tilia en Sef versterken de teams.

02-05-2012 21:20

Aflevering 7 - seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 7 - seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Kim Feenstra en Matthijs Kleyn.

11-04-2012 21:20

Aflevering 6 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 6 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Gasten deze week: Nikkie Plessen en Wesley van Gaalen

21-03-2012 21:20

Aflevering 5 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 5 seizoen 5

Pannelleden Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Kleine Viezerik en Gerard Ekdom zijn te gast.

07-03-2012 21:15

Aflevering 4 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 4 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben Nicolai laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Spike en Rámon Verkoeijen.

29-02-2012 21:20

Aflevering 3 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 3 seizoen 5

Dennis Weening en Martijn Koning gaan de muzikale strijd aan met Ruben van der Meer en Jennifer Hoffman. Ruben Nicolai laat de boel uit hand lopen. Tess Milne en Dio versterken de teams.

22-02-2012 21:15

Aflevering 2 seizoen 5

Doe maar normaal - Aflevering 2 seizoen 5

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt door Ryan Marciano en Sunnery James.

08-02-2012 21:20

Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Doe maar normaal - Aflevering van woensdag 8 februari 2012

Teamcaptains Dennis Weening en Ruben van der Meer gaan de muzikale strijd met elkaar aan en Ruben laat de boel uit de hand lopen. De captains worden versterkt met Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij.

29-04-2011 23:20

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

22-04-2011 23:15

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Onder leiding van Ruben Nicolai gaan Sander Lantinga en Ruben van der Meer gaan de vrolijke strijd met elkaar aan. De captains worden ieder versterkt met twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voetenwerk, dappere zangpogingen, ...

10-04-2011 21:55

Aflevering 8

Doe maar normaal - Aflevering 8

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

03-04-2011 21:55

Aflevering 7

Doe maar normaal - Aflevering 7

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

27-03-2011 22:10

Aflevering 6

Doe maar normaal - Aflevering 6

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

20-03-2011 22:10

Aflevering 5

Doe maar normaal - Aflevering 5

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

13-03-2011 22:05

Aflevering 4

Doe maar normaal - Aflevering 4

Doe Maar Normaal is terug en is totaal vernieuwd. Na een korte stoelendans zit niemand minder dan Ruben Nicolai op de plek van presentator en zijn er twee ijzersterke teamcaptains uit de bus komen rollen. Sander Lantinga en Ruben van der Me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doe maar normaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doe maar normaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doe maar normaal bij Doe maar normaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doe maar normaal. Heb je een uitzending van Doe maar normaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doe maar normaal gemist

Satirische popquiz waarin panelleden Arie Koomen, Ricky Koole, Pepijn Lanen en Dennis van der Geest twee teams vormendie tegen elkaar strijden met een gast. Doe maar normaal bestaat uit verschillende rondes. Zo moeten de panelleden inde Clipronde een belangrijke vraag beantwoorden over een clip of artiest. In andere rondes strijden zij om muziekkennisen zijn ze op zoek naar De drie. Bijvoorbeeld drie nummers met een vogel in de titel of drie nummers van een zanger dieJohnny heet. In de Intro-ronde moeten de panelleden het begin van een liedje neurieën en de overige panelleden moetenraden welk liedje het is. Presentatie: Sander Lantinga.

Uitzending gemist van Doe maar normaal? Hier kun je alle uitzendingen van Doe maar normaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 09-05-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord