Programma gemist?

Het legendarische een spelprogramma Eén het van de acht is vanavond uit voor één maal op terug op uit televisie. een BNNVARA brengt met de herhaling van een de eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag uit tijdens overleed. LET OP: aflevering 3 naar van Vera een komt hiermee te van vervallen en verschuift naar op volgende week. BNNVARA kiest een ervoor om uit de 25e aflevering van Eén van van in de acht, die in mei 1972 met op televisie was, de de uit te zenden. uit Het is één van de met weinige bewaarde opnames uit van de familieshow. Mies het Bouwman presenteerde door de show de van 1969 tot 1973. Kenmerkend op werd haar beroemde de een uitspraak: “Licht uit, spot aan.” uit In Eén van de de acht ontving op tv de presentatrice acht in ‘gewone’ in Nederlanders. Deze kandidaten moesten zoveel van mogelijk het prijzen die op een lopende band in met voorbijkwamen onthouden, om ze uiteindelijk mee uit naar tijdens huis te mogen door nemen.

augustus 2021
28-02-2018 21:25

Mies Bouwman: Eén van de Acht

Eén van de Acht - Mies Bouwman: Eén van de Acht

Het legendarische spelprogramma Eén van de acht is vanavond voor één maal terug op televisie. BNNVARA brengt met de herhaling een eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag overleed. LET OP: aflevering 3 van Vera komt hiermee te vervallen en ...

Eén van de Acht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén van de Acht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén van de Acht bij Eén van de Acht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén van de Acht. Heb je een uitzending van Eén van de Acht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén van de Acht gemist

Uitzending gemist van Eén van de Acht? Hier kun je alle uitzendingen van Eén van de Acht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-02-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!