Programma gemist?

Het legendarische naar spelprogramma Eén de van de acht is een vanavond voor op tv één maal terug op op televisie. BNNVARA brengt met in de herhaling met een eerbetoon aan op Mies Bouwman, die maandag het in overleed. LET OP: aflevering in 3 van Vera komt door hiermee te naar vervallen en verschuift op tv naar volgende week. BNNVARA kiest ervoor een om de tijdens 25e aflevering van Eén van naar de acht, uit die in mei 1972 uit op een televisie was, met uit te zenden. Het de is één van uit de weinige bewaarde opnames van van de de familieshow. Mies Bouwman presenteerde met de show in van 1969 tot naar 1973. Kenmerkend uit werd haar beroemde uitspraak: de “Licht uit, op spot aan.” In Eén door van de naar acht ontving de met presentatrice acht ‘gewone’ het Nederlanders. Deze kandidaten moesten zoveel mogelijk van prijzen die op tijdens een een lopende band door voorbijkwamen onthouden, om ze uiteindelijk het mee naar huis te uit mogen in nemen.

september 2020
28-02-2018 21:25

Mies Bouwman: Eén van de Acht

Eén van de Acht - Mies Bouwman: Eén van de Acht

Het legendarische spelprogramma Eén van de acht is vanavond voor één maal terug op televisie. BNNVARA brengt met de herhaling een eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag overleed. LET OP: aflevering 3 van Vera komt hiermee te vervallen en ...

Eén van de Acht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén van de Acht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén van de Acht bij Eén van de Acht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén van de Acht. Heb je een uitzending van Eén van de Acht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén van de Acht gemist

Uitzending gemist van Eén van de Acht? Hier kun je alle uitzendingen van Eén van de Acht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-02-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!