Programma gemist?

Het legendarische spelprogramma in met Eén van de acht is vanavond de een voor één maal terug op naar televisie. met BNNVARA brengt met de herhaling op tv een eerbetoon door aan Mies Bouwman, die door maandag overleed. LET de OP: aflevering 3 van Vera met komt hiermee in te vervallen en verschuift een naar uit volgende week. BNNVARA uit kiest ervoor om de 25e aflevering een van van Eén van uit de acht, die in mei op tv 1972 op televisie met was, uit te zenden. in met Het is één van de weinige in bewaarde de opnames van de familieshow. Mies in Bouwman presenteerde uit de show van naar 1969 tot 1973. een Kenmerkend van werd haar beroemde uitspraak: “Licht uit, van spot een aan.” In Eén van de de acht op tv ontving de presentatrice door acht ‘gewone’ Nederlanders. een Deze kandidaten moesten zoveel het mogelijk prijzen die op op in een lopende band met voorbijkwamen onthouden, om ze uiteindelijk mee in in naar huis te mogen tijdens nemen.

januari 2021
28-02-2018 21:25

Mies Bouwman: Eén van de Acht

Eén van de Acht - Mies Bouwman: Eén van de Acht

Het legendarische spelprogramma Eén van de acht is vanavond voor één maal terug op televisie. BNNVARA brengt met de herhaling een eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag overleed. LET OP: aflevering 3 van Vera komt hiermee te vervallen en ...

Eén van de Acht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén van de Acht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén van de Acht bij Eén van de Acht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén van de Acht. Heb je een uitzending van Eén van de Acht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén van de Acht gemist

Uitzending gemist van Eén van de Acht? Hier kun je alle uitzendingen van Eén van de Acht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-02-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!