Programma gemist?

Het legendarische spelprogramma tijdens Eén het van de met acht is vanavond het voor één maal terug op door televisie. door BNNVARA brengt met de door herhaling een door eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag op overleed. LET in OP: aflevering 3 naar van Vera komt hiermee te naar vervallen en uit verschuift naar volgende een week. BNNVARA kiest in ervoor om tijdens de 25e aflevering van Eén naar van op de acht, die in mei 1972 een het op televisie was, uit te het zenden. een Het is één naar van de weinige bewaarde de opnames van de familieshow. op Mies door Bouwman presenteerde de show uit van 1969 tot uit 1973. Kenmerkend het werd haar beroemde door uitspraak: “Licht uit, spot aan.” een In Eén van de de acht ontving de tijdens presentatrice acht de ‘gewone’ Nederlanders. een Deze kandidaten moesten in zoveel mogelijk prijzen van die op de een lopende band voorbijkwamen onthouden, om in ze uiteindelijk van mee naar huis uit te het mogen nemen.

april 2021
28-02-2018 21:25

Mies Bouwman: Eén van de Acht

Eén van de Acht - Mies Bouwman: Eén van de Acht

Het legendarische spelprogramma Eén van de acht is vanavond voor één maal terug op televisie. BNNVARA brengt met de herhaling een eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag overleed. LET OP: aflevering 3 van Vera komt hiermee te vervallen en ...

Eén van de Acht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén van de Acht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén van de Acht bij Eén van de Acht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén van de Acht. Heb je een uitzending van Eén van de Acht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén van de Acht gemist

Uitzending gemist van Eén van de Acht? Hier kun je alle uitzendingen van Eén van de Acht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-02-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!