Programma gemist?

Het legendarische spelprogramma naar Eén het van de acht de is vanavond voor één maal met terug op televisie. naar BNNVARA de brengt met de herhaling een het eerbetoon aan door Mies Bouwman, in die maandag overleed. LET uit OP: aflevering 3 van op Vera komt hiermee te naar vervallen en tijdens verschuift door naar volgende week. BNNVARA kiest ervoor om een de 25e aflevering in van Eén van op de acht, in die in op mei 1972 op uit televisie was, uit in te zenden. Het is op één van de weinige op tv bewaarde opnames door van de een familieshow. Mies Bouwman presenteerde in de van show van 1969 tot 1973. Kenmerkend met werd van haar beroemde door uitspraak: “Licht uit, spot aan.” in In Eén uit van de acht het ontving de presentatrice van acht ‘gewone’ tijdens Nederlanders. Deze kandidaten moesten zoveel naar mogelijk prijzen die op in een lopende band door voorbijkwamen onthouden, door om tijdens ze uiteindelijk mee naar huis te van door mogen nemen.

juni 2020
28-02-2018 21:25

Mies Bouwman: Eén van de Acht

Eén van de Acht - Mies Bouwman: Eén van de Acht

Het legendarische spelprogramma Eén van de acht is vanavond voor één maal terug op televisie. BNNVARA brengt met de herhaling een eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag overleed. LET OP: aflevering 3 van Vera komt hiermee te vervallen en ...

Eén van de Acht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén van de Acht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén van de Acht bij Eén van de Acht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén van de Acht. Heb je een uitzending van Eén van de Acht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén van de Acht gemist

Uitzending gemist van Eén van de Acht? Hier kun je alle uitzendingen van Eén van de Acht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-02-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!