Programma gemist?

Het legendarische tijdens spelprogramma Eén van de naar acht is naar vanavond voor één maal door terug op naar televisie. BNNVARA brengt met met de tijdens herhaling een eerbetoon aan Mies uit Bouwman, die maandag met op tv overleed. LET OP: aflevering 3 van Vera tijdens uit komt hiermee te vervallen en verschuift in uit naar volgende week. BNNVARA kiest ervoor van om de 25e tijdens aflevering van Eén uit van de acht, die op in tijdens mei 1972 op televisie een was, met uit te zenden. Het door is één van de weinige door bewaarde opnames op tv van tijdens de familieshow. Mies Bouwman door presenteerde de show van 1969 op tot tijdens 1973. Kenmerkend werd een haar beroemde uitspraak: een “Licht uit, met spot aan.” In Eén van een de acht ontving de in presentatrice acht ‘gewone’ tijdens Nederlanders. Deze kandidaten uit moesten zoveel in mogelijk prijzen die tijdens op een een lopende band een voorbijkwamen onthouden, om ze van uiteindelijk mee tijdens naar huis te mogen het nemen.

oktober 2019
28-02-2018 21:25

Mies Bouwman: Eén van de Acht

Eén van de Acht - Mies Bouwman: Eén van de Acht

Het legendarische spelprogramma Eén van de acht is vanavond voor één maal terug op televisie. BNNVARA brengt met de herhaling een eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag overleed. LET OP: aflevering 3 van Vera komt hiermee te vervallen en ...

Eén van de Acht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén van de Acht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén van de Acht bij Eén van de Acht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén van de Acht. Heb je een uitzending van Eén van de Acht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén van de Acht gemist

Uitzending gemist van Eén van de Acht? Hier kun je alle uitzendingen van Eén van de Acht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-02-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!