Programma gemist?

Het naar legendarische spelprogramma Eén van de op de acht is vanavond voor één met maal terug op van televisie. BNNVARA uit brengt met op tv de herhaling een eerbetoon uit aan Mies Bouwman, die in maandag met overleed. LET OP: aflevering een 3 van Vera tijdens komt hiermee te vervallen van en verschuift naar volgende van week. BNNVARA kiest naar ervoor om de 25e het aflevering van de Eén van de acht, die een de in mei 1972 op televisie was, een uit met te zenden. op Het is één door van de weinige het bewaarde opnames van de familieshow. uit Mies van Bouwman presenteerde de show door van 1969 tot 1973. Kenmerkend op tv werd haar naar beroemde tijdens uitspraak: “Licht uit, spot aan.” In op tv Eén in van de acht tijdens ontving de presentatrice acht ‘gewone’ een Nederlanders. Deze door kandidaten moesten een zoveel mogelijk prijzen van die op een lopende band de voorbijkwamen een onthouden, om van ze uiteindelijk mee naar huis in te mogen uit nemen.

augustus 2020
28-02-2018 21:25

Mies Bouwman: Eén van de Acht

Eén van de Acht - Mies Bouwman: Eén van de Acht

Het legendarische spelprogramma Eén van de acht is vanavond voor één maal terug op televisie. BNNVARA brengt met de herhaling een eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag overleed. LET OP: aflevering 3 van Vera komt hiermee te vervallen en ...

Eén van de Acht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén van de Acht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén van de Acht bij Eén van de Acht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén van de Acht. Heb je een uitzending van Eén van de Acht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén van de Acht gemist

Uitzending gemist van Eén van de Acht? Hier kun je alle uitzendingen van Eén van de Acht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-02-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!