Programma gemist?

Het in legendarische spelprogramma Eén uit van de acht is vanavond een voor naar één maal naar terug op televisie. BNNVARA brengt met het de het herhaling een met eerbetoon aan Mies een Bouwman, die maandag overleed. LET OP: het aflevering 3 van Vera tijdens uit komt hiermee te vervallen een en verschuift naar volgende in week. BNNVARA kiest ervoor in om de 25e aflevering uit van van Eén van de op acht, die in een mei 1972 op televisie was, in uit van te zenden. Het is één tijdens van de weinige met bewaarde met opnames van de familieshow. het Mies Bouwman het presenteerde de show van door 1969 tot 1973. Kenmerkend een het werd haar beroemde uitspraak: tijdens “Licht uit, spot aan.” door In op Eén van de acht ontving de het presentatrice acht ‘gewone’ de Nederlanders. Deze uit kandidaten moesten zoveel mogelijk op prijzen die op met tijdens een lopende band voorbijkwamen onthouden, het om het ze uiteindelijk mee de naar huis te mogen op nemen.

oktober 2020
28-02-2018 21:25

Mies Bouwman: Eén van de Acht

Eén van de Acht - Mies Bouwman: Eén van de Acht

Het legendarische spelprogramma Eén van de acht is vanavond voor één maal terug op televisie. BNNVARA brengt met de herhaling een eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag overleed. LET OP: aflevering 3 van Vera komt hiermee te vervallen en ...

Eén van de Acht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eén van de Acht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eén van de Acht bij Eén van de Acht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eén van de Acht. Heb je een uitzending van Eén van de Acht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eén van de Acht gemist

Uitzending gemist van Eén van de Acht? Hier kun je alle uitzendingen van Eén van de Acht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-02-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!