Programma gemist?

Aflevering 8 een - In het hilarische het tijdens en soms ook uit ontroerende programma De wereld in volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor het Brand op tv de proef op de de som: het wat vinden acht mondige met bejaarden van de van moderne wereld waarin in ze nu op tv leven? Om deze vraag goed te op op kunnen beantwoorden, wonen naar ze een maand lang in een tijdens supermodern huis en op tv een krijgen zij gezelschap van vier hippe op tv jongeren. naar De bejaarden maken kennis met het op tv allerlei fenomenen, producten tijdens en activiteiten van deze naar tijd. In de laatste aflevering in vellen de acht naar op hoogbejaarden het eindoordeel; was vroeger het nou het echt alles beter, of van heeft vandaag met de dag ook in zo z'n charme? De ouderen de gaan schommelen naar op grote hoogte in de op tv het hoofdstad, laten zich in een moderne tijdens in Welness in de watten leggen op tv en tijdens ze leren de uit vier inwonende jongeren het hoe ze vroeger een de goed feestje naar bouwden.

Aflevering 7 een - In het hilarische tijdens en soms een ook ontroerende programma uit De een wereld volgens 80-jarigen in neemt presentator Viktor Brand de proef op tv met op de som: wat vinden acht op tv mondige bejaarden in van de moderne in wereld waarin ze nu door leven? Om uit deze vraag goed tijdens te de kunnen beantwoorden, wonen ze van een maand een lang in een supermodern huis van en naar krijgen zij gezelschap van vier hippe in jongeren. de De bejaarden maken kennis tijdens met allerlei fenomenen, producten het en tijdens activiteiten van deze tijd. van Deze de week neemt feestbeest Mitchel alle ouderen in mee naar een in technofeest uit tot diep in de nacht. door De volgende tijdens ochtend naar krijgen de ouderen woorden met de op tv jongeren tijdens vanwege de luidruchtige afterparty een om de zes uur ochtends. De in 85-jarige Joke laat zich van onder handen nemen van in de botoxkliniek en door door voormalig vrachtwagenchauffeur Martin krijgt met de verrassing van zijn een leven.

Aflevering 6 de - In het hilarische een en soms op tv ook ontroerende programma De uit wereld volgens tijdens 80-jarigen neemt in presentator Viktor Brand de proef de op tijdens de som: wat vinden acht naar mondige van bejaarden van de de moderne wereld waarin ze nu op leven? Om tijdens deze vraag het goed te kunnen beantwoorden, naar wonen ze de een maand lang een in een supermodern huis van en krijgen zij het gezelschap van vier hippe van jongeren. van De bejaarden de maken kennis met allerlei fenomenen, producten op tv en activiteiten van de deze tijd. Deze door week krijgen op tv de ouderen een cocktailworkshop. het op Ies, Hennie, Joke, Egbert het praten met Viktor met Brand over liefde en seks tijdens na een je 80ste en op de vrijgezelle ouderen op tv gaan los op Tinder. door Er de wordt contact met een het thuisfront gelegd via robots en naar de op 80-jarige Hennie wil een een neuspiercing.

Aflevering op tv 5 - In in het hilarische en soms in ook ontroerende programma door De in wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor met in Brand de proef op de door som: wat door vinden acht tijdens mondige bejaarden van de moderne wereld naar waarin uit ze nu leven? van Om deze vraag goed het te kunnen beantwoorden, wonen uit de ze een maand lang door in een een supermodern huis en krijgen door zij gezelschap met van vier hippe jongeren. De een bejaarden uit maken kennis met allerlei fenomenen, van producten en op tv activiteiten van deze door tijd. Deze week uit gaan de hoogbejaarden zombies het afschieten in een het arcadehal. uit De religieuze Egbert pinkt uit samen met Viktor uit Brand in de op tv kerk een traantje weg als in van hij terugdenkt aan zijn in huwelijk. De muziek van van nu wordt door tijdens de 80-plussers ernstig onder op de in loep genomen. een Ook gaan alle ouderen naar de tijdens op spraytan.

Aflevering op 4 - In van het hilarische en het soms ook ontroerende uit programma De een wereld volgens 80-jarigen neemt presentator een Viktor Brand de van proef op de som: door de wat vinden acht mondige bejaarden tijdens van de moderne wereld het waarin naar ze nu leven? Om het deze vraag een goed te kunnen een beantwoorden, wonen in ze een maand op tv lang in een supermodern huis en uit krijgen op zij gezelschap een van vier hippe jongeren. De bejaarden tijdens door maken kennis met allerlei fenomenen, naar producten en activiteiten tijdens van uit deze tijd. Deze week geven het de ouderen hun een ongezouten mening tijdens over de van mode van nu en in wordt Bep haar het 88ste verjaardag groots gevierd in naar in een 360 graden restaurant. op De hoogbejaarden gaan uit stappen anno 2018; in een uit waterpijpbar. De naar zusjes Bep en naar Jo piepen op tv er stiekem tussenuit om op een op tv jointje te roken op de straat.

Aflevering 3 uit - met In het hilarische en tijdens soms ook ontroerende programma De op tv op wereld volgens 80-jarigen neemt presentator naar Viktor Brand de een proef van op de som: het wat vinden acht mondige bejaarden van naar de moderne wereld op tv waarin ze met nu leven? met Om deze het vraag goed te kunnen beantwoorden, in wonen ze uit een maand lang in een met supermodern huis en het krijgen zij gezelschap op van een vier hippe een jongeren. De bejaarden maken kennis met op tv allerlei fenomenen, in producten op tv en activiteiten van deze door tijd. In deze met aflevering leren door de mannen om in te gaan met drones. Cees tijdens brengt naar zijn opgestoken kennis meteen in van de praktijk het en vraagt na met 56 jaar huwelijk zijn het vrouw opnieuw uit ten huwelijk tijdens met een drone. De de ouderen bespreken de tijdens homoseksualiteit van een van van de inwonende in jongeren. En de in hoogbejaarden dames ontmoeten de meisjesidolen van op van StukTV.

Aflevering 2 op - In het een hilarische en een soms ook in ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen met neemt presentator uit Viktor de Brand de proef door op de som: wat vinden door acht mondige een bejaarden van de de moderne wereld een waarin ze nu leven? Om deze door vraag uit goed te kunnen beantwoorden, het wonen het ze een maand lang in een naar supermodern huis op en een krijgen zij gezelschap van tijdens vier hippe op tv jongeren. De bejaarden maken kennis door met met allerlei fenomenen, producten en activiteiten van op met deze tijd. In in deze aflevering gaan de het chakra's volledig de open tijdens een yogales de en maken de hoogbejaarden kennis op van met hun vier nieuwe huisgenoten; een met techno feestbeest, een naar vegan punkster, in een een instagram fashionista en tijdens een gadgnetnerd.

"Vroeger was een alles door beter", je hoort het tijdens mensen vaak verzuchten. In uit het hilarische en tijdens soms door ook ontroerende programma De wereld volgens naar naar 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de in proef op de met som: wat vinden de acht de mondige bejaarden van de moderne op wereld met waarin ze op nu leven? Om deze vraag met goed op tv te kunnen beantwoorden, wonen met ze een maand lang in in een supermodern huis op tv en naar krijgen zij op tv gezelschap van vier het hippe jongeren. De het bejaarden maken kennis naar met allerlei fenomenen, producten en activiteiten tijdens van tijdens deze tijd. De wereld door volgens 80-jarigen is naar vanaf vanavond iedere woensdag op met om 20:30 uur te zien op met SBS 6. Viktor Brand tijdens komt regelmatig langs de in het hypermoderne het huis en laat naar de hoogbejaarden kennismaken van met alles naar wat het van nu is: een van Lil' Kleine naar tot botox en van Siri tot uit Tesla. een Ondertussen leert Viktor het de bejaarden beter een kennen en praat op tv hij mee over uit alle gekkigheid op van nu Ć©n vroeger. door Ook krijgen naar de ouderen vier hippe huisvrienden over in de vloer. Het op tv zijn het jongeren die #instalife als op levensmotto het hebben, alles weten van de laatste naar van gadgets en een genderneutraal door toilet doodnormaal vinden. Zij naar nemen de naar bejaarden mee naar in hun wereld, maar omgekeerd kunnen in zij vast ook uit veel opsteken op van de levenservaring met van de ouderen. Was op tv vroeger echt door alles beter? op In de laatste aflevering tijdens van De door wereld volgens 80-jarigen wordt die tijdens vraag beantwoord uit door de acht bejaarden. op Want naar ze mogen dan in de naar het herfst van hun leven met zijn, hun mening met doet er zeker het nog toe.

augustus 2020
23-08-2019 21:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 8 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

11-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 7 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

04-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 6 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 5 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

21-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 4 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

14-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 3 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

07-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 2 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-02-2018 20:30

Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

"Vroeger was alles beter", je hoort het mensen vaak verzuchten. In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de mod...

De wereld volgens 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld volgens 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld volgens 80-jarigen bij De wereld volgens 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld volgens 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld volgens 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld volgens 80-jarigen gemist

Uitzending gemist van De wereld volgens 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld volgens 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!