Programma gemist?

Aflevering 8 - het in In het hilarische tijdens en soms ook ontroerende uit programma De de wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor een Brand de de proef op op de som: op wat vinden acht mondige bejaarden op tv van de moderne wereld in waarin de ze nu uit leven? Om deze vraag goed uit te kunnen beantwoorden, wonen op tv ze een maand van lang een in een supermodern door huis en het krijgen zij gezelschap van naar vier hippe jongeren. van De bejaarden tijdens maken kennis met van allerlei fenomenen, producten en activiteiten van op naar deze tijd. In naar de laatste aflevering een vellen de acht van hoogbejaarden het eindoordeel; was vroeger nou uit echt van alles beter, of heeft vandaag uit de dag door ook de zo z'n charme? met De ouderen gaan schommelen op grote door hoogte in van de hoofdstad, laten zich op tv in een moderne een op tv Welness in de watten het leggen en ze leren naar de vier inwonende jongeren in hoe in ze vroeger een goed op feestje uit bouwden.

Aflevering in 7 - door In het hilarische en soms ook op ontroerende programma De naar wereld volgens 80-jarigen op op tv neemt presentator Viktor van Brand de proef op op de som: wat vinden acht het mondige bejaarden van uit de moderne wereld een waarin ze nu tijdens leven? Om deze naar vraag goed te uit kunnen beantwoorden, wonen op tv door ze een maand lang op tv in een op tv supermodern huis en krijgen zij gezelschap het van op vier hippe jongeren. De bejaarden een maken de kennis met allerlei de fenomenen, producten en naar activiteiten van deze op tv tijd. Deze week neemt op tv feestbeest het Mitchel alle ouderen mee naar een het technofeest van tot diep in de nacht. in De volgende met ochtend krijgen de op ouderen woorden met met de jongeren vanwege de door luidruchtige afterparty op om zes uur het ochtends. De uit 85-jarige Joke laat zich onder een handen nemen in tijdens de door botoxkliniek en door voormalig vrachtwagenchauffeur Martin krijgt de verrassing tijdens van met zijn leven.

Aflevering 6 - een In het hilarische tijdens en soms ook de ontroerende door programma De wereld volgens in 80-jarigen het neemt presentator Viktor op tv Brand de proef op naar de som: naar wat vinden acht mondige bejaarden van naar de met moderne wereld waarin ze nu door leven? Om de deze vraag goed te door kunnen een beantwoorden, wonen ze een maand een de lang in een supermodern huis en op tv krijgen zij door gezelschap van van vier hippe jongeren. op De bejaarden maken kennis met tijdens allerlei fenomenen, het producten op en activiteiten van deze met tijd. Deze week naar krijgen de ouderen naar een cocktailworkshop. Ies, Hennie, naar Joke, Egbert praten met in Viktor Brand op over liefde een en seks na je 80ste uit en een de vrijgezelle ouderen gaan los naar op Tinder. uit Er wordt de contact met het uit thuisfront gelegd via robots met en de op 80-jarige Hennie wil uit een neuspiercing.

Aflevering 5 naar - In het het hilarische de en soms ook ontroerende in programma De wereld door volgens 80-jarigen met neemt presentator Viktor Brand de proef op tv op een de som: wat in vinden acht mondige bejaarden van een de moderne wereld tijdens naar waarin ze nu leven? Om het deze met vraag goed te kunnen beantwoorden, uit wonen ze op tv een maand de lang in een op supermodern huis en uit krijgen zij gezelschap van het vier hippe jongeren. op De bejaarden maken een kennis met allerlei fenomenen, een producten door en activiteiten van deze tijd. Deze tijdens week het gaan de hoogbejaarden tijdens zombies afschieten in een door arcadehal. De een religieuze Egbert pinkt de samen met Viktor Brand in van met de kerk een traantje de weg als naar hij terugdenkt aan zijn huwelijk. De tijdens muziek het van nu wordt door de naar 80-plussers ernstig door onder de door loep genomen. Ook gaan alle van ouderen van naar de van spraytan.

Aflevering een 4 - In een het hilarische en soms ook naar ontroerende met programma De wereld op tv volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor naar Brand de op tv proef op de een som: wat vinden naar acht mondige in bejaarden van de moderne wereld in waarin ze op nu in leven? Om deze vraag het goed te kunnen beantwoorden, in wonen ze een maand op lang in uit een supermodern huis door en krijgen zij gezelschap tijdens van vier hippe uit door jongeren. De bejaarden maken kennis met op tv allerlei fenomenen, producten tijdens en de activiteiten van deze tijd. in Deze week in geven de ouderen in hun ongezouten mening naar over de mode van naar nu uit en wordt Bep haar naar 88ste verjaardag groots gevierd tijdens in een op tv 360 graden de restaurant. De hoogbejaarden gaan stappen uit anno uit 2018; in een waterpijpbar. De zusjes uit Bep op en Jo piepen er het stiekem een tussenuit om een jointje te tijdens roken op tijdens straat.

Aflevering 3 een - met In het hilarische met en soms ook op ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen in neemt presentator van Viktor uit Brand de proef op de som: naar wat vinden op tv acht naar mondige bejaarden van de door moderne wereld waarin ze uit nu leven? de Om deze vraag het goed te van kunnen beantwoorden, wonen in ze een maand lang naar in een supermodern huis tijdens en krijgen zij gezelschap door op van vier hippe van jongeren. De bejaarden maken kennis met een allerlei fenomenen, op producten in en activiteiten van door deze tijd. In deze de aflevering leren de de mannen om te gaan met met drones. Cees naar brengt zijn opgestoken het kennis meteen in de uit praktijk en naar vraagt na de 56 jaar huwelijk zijn in vrouw opnieuw op ten huwelijk op tv met een drone. De het ouderen bespreken een de homoseksualiteit van een een van de het inwonende jongeren. En de hoogbejaarden dames een op tv ontmoeten de meisjesidolen van van StukTV.

Aflevering in 2 - In van het hilarische en naar soms ook van ontroerende programma De wereld volgens op 80-jarigen een neemt presentator Viktor Brand de proef naar op tv op de som: wat naar vinden acht mondige bejaarden op tv van door de moderne wereld waarin van ze nu leven? Om naar deze met vraag goed te een kunnen beantwoorden, wonen ze een tijdens maand in lang in een supermodern de huis en met krijgen zij gezelschap op van vier hippe van jongeren. De bejaarden maken de kennis met allerlei fenomenen, uit producten en activiteiten van op deze tijd. In met van deze aflevering gaan de chakra's van volledig een open tijdens een yogales een en maken de hoogbejaarden kennis op met hun in vier nieuwe huisgenoten; de een de techno feestbeest, een vegan met punkster, een instagram fashionista op en een uit gadgnetnerd.

"Vroeger was uit alles beter", van je hoort het mensen een vaak van verzuchten. In het hilarische en soms van op ook ontroerende programma De de wereld volgens 80-jarigen neemt naar presentator Viktor een Brand de proef op op tv de op tv som: wat vinden acht mondige van bejaarden van met de moderne wereld waarin ze door door nu leven? Om deze het vraag goed door te kunnen beantwoorden, wonen van ze een maand lang in naar een supermodern in huis en krijgen zij tijdens door gezelschap van vier in hippe jongeren. De uit bejaarden maken kennis op met allerlei fenomenen, producten en activiteiten tijdens de van deze tijd. De wereld volgens naar 80-jarigen is met vanaf uit vanavond iedere woensdag om 20:30 uur met door te zien op SBS 6. Viktor Brand met op tv komt regelmatig langs in het met hypermoderne huis en laat het de hoogbejaarden uit kennismaken met een alles wat van een nu is: van Lil' naar Kleine tot botox het en van Siri uit tot Tesla. een Ondertussen leert van Viktor de bejaarden met beter kennen en uit praat hij mee over alle op gekkigheid van nu op tv én vroeger. Ook met krijgen de ouderen vier het hippe huisvrienden over uit de op vloer. Het zijn jongeren met die #instalife als tijdens levensmotto hebben, alles weten met van van de laatste het gadgets en een genderneutraal toilet doodnormaal met tijdens vinden. Zij nemen de bejaarden met mee in hun uit wereld, maar omgekeerd in kunnen zij vast ook op tv veel opsteken van een de met levenservaring van de ouderen. Was op vroeger tijdens echt alles beter? In uit de laatste op tv aflevering van De wereld volgens door 80-jarigen wordt die de naar vraag beantwoord door de een acht bejaarden. Want door ze mogen naar dan in de herfst met van hun het leven zijn, hun mening doet er het zeker nog door toe.

november 2020
23-08-2019 21:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 8 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

11-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 7 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

04-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 6 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 5 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

21-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 4 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

14-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 3 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

07-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 2 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-02-2018 20:30

Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

"Vroeger was alles beter", je hoort het mensen vaak verzuchten. In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de mod...

De wereld volgens 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld volgens 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld volgens 80-jarigen bij De wereld volgens 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld volgens 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld volgens 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld volgens 80-jarigen gemist

Uitzending gemist van De wereld volgens 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld volgens 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!