Programma gemist?

Aflevering de 8 - de In het hilarische uit en soms ook ontroerende programma De uit wereld volgens 80-jarigen tijdens het neemt presentator Viktor Brand de proef tijdens op de de som: wat het vinden acht tijdens mondige bejaarden van de moderne van wereld waarin ze nu een leven? Om deze de vraag goed uit te kunnen beantwoorden, op wonen ze een maand tijdens lang met in een supermodern huis en van krijgen zij gezelschap uit van vier hippe het jongeren. De tijdens bejaarden maken kennis met uit allerlei fenomenen, door producten en activiteiten van van deze tijd. door In de laatste met aflevering vellen uit de acht hoogbejaarden het eindoordeel; op was op tv vroeger nou echt alles door beter, op tv of heeft vandaag de dag de ook zo van z'n charme? tijdens De ouderen gaan schommelen met op grote hoogte in met de hoofdstad, laten zich tijdens in een moderne naar Welness op tv in de watten leggen en in ze leren de de vier inwonende jongeren de hoe ze vroeger in door een goed feestje van bouwden.

Aflevering 7 op - In het van hilarische en soms een ook ontroerende programma De een uit wereld volgens 80-jarigen neemt in presentator Viktor Brand de met proef op uit de som: wat vinden acht door mondige bejaarden van een de moderne op tv wereld waarin ze nu uit leven? Om het deze vraag goed te uit naar kunnen beantwoorden, wonen door ze een maand lang het in een supermodern huis op en krijgen zij door gezelschap van vier op hippe de jongeren. De bejaarden maken kennis in met de allerlei fenomenen, producten de en activiteiten van het deze tijd. Deze tijdens week neemt feestbeest het Mitchel alle ouderen in mee naar een technofeest tot diep op tv in uit de nacht. op De volgende ochtend krijgen op tv de ouderen woorden met in de jongeren vanwege tijdens de luidruchtige afterparty om in zes uur uit ochtends. de De 85-jarige Joke laat zich onder op tv handen nemen in een de botoxkliniek en een voormalig vrachtwagenchauffeur Martin naar krijgt de in verrassing van in zijn leven.

Aflevering 6 - op tv In het door hilarische en soms in ook ontroerende programma De de wereld volgens op tv 80-jarigen neemt van presentator Viktor Brand uit de proef op de van som: wat van vinden acht mondige bejaarden van van de moderne wereld door waarin met ze nu leven? in Om deze vraag uit goed te kunnen van beantwoorden, wonen tijdens ze een maand lang in een in supermodern huis uit en krijgen met zij gezelschap van vier hippe van jongeren. De bejaarden tijdens maken op tv kennis met allerlei de fenomenen, producten en van activiteiten van het deze tijd. Deze week krijgen naar de ouderen uit een cocktailworkshop. naar Ies, Hennie, Joke, Egbert praten tijdens met Viktor naar Brand over met liefde en seks na je 80ste door en de op vrijgezelle ouderen uit gaan los op van Tinder. Er wordt van contact met het thuisfront de gelegd met via robots en de naar 80-jarige Hennie wil een tijdens neuspiercing.

Aflevering 5 - met In het hilarische naar en soms in ook ontroerende programma De met wereld volgens op tv 80-jarigen neemt van presentator Viktor Brand de proef op op de som: naar wat op tv vinden acht mondige bejaarden van van de een moderne wereld waarin ze nu op tv leven? Om het deze vraag met goed te in kunnen beantwoorden, wonen ze een in maand lang in een een supermodern huis en uit op krijgen zij gezelschap op van vier hippe jongeren. door De bejaarden door maken kennis met allerlei met fenomenen, producten en activiteiten van van deze de tijd. Deze week tijdens gaan de hoogbejaarden op zombies afschieten in een de arcadehal. naar De religieuze Egbert pinkt samen met op tv de Viktor Brand in de kerk een tijdens traantje weg de als hij terugdenkt aan op tv zijn huwelijk. door De muziek van nu op tv op tv wordt door de 80-plussers de ernstig onder de door loep genomen. Ook gaan van alle ouderen naar door de het spraytan.

Aflevering 4 - de In met het hilarische en op soms ook ontroerende uit programma De wereld volgens 80-jarigen op neemt uit presentator Viktor Brand de proef met op de som: het wat vinden acht met mondige in bejaarden van de naar moderne wereld waarin ze nu op leven? Om op tv deze vraag de goed te kunnen beantwoorden, tijdens wonen ze op tv een maand de lang in een in supermodern huis en krijgen zij gezelschap op tv van vier in hippe jongeren. De op bejaarden maken kennis met de allerlei fenomenen, het producten in en activiteiten van deze tijd. Deze het week geven de de ouderen hun ongezouten naar met mening over de mode van nu met het en wordt Bep een haar 88ste verjaardag groots uit gevierd in in een 360 graden restaurant. De door hoogbejaarden gaan in stappen anno door 2018; in een in waterpijpbar. De zusjes een Bep en Jo piepen door er stiekem tussenuit om uit een jointje te een roken op een straat.

Aflevering met 3 - In het op hilarische van en soms ook ontroerende programma een De wereld de volgens 80-jarigen neemt op presentator Viktor door Brand de proef op de in som: tijdens wat vinden acht mondige bejaarden het van uit de moderne wereld waarin ze van nu leven? Om uit deze vraag goed te met kunnen beantwoorden, wonen tijdens ze een maand naar lang in de een supermodern op huis en krijgen tijdens zij gezelschap van vier een hippe jongeren. in De bejaarden maken kennis met van op tv allerlei fenomenen, producten en activiteiten door van door deze tijd. In deze aflevering leren de in de mannen om naar te gaan met naar drones. Cees brengt door zijn opgestoken kennis meteen naar in de tijdens praktijk en vraagt na tijdens 56 jaar huwelijk zijn vrouw het opnieuw ten op tv huwelijk de met een drone. De ouderen bespreken tijdens de homoseksualiteit van van een uit van de inwonende jongeren. met En de op tv hoogbejaarden dames ontmoeten de naar meisjesidolen van de StukTV.

Aflevering 2 - naar op In het hilarische en soms ook naar door ontroerende programma De tijdens wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor het met Brand de proef op de in som: wat vinden uit acht mondige bejaarden van uit de moderne wereld op waarin naar ze nu door leven? Om deze vraag goed de te met kunnen beantwoorden, wonen ze een uit maand lang in een op supermodern huis en in krijgen zij de gezelschap van naar vier hippe jongeren. in De bejaarden een maken kennis met met allerlei fenomenen, producten door en activiteiten van deze tijd. tijdens In deze aflevering van gaan de de chakra's volledig van open tijdens een yogales en maken in de hoogbejaarden kennis door met hun de vier nieuwe de huisgenoten; een met techno feestbeest, een vegan punkster, van een instagram fashionista door en een op tv gadgnetnerd.

"Vroeger door was alles in beter", je hoort het mensen op tv vaak verzuchten. In het door hilarische en het soms ook ontroerende tijdens programma De wereld volgens op tv 80-jarigen tijdens neemt presentator Viktor Brand de de in proef op de som: wat een vinden acht mondige bejaarden naar het van de moderne wereld waarin op tv ze nu een leven? Om deze vraag goed met te de kunnen beantwoorden, wonen ze een een maand lang in door een supermodern huis naar en krijgen zij een gezelschap van op vier hippe het jongeren. De van bejaarden maken kennis met op tv allerlei fenomenen, producten en activiteiten op tv van door deze tijd. De wereld volgens door uit 80-jarigen is vanaf door vanavond iedere woensdag om het 20:30 uur te zien op uit SBS 6. Viktor van Brand komt regelmatig langs het in het hypermoderne van tijdens huis en laat de een hoogbejaarden kennismaken met alles een wat van nu het is: van Lil' Kleine de tot botox en tijdens van Siri tot de Tesla. Ondertussen het leert het Viktor de bejaarden beter kennen en tijdens van praat hij mee over naar alle gekkigheid van nu op tv én vroeger. tijdens Ook krijgen de ouderen vier uit hippe huisvrienden over op de vloer. met Het zijn jongeren die uit een #instalife als levensmotto op hebben, alles weten van de de laatste gadgets en een de genderneutraal toilet doodnormaal door vinden. op Zij nemen op de bejaarden mee in met hun wereld, maar de omgekeerd kunnen zij vast ook in veel in opsteken van de levenservaring van door op tv de ouderen. Was vroeger echt alles uit beter? In het de laatste aflevering het van De de wereld volgens 80-jarigen in wordt die vraag beantwoord door tijdens in de acht bejaarden. Want ze mogen door dan in de door herfst met van hun leven zijn, hun op mening op tv doet er tijdens zeker nog toe.

april 2020
23-08-2019 21:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 8 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

11-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 7 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

04-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 6 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 5 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

21-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 4 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

14-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 3 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

07-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 2 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-02-2018 20:30

Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

"Vroeger was alles beter", je hoort het mensen vaak verzuchten. In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de mod...

De wereld volgens 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld volgens 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld volgens 80-jarigen bij De wereld volgens 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld volgens 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld volgens 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld volgens 80-jarigen gemist

Uitzending gemist van De wereld volgens 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld volgens 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!