Programma gemist?

Aflevering 8 de - In het van hilarische en soms ook tijdens ontroerende programma De naar met wereld volgens 80-jarigen op tv neemt presentator Viktor op Brand de proef op de som: door door wat vinden acht mondige bejaarden de van naar de moderne wereld waarin ze uit nu leven? Om deze met uit vraag goed te kunnen beantwoorden, wonen tijdens ze een maand het door lang in een op supermodern huis en krijgen de zij gezelschap van vier hippe in jongeren. De in bejaarden naar maken kennis met allerlei fenomenen, producten uit op tv en activiteiten van deze tijd. In een de laatste het aflevering vellen de naar acht van hoogbejaarden het eindoordeel; was met vroeger nou op tv echt alles beter, of heeft vandaag uit de dag ook met op zo z'n charme? tijdens De ouderen gaan schommelen uit op grote hoogte in de het hoofdstad, laten in zich een in een moderne Welness in het de watten in leggen en ze leren van de vier door inwonende jongeren een hoe ze vroeger een goed feestje uit naar bouwden.

Aflevering 7 - een In een het hilarische een en soms ook ontroerende in programma De wereld volgens op 80-jarigen neemt presentator Viktor een Brand een de proef het op de som: wat vinden het acht mondige bejaarden van een de een moderne wereld waarin van ze nu leven? een Om deze vraag goed te naar kunnen beantwoorden, door wonen in ze een maand met lang in een in supermodern huis en krijgen zij gezelschap de in van vier hippe jongeren. De op tv bejaarden op tv maken kennis met een allerlei fenomenen, producten en het activiteiten van op deze tijd. Deze een week neemt feestbeest Mitchel het alle ouderen mee naar een op tv technofeest tot diep het in in de nacht. De tijdens volgende ochtend krijgen de in ouderen woorden met de naar een jongeren vanwege de luidruchtige afterparty een om uit zes uur ochtends. De 85-jarige op Joke laat zich uit onder handen een nemen in de botoxkliniek van en voormalig vrachtwagenchauffeur op Martin naar krijgt de verrassing naar van zijn leven.

Aflevering uit 6 - uit In het hilarische en soms uit ook ontroerende programma van De wereld tijdens volgens 80-jarigen neemt presentator door Viktor Brand de proef op van op de som: wat vinden het acht mondige bejaarden van in de in moderne wereld waarin naar ze nu leven? van Om deze vraag op tv goed te kunnen in beantwoorden, wonen op ze een maand lang in een met supermodern huis op tv en krijgen zij gezelschap op van vier hippe op tv jongeren. tijdens De bejaarden in maken kennis met met allerlei fenomenen, producten en activiteiten uit van deze tijd. Deze de naar week krijgen de naar ouderen een cocktailworkshop. naar Ies, Hennie, Joke, Egbert praten van met Viktor Brand met over liefde de en seks na je naar 80ste en de vrijgezelle de ouderen gaan los op van op Tinder. Er wordt contact met met het thuisfront tijdens gelegd van via robots en naar de 80-jarige Hennie wil door een neuspiercing.

Aflevering op tv 5 - de In het hilarische en met soms ook ontroerende programma op De tijdens wereld volgens 80-jarigen tijdens neemt presentator Viktor Brand de proef op op de som: in wat vinden het acht mondige bejaarden van tijdens de moderne wereld met waarin met ze nu leven? Om deze tijdens in vraag goed te kunnen beantwoorden, het wonen naar ze een maand lang in door een supermodern huis en een een krijgen zij gezelschap van vier het hippe jongeren. De in bejaarden maken op kennis met allerlei het fenomenen, producten en activiteiten van uit het deze tijd. Deze week gaan de met hoogbejaarden op tv zombies afschieten in tijdens een arcadehal. De religieuze door Egbert pinkt samen in met Viktor Brand op tv in de kerk een in een traantje weg als hij op terugdenkt aan op tv zijn huwelijk. De muziek de van nu wordt door met de 80-plussers tijdens ernstig onder de met loep genomen. Ook gaan met alle ouderen de naar de in spraytan.

Aflevering de 4 - In het een hilarische en naar soms ook met ontroerende programma De op tv wereld volgens 80-jarigen van neemt presentator Viktor Brand de met proef door op de som: wat vinden acht op tv tijdens mondige bejaarden van op de moderne wereld waarin op ze nu leven? op Om deze vraag goed door te kunnen beantwoorden, met wonen ze tijdens een maand naar lang in een supermodern huis door en met krijgen zij gezelschap van vier een hippe jongeren. De naar bejaarden op tv maken kennis met allerlei fenomenen, producten van en activiteiten naar van deze tijd. een Deze week geven de uit in ouderen hun ongezouten mening van over de mode in van nu en wordt de Bep in haar 88ste verjaardag groots gevierd op tv in een 360 door graden restaurant. De op tv hoogbejaarden gaan stappen het anno 2018; op tv in een waterpijpbar. De zusjes met Bep en een Jo uit piepen er stiekem tussenuit om naar een jointje te roken door op naar straat.

Aflevering 3 met - naar In het hilarische uit en soms ook ontroerende de programma De op wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor uit Brand de proef de naar op de som: wat vinden acht op mondige tijdens bejaarden van de moderne wereld het waarin op ze nu leven? van Om deze op vraag goed te kunnen in beantwoorden, wonen ze een in maand lang in naar een supermodern op tv huis en krijgen zij gezelschap uit van vier hippe op jongeren. De een bejaarden maken kennis met door allerlei fenomenen, het producten en van activiteiten van tijdens deze tijd. In deze op tv aflevering leren door de mannen om te gaan met tijdens een drones. Cees brengt uit zijn opgestoken kennis tijdens meteen in de praktijk en vraagt uit na 56 tijdens jaar huwelijk zijn op vrouw opnieuw ten tijdens huwelijk met een op tv drone. tijdens De ouderen bespreken de homoseksualiteit op tv van een van een de inwonende jongeren. En op de hoogbejaarden dames in een ontmoeten de meisjesidolen een van StukTV.

Aflevering 2 een - In het hilarische een de en soms ook ontroerende programma De op wereld volgens 80-jarigen het neemt presentator Viktor de op Brand de proef op de som: de wat vinden acht het mondige tijdens bejaarden van de moderne uit wereld waarin een ze nu het leven? Om deze vraag goed de te kunnen naar beantwoorden, wonen met ze een maand de lang in een supermodern een huis en krijgen in zij gezelschap van vier op hippe jongeren. De de bejaarden maken kennis met uit allerlei fenomenen, de producten en de activiteiten van deze tijd. In tijdens deze aflevering gaan uit de chakra's volledig met open tijdens in een uit yogales en maken de hoogbejaarden naar kennis met tijdens hun vier nieuwe huisgenoten; een in techno met feestbeest, een vegan punkster, uit een instagram naar fashionista en een het gadgnetnerd.

"Vroeger uit was alles met beter", je hoort van het mensen vaak op tv verzuchten. In het hilarische en soms het met ook ontroerende programma De wereld volgens door 80-jarigen neemt presentator de Viktor Brand op tv de proef op de naar som: wat met vinden acht mondige het bejaarden de van de moderne wereld waarin het ze met nu leven? Om deze tijdens vraag goed te kunnen beantwoorden, met van wonen ze een maand lang in een een supermodern een huis en krijgen zij van gezelschap van vier de hippe jongeren. met De bejaarden maken kennis door uit met allerlei fenomenen, met producten en activiteiten uit van deze tijd. De wereld de volgens 80-jarigen is vanaf een vanavond iedere op woensdag om 20:30 tijdens uur te zien op de SBS 6. Viktor van Brand komt regelmatig langs op naar in het hypermoderne huis op tv en laat de hoogbejaarden een kennismaken met alles uit wat van nu is: tijdens van Lil' een Kleine tot botox en met van naar Siri tot Tesla. Ondertussen door leert het Viktor de bejaarden beter de kennen en praat hij in mee over een alle gekkigheid van op tv nu én vroeger. Ook tijdens krijgen de van ouderen vier hippe het huisvrienden over tijdens de vloer. Het een zijn jongeren die #instalife in als levensmotto hebben, alles weten het van de laatste de gadgets en de een genderneutraal toilet doodnormaal met vinden. Zij naar nemen naar de bejaarden mee in hun het wereld, van maar omgekeerd kunnen zij het vast ook door veel opsteken van met de levenservaring van de ouderen. van Was vroeger echt uit alles op tv beter? In de naar laatste aflevering van De wereld volgens op 80-jarigen wordt die op tv vraag uit beantwoord door de van acht bejaarden. Want ze mogen naar in dan in de herfst van een hun leven met zijn, hun mening doet er tijdens zeker nog een toe.

april 2021
23-08-2019 21:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 8 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

11-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 7 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

04-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 6 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 5 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

21-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 4 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

14-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 3 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

07-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 2 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-02-2018 20:30

Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

"Vroeger was alles beter", je hoort het mensen vaak verzuchten. In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de mod...

De wereld volgens 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld volgens 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld volgens 80-jarigen bij De wereld volgens 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld volgens 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld volgens 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld volgens 80-jarigen gemist

Uitzending gemist van De wereld volgens 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld volgens 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!