Programma gemist?

Aflevering 8 - het In een het hilarische op tv en soms ook door ontroerende programma De wereld volgens door 80-jarigen neemt naar presentator Viktor door Brand de proef op de som: door wat vinden op acht het mondige bejaarden van de op moderne wereld een waarin ze nu leven? Om op deze vraag goed te tijdens in kunnen beantwoorden, wonen ze een naar maand op lang in een supermodern huis een en krijgen zij gezelschap van van vier het hippe jongeren. De door bejaarden maken kennis in met allerlei op tv fenomenen, producten en activiteiten van op tijdens deze tijd. In de laatste op aflevering vellen de van acht uit hoogbejaarden het eindoordeel; was de vroeger nou echt alles tijdens beter, of heeft vandaag het de door dag ook zo z'n uit charme? De ouderen gaan door schommelen uit op grote de hoogte in de het hoofdstad, laten zich een in een moderne Welness in de in met watten leggen en ze een leren de van vier inwonende jongeren in hoe ze vroeger een goed feestje de naar bouwden.

Aflevering in 7 - In het hilarische op en soms op ook naar ontroerende programma De wereld naar volgens 80-jarigen door neemt presentator Viktor Brand op tv de proef op de som: een wat vinden acht met mondige in bejaarden van de moderne op wereld waarin ze een nu leven? Om deze van vraag goed de te kunnen beantwoorden, op wonen ze een op tv maand lang in een tijdens supermodern naar huis en krijgen door zij gezelschap van vier hippe het jongeren. De met bejaarden maken van kennis met met allerlei fenomenen, producten en activiteiten op van deze tijd. uit Deze week de neemt feestbeest Mitchel alle ouderen op tv op mee naar een technofeest tot een diep in uit de nacht. De volgende met ochtend van krijgen de ouderen woorden in met de een jongeren vanwege de luidruchtige afterparty naar om zes uur op tv ochtends. De 85-jarige Joke tijdens laat zich tijdens onder handen nemen van in naar de botoxkliniek en voormalig tijdens vrachtwagenchauffeur Martin krijgt de verrassing in van zijn van leven.

Aflevering het 6 - van In het hilarische en soms op tv ook tijdens ontroerende programma De van wereld volgens 80-jarigen in neemt presentator Viktor Brand de door proef op van de som: van wat vinden acht mondige bejaarden van de de het moderne wereld waarin ze een nu op leven? Om deze vraag goed te uit kunnen een beantwoorden, wonen door ze een maand lang uit in een op tv supermodern huis en het krijgen zij gezelschap van vier door hippe jongeren. De in bejaarden op maken kennis met allerlei fenomenen, producten van en activiteiten met van in deze tijd. Deze week krijgen de tijdens ouderen een naar cocktailworkshop. Ies, Hennie, Joke, uit Egbert praten de met Viktor Brand over naar liefde en naar seks na door je 80ste door en de vrijgezelle ouderen gaan los op tv de op Tinder. Er wordt op contact met het thuisfront gelegd tijdens op tv via robots en de 80-jarige naar Hennie door wil een neuspiercing.

Aflevering 5 - door In het hilarische van en met soms ook ontroerende programma De tijdens in wereld volgens 80-jarigen een neemt presentator Viktor Brand uit de proef op een de som: wat vinden naar acht mondige door bejaarden van de moderne met wereld waarin ze door nu een leven? Om deze vraag van goed te het kunnen beantwoorden, wonen uit ze een maand tijdens lang in een supermodern huis en een uit krijgen zij gezelschap van vier een hippe het jongeren. De bejaarden naar maken kennis met allerlei uit fenomenen, producten en uit activiteiten van de deze tijd. Deze week gaan de een hoogbejaarden zombies met afschieten in een arcadehal. door met De religieuze Egbert pinkt samen op met Viktor in Brand in de kerk naar een traantje in weg als hij het terugdenkt aan zijn huwelijk. De het muziek van nu uit wordt door de in 80-plussers ernstig in onder de het loep genomen. Ook gaan met alle ouderen naar de de op tv spraytan.

Aflevering 4 - tijdens In tijdens het hilarische en soms ook van ontroerende door programma De wereld volgens 80-jarigen naar neemt presentator naar Viktor Brand de in proef de op de som: wat vinden in acht mondige bejaarden de van de door moderne wereld waarin ze van nu leven? een Om deze van vraag goed te kunnen beantwoorden, wonen de ze op tv een maand het lang in een uit supermodern huis en krijgen zij gezelschap van de van vier hippe jongeren. De bejaarden door van maken kennis met op allerlei fenomenen, producten tijdens en activiteiten van van deze tijd. Deze week geven het de ouderen hun ongezouten uit tijdens mening over de van mode van nu en wordt Bep op op haar 88ste verjaardag op tv groots gevierd in een 360 graden in restaurant. door De hoogbejaarden gaan stappen anno met op tv 2018; in een waterpijpbar. De met zusjes Bep op tv en Jo piepen er met stiekem tussenuit om een van door jointje te roken het op straat.

Aflevering door 3 - uit In het hilarische en op soms ook ontroerende programma De naar wereld volgens op tv 80-jarigen neemt presentator Viktor met Brand de in proef op de op som: wat vinden acht van mondige op bejaarden van de moderne in wereld waarin ze van nu op leven? Om deze tijdens vraag goed te door kunnen beantwoorden, wonen ze een naar maand lang in met een supermodern huis naar en krijgen zij gezelschap in van met vier hippe jongeren. uit De bejaarden uit maken kennis met allerlei fenomenen, producten met en activiteiten van een deze met tijd. In deze aflevering tijdens leren de mannen om op tv te gaan met met met drones. Cees brengt zijn het opgestoken kennis meteen in de op een praktijk en vraagt na 56 jaar door het huwelijk zijn vrouw opnieuw het ten huwelijk op tv met een drone. tijdens De ouderen bespreken de homoseksualiteit het van een van de de inwonende met jongeren. En uit de hoogbejaarden dames ontmoeten het de meisjesidolen tijdens van StukTV.

Aflevering 2 naar - met In het hilarische en de soms ook ontroerende programma een De wereld volgens 80-jarigen op tv neemt presentator in Viktor Brand de naar proef op de som: naar wat vinden door acht mondige bejaarden van door op de moderne wereld waarin ze nu het leven? Om naar deze door vraag goed te kunnen beantwoorden, wonen in ze tijdens een maand lang in van een supermodern de huis en krijgen zij tijdens gezelschap van naar vier hippe jongeren. in De bejaarden de maken kennis met allerlei fenomenen, een producten en activiteiten tijdens van deze tijd. In met deze aflevering gaan met uit de chakra's volledig open uit tijdens een yogales en de maken de hoogbejaarden kennis op tijdens met hun vier nieuwe tijdens huisgenoten; een techno feestbeest, een op vegan punkster, een een instagram in fashionista en de een gadgnetnerd.

"Vroeger was door alles beter", je hoort op het naar mensen vaak verzuchten. In in het hilarische uit en soms ook ontroerende uit programma De het wereld volgens 80-jarigen neemt door presentator in Viktor Brand de proef op de tijdens som: naar wat vinden acht mondige bejaarden naar van de moderne door met wereld waarin ze nu op tv leven? Om deze vraag goed op te met kunnen beantwoorden, wonen ze tijdens een maand lang in een een supermodern naar huis en krijgen zij op tv gezelschap van vier de met hippe jongeren. De bejaarden het maken kennis met allerlei op fenomenen, met producten en activiteiten van deze met tijd. De wereld naar volgens met 80-jarigen is vanaf vanavond iedere door woensdag om 20:30 uur met te zien op tijdens een SBS 6. Viktor Brand komt regelmatig de langs uit in het hypermoderne huis en een laat de hoogbejaarden kennismaken op met op tv alles wat van nu door is: van op tv Lil' Kleine tot botox en met van Siri het tot met Tesla. Ondertussen leert Viktor tijdens de bejaarden beter tijdens kennen en praat hij op tv mee van over alle gekkigheid van nu tijdens én vroeger. Ook krijgen een de ouderen vier de hippe huisvrienden het over het de vloer. Het zijn uit jongeren die #instalife als levensmotto tijdens hebben, alles een weten door van de laatste gadgets en een in genderneutraal uit toilet doodnormaal vinden. met Zij nemen de bejaarden het mee in hun uit wereld, maar omgekeerd kunnen door zij vast op ook veel opsteken van het de de levenservaring van uit de ouderen. Was vroeger naar echt alles beter? In uit de laatste uit aflevering van met De wereld volgens 80-jarigen uit wordt die vraag beantwoord in door de acht bejaarden. op tv Want op tv ze mogen van dan in de herfst op tv van hun leven zijn, hun van mening doet uit er zeker een nog toe.

juli 2021
23-08-2019 21:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 8 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

11-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 7 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

04-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 6 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 5 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

21-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 4 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

14-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 3 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

07-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 2 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-02-2018 20:30

Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

"Vroeger was alles beter", je hoort het mensen vaak verzuchten. In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de mod...

De wereld volgens 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld volgens 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld volgens 80-jarigen bij De wereld volgens 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld volgens 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld volgens 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld volgens 80-jarigen gemist

Uitzending gemist van De wereld volgens 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld volgens 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!