Programma gemist?

Aflevering naar 8 - uit In het hilarische en soms naar ook ontroerende programma De op wereld door volgens 80-jarigen neemt met presentator Viktor Brand in de proef naar op de som: wat vinden de acht mondige op tv bejaarden van de de moderne wereld van waarin ze nu leven? Om tijdens deze vraag goed te tijdens met kunnen beantwoorden, wonen tijdens ze een maand op lang in een supermodern huis een en krijgen een zij gezelschap van vier op tv hippe jongeren. De op tv bejaarden maken op kennis met allerlei in fenomenen, producten en activiteiten van het op deze tijd. In de laatste op tv aflevering vellen uit de acht hoogbejaarden het op eindoordeel; was vroeger de nou echt alles beter, op tijdens of heeft vandaag de dag ook op tv een zo z'n charme? op De ouderen gaan schommelen op met grote hoogte in op de hoofdstad, op laten zich in een moderne naar Welness tijdens in de watten leggen en in ze met leren de vier inwonende jongeren van hoe ze vroeger tijdens een met goed feestje op bouwden.

Aflevering door 7 - op tv In het hilarische en soms ook met ontroerende programma met De wereld volgens 80-jarigen de uit neemt presentator Viktor Brand naar de proef naar op de som: wat vinden de acht naar mondige bejaarden van de moderne op wereld waarin uit ze nu leven? Om deze van door vraag goed te op tv kunnen beantwoorden, wonen ze met een maand lang in een naar tijdens supermodern huis en krijgen zij gezelschap op van van vier hippe jongeren. De bejaarden op maken met kennis met het allerlei fenomenen, producten en activiteiten van een de deze tijd. Deze week neemt uit feestbeest Mitchel op alle ouderen mee een naar een tijdens technofeest tot diep in de op nacht. De volgende ochtend in krijgen de ouderen het woorden uit met de tijdens jongeren vanwege de luidruchtige afterparty uit om zes uur naar ochtends. De 85-jarige Joke op tv laat uit zich onder handen in nemen in de botoxkliniek naar en voormalig vrachtwagenchauffeur tijdens Martin krijgt de het verrassing van in zijn leven.

Aflevering 6 door - In het het hilarische en soms ook in ontroerende de programma De wereld volgens van 80-jarigen neemt presentator Viktor met Brand de proef van de op de som: wat een vinden acht mondige bejaarden van op tv de moderne wereld op tv waarin ze naar nu leven? op Om deze vraag van goed te kunnen beantwoorden, wonen naar ze een maand tijdens lang in een het supermodern huis van en op tv krijgen zij gezelschap van vier hippe door jongeren. De naar bejaarden maken kennis met op tv allerlei fenomenen, producten tijdens en activiteiten op van naar deze tijd. Deze week krijgen met de ouderen een cocktailworkshop. een Ies, Hennie, Joke, door Egbert tijdens praten met Viktor Brand van over liefde uit en seks na je 80ste in tijdens en de vrijgezelle ouderen uit gaan los op op Tinder. Er wordt tijdens contact met het de thuisfront gelegd via robots en op de op 80-jarige Hennie naar wil een neuspiercing.

Aflevering 5 - in In het door hilarische en soms ook op tv ontroerende van programma De van wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor naar Brand de de proef op de som: op wat vinden een acht naar mondige bejaarden van de moderne met wereld de waarin ze nu leven? Om in deze vraag goed het te door kunnen beantwoorden, wonen ze een maand door lang in het een supermodern op huis en krijgen het zij gezelschap van vier op tv hippe jongeren. De op bejaarden van maken kennis met allerlei een fenomenen, producten door en activiteiten van deze tijd. Deze in week de gaan de in hoogbejaarden zombies afschieten naar in een arcadehal. De religieuze Egbert het pinkt een samen met Viktor Brand in de de kerk een op tv traantje uit weg als hij tijdens terugdenkt aan zijn huwelijk. De uit het muziek van nu wordt op door de 80-plussers met ernstig onder de loep genomen. uit van Ook gaan alle ouderen naar naar de een spraytan.

Aflevering 4 - op In het op tv hilarische en tijdens soms ook ontroerende programma door De wereld het volgens 80-jarigen neemt presentator door Viktor Brand tijdens de proef met op de som: wat naar vinden acht mondige bejaarden een van de naar moderne wereld het waarin ze nu leven? Om deze met vraag goed in te kunnen op tv beantwoorden, wonen ze een op maand de lang in een supermodern huis en naar door krijgen zij gezelschap van vier hippe met door jongeren. De bejaarden maken door kennis met allerlei fenomenen, uit producten en activiteiten van tijdens deze tijd. met Deze week uit geven de met ouderen hun ongezouten mening over een de mode van nu uit de en wordt Bep haar 88ste een verjaardag groots door gevierd in een naar 360 graden restaurant. De op tv hoogbejaarden gaan naar stappen anno 2018; in een naar waterpijpbar. op De zusjes uit Bep en Jo piepen er naar stiekem tussenuit om uit een jointje naar te roken op een straat.

Aflevering 3 naar - In het met hilarische en soms naar ook ontroerende programma van De wereld volgens op 80-jarigen neemt presentator de Viktor door Brand de proef op het de som: wat vinden de acht een mondige bejaarden van de moderne op wereld waarin op tv ze nu leven? Om uit deze vraag goed te met kunnen beantwoorden, wonen door ze een maand van van lang in een supermodern in huis en krijgen zij van gezelschap van op tv vier hippe jongeren. De bejaarden uit het maken kennis met allerlei fenomenen, naar producten van en activiteiten van met deze tijd. In met deze aflevering leren de mannen tijdens om te gaan door met drones. Cees brengt de zijn op opgestoken kennis meteen in een de naar praktijk en vraagt na de 56 jaar naar huwelijk zijn vrouw opnieuw ten tijdens huwelijk met een drone. tijdens het De ouderen bespreken de homoseksualiteit van de op tv een van de op tv inwonende jongeren. En de hoogbejaarden de dames ontmoeten de meisjesidolen het van een StukTV.

Aflevering 2 in - In het op hilarische en van soms ook ontroerende programma door De wereld uit volgens 80-jarigen neemt het presentator Viktor Brand het de proef op met de som: tijdens wat vinden acht mondige bejaarden van tijdens de naar moderne wereld waarin ze een nu leven? Om door deze tijdens vraag goed te een kunnen beantwoorden, wonen ze op een maand lang in een door supermodern naar huis en krijgen zij naar gezelschap door van vier hippe jongeren. De bejaarden van maken kennis met naar allerlei fenomenen, tijdens producten en activiteiten van de een deze tijd. In deze in aflevering gaan tijdens de chakra's volledig open in tijdens een yogales en op tv maken de de hoogbejaarden kennis met hun vier het nieuwe een huisgenoten; een techno feestbeest, een van vegan punkster, tijdens een instagram op fashionista en een op gadgnetnerd.

"Vroeger was op alles uit beter", je hoort het het mensen vaak in verzuchten. In het hilarische en van soms van ook ontroerende programma De wereld in volgens 80-jarigen neemt presentator het Viktor van Brand de proef op de uit van som: wat vinden acht met mondige bejaarden van het de moderne wereld waarin naar ze nu leven? Om op deze met vraag goed met te kunnen beantwoorden, naar wonen ze een maand lang naar in een op tv supermodern huis en op krijgen zij gezelschap uit van vier hippe met jongeren. De uit bejaarden maken kennis de met allerlei fenomenen, van producten en activiteiten van van deze tijd. De wereld volgens op een 80-jarigen is vanaf vanavond iedere woensdag in om 20:30 een uur te zien een op SBS 6. Viktor de Brand komt een regelmatig langs in het hypermoderne de in huis en laat de op hoogbejaarden kennismaken met een alles wat van nu is: uit van Lil' door Kleine naar tot botox en met van Siri tot Tesla. Ondertussen naar leert Viktor naar de bejaarden beter in kennen en praat tijdens hij mee over door alle gekkigheid met van nu én vroeger. Ook tijdens krijgen de ouderen vier de hippe huisvrienden van over de vloer. met Het van zijn jongeren die #instalife als in levensmotto hebben, alles weten tijdens van op de laatste gadgets en met een genderneutraal toilet naar doodnormaal vinden. op Zij nemen de bejaarden mee met in naar hun wereld, maar omgekeerd kunnen naar zij vast ook een veel opsteken met van de levenservaring van op de ouderen. de Was in vroeger echt alles beter? In op de een laatste aflevering van in De wereld volgens 80-jarigen naar wordt die vraag beantwoord in door de acht bejaarden. op het Want ze mogen naar dan in de op tv herfst van hun leven zijn, op tv hun mening doet naar er zeker op tv nog toe.

november 2019
23-08-2019 21:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 8 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

11-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 7 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

04-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 6 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 5 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

21-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 4 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

14-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 3 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

07-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 2 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-02-2018 20:30

Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

"Vroeger was alles beter", je hoort het mensen vaak verzuchten. In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de mod...

De wereld volgens 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld volgens 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld volgens 80-jarigen bij De wereld volgens 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld volgens 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld volgens 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld volgens 80-jarigen gemist

Uitzending gemist van De wereld volgens 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld volgens 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!