Programma gemist?

Aflevering 8 - op tv door In het hilarische en soms ook de ontroerende programma De de tijdens wereld volgens 80-jarigen een neemt presentator Viktor Brand de van proef op tv op de som: door wat vinden acht mondige op tv bejaarden van de moderne wereld op waarin het ze nu de leven? Om deze vraag goed te van kunnen een beantwoorden, wonen op tv ze een maand lang op tv in een supermodern huis en in krijgen zij van gezelschap het van vier hippe met jongeren. De bejaarden op maken kennis met uit allerlei fenomenen, producten en activiteiten met van deze tijd. In door de laatste door aflevering vellen de naar acht hoogbejaarden het een eindoordeel; was vroeger door nou door echt alles beter, of heeft vandaag uit van de dag ook zo z'n tijdens charme? met De ouderen gaan schommelen op grote door hoogte in in de met hoofdstad, laten zich uit in een moderne Welness in de op watten leggen op tv en in ze leren de vier van inwonende jongeren door hoe ze vroeger een goed feestje door een bouwden.

Aflevering door 7 - In in het hilarische en soms uit ook ontroerende programma De van wereld volgens 80-jarigen de neemt de presentator Viktor Brand de proef op tv op een de som: met wat vinden acht mondige uit bejaarden van met de moderne wereld waarin ze nu met leven? met Om deze vraag door goed te kunnen beantwoorden, wonen tijdens ze op tv een maand lang de in een van supermodern huis en krijgen in zij gezelschap van vier door hippe jongeren. De met bejaarden maken kennis met door allerlei fenomenen, van producten van en activiteiten van deze op tijd. Deze week neemt in feestbeest door Mitchel alle ouderen met mee naar een technofeest tot de diep in in de nacht. De volgende van ochtend krijgen de uit ouderen in woorden met de jongeren van vanwege de luidruchtige afterparty in om zes uur naar ochtends. De op 85-jarige Joke naar laat zich onder handen nemen in op tv de op botoxkliniek en een voormalig vrachtwagenchauffeur Martin krijgt van de verrassing van zijn op tv leven.

Aflevering 6 de - In het hilarische op tv en soms ook van ontroerende programma uit De wereld volgens naar 80-jarigen tijdens neemt presentator Viktor door Brand de proef op de naar som: wat vinden van acht mondige bejaarden van uit de het moderne wereld waarin op ze nu leven? uit Om deze in vraag goed te kunnen in beantwoorden, wonen naar ze een maand lang in in een supermodern naar huis en krijgen zij gezelschap van in van vier hippe jongeren. op tv De bejaarden maken kennis met met allerlei fenomenen, producten op tv en het activiteiten van door deze tijd. Deze week van krijgen de ouderen een cocktailworkshop. op tv Ies, een Hennie, Joke, Egbert van praten met Viktor op Brand over liefde en uit seks na je in 80ste en in de vrijgezelle ouderen gaan tijdens los op Tinder. door Er door wordt contact met het tijdens thuisfront gelegd via robots naar en de 80-jarige Hennie een van wil een neuspiercing.

Aflevering 5 - het In tijdens het hilarische van en soms ook door ontroerende programma De wereld het volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor door Brand op de proef op de som: met wat van vinden acht op mondige bejaarden van in de moderne wereld waarin ze door nu van leven? Om deze vraag goed op tv te kunnen uit beantwoorden, wonen ze een tijdens maand uit lang in een tijdens supermodern huis en krijgen zij gezelschap in in van vier hippe jongeren. met De bejaarden maken in kennis met allerlei fenomenen, op tv producten en activiteiten met van in deze tijd. Deze een week gaan de hoogbejaarden zombies afschieten op tv in door een arcadehal. De op religieuze Egbert pinkt samen met een Viktor Brand in het de de kerk een traantje weg als uit hij terugdenkt aan van het zijn huwelijk. De uit muziek van nu van wordt door de met 80-plussers ernstig onder de van loep genomen. Ook gaan alle naar tijdens ouderen naar de op spraytan.

Aflevering 4 naar - In het met hilarische en soms uit ook tijdens ontroerende programma De een wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor door Brand de proef met op naar de som: op wat vinden acht een mondige bejaarden van het de moderne wereld naar waarin ze nu leven? Om de deze vraag in goed te kunnen met beantwoorden, wonen door ze een maand lang door in een supermodern huis naar en krijgen een zij gezelschap van van vier hippe een jongeren. De bejaarden maken kennis met naar allerlei in fenomenen, producten en activiteiten van op tv uit deze tijd. Deze week geven tijdens de ouderen hun naar ongezouten mening tijdens over de mode van nu op en wordt Bep naar haar 88ste tijdens verjaardag groots gevierd in tijdens een tijdens 360 graden restaurant. De hoogbejaarden van gaan stappen anno tijdens 2018; in de een waterpijpbar. De in zusjes Bep en Jo door in piepen er stiekem tussenuit om door een jointje in te roken op op straat.

Aflevering op tv 3 - uit In het hilarische en soms uit ook ontroerende programma het De wereld volgens op 80-jarigen neemt een presentator Viktor Brand de proef een op tv op de som: op wat vinden acht mondige bejaarden van door naar de moderne wereld waarin ze nu tijdens leven? Om deze naar vraag goed de te kunnen beantwoorden, wonen door door ze een maand lang in een van uit supermodern huis en krijgen zij gezelschap van van de vier hippe van jongeren. De bejaarden maken kennis op met uit allerlei fenomenen, producten van en activiteiten van deze tijd. In naar deze aflevering door leren de de mannen om te gaan van met het drones. Cees brengt zijn opgestoken kennis naar meteen in de van met praktijk en vraagt door na 56 jaar huwelijk zijn van vrouw opnieuw ten de huwelijk tijdens met een drone. met De ouderen bespreken de homoseksualiteit de van een met van de inwonende jongeren. En op de hoogbejaarden de dames ontmoeten de meisjesidolen door van het StukTV.

Aflevering de 2 - tijdens In het hilarische en op tv soms ook ontroerende programma De uit wereld volgens 80-jarigen in neemt presentator op tv Viktor uit Brand de proef op de de som: wat vinden acht op tv mondige de bejaarden van op tv de moderne wereld waarin de ze nu door leven? Om deze een vraag goed te kunnen op beantwoorden, wonen ze een maand naar lang in in een supermodern huis de en krijgen zij gezelschap van tijdens van vier hippe jongeren. de De bejaarden maken kennis met met allerlei fenomenen, producten in en een activiteiten van deze naar tijd. In deze aflevering gaan in met de chakra's volledig door open tijdens een het yogales en maken het de hoogbejaarden kennis met de hun vier met nieuwe huisgenoten; een techno feestbeest, in een vegan punkster, een van op tv instagram fashionista en een een gadgnetnerd.

"Vroeger op was alles beter", je hoort van uit het mensen vaak verzuchten. naar In het hilarische en met soms ook de ontroerende programma door De wereld volgens 80-jarigen neemt van presentator met Viktor Brand de proef op de in som: naar wat vinden acht mondige met bejaarden van de moderne in wereld waarin ze van nu leven? Om uit deze van vraag goed te kunnen beantwoorden, op tv wonen uit ze een maand lang in op tv een door supermodern huis het en krijgen zij gezelschap naar van vier naar hippe jongeren. De bejaarden een maken kennis met allerlei met fenomenen, producten en activiteiten het van uit deze tijd. De wereld de volgens 80-jarigen het is vanaf vanavond iedere tijdens woensdag om 20:30 een uur op te zien op SBS 6. Viktor tijdens Brand komt regelmatig langs een in het hypermoderne door huis en laat de de hoogbejaarden kennismaken uit met alles wat tijdens op van nu is: naar van Lil' Kleine tot botox en het van Siri tot een Tesla. Ondertussen uit leert het Viktor de bejaarden beter kennen en uit op tv praat hij mee over door alle gekkigheid van nu én de vroeger. Ook krijgen een met de ouderen vier hippe huisvrienden over van de vloer. Het tijdens zijn een jongeren die op tv #instalife als levensmotto hebben, alles weten van van de laatste uit gadgets en een in genderneutraal toilet doodnormaal op vinden. Zij de nemen in de bejaarden mee het in hun wereld, naar maar omgekeerd kunnen zij vast ook van veel het opsteken van de levenservaring in van op de ouderen. Was vroeger op echt alles beter? een In de laatste aflevering door van De wereld volgens het 80-jarigen wordt die met vraag beantwoord door uit in de acht bejaarden. Want ze een mogen dan tijdens in de herfst van hun in leven zijn, het hun mening doet het er zeker van nog toe.

december 2019
23-08-2019 21:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 8 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

11-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 7 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

04-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 6 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 5 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

21-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 4 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

14-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 3 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

07-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 2 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-02-2018 20:30

Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

"Vroeger was alles beter", je hoort het mensen vaak verzuchten. In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de mod...

De wereld volgens 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld volgens 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld volgens 80-jarigen bij De wereld volgens 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld volgens 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld volgens 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld volgens 80-jarigen gemist

Uitzending gemist van De wereld volgens 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld volgens 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!