Programma gemist?

Aflevering het 8 - In het hilarische de en tijdens soms ook ontroerende programma op tv De wereld volgens 80-jarigen van het neemt presentator Viktor Brand de proef op tv op de som: van wat met vinden acht mondige bejaarden van van de moderne door wereld waarin ze nu door leven? een Om deze in vraag goed te tijdens kunnen beantwoorden, wonen ze een een maand tijdens lang in een op supermodern huis en het krijgen zij gezelschap met van vier hippe jongeren. De door bejaarden maken op tv kennis met allerlei op fenomenen, producten en activiteiten van tijdens deze tijd. In tijdens de laatste aflevering van vellen naar de acht hoogbejaarden op het eindoordeel; was vroeger nou door uit echt alles beter, of heeft de vandaag de dag de ook zo z'n op tv charme? De door ouderen gaan schommelen met op grote door hoogte in de hoofdstad, in laten zich in van een moderne Welness in de een watten leggen en in ze leren de tijdens vier door inwonende jongeren hoe door ze vroeger door een goed feestje de bouwden.

Aflevering 7 een - In het met hilarische en soms met ook op ontroerende programma De wereld op tv volgens 80-jarigen neemt presentator in Viktor tijdens Brand de proef door op de som: wat vinden door acht mondige tijdens bejaarden van de de moderne wereld waarin ze in nu het leven? Om deze vraag op goed te uit kunnen beantwoorden, wonen ze uit een maand lang in een door uit supermodern huis en krijgen zij de gezelschap van vier hippe op tv jongeren. De uit bejaarden maken kennis met door allerlei fenomenen, producten tijdens en door activiteiten van deze door tijd. Deze week neemt feestbeest door Mitchel op alle ouderen mee naar naar een technofeest tot met diep in de uit nacht. De van volgende ochtend van krijgen de ouderen woorden met tijdens de jongeren in vanwege de luidruchtige afterparty door om zes uur op ochtends. De 85-jarige het Joke tijdens laat zich onder een handen nemen in de van botoxkliniek en door voormalig vrachtwagenchauffeur Martin krijgt het de verrassing van zijn het leven.

Aflevering naar 6 - tijdens In het hilarische en soms een ook uit ontroerende programma De wereld volgens het 80-jarigen het neemt presentator Viktor Brand naar de proef naar op de som: de wat vinden acht mondige bejaarden in van het de moderne wereld waarin tijdens ze nu op tv leven? Om deze vraag met goed te kunnen beantwoorden, wonen door ze een maand de lang tijdens in een supermodern van huis en naar krijgen zij gezelschap van vier hippe naar jongeren. De door bejaarden maken kennis met door allerlei fenomenen, producten een en op tv activiteiten van deze tijd. Deze in van week krijgen de ouderen een cocktailworkshop. op tv Ies, Hennie, uit Joke, Egbert praten met in Viktor Brand over een liefde en naar seks na je uit 80ste en met de vrijgezelle ouderen gaan los een van op Tinder. Er met wordt contact met het thuisfront gelegd door tijdens via robots en de 80-jarige Hennie naar wil de een neuspiercing.

Aflevering een 5 - In het van hilarische en soms op ook in ontroerende programma De wereld naar volgens 80-jarigen neemt in presentator Viktor Brand de proef uit op de som: het van wat vinden acht mondige bejaarden op tv van de moderne wereld de waarin ze uit nu leven? Om het deze vraag uit goed te kunnen beantwoorden, met wonen ze een naar maand lang op tv in een supermodern huis met en krijgen zij door gezelschap van een vier hippe met jongeren. De bejaarden maken tijdens kennis met allerlei fenomenen, op tv producten en op tv activiteiten van deze op tv tijd. Deze in week gaan de uit hoogbejaarden zombies afschieten in een door arcadehal. De religieuze in Egbert met pinkt samen met Viktor door Brand in de met kerk een traantje weg als tijdens een hij terugdenkt aan van zijn huwelijk. De muziek van nu met wordt door de op tv 80-plussers ernstig onder een de een loep genomen. tijdens Ook gaan alle ouderen naar het de naar spraytan.

Aflevering 4 - door door In het hilarische op en soms ook ontroerende programma de De wereld volgens het 80-jarigen neemt presentator het Viktor Brand de op tv proef op de som: met wat in vinden acht mondige een bejaarden van door de moderne wereld waarin door ze nu leven? Om tijdens deze vraag goed op te kunnen beantwoorden, wonen van ze een door maand lang uit in een op tv supermodern huis en krijgen met zij gezelschap van door vier hippe jongeren. De bejaarden een maken kennis met naar allerlei fenomenen, producten op en op tv activiteiten van deze tijd. Deze een week geven tijdens de ouderen met hun ongezouten mening over de uit mode van op nu en de wordt Bep haar 88ste verjaardag op groots naar gevierd in een 360 het graden restaurant. tijdens De hoogbejaarden op tv gaan stappen anno 2018; in een het waterpijpbar. De zusjes uit Bep en op tv Jo piepen er stiekem met tussenuit om een op jointje te roken de op uit straat.

Aflevering 3 op - op In het hilarische en soms ook door uit ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen met neemt presentator Viktor in Brand de proef uit op uit de som: wat vinden uit acht in mondige bejaarden van de moderne door wereld waarin de ze nu leven? Om uit deze vraag goed te in van kunnen beantwoorden, wonen tijdens ze een maand lang in met een supermodern huis op tv en krijgen zij in gezelschap van vier met hippe jongeren. De bejaarden op tv door maken kennis met allerlei op fenomenen, producten en activiteiten van door deze een tijd. In deze aflevering van leren uit de mannen om met te gaan met het drones. Cees brengt zijn uit opgestoken kennis meteen tijdens in de praktijk en vraagt op na 56 jaar in in huwelijk zijn vrouw opnieuw het ten huwelijk met een in drone. de De ouderen bespreken het de homoseksualiteit van een van tijdens de inwonende jongeren. naar En van de hoogbejaarden dames van ontmoeten de meisjesidolen van op StukTV.

Aflevering tijdens 2 - In het hilarische uit en soms op tv ook ontroerende programma het De wereld op tv volgens 80-jarigen neemt presentator uit Viktor Brand de in proef op de som: door in wat vinden acht door mondige bejaarden van de naar moderne wereld waarin een ze nu leven? door Om deze vraag goed het te kunnen beantwoorden, met wonen ze een een maand op lang in een uit supermodern huis en krijgen zij gezelschap de van het vier hippe jongeren. tijdens De bejaarden maken een kennis met allerlei fenomenen, een producten en van activiteiten van door deze tijd. In deze aflevering gaan uit de chakra's de volledig open in tijdens een yogales en maken tijdens van de hoogbejaarden kennis met de hun vier nieuwe huisgenoten; een het het techno feestbeest, een op vegan punkster, een op instagram fashionista en een met gadgnetnerd.

"Vroeger was naar alles beter", je hoort op het mensen vaak van verzuchten. In het het hilarische en met soms ook ontroerende tijdens programma De wereld volgens het 80-jarigen neemt van presentator Viktor Brand de een door proef op de tijdens som: wat vinden acht mondige bejaarden van van van de moderne wereld waarin op tv ze in nu leven? Om een deze vraag goed te kunnen naar beantwoorden, wonen ze uit een maand het lang in een van supermodern huis en krijgen zij tijdens gezelschap tijdens van vier hippe door jongeren. De bejaarden maken uit kennis tijdens met allerlei fenomenen, producten en een activiteiten het van deze tijd. De op tv wereld volgens een 80-jarigen is vanaf vanavond iedere woensdag in om 20:30 uur de te zien door op SBS 6. Viktor van Brand komt regelmatig de langs in het hypermoderne uit huis uit en laat de hoogbejaarden tijdens kennismaken met op tv alles wat van nu met is: van Lil' in Kleine tot botox met en van Siri tot een Tesla. een Ondertussen leert Viktor de bejaarden uit beter het kennen en praat hij in mee over alle naar gekkigheid van nu op én op vroeger. Ook krijgen de ouderen vier een de hippe huisvrienden over door de vloer. Het zijn van jongeren die #instalife als door levensmotto hebben, de alles weten van een de laatste gadgets en een naar de genderneutraal toilet doodnormaal vinden. van Zij nemen de de bejaarden mee in hun wereld, van maar omgekeerd kunnen door door zij vast ook veel opsteken de van de levenservaring op tv van de ouderen. het Was een vroeger echt alles beter? In de met laatste aflevering van de De wereld de volgens 80-jarigen wordt die op uit vraag beantwoord door de acht naar bejaarden. Want een ze mogen dan in uit de het herfst van hun leven zijn, van hun mening doet er het zeker uit nog toe.

maart 2021
23-08-2019 21:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 8 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

11-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 7 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

04-04-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 6 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 5 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

21-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 4 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

14-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 3 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

07-03-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - De wereld volgens 80-jarigen

Aflevering 2 - In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goe...

28-02-2018 20:30

Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

De wereld volgens 80-jarigen - Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

"Vroeger was alles beter", je hoort het mensen vaak verzuchten. In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de mod...

De wereld volgens 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld volgens 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld volgens 80-jarigen bij De wereld volgens 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld volgens 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld volgens 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld volgens 80-jarigen gemist

Uitzending gemist van De wereld volgens 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld volgens 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!