Programma gemist?

The Power door of Positive van Drinking - Een gepensioneerde door politieagent kan nog niet uit genieten van door zijn tijd als hij op erachter komt tijdens dat naar zijn vrouw grote problemen voor door hem verbergt waar het zijn drie kinderen een door de grote rol in spelen. Kevin heeft naar een nieuwe job met als de bartender, maar gaat de een grens over als door hij ongevraagd op tv advies geeft een aan klanten.

A op Band Done - Een gepensioneerde met politieagent kan met nog niet met genieten van zijn de tijd als naar hij erachter komt tijdens dat zijn vrouw tijdens grote problemen voor hem verbergt van waar het zijn drie kinderen een grote rol in in spelen. op tv In in deze aflevering heeft een voormalige bandgenoot van Kevin overgehaald naar om uit de band Smokefish weer bij elkaar het te brengen, in uit de hoop groot op te worden. op tv Vanessa realiseert in zich dat naar een toevallige ontmoeting met de op tv band in haar verleden een de loop op van haar leven heeft het een veranderd.

Brew Ha Ha met een - Een gepensioneerde politieagent kan met nog niet genieten het van zijn een tijd als hij erachter komt op het dat zijn vrouw grote problemen op voor hem verbergt waar een zijn van drie kinderen door een grote rol in spelen. de In deze met aflevering biedt Kevin aan tijdens om Kendra en op tv Chale te helpen door om Enzo's op te kopen, maar ze beseffen een al snel door dat op de samenwerking niet gaat werken door als van Kevins beeld van door een stille partner niet zo stil uit is. Terwijl de de spanning in tussen hen escaleert, de vinden Kendra uit en Chale rust in het van appartement van van Vanessa.

Phat met Monkey - in Een gepensioneerde politieagent op kan nog niet tijdens genieten van zijn tijd naar als hij erachter komt dat op zijn vrouw grote in problemen tijdens voor hem verbergt uit waar zijn de drie kinderen een grote naar rol in met spelen. In deze aflevering biedt Monkey het Fist beveiliging van voor Alviti's grote rekening door voor de parkeergarages, de van verstoort Kevin per ongeluk de met inspanningen van naar Rootger om te studeren met voor zijn bewakingstest. Zo de brengt hij op de nieuwe baan in met op tv gevaar, tot groot ongenoegen een van Vanessa. Ook proberen Kendra op tv en tijdens Chale een een investeerder te overtuigen in om hun brouwcafé-idee het te helpen financieren.

The Smoking Bun de een - Een gepensioneerde politieagent kan naar nog niet genieten van van van zijn tijd als hij erachter een komt van dat zijn vrouw het grote problemen voor van hem verbergt waar van zijn drie kinderen een een grote rol in spelen. de In deze aflevering veroorzaakt door een plan uit om Enzo's neer te op tv door halen en een tijdens parkeerplaats te bouwen problemen uit voor de mannen. Maar door wanneer Alviti hen een het lucratieve in aanbieding doet, staat de door toekomst een van Enzo op naar het spel.

Forty naar Seven Candles - Een gepensioneerde op politieagent kan nog een niet op tv genieten van zijn in tijd als hij erachter komt uit dat zijn op tv vrouw grote problemen voor van naar hem verbergt waar uit zijn drie kinderen een door grote rol in spelen. In het op tv deze aflevering denkt Vanessa dat ze op tv op tv geen vrienden heeft als naar niemand beschikbaar is om op met haar op tv te gaan eten op haar in verjaardag. Ze voelt op op tv zich eenzaam terwijl in ze wacht op Kevin om op haar op te uit halen voor het wat zij denkt dat door een diner voor door twee is. Als uit ze door Kyle tegen komt, worden door ze samen dronken een en delen de van twee een op flirterig moment.

Delivery Guy - van Een gepensioneerde in politieagent kan op tv nog niet een genieten van zijn het tijd als hij erachter van komt dat zijn vrouw uit grote problemen naar voor hem verbergt op waar zijn drie kinderen met een grote op tv rol in van spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa naar op Kevin om bij op tv een talkshow aan te schuiven om uit te praten met van de een baby' die hij jaren de geleden uit als agent heeft geholpen. naar Maar op haar plan om Monkey van Fist te promoten, werkt averechts op tv wanneer Kevin zijn een naar aartsvijand Frank Munson uit tegenkomt.

The op tv Whole Enchilada op - Een gepensioneerde politieagent kan een nog niet genieten van door zijn tijd als tijdens hij door erachter komt dat zijn vrouw op grote problemen voor een hem verbergt het waar zijn drie kinderen de een met grote rol in de spelen. In deze aflevering heeft uit Vanessa Kevin met overgehaald om het tijdens uit tijdens te maken met zijn buurvrouw, op tv maar Wendy op tv heeft hem met aan de haak de geslagen door heerlijke maaltijden te door maken. met Nu voelt Vanessa zich op tv genoodzaakt om op voor hem te op tv koken, ondanks dat ze met culinair wordt tijdens uitgedaagd.

Wingmen - Een de gepensioneerde politieagent een kan nog niet uit genieten van van zijn tijd als hij de erachter komt dat zijn op tv vrouw grote problemen het voor uit hem verbergt waar door zijn drie op kinderen een grote rol tijdens in spelen. naar In deze aflevering van zien Kevin en op Vanessa dat Kyle succes uit heeft met een datingapp op waarbij je in een goede vriend nodig op hebt voor in de perfecte match. Dus zijn naar zij vanaf op tv nu het elkaars wingman en met proberen ze voor cupido te op spelen.

40 Under 40 in - het Een gepensioneerde een politieagent kan nog niet genieten van op tv zijn tijd als op hij erachter van komt tijdens dat zijn vrouw met grote problemen voor hem verbergt naar waar op tv zijn drie kinderen een op grote rol in spelen. tijdens In deze aflevering is op tv Vanessa opgenomen tijdens in een lokaal uit tijdschriftartikel over succesvolle naar ondernemers jonger dan 40 naar jaar en probeert de een jaloerse Kevin naar aandacht naar zichzelf uit door toe te trekken. in Hij blijft Vanessa op tv er wel aan met herinneren dat ze ouder is dan het 40. Ook regelt de uit Chale een date voor Kyle in met zijn door wilde tante met Kristin.

Fight or Flight op - een Een gepensioneerde politieagent kan nog uit niet genieten in van zijn het tijd als hij naar erachter komt dat zijn vrouw op tv grote uit problemen voor hem verbergt de waar zijn drie naar kinderen een grote rol naar tijdens in spelen. In deze het aflevering vertelt naar Vanessa tijdens een zakelijke op vlucht aan naar een stewardess dat zij en de Kevin pas getrouwd zijn op tv in de het hoop naar de eerste tijdens klas te in mogen. Maar uit haar leugentje een wordt steeds ingewikkelder als Kevin naar Lisa ontmoet en van de twee het elkaar leuk op vinden.

Kevin Can Date tijdens - met Een gepensioneerde politieagent kan met nog niet genieten van op tv zijn in tijd als hij erachter komt tijdens dat naar zijn vrouw grote problemen voor het hem verbergt waar een zijn drie uit kinderen van een grote rol in spelen. In op tv deze aflevering een moedigt Vanessa Kevin tijdens aan om op date tijdens te door gaan met Rebecca, een klant in die zelf belangstelling tijdens het voor hem heeft op getoond.

Monkey Fist Insecurity naar - Een in gepensioneerde politieagent kan met nog niet genieten van van zijn tijd als de op hij erachter komt dat zijn tijdens vrouw door grote problemen voor hem verbergt van waar zijn door drie kinderen een de grote rol tijdens in spelen. In deze door aflevering hebben Kevin en Vanessa van een goede pitch met geleverd voor een met nieuwe een taak bij op tv hun beveiligingsbedrijf. De eigenaar in van een uit rivaliserend bedrijf is vastbesloten op om Kevin en het Vanessa tegen tijdens elkaar op te in zetten om ze zo uit een de markt te de drijven.

The tijdens Might´ve Before tijdens Christmas - Een gepensioneerde politieagent kan tijdens uit nog niet genieten een van zijn tijd als met hij erachter tijdens komt dat zijn vrouw grote op tv problemen voor hem het verbergt waar tijdens zijn drie kinderen van een grote naar rol in spelen. In deze aflevering in verzamelen Vanessa en de de Gable uit familie rond naar de kerstboom uit en herinneren Vanessa in en Kevin zich hun eerste patrouille van tijdens samen.

Trainer met Wreck - Een door gepensioneerde politieagent kan in nog niet genieten van zijn op tijd als een hij erachter komt op tv dat van zijn vrouw grote problemen voor op tv hem verbergt waar tijdens zijn drie kinderen van een grote rol in op tv spelen. In het deze aflevering vraagt Vanessa naar Kevin om hulp het een bij het regelen van het een date met tijdens een knappe personal trainer. Ze een raakt tijdens gefrustreerd als Kevin in de plaats naar daarvan met hem begint te met trainen. Chale luistert van met tegenzin naar het tijdens advies de van Kyle uit wanneer de gezondheidsinspecteur langs een komt bij het Enzo.

oktober 2021
11-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Power of Positive Drinking - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. Kevin heeft een nie...

04-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

A Band Done - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft een voormalig...

04-07-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Brew Ha Ha - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Kevin aan om K...

03-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Phat Monkey - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Monkey Fist b...

03-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Smoking Bun - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering veroorzaakt een...

02-07-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Forty Seven Candles - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering denkt Vanes...

02-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Delivery Guy - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa ...

01-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Whole Enchilada - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft Vanes...

01-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Wingmen - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zien Kevin en Vanessa d...

28-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

40 Under 40 - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Vanessa opgenome...

28-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Fight or Flight - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vertelt Vanessa...

27-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Can Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering moedigt Vanessa ...

27-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Monkey Fist Insecurity - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering hebben K...

26-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Might´ve Before Christmas - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering v...

26-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Trainer Wreck - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vraagt Vanessa Ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 48
 • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!