Programma gemist?

The Power of een Positive Drinking met - tijdens Een gepensioneerde politieagent kan nog niet van genieten van zijn in door tijd als hij erachter door komt dat de zijn vrouw grote de problemen voor hem in verbergt waar zijn uit drie kinderen een grote rol de in spelen. het Kevin heeft een op tv nieuwe job als uit bartender, maar gaat een grens uit uit over als hij op tv ongevraagd advies geeft aan naar klanten.

A met Band Done in - Een gepensioneerde politieagent kan nog in niet genieten van de zijn van tijd als hij erachter komt naar dat zijn een vrouw grote problemen op tv voor hem tijdens verbergt waar zijn drie de kinderen een op grote rol in spelen. In door deze aflevering heeft het een voormalige tijdens bandgenoot van Kevin overgehaald om de band van Smokefish op tv weer bij elkaar te brengen, op tv in de hoop van groot te worden. Vanessa in realiseert in zich dat op een toevallige ontmoeting tijdens met de band in haar verleden het de loop van naar haar leven heeft in op veranderd.

Brew Ha Ha met - Een uit gepensioneerde politieagent door kan nog niet genieten met van zijn door tijd als hij erachter het komt dat zijn vrouw een grote problemen voor het hem uit verbergt waar zijn drie kinderen tijdens een grote rol de in spelen. In het deze aflevering tijdens biedt Kevin aan om door Kendra tijdens en Chale te door helpen om Enzo's te met kopen, maar ze beseffen door al naar snel dat de van samenwerking niet gaat werken als op Kevins beeld van naar een stille partner met niet naar zo stil met is. Terwijl de spanning met tussen hen escaleert, vinden een Kendra en Chale rust de in het appartement op van in Vanessa.

Phat het Monkey - Een gepensioneerde op politieagent op tv kan nog niet genieten van zijn in uit tijd als hij erachter op komt dat het zijn vrouw grote problemen voor op tv hem de verbergt waar zijn drie door kinderen een een grote rol in spelen. In deze tijdens in aflevering biedt Monkey met Fist beveiliging voor Alviti's grote rekening een voor de parkeergarages, door verstoort Kevin op per ongeluk in de inspanningen van een Rootger om te een studeren voor zijn bewakingstest. Zo het door brengt hij de nieuwe baan een in gevaar, tot door groot ongenoegen van Vanessa. naar Ook proberen Kendra door en Chale op een investeerder te overtuigen met om de hun brouwcafé-idee te helpen van financieren.

The Smoking Bun op tv - op Een gepensioneerde naar politieagent kan nog door niet genieten van door zijn tijd als hij erachter van komt dat zijn de vrouw naar grote problemen voor in hem verbergt waar uit zijn drie kinderen een grote met rol in spelen. In op tv deze aflevering veroorzaakt uit door een plan om Enzo's van neer te halen en een tijdens met parkeerplaats te bouwen op problemen voor de mannen. Maar naar wanneer Alviti hen een het op lucratieve aanbieding doet, staat de toekomst op het van Enzo op het op tv spel.

Forty van Seven Candles - in Een gepensioneerde op tv politieagent kan nog niet genieten op van zijn tijd als in hij erachter komt door dat zijn vrouw in grote problemen voor uit hem verbergt op tv waar het zijn drie kinderen met een grote rol in spelen. In met deze aflevering door denkt Vanessa dat ze tijdens geen vrienden van heeft als tijdens niemand beschikbaar is om op met haar te van gaan eten op uit haar verjaardag. Ze uit voelt zich uit eenzaam terwijl ze uit wacht op Kevin om haar van op te halen de voor in wat zij denkt dat het een diner op tv voor twee is. uit Als ze Kyle tegen komt, de uit worden ze samen dronken en van delen de twee een op flirterig de moment.

Delivery Guy - op tv door Een gepensioneerde politieagent kan nog de niet genieten van zijn in met tijd als hij erachter een komt dat zijn vrouw grote op door problemen voor hem verbergt waar zijn het op drie kinderen een grote rol op tv in spelen. In op deze aflevering overtuigt Vanessa de Kevin om bij uit een talkshow aan de te schuiven om een te praten een met de baby' uit die hij jaren op geleden door als agent heeft geholpen. Maar naar naar haar plan om Monkey Fist te uit promoten, werkt averechts in wanneer Kevin het zijn aartsvijand Frank Munson in tijdens tegenkomt.

The Whole Enchilada door - met Een gepensioneerde een politieagent kan nog niet genieten van door zijn tijd uit als hij in erachter komt dat zijn uit vrouw grote problemen de voor hem verbergt waar tijdens zijn drie de kinderen een op grote rol in op tv spelen. In deze aflevering op tv heeft Vanessa Kevin van overgehaald om naar het uit te maken met het zijn buurvrouw, uit maar Wendy heeft op hem aan de in haak tijdens geslagen door heerlijke maaltijden te met maken. Nu op tv voelt Vanessa op zich genoodzaakt om tijdens voor hem te koken, op ondanks dat de ze culinair wordt in uitgedaagd.

Wingmen - Een uit gepensioneerde een politieagent kan met nog niet genieten van zijn tijd in als van hij erachter komt dat zijn het vrouw grote van problemen de voor hem verbergt waar tijdens zijn drie tijdens kinderen een grote rol in de spelen. In deze aflevering een zien Kevin naar en Vanessa dat uit Kyle succes heeft met op de een datingapp waarbij je tijdens een goede vriend nodig hebt van op voor de perfecte match. Dus zijn op zij in vanaf nu een elkaars wingman en proberen ze op tv voor cupido te op tv spelen.

40 van Under 40 - Een een gepensioneerde politieagent kan nog op een niet genieten van zijn tijd als een hij erachter komt een dat zijn vrouw in grote van problemen voor hem verbergt van waar zijn drie kinderen naar een grote rol een in spelen. met In deze aflevering is tijdens Vanessa op tv opgenomen in een lokaal tijdschriftartikel het over succesvolle ondernemers het op jonger dan 40 jaar in en probeert het een jaloerse Kevin aandacht naar zichzelf de in toe te trekken. Hij blijft op tv Vanessa er naar wel aan herinneren tijdens dat ze ouder is tijdens dan 40. Ook door regelt Chale een date een met voor Kyle met zijn wilde tante van naar Kristin.

Fight or uit Flight uit - Een gepensioneerde politieagent kan in nog niet op tv genieten van zijn van tijd als uit hij erachter komt het dat zijn vrouw grote problemen op tv voor hem verbergt op tv waar zijn drie het kinderen in een grote rol in spelen. door In deze aflevering een vertelt Vanessa tijdens een door zakelijke vlucht in aan naar een stewardess dat zij en Kevin de pas getrouwd door zijn in in de hoop naar een de eerste klas te mogen. tijdens de Maar haar leugentje door wordt steeds ingewikkelder als Kevin Lisa in in ontmoet en de twee uit elkaar leuk tijdens vinden.

Kevin Can met Date - Een gepensioneerde uit politieagent kan nog in op niet genieten van zijn de tijd als hij tijdens erachter komt dat zijn vrouw op tv grote door problemen voor hem een verbergt waar zijn drie kinderen op een een grote rol in spelen. op In deze het aflevering moedigt Vanessa Kevin aan uit om op op date te gaan op met door Rebecca, een klant door die zelf belangstelling de voor hem heeft naar getoond.

Monkey naar Fist Insecurity - een Een gepensioneerde politieagent kan op tv nog op tv niet genieten van zijn met tijd als hij erachter komt het uit dat zijn vrouw in grote problemen voor hem verbergt waar het zijn drie kinderen tijdens een met grote rol door in spelen. In een deze aflevering hebben Kevin het en Vanessa met een goede pitch geleverd met voor een met nieuwe taak bij de hun beveiligingsbedrijf. De eigenaar van op een rivaliserend bedrijf is naar vastbesloten om Kevin tijdens en Vanessa tegen de elkaar door op te zetten op tv om ze van zo uit de door markt te drijven.

The de Might´ve Before Christmas - Een naar gepensioneerde naar politieagent kan nog de niet genieten van zijn tijd in naar als hij erachter komt dat zijn in vrouw grote problemen met voor uit hem verbergt waar zijn naar drie kinderen uit een grote rol in spelen. tijdens In deze in aflevering verzamelen Vanessa een en door de Gable familie rond de op kerstboom naar en herinneren Vanessa en Kevin zich een hun eerste tijdens patrouille uit samen.

Trainer naar Wreck - Een in gepensioneerde politieagent door kan nog niet uit genieten van zijn de tijd als hij de erachter komt dat het zijn vrouw grote problemen voor hem een van verbergt waar zijn drie kinderen van een grote rol in een spelen. In deze tijdens aflevering door vraagt Vanessa Kevin om hulp in bij het op tv regelen van een een date tijdens met een knappe personal een trainer. Ze op tv raakt gefrustreerd als Kevin van in plaats daarvan een met hem begint te trainen. in een Chale luistert met tegenzin naar het op advies van Kyle in wanneer de gezondheidsinspecteur de langs in komt bij een Enzo.

maart 2021
11-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Power of Positive Drinking - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. Kevin heeft een nie...

04-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

A Band Done - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft een voormalig...

04-07-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Brew Ha Ha - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Kevin aan om K...

03-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Phat Monkey - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Monkey Fist b...

03-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Smoking Bun - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering veroorzaakt een...

02-07-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Forty Seven Candles - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering denkt Vanes...

02-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Delivery Guy - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa ...

01-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Whole Enchilada - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft Vanes...

01-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Wingmen - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zien Kevin en Vanessa d...

28-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

40 Under 40 - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Vanessa opgenome...

28-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Fight or Flight - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vertelt Vanessa...

27-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Can Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering moedigt Vanessa ...

27-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Monkey Fist Insecurity - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering hebben K...

26-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Might´ve Before Christmas - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering v...

26-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Trainer Wreck - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vraagt Vanessa Ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 48
 • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!