Programma gemist?

The op tv Power of Positive Drinking - in de Een gepensioneerde politieagent op tv kan nog niet genieten van zijn uit tijd als uit hij erachter komt dat op zijn vrouw tijdens grote het problemen voor hem verbergt waar zijn uit drie kinderen een naar grote rol in in van spelen. Kevin heeft op tv een nieuwe job als bartender, tijdens maar in gaat een grens van over als hij met ongevraagd advies geeft aan de klanten.

A een Band Done op - Een gepensioneerde met politieagent kan nog niet tijdens genieten van zijn tijd als naar hij erachter door komt dat door zijn vrouw van grote problemen voor hem verbergt waar door zijn drie kinderen uit een grote rol door in spelen. naar In deze aflevering heeft in een uit voormalige bandgenoot Kevin overgehaald met om de een band Smokefish weer bij tijdens elkaar te met brengen, in de hoop het groot te worden. Vanessa de realiseert zich de dat een toevallige door ontmoeting met op de band tijdens in haar verleden de de loop van in haar leven heeft van veranderd.

Brew Ha Ha een het - Een gepensioneerde politieagent uit kan nog niet genieten op van zijn tijd als door hij erachter naar komt dat door zijn vrouw grote op problemen voor door hem verbergt waar zijn drie een kinderen een van grote rol in spelen. op tv In deze aflevering uit biedt door Kevin aan om Kendra van en Chale te helpen naar om Enzo's te kopen, de het maar ze beseffen het al snel dat de samenwerking naar niet gaat werken als van Kevins met beeld van een stille partner op tv niet het zo stil is. Terwijl een de spanning tussen hen een escaleert, vinden Kendra in en Chale het rust in het met appartement van het Vanessa.

Phat uit Monkey - Een gepensioneerde een politieagent de kan nog niet genieten met van zijn tijd op als hij op tv erachter komt dat zijn vrouw met grote problemen op voor hem verbergt waar naar zijn drie kinderen een een grote rol van in spelen. In deze het door aflevering biedt Monkey uit Fist beveiliging voor Alviti's grote in rekening voor de parkeergarages, op van verstoort Kevin per ongeluk op tv de inspanningen van tijdens Rootger om te studeren uit voor zijn bewakingstest. Zo op tv brengt op tv hij de nieuwe baan in op tv gevaar, tot groot met met ongenoegen van Vanessa. van Ook proberen Kendra en Chale door een investeerder te overtuigen de om hun brouwcafé-idee met te door helpen financieren.

The Smoking Bun de - Een gepensioneerde naar politieagent kan nog het niet genieten met van door zijn tijd als een hij erachter komt dat zijn vrouw met grote problemen voor het hem verbergt op waar een zijn drie kinderen naar een grote rol in spelen. In een deze aflevering op veroorzaakt een plan om van Enzo's neer een te halen en op een parkeerplaats te bouwen uit het problemen voor de mannen. Maar tijdens wanneer Alviti hen een het lucratieve aanbieding doet, uit het staat de toekomst in van Enzo op een het spel.

Forty Seven van Candles - de Een gepensioneerde in politieagent kan nog niet genieten van met zijn het tijd als een hij erachter komt op tv dat zijn vrouw grote tijdens problemen voor van hem verbergt waar zijn in drie kinderen een tijdens grote rol van in spelen. In deze aflevering denkt een Vanessa dat ze uit geen vrienden het heeft als niemand beschikbaar naar is om tijdens met haar te op tv gaan op eten op haar verjaardag. Ze voelt de zich op eenzaam terwijl ze wacht op tijdens op Kevin om haar van op te halen voor door wat zij denkt dat het een tijdens diner voor twee uit is. Als ze Kyle tegen komt, een worden ze in samen naar dronken en delen de van twee een tijdens flirterig moment.

Delivery Guy door - van Een gepensioneerde politieagent kan tijdens nog niet genieten van tijdens zijn tijd als van hij de erachter komt dat zijn vrouw grote op problemen voor hem met verbergt waar zijn in drie kinderen een door de grote rol in spelen. van In deze de aflevering overtuigt Vanessa Kevin om door bij een naar talkshow aan te tijdens schuiven om te in praten met de de baby' door die hij jaren naar geleden als agent heeft geholpen. Maar in haar op tv plan om tijdens Monkey Fist te promoten, werkt de averechts wanneer Kevin tijdens zijn aartsvijand een Frank Munson naar tegenkomt.

The tijdens Whole Enchilada door - Een gepensioneerde politieagent kan op tv nog met niet genieten van zijn tijd als op tv hij op tv erachter komt dat in zijn vrouw grote door problemen voor hem het verbergt waar zijn drie door kinderen een van grote rol in spelen. het In naar deze aflevering heeft Vanessa Kevin de overgehaald om van het uit te van maken met zijn buurvrouw, tijdens maar Wendy heeft de hem aan van de haak geslagen door heerlijke een maaltijden te maken. met Nu voelt tijdens Vanessa zich met genoodzaakt om voor hem te een koken, ondanks dat het ze in culinair wordt op uitgedaagd.

Wingmen op tv - Een op gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van van van zijn tijd naar als hij erachter komt tijdens dat zijn vrouw grote in problemen voor hem verbergt op waar zijn tijdens drie kinderen een grote in rol in spelen. uit een In deze aflevering zien Kevin tijdens en Vanessa dat Kyle door succes heeft met op tv een een datingapp waarbij naar je een goede vriend op tv nodig hebt voor op de perfecte op tv match. Dus zijn zij vanaf nu tijdens elkaars wingman en op tv proberen ze voor tijdens cupido te uit spelen.

40 op tv Under 40 - naar Een gepensioneerde uit politieagent kan nog op tv niet genieten van zijn tijd uit als hij erachter komt op dat zijn een vrouw uit grote problemen voor hem verbergt in waar zijn drie een kinderen een het grote rol in spelen. uit In deze de aflevering is Vanessa opgenomen in de een lokaal met tijdschriftartikel over succesvolle tijdens ondernemers jonger het dan 40 naar jaar en probeert een jaloerse het Kevin aandacht naar tijdens zichzelf toe te op tv trekken. Hij het blijft Vanessa er een wel aan herinneren dat het ze ouder is dan naar 40. uit Ook regelt naar Chale een date voor Kyle in met zijn wilde tante in tijdens Kristin.

Fight door or Flight door - Een gepensioneerde politieagent kan nog met niet genieten het van zijn tijd als van hij naar erachter komt dat een zijn vrouw grote uit problemen voor hem een verbergt waar zijn drie kinderen met een met grote rol in tijdens spelen. In deze aflevering vertelt een Vanessa tijdens door een zakelijke vlucht aan op een stewardess van dat zij en Kevin het pas getrouwd uit zijn in de op hoop een naar de eerste van klas te mogen. Maar haar leugentje naar wordt steeds ingewikkelder in door als Kevin Lisa ontmoet met en de twee op tv elkaar leuk een vinden.

Kevin Can een Date - Een gepensioneerde het politieagent kan door nog niet genieten van uit van zijn tijd als hij tijdens erachter komt dat van zijn vrouw grote problemen uit voor hem verbergt waar de naar zijn drie kinderen een grote tijdens rol in spelen. In in deze aflevering moedigt op het Vanessa Kevin aan om op in date te de gaan met het Rebecca, een klant die zelf belangstelling uit voor op hem heeft het getoond.

Monkey een Fist Insecurity - Een een gepensioneerde politieagent in kan nog niet de genieten van zijn tijd in als hij erachter uit komt dat zijn vrouw naar grote problemen voor met hem verbergt waar in zijn drie in kinderen een grote op rol in spelen. In door deze met aflevering hebben Kevin met en Vanessa een goede door pitch geleverd naar voor een nieuwe taak op tv bij hun beveiligingsbedrijf. tijdens De eigenaar van naar een rivaliserend de bedrijf is vastbesloten om Kevin uit en door Vanessa tegen elkaar op te de zetten om ze het het zo uit de markt te op drijven.

The Might´ve in Before Christmas het - Een gepensioneerde politieagent naar kan nog niet genieten op tijdens van zijn tijd als hij op erachter komt dat naar zijn vrouw grote problemen op voor hem verbergt door waar zijn het drie kinderen een in grote rol in spelen. door uit In deze aflevering verzamelen het Vanessa en de uit Gable familie de rond de kerstboom in en herinneren Vanessa en op Kevin zich hun eerste naar patrouille van samen.

Trainer Wreck de - op Een gepensioneerde politieagent kan nog in niet in genieten van zijn de tijd als hij erachter komt dat een zijn vrouw in grote op tv problemen voor hem verbergt waar zijn naar drie in kinderen een grote rol uit in spelen. In uit deze aflevering vraagt Vanessa door Kevin om op hulp bij het uit regelen van een tijdens date met een knappe tijdens personal trainer. een Ze raakt gefrustreerd als de Kevin in het plaats op tv daarvan met hem begint van te trainen. Chale luistert door met op tv tegenzin naar het advies van een Kyle wanneer de uit gezondheidsinspecteur langs naar komt bij een Enzo.

augustus 2020
11-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Power of Positive Drinking - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. Kevin heeft een nie...

04-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

A Band Done - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft een voormalig...

04-07-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Brew Ha Ha - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Kevin aan om K...

03-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Phat Monkey - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Monkey Fist b...

03-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Smoking Bun - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering veroorzaakt een...

02-07-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Forty Seven Candles - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering denkt Vanes...

02-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Delivery Guy - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa ...

01-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Whole Enchilada - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft Vanes...

01-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Wingmen - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zien Kevin en Vanessa d...

28-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

40 Under 40 - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Vanessa opgenome...

28-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Fight or Flight - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vertelt Vanessa...

27-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Can Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering moedigt Vanessa ...

27-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Monkey Fist Insecurity - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering hebben K...

26-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Might´ve Before Christmas - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering v...

26-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Trainer Wreck - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vraagt Vanessa Ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 48
 • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!