Programma gemist?

The het Power of door Positive Drinking - het Een gepensioneerde politieagent het kan nog niet genieten van een zijn op tijd als hij erachter komt dat op de zijn vrouw grote in problemen voor hem verbergt op tv waar zijn drie kinderen een een grote rol het in naar spelen. Kevin heeft van een nieuwe job door als bartender, maar door gaat een grens over uit als hij ongevraagd advies geeft van aan tijdens klanten.

A Band het Done - Een op gepensioneerde politieagent kan nog de naar niet genieten van op zijn tijd als hij erachter de komt dat op tv zijn vrouw grote problemen naar voor hem verbergt waar op zijn drie op tv kinderen tijdens een grote rol in met spelen. In deze door aflevering heeft van een voormalige bandgenoot Kevin overgehaald om een op tv de band Smokefish weer op tv bij elkaar te brengen, een in met de hoop groot naar te worden. Vanessa realiseert zich dat op een op tv toevallige ontmoeting met de naar band een in haar verleden de loop van de haar de leven heeft met veranderd.

Brew Ha met Ha - op tv Een gepensioneerde politieagent kan naar nog niet uit genieten van zijn tijd een als hij erachter de komt dat zijn van vrouw de grote problemen voor hem verbergt waar naar zijn drie de kinderen een in grote rol in spelen. In tijdens deze aflevering naar biedt Kevin tijdens aan om Kendra met en Chale te helpen om door op tv Enzo's te kopen, maar ze beseffen het naar al snel dat de samenwerking op tv niet met gaat werken als Kevins in beeld van een uit stille partner niet in zo stil is. uit Terwijl de van spanning tussen hen op tv escaleert, vinden Kendra en Chale rust op in het naar appartement van een Vanessa.

Phat met Monkey - Een gepensioneerde politieagent naar op kan nog niet genieten op van zijn tijd als de hij erachter komt dat een uit zijn vrouw grote een problemen voor hem verbergt waar zijn met drie op kinderen een grote een rol in door spelen. In deze aflevering biedt door Monkey Fist beveiliging voor met Alviti's grote een rekening voor naar de parkeergarages, verstoort Kevin op tv per de ongeluk de inspanningen van Rootger het om te op tv studeren voor zijn bewakingstest. op tv Zo brengt uit hij de met nieuwe baan in gevaar, de tot groot ongenoegen van Vanessa. uit Ook de proberen Kendra van en Chale een investeerder te overtuigen van om hun door brouwcafé-idee het te helpen financieren.

The door Smoking Bun - Een gepensioneerde van politieagent op tv kan nog het niet genieten van zijn tijd op als hij naar erachter komt dat zijn vrouw tijdens grote problemen voor uit hem met verbergt waar zijn drie van kinderen een grote rol op tv in spelen. In uit deze aflevering veroorzaakt het een de plan om Enzo's neer op te halen en een door parkeerplaats van te bouwen problemen het voor de mannen. Maar door wanneer Alviti het hen een de lucratieve aanbieding doet, staat op tv de toekomst van Enzo op in het een spel.

Forty in Seven Candles met - Een gepensioneerde in politieagent kan nog een niet genieten van door zijn tijd als uit hij erachter komt dat door zijn vrouw van grote problemen voor het hem verbergt waar zijn het drie kinderen uit een grote rol in spelen. van In deze tijdens aflevering denkt Vanessa van dat ze geen vrienden heeft op als met niemand beschikbaar is om door met haar met te gaan op tv eten op haar verjaardag. Ze in voelt zich eenzaam uit terwijl ze wacht door op Kevin om tijdens haar op een te halen voor wat op zij denkt dat een een diner voor twee in is. Als van ze het Kyle tegen komt, naar worden ze samen dronken en in delen uit de twee een flirterig uit moment.

Delivery door Guy - Een gepensioneerde uit politieagent kan nog het niet genieten van op zijn uit tijd als hij erachter komt dat naar zijn van vrouw grote de problemen voor hem verbergt waar zijn het drie kinderen uit een grote uit rol in spelen. In deze met aflevering overtuigt op tv Vanessa Kevin tijdens om bij een talkshow aan op te schuiven de om te door praten met de op baby' die hij jaren een geleden in als agent van heeft geholpen. Maar haar plan om een Monkey Fist door te promoten, werkt averechts tijdens met wanneer Kevin zijn aartsvijand uit Frank Munson naar tegenkomt.

The uit Whole Enchilada het - Een gepensioneerde in politieagent kan nog met niet genieten van zijn met tijd als uit hij erachter komt dat zijn vrouw door grote uit problemen voor op hem verbergt waar zijn naar drie kinderen op tv een grote rol in op tv spelen. In deze aflevering in heeft uit Vanessa Kevin overgehaald in om het uit te maken met uit zijn buurvrouw, naar maar Wendy heeft hem een aan de tijdens haak geslagen door heerlijke uit maaltijden te maken. met Nu voelt Vanessa door zich door genoodzaakt om voor tijdens hem te koken, op tv ondanks dat ze naar culinair wordt een uitgedaagd.

Wingmen tijdens - Een gepensioneerde naar politieagent kan nog van niet genieten van met zijn tijd als hij het erachter een komt dat zijn vrouw grote problemen op het voor hem verbergt waar zijn drie op kinderen een grote in rol met in spelen. In in deze aflevering zien Kevin en op tv uit Vanessa dat Kyle succes heeft met van een datingapp waarbij met je een door goede vriend van nodig hebt voor de met perfecte match. Dus zijn op tv door zij vanaf nu tijdens elkaars wingman en tijdens proberen ze voor in cupido te spelen.

40 Under 40 in - op Een gepensioneerde politieagent kan op tv nog met niet genieten van zijn met tijd als een hij erachter komt een dat zijn vrouw grote uit problemen voor het hem verbergt waar zijn drie kinderen met een grote rol in in spelen. een In deze aflevering een is Vanessa opgenomen naar in een door lokaal tijdschriftartikel het over succesvolle ondernemers jonger op dan 40 jaar de en probeert een een jaloerse Kevin aandacht de naar zichzelf toe te de trekken. Hij blijft tijdens Vanessa er wel aan door herinneren dat ze van ouder is dan op 40. Ook van regelt met Chale een date voor Kyle een met zijn wilde tante met het Kristin.

Fight met or Flight - Een gepensioneerde door politieagent het kan nog van niet genieten van naar zijn tijd als tijdens hij erachter komt dat zijn vrouw op tv door grote problemen voor hem verbergt waar een zijn drie kinderen met een in grote rol in spelen. In uit tijdens deze aflevering vertelt een Vanessa tijdens een zakelijke vlucht op aan het een stewardess dat in zij en Kevin de pas getrouwd zijn in de hoop op tv naar de eerste de klas op tv te mogen. Maar haar uit leugentje wordt op steeds ingewikkelder als Kevin Lisa met ontmoet van en de het twee elkaar leuk op vinden.

Kevin de Can Date met - Een gepensioneerde politieagent kan van nog niet in genieten van zijn tijd als van hij naar erachter komt dat met zijn vrouw grote naar problemen voor hem verbergt het waar zijn drie kinderen de een grote rol op de in spelen. In deze met aflevering moedigt Vanessa Kevin aan met om uit op date te gaan naar met het Rebecca, een klant op die zelf belangstelling voor hem tijdens heeft naar getoond.

Monkey Fist op Insecurity - Een gepensioneerde uit politieagent kan nog de niet genieten op tv van zijn van tijd als hij erachter komt een dat in zijn vrouw naar grote problemen voor naar hem verbergt waar zijn op drie kinderen een grote door rol in spelen. door In door deze aflevering hebben Kevin en Vanessa het een goede pitch tijdens geleverd het voor een nieuwe met taak bij van hun beveiligingsbedrijf. De met eigenaar van een rivaliserend bedrijf op tv is vastbesloten van om Kevin en Vanessa naar tegen in elkaar op te uit zetten om ze zo uit tijdens de markt op te drijven.

The de Might´ve Before op tv Christmas - Een een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten met van zijn tijd van met als hij erachter op komt dat zijn vrouw grote problemen tijdens voor hem verbergt door naar waar zijn drie kinderen naar een grote met rol in spelen. In deze aflevering op verzamelen Vanessa en op tv tijdens de Gable familie rond de kerstboom het en herinneren Vanessa het door en Kevin zich hun tijdens eerste patrouille van samen.

Trainer tijdens Wreck - Een gepensioneerde een politieagent van kan nog niet met genieten van zijn met tijd als hij op erachter komt dat zijn de vrouw grote problemen met voor hem verbergt waar op tv zijn een drie kinderen een grote rol in op tv spelen. de In deze op aflevering vraagt Vanessa Kevin om met hulp op bij het regelen van een uit date het met een knappe personal trainer. uit Ze raakt met gefrustreerd als door Kevin in plaats daarvan het met hem begint te trainen. met Chale luistert tijdens met van tegenzin naar het advies van Kyle op wanneer de een gezondheidsinspecteur langs naar komt bij van Enzo.

juni 2021
11-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Power of Positive Drinking - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. Kevin heeft een nie...

04-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

A Band Done - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft een voormalig...

04-07-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Brew Ha Ha - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Kevin aan om K...

03-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Phat Monkey - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Monkey Fist b...

03-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Smoking Bun - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering veroorzaakt een...

02-07-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Forty Seven Candles - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering denkt Vanes...

02-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Delivery Guy - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa ...

01-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Whole Enchilada - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft Vanes...

01-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Wingmen - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zien Kevin en Vanessa d...

28-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

40 Under 40 - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Vanessa opgenome...

28-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Fight or Flight - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vertelt Vanessa...

27-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Can Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering moedigt Vanessa ...

27-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Monkey Fist Insecurity - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering hebben K...

26-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Might´ve Before Christmas - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering v...

26-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Trainer Wreck - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vraagt Vanessa Ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 48
 • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!