Programma gemist?

Seizoen 2 - door Aflevering het 8 - op Amerikaanse komische serie. Kevin van Moves Metal. Kevin gaat door undercover als schoonmaker bij in een autohandel. Wanneer hij door per ongeluk een auto door verkoopt, probeert hij door verkoper op van de maand te worden. door Chale ontdekt ondertussen naar dat door Kendra vroeger buikspreken als hobby uit op had.

Seizoen op 2 - Aflevering naar 9 - Amerikaanse komische serie. Cooking in Up van a Storm. Kevin houdt uit vol dat hij met een compleet Thanksgivingdiner kan met klaarmaken voor Vanessa en op de zijn kinderen, maar beseft dat door hij het niet aankan het en van vraagt stiekem zijn flirterige het buurvrouw Wendy om een hulp.

Seizoen 2 - van Aflevering 8 - door Amerikaanse komische serie. Slip op tv ´n Fall. Kevin uit en Vanessa bedenken met een plan omdat door ze bang zijn dat de door Rootger ze zal aanklagen nadat op tv hij uitglijdt en in zich verwondt op kantoor. op tv tijdens Kendra verstrekt ook naar juridisch advies aan Enzo voor haar het tijdens klanten.

Seizoen 2 in - Aflevering 7 met - Amerikaanse komische serie. The het in Kevin Crown Affair. Door het overdreven enthousiaste door verkooppraatje een van Kevin (Kevin James) op dreigt Monkey naar Fist een nieuwe in klus mis te door lopen. Kendra (Taylor Spreitler) op tv is bang dat Chale uit (Ryan uit Cartwright) zijn dromen een opgeeft.

The in Owl - Een gepensioneerde naar politieagent kan nog tijdens niet genieten van met zijn tijd als het hij uit erachter komt dat uit zijn vrouw grote problemen in voor hem verbergt waar in zijn drie kinderen een de grote rol in op tv spelen. In deze door tijdens aflevering gaan Kevin en naar Chale op reis om naar een een ??koektrommel op te halen die het Kevin tijdens verkocht voordat hij besefte hoeveel het met voor Kendra met betekende. Nadat Vanessa op tv Kyle's flirtpogingen afwijst, helpen van zij en Kendra tijdens hem weer terug op te van gaan naar de door datingscene.

Grief door Thief - Een gepensioneerde met politieagent kan de nog niet genieten van op zijn een tijd als hij erachter komt dat van zijn vrouw van grote problemen van voor hem verbergt waar een zijn drie kinderen een van van grote rol in spelen. In door deze aflevering neemt het Vanessa wraak op een Kevin als het ze erachter komt dat hij uit loog over niet met kunnen werken op op zondag om de uit van voetbalwedstrijd van Goody bij te op wonen. Ook het heeft Kyle een nieuwe naar vriendin en Chale en een Kendra hebben tijdens hun eerste een ruzie als in getrouwd stel.

Plus uit One Is the Loneliest Number uit - Een op tv gepensioneerde op tv politieagent kan nog niet genieten het van zijn tijd een als door hij erachter komt dat uit zijn vrouw grote problemen voor tijdens hem verbergt de waar zijn drie met kinderen een grote rol met in spelen. van In deze aflevering loopt een de relatie tussen het Vanessa en met een knappe een arts spaak op net voor de bruiloft van op tv haar zus. Gelukkig op tv kan Kevin op tv invallen als haar 'succesvolle op dokter'. Ook op helpt Kyle door Kendra en Chale om een op ??nep-fotocollage van huwelijksfoto's een te de maken op social een media

Kevin Goes tijdens Nuts - Een door gepensioneerde op politieagent kan nog niet genieten van op tv zijn tijd in als hij erachter op tv komt een dat zijn vrouw grote problemen voor van hem op tv verbergt waar zijn het drie kinderen van een grote rol in spelen. In op uit deze aflevering gaat Kevin het undercover om de waarheid naar te met achterhalen nadat Vanessa suggereerde dat op Sara een geheim vriendje door heeft. Jack op tv zoekt wanhopig naar uit een ziekte die uit hij kan het claimen nadat de 'coole' kinderen met met het een pinda-allergie hebben ontdekt op dat naar hij liegt over het delen van het hun in ziekte.

Business een Unusual - Een gepensioneerde politieagent de kan naar nog niet genieten de van zijn tijd als hij tijdens erachter komt het dat zijn het vrouw grote uit problemen voor hem verbergt waar zijn met drie kinderen een het grote op rol in spelen. In de deze aflevering is Kendra met op overweldigd door de het goede zorg van Kevin dat op zij uit hem misleidt in het aannemen van het een baan bij uit Vanessa's nieuwe particuliere de tijdens beveiligingsbedrijf.

Civil Ceremony - van Een van gepensioneerde politieagent kan nog naar niet genieten van door zijn tijd als hij tijdens erachter op tv komt dat zijn vrouw grote op tv door problemen voor hem verbergt waar zijn uit drie kinderen een door grote rol in naar spelen. In deze op tv aflevering helpt tijdens Vanessa Kendra de van last-minute de affaire bij naar elkaar te zetten om in de ceremonie te in begeleiden.

Sting de of Queens: naar Part Two - met Een gepensioneerde politieagent kan nog niet door genieten van het zijn tijd als hij van erachter komt tijdens dat zijn vrouw de grote problemen op tv voor hem uit verbergt waar zijn drie kinderen een uit grote rol in de door spelen. In deze aflevering wordt naar Kevin door zijn op tv undercoverpartner overgehaald om in hun onderzoek uit de te breiden door het deel te een nemen aan op tv de beurs van een frauduleuze dealer met in de Boston, waardoor hij het van Mets Fantasy een Camp met zijn maatjes mist. door Ook een is de droombaan van Chale op tv niet een wat het lijkt met en Donna haalt verbaal uit uit naar haar naar baas.

Sting de of Queens: Part One - het Een gepensioneerde politieagent het kan nog niet de genieten van zijn met tijd door als hij erachter komt dat van het zijn vrouw grote problemen de voor hem verbergt uit waar zijn met drie kinderen een grote rol in naar van spelen. In deze door aflevering gaat Kevin met met tegenzin akkoord om kort uit op zijn pensioen te door op komen voor een door ??geheime opdracht waarin hij zich uit met zijn oude rivaal in het Vanessa Cellucci moet tijdens voordoen als man en vrouw. met Ook van is Donna toe aan een op promotie, Kendra wordt op toegelaten tot door de rechtenstudie en Chale in krijgt een door lucratieve nieuwe de baan.

Quiet Diet tijdens - Een gepensioneerde op politieagent kan op tv nog niet genieten van de zijn tijd als hij van erachter komt dat met zijn vrouw van grote van problemen voor hem verbergt met waar zijn drie kinderen in een grote rol in van spelen. In van deze het aflevering coacht Chale Kevin stiekem door de een uit sapzuivering als in Donna belooft Kevin tijdens naar het Mets uit Fantasy Camp te sturen als zijn het cholesterol uit verlaagt.

Kenny Can Wait uit - Een van gepensioneerde politieagent kan nog op tv niet genieten van van naar zijn tijd als hij de erachter komt dat zijn in vrouw grote problemen een voor hem verbergt in waar zijn van drie kinderen een met grote rol in uit spelen. In deze aflevering ontwikkelt in door Kevin een onwaarschijnlijke door vriendschap met Harry Connick Jr., maar de raakt verstrikt in de een web op van leugens als naar hij met probeert zijn nieuwe vriend tijdens te imponeren.

Double een Date - Een het gepensioneerde politieagent het kan nog niet genieten van op tv zijn tijd de als hij erachter tijdens komt dat zijn vrouw uit grote problemen voor uit hem verbergt waar tijdens zijn drie kinderen een uit grote rol het in tijdens spelen. In deze aflevering zijn op Kevin en Donna beledigd een een als zij niet door de Motts van in worden uitgenodigd voor een weekendje weg. uit Ze in gaan online het op zoek naar nieuwe stellen om naar mee om op te van gaan.

juni 2019
25-06-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Kevin Moves Metal. Kevin gaat undercover als schoonmaker bij een autohandel. Wanneer hij per ongeluk een auto verkoopt, probeert hij verkoper van de maand te worden. Chale ontdekt ond...

25-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Cooking Up a Storm. Kevin houdt vol dat hij een compleet Thanksgivingdiner kan klaarmaken voor Vanessa en zijn kinderen, maar beseft dat hij het niet aankan en vraagt stiekem zijn fli...

24-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Slip ´n Fall. Kevin en Vanessa bedenken een plan omdat ze bang zijn dat Rootger ze zal aanklagen nadat hij uitglijdt en zich verwondt op kantoor. Kendra verstrekt ook juridisch advies...

24-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The Kevin Crown Affair. Door het overdreven enthousiaste verkooppraatje van Kevin (Kevin James) dreigt Monkey Fist een nieuwe klus mis te lopen. Kendra (Taylor Spreitler) is bang dat ...

21-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Owl - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering gaan Kevin en Chale op ...

21-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Grief Thief - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering neemt Vanessa wraak...

20-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Plus One Is the Loneliest Number - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze afleverin...

20-06-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Goes Nuts - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering gaat Kevin unde...

19-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Business Unusual - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Kendra over...

19-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Civil Ceremony - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering helpt Vanessa K...

18-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Sting of Queens: Part Two - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering wordt...

18-06-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Sting of Queens: Part One - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering gaat ...

17-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Quiet Diet - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering coacht Chale Kevin s...

17-06-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kenny Can Wait - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering ontwikkelt Kevin...

14-06-2019 18:45

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Double Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zijn Kevin en Donna...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 33
 • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord