Programma gemist?

The door Power of Positive Drinking - op op Een gepensioneerde politieagent kan in nog niet naar genieten van zijn tijd tijdens als hij op tv erachter komt dat zijn vrouw tijdens grote problemen in voor hem een verbergt waar zijn met drie kinderen een in grote rol in spelen. Kevin heeft op tv een nieuwe job op met als bartender, maar gaat een grens op over naar als hij ongevraagd advies uit geeft aan een klanten.

A Band uit Done - Een een gepensioneerde politieagent kan met nog een niet genieten van zijn tijd als van het hij erachter komt dat de zijn vrouw uit grote problemen voor tijdens hem verbergt waar tijdens zijn drie kinderen een van grote rol in naar spelen. In deze aflevering heeft in een voormalige bandgenoot op Kevin de overgehaald om de band Smokefish de weer tijdens bij elkaar het te brengen, in op tv de hoop groot te worden. met Vanessa met realiseert zich dat een toevallige ontmoeting op tv met de een band op tv in haar verleden de een loop van haar leven naar heeft naar veranderd.

Brew Ha op tv Ha van - Een gepensioneerde politieagent kan het nog niet genieten door van zijn tijd als naar hij erachter komt door dat zijn vrouw van grote het problemen voor hem verbergt waar van van zijn drie kinderen een grote de rol in de spelen. In deze in aflevering biedt Kevin tijdens aan om uit Kendra en Chale te met helpen om Enzo's te kopen, naar maar ze een beseffen al snel het dat de van samenwerking niet gaat een werken als Kevins van beeld van een het stille partner niet zo stil naar is. Terwijl de van spanning tussen hen op tv het escaleert, vinden Kendra en Chale rust het in de het appartement van het Vanessa.

Phat uit Monkey - Een gepensioneerde uit politieagent kan nog niet een genieten op van zijn tijd als de hij erachter komt dat van zijn een vrouw grote problemen voor hem op het verbergt waar zijn drie kinderen naar een van grote rol in het spelen. In deze van aflevering biedt Monkey Fist beveiliging met voor tijdens Alviti's grote rekening een voor de parkeergarages, verstoort Kevin per naar ongeluk de inspanningen naar van Rootger het om te studeren in voor zijn bewakingstest. uit Zo brengt op tv hij de tijdens nieuwe baan in gevaar, tot groot in ongenoegen van een Vanessa. Ook proberen de Kendra en Chale op een investeerder naar te overtuigen om tijdens hun brouwcafé-idee te helpen op financieren.

The in Smoking Bun naar - Een gepensioneerde politieagent kan nog het niet genieten van tijdens door zijn tijd als hij van erachter komt dat in zijn vrouw grote problemen voor uit uit hem verbergt waar zijn op drie kinderen een grote rol op tv in de spelen. In in deze aflevering veroorzaakt een door plan om Enzo's van neer te in halen en een parkeerplaats te bouwen in problemen voor de uit mannen. de Maar wanneer Alviti hen het een lucratieve aanbieding door doet, staat op tv de toekomst van van Enzo op het een spel.

Forty naar Seven Candles - Een gepensioneerde het politieagent kan nog naar naar niet genieten van zijn tijd de als de hij erachter komt dat in zijn vrouw grote problemen met voor hem naar verbergt waar het zijn drie kinderen een grote van rol van in spelen. In deze van aflevering denkt Vanessa op dat ze geen vrienden het heeft als niemand op tv beschikbaar is op tv om met haar te gaan tijdens eten naar op haar verjaardag. op Ze voelt zich eenzaam terwijl door ze wacht met op Kevin om van haar op te met halen voor wat uit zij denkt dat in een diner voor twee op is. Als door ze Kyle van tegen komt, worden ze samen de dronken en in delen de twee op tv een een flirterig moment.

Delivery de Guy - door Een gepensioneerde politieagent kan in nog niet genieten van op tv zijn tijd als op tv hij erachter komt op dat zijn vrouw grote uit van problemen voor hem in verbergt waar zijn een drie kinderen een grote met rol in spelen. In van deze uit aflevering overtuigt Vanessa in Kevin om bij een talkshow aan een te naar schuiven om te praten met het de baby' tijdens door die hij jaren tijdens geleden als agent heeft naar geholpen. Maar haar plan om uit Monkey Fist in te promoten, in werkt averechts wanneer Kevin zijn het aartsvijand Frank een Munson op tv tegenkomt.

The naar Whole Enchilada - Een uit gepensioneerde politieagent het kan nog niet genieten van van op zijn tijd als op tv hij erachter komt dat zijn vrouw door grote een problemen voor hem naar verbergt waar zijn op drie kinderen een grote rol uit in spelen. van In het deze aflevering heeft Vanessa Kevin overgehaald naar van om het uit te maken uit met zijn buurvrouw, door maar Wendy heeft hem tijdens aan de door haak geslagen naar door heerlijke maaltijden te door maken. Nu in voelt Vanessa zich door genoodzaakt om voor met hem te koken, ondanks naar dat ze op tv culinair wordt het uitgedaagd.

Wingmen de - Een gepensioneerde politieagent kan op nog niet genieten tijdens van zijn met tijd als hij de erachter komt van dat zijn vrouw grote naar problemen met voor hem verbergt waar het zijn drie kinderen op een grote rol in spelen. naar In deze van aflevering zien Kevin tijdens en Vanessa dat Kyle door succes uit heeft met een naar datingapp waarbij je een van goede vriend nodig hebt op met voor de perfecte match. Dus naar zijn zij vanaf van nu elkaars een wingman en met proberen ze voor cupido te op spelen.

40 van Under 40 - Een gepensioneerde met tijdens politieagent kan nog tijdens niet genieten van op zijn tijd als hij erachter komt op tv dat door zijn vrouw grote door problemen voor hem verbergt waar de van zijn drie kinderen een van grote rol van in spelen. In deze aflevering is tijdens Vanessa opgenomen in naar een een lokaal tijdschriftartikel over succesvolle uit ondernemers jonger een dan 40 jaar op tv en probeert een jaloerse uit Kevin met aandacht naar zichzelf de toe te trekken. Hij blijft Vanessa het er wel door aan herinneren een dat ze ouder uit is dan 40. Ook regelt tijdens Chale tijdens een date voor Kyle met de naar zijn wilde tante uit Kristin.

Fight or Flight op tv - Een gepensioneerde de tijdens politieagent kan nog niet genieten tijdens van zijn naar tijd als in hij erachter komt met dat zijn vrouw grote naar problemen voor tijdens hem verbergt waar zijn drie kinderen de een door grote rol in door spelen. In het deze aflevering vertelt Vanessa tijdens door een zakelijke vlucht de aan een uit stewardess dat zij en een Kevin het pas getrouwd zijn in de op hoop naar op tv de eerste klas te mogen. in Maar haar leugentje uit uit wordt steeds ingewikkelder als Kevin Lisa het ontmoet en een de twee door elkaar leuk op vinden.

Kevin Can een Date op - Een gepensioneerde politieagent naar kan nog niet naar genieten van zijn tijdens tijd als tijdens hij erachter komt dat zijn door vrouw grote problemen tijdens voor hem van verbergt waar zijn drie kinderen in een grote van rol in spelen. In de deze aflevering met moedigt het Vanessa Kevin aan om op date met te tijdens gaan met met Rebecca, een klant die zelf op belangstelling voor hem tijdens heeft de getoond.

Monkey naar Fist Insecurity op - Een gepensioneerde politieagent kan nog met uit niet genieten van zijn tijd als op tv hij erachter komt het door dat zijn vrouw grote problemen voor een hem verbergt de waar zijn drie kinderen in op een grote rol in spelen. door In deze aflevering hebben met Kevin de en Vanessa tijdens een goede pitch geleverd door voor een in nieuwe taak bij hun het beveiligingsbedrijf. De eigenaar van tijdens een rivaliserend bedrijf van is vastbesloten om Kevin op tv en op Vanessa tegen van elkaar op te met zetten om ze naar zo uit de markt tijdens te drijven.

The tijdens Might´ve Before Christmas - Een uit gepensioneerde door politieagent kan nog niet een genieten van zijn de tijd als hij erachter naar komt door dat zijn van vrouw grote problemen voor het hem verbergt waar zijn tijdens drie kinderen een grote op tv rol in in spelen. In deze aflevering een verzamelen Vanessa een en de Gable op familie rond uit de kerstboom en herinneren naar Vanessa en Kevin zich uit tijdens hun eerste patrouille de samen.

Trainer het Wreck - de Een gepensioneerde politieagent de kan nog niet genieten van het zijn uit tijd als hij erachter komt op dat naar zijn vrouw grote problemen voor op tv hem naar verbergt waar zijn tijdens drie kinderen een grote op tv rol in spelen. In een deze het aflevering vraagt Vanessa door Kevin om hulp bij het regelen een van een date een met uit een knappe een personal trainer. Ze door raakt gefrustreerd als Kevin in een plaats van daarvan met hem begint met te trainen. Chale luistert een met in tegenzin naar het op tv advies van Kyle uit wanneer de gezondheidsinspecteur op langs komt bij tijdens Enzo.

november 2020
11-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Power of Positive Drinking - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. Kevin heeft een nie...

04-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

A Band Done - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft een voormalig...

04-07-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Brew Ha Ha - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Kevin aan om K...

03-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Phat Monkey - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Monkey Fist b...

03-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Smoking Bun - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering veroorzaakt een...

02-07-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Forty Seven Candles - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering denkt Vanes...

02-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Delivery Guy - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa ...

01-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Whole Enchilada - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft Vanes...

01-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Wingmen - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zien Kevin en Vanessa d...

28-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

40 Under 40 - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Vanessa opgenome...

28-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Fight or Flight - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vertelt Vanessa...

27-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Can Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering moedigt Vanessa ...

27-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Monkey Fist Insecurity - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering hebben K...

26-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Might´ve Before Christmas - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering v...

26-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Trainer Wreck - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vraagt Vanessa Ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 48
 • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!