Programma gemist?

The Power op tv of Positive een Drinking - Een gepensioneerde in politieagent kan nog een niet genieten van zijn in tijd als hij op tv op tv erachter komt dat zijn vrouw grote door problemen op tv voor hem verbergt waar het zijn drie van kinderen een grote met rol in spelen. op Kevin heeft een nieuwe in job een als bartender, maar gaat een grens naar met over als hij ongevraagd advies geeft op aan op klanten.

A door Band Done - Een gepensioneerde het politieagent kan nog de niet op genieten van zijn tijd als met met hij erachter komt dat zijn vrouw in op tv grote problemen voor hem verbergt van waar zijn drie kinderen het een de grote rol een in spelen. In in deze aflevering heeft een voormalige bandgenoot op tv Kevin overgehaald tijdens om de van band Smokefish weer met bij elkaar te van brengen, in de hoop op groot het te worden. Vanessa realiseert zich dat van een toevallige naar ontmoeting uit met de band de in haar verleden tijdens de loop van tijdens haar leven heeft uit veranderd.

Brew Ha Ha naar de - Een gepensioneerde politieagent kan tijdens nog niet op genieten van zijn tijd als naar hij een erachter komt dat zijn van vrouw grote problemen de voor hem verbergt door waar zijn drie tijdens kinderen een grote in rol in spelen. In op tv deze aflevering tijdens biedt Kevin aan om in Kendra en op tv Chale in te helpen om Enzo's van te kopen, van maar ze beseffen al snel dat in de samenwerking op tv niet gaat werken als op tv Kevins beeld op tv van van een stille partner niet zo tijdens stil is. tijdens Terwijl de spanning uit tussen hen escaleert, vinden door Kendra en Chale van rust in een het appartement het van Vanessa.

Phat Monkey - op de Een gepensioneerde politieagent kan van nog niet van genieten van zijn tijd als hij uit erachter komt uit dat zijn op tv vrouw grote naar problemen voor hem verbergt waar op zijn drie een kinderen een grote naar rol in spelen. In met deze aflevering op tv biedt Monkey naar Fist beveiliging voor op tv Alviti's grote rekening voor de naar parkeergarages, met verstoort Kevin per ongeluk de op tv inspanningen van tijdens Rootger om te van studeren voor zijn bewakingstest. de Zo brengt hij de op tv nieuwe baan in in gevaar, tot groot naar ongenoegen van in Vanessa. Ook proberen Kendra met en Chale een op tv investeerder uit te overtuigen om hun brouwcafé-idee tijdens te helpen een financieren.

The Smoking Bun met op - Een gepensioneerde het politieagent kan nog het niet genieten van zijn het tijd als hij erachter komt van dat de zijn vrouw grote problemen tijdens voor hem met verbergt waar zijn drie het kinderen een grote rol door in op tv spelen. In het deze aflevering veroorzaakt uit een plan om Enzo's neer te door in halen en een parkeerplaats te op bouwen in problemen voor de uit mannen. Maar wanneer Alviti hen een in uit lucratieve aanbieding doet, met staat de toekomst naar van Enzo op het de spel.

Forty Seven op Candles - de Een gepensioneerde politieagent kan nog in niet genieten op tv van zijn tijd als met van hij erachter komt op tv dat zijn vrouw grote een problemen voor hem verbergt door waar door zijn drie kinderen een grote rol met naar in spelen. In deze aflevering de denkt Vanessa dat van ze geen vrienden op tv heeft op tv als niemand beschikbaar is om op met haar op te gaan in eten op haar verjaardag. uit Ze voelt zich eenzaam terwijl op tv ze wacht op met naar Kevin om haar op een te halen voor wat zij een denkt dat een tijdens op tv diner voor twee is. Als uit ze Kyle de tegen komt, met worden ze samen dronken en delen een de twee een uit flirterig op tv moment.

Delivery in Guy - Een gepensioneerde het politieagent uit kan nog niet genieten van zijn uit tijd met als hij erachter van komt dat zijn met vrouw grote problemen voor hem op het verbergt waar zijn drie kinderen een een grote rol in in spelen. op tv In deze aflevering overtuigt uit Vanessa Kevin om door bij een talkshow het aan te schuiven met om te op praten met de van baby' door die hij jaren geleden op tv als agent heeft geholpen. van Maar haar plan met om Monkey Fist te op tv promoten, werkt tijdens averechts wanneer in Kevin zijn aartsvijand Frank Munson door op tegenkomt.

The met Whole Enchilada door - Een gepensioneerde politieagent kan nog op tv niet genieten van van in zijn tijd als hij met erachter komt dat zijn uit vrouw met grote problemen voor hem tijdens verbergt waar zijn drie het kinderen met een grote rol in spelen. In op tv deze uit aflevering heeft tijdens Vanessa Kevin overgehaald om het uit tijdens te maken met door zijn buurvrouw, op tv maar Wendy een heeft hem een aan de haak geslagen naar door heerlijke op maaltijden te maken. Nu voelt het Vanessa zich op tv genoodzaakt om op voor hem te koken, ondanks op dat uit ze culinair wordt van uitgedaagd.

Wingmen naar - Een gepensioneerde politieagent kan uit nog met niet genieten van zijn met tijd als hij uit erachter komt dat zijn tijdens een vrouw grote problemen voor hem verbergt met waar zijn drie het de kinderen een grote rol in spelen. een In deze van aflevering zien Kevin met en uit Vanessa dat Kyle succes heeft met in een datingapp waarbij naar je een goede naar uit vriend nodig hebt tijdens voor de perfecte match. Dus zijn tijdens zij vanaf door nu door elkaars wingman en proberen een ze voor cupido te een spelen.

40 Under op tv 40 - Een gepensioneerde door politieagent op kan nog niet genieten een van met zijn tijd als tijdens hij erachter komt dat zijn van vrouw uit grote problemen voor uit hem verbergt waar zijn met drie kinderen een grote rol naar in spelen. door In deze van aflevering is naar Vanessa opgenomen in een lokaal tijdschriftartikel naar over succesvolle door ondernemers naar jonger dan 40 jaar en probeert een een jaloerse van Kevin aandacht het naar zichzelf in toe te trekken. de Hij blijft Vanessa er wel aan naar herinneren op tv dat ze door ouder is dan 40. Ook regelt van in Chale een date tijdens voor Kyle met zijn uit wilde tante de Kristin.

Fight een or Flight het - Een gepensioneerde politieagent kan van nog de niet genieten van zijn op tijd als hij het erachter komt het dat zijn vrouw grote problemen in voor met hem verbergt waar zijn drie kinderen op een op tv grote rol in spelen. In naar deze aflevering van vertelt Vanessa tijdens een op tv zakelijke op vlucht aan een stewardess op dat zij met en Kevin pas getrouwd op zijn in tijdens de hoop tijdens naar de eerste klas te op tv mogen. tijdens Maar haar leugentje van wordt steeds ingewikkelder als Kevin Lisa een tijdens ontmoet en de twee op tv elkaar leuk naar vinden.

Kevin de Can Date - Een in gepensioneerde politieagent kan uit nog niet genieten een van zijn tijd als de hij erachter komt tijdens dat zijn vrouw met grote problemen van voor hem verbergt door waar op tv zijn drie kinderen een grote naar rol in spelen. In tijdens deze aflevering moedigt naar Vanessa Kevin aan op om op naar date te naar gaan met Rebecca, een tijdens klant die zelf belangstelling op tv voor op tv hem heeft een getoond.

Monkey uit Fist Insecurity door - Een gepensioneerde politieagent kan uit nog niet genieten van in zijn naar tijd als tijdens hij erachter komt in dat zijn vrouw grote problemen met voor hem verbergt op waar zijn drie op tv kinderen een grote rol met het in spelen. In deze aflevering een hebben Kevin en tijdens Vanessa een goede pitch naar geleverd de voor een nieuwe op tv taak bij hun beveiligingsbedrijf. De met eigenaar van het een tijdens rivaliserend bedrijf is vastbesloten om op Kevin en Vanessa op tv tegen elkaar uit op te zetten uit om ze zo met uit de het markt te drijven.

The Might´ve Before de een Christmas - Een gepensioneerde politieagent van kan nog tijdens niet genieten van zijn het tijd als van hij erachter komt op tv dat zijn vrouw grote problemen naar een voor hem verbergt waar zijn tijdens drie door kinderen een grote rol in spelen. in In deze op tv aflevering verzamelen Vanessa en de van de Gable familie rond naar de kerstboom en door herinneren Vanessa en Kevin zich van hun tijdens eerste patrouille naar samen.

Trainer tijdens Wreck - Een van gepensioneerde politieagent kan nog met niet genieten van door zijn tijd een als hij van erachter komt dat van zijn vrouw grote problemen voor hem een het verbergt waar zijn een drie kinderen een op tv grote rol in spelen. in In deze aflevering vraagt Vanessa het de Kevin om hulp bij het regelen met van een in date met een van knappe personal trainer. van Ze met raakt gefrustreerd als Kevin de in plaats daarvan met op hem begint met te trainen. Chale uit luistert met tegenzin naar het het advies naar van Kyle wanneer de gezondheidsinspecteur het langs tijdens komt bij van Enzo.

oktober 2019
11-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Power of Positive Drinking - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. Kevin heeft een nie...

04-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

A Band Done - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft een voormalig...

04-07-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Brew Ha Ha - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Kevin aan om K...

03-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Phat Monkey - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Monkey Fist b...

03-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Smoking Bun - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering veroorzaakt een...

02-07-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Forty Seven Candles - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering denkt Vanes...

02-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Delivery Guy - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa ...

01-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Whole Enchilada - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft Vanes...

01-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Wingmen - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zien Kevin en Vanessa d...

28-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

40 Under 40 - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Vanessa opgenome...

28-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Fight or Flight - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vertelt Vanessa...

27-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Can Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering moedigt Vanessa ...

27-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Monkey Fist Insecurity - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering hebben K...

26-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Might´ve Before Christmas - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering v...

26-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Trainer Wreck - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vraagt Vanessa Ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 48
 • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!