Programma gemist?

The Power of op tv Positive Drinking - naar op Een gepensioneerde politieagent kan tijdens nog niet genieten van van zijn tijd in als hij erachter komt dat uit zijn vrouw op tv grote in problemen voor hem uit verbergt waar zijn op drie kinderen een grote rol in in tijdens spelen. Kevin heeft een nieuwe job op tv als een bartender, maar gaat een grens het over als hij naar ongevraagd advies met geeft aan uit klanten.

A Band Done een - Een de gepensioneerde politieagent in kan nog niet naar genieten van zijn tijd de als hij erachter het komt dat zijn vrouw op tv grote van problemen voor tijdens hem verbergt waar zijn drie op kinderen een naar grote rol in de spelen. In deze aflevering door heeft een tijdens voormalige bandgenoot Kevin het overgehaald om de van band Smokefish het weer bij elkaar te brengen, de in de hoop een groot te worden. Vanessa een naar realiseert zich dat een naar toevallige ontmoeting met de band met in de haar verleden de door loop van haar leven heeft van tijdens veranderd.

Brew uit Ha Ha de - Een gepensioneerde op politieagent kan nog niet genieten van in zijn tijd als het uit hij erachter komt het dat zijn vrouw in grote problemen voor op tv hem verbergt waar zijn drie kinderen een in een grote rol op in spelen. In deze het aflevering biedt Kevin aan om door met Kendra en Chale te helpen door om Enzo's te kopen, tijdens maar op tv ze beseffen op tv al snel dat de samenwerking niet van met gaat werken als door Kevins beeld van een stille partner in een niet zo stil is. door Terwijl de spanning tussen de hen escaleert, vinden Kendra op tv en Chale rust met in het appartement de de van Vanessa.

Phat op Monkey - Een de gepensioneerde politieagent kan nog de niet op genieten van zijn tijd tijdens als hij erachter komt dat op tv zijn vrouw grote een tijdens problemen voor hem verbergt met waar zijn het drie kinderen een grote uit rol in spelen. met In deze op tv aflevering biedt Monkey Fist beveiliging naar voor tijdens Alviti's grote rekening voor de parkeergarages, een verstoort Kevin het per de ongeluk de inspanningen met van Rootger om te studeren uit voor zijn bewakingstest. een Zo brengt hij de op tv door nieuwe baan in gevaar, tot groot tijdens ongenoegen van op Vanessa. naar Ook proberen Kendra en naar Chale een investeerder te het overtuigen om hun brouwcafé-idee door te helpen met financieren.

The van Smoking Bun - Een gepensioneerde het politieagent kan door nog niet genieten op van zijn tijd als in de hij erachter komt dat het zijn vrouw grote met problemen voor hem verbergt tijdens waar zijn drie kinderen een een grote rol een in de spelen. In deze in aflevering veroorzaakt een het plan om Enzo's neer te door halen en een de parkeerplaats te uit bouwen problemen voor de met het mannen. Maar wanneer Alviti hen in een van lucratieve aanbieding doet, staat de toekomst een van Enzo op tijdens het tijdens spel.

Forty naar Seven Candles - Een gepensioneerde de politieagent naar kan nog het niet genieten van met zijn tijd als hij door erachter komt van dat zijn vrouw grote problemen op tv voor hem van verbergt waar zijn drie van kinderen een grote een rol in in spelen. In deze in aflevering denkt Vanessa naar dat ze geen met vrienden heeft op als niemand beschikbaar is om in met tijdens haar te gaan eten op op haar verjaardag. Ze voelt op zich eenzaam in terwijl tijdens ze wacht op Kevin met om haar door op te halen door voor wat zij denkt dat in een diner voor twee een door is. Als ze uit Kyle tegen komt, worden ze in samen uit dronken en delen de de twee een flirterig door moment.

Delivery Guy door - Een gepensioneerde politieagent in kan in nog niet genieten van op tv zijn tijd als hij de door erachter komt dat zijn vrouw op grote problemen voor op tv hem verbergt waar zijn de drie kinderen het een grote rol in door door spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa op Kevin om bij met een talkshow aan op tv te schuiven om het het te praten met de een baby' die op tv hij jaren geleden als het agent op tv heeft geholpen. Maar haar plan een om Monkey Fist te naar promoten, werkt averechts op tv wanneer Kevin zijn op aartsvijand Frank een Munson een tegenkomt.

The naar Whole Enchilada - Een gepensioneerde een door politieagent kan nog niet op tv genieten van zijn een tijd als hij erachter komt in dat het zijn vrouw een grote problemen voor hem uit verbergt waar zijn drie kinderen een een naar grote rol in op spelen. In deze aflevering tijdens heeft uit Vanessa Kevin overgehaald de om het uit op tv te maken met de zijn buurvrouw, maar Wendy heeft naar hem aan op tv de haak geslagen door heerlijke uit maaltijden te op tv maken. Nu voelt naar Vanessa zich van genoodzaakt om voor tijdens hem te koken, ondanks dat met ze tijdens culinair wordt met uitgedaagd.

Wingmen door - Een gepensioneerde politieagent op kan nog niet in genieten van door zijn tijd als hij een erachter komt dat naar zijn een vrouw grote problemen voor het hem verbergt op waar zijn drie kinderen een naar grote rol in met spelen. In deze met aflevering uit zien Kevin en Vanessa uit dat Kyle op succes heeft met een datingapp waarbij op tv je een goede het vriend naar nodig hebt voor de perfecte tijdens een match. Dus zijn zij de vanaf nu elkaars tijdens wingman en in proberen ze voor de cupido te spelen.

40 Under door 40 het - Een gepensioneerde naar politieagent kan nog niet genieten naar van zijn door tijd als hij van erachter komt dat zijn van vrouw grote tijdens problemen voor hem een verbergt waar op tv zijn drie kinderen een grote rol uit in spelen. op tv In naar deze aflevering is Vanessa opgenomen uit in een lokaal tijdschriftartikel naar een over succesvolle ondernemers jonger de dan 40 jaar door en probeert naar een jaloerse Kevin aandacht naar de zichzelf toe te trekken. uit de Hij blijft Vanessa er wel door aan van herinneren dat ze ouder is op dan 40. Ook tijdens regelt Chale een naar date een voor Kyle met zijn wilde een tante met Kristin.

Fight or Flight met - Een op gepensioneerde politieagent kan nog van niet genieten van de in zijn tijd als hij erachter komt met in dat zijn vrouw grote tijdens problemen voor hem verbergt waar met naar zijn drie kinderen een grote het rol in spelen. op tv In deze naar aflevering vertelt Vanessa tijdens een een zakelijke vlucht een aan een stewardess dat de zij naar en Kevin pas het getrouwd zijn de in de hoop naar de eerste op tv klas te mogen. tijdens Maar haar leugentje de op tv wordt steeds ingewikkelder als uit Kevin Lisa ontmoet tijdens en de tijdens twee elkaar leuk op vinden.

Kevin van Can Date - Een gepensioneerde een politieagent kan van nog niet genieten van uit zijn tijd als een uit hij erachter komt dat zijn vrouw naar grote uit problemen voor hem in verbergt waar zijn drie kinderen uit een het grote rol in spelen. in In deze het aflevering moedigt Vanessa Kevin een aan om op date op tv van te gaan met Rebecca, een een klant die zelf belangstelling in voor hem op heeft uit getoond.

Monkey Fist Insecurity door - Een met gepensioneerde politieagent kan naar nog niet uit genieten van zijn tijd als door hij erachter door komt dat zijn vrouw op grote problemen voor door hem verbergt waar tijdens zijn met drie kinderen op een grote rol in spelen. In het op tv deze aflevering hebben Kevin door en Vanessa een goede pitch de geleverd voor naar een nieuwe op tv taak bij hun een beveiligingsbedrijf. De eigenaar van een het rivaliserend van bedrijf is in vastbesloten om Kevin en Vanessa het tegen elkaar op van te naar zetten om ze zo uit op de markt te tijdens drijven.

The naar Might´ve Before Christmas - door Een gepensioneerde met politieagent kan nog niet genieten naar van op tv zijn tijd als hij naar erachter komt dat op zijn vrouw grote uit problemen uit voor hem verbergt door waar zijn drie kinderen een uit grote rol in spelen. uit In deze aflevering met verzamelen Vanessa en een van de Gable familie rond de in kerstboom en herinneren Vanessa op en Kevin het zich hun eerste patrouille uit de samen.

Trainer Wreck - door op tv Een gepensioneerde politieagent in kan nog niet genieten van van zijn tijd als op tv hij door erachter komt dat zijn van vrouw grote door problemen voor hem verbergt in waar zijn drie kinderen een de grote rol in tijdens spelen. In naar deze aflevering vraagt een Vanessa Kevin van om hulp bij het regelen door van door een date tijdens met een knappe personal uit trainer. Ze in raakt gefrustreerd als Kevin in met plaats daarvan met op tv hem begint uit te trainen. van Chale luistert met tegenzin een naar het advies een van Kyle uit wanneer de gezondheidsinspecteur langs komt bij de de Enzo.

april 2020
11-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Power of Positive Drinking - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. Kevin heeft een nie...

04-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

A Band Done - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft een voormalig...

04-07-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Brew Ha Ha - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Kevin aan om K...

03-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Phat Monkey - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Monkey Fist b...

03-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Smoking Bun - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering veroorzaakt een...

02-07-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Forty Seven Candles - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering denkt Vanes...

02-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Delivery Guy - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa ...

01-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Whole Enchilada - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft Vanes...

01-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Wingmen - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zien Kevin en Vanessa d...

28-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

40 Under 40 - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Vanessa opgenome...

28-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Fight or Flight - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vertelt Vanessa...

27-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Can Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering moedigt Vanessa ...

27-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Monkey Fist Insecurity - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering hebben K...

26-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Might´ve Before Christmas - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering v...

26-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Trainer Wreck - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vraagt Vanessa Ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 48
 • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!