Programma gemist?

The naar Power of Positive Drinking - het tijdens Een gepensioneerde politieagent kan uit nog niet genieten van uit zijn van tijd als hij erachter komt van dat zijn uit vrouw grote door problemen voor hem verbergt waar naar zijn drie kinderen het een in grote rol in spelen. Kevin met heeft een nieuwe job door het als bartender, maar gaat een grens op tv over met als hij ongevraagd advies in geeft aan naar klanten.

A Band Done tijdens tijdens - Een gepensioneerde politieagent kan uit nog met niet genieten van zijn tijd als een hij erachter komt tijdens op tv dat zijn vrouw grote de problemen voor hem door verbergt waar zijn drie kinderen op een tijdens grote rol in het spelen. In deze aflevering heeft in een voormalige bandgenoot op tv door Kevin overgehaald om de band in Smokefish weer bij door elkaar uit te brengen, in de in hoop groot te worden. door Vanessa het realiseert zich dat tijdens een toevallige ontmoeting met de band uit in met haar verleden de loop op van haar leven de heeft met veranderd.

Brew uit Ha Ha - de Een gepensioneerde uit politieagent kan nog niet het genieten van zijn tijd als door uit hij erachter komt dat naar zijn vrouw grote problemen voor de met hem verbergt waar zijn drie uit kinderen een het grote rol in door spelen. In van deze aflevering biedt Kevin aan om in Kendra en Chale tijdens te helpen een om met Enzo's te kopen, maar naar ze beseffen al uit snel dat de de samenwerking niet de gaat werken als een Kevins beeld van tijdens een stille partner niet zo een stil tijdens is. Terwijl de spanning door tussen hen escaleert, vinden Kendra op tv naar en Chale rust in het appartement de van tijdens Vanessa.

Phat Monkey door - op Een gepensioneerde politieagent op kan nog niet genieten van een zijn tijd als hij uit erachter komt dat uit zijn vrouw uit grote problemen voor op tv hem verbergt waar door zijn op drie kinderen een grote rol in het spelen. In in deze aflevering naar biedt Monkey Fist in beveiliging voor Alviti's uit grote rekening voor met de parkeergarages, verstoort het Kevin per tijdens ongeluk de inspanningen van met Rootger om te studeren voor van zijn een bewakingstest. Zo brengt hij op de nieuwe baan in in gevaar, tot groot tijdens ongenoegen naar van Vanessa. met Ook proberen Kendra en Chale de een investeerder in te overtuigen om op tv hun brouwcafé-idee een te helpen financieren.

The Smoking Bun naar - uit Een gepensioneerde politieagent uit kan nog niet genieten het van zijn tijd als een uit hij erachter komt dat zijn op tv vrouw grote het problemen voor hem verbergt naar waar zijn het drie kinderen een grote in rol in spelen. In op tv deze aflevering naar veroorzaakt naar een plan om Enzo's neer te de halen en een tijdens het parkeerplaats te bouwen van problemen voor de mannen. Maar de wanneer Alviti de hen een met lucratieve aanbieding doet, staat uit de toekomst uit van Enzo op uit het spel.

Forty een Seven Candles - Een gepensioneerde naar politieagent kan met nog van niet genieten van door zijn tijd als hij erachter komt uit dat zijn vrouw van grote problemen met voor met hem verbergt waar zijn de drie kinderen uit een grote rol in op spelen. In deze aflevering tijdens denkt Vanessa naar dat ze naar geen vrienden heeft de als niemand beschikbaar is naar om met haar te uit gaan eten in op haar verjaardag. Ze voelt tijdens zich eenzaam de terwijl met ze wacht op Kevin om haar het uit op te halen voor wat zij tijdens denkt op dat een in diner voor twee is. Als naar ze een Kyle tegen komt, worden ze op tv samen dronken het en delen van de twee een flirterig van moment.

Delivery Guy - uit een Een gepensioneerde politieagent een kan nog niet uit genieten van zijn door tijd als hij erachter komt dat op tv zijn vrouw naar grote problemen voor hem door op verbergt waar zijn drie op kinderen een grote rol in op tv spelen. In deze op tv aflevering overtuigt Vanessa in Kevin om een bij een een talkshow aan te schuiven het om te het praten met de tijdens baby' die hij jaren door geleden als in agent heeft geholpen. Maar met de haar plan om Monkey met Fist te promoten, werkt in averechts wanneer Kevin tijdens zijn aartsvijand Frank op Munson door tegenkomt.

The Whole tijdens Enchilada - Een gepensioneerde in politieagent naar kan nog niet genieten van van zijn tijd op tv als van hij erachter komt dat zijn vrouw op tv grote problemen voor de hem verbergt waar het tijdens zijn drie kinderen een grote in rol in spelen. naar In deze aflevering van heeft Vanessa het Kevin overgehaald om het uit uit te maken met naar zijn buurvrouw, naar maar Wendy heeft hem op tv aan de haak door op tv geslagen door heerlijke op maaltijden te maken. met Nu voelt Vanessa zich in genoodzaakt om voor hem te op tv koken, ondanks door dat ze culinair wordt het tijdens uitgedaagd.

Wingmen - Een de gepensioneerde politieagent naar kan nog niet met genieten van zijn tijd in als hij erachter op komt op tv dat zijn vrouw grote tijdens problemen voor de hem verbergt waar zijn door drie kinderen door een grote rol in in spelen. In deze het aflevering zien een Kevin en Vanessa dat Kyle met succes heeft het met door een datingapp waarbij met je een goede vriend nodig hebt van tijdens voor de perfecte op match. Dus zijn zij vanaf nu met elkaars wingman en uit in proberen ze voor cupido te een spelen.

40 op Under 40 - met Een gepensioneerde politieagent kan nog tijdens niet genieten op tv van zijn tijd als in hij het erachter komt dat zijn vrouw het grote het problemen voor hem door verbergt waar zijn drie door kinderen een grote in rol naar in spelen. In deze tijdens aflevering is uit Vanessa opgenomen in een lokaal een tijdschriftartikel op tv over succesvolle ondernemers jonger uit dan 40 jaar en probeert de een jaloerse Kevin met aandacht door naar zichzelf toe te trekken. in tijdens Hij blijft Vanessa er wel een aan naar herinneren dat ze ouder is dan met 40. Ook met regelt door Chale een date door voor Kyle met zijn wilde op tante het Kristin.

Fight in or Flight - Een gepensioneerde tijdens politieagent kan op tv nog niet het genieten van zijn tijd als uit van hij erachter komt op dat zijn vrouw het grote problemen voor hem verbergt tijdens waar zijn drie op tv kinderen een grote rol tijdens in uit spelen. In deze aflevering vertelt de Vanessa tijdens het een zakelijke vlucht aan uit een stewardess op dat zij en Kevin op tv pas getrouwd door zijn een in de hoop naar de op eerste klas tijdens te mogen. Maar haar op leugentje wordt steeds ingewikkelder in uit als Kevin Lisa ontmoet en op de twee tijdens elkaar leuk het vinden.

Kevin Can van Date van - Een gepensioneerde politieagent van kan nog een niet genieten van tijdens zijn tijd als de hij erachter komt dat in zijn vrouw grote problemen door voor hem verbergt het waar zijn drie van kinderen een in grote rol naar in spelen. In deze de aflevering moedigt de Vanessa Kevin aan om op uit date te gaan met het op tv Rebecca, een klant die zelf tijdens belangstelling voor hem door heeft van getoond.

Monkey een Fist Insecurity - Een gepensioneerde naar politieagent kan met nog niet op genieten van zijn tijd als door hij een erachter komt dat zijn de vrouw naar grote problemen voor hem verbergt waar op tv zijn drie van kinderen uit een grote rol door in spelen. In deze een aflevering hebben tijdens Kevin en Vanessa door een goede pitch geleverd voor een de nieuwe taak door bij uit hun beveiligingsbedrijf. De eigenaar van een op tijdens rivaliserend bedrijf is vastbesloten om Kevin een en door Vanessa tegen elkaar een op te op tv zetten om ze zo een uit de markt te een drijven.

The naar Might´ve Before door Christmas - Een gepensioneerde uit politieagent kan nog niet genieten naar van zijn uit tijd als hij van erachter komt een dat zijn vrouw het grote problemen voor hem naar verbergt waar het zijn drie door kinderen een grote rol in spelen. de In uit deze aflevering verzamelen Vanessa uit en de Gable in familie rond de kerstboom de en de herinneren Vanessa uit en Kevin zich hun eerste patrouille het van samen.

Trainer Wreck - met Een gepensioneerde politieagent de van kan nog niet genieten naar van zijn tijd als met hij erachter komt met dat zijn vrouw op tv grote door problemen voor hem verbergt de waar zijn drie kinderen door een grote rol het in spelen. In van deze aflevering door vraagt Vanessa Kevin in om hulp door bij het regelen van in een date het met een knappe personal trainer. Ze het raakt gefrustreerd een als Kevin uit in plaats daarvan met hem op begint te trainen. in Chale luistert met met tegenzin naar op tv het advies van van Kyle in wanneer de gezondheidsinspecteur het langs komt bij het Enzo.

oktober 2020
11-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Power of Positive Drinking - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. Kevin heeft een nie...

04-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

A Band Done - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft een voormalig...

04-07-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Brew Ha Ha - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Kevin aan om K...

03-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Phat Monkey - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Monkey Fist b...

03-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Smoking Bun - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering veroorzaakt een...

02-07-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Forty Seven Candles - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering denkt Vanes...

02-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Delivery Guy - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa ...

01-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Whole Enchilada - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft Vanes...

01-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Wingmen - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zien Kevin en Vanessa d...

28-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

40 Under 40 - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Vanessa opgenome...

28-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Fight or Flight - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vertelt Vanessa...

27-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Can Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering moedigt Vanessa ...

27-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Monkey Fist Insecurity - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering hebben K...

26-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Might´ve Before Christmas - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering v...

26-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Trainer Wreck - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vraagt Vanessa Ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 48
 • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!