Programma gemist?

Seizoen 2 - op een Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Kevin in Moves Metal. Kevin met gaat undercover als schoonmaker naar bij een autohandel. in Wanneer hij per op naar ongeluk een auto op tv verkoopt, probeert hij verkoper van de op tv maand te worden. een Chale ontdekt ondertussen naar dat Kendra met vroeger buikspreken door als hobby het had.

Seizoen 2 uit - Aflevering 9 - van door Amerikaanse komische serie. Cooking Up a Storm. Kevin tijdens houdt vol dat in met hij een compleet Thanksgivingdiner kan in klaarmaken voor Vanessa en naar door zijn kinderen, maar uit beseft dat hij het niet van aankan en vraagt op stiekem door zijn flirterige buurvrouw Wendy tijdens om hulp.

Seizoen door 2 - Aflevering 8 door - met Amerikaanse komische serie. Slip de ´n Fall. Kevin en Vanessa bedenken een op plan omdat op tv ze in bang zijn dat Rootger ze zal uit aanklagen uit nadat hij door uitglijdt en zich verwondt op naar kantoor. op tv Kendra verstrekt ook juridisch op advies aan Enzo voor haar tijdens tijdens klanten.

Seizoen 2 uit - door Aflevering 7 - Amerikaanse met komische serie. The Kevin Crown op Affair. Door op het overdreven enthousiaste verkooppraatje van Kevin tijdens (Kevin James) door dreigt Monkey uit Fist een nieuwe klus de mis te lopen. een Kendra (Taylor Spreitler) op tv is een bang dat Chale (Ryan Cartwright) zijn van dromen naar opgeeft.

The op tv Owl - Een gepensioneerde tijdens politieagent naar kan nog niet genieten van zijn door op tijd als hij op erachter komt dat zijn vrouw grote in problemen voor het hem verbergt waar een zijn drie kinderen een het van grote rol in de spelen. In deze aflevering gaan Kevin op tv van en Chale op reis om op een ??koektrommel op te naar naar halen die Kevin verkocht voordat hij met besefte hoeveel het naar voor Kendra uit betekende. Nadat het Vanessa Kyle's flirtpogingen het afwijst, helpen uit zij en Kendra hem naar weer terug te uit gaan naar door de datingscene.

Grief tijdens Thief - Een gepensioneerde politieagent in kan nog niet in genieten de van zijn tijdens tijd als hij erachter komt uit dat zijn vrouw grote het van problemen voor hem de verbergt waar zijn drie op kinderen een het grote rol in spelen. uit In deze op tv aflevering neemt Vanessa wraak op Kevin op als naar ze erachter naar komt dat hij loog met over niet kunnen werken de op zondag de om de voetbalwedstrijd van met Goody bij een te wonen. van Ook heeft Kyle een nieuwe tijdens vriendin en Chale door en Kendra hebben hun de eerste ruzie als een de getrouwd stel.

Plus One een Is de the Loneliest Number - Een naar gepensioneerde politieagent het kan nog de niet genieten van zijn tijd als op tv op hij erachter komt dat op tv zijn vrouw met grote problemen voor hem verbergt in waar zijn drie met kinderen een grote op tv rol in spelen. In de deze aflevering op tv loopt de relatie op tv tussen Vanessa en een door tijdens knappe arts spaak net voor in de tijdens bruiloft van haar zus. van Gelukkig kan een Kevin invallen als van haar 'succesvolle dokter'. Ook met helpt Kyle Kendra van en Chale om een met ??nep-fotocollage op van huwelijksfoto's te maken in op social het media

Kevin de Goes Nuts - Een gepensioneerde door een politieagent kan nog niet genieten van van zijn tijd een als hij in erachter komt van dat zijn vrouw grote problemen van voor hem verbergt waar de zijn op tv drie kinderen een de grote rol in spelen. In met deze aflevering gaat door Kevin undercover tijdens om de waarheid te op achterhalen nadat tijdens Vanessa suggereerde dat Sara de een in geheim vriendje heeft. Jack op tv zoekt op wanhopig naar een ziekte die hij met kan claimen nadat van de door 'coole' kinderen met met een pinda-allergie uit hebben ontdekt dat hij liegt over tijdens het delen uit van hun van ziekte.

Business Unusual een - de Een gepensioneerde politieagent tijdens kan nog niet genieten door van zijn tijd als tijdens hij erachter komt met dat zijn vrouw grote uit problemen voor hem met verbergt tijdens waar zijn drie kinderen in een grote rol het in spelen. In deze op tv aflevering is de Kendra overweldigd door de een goede op zorg van Kevin dat zij op uit hem misleidt in door het aannemen van een baan een bij Vanessa's naar nieuwe particuliere in beveiligingsbedrijf.

Civil de Ceremony - Een op gepensioneerde politieagent kan nog een niet genieten van naar zijn het tijd als hij erachter komt tijdens dat zijn vrouw grote op tv problemen de voor hem uit verbergt waar zijn drie kinderen een met grote tijdens rol in de spelen. In deze aflevering helpt van Vanessa Kendra door de last-minute affaire bij uit elkaar met te zetten om de ceremonie tijdens te uit begeleiden.

Sting of naar Queens: met Part Two - Een naar gepensioneerde politieagent kan nog op niet genieten de van zijn tijd als op tv hij op tv erachter komt dat zijn het vrouw grote problemen voor hem in verbergt waar zijn de drie uit kinderen een grote met rol in spelen. In een deze aflevering met wordt Kevin door uit zijn undercoverpartner overgehaald om hun naar onderzoek uit uit te breiden tijdens door deel te nemen aan tijdens de beurs van op op tv een frauduleuze dealer in met Boston, waardoor hij het met Mets Fantasy Camp met in zijn maatjes van mist. door Ook is de het droombaan van Chale niet wat naar het lijkt uit en Donna door haalt verbaal uit het naar haar baas.

Sting in of Queens: Part One op tv - in Een gepensioneerde politieagent kan nog niet naar genieten op van zijn tijd als hij een erachter komt dat op in zijn vrouw grote een problemen voor hem verbergt op tv waar zijn drie kinderen uit een grote rol in met spelen. op In deze aflevering door gaat Kevin een met tegenzin akkoord om kort uit op zijn pensioen te een uit komen voor een ??geheime opdracht tijdens waarin hij zich met van zijn de oude rivaal Vanessa Cellucci op tv moet voordoen als man het en uit vrouw. Ook op is Donna toe van aan een promotie, Kendra wordt toegelaten naar tot de rechtenstudie op tv en Chale op tv krijgt een lucratieve nieuwe op van baan.

Quiet van Diet - Een het gepensioneerde politieagent kan op tv nog niet genieten van zijn tijdens tijd als hij van erachter komt dat uit van zijn vrouw grote van problemen voor hem verbergt waar zijn tijdens drie kinderen tijdens een op tv grote rol in spelen. het In deze aflevering coacht Chale met Kevin uit stiekem door een sapzuivering met als Donna belooft een Kevin in naar het Mets Fantasy Camp te het sturen als door zijn cholesterol tijdens verlaagt.

Kenny van Can Wait op - Een gepensioneerde politieagent naar kan nog niet genieten uit van zijn tijd als in hij een erachter komt dat zijn vrouw een grote problemen van voor hem verbergt waar een zijn op tv drie kinderen een naar grote rol in op spelen. In van deze aflevering ontwikkelt Kevin het een onwaarschijnlijke vriendschap met op Harry Connick Jr., door maar in raakt verstrikt in van een web van leugens als met hij probeert naar zijn nieuwe vriend te naar imponeren.

Double met Date - Een op tv gepensioneerde politieagent kan nog naar niet genieten van van zijn op tijd als hij erachter komt dat uit zijn vrouw tijdens grote problemen voor met hem het verbergt waar zijn drie kinderen een de grote rol in naar spelen. het In deze aflevering zijn de Kevin naar en Donna beledigd als naar zij niet uit door de Motts worden uitgenodigd voor het een weekendje op weg. met Ze gaan online op zoek naar naar uit nieuwe stellen om mee om te tijdens van gaan.

juni 2019
25-06-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Kevin Moves Metal. Kevin gaat undercover als schoonmaker bij een autohandel. Wanneer hij per ongeluk een auto verkoopt, probeert hij verkoper van de maand te worden. Chale ontdekt ond...

25-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Cooking Up a Storm. Kevin houdt vol dat hij een compleet Thanksgivingdiner kan klaarmaken voor Vanessa en zijn kinderen, maar beseft dat hij het niet aankan en vraagt stiekem zijn fli...

24-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Slip ´n Fall. Kevin en Vanessa bedenken een plan omdat ze bang zijn dat Rootger ze zal aanklagen nadat hij uitglijdt en zich verwondt op kantoor. Kendra verstrekt ook juridisch advies...

24-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The Kevin Crown Affair. Door het overdreven enthousiaste verkooppraatje van Kevin (Kevin James) dreigt Monkey Fist een nieuwe klus mis te lopen. Kendra (Taylor Spreitler) is bang dat ...

21-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Owl - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering gaan Kevin en Chale op ...

21-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Grief Thief - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering neemt Vanessa wraak...

20-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Plus One Is the Loneliest Number - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze afleverin...

20-06-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Goes Nuts - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering gaat Kevin unde...

19-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Business Unusual - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Kendra over...

19-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Civil Ceremony - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering helpt Vanessa K...

18-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Sting of Queens: Part Two - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering wordt...

18-06-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Sting of Queens: Part One - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering gaat ...

17-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Quiet Diet - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering coacht Chale Kevin s...

17-06-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kenny Can Wait - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering ontwikkelt Kevin...

14-06-2019 18:45

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Double Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zijn Kevin en Donna...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 33
 • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord