Programma gemist?

The van Power of Positive op tv Drinking - tijdens Een gepensioneerde politieagent kan nog de niet genieten op tv van zijn tijd als tijdens hij erachter komt dat van zijn tijdens vrouw grote problemen voor naar hem verbergt waar op tv zijn drie kinderen een met grote rol in uit spelen. Kevin heeft tijdens een nieuwe een job de als bartender, maar gaat een grens de over als hij een ongevraagd advies geeft naar aan door klanten.

A Band Done tijdens uit - Een gepensioneerde de politieagent kan nog niet genieten van het zijn tijd op tv als hij erachter komt op tv van dat zijn vrouw grote problemen voor uit hem verbergt waar door op zijn drie kinderen een met grote rol in een spelen. In deze aflevering heeft op een voormalige bandgenoot op tv Kevin van overgehaald om in de band Smokefish weer bij elkaar uit te op brengen, in de hoop groot het uit te worden. Vanessa realiseert zich dat in een een toevallige ontmoeting met op tv de band de in haar verleden de loop van van haar leven de heeft op veranderd.

Brew Ha Ha op tv - Een in gepensioneerde politieagent kan door nog niet genieten van met zijn op tv tijd als het hij erachter komt het dat zijn vrouw op grote problemen voor hem verbergt in waar zijn drie de kinderen een grote uit rol met in spelen. In deze aflevering biedt uit Kevin van aan om het Kendra en Chale te het helpen om het Enzo's te kopen, door maar ze beseffen al naar snel dat de samenwerking naar niet tijdens gaat werken als Kevins beeld tijdens van een stille op tv partner niet zo uit stil is. door Terwijl de spanning tussen hen het door escaleert, vinden Kendra en Chale op tv rust in het appartement uit van door Vanessa.

Phat naar Monkey - Een gepensioneerde politieagent op een kan nog niet genieten van van zijn tijd als op tv hij erachter van komt dat zijn vrouw grote met op problemen voor hem verbergt waar zijn naar drie kinderen een op tv in grote rol in spelen. met In deze een aflevering biedt Monkey Fist beveiliging met voor in Alviti's grote rekening voor de op parkeergarages, verstoort Kevin door per een ongeluk de inspanningen van Rootger in om door te studeren voor zijn door bewakingstest. Zo brengt hij een de de nieuwe baan in gevaar, van tot groot ongenoegen een van Vanessa. Ook uit proberen Kendra en Chale een uit investeerder te overtuigen op door om hun brouwcafé-idee te helpen met financieren.

The Smoking Bun met - Een gepensioneerde in politieagent kan nog een niet tijdens genieten van uit zijn tijd als hij erachter komt naar door dat zijn vrouw het grote problemen voor op tv hem verbergt waar door zijn drie kinderen op tv een grote rol in in spelen. In deze de aflevering veroorzaakt een plan om uit met Enzo's neer te halen op tv en een parkeerplaats te tijdens bouwen problemen voor de een mannen. Maar wanneer het Alviti naar hen een lucratieve naar aanbieding doet, staat de door toekomst van de Enzo op het met spel.

Forty op Seven Candles - Een gepensioneerde in politieagent kan door nog niet de genieten van zijn tijd door als hij een erachter komt dat zijn een vrouw naar grote problemen voor op tv hem verbergt waar zijn drie op tv kinderen een een grote rol in spelen. In het deze aflevering in denkt op Vanessa dat ze geen vrienden heeft de tijdens als niemand beschikbaar is om op tv met haar te gaan op tv eten op in haar tijdens verjaardag. Ze voelt zich met eenzaam terwijl een ze wacht op Kevin om tijdens haar de op te halen voor het wat zij denkt dat op een diner voor een twee een is. Als ze Kyle door tegen komt, worden ze samen van dronken en delen op tv de twee op een met flirterig moment.

Delivery in Guy - Een op gepensioneerde politieagent kan tijdens nog niet genieten van het zijn van tijd als hij erachter uit komt dat zijn tijdens vrouw grote problemen voor uit hem verbergt waar door zijn drie kinderen een door van grote rol in spelen. In deze het aflevering op overtuigt Vanessa Kevin om van bij een tijdens talkshow aan te schuiven om van met te praten met door de baby' die hij met jaren tijdens geleden als agent van heeft geholpen. Maar haar tijdens plan om door Monkey Fist te promoten, op tv werkt averechts wanneer Kevin zijn tijdens in aartsvijand Frank Munson de tegenkomt.

The de Whole Enchilada - Een gepensioneerde tijdens politieagent met kan nog niet genieten op van tijdens zijn tijd als naar hij erachter komt dat zijn een vrouw in grote problemen voor hem met verbergt waar in zijn drie kinderen een grote op rol in spelen. een In in deze aflevering heeft Vanessa met Kevin overgehaald met om het uit te met maken met zijn naar buurvrouw, maar Wendy naar heeft hem aan tijdens de haak geslagen door heerlijke een maaltijden te uit maken. Nu voelt op Vanessa zich het genoodzaakt om voor hem in te koken, ondanks uit dat ze in culinair wordt naar uitgedaagd.

Wingmen door - Een gepensioneerde politieagent kan naar nog niet de genieten van zijn in tijd van als hij erachter komt dat zijn in vrouw grote problemen het voor hem verbergt in waar zijn drie door kinderen een grote een rol de in spelen. In deze aflevering door naar zien Kevin en Vanessa dat door Kyle op succes heeft met op tv een datingapp waarbij van je een goede vriend naar nodig hebt voor de perfecte een match. Dus zijn van zij vanaf naar nu elkaars wingman en tijdens proberen naar ze voor cupido te in spelen.

40 het Under 40 - Een gepensioneerde van politieagent kan het nog niet naar genieten van zijn van tijd als het hij erachter komt dat met zijn vrouw grote problemen naar voor hem het verbergt waar zijn het drie kinderen tijdens een grote rol in spelen. In het uit deze aflevering is met Vanessa opgenomen in een lokaal tijdschriftartikel in over succesvolle ondernemers uit jonger dan 40 naar jaar de en probeert een jaloerse Kevin de uit aandacht naar zichzelf een toe te trekken. Hij blijft het Vanessa naar er wel aan herinneren dat ze op ouder is op tv dan 40. het Ook regelt met Chale een date voor de Kyle met zijn wilde tante op van Kristin.

Fight een or Flight - Een op gepensioneerde op politieagent kan nog niet genieten door van zijn tijd als met hij door erachter komt dat zijn door vrouw grote problemen voor naar hem verbergt waar met zijn op tv drie kinderen een grote rol de in spelen. In het deze naar aflevering vertelt Vanessa tijdens naar een door zakelijke vlucht aan een stewardess dat een zij en Kevin uit pas getrouwd tijdens zijn in in de hoop naar de eerste van klas te mogen. van Maar haar leugentje op wordt steeds door ingewikkelder als Kevin van Lisa het ontmoet en de op twee elkaar leuk het vinden.

Kevin Can tijdens Date het - Een gepensioneerde politieagent een kan nog niet genieten tijdens van zijn in tijd als hij erachter op tv komt op dat zijn vrouw grote het problemen voor het hem verbergt waar zijn drie in kinderen een grote met rol in in spelen. In deze aflevering moedigt op Vanessa Kevin aan op tv in om op date op tv te gaan met Rebecca, een tijdens klant die zelf met belangstelling voor hem heeft in met getoond.

Monkey Fist Insecurity uit - Een gepensioneerde in politieagent kan naar nog van niet genieten van van zijn tijd als hij erachter komt van dat zijn vrouw de van grote problemen voor hem het verbergt waar zijn op drie kinderen een grote een rol in spelen. in In van deze aflevering hebben Kevin en door Vanessa een uit goede pitch geleverd voor met een het nieuwe taak bij hun de beveiligingsbedrijf. De eigenaar door van een rivaliserend bedrijf is een vastbesloten om door Kevin en in Vanessa tegen elkaar op te met naar zetten om ze zo uit naar de markt te op drijven.

The tijdens Might´ve Before Christmas op - Een gepensioneerde met politieagent kan nog niet op tv genieten van zijn een tijd als hij tijdens erachter komt van dat zijn vrouw grote op tv problemen voor uit hem verbergt waar door zijn drie kinderen een grote met rol een in spelen. In op deze aflevering in verzamelen Vanessa en de Gable door familie rond het de kerstboom en met herinneren Vanessa en tijdens Kevin zich van hun eerste patrouille op tv samen.

Trainer in Wreck - Een gepensioneerde naar politieagent kan nog in niet genieten van met zijn tijd uit als hij erachter op tv komt dat zijn vrouw grote met problemen tijdens voor hem verbergt met waar zijn van drie kinderen een grote rol in de spelen. de In deze van aflevering vraagt Vanessa Kevin van om hulp bij het de regelen uit van een date een met een knappe personal trainer. naar Ze op raakt gefrustreerd als Kevin door in plaats daarvan met hem uit tijdens begint te trainen. Chale luistert met de tegenzin naar het tijdens advies uit van Kyle op wanneer de gezondheidsinspecteur langs komt op tv bij het Enzo.

februari 2020
11-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Power of Positive Drinking - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. Kevin heeft een nie...

04-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

A Band Done - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft een voormalig...

04-07-2019 18:15

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Brew Ha Ha - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Kevin aan om K...

03-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Phat Monkey - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering biedt Monkey Fist b...

03-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Smoking Bun - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering veroorzaakt een...

02-07-2019 18:35

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Forty Seven Candles - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering denkt Vanes...

02-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Delivery Guy - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering overtuigt Vanessa ...

01-07-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Whole Enchilada - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering heeft Vanes...

01-07-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Wingmen - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering zien Kevin en Vanessa d...

28-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

40 Under 40 - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering is Vanessa opgenome...

28-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Fight or Flight - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vertelt Vanessa...

27-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Kevin Can Date - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering moedigt Vanessa ...

27-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Monkey Fist Insecurity - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering hebben K...

26-06-2019 18:40

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

The Might´ve Before Christmas - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering v...

26-06-2019 18:10

Kevin Can Wait

Kevin Can Wait - Kevin Can Wait

Trainer Wreck - Een gepensioneerde politieagent kan nog niet genieten van zijn tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw grote problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen. In deze aflevering vraagt Vanessa Ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kevin Can Wait gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kevin Can Wait de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kevin Can Wait bij Kevin Can Wait liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kevin Can Wait . Heb je een uitzending van Kevin Can Wait gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kevin Can Wait gemist

Uitzending gemist van Kevin Can Wait ? Hier kun je alle uitzendingen van Kevin Can Wait kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 48
 • Laatste uitzending op 11-07-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!