Programma gemist?

Magazine naar (1975) waarin Mies Bouwman Johan met Cruijff en van zijn in vrouw Danny interviewt. Omdat er een hoop een het onzin gepubliceerd werd over Cruijff en de zijn familie vonden in ze het het tijd om door hun eigen verhaal eens te op vertellen. Over zijn tijdens zoon op Jordi zegt Cruijff dat een het van hem niet uitmaakt wat van hij later naar worden wil. Wat de de nabije toekomst van brengt weet Cruijff niet. Het bevalt in hem goed de in Barcelona, dus wellicht naar met blijft hij daar nog een paar een tijdens jaar.

Extra uitzending naar naar naar aanleiding van het de overlijden van Mies Bouwman afgelopen week. Interview uit tijdens van Mies Bouwman met Johan Cruijff met uit en zijn vrouw Danny de op de op tv bank in hun bungalow nabij naar Barcelona naar aanleiding van in in een boek over een hun leven en van de profloopbaan van Cruijff. een Omdat er de een hoop onzin van gepubliceerd wordt over Cruijff en met zijn familie door vonden ze het tijd om uit hun eigen uit verhaal uit eens te vertellen. Over zijn zoon van Jordi met zegt Cruijff dat het tijdens hem niet de uitmaakt wat op tv hij later worden van wil. Wat de nabije toekomst naar brengt weet Cruijff een niet. Het bevalt het hem goed in naar Barcelona dus het wellicht blijft hij daar uit nog een een paar jaar

juni 2020
28-12-2018 17:05

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Magazine (1975) waarin Mies Bouwman Johan Cruijff en zijn vrouw Danny interviewt. Omdat er een hoop onzin gepubliceerd werd over Cruijff en zijn familie vonden ze het tijd om hun eigen verhaal eens te vertellen. Over zijn zoon Jordi zegt C...

03-03-2018 17:00

Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Extra uitzending naar aanleiding van het overlijden van Mies Bouwman afgelopen week. Interview van Mies Bouwman met Johan Cruijff en zijn vrouw Danny op de bank in hun bungalow nabij Barcelona naar aanleiding van een boek over hun leven en...

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff bij Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff. Heb je een uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist

Uitzending gemist van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff? Hier kun je alle uitzendingen van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!