Programma gemist?

Magazine (1975) naar waarin van Mies Bouwman Johan Cruijff naar en zijn tijdens vrouw Danny interviewt. Omdat er de een hoop onzin het gepubliceerd werd over Cruijff en op tv het zijn familie vonden van ze het tijd om hun eigen de verhaal eens te door vertellen. Over zijn naar uit zoon Jordi zegt Cruijff dat het uit hem door niet uitmaakt tijdens wat hij later worden wil. naar Wat de uit nabije toekomst brengt weet uit Cruijff niet. Het tijdens bevalt een hem goed in Barcelona, dus wellicht tijdens een blijft hij daar nog een paar met van jaar.

Extra uitzending van naar aanleiding van het uit overlijden van Mies van Bouwman de afgelopen week. Interview het van Mies Bouwman met Johan van Cruijff en in zijn vrouw Danny in op de naar bank in hun bungalow nabij op tv Barcelona naar aanleiding in van een een boek over hun leven met en de profloopbaan van in het Cruijff. Omdat er een hoop onzin van gepubliceerd wordt over naar op tv Cruijff en zijn familie uit vonden ze tijdens het tijd om het hun eigen verhaal eens door te vertellen. door Over zijn zoon Jordi zegt in Cruijff dat het tijdens hem niet uitmaakt wat uit hij later naar worden wil. Wat de de nabije toekomst een brengt weet Cruijff tijdens niet. Het bevalt uit hem op tv goed in Barcelona dus door wellicht blijft hij door daar nog een paar het jaar

mei 2021
28-12-2018 17:05

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Magazine (1975) waarin Mies Bouwman Johan Cruijff en zijn vrouw Danny interviewt. Omdat er een hoop onzin gepubliceerd werd over Cruijff en zijn familie vonden ze het tijd om hun eigen verhaal eens te vertellen. Over zijn zoon Jordi zegt C...

03-03-2018 17:00

Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Extra uitzending naar aanleiding van het overlijden van Mies Bouwman afgelopen week. Interview van Mies Bouwman met Johan Cruijff en zijn vrouw Danny op de bank in hun bungalow nabij Barcelona naar aanleiding van een boek over hun leven en...

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff bij Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff. Heb je een uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist

Uitzending gemist van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff? Hier kun je alle uitzendingen van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!