Programma gemist?

Magazine tijdens (1975) waarin op Mies Bouwman Johan Cruijff en een zijn vrouw Danny van interviewt. Omdat er een met hoop onzin met gepubliceerd werd met over Cruijff en zijn familie vonden in ze op het tijd om hun eigen het verhaal eens tijdens te uit vertellen. Over zijn zoon Jordi het zegt Cruijff op tv dat het op hem niet uitmaakt wat tijdens hij later worden wil. met Wat van de nabije toekomst brengt weet op tv Cruijff de niet. Het bevalt hem goed door in Barcelona, met dus wellicht blijft hij daar een nog een paar een door jaar.

Extra van uitzending naar aanleiding het van het overlijden in van Mies naar Bouwman afgelopen week. Interview van door Mies Bouwman van met Johan Cruijff en zijn vrouw op tv Danny op de door bank uit in hun bungalow op nabij Barcelona naar aanleiding tijdens van tijdens een boek over hun leven de en de profloopbaan van de Cruijff. Omdat van er een naar hoop onzin gepubliceerd de wordt over naar Cruijff en zijn familie vonden naar ze met het tijd om hun een eigen verhaal de eens te vertellen. Over zijn zoon op tijdens Jordi zegt Cruijff dat het hem op tv door niet uitmaakt wat het hij later worden wil. Wat de van nabije toekomst door brengt weet Cruijff met niet. Het een bevalt hem goed in Barcelona uit dus wellicht blijft naar hij daar de nog tijdens een paar jaar

januari 2021
28-12-2018 17:05

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Magazine (1975) waarin Mies Bouwman Johan Cruijff en zijn vrouw Danny interviewt. Omdat er een hoop onzin gepubliceerd werd over Cruijff en zijn familie vonden ze het tijd om hun eigen verhaal eens te vertellen. Over zijn zoon Jordi zegt C...

03-03-2018 17:00

Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Extra uitzending naar aanleiding van het overlijden van Mies Bouwman afgelopen week. Interview van Mies Bouwman met Johan Cruijff en zijn vrouw Danny op de bank in hun bungalow nabij Barcelona naar aanleiding van een boek over hun leven en...

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff bij Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff. Heb je een uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist

Uitzending gemist van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff? Hier kun je alle uitzendingen van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!