Programma gemist?

Magazine in (1975) waarin de Mies Bouwman Johan Cruijff uit en zijn vrouw het Danny interviewt. Omdat er een hoop van onzin uit gepubliceerd werd naar over Cruijff en met zijn familie vonden ze tijdens het tijd om hun eigen uit met verhaal eens te tijdens vertellen. Over zijn zoon Jordi zegt van van Cruijff dat het hem in niet uitmaakt wat hij de later worden wil. Wat met de nabije toekomst op tv een brengt weet Cruijff niet. Het bevalt uit hem op goed in Barcelona, dus wellicht van uit blijft hij daar door nog een paar op jaar.

Extra met uitzending naar met aanleiding van het overlijden op van Mies met Bouwman afgelopen week. Interview van Mies in Bouwman met de Johan Cruijff in en zijn vrouw het Danny op de bank op tv in hun bungalow nabij in Barcelona naar aanleiding op van een uit boek over hun in leven en de profloopbaan van op Cruijff. Omdat het er een hoop onzin op tv naar gepubliceerd wordt over Cruijff en zijn van familie vonden naar ze op tv het tijd om hun tijdens eigen verhaal eens te vertellen. van Over naar zijn zoon Jordi zegt Cruijff door dat de het hem niet uitmaakt naar wat hij het later worden wil. Wat de van nabije toekomst op tv brengt weet door Cruijff niet. Het bevalt hem in goed in in Barcelona dus wellicht uit blijft naar hij daar nog een paar door jaar

juli 2021
28-12-2018 17:05

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Magazine (1975) waarin Mies Bouwman Johan Cruijff en zijn vrouw Danny interviewt. Omdat er een hoop onzin gepubliceerd werd over Cruijff en zijn familie vonden ze het tijd om hun eigen verhaal eens te vertellen. Over zijn zoon Jordi zegt C...

03-03-2018 17:00

Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Extra uitzending naar aanleiding van het overlijden van Mies Bouwman afgelopen week. Interview van Mies Bouwman met Johan Cruijff en zijn vrouw Danny op de bank in hun bungalow nabij Barcelona naar aanleiding van een boek over hun leven en...

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff bij Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff. Heb je een uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist

Uitzending gemist van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff? Hier kun je alle uitzendingen van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!