Programma gemist?

Magazine (1975) op waarin Mies met Bouwman Johan Cruijff en van zijn het vrouw Danny interviewt. Omdat met er een hoop de onzin gepubliceerd werd over Cruijff en met in zijn familie vonden ze het uit tijd om op tv hun eigen verhaal eens uit te vertellen. Over zijn uit tijdens zoon Jordi zegt Cruijff dat van het hem niet een uitmaakt op wat hij later de worden wil. Wat de nabije toekomst naar brengt weet het Cruijff niet. naar Het bevalt hem goed uit in Barcelona, een dus wellicht blijft naar hij daar de nog een paar van jaar.

Extra uitzending het naar de aanleiding van het overlijden door van Mies Bouwman afgelopen week. Interview op tv van Mies Bouwman in met Johan op Cruijff en de zijn vrouw Danny op de op tv uit bank in hun bungalow nabij Barcelona door naar met aanleiding van een boek over door het hun leven en de profloopbaan van door Cruijff. op tv Omdat er een op hoop onzin gepubliceerd wordt op tv over een Cruijff en zijn familie vonden ze in het tijd om een op tv hun eigen verhaal eens te in vertellen. op Over zijn zoon Jordi zegt Cruijff met dat op het hem niet uitmaakt wat tijdens hij later het worden wil. Wat uit de nabije in toekomst brengt weet Cruijff uit niet. Het met bevalt hem van goed in Barcelona dus met wellicht blijft hij daar nog door een van paar jaar

januari 2020
28-12-2018 17:05

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Magazine (1975) waarin Mies Bouwman Johan Cruijff en zijn vrouw Danny interviewt. Omdat er een hoop onzin gepubliceerd werd over Cruijff en zijn familie vonden ze het tijd om hun eigen verhaal eens te vertellen. Over zijn zoon Jordi zegt C...

03-03-2018 17:00

Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Extra uitzending naar aanleiding van het overlijden van Mies Bouwman afgelopen week. Interview van Mies Bouwman met Johan Cruijff en zijn vrouw Danny op de bank in hun bungalow nabij Barcelona naar aanleiding van een boek over hun leven en...

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff bij Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff. Heb je een uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist

Uitzending gemist van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff? Hier kun je alle uitzendingen van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!