Programma gemist?

Magazine (1975) waarin een naar Mies Bouwman Johan Cruijff en zijn door vrouw de Danny interviewt. Omdat door er een hoop van onzin gepubliceerd werd over Cruijff en het zijn familie het vonden ze het het tijd de om hun eigen met verhaal eens te vertellen. Over zijn de zoon Jordi zegt op Cruijff dat het op tv door hem niet uitmaakt wat van hij later worden met wil. Wat de nabije toekomst naar met brengt weet Cruijff in niet. Het bevalt hem goed in door door Barcelona, dus wellicht blijft het hij daar nog met een paar met jaar.

Extra uitzending op naar in aanleiding van het overlijden de van Mies Bouwman afgelopen week. Interview naar van Mies op tv Bouwman met in Johan Cruijff en tijdens zijn vrouw Danny op de het bank in in hun bungalow nabij op Barcelona naar aanleiding met van een een boek over hun leven een en tijdens de profloopbaan van Cruijff. Omdat er door een naar hoop onzin gepubliceerd wordt van over uit Cruijff en zijn familie vonden met ze het tijd om uit met hun eigen verhaal eens naar te vertellen. Over op zijn zoon Jordi zegt Cruijff het dat het uit hem niet uitmaakt naar wat hij naar later worden wil. Wat de in nabije toekomst brengt op tv weet Cruijff op niet. Het bevalt hem een goed in Barcelona de een dus wellicht blijft hij de daar nog de een paar jaar

september 2020
28-12-2018 17:05

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Magazine (1975) waarin Mies Bouwman Johan Cruijff en zijn vrouw Danny interviewt. Omdat er een hoop onzin gepubliceerd werd over Cruijff en zijn familie vonden ze het tijd om hun eigen verhaal eens te vertellen. Over zijn zoon Jordi zegt C...

03-03-2018 17:00

Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff - Extra uitzending: Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff

Extra uitzending naar aanleiding van het overlijden van Mies Bouwman afgelopen week. Interview van Mies Bouwman met Johan Cruijff en zijn vrouw Danny op de bank in hun bungalow nabij Barcelona naar aanleiding van een boek over hun leven en...

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff bij Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff. Heb je een uitzending van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff gemist

Uitzending gemist van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff? Hier kun je alle uitzendingen van Mies Bouwman interviewt Johan Cruijff kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!