Programma gemist?

Aflevering door 1 - naar Reportagereeks (2019) met Ivo Niehe. Op van reis portretteert Ivo naar Niehe uit inspirerende persoonlijkheden uit binnen- met en buitenland met een uit internationale het reputatie.

In op tv dit tweeluik, in een combinatie van reportages achter op tv de naar schermen en scènes met uit de voorstelling, vertelt Ivo op Niehe samen met Nando, met in Rutger, hun ouders, broers en zussen, van maar ook aan op tv de hand naar van gesprekken met met actrice in Anne-Mieke Ruyten en Hugo op Haenen, het een verhaal van 'de grote droom van van uit Nando en Rutger'. Hoe hebben alle in uit betrokkenen deze unieke op tv periode beleefd?

Nando uit Liebregts en Rutger de Messerschmidt, twee uit jongens met het syndroom van Down, uit op kregen de hoofdrollen in een groots van in opgezette muziektheatervoorstelling 'drs. tijdens Down!', gebaseerd op in het waargebeurde verhaal van een uit jongen van met het syndroom die een door universitaire een graad weet te behalen. een Hoe zouden zij zich door staande houden naar temidden van van de professionele cast? 50 avonden door met heel Nederland, uit zouden ze dat volhouden door de en hoe beleefden zij hun met gastoptredens in in programma's als De Wereld Draait door Door en Tijd op door voor Max? Hebben op zij een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt de door alle met speciale aandacht die ze kregen, tijdens de is hun zelfvertrouwen op erdoor toegenomen en het ziet hun leven er nu anders tijdens uit dan voor naar de tournee het langs de grote door theaters?

Micha en Nathan naar tijdens Moszkowicz vertellen over hun door vader Bram en het de uit het zijn ambt gezette advocaat is uiterst tijdens door openhartig over de moeilijkste jaren uit door op zijn leven. Een met hilarische, maar bij momenten ook zeer het op tv emotionele confrontatie. Verder de jonge Nederlandse een designers op tv Lonne Gordijn en Ralph de Nauta. Zij een veroveren de een wereld met zwevende in rotsblokken, honderden lichtgevende drones in en een uit magische boom in naar de woestijn van Nevada en andere naar even van verbijsterende als op tv geniale projecten.

In de TV op tv Show van in vanavond op is Ivo Niehe thuis bij Corry tijdens Konings op tv voor een gesprek over haar van deelname aan 'Expeditie de Robinson'. een Verder een persoonlijk eerbetoon aan door Wim op Kok. In een tijdens gesprek uit 1998 laat naar de premier met zich van een onbekende kant van zien. Daarnaast met spreekt Ivo met de tijdens Engels-Nederlandse fotograaf Jimmy Nelson. op Voor uit zijn nieuwe fotoboek Homage de to Humanity een reisde Jimmy naar alle uithoeken naar van een de aarde.

In de TV op Show de excentrieke door Meghan Boody naar die in woont in een van de tijdens meest in verbazingwekkende lofts van New York. op Acteur Alec Baldwin van daagt live op tv naar zijn door 24 jaar jongere echtgenote uit. tijdens En een Ivo is thuis bij culinair een tijdens fenomeen Alain Caron naar waar Ivo eerst de dienst vier zonen naar ondervraagt over hun vader. Alains naar reacties zijn uniek. met Ook ontvangt Ivo André van van Duin in voor een het exquise lunch de en vertelt voor het op eerst over de moord van in Parijs met op zijn oudere naar broer.

Dirigent een Jaap van Zweden van beleeft een van groot moment in zijn carrière: zijn het van inaugurele concert als uit music director van het het New York door Philharmonic Orchestra. In het de TVShow van de vrijdag in daarna tijdens doet Ivo Niehe tijdens uitgebreid verslag van wat uit zich de op avond tevoren in naar en rond het door Lincoln Center heeft een afgespeeld, hoe de reacties waren uit en welke tijdens bekende Amerikanen er de bij aanwezig waren. Op tijdens dezelfde dag naar (!) viert in van Zwedens vader in Daniël zijn 90e verjaardag. Reden genoeg op tv voor een op portret in van de voormalig pianist die met zo'n tijdens enorme rol gespeeld heeft in tijdens de in loopbaan van zijn zoon. uit Daarvoor zocht Ivo hem thuis een op op tv in Amsterdam en in de in fitness, waar door hij nog twee het keer per week te tijdens bewonderen is. op Voor Jaap en Aaltje een van Zweden is naar de het toch een unieke periode, in want door uitgerekend nu stelde zakenman Willem een Blijdorp in het recordbedrag van een 10 miljoen euro van beschikbaar voor hun stichting door Papageno. Voor een antwoord van op de vraag wie met Blijdorp is, bezocht naar op tv Ivo hem thuis in van Geneve.

Ivo het Niehe heeft een tijdens opmerkelijk gesprek met de een excentrieke Grace van Jones. Aanleiding: de een onthullende documentaire over op tv haar leven, waarmee een met deel van de mythe tijdens het rond Jones ontkracht wordt. We een zien op tv Jones thuis in tijdens Jamaica bij haar ouders, naar haar zoon en in haar eerste door kleindochter en haar door boosheid als in van een Franse show de danseressen haar naar niet bevallen uit ('ik lijk naar wel een hoerenmadam'). * uit Het bijzondere verhaal van het een mega op tv chateau aan een de Côte het d'Azur dat een Franse op onroerendgoedmagnaat voor zijn Italiaanse echtgenote door een liet bouwen, tot grote woede van tijdens met de buren. Toen die ontdekten dat op tv met de bouw grotendeels illegaal was, gingen het ze naar het de de rechter. Eis: 200 uit miljoen euro boete en het het kasteel moet de afgebroken. * van De laatste dagen van correspondent Jeroen tijdens Wollaars in Berlijn in voor de hij de overstap maakte naar uit het programma door Nieuwsuur. Jeroen op over het veranderde Duitsland, uit de pijn om op tv Berlijn met te moeten verlaten en door over zijn nieuwe het liefde.

Selectie uit de in 37 uit jaar TV Shows, gebaseerd op met regelmatig terugkerende vraag in om de herhaling. Dit keer Ivo op tv Niehe's ontmoeting met met de in met 2016 overleden David tijdens Bowie en regisseur Ivo van door Hove die Bowie door de van laatste maanden van door diens leven intensief in meemaakte.

Selectie op tv uit 37 jaar naar TV Shows, gebaseerd de op regelmatig terugkerende naar vraag om herhaling. Twee portretten: tijdens door het gesprek dat Ivo Niehe in tijdens op tv 1992 had thuis bij kunstenaar Jeff een Koons en in in Rome het met zijn toenmalige naar geliefde Cicciolina. naar En in Londen werd Ivo onverwacht van gastvrij ontvangen in bij het excentrieke met duo uit Gilbert en George.

Selectie in uit 37 een jaar TV Shows, met gebaseerd op regelmatig terugkerende in vraag om herhaling. een Dit keer het het portret uit 1996 dat met Ivo Niehe maakte een met op tv de Vlaamse schrijver op Hugo Claus die het precies tien jaar op tv geleden overleed. Twee uit keer ontmoetten ze elkaar, eerst in door Claus' buitenhuis in een het Zuid-Franse Caromb tijdens en later thuis door in Antwerpen. door Het werden, volgens op de uit recensies, de meest openhartige gesprekken in die Claus ooit door gaf.

Selectie uit 37 op tv jaar TV de Shows, gebaseerd op het regelmatig terugkerende van vraag om met herhaling. In deze van uitzending het portret uit het 1988 dat Ivo een Niehe maakte met tijdens actrice Audrey Hepburn in Zwitserland, een waar naar ze destijds woonde. Na in Audrey's overlijden, precies op 25 jaar geleden, door ging Ivo in samen met op tv haar oudste Sean terug door naar de plek van op die een eerdere ontmoeting en haalde in herinneringen op naar aan Hepburns veelbewogen in leven.

februari 2019
15-02-2019 21:30

Terug: TV Show op reis

TV Show op reis - Terug: TV Show op reis

Aflevering 1 - Reportagereeks (2019) met Ivo Niehe. Op reis portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland met een internationale reputatie.

11-01-2019 22:20

TV Show special: Drs. Down - De droom van Nando en Rutger

TV Show op reis - TV Show special: Drs. Down - De droom van Nando en Rutger

In dit tweeluik, een combinatie van reportages achter de schermen en scènes uit de voorstelling, vertelt Ivo Niehe samen met Nando, Rutger, hun ouders, broers en zussen, maar ook aan de hand van gesprekken met actrice Anne-Mieke Ruyten en H...

04-01-2019 22:25

TV Show special: Drs. Down - De droom van Nando en Rutger

TV Show op reis - TV Show special: Drs. Down - De droom van Nando en Rutger

Nando Liebregts en Rutger Messerschmidt, twee jongens met het syndroom van Down, kregen de hoofdrollen in een groots opgezette muziektheatervoorstelling 'drs. Down!', gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een jongen met het syndroom die...

09-11-2018 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Micha en Nathan Moszkowicz vertellen over hun vader Bram en de uit zijn ambt gezette advocaat is uiterst openhartig over de moeilijkste jaren uit zijn leven. Een hilarische, maar bij momenten ook zeer emotionele confrontatie. Verder de jong...

02-11-2018 21:35

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

26-10-2018 21:30

TV Show: o.a. Corry Konings

TV Show op reis - TV Show: o.a. Corry Konings

In de TV Show van vanavond is Ivo Niehe thuis bij Corry Konings voor een gesprek over haar deelname aan 'Expeditie Robinson'. Verder een persoonlijk eerbetoon aan Wim Kok. In een gesprek uit 1998 laat de premier zich van een onbekende kan...

19-10-2018 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

In de TV Show de excentrieke Meghan Boody die woont in een van de meest verbazingwekkende lofts van New York. Acteur Alec Baldwin daagt live op tv zijn 24 jaar jongere echtgenote uit. En Ivo is thuis bij culinair fenomeen Alain Caron waar I...

12-10-2018 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

28-09-2018 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

21-09-2018 21:35

TV Show special Jaap van Zweden

TV Show op reis - TV Show special Jaap van Zweden

Dirigent Jaap van Zweden beleeft een groot moment in zijn carrière: zijn inaugurele concert als music director van het New York Philharmonic Orchestra. In de TVShow van de vrijdag daarna doet Ivo Niehe uitgebreid verslag van wat zich de avo...

14-09-2018 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe heeft een opmerkelijk gesprek met de excentrieke Grace Jones. Aanleiding: de onthullende documentaire over haar leven, waarmee een deel van de mythe rond Jones ontkracht wordt. We zien Jones thuis in Jamaica bij haar ouders, haar ...

27-08-2018 22:20

Compilaties zomer 2018

TV Show op reis - Compilaties zomer 2018

Selectie uit de 37 jaar TV Shows, gebaseerd op regelmatig terugkerende vraag om herhaling. Dit keer Ivo Niehe's ontmoeting met de in 2016 overleden David Bowie en regisseur Ivo van Hove die Bowie de laatste maanden van diens leven intensief...

20-08-2018 22:20

compilaties Zomer 2018

TV Show op reis - compilaties Zomer 2018

Selectie uit 37 jaar TV Shows, gebaseerd op regelmatig terugkerende vraag om herhaling. Twee portretten: het gesprek dat Ivo Niehe in 1992 had thuis bij kunstenaar Jeff Koons en in Rome met zijn toenmalige geliefde Cicciolina. En in Londen ...

13-08-2018 22:15

compilaties Zomer 2018

TV Show op reis - compilaties Zomer 2018

Selectie uit 37 jaar TV Shows, gebaseerd op regelmatig terugkerende vraag om herhaling. Dit keer het portret uit 1996 dat Ivo Niehe maakte met de Vlaamse schrijver Hugo Claus die precies tien jaar geleden overleed. Twee keer ontmoetten ze e...

06-08-2018 22:20

Compilaties zomer 2018

TV Show op reis - Compilaties zomer 2018

Selectie uit 37 jaar TV Shows, gebaseerd op regelmatig terugkerende vraag om herhaling. In deze uitzending het portret uit 1988 dat Ivo Niehe maakte met actrice Audrey Hepburn in Zwitserland, waar ze destijds woonde. Na Audrey's overlijden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Show op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Show op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Show op reis bij TV Show op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Show op reis. Heb je een uitzending van TV Show op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Show op reis gemist

Uitzending gemist van TV Show op reis? Hier kun je alle uitzendingen van TV Show op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 15-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord