Programma gemist?

Ivo heeft tijdens een tijdens gesprek met de voormalig in minister van Buitenlandse Zaken op van uit Amerika: Madeleine Albright. Ze naar praten over de bedreigde vrije naar pers en op tv hoe uit het kon gebeuren een dat ooit redelijke politici als Orban, van in Chavez en Erdogan naar veranderden in leiders met op dictatoriale trekken. * Thuis in op de mooiste op tv streek van Italië spreekt op tv Ivo in pianist Ludovico Einaudi. Hij een componeerde de muziek voor op de op tv film 'Intouchables' en werd in met zijn 'minimal music' uit in een keer op tv door wereldberoemd. En zes Nederlandse jongeren door van 9 in tot 14 jaar uit die het helemaal gaan het maken.

Ivo uit Niehe gaat in een gesprek met vijf op 100-jarigen in de leeftijd op tv van 100 tot door 104. van Zij vertellen hun verbazingwekkende levensverhaal met en op tv over hoe zij deze tijd van beleven. En in in het Belgische Knokke is in Ivo op tv thuis bij journalist Hugo Camps. tijdens van Hij vertelt over de naar vrouw als mysterie, misbruik van op kostschool, een medische het blunder die hem uit op tv bijna fataal werd, Nederland als met natte dweil door en zijn bewondering voor Hans naar uit van Mierlo, Ajax en Matthieu van op tv der uit Poel.

Comedians van Soundos el Ahmadi en van Rayen Panday spreken over uit met de kans van hun door leven: een eigen personalityshow met op Netflix met die over de hele wereld door te zien is. op Ook op ontmoet Ivo de vier in prinsen Maurits, Bernhard jr., van Pieter-Christiaan en Floris, de de tijdens zonen van op prinses Margriet en prof. in mr. Pieter van met Vollenhoven. Aan de vooravond van de naar de 80e verjaardag de van prof. mr. Pieter van Vollenhoven de doen zij een een boekje open de over op hun vader, over hoe door hij is als opa, het zijn tijdens werk, zijn opvallende gedrag in op Twitter, zijn een favoriete internetfilmpjes, op zijn gezondheid en tijdens zijn leven met het prinses Margriet.

Een de portret van de 'machtigste vrouw door van Amerika': met Nancy van Pelosi. Zij was de eerste vrouwelijke door voorzitter het van het Huis van door Afgevaardigden. Ze de vertelt over hoe zij Donald op Trump dwars door zit en op haar tijdens 79e in door feite de enige naar echte tegenstrever op is van de president, het over haar op cynische applausje na Trumps State een of the van Union en over haar op tv Nederlandse schoonzoon, correspondent op tv Michiel Vos. Michiel op tv vertelt in tijdens Amsterdam uit en thuis in New York hoe in zijn wereld op tv veranderd is van na zijn huwelijk met het Nancy's dochter Alexandra het en over tijdens het leven van hun zoontjes het een Thomas en Paul. op tv Zij komen bij op de Paus, gaan thuis op met bezoek bij naar 'oom Donald' en in ontmoetten Willem-Alexander en Máxima. En: in hoezo hangt door de Nachtwacht in in het uit Rembrandtjaar in zijn oorspronkelijke formaat van in een op uitspanning in tijdens het Overijsselse Dalfsen?

Ivo van spreekt Nederlands uit hoop in mooie Songfestivaldagen: Duncan met Laurence. Hij spreekt op hem in door Tel Aviv, het waar het festival plaatsvindt. op tv Eenmaal terug in Amsterdam op tv gaat het over zijn een jeugd, op tv de rol van gepest door worden, zijn oma's en uit zijn dromen. Correspondent op tv Lia van Bekhoven uit over op tv de met roddel en met achterklap omgeven aanstaande uit geboorte van met de baby van prins van Harry naar en Meghan en thuis in Brabant op tv vertelt de 'greatest het butcher on op earth', uit Jaap Korteweg, over tijdens het wereldwijde succes tijdens van zijn vleesvervangende uit producten.

Ivo Niehe en het zijn team van gaan op zoek naar door inspirerende verhalen uit en persoonlijkheden in binnen- op en een buitenland.

Ivo Niehe is van in het Londen thuis op tv bij de voorzitter van met het Britse Lagerhuis, mr. John de Bercow. Midden in het de het zo ongeveer meest hectische de week uit in de geschiedenis van het House uit uit of Commons gaat het een gesprek over hoe hij uit erin slaagt de orde naar te bewaren, naar hoe moeilijk de het is om onpartijdig het te blijven, het de vaak merkwaardige het eeuwenoude tradities (na van zijn verkiezing op tv wordt mr. Speaker het door twee Members letterlijk naar zijn met naar stoel gesleurd), hoe hij het als naar zoon van een door verkoper van de 2e hands auto's in zover gebracht heeft, naar zijn door echtgenote Sally hem het regelmatig in grote moeilijkheden brengt de (o.a. door met naar een uit anti-Brexit-sticker rond te rijden), op tv het niet al te in nauw tijdens te nemen met de huwelijkse trouw, op tv tijdens zich schaars gekleed te in laten fotograferen en een mee te doen aan uit 'Celebrity Big Brother'. op In de uitzending van legio voorbeelden van hoe door heftig het een er in het uit Lagerhuis aan toe van kan op tv gaan: Premier May, die uitgemaakt op wordt voor 'liar' en uit 'stupid woman, op Bercow zelf die tijdens van seksistische opmerkingen beticht op tv wordt, een leden van de het Parlement die door mr. Speaker naar weggestuurd in worden en uit dat alles in een een unieke sfeer, die uit goeddeels bepaald wordt uit door de door humoristische, maar vaak ook cynische toon in van 'mr. op tv Speaker'. Voor met het eerst in maakt ook de kat naar van de van Bercows, met de naam Order, tijdens zijn opwachting. naar Zijn naam is een via Twitter gekozen door op tv de Britse burgers. in Een op onthullende kijk in in de werkwijze van een een parlement dat deze weken het onafgebroken in naar het nieuws is en uit waarbij onze voorzitter van een de Tweede het Kamer, Khadija door Arib, haar op tv bewondering uitspreekt voor de genadeloze het humor door en welbespraaktheid van haar op Engelse collega.

Ivo naar Niehe en naar zijn team gaan op zoek naar op inspirerende uit verhalen en persoonlijkheden in door binnen- en met buitenland.

Ivo Niehe ontmoet tijdens de 18-jarige op tv Duitse Sophia Flörsch. Eind uit vorig het jaar was ze door op het circuit van de uit Chinese stad op tv Macau in slachtoffer van een het horrorcrash, zoals de Formule 3 uit zelden eerder gezien heeft. de Met 276 op kilometer per uur botste de van ze op een de remmende auto en vloog de meters door de naar lucht. Wonder boven wonder overleefde de door ze het ongeluk. En tijdens nu wordt Sophia gezien op tv als de van eerste vrouw een die het helemaal kan gaan met maken te midden van uit de door mannen in de op Formule 1. En door Ivo is thuis naar in Brussel bij het Italiaans-Belgische de fenomeen Adamo. Hij op tv verkocht in zijn met naar tijd wereldwijd evenveel op platen als de Beatles, verloor op op een dramatische in manier op zijn vader, kreeg op zijn een 22e de zorg voor op zijn 6 tijdens broers naar en zussen en is nog altijd in een wereldster van op tv Japan tot een Peru.

Ivo met Niehe krijgt de op de avond vóór de naar grote finale van uit 'Wie op is de Mol?' bezoek van negen tijdens voormalige een mollen: Jan Versteegh, door Dennis Weening, Kim Pieters, uit Milouska Meulens, Thomas op Cammaert, Jon van van Eerd, Anne-Marie uit Jung, Klaas van Kruistum de en Inge Ipenburg. Aan een de hand in van de meest de sensationele momenten uit van de tijdens afgelopen jaren komen de van meest onverwachte, naar persoonlijke herinneringen naar boven, gaat het uit over het risico op om van ontdekt te worden, uit de angst uit om de slechtste mol van ooit te zijn, het naar intense plezier uit van het in misleiden van anderen door en de vaak heftige op tv emoties. Ook voor wie het de programma zelf niet de in volgt, levert het een onthullend een beeld uit op van wat je tijdens naar dit de soort uitzendingen niet op te zien krijgt. Lees van meer over de live-finale van Wie op tv is de de Mol? 2019 van op gids.tv/3781/live-finale-wie-is-de-mol.

Ivo Niehe van is door in Wenen bij een van de een beroemdste, maar ook van omstreden, eigentijdse op tv kunstenaar, de uit Oostenrijker Erwin Wurm. Hij is op de maker van hilarisch werk uit van 'dikke' op auto's tot vreemde foto's met topmodel naar door Claudia Schiffer. Wurm vraagt de tijdens museumbezoeker om zelf op tv actief door onderdeel te willen zijn van zijn tijdens creaties. tijdens En in Antwerpen is Ivo van thuis naar bij Evi Hanssen. Haar grootste naar wens een was: meedoen aan Wie een is in de Mol? Maar waarom was ze met dolblij een toen ze door er meteen uitvloog? Haar drie broers, van haar moeder met en door Evi zelf vertellen door alles.

Ivo uit Niehe is in de Milaan bij topmodel Maxime van door der op Heijden. Ze op tv hebben het onder op andere over fotoshoots in in 25 verschillende landen, maar door vooral naar ook over haar dramatische jeugd op tv bij het op ene na het het andere pleeggezin. En in van Brugge zijn een we in het kapitale pand de de van meesterschilder Evert door Thielen. Het gaat over zijn 50-jarige met carrière die groots een gevierd wordt, in het zijn geboortestad Venlo de heeft hij naar nu de zijn eigen Evert in Thielen-plein en voor het eerst naar zijn uit tijdens heel Europa al zijn de schilderijen van bijeengebracht voor een unieke expositie. op Maar het de gaat ook uit over het drama van een van veelluik waar uit hij vijf naar jaar aan gewerkt een heeft. Evert zelf, maar op ook zijn tijdens vrouw en vier dochters het spreken: het levensverhaal uit van de op Thielens.

De TV uit Show is thuis in in op Forte dei Marmi het bij Andrea Bocelli en zijn door 21-jarige op zoon Matteo. In Andrea's leven is in van alles anders: een nieuwe liefde en op een dochtertje van uit zes. tijdens Dankzij zijn door fotosessie met Jennifer Lopez werd tijdens Matteo zo ongeveer de in meest begeerde vrijgezel naar van Italië, maar van op tv hij bleek, tot met verbazing van zijn vader, met ook geweldig te kunnen zingen. uit Samen in namen vader en zoon een het uniek duet op op. op In Groningen zijn tijdens we thuis bij Jan Mulder en de zijn Johanna. op We hebben het het over hun 60 jaar met samen, Jan zijn op tv nieuwe de roman en zijn van visie op uit de problemen van de Groningers. Vanuit op België analyseert Hugo in Camps het in fenomeen tijdens Mulder.

In op tv dit tweeluik, met een combinatie van door reportages achter de op schermen en scènes uit de het voorstelling, vertelt Ivo Niehe op samen met met Nando, Rutger, de hun ouders, broers tijdens en zussen, maar ook door aan de naar hand van het gesprekken met actrice Anne-Mieke het Ruyten en Hugo Haenen, met het verhaal van een 'de grote droom van uit Nando het en Rutger'. een Hoe hebben alle betrokkenen deze in unieke periode het beleefd?

oktober 2019
31-05-2019 20:25

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

10-05-2019 20:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo heeft een gesprek met de voormalig minister van Buitenlandse Zaken van Amerika: Madeleine Albright. Ze praten over de bedreigde vrije pers en hoe het kon gebeuren dat ooit redelijke politici als Orban, Chavez en Erdogan veranderden in l...

03-05-2019 20:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe gaat in gesprek met vijf 100-jarigen in de leeftijd van 100 tot 104. Zij vertellen hun verbazingwekkende levensverhaal en over hoe zij deze tijd beleven. En in het Belgische Knokke is Ivo thuis bij journalist Hugo Camps. Hij verte...

26-04-2019 20:35

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Comedians Soundos el Ahmadi en Rayen Panday spreken over de kans van hun leven: een eigen personalityshow op Netflix die over de hele wereld te zien is. Ook ontmoet Ivo de vier prinsen Maurits, Bernhard jr., Pieter-Christiaan en Floris, de ...

12-04-2019 20:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Een portret van de 'machtigste vrouw van Amerika': Nancy Pelosi. Zij was de eerste vrouwelijke voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Ze vertelt over hoe zij Donald Trump dwars zit en op haar 79e in feite de enige echte tegenstrever is...

05-04-2019 20:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo spreekt Nederlands hoop in mooie Songfestivaldagen: Duncan Laurence. Hij spreekt hem in Tel Aviv, waar het festival plaatsvindt. Eenmaal terug in Amsterdam gaat het over zijn jeugd, de rol van gepest worden, zijn oma's en zijn dromen. C...

29-03-2019 21:35

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe en zijn team gaan op zoek naar inspirerende verhalen en persoonlijkheden in binnen- en buitenland.

22-03-2019 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe is in Londen thuis bij de voorzitter van het Britse Lagerhuis, mr. John Bercow. Midden in de zo ongeveer meest hectische week uit de geschiedenis van het House of Commons gaat het gesprek over hoe hij erin slaagt de orde te beware...

16-03-2019 14:00

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe en zijn team gaan op zoek naar inspirerende verhalen en persoonlijkheden in binnen- en buitenland.

15-03-2019 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe ontmoet de 18-jarige Duitse Sophia Flörsch. Eind vorig jaar was ze op het circuit van de Chinese stad Macau slachtoffer van een horrorcrash, zoals de Formule 3 zelden eerder gezien heeft. Met 276 kilometer per uur botste ze op een...

08-03-2019 21:35

TV Show op reis: Wie is de Mol?-special

TV Show op reis - TV Show op reis: Wie is de Mol?-special

Ivo Niehe krijgt op de avond vóór de grote finale van 'Wie is de Mol?' bezoek van negen voormalige mollen: Jan Versteegh, Dennis Weening, Kim Pieters, Milouska Meulens, Thomas Cammaert, Jon van Eerd, Anne-Marie Jung, Klaas van Kruistum en I...

01-03-2019 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe is in Wenen bij een van de beroemdste, maar ook omstreden, eigentijdse kunstenaar, de Oostenrijker Erwin Wurm. Hij is maker van hilarisch werk van 'dikke' auto's tot vreemde foto's met topmodel Claudia Schiffer. Wurm vraagt de mus...

22-02-2019 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe is in Milaan bij topmodel Maxime van der Heijden. Ze hebben het onder andere over fotoshoots in 25 verschillende landen, maar vooral ook over haar dramatische jeugd bij het ene na het andere pleeggezin. En in Brugge zijn we in het...

15-02-2019 21:25

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

De TV Show is thuis in Forte dei Marmi bij Andrea Bocelli en zijn 21-jarige zoon Matteo. In Andrea's leven is alles anders: een nieuwe liefde en een dochtertje van zes. Dankzij zijn fotosessie met Jennifer Lopez werd Matteo zo ongeveer de m...

11-01-2019 22:20

TV Show special: Drs. Down - De droom van Nando en Rutger

TV Show op reis - TV Show special: Drs. Down - De droom van Nando en Rutger

In dit tweeluik, een combinatie van reportages achter de schermen en scènes uit de voorstelling, vertelt Ivo Niehe samen met Nando, Rutger, hun ouders, broers en zussen, maar ook aan de hand van gesprekken met actrice Anne-Mieke Ruyten en H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Show op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Show op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Show op reis bij TV Show op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Show op reis. Heb je een uitzending van TV Show op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Show op reis gemist

Uitzending gemist van TV Show op reis? Hier kun je alle uitzendingen van TV Show op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!