Programma gemist?

Ivo met heeft een gesprek met de met voormalig minister van tijdens Buitenlandse Zaken van naar Amerika: Madeleine op Albright. een Ze praten over de bedreigde vrije in pers en hoe in op het kon gebeuren dat in ooit redelijke politici op tv als Orban, naar Chavez en Erdogan veranderden in leiders de van met dictatoriale trekken. * door Thuis in de mooiste streek van van Italië op tv spreekt een Ivo pianist Ludovico Einaudi. Hij naar componeerde uit de muziek voor met de film 'Intouchables' en werd op met zijn uit 'minimal music' in een keer de op tv wereldberoemd. En zes in Nederlandse jongeren van 9 tot 14 met jaar tijdens die het helemaal gaan in maken.

Ivo het Niehe gaat in gesprek met naar vijf 100-jarigen in in een de leeftijd van 100 tot 104. op tv de Zij vertellen hun verbazingwekkende levensverhaal en op over hoe zij van met deze tijd beleven. En uit in het Belgische Knokke het is Ivo thuis door bij journalist Hugo het Camps. Hij vertelt over op tv de naar vrouw als mysterie, misbruik uit op kostschool, een uit medische door blunder die hem het bijna fataal werd, Nederland als natte van dweil op en zijn tijdens bewondering voor Hans van met Mierlo, Ajax en Matthieu van op tv met der Poel.

Comedians in Soundos el in Ahmadi en Rayen Panday spreken over naar de kans van met hun tijdens leven: een eigen personalityshow op tv op Netflix die over op tv de hele wereld met te met zien is. het Ook ontmoet Ivo de vier prinsen op Maurits, Bernhard van jr., Pieter-Christiaan en Floris, de de van zonen van prinses Margriet en op tv prof. mr. op tv Pieter van naar Vollenhoven. Aan in de vooravond van de met 80e verjaardag van prof. mr. uit door Pieter van Vollenhoven doen zij een in boekje een open over tijdens hun vader, over hoe hij is in als in opa, zijn werk, zijn opvallende de door gedrag op Twitter, zijn favoriete uit internetfilmpjes, zijn gezondheid op tv en zijn tijdens leven met door prinses Margriet.

Een tijdens portret van de uit 'machtigste vrouw van tijdens Amerika': Nancy naar Pelosi. Zij was met de eerste vrouwelijke voorzitter door van het Huis van Afgevaardigden. naar in Ze vertelt over het hoe zij Donald Trump dwars van zit en op naar haar 79e in tijdens feite de enige echte van op tegenstrever is van door de president, over de haar cynische applausje na op tv Trumps State of the met Union en over door haar Nederlandse schoonzoon, de correspondent Michiel Vos. op Michiel vertelt in Amsterdam op tv het en thuis in New op York hoe zijn door wereld veranderd naar is na zijn huwelijk met Nancy's een dochter Alexandra en tijdens over het leven de van hun zoontjes de Thomas en Paul. een de Zij komen bij de naar Paus, gaan naar thuis op bezoek bij 'oom Donald' naar en ontmoetten met Willem-Alexander en Máxima. het En: hoezo hangt de een Nachtwacht in de het van Rembrandtjaar in zijn oorspronkelijke met formaat in een de uitspanning in het Overijsselse van Dalfsen?

Ivo door spreekt Nederlands hoop in mooie een Songfestivaldagen: Duncan tijdens Laurence. Hij spreekt in hem in met Tel Aviv, waar het een festival plaatsvindt. Eenmaal door terug in Amsterdam met gaat het over uit zijn jeugd, de rol op van gepest een worden, zijn oma's op en naar zijn dromen. Correspondent Lia van Bekhoven tijdens over de met door roddel en de achterklap omgeven aanstaande een geboorte uit van de baby van prins de Harry en Meghan met en thuis in de Brabant vertelt de van 'greatest butcher on het earth', Jaap op Korteweg, over het wereldwijde succes van naar van zijn vleesvervangende het producten.

Ivo Niehe op tv en zijn de team gaan op zoek naar naar in inspirerende verhalen en persoonlijkheden tijdens in binnen- en uit buitenland.

Ivo een Niehe is in Londen thuis in bij tijdens de voorzitter op tv van het Britse Lagerhuis, mr. John van Bercow. Midden het in de zo ongeveer tijdens meest hectische week naar op uit de geschiedenis van het op House of Commons gaat het het gesprek over met hoe de hij erin slaagt de een orde te tijdens bewaren, hoe moeilijk het is tijdens om onpartijdig door te blijven, de een vaak met merkwaardige eeuwenoude tradities (na zijn verkiezing van wordt mr. door Speaker door twee Members op letterlijk van naar zijn de stoel gesleurd), hoe hij door het als zoon tijdens van een verkoper van 2e van hands auto's zover uit gebracht heeft, zijn van echtgenote Sally een hem regelmatig tijdens in grote moeilijkheden de brengt (o.a. door met in een anti-Brexit-sticker rond uit te rijden), het niet op al te op tv nauw de te nemen met de huwelijkse op tv trouw, zich met schaars gekleed te op laten fotograferen naar en mee te uit doen aan 'Celebrity Big Brother'. In naar de uitzending legio het met voorbeelden van hoe heftig het er met in het naar Lagerhuis in aan toe kan in gaan: Premier May, die uitgemaakt een wordt voor 'liar' door en 'stupid woman, Bercow in zelf die van met seksistische opmerkingen de beticht wordt, leden de van van het Parlement die door uit mr. Speaker weggestuurd worden op tv en dat alles in op de een unieke sfeer, die tijdens goeddeels bepaald wordt van door de humoristische, maar de vaak ook cynische toon tijdens van 'mr. Speaker'. naar op Voor het eerst maakt ook de op kat van de tijdens Bercows, met de tijdens naam Order, zijn door opwachting. tijdens Zijn naam is via op tv Twitter gekozen door de uit Britse met burgers. Een onthullende kijk in tijdens de werkwijze tijdens van een de parlement dat deze weken het onafgebroken in in het nieuws is en van waarbij onze voorzitter van naar de Tweede op Kamer, Khadija Arib, haar van uit bewondering uitspreekt voor de de genadeloze humor en welbespraaktheid uit van haar naar Engelse collega.

Ivo een Niehe en zijn op team gaan naar op zoek naar inspirerende verhalen en uit het persoonlijkheden in binnen- en tijdens buitenland.

Ivo uit Niehe ontmoet de door 18-jarige Duitse op tv Sophia Flörsch. Eind op vorig jaar was ze naar op het tijdens circuit van de Chinese stad Macau op naar slachtoffer van een het horrorcrash, zoals de tijdens Formule 3 zelden de eerder gezien heeft. in Met 276 kilometer op tv per uur botste ze op een uit remmende auto met en vloog meters tijdens door de een lucht. Wonder boven wonder uit overleefde ze het op ongeluk. op tv En nu wordt in Sophia gezien als de in eerste vrouw die het helemaal van het kan gaan maken te midden door van naar de mannen in de tijdens Formule 1. En Ivo is met naar thuis in Brussel bij in het Italiaans-Belgische tijdens fenomeen Adamo. Hij verkocht van in zijn tijd op tv wereldwijd evenveel door platen als de op tv Beatles, verloor op een dramatische van manier zijn vader, kreeg van in op zijn 22e de uit zorg voor zijn het 6 broers op tv en zussen en is nog op altijd een op tv wereldster van Japan tot tijdens Peru.

Ivo Niehe een krijgt op de avond een de vóór de grote finale van het 'Wie is de Mol?' naar bezoek van negen het voormalige mollen: Jan in Versteegh, uit Dennis Weening, Kim Pieters, Milouska de Meulens, Thomas Cammaert, naar Jon van een Eerd, Anne-Marie Jung, Klaas een van op tv Kruistum en Inge van Ipenburg. Aan tijdens de hand van van de meest sensationele momenten door uit de afgelopen jaren op tv komen de meest onverwachte, met persoonlijke op tv herinneringen naar boven, een gaat het over het op risico om op ontdekt te worden, de angst het om de slechtste met van mol ooit te in zijn, het intense plezier op van het een misleiden van anderen in en de vaak heftige emoties. tijdens Ook voor de wie het programma zelf niet op volgt, van levert het een onthullend beeld in op van wat de je in tijdens dit tijdens soort uitzendingen niet te zien de krijgt. Lees meer naar over de live-finale van Wie in op tv is de Mol? 2019 met op gids.tv/3781/live-finale-wie-is-de-mol.

Ivo Niehe is de in Wenen met bij een van het de beroemdste, maar op tv ook uit omstreden, eigentijdse kunstenaar, de Oostenrijker in Erwin Wurm. de Hij is het maker van hilarisch werk van 'dikke' naar auto's een tot vreemde foto's een met topmodel Claudia Schiffer. Wurm met vraagt met de museumbezoeker om met zelf actief onderdeel de te willen tijdens zijn van zijn creaties. En in in Antwerpen is Ivo op thuis op bij Evi Hanssen. Haar door grootste wens door was: meedoen aan Wie door is de met Mol? Maar naar waarom was ze tijdens dolblij toen ze er meteen uitvloog? tijdens Haar drie broers, uit haar moeder een en Evi van zelf vertellen op tv alles.

Ivo Niehe is de tijdens in Milaan bij topmodel met Maxime van der Heijden. tijdens Ze hebben het door onder andere van over fotoshoots in 25 verschillende door landen, maar vooral met ook tijdens over haar de dramatische jeugd bij het ene met na het tijdens andere pleeggezin. En in Brugge een zijn door we in uit het kapitale pand van meesterschilder Evert van Thielen. in Het gaat naar over zijn 50-jarige carrière van die groots gevierd wordt, tijdens in op tv zijn geboortestad Venlo een heeft hij nu zijn eigen op Evert Thielen-plein en in voor een het eerst zijn in uit heel Europa al door zijn schilderijen bijeengebracht de voor een met unieke expositie. Maar het gaat in ook van over het drama van een veelluik een waar met hij vijf jaar aan naar gewerkt heeft. op tv Evert zelf, maar ook zijn de vrouw en vier met dochters een spreken: het levensverhaal van de van naar Thielens.

De TV op tv Show is thuis in naar Forte dei Marmi het bij Andrea naar Bocelli en in zijn 21-jarige zoon Matteo. naar In Andrea's leven is uit alles anders: een de op tv nieuwe liefde en een dochtertje van in zes. Dankzij in zijn fotosessie met met Jennifer Lopez naar werd Matteo zo ongeveer de de naar meest begeerde vrijgezel van Italië, maar in hij bleek, in tot verbazing van van zijn vader, tijdens ook geweldig te in kunnen zingen. Samen met namen vader en zoon in een op uniek duet op. In op Groningen zijn op tv we thuis bij Jan Mulder en in zijn Johanna. We de hebben het over met een hun 60 jaar samen, op tv Jan zijn nieuwe roman met en zijn tijdens visie op in de problemen van de Groningers. een Vanuit in België analyseert Hugo Camps op tv het fenomeen de Mulder.

In dit met tweeluik, een op combinatie van reportages van achter de schermen en scènes met uit de in voorstelling, vertelt Ivo een Niehe het samen met Nando, naar Rutger, hun ouders, broers en zussen, op maar ook aan een de hand naar van naar gesprekken met actrice Anne-Mieke op tv Ruyten en Hugo van Haenen, het verhaal van uit 'de grote droom van van Nando van en Rutger'. een Hoe hebben alle betrokkenen op deze unieke periode op tv beleefd?

juni 2019
31-05-2019 20:25

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

10-05-2019 20:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo heeft een gesprek met de voormalig minister van Buitenlandse Zaken van Amerika: Madeleine Albright. Ze praten over de bedreigde vrije pers en hoe het kon gebeuren dat ooit redelijke politici als Orban, Chavez en Erdogan veranderden in l...

03-05-2019 20:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe gaat in gesprek met vijf 100-jarigen in de leeftijd van 100 tot 104. Zij vertellen hun verbazingwekkende levensverhaal en over hoe zij deze tijd beleven. En in het Belgische Knokke is Ivo thuis bij journalist Hugo Camps. Hij verte...

26-04-2019 20:35

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Comedians Soundos el Ahmadi en Rayen Panday spreken over de kans van hun leven: een eigen personalityshow op Netflix die over de hele wereld te zien is. Ook ontmoet Ivo de vier prinsen Maurits, Bernhard jr., Pieter-Christiaan en Floris, de ...

12-04-2019 20:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Een portret van de 'machtigste vrouw van Amerika': Nancy Pelosi. Zij was de eerste vrouwelijke voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Ze vertelt over hoe zij Donald Trump dwars zit en op haar 79e in feite de enige echte tegenstrever is...

05-04-2019 20:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo spreekt Nederlands hoop in mooie Songfestivaldagen: Duncan Laurence. Hij spreekt hem in Tel Aviv, waar het festival plaatsvindt. Eenmaal terug in Amsterdam gaat het over zijn jeugd, de rol van gepest worden, zijn oma's en zijn dromen. C...

29-03-2019 21:35

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe en zijn team gaan op zoek naar inspirerende verhalen en persoonlijkheden in binnen- en buitenland.

22-03-2019 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe is in Londen thuis bij de voorzitter van het Britse Lagerhuis, mr. John Bercow. Midden in de zo ongeveer meest hectische week uit de geschiedenis van het House of Commons gaat het gesprek over hoe hij erin slaagt de orde te beware...

16-03-2019 14:00

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe en zijn team gaan op zoek naar inspirerende verhalen en persoonlijkheden in binnen- en buitenland.

15-03-2019 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe ontmoet de 18-jarige Duitse Sophia Flörsch. Eind vorig jaar was ze op het circuit van de Chinese stad Macau slachtoffer van een horrorcrash, zoals de Formule 3 zelden eerder gezien heeft. Met 276 kilometer per uur botste ze op een...

08-03-2019 21:35

TV Show op reis: Wie is de Mol?-special

TV Show op reis - TV Show op reis: Wie is de Mol?-special

Ivo Niehe krijgt op de avond vóór de grote finale van 'Wie is de Mol?' bezoek van negen voormalige mollen: Jan Versteegh, Dennis Weening, Kim Pieters, Milouska Meulens, Thomas Cammaert, Jon van Eerd, Anne-Marie Jung, Klaas van Kruistum en I...

01-03-2019 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe is in Wenen bij een van de beroemdste, maar ook omstreden, eigentijdse kunstenaar, de Oostenrijker Erwin Wurm. Hij is maker van hilarisch werk van 'dikke' auto's tot vreemde foto's met topmodel Claudia Schiffer. Wurm vraagt de mus...

22-02-2019 21:30

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

Ivo Niehe is in Milaan bij topmodel Maxime van der Heijden. Ze hebben het onder andere over fotoshoots in 25 verschillende landen, maar vooral ook over haar dramatische jeugd bij het ene na het andere pleeggezin. En in Brugge zijn we in het...

15-02-2019 21:25

TV Show op reis

TV Show op reis - TV Show op reis

De TV Show is thuis in Forte dei Marmi bij Andrea Bocelli en zijn 21-jarige zoon Matteo. In Andrea's leven is alles anders: een nieuwe liefde en een dochtertje van zes. Dankzij zijn fotosessie met Jennifer Lopez werd Matteo zo ongeveer de m...

11-01-2019 22:20

TV Show special: Drs. Down - De droom van Nando en Rutger

TV Show op reis - TV Show special: Drs. Down - De droom van Nando en Rutger

In dit tweeluik, een combinatie van reportages achter de schermen en scènes uit de voorstelling, vertelt Ivo Niehe samen met Nando, Rutger, hun ouders, broers en zussen, maar ook aan de hand van gesprekken met actrice Anne-Mieke Ruyten en H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Show op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Show op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Show op reis bij TV Show op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Show op reis. Heb je een uitzending van TV Show op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Show op reis gemist

Uitzending gemist van TV Show op reis? Hier kun je alle uitzendingen van TV Show op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord