Programma gemist?

Aflevering naar 3 - tijdens Voor het programma Vet Fit gooien door René Froger, uit Brace, Anne-Marie op Jung en uit OG3NE alle excuses aan de kant in en gaan met zij - op ieder op het hun eigen manier - 100 tijdens dagen lang de werken aan tijdens een fittere en strakkere versie van van zichzelf. van In dit door in Irene Moors een gepresenteerde programma dagen zij bovendien heel door Nederland op tv uit om het vanaf 14 februari met met hen mee te op doen. In deze aflevering door besluit Brace dat alleen tijdens hulp van tijdens vrienden misschien niet genoeg door is op tv en roept met hij professionele hulp een in. René Froger heeft het door zwaar en op is naar eigen zeggen op in staat op "om de koelkastdeur eruit te uit rukken". De naar tweelingzusjes Shelley en tijdens Amy vertellen Irene in Moors alles over hun naar drukke bestaan en het op Anne-Marie Jung heeft de van bokkenpruik op en op tv daar hebben zowel met haar verloofde als haar naar trainer behoorlijk veel op last door van.

Aflevering tijdens 2 - Voor het met programma Vet Fit met gooien René Froger, Brace, het met Anne-Marie Jung en OG3NE door alle excuses aan de kant door op en gaan zij - ieder op tv op in hun eigen manier - 100 dagen een op tv lang werken aan van een fittere en strakkere naar versie van door zichzelf. In dit door Irene door Moors gepresenteerde in programma dagen zij naar bovendien heel de Nederland uit om vanaf 14 februari op tv met hen op tv mee te met doen.

Goede in voornemens zoals naar gezonder leven zijn van soms lastig vol te houden, van maar samen met naar anderen op deze uitdaging aangaan, op tv vergroot de kans met op succes. Voor het met nieuwe SBS uit 6-programma Vet Fit gooien René Froger, naar Brace, tijdens Anne-Marie Jung van en OG3NE alle excuses aan de van kant op tv en gaan zij - ieder op op hun uit eigen in manier - 100 dagen lang werken een aan een fittere van uit en strakkere versie van zichzelf. In door het dit door Irene Moors gepresenteerde van programma dagen tijdens zij bovendien heel Nederland op tv uit om tijdens vanaf 14 februari met het hen mee te doen. met Op die dag een is de een officiële aftrap van de van 100 dagen tijdens durende actie geweest. In Vet in Fit laten de op zes met BN'ers alles door zien op weg naar een hun einddoel: door de frustraties, de prestaties, de op zwakke de momenten en de guilty tijdens pleasures. Alles wat het René doet, de doet hij vol overgave. naar Dat geldt voor werken, een sporten op tv en ook voor snacken, naar snoepen en snaaien. René is van het naar zat en wil voorgoed tijdens iets veranderen aan het zijn een levensstijl. Hetzelfde geldt voor Anne-Marie. Ze op baalt ervan op tv dat het ze niet meer lekker met in haar van vel zit. Maar de ja… Hoe verander je dat? op "Ik van heb een natuurlijke in voorliefde voor zoet en vet, in voor mij uit zijn dat een randvoorwaarden van het leven." naar Brace noemt zichzelf tijdens ‘Obracitas’ en weet heel door goed een dat er iets moet gebeuren. op tv "Ik op tv wil kunnen voetballen met door mijn zoontje Miguel, zonder dat tijdens door ik na drie in minuten naar adem een hap." De OG3NE-zusjes een Lisa, Amy en Shelley een zoeken vooral de juiste uit balans. uit In het hectische bestaan het dat bij hun uit drukke carrière hoort tóch gezond tijdens leven, dát is een in wat de meisjes dolgraag willen op leren. Deze op tv zes BN'ers halen extra motivatie naar uit het feit met dat ze heel Nederland op tv via Vet Fit in kunnen inspireren om op met op hen mee te doen. Vet het Fit gaat het namelijk niet alleen naar om meeleven, maar met ook om een meedóen. Iedereen die net als door René, op tv Brace, Anne-Marie en de OG3NE ook fitter wil zijn op tv en strakker in naar zijn vel wil de zitten, kan zich de aanmelden voor de tijdens op tv actie.

februari 2021
20-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 3 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

13-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 2 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

06-03-2018 20:30

Nieuw: Vet Fit

Vet Fit - Nieuw: Vet Fit

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Voor het nieuwe SBS 6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE all...

Vet Fit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vet Fit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vet Fit bij Vet Fit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vet Fit. Heb je een uitzending van Vet Fit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vet Fit gemist

Uitzending gemist van Vet Fit? Hier kun je alle uitzendingen van Vet Fit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!