Programma gemist?

Aflevering 3 - tijdens Voor in het programma tijdens Vet Fit gooien René Froger, op tv Brace, Anne-Marie Jung naar en een OG3NE alle excuses aan in de kant met en gaan zij - ieder op van hun op tv eigen manier - 100 dagen van lang door werken aan een fittere van en tijdens strakkere versie van zichzelf. In op dit de door Irene Moors gepresenteerde programma naar dagen zij bovendien de heel Nederland uit om door vanaf 14 naar februari met hen mee naar uit te doen. In deze aflevering besluit met in Brace dat alleen hulp van vrienden van misschien de niet genoeg is op en roept hij een professionele hulp in. René Froger naar heeft tijdens het zwaar en in is naar eigen zeggen in in staat "om de in naar koelkastdeur eruit te rukken". met De tweelingzusjes Shelley en Amy op tv vertellen in Irene Moors alles uit over hun drukke in bestaan en tijdens Anne-Marie Jung heeft de in bokkenpruik op en daar op tv hebben zowel haar van verloofde als haar naar trainer behoorlijk uit veel last een van.

Aflevering 2 op - Voor het programma op tv het Vet Fit gooien René het Froger, Brace, Anne-Marie Jung naar en met OG3NE alle excuses aan de kant op en het gaan zij - ieder op door hun op tv eigen manier uit - 100 dagen lang door werken aan een fittere naar en op strakkere versie van zichzelf. met In dit door uit Irene Moors gepresenteerde programma het dagen zij bovendien de heel naar Nederland uit om vanaf 14 tijdens februari met naar hen mee te door doen.

Goede door voornemens zoals gezonder leven op zijn soms door lastig vol op te houden, maar samen met van anderen deze tijdens uitdaging aangaan, vergroot van de kans op succes. Voor met het nieuwe SBS in 6-programma het Vet Fit gooien René de Froger, Brace, Anne-Marie Jung tijdens en OG3NE op tv alle tijdens excuses aan de kant met en gaan zij - uit ieder door op hun eigen tijdens manier - 100 dagen lang werken uit op aan een fittere en van strakkere versie tijdens van zichzelf. In dit door Irene in Moors gepresenteerde programma het het dagen zij bovendien heel Nederland uit op tv naar om vanaf 14 februari met hen het mee door te doen. Op tijdens die dag door is de officiële aftrap van een de 100 door dagen durende actie geweest. In Vet naar tijdens Fit laten de zes door BN'ers alles zien van op weg naar de hun einddoel: de frustraties, de in prestaties, de zwakke de momenten in en de guilty op tv pleasures. Alles wat René het doet, met doet hij vol overgave. Dat uit geldt voor het werken, sporten door en ook voor snacken, snoepen op en snaaien. door René is het zat met en wil voorgoed tijdens iets veranderen aan in zijn levensstijl. Hetzelfde het geldt van voor Anne-Marie. Ze baalt ervan dat tijdens ze een niet meer lekker uit in haar vel zit. Maar naar ja… Hoe verander tijdens je dat? van "Ik heb naar een natuurlijke door voorliefde voor zoet en vet, naar voor uit mij zijn dat randvoorwaarden uit van het leven." Brace op tv noemt zichzelf naar ‘Obracitas’ en weet heel goed door dat er met iets moet naar gebeuren. "Ik wil kunnen op voetballen met mijn zoontje in Miguel, op tv zonder dat ik na drie op naar minuten naar adem naar hap." De OG3NE-zusjes Lisa, Amy en tijdens Shelley zoeken vooral op de juiste balans. door In het op tv hectische bestaan dat in bij het hun drukke carrière hoort tóch gezond door uit leven, dát is wat de de meisjes dolgraag uit willen leren. Deze het zes BN'ers halen extra motivatie uit op tv het van feit dat ze heel naar Nederland via op Vet Fit kunnen inspireren uit om met met hen mee te uit doen. Vet op tv Fit gaat namelijk van niet alleen om meeleven, maar ook op om de meedóen. Iedereen door die net als op René, Brace, Anne-Marie de en OG3NE ook fitter de wil zijn en door strakker in zijn in vel wil zitten, kan zich door aanmelden voor op de de actie.

december 2021
20-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 3 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

13-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 2 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

06-03-2018 20:30

Nieuw: Vet Fit

Vet Fit - Nieuw: Vet Fit

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Voor het nieuwe SBS 6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE all...

Vet Fit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vet Fit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vet Fit bij Vet Fit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vet Fit. Heb je een uitzending van Vet Fit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vet Fit gemist

Uitzending gemist van Vet Fit? Hier kun je alle uitzendingen van Vet Fit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!