Programma gemist?

Aflevering naar 3 - Voor de het programma Vet Fit van gooien René door Froger, Brace, Anne-Marie Jung door en OG3NE alle op tv excuses aan de in kant en gaan met zij tijdens - ieder op hun eigen op manier in - 100 dagen uit lang werken aan een fittere op en strakkere versie tijdens van zichzelf. tijdens In dit door Irene door Moors op gepresenteerde programma dagen zij bovendien heel op Nederland uit de om vanaf 14 op februari met hen in mee door te doen. In deze aflevering besluit naar het Brace dat alleen hulp van vrienden met misschien niet op tv genoeg is het en roept hij door professionele hulp in. door René Froger het heeft het zwaar van en is naar eigen zeggen van in staat "om de naar de koelkastdeur eruit te een rukken". De tweelingzusjes Shelley door en Amy vertellen op tv Irene Moors alles over hun de drukke bestaan uit en in Anne-Marie Jung heeft naar de bokkenpruik op en met daar hebben naar zowel haar verloofde als haar de trainer in behoorlijk veel last op tv van.

Aflevering 2 het - Voor van het programma Vet Fit gooien van René Froger, een Brace, Anne-Marie Jung de en OG3NE alle excuses in met aan de kant en gaan in zij - in ieder op hun eigen manier een het - 100 dagen lang werken tijdens aan een fittere en op strakkere versie van de zichzelf. van In dit naar door Irene Moors gepresenteerde programma dagen uit zij door bovendien heel Nederland uit om uit vanaf 14 februari tijdens door met hen mee te het doen.

Goede voornemens uit zoals gezonder door leven zijn soms lastig vol met te het houden, maar de samen met anderen deze uitdaging aangaan, een uit vergroot de kans op succes. Voor op tv het nieuwe SBS naar op tv 6-programma Vet Fit gooien de René Froger, Brace, in Anne-Marie Jung en in OG3NE alle excuses aan uit de op tv kant en gaan zij - ieder de op hun eigen op manier - naar 100 dagen in lang werken aan tijdens een fittere en strakkere door versie van zichzelf. op In tijdens dit door Irene door Moors gepresenteerde programma dagen door zij bovendien heel het Nederland uit om in vanaf 14 februari op tv met hen op tv mee te doen. Op die dag uit is de de officiële aftrap van de uit 100 dagen van durende actie van geweest. In Vet tijdens Fit laten de zes op BN'ers alles zien op op weg op naar hun einddoel: de frustraties, de van prestaties, de door zwakke momenten op tv en de guilty in pleasures. Alles wat René doet, op tv doet een hij vol op overgave. Dat geldt voor van werken, sporten op en ook voor de snacken, snoepen en snaaien. René naar is uit het zat en wil voorgoed iets uit veranderen tijdens aan zijn levensstijl. Hetzelfde in geldt voor Anne-Marie. Ze op tv baalt ervan uit dat ze met niet meer tijdens lekker in haar van vel zit. Maar ja… Hoe verander in je dat? door "Ik heb een natuurlijke op van voorliefde voor zoet de en vet, voor mij naar zijn dat randvoorwaarden van het op leven." Brace noemt de een zichzelf ‘Obracitas’ en weet heel goed op dat er iets op tv moet gebeuren. "Ik het wil op tv kunnen voetballen met mijn zoontje naar op tv Miguel, zonder dat ik het na drie minuten naar een adem hap." De OG3NE-zusjes naar Lisa, Amy en naar het Shelley zoeken vooral de juiste balans. tijdens In het in hectische door bestaan dat bij hun drukke uit carrière hoort het tóch gezond leven, in dát is wat de de meisjes dolgraag willen door leren. Deze zes BN'ers halen van extra motivatie van uit het door feit dat in ze heel Nederland tijdens via Vet Fit kunnen de inspireren om met uit hen mee de te doen. Vet Fit gaat namelijk tijdens niet alleen om uit op meeleven, maar ook om meedóen. de Iedereen uit die net als René, Brace, het Anne-Marie uit en OG3NE ook door fitter wil zijn en strakker naar in zijn op tv vel wil naar zitten, kan zich aanmelden voor de door van actie.

juni 2021
20-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 3 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

13-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 2 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

06-03-2018 20:30

Nieuw: Vet Fit

Vet Fit - Nieuw: Vet Fit

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Voor het nieuwe SBS 6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE all...

Vet Fit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vet Fit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vet Fit bij Vet Fit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vet Fit. Heb je een uitzending van Vet Fit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vet Fit gemist

Uitzending gemist van Vet Fit? Hier kun je alle uitzendingen van Vet Fit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!