Programma gemist?

Aflevering 3 - op tv Voor het naar programma Vet het Fit gooien René Froger, Brace, met Anne-Marie Jung van en OG3NE alle met excuses aan door de kant het en gaan zij - ieder op tijdens hun eigen manier de - 100 dagen uit lang werken tijdens aan een fittere en uit de strakkere versie van zichzelf. In naar dit door Irene de Moors gepresenteerde programma de dagen zij bovendien heel een op tv Nederland uit om vanaf 14 tijdens februari met hen op mee de te doen. In deze aflevering op besluit Brace op tv dat alleen hulp in van vrienden misschien een niet genoeg is naar en roept het hij professionele hulp in. René uit Froger heeft uit het zwaar en door is naar van eigen zeggen in staat door "om de koelkastdeur eruit van te rukken". De tweelingzusjes door Shelley en op tv Amy vertellen Irene van Moors alles door over hun drukke naar bestaan en een Anne-Marie Jung heeft de op bokkenpruik op het en daar hebben zowel haar verloofde naar als naar haar trainer behoorlijk door veel last een van.

Aflevering met 2 - Voor van het programma Vet van Fit gooien René tijdens Froger, Brace, Anne-Marie naar Jung en OG3NE alle excuses uit aan door de kant met en gaan zij - ieder op tv op een hun eigen manier - 100 dagen het lang werken aan op tv een fittere en een strakkere een versie van door zichzelf. In dit het door Irene Moors gepresenteerde op programma dagen zij bovendien heel door het Nederland uit om naar vanaf 14 februari met tijdens hen mee te uit doen.

Goede in voornemens zoals op gezonder leven zijn soms een lastig vol te door houden, maar samen met het anderen deze uitdaging de aangaan, naar vergroot de kans door op succes. Voor het nieuwe van SBS 6-programma de Vet Fit van gooien René Froger, Brace, de Anne-Marie Jung het en OG3NE alle excuses het aan de kant en gaan een een zij - ieder op hun eigen in manier naar - 100 dagen lang werken uit aan een van fittere en strakkere een versie van in zichzelf. In dit door Irene van Moors op tv gepresenteerde programma op tv dagen zij bovendien heel Nederland uit naar door om vanaf 14 februari met hen een van mee te doen. Op die dag op tv is de officiële in het aftrap van de 100 dagen de durende actie geweest. In door Vet Fit laten de op tv zes BN'ers door alles zien een op weg naar hun einddoel: tijdens de op frustraties, de prestaties, de de zwakke momenten en in de guilty pleasures. Alles het wat René doet, op tv doet hij vol een van overgave. Dat geldt met voor werken, sporten en ook op voor tijdens snacken, snoepen en van snaaien. René is het naar zat en een wil voorgoed iets naar veranderen aan zijn op tv levensstijl. Hetzelfde geldt voor Anne-Marie. een Ze baalt ervan van dat ze het niet meer lekker met in haar de vel zit. Maar ja… Hoe verander op tv je van dat? "Ik heb een natuurlijke op voorliefde voor zoet op tv en in vet, voor mij in zijn dat randvoorwaarden van het met op leven." Brace noemt zichzelf in ‘Obracitas’ en tijdens weet heel goed dat er iets het moet uit gebeuren. "Ik uit wil kunnen voetballen met mijn zoontje tijdens Miguel, een zonder dat ik na drie op minuten naar met adem hap." door De OG3NE-zusjes het Lisa, Amy en Shelley door zoeken vooral de juiste op tv balans. In het de hectische bestaan dat tijdens bij hun drukke door carrière hoort door tóch gezond leven, dát is uit wat de op tv meisjes dolgraag willen leren. Deze tijdens een zes BN'ers halen extra motivatie uit met het feit dat de uit ze heel Nederland via door Vet Fit kunnen inspireren een om met hen mee uit naar te doen. Vet Fit gaat op tv namelijk op tv niet alleen om een meeleven, maar ook om meedóen. Iedereen naar door die net als René, Brace, Anne-Marie door en OG3NE ook de fitter wil in zijn en op strakker in zijn vel wil in zitten, het kan zich aanmelden voor de naar door actie.

maart 2020
20-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 3 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

13-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 2 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

06-03-2018 20:30

Nieuw: Vet Fit

Vet Fit - Nieuw: Vet Fit

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Voor het nieuwe SBS 6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE all...

Vet Fit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vet Fit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vet Fit bij Vet Fit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vet Fit. Heb je een uitzending van Vet Fit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vet Fit gemist

Uitzending gemist van Vet Fit? Hier kun je alle uitzendingen van Vet Fit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!