Programma gemist?

Aflevering 3 - tijdens Voor van het programma Vet Fit op gooien René door Froger, Brace, Anne-Marie tijdens Jung en uit OG3NE alle excuses aan de kant de en uit gaan zij - ieder op op tv het hun eigen manier - 100 dagen op lang werken een aan een op fittere en strakkere versie tijdens van door zichzelf. In dit door Irene van Moors met gepresenteerde programma dagen zij bovendien door heel Nederland uit een om door vanaf 14 februari met hen met mee te doen. In door deze aflevering besluit de Brace dat de alleen hulp van vrienden naar misschien niet genoeg met is en een roept met hij professionele hulp in. René Froger in heeft het in zwaar en is het naar eigen zeggen een in staat "om met de koelkastdeur door eruit te naar rukken". De tweelingzusjes Shelley en naar Amy vertellen Irene Moors naar in alles over hun drukke bestaan en van Anne-Marie Jung heeft tijdens de bokkenpruik door op en naar daar hebben uit zowel haar verloofde als haar trainer door behoorlijk veel de last tijdens van.

Aflevering 2 - op Voor het programma in Vet de Fit gooien met René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en het OG3NE alle van excuses aan de de kant en gaan het zij - ieder in op hun met eigen manier - van 100 dagen lang naar werken aan een fittere en met strakkere versie van de zichzelf. In dit uit door door Irene Moors gepresenteerde de programma dagen zij een bovendien heel naar Nederland uit om vanaf op 14 februari met met hen mee te op tv doen.

Goede voornemens zoals op een gezonder leven zijn soms lastig vol van van te houden, maar samen met anderen door uit deze uitdaging aangaan, vergroot een de kans op succes. in Voor het nieuwe SBS naar 6-programma in Vet Fit gooien op tv René Froger, naar Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE op tv alle excuses een aan de kant naar en gaan zij - ieder door op hun een eigen manier - 100 een dagen lang op tv werken aan het een fittere naar en strakkere versie uit van zichzelf. In dit door Irene het Moors gepresenteerde een programma dagen zij bovendien de heel op tv Nederland uit om op vanaf 14 februari met met hen mee van te doen. Op die met dag is de officiële door aftrap van het de 100 dagen durende door naar actie geweest. In Vet tijdens Fit laten de zes BN'ers door alles zien het op weg naar hun op einddoel: de frustraties, met de prestaties, de zwakke in de momenten en de het guilty pleasures. Alles wat René doet, op doet hij het vol uit overgave. Dat geldt met voor werken, sporten en ook op tv voor snacken, snoepen met en snaaien. de René is het zat tijdens en wil voorgoed met iets veranderen aan zijn door levensstijl. Hetzelfde geldt op voor Anne-Marie. tijdens Ze baalt een ervan dat ze niet door meer lekker in haar de vel zit. op Maar ja… Hoe op verander je dat? met "Ik heb een een natuurlijke voorliefde van voor zoet en in vet, voor in mij zijn dat van randvoorwaarden van het leven." in Brace noemt zichzelf ‘Obracitas’ en een weet met heel goed dat de er iets moet gebeuren. naar "Ik wil kunnen op voetballen met mijn zoontje de Miguel, zonder op tv dat ik na drie het minuten naar tijdens adem hap." De OG3NE-zusjes een Lisa, Amy op en Shelley zoeken van vooral de juiste de balans. van In het hectische bestaan dat bij op tv hun op drukke carrière door hoort tóch gezond leven, dát naar is op tv wat de meisjes de dolgraag willen leren. Deze op zes BN'ers halen extra motivatie met uit het de feit dat ze heel de Nederland door via Vet Fit het kunnen inspireren om met hen mee van te een doen. Vet Fit gaat namelijk een niet alleen de om meeleven, op tv maar ook de om meedóen. Iedereen die net naar als met René, Brace, Anne-Marie en OG3NE een ook fitter op wil zijn en strakker op in zijn op vel wil een zitten, kan zich door aanmelden voor de de actie.

augustus 2020
20-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 3 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

13-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 2 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

06-03-2018 20:30

Nieuw: Vet Fit

Vet Fit - Nieuw: Vet Fit

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Voor het nieuwe SBS 6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE all...

Vet Fit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vet Fit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vet Fit bij Vet Fit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vet Fit. Heb je een uitzending van Vet Fit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vet Fit gemist

Uitzending gemist van Vet Fit? Hier kun je alle uitzendingen van Vet Fit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!