Programma gemist?

Aflevering naar 3 - Voor het het programma door Vet Fit gooien René Froger, Brace, door door Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses de op aan de kant en het gaan zij - het ieder op hun eigen manier op - 100 de dagen lang werken aan op tv een fittere en van strakkere uit versie van zichzelf. In dit een door Irene Moors naar een gepresenteerde programma dagen op tv zij bovendien heel Nederland uit om het uit vanaf 14 februari met hen mee een door te doen. In deze in aflevering besluit Brace dat alleen naar hulp van vrienden het misschien de niet genoeg is en de roept hij professionele tijdens hulp in. René Froger door heeft op tv het zwaar en uit is naar eigen in zeggen in staat een "om de koelkastdeur eruit te uit van rukken". De tweelingzusjes met Shelley en Amy vertellen Irene Moors in alles een over hun drukke bestaan naar en Anne-Marie Jung heeft uit de bokkenpruik op het en daar hebben de zowel haar in verloofde door als haar trainer van behoorlijk veel last een van.

Aflevering 2 van - Voor het programma van Vet uit Fit gooien René Froger, Brace, uit Anne-Marie Jung en uit de OG3NE alle excuses aan de een kant en gaan met zij - een ieder op hun uit eigen manier - 100 door dagen lang naar werken aan een fittere en een strakkere met versie van door zichzelf. In dit door Irene Moors in met gepresenteerde programma dagen zij bovendien heel op tv Nederland uit om tijdens vanaf 14 naar februari met de hen mee te in doen.

Goede door voornemens zoals gezonder leven tijdens zijn soms de lastig vol te houden, maar uit door samen met anderen deze op tv uitdaging aangaan, het vergroot de kans uit op succes. Voor de het nieuwe SBS door 6-programma Vet Fit gooien René van Froger, met Brace, Anne-Marie Jung de en OG3NE alle excuses aan de uit kant en gaan de met zij - ieder op hun op tv eigen manier - 100 uit dagen lang werken op tv aan een de fittere en strakkere versie het van met zichzelf. In dit door de Irene Moors gepresenteerde programma de dagen de zij bovendien van heel Nederland uit op tv om vanaf 14 februari door met hen mee te doen. tijdens Op die met dag naar is de officiële aftrap van de het 100 dagen op durende tijdens actie geweest. In Vet naar Fit laten de zes het BN'ers alles zien op door weg naar hun einddoel: naar door de frustraties, de prestaties, de op tv zwakke tijdens momenten en de guilty pleasures. door Alles de wat René doet, tijdens doet hij vol het overgave. Dat geldt uit voor werken, sporten op tv en ook voor snacken, door snoepen en het snaaien. René is tijdens het zat en wil voorgoed het iets veranderen aan zijn uit levensstijl. Hetzelfde een geldt voor Anne-Marie. door Ze baalt ervan dat met ze niet meer de naar lekker in haar vel met zit. Maar ja… Hoe verander op je tijdens dat? "Ik heb een op natuurlijke voorliefde het voor zoet en tijdens vet, voor mij zijn een dat randvoorwaarden van het het leven." de Brace noemt zichzelf de ‘Obracitas’ en weet heel goed het dat de er iets moet gebeuren. uit "Ik wil kunnen voetballen in uit met mijn zoontje Miguel, zonder naar dat ik naar na drie minuten naar een adem door hap." De OG3NE-zusjes Lisa, Amy en uit Shelley zoeken door vooral op de juiste balans. met In het hectische bestaan dat van bij hun drukke van carrière hoort tóch gezond de leven, dát is het wat de meisjes van dolgraag willen tijdens leren. Deze zes BN'ers halen een de extra motivatie uit het feit dat het ze heel op Nederland via Vet Fit met kunnen inspireren om met met hen mee de op te doen. Vet Fit tijdens gaat namelijk niet op alleen om op meeleven, maar ook op tv om meedóen. Iedereen die net als uit René, Brace, naar Anne-Marie en OG3NE naar ook fitter op wil zijn en op strakker in naar zijn vel wil zitten, kan zich het aanmelden voor de een de actie.

november 2020
20-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 3 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

13-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 2 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

06-03-2018 20:30

Nieuw: Vet Fit

Vet Fit - Nieuw: Vet Fit

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Voor het nieuwe SBS 6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE all...

Vet Fit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vet Fit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vet Fit bij Vet Fit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vet Fit. Heb je een uitzending van Vet Fit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vet Fit gemist

Uitzending gemist van Vet Fit? Hier kun je alle uitzendingen van Vet Fit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!