Programma gemist?

Aflevering 3 - met Voor het programma een Vet Fit gooien de René Froger, van Brace, Anne-Marie Jung en met OG3NE op tv alle excuses aan de kant in en gaan zij op uit - ieder op hun tijdens eigen manier - het 100 dagen lang werken aan uit de een fittere en strakkere op tv versie van het zichzelf. In dit door Irene uit Moors gepresenteerde op programma dagen tijdens zij bovendien heel in Nederland uit om vanaf door 14 februari met hen mee in te doen. in In deze aflevering besluit met in Brace dat alleen het hulp van vrienden misschien het niet genoeg is en roept naar hij professionele hulp met in. René Froger het heeft het zwaar tijdens en op is naar eigen zeggen het in staat "om de op tv koelkastdeur een eruit te rukken". De tweelingzusjes met op Shelley en Amy door vertellen Irene Moors door alles over hun drukke bestaan naar en het Anne-Marie Jung heeft de bokkenpruik het op en in daar hebben in zowel haar verloofde als haar op tv trainer uit behoorlijk veel last het van.

Aflevering op 2 - Voor het een programma het Vet Fit gooien René uit Froger, Brace, Anne-Marie Jung van en naar OG3NE alle excuses aan naar de kant op tv en gaan zij uit - ieder op hun eigen een manier - 100 dagen met lang werken de aan door een fittere en strakkere van versie van zichzelf. In uit dit door Irene door Moors gepresenteerde programma dagen de zij een bovendien heel Nederland uit uit om naar vanaf 14 februari het met hen mee te in doen.

Goede voornemens zoals naar gezonder op leven zijn soms tijdens lastig vol te de houden, maar samen in met anderen deze van uitdaging aangaan, vergroot de een kans op op succes. Voor het nieuwe SBS een in 6-programma Vet Fit met gooien René Froger, Brace, naar Anne-Marie Jung en OG3NE op tv alle excuses aan op de tijdens kant en gaan een zij - ieder op naar hun eigen manier de - 100 dagen lang werken in aan een met fittere en strakkere naar versie van zichzelf. een In van dit door Irene naar Moors gepresenteerde programma het dagen zij bovendien in heel Nederland uit om van vanaf 14 februari met naar hen mee te doen. op tv Op die uit dag is uit de officiële in aftrap van de 100 op tv dagen durende actie een geweest. In Vet Fit door laten de zes tijdens BN'ers alles zien op weg in naar hun einddoel: tijdens de frustraties, de naar in prestaties, de zwakke momenten en de een op tv guilty pleasures. Alles met wat René doet, doet hij door vol overgave. het Dat geldt voor werken, door sporten en naar ook voor door snacken, snoepen en snaaien. René is van het zat naar en op wil voorgoed iets veranderen aan het zijn levensstijl. Hetzelfde uit geldt voor Anne-Marie. Ze in baalt in ervan dat ze door niet meer lekker in haar de vel zit. op Maar ja… Hoe van verander je naar dat? "Ik heb op een natuurlijke uit voorliefde voor zoet en vet, in voor mij zijn op tv dat randvoorwaarden van het in naar leven." Brace noemt zichzelf ‘Obracitas’ uit en weet heel goed op dat er naar iets moet door gebeuren. "Ik uit wil kunnen voetballen het met mijn zoontje in Miguel, zonder dat ik na drie op tv minuten tijdens naar adem hap." De het OG3NE-zusjes Lisa, door Amy en Shelley naar zoeken vooral door de juiste balans. In het hectische het bestaan dat bij in op tv hun drukke carrière hoort tóch gezond van leven, dát is op tv wat van de meisjes dolgraag willen door leren. Deze zes in BN'ers halen van extra motivatie uit door het feit dat ze heel Nederland naar via Vet Fit het kunnen inspireren het om met van hen mee te in doen. Vet een Fit gaat namelijk niet alleen op tv om meeleven, het maar ook van om meedóen. Iedereen die net door als René, met Brace, Anne-Marie en OG3NE tijdens ook fitter in wil zijn en strakker in in van zijn vel wil op zitten, kan zich aanmelden voor door de in actie.

november 2019
20-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 3 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

13-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 2 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

06-03-2018 20:30

Nieuw: Vet Fit

Vet Fit - Nieuw: Vet Fit

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Voor het nieuwe SBS 6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE all...

Vet Fit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vet Fit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vet Fit bij Vet Fit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vet Fit. Heb je een uitzending van Vet Fit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vet Fit gemist

Uitzending gemist van Vet Fit? Hier kun je alle uitzendingen van Vet Fit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!