Programma gemist?

Aflevering 3 naar - door Voor het programma de Vet Fit gooien op tv René Froger, Brace, Anne-Marie Jung uit en tijdens OG3NE alle excuses van aan de kant en gaan op tv zij - ieder door op het hun eigen manier - 100 op dagen lang naar werken aan een fittere en tijdens met strakkere versie van naar zichzelf. In dit door Irene het Moors gepresenteerde programma dagen van zij uit bovendien heel in Nederland uit om vanaf door 14 februari de met hen mee te doen. tijdens In deze aflevering door besluit Brace van dat alleen hulp van met vrienden misschien niet uit genoeg is en uit roept hij professionele door hulp in. René Froger de heeft het zwaar het en de is naar eigen zeggen tijdens in staat door "om de koelkastdeur eruit op tv te rukken". De de tweelingzusjes op Shelley en Amy uit vertellen Irene Moors de alles over hun drukke bestaan van en Anne-Marie Jung heeft naar de bokkenpruik op door en daar hebben tijdens in zowel haar verloofde als het haar trainer in behoorlijk veel last met van.

Aflevering naar 2 - Voor door het programma een Vet Fit gooien René een Froger, Brace, op tv Anne-Marie Jung en OG3NE naar alle excuses aan de de kant en met gaan zij uit - ieder op in hun eigen manier - 100 dagen een lang werken uit aan een fittere en naar strakkere versie van op tv zichzelf. het In dit door Irene tijdens Moors gepresenteerde tijdens programma dagen zij bovendien uit heel van Nederland uit om vanaf 14 de februari met hen in mee te in doen.

Goede voornemens zoals door gezonder leven zijn door soms lastig vol op tv de te houden, maar samen met uit anderen deze uitdaging op aangaan, vergroot de kans naar op met succes. Voor het nieuwe het SBS 6-programma Vet in Fit gooien op tv René Froger, Brace, Anne-Marie op tv Jung en op OG3NE alle uit excuses aan de kant en naar gaan zij - de ieder op uit hun eigen manier in - 100 dagen tijdens lang werken aan een naar fittere en uit strakkere versie tijdens van zichzelf. In dit door Irene van Moors gepresenteerde programma van dagen zij bovendien in heel Nederland uit tijdens om vanaf met 14 februari met hen van mee een te doen. Op uit die dag is de in officiële tijdens aftrap van de 100 dagen een durende met actie geweest. In Vet Fit laten de door zes BN'ers van alles zien op op weg naar hun tijdens einddoel: de in frustraties, de prestaties, het de zwakke momenten en de de guilty pleasures. de Alles de wat René doet, door doet hij vol overgave. Dat op tv geldt een voor werken, sporten en ook voor tijdens snacken, tijdens snoepen en op tv snaaien. René is het op tv zat en wil voorgoed iets naar veranderen de aan zijn levensstijl. tijdens Hetzelfde geldt voor Anne-Marie. het Ze baalt ervan op dat ze niet meer op tv lekker van in haar uit vel zit. Maar ja… een Hoe verander je het dat? "Ik heb een een natuurlijke voorliefde voor met zoet en op tv vet, voor het mij zijn dat randvoorwaarden naar van het uit leven." Brace noemt zichzelf in ‘Obracitas’ en met weet heel goed dat uit er iets moet gebeuren. "Ik een wil kunnen voetballen met met mijn van zoontje Miguel, zonder uit dat ik na uit drie minuten naar op tv adem hap." op tv De OG3NE-zusjes door Lisa, Amy en Shelley zoeken vooral met de juiste balans. met In tijdens het hectische bestaan dat met bij hun drukke carrière uit in hoort tóch gezond leven, dát is op tv wat naar de meisjes dolgraag tijdens willen leren. Deze zes BN'ers halen uit extra motivatie uit tijdens het uit feit dat ze tijdens heel Nederland via Vet Fit met kunnen het inspireren om met uit hen mee te doen. op Vet het Fit gaat namelijk niet het alleen om meeleven, maar uit ook om op tv meedóen. Iedereen die net als het René, Brace, het Anne-Marie en OG3NE ook in fitter de wil zijn naar en strakker in zijn vel in wil door zitten, kan zich aanmelden voor de in door actie.

september 2020
20-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 3 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

13-03-2018 20:30

Vet Fit

Vet Fit - Vet Fit

Aflevering 2 - Voor het programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE alle excuses aan de kant en gaan zij - ieder op hun eigen manier - 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. In dit ...

06-03-2018 20:30

Nieuw: Vet Fit

Vet Fit - Nieuw: Vet Fit

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Voor het nieuwe SBS 6-programma Vet Fit gooien René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en OG3NE all...

Vet Fit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vet Fit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vet Fit bij Vet Fit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vet Fit. Heb je een uitzending van Vet Fit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vet Fit gemist

Uitzending gemist van Vet Fit? Hier kun je alle uitzendingen van Vet Fit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!