Programma gemist?

Joris naar komt maar niet los van in zijn ouderlijk uit huis in Almere. Yad door een keert er juist met hangende pootjes in naar terug. de Deze twintigers lijken voor in elkaar gemaakt. Maar met voor ze zich in kunnen overgeven een aan de met liefde, moeten ze het nog het één en ander door rechttrekken in met hun tijdens moeders.

november 2021
29-07-2019 21:05

Gewoon Vrienden

Gewoon Vrienden - Gewoon Vrienden

Joris komt maar niet los van zijn ouderlijk huis in Almere. Yad keert er juist met hangende pootjes naar terug. Deze twintigers lijken voor elkaar gemaakt. Maar voor ze zich kunnen overgeven aan de liefde, moeten ze nog het één en ander rec...

Gewoon Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gewoon Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gewoon Vrienden bij Gewoon Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gewoon Vrienden. Heb je een uitzending van Gewoon Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gewoon Vrienden gemist

Uitzending gemist van Gewoon Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Gewoon Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!