Programma gemist?

De in 30-jarige Jeannet de uit Katwijk aan tijdens den Rijn gaat samen met haar op tv door 33-jarige zus, Petra, een lunchroom in beginnen. Voor Jeannet is op tv met het een jeugddroom die van eindelijk in vervulling naar gaat. De zussen naar hebben geen ervaring op met het uit runnen van een eigen zaak. Petra door zal de huispatissier met worden, al zit het van ze nog in de experimentele fase door qua bakken. Jeannet op tv heeft de een budget van tijdens 13.000 euro om door haar nieuwe tijdens zaak te verbouwen van én in te richten. Het uit blijkt naar een hele klus om de eindstreep met te door halen.

Het Limburgse in stel Roger en het Janine heeft De van Pletsmolen gekocht, naar een oude watermolen uit van 1881 de met een flink aantal van bijgebouwen. Naast het realiseren van uit een een brasserie en een op tv bed & breakfast willen ze uit hier ook in gaan tijdens wonen. Een ambitieus plan, want de van onderhoudsstaat van het op tv enorme van complex blijkt slecht. het Het stel krijgt vanaf een de eerste dag tijdens flinke door tegenslagen te verwerken. op In de constructie van de in oude gebouwen vindt tijdens men houtworm en boktor, uit de op daken zitten vol asbest en in de betonvloeren zijn naar de rot. Weten ze dit gigantische tijdens project tot een met succesvol einde tijdens te brengen?

De naar 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie in runnen na het uit met verliezen van hun baan een naar aantal jaar de een kantine van de tennisclub de in Houten. met Daar ontstaat hun door liefde voor de een horeca. Maar meer ervaring in een dan biertjes tappen en een kaasplankje een maken, hebben naar ze niet. Hun goede op vriend Harold in heeft zijdelings op te maken met uit horeca en noemt zichzelf de een hobbykok. naar Met deze met magere horecakennis gaat dit uit drietal de horecazaak Boca beginnen de in een Houten. Zal dit restaurant de dé nieuwe door hotspot van Houten naar worden?

Het met verhaal achter restaurant De tijdens Basiliek een is te zien. De 53-jarige Hans door uit Beukema en zijn 56-jarige in broer, Adolf, willen na uit het door succesvol runnen van op tv een snackbar meer: een eigen, van echt restaurant. Samen naar met de 43-jarige op tv Willem in Bos kopen ze met een markante locatie in voor hun toekomstige restaurant: de Sint naar Nicolaaskerk in Appingedam. het uit Maar een kerk is met natuurlijk niet per definitie geschikt uit als horecalocatie. de Daarbij raakt een Adolf overspannen met en spelen ernstige rugklachten op tv Hans parten. Het meeste door werk komt op tv hierdoor op op het bordje van uit Willem. Kortom: een emotionele van rollercoaster voor in alle betrokkenen. Gaat hun een droom nog werkelijkheid de worden?

Het verhaal tijdens achter de Ermelose lunchroom naar uit 'Kaneel en Kruimels' van de op tv zusjes Anne-Wil en de Nelleke is naar te zien. In de lunchroom tijdens gaan ze huisgemaakte uit taarten en lekkere op koffies een verkopen, alleen houden ze allebei naar niet echt op tv van bakken en met Anne-Wil heeft nog in nooit met een kop koffie gezet of naar gedronken. Ondanks het het gebrek aan ervaring, de de een linkerhanden, de financiële worsteling en het de sceptische door partners, zijn de van meiden vastberaden in om hun droom te uit verwezenlijken!

Het verhaal achter tijdens de Ermelose de lunchroom 'Kaneel tijdens en Kruimels' door van de zusjes Anne-Wil in en Nelleke is te zien. tijdens In de lunchroom het met gaan ze huisgemaakte taarten van en lekkere koffies verkopen, door alleen het houden ze allebei niet echt de van naar bakken en Anne-Wil heeft nog nooit door met een kop koffie gezet de of gedronken. Ondanks het tijdens gebrek aan ervaring, de op linkerhanden, een de financiële tijdens worsteling en de sceptische het partners, zijn de meiden vastberaden door om in hun droom te een verwezenlijken!

De 31-jarige op Suzanne is gek van tijdens in Rotterdam, trams en het lekker eten. Deze passies wil ze de gaan combineren van in op haar restauranttram. Tijdens een rit van een tweeënhalf uur rijdt op tv een de RotterTram langs de de highlights van Rotterdam en van geniet je ondertussen van van een van driegangenmenu. Dat klinkt heel bijzonder, naar maar Suzanne ontdekt de uit al snel dat ze de minimaal 200.000 op euro nodig heeft om door haar droom te uit realiseren. En het aangezien ze zelf op tv geen horeca-ervaring heeft, moet ze ook naar op zoek door naar een partner die het het op culinaire arrangement kan naar verzorgen.

De 33-jarige Jesse op tv in en 30-jarige Daan verkopen sinds met de zomer van 2017 door op hun eigengemaakte falafelwraps op de markt het van Groningen. met Dit met blijkt een groot succes te zijn, op de wat voor hen reden is om het op tv een restaurant met Israëlische gerechten te uit starten. Jesse op weet hoe een hij goede falafel door moet maken, maar op Daan heeft weinig kookervaring. Jesse in richt zich op met de marketing van en de menukaart een en Daan klust wekenlang de de in zijn eentje om het tijdens pand op te knappen. in tijdens Maar er is van geen duidelijk plan uit en veel kluservaring heeft Daan de ook het niet.

De 26-jarige Lisanne het en 27-jarige in Joël willen het in Sittard een het restaurant beginnen met op grootstedelijke en moderne een gerechten. Ze starten op tv hun zaak in de voormalige tijdens apotheek van van de stad. Een door enorme door bouwval. Omdat het ook nog eens naar in een monumentaal pand betreft, is het op tv een een grote en uitdagende klus om van hier de een horecagelegenheid van te met maken. door Tijd blijkt de grootste vijand van op de het ambitieuze stel. Het tijdens project loopt enorm op uit en het de geld raakt langzaam helemaal het op.

De de 30-jarige Jeannet uit de Katwijk aan den Rijn gaat naar samen met met haar 33-jarige door zus, Petra, een lunchroom beginnen. op tv Voor Jeannet is op het een tijdens jeugddroom die eindelijk in uit vervulling de gaat. De zussen hebben uit geen ervaring met uit het runnen van een een eigen op tv zaak. Petra zal de huispatissier een worden, al zit op ze nog op in de een experimentele fase qua bakken. Jeannet met heeft een op budget van 13.000 door euro om haar op tv nieuwe een zaak te verbouwen én in te naar richten. Veel van met de inboedel heeft uit Jeannet via Marktplaats door op bij elkaar gesprokkeld. Het tijdens blijkt een hele van klus om de eindstreep te naar halen, de maar Jeannet laat met zich door niets of niemand in uit het veld uit van slaan.

Het Limburgse stel van Roger met en Janine heeft De tijdens Pletsmolen gekocht, een oude op tv watermolen de uit 1881 met een flink tijdens aantal bijgebouwen. Naast naar het realiseren van uit een de brasserie en een bed & het breakfast door willen ze hier ook op gaan wonen. Een van ambitieus plan, met want de onderhoudsstaat van van het enorme op tv complex blijkt slecht. Het stel een krijgt van vanaf de eerste op dag flinke tegenslagen te verwerken. een In de constructie van van van de oude gebouwen het vindt men op houtworm en boktor, de daken met zitten door vol asbest en de uit betonvloeren zijn rot. met Weten ze dit met gigantische project tot in een succesvol einde het te brengen?

De 55-jarige een Richard en uit 54-jarige Roelie runnen door na het van verliezen van hun baan een aantal de jaar de uit kantine van in de tennisclub in Houten. naar Daar ontstaat hun in liefde voor tijdens de horeca. met Maar meer ervaring dan tijdens biertjes tappen tijdens en een kaasplankje naar maken, hebben ze niet. Hun het goede vriend Harold heeft uit zijdelings te door maken met horeca en uit noemt zichzelf op een hobbykok. Met deze met magere horecakennis gaat een dit drietal op de horecazaak Boca beginnen van in Houten. Zal de dit op tv restaurant dé nieuwe hotspot uit van Houten op tv worden?

Het in verhaal achter tijdens restaurant De Basiliek met is te zien. in De 53-jarige Hans Beukema en tijdens zijn 56-jarige broer, op tv Adolf, willen na het op tv succesvol in runnen van een snackbar meer: door een eigen, echt het restaurant. Samen op tv met de van 43-jarige Willem Bos kopen ze een van een markante locatie uit voor hun toekomstige de restaurant: de Sint Nicolaaskerk op tv in Appingedam. Maar een kerk in is natuurlijk niet uit per een definitie geschikt als horecalocatie. Daarbij naar raakt Adolf overspannen op en spelen tijdens ernstige rugklachten Hans parten. door Het meeste op werk komt hierdoor door op een het bordje van Willem. Kortom: een op emotionele op tv rollercoaster voor alle op betrokkenen. Gaat door hun droom nog met werkelijkheid worden?

Het verhaal met achter de de Ermelose lunchroom 'Kaneel tijdens en Kruimels' van het de zusjes Anne-Wil en Nelleke met is te zien. naar In de lunchroom door gaan ze op tv huisgemaakte taarten naar en lekkere koffies verkopen, op tv alleen houden het ze allebei op niet echt van op tv bakken en Anne-Wil heeft nog nooit uit een kop koffie het gezet of uit gedronken. Ondanks met het gebrek aan ervaring, tijdens de een linkerhanden, de financiële van worsteling en de sceptische partners, een zijn de meiden in vastberaden om op hun droom te naar verwezenlijken!

De met 31-jarige Suzanne is gek van uit Rotterdam, op tv trams en lekker naar eten. Deze passies wil ze tijdens gaan combineren uit in haar restauranttram. Tijdens op een een rit van tweeënhalf uur rijdt op een de RotterTram langs de de highlights van Rotterdam en uit geniet je ondertussen in van een het driegangenmenu. Dat klinkt heel bijzonder, op maar Suzanne naar ontdekt al snel door dat ze tijdens minimaal 200.000 euro nodig heeft op tv met om haar droom op te realiseren. En tijdens aangezien ze zelf geen uit horecaervaring heeft, moet met ze ook in op zoek naar een partner naar die het culinaire uit arrangement kan op tv verzorgen.

maart 2020
07-05-2019 14:59

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

30-04-2019 15:07

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

23-04-2019 15:01

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

16-04-2019 14:59

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

09-04-2019 15:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

02-09-2018 11:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-08-2018 10:56

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

19-08-2018 10:56

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Dit blijkt een groot succes te zijn, wat voor hen reden is om een restaurant met Israëlische gerechten te starte...

12-08-2018 10:59

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorme bouwval. Omdat het ook nog eens een monumentaal...

05-08-2018 10:58

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

29-07-2018 10:52

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

22-07-2018 10:56

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

15-07-2018 10:54

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

08-07-2018 10:54

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-04-2018 15:00

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opdienen Of Afserveren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opdienen Of Afserveren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opdienen Of Afserveren bij Opdienen Of Afserveren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opdienen Of Afserveren. Heb je een uitzending van Opdienen Of Afserveren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opdienen Of Afserveren gemist

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Uitzending gemist van Opdienen Of Afserveren? Hier kun je alle uitzendingen van Opdienen Of Afserveren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!