Programma gemist?

De de 30-jarige Jeannet uit een Katwijk aan een den Rijn gaat samen het met haar 33-jarige zus, het Petra, een lunchroom beginnen. het tijdens Voor Jeannet is het een jeugddroom een die eindelijk in de vervulling gaat. tijdens De door zussen hebben geen ervaring met het in het runnen van een het eigen zaak. Petra zal de op tv huispatissier de worden, al zit door ze nog in de experimentele naar fase qua bakken. Jeannet de uit heeft een budget van 13.000 euro op tv om van haar nieuwe zaak het te verbouwen én in in te richten. Het het blijkt tijdens een hele klus om uit de eindstreep te de halen.

Het Limburgse stel een Roger en het Janine heeft naar De Pletsmolen gekocht, een oude op tv watermolen op tv uit 1881 met een flink de aantal bijgebouwen. een Naast door het realiseren van een op brasserie en een bed uit & uit breakfast willen ze een hier ook gaan wonen. Een op tv ambitieus plan, tijdens want de onderhoudsstaat van het een enorme complex blijkt van slecht. Het stel op op krijgt vanaf de de eerste dag flinke op tegenslagen te verwerken. In naar de constructie van de oude naar gebouwen vindt tijdens men houtworm en in boktor, uit de daken zitten uit vol asbest en door de betonvloeren zijn rot. Weten ze naar dit de gigantische project tot een succesvol op einde te de brengen?

De van 55-jarige Richard op en 54-jarige Roelie runnen tijdens na het verliezen op tv van hun baan een aantal van in jaar de kantine van de in tennisclub in Houten. Daar naar ontstaat hun liefde van een voor de horeca. Maar meer ervaring met dan in biertjes tappen een en een kaasplankje maken, hebben ze met niet. Hun uit goede de vriend Harold heeft zijdelings te maken op van met horeca en noemt zichzelf het een hobbykok. Met deze tijdens in magere horecakennis gaat dit drietal op tv de horecazaak uit Boca beginnen in uit Houten. Zal dit restaurant dé op tv nieuwe hotspot van met Houten een worden?

Het verhaal achter de restaurant De de Basiliek door is te zien. De 53-jarige in Hans Beukema en zijn een 56-jarige broer, Adolf, een willen na het een succesvol runnen tijdens van een een snackbar meer: een eigen, het echt restaurant. Samen van met door de 43-jarige Willem Bos kopen ze een een een markante locatie voor hun op toekomstige restaurant: de Sint de Nicolaaskerk in met Appingedam. Maar van een kerk is natuurlijk van niet per definitie geschikt van als de horecalocatie. Daarbij door raakt Adolf overspannen en spelen tijdens ernstige tijdens rugklachten Hans parten. Het door meeste werk komt hierdoor op tijdens het uit bordje van Willem. Kortom: een het emotionele tijdens rollercoaster voor alle betrokkenen. in Gaat hun door droom nog het werkelijkheid worden?

Het op tv verhaal achter de Ermelose lunchroom een 'Kaneel een en Kruimels' van het de zusjes een Anne-Wil en Nelleke is te zien. van In de het lunchroom gaan ze op tv huisgemaakte taarten en het lekkere koffies verkopen, op tv alleen houden ze allebei in niet echt de van bakken een en Anne-Wil heeft nog uit nooit een een kop koffie gezet of gedronken. de op tv Ondanks het gebrek het aan ervaring, de linkerhanden, de financiële op tv worsteling en het de sceptische partners, zijn met de meiden vastberaden in om hun droom een te in verwezenlijken!

Het verhaal achter op tv de Ermelose de lunchroom 'Kaneel en Kruimels' een uit van de zusjes Anne-Wil met en Nelleke is te zien. op tv In het de lunchroom gaan ze huisgemaakte een taarten het en lekkere koffies verkopen, alleen een houden ze allebei met door niet echt van bakken op tv en Anne-Wil heeft nog nooit het tijdens een kop koffie gezet of naar gedronken. Ondanks het gebrek de tijdens aan ervaring, de linkerhanden, met de financiële worsteling en het de van sceptische partners, zijn de meiden met vastberaden op om hun droom te uit verwezenlijken!

De 31-jarige Suzanne naar is in gek van Rotterdam, uit trams en lekker het eten. Deze van passies wil ze gaan met combineren in haar restauranttram. Tijdens tijdens een rit van van tweeënhalf op uur rijdt in de RotterTram langs tijdens de highlights van Rotterdam en geniet op je ondertussen van met een met driegangenmenu. Dat klinkt heel de bijzonder, maar uit Suzanne ontdekt tijdens al snel dat ze minimaal van 200.000 euro nodig heeft op om haar op tv droom te op realiseren. En het aangezien ze zelf de geen horeca-ervaring heeft, moet op ze ook op op tv zoek naar een naar partner die een het culinaire arrangement kan op tv verzorgen.

De 33-jarige Jesse het en 30-jarige Daan op tv verkopen sinds de met op zomer van 2017 hun eigengemaakte in falafelwraps op de tijdens markt van Groningen. een Dit door blijkt een groot succes te een zijn, wat voor hen op tv reden in is om een het restaurant met Israëlische uit gerechten te starten. Jesse weet van hoe hij goede met falafel moet van maken, in maar Daan heeft weinig kookervaring. op Jesse richt zich op met de in marketing en de op menukaart en met Daan klust wekenlang in zijn met eentje in om het pand op op tv te knappen. Maar er is op geen duidelijk door plan en een veel kluservaring door heeft Daan ook naar niet.

De een 26-jarige Lisanne en het 27-jarige Joël willen in het Sittard een restaurant op tv beginnen met op tv grootstedelijke en met moderne gerechten. Ze starten in hun zaak in de naar voormalige apotheek van de het stad. Een de enorme bouwval. in Omdat het ook nog het eens een monumentaal pand door op betreft, is het een een grote en uitdagende klus op om hier het een horecagelegenheid van naar te maken. Tijd tijdens blijkt de grootste het vijand van het naar ambitieuze stel. Het project van loopt enorm uit op tv en het een geld raakt langzaam op tv helemaal op.

De 30-jarige de Jeannet uit Katwijk met aan den Rijn een gaat samen met op haar naar 33-jarige zus, Petra, een op tv lunchroom beginnen. in Voor Jeannet is het een jeugddroom een die op tv eindelijk in vervulling gaat. van De zussen hebben geen uit op tv ervaring met het runnen van een met uit eigen zaak. Petra zal de tijdens huispatissier worden, al de zit ze een nog in de experimentele van fase qua bakken. Jeannet uit heeft naar een budget van 13.000 een euro om de haar nieuwe zaak met te verbouwen én naar in te van richten. Veel van de een inboedel heeft Jeannet via Marktplaats door bij elkaar uit gesprokkeld. Het blijkt een met door hele klus om de eindstreep te naar halen, maar uit Jeannet laat zich door een niets of met niemand de uit het veld de slaan.

Het tijdens Limburgse stel Roger door en Janine op heeft De Pletsmolen gekocht, een op oude de watermolen uit 1881 op tv met een flink met aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van in een de brasserie en een bed & tijdens breakfast willen ze met hier ook op gaan naar wonen. Een ambitieus uit plan, want de tijdens onderhoudsstaat van het enorme complex op blijkt slecht. Het stel de het krijgt vanaf de eerste naar dag flinke tegenslagen te verwerken. het in In de constructie van de oude door gebouwen vindt men de houtworm en van boktor, met de daken zitten vol asbest en van de een betonvloeren zijn rot. uit Weten ze dit uit gigantische project tot op een succesvol op tv einde te brengen?

De 55-jarige uit Richard en 54-jarige Roelie met runnen met na het verliezen van door hun baan een naar aantal jaar de op kantine tijdens van de tennisclub in Houten. Daar door ontstaat hun tijdens liefde door voor de horeca. Maar meer in ervaring dan in biertjes tappen tijdens en een kaasplankje maken, met hebben ze niet. op Hun goede uit vriend Harold heeft zijdelings in te maken met naar horeca en noemt een zichzelf een hobbykok. naar Met deze magere de horecakennis gaat dit drietal op tv de horecazaak Boca de beginnen in in Houten. Zal op tv dit restaurant dé nieuwe hotspot van uit Houten van worden?

Het op tv verhaal achter restaurant De Basiliek een naar is te zien. De 53-jarige een Hans Beukema een en zijn 56-jarige broer, Adolf, uit willen na door het succesvol runnen van van in een snackbar meer: een van eigen, echt restaurant. op Samen met het de 43-jarige Willem tijdens Bos kopen ze een markante uit locatie voor hun toekomstige van restaurant: de uit Sint Nicolaaskerk uit in Appingedam. Maar met een kerk door is natuurlijk niet naar per definitie geschikt als horecalocatie. het Daarbij raakt een Adolf overspannen en spelen ernstige op tv rugklachten Hans een parten. Het door meeste werk komt hierdoor op in tijdens het bordje van Willem. Kortom: een tijdens emotionele rollercoaster het voor alle naar betrokkenen. Gaat hun droom nog een werkelijkheid een worden?

Het verhaal tijdens achter de de Ermelose lunchroom 'Kaneel het en Kruimels' een van de zusjes Anne-Wil en op Nelleke is te zien. op In de uit lunchroom op tv gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere een door koffies verkopen, alleen in houden ze allebei niet echt van door het bakken en Anne-Wil op tv heeft nog nooit van een kop koffie gezet of met gedronken. Ondanks een het gebrek aan op ervaring, de linkerhanden, de op financiële worsteling en de tijdens sceptische van partners, zijn de meiden met vastberaden naar om hun droom op te verwezenlijken!

De 31-jarige een Suzanne is gek uit van Rotterdam, trams van en lekker eten. Deze uit passies wil ze de van gaan combineren in haar een restauranttram. Tijdens een rit van het op tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs een tijdens de highlights van Rotterdam en geniet met je ondertussen op tv van uit een driegangenmenu. Dat klinkt tijdens heel bijzonder, uit maar Suzanne ontdekt in al snel dat ze minimaal van 200.000 euro door nodig heeft door om haar droom te realiseren. de En van aangezien ze zelf geen in horecaervaring heeft, moet ze ook op tv op het zoek naar met een partner die het culinaire arrangement een kan uit verzorgen.

september 2019
07-05-2019 14:59

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

30-04-2019 15:07

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

23-04-2019 15:01

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

16-04-2019 14:59

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

09-04-2019 15:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

02-09-2018 11:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-08-2018 10:56

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

19-08-2018 10:56

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Dit blijkt een groot succes te zijn, wat voor hen reden is om een restaurant met Israëlische gerechten te starte...

12-08-2018 10:59

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorme bouwval. Omdat het ook nog eens een monumentaal...

05-08-2018 10:58

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

29-07-2018 10:52

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

22-07-2018 10:56

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

15-07-2018 10:54

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

08-07-2018 10:54

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-04-2018 15:00

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opdienen Of Afserveren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opdienen Of Afserveren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opdienen Of Afserveren bij Opdienen Of Afserveren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opdienen Of Afserveren. Heb je een uitzending van Opdienen Of Afserveren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opdienen Of Afserveren gemist

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Uitzending gemist van Opdienen Of Afserveren? Hier kun je alle uitzendingen van Opdienen Of Afserveren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord