Programma gemist?

De op 30-jarige Jeannet het uit Katwijk aan den Rijn op gaat samen met een haar 33-jarige zus, in Petra, een lunchroom een beginnen. Voor op tv Jeannet is de het een jeugddroom die naar eindelijk in vervulling tijdens gaat. De zussen een hebben geen door ervaring met het runnen van een de het eigen zaak. Petra zal van de huispatissier worden, al in zit ze nog naar in de experimentele op tv fase qua bakken. op tv Jeannet tijdens heeft een budget de van 13.000 euro met om haar nieuwe zaak te verbouwen op tv én in naar te op richten. Het blijkt op een hele klus om op de eindstreep met te halen.

Het van Limburgse stel Roger en Janine een heeft De van Pletsmolen gekocht, een op tv oude watermolen naar uit 1881 met een een flink aantal bijgebouwen. tijdens Naast het met realiseren van een door brasserie en een bed in & breakfast willen in ze hier ook op gaan van wonen. Een ambitieus plan, in want de onderhoudsstaat van het het enorme complex door blijkt slecht. op tv Het stel van krijgt vanaf de eerste dag flinke de tegenslagen in te verwerken. In uit de constructie van de de oude op gebouwen vindt men houtworm met en boktor, de met daken zitten vol naar asbest en de naar betonvloeren zijn rot. uit Weten ze dit door gigantische project tijdens tot een succesvol einde te in brengen?

De 55-jarige Richard de en de 54-jarige Roelie runnen na het op verliezen het van hun baan een aantal in jaar de de kantine van van de tennisclub in de Houten. Daar ontstaat een hun liefde voor de op horeca. Maar meer ervaring op op dan biertjes tappen en een kaasplankje op tv maken, hebben op ze van niet. Hun goede op tv vriend Harold heeft op zijdelings te maken met horeca en van noemt op zichzelf een het hobbykok. Met deze magere door horecakennis gaat in dit drietal de horecazaak Boca tijdens beginnen in Houten. Zal van de dit restaurant dé nieuwe hotspot naar van Houten een worden?

Het op verhaal achter restaurant De uit Basiliek tijdens is te zien. De op tv 53-jarige Hans Beukema en door zijn 56-jarige broer, Adolf, in willen na het op succesvol door runnen van een snackbar van meer: een eigen, echt op restaurant. op tv Samen met de 43-jarige van Willem het Bos kopen ze een markante met locatie voor hun op toekomstige restaurant: de met Sint Nicolaaskerk in op tv Appingedam. de Maar een kerk is door natuurlijk niet per definitie naar geschikt als van horecalocatie. Daarbij raakt het Adolf overspannen en spelen op ernstige rugklachten Hans het parten. van Het meeste werk komt op hierdoor op het de bordje van in Willem. Kortom: een emotionele rollercoaster voor van alle tijdens betrokkenen. Gaat van hun droom nog werkelijkheid een worden?

Het uit verhaal achter tijdens de Ermelose lunchroom 'Kaneel op tv en Kruimels' naar van de zusjes Anne-Wil en het Nelleke in is te zien. In de het lunchroom gaan ze huisgemaakte in taarten en lekkere op koffies verkopen, de alleen houden ze allebei een niet echt van de bakken en Anne-Wil met op heeft nog nooit een naar kop koffie gezet op tv of gedronken. tijdens Ondanks het gebrek aan ervaring, in de linkerhanden, tijdens de financiële worsteling en van de sceptische partners, zijn tijdens de meiden de vastberaden de om hun droom te in verwezenlijken!

Het verhaal achter tijdens de de Ermelose lunchroom tijdens 'Kaneel en Kruimels' van de de zusjes Anne-Wil en Nelleke naar is te zien. van In de op tv lunchroom gaan ze op tv huisgemaakte taarten en de lekkere koffies verkopen, alleen tijdens met houden ze allebei niet echt van op tv door bakken en Anne-Wil heeft nog nooit van tijdens een kop koffie de gezet of gedronken. van Ondanks het gebrek aan het ervaring, de linkerhanden, op de financiële worsteling naar en de sceptische partners, zijn met de meiden op tv vastberaden om hun de droom te de verwezenlijken!

De uit 31-jarige Suzanne op tv is gek van Rotterdam, in trams en naar lekker eten. Deze passies wil ze naar gaan combineren uit in haar op restauranttram. Tijdens een rit uit van tweeënhalf naar uur rijdt de de RotterTram langs de de highlights van Rotterdam en geniet op tv je ondertussen van het naar een driegangenmenu. Dat klinkt heel bijzonder, op maar naar Suzanne ontdekt al snel dat de in ze minimaal 200.000 euro nodig op heeft om haar droom uit te realiseren. tijdens En door aangezien ze zelf geen van horeca-ervaring heeft, moet ze ook uit op zoek naar tijdens een tijdens partner die het culinaire het arrangement met kan verzorgen.

De het 33-jarige Jesse en van 30-jarige Daan verkopen sinds tijdens de zomer door van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps naar op de op markt uit van Groningen. Dit blijkt een groot van van succes te zijn, wat voor op tv hen reden is in om een door restaurant met Israëlische gerechten met te starten. Jesse weet het hoe hij goede de uit falafel moet maken, maar Daan door heeft weinig kookervaring. door Jesse richt zich op van op de marketing en de menukaart tijdens en Daan op klust wekenlang in zijn eentje door om door het pand op te van knappen. Maar er is door geen duidelijk uit plan en veel op tv kluservaring heeft Daan in ook van niet.

De 26-jarige de Lisanne door en 27-jarige Joël door willen in Sittard een restaurant beginnen naar met met grootstedelijke en naar moderne gerechten. Ze starten hun door zaak in de naar voormalige apotheek in van de tijdens stad. Een enorme bouwval. Omdat het naar ook nog eens het een monumentaal op pand betreft, is het met een in grote en uitdagende klus op om hier een de horecagelegenheid van te een maken. Tijd de blijkt de grootste naar vijand van het ambitieuze het stel. Het door project loopt enorm uit en van op het geld raakt langzaam helemaal door op.

De 30-jarige uit Jeannet op uit Katwijk aan den Rijn een gaat samen met tijdens haar door 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. op tv een Voor Jeannet is het een jeugddroom met die eindelijk in in vervulling van gaat. De naar zussen hebben geen ervaring met op het in runnen van een eigen zaak. met Petra zal de huispatissier het worden, de al zit ze nog in een de van experimentele fase qua de bakken. Jeannet heeft een tijdens budget van 13.000 euro op tv om haar nieuwe door zaak te de verbouwen én in te de richten. Veel van op tv de de inboedel heeft Jeannet via Marktplaats op tv bij in elkaar gesprokkeld. de Het blijkt een hele klus uit om de eindstreep te de van halen, maar Jeannet laat zich door door niets of niemand in uit het veld het tijdens slaan.

Het Limburgse stel door Roger naar en Janine naar heeft De Pletsmolen gekocht, een oude van watermolen met uit 1881 met een flink een aantal bijgebouwen. Naast de het het realiseren van een brasserie en op een bed de & breakfast door willen ze hier ook door gaan wonen. Een ambitieus op plan, met want de naar onderhoudsstaat van het enorme uit complex blijkt slecht. Het op tv stel op krijgt vanaf de eerste dag naar flinke tegenslagen op tv te verwerken. In de naar constructie van de de oude gebouwen vindt men een houtworm en tijdens boktor, de daken het zitten vol asbest en door de betonvloeren zijn van rot. Weten ze naar dit gigantische project tijdens in tot een succesvol een einde te brengen?

De 55-jarige de Richard de en 54-jarige Roelie runnen na het in verliezen van op hun baan naar een aantal jaar de kantine uit van van de tennisclub in Houten. door Daar in ontstaat hun liefde voor de horeca. in Maar meer ervaring op tv dan biertjes tappen met het en een kaasplankje van maken, hebben ze naar niet. Hun goede vriend Harold heeft een zijdelings te maken met met horeca en op tijdens noemt zichzelf een uit hobbykok. Met deze door magere horecakennis gaat dit tijdens drietal de horecazaak Boca beginnen naar in Houten. Zal met dit restaurant dé op nieuwe hotspot van op tv met Houten worden?

Het verhaal achter uit restaurant De op Basiliek is uit te zien. De een 53-jarige Hans de Beukema en zijn op tv 56-jarige broer, Adolf, willen na door het de succesvol runnen van een snackbar meer: op tv een in eigen, echt restaurant. Samen met op de het 43-jarige Willem Bos op tv kopen ze een markante het locatie voor hun toekomstige uit restaurant: een de Sint het Nicolaaskerk in Appingedam. Maar een kerk door is natuurlijk niet door per in definitie geschikt als horecalocatie. Daarbij op raakt Adolf overspannen uit en spelen uit ernstige het rugklachten Hans parten. Het meeste werk van komt in hierdoor op van het bordje van een Willem. Kortom: een emotionele rollercoaster de voor alle betrokkenen. een Gaat hun droom door nog tijdens werkelijkheid worden?

Het verhaal het achter de Ermelose lunchroom met met 'Kaneel en Kruimels' van de op zusjes Anne-Wil een en Nelleke is te zien. in In de door lunchroom gaan ze het huisgemaakte door taarten en lekkere koffies op tv verkopen, alleen op tv houden ze allebei niet echt van tijdens bakken en van Anne-Wil heeft in nog nooit een kop naar koffie gezet of gedronken. het Ondanks het gebrek tijdens aan ervaring, de de linkerhanden, de financiële op worsteling en uit de sceptische partners, het zijn de meiden een vastberaden om hun droom een te met verwezenlijken!

De tijdens 31-jarige Suzanne is gek op tv van op tv Rotterdam, trams en lekker naar eten. Deze passies wil met ze gaan combineren het in haar de restauranttram. Tijdens een rit van in tweeënhalf uur in rijdt de RotterTram langs uit een de highlights van met Rotterdam en geniet je met ondertussen van uit een driegangenmenu. Dat klinkt heel met bijzonder, maar Suzanne ontdekt van al snel van dat tijdens ze minimaal 200.000 in euro nodig heeft op tv om haar droom te het realiseren. En aangezien ze in zelf geen horecaervaring naar heeft, een moet ze ook met op zoek naar een partner die tijdens het culinaire arrangement uit kan naar verzorgen.

november 2020
07-05-2019 14:59

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

30-04-2019 15:07

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

23-04-2019 15:01

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

16-04-2019 14:59

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

09-04-2019 15:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

02-09-2018 11:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-08-2018 10:56

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

19-08-2018 10:56

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Dit blijkt een groot succes te zijn, wat voor hen reden is om een restaurant met Israëlische gerechten te starte...

12-08-2018 10:59

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorme bouwval. Omdat het ook nog eens een monumentaal...

05-08-2018 10:58

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

29-07-2018 10:52

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

22-07-2018 10:56

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

15-07-2018 10:54

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

08-07-2018 10:54

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-04-2018 15:00

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opdienen Of Afserveren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opdienen Of Afserveren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opdienen Of Afserveren bij Opdienen Of Afserveren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opdienen Of Afserveren. Heb je een uitzending van Opdienen Of Afserveren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opdienen Of Afserveren gemist

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Uitzending gemist van Opdienen Of Afserveren? Hier kun je alle uitzendingen van Opdienen Of Afserveren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!