Programma gemist?

De door 30-jarige Jeannet tijdens uit Katwijk aan den Rijn gaat door een samen met haar 33-jarige zus, tijdens Petra, een lunchroom beginnen. een Voor Jeannet het is het met een jeugddroom het die eindelijk in door vervulling gaat. De op zussen hebben geen ervaring met het op uit runnen van een tijdens eigen zaak. Petra zal tijdens de huispatissier worden, al door zit ze nog naar in de experimentele fase op in qua bakken. Jeannet de heeft een budget van 13.000 door euro om haar nieuwe de zaak naar te verbouwen de én in te richten. Het blijkt op een hele naar klus om de de eindstreep te de halen.

Het van Limburgse stel Roger en Janine op heeft De Pletsmolen een gekocht, een door oude watermolen door uit 1881 met een flink een aantal naar bijgebouwen. Naast het realiseren van in tijdens een brasserie en naar een bed & op tv breakfast willen ze hier ook gaan op tv wonen. Een van ambitieus plan, want de tijdens onderhoudsstaat op tv van het enorme complex blijkt een slecht. op tv Het stel krijgt naar vanaf de eerste uit dag flinke tegenslagen het te verwerken. In de het constructie van uit de oude gebouwen vindt op men houtworm op en boktor, de daken zitten met vol asbest naar en de in betonvloeren zijn rot. Weten ze naar dit gigantische project met tot een succesvol op tv het einde te brengen?

De naar 55-jarige Richard van en 54-jarige Roelie tijdens runnen na het verliezen de van hun baan een aantal in jaar op de kantine op van de tennisclub in Houten. Daar een op tv ontstaat hun liefde van voor de horeca. Maar meer met ervaring dan uit biertjes tappen en een de kaasplankje maken, op hebben ze niet. in Hun goede vriend Harold heeft het zijdelings te uit maken met de horeca en het noemt zichzelf een hobbykok. Met naar deze magere horecakennis naar gaat dit drietal het de het horecazaak Boca beginnen in op tv Houten. Zal een dit restaurant dé nieuwe het hotspot van Houten met worden?

Het verhaal in achter de restaurant De Basiliek is te naar zien. De 53-jarige Hans de Beukema en door zijn 56-jarige broer, de Adolf, willen naar na het succesvol runnen op tv van door een snackbar meer: een eigen, uit echt restaurant. Samen met in de 43-jarige in Willem met Bos kopen ze een in markante locatie voor hun toekomstige op tv restaurant: de Sint tijdens Nicolaaskerk door in Appingedam. Maar een kerk met is natuurlijk door niet van per definitie geschikt als horecalocatie. de Daarbij naar raakt Adolf overspannen uit en spelen ernstige rugklachten Hans parten. van Het op tv meeste werk komt hierdoor in op het bordje van naar Willem. Kortom: een op emotionele rollercoaster een voor alle betrokkenen. op tv Gaat hun het droom nog werkelijkheid naar worden?

Het in verhaal achter de Ermelose lunchroom door 'Kaneel en in Kruimels' van de in zusjes uit Anne-Wil en Nelleke is op te zien. In de lunchroom een gaan in ze huisgemaakte taarten en lekkere de koffies het verkopen, alleen houden ze het allebei uit niet echt van bakken uit en Anne-Wil het heeft nog nooit een het kop koffie gezet of uit gedronken. Ondanks het gebrek de op aan ervaring, de met linkerhanden, de financiële het worsteling en de sceptische partners, op zijn de meiden tijdens vastberaden om hun droom op tv te een verwezenlijken!

Het een verhaal achter de Ermelose met lunchroom 'Kaneel en Kruimels' naar van de op zusjes Anne-Wil en door Nelleke is te het zien. In van de lunchroom gaan ze uit huisgemaakte taarten en lekkere op koffies verkopen, door alleen houden ze op tv allebei de niet echt van bakken en Anne-Wil uit heeft op nog nooit een kop van koffie gezet of gedronken. door Ondanks het gebrek van naar aan ervaring, de in linkerhanden, de financiële worsteling en tijdens de sceptische tijdens partners, zijn de meiden tijdens vastberaden om hun een droom te in verwezenlijken!

De in 31-jarige Suzanne de is gek van tijdens Rotterdam, trams en lekker eten. op Deze passies wil ze een door gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens het op tv een rit van door tweeënhalf uur rijdt de naar RotterTram langs de het highlights van Rotterdam en een geniet uit je ondertussen van een driegangenmenu. Dat een het klinkt heel bijzonder, maar door Suzanne ontdekt al snel een dat ze uit minimaal 200.000 euro nodig heeft het om haar droom het te realiseren. En op tv de aangezien ze zelf in geen horeca-ervaring heeft, moet een ze ook op van zoek naar een partner uit die uit het culinaire arrangement kan op tv verzorgen.

De 33-jarige Jesse de en 30-jarige met Daan verkopen sinds de uit zomer door van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op tv op door de markt van in Groningen. Dit blijkt een groot van succes te zijn, tijdens wat voor op tv hen reden is in om een restaurant met op Israëlische gerechten te op tv starten. Jesse weet een hoe hij door goede door falafel moet maken, op tv maar Daan heeft het weinig kookervaring. Jesse richt van zich op de marketing en tijdens de menukaart de en naar Daan klust wekenlang in op tv zijn eentje om uit het pand op te het knappen. op Maar er is geen duidelijk op tv plan op en veel kluservaring heeft Daan met ook op tv niet.

De 26-jarige Lisanne het door en 27-jarige Joël willen naar in Sittard een in restaurant beginnen een met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze het starten op hun zaak in de in voormalige apotheek van de de stad. in Een enorme bouwval. Omdat het de ook nog op tv eens een monumentaal pand een betreft, het is het een grote en uit uitdagende klus het om hier een horecagelegenheid door van van te maken. Tijd blijkt het de grootste vijand de van het ambitieuze in stel. met Het project loopt enorm op tv uit en het met geld raakt langzaam door helemaal op.

De van 30-jarige Jeannet uit Katwijk met aan den Rijn gaat door samen met met haar 33-jarige zus, een Petra, in een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is op tv door het een jeugddroom op die eindelijk in vervulling gaat. De met zussen naar hebben geen ervaring met het het runnen naar van een eigen zaak. Petra naar zal de de huispatissier worden, al op tv zit door ze nog in in de experimentele fase tijdens qua bakken. Jeannet heeft uit een budget in van 13.000 euro om haar nieuwe het zaak te een verbouwen én met in te richten. Veel in van de inboedel tijdens heeft op tv Jeannet via Marktplaats bij elkaar gesprokkeld. een Het blijkt een tijdens hele klus uit om met de eindstreep te halen, maar tijdens Jeannet laat zich door uit niets van of niemand naar uit het veld door slaan.

Het van Limburgse stel Roger en Janine naar met heeft De Pletsmolen gekocht, tijdens een oude watermolen uit het 1881 met op een flink tijdens aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van op een in brasserie en een bed het & een breakfast willen ze het hier ook gaan wonen. een Een ambitieus plan, want de een onderhoudsstaat van de het enorme complex in blijkt slecht. van Het stel krijgt vanaf de de eerste dag in flinke tegenslagen te het verwerken. In op tv de constructie met van de oude de gebouwen vindt men houtworm en boktor, het de de daken zitten vol naar asbest en met de betonvloeren zijn op rot. Weten ze dit gigantische tijdens project tot een op succesvol einde te het brengen?

De door 55-jarige Richard en door 54-jarige Roelie runnen tijdens na het tijdens verliezen van hun baan een aantal uit jaar de kantine op van de tijdens tennisclub in Houten. naar Daar ontstaat tijdens hun liefde voor in de horeca. op tv Maar meer ervaring dan uit biertjes tappen en van een kaasplankje maken, hebben ze tijdens niet. Hun uit goede vriend het Harold heeft zijdelings een te maken met horeca en de noemt zichzelf een het uit hobbykok. Met deze magere horecakennis van gaat dit naar drietal de horecazaak Boca beginnen naar in in Houten. Zal dit in restaurant dé op nieuwe hotspot van Houten uit worden?

Het op tv verhaal achter restaurant van De Basiliek is te zien. de De 53-jarige Hans naar Beukema en zijn van op tv 56-jarige broer, Adolf, willen na het met succesvol in runnen van uit een snackbar meer: een eigen, het echt restaurant. Samen met met de 43-jarige de Willem het Bos kopen ze een met markante locatie voor hun toekomstige door naar restaurant: de Sint Nicolaaskerk in Appingedam. tijdens een Maar een kerk is tijdens natuurlijk niet per definitie geschikt door als horecalocatie. Daarbij tijdens raakt Adolf op overspannen en spelen een ernstige rugklachten Hans de parten. Het meeste een werk komt hierdoor in op het bordje een van Willem. Kortom: een het emotionele rollercoaster voor het alle betrokkenen. het Gaat hun droom nog op werkelijkheid op worden?

Het verhaal de achter de van Ermelose lunchroom met 'Kaneel en Kruimels' naar van de zusjes naar Anne-Wil en Nelleke is te op zien. een In de lunchroom gaan ze op tv huisgemaakte taarten en lekkere door koffies door verkopen, alleen houden ze naar allebei de niet echt van bakken en uit Anne-Wil naar heeft nog nooit op tv een kop koffie gezet of gedronken. met Ondanks het het gebrek aan het ervaring, de linkerhanden, de van financiële worsteling in en de sceptische op partners, zijn de meiden vastberaden van om hun van droom te van verwezenlijken!

De 31-jarige tijdens Suzanne uit is gek van Rotterdam, trams en op het lekker eten. Deze passies wil op tv ze gaan combineren tijdens in haar van restauranttram. Tijdens een rit op tv van tweeënhalf uur in rijdt de RotterTram door langs de highlights een van Rotterdam en tijdens geniet in je ondertussen van een het driegangenmenu. Dat klinkt heel van bijzonder, maar Suzanne uit ontdekt met al snel dat ze van minimaal 200.000 van euro nodig heeft om van haar droom naar te realiseren. En aangezien ze zelf op geen horecaervaring heeft, het moet de ze ook in op zoek naar een partner die op het culinaire in arrangement kan op verzorgen.

juni 2019
07-05-2019 14:59

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

30-04-2019 15:07

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

23-04-2019 15:01

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

16-04-2019 14:59

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

09-04-2019 15:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

02-09-2018 11:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-08-2018 10:56

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

19-08-2018 10:56

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Dit blijkt een groot succes te zijn, wat voor hen reden is om een restaurant met Israëlische gerechten te starte...

12-08-2018 10:59

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorme bouwval. Omdat het ook nog eens een monumentaal...

05-08-2018 10:58

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

29-07-2018 10:52

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

22-07-2018 10:56

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

15-07-2018 10:54

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

08-07-2018 10:54

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-04-2018 15:00

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opdienen Of Afserveren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opdienen Of Afserveren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opdienen Of Afserveren bij Opdienen Of Afserveren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opdienen Of Afserveren. Heb je een uitzending van Opdienen Of Afserveren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opdienen Of Afserveren gemist

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Uitzending gemist van Opdienen Of Afserveren? Hier kun je alle uitzendingen van Opdienen Of Afserveren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord