Programma gemist?

De 30-jarige naar Jeannet een uit Katwijk aan den Rijn het gaat samen met haar de 33-jarige zus, Petra, in een lunchroom beginnen. met een Voor Jeannet is het tijdens een jeugddroom die eindelijk in op tv vervulling gaat. De op op tv zussen hebben geen ervaring met het de van runnen van een eigen zaak. Petra het zal de huispatissier het worden, al tijdens zit ze nog in met de de experimentele fase qua bakken. Jeannet in heeft een budget het tijdens van 13.000 euro om haar nieuwe op zaak te verbouwen naar én in op tv te van richten. Het blijkt een hele uit klus het om de eindstreep te het halen.

Het op Limburgse stel Roger van en Janine heeft De tijdens Pletsmolen gekocht, een in oude watermolen van uit 1881 op met een flink aantal bijgebouwen. Naast van in het realiseren van een brasserie naar en een bed met & breakfast willen ze op tv in hier ook gaan wonen. Een ambitieus in door plan, want de een onderhoudsstaat van het enorme op tv complex blijkt op slecht. Het stel het krijgt vanaf de eerste dag flinke in tegenslagen te op tv verwerken. het In de constructie van de oude het gebouwen vindt uit men houtworm naar en boktor, de daken een zitten het vol asbest en de betonvloeren zijn tijdens rot. de Weten ze dit gigantische project met tot een de succesvol einde de te brengen?

De een 55-jarige Richard en 54-jarige de Roelie runnen na het in verliezen van in hun baan een naar aantal in jaar de kantine van de tennisclub door in Houten. in Daar ontstaat hun op liefde voor tijdens de horeca. Maar de meer ervaring uit dan biertjes tappen in en een kaasplankje maken, het hebben ze niet. Hun van goede vriend uit Harold heeft zijdelings in te maken met horeca en het uit noemt zichzelf een hobbykok. op Met deze magere horecakennis gaat door dit drietal de de horecazaak Boca op tv beginnen in Houten. Zal de de dit restaurant dé nieuwe hotspot met van uit Houten worden?

Het verhaal tijdens achter restaurant De de Basiliek is het te zien. De 53-jarige Hans op tv Beukema en zijn tijdens de 56-jarige broer, Adolf, willen na het het succesvol een runnen van een uit snackbar meer: een eigen, echt een restaurant. Samen met de de met 43-jarige Willem met Bos kopen ze op tv een markante locatie tijdens voor hun toekomstige restaurant: de de Sint Nicolaaskerk in tijdens Appingedam. het Maar een kerk van is natuurlijk niet op tv per definitie geschikt als horecalocatie. Daarbij op tv raakt Adolf op tv overspannen en spelen ernstige op tv door rugklachten Hans parten. Het van meeste werk het komt hierdoor op het een bordje van Willem. van Kortom: een emotionele rollercoaster tijdens voor de alle betrokkenen. Gaat naar hun droom nog werkelijkheid in worden?

Het verhaal het achter de tijdens Ermelose lunchroom 'Kaneel en in Kruimels' van de zusjes op door Anne-Wil en Nelleke is te naar zien. In de van lunchroom gaan ze het huisgemaakte op tv taarten en lekkere koffies verkopen, door alleen met houden ze allebei niet echt een van bakken en Anne-Wil op tijdens heeft nog nooit een kop koffie de gezet van of gedronken. in Ondanks het gebrek aan ervaring, de een linkerhanden, het de financiële worsteling en in de sceptische de partners, zijn de meiden de vastberaden om hun droom naar te tijdens verwezenlijken!

Het van verhaal achter de de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' de van de de zusjes Anne-Wil met en Nelleke is in te zien. In de een lunchroom gaan ze huisgemaakte op tv de taarten en lekkere koffies van verkopen, alleen houden ze van allebei niet echt uit van bakken op en Anne-Wil heeft nog nooit uit een kop op tv koffie door gezet of gedronken. Ondanks het met gebrek aan ervaring, door de linkerhanden, de naar financiële worsteling en de naar sceptische in partners, zijn de meiden naar vastberaden op tv om hun droom te een verwezenlijken!

De met 31-jarige Suzanne is gek met van Rotterdam, trams met en lekker eten. Deze het passies wil een ze gaan het combineren in haar restauranttram. op tv Tijdens een rit van tijdens een tweeënhalf uur rijdt de in RotterTram langs de highlights op tv van naar Rotterdam en geniet naar je ondertussen van een driegangenmenu. Dat een de klinkt heel bijzonder, maar Suzanne naar ontdekt al naar snel dat ze het minimaal 200.000 euro door nodig heeft een om haar droom te realiseren. En een naar aangezien ze zelf geen horeca-ervaring het heeft, moet ze op tv ook op zoek naar uit een partner die op tv het naar culinaire arrangement kan het verzorgen.

De 33-jarige door Jesse en van 30-jarige Daan door verkopen sinds de zomer het van 2017 op tv hun eigengemaakte falafelwraps op de markt door van van Groningen. Dit blijkt een de groot met succes te zijn, door wat voor hen reden is om naar een restaurant op tv met Israëlische gerechten te het starten. een Jesse weet hoe hij goede de falafel een moet maken, van maar Daan heeft weinig met kookervaring. Jesse richt zich op uit de marketing en op tv tijdens de menukaart en Daan klust wekenlang met in naar zijn eentje om het pand de op te door knappen. Maar de er is geen duidelijk plan de en veel naar kluservaring heeft op Daan ook uit niet.

De een 26-jarige Lisanne en 27-jarige naar Joël willen in Sittard het een een restaurant beginnen met grootstedelijke in en moderne gerechten. Ze op starten hun tijdens zaak in in de voormalige apotheek van de het het stad. Een enorme naar bouwval. Omdat het ook nog tijdens eens op een monumentaal pand betreft, is het naar een grote en het uitdagende klus om naar naar hier een horecagelegenheid op van te maken. Tijd blijkt op tv de door grootste vijand van het het ambitieuze stel. in Het project loopt enorm uit het en het op tv geld raakt langzaam op helemaal op.

De op 30-jarige Jeannet uit Katwijk op aan den Rijn gaat op tv door samen met haar 33-jarige zus, van Petra, een door lunchroom beginnen. Voor een Jeannet is het naar een jeugddroom die eindelijk van in vervulling het gaat. De zussen hebben geen de ervaring met van het runnen van het een eigen tijdens zaak. Petra zal de huispatissier van worden, op al zit ze op nog in van de experimentele fase qua bakken. Jeannet in heeft een tijdens budget door van 13.000 euro om haar in nieuwe zaak te de verbouwen én in te uit richten. op Veel van de inboedel naar heeft tijdens Jeannet via Marktplaats bij elkaar gesprokkeld. van Het in blijkt een op hele klus om de de eindstreep te halen, op maar Jeannet laat zich naar door door niets of niemand naar uit het veld met slaan.

Het de Limburgse stel Roger de en Janine een heeft De Pletsmolen gekocht, een met oude watermolen uit 1881 het met een flink naar aantal bijgebouwen. een Naast de het realiseren van een brasserie op tv en een op bed & op tv breakfast willen ze hier ook een gaan wonen. op Een ambitieus op plan, want de uit onderhoudsstaat van het enorme op complex blijkt slecht. Het stel met krijgt een vanaf de eerste van dag flinke met tegenslagen te verwerken. van In de constructie van de een oude gebouwen vindt tijdens men houtworm en boktor, in de daken uit zitten vol in asbest en in de betonvloeren zijn naar rot. Weten ze dit een gigantische project tot van een succesvol einde tijdens te brengen?

De door 55-jarige Richard het en 54-jarige Roelie runnen na met het verliezen van hun uit baan een aantal tijdens jaar de het kantine van de tennisclub het in naar Houten. Daar op tv ontstaat hun liefde voor de horeca. op tv tijdens Maar meer ervaring dan in biertjes tappen en een een kaasplankje maken, op hebben ze niet. Hun goede van vriend Harold heeft op tv zijdelings te maken het met horeca en uit door noemt zichzelf een de hobbykok. Met deze de magere horecakennis gaat dit op tv drietal de het horecazaak Boca beginnen in Houten. Zal in dit restaurant dé naar nieuwe hotspot van een Houten op worden?

Het uit verhaal achter restaurant De van Basiliek is te zien. op tv De op tv 53-jarige Hans Beukema en zijn van 56-jarige op broer, Adolf, willen na het van in succesvol runnen van een snackbar in meer: een eigen, echt de restaurant. met Samen met de 43-jarige op tv Willem Bos kopen het ze een in markante locatie een voor hun toekomstige restaurant: naar de Sint Nicolaaskerk in in Appingedam. Maar tijdens een kerk is natuurlijk niet het per de definitie geschikt als op horecalocatie. Daarbij raakt van Adolf overspannen en spelen op tv ernstige op rugklachten Hans parten. Het van meeste werk komt hierdoor op met het bordje van tijdens Willem. met Kortom: een emotionele tijdens rollercoaster voor alle door betrokkenen. Gaat hun de droom nog door werkelijkheid worden?

Het uit verhaal achter op de Ermelose lunchroom door 'Kaneel en Kruimels' van de een zusjes op Anne-Wil en Nelleke is een te zien. In de de lunchroom door gaan ze huisgemaakte taarten op en lekkere koffies verkopen, door alleen van houden ze allebei niet een echt van bakken een en Anne-Wil van heeft nog nooit een kop het koffie gezet de of gedronken. Ondanks het tijdens gebrek aan ervaring, op de linkerhanden, de de financiële worsteling en naar de sceptische met partners, zijn de meiden vastberaden naar in om hun droom in te verwezenlijken!

De een 31-jarige Suzanne het is gek van het Rotterdam, trams en in lekker eten. Deze passies op tv wil ze gaan combineren in tijdens haar restauranttram. Tijdens van een tijdens rit van tweeënhalf uur rijdt uit op de RotterTram langs de highlights van door op Rotterdam en geniet naar je ondertussen van een driegangenmenu. Dat van door klinkt heel bijzonder, maar Suzanne een ontdekt in al snel dat ze de minimaal 200.000 uit euro nodig heeft om haar droom door te realiseren. op En een aangezien ze zelf geen in horecaervaring heeft, tijdens moet ze ook op door zoek naar op een partner die het culinaire door arrangement kan door verzorgen.

april 2021
07-05-2019 14:59

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

30-04-2019 15:07

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

23-04-2019 15:01

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

16-04-2019 14:59

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

09-04-2019 15:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

02-09-2018 11:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-08-2018 10:56

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

19-08-2018 10:56

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Dit blijkt een groot succes te zijn, wat voor hen reden is om een restaurant met Israëlische gerechten te starte...

12-08-2018 10:59

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorme bouwval. Omdat het ook nog eens een monumentaal...

05-08-2018 10:58

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

29-07-2018 10:52

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

22-07-2018 10:56

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

15-07-2018 10:54

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

08-07-2018 10:54

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-04-2018 15:00

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opdienen Of Afserveren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opdienen Of Afserveren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opdienen Of Afserveren bij Opdienen Of Afserveren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opdienen Of Afserveren. Heb je een uitzending van Opdienen Of Afserveren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opdienen Of Afserveren gemist

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Uitzending gemist van Opdienen Of Afserveren? Hier kun je alle uitzendingen van Opdienen Of Afserveren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!