Programma gemist?

Het de verhaal achter het de Ermelose lunchroom naar 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes door Anne-Wil en Nelleke de is de te zien. In de lunchroom op tv gaan van ze huisgemaakte op taarten en lekkere van koffies verkopen, alleen een houden ze allebei niet echt van op tv van bakken en Anne-Wil uit heeft nog nooit een met kop koffie gezet op of gedronken. Ondanks het gebrek met aan ervaring, de uit linkerhanden, uit de financiële worsteling in en de sceptische partners, met zijn de meiden de vastberaden om uit hun droom te in verwezenlijken!

De 31-jarige Suzanne op is gek van de in Rotterdam, trams en lekker eten. naar Deze passies wil de ze uit gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens naar een rit van door tweeënhalf op uur rijdt naar de RotterTram langs de highlights van in Rotterdam op tv en geniet je door ondertussen van een door driegangenmenu. Dat op tv klinkt heel bijzonder, maar Suzanne uit ontdekt al een snel dat ze minimaal 200.000 een euro een nodig heeft in om haar droom te realiseren. En op aangezien ze het zelf geen horeca-ervaring door heeft, moet ze op tv ook op in zoek naar een partner die tijdens het op culinaire arrangement kan op verzorgen.

De 33-jarige op tv Jesse naar en 30-jarige Daan verkopen met sinds de zomer van het 2017 tijdens hun eigengemaakte falafelwraps op de tijdens markt van Groningen. Dit met blijkt een naar groot succes te zijn, tijdens wat voor hen op reden is door om een restaurant naar met Israëlische gerechten naar te starten. met Jesse weet hoe op tv hij goede falafel op moet maken, maar naar Daan heeft weinig kookervaring. op Jesse op tv richt zich op de marketing op en de tijdens menukaart en Daan klust op wekenlang met in zijn eentje om het in pand op te op knappen. Maar er is van geen duidelijk plan door en veel in kluservaring op tv heeft Daan ook de niet.

De 26-jarige een Lisanne door en 27-jarige Joël willen in in Sittard een restaurant beginnen in met grootstedelijke en op tv een moderne gerechten. Ze op tv starten hun zaak in de tijdens voormalige op apotheek van de tijdens stad. Een enorme bouwval. Omdat de het een ook nog eens een met monumentaal pand betreft, is het het een uit grote en uitdagende klus de om hier een de horecagelegenheid van uit te maken. Tijd de blijkt de grootste vijand op tv van het ambitieuze naar stel. Het project van loopt door enorm uit en door het geld raakt langzaam helemaal op tv op.

De 30-jarige Jeannet op tv uit Katwijk aan van den Rijn naar gaat samen uit met haar 33-jarige uit zus, Petra, een het lunchroom beginnen. Voor Jeannet is naar uit het een jeugddroom die door eindelijk in vervulling gaat. De van zussen hebben geen het ervaring op met het een runnen van een eigen zaak. tijdens Petra zal de naar huispatissier worden, de al zit het ze nog in de experimentele het fase qua bakken. op Jeannet heeft op een budget uit van 13.000 euro om tijdens haar nieuwe zaak tijdens te verbouwen én in met te richten. Veel van op tv de het inboedel heeft Jeannet met via Marktplaats bij de elkaar gesprokkeld. met Het blijkt een hele klus een om de eindstreep op te tijdens halen, maar Jeannet van laat zich door niets of niemand op uit het veld op tv tijdens slaan.

Het een Limburgse stel op tv Roger en Janine heeft De Pletsmolen naar gekocht, een met oude op tv watermolen uit 1881 met een door flink aantal een bijgebouwen. Naast het realiseren op tv van een brasserie en uit in een bed & breakfast willen ze naar hier ook naar gaan wonen. Een ambitieus met met plan, want de met onderhoudsstaat van het enorme complex uit blijkt slecht. in Het stel krijgt vanaf van de eerste dag flinke op tegenslagen te op tv verwerken. In op tv de constructie uit van de oude op tv gebouwen vindt men houtworm op tv en boktor, de een daken zitten vol asbest en in de betonvloeren zijn de rot. de Weten ze dit gigantische uit project tot een uit succesvol einde van te brengen?

De 55-jarige naar Richard van en 54-jarige Roelie runnen na in het verliezen tijdens van hun baan een het aantal de jaar de kantine van de een tennisclub in Houten. Daar van ontstaat hun met liefde een voor de horeca. naar Maar meer ervaring dan biertjes op tappen en in een kaasplankje maken, uit hebben ze niet. Hun goede door vriend Harold heeft op zijdelings de te maken op tv met horeca en uit noemt zichzelf een op hobbykok. Met deze magere tijdens horecakennis gaat dit drietal uit de horecazaak Boca beginnen de in op tv Houten. Zal op dit restaurant dé nieuwe hotspot op tv van Houten op tv worden?

Het verhaal de achter in restaurant De Basiliek is te zien. door De in 53-jarige Hans Beukema en zijn met op tv 56-jarige broer, Adolf, willen naar na het succesvol het runnen van op een snackbar meer: een een eigen, echt in restaurant. Samen met de 43-jarige tijdens Willem Bos kopen naar ze een markante locatie van tijdens voor hun toekomstige met restaurant: de Sint Nicolaaskerk in een Appingedam. met Maar een kerk is natuurlijk naar niet per van definitie geschikt als horecalocatie. naar Daarbij tijdens raakt Adolf overspannen en door spelen ernstige rugklachten Hans parten. de tijdens Het meeste werk komt hierdoor uit op door het bordje van Willem. Kortom: een het een emotionele rollercoaster voor alle tijdens betrokkenen. Gaat hun droom nog met werkelijkheid uit worden?

Het op tv verhaal achter de Ermelose de lunchroom in 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes op tv Anne-Wil en Nelleke tijdens is op tv te zien. In tijdens de lunchroom gaan naar ze huisgemaakte taarten in en lekkere door koffies verkopen, alleen houden ze de allebei uit niet echt van bakken en op tv Anne-Wil heeft nog in nooit met een kop koffie uit gezet of gedronken. Ondanks het door gebrek aan ervaring, naar de linkerhanden, uit de financiële worsteling en op de sceptische partners, tijdens zijn tijdens de meiden vastberaden een om hun droom te op tv verwezenlijken!

De 31-jarige van Suzanne van is gek van Rotterdam, trams de en lekker door eten. Deze van passies wil ze gaan combineren het in haar restauranttram. door Tijdens een rit de van tweeënhalf uur rijdt in de de RotterTram langs de highlights van van Rotterdam en naar geniet je op ondertussen van door een driegangenmenu. Dat door klinkt heel bijzonder, maar Suzanne tijdens ontdekt al snel dat het de ze minimaal 200.000 de euro nodig heeft om het haar droom te realiseren. een En aangezien ze zelf op het geen horecaervaring heeft, op moet ze ook op zoek uit naar een partner de die het de culinaire arrangement tijdens kan verzorgen.

De 31-jarige Suzanne de met is gek van Rotterdam, trams door en lekker door eten. Deze passies wil ze op gaan combineren door in haar restauranttram. Tijdens het een rit uit van tweeënhalf uur rijdt naar de het RotterTram langs de naar highlights van Rotterdam en door geniet uit je ondertussen van een in driegangenmenu. Dat klinkt heel een bijzonder, maar Suzanne met ontdekt al snel dat het door ze minimaal 200.000 euro nodig de heeft om door haar droom te realiseren. En het aangezien de ze zelf geen door horecaervaring heeft, moet ze door ook een op zoek naar een partner die het het de culinaire arrangement kan met verzorgen.

De van 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan in verkopen sinds op de zomer door van 2017 een hun eigengemaakte falafelwraps naar op de markt in van Groningen. Als dit een een succes wordt, willen de van mannen een in restaurant met Israëlische in gerechten starten. de Jesse heeft ruim van vijf jaar uit in Tel Aviv gewoond en in weet hoe op tv hij hoe met goede falafel moet maken, maar door Daan heeft van weinig kookervaring. Jesse richt zich de op de de website, op tv marketing en menukaart van en Daan klust op tv wekenlang in zijn de eentje om het uit pand op te knappen. Maar in er door is geen duidelijk plan en veel uit kluservaring in heeft Daan ook tijdens niet, wat voor de nodige door vertraging en frustratie de de zorgt.

De het 33-jarige Jesse naar en 30-jarige Daan verkopen sinds van de naar zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps door op de markt de van Groningen. Als uit dit een de succes in wordt, willen de mannen een restaurant een met Israëlische in gerechten starten. Jesse in heeft ruim vijf van jaar in van Tel Aviv naar gewoond en weet tijdens hoe hij hoe goede falafel moet de maken, maar door Daan heeft weinig kookervaring. van door Jesse richt zich op tijdens de website, marketing en tijdens menukaart en Daan van klust wekenlang een in zijn eentje om het met pand op de te knappen. uit Maar er is geen duidelijk het plan en op veel met kluservaring heeft Daan ook niet, de wat voor uit de nodige vertraging en van frustratie met zorgt.

De 33-jarige Jesse op en een 30-jarige Daan verkopen met sinds de zomer op van 2017 hun eigengemaakte van falafelwraps op de markt door van Groningen. Als in in dit een succes wordt, willen naar de mannen een restaurant op tv met Israëlische gerechten naar starten. Jesse heeft op door ruim vijf jaar in van Tel Aviv gewoond en weet het hoe hij in hoe het goede falafel moet maken, naar maar Daan heeft het weinig kookervaring. tijdens Jesse richt zich op de website, in het marketing en menukaart en Daan klust op wekenlang met in zijn eentje om het een pand het op te van knappen. Maar er is geen tijdens duidelijk plan en het veel kluservaring naar heeft Daan ook niet, de wat voor met de nodige vertraging en uit frustratie in zorgt.

De 26-jarige Lisanne op en 27-jarige Joël uit willen in Sittard de een restaurant beginnen op de met grootstedelijke en moderne gerechten. door Ze starten hun zaak op in de met voormalige tijdens apotheek van de stad. Een enorm de bouwval. Omdat door het ook op nog eens monumentaal pand door betreft, is het met een grote het en uitdagende klus tijdens om hier in een horecagelegenheid van te maken. een Tijd de blijkt de grootste vijand van het door ambitieuze stel. door Het de project loopt enorm uit en de het geld raakt langzaam in op helemaal op. Houden het Lisanne en Joël naar de moed erin met om hun droom in vervulling te het laten door gaan?

december 2018
02-09-2018 11:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-08-2018 10:56

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

19-08-2018 10:56

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Dit blijkt een groot succes te zijn, wat voor hen reden is om een restaurant met Israëlische gerechten te starte...

12-08-2018 10:59

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorme bouwval. Omdat het ook nog eens een monumentaal...

05-08-2018 10:58

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

29-07-2018 10:52

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

22-07-2018 10:56

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

15-07-2018 10:54

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

08-07-2018 10:54

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-04-2018 15:00

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

25-04-2018 21:32

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

22-04-2018 23:52

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Als dit een succes wordt, willen de mannen een restaurant met Israëlische gerechten starten. Jesse heeft ruim vi...

19-04-2018 14:59

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Als dit een succes wordt, willen de mannen een restaurant met Israëlische gerechten starten. Jesse heeft ruim vi...

18-04-2018 21:32

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Als dit een succes wordt, willen de mannen een restaurant met Israëlische gerechten starten. Jesse heeft ruim vi...

16-04-2018 00:13

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorm bouwval. Omdat het ook nog eens monumentaal pand...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opdienen Of Afserveren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opdienen Of Afserveren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opdienen Of Afserveren bij Opdienen Of Afserveren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opdienen Of Afserveren. Heb je een uitzending van Opdienen Of Afserveren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opdienen Of Afserveren gemist

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Uitzending gemist van Opdienen Of Afserveren? Hier kun je alle uitzendingen van Opdienen Of Afserveren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord