Programma gemist?

De 30-jarige Jeannet de uit Katwijk aan van den Rijn een gaat naar samen met haar 33-jarige de zus, Petra, de een lunchroom beginnen. naar Voor Jeannet is in het een jeugddroom die eindelijk in de vervulling gaat. van De de zussen hebben geen de ervaring met het runnen het van een naar eigen zaak. Petra de zal de huispatissier worden, al op tv zit ze nog in uit in de experimentele fase qua bakken. Jeannet tijdens heeft met een budget naar van 13.000 euro om haar nieuwe tijdens zaak van te verbouwen én in naar te richten. Het naar blijkt een hele op tv klus om de op eindstreep te door halen.

Het op tv Limburgse stel Roger met en Janine heeft op De Pletsmolen gekocht, een oude op tv uit watermolen uit 1881 met een het flink aantal bijgebouwen. Naast op tv het realiseren van op op een brasserie en een bed & door breakfast willen door ze hier ook het gaan wonen. Een ambitieus naar plan, want in de onderhoudsstaat uit van het enorme complex blijkt van een slecht. Het stel krijgt vanaf van de eerste op dag flinke tegenslagen te verwerken. een door In de constructie van van de oude gebouwen door vindt men houtworm en boktor, een de daken zitten in het vol asbest en de betonvloeren zijn op tv rot. Weten ze op dit op tv gigantische project tot een succesvol naar einde te naar brengen?

De 55-jarige Richard uit en 54-jarige Roelie op runnen na het door verliezen van het hun baan tijdens een aantal jaar de kantine in in van de tennisclub in Houten. Daar het uit ontstaat hun liefde voor de horeca. de op tv Maar meer ervaring dan biertjes een tappen en een kaasplankje uit maken, hebben ze de niet. naar Hun goede vriend Harold in heeft zijdelings te het maken met horeca en van een noemt zichzelf een hobbykok. Met een deze magere in horecakennis gaat uit dit drietal de horecazaak Boca in beginnen het in Houten. Zal dit restaurant dé van nieuwe uit hotspot van Houten de worden?

Het verhaal van achter restaurant De van Basiliek is een te zien. De 53-jarige Hans in Beukema en zijn naar 56-jarige het broer, Adolf, een willen na het op succesvol runnen van een op tv snackbar meer: door een eigen, echt restaurant. de Samen met de op tv 43-jarige Willem op tv Bos kopen ze met een markante locatie op voor hun toekomstige met restaurant: de Sint met Nicolaaskerk in Appingedam. op tv Maar een kerk is natuurlijk met niet per een definitie geschikt van als horecalocatie. Daarbij raakt door Adolf overspannen en het spelen ernstige rugklachten een Hans parten. Het meeste werk met uit komt hierdoor op het bordje tijdens van Willem. Kortom: in een emotionele rollercoaster voor door alle uit betrokkenen. Gaat door hun droom nog werkelijkheid door worden?

Het verhaal achter op tv de Ermelose lunchroom van 'Kaneel en Kruimels' door van van de zusjes Anne-Wil en in Nelleke een is te zien. uit In de lunchroom gaan ze een huisgemaakte taarten en het lekkere koffies op verkopen, alleen houden ze naar allebei niet van echt van bakken in en Anne-Wil heeft op nog nooit een kop koffie in gezet met of gedronken. Ondanks het het gebrek aan van ervaring, de linkerhanden, de naar financiële de worsteling en de door sceptische partners, zijn de meiden tijdens vastberaden het om hun droom op tv te verwezenlijken!

Het verhaal uit achter het de Ermelose lunchroom door 'Kaneel en Kruimels' van de uit zusjes Anne-Wil tijdens en Nelleke is door te zien. In van de lunchroom op gaan ze huisgemaakte taarten een en lekkere op tv koffies verkopen, alleen houden ze tijdens allebei met niet echt van bakken de en Anne-Wil heeft op tv nog nooit een kop naar koffie tijdens gezet of gedronken. van Ondanks het gebrek aan ervaring, naar de linkerhanden, op de financiële tijdens worsteling en de sceptische partners, zijn door een de meiden vastberaden om hun droom uit te tijdens verwezenlijken!

De op tv 31-jarige Suzanne is gek naar van Rotterdam, trams van en lekker eten. Deze het passies naar wil ze gaan combineren uit in naar haar restauranttram. Tijdens een rit van naar tweeënhalf uur rijdt op de RotterTram het langs de highlights van van Rotterdam en geniet het je ondertussen van op tv een tijdens driegangenmenu. Dat klinkt heel bijzonder, een maar Suzanne naar ontdekt al snel dat op ze minimaal 200.000 het euro nodig tijdens heeft om de haar droom met te realiseren. En aangezien ze het zelf geen horeca-ervaring tijdens heeft, tijdens moet ze ook op zoek een naar een tijdens partner die het culinaire arrangement een kan met verzorgen.

De op 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan met verkopen sinds de de de zomer van 2017 hun van eigengemaakte falafelwraps op het de markt van Groningen. Dit door blijkt een de groot succes te een zijn, wat voor hen een reden is een om een restaurant met in Israëlische gerechten uit te starten. met Jesse weet hoe door hij goede naar falafel moet maken, maar met Daan heeft weinig tijdens kookervaring. Jesse richt tijdens zich op de marketing en de de menukaart van en Daan tijdens klust wekenlang in zijn met eentje om het naar pand op te knappen. van Maar er is op geen het duidelijk plan en uit veel kluservaring heeft Daan ook in naar niet.

De 26-jarige Lisanne in en 27-jarige Joël de willen in met Sittard een restaurant beginnen een met op grootstedelijke en moderne gerechten. op tv Ze starten hun zaak van in tijdens de voormalige apotheek van de de stad. Een het enorme van bouwval. Omdat het door ook nog eens een monumentaal pand het betreft, van is het op tv een grote en op uitdagende klus om hier een horecagelegenheid van op van te maken. Tijd blijkt de in met grootste vijand van het ambitieuze naar stel. Het uit project loopt uit enorm uit en het naar geld raakt langzaam helemaal tijdens op.

De 30-jarige Jeannet het uit tijdens Katwijk aan het den Rijn gaat samen met haar een 33-jarige door zus, Petra, een lunchroom een beginnen. Voor Jeannet in is het uit een jeugddroom uit die eindelijk in vervulling tijdens gaat. De zussen tijdens hebben geen uit ervaring met het runnen van van een tijdens eigen zaak. Petra zal de huispatissier uit worden, al zit uit ze door nog in de experimentele fase met qua op bakken. Jeannet heeft op tv een budget van 13.000 euro tijdens om haar naar nieuwe zaak door te verbouwen én de in te richten. Veel van naar de de inboedel heeft Jeannet via Marktplaats het bij elkaar tijdens gesprokkeld. naar Het blijkt een tijdens hele klus om de eindstreep te in uit halen, maar Jeannet laat het zich door niets of niemand de uit het veld naar met slaan.

Het een Limburgse stel Roger en op tv Janine heeft De van Pletsmolen gekocht, een door oude watermolen uit op tv 1881 van met een flink aantal bijgebouwen. Naast het het realiseren van van een met brasserie en een bed & uit breakfast willen ze door hier ook uit gaan wonen. een Een ambitieus plan, op want de uit onderhoudsstaat van het enorme complex door blijkt slecht. de Het stel het krijgt vanaf de eerste op dag flinke tegenslagen tijdens te verwerken. het In de constructie door van de oude een gebouwen vindt men houtworm uit en boktor, tijdens de daken zitten vol asbest met en de betonvloeren zijn op tv op rot. Weten ze dit gigantische door project tot het een succesvol van einde te brengen?

De tijdens 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie door runnen na in het verliezen van de hun baan naar een aantal een jaar de kantine van de tennisclub door in Houten. Daar op tv ontstaat op tv hun liefde voor de horeca. van Maar meer ervaring met dan biertjes tappen op tv en een een kaasplankje maken, hebben ze op tv niet. Hun goede het vriend Harold van heeft met zijdelings te maken met horeca door en noemt zichzelf een een hobbykok. Met deze de magere de horecakennis gaat dit drietal de op horecazaak Boca van beginnen in Houten. op tv Zal dit restaurant naar dé nieuwe op tv hotspot van Houten uit worden?

Het een verhaal achter restaurant naar De Basiliek is te zien. op De 53-jarige Hans uit Beukema uit en zijn een 56-jarige broer, Adolf, op willen na het van succesvol runnen van een het snackbar meer: een in eigen, echt met restaurant. Samen met uit de 43-jarige Willem de Bos kopen ze van een markante locatie voor hun in toekomstige restaurant: de Sint in Nicolaaskerk in Appingedam. door op tv Maar een kerk is natuurlijk door niet per definitie geschikt op tv als horecalocatie. Daarbij naar raakt door Adolf overspannen en spelen een ernstige rugklachten Hans parten. een de Het meeste werk komt op hierdoor op naar het bordje van met Willem. Kortom: een emotionele van rollercoaster voor alle betrokkenen. Gaat van hun droom nog naar werkelijkheid door worden?

Het met verhaal achter de Ermelose lunchroom op de 'Kaneel en Kruimels' van in de zusjes Anne-Wil en naar Nelleke is op te zien. In de lunchroom de gaan ze met huisgemaakte taarten en door lekkere koffies verkopen, een alleen houden op ze allebei niet tijdens echt van door bakken en Anne-Wil het heeft nog nooit een kop koffie in gezet of een gedronken. Ondanks het met gebrek aan ervaring, de van linkerhanden, de financiële op door worsteling en de sceptische partners, zijn met de meiden de vastberaden om een hun droom te een verwezenlijken!

De met 31-jarige Suzanne is gek van van Rotterdam, in trams en lekker eten. Deze een passies wil de ze gaan combineren uit in haar restauranttram. naar Tijdens een van rit van tweeënhalf uur rijdt uit de RotterTram met langs de tijdens highlights van tijdens Rotterdam en geniet je ondertussen de van een door driegangenmenu. Dat klinkt heel bijzonder, naar maar Suzanne ontdekt met al snel het dat op ze minimaal 200.000 euro op tv nodig heeft de om haar droom te realiseren. naar En door aangezien ze zelf geen naar horecaervaring heeft, moet het ze ook op het zoek naar een door partner die het het culinaire arrangement naar kan verzorgen.

december 2019
07-05-2019 14:59

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

30-04-2019 15:07

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

23-04-2019 15:01

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

16-04-2019 14:59

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

09-04-2019 15:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

02-09-2018 11:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-08-2018 10:56

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

19-08-2018 10:56

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Dit blijkt een groot succes te zijn, wat voor hen reden is om een restaurant met Israëlische gerechten te starte...

12-08-2018 10:59

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorme bouwval. Omdat het ook nog eens een monumentaal...

05-08-2018 10:58

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

29-07-2018 10:52

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

22-07-2018 10:56

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

15-07-2018 10:54

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

08-07-2018 10:54

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-04-2018 15:00

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opdienen Of Afserveren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opdienen Of Afserveren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opdienen Of Afserveren bij Opdienen Of Afserveren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opdienen Of Afserveren. Heb je een uitzending van Opdienen Of Afserveren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opdienen Of Afserveren gemist

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Uitzending gemist van Opdienen Of Afserveren? Hier kun je alle uitzendingen van Opdienen Of Afserveren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!