Programma gemist?

Het verhaal uit achter de Ermelose lunchroom op een 'Kaneel en Kruimels' van de naar zusjes Anne-Wil het en Nelleke is met te zien. In met de lunchroom gaan ze huisgemaakte de uit taarten en lekkere koffies verkopen, alleen naar houden in ze allebei niet echt uit van bakken op en Anne-Wil heeft op nog nooit een door kop koffie gezet of van gedronken. Ondanks in het gebrek met aan ervaring, de linkerhanden, de met financiële worsteling en uit de uit sceptische partners, zijn de meiden door vastberaden om hun droom door te uit verwezenlijken!

De naar 31-jarige Suzanne is gek op van Rotterdam, trams tijdens en lekker uit eten. Deze passies wil het ze gaan combineren in in haar restauranttram. door Tijdens een uit rit van op tv tweeënhalf uur rijdt de met RotterTram langs de highlights naar van Rotterdam tijdens en geniet je naar ondertussen van met een driegangenmenu. Dat naar klinkt heel bijzonder, maar Suzanne naar ontdekt al snel dat naar ze een minimaal 200.000 euro nodig heeft met om de haar droom te realiseren. En de aangezien ze tijdens zelf geen op horeca-ervaring heeft, moet ze op ook van op zoek naar een partner die tijdens door het culinaire arrangement kan uit verzorgen.

De door 33-jarige Jesse door en 30-jarige Daan op verkopen sinds de zomer naar van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps het op de de markt door van Groningen. Dit een blijkt een groot door succes te zijn, de wat voor hen met reden is om met een restaurant met Israëlische op gerechten te starten. van Jesse weet hoe hij tijdens goede falafel moet maken, op maar de Daan heeft weinig door kookervaring. Jesse richt de zich op de door marketing en de een menukaart en het Daan klust wekenlang in de zijn eentje om het tijdens pand op te knappen. van het Maar er is geen duidelijk van plan een en veel kluservaring heeft Daan met ook op tv niet.

De 26-jarige Lisanne het en 27-jarige Joël een willen in Sittard uit een restaurant beginnen van met grootstedelijke en met moderne in gerechten. Ze starten hun zaak met uit in de voormalige apotheek een van de stad. Een enorme het uit bouwval. Omdat het ook uit nog eens een met monumentaal pand tijdens betreft, is het een een grote en uitdagende klus van om hier met een horecagelegenheid van te van maken. Tijd blijkt de naar grootste de vijand van het ambitieuze stel. met Het project op loopt tijdens enorm uit en met het geld raakt langzaam op tv helemaal op.

De 30-jarige Jeannet naar uit tijdens Katwijk aan den met Rijn gaat samen met haar op tv van 33-jarige zus, Petra, door een lunchroom beginnen. Voor Jeannet op tv is naar het een jeugddroom die van eindelijk in op tv vervulling gaat. De zussen hebben geen de ervaring met door het van runnen van een eigen het zaak. Petra zal de de huispatissier van worden, al zit ze nog in naar van de experimentele fase qua bakken. op Jeannet met heeft een budget van naar 13.000 euro om in haar nieuwe door zaak te verbouwen én op tv in te naar richten. Veel van de de inboedel heeft op Jeannet via Marktplaats bij elkaar gesprokkeld. uit Het blijkt een van hele klus met om de eindstreep in te halen, maar Jeannet in laat zich door tijdens niets of niemand van uit het veld de naar slaan.

Het op tv Limburgse stel Roger en Janine door heeft de De Pletsmolen in gekocht, een oude tijdens watermolen uit 1881 met een flink door aantal bijgebouwen. Naast het tijdens het realiseren van een brasserie en het een een bed & breakfast willen uit ze hier ook de gaan wonen. Een ambitieus in de plan, want de uit onderhoudsstaat van het naar enorme complex blijkt op slecht. Het stel krijgt door vanaf de naar eerste dag flinke tegenslagen te een verwerken. In de door constructie van van de oude in gebouwen vindt men houtworm op en boktor, uit de daken zitten naar vol asbest en de betonvloeren op tv zijn rot. Weten ze naar een dit gigantische project tot een een succesvol het einde te brengen?

De op 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie tijdens met runnen na het van verliezen van hun baan een aantal uit jaar tijdens de kantine van naar de tennisclub in Houten. Daar in ontstaat hun liefde uit voor de tijdens horeca. door Maar meer ervaring dan de biertjes tappen in en een kaasplankje maken, hebben ze de met niet. Hun goede vriend Harold de heeft van zijdelings te maken het met horeca en met noemt zichzelf een hobbykok. de Met deze magere horecakennis door gaat dit drietal de in een horecazaak Boca beginnen in Houten. Zal op tv in dit restaurant dé nieuwe het hotspot van Houten naar worden?

Het op tv verhaal achter restaurant De door Basiliek is te van zien. De van 53-jarige Hans Beukema en zijn de 56-jarige broer, door Adolf, willen na het op succesvol naar runnen van een snackbar op tv meer: een eigen, echt in restaurant. Samen uit met de met 43-jarige Willem Bos kopen op tv ze een op tv markante locatie voor hun toekomstige de restaurant: de Sint uit van Nicolaaskerk in Appingedam. naar Maar een kerk is natuurlijk op tv niet per een definitie geschikt naar als horecalocatie. Daarbij raakt Adolf op overspannen en de spelen ernstige rugklachten Hans parten. door door Het meeste werk met komt hierdoor op het bordje van door Willem. Kortom: een uit emotionele rollercoaster voor door alle betrokkenen. het Gaat de hun droom nog van werkelijkheid worden?

Het verhaal achter op tv door de Ermelose lunchroom 'Kaneel en het Kruimels' van van de zusjes Anne-Wil de en Nelleke is te zien. op tv In de lunchroom een gaan ze door huisgemaakte taarten en lekkere met koffies verkopen, alleen op tv houden ze allebei een op tv niet echt van bakken en de Anne-Wil heeft nog nooit op tv een een kop koffie het gezet of gedronken. Ondanks het gebrek met op aan ervaring, de op tv linkerhanden, de financiële worsteling op tv en de sceptische partners, zijn in een de meiden vastberaden om de hun droom te een verwezenlijken!

De 31-jarige op tv Suzanne is gek van in Rotterdam, trams uit en op lekker eten. Deze passies tijdens wil ze gaan combineren in naar een haar restauranttram. Tijdens tijdens een rit van met tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs van de de highlights van Rotterdam van en geniet je ondertussen van met een driegangenmenu. op tv Dat klinkt heel bijzonder, op maar Suzanne naar ontdekt al snel dat op tv door ze minimaal 200.000 de euro nodig heeft om uit haar droom te realiseren. een En met aangezien ze zelf geen het horecaervaring heeft, moet ze uit ook door op zoek naar een met partner die het culinaire door arrangement kan het verzorgen.

De naar 31-jarige Suzanne met is gek van Rotterdam, trams en in lekker op tv eten. Deze passies uit wil ze gaan combineren met in uit haar restauranttram. Tijdens de een rit van tweeënhalf op tv uur rijdt de de RotterTram langs in de highlights van Rotterdam en uit geniet je ondertussen uit van een driegangenmenu. een Dat een klinkt heel bijzonder, maar Suzanne ontdekt op al snel dat in ze minimaal op tv 200.000 euro nodig op tv heeft naar om haar droom te realiseren. op En aangezien ze op tv zelf geen van horecaervaring heeft, moet ze van ook op zoek naar van een partner van die het culinaire op arrangement kan uit verzorgen.

De 33-jarige Jesse op tv en 30-jarige met Daan de verkopen sinds de zomer naar van 2017 het hun eigengemaakte falafelwraps op de op tv markt van Groningen. Als tijdens dit met een succes wordt, naar willen de mannen door een restaurant met een Israëlische gerechten starten. Jesse heeft door ruim vijf jaar de de in Tel Aviv gewoond en weet op hoe door hij hoe goede falafel op moet een maken, maar Daan heeft weinig naar kookervaring. Jesse richt met zich op op tv de website, een marketing en menukaart op en Daan klust in wekenlang in zijn eentje om door het naar pand op te knappen. Maar er door is geen uit duidelijk plan met en veel kluservaring heeft naar Daan ook op niet, wat voor de op nodige vertraging en frustratie naar tijdens zorgt.

De op 33-jarige Jesse en 30-jarige uit Daan verkopen sinds de van zomer van met 2017 hun van eigengemaakte falafelwraps op door de markt van de Groningen. Als dit een een succes uit wordt, willen de mannen een restaurant door tijdens met Israëlische gerechten een starten. Jesse heeft ruim vijf jaar naar in een Tel Aviv gewoond en weet op hoe door hij hoe naar goede falafel moet maken, op maar Daan naar heeft weinig kookervaring. Jesse richt zich op tv op de website, in marketing de en menukaart en Daan klust een wekenlang in in zijn op tv eentje om het van pand op te naar knappen. Maar er is geen duidelijk het plan en een veel kluservaring heeft Daan op tv ook niet, wat het voor de nodige een vertraging uit en frustratie uit zorgt.

De 33-jarige Jesse naar en uit 30-jarige Daan in verkopen sinds de zomer van 2017 het hun eigengemaakte het falafelwraps een op de markt tijdens van Groningen. Als dit een succes naar wordt, op tv willen de mannen een uit restaurant met Israëlische een gerechten in starten. Jesse heeft ruim vijf jaar de het in Tel Aviv gewoond en weet het hoe hij het hoe goede falafel moet in maken, maar Daan door heeft het weinig kookervaring. Jesse richt in zich op naar de website, marketing en menukaart met en in Daan klust wekenlang in zijn uit eentje de om het tijdens pand op te knappen. Maar er tijdens door is geen duidelijk plan en een veel de kluservaring heeft Daan ook niet, tijdens wat op voor de nodige vertraging en met frustratie de zorgt.

De 26-jarige Lisanne uit en 27-jarige Joël naar willen in in Sittard een restaurant beginnen op met door grootstedelijke en moderne gerechten. tijdens Ze starten hun zaak met in de voormalige de apotheek met van de stad. Een tijdens enorm bouwval. Omdat het op tijdens ook nog eens van monumentaal pand betreft, is het van een tijdens grote en uitdagende klus om hier de een horecagelegenheid de van te maken. de Tijd blijkt in de grootste vijand van het uit in ambitieuze stel. Het project loopt uit enorm uit een en het geld raakt langzaam van helemaal tijdens op. Houden Lisanne en Joël de de tijdens moed erin om hun droom tijdens in vervulling te op laten een gaan?

februari 2019
02-09-2018 11:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-08-2018 10:56

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

19-08-2018 10:56

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Dit blijkt een groot succes te zijn, wat voor hen reden is om een restaurant met Israëlische gerechten te starte...

12-08-2018 10:59

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorme bouwval. Omdat het ook nog eens een monumentaal...

05-08-2018 10:58

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

29-07-2018 10:52

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

22-07-2018 10:56

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

15-07-2018 10:54

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

08-07-2018 10:54

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-04-2018 15:00

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

25-04-2018 21:32

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

22-04-2018 23:52

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Als dit een succes wordt, willen de mannen een restaurant met Israëlische gerechten starten. Jesse heeft ruim vi...

19-04-2018 14:59

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Als dit een succes wordt, willen de mannen een restaurant met Israëlische gerechten starten. Jesse heeft ruim vi...

18-04-2018 21:32

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Als dit een succes wordt, willen de mannen een restaurant met Israëlische gerechten starten. Jesse heeft ruim vi...

16-04-2018 00:13

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorm bouwval. Omdat het ook nog eens monumentaal pand...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opdienen Of Afserveren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opdienen Of Afserveren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opdienen Of Afserveren bij Opdienen Of Afserveren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opdienen Of Afserveren. Heb je een uitzending van Opdienen Of Afserveren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opdienen Of Afserveren gemist

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Uitzending gemist van Opdienen Of Afserveren? Hier kun je alle uitzendingen van Opdienen Of Afserveren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 11:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord