Programma gemist?

De op tv 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan naar den op Rijn gaat samen met met haar 33-jarige zus, in Petra, een op tv lunchroom beginnen. Voor Jeannet naar is het een een jeugddroom die eindelijk in in vervulling gaat. de De zussen hebben geen een ervaring met het tijdens runnen van tijdens een eigen zaak. het Petra zal naar de huispatissier worden, al zit naar een ze nog in de experimentele fase tijdens naar qua bakken. Jeannet in heeft een budget van 13.000 euro naar om haar nieuwe met zaak te een verbouwen én in te tijdens richten. Het het blijkt een een hele klus om de eindstreep van van te halen.

Het uit Limburgse stel Roger uit en Janine naar heeft De Pletsmolen gekocht, een naar oude watermolen uit 1881 met met een flink naar van aantal bijgebouwen. Naast het door realiseren van een door brasserie en tijdens een bed & breakfast willen ze de hier een ook gaan naar wonen. Een ambitieus plan, want naar de onderhoudsstaat tijdens van het enorme complex blijkt de slecht. Het op stel krijgt vanaf de het eerste dag flinke naar op tv tegenslagen te verwerken. In de constructie op van van de oude gebouwen vindt men naar een houtworm en boktor, de in daken zitten vol naar asbest en de betonvloeren zijn door rot. Weten ze op uit dit gigantische project tot een succesvol door door einde te brengen?

De door 55-jarige Richard en 54-jarige van Roelie runnen op tv na het verliezen tijdens van hun baan een op aantal jaar de door kantine van de naar tennisclub in Houten. Daar een ontstaat hun liefde uit voor de tijdens horeca. een Maar meer ervaring uit dan biertjes tappen de en een kaasplankje op tv maken, hebben ze niet. Hun het goede vriend Harold heeft op tv zijdelings te de maken tijdens met horeca en noemt naar zichzelf een hobbykok. een Met deze de magere horecakennis gaat dit door drietal de horecazaak Boca beginnen naar in Houten. van Zal dit restaurant met dé nieuwe het hotspot van Houten met worden?

Het verhaal achter met restaurant naar De Basiliek is te met zien. naar De 53-jarige Hans op Beukema en zijn 56-jarige op broer, Adolf, willen na het het succesvol runnen van uit een snackbar meer: op tv de een eigen, echt restaurant. Samen met in een de 43-jarige Willem Bos kopen uit ze een markante met locatie voor hun toekomstige de restaurant: de Sint tijdens Nicolaaskerk in met Appingedam. Maar een kerk op is natuurlijk niet met de per definitie geschikt als horecalocatie. Daarbij op tv raakt Adolf overspannen op tv en in spelen ernstige rugklachten Hans met parten. Het meeste werk van komt de hierdoor op het door bordje van Willem. een Kortom: een emotionele rollercoaster de voor in alle betrokkenen. Gaat hun droom tijdens nog werkelijkheid tijdens worden?

Het van verhaal achter de Ermelose lunchroom van 'Kaneel en in Kruimels' een van de zusjes Anne-Wil en de Nelleke is te van zien. In door de lunchroom gaan ze huisgemaakte een uit taarten en lekkere koffies verkopen, op alleen houden door ze allebei niet echt van tijdens bakken en van Anne-Wil heeft nog op nooit een kop een koffie gezet of op tv gedronken. Ondanks op het gebrek aan tijdens ervaring, de linkerhanden, de financiële naar worsteling en naar de naar sceptische partners, zijn uit de meiden vastberaden de om hun droom te door verwezenlijken!

Het verhaal een achter de Ermelose een lunchroom 'Kaneel en in Kruimels' van naar de zusjes Anne-Wil en een Nelleke is een te zien. In de lunchroom van gaan ze door huisgemaakte met taarten en lekkere met koffies verkopen, alleen van houden ze allebei niet echt uit van bakken in en Anne-Wil heeft nog tijdens nooit een uit kop koffie in gezet of gedronken. Ondanks het van gebrek een aan ervaring, de linkerhanden, de van financiële worsteling naar en de met sceptische partners, zijn de een meiden vastberaden om naar hun droom het te verwezenlijken!

De op tv 31-jarige Suzanne is op tv gek van Rotterdam, trams en van lekker eten. tijdens Deze passies wil met ze de gaan combineren in door haar restauranttram. Tijdens op tv een rit van tweeënhalf de uur rijdt door de RotterTram langs de highlights van tijdens Rotterdam en het geniet naar je ondertussen van een driegangenmenu. met Dat klinkt uit heel bijzonder, de maar Suzanne ontdekt al snel dat uit ze minimaal op tv 200.000 euro nodig op tv heeft om op tv haar droom te realiseren. het En op aangezien ze zelf met geen horeca-ervaring heeft, moet ze van ook op zoek tijdens naar een partner die op het culinaire tijdens arrangement kan op tv verzorgen.

De naar 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan van naar verkopen sinds de zomer van 2017 door hun eigengemaakte falafelwraps tijdens op in de markt van met Groningen. Dit blijkt tijdens een groot succes te op tv zijn, wat voor hen in reden in is om een restaurant door met Israëlische gerechten te op starten. Jesse weet een hoe hij goede van falafel met moet maken, tijdens maar Daan heeft weinig kookervaring. Jesse een tijdens richt zich op de naar marketing en de menukaart op tv en Daan klust wekenlang het in zijn eentje tijdens de om het pand op te knappen. op tv naar Maar er is naar geen duidelijk plan en veel een kluservaring heeft Daan ook uit op tv niet.

De van 26-jarige Lisanne en het 27-jarige Joël willen van in Sittard een restaurant de beginnen met grootstedelijke en van moderne gerechten. in Ze starten door hun zaak in de uit voormalige apotheek een van de naar stad. Een enorme bouwval. Omdat het uit ook nog op tv eens een monumentaal een pand betreft, is in het op tv een grote en uitdagende naar klus om hier door een horecagelegenheid van te uit maken. op Tijd blijkt de de grootste vijand van het ambitieuze van stel. Het project in loopt enorm uit een en het een geld raakt langzaam helemaal tijdens op.

De een 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan het den in Rijn gaat samen met op tv haar het 33-jarige zus, Petra, een lunchroom met beginnen. Voor Jeannet is op tv het het een jeugddroom die eindelijk in op tv vervulling gaat. door De zussen tijdens hebben geen ervaring met het een runnen van een van tijdens eigen zaak. Petra de zal de huispatissier worden, al zit het van ze nog in de met experimentele fase qua naar bakken. Jeannet heeft een op tv budget van van 13.000 euro om op haar nieuwe zaak het te verbouwen naar én in te richten. Veel van naar de naar inboedel heeft van Jeannet via Marktplaats op bij elkaar gesprokkeld. Het blijkt een een hele uit klus om de eindstreep te het halen, met maar Jeannet laat zich door de niets of niemand het tijdens uit het veld op slaan.

Het Limburgse door stel Roger en uit Janine heeft naar De Pletsmolen gekocht, uit een oude watermolen van uit 1881 met een flink het op aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van van een brasserie en naar een bed & de breakfast willen ze in hier ook gaan van door wonen. Een ambitieus plan, want de op op onderhoudsstaat van het in enorme complex blijkt slecht. Het stel door krijgt van vanaf de eerste in dag flinke tegenslagen een te verwerken. de In de constructie van de tijdens oude gebouwen vindt men met houtworm en boktor, tijdens de in daken zitten vol door asbest en in de betonvloeren zijn rot. Weten van ze een dit gigantische project door tot een succesvol uit einde te brengen?

De op tv 55-jarige Richard en in 54-jarige Roelie runnen van na het verliezen van hun naar tijdens baan een aantal jaar de de kantine van de naar tennisclub in met Houten. Daar ontstaat hun liefde door voor door de horeca. Maar meer het ervaring dan biertjes van tappen en de een kaasplankje de maken, hebben ze niet. een Hun goede vriend Harold op heeft zijdelings te maken door met horeca met en noemt zichzelf op een hobbykok. Met tijdens deze magere tijdens horecakennis gaat dit van drietal de horecazaak Boca de beginnen in Houten. het Zal dit op tv restaurant dé nieuwe hotspot met van op tv Houten worden?

Het verhaal achter door restaurant De van Basiliek van is te zien. De 53-jarige een Hans Beukema en naar zijn 56-jarige op tv broer, Adolf, willen het na het een succesvol runnen van een snackbar meer: van een eigen, echt van door restaurant. Samen met de 43-jarige naar Willem op Bos kopen ze een tijdens markante locatie voor van hun toekomstige restaurant: de Sint naar met Nicolaaskerk in Appingedam. van Maar een kerk is natuurlijk de niet per op definitie geschikt als horecalocatie. naar Daarbij raakt uit Adolf overspannen en spelen ernstige de rugklachten de Hans parten. Het meeste uit werk komt hierdoor op van het het bordje van Willem. Kortom: een tijdens emotionele rollercoaster voor uit alle betrokkenen. van Gaat hun droom in nog door werkelijkheid worden?

Het verhaal achter naar van de Ermelose lunchroom 'Kaneel op en Kruimels' van de op tv zusjes Anne-Wil door en Nelleke is naar te zien. tijdens In de lunchroom gaan in ze huisgemaakte tijdens taarten en lekkere koffies verkopen, in alleen met houden ze allebei niet het echt van door bakken en Anne-Wil met heeft nog nooit een kop koffie een met gezet of gedronken. Ondanks het gebrek van aan ervaring, de op linkerhanden, met de financiële worsteling met en de sceptische partners, zijn het de het meiden vastberaden om hun droom op tv te door verwezenlijken!

De met 31-jarige Suzanne is een gek van Rotterdam, trams uit en lekker eten. Deze van passies wil met ze van gaan combineren in van haar restauranttram. Tijdens een rit van van tweeënhalf een uur rijdt de RotterTram langs met de highlights op tv van Rotterdam met en geniet je ondertussen van uit een driegangenmenu. van Dat klinkt heel de bijzonder, maar Suzanne ontdekt het al snel dat op uit ze minimaal 200.000 op euro nodig heeft om haar droom op tv te realiseren. En op aangezien de ze zelf geen horecaervaring door heeft, tijdens moet ze ook op een zoek naar een partner uit die het culinaire op arrangement kan de verzorgen.

augustus 2020
07-05-2019 14:59

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

30-04-2019 15:07

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

23-04-2019 15:01

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

16-04-2019 14:59

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

09-04-2019 15:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

02-09-2018 11:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-08-2018 10:56

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

19-08-2018 10:56

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Dit blijkt een groot succes te zijn, wat voor hen reden is om een restaurant met Israëlische gerechten te starte...

12-08-2018 10:59

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorme bouwval. Omdat het ook nog eens een monumentaal...

05-08-2018 10:58

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

29-07-2018 10:52

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

22-07-2018 10:56

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

15-07-2018 10:54

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

08-07-2018 10:54

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-04-2018 15:00

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opdienen Of Afserveren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opdienen Of Afserveren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opdienen Of Afserveren bij Opdienen Of Afserveren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opdienen Of Afserveren. Heb je een uitzending van Opdienen Of Afserveren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opdienen Of Afserveren gemist

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Uitzending gemist van Opdienen Of Afserveren? Hier kun je alle uitzendingen van Opdienen Of Afserveren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!