Programma gemist?

De 30-jarige naar Jeannet uit Katwijk naar aan op den Rijn gaat samen met het haar 33-jarige van zus, Petra, een lunchroom een beginnen. Voor met Jeannet is het een jeugddroom het die eindelijk in het vervulling gaat. De uit zussen hebben geen een ervaring met tijdens het runnen van van een eigen zaak. met Petra zal de huispatissier het een worden, al zit ze naar nog in de de experimentele fase qua door bakken. Jeannet heeft een de budget van op 13.000 euro om haar nieuwe op tv een zaak te verbouwen én in te een richten. Het blijkt naar een op tv hele klus om de met eindstreep door te halen.

Het Limburgse stel op naar Roger en Janine heeft De tijdens Pletsmolen gekocht, een oude in watermolen uit 1881 uit met een flink het aantal uit bijgebouwen. Naast het realiseren van een een van brasserie en een bed het & breakfast willen tijdens ze hier ook het gaan wonen. Een tijdens ambitieus plan, in want de onderhoudsstaat van op het enorme uit complex blijkt slecht. Het stel op tv krijgt vanaf een de eerste dag flinke op tegenslagen uit te verwerken. tijdens In de constructie van de met oude uit gebouwen vindt men houtworm en boktor, uit de daken met zitten op tv vol asbest en de het betonvloeren zijn rot. Weten ze door tijdens dit gigantische project tot door een succesvol einde te naar brengen?

De 55-jarige Richard met en 54-jarige naar Roelie runnen na het van verliezen van hun in baan een van aantal jaar de kantine uit van de op tennisclub in van Houten. Daar ontstaat hun liefde naar op voor de horeca. Maar meer ervaring de dan biertjes tappen een en in een kaasplankje maken, hebben ze op niet. Hun op goede vriend Harold in heeft zijdelings te door maken met horeca en op tv noemt de zichzelf een uit hobbykok. Met deze magere horecakennis gaat uit dit het drietal de horecazaak een Boca beginnen in Houten. op Zal dit restaurant dé op tv op nieuwe hotspot van Houten van worden?

Het verhaal een achter met restaurant De Basiliek is met te zien. De 53-jarige het Hans de Beukema en zijn 56-jarige broer, op tv Adolf, willen na het op tv de succesvol runnen van een snackbar meer: tijdens een tijdens eigen, echt restaurant. Samen met het de 43-jarige Willem in tijdens Bos kopen ze een een markante locatie voor hun naar toekomstige restaurant: de Sint de uit Nicolaaskerk in Appingedam. Maar een van kerk is natuurlijk door niet per definitie geschikt het uit als horecalocatie. Daarbij raakt Adolf overspannen naar en in spelen ernstige rugklachten Hans op parten. Het meeste naar werk komt hierdoor naar op door het bordje van Willem. in Kortom: een naar emotionele rollercoaster voor alle betrokkenen. Gaat een hun droom nog in naar werkelijkheid worden?

Het verhaal de achter de Ermelose op lunchroom 'Kaneel en van Kruimels' van de de zusjes Anne-Wil en door Nelleke is tijdens te zien. op In de lunchroom uit gaan ze huisgemaakte taarten door en lekkere koffies verkopen, het alleen houden ze allebei tijdens niet echt met van bakken en het Anne-Wil heeft nog nooit van op tv een kop koffie gezet het of gedronken. Ondanks het gebrek tijdens van aan ervaring, de in linkerhanden, de financiële worsteling en de uit sceptische partners, met zijn de naar meiden vastberaden om hun droom uit te tijdens verwezenlijken!

Het op verhaal achter de Ermelose op tv lunchroom 'Kaneel met en Kruimels' van de van zusjes in Anne-Wil en Nelleke op is te zien. In op tv de lunchroom gaan ze huisgemaakte het tijdens taarten en lekkere koffies van verkopen, alleen houden ze het allebei niet echt van met bakken en Anne-Wil tijdens heeft nog nooit de een kop naar koffie gezet of met gedronken. Ondanks het tijdens gebrek aan ervaring, van de linkerhanden, de tijdens financiële worsteling en de op sceptische partners, zijn een uit de meiden vastberaden om van hun droom het te verwezenlijken!

De 31-jarige het Suzanne is gek uit van Rotterdam, trams de en naar lekker eten. Deze het passies wil ze gaan combineren naar in haar restauranttram. Tijdens uit van een rit van tweeënhalf uur een rijdt de tijdens RotterTram langs de highlights het van Rotterdam en tijdens geniet je ondertussen het van een driegangenmenu. Dat het klinkt heel het bijzonder, op tv maar Suzanne ontdekt al snel dat van ze minimaal tijdens 200.000 euro het nodig heeft om haar op droom te naar realiseren. En aangezien ze van zelf geen horeca-ervaring heeft, het moet ze door ook op zoek naar op een partner die tijdens de het culinaire arrangement van kan verzorgen.

De in 33-jarige Jesse en 30-jarige de Daan verkopen sinds de tijdens zomer van van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps de op tijdens de markt van Groningen. Dit uit blijkt door een groot succes te zijn, een wat voor hen op tv reden op is om een restaurant met naar in Israëlische gerechten te starten. een Jesse weet hoe hij door goede met falafel moet maken, maar Daan naar heeft weinig kookervaring. Jesse de richt zich naar op de marketing op tv en de menukaart en van Daan klust wekenlang een in zijn eentje op om het op tv pand op te knappen. tijdens Maar er is op tv geen duidelijk plan naar tijdens en veel kluservaring heeft Daan de ook op tv niet.

De het 26-jarige Lisanne en met 27-jarige Joël willen in Sittard de een restaurant het beginnen met het grootstedelijke en moderne gerechten. met Ze starten hun zaak op tijdens in de voormalige apotheek van de op stad. Een een enorme op tv bouwval. Omdat het ook uit nog eens een monumentaal met pand betreft, door is het een in grote en uitdagende tijdens klus om hier een een horecagelegenheid van te met maken. Tijd naar blijkt de grootste vijand van in het ambitieuze stel. uit in Het project loopt uit enorm uit en het de geld raakt langzaam helemaal in op.

De een 30-jarige Jeannet naar uit Katwijk aan de den Rijn gaat samen door met haar in 33-jarige zus, Petra, een lunchroom van beginnen. Voor Jeannet is het op het een jeugddroom die eindelijk een in vervulling gaat. naar De door zussen hebben geen ervaring met door het runnen van de een de eigen zaak. Petra zal de huispatissier naar worden, met al zit van ze nog in de de experimentele fase qua bakken. Jeannet tijdens heeft een budget het van op 13.000 euro het om haar nieuwe een zaak te verbouwen op én in te richten. op tv Veel van de inboedel door heeft met Jeannet via Marktplaats bij elkaar door gesprokkeld. Het blijkt uit een hele in klus om de eindstreep het te halen, uit maar Jeannet laat het zich door niets van of niemand naar uit het veld het slaan.

Het Limburgse van stel Roger een en Janine heeft De naar Pletsmolen gekocht, uit een oude met watermolen uit 1881 met een naar flink aantal bijgebouwen. het Naast het het realiseren van een brasserie van en op een bed & breakfast willen ze met hier ook door gaan wonen. Een de ambitieus plan, want de in onderhoudsstaat van tijdens het enorme van complex blijkt slecht. Het in stel van krijgt vanaf de eerste het dag flinke tegenslagen te van verwerken. In met de constructie met van de oude op gebouwen vindt men houtworm het en boktor, de daken zitten op vol naar asbest en de met betonvloeren zijn van rot. Weten ze dit gigantische de project tot een het succesvol in einde te brengen?

De 55-jarige door Richard en 54-jarige Roelie het runnen na op het verliezen van hun van baan een aantal naar op tv jaar de kantine van de van tennisclub in Houten. Daar van ontstaat hun op tv liefde op tv voor de horeca. van Maar meer ervaring met dan biertjes tappen en een het kaasplankje naar maken, hebben ze niet. een Hun goede tijdens vriend Harold heeft zijdelings te maken in met met horeca en noemt een zichzelf een in hobbykok. Met deze met magere horecakennis gaat dit drietal op tv de horecazaak Boca de beginnen in Houten. Zal uit dit restaurant een dé op nieuwe hotspot van met Houten worden?

Het verhaal door achter in restaurant De Basiliek is te zien. in De 53-jarige Hans het Beukema en zijn van 56-jarige broer, Adolf, met in willen na het succesvol runnen van tijdens een naar snackbar meer: een eigen, echt door door restaurant. Samen met de 43-jarige Willem het het Bos kopen ze uit een markante locatie voor op hun toekomstige restaurant: de het Sint Nicolaaskerk in Appingedam. naar Maar een kerk uit is natuurlijk met niet in per definitie geschikt als horecalocatie. Daarbij van raakt door Adolf overspannen met en spelen ernstige rugklachten Hans door parten. een Het meeste werk komt hierdoor in op het bordje van met Willem. de Kortom: een emotionele het rollercoaster voor alle betrokkenen. Gaat op hun droom nog naar van werkelijkheid worden?

Het een verhaal achter de Ermelose tijdens lunchroom 'Kaneel en het Kruimels' de van de zusjes Anne-Wil uit en Nelleke is te zien. met door In de lunchroom gaan ze huisgemaakte door taarten tijdens en lekkere op koffies verkopen, alleen houden het ze allebei op tv niet echt van door bakken en Anne-Wil heeft nog van nooit een het kop koffie gezet of gedronken. in op tv Ondanks het gebrek aan ervaring, de de linkerhanden, de financiële uit worsteling en de naar op tv sceptische partners, zijn de meiden van vastberaden om hun droom een van te verwezenlijken!

De van 31-jarige Suzanne is gek van in Rotterdam, met trams en lekker in eten. Deze passies in wil ze gaan met combineren in op haar restauranttram. Tijdens een rit uit van tweeënhalf uur rijdt in de RotterTram langs tijdens de highlights van met Rotterdam de en geniet met je ondertussen van een driegangenmenu. Dat een klinkt heel tijdens bijzonder, maar Suzanne uit ontdekt al uit snel dat ze minimaal met 200.000 euro nodig tijdens heeft om haar de droom naar te realiseren. En aangezien ze zelf uit geen van horecaervaring heeft, naar moet ze ook op zoek naar met het een partner die het culinaire arrangement door kan een verzorgen.

juli 2021
07-05-2019 14:59

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

30-04-2019 15:07

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

23-04-2019 15:01

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

16-04-2019 14:59

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

09-04-2019 15:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

02-09-2018 11:02

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-08-2018 10:56

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

19-08-2018 10:56

Afl. 7

Opdienen Of Afserveren - Afl. 7

De 33-jarige Jesse en 30-jarige Daan verkopen sinds de zomer van 2017 hun eigengemaakte falafelwraps op de markt van Groningen. Dit blijkt een groot succes te zijn, wat voor hen reden is om een restaurant met Israëlische gerechten te starte...

12-08-2018 10:59

Afl. 6

Opdienen Of Afserveren - Afl. 6

De 26-jarige Lisanne en 27-jarige Joël willen in Sittard een restaurant beginnen met grootstedelijke en moderne gerechten. Ze starten hun zaak in de voormalige apotheek van de stad. Een enorme bouwval. Omdat het ook nog eens een monumentaal...

05-08-2018 10:58

Afl. 5

Opdienen Of Afserveren - Afl. 5

De 30-jarige Jeannet uit Katwijk aan den Rijn gaat samen met haar 33-jarige zus, Petra, een lunchroom beginnen. Voor Jeannet is het een jeugddroom die eindelijk in vervulling gaat. De zussen hebben geen ervaring met het runnen van een eigen...

29-07-2018 10:52

Afl. 4

Opdienen Of Afserveren - Afl. 4

Het Limburgse stel Roger en Janine heeft De Pletsmolen gekocht, een oude watermolen uit 1881 met een flink aantal bijgebouwen. Naast het realiseren van een brasserie en een bed & breakfast willen ze hier ook gaan wonen. Een ambitieus plan, ...

22-07-2018 10:56

Afl. 3

Opdienen Of Afserveren - Afl. 3

De 55-jarige Richard en 54-jarige Roelie runnen na het verliezen van hun baan een aantal jaar de kantine van de tennisclub in Houten. Daar ontstaat hun liefde voor de horeca. Maar meer ervaring dan biertjes tappen en een kaasplankje maken, ...

15-07-2018 10:54

Afl. 2

Opdienen Of Afserveren - Afl. 2

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos kopen ze een...

08-07-2018 10:54

Afl. 1

Opdienen Of Afserveren - Afl. 1

Het verhaal achter de Ermelose lunchroom 'Kaneel en Kruimels' van de zusjes Anne-Wil en Nelleke is te zien. In de lunchroom gaan ze huisgemaakte taarten en lekkere koffies verkopen, alleen houden ze allebei niet echt van bakken en Anne-Wil ...

26-04-2018 15:00

Afl. 8

Opdienen Of Afserveren - Afl. 8

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opdienen Of Afserveren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opdienen Of Afserveren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opdienen Of Afserveren bij Opdienen Of Afserveren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opdienen Of Afserveren. Heb je een uitzending van Opdienen Of Afserveren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opdienen Of Afserveren gemist

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Uitzending gemist van Opdienen Of Afserveren? Hier kun je alle uitzendingen van Opdienen Of Afserveren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!