Programma gemist?

Animus - naar Luitenant Daniel 'Hondo' het Harrelson een maakt deel uit van naar de eenheid Special door Weapons And Tactics. van Hij zit gekneld tussen zijn een de loyaliteit aan de straten met waar hij is opgegroeid en naar zijn een bondgenoten van het tijdens team. Het SWAT-team naar zoekt naar een verband in tussen tijdens de schijnbaar niet-verbonden slachtoffers van een een eenzame schutter uit die op vrouwen is het gericht. Luca op helpt met een moordonderzoek de tijdens in zijn buurt. Luitenant van Lynch dringt er bij op Chris een op aan om met een nieuwsinterview te in doen.

Ekitai Rashku tijdens - Luitenant Daniel uit 'Hondo' Harrelson op maakt deel een uit van de eenheid Special Weapons een een And Tactics. Hij op zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de de tijdens straten waar uit hij is opgegroeid en uit zijn bondgenoten van het de team. Hondo, Deacon, uit Tan en op commandant Hicks achtervolgen een de uitgeleverd met vluchteling door Tokio wanneer hij aan het een de voogdij ontsnapt.

Aflevering uit 12 - Luitenant Daniel 'Hondo' van Harrelson maakt deel de uit van de de eenheid Special de Weapons uit And Tactics. Hij zit gekneld in tussen zijn de loyaliteit aan de straten waar op tv hij de is opgegroeid een en zijn bondgenoten van het het team.

Bad Cop - door Luitenant Daniel op 'Hondo' Harrelson naar maakt deel de uit van de eenheid Special met Weapons And het Tactics. Hij zit gekneld het tussen zijn loyaliteit een aan naar de straten waar hij door is opgegroeid een en zijn bondgenoten van op tv het team. een Street zit vast tussen zijn plicht in jegens op tv S.W.A.T. en zijn pleegbroer. Ook op tv S.W.A.T. gaat achter door een naar meedogenloze bende aan van die werknemers dodelijk dwingen tegen een op casino's.

Monster uit - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson in in maakt deel uit tijdens van de eenheid Special Weapons And op Tactics. naar Hij zit tijdens gekneld tussen zijn loyaliteit aan met de straten waar het hij uit is opgegroeid en zijn bondgenoten door van het met team.

Aflevering 9 - door Luitenant Daniel 'Hondo' uit Harrelson naar maakt deel uit van de de tijdens eenheid Special Weapons een And Tactics. Hij zit gekneld tussen tijdens zijn naar loyaliteit aan met de straten waar van hij is opgegroeid en het zijn bondgenoten van het op tv team.

Lion's het Den - naar Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt uit deel uit uit van de eenheid met Special Weapons And in Tactics. Hij de zit gekneld tussen zijn door loyaliteit aan de straten naar waar hij tijdens is opgegroeid de en zijn bondgenoten van het op team. Commandant Hicks tijdens stemt ermee een in de plaatsvervanger van een met ernstig de gewonde sheriff te vervangen het in een tijdens gijzelaarcrisis toen een gezin het zich verzette de tegen uitzetting tijdens nadat hij vier generaties tijdens op het in terrein had gewoond.

Track door - Luitenant Daniel door 'Hondo' Harrelson maakt deel door uit van tijdens de eenheid een Special Weapons And Tactics. Hij zit in het gekneld tussen zijn loyaliteit aan de uit straten waar hij de is opgegroeid en van op tv zijn bondgenoten van het een team.

Kingdom uit - Luitenant Daniel 'Hondo' in Harrelson maakt deel uit een van de uit eenheid Special Weapons op And Tactics. Hij tijdens zit gekneld tussen zijn in op loyaliteit aan de straten waar naar hij is opgegroeid op en zijn bondgenoten van in het het team. De met Harrelsons hebben een gespannen familiereünie wanneer in het Hondo's oudere zus van voor het eerst in decennia hun met op zieke vader bezoekt. Het team uit zoekt een ontvoerde naar mensenrechtenactivist.

The LBC - de door Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson door maakt deel uit van uit de een eenheid Special Weapons And Tactics. door Hij zit gekneld een tussen zijn tijdens loyaliteit aan de straten met waar hij naar is opgegroeid en zijn de bondgenoten in van het team. Een Jamaicaanse met bende steunt uit op een van vrachtwagen vol aanvalswapens die bestemd zijn van voor vernietiging, in met de bedoeling ze op tv te op tv verkopen aan het meerdere bendes in Long uit Beach.

Seizoen het 3 - door Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team een doet onderzoek op naar door een Colombiaans drugskartel uit waarvan de leider een immuniteit geniet onder bescherming van de de tijdens CIA. Het kartel heeft tijdens bovendien Deacons een familie in het uit vizier.

Seizoen van 3 - Aflevering 3 het - met Amerikaanse actieserie. Funny Money. De nieuwste tijdens rekruut van het team maakt het een een bijzonder slechte beurt wanneer op ze haar in oversten omzeilt en tijdens op eigen van houtje probeert een bende vervalsers het neer te op halen.

Bad Faith - op tv Luitenant Daniel 'Hondo' in een Harrelson maakt deel uit van de in eenheid uit Special Weapons And Tactics. Hij op zit gekneld tussen met zijn loyaliteit een aan de straten uit waar hij is een opgegroeid op en zijn bondgenoten van het team. uit De op burgemeester vraagt van ??luitenant Lynch om een met ??afdelingsherziening van het SWAT-team uit uit het te voeren terwijl hij naar op zoek een gaat naar een voortvluchtige leider van het een beruchte naar doemsdagcultus.

Vanaf met vanavond is het uit nieuwste, derde seizoen van de tijdens Amerikaanse actieserie S.W.A.T. op tv elke de donderdag om 20:30 naar uur te zien op Veronica. door tijdens De serie wordt binnen twee maanden in uit na de première in de VS de in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. een gaat uit over politieluitenant Daniel 'Hondo' door Harrelson. Hij door maakt deel uit het van de eenheid Special Weapons het in And Tactics. Loyaliteit Hij zit gekneld tijdens tussen zijn loyaliteit op naar de plek waar hij in is opgegroeid en naar met de leden van zijn door SWAT-team.

Aflevering 23 in - Luitenant Daniel 'Hondo' de Harrelson maakt deel uit uit van de op tv het eenheid Special Weapons de And Tactics. Hij zit gekneld tussen door zijn loyaliteit van aan de straten waar een door hij is opgegroeid en zijn in bondgenoten van het team. van De emancipators van houden een door livestream-kangoeroehof om stadspolitici te executeren; de tijdens Hondo vecht om Darryl's geest op in te een heffen.

juli 2020
05-03-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Animus - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team zoekt naar e...

27-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Ekitai Rashku - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo, Deacon, Tan ...

20-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 12 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

13-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Cop - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Street zit vast tussen zi...

06-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Monster - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

30-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

23-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Lion's Den - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Commandant Hicks stemt...

16-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Track - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

09-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Kingdom - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De Harrelsons hebben een ...

02-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

The LBC - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Een Jamaicaanse bende ste...

19-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizi...

12-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Funny Money. De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.

05-12-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Faith - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De burgemeester vraagt ...

28-11-2019 20:30

Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

S.W.A.T. - Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om 20:30 uur te zien op Veronica. De serie wordt binnen twee maanden na de première in de VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. ...

21-11-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 23 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De emancipators hou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

S.W.A.T. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van S.W.A.T. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van S.W.A.T. bij S.W.A.T. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van S.W.A.T. . Heb je een uitzending van S.W.A.T. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

S.W.A.T. gemist

Uitzending gemist van S.W.A.T. ? Hier kun je alle uitzendingen van S.W.A.T. kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 57
 • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!