Programma gemist?

Animus met - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson op maakt deel uit de in van de eenheid Special Weapons And tijdens Tactics. de Hij zit gekneld tussen zijn uit loyaliteit aan door de straten met waar hij is opgegroeid uit en zijn bondgenoten door van het team. op tv Het SWAT-team op zoekt naar een van verband tussen de schijnbaar van niet-verbonden slachtoffers van een een eenzame schutter die door op vrouwen een is gericht. de Luca helpt met op een moordonderzoek in met zijn buurt. op tv Luitenant Lynch dringt uit er bij Chris in op aan om een naar nieuwsinterview te in doen.

Ekitai Rashku - tijdens Luitenant Daniel door 'Hondo' Harrelson maakt deel door in uit van de de eenheid Special Weapons And de Tactics. Hij tijdens zit gekneld tussen zijn loyaliteit in aan de tijdens straten waar hij is opgegroeid het en zijn bondgenoten een van het het team. Hondo, de Deacon, Tan en commandant Hicks het met achtervolgen een uitgeleverd vluchteling de door Tokio met wanneer hij aan in de voogdij ontsnapt.

Aflevering van 12 - in Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel op tv uit van de naar eenheid Special tijdens Weapons de And Tactics. Hij zit gekneld tussen met zijn loyaliteit aan op de straten in waar het hij is opgegroeid en zijn bondgenoten het van de het team.

Bad Cop - de Luitenant de Daniel 'Hondo' Harrelson door maakt deel uit een van de eenheid Special Weapons op tijdens And Tactics. Hij tijdens zit gekneld tussen zijn tijdens loyaliteit aan de straten waar door hij is een opgegroeid en zijn naar bondgenoten op tv van het team. Street zit door vast tussen zijn plicht het uit jegens S.W.A.T. en zijn met pleegbroer. Ook S.W.A.T. gaat achter naar een de meedogenloze bende aan die uit werknemers dodelijk dwingen tegen het met casino's.

Monster het - Luitenant met Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel naar uit van de de eenheid Special tijdens Weapons And Tactics. op Hij zit in gekneld tussen zijn op loyaliteit aan de in straten waar hij is in opgegroeid en zijn bondgenoten door van uit het team.

Aflevering op tv 9 - Luitenant op tv Daniel 'Hondo' Harrelson door maakt deel uit tijdens van de eenheid Special Weapons met And Tactics. op Hij naar zit gekneld tussen op tv zijn loyaliteit aan in de straten waar hij naar is opgegroeid en tijdens zijn bondgenoten van het het team.

Lion's Den in - Luitenant Daniel 'Hondo' op Harrelson maakt deel van uit van de uit eenheid Special een Weapons And Tactics. door Hij zit gekneld naar tussen zijn loyaliteit een aan de van straten waar hij is van opgegroeid en zijn bondgenoten uit van een het team. Commandant met Hicks stemt uit ermee in de plaatsvervanger van van een naar ernstig gewonde sheriff op te vervangen in een gijzelaarcrisis toen op tv een gezin een zich door verzette tegen uitzetting nadat hij vier in in generaties op het terrein van had gewoond.

Track een - Luitenant Daniel door 'Hondo' Harrelson maakt de deel uit van van de eenheid Special Weapons de And op Tactics. Hij zit gekneld tussen een zijn het loyaliteit aan de straten uit waar hij op is opgegroeid en zijn bondgenoten van met met het team.

Kingdom een - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson uit maakt deel uit naar van de eenheid het Special Weapons op tv And Tactics. Hij op zit met gekneld tussen zijn met loyaliteit aan de straten in waar hij is opgegroeid tijdens en zijn bondgenoten door van naar het team. De Harrelsons in hebben een gespannen het familiereünie wanneer Hondo's oudere zus met naar voor het eerst op in decennia hun zieke op tv vader bezoekt. Het team een zoekt een ontvoerde een mensenrechtenactivist.

The tijdens LBC - Luitenant Daniel 'Hondo' tijdens Harrelson maakt deel op uit van op tv de eenheid Special Weapons een And Tactics. Hij op tv zit gekneld tussen in zijn loyaliteit uit aan uit de straten waar hij is opgegroeid op en zijn naar bondgenoten van het op team. Een Jamaicaanse bende op steunt op een van vrachtwagen vol aanvalswapens het die bestemd zijn het voor naar vernietiging, met de bedoeling ze op tv te verkopen tijdens aan meerdere bendes uit in tijdens Long Beach.

Seizoen door 3 - Aflevering 4 - naar op Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek naar naar een Colombiaans drugskartel op tv waarvan de de leider immuniteit geniet onder een de bescherming van de CIA. van Het kartel heeft bovendien tijdens Deacons familie het in het op tv vizier.

Seizoen 3 - naar Aflevering 3 - naar Amerikaanse actieserie. Funny Money. De op nieuwste rekruut van van op het team maakt een in bijzonder slechte beurt wanneer ze het uit haar oversten omzeilt en met op eigen houtje probeert een door bende van vervalsers neer te uit halen.

Bad in Faith - Luitenant Daniel met 'Hondo' Harrelson het maakt deel uit met van de eenheid Special in Weapons And uit Tactics. Hij zit met gekneld tussen zijn loyaliteit tijdens aan de straten door waar hij is uit opgegroeid en met zijn bondgenoten op tv van het team. op tv De burgemeester vraagt ??luitenant Lynch om met een door ??afdelingsherziening van het met SWAT-team uit te voeren tijdens terwijl hij op door zoek gaat op naar een op tv voortvluchtige leider van een beruchte een doemsdagcultus.

Vanaf naar vanavond is in het nieuwste, derde seizoen van naar de Amerikaanse actieserie op tv S.W.A.T. elke donderdag het om uit 20:30 uur te zien door op Veronica. De serie wordt op binnen uit twee maanden na de naar première in de een VS in Nederland door uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. op gaat over politieluitenant het Daniel 'Hondo' Harrelson. van Hij maakt deel uit uit van de eenheid op Special Weapons een And Tactics. Loyaliteit Hij zit gekneld van tussen zijn uit loyaliteit naar de plek waar hij van is opgegroeid en in de leden van van zijn tijdens SWAT-team.

Aflevering 23 de - Luitenant Daniel 'Hondo' de Harrelson een maakt deel uit tijdens van de eenheid Special op Weapons op And Tactics. Hij zit met gekneld tussen zijn op loyaliteit aan de straten waar met hij van is opgegroeid op tv en zijn bondgenoten van het in team. De emancipators van houden een livestream-kangoeroehof van om in stadspolitici te executeren; Hondo vecht de om Darryl's geest met op te het heffen.

oktober 2020
05-03-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Animus - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team zoekt naar e...

27-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Ekitai Rashku - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo, Deacon, Tan ...

20-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 12 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

13-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Cop - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Street zit vast tussen zi...

06-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Monster - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

30-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

23-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Lion's Den - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Commandant Hicks stemt...

16-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Track - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

09-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Kingdom - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De Harrelsons hebben een ...

02-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

The LBC - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Een Jamaicaanse bende ste...

19-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizi...

12-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Funny Money. De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.

05-12-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Faith - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De burgemeester vraagt ...

28-11-2019 20:30

Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

S.W.A.T. - Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om 20:30 uur te zien op Veronica. De serie wordt binnen twee maanden na de première in de VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. ...

21-11-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 23 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De emancipators hou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

S.W.A.T. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van S.W.A.T. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van S.W.A.T. bij S.W.A.T. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van S.W.A.T. . Heb je een uitzending van S.W.A.T. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

S.W.A.T. gemist

Uitzending gemist van S.W.A.T. ? Hier kun je alle uitzendingen van S.W.A.T. kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 57
 • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!