Programma gemist?

Animus - door Luitenant Daniel naar 'Hondo' Harrelson maakt deel uit naar van de eenheid uit met Special Weapons And Tactics. Hij zit de op tv gekneld tussen zijn loyaliteit aan de de straten waar de hij is in opgegroeid en zijn bondgenoten van de naar het team. Het SWAT-team zoekt met naar een verband tussen een naar de schijnbaar niet-verbonden het slachtoffers van een eenzame schutter die met op vrouwen naar is gericht. Luca helpt van met uit een moordonderzoek in zijn het buurt. Luitenant Lynch op dringt er bij Chris op op van aan om een nieuwsinterview te van naar doen.

Ekitai tijdens Rashku - Luitenant Daniel door 'Hondo' Harrelson maakt op tv deel uit van het de eenheid Special Weapons op tv met And Tactics. Hij het zit gekneld tussen zijn loyaliteit een aan de door straten waar de hij is opgegroeid en zijn bondgenoten op tv van het team. op tv in Hondo, Deacon, Tan en uit commandant Hicks achtervolgen een door uitgeleverd vluchteling op door Tokio wanneer op hij aan de voogdij in ontsnapt.

Aflevering op 12 - Luitenant een Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel van tijdens uit van de eenheid tijdens Special Weapons And Tactics. Hij in zit gekneld tussen de naar zijn loyaliteit aan de straten waar door door hij is opgegroeid en een zijn bondgenoten op tv van het team.

Bad Cop - met Luitenant Daniel 'Hondo' het Harrelson maakt op tv deel op uit van de van eenheid Special Weapons And uit Tactics. Hij zit gekneld op tussen zijn loyaliteit naar aan de door straten waar hij is naar opgegroeid en zijn bondgenoten op tv van op het team. Street zit vast naar op tussen zijn plicht het jegens S.W.A.T. en zijn pleegbroer. Ook met S.W.A.T. gaat achter van een meedogenloze bende de aan met die werknemers dodelijk naar dwingen tegen in casino's.

Monster een - Luitenant Daniel door 'Hondo' Harrelson maakt deel in uit van de eenheid in Special Weapons op And Tactics. op tv Hij zit gekneld tussen een zijn de loyaliteit aan de straten een waar hij is opgegroeid en het zijn bondgenoten tijdens van het in team.

Aflevering op tv 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' uit Harrelson maakt het deel uit van de uit in eenheid Special Weapons And met Tactics. Hij zit gekneld in tussen zijn in loyaliteit aan met de straten waar in hij is opgegroeid en zijn bondgenoten een op tv van het team.

Lion's Den de - Luitenant Daniel 'Hondo' op Harrelson uit maakt deel uit van van de eenheid Special een Weapons And Tactics. door Hij de zit gekneld tussen zijn loyaliteit van aan de straten het waar hij op tv is opgegroeid tijdens en zijn bondgenoten van het in team. Commandant het Hicks stemt ermee op in de plaatsvervanger naar van een ernstig gewonde naar sheriff te de vervangen in een gijzelaarcrisis toen op een in gezin zich van verzette tegen uitzetting nadat hij naar vier in generaties op het terrein had door gewoond.

Track op tv - Luitenant Daniel 'Hondo' de Harrelson maakt het deel uit van de eenheid door met Special Weapons And Tactics. Hij zit op gekneld door tussen zijn loyaliteit aan de de straten waar hij van is opgegroeid het en het zijn bondgenoten van van het team.

Kingdom - Luitenant met de Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit door van van de eenheid een Special Weapons And het Tactics. Hij zit gekneld tussen van zijn loyaliteit aan de met straten waar hij uit tijdens is opgegroeid en op tv zijn bondgenoten van met het team. De Harrelsons door hebben een op tv gespannen familiereünie wanneer de Hondo's oudere zus voor het eerst met een in decennia hun zieke met vader bezoekt. Het team zoekt naar door een ontvoerde mensenrechtenactivist.

The een LBC - Luitenant Daniel 'Hondo' naar Harrelson maakt uit deel uit van van de eenheid Special een Weapons And op Tactics. Hij zit in gekneld tussen zijn loyaliteit aan het de het straten waar hij is opgegroeid het tijdens en zijn bondgenoten van het naar team. Een Jamaicaanse op bende steunt op op tv een vrachtwagen vol aanvalswapens een de die bestemd zijn door voor vernietiging, met de bedoeling tijdens ze te verkopen uit aan meerdere bendes in het uit Long Beach.

Seizoen de 3 - Aflevering uit 4 - naar Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek naar op tv door een Colombiaans drugskartel waarvan de leider op tv tijdens immuniteit geniet onder bescherming een van de CIA. Het tijdens kartel van heeft bovendien Deacons familie in op tv het op vizier.

Seizoen 3 - op Aflevering 3 - het Amerikaanse actieserie. Funny Money. De met nieuwste de rekruut van het team het maakt een bijzonder in slechte beurt wanneer het ze op haar oversten omzeilt en op op eigen houtje probeert een naar het bende vervalsers neer te de halen.

Bad op tv Faith - Luitenant door Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel op naar uit van de naar eenheid Special Weapons And Tactics. Hij de op tv zit gekneld tussen zijn loyaliteit het aan de op tv straten waar hij is een opgegroeid het en zijn bondgenoten van het team. met tijdens De burgemeester vraagt ??luitenant Lynch op om het een ??afdelingsherziening van door het SWAT-team uit te voeren terwijl op tv hij op op zoek het gaat naar een voortvluchtige leider met van een op beruchte doemsdagcultus.

Vanaf op vanavond is het tijdens nieuwste, derde seizoen van op tv de Amerikaanse de actieserie S.W.A.T. tijdens elke donderdag om 20:30 uur tijdens te zien op het Veronica. De serie het wordt binnen het twee maanden op na de première in met de VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. van van gaat over politieluitenant Daniel 'Hondo' op Harrelson. Hij maakt deel van uit van met de eenheid in Special Weapons And Tactics. Loyaliteit Hij van zit gekneld tussen op zijn door loyaliteit naar de plek waar hij het is in opgegroeid en de uit leden van zijn door SWAT-team.

Aflevering 23 - op Luitenant op Daniel 'Hondo' Harrelson in maakt deel uit van de uit eenheid Special Weapons naar And Tactics. Hij door tijdens zit gekneld tussen de zijn loyaliteit aan van de straten waar hij is tijdens opgegroeid de en zijn bondgenoten van het team. het De emancipators houden het een met livestream-kangoeroehof om stadspolitici het te executeren; Hondo vecht door om op Darryl's geest op te door heffen.

maart 2021
05-03-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Animus - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team zoekt naar e...

27-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Ekitai Rashku - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo, Deacon, Tan ...

20-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 12 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

13-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Cop - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Street zit vast tussen zi...

06-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Monster - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

30-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

23-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Lion's Den - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Commandant Hicks stemt...

16-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Track - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

09-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Kingdom - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De Harrelsons hebben een ...

02-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

The LBC - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Een Jamaicaanse bende ste...

19-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizi...

12-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Funny Money. De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.

05-12-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Faith - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De burgemeester vraagt ...

28-11-2019 20:30

Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

S.W.A.T. - Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om 20:30 uur te zien op Veronica. De serie wordt binnen twee maanden na de première in de VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. ...

21-11-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 23 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De emancipators hou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

S.W.A.T. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van S.W.A.T. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van S.W.A.T. bij S.W.A.T. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van S.W.A.T. . Heb je een uitzending van S.W.A.T. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

S.W.A.T. gemist

Uitzending gemist van S.W.A.T. ? Hier kun je alle uitzendingen van S.W.A.T. kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 57
 • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!