Programma gemist?

Aflevering een 12 - Luitenant Daniel van 'Hondo' met Harrelson maakt deel op uit van de eenheid Special op Weapons And Tactics. een Hij zit gekneld door tussen zijn loyaliteit tijdens aan de straten waar de uit hij is opgegroeid naar en zijn bondgenoten van door het team.

Bad Cop tijdens - Luitenant Daniel het 'Hondo' Harrelson de maakt deel op uit van de eenheid tijdens Special Weapons And Tactics. met Hij naar zit gekneld tussen zijn loyaliteit naar aan de straten het waar de hij is opgegroeid en met zijn bondgenoten van het team. op Street zit vast de op tussen zijn plicht jegens S.W.A.T. met en zijn pleegbroer. met Ook S.W.A.T. gaat achter tijdens een meedogenloze met bende aan die werknemers door dodelijk een dwingen tegen een casino's.

Monster het - Luitenant Daniel het 'Hondo' Harrelson de maakt deel uit van de eenheid op Special van Weapons And van Tactics. Hij zit gekneld tijdens tussen zijn loyaliteit aan met de straten waar hij een is opgegroeid en in zijn naar bondgenoten van van het team.

Aflevering 9 op tv - Luitenant Daniel met 'Hondo' Harrelson maakt een deel uit van de met eenheid het Special Weapons And het Tactics. Hij zit gekneld het tussen zijn loyaliteit van aan uit de straten waar met hij is opgegroeid en uit zijn bondgenoten van het door team.

Lion's naar Den - door Luitenant Daniel 'Hondo' een Harrelson maakt deel uit met van de op tv eenheid Special Weapons And Tactics. Hij tijdens zit gekneld door tussen met zijn loyaliteit aan de straten waar in hij is opgegroeid op tv en de zijn bondgenoten van door het team. naar Commandant Hicks stemt ermee in de een in plaatsvervanger van een met ernstig gewonde sheriff met te vervangen in een gijzelaarcrisis uit toen een gezin uit zich verzette tegen tijdens uitzetting tijdens nadat hij vier generaties op het in terrein had uit gewoond.

Track - naar Luitenant Daniel 'Hondo' tijdens Harrelson maakt tijdens deel uit van de eenheid het Special Weapons And in naar Tactics. Hij zit gekneld tussen met zijn loyaliteit naar aan de op tv straten waar hij is opgegroeid uit en van zijn bondgenoten van het naar team.

Kingdom - Luitenant een Daniel 'Hondo' Harrelson uit maakt deel een uit van op de eenheid Special Weapons And een Tactics. Hij zit op het gekneld tussen zijn loyaliteit aan het de straten waar hij naar is opgegroeid en een zijn tijdens bondgenoten van het op team. De het Harrelsons hebben een gespannen met familiereünie wanneer Hondo's van oudere zus voor op het eerst in decennia hun door zieke vader tijdens bezoekt. tijdens Het team zoekt een ontvoerde het mensenrechtenactivist.

The een LBC - uit Luitenant Daniel 'Hondo' het Harrelson maakt deel uit van tijdens de het eenheid Special Weapons And in Tactics. Hij zit op gekneld tussen zijn het loyaliteit aan door de straten waar hij is opgegroeid een en zijn bondgenoten van van het team. door Een naar Jamaicaanse bende steunt op een het vrachtwagen vol aanvalswapens uit een die bestemd zijn voor vernietiging, met de de bedoeling ze het het te verkopen aan meerdere bendes door in op tv Long Beach.

Seizoen door 3 - Aflevering 4 de - Amerikaanse in actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek op naar een Colombiaans een drugskartel waarvan de leider naar immuniteit geniet met onder bescherming het van de CIA. tijdens Het kartel heeft bovendien in Deacons familie in in het tijdens vizier.

Seizoen 3 het - Aflevering door 3 - Amerikaanse uit actieserie. Funny Money. De nieuwste rekruut het van het op team maakt van een bijzonder slechte beurt in wanneer ze tijdens haar oversten omzeilt en op eigen van door houtje probeert een bende vervalsers neer uit te van halen.

Bad Faith - van Luitenant Daniel 'Hondo' het Harrelson maakt uit deel tijdens uit van de eenheid Special Weapons in And Tactics. Hij in zit gekneld door tussen zijn loyaliteit aan op van de straten waar hij is in opgegroeid en zijn bondgenoten uit van het team. het met De burgemeester vraagt ??luitenant Lynch om van een van ??afdelingsherziening van het SWAT-team uit de te op voeren terwijl naar hij op zoek op tv gaat naar een uit voortvluchtige leider van een beruchte met doemsdagcultus.

Vanaf op vanavond is het op tv nieuwste, derde seizoen van de van Amerikaanse actieserie S.W.A.T. een elke op donderdag om met 20:30 uur te zien op Veronica. tijdens De serie met wordt binnen twee maanden van na de première met in van de VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. op tv gaat over politieluitenant op tv het Daniel 'Hondo' Harrelson. Hij maakt een deel uit van uit de in eenheid Special Weapons And Tactics. Loyaliteit Hij tijdens zit uit gekneld tussen zijn loyaliteit naar de met plek waar in hij naar is opgegroeid en de leden naar van zijn van SWAT-team.

Aflevering naar 23 - Luitenant Daniel op 'Hondo' Harrelson maakt deel uit uit van de naar op eenheid Special Weapons And Tactics. Hij uit zit door gekneld tussen zijn loyaliteit door aan uit de straten waar het hij is opgegroeid en in zijn bondgenoten van het team. met in De emancipators houden een livestream-kangoeroehof uit om op stadspolitici te executeren; Hondo met vecht om Darryl's geest op van te in heffen.

Trigger Creep door - Luitenant Daniel 'Hondo' uit door Harrelson maakt deel uit van de van eenheid Special Weapons tijdens And Tactics. Hij de zit gekneld in tussen zijn door loyaliteit aan de naar straten waar hij is op tv opgegroeid in en zijn bondgenoten in van het team. Het SWAT-team een racet om de van volgende plaats te vinden door waar een eenzame op schutter de zal toeslaan terwijl de hij in L.A van is.

Day Of tijdens Dread - Luitenant Daniel van 'Hondo' Harrelson maakt een deel uit van op tv de eenheid Special het Weapons And Tactics. in Hij zit gekneld door tussen zijn een loyaliteit aan de van straten waar hij is door opgegroeid en zijn door naar bondgenoten van het tijdens team. Het SWAT-team van bevindt zich in een door intern onderzoek nadat een het burger op is vermoord toen uit ze probeerden de meest gezochte crimineel naar door van de stad binnen te tijdens halen.

februari 2020
20-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 12 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

13-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Cop - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Street zit vast tussen zi...

06-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Monster - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

30-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

23-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Lion's Den - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Commandant Hicks stemt...

16-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Track - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

09-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Kingdom - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De Harrelsons hebben een ...

02-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

The LBC - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Een Jamaicaanse bende ste...

19-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizi...

12-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Funny Money. De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.

05-12-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Faith - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De burgemeester vraagt ...

28-11-2019 20:30

Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

S.W.A.T. - Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om 20:30 uur te zien op Veronica. De serie wordt binnen twee maanden na de première in de VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. ...

21-11-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 23 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De emancipators hou...

14-11-2019 21:25

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Trigger Creep - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team racet...

14-11-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Day Of Dread - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team bevind...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

S.W.A.T. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van S.W.A.T. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van S.W.A.T. bij S.W.A.T. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van S.W.A.T. . Heb je een uitzending van S.W.A.T. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

S.W.A.T. gemist

Uitzending gemist van S.W.A.T. ? Hier kun je alle uitzendingen van S.W.A.T. kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 55
 • Laatste uitzending op 20-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!