Programma gemist?

Animus - Luitenant tijdens Daniel 'Hondo' Harrelson de maakt het deel uit het van de eenheid het Special Weapons And Tactics. een Hij zit gekneld tussen zijn van loyaliteit aan de in straten waar hij de is opgegroeid tijdens en zijn naar bondgenoten van het team. Het van SWAT-team zoekt van naar een op tv verband tussen de schijnbaar op tv niet-verbonden op slachtoffers van een eenzame in schutter die naar op vrouwen is gericht. Luca helpt de met een een moordonderzoek in zijn uit buurt. Luitenant Lynch door dringt naar er bij Chris op een aan om door een nieuwsinterview te van doen.

Ekitai op Rashku - in Luitenant Daniel 'Hondo' een Harrelson maakt deel uit van de de een eenheid Special Weapons And Tactics. Hij een zit op tv gekneld tussen zijn een loyaliteit aan de de straten waar hij is opgegroeid tijdens en met zijn bondgenoten van het op team. Hondo, Deacon, Tan het en commandant met Hicks achtervolgen een uitgeleverd tijdens van vluchteling door Tokio wanneer op hij aan de het voogdij ontsnapt.

Aflevering 12 - een naar Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel een uit van het de eenheid uit Special Weapons And Tactics. op tv Hij zit in gekneld tussen op zijn loyaliteit aan de straten waar naar uit hij is opgegroeid en het zijn bondgenoten van een het team.

Bad Cop - op tv Luitenant met Daniel 'Hondo' Harrelson maakt een deel uit van op tv de eenheid Special Weapons met naar And Tactics. Hij zit tijdens gekneld tussen zijn loyaliteit het aan de naar straten waar in hij is opgegroeid en zijn op tv bondgenoten van het naar team. Street de zit vast tussen zijn plicht op tv uit jegens S.W.A.T. en zijn pleegbroer. op Ook S.W.A.T. gaat achter op tv een meedogenloze bende op aan die tijdens werknemers dodelijk dwingen de tegen door casino's.

Monster - Luitenant de Daniel 'Hondo' Harrelson in maakt deel uit uit met van de eenheid Special Weapons And door Tactics. op tv Hij zit gekneld tussen het zijn loyaliteit aan van de straten waar hij op tv is opgegroeid door en zijn bondgenoten van op het met team.

Aflevering naar 9 - tijdens Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt een deel uit van in de eenheid met Special Weapons uit And Tactics. Hij zit gekneld tussen naar zijn loyaliteit het aan uit de straten waar hij is opgegroeid op tv en zijn het bondgenoten van op het team.

Lion's Den - een Luitenant Daniel een 'Hondo' een Harrelson maakt deel uit van het de eenheid op Special Weapons op tv And Tactics. Hij zit gekneld op tussen op tv zijn loyaliteit aan de in straten waar hij uit is opgegroeid en zijn bondgenoten in van het team. in Commandant Hicks stemt een ermee in uit de plaatsvervanger met van een op ernstig gewonde sheriff te vervangen in een een een gijzelaarcrisis toen een gezin zich op verzette tegen door uitzetting nadat tijdens hij vier generaties op het het terrein naar had gewoond.

Track op - Luitenant Daniel 'Hondo' naar Harrelson maakt deel naar uit van de eenheid tijdens tijdens Special Weapons And Tactics. Hij zit uit gekneld tussen zijn naar loyaliteit het aan de straten de waar hij is opgegroeid de en zijn door bondgenoten van het in team.

Kingdom - Luitenant het tijdens Daniel 'Hondo' Harrelson het maakt deel uit met van de eenheid van Special Weapons And Tactics. Hij zit van een gekneld tussen zijn loyaliteit aan de in straten waar hij een is opgegroeid en het zijn naar bondgenoten van het op team. De op Harrelsons hebben een tijdens gespannen familiereünie wanneer Hondo's oudere een zus voor het eerst op in in decennia hun zieke vader op bezoekt. Het team zoekt op een ontvoerde naar mensenrechtenactivist.

The LBC - tijdens Luitenant Daniel 'Hondo' in Harrelson maakt deel door met uit van de eenheid Special Weapons het And Tactics. Hij de zit gekneld tijdens tussen zijn loyaliteit het aan de straten tijdens waar tijdens hij is opgegroeid op en zijn bondgenoten van het op team. Een de Jamaicaanse bende steunt door op een door vrachtwagen vol aanvalswapens die door bestemd zijn voor vernietiging, met de de door bedoeling ze te verkopen een aan meerdere bendes het in Long de Beach.

Seizoen 3 - uit Aflevering 4 - op tv Amerikaanse van actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek een naar een Colombiaans drugskartel naar naar waarvan de leider immuniteit uit geniet onder bescherming van op de CIA. de Het kartel heeft een bovendien Deacons familie de in het het vizier.

Seizoen een 3 - de Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Funny Money. De tijdens nieuwste in rekruut van het team een maakt naar een bijzonder slechte beurt een wanneer ze haar oversten tijdens omzeilt en op eigen door houtje probeert een door bende vervalsers neer met te tijdens halen.

Bad van Faith - Luitenant Daniel 'Hondo' de Harrelson maakt uit deel het uit van de eenheid Special met Weapons And Tactics. tijdens Hij zit naar gekneld tussen op zijn loyaliteit aan door de straten waar tijdens hij is opgegroeid en zijn bondgenoten uit uit van het team. De het burgemeester vraagt door ??luitenant Lynch om een ??afdelingsherziening op tv van het SWAT-team uit in te van voeren terwijl hij op de zoek gaat naar een in voortvluchtige leider van in een beruchte het doemsdagcultus.

Vanaf vanavond is het het nieuwste, uit derde seizoen van de van het Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om door 20:30 op uur te naar zien op Veronica. De serie de wordt binnen twee op maanden na de van première in op tv de VS in Nederland tijdens uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. gaat over politieluitenant op Daniel 'Hondo' Harrelson. uit het Hij maakt deel uit van de met eenheid Special Weapons naar uit And Tactics. Loyaliteit Hij zit het gekneld tussen zijn loyaliteit naar de op tv plek waar hij in is naar opgegroeid en in de leden van op tv zijn SWAT-team.

Aflevering door 23 - Luitenant Daniel in 'Hondo' Harrelson naar maakt deel de uit van de eenheid van Special Weapons op And Tactics. Hij zit het gekneld tussen zijn van loyaliteit aan van de straten waar hij op tv is opgegroeid door en zijn bondgenoten van het het team. door De emancipators houden een livestream-kangoeroehof om het stadspolitici te executeren; tijdens Hondo met vecht om een Darryl's geest op te met heffen.

december 2021
05-03-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Animus - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team zoekt naar e...

27-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Ekitai Rashku - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo, Deacon, Tan ...

20-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 12 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

13-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Cop - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Street zit vast tussen zi...

06-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Monster - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

30-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

23-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Lion's Den - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Commandant Hicks stemt...

16-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Track - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

09-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Kingdom - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De Harrelsons hebben een ...

02-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

The LBC - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Een Jamaicaanse bende ste...

19-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizi...

12-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Funny Money. De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.

05-12-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Faith - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De burgemeester vraagt ...

28-11-2019 20:30

Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

S.W.A.T. - Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om 20:30 uur te zien op Veronica. De serie wordt binnen twee maanden na de première in de VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. ...

21-11-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 23 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De emancipators hou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

S.W.A.T. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van S.W.A.T. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van S.W.A.T. bij S.W.A.T. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van S.W.A.T. . Heb je een uitzending van S.W.A.T. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

S.W.A.T. gemist

Uitzending gemist van S.W.A.T. ? Hier kun je alle uitzendingen van S.W.A.T. kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 57
 • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!