Programma gemist?

Animus door - Luitenant Daniel 'Hondo' in Harrelson maakt deel op tv uit van de uit eenheid van Special Weapons And Tactics. van Hij zit gekneld tussen zijn op loyaliteit aan uit de straten met waar hij is opgegroeid met en zijn bondgenoten met van het op tv team. Het SWAT-team zoekt een naar een verband tussen door de schijnbaar niet-verbonden uit slachtoffers van tijdens een eenzame op tv schutter die op vrouwen van is gericht. Luca helpt een met een een moordonderzoek in zijn door buurt. Luitenant met Lynch dringt er bij Chris een op aan tijdens om uit een nieuwsinterview te naar doen.

Ekitai de Rashku - tijdens Luitenant Daniel 'Hondo' van Harrelson maakt deel de uit van de een eenheid Special Weapons And Tactics. tijdens Hij op tv zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan uit de straten waar op hij is op opgegroeid naar en zijn bondgenoten van het team. uit Hondo, Deacon, Tan een op en commandant Hicks tijdens achtervolgen een uitgeleverd vluchteling door het Tokio wanneer hij van aan de voogdij uit ontsnapt.

Aflevering op tv 12 - een Luitenant Daniel 'Hondo' de Harrelson maakt deel door uit van de eenheid Special een Weapons And Tactics. op tv Hij naar zit gekneld tussen zijn loyaliteit op tv aan de straten het waar hij naar is opgegroeid en zijn bondgenoten met van van het team.

Bad tijdens Cop - Luitenant Daniel 'Hondo' in Harrelson maakt deel uit uit van naar de eenheid Special tijdens Weapons And Tactics. van Hij zit van gekneld tussen zijn naar loyaliteit aan de straten van waar hij in is opgegroeid en zijn bondgenoten een met van het team. Street zit naar vast tussen zijn uit plicht jegens S.W.A.T. door en zijn pleegbroer. van Ook in S.W.A.T. gaat achter een een meedogenloze bende aan die het werknemers van dodelijk dwingen tegen in casino's.

Monster het - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson tijdens maakt deel uit uit van met de eenheid Special uit Weapons And Tactics. een Hij zit gekneld tussen zijn naar loyaliteit uit aan de straten waar op hij is opgegroeid en met zijn bondgenoten van op tv het door team.

Aflevering op 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' met Harrelson het maakt deel het uit van de eenheid Special Weapons het And Tactics. van Hij zit tijdens gekneld tussen zijn loyaliteit aan het op tv de straten waar hij is opgegroeid door en zijn met bondgenoten van door het team.

Lion's uit Den - Luitenant Daniel 'Hondo' op Harrelson maakt uit deel uit op tv van de eenheid van Special Weapons And uit Tactics. Hij zit naar gekneld tussen zijn loyaliteit aan uit in de straten waar het hij is opgegroeid en de zijn bondgenoten van het een team. Commandant Hicks stemt op uit ermee in de plaatsvervanger van door een ernstig gewonde sheriff het te vervangen in door een van gijzelaarcrisis toen de een gezin zich verzette tegen op tv uitzetting nadat hij vier naar generaties op op tv het terrein op tv had gewoond.

Track tijdens - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson de uit maakt deel uit van door de eenheid Special naar Weapons And Tactics. uit Hij zit gekneld tussen zijn het uit loyaliteit aan de een straten waar hij is tijdens opgegroeid en zijn bondgenoten het van het door team.

Kingdom - uit Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson in maakt een deel uit van de de eenheid Special Weapons door And Tactics. Hij van zit gekneld uit tussen zijn loyaliteit aan de tijdens een straten waar hij op is opgegroeid en zijn bondgenoten het van het team. De van op tv Harrelsons hebben een gespannen familiereünie op wanneer Hondo's oudere zus in naar voor het eerst in op decennia hun met zieke vader bezoekt. van Het team zoekt een een ontvoerde mensenrechtenactivist.

The door LBC - Luitenant Daniel met 'Hondo' Harrelson maakt op tv deel uit van de naar eenheid het Special Weapons And op tv Tactics. Hij zit gekneld tijdens tussen zijn loyaliteit aan in de straten van waar hij in is opgegroeid de en zijn bondgenoten van door het team. op Een Jamaicaanse bende steunt op met een vrachtwagen vol aanvalswapens naar die bestemd het zijn voor vernietiging, met het de bedoeling het ze het te verkopen aan meerdere bendes door in Long van Beach.

Seizoen 3 - in van Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Immunity. Het in team doet het onderzoek naar de een Colombiaans drugskartel waarvan de uit leider immuniteit uit geniet onder bescherming op van de CIA. een Het kartel heeft bovendien Deacons naar familie in in het in vizier.

Seizoen 3 - tijdens Aflevering 3 - het Amerikaanse actieserie. Funny Money. De op tv nieuwste een rekruut van het een team maakt een bijzonder slechte met beurt wanneer ze een naar haar oversten omzeilt en op eigen een houtje probeert in een bende vervalsers door neer te met halen.

Bad Faith uit - Luitenant een Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit uit van naar de eenheid Special Weapons uit And Tactics. in Hij zit gekneld tijdens tussen zijn uit loyaliteit aan de straten waar door hij op tv is opgegroeid en op tv zijn bondgenoten van het uit team. De burgemeester vraagt op ??luitenant Lynch in om een in ??afdelingsherziening van het SWAT-team uit uit door te voeren terwijl hij op zoek in gaat naar op een naar voortvluchtige leider van een op tv beruchte doemsdagcultus.

Vanaf het vanavond is het een nieuwste, derde op tv seizoen van de Amerikaanse naar actieserie S.W.A.T. elke donderdag om met 20:30 tijdens uur te zien op Veronica. het De serie naar wordt binnen een twee maanden na de première naar in de uit VS in een Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. gaat over op tv politieluitenant Daniel 'Hondo' in Harrelson. uit Hij maakt deel uit van de met eenheid Special tijdens Weapons And Tactics. Loyaliteit Hij in zit gekneld tussen zijn de loyaliteit naar de het plek naar waar hij is opgegroeid en het de leden van een een zijn SWAT-team.

Aflevering door 23 - Luitenant Daniel 'Hondo' uit Harrelson door maakt deel uit in van de eenheid Special Weapons tijdens het And Tactics. Hij door zit gekneld tussen zijn loyaliteit uit aan de tijdens straten waar hij met is opgegroeid uit en zijn bondgenoten van het naar team. De emancipators houden het een livestream-kangoeroehof van om tijdens stadspolitici te executeren; Hondo vecht om uit Darryl's geest een op te het heffen.

juni 2021
05-03-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Animus - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team zoekt naar e...

27-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Ekitai Rashku - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo, Deacon, Tan ...

20-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 12 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

13-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Cop - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Street zit vast tussen zi...

06-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Monster - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

30-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

23-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Lion's Den - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Commandant Hicks stemt...

16-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Track - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

09-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Kingdom - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De Harrelsons hebben een ...

02-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

The LBC - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Een Jamaicaanse bende ste...

19-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizi...

12-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Funny Money. De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.

05-12-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Faith - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De burgemeester vraagt ...

28-11-2019 20:30

Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

S.W.A.T. - Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om 20:30 uur te zien op Veronica. De serie wordt binnen twee maanden na de première in de VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. ...

21-11-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 23 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De emancipators hou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

S.W.A.T. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van S.W.A.T. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van S.W.A.T. bij S.W.A.T. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van S.W.A.T. . Heb je een uitzending van S.W.A.T. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

S.W.A.T. gemist

Uitzending gemist van S.W.A.T. ? Hier kun je alle uitzendingen van S.W.A.T. kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 57
 • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!